Vuokra Boer Tise

Rakennamme taloja TISE-tekniikan avulla.

Asennuksen valvonta.

Geodeettinen kartoitus.

Neuvontapalvelut.

Projektin kylpy "Bath" tekniikan TISE

Talojen rakentaminen perinteiseen tekniikkaan

Tähän mennessä on olemassa useita perinteisiä talotekniikan tekniikoita. Ensinnäkin on syytä panna merkille kehys, monoliittinen rakentaminen ja talojen rakentaminen puusta.

Yksityisten talojen rakentamiseen käytetään seuraavia rakennustekniikoita:

 • kehyksen rakentaminen;
 • puutalojen rakentaminen;
 • modulaarinen rakenne;
 • talojen rakentaminen kaasu- ja vaahtobetonista;
 • Thermo.
Lisätietoja.

Talon suunnittelupalvelut

Kaunis, luotettava ja mukava koti - monien ihmisten unelma. Valitettavasti kaikilla ei kuitenkaan ole varaa omistautua jopa vaatimattomaan asuntoon, puhumattakaan mökistä, koska kiinteistöjen hinnat eivät toisinaan aiheuta vain yllätystä vaan järkytystä. Tosi, TISE-rakentamisen ansiosta monien ihmisten unelma omistuksen rakentamisesta on tullut todellisuudeksi. TISE mahdollistaa lyhyemmän ajan ilman erityisiä rakennustarvikkeita ja kuljetuksia talon rakentamiseksi kohtuulliseen hintaan. Ennen rakentamisen jatkamista on kuitenkin kehitettävä tulevaisuuden rakennushanke.

Ensinnäkin talon hankkeen avulla voit hankkia rakennusluvan, taata kaikkien rakenteiden ja rakennuselementtien luotettavuuden sekä paloturvallisuusstandardien ja turvatoimenpiteiden noudattamisen. Lisäksi projektin ansiosta voit selvimmin nähdä, miten talo seuraa rakentamista.

Kahden kerroksen talo "Azov"

Haluatko asua talossa, jossa on tilavat huoneet ja parvekkeet, joissa jokaisella perheenjäsenellä olisi oma paikka, jossa kaikki olisi mukavaa? Olet varmasti vastannut "kyllä".

Kolmen tarinan talo "Hope"

Kun henkilö haluaa tulla yksityisen talon omistajaksi, ensinnäkin pyritään varmistamaan, että se täyttää kolme perusvaatimusta: luotettavuus, tila ja mukavuus.

Kahden tarinan talo "Unelma"

Esittelemme teidän huomionne kaksikerroksisen talon "Unelma" -projektin, jonka ovat kehittäneet yrityksen "TISE" asiantuntijat.

TISE-FM200-porakoneen vuokraus (200 mm)

ominaisuudet

Pidennys 500 mm.

Suurin pituus: 2,20 metriä poraamalla, 3 metriä ilman porausta.

Manuaalinen perustaporaus pinoille, joissa on laajennettu pohja.

TISE-F -poran ominaisuudet: kaksi irrotettavaa porausta ja teleskooppipalkki.

Vastaanottolaitteet TISE (porat ja muotti) vuokrattavaksi tietyksi ajaksi on mahdollista itse toimituksen ehdoilla, jos maksat 100% tuotteen kustannuksista.

Yhden viikon vuokrauksen kustannukset ovat 1 tuhat ruplaa, kaksi viikkoa - 2 tuhatta ruplaa, 3 - 3 tuhatta ruplaa.

Laitteen vastaanottamisen jälkeen vuokralaisen on esitettävä passi, jonka tiedot kirjataan vuokrasopimukseen.

Porauspaalut, joilla laajennetaan TISE

Kolmiulotteinen TISE-mallin malli, jossa on grillage

Tekniikan säätiöt TISE: n suosio kasvaa. Tämäntyyppisen säätiön tekniset ominaisuudet ja alhaiset lopulliset kustannukset tekevät siitä suosittua ja suosittua. TISE-perustusten tärkein "kohokohta" on puolipallon laajeneminen paalujen alapäässä.

Tämä laajeneminen antaa säätiölle hyvän tukikapasiteetin ja tekee siitä hyvin vastustuskykyisiä pakkasuihkun voimia vastaan. Useimmissa tapauksissa tätä laajentamista kehittävät TISE-käsiporat. Kaikista Boers-tyypeistä on suosituin yhtiön perustajan kädenpora "TISE-F". Päätimme kirjoittaa muutamia sanoja kokemuksistamme poraamalla paaluilla ja kehittämällä niitä. Tämä artikkeli auttaa saamaan käsityksen tästä prosessista, joka on hyödyllinen ihmisille, jotka päättävät rakentaa tämän tyyppistä säätiötä omillaan. On tärkeää huomata, että työ on kevyesti fyysisesti helpompaa korkealla vedenkorkeudella. Veden runsauden vuoksi maaperä pehmenee ja porataan paljon helpommin kuin kuivassa tilassa (tästä syystä neuvoa kaataa vettä kuivaan kuoppaan manuaalisen porauksen aikana). Kuitenkin on paljon vaikeampaa tehdä työtä laadullisesti ja jatkuva veden virtaaminen kaivoon keväällä kuin kesän tai syksyn keskellä.

Porauksen laajentaminen poran TISE-F avulla

Porakoneet TISE-F rakennustyömaalla

TISE-paalujen kehittäminen.

Pilarin pystysuora osa voidaan porata kolmella päätoimisella tavalla: käsiporakone, moottoripora ja porakone. On syytä sanoa, että aluksi runko porataan vaaditulle syvyydelle, ja vain silloin ruuvin maadoitusyksikkö lepää pohjan pohjalle ja laajenee.

TISE pino akseli

Pora-asema TISE-F

MANUAL BUR.

Ei ole väliä kuinka hyvä ja huomaavainen käsiporan muotoilu on, se on edelleen MANUAL-työkalu, ja siihen liittyvällä työllä on valtava määrä raa'aa voimaa. Tietenkin, pehmeässä maastossa työ menee paljon nopeammin kuin kiinteässä. Vaikeimmat ovat tapaukset, joissa maaperässä on kivet, taistelu tai rauniot. Kyllä, taitavia käsiä keskimäärin maaperän kovuuden vuoksi on mahdollista kehittää 30 laajennusta manuaalisella porauksella 5-7 päivää tai jopa pidempään. Kaiken kaikkiaan, pieni määrä paaluja (5 kpl) on viisasta käyttää seuraavaa porausmenetelmää. Koko sarja "TISE-F" ei eroa lujuudella ja kestävyydellä, kehittäjä odottaa päivittävän säännöllisesti harjoituksia kuluttajien keskuudessa. Yleisimpiä vikoja ovat porakoneiston kiertäminen, sitä on säännöllisesti korjattava, minkä takia monet työntekijät päivittävät porat itse.

Päivitetty TISE-F-porakassi 50x50x3 mm: n turbosta

Aseta kierrepora TISE-F

Kierukka.

Voit vuokrata keskimäärin 2-3 tuhatta ruplaa päivässä ja useita satoja ruplaa bensiinille. Hyvä moottoripora, joka lyhentää aikaa, hermoja ja ehkä rahaa maksaa noin 3 tuhatta ruplaa päivässä. Hyvä moottoripora merkitsee haluttua halkaisijaa olevan epävakaisen ruuvin, mieluiten ruuvilla pitäisi olla sulake kiviä vastaan, ruuvissa tulee olla terävä veitsi alhaalta ja tuottava moottori. Muista kiinnittää huomiota ruuvin halkaisijaan; pienemmällä ruuvin halkaisijalla ei voi sovi maaperän poratangolle TISE. Tässä tapauksessa sinun on kehitettävä manuaalisesti runkoja, jotka ovat työvoimavaltaisia. Kun veitset veitsellä työvaiheessa, on järkevää teroittaa veitsi käsin, mikä säästää aikaa.
Kaksi kokematonta ihmistä, joilla on hyvä moottoripora keskipitkän kestävän maaperän työtä nopeutta, on 10-15 kuoppaa päivässä, mahdollisesti enemmän. Jos maaperä on suuri määrä kivistä - kuten se menee, mutta suorituskyky saattaa laskea useita kertoja. On järkevää porata kuopat, joiden halkaisija on yli 300 mm raskailla laitteilla.

Moottorikiristinruuvi

RAKENTAA KONE.

Porauslaitteen vaihtaminen (japani) maksaa 12-15 p. plus 30-50 ruplaa kilometriä kohti tiestä. Muutos on 7 tuntia, kahdeksas tunti otetaan toimitettavaksi, laitteiden asentamiseen / kokoamiseen sivustossa. On hyvä sanoa, että hyvä tekniikka maksaa noin 14-15 tuhatta ruplaa. Hyvä tekniikka - tämä tarkoittaa ennen kaikkea löysää ruuvia (tarkista ensin sen halkaisija alussa, jos se on pienempi kuin ilmoitettu 5 mm, silloin on parempi soittaa toiseen koneeseen - poran TISE ei mahdu tällaiseen kuoppaan), hyvä toimija (huono operaattori voi porata pitkään, ja mikä tärkeintä, matala tarkkuus). Kun kaivojen määrä on yli 18-20 kappaletta, käytämme raskaita laitteita, koska se aina perustelee itseään taloudellisesti. Keskimääräistä muutosta varten tällainen tekniikka voi porata 50-70 kuoppaa jopa 2 metrin syvyyteen. Lisään vielä, että kun teet työtehtäväsi aikaisemmin (esimerkiksi kaikki porattiin vain 2 tuntia, eikä 7: ssä), saatat saada alennuksen, mutta vähimmäismäärä on enintään 2 tuhatta ruplaa. Erityisen tärkeää on käyttää porauslaitetta, jolla on suuri määrä halkaisijaltaan 300 mm: n porauksia (35 kappaletta).

Porauslaite (japani)


On tilanteita, joissa pyöräkurssin laitteet (sama "japanilaiset") eivät voi kulkea alueen läpi rakennuspaikkaan. Jos tämä ongelma on todennäköinen, valmistele matkasi etukäteen. Jos koulutus jostain syystä on mahdotonta, tässä tapauksessa voit käyttää laitteita radalla. Tällaiset laitteet toimitetaan autolla paikalle, joten tämä vaihtoehto maksaa enemmän. Porauksen muutos on keskimäärin 13-15 tuhatta ruplaa, mutta toimitus maksaa 60-80 ruplaa kilometriä kohden.

Poraa hyvin kauhoja

TISE-paalujen kehittäminen.

"TISE-F" -PÄÄSTÖN KEHITTÄMINEN.

Kuten porauspaalujen tapauksessa, laadullinen laajeneminen on seurausta raa'asta voimasta. Tässä on syytä huomata, että TISE-poran säilyttämiseksi ei kannata lisätä kahvan vipua, kun käyttövaiheessa on tukki kiinteällä maahan tai kivellä. Vivun kasvattamisen seurauksena teline yksinkertaisesti kääntyy ylös ja se on korjattava. Tämä todennäköisesti auttaa useiden terävien shokkiliikkeiden avulla auran avulla, mikä on helpompaa yhdelle henkilölle. On myös hyödyllistä kaataa vettä kaivoon pehmentämään maaperää.

Standardipora TISE-F

Veitsen kiinnitys telineeseen ja piikkejä veitsellä

Muunnettu jalusta ja veitsi TISE-F


Laajentumisen nopeus riippuu maaperästä ja työntekijöiden taidoista. Vähiten miellyttävä työmaata on maaperä, jossa on suuria kiviä. Kun työntekijämme työskentelevät yhdessä porakoneella, suoritetaan keskimäärin 10-12 laajennusta päivässä. Edellä mainitut porat "TISE-F" rikkovat tarpeeksi nopeasti. Puolet boerista murtautuvat aivan ensimmäiseen esineeseen. Teleskooppisen telineen kiertymisen lisäksi aura (leikkuuterä) kiinnittyy usein ja tämä kiinnike on usein keitettävä. Porausten enimmäisikä on noin 80-100 leveä eikä enää. Joukkoamme vahvistavat Boers itse. Yhtiömme kehittää omia liitetiedostojaan käsinsuuntimien haittojen ratkaisemiseksi. Omien mekanismien käyttö on tarkoitus aloittaa kesällä 2016.
Pääasiallinen neuvonta henkilöä, joka päättää suorittaa laajentamista omillaan on saada kärsivällisyyttä ja vahvuutta tai löytää vahvoja kaverit tähän työhön.

LAITTAMINEN RAKENNUSKONEEN OHJESTA.

Porauslaite, joka kykenee poraamaan reikä heti laajentumisesta, on aina aina mielenkiintoinen vaihtoehto. Mutta hän on, kuten kaikki muu, omat vivahtonsa. Ensinnäkin tällaiset laitteet Moskovan alueella ovat pienet ja kauden aikana ne on varattava etukäteen. Toiseksi sen kustannukset ovat melko suuret - keskimäärin 1,2 tuhatta / ruplaa kuoppaa kohden laajenee; Kolmanneksi laitteiden keskuudessa on paljon heikkolaatuisia laitteita, se toimii melko hitaasti, et pysty tekemään 30-40 paalua vaihdosta. Jos vertaat paalujen poraamista käsin, usein käsin tapahtuva poraus on halvempaa. eli Voit säästää hieman kaavamalla trunkit moottorilla tai perinteisellä porakoneella ja houkutella ystäviä tai vapaita työntekijöitä kehittymään.

Jotkut versiot leviävät poraamalla raskaita koneita

Yksi tekniikan laajentajien vaihtoehdoista

Päätelmät.

Kuinka aiot porata kuopat TISE-säätiölle? Vähimmäisbudjetin tapauksessa (muuten otat meihin yhteyttä tämän pyynnön yhteydessä), voimme neuvotella harjoittelua moottorikelan laajentamisessa tai tekniikalla. Laajentamiseen löydät ihmisiä, jotka voivat hyväksyä rahaa sinulle fyysisesti. Tietenkin poratun laajennuksen laatu on tarkistettava huolellisesti ennen kaatamista. Paras tapa tarkistaa on kääntää veitsi 360 astetta avatussa tilassa; kannattaa sanoa, että kuopat voivat murentua ja tämä häiritsee testiä. Laajennuksen ihanteellinen puolipallon muoto säilyy, kunnes infuusio on melko harvinainen, yleensä se tapahtuu kesällä tai syksyllä.

Boer yksi. Uusi rakentamisstrategia - TISE

Uusi rakentamisstrategia - TISE (yksilöllisen rakentamisen ja ekologian tekniikka) - sisältää useita alkuperäisiä ja samalla yksinkertaisia ​​ratkaisuja. Yksinkertaisuus ja esteettömyys tekevät TISEstä välttämätöntä, jos haluat säästää rahaa mahdollisimman paljon rakennusten rakentamisen aikana. Ja sen perustana on manuaalisen säätöporan käyttö.

Säätörakenne toteutetaan käyttämällä TISE-F 10 kg painoporaa.
Porakoneessa on liukupalkki ja taitettava aura. Se toimii tehokkaasti millä tahansa, jopa kiinteällä savimaasta ja on erittäin helppokäyttöinen. Sen pituus voi vaihdella 1,2-2,2 m.

Muodostunut ruskealla reiällä, jonka läpimitta on 250 mm ja joka on asetettu jäätymissyvyyden alapuolelle, on puolipallon muotoinen ontelo, jonka halkaisija on 500-600 mm (kääntyvä aura). Keskimääräinen porausaika on 1 tunti. Kun kaivo on täytetty raudoituksella ja betonilla, muodostetaan perustuspylväs, joka kykenee imemään jopa 16 tonnin kuormia. Pohjasta pilari erotetaan paitapaidalla. Tällainen pylväs (jossa jatke jatkuu) ei "vedä ulos" mitään pakkasta.

Säätiön rakentamisen teknologia TISEn pohjalta mahdollistaa pylväs- tai pylväsnauman perustamisen. Kun rakennetaan teippiä (grillaus) ja maata levittävän maaperän päälle, asetetaan 10 - 15 cm: n ilmaväli, joka suljetaan sitten ulkopuolisella sokealla alueella. Pylväiden keskimääräinen nousu kattoterassille 2 kerroksessa on 1,5 m.

TISEN rakentama sarake-nauha-säätiö ei ole rajoitettu yksittäisen rakentamisen käyttöön.


Manuaalisen säätöporan TISE-F käyttö säästää jopa 50% säätiön kustannuksista. Joten varmuudella voimme sanoa: "Hinta on vähäinen - ja hyödyt ovat valtavat!"

Bur tise-fm250 vuokraa kaupungin Voronezh

 • Palvelun tyyppi: Palvelutarjonta
 • Tarjottujen palvelujen avaimet: avaimet käteen-sivuston kehittäminen

Poran TISE-FM250 I vuokrataan. Käsin perustuva poraus TISE-teknologian kaivojen laajentimen kahden terämekanismin kanssa ja optimaalinen rakenne expanderin terien säätömekanismista. Halkaisija on 250 mm, jatko on 600 mm. Se on tarkoitettu omien käsityökalujen rakentamiseen rakennusmateriaaleista valmistetuille talleille: hiekkasementtilohkot, vaahtolohkot, puutavaran sekä rungon, kilven jne. Talot. Hinta on 500 ruplaa päivässä. Pledge 6000.

Kaivaa puutarha, kaivaa kaivannon, kaivo. Sawdust puita jne.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Vuodesta 2008 lähtien olemme tuottaneet kaivojen porausta ja järjestelyjä koti- ja teollisuuskäyttöön. Porautui onnistuneesti yli 4 000 kuoppaa Voronezhin alueella. Tänään on hieno.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Suoritamme teknisen viestinnän putkistojen asentamisen, jäteveden, sähkökaapelin ristiinventtiilin, buroshnekom halkaisija 60: stä 2200: een. Suuri kokemus. Jätämme muille.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

poraus putkistoon, ilmanvaihtoon, sähkökäyttöön jne. betoniin ja muihin materiaaleihin, erilaisiin halkaisijoihin ja betonisuojien syvyyteen (ovi, ikkuna)

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Teemme sinulle vesihaudan porauksen, järjestämme yksityisen talon vesihuoltoa, veden rakentamista ja kesämökkiä. Heidän autojaan, työkalujaan, ammattitaitoaan.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Avaimet käteen. Kun asennat viemärijärjestelmän yksityiseen taloon, työntekijämme lähtevät tarkastamaan kohteen paikan päällä. Sijoittelupaikka valitaan, projekti ja arvio tehdään.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

RAKENTAMINEN poraamalla ABS-1: n vesisäiliöiden vesivoima vaikeasti tavoitettavissa olevilla paikoilla, halkaisija 32-160, laitteiden liittäminen, kaivojen puhdistaminen, ammattitaitoinen ja laadukas kuoren poraus.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Vesisäiliöiden poraaminen vaikeasti tavoitettavissa paikoissa. Pumppauslaitteiden asennus. Passi kaivoon.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Kaikenlaiset kaivaustyöt, KamAZ: n kuormaus, kaivojen reikien kaivaminen, veden / jäteveden / kaasun kaivokset jne., Betonirenkaiden asentaminen, viemäriputkien asentaminen, maan suunnittelu paikan päällä.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Porakaivojen pumppaamojen porauskaivot. Putken halkaisija on 32 mm. Veden määrä kaivoon ei ole rajoitettu. Toimitamme ja asennamme pumppauslaitteet. Maksu.

Voronezh city - kaivaminen, kaivaminen, lävistykset, poraus

Porausperustan porauksen valinta

Porakoneen käyttäminen paalupohjalla on edullinen mutta erittäin kätevä tapa luoda täyteainepohja, jonka pohjassa on jatke. Tämän laitteen avulla voit säästää aikaa ja vaivaa kaivamaan kaivoa tai ajoa paaluilla. Lisäksi poran avulla ne kaivaavat joskus pieniä viemäreitä liukuportteihin. Porauslaite mahdollistaa tasaisten seinien purkamisen, mikä on hyvin vaikeaa saavuttaa tavanomaisen lapion kaivamisen yhteydessä.

Mikä on tise - f

Kun rakennat talon omilla käsillä, usein ei ole mahdollista palkata erityisiä rakennustarvikkeita kaivosten tai kaivosten kaivamiseksi säätiölle. Bur tise f, melko yksinkertainen tapa tehdä tyhjiä paalusäätiöön. Voit työskennellä hänen kanssaan yksin, koska erityinen muoto leikkausosat, tyhjentää tilaa yhden paalun kestää 1-2 tuntia.

Boer keksittiin 90-luvulla, jolloin yksityinen rakennusala alkoi kasvaa nopeasti. Perinteisen tisboraaksin käytön ansiosta pilari- ja paalusäätiön rakentamiskustannukset pienenevät jopa 4 kertaa.

 • kädensijan avulla voit pyörittää poraa yksin tai yhdessä;
 • sauva, pää ja pidennys, jolloin voit säätää porauksen syvyyttä, saavuttaa 2,2 m;
 • maaperän keräilijä mahdollistaa nopeasti kerääntyneen maaperän keräämisen;
 • taitettava aura, tämä myrsky tarjoaa mahdollisuuden tehdä ylimääräinen tyhjiö luoda pinoja paksuuntumista.
 • Voit luoda hiekka- tai sora-alusta laajempia paaluja, mikä antaa rakenteen vakauden.

Edut ja haitat

Perusrakenteen luominen poraamalla säätiö on edullinen tapa säästää paljon aikaa pino-, pylväs- tai nauhapilaripohjan rakentamisessa. Huolimatta siitä, että ajatus perustaa nopeasti perustuslain houkuttelevuuteen, on päätettävä, käytetäänkö rahaa rakeille tai kenties tällaisen säätiön rakentaminen ei sovellu tähän maaperään.

Manuaalinen pora on melko kallis asia, ja ennen kuin ostat sen, sinun on ymmärrettävä, mitä etuja ja haittoja se antaa omistajalle. Suurissa kaupungeissa voit vuokrata porat palkalla tunnissa, päivässä tai porakoneilla.

Valmis kaivoja säätiön kaatamiseksi

 1. Yksinkertaisuus, tärkeintä, mitä sinun tarvitsee tietää oikeaan käyttöön, on käännä sitä myötäpäivään ja poistaa maa ajoissa.
 2. Säätiön saraketyypin rakentamiseen kuluneen ajan vähentäminen.
 3. Ympäristönsuojelu työskentelyn aikana käyttää vain painovoimaa ja manuaalista työtä laitteen selaamiseen.
 4. Luotettavuus ja mekanismin yksinkertaisin rakenne eivät anna huolehtia kalliista korjauksista, mutta vain usein käytettäessä leikkausosia on teroitettava.
 1. Hinta vaihtelee 3-5 tuhannesta ruplasta.
 2. Se on vaikea käyttää kalliilla mailla, vastaanotin voi kaapata kivet, joiden halkaisija on vain 5 cm.
 3. On vaikea käyttää kuivalla, tiivistetyllä maaperällä, lisävaatimusta voidaan tarvita esikuormitusvesiin kaivoihin. Erityisen vaikeita paikkoja manuaalisen mekanismin käyttämisessä ei ole mahdollista.

Käyttö

Valmistustyön jälkeen kädensija on asennettu ensimmäiseen sauvaan ja maaperäkokoonpano asetetaan reikään. Poraa pyörittämällä myötäpäivään, 10-20 cm: n välein, se poistetaan ja vapautuu maaperästä. Kun kahva on 30 cm korkeudella maasta, sinun on kiinnitettävä toinen palkki.

Ennen kuin aloitat porauksen, sinun on kaivaa reikä 10-20 cm syvällä sopivalla halkaisijalla. Tällainen valmiste poistaa epämiellytyksen kasvien pintajuuriin ja mahdollistaa porauksen tasaisen muodostamisen. Kovaa maaperää poraamalla kaivoja valmistetaan 1-2 vuorokaudessa ja ajoittain vedellä vettä maaperän erottumisen helpottamiseksi.

Poraus jatkuu, kunnes poraus saavuttaa 15-20 cm jäädytystason alapuolella. Kun tämä vaatimus täyttyy, siirry laajentuvan alustan luomiseen. Tällöin aura kiinnittyy boraaksiin ja lasketaan kohotetussa asennossa. Kun poranteri lepää maahan, aura saa laskea, pyörii neljäsosaa edestakaisin. Kun aura alkoi laskeutua, jatka poraamista myötäpäivään.

Ennen irrotettavan porauksen irrottamista maasta aura on nostettava alkuperäiseen asentoonsa. Tontin pohjan valmistelu valmistuu, kun aura on kokonaan laskettu ja muodostaa tasainen alusta syvyyteen. Tämä näkyy säätököyden pituudella ja maan määrässä tölkissä.

Millä mekanismilla videon voi nähdä laajentavat syvennykset jäätymisasteen alapuolella:

Tee omat kädet

Talonrakentamisessa ei useinkaan ole mahdollista ostaa perustaporaa, mutta se voidaan tehdä itsenäisesti. Tietenkin yksittäisen mekanismin laatu on erilainen kuin tehdas tuottaa.

On olemassa useita tekniikoita kotimaisten porakoneiden valmistukseen. Yksinkertaisin vaihtoehto on tehdä yksinkertainen pora ja erikseen aura, jossa on aura.

Porausmenetelmä:

 1. Kahva on hitsattu halutun pituisen putken pyörimiseen, 50-70 cm kumpaankin suuntaan. Jos jäädytystaso on yli 1,5 m, on parempi tehdä kädensija irrotettavaksi aksiaalisen putken pituuden jatkamiseksi.
 2. Poikittainen poikkipalkki on hitsattu vastakkaisella puolella.
 3. Ristikkopalkin halkaisijaltaan halutun teräslevyn ympyrä on hitsattu.
 4. Pyöreän sahanterän tai teräslevyn puolikkaat on hitsattu ympyrään 30 asteen kulmassa.
 5. Sahan reunat taivutetaan 3-4 cm vaakatason alapuolella.
 6. Valmis porauspää on teroitettu ja tarkistettu niin, että se menee suoraan.
Erillinen aura

Auraprosessin valmistusmenetelmä:

 1. Putki on hitsattu putkeen yhdeltä puolelta ja maan vastaanottimen toiselta puolelta.
 2. Kaksi liitoslevyä hitsataan 2-3 mm: n levyille ja niihin kiinnitetty työntövoima.
 3. Putkessa on hitsattu 4-5 cm ulkonema, johon työntövoiman toinen pää on kiinnitetty saranoihin.
 4. Kiinnitä vahva köysi auraan, joka nostaa auran. Joskus, jotta köysi ei ole sotkeutunut ja vääntynyt, silmukoita 1-2 mm leveä hitsataan pitkin putken pituutta.

Yksinkertaisempi versio improsoidusta porauksesta on "klassinen" malli, jossa porausreuna ja aura yhdistetään yhteen muotoon. Työkalun luomiseksi sinulla on oltava laaja kokemus asennuksesta ja hitsauksesta.

Kun luodaan säätiö monoliittipylväät, tise boor mahdollistaa kaivannon tai kaivannon kaivamiseksi käytetyn ajan ja vaivaamisen. Ei ole tarvetta yhdenmukaistaa, koska tällainen porata voi vain asettaa tasomaiset kuopat. Ei ole tarvetta rakentaa muotti ja sen jälkeen nukkua avoimilla alueilla. Porauksen jälkeen sinun tarvitsee vain luoda hiekkalaatta, asettaa vesitiivis ja kaada betoniseos. Koska se on helppokäyttöinen ja kyky luoda itse tai vuokrata tällainen pora, se sopii yksityiseen rakentamiseen.

Yamoburin edullinen vuokraus Moskovassa ja alueella

Vuokrasta per shift:

manuaalinen
laitteet

mini
kuormaaja

lasti
auto

Poraus tise. Mekaaninen pora TISE.

Halpoimme halpoja reikiä perustuksiin käyttäen TISE-tekniikkaa Moskovassa ja Moskovan alueella! Sitoudumme toteuttamaan kaikki edulliseen poraukseen liittyvät kysymykset.

Yrityksemme on ollut monen vuoden ajan mukana kaikenlaisten porausreikien, myös TISE-säätiön paaluissa, reiällä. Useiden vuosien ajan olemme saaneet runsaasti kokemusta porauksesta. Johtajat ovat aina valmiita vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, neuvomaan ja joukkueet alkavat työskennellä sovittuna ajankohtana.

Jos kerran olet joutunut kaivaamaan manuaaliseen reikään noin metrin päähän mökilläsi, voitte kuvitella, että tämä on paljon työtä. Ja jos tarvitset muutamia reikiä, sinun täytyy työskennellä ilman joutokäyntiä. Siksi auttaa tällaisissa asioissa tulee yamobur. Yamobur on tärkein ja välttämättömiä avustaja reikiä porauksessa, erityisesti TISE-säätiön paalujen osalta.

Mikä tekniikka valita, kun poraus säätiön TISE?

 • Yamobur - kuorma-auto
 • Liukuohjattu kuormauslaite
 • Käsi-Tekniikka

Yamoburan käyttö porakonepohjalla TISE

Yamoburan käyttö on tulossa erittäin suuriksi. Syynä on kohtuullinen hinta ja laadukas työ. Reiän suorana tarkoituksena on porata halkaisijaltaan 80-250 mm reikiä.

Perusteet aiheuttavat aina monia kysymyksiä ja kiistanalaisia ​​mielipiteitä, erityisesti TISE-teknologian perusta. Tekijä on R.N. Yakovlev. Kirjassaan hän kuvaili yksityiskohtaisesti TISEN säätiön rakentamisen vaiheita.

Pähkinänkuoressa tämä säätiö voidaan kuvata seuraavasti: se on pino-ja-kasa rakenne, jonka paalut ovat porattu reikää kuoppia syvyyteen huurre penetration, ja grillaus yhdistää paalut eivät kosketa maata, kuin "roikkuu". Pino itse on kääntyneen kynnen ulkonäkö - siinä on jatke, ts. jotain korkokenkiä. Tällainen TISE-kellarikerroksen taitava rakenne mahdollistaa maaperän jäädyttämisen paineen välttämisen ja paalujen puristamisen maasta, mikä on melko usein kausiluonteinen ilmiö.

Säätiön valtava etu TISE-tekniikan mukaan - voidaan rakentaa lähes millekin maaperälle, jopa hyvin ongelmallisiksi - hiekka- ja savimaahan. TISE-teknologia-säätiö on paras vaihtoehto rakentamiselle maaperälle, mäkiselle maalle tai rinteelle. Tämäntyyppinen säätiö tunnistaa täydellisesti seismiset värähtelyt eivätkä välitä sitä rakennukselle.

Säätiön rakentaminen TISE ei ole niin aikaa vievää kuin se tuntuu. Tärkein ja vaikein hetki tässä on TESEN paalujen poraus. Poraus suoritetaan käsinporauskoneilla, Bobcat (mini-loader) tai porakoneilla GAZ-66 VM-302: n perusteella. Kaivojen täydellisyyden ansiosta tällainen säätiö voidaan rakentaa suhteellisen lyhyessä ajassa ja noudattaen kaikkia tekniikan sääntöjä.

Useimmiten TISE-tekniikan pohjan rakentamisessa sovelletaan käsikäyttöistä yamobur. Tämä reikä mahdollistaa sen suunnittelun ansiosta mahdollisuuden porata reikiä ja laajentaa paalun pohjaa. Voimme tarjota sinulle, jos sivustosi antaa vapaan tilan ja muita tehokkaampia reikiä.

TISE-paaluille tarkoitettujen reikien poraus suoritetaan tiukasti haluttuun maaperän jäädyttämiseen - 1,5-1,85 m. Laajennus toteutetaan myös tekniikan mukaan, muuten paalin kantavuus laskee jyrkästi.

Säätiön alaisten porausten kustannukset

Palvelun kustannukset TISE-säätiön reikien poraamiseksi jokaiselle asiakkaalle ovat erilaiset. Syynä tähän on työmäärä. Mutta kuitenkin voimme tarjota erittäin kilpailukykyisen hinnan. Tärkeintä on, että tällaisen pienen rahan määrä säästää voimaa, hermoja ja aikaa. Ja voit viettää aikaa järkevästi, ja laadimme laadullisesti palveluitamme tiukasti määritellyn aikataulun mukaisesti.

Teemme halpoja paalujen porauksia TISE-säätiölle ja tarjoamme myös vuokrata kuorma-autojen perusteella kaikentyyppisiä reikäkaivolaitteita - käsikirjaa, Bobcatia (minikoneistoa) tai kuopan reikiä. Annamme neuvoja kaikista asioista.

Ei niin kauheaa rahan menetystä - ajanhukkaa!

Vuokra Boer Tise

Halkaisija 300 mm. Pidennys 600 mm. Max. Pituus: 2,20 metriä poraamalla, 3 metriä ilman porausta. Paino 12 kg. Vakuusmaksu: 5 000 hieroa.

Mainos ei ole aktiivinen

Mainosten sijoittaminen kaupungin resurssin pääsivulle

Sijoittaminen kaupunkisi ilmoitusten luetteloon

Mainos nostetaan yläpuolelle.

Bur TISE 300 mm. poraus jopa 600 mm.

kuvaus

Halkaisija 300 mm. Pidennys 600 mm. Max. Pituus: 2,20 metriä poraamalla, 3 metriä ilman porausta. Paino 12 kg. Vakuusmaksu: 5 000 hieroa.

Mainosten sijoittaminen kaupungin resurssin pääsivulle

Sijoittaminen kaupunkisi ilmoitusten luetteloon

Mainos nostetaan yläpuolelle.

Yamoburin vuokraus ja palvelut Voronezhissa

Yanmar SV-15 kaivinkone-yamobura-palvelut Yanmar SV-15

Puhelimet - 9202291394, 9521078148

minikaivukoneen perusteella

Yamoburin vuokraus bkm: n perusteella Ymoburin vuokra bkm: n perusteella

Puhelimet - 8 9601192457, 8 9290060957

Erikoislaitteet, huolto Yamobura Gas-66.
Huolto Yamobura BKM-302B GAZ-66 Voronezhin alueella ja Keski-Chernozemin alueella, poraussyvyys 5 m. Boers 150-900. Kaikenlaiset työt Yamobur tahansa monimutkaisuus. Sähkönsiirtolinjan asennus, porakoneiden poraus, Aidat, puiden istuttamiseen. Yksityinen elinkeinonharjoittaja. Hinta sopimuksesta.

Vuokraa erikoisvarusteet Yamobur VOLVO EC 25 Vuokraa erikoisvarusteet Yamobur VOLVO EC 25

Puhelin - 8 9103455653

Vuokra yamobur ISUZU ELF maastoajoneuvon ATV Rental Yamobur perusteella ISUZU ELF maastoajoneuvon ATV

Yamoburin porauksen vuokraus Yamoburin porauksen vuokraus

Puhelin - +7 (910) 227-4090

Porauslautan vuokraus HINO RANGER Porauslautan vuokraus HINO RANGER

Yamobur bobcatin vuokraus c30 Yamobur bobcat c30: n vuokraus

Yamoburin palvelut Vuokraus laitteet Yamoburin palvelut Vuokraa laitteet

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Aion vuokrata yamobur bm 302 Vuokrataan yamobur bm 302

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Yamobur vuokrata perusteella caterpiller 422f Yamobur vuokrata perusteella caterpiller 422f

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Poraus UBG-S: n yamoburilla Golden Eagle

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Täysi porauslaite.

Yamobur maastoauto Aichi, Tadano, Caterpillar. Yamobur maastoauto Aichi, Tadano, Caterpillar.

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Palvelut yamobur Junjin SA-040C Yamobur Junjin SA-040C palvelut

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Kierrä poraa reikiä maahan.

Valaisinten, sähkölinjojen, tietoliikennelinjojen ja muiden vastaavien töiden asennus ja purkaminen.

Ruuvipillojen asennus.

Levylautanen asennus ja kaivutyöt.

Poraus tylsistyneissä paaluissa.

Poraus paalun alla.

Hinta 150 ruplasta. per metri (riippuu porauksen halkaisijasta)

pilarien asennus 1500 hieroa.

Käteiset ja käteismaksut.

AvtoTrans Oy 8 (xxx) xxx-xx-xx

Halkaisija: 150 - 500 mm. Jopa 10 metriä

Yamobur (porakone) Junjin SA-040C (poraussyvyys jopa 10 m) perustuen KamAZ 43114

Palvelut yamobur Voronezh

Yamobur minikaivuri

Yamobur Yanmar

Yamobur JCB

Yamobur JCB

Yamobur Isuzu

Yamobur ISUZU ILF

Yamobur-poraus, BKM, porauskone

Yamobur BKM-302B GAZ-66

Yamobur bm-811

Yamobur 1200 ruplasta tunnissa

Yamobur isuzu

Yamobur jcb

Yamobur VOLVO BL71

Yamobur Caterpiller 422f delta dr10

Yamobur, joka perustuu nelivetoon KAMAZ 4310

Yamobur BKM 317

Yamobur BKM 317

Yamobur BKM 317

Yamobur Kamaz 43118 Kanglim 2056

Yamobur Vuokraa VOLVO EC 25 / BOBCAT 175 erikoislaitteet

Yamoburin tarjousporaus

Yamobur-maastoauto Aichi, Tadano, Caterpillar.

Yamobur vuokraa Caterpiller 422f

Yamobur bm 302

Yamobur BKM-317 GAZ-3308: n perusteella

Yamobur Gidrobur Impulse M10, joka perustuu CAT 428E: hen

Yamobur Junjin SA-040C

Yamobur Rent Appliances

Yamobur Drilling borilka () gaz66

Yamobur Drilling borilka () gaz66

Yamobur BKM-317

 • 1 (nykyinen)
 • 2
 • "

Poraus paalujen, pilarien, säätiö - vuokrata reiän Voronezh

Voronezh yamobur -palvelut, joiden kustannukset Spetstekhnika-yritys kykenee täyttämään vuokralaisen tarpeet, ovat vaatimuksia mistä tahansa rakennusyrityksestä, samoin kuin yksityisasiakkaista, jotka hoitavat asuntoalueita tai rakentavat pieniä rakenteita.

Tämän tekniikan käyttö on paras vaihtoehto siinä tapauksessa, että on tarpeellista porata kuopat paalujen alla. Tietenkin tällainen työ voidaan tehdä manuaalisesti, mutta vakavasti se vie liian paljon aikaa tai valtava määrä työntekijöitä. Sekä ensimmäinen että toinen vaihtoehto eivät voi olla hyväksyttäviä rakennusyrityksille, joten niille tarjottavat reiät tarjoavat mahdollisuuden säästää rahaa ja nopeuttaa rakentamisen prosessia.

Myös yamoburin vuokrauksen kustannukset mahdollistavat tämän tekniikan käyttämisen jonkin muun työn suorittamiseksi: rakentaminen aidat, suurien puiden istuttaminen tai puiden istuttaminen suurille alueille, sarakkeiden asentaminen paalusäätiöön ja niin edelleen.

Jos puhumme palvelujemme laadusta, on syytä huomata, että kaikki laitteet ovat säännöllisesti teknisiä tarkastuksia, joiden avulla voit tunnistaa ja poistaa kaikki mahdolliset toimintahäiriöt ajoissa tai estää niiden esiintyminen.

Niinpä Voronezhin kaivojen vuokraushinta "Special Equipment" -yhtiöltä on täysin turvattu, sillä se takaa, että velvoitteet täyttyvät ajoissa.

Kaivureikämme ovat MTZ-80, KAMAZ, ISUZU, GAZ 66, HINO PANGER, Mitsubishi, Hyundai ja Komatsu, joiden puomin pituudet ovat 1,5 m, 2 m, 3 m, 4 m, 9,5 m, 11 m ja 12 Niitä käyttävät vain ammattitaitoiset kuljettajat ja huolletaan pätevä henkilökunta.

Yamoburin vuokran kustannusten selkeyttämiseksi, jotka ovat välttämättömiä sinulle ja saadaksesi kaikki tarvittavat neuvottelut, soita puhelinnumerosi, joka on mainittu sivuston tällä sivulla.

Haluan täten vapaasti, omasta tahdostani ja kiinnostuksestani, suostumuksen Media Solutions LLC: lle, joka sijaitsee Tyumenissa, ul. 50 vuotta Komsomol 19-76 (jäljempänä "operaattori") henkilötietojensa automaattisesta ja ei-automaattisesta käsittelystä seuraavan luettelon mukaisesti:

 • nimi, puhelin, sähköpostiosoite ja muut yksittäiset viestintätavat täyttämällä seuraavat lomakkeet verkkosivustolla http://spcteh.ru (jäljempänä Sivusto):
  • rekisteröinti sivustolla;
  • Mainosten lisääminen laitteiden vuokraukseen, laitteiden myynti, palvelut, materiaalien myynti;
  • muuttaa mainoksesi tietoja;
  • lähettää pyyntöjä asiakkaiden lisääntymisestä sivustolta;
  • maksetun mainospaikan maksaminen;
  • arvostelujen kirjoittaminen;
  • hakee alennusta;
  • valituksen tekeminen, jos kielto kieltäytyy aluekohtaisilla alennuksilla;
  • tilaa soittopyyntö mainoksen omistajalta;
  • hakea ilmoituksessa mainituista palveluista;
  • hakea palveluiden valintaa;
  • osakkeiden ja erikoistarjouksien merkintä;
  • Palautelupalvelujen käyttö sivuston hallinnosta;
 • sivuston pääsyn lähde ja tiedonhaun tai mainonnan kysely;
 • käyttäjälaitteen tiedot (mukaan lukien käyttäjälaitteen ominaispiirteet, versio ja muut ominaisuudet);
 • mukautetut napsautukset, sivunäkymät, kenttien täyttäminen, bannereiden ja videoiden näyttäminen ja katselu;
 • yleisösegmenttejä kuvaavat tiedot;
 • istuntoparametrit;
 • tietoa vierailun ajankohdasta;
 • käyttäjätunnusta, joka on tallennettu evästeeseen

informaatiopalvelujen tarjoamiseksi ja foorumin esittelemiseksi erikoiskuljetus- ja rakennuslaitteita koskevien tietojen sijoittamiseksi, mainostustietojen tarjoamiseksi ja mainonnan optimoimiseksi.

Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä hyväksyy myös:

 • Vastaanottaa informatiivisia SMS-viestejä LC: ssä määritettyyn puhelinnumeroon;
 • Tietojen saaminen sähköpostiviestissä LC: ssä määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Annan myös suostumukseni siihen, että operaattori luovuttaa henkilötietoni kolmansiin osapuoliin ja toteuttaa henkilötietojen rajatylittävää siirtoa henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tavoitteiden saavuttamiseksi.

Henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn oikeudellisten vaatimusten täytäntöönpanon varmistamiseksi operaattori voi:

 • käsitellä henkilötietoja keräämällä, tallentamalla, järjestämällä, tallentamalla, muokkaamalla, määrittelemällä, käyttämällä, jakamalla, tunnistamalla, estämällä ja tuhoamalla henkilökohtaisia ​​tietoja;
 • käyttää automaattista henkilötietojen käsittelymenetelmää Internetissä tapahtuvan lähetyksen yhteydessä;

Tämä suostumus tulee voimaan vahvistamisen jälkeen, ja se on voimassa viisi vuotta, jollei Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön toisin määrätä.

Henkilötietojen käsittelyn suostumuksen peruuttaminen suoritetaan lähettämällä hakemus kirjallisesti operaattorin oikeudelliselle osoitteelle.

Vahvistan, että olen tietoinen oikeudesta peruuttaa suostumukseni tekemällä vastaava kirjallinen asiakirja, jonka voi lähettää operaattorille. Jos henkilötietojen käsittelyä koskeva lupa peruutetaan, operaattorilla on oikeus jatkaa henkilötietojen käsittelyä ilman suostumustani, jos on perusteltua syyt, jotka on määritelty liittovaltion laissa 27.7.2006 annetun lain 6 §: n 2 momentin 1 osan 2-11 ja 11 §: n 2 momentissa. №152-ФЗ "Tietoja henkilötiedoista".