Angrol-rasva muottiin

Liuoksen liimautumiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi on kitkamateriaalin voiteluaine ihanteellinen, mikä helpottaa tuotteen elementtien erottamista betonista. Myös muottirasva suojaa metallikehystään korroosiolta. Se antaa tuotteille ja betonille sileän muodon, jättää rasvaiset tahrat käytön jälkeen. Korkealaatuinen voiteluaine on ympäristöystävällinen ja turvallinen terveydelle.

Angrol voiteluaine on yleinen vesipohjainen neste, jota käytetään vähentämään betonin kiinnittymistä muottipintoihin, muotoihin jne. Saatavana kahdessa muodossa: kesällä ja talvella (enintään -35 ° C).

Uusin brändi Angrol on parantanut ominaisuuksia, kun on kyse vanhasta Emulsol-muottirasvasta ja on sen ilmeinen korvaaminen.

Tuotekuvaus

Vanhojen rasva rasvateollisuudessa (öljy) Angrol

Voitelu (emulsio) muottiin

Aikaisemmin polttoaineöljyä käytettiin voiteluaineena muottirakenteisiin ja muihin monoliittirakenteisiin. Tämä menetelmä ei ollut ainoastaan ​​tehoton vaan myös vaarallinen, koska se on syttyvää ja sisältää sen haitallisten aineiden epäpuhtauksia. Nykyään erikoismyymälöissä ja rakennusmarkkinoilla muottipesun voiteluaine on esillä suuressa valikoimassa.

Soveltamisala ja pääkomponentit

Laitteiden voiteluaineiden koostumuksena käytetään nykyään yleisimmin käytettyjä kemiallisia tuotteita lisäämällä orgaanista ainetta. Puhumme rasvahappojen ja emulsioiden, estäjien ja tehokkaiden aineiden esiintymisestä, jotka luovat kalvon puisen, muovisen tai metallisen kilven pinnalle.

Voiteluaineena käytetään muottien pinnan voitelemiseen, koska betoniliuoksen adheesio vanerilevyille ja metallin, jonka rakenne on, on melko voimakasta. Useimmissa tapauksissa rakentajat käyttävät uudelleenkäytettäviä työkaluja täyttämään säätiön. Mutta vaikka se on kotitekoista ja tarvitset sitä vain kerran, sinun ei tule työskennellä ilman voitelua. Tosiasia on, että purkaminen on ongelmallista, lisäksi perustus, kun vanerilevyt ovat kirjaimellisesti rynnistyneet siitä, näyttävät äärimmäisen mahdottomilta.

Kosteudenkestävällä vanerilla on oltava seuraavat vaatimukset:

 • Älä vaikuta pohjan tai muun rakenteen kosteuteen ja lujuuteen.
 • Älä jätä rasvaisia ​​raitoja betonipinnalle, poikkeus voi olla vain, jos myöhempi vuoraus on suunniteltu.
 • On kyettävä pysymään levyjen pystysuorilla pinnoilla ainakin yhden päivän ajan.
 • Oltavat tulenkestäviä ja eivät sisällä haitallisia ja myrkyllisiä aineita.

Tärkeimmät tyypit ja niiden kulutus

Kaikista saatavilla olevista voiteluaineista voidaan tunnistaa useita suosituimpia ja korkealaatuisia:

1. Angrol on otettu paitsi täyttämään perusteet, myös siltojen ja tunneleiden rakentamiseen. Voiteluaine sisältää orgaanista ainetta, vettä ja kalsinoitua soodaa, emulgointiaineita ja natriumsulfaattia. Se helpottaa huomattavasti työkalujen purkamista ja lisää sen lujuutta. Angrolia käytetään lämpötiloissa välillä +70 - -15 ° C. Kulutus - 1 litra 15-20 m2. On syytä huomata, että Angrolin hinta hammasrasvasta on täysin yhdenmukainen laadun kanssa.

2. Тiralux-1721: tä käytetään menestyksekkäästi kaikenlaisten työkalujen valmistukseen, koska se ei sisällä liuottimia, koostuu kivennäisöljyistä ja pakkasnestekomponenteista.

Voit ostaa Tiralux-1721-rasvaa muottiin valmiiksi, sitä ei tarvitse laimentaa vedellä. Sitä käytetään lämpötiloissa +70 - -18 ° C. Kulutus on noin 1 l / 10-20 m2.

3. Emulsoli muottiin sisältää emulgointiaineita, korroosionestoaineita ja mineraaliöljyjä. Sitä käytetään lämpötilaolosuhteissa +65 - -15 ° C. Kulutus - 1 litra 15-20 m2.

Käyttöehdot

Voiteluaineen levittäminen helpottamaan muottien purkamista omiin käsiinsä voidaan tehdä eri tavoin, joista jokainen valitsee oman harkintansa mukaan. Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että kulut riippuvat tästä tai siitä. Paras vaihtoehto on peittää pistoolin napsahtaa. Kustannus on vähäinen, mutta siinä on joitain vivahteita. Ne koostuvat huonosti maalatuista liitoksista ja epäsäännöllisyydestä, jotka voivat olla suojien pinnalla.

Muista mennä edellä mainittujen paikkojen läpi harjalla niin, että irrotettaessa ei ole kiinnikkeitä.

Jos sinulla ei ole erityistä pistoolia, käytä rullaa. Tämä menetelmä auttaa myös vähentämään kulutusta. Mutta tässäkin tapauksessa liimasaineet muottiin on tasaisesti päällystetty koostumuksella vain, jos niiden pinta on sileä, joten kaikki olemassa olevat liitokset, raot, liitokset ja urat on voiteltava harjalla. Jos työkalu koostuu huonosti maadetuista tai höylättyistä laudoista, on parasta voitelu kokonaan manuaalisesti. Tämä menetelmä on hyvä, koska harja tunkeutuu mihin tahansa halkeamiin ja onteloihin, ja siksi voit helposti purkaa jopa tällaisen karkean kotitekoisen työkalun.

Kustannukset Moskovassa ja alueella

Ennen kuin ostat jonkin edellä mainituista voiteluaineista, suorita vertaileva hinta-analyysi:

Rasva rakenne "Angrol"

Jos käytetään rasvaa muottiin "Angrol".

Angrol-murskausrasvan tekniset tiedot

Nykymaailmassa monoliittinen rakentaminen on yhä luottavaisempi johtaviin asemiin. Ja tämä ei ole yllättävää, koska tällaiset menetelmät mahdollistavat rakenteiden nopean rakentamisen ja ovat tehokkain tapa rakentaa niitä. Betoni yhdistelmällä on tullut nykyajan suosituimpia rakennusmateriaaleja. Betoni ei kuitenkaan ole ainoa materiaali. Lisäaineita on tullut erittäin suosittuja, jotka on suunniteltu helpottamaan rakentamista ja tekemään siitä laadullisemmaksi ja kestävämmäksi. Joten kotimainen voiteluaine "Angrol" on luotu nimenomaan vanerin ja puiset elementit, joita käytetään muottiin. Monoliittisten töiden suorittamiseen tarkoitetun erityisen voiteluaineen käytön ansiosta rakennusmateriaalin voi helposti irrottaa työn päätyttyä. On syytä huomata, että muottien lujuus tai sen muut tärkeät ominaisuudet eivät samanaikaisesti heikkene lainkaan.

Edut Angrol Muotti Rasvasta

Tällainen kotimainen rasva, joka on suunniteltu suorittamaan monoliittista työtä, on optimaalinen kustannusten ja laadukkaan yhdistelmän.

Mikä muu on houkutteleva voiteluaine muottiin "Angrol"?

Tärkein laatu, jonka rakentajat arvostavat tätä ainetta, on sen turvallisuus työssään. Joten tämä voiteluaine eroaa vahvan hajun puuttumisesta. Se ei ole myrkyllistä, se on myös räjähdys- ja paloturvallinen. Lisäksi Angrolin muottirakenteen rasvaa voidaan käyttää myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa (-300 ° C asti). Käytön aikana se on täysin ja tiukasti kiinni muotin kaikilla pinnoilla, jopa pystysuorilla, eikä betonissa ole lainkaan kiinni.

On huomattava, että varastoinnin aikana voiteluainetta säilytetään sen homogeenisuus eikä lohkeile.

Rakentajilla on usein epäilyksiä siitä, vaikuttavatko voiteluaineet lujitetuilla betoniterästeillä olevien metalliseosten laatuun.

Tämän vuoksi Angrol-voiteluaineelle on tärkeä etu sen turvallisuus metallille, koska sillä ei ole lainkaan syövyttäviä ominaisuuksia. Lisäksi kaikki maalit ja kipsilevyt, jotka voitelun jälkeen levitetään betoniin, parantavat niiden ominaisuuksia (sopivat täydellisesti pintaan).

Huomaa, että Angrol-voiteluaineiden ostamisessa varmistat tuotteen laadun, koska se on sertifioitu voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Harjaton rasva

Betonityö on olennainen osa rakennustöitä - olipa kyse monikulttuurisen rakennuksen tai pienen yksityisen talon rakentamisesta. Betonisoinnin ansiosta voit saada kiinteän, kestävän ja edullisen rakentamisen mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa. Tämän tekniikan ainoa haitta on tarve asentaa ja purkaa muotti. Levyjen purkamisen helpottamiseksi käytetään erityistä muottipesua.

soveltamisalansa

Tehdessään konkreettista työtä on erittäin tärkeää noudattaa kaatamalla tekniikkaa. Yksi sen tärkeimmistä vaatimuksista on liuoksen pakollinen tiivistys, jotta vältettäisiin monoliittisen rakenteen sisälle sisältämän ilman ja ilman täyttyminen. Näihin tarkoituksiin ne käyttävät tavallisesti värähtelevää tai koputtavat muotin koko sen tasoon. Näin voit poistaa konkreettisesta massasta ylimääräisen ilman, antaen sille halutun tiheyden ja lujuuden.

Hyvin värähtelevä laasti täyttää täysin muotin sisustuksen, mukaan lukien pienimmät halkeamat ja epäsäännöllisyydet. Betonin kaatamisen tiivistyminen ei kuitenkaan ole vain plus. Tärkein ongelma tästä on se, että betoni on asettanut muottipesän purkamisen vaikeuden: erottaakseen sen, on joskus tarpeen tehdä erittäin vakavia ponnistuksia.

Vaikeimmissa tapauksissa levyjen poistamisen jälkeen muotti ei enää sovellu jatkokäyttöön, ja ne ovat ylimääräisiä rahoituskustannuksia materiaalin hankkimiseksi uusille muottirakenteille sekä niiden rakentamiseen käytetty aika ja vaiva. Lisäksi, kun yrität irrottaa suojukset, betonin kaataminen itse, joka ei ole vielä saanut asianmukaista voimaa, voi olla vaurioitunut.

Tämä ongelma ei ole niin kiireellinen, jos levyjen materiaalina käytetään sileää metallilevyä tai muovia, mutta tällaiset tehdasrakenteet ovat melko kalliita ja siksi niitä käytetään pääasiassa suurilla organisaatioilla, jotka valmistavat teollista mittakaavaa.

Yksityiset kehittäjät toisaalta käyttävät erilaisia ​​materiaaleja käsin luomaan muottirakenteita, lähinnä laattoja ja vaneria. Puupinta, joka on hyvin pyöristetty, on useita pieniä halkeamia, aukkoja ja muita epäsäännöllisyyksiä, mikä lisää betonin kiinnittymisen nopeutta.

Liimauksen vähentämiseksi muottipaneelien sisäpinta voidellaan erityisillä yhdisteillä. Voiteluaine luo erottelukalvon muottien ja betonin väliin, mikä mahdollistaa yksinkertaisten suojusten purkamisen ja lisää käyttöikää 2-3 kertaa.

Samaan aikaan työvoimakustannukset pienenevät ja konkreettisen työn yleinen kulku nopeutuu. Viime aikoina jalostustuotteet käytettiin laajalti laitteiden käsittelyyn: polttoöljy ja käytetty moottoriöljy.

Tällaiset voiteluaineet eivät voi taata hyvää tulosta, eivätkä ne täytä ympäristönsuojelun vaatimuksia. Tällä hetkellä on kehitetty useita modernija muottien käsittelylaitoksia.

Vaatimukset voiteluaineille

Rakennuskoodien määräysten mukaan muottipaneelien voiteluaineiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Liimavärjäys ei saa jättää öljymäisiä tahroja betonipinnalle. Muussa tapauksessa viimeistelytoimenpiteiden aikana saattaa syntyä uusia ongelmia. Öljyllä kyllästetyillä pinnoilla viimeistelymateriaalit ovat erittäin huonosti kiinnittyneet: kipsi, kitti, päällystyseristys, liimat jne. Samanlaisen saastumisen poistaminen on melko hankalaa ja vaatii paljon työtä ja aikaa.
 • Voiteluaineen kemiallisen koostumuksen tulisi olla mahdollisimman neutraali. Ensinnäkin sillä ei pitäisi olla haitallista vaikutusta työntekijöiden ihoon ja hengityselimiin sekä betonin teknisiin ja toiminnallisiin ominaisuuksiin.
 • Aineen on oltava riittävän korkea viskositeetti eikä laimennettava edes kohonneissa ilman lämpötiloissa. SNiP: n mukaan liima-aineen koostumuksen tulee pysyä hyvin sileällä levymetallilla tai laminoidulla vanerituotteella, joka kuumennetaan +30 ° C: seen 24 tunnin ajan, ei tippumisen tai haihtumisen.
 • Sakeuttamisnopeuden ei tulisi olla alle 7. Tällainen liimakoostumus voi vastustaa onnistuneesti betoniliuosten emäksisiä väliaineita ja luo snap-laitteen pinnalle - joko polymeereistä, metallista, levyistä tai vanerista - estäen betonipartikkeleita tarttumasta muotin sisäpintaan.

Voiteluaineiden tyypit

Kaikki liima-aineet on jaettu neljään ryhmään riippuen niiden teknisistä ominaisuuksista ja kemiallisesta koostumuksesta.

Vesipitoiset suspensiot.

Tämä on yksi edullisimmista vaihtoehdoista muottipesun voiteluaineille. Hätätilanteessa samanlainen koostumus voidaan valmistaa omilla käsillä juuri rakennustyömaalla. Voit tehdä tämän käyttämällä vanhoja kirvesmiehiä-konkretereita. Se voi olla kipsin tai alabasterin seos, jossa on sammutettua kalkkia ja sulfiittilipeä, tai saven ja minkä tahansa öljyn seos.

Nykyaikaisempia anti-adhesive "folk korjaustoimenpiteitä" voidaan kutsua kerosiinin liuoksella nestesaippuaa. Valmistuksen jälkeen kaikki luetellut seokset laimennetaan vedellä ja tässä muodossa levitetään muottien pinnalle kosketukseen betonin kanssa.

Veden kuivumisen jälkeen ohut suojakalvo säilyy muottiin estäen sementtilaastin tarttumisen vanerin, metallin tai levyjen pintaan.

Tällaisia ​​"ihmisen valmistettuja" liimakoostumuksia käytettäessä on kuitenkin pidettävä mielessä, että levyihin muodostettu kalvo on melko ohut ja hauras, joten betonin tiivistäminen värähtelijän kanssa tulee olla mahdollisimman herkkä, muuten kova betoni voi yksinkertaisesti poistaa liukuaineen suojakerroksen.

Tällaiset toimet johtavat toisaalta haittojen purkamiseen liittyviin ongelmiin ja toisaalta betonin saastumiseen liimaseoksella ja sen lujuusominaisuuksien vähenemisellä.

Koostumukset ovat vettä hylkivä

Tällaiset liuokset tehdään mineraaliöljyjen tehtaalla lisäämällä pinta-aktiivisia aineita, jotka lisäävät saponifiointisuhdetta. Tämän seurauksena laitteelle muodostuu suojaava kerros, joka estää sen kostuttamasta betonia.

Veden kelojen tehokkuus on melko korkea sekä niiden kustannukset. Niiden puutteista voidaan mainita kivennäisöljyjen käyttö niiden tuotannon perustana. Ja jos häikäilemätön valmistaja myöntää ylikuormituksen lopputuotteessa, betonin pinnan saastumisen riski öljyillä tahroilla on korkea.

Compound retardants

Orgaanisiin hiilihydraatteihin perustuvat ratkaisut. Ne pyrkivät hidastamaan betonin asettamista, minkä seurauksena se pysyy muovina ja taipuisina, kun taas sen paksuus on jo saanut riittävästi voimaa. Tämä helpottaa laitteiden poistamista ja sen puhdistamista liuoksen kiinnittyneistä hiukkasista.

Haittojen joukossa on kiinteän aineen hidastumisprosessin hallitsemattomuus. Tämän seurauksena sisäisten jännitysten, halkeamien ja halkeamien esiintyminen voi tapahtua valumuotojen altistumisen ja ohutkerroksen liittymässä, mikä ei lisää monoliittisen rakenteen voimakkuutta.

Yhdistetty

Yhdistettyjen voiteluaineiden toinen nimi - käänteinen emulsio. Asiantuntijoiden mukaan käänteisemulsiot ovat paras vaihtoehto. Yhdistetyt ratkaisut täyttävät kaikki liima-aineiden voiteluaineet.

Tällaisten liuosten koostumukseen lisätään myös komponentteja, jotka hidastavat betonin asettamista ja muodostavat vettähylkivän kalvon. Kuitenkin kaikki niiden mahdolliset kielteiset vaikutukset sementtilaastiin tasoitetaan lisäaineiden ja pehmittimien avulla.

Yhdistettyjen ratkaisujen rooli ei ole pelkästään betoniliuoksen erottimen ja muottipesän pinnan kannalta, vaan se voi myös parantaa betonin laatua, vähentämällä huokosten kokoa sen pinnalla. Tämä lisää monoliitin lujuutta ja tiheyttä, mikä antaa sille paremman kosteudenkestävyyden.

Jotta yksityinen kehittäjä, jolla ei useinkaan ole erikoistekniikkaa ja rakennustekniikkaa, olisi helpompi ymmärtää ehdotettuja liimakoostumuksia, suositeltavien toimintamallien ja teknisten ominaisuuksien tulisi olla harkittuja.

 1. Emulsol. Mineraaliöljyjen perusteella luotua levyä voidaan levittää pintoihin jopa -18 ° C: n lämpötiloissa. Se eroaa monista muista ratkaisuista murskeen voiteluun alhaisella kulutuksella ja helppokäyttöisyydellä. Saatavana on myös pakkasenkestävä versio, ExIM, jota voidaan käyttää ilman lämpötiloissa -35 ° C: een asti.
 2. Angrol. Emulsio muodostuu vesipohjaisesti. Sitä erottaa absoluuttinen paloturvallisuus ja epämiellyttävien hajujen puuttuminen, ja sitä voidaan säilyttää varastoon pitkään ilman, että tekniset ominaisuudet heikkenevät. Angrolin koostumuksessa otettiin käyttöön erityisiä korroosionestoaineita, jotka suojaavat metallimuotit ruosteelta.
 3. Tiralyuks. Saksalaisen valmistajan voiteluaine, joka perustuu mineraaliöljyyn pakkasnesteen lisäaineiden avulla. Tämän ratkaisun kustannuksella tämä ratkaisu ylittää selvästi kotimaiset analogit. Tiralyuksin tekniset ominaisuudet ovat kuitenkin melko korkeat: se suojaa luotettavasti tasainen puumateriaali betonipartikkeleiden tarttumiselta.
 4. Agate. Öljykokoonpano, joka ei sisällä vettä, on ehdottoman universaali ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa mittalaitteiston käyttämiseen mihin tahansa materiaaliin. Kun betoni on kuivunut ja muotti on poistettu, Aata ei jätä jälkiä sen pinnalle, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää muottien voitelemiseen valkoisille sävytetyille sementtilaastareille.

Soveltamenetelmä

Liimaliuosten levittäminen muottipaneeleihin voi olla monenlaisia ​​menetelmiä. Sovellusmenetelmästä riippuu materiaalin kulutuksesta ja nopeudesta. Nopein ja edullisin on muottien käsittely ruiskupistoolilla. Tämä mahdollistaa voiteluaineen kulutuksen minimoinnin, mutta samanaikaisesti on ongelma, kun värjäytyvät epätasaisuuksia, uria, nivelet ja halkeamat.

Jotta vältetään laitteiden "tarttuminen", kun liimaseosta levitetään levylle, sinun on mentävä läpi kaikki vaikeasti tavoitettavat paikat maaliväillä.

Pistoolin puuttuessa voit käyttää vaahto- tai villarullaa. Tämä hieman kasvattaa koostumuksen kulutusta, mutta käsittely tapahtuu paljon nopeammin kuin siveltimellä, mutta tämä menetelmä soveltuu paremmin suhteellisen sileisiin metalli-, muovi- ja vaneripintoihin.

Jos sinun on käsiteltävä kilpiä, joka on pudonnut epäpuhtauksista, on parempi käyttää harjaa. Tämä menetelmä on aikaa vievää, mutta sen avulla voit käsitellä perusteellisesti kaikki epäsäännöllisyydet. Voiteluaineen koostumuksen kulutuksen laskemisen yhteydessä on myös otettava huomioon materiaali, josta laitteisto on valmistettu: metalli- tai muovipintojen imukyky on paljon pienempi kuin puun.

Video osoittaa rasvaa betonielementeille Emulsol.

Voiteluaine monoliittisten töiden johtamiseen "ANGROL"

Kotimainen rasva monoliittiseen työhön "Angrol" on paras hinta- ja laadun yhdistelmä. Sen käyttö helpottaa rakennusmateriaalin irrottamista töiden päätyttyä, eikä myöskään muotonsa tai sen muiden ominaisuuksien vahvuus kärsi.

Voitelun voitot työstä:

 • ei myrkyllistä;
 • palo- ja räjähdyssuojatut;
 • ei ole voimakasta tuoksua;
 • pysyy luotettavasti puutavaran pystysuorassa pinnassa, ei tartu betoniseokseen;
 • sitä käytetään myös alhaisissa lämpötiloissa - -300 ° C asti;
 • varastoinnin aikana ei kuorella, ylläpitää yhtenäisyyttä.

Rasvojen "Angrol" käyttö ei vaikuta pystytettyjen betonirakenteiden laatuun, koska:

 • se ei ole syövyttävää ja turvallista metallin rakenneosille;
 • Laastarit ja maalit, joita käytetään betoniin Angrol-voitelun jälkeen, tarttuvat hyvin pintaan.

Tuotekuvaus:

 • homogeeninen tummanruskea neste;
 • happoluku: 8 - 15 mg KOH per 1 g tuotetta;
 • tiheys (huoneenlämmössä) - 0,8-0,95 g / cm2;
 • emulsion stabiilisuus: enintään 1% öljyn vapautuminen 3 tuntia;
 • pakkaus: metalli tynnyrit, 200 l (

194,4 kg);

 • kulutus 1 kg / 30 m²
 • Kaikki tuotteet on sertifioitu ja täyttävät TU 0258-094-10968286-99.

  tuotteet

  palvelut

  uutiset

  Kramos-yritys yhdessä Georgia-edustajansa, Monolith-projektiyhtiön kanssa, kutsuu sinut viidennekseen kansainväliseen BATUM BUILD 2015 -rakennustilaan, joka pidetään 17.-19.12. Klo 19.00 Sheraton Hotel Batumissa Georgiassa.

  Ota yhteyttä

  Toimistot Venäjän kaupungeissa

  Muottirakennuksia myydään Moskovassa ja koko Venäjällä sekä IVY-maissa.

  Moskova, Dokuchaev Pereulok, rakennus 3, rakennus 1. (sijaintipaikka)
  +7 (800) 555-03-09 (ilmainen soitto)
  +7 (495) 228-17-76 (monikanava)
  Lobnya (Moskovan alue)
  Str. Luutnantti Boyko, s. 101
  +7 (495) 228-17-76, ul. 2 (muotti), ul. 3 (ventfasad), ul. 4 (teollisuusprofiilit)
  Pietari
  +7 (812) 457-00-20
  Krasnodar
  +7 (861) 227 - 61 - 42
  Rostov-on-Don
  +7 (863) 209-88-40
  Jekaterinburg
  +7 (343) 226-02-52
  Chelyabinsk
  +7 (351) 729 - 83-20
  Nizhny Novgorod
  +7 (831) 261 - 33 - 83
  Samara
  +7 (846) 229-52-72
  Kazan
  +7 (843) 202-42-97
  Ufa
  +7 (347) 224-20-92
  Novosibirsk
  +7 (383) 207 - 87 - 70
  Jevpatorija
  +7 (978) 010 - 26 - 32

  Angrol-muottien rasva

  Tämän tyyppinen aine saadaan toissijaiseksi tuotteeksi eri koneiden ja yksiköiden käyttöön liittyvillä aloilla. Näiden mekanismien toiminta vaatii öljyä, jolla on tietty käyttöaika, tyhjennetään ja korvataan sen valmistuttua. Tätä käytetty emulgointiainetta sisältävää ainetta voidaan käyttää muottielementtien prosessointiin, joita käytetään rakentamaan rakennuksia monoliittisista betonilohkoista.

  Tuotteen tärkeimmät edut

  • Valmis voiteluaine varmistaa tuotteiden vapautumisen lomakkeista ilman vaurioita ja ilman mekaanisten ominaisuuksien heikkenemistä.
  • Ei aiheuta metallin korroosiota
  • Yksinkertainen sovellusteknologiassa
  • Ei-myrkyllinen, ei ole pistävä haju
  • Tasainen ja vakaa säilytyksen aikana
  • Hyvin pidetty muodon pystysuoralla pinnalla, ei virtaa tärinän tai betonimassan vaikutuksen alaisena
  • Pintaan levitetään ruiskupistoolilla tai rullalla
  • Kulutustuotteet - 1 l / 10-20 m 2 riippuen sovelluksesta.

  Miten valitaan emulsio muottiin

  Kun tuoretta betonia kaadetaan muottiin, rakennusmateriaali leviää muotoaan ja täyttää kaikki sen kulmat, jotka tukevat lujasti vahvistamista. Kuitenkin, kun betoniseos kovettuu, se myös sekoittuu muotti- voiman kanssa. Jos puun tai metallilevyjen purkaminen on suunniteltu, kun betoni on täysin asetettu, tämä voi aiheuttaa paljon haittaa. Sanojen kirjaimellisessa merkityksessä olevat paperit on irrotettava betonista. Tämän estämiseksi on suositeltavaa käyttää erityistä yhdistettä - emulsolia muottiin. Tämä on tehokas työkalu, joka estää hiekkasementtiseoksen kiinnittymisen muottiin.

  Mikä on a

  Rasvamateriaali Emulsol on vettä hylkivä, joka on valmistettu seuraavista komponenteista:

  • Kivennäisöljyt (60-80% kokonaismäärästä) - koostumuksen perustana.
  • Pinta-aktiiviset aineet - saippua kaltaiset pinta-aktiiviset aineet, joita käytetään emulgoimisaineina ja stabilisaattoreina. Niiden tilavuus on noin 20-40%.

  Lisäksi seokseen lisätään joskus alkoholia, polyetyleeniglykolia, bakterisidejä ja muita lisäaineita muotojen voiteluun.

  Vaaleankeltaisen tai ruskean värisävyn emulsiota voidaan helposti levittää muottirakenteen pinnalle muodostaen ohuen öljyisen kalvon sen suojuksille. Samanaikaisesti neste ei levitä ja pitää luotettavasti vaakasuorassa ja pystysuorassa pinnassa koko betoniteräksen kovettumisaikaa. Tästä johtuen kaatunut betoniliuos ei mene kosteuteen eikä tartu muottiin.

  Emulsoli on yhdiste, jota käytetään melko usein materiaalien käsittelyyn, joille on ominaista korkea liimaominaisuus (yli 0,03 MPa). Puuta tai metallia olevista muottipaneeleista tämä indikaattori on 0,18 MPa.

  Monista eduista huolimatta Emulsolilla on kuitenkin useita haittoja:

  • Öljyinen kalvo lähtee rasvasta betonista.
  • Rasvan kulutus on enemmän verrattuna halvempaan formulaatioon.
  • Koostumuksen hinta on hieman suurempi verrattuna muihin analogeihin.

  Miten Emulsol eroaa muista formulaatioista?

  Huolimatta siitä, että Emulsolilla on huomattavia haittoja, se on edelleen yksi halutuimmista sävellyksistä. Tämä johtuu siitä, että muut tarttumista estävät seokset eivät voi riittävästi suojata puisia tai metallisia muottipaneeleja:

  • Vesipohjaiset suspensiot erottuvat alhaisilla kustannuksilla, mutta tällaiset kovat ratkaisut pysyvät monoliitin pinnalla, ja valmiiden betonipohjien puhdistaminen kestää paljon aikaa.
  • Orgaanisiin hiilihydraatteihin perustuvat säätelyinhibiitit ovat merkittäviä niiden epästabiilisuudelle. Tällaisia ​​seoksia käytettäessä betoni alkaa olla epätasaisesti.
  • Yhdistetty rasva (tai, kuten niitä kutsutaan myös - käänteisemulsio). Tällaisten työkalujen koostumus sisältää vettä hylkiväaineita, kovettuvia hidastimia ja komponentteja, minkä johdosta betonin huokoisuus vähenee. Tällaiset koostumukset ovat kuitenkin kalliita ja niitä on vaikea löytää myynnissä.

  Näin ollen emulsolin käyttö on optimaalinen valinta muottirakenteen käsittelyyn. Nykyään markkinoilla on melko harvoja toimittajia, jotka tarjoavat kuluttajille erilaisia ​​voiteluemulsioita.

  Seosten tyypit ja niiden käyttö

  Tänään emulsiomuotoja irrotettavalle muotille valmistetaan erilaisten valmiiden nestemäisten seosten muodossa suunnitellusta työstä riippuen:

  • EX-betonituotteet - liuoksessa on erityisiä korroosiota aiheuttavia lisäaineita. Tällaista emulsolia käytetään tavallisesti betonituotteiden valmistuksessa.
  • EX-MI - sopii kalliiden uudelleenkäytettävien muottirakenteiden suojaamiseen.
  • EX-M - käytetään vaahdotetun betonin valmistuksessa käytettyjen matriisien pesemiseen.
  • Petramine 7-05 - soveltuu puisten, metallisten ja muovisten muottipaneelien suojaamiseen. Tätä koostumusta käytetään myös kuvioiden muovaamiseen ja "vaikeaan" ilmastoon.
  • EX-A on universaali yhdiste, joka sopii kaatamaan kaikki betonirakenteet ilman vahvistusta.

  Jos et käytä vahvistusverkkoa rakentamiseen, Emulsol EX-A on valmistaja kaikista parhaista ja halvimmista vaihtoehdoista (tärkeintä on täyttää tuotteen valmistusta koskevat tekniset ehdot, nimittäin TU 0258-004-27192068-2002).

  Myös voiteluaineiden käyttöalue voidaan määrittää niiden komponenttien avulla:

  Kuinka valita voiteluemulsio muottiin?

  Rakennustyöt vaativat aina suuria rahoituskuluja. Siksi talonrakentajat haluavat vähentää yksittäisten prosessien kustannuksia ja siten vähentää kokonaiskustannuksia näyttää täysin luonnollisilta. Tätä tarkoitusta varten on täysin hyväksyttävää käyttää muottiin betonin kaataamista monta kertaa. Purettu, se voidaan kuljettaa toiseen rakennustyömaalle tai myydä tarpeettomana. Käytön jälkeen sisäseinissä voi olla vanhojen liuosten jäämiä. Harjaton rasva auttaa eroon niistä. Mikä se on ja mitkä ovat suojamateriaalien kustannukset?

  Mitkä ovat muottipesät?

  Nykyaikaisten rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen käytetään usein monoliittista rakennustekniikkaa. Se perustuu erityisten muottirakenteiden käyttöön - muottiin. Ne on valmistettu metallista, muovista, vanerista tai puusta.

  Muotoilun käyttäminen:

  • seinät ja muut pystysuorat pinnat;
  • vaakasuorat ja kallistetut tasot, mukaan lukien päällekkäisyydet;
  • suorittaa tiloja ja yksittäisiä asuntoja betonoitavaksi;
  • kaarevat rakenteet.

  Teknisen tarkoituksensa ansiosta ne ovat kiinteitä tai kokoontaitettavia. Castin muoto sementin kaatamisen ja rakenteen jähmettymisen jälkeen tulee osa rakennetta. Voitelun käyttö irrotettavalle muotille lisää käyttöiän ja helpottaa valmiiden elementtien kaivamista.

  Adheesiota vähentävät menetelmät

  Liuoksen voimakas tarttuminen lomakkeiden seinämiin vaikeuttaa niiden purkamisen työtä. Se myös heikentää valmiiden tuotteiden laatua ja poistaa nopeasti muottirakenteet. Yhteyden asteeseen vaikuttavat:

  • tartuntavoima pintojen välillä (tarttuvuus);
  • hiukkasten tarttuminen sementin sisäpuolelle (yhteenkuuluvuus);
  • betonin kutistuminen;
  • karheus ja huokoisuus.

  Asennuksen hetkellä betoni on muovisessa tilassa ja vibrokompaation jälkeen se tulee mahdollisimman lähelle muotin seiniä. Esivalmistusmuotti muodostaa ohut kalvo, mikä vähentää adheesion voimakkuutta. Vähiten betonipidike muovipinnoille.

  Suojavarusteet koostumukseltaan, toiminnalliselta periaatteeltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan jaetaan neljään ryhmään.

  1. Suspensio - jauhemaisten aineiden vesiliuokset, jotka tarttuvat huonosti betoniin. Tämä on helpoin ja edullisin tapa poistaa tarttumista. Vesimuotitrasva valmistetaan kipsin, kalkin ja sulfiittialkoholin (alkali) pohjalta.

  Suspension käytön haitta on sen heikko vakaus. Vibro-kompaktorin käyttämisen aikana se nopeasti pestään muotin seinistä ja sekoitetaan betoniseokseen, mikä suuresti kontaminoi sen.

  2. Vettä hylkivä - rasva (emulsio) muottiin, joka on valmistettu kivennäisöljyjen, emulgoimisaineiden tai rasvahappojen suolojen perusteella. Muotolevyyn muodostettu ohut kalvo toimii erinomaisena esteenä kosteuden tunkeutumiselle liuoksesta.

  Merkittävä haitta on se, että öljykerros säilytetään tuotteiden pinnalla. Tämä suuresti saastuttaa ja heikentää niiden ulkonäköä. Voiteluaineen korkea kulutus yhdessä korkeiden kustannusten ja tulipalovaaran kanssa tekee siitä vaatimattoman.

  3. Retarder on seos, joka vähentää betonin kovettumisnopeutta ohut kerroksessa, joka on liitetty muottien seinämiin. Sisältää tanniinia, melassia ja muita aineita. Haittana on vaikeus määrittää optimaalinen paksuus liuoksessa, jossa asetus hidastuu.

  4. Yhdistetyt suojaavat yhdisteet, joilla on pintojen muodostumisen ominaisuudet, samanaikaisesti betonin kovettumisen samanaikaisesti liitoskerroksissa. Voiteluemulsioita valmistetaan rasvapohjaisesti lisäämällä lisäaineita, jotka parantavat betonin plastisointia ja vähentävät sen huokoisuutta.

  Emulsol - teknisesti välttämätön ratkaisu

  Kauppaverkosto tarjoaa seoksen suojatakseen muottipaneelit tarttumasta betoniin. Haluttaessa voit ostaa Tiralux-1721, Petramin, Angrol, Emulsol. Viimeistä korjaustoimenpidettä pidetään perustellusti suosituimpana ja tehokkaammana. Se on nykyaikainen voiteluaine, joka perustuu mineraaliöljyihin emulgointiaineiden, korroosionestoaineiden ja muiden vaikuttavien ainesosien avulla.

  Muottien emulsioli näkyy läpinäkyvänä keltaisena tai vaaleanruskeana sävyisenä emulsiona. Pintaan levitettäessä se muuttuu ohueksi öljyiseksi kalvoksi, joka suojaa kokoonpanorakennetta vaurioilta purkamisen aikana. Ainutlaatuisuus on kyky levittää, mutta pitää luotettavasti pitkin muotin seinämiä koko betonin kastelun ja kiinteytymisen ajan.

  Monoliittirakenteen rakentamiseksi, joka osoittautui vahvalle, luotettavaksi ja kestäväksi, on noudatettava tiettyjä tuotantoprosessin sääntöjä. Lopulliseen lopputulokseen vaikuttavat muotin materiaali, sementtilietteen laatu, oikein valitut komponentit muovauslaatikkoon ja voiteluaineen kulutus.

  Teollisuus tuottaa Emulsol-valmistetta, joka on täysin käyttövalmis seos. Voit ostaa useita rasvatyyppejä, jotka on erityisesti suunniteltu tiettyihin töihin:

  • EX-ZHBI - on korroosionkestäviä ominaisuuksia ja sitä käytetään vahvistuvien betonituotteiden valmistuksessa.
  • EKS-IM - toimii luotettavasti kalliiden sulkupelien luotettavana suojauksena.
  • EKS-A - sopii kaatamaan rakennerakenteita, jotka eivät sisällä vahvistusyhteyksiä.

  Voitelun keskimääräinen kulutus muottiin on 0,02 l / m2.

  Harjaton rasva

  Muotti on erityinen rakenne, joka auttaa luomaan konkreettisen pohjamallin. Ilman laattojen käyttöä betoni kirjaimellisesti levisi. Betonimassan täydellisen kuivaamisen jälkeen on erotettava levyt, jotka ovat laattoja pohjasta, lattialta tai seinästä. Mutta tämä ei ole niin helppoa tehdä, niin miten voidella muottiin?

  Miksi käyttää rasvaa muottiin?

  Liimapintaan käytettävää liukuaineella käytetään säätörakenteen tarttumista betoniin. Lisäksi rasvattu muotti estää erilaisten halkeamien ja sirujen esiintymisen betonissa. Voitelu helpottaa huomattavasti irrotusta. Jos voiteluaineiden laatu täyttää vaatimukset.

  Betonipinta voiteluaineen ja ilman sitä

  Rasvavaatimukset

  Muottiöljyn on täytettävä seuraavat ominaisuudet:

  • Rasvan tahrat betonille eivät ole sallittuja poistamisen jälkeen.
  • Irrottamisen pitäisi olla helppoa.
  • On pysyttävä kaltevilla ja pystysuorilla pinnoilla 30 o C: n lämpötilassa vähintään 24 tuntia.
  • Paloturvallisuusvaatimusten noudattaminen.
  • Terveydelle haitallisten kemikaalien puuttuminen.
  • Suojausaika pystypinnoilla vähintään päivällä.

  Voiteluaineiden lajikkeet

  On olemassa voiteluaineita suosituimpien valmistajien perushuomuiden purkamiseksi:

  • Rasva muotti Emulsol EX-A.
  • Rasvan rasva Emulsol IM.
  • ANGROL.

  Emulsol-rasvan rasva on erityisen suosittu teollisissa sovelluksissa.

  Riippuen siitä, käytetäänkö tätä ainetta teollisiin tarkoituksiin tai yksityisiin tarkoituksiin, on tavanomaista luokitella aineen tilavuuden mukaan, koska se voi olla joko 20 litraa tai EY-säiliö enintään 216 litraa.

  Ero rasvan koostumuksessa

  Koostumuksessa on useita voiteluaineita:

  • Vesipohjaiset;
  • Yhdistetyllä pohjalla;
  • Hidastuneella betonista.
  • Vettä hylkivä.

  Ensimmäinen tyyppi on tehty kemikaaleista, jotka ovat inerttejä betoniin. Niitä erottaa suhteellisen alhaiset kustannukset, joten ne eivät aina pysty selviämään ongelmasta.

  Toinen tyyppi on kaikkein kestävin. Se ei kuorenna viikon aikana. Erinomainen pito pinnalla. Usein he ovat käänteisiä emulsioita.

  Kolmanneen tyyppiin lisätään kemikaaleja, kuten melassia tai tanniinia. Samalla säätelyn säätöprosessi on monimutkainen.

  Neljäs tyyppi on valmistettu erilaisista öljyistä, kuten minsoalista tai rasvahappojen suoloista, sekä voiteluaineen läsnäolon emulsoli EX: n muottiin. Ne luovat ohuen kerroksen, joka hylkii vettä. Tässä tapauksessa niillä saattaa olla haittoja, koska ne ovat ylihinnoiteltuja.

  Kuinka käyttää rasvaa rasvaan itsellesi, ja mikä on kustannus?

  Ruiskutusvoitelu

  Jokainen voi levittää rasvaa, tärkeintä on seurata sovelluksen järjestystä:

  1. Sovelluksen tulee tapahtua heti, kun muotti on koottu. Joten voit vähentää aineiden kulutusta.
  2. Aikaisemmin asetettu betoni on suojattava kalvolla tai suojapeitteellä öljyn sisääntulosta.
  3. Aine voidaan levittää kumiharjalla tai rullalla, mutta kulutus kasvaa. Tätä tarkoitusta varten on edullisempaa käyttää ruiskupistoolia.
  4. Jotta kerros olisi tasalaatuisempi, kannattaa käyttää pistoolia yhden metrin etäisyydellä laudoista, joten on mahdollista käyttää erilaisia ​​suuttimia.

  Arvioitu voiteluaineen kulutus

  Muottipesä

  Sovellus vaakasuoralle kaltevalle pinnalle

  Harjaton rasva: hinta, tuotanto, mistä ostaa?

  Rakennuksen jokaiseen rakennukseen alkaa tukirakenteiden pystyttäminen ja perustuksen asentaminen, jotka käyttävät erikoislaitteita - muottirakenteita. Muotoilun päätehtävä on säilyttää selkeä rakennusmuoto, mutta usein betoni tarttuu muottirakenteen sisäpuolelle, mikä on vakava ongelma. Tällaisten ongelmien rakentajien välttämiseksi käytä erityisiä voiteluaineita.

  Edut muottipesun voiteluun

  Rakentaminen edellyttää pienimpien yksityiskohtien tutkimista, jotta rakennuksen kauneus ja turvallisuus voidaan taata. Korkealaatuinen voitelu muottiin on välttämätön monoliittiselle rakenteelle seuraavista syistä:

  • Voitelu varmistaa betonin tasaisen ja tasaisen pinnan, mikä tarkoittaa sitä, että sen jatkokäsittelyaika lyhenee huomattavasti;
  • Suojaa muottiosat korroosiovaurioilta, lisää käyttöikää;
  • Voitelu parantaa materiaalin suorituskykyä.

  emulsol

  Tämä on käyttövalmis voiteluaine, jota käytetään erottamaan betonista muottiin. Sitä käytetään laajasti monoliittirakenteiden, betoniteräsrakenteiden sekä siltojen rakentamisen ja tunnelien rakentamisen aloilla.

  Emulsolia voidaan soveltaa kaikentyyppisiin muottiin: se voi olla muovituotteita, puumuotoja, metallirakenteita sekä laminoitua vaneria. Tämän voiteluaineen avulla varmistetaan, että valmistettavan betonituotteen pinta on sileä ja puhdas, ja Emulsol suojaa myös metallimuotit korroosion vahingollisilta vaikutuksilta.

  Voiteluaineen väri voi vaihdella läpinäkyvästä ja kellertävästä tummanruskeaan. Eulsolia voidaan säilyttää pitkään, mutta ennen voiteluaineen levittämistä tulee sekoittaa. Emulsolia voidaan levittää eri tavoin: harjalla, rullalla tai suihkeella.

  Angrol-rasva

  Tämä on erittäin laadukas kotimaisen tuotannon tuote, joka tekee monoliittisesta rakentamisesta helpompaa ja halvempaa. Yksi Angrolin eduista on tavaroiden laadun ja arvon suuri yhdistelmä, kun taas voiteluaine on täysin turvallinen ja hajuton. Lisäksi se ei sisällä myrkyllisiä aineita, ja se on myös tulenkestävä.

  Angrolia voidaan käyttää alhaisimmissa lämpötiloissa, mutta sen ominaisuudet eivät heikkene lainkaan. Rasva tarttuu täydellisesti mihinkään muottipintoihin, ja pitkäaikaisen varastoinnin aikana se pysyy homogeenisenä eikä likaa.

  Metallille tämä voiteluaine on myös täysin turvallinen, koska se ei aiheuta korroosiota ja viimeistelyaineet, joita käytetään Angrolin jälkeen, paremmin tarttuvat betoniin.

  Käytä vain laadukkaita materiaaleja.

  Monet rakentajat käyttävät yhä improvisoituja keinoja voiteluaineena muottiin, useimmiten se on polttoöljyä ja pakkasnestettä. Näillä aineilla on joitakin voiteluominaisuuksia, mutta ne itse usein saastuttavat betonia ja vaikeuttavat sen jatkokäsittelyä viimeistelyaineilla. Lisäksi nämä materiaalit eivät ole ympäristöystävällisiä, mikä sulkee pois mahdollisuuden niiden käyttöön.

  Laadukkaiden voiteluaineiden käyttö uhkaa sirujen esiintymistä betonipinnalle ja muodon selkeyden rikkomiseen.

  Mistä ostaa rasvaa muottiin?

  On olemassa monia rakennusliikkeitä, jotka myyvät muottirouheita eri valmistajilta. Jotkut niistä ovat laajoja online-hakemistoja, mikä helpottaa huomattavasti hakua. Moskovassa voiteluaine voidaan ostaa seuraavissa myymälöissä:

  1. "East formwork" - harjoittaa rakennusmateriaalien myyntiä ja sisältää yksityiskohtaisen verkkosivuston, jossa ostaja pystyy itsenäisesti löytämään kaiken tarvitsemasi. Shop-osoite - st. Smirnovskaya 25
  2. "Kanpro" - yritys, joka harjoittaa teknisten voiteluaineiden tuotantoa ja myyntiä. Sijaitsee Moskovan alueella, Dzerzhinsk, ul. Energetikov, d.4
  3. "Päärakennusresurssit" - yritys myy rakennusmateriaaleja ja sijaitsee Moskovassa Festivalnaya-kadulla, 42

  Tärkeimmät tuottajat, joiden tuotteita voidaan ostaa Venäjällä, ovat yritykset:

  Hinnat muottipesun voiteluaineille Venäjällä

  Esittelemme Emulsol-voiteluaineen kustannukset yhdestä suositelluista toimittajista.

  Emulsol EGT (tynnyri 216,5 litraa - 175 kg) - 8200,00 ruplaa.
  Emulsol EGT FOXY (216,5 litraa) - 9000 ruplaa
  Eurometalli 216,5 (säiliö) - 1100 ruplaa