Osta konkreettinen toimitus, hinta Voronezh

Betoni, sementti on yhdiste, joka sitoo kaikki sen komponentit. Ratkaisun tekniset ominaisuudet - lujuus, jäätymisvastus, veden kestävyys, korroosionkestävyys - riippuvat sen määrästä ja laadusta. Seoksen osana sen hinta on korkein, joten sementin kulutus yhden kuutiometrin betonin kohdalla on akuutti - liiallinen, rakentamisen kannattavuus heikkenee, kun jähmettymisrakenteet eivät ole tarpeeksi - tarvittavat tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet eivät ole saavutettavissa.

Mikä määrää kustannukset

Tärkein vaatimus betonille - saavuttaa tarvittava voima kovettumisen jälkeen. Tältä pohjalta valitaan komponenttien laadun kuvaavat rakennustandardit, niiden suhde ja tekniset ominaisuudet. Tämä tehdään ottaen huomioon koostumuksen lujuusmerkki, suositeltava ainesosien suhde ilmoitetaan erikoistuneissa hakemistoissa. Laskettaessa, kuinka paljon sementtiä on 1 m³ betonissa, otetaan huomioon seuraavat tekijät:

 • brändi, tiheys, vaadittu asettautumisaika;
 • ratkaisun plastisuus ja sen liikkuvuus;
 • hiekan tyyppi, fraktio, epäpuhtauksien läsnäolo, jonka osuus ei ylitä 15%, muussa tapauksessa tämä täyteaine altistetaan esikäsittelylle - seulonnalle tai pesemiselle;
 • fraktio, tyyppi ja muut tekniset ominaisuudet - murskattu kivi - epätasaisuus, tiheys, saastuminen, jos se ylittää normin, murskattu kivi puhdistetaan;
 • lisäominaisuuksia, jotka parantavat ominaisuuksia - kovetteita tai pehmittimiä.

Tuotannossa portlandtsementin tuotemerkki katsotaan suoraan. Sen pitäisi olla kaksinkertainen siitä valmistetusta koostumuksesta - M200-liuokselle otetaan M400: n koostumus. Mitä korkeampi aste on, sitä vähemmän vaaditaan valmistelemaan halutun luokan seos.

Sävellyksen osuus

Laskettaessa betonin kuutioon käytetyn sementin määrää on tarpeen tietää seoksen merkki ja lisäksi otetaan huomioon käytetty sideaineen merkki. Komponenttien suhteellinen suhde ilmoitetaan erityisissä taulukoissa. Rakentamisessa käytetään useammin M400-M500-osaa, ja osa muodostuu massatuotteista.

Kuinka paljon materiaalia tarvitaan 1 betonikupille?

Epäilemättä rakennettaessa taloa, talorakenteita tai talonrakenteisia rakenteita on nopeampaa, helpompaa ja "parempaa" ostaa valmiita betonitoimituksia. Jos tällaista mahdollisuutta ei ole tai halutaan pelastaa, tämä artikkeli auttaa sinua.

Sanamuoto "raskas" betoni ei ole vahingossa. Tosiasia on, että tämä on yleisin rakennusmateriaalin tyyppi tietyssä muodossa. Siksi, kun "betoni" mainitaan keskustelussa tai artikkelissa, oletusarvoisesti eri laatuluokitusta raskaaseen betoniin tarkoitetaan.

Ennen taulukon esittämistä ja mittasuhteiden määrää, kuinka paljon materiaalia tarvitaan yhden betonin kuution kohdalla, ottakaamme muutamia oletuksia, jotka alusta kehittäjä tarvitsee tietää ennen mittaamista: sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä ja vettä:

 • Sementin mittaus on tehtävä 1 kg: n tarkkuudella. Muiden komponenttien mittaaminen sallitaan 5 kilogramman tarkkuudella ja vettä lisätään vähitellen, kunnes saadaan haluttu betonin koostumus;
 • Kun suunnittelet tietyn tuotemerkin betonituotantoa (brändin M300 asti), käytä sementtimerkkiä, joka ei ole suurempi kuin betonin merkki. Näin voit minimoida kustannukset, kun kaikki muut asiat ovat yhtä suuria. Korkeamman asteen, M300: n ja suurempien betonituotteiden valmistuksessa voimakkuuden vuoksi on käytettävä sementtimerkkiä, joka on 2- 2,5 kertaa suurempi kuin betonin laatu;
 • On syytä muistaa, että laskettua tai taulukkomuotoista vettä ei lisätä heti, mutta pienissä osissa. Esimerkiksi taulukon määrä vettä jaetaan yleensä 3-4 annokseen. Sekoita, lisää vettä uudelleen ja niin edelleen, kunnes saat halutun johdonmukaisuuden. Kokeneet yksityiset kehittäjät pääsääntöisesti lisäävät vettä "silmällä", mutta eivät häiritse GOSTia ja SNiP: ää.

10 kuutioa betonia

Yritys "BETON WERK" on yli 10 vuoden ajan valmistanut ja toimittaa valmisbetonia ja muita rakennusmateriaaleja Voronezhin kaupungin ja lähialueiden markkinoille. Tuotteet valmistetaan saksalaisilla automaattisilla laitteilla ja täyttävät sääntelyasiakirjojen vaatimukset.

Yhtiö on suorittanut vapaaehtoisen sertifikaatin, jolla on vakuutusvastuu tuotteen laadusta.

Yhtiö toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Betonin tuotantoa ja toimitusta voidaan tehdä ympäri vuorokauden. Samalla yritys takaa tuotteen korkean laadun ja nopean toimituksen sivustolle.

"BETON WERK" tarjoaa omien ajoneuvojensa palveluita: kuorma-auto- sekoittimet sekä sementtitrukit, kippiautot. Materiaalien toimittaminen tapahtuu millä tahansa tilavuudella. Toimituksen säde on 300 kilometriä.

Tarjoamme betonipumputrukin vuokrauspalveluja (puomin pituus jopa 43 metriä). Betonipumppu sopii käytettäväksi betoni- tai laastipitoisuuden hankkimisessa monimutkaisissa rakennustekniikoissa.

Yhtiön oma sertifioitu laboratorio sijaitsee tehtaalla, jossa raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laadunvalvonta toteutetaan. "BETON WERK" on valmis tekemään sekoituksia yksittäisen tilauksen mukaan.

Kaksi BETON WERK -laitosta saavuttaa 250 m³ tunnissa. Yhtiö toimii korkean teknologian laitevalmistajana "Elba". Sekoittajat täyttävät DIN 459 -standardien vaatimukset.

Yritys käyttää ympäristöystävällistä jätteiden tuottamista. Kierrätysasennuksen materiaalinkäsittelyn avulla voidaan vähentää kustannuksia ja ylläpitää ympäristöystävällisyyttä.

Yritys "BETON WERK" tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen työn organisoinnin ja yksilöllisen lähestymistavan.

Kuinka monta kuutioa betonia tarvitaan monoliittiseen perustukseen 10-10

Mikä tahansa säätiön rakentaminen alkaa kustannusarviot. Näin voit arvioida sen arvoa ja järkevästi jakaa taloutta vaaditulle alueelle. Koska säätiö on minkä tahansa rakentamisen alkuvaihe, laskelmat alkavat siitä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme, kuinka paljon 10 x 10 m: n talon kovaa betonipohjaa maksaa. Tärkeimmät kustannukset johtuvat rakennusmateriaalien kulutuksesta, joten kuljetuskustannusten, työntekijöiden palkkojen ja rakennustarvikkeiden vuokrausta ei oteta huomioon.

↑ Kantopalkin hinta 10x10 m

Alustan rakentaminen on tarpeen aloittaa ottaen huomioon koko rakenteen asettelu. Kaikki laakerit ja lisäseinät on merkittävä paikalle. Laskettakoon, sinun on välittömästi päätettävä, mitkä perusalustan mitat ovat. Tietenkin 8x10 m: n liuskatus on halvempaa, mutta koska rakennamme 10 x 10 m: n perustan, kaikki laskelmat ovat sidoksissa siihen.

Esimerkiksi ottaen huomioon kellari, sen syvyys on 1,7 m, leveys - 0,5 m ja koko nauhan koko pituus 62 m. Kun tiedämme perustuksen mitat, määritämme tarvittavan raudoituksen ja betonin määrän rakennetta varten.

↑ Lujituksen määrä lasketaan

Kehyksen luomiseksi käytetään tavallisesti aallotettua vahviketta, jonka poikkileikkaus on 10-16 mm. Käytämme keskiarvoa eli halkaisijaa 12 mm. Lujitushäkki koostuu neljästä pitkittäistangosta, jotka yhdistyvät siltojen välissä. Hyppyjä varten voidaan käyttää juoksutettua ja tasaista vahviketta. Poikkileikkauspuskurit kestää 10 mm.

Varoitus! Vahvikehän mitat on oltava pienempiä kuin pohjakerroksen mitat 5 cm: n etäisyydellä kummastakin sivusta, jotta estetään korroosion muodostuminen.

Tällöin kehyksen mitat ovat 35 cm x 1,5 m. Nauhan kokonaispituuden tuntemisesta lasketaan pituussuuntaisten palkkien lukumäärä: 62 m x 4 = 248 m. Seuraavaksi lasketaan yksi rengas pystysuorat ja vaakasuorat sillat: 1,5 x 2 + 0, 35 x 2 = 3,7 m. Nyt määrittelemme tällaisten renkaiden lukumäärän: 62 m: 0,5 m = 124 kpl. Lisää äärimmäinen rengas ja hanki 125 kpl. Puskurin pituus on 125 x 3,7 = 463 m.

Näiden tietojen mukaan tarkka laskelma vahvistuskustannuksista tehdään. On otettava huomioon kehyksen sitomiseen tarvittava lanka. Yksi liitäntä vie 30 cm lankaa. Jokaisella renkaalla on 4 segmenttiä. Näyttää 124 x 4 = 496 yhteyden. Langan kokonaismäärä on 496 x 0,3 m = 149 m.

↑ Betonin määrän laskeminen

Monoliittisen säätöprosessin helpottamiseksi on helpointa säätää konkreettisen ratkaisun toimittaminen sekoittimessa suoraan betonilaitoksesta. Se on paljon kauemmin valmistaa konkreettisia itse, jopa sähköisellä betonisekoittimella käytettävissänne.

Tarvittava määrä betoniseosta määräytyy teipin pohjan kokonaistilavuuden mukaan. Perusmäärä lasketaan kertomalla vahvistetun betoninauhan korkeus, pituus ja leveys. Meidän tapauksessamme se on 0,5 mx 62 mx 1,7 m = 52,7 kuutiometriä. Pyöristämällä tätä määrää saamme 53 betonin kuutioa.

Lisäämällä konkreettikustannukset hiekkavaihtokustannuksiin lisäämällä kustannukset betonin syöttämisestä sekoittimella, voit laskea, kuinka paljon nauhaosasto maksaa 10x10 m. Niinpä M200 betonin valmistukseen tarvitaan hiekkaa - 760 kg, sementti M400 - 320-330 kg, murskattu kivi - 1100 kg, vesi - noin 150 litraa.

↑ Laattojen pohjan kustannukset 10x10 m

Samaa algoritmia käytetään laattojen perustuksen kustannusten laskemiseen, joka koostuu monoliittisesta teräsbetonista. Joissakin tapauksissa tarvitaan enemmän rakennusmateriaaleja, varsinkin jos levyllä on kiinteä paksuus. Kysymykseen - kuinka paljon 10x10 m: n talon perusta on mahdotonta sanoa heti. Kaikki riippuu käytetyn betonin ja betonimassan koosta.

Rebar-määrä lasketaan

10 x 10 m: n korkeimman laadun rakentamiseksi on käytettävä venttiilejä, joiden läpimitta on 10-12 mm. Pylväät sijaitsevat kahdessa hihnassa, jotka on yhdistetty hyppyjä pitkin. Jokainen vyö näyttää vahvistusverkolta, jonka silmäkoko on 20 cm. Kantajat, joiden runko on 20 cm, ovat pituudeltaan 25 cm.

10 metriä laattaa tarvitaan 51 baaria, joiden pituus on 10 m. Perpendikkeliverkko vaatii myös 51 baaria. Yhteensä - 102 tankoa. Toinen hihna koostuu samasta määrästä lujitemuotoja, joten sinun tarvitsee vain valmistaa 204 kpl 10 m. Jousituksen osalta niiden lukumäärä on yhtä suuri kuin pitkittäisten ja poikittaisten sauvien leikkauspisteiden lukumäärä. Kahden vyön osalta tämä numero on 51 x 51 = 2601 kpl.

Jos hyppyjä ei ole sijoitettu jokaiseen liitokseen, mutta yhden, mikä on täysin hyväksyttävää, voimme rajoittaa lukumäärän 1301 kpl: een. Liitosmäärät ovat yhtä suuret kuin neuloverkon kappaleiden lukumäärä kerrottuna 2: llä. Tästä syystä tarvitaan 5202 lankaa. Jokaisen kappaleen pituus on noin 30-40 cm.

Lasketaan oikea määrä konkreettista ratkaisua

Betonimäärän, joka vaaditaan laattojen valmistukseen, lasketaan yksinkertaisesti. Levyn kokonaistilavuus määritetään, mikä on yhtä suuri kuin betonin määrä. Meidän tapauksessamme laske levyn tilavuus seuraavasti: Kerro levyn pituus sen leveydestä ja korkeudesta. Esimerkiksi laattojen paksuus on suunniteltu 30 cm: iin, ja kertomalla saadaan: 10 mx 10 mx 0.3 m = 30 kuutiota.

Tietäen kuutiometriä olevan betonin kulutuksesta voit helposti laskea säätiön kokonaiskustannukset, mukaan lukien varusteet, sidelangan ja tarvittavan vedenpitävyysmäärän. Laskelmissa on otettava huomioon myös hiekka- tai soratyynyjen, maansiirto- ja nostolaitteiden vuokraus, kuljetuspalvelujen kustannukset betoniliuoksen ja muiden materiaalien kuljettamiseen, palkkatyöntekijöiden palkat sekä muut tekijät.

Kuten näet, on melko mahdollista laskea etukäteen talon rakennuksen sääennuste noin 10 x 10 m mitat.

Säätiö on rakennuksen erittäin tärkeä ja kallis osa. Talon tai ulkorakennuksen kestävyys ja lujuus riippuvat siitä, kuinka hyvin se on rakennettu (täytetty), ja koska erityisolosuhteista riippuen liuska-säätiön kustannukset voivat olla 30-70 prosenttia rakentamisen kustannuksista, on erittäin tärkeää laskea oikein, kuinka paljon betonia tarvitaan sen rakentamiseen.

Tällöin seuraavat tekijät vaikuttavat nauhan pohjaan:

 • Maanpoisto rakennusten rakentamiseen;
 • Maaperän tyyppi;
 • Maaperän jäädyttämisen syvyys. Vaikuttaa säätiön kokoon;
 • Seisovan pohjaveden korkeus. Vaikuttaa myös heilurin kellariin (lineaarinen liike talvella).

Laskelmissa käytetään tavallisia matemaattisia ja geometrisia kaavoja, jotka tutkitaan toisen asteen opetussuunnitelman puitteissa.

Kuinka laskea, kuinka paljon konkreettia tarvitaan nauhan perustukselle

Ribbonsäätiötä käytetään laajasti yksityisten kehittäjien keskuudessa pienen asuinrakennuksen, kylpyammeiden, autotallien, kattojen, tilapäisten talojen ja muiden vastaavien rakennusten rakentamisessa. Nauhateollisuuden suosio on suunnittelun yksinkertaisuudella ja itselaskennan ja rakentamisen mahdollisuudella.

Laskettaessa betonin määrää, joka tarvitaan pohjan täyttämiseen, sinun on laskettava säätiön tilavuus kuutiometreinä. Tältä osin on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto - rakenteen pituus, leveys ja korkeus ovat samat "nauhan" kehän ympärillä. Toinen vaihtoehto on säätömuuttujien korkeus ja leveys.

Voit laskea kuinka monta kuutiota betonia tarvitset perustasoon ensimmäisessä suoritusmuodossa seuraavasti.

Esimerkiksi, kun olet suorittanut mittauksen "säätimen", kehyksen, leveyden ja korkeuden "nauhan" pituudesta, sait seuraavat alustavat tiedot:

 • Säätöalue (L): 40 metriä. Se on tärkeää! Ympärysmittaa ei mitata ulkoisen tai sisäisen rajan varrella, vaan tarkasti kaivannon keskellä pohjan alla;
 • Korkeus (H) 1,5 metriä;
 • Leveys 0,7 metriä.

Korvaamme lähdetiedot rinnakkaispipedin tilavuuskaavaan V = LHHHS: V = 40x1.5x0.7 = 42 m3. Täyteaineen täyttöön tarvitaan 42 kuutiometriä betonia.

Esimerkki betonin laskemisesta nauha-pohjaan

Oletetaan, että perustuksesi, jonka koko on 40 metriä, koostuu kahdesta osasta, jotka poikkeavat leveydestä: 10 metriä nauhaa 0,7 metriä leveä ja 30 metriä nauhaa 0,5 metriä leveä. Tällöin käytämme samaa kaavaa rinnakkaispipedin tilavuudelle, vaan teemme vain kaksi lasketta: 10 metrin (V1) "pala" ja 30 metrin ("v2") kappale. Sitten yhteenveto tuloksena olevista määristä ja saatetaan betonin määrä täyttää (V)

 • V1 = 10x1,5x0,7 = 10,5 m3;
 • V2 = 30x1,5x0,5 = 22,5 m3;
 • V = 10,5 + 22,5 = 33 kuutiometriä betonia.

Kuinka paljon sementtiä tarvitaan?

Betoniseoksen sekoittamiseksi kaistaleen perustaksi on tarpeen tietää, kuinka monta komponenttia tarvitaan: sementtiä, hiekkaa, raunioita ja vettä. Yleensä kaistaleiden rakentamiseen käytetään betonimerkkiä M200. GOST: n mukaan M200: ta sekoitetaan seuraavissa komponenttisuhteissa:

 • Sementti - 1 osa:
 • Hiekka - 2,8 osaa;
 • Murskattu kivi -4,4 osaa;
 • Vesi - 20% kokonaismäärästä.

Olettaen, että: 1 m3 betonia painaa noin 1 500 kg, 1 m3 portlandsementtiä painaa noin 1 300 kg, 1 m3 murskattua kiveä 1 450 kg, 1 m3 hiekkaa painaa 1 700 kg 1 m3: n betonin M200 valmistukseen: 255 kg sementtiä, 1.127 kg haurautta, 714 kg hiekkaa ja noin 190 litraa vettä.

Näin ollen ensimmäisen suoritusmuodon perustukselle tarvitaan 42 m3x225 kg = 9,450 tonnia sementtiä ja toiseen suoritusmuotoon perustuen 33m3x225 = 7,425 tonnia sementtiä. Tässä on syytä huomata, että esimerkki siitä, kuinka laskea, kuinka paljon konkreettia tarvitaan komponenttien laskemisessa on likimääräinen ja vaatii selvennystä kussakin yksittäisessä tapauksessa riippuen tuodun rakennusmateriaalin todellisesta massasta.

Käyttäjien ja foorumin asiantuntijoiden vastaukset kysymykseen: Kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan talon rakentamisessa 10 * 10

Se kestää noin 9 kuutioa betonia täyttämään niin paljon perusta.

Hei Kuinka paljon KUB: n pitäisi olla. betoni valu-nauhalevyt, jos pituus on 100M leveys 40СМ syvyys 80СМ

kuinka monta kuutiota betonia tarvitaan perustaksi 10-10

Kaivoin talon 10x10 perustan. Minun perussyvyys on 1,20 cm, leveys 40-50 cm. En ymmärrä, kuinka monta kuutiota ratkaisua minun täyttäisi. Kerro minulle, kiitos. On osio.

kuinka paljon betonia tarvitaan kaatamaan 10-10

Hyvä päivä! Kerro minulle, kuinka monta betonin kuutiota sinun on täytettävä talon kahdessa paikassa? 9 * 10

kuinka paljon betonia tarvitaan kaasuliesi 10 10 taloon

kuinka paljon betonia tarvitaan taloon 10,5m5

tallenna, kuinka monta kuutioa bittiä minun täytyy täyttää säätiö 36 metriä nauhaa

Klubina 1.35 Leveys 40cm

Haluan tietää henkilökohtaisia ​​tarkoituksia varten, kun ensimmäiset vuokralaiset Victory Streetin hosttista talosta 19 ja 21 muutti maailman hostelliksi 133.

Laatat ovat nyt erittäin paljon, väri, koko, hintojen lopussa.... Voin neuvoa sinua hyvä verkkokaupasta laatat "posliini laatta tukku"

Kuinka paljon konkreettisia tarvitset kaatamaan? 10-10 "Rakasta" rakentajia ", miksi tarvitset sitä siinä mielessä, että se laskee betonin määrän täyttääkseen tämän säätiön perustan?

Kaivoin talon 12x10 perustan. Kellarin syvyys on 1500 cm, leveys on 30 cm. En ymmärrä kuinka monta kuutioratkaisua minun täytyy täyttää. Kerro minulle, kiitos. On osio.

On mahdollista murtautua haudattuun säätiöön, nyt MZLF-tekniikka on jo hyvin kehittynyt. Säästöt ovat valtavia betoni- ja maanrakennustöitä vastaan, jotta ne voidaan suojautua roiskeilta, ja kantapää on lämmitettävä XPS techno-nicolilla.

Jokainen rakennus tai rakenne, jolla on suuri merkitys, on luotettavan ja vahvan perustan olemassaolo. Rakennuksen kestävyys ja turvallisuus riippuvat sen laadusta. Jotta kaataminen betonilla ja monoliittisen perustan 10x10 lujittaminen ei olisi väärä, yksityiskohtainen arvio työstä olisi laadittava laskemalla huolellisesti materiaalien kulutus, niiden määrä ja myös kustannukset. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä siihen, kuinka monta vahvistuspalkkia on ostettava perustaksi.

Rebar-määrä lasketaan

Kuinka paljon metallivahvistusta tarvitaan säätiölle on helpointa laskea käyttäen esimerkkiä 10x10 m pohjan.

Koska lujitushäkki on yksi tukikohdan kalleimmista elementeistä tarpeettomien kustannusten välttämiseksi, on välttämätöntä laskea huolellisesti vahvistus kulutus kuutiota kohti tai koko pohja. Tavallisesti vaaditun raudoituksen määrää laskettaessa käytetään seuraavaa kaavaa: L = 4xP, jossa:

 • "L" on materiaalin määrä, joka tarvitaan vahvistamisen pituussuuntaisiin tukitankoihin;
 • "P" on säätiön kehä.

Kuinka paljon vahvistus tarvitaan hyppyjä varten lasketaan hieman eri kaavalla: L = 10xP. Ero kaavoissa johtuu siitä, että materiaalipuskuroiden luomiseksi tarvitaan enemmän kuin kaksi kertaa.

Tässä tapauksessa käytetään halkaisijoiden 10-12 mm vahvistamista. Vavat on varustettava kahdella hihnalla, jotka on kiinnitetty toisiinsa.

Jokainen tällainen vyö on vahvistusverkko, jonka solun halkaisija on noin 20 cm. Jos kehyksen paksuus on noin 20 cm, hyppääjien pituuden on oltava 25 cm.

Jos teet yksinkertaisia ​​laskelmia, raudoituksen kulutus on melko yksinkertainen: 10 metrin levyltä tarvitaan 51 metallinen tanko, joista jokainen on 10 metriä pitkä. Suorakulmion suhteen tarvitaan samanlainen määrä tangkoja. Vahvistustankojen yhteenlaskettu kokonaiskulutus on 102 vetoa yhdelle hihnalle. Se on vieläkin helpompaa laskea toisten vyön vyöhykkeiden lukumäärä: 102x2 - 204.

Rebar kulutus kuutiometriä kohti betonia kohti

Ottakaa erikseen huomioon venttiilien kulutus / m3 betonia. Laskenta tehdään nykyisen GOST: n mukaisesti erikseen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Tämä johtuu siitä, että betonin ominaispiirteet voivat vaihdella melko laajoissa rajoissa riippuen täyteaineesta ja lisäaineista.

Perusrakenteen vahvistamiseen käytetään useimmin käytettyä teräsnauhaa, jonka läpimitta on 8 - 14 mm. Tällainen pinta mahdollistaa suurimman tarttumisen betonikerrokseen. Kunkin 10 x 10: n perustukselle tarvitaan jokaista betonirakennusta varten keskimäärin 150-200 kg raudoitusta (sarakkeiden osalta kulutus on 200-250 kg betonia kohti). Viime aikoina rakennusprosessissa on käytetty lasikuituvahvisteita. Sen kustannukset ovat hieman korkeammat kuin metallikappaleen kustannukset. Mutta jos laske- taan kuinka paljon tällaisia ​​lujitemuotoja kuutiometriä kohden tarvitaan, luultavasti yhdistelmäraudoituksen käyttö säätiölle on paljon hyödyllisempi. Yleensä komposiittivahvistuksen kustannukset ovat keskimäärin kaksi kertaa alhaisemmat kuin teräs. Tämä johtuu siitä, että tangoilla kulutus per betoni-kuutio on samanlainen, mutta komposiitin paino on paljon pienempi.

Sellaisten sauvojen kulutuksen laskemiseksi kuutio-betonia kohden, joka ei ole virheellinen, ei periaatteessa ole niin vaikeaa. Sinun tarvitsee vain tietää, kuinka monta m3 betonia käytetään säätiön täyttämiseen. Jos pelkäät tehdä betonirakenteen vahvistuksen laskelmissa virheen, voit aina auttaa ammattilaisia. He laskevat materiaalin kulutuksen kuutiometriä kohti mahdollisimman tarkasti ja tarvittaessa suorittavat itse säätiön ja sen vahvistuksen.

Kuinka monta liitososaa tarvitset 10x10-nauhalevystä?

Jos otat 10 metrin sivuilta ja yhdeltä laakerin seinästä keskellä, sen kokonaispituus on 10 x (10x4) = 50 m. Leveys 40 cm: n alapuolella on asetettava kolme vahvistuspalkkia kiinteän ja hyvän pohjan asettamiseksi. Ja koska nauhalevystä täytyy välttämättä olla 2 hihnaa, palkkien on oltava 6. Moninkertaistamme tämän luvun tangon pituudella (10 m) ja saamme tuloksen. Jotta teippipohjaa voidaan vahvistaa oikein, sinun on käytettävä 60 metriä tangot. Lisäksi sinun on laskettava poikittaisten sauvien määrä. Kun solun pituus on 50 cm, palkin koon on oltava 30 cm, joten pohjan toiselle puolelle tarvitaan 90 mm: n vahvistuspaloja ja koska nauhalevystä on viisi nauhaa, kokonaisluku on jo 450 m.

Kuinka monta liitososaa tarvitset 10x10 laattapohjalle?

Luodaksesi alustan, laita pohja levyksi (laattapohja). Ennen perustuksen täyttämistä on välttämätöntä kaataa kerros hiekkaa rikki, peittää se pienellä kerroksella laastia ja hajota raudoitus. Tähän tarkoitukseen käytetään tavallisesti varret, joiden halkaisija on 12 mm. Solukoko tässä tapauksessa on 20 mm ja käytetään kaksivyöhykkeistä vahvistuskerrosta.

Pohjalevyn koon ollessa 10x10 m tarvitaan kymmenen sauvaa lineaarimittaria kohden. Vastaavasti 10 m - 50 kappaletta. Lisää tähän 50 poikittaista sauvaa ja hanki materiaalin kulutus yhdelle hihnalle - 50 tangosta. Koska tarvitsemme kaksi hihnaa, kerromme tällä numerolla saadun varret ja saamme tarvittavan materiaalin määrän - 100 sauvaa.

Kuinka monta vahvistusta tarvitset 10x10 sarakepohjaan? Pylväspohjan vahvistamiseen vaaditaan 10-12 mm: n poikkileikkausta. Ne asennetaan pystysuoraan 10-15 cm: n välein. Pylväässä on 4 sauvaa. Laskentamäärän laskemiseksi on tarpeen tietää kaikkien pilarien kokonaismäärä. Löydät tämän projektin dokumentaatiosta.

Sementin kulutus 1 betonia kohti (M100, M200, M300, M400, M500).

Betoni, sementti on yhdiste, joka sitoo kaikki sen komponentit. Ratkaisun tekniset ominaisuudet - lujuus, jäätymisvastus, veden kestävyys, korroosionkestävyys - riippuvat sen määrästä ja laadusta.

Sementin kulutus betoniin.

Seoksen osana sen hinta on korkein, joten sementin kulutus yhden kuutiometrin betonin kohdalla on akuutti - liiallinen, rakentamisen kannattavuus heikkenee, kun jähmettymisrakenteet eivät ole tarpeeksi - tarvittavat tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet eivät ole saavutettavissa.

Sementin kulutus / m3 betonia (M100, M200, M300, M400, M500).

Laskettaessa kuinka paljon sementtiä tarvitaan yhden kuutiometrin betonin kohdalla, sinun on tiedettävä, mihin sitä käytetään. Keskimäärin 1 m3 betonia tarvitsee 240-320 kg sementtiä sementtityypistä riippuen. Seuraavaksi tarkastelemme mitä konkreettista merkkiä on valittava mihin tarkoitukseen ja mitä sementin kulutus tulee olemaan niiden valmistuksessa.

Laskentasäännöt.

Laskennassa on otettava huomioon valmiin ratkaisun liikkuvuus. Jos sementin määrä on pienempi kuin vaadittu, se ei pysty pitämään sideainetta ja täyteainetta. Tämän seurauksena betonin kuivumisen jälkeen voi halkeilla ulkoisen ympäristön vaikutuksen alaisena.

Se ei myöskään kannata ylittää suositeltua arvoa. Tämä voi myös aiheuttaa halkeilua. Tästä syystä valmiin seoksen jokaisessa kuutiossa voi olla vain yhden kilogramman kovuus, joka on pienempi tai suurempi kuin laskelman tuloksena saatu.

Selvitä, kuinka paljon sementtiä 1 m3 betonia kohti tarvitaan.

Betoni M200 käytetään pääsääntöisesti lattiapinnoitteisiin ja pohjarakenteisiin. Syy on, että tämä merkki on ominaista korkean lujuuden ja pakkasvastuksen. Lisäksi materiaali yhdistyy täydellisesti vahvistuskoteloon. Jos tarkastelemme konkreettista käsitystä kuormasta, niin M200: n katsotaan olevan keskikovaa materiaalia.

Mutta laadukkaan tuotteen valmistelemiseksi on välttämätöntä paitsi valita kaikki osat oikein, myös yhdistää ne oikeassa suhteessa. Annamme tarvittavan määrän kaikkia betonin M200 aineosia.

Kuinka paljon sementtiä ja muita komponentteja se sisältää:

 • Portland-sementti - 265 kg;
 • hiekka - 860 kg;
 • sora tai murskattu kivi - 1050 kg;
 • vesi - 180 l;
 • pehmennin - 4.8.

Jos päätät valmistaa ratkaisun omiin käsiisi, käytä tätä osuutta ei ole helppoa. Suhteellinen suhde on paras käyttää.

Tässä tapauksessa tarvittava määrä ainesosia näyttää tältä:

 • sementti - 1 osa;
 • hiekka - 2,8 osaa;
 • murskattu kivi - 2,8 osaa;
 • Vettä on poistettava 20% seoksen kokonaismassasta.

Harkitse, kuinka paljon sementtiä 1 m3 betoni M300 tarvitsee.

Saada 1 kuutiometri. M300 laatu betoni tarpeen käyttää 366 tai 244 kg tai 5,88 litraa pussi sementin M400 ja M500 tapauksessa sementti, vastaavasti: 319 kg tai 213 litraa tai M500 4,26 pussi sementtiä.

Laskennassa otettiin huomioon, että sementin tiheys on noin 1500 kg / m3. Tämä luku vastaa sementin keskimääräistä särkyvyyttä - tavallista 50 kg: n pusseissa toimitetulle materiaalille. Sementin sisällön ja laadun määrittelyn noudattaminen betonin valmistuksen aikana mahdollistaa M300-brändin valmiin betonin valmistamisen, joka täyttää kaikki rakennusvaatimukset.

M400 ja M500 sementtikulutus per 1 m 3 betonia.

Jos vaaditaan vaaditut tekniset ominaisuudet, sen on tiedettävä hiekka- ja murskakiven osuudet, ja sähkön kustannusten laskemiseksi on tarpeen laskea sementin kustannukset 1 kuutiometriä betonia kohden. Nämä tiedot lasketaan ja tiivistetään asianmukaisiin taulukoihin:

Keittäminen betoni: mittasuhteet kaupeissa

Valmisbetoniliuoksella on muovinen koostumus, joka sisältää neljä olennaista osaa: sementti, murskattu kivi (sora), hiekka ja vesi. Sekoitusmateriaalien tulee olla tiukassa järjestyksessä. Säätiön komponenttien osuudet ovat suunnilleen seuraavat: C - 1 osuus, U - 5 osakkeet, P - 3 osakkeet, B - 0,5 osakkeet (C - sementti, U - murskattu kivi, P - hiekka, B - vesi).

Nämä luvut voivat vaihdella, koska käytännössä ne riippuvat useista tekijöistä, esimerkiksi vaaditusta betonin arvosta, käytettävän sementin tyypistä, hiekan ja raunioista fysikaalisista ja kemiallisista ominaisuuksista, lisäaineiden tyypistä ja annoksesta.

Betoniseosten ominaisuudet

Betonin muodostavat keskeiset komponentit ovat sementti ja vesi, jotka ovat vastuussa rakenteen lujuudesta ja muodostavat sementtikiviä samanaikaisesti. Kuitenkin, kun kovetettu, tällainen kivi muuttuu muodonmuutokseksi, kutistuminen voi lähestyä arvoa 2 mm / m.

Prosessi on epätasaista, sisäisiä rasituksia esiintyy materiaalissa, mikä johtaa mikrohiukkasia. Kuinka moni ei vertaise, on mahdotonta havaita niitä visuaalisesti, mutta sementtikiven laatu on vähäistä. Jotta minimoisit muodonmuutokset, liuos sisältää hiekkaa, laajennettua savea, soraa tai murskattua kiveä.

Aggregaattien tarkoitus on muodostaa rakenteellinen vahvistus, jonka on kestettävä materiaalin jännitys kutistumiselta. Tämän seurauksena kutistuminen vähenee merkittävästi, kun taas betonin lujuus ja sitkeys vähenevät.

Betoni merkintä

Betonin käytön merkitsemiseen käytetään digitaalista merkintää, joka seuraa kirjainta "M". Laaja valikoima betonia: M-75: stä M-1000: een. Numeroryhmä ilmaisee lasketun betoniresistenssin sen puristukselle (mitattuna kgf / cm2) sen täydellisen kovettumisen aikaan, eli 28 päivän kuluttua. Esimerkiksi brändin M300 osalta tämä arvo on lähes 300 kg / cm2. Siten mitä suurempi digitaalinen indeksi merkinnässä, sitä vahvempi betoni.

Käyttöalueet

Jopa tietämätön rakentava henkilö tietää, että betoni on perusta säätiöille. Jokainen työtyyppi vastaa tietyn tuotemerkin.

 • M-100 ja M-150 - käytetään tyynyjen asentamiseen säätiön pohjan alle;
 • M-200 - yleisimpiä tuotemerkkejä, joita käytetään kaivettaessa perustuksia, lattiapäällysteitä, seinät, päällysteet ja kulkutiet;
 • M-250 ja M-300 - välituotteita M-200 ja M-350 välillä;
 • M-350 - suosituin brändi, jota käytetään monoliittisten perustusten rakentamiseen, tukirakenteisiin, tiepalkkeihin;
 • M-400 ja M-450 käytetään harvoin, lähinnä hydraulisten rakenteiden rakentamisessa;
 • M-500 ja M-550 käytetään sellaisten tilojen rakentamiseen, joihin sovelletaan erityisvaatimuksia (nämä ovat patoja, padoja, metroja jne.).

Betonin valmistus

Pienien rakennustöiden kohdalla on kätevää mitata komponenttien määrä kaupeissa. On helpompaa ja nopeampaa vaivaa hyvälaatuista betonia. Kuinka monta materiaalikaaria vaaditaan valmistettavan koostumuksen valmistamiseksi riippuu työn määrästä. Tässä on tärkeää ottaa huomioon, että kaikki betoniseoksen komponentit ovat eri painopainoisia: sementtiä painaa noin 15 kg, kauhan hiekkaa - noin 19 kg ja murskattua kiveä noin 17,5 kg.

Komponenttien optimaaliset osuudet yhdessä kuution kanssa betonitahasta kauhojen avulla ovat suunnilleen seuraavat: 2: 5: 9, jossa on sementtiä / hiekkaa / murskattua kiveä. Mittaamalla komponentit, aloitetaan betoniratkaisun m200 valmistus, jota voidaan käyttää pohjan laskemiseen ja lattioiden lohkoutumiseen, kuistien pystyttämiseen jne. Vesi lisätään yleensä konkreettiseen koostumukseen määrä, joka vastaa puolta sementtiä. Käyttöratkaisun valmistelu tehdään välittömästi ennen betonitoiminnan alkua sen määränä, kuinka paljon se on suunniteltu toimimaan 2 tunnissa.

Kevyiden runkorakenteiden rakentamiseen pylväsperusta on melko riittävä. Sen vuoksi konkreettinen massa kaatamista varten ei tarkoita erittäin vahvaa lujuutta.

Betonivalmiste kauhoilla on tärkeää seuraavissa tapauksissa:

 • tehdä pieni työmäärä;
 • kun säätiö kaadetaan vaiheittain;
 • erityisvarusteiden (betonisekoittimien) rakennustyömaalla saavutettavuus;
 • kaukana valmiista koostumuksesta toimittavista tehtaista.

Komponenttiosuudet

Jopa kokeneella betonielimellä ei voi vastata kysymykseen: "Kuinka monta komponenttia painonpudotuksina on otettava vaivaamaan täydellinen ratkaisu?". Liika on likimääräinen, koska kussakin tapauksessa komponentit ovat erilaiset kosteuden ja koon mukaan. Yksi asia jää - noudattaa suositeltuja mittasuhteita. Komponenttien osuus tilavuudesta on helpompi mitata kauhoja.

Sementti M-400, hiekka ja sora:

10 kuutioa betonia

Yritys "BETON WERK" on yli 10 vuoden ajan valmistanut ja toimittaa valmisbetonia ja muita rakennusmateriaaleja Voronezhin kaupungin ja lähialueiden markkinoille. Tuotteet valmistetaan saksalaisilla automaattisilla laitteilla ja täyttävät sääntelyasiakirjojen vaatimukset.

Yhtiö on suorittanut vapaaehtoisen sertifikaatin, jolla on vakuutusvastuu tuotteen laadusta.

Yhtiö toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Betonin tuotantoa ja toimitusta voidaan tehdä ympäri vuorokauden. Samalla yritys takaa tuotteen korkean laadun ja nopean toimituksen sivustolle.

"BETON WERK" tarjoaa omien ajoneuvojensa palveluita: kuorma-auto- sekoittimet sekä sementtitrukit, kippiautot. Materiaalien toimittaminen tapahtuu millä tahansa tilavuudella. Toimituksen säde on 300 kilometriä.

Tarjoamme betonipumputrukin vuokrauspalveluja (puomin pituus jopa 43 metriä). Betonipumppu sopii käytettäväksi betoni- tai laastipitoisuuden hankkimisessa monimutkaisissa rakennustekniikoissa.

Yhtiön oma sertifioitu laboratorio sijaitsee tehtaalla, jossa raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laadunvalvonta toteutetaan. "BETON WERK" on valmis tekemään sekoituksia yksittäisen tilauksen mukaan.

Kaksi BETON WERK -laitosta saavuttaa 250 m³ tunnissa. Yhtiö toimii korkean teknologian laitevalmistajana "Elba". Sekoittajat täyttävät DIN 459 -standardien vaatimukset.

Yritys käyttää ympäristöystävällistä jätteiden tuottamista. Kierrätysasennuksen materiaalinkäsittelyn avulla voidaan vähentää kustannuksia ja ylläpitää ympäristöystävällisyyttä.

Yritys "BETON WERK" tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen työn organisoinnin ja yksilöllisen lähestymistavan.

Kuinka monta kuutioa betonia tarvitset 10-10 metrin säteellä

Rakennuksen tai rakenteen rakentaminen alkaa piirustuksella. Yksityiset kehittäjät ovat pikemminkin alkeelliset luonnokset, jotka osoittavat tulevan rakentamisen koon. Ainakin on tarpeen laskea tarvittava määrä rakennusmateriaaleja. Myös mittasuunnitelma auttaa sinua välttämään ärsyttäviä virheitä sekä suunnitteluprosessissa että rakennuksen myöhemmässä rakentamisessa.

Pidämme säätiön "nauhan" leveyttä, melko monimutkaista

Sinun ei tarvitse tietää korkeammasta matematiikasta laskea nauhojen jalkaosan leveyttä, mutta tarvitset paljon vertailumateriaalia. Kaava, jolle laskelma on tehty, on seuraava:

 • rakennusten kokonaismassa;
 • huonekalujen tai laitteiden massa;
 • tuulikuorma;
 • lumikuorma.

Laskutko kuinka paljon ja mitä rakennusmateriaaleja tarvitset rakentamiseen? Nyt kääntäkää kaikki tämä kilogrammoiksi. Voit oppia rakennuksen oppaita tietyn tyyppisen tiilen tai hiilihapotetun betonin, sahatavaran, kateaineiden massan kuutiolle (neliömetrin) massalle. Esimerkiksi 1 metrin metallilevyjen massa on 4-6 kg ja 1 m3 silikaattilattia 1 950 kg: aan.

Säätiön tilavuuden laskeminen, lopullinen kosketus

Pohjan pituus lasketaan helposti luonnoksesta. Esimerkkinä, kotona 10 × 10 ilman sisäisiä seinämiä, se on 4 000 cm.

Arvioitu resistanssi (kg / cm 2)

Kivestä maaperä, jossa on sitsi-savi-aggregaatti

Kuinka laskea kuinka monta kuutiota betonia tarvitset säätiöön?

Rakentaminen alkaa projektin kanssa. Jopa pieniä rakenteita suositellaan paperin esikuvaksi, jotta voit tarkastella visuaalisesti mittasuhteita ja arvioida materiaalien kulutusta. Vakavissa rakennuksissa tarvitaan ammattilaisten tekemiä arvioita, mutta yksityisen talon, puutarhan, aidan tai autotallin rakentamisen yhteydessä voit tehdä online-laskimia tai valmiita ratkaisuja. Rakenteiden rakentamisen tärkein asia on luotettavan perustan rakentaminen, ja siksi kysymys siitä, kuinka betonin määrää lasketaan säätiössä, on ensiarvoisen tärkeää.

Betoni on helppo laskea säätiöön, jos rakenteesta ja rakenteesta on varmuutta. Alustan luonne ja sen mitat olisi määritettävä kokenut rakennusmestari, joka perustuu rakennettavan rakennuksen ominaisuuksiin, maaperätyyppiin ja alueen jäädyttämiseen.

nauha

Yksityisen talon rakentamisen suosituin perusta on liuskekivi. Se on eräänlainen konkreettinen betoni, joka kulkee rakennuksen kaikkien seinien läpi.

Miten laskea, kuinka monta betonin kuoppia pitäisi olla pohjassa? Laskimet, jotka auttavat määrittämään sementti-hiekkalamulaatin kulutuksen valu, ovat saatavilla monilla sivustoilla, joilla on rakennusteema, joista yksi on esillä tämän materiaalin lopussa. Tilavuuden laskemiseksi kuutiometreinä sinun on tiedettävä rakenteen lineaariset mitat: korkeus, leveys ja pohjan kokonaispituus.

Liuskajohtopäällysteiden betonointi tapahtuu kaatamalla valmiin sementti-hiekkaseos puupalkkiin, jossa on esiasennettu raudoitus. Suuret jakeet (sora, murskattu kivi) lisätään liuokseen, jotta saadaan säätiön suurempia lujuusominaisuuksia.

Pohjan mittasuhteet riippuvat rakennuksen mitoituksesta, joka on tarkoitus rakentaa. Tyypillisesti pohjakerroksen leveys on vähintään 300 mm, maanpinnan korkeus on 400 mm ja syvyys voi nousta 1500-2500 mm riippuen pohjaveden saatavuudesta, jäätyvyydestä ja kellarista kellarista. Strip-pohja ei ole suositeltavaa asentaa kallistusmaalle, jos muotti on haudattu pienemmäksi kuin jäätymisnopeus.

Keskimmäiselle kaistalle, pienien yksityisten talojen ja kylpyammeiden pystyttämiseen riittää, että suoritetaan syvyys 1500 mm: n etäisyydellä maanpinnan korkeudesta 400 mm: iin asti.

Säätiön pituus on yhtä suuri kuin kaikkien ulkoseinien kokonaispituus, mukaan lukien sisäinen laakerin seinä, jonka alapäässä on myös asennus. Tämän seurauksena olet saanut kaikki vaaditut arvot, voit laskea betonin määrän säätiölle. Tällöin laskinta ei ehkä tarvita - riittää moninkertaistaa kaikki indikaattorit metreinä ja saada tarvittava määrä kuutiometreinä.

Laskentakaava on seuraava:

V = h * b * l, missä:

 • V on liuoksen tilavuus m 3: ssä;
 • h - korkeus m;
 • b - leveys m: ksi;
 • l on nauhan pituus m: ssä.

Esimerkiksi rakennuksessa, jonka koko on 6 x 6 m ja yksi sisäinen laakerin seinämä, jonka perustakorkeus on 2 m ja leveys 0,4 m, kaadon laastin tilavuus on: V = 2 * 0.4 * 30 = 24 m 3. Leveys ja korkeus säätöä varten 10x10-kokoiselle talolle ja kahdelle sisäpuoliselle sisäseinälle lasketaan seuraavasti: V = 2 * 0.4 * 60 = 48 m 3.

Laskennan avulla voidaan laskea melkein kuutiomääräinen laasti, mutta on muistettava, että kuljetuksen aikana jotkut betonit ovat kadonneet, ja myös löysät muottipesät saattavat vuotaa jonkin verran betonilaastaria, mutta vahvistuskammion käytössä on lisää sisäistä tilavuutta. Sen vuoksi on oikein ottaa käyttöön korjauskerroin laskennallisen arvon kasvattamiseksi suunnassa 2%.

Tuloksena saamme tarkemman kaavan betonirakenteen määrän laskemiseksi nauhalumpuille:

V = h * b * l + 0,02 * (h * b * l)

Tuloksena oleva arvo pyöristetään kokonaislukuun. Esimerkkejämme varten hienostunut laskenta näyttää tältä: talolle, jonka koko on 6x6 V = 24 + 0,02 * 24 = 24,48 (25) m 3, talossa 10x10 V = 48 + 0,02 * 48 = 48,96 (49) m 3.

laatta

Laattojen pohja on kiinteä monoliittinen pohja rakennuspaikan alla. Laitteiden betoniarvot eivät ole pienempiä kuin M100. Laske tämän monoliitin tilavuus on melko yksinkertainen - vain moninkertaistaa levyn pituus, leveys ja korkeus.

Sementtiä ja hiekkaa sisältävä laasti, johon on lisätty suuria jakeita monoliittiselle levylle, tehdään korkeudeksi vähintään 100 mm. Tällöin 100 mm: n levyiselle levylle saadaan seuraavat betonin määrät:

 • kotiin 10x8 - 8 m 3;
 • kotona 9x9 - 8,1 m 3;
 • kotiin 18x8 - 14,4 m 3.

Tämä laskelma soveltuu täysin tasomaisille levyille, mutta jotta emäkselle saadaan korkeammat lujuusominaisuudet, usein järjestetään lisävahvikkeet, jotka ovat trapetsoidun pituussuuntaisen palkin muodossa. Siksi laattapohjan oikean laskennan tulisi sisältää vahvistusrivien tilavuus.

Kuinka laskea betonin kuutioita säätiölle? Laskimet verkossa auttaa tekemään nämä laskelmat ilmaiseksi, voit viitata erityisiin taulukoihin, hyvin tai itsenäisesti laskea tarvittava määrä betonia ei ole vaikeaa.

On lisättävä jäykisteiden määrä jo saavutettuun levytilavuuteen, jota käytämme puolisuunnikkaan alueen kaava. Jäykisteiden pohjalevyn tilavuus on seuraava:

 1. Laske levyn tilavuus: V = h * b * l.
 2. Etsi trapetsin alue: S = h1 * (a + c) / 2, jossa h1 on trajektin reunan korkeus ja c ovat trajektin pohjien pituudet.
 3. Löysää kylkiluiden tilavuus ja kerrotaan kylkiluiden lukumäärällä: V1 = S * l * n, missä n on kylkiluiden lukumäärä.
 4. Tuloksena olevat tilavuudet lasketaan yhteen ja saadaan tarvittava betonin kokonaismäärä: V yhteensä = V + V1.

Yleensä lujitus asetetaan pohjan pohjalle 3 000 mm: n välein. Ne voidaan suorittaa yksinomaan pitkittäisvahvistimina sekä risteyksessä, muodostaen neliöitä. Tyypillisesti puolisuunnikkaan jäykisteen laajan osan suhde viittaa kapeaan osaan, suunnattu alaspäin, kuten 1,5: 1. Laatusäätiön laskemiseksi säädetään myös äänenvoimakkuuden säätövirhe 2%: n virhemäärällä.

columnar

Tämäntyyppinen säätö on eräänlainen kasa, vain tukipylväät eivät ole tukkeutuneet paalun kuljettajiin, vaan kaadetaan valmiiksi kaivoksiin. Sarakepohja mahdollistaa luotettavan pohjan saamisen materiaalin vähimmäiskulutuksella. Pylväät voivat olla pyöreä ja neliömäinen poikkileikkaus, ne sijoitetaan rakennuspaikan kehän ja seinien risteyspisteiden ympärille.

Pylväspohjan syvyys ylittää yleensä alueen jäädytyksen syvyyden ja pintaosan korkeus on 400-500 mm. Rakennusrakenne voidaan asentaa suoraan tukipylväisiin, mutta useimmiten on asennettu grilli, joka yhdistää pilarit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Pilarivaihtelun täyttämiseksi tarvittavan betonin määrän laskemiseksi on tarpeen tietää pylvään pituus, sen poikkileikkauksen pinta-ala ja sarakkeiden lukumäärä. Jos grilli on suunniteltu, sen lineaariset mitat edellyttävät, grillauksen tilavuuden laskeminen suoritetaan samalla tavoin kuin muunnoksessa nauhamaisella pohjalla.

Neliön tai suorakaiteen muotoisten pylväiden tilavuuden laskemiseksi sinun on käytettävä seuraavaa kaavaa:

V = a * b * l * n, missä a ja b ovat sarakeosan sivuja, l on sarakkeen pituus, n on säätiön sarakkeiden lukumäärä.

Laskettaessa ympyränmuotoisen poikkileikkauksen pylväiden betonimäärää tarvitaan kaava ympyrän alueen löytämiseksi: S = 3.14 * R * R, missä R on säde. Pyöreän pylväiden tilavuuden laskemisessa saadaan kaava:

V = S * L * n

Pilarien ja grillauksen täyttämiseen tarvittavan betonin kokonaismäärän saavuttamiseksi on tarpeen lisätä jo saavutetut arvot, mutta ei unohda noin 2 prosentin virheprosenttia.