Mitkä säärakennelmat voidaan vuokrata?

Rakenteen kestävyys ja turvallisuus riippuvat säätiön lujuudesta ja luotettavuudesta. Vahvimmat syyt ovat teräsbetoni-monoliitti. Ei ole välttämätöntä hankkia uutta järjestelmää, jolla betoniteräksen täyttöä helpotetaan, vaan riittää, että rakennustyöt saadaan vuokrata säätiölle. Tämä on erikoistyökalu, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista (teräksestä, alumiinista, muovista, polymeeriseoksista, puusta), joka on varustettu suojajärjestelmällä, tukirakenteilla ja erikoiskiinnikkeillä.

Tyypit ja ominaisuudet

1. Irrotettava - sen jälkeen, kun seos on kaadettu ja kovettu, se siirretään toiselle. Vuorojen irrotettavien muottien vuokraus säätiölle voi vähentää merkittävästi työn kustannuksia. Riippuen koosta ja rakenteesta:

 • Krupnoshchitovaya - täydentää korkeintaan 3,3 metrin korkeudelta suojaavia suojia, jotka mahdollistavat pitkän pohja-alueen jopa 70 m2
 • Melkoshchitovaya - pienikokoisille rakenteille. Voidaan asentaa ilman nosturia. Pakkaus sisältää hydraulisen nostokorkeuden nostolaitteen itsenäiseen kokoonpanoon, purkamiseen ja liikkumiseen. Ammattimainen pienpaneelilaatta toisen käden vuokra-kellarille käytetään laajasti yksityisessä rakentamisessa.
 • Block type - koostuu erillisistä lohkoista, jotka on järjestetty uudelleen. Sitä käytetään täyttämään rakennuksen monoliittinen pohja sen kehälle.

Irrotettavat lisävarusteet on valmistettu eri materiaaleista. Tämän perusteella erotetaan seuraavat tyypit:

 • Teräskiskorakenne, joka on valmistettu erikoislujuudeltaan kaarevasta profiilista sekä vahvistetuista profiileista. Metalliset osat voidaan sinkittyä, mikä pidentää niiden elämää.
 • Alumiini - hyvä lujuus, se on erittäin kevyt ja voidaan asentaa ja järjestellä ilman nostomekanismeja.
 • Muovi - joka on helppo asentaa ja asentaa ilman nosturia, vaatii vähäisen määrän voiteluaineita, on kestävä johtuen osista, joita ei ole hapettunut, kulutuskestävyyden vuoksi.
 • Puu - käytetään yksityisessä rakentamisessa.

Melkoshchitovaya-muottiin säätiölle

Melkoshchitovuyu muottien, joita käytetään seinien, pilarien, perustusten, tunneleiden ja jopa monimutkaisten arkkitehtonisten muotojen tai lattioiden rakentamiseen. Liimamateriaali on kevyt, monipuolinen ja luotettava, joten se sopii rakenteisiin, joissa on monimutkainen rakenne ja muoto. Melkoshchitovuyu muottien yhdistettynä suuri-kilpi. Näin voit käyttää sitä muissa paikoissa, joissa muiden muottien käyttö on mahdotonta. Melkoshchitovuyu muotti on usein käytetty maanrakennusten, mökkien ja muiden rakenteiden rakentamiseen. On erittäin tehokasta käyttää tällaisia ​​muottirakennuksia kellareiden rakentamiseen.

Pieni paino ja koot tarjoavat monia etuja:

 • Purettu ilman nosturia ja rahtimekanismin käyttö.
 • Siirretään manuaalisesti missä tahansa rakennustyömaalla.
 • Tehokas kaupunkikehityksessä tai talon takapihalla, jossa laitteiden sisäänkäynti on vaikeaa tai kielletty.
 • Sopii käytettäväksi missä tahansa huoneessa. Ei pilata ympäröivää rakennusta.

Järjestelmän ominaisuudet ja laitteet

Melkoshchitovaya-muotti koostuu joukosta lineaarisia, universaaleja, ylimääräisiä, kulmikkaita, nivellettyjä ja muita eri korkeuksia ja leveyksiä. Suojukset yhdistetään ja yhdistetään toisiinsa. Riippuen tehtävästä, ne voidaan asettaa tai asettaa sivulle. Nämä ominaisuudet mahdollistavat lähes minkä tahansa rakennuksen seinän tai perustuksen muodostamisen.

Olemme kehittäneet yksinkertaisen ja luotettavan ratkaisun, jonka avulla voit yhdistää lähes kaikkien tunnettujen valmistajien pienten ja suuren paneelin muottien. Pienet suojat ovat erittäin käteviä, jos haluat täyttää epätavallisen korkeuden seinät tai sarakkeet.

Esimerkiksi, kun on olemassa joukko suuria muottilevyjä 3,0 m, ja sinun on täytettävä seinä, jonka korkeus on suurempi.

Suositukset käytöstä

Jos rakennat vain aidan suoraa perustetta, niin ei ole erityisiä suosituksia - rakenna!

Jos esineessäsi on paljon seiniä, kulmia, kierroksia ja useita rivejä pienten paneelilaitteiden korkeutta, lue huolellisesti ehdotettu askel askeleelta kokoonpanojärjestelmä ennen asennustöiden aloittamista!

Järjestelmässä on arkki, jolla on sovittu tekninen tehtävä (betoniseinät) ja useita levyjä, joissa on kaikki suojukset tasoitettuina järjestelyinä. Jokainen kaaviossa oleva suojus on mitoitettu ja merkitty. Joskus suojien välillä on piirejä, jotka on merkitty piirustukseen sanalla "rako", johon puusta kiinnitetään levy tai puu. Nämä lisäosat ovat välttämättömiä, jotta ne täyttävät täysin seinämien koon.

Pienten paneelilaitteiden rakentamiseen tarvitaan kaksi henkilöä. Suojukset on yhdistetty toisistaan ​​erityisellä iskunlukolla käyttäen yksinkertaista vasaraa. Minkään muun erikoistyökalun käyttöä tarvitaan. Kytkeytyy vastakkaisten suojusten kanssa puristusruuveja käytettäessä. Seinämän pystysuunta on tukipyörät. Lisäksi suojat kohdistavat palkin, jos haluat antaa korkeuden yli 3 metriä.

On suositeltavaa aloittaa asennus kulmapaneelien asennuksella. Ne kiinnittyvät vierekkäiseen kilpiin. Tällaisen liitännän jälkeen kulmasuojalla liitos ei laskeudu ja voit tarkistaa lineaariset etäisyydet kaikkien kulmien ja diagonaalien välillä. Jos kaikki on kunnossa, jatka telakoita edelleen.

Pienen muottien edut

 • Helppo - kaikki järjestelmän osat voidaan asentaa, kuljettaa, ladata käsin.
 • Universaalisuus - mihin tahansa järjestykseen ja asemaan.
 • Yksinkertaisuus - kaikki mitä tarvitset on vasara.
 • Yhteensopivuus - ei ole liikaa, suojakotelon pinta-ala melkein sama kuin seinien pinta-ala.
 • Työnopeus - 2-3 työntekijää ilman tarvikkeita kerää noin 100 m2 päivässä.
 • Yhteensopivuus - mahdollisuudet telakointiin suurimpien valmistajien (Doc, Peri, Agrisovgaz, Gamma, Mekos, Betoform jne.
 • Rahaa säästyy kaikessa (nosturilla, asetetuilla alueilla, monoliittisten töiden ajan jne.)

Toimitamme muottirakenteita Voronezhin ja Voronezhin alueella (Anna, Bobrov, Borisoglebsk, Boguchar, Kalach, Liski, Novovoronezh, Ostrogozhsk, Pavlovsk, Ertil, Rossosh jne.).

Toimitamme myös laitteita Kurskille, Lipetskille, Belgorodille, Stary Oskolille, Orelille ja Tamboville.

Muottien vuokraus

Muottirakennusta käytetään talojen rakentamisen alkuvaiheissa betonirakenteiden ja kiinteiden töiden valmistuksessa. Monoliittisen päällekkäisyyden laite vaatii ammattimaisen muottien käyttöä.

Monoliittirakenteiden vuokraus, toisin kuin hankinta, voi merkittävästi säästää rahaa rakentamiseen.

Yksittäisen talon rakentamisen kalliiden muottien hankkiminen on irrationaalinen päätös, koska konkreettisen työn jälkeen muotti ei enää ole tarpeen, se on varastoitava jonnekin ja vuokra on aina halvempaa kuin osto.

Slab laudoitus vuokraus

Monoliittisten betonilaattojen laitetta tarvitaan rakennettaessa taloja monoliittiseen runkoon tai myymällä nykyaikaisen tyyppisiä epätyypillisiä taloja.

Tarjoamme vuorauksen muottipesän laitteelle päällekkäisyyksistä kosteudenkestävästä vanerista teleskooppihyllyillä. Meidän muotti ei vaadi nosturin käyttöä sen asentamiseksi. Telineiden optimaalinen määrä voidaan ottaa 1 telineeseen 1 m2 lattiatilasta, mutta ottaen huomioon yhden telineen kuormitus enintään 2 tonnia.

Harjaton vuokra hinta

On järkevää vuokrata muottipaketti, kun on suunniteltu täytettävä katto yksityisen talon tai mökin rakentamisen aikana, jos on tarpeen täyttää pienet monoliittiset tontit, voit vuokrata komponentteja tarpeen mukaan.

Teleskooppinen teline - vuokraus 100 ruplaa / kpl. (talletus 200 ruplaa / kpl)
Jalusta - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Univilka - 25 ruplaa / kpl. (tallettaa 50 ruplaa / kpl)
Liimattu palkki - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Vaneri - 500 ruplaa arkille (tallettaa 1000 ruplaa / kpl)

Muottien laskeminen 100m2: n päällekkäin:

Räkit - vähintään 72 kpl * 100 ruplaa. = 7200 hieroa. (pantti 14400 hieroa).
Jalustat - vähintään 45 kpl * 50 ruplaa. = 2250 hieroa. (talletus 4500 hieroa).
Unifork - vähintään 45 kpl * 25 ruplaa. = 1125 hieroa. (vakuus 2250 hieroa.)
Säde - vähintään 260 mp. * 50 ruplaa = 13 000 ruplaa. (vakuus 26000 hieroa.)
Vaneri - vähintään 33 arkkia * 500 rub = 16500 hankaa. (vakuus 33000 hieroa.)

Kokonaismyynti lattialle 1 kk 40 000 ruplaa. (talletetaan 80 000 ruplaa.)

Toimitus 5000 hieroa. (muotti on Voronezh)

Minimi vuokra-aika on 2 viikkoa.

Toimitus- ja käsittelymaksut laskutetaan erikseen.

Yli 1,5 - 2,0 m teleskooppisten telojen välistä etäisyyttä ei ole suositeltavaa!

Älä yritä säästää telineitä ja ristikkorakenteita, sillä säästöt voivat johtaa romahtamiseen!

Vuokraa betonin letku

Kun monoliittiset lattiat valetaan, betoni toimitetaan betonipumpulla tai betonikuorilla. On mahdollista täyttää yksityisen talon monoliittinen päällekkäisyys muutamassa tunnissa, mutta edellyttäen, että betonia tarjotaan jatkuvasti. Käytä nosturia, jossa on kylpyamme 6 000 hankaa. 4 tuntia, betonipumppu 12 000 hankaa. 4 tunnin ajan. Betonipumppujen käyttö on huomattavasti kalliimpaa kuin nosturilla varustetun nosturin käyttö.

Vuokrasta 0,5 metrin korkuiselle betonille (kello) 1 päiväksi koituva kulutus on 1000 ruplaa päivässä (10 000 ruplan yksikköä kohti).

Toimitus kylpyammeen yli Voronezhin ja esikaupungin 1000 hieroa.

Asennettaessa betonia on vältettävä ilmakuplien muodostumista, jolle betoniseos tärisee.

Syvän tärinän vuokraus 1 päivästä 1000 hieroa / päivä (tallenna 5 000 hankaa / kappale)

Vuokrataan muottipuhelu: 8 950 751 01 99 Dmitry.

Vuorojen vuokraus Voronezhissa

Muottien vuokraus ALFATEH

Tämän ilmoituksen yhteystiedot eivät ole käytettävissä.

Erinomaisessa kunnossa. Aina käytettävissä.

Tripodin puutavaran vuokraus Tripodin puutavaran vuokraus

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Tarjoan vuokrata kaikentyyppisiä muottipuheita, jotka tarjoan vuokrata kaikentyyppisiä muottirakenteita

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Vuokaan kaikenlaisten muottien vuokrata kaikenlaiset muottipesät

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Vuokaan muottipesän kaikki mallit, joissa vuokrataan muottipesät kaikkiin malleihin

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Myynti ja vuokraus ilman vakuuksia

Tarjoan vuokrata Univilka-massiivilevy Tarjoan vuokrata Unifilka-muotti

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Tarvitsetko muottipesän? - Tarjoan yleismallin yleispilarit. - Tarjoan massiiviset yleispylväät

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Pienjännitesuojan vuokraus Muottien pienoiskan vuokraus

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Decking - Lattian, pilarin, seinän vuokraus Decking - Lattian, pilarien, seinien vuokraus

Puhelimet - 89102893138 (Avtospetstekh Rent), 89805466624

Elba-yritys tarjoaa muottirakennusten vuokrausta ja myyntiä monoliittisten töiden monimutkaisuudelle.
Teleskooppi- ja irto-telineissä oleva laatta, erilainen korkeus Voronezhissa ja alueella Saatavana varastossa Joustava alennusjärjestelmä Teleskooppinen teline 3 ruplasta päivässä. Toimitus laitokseen.
[linkitetty poistettu]

Monolithin rakentamiseen käytettävien muottien vuokrauksen kustannukset

Ennen kuin päätät vuokrata irrotettavan muottipesän, on ensinnäkin muistettava, että muottirakenne on yleisessä mielessä ylimääräinen työkalu monoliittisten töiden aikana. Sen päätavoite on luoda vaaditut raudoitetun betonimuodot ja betonilaitteet.

Käytännössä on olemassa kaksi päätyyppiä:

 • irrotettavat muottilaitteet - tämä tyyppi puretaan betoni- massan täydellisen kovettumisen jälkeen;
 • pysyvä muotti - tämän tyyppinen betonisekoituksen asettamisen jälkeen ja sen täydellinen jähmettyminen pysyy paikallaan ja tulee monoliittirakenteen elementiksi.

Irrotettavan rakenteen positiiviset sivut

Jokainen rakentaja tietää, että taivutusmoduuli on erityisvaatimuksena nykyaikaisilla rakennusmateriaalien markkinoilla. Nykyään on monia yrityksiä, jotka antavat asiakkailleen erilaisia ​​apuvälineitä. Niistä irroitettavien muottien vuokraus seinille on ensiksi.

Tämän tyyppistä muottijärjestelmää käytetään laajalti osto- ja toimistokeskusten rakentamisessa sekä hallintotyyppisiin rakennuksiin.

Tämän tyyppisten muottityökalujen tärkeimmät painopisteet ovat:

 • korkea vakausaste;
 • kyky kestää korkeapaineista voimaa;
 • korkea mekaaninen lujuus, joka ei salli muodonmuutoksen valtavan massan avulla.

Kaikkien edellä mainittujen irrotettavien muottien edut antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä nopeasti monoliittisten seinien, perustusten ja kattojen laitteella.

Etu vuokraavan muottijärjestelmän vuokrauksesta

Rakennustekniikoiden kokonaismäärästä monoliittirakenne on pisimmällä ja käytetyimpiä. Siksi rakentajat yrittävät tarjota rakennuslaitteita. Kuten jo todettiin, niille on nykyään todellinen tilaisuus ostaa, mutta vuokrata tarvitsemansa laitteet, joista on irrotettava muottijärjestelmä.

Rakennuksen vuokrauksen kannattavuuden tärkeimmät tekijät ovat:

 • esimerkiksi rakennuksen irrotettavien muottien vuokraaminen maksaa huomattavasti vähemmän kuin ostaa sen rakennusalan nykyaikaisilla markkinoilla;
 • ei tarvitse ostaa muita esineitä;
 • ammattitaitoinen tuki on tarkoitettu koko rakennustyön asentamiseksi yritykseltä, joka vuokraa sen;
 • ei ole tarvetta pitää erityistä varastotilaa.

Kaikista huomautuksista seuraa, että esim. Lattian irrotettavien muottien vuokraaminen yksinkertaistaa huomattavasti rakennustekniikan ylläpitoa ja tuo myös valtavia kustannussäästöjä.

Hinnasto muottijärjestelmien ja niiden osien vuokraukseen

Alla olevissa taulukoissa on esimerkki hinnoista, joista voi tänään olla käsitys häikäisysuojainten vuokrauksen keskimääräisistä kustannuksista. Muottirakenne itsessään on peräisin tunnetuista rakennuslaitteiden valmistajista.

 • Muottipellit

Varaston vuokraus ja myynti säätiölle

Kaikissa rakenteissa erityistä huomiota kiinnitetään säätiöön - se riippuu sen laadusta ja voimasta riippuu pystytetyn rakenteen käyttöikää ja sen vakautta. On mahdollista hankkia valmiit muottipesät tai sen vuokra tietyn ajan.

Muottien tyypit ja ominaisuudet

Kaikentyyppiset muottipesät voidaan jakaa kahteen pääryhmään:

 1. Irrotettava tyyppi.. Kun seos kovettuu, rakenne on valmis siirrettäväksi toiseen alueeseen, jonka avulla voit vuokrata sen ja pienentää rakennuskustannuksia.
 2. Kiinteä tyyppi Siinä on monimutkaisempi rakenne, joka koostuu tietyn teknologian avulla asennetuista lohkoista, minkä jälkeen ne tulevat osaksi säätiötä. Tästä syystä ei ole mahdollista vuokrata sitä, mutta aina on mahdollisuus ostaa valmiin vaihtoehdon.

Irrotettavilla rakenteilla on oma luokitus, koko on jako-kriteeri. Sen perusteella on olemassa kolme tyyppiä:

 • Suurikokoinen rakenne koostuu suojista, joiden korkeus on enintään 3,3 metriä. Tämä lajike soveltuu pohjan rakentamiseen, jonka kokonaispinta-ala on 70m 2.
 • Pieni paneelirakenne soveltuu pienten ei-asuinrakennusten, kuten varsien tai autotallien, rakentamiseen. Tämä vaihtoehto on hyvin yleinen, koska asennus voidaan toteuttaa ilman nosturia. Vuokrasopimusta tehtäessä muotti on yleensä viimeistelty erikoisliikkeillä, jotka helpottavat siirto- ja asennusprosessia.
 • Lohkon rakenne koostuu erillisistä lohkoista, jotka voidaan järjestellä uudelleen. Tätä tyyppiä käytetään monoliittisten perustusten valaisemiseen.

Toinen jakautumiskriteeri on valmistusmateriaali, jonka perusteella erotetaan seuraavat tyypit:

 1. Teräsrakenteet, jotka perustuvat kaarevaan profiiliin ja joilla on lisääntynyt lujuus.
 2. Alumiinirunkoiset rakenteet ovat myös melko suosittuja, koska niiden voimakkuusindikaattoreilla niillä on pieni paino, mikä mahdollistaa asennuksen ilman nostureita.
 3. Muovirakenteilla on useita etuja, mukaan lukien kevyt kokoonpanotekniikka, ei tarvitse käyttää suurta määrää voiteluaineita, kyky asentaa ilman nosturia, pitkä käyttöikä ja stabiilius korkean happamuuden omaavan ympäristön edessä.
 4. Puurakenteet ovat vähemmän kestäviä kuin yllä mainitut analogit, mutta ne ovat kaikkein budjettivaihtoehto ja siksi niitä käytetään usein yksityisessä rakentamisessa.

Muottien vuokraus ja myynti

Mistä voin vuokrata?

Tilapäistä käyttöä varten sinun tulee tehdä sopimus, joka vastaa vuokra-hintaa, vakuuksien määrää, sopimusehtoja ja muita yksityiskohtia.

Tänään on monia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet tällaisiin liiketoimiin, joista osa on lueteltu alla:

 1. Yhtiö "Builders" tarjoaa asiakkailleen vuokrauksen paitsi muottiin, mutta myös useita komponentteja: http://www.ooostroiteli.com/arenda-opalubki.html
 2. OPALUBKAMONOLITSNAB tarjoaa maksuttomia laskelmia sopivasta muotista piirustusten ja vuokrauksen mukaan: http://www.opalubka.pro/
 3. 77 Vuokrausyritys vuokrataan rakennustöiden, rakennustelineiden ja talojen muutostöitä rakennustöiden aikana: http://77-arenda.ru/opalubki/arenda-stenovoy-opalubki/

Mistä voin ostaa?

Useat yritykset tarjoavat vain vuokraa, mutta myös myydä muottien:

 1. OPALUBKAMONOLITSNAB on erikoistunut myös erilaisten rakenteiden myyntiin.
 2. Yritys "Industrialist" harjoittaa muottien ja komponenttien myyntiä, tilaus on tehtävä etukäteen: http://www.prom23.ru/catalog/opalubka/
 3. PromStroyKontrakt-konserni on vaikuttava valikoima, jonka joukossa on lähes kaikki mallit: http://www.psk-holding.ru/catalog/opalubka/

hinnat

Lopullisen version vuokrakustannukset riippuvat sen koosta, valmistajasta ja teknisistä ominaisuuksista, hinnat vaihtelevat 400: stä 1500 ruplaan kuukaudessa. Useimmissa tapauksissa sinun on tehtävä talletus, joka voi olla 1000-2000 ruplaa.

Arviot

Seuraavassa ovat henkilöt, jotka ovat jo hankkineet valmiita rakenteita tai vuokranneet ne ja jotka ovat nyt valmiita jakamaan kokemuksensa:

Säätiön laatoittaminen

Tämä artikkeli auttaa sinua tekemään oikean valinnan rakennettaessa monoliittista säätiötä, kellarista tai kellarista. Tietenkin meidän on alettava arvio rakentamisen kustannuksista ymmärtääkseen tulevia kustannuksia. Vahvistetut ja valmiiksi sekoitetut betonit, suhteellisen vakioarvot. Säätiö, tämä on kysymys.

Hintaseurannan tekemiseksi eri muotojen välillä otimme pohjan 2,5 metrin korkealle mökille pohjana. joiden seinien kokonaispinta-ala on 34 rm. (katso kuva 7)

Tässä artikkelissa tarkastelemme 2 mahdollista vaihtoehtoa tehtävän suorittamiseen:
1. Täyttäminen puupalkilla (puutavara + levyt + laminoitu vaneri)
2. Vuokraa erityinen teräsmuotti käsikokoonpano

Aikaisempien aikojen tapaan on mahdollista tehdä muottiinpano itse. Tämä edellyttää laminoitua vaneria, levyä ja puuta. Ja niin, että puinen muotti ei avaudu, se on säilytettävä betonisoitumisen aikana saadakseen hyvän säätiön geometrian. Jos kiinnität ulkopuolisen puisen muottipesän, tarvitset lisää puuta tukirakenteisiin. Jos pohjan korkeus on alhainen, betonin paine on suhteellisen alhainen, voit rajoittaa välikappaleita molemmilla puolilla, mutta on tietysti parempi purkaa muotin vastakkaiset sivut erityisten kytkentäpulttien ja siipimutterien avulla muottiin ensin siirtäen ne suojamuoviputkien läpi. (Katso kuva 2) Ja mistä saan kaiken tämän? On tarpeen hankkia tai vuokrata.
Tämän puisen muottirakenteen rakentamisen työn kustannukset voivat olla hyvin tärkeitä. Saw, adjust, set, unfix, tarkista geometria niin, että tämä rakenne ei romahta betonimateriaalin aikana. Jos on olemassa hyviä kirvesmiehiä, niin ei pitäisi olla mitään ongelmia, toinen asia on, kuinka kauan se kestää ja kuinka paljon rahaa työntekijöiden on maksettava asennettavakseen ja valmistettaessa puurakenteita... Ja sitten, mihin laittaa kaikki tämä puu, sen lisäksi se on värjätty betonilla. (Katso kuva 3) Tämä on myös kysymys. Joka tapauksessa kaikilla vaihtoehdoilla on niiden etuja ja haittoja. Jokaisen on valittava paras vaihtoehto itselleen.

PLUSES "+"
1. Hyvälaatuinen betonipinta edellyttäen, että asennustyömaalla on kokemusta puusepenkereistä.
2. Materiaalien talletusta ei tarvitse tehdä verrattuna muottipesän vuokraukseen.
3. Laminoitu vaneri voidaan sitten käyttää täyttämään lattia.
4. Asennuksen ajoituksella ei ole merkitystä verrattuna muottien vuokraukseen.

CONS "-"
1. Hinta verrattuna muottien vuokraukseen (hinta 215 280,00 ruplaa. Laskennan yksityiskohdat artikkelin lopussa)
2. Rakenteen tuhoutumisen todennäköisyys tai sen muodonmuutos. (inept build)
3. Lisääntynyt verrattuna rakennustöiden rakennusaikojen vuokraukseen.
4. Muiden rakennusten kokoonpanon lisäkustannukset.
5. Rakennusmateriaalien jätteet, joita voidaan käyttää vain karkeissa töissä tai polttopuissa

2. Teräslaitteen manuaalisen kokoonpanon muotojen vuokraus

Hyvä vaihtoehto voi olla irrotettava muotti vuokraa varten. Se voi olla manuaalinen tai nosturin kokoonpano. Yleensä käsirakenteinen muotti koostuu suhteellisen pienistä suojista (korkeus 1,5 m tai 1,8 m, leveys 0,2-1,0 m.). Joka voidaan asentaa manuaalisesti, tällaista muottia kutsutaan pienikokoiseksi. Suurten kilpirakenteisten rakennustöiden vuokraaminen ei ole paras valinta rakennettaessa yksityistä taloa, koska se on äärimmäisen epämiellyttävä tehdä säätiö sen käytön vuoksi 3 m: n korkeudella. Suurikokoinen muotti voi olla sopiva kellariin tai kellariin, mutta vain ottaen huomioon nosturin läsnäolon kohteessa, josta myös sinun on maksettava. Puhumattakaan siitä, että nosturin asennus voi vahingoittaa alueen nykyistä maisemaa tai sen asentaminen on yksinkertaisesti mahdotonta. Tässä suhteessa keskitymme mahdollisuuteen vuokrata muottirakenne pienten käsityönä olevien kilpien perustamiseksi sopivimpana tehtävän kannalta. (Katso kuva 4,5,6)

Tärkein syy, miksi on parempi vuokrata irrotettava muotti on ylimääräisen päänsäryn puuttuminen ja ennen kaikkea säästäminen. Saavutamme kaiken järjestyksessä. Jotta säätiö täytettäisiin, sen on annettava piirustus asiantuntijoille, joiden henkilöstö voi toimia. Piirustuksen perusteella insinööri tekee muottiin sidotun (muottien laskennan) suoraan esineen päälle ottaen huomioon kaikki osat ja kulutustarvikkeet. (Katso kuva 7) Muotoilun laskenta on maksutonta, monoliittisen muottien vuokraus katsotaan tarkaksi yhteen päivään, eikä vähimmäisvuokra-aika ole. Monoliittiseen muottiin kuuluu seinämetallimuotti, jossa on laminoitu vanerin kansi, kytkentäpultit ja mutterit, lisävarusteet, muottivoiteluaine, kiinnityspidikkeet. Kaikki tämä perustuu projekteihisi.

Huolimatta siitä, että muotti on melko helppo asentaa, sekä listan tarvittavista muottielementteistä saat lomakekokoonpanon kaavion ja teknisen passin (käsikirja), jolla työskentelet muottipesän ja kokoonpanon kanssa. Vuokralle annetaan myös muistio, joka kuvaa lisäksi lomakkeiden käsittelyn sääntöjä. Lisäksi tarjoamme tällaista palvelua kuin päätoimittaja. (Katso kuva 8) Tilatessasi tätä palvelua kokenut erikoislääkäri saapuu laitokseenne ja kertoo työntekijöillemme, miten laatoitukset asennetaan oikein paikan päällä. Tämän palvelun hinta on 5000 p. per shift.

PLUSES "+"
1. Hinta verrattuna laminoituun vaneriin perustuvaan puiseen muottiin. (Hinta 155,403,50 ruplaa. Laskentatoimen yksityiskohdat artikkelin lopussa)
2. Hyvälaatuinen betonipinta
3. Suunnittelun luotettavuus (ilman betonipäästöjä ja koneiden kaarevuutta)
4. Monoliittisten teosten suorituskykyehdot, vastaavasti, rakentamisaika.
5. Kokoonpanon yksinkertaisuus, ammattitaitoisia työntekijöitä ei vaadita.
6. Vapaa rakennuspaikka työn päätyttyä.

CONS "-"
1. Se edellyttää järjestettyä lähestymistapaa monoliittisen työn toteuttamiseen, koska sitä nopeammin "tulet", sitä nopeammin palaat muottipesät ja säästät rahaa.
2. Tarve jäädyttää käteisvaroja pantin muodossa (tämän arvopaperin osalta vakuusmäärä on 380 000 r.)

Kun perustus ja seinät on pystytetty, lattiamoduuli toimitetaan rakennustyömaalle. Lattian laatoihin kuuluu pääsääntöisesti teleskooppitelineet, I-palkki puupalkki, jalustat, unifork-vaneri muottiin. Tällöin ei ole mahdollista hallita puisella muottirakennuksella, joko muotonostosta tai sen vuokraamisesta. Osto on perusteltua vain, jos olet jatkuvasti mukana enimmäismäärien rakentamisessa, koska Kauppojen hankkiminen yhden tai kahden kerroksen kaatamiseksi on ehdottoman välttämätöntä.

Säätiön laatoittaminen

Perusmuottien käsite

Pohjamoduuli on erityinen laite, joka on valmistettu teräksestä kilpien muodossa lisäämällä vahvistamista. Nämä teräskilvet on sijoitettava säätökuopaan, jolloin ne muodostavat kolmiulotteiset muodot betonin täyttämiseksi.

Itse rakennusprosessi

Itse tällaiset laitteet eivät ole raskas painon mukaan, joten se on helppo kuljettaa ja asentaa ilman mitään laitteita. Tällainen säätiö on jo pitkään vakiinnuttanut rakennusyrityksiä.

Tällaisten muottien pääominaisuus on se, että se pystyy sovittamaan minkä tahansa, jopa monimutkaisen rakenteen. Perushakemuksen lisäksi sitä voidaan käyttää kellarin rakentamisena, kaivojen rakentamiseen ja niin edelleen.

Säätölaitteiden avulla säätiösi tulee luotettavin ja kestävä, jota pidetään rakentamisessa tärkeimpänä. Loppujen lopuksi säätiön virheellinen pystytys uhkaa koko rakennuksen kuoleman. Meidän aikanamme on jopa mahdollista vuokrata muottirakennusta, koska on olemassa rakennusyrityksiä, joiden työmäärää ei ole vielä kertynyt. Siksi he ovat tyytyväisiä voidessaan tarjota tällaista tilaisuutta säätiön muottien vuokraamiseksi. Tässä prosessissa he saavat hyviä säästöjä rakennusten rakentamisessa.

Materiaalit rakenteiden valmistukseen

 • Metallirakenne. Yleensä se näyttää kehykseltä, jossa on osioita. Teräs- tai alumiinilevyt on hitsattu tällaiseen kehykseen. Tällainen kokoonpano sijoitetaan kaivantoon, ja siten muodostuu yksi jatkuva muoto, jonka jälkeen liuos kaadetaan siihen. Tämä muotoilu on erittäin vahva ja se kestää erittäin suuria kuormia. Sitä voidaan käyttää myös laitteen nauhateollisuudelle ja kooltaan. On syytä huomata, että metallimuotojen kustannukset eivät ole halpoja, eikä ole edullista ostaa käytännössä yhtä aikaa. Yleensä nämä muottipesät hankkivat suuria rakennusalan yrityksiä ja käyttävät niitä säännöllisin väliajoin. Yksittäiskäyttöön paras vaihtoehto olisi käyttää rakennusmateriaalina vuokraa.

Rakennusyhtiöt laskevat yleisesti laatoituksen neliöiden ja käytön keston mukaan. Sopimus voidaan laatia kuukauden ajan, mutta muottien asentaminen ei vie paljon aikaa, joten voit säästää hyvää rahaa.

Varmista, että olet ymmärtänyt, ennen kuin olet vuokrannut muottipesän, koska tarvitset vain säätöön käytettävän irrotettavan pienlevyjärjestelmän. Vuokrasopimuksen mukaan vuokralainen sitoutuu palauttamaan muotit omistajalleen. On kiinteitä rakenteita, niillä on myös monia etuja.

 • Styroksi. Materiaalina käytetään polystyreenistä valmistettuja suojuksia, ne sijoitetaan kaivantoon. Jotta ne kiinnitettäisiin yhteen, ne käyttävät lukittuja liitoksia. Ne eivät ole irrotettavia ja pysyvät sen jälkeen betoniseoksen kaatamisen lopussa. Tämän polystyreenivaahtomuovin etuja ovat kaksi asiaa:

- laajennettu polystyreeni toimii pohjan lämmittimenä

- myös suojaa.

Maaperän liikkeen aikana materiaali ominaisuuksissaan rajoittaa maaperän vaikutuksia rakennuksen perustuksiin.

 • Myös puusta valmistettu puu on yleistä sovelluksessa. Tällaisia ​​tuotteita pidetään perinteisinä. Tämän aineiston kanssa on kuitenkin monia ongelmia. Ensinnäkin se koskee levyt, kalvot ja kattohuopa. Tällaisen mallin asennus vie paljon aikaa ja vaivaa. Jäljellä olevat materiaalit, todennäköisimmin, eivät enää ole sinulle hyödyllisiä, koska ne eivät enää sovellu tulevaa käyttöä varten. Tästä seuraa, että rahat ovat väärät.

Kaikki laitteet, mukaan lukien laitteet, on toivottavaa vuokrata. Ellei tietenkään perustasi ole monimutkainen kokoonpano. Irrotettavien suojusten ansiosta voit vähentää asennuksen ja betonin kaataamista. Hinnasta ei ole kallista. Kuukausittaisten käyttöehtojen mukaan maksaa noin neljäsataa ruplaa neliömetriä kohden. Kaikki hinnat keskittyvät komponenttien tyyppiin, kokoon ja määrään. Mitä enemmän heistä, sitä korkeampi hinta.

Positiiviset ominaisuudet

Rakennuksen monoliittinen rakentaminen vaatii suuria rahoituskustannuksia, jotta voidaan säästää mainostaulujen vuokraukseen liittyvän rakennusprofiilin organisointia.

Jos rakentaminen on suunniteltu yhdessä tapauksessa, kannattaa hankkia rakennusmateriaalia. Valmispaneelien ostaminen arvioidaan rakennustöiden kannalta välttämättömiksi erityisvarusteiksi. Muotoilu voi olla erilainen, koska kaikenlaiset rakenteet ovat erilaiset tekniikassa.

Jokaisella irrotettavalla tilillä on omat värisävyt. Jos et vuokrasta, niin muodoltaan nauha-tyyppinen alusta ja sen kaikki osat ovat melko suuria. Sen hankkiminen ei ole sopiva rakennustöihin. Paras vaihtoehto olisi epäilemättä vuokraa. Jos rakennuslaitteita vuokrataan, rakennuksen kustannukset vähenevät merkittävästi. Toimitus ja nopea asennus sisältyvät usein muottipakkaukseen, jonka ansiosta erektioaikaa vähennetään merkittävästi.

Jotta rakennuskustannukset voidaan merkittävästi pienentää, voit käyttää palvelua: käytetyn säätiön muottien vuokraus. Käyttämällä käytettyä muotoilua säätiön laatu on yhtä korkea kuin uuden.

Sen järjestely rakennuksen pohjan alla

Rakennusyritykset tukevat aina rakennusten vuokrausmallien rakentamista

Perusmuottien käsite

Pohjamoduuli on erityinen laite, joka on valmistettu teräksestä kilpien muodossa lisäämällä vahvistamista. Nämä teräskilvet on sijoitettava säätökuopaan, jolloin ne muodostavat kolmiulotteiset muodot betonin täyttämiseksi.

Itse tällaiset laitteet eivät ole raskas painon mukaan, joten se on helppo kuljettaa ja asentaa ilman mitään laitteita. Tällainen säätiö on jo pitkään vakiinnuttanut rakennusyrityksiä.

Säännöt voivat olla uudelleenkäytettäviä alumiinista tai teräksestä

Tällaisten muottien pääominaisuus on se, että se pystyy sovittamaan minkä tahansa, jopa monimutkaisen rakenteen. Perushakemuksen lisäksi sitä voidaan käyttää kellarin rakentamisena, kaivojen rakentamiseen ja niin edelleen.

Säätölaitteiden avulla säätiösi tulee luotettavin ja kestävä, jota pidetään rakentamisessa tärkeimpänä. Loppujen lopuksi säätiön virheellinen pystytys uhkaa koko rakennuksen kuoleman. Meidän aikanamme on jopa mahdollista vuokrata muottirakennusta, koska on olemassa rakennusyrityksiä, joiden työmäärää ei ole vielä kertynyt. Siksi he ovat tyytyväisiä voidessaan tarjota tällaista tilaisuutta säätiön muottien vuokraamiseksi. Tässä prosessissa he saavat hyviä säästöjä rakennusten rakentamisessa.

Materiaalit rakenteiden valmistukseen

 • Metallirakenne. Yleensä se näyttää kehykseltä, jossa on osioita. Teräs- tai alumiinilevyt on hitsattu tällaiseen kehykseen. Tällainen kokoonpano sijoitetaan kaivantoon, ja siten muodostuu yksi jatkuva muoto, jonka jälkeen liuos kaadetaan siihen. Tämä muotoilu on erittäin vahva ja se kestää erittäin suuria kuormia. Sitä voidaan käyttää myös laitteen nauhateollisuudelle ja kooltaan. On syytä huomata, että metallimuotojen kustannukset eivät ole halpoja, eikä ole edullista ostaa käytännössä yhtä aikaa. Yleensä nämä muottipesät hankkivat suuria rakennusalan yrityksiä ja käyttävät niitä säännöllisin väliajoin. Yksittäiskäyttöön paras vaihtoehto olisi käyttää rakennusmateriaalina vuokraa.

Rakennusyhtiöt laskevat yleisesti laatoituksen neliöiden ja käytön keston mukaan. Sopimus voidaan laatia kuukauden ajan, mutta muottien asentaminen ei vie paljon aikaa, joten voit säästää hyvää rahaa.

Varmista, että olet ymmärtänyt, ennen kuin olet vuokrannut muottipesän, koska tarvitset vain säätöön käytettävän irrotettavan pienlevyjärjestelmän. Vuokrasopimuksen mukaan vuokralainen sitoutuu palauttamaan muotit omistajalleen. On kiinteitä rakenteita, niillä on myös monia etuja.

Materiaalina käytetään polystyreenistä valmistettuja suojuksia, ne sijoitetaan kaivantoon. Jotta ne kiinnitettäisiin yhteen, ne käyttävät lukittuja liitoksia. Ne eivät ole irrotettavia ja pysyvät sen jälkeen betoniseoksen kaatamisen lopussa. Tämän polystyreenivaahtomuovin etuja ovat kaksi asiaa:

- laajennettu polystyreeni toimii pohjan lämmittimenä

- myös suojaa.

Maaperän liikkeen aikana materiaali ominaisuuksissaan rajoittaa maaperän vaikutuksia rakennuksen perustuksiin.

 • Myös puusta valmistettu puu on yleistä sovelluksessa. Tällaisia ​​tuotteita pidetään perinteisinä. Tämän aineiston kanssa on kuitenkin monia ongelmia. Ensinnäkin se koskee levyt, kalvot ja kattohuopa. Tällaisen mallin asennus vie paljon aikaa ja vaivaa. Jäljellä olevat materiaalit, todennäköisimmin, eivät enää ole sinulle hyödyllisiä, koska ne eivät enää sovellu tulevaa käyttöä varten. Tästä seuraa, että rahat ovat väärät.

Kaikki laitteet, mukaan lukien laitteet, on toivottavaa vuokrata. Ellei tietenkään perustasi ole monimutkainen kokoonpano. Irrotettavien suojusten ansiosta voit vähentää asennuksen ja betonin kaataamista. Hinnasta ei ole kallista. Kuukausittaisten käyttöehtojen mukaan maksaa noin neljäsataa ruplaa neliömetriä kohden. Kaikki hinnat keskittyvät komponenttien tyyppiin, kokoon ja määrään. Mitä enemmän heistä, sitä korkeampi hinta.

Positiiviset ominaisuudet

Rakennuksen monoliittinen rakentaminen vaatii suuria rahoituskustannuksia, jotta voidaan säästää mainostaulujen vuokraukseen liittyvän rakennusprofiilin organisointia.

Jos rakentaminen on suunniteltu yhdessä tapauksessa, kannattaa hankkia rakennusmateriaalia. Valmispaneelien ostaminen arvioidaan rakennustöiden kannalta välttämättömiksi erityisvarusteiksi. Muotoilu voi olla erilainen, koska kaikenlaiset rakenteet ovat erilaiset tekniikassa.

Jokaisella irrotettavalla tilillä on omat värisävyt. Jos et vuokrasta, niin muodoltaan nauha-tyyppinen alusta ja sen kaikki osat ovat melko suuria. Sen hankkiminen ei ole sopiva rakennustöihin. Paras vaihtoehto olisi epäilemättä vuokraa. Jos rakennuslaitteita vuokrataan, rakennuksen kustannukset vähenevät merkittävästi. Toimitus ja nopea asennus sisältyvät usein muottipakkaukseen, jonka ansiosta erektioaikaa vähennetään merkittävästi.

Irrotettava levyrakenne

Jotta rakennuskustannukset voidaan merkittävästi pienentää, voit käyttää palvelua: käytetyn säätiön muottien vuokraus. Käyttämällä käytettyä muotoilua säätiön laatu on yhtä korkea kuin uuden. Rakennusyritykset pitävät aina hyvässä kunnossa olevat muottirakenteet. Tästä syystä mahdollisuudet negatiiviseen heijastumiseen perustuksen suunnittelussa käytettäessä toisen käden muotoa vähennetään minimiin.

Vuokrattavissa olevat kustannukset jätetään rakennusbudjetin ulkopuolelle. Se myös poistaa tarpeen palkata työntekijöitä asentamaan se.

Johtopäätös: on parasta turvautua säätiön irrotettavien muottien vuokraukseen, koska koko rakentamisen kustannukset pienenevät ja laatu pysyy samana.

Vuokrakulujen valinta

Ennen yhteydenottoa vuokra-organisaatioon, ensimmäinen askel on laskea säätiön olemassa olevien seinien arvot. Massan betoniseoksen laatu riippuu suoraan irrotettavien muottien tyypistä.

Jotkut organisaatiot, jotka harjoittavat varaston toimittamista, ovat verkkosivustoja, ne sijaitsevat laskimella, jonka avulla voit tehdä oikean laskelman. Laskimessa sinun on annettava pohjan seinien arvot, kiinnittimien ja telineiden määrä, minkä jälkeen se näyttää yksityiskohtaisen tuloksen.

Irrotettava rakenne on valmistettu: vaneri, tiivis muovi ja metalli. Materiaalilla ei ole mitään vaikutusta pohjan laatuun. Materiaalin tyyppi määräytyy perustekokoisen työkalun mukaan. Mitä suurempi ala on, sitä suurempi on kuormitus rakenteen sivuseinissä. Jos pohjan korkeus on suuri, on parempi käyttää kestävästä teräksestä valmistettua muottirakennetta. Toinen materiaalityyppi ei todellakaan ole sopiva, koska se vääristyy voimakkaalla paineella. Jos säätiö on pieni, heikommat materiaalit sopivat hyvässä kunnossa. Tästä syystä mahdollisuudet negatiiviseen heijastumiseen perustuksen suunnittelussa käytettäessä toisen käden muotoa vähennetään minimiin.

Vuokrattavissa olevat kustannukset jätetään rakennusbudjetin ulkopuolelle. Se myös poistaa tarpeen palkata työntekijöitä asentamaan se.

Johtopäätös: on parasta turvautua säätiön irrotettavien muottien vuokraukseen, koska koko rakentamisen kustannukset pienenevät ja laatu pysyy samana.

Vuokrakulujen valinta

Ennen yhteydenottoa vuokra-organisaatioon, ensimmäinen askel on laskea säätiön olemassa olevien seinien arvot. Massan betoniseoksen laatu riippuu suoraan irrotettavien muottien tyypistä.

Jotkut organisaatiot, jotka harjoittavat varaston toimittamista, ovat verkkosivustoja, ne sijaitsevat laskimella, jonka avulla voit tehdä oikean laskelman. Laskimessa sinun on annettava pohjan seinien arvot, kiinnittimien ja telineiden määrä, minkä jälkeen se näyttää yksityiskohtaisen tuloksen.

Irrotettava rakenne on valmistettu: vaneri, tiivis muovi ja metalli. Materiaalilla ei ole mitään vaikutusta pohjan laatuun. Materiaalin tyyppi määräytyy perustekokoisen työkalun mukaan. Mitä suurempi ala on, sitä suurempi on kuormitus muurausrakenteen sivuseinissä. Jos pohjan korkeus on suuri, on parempi käyttää kestävästä teräksestä valmistettua muottirakennetta. Toinen materiaalityyppi ei todellakaan ole sopiva, koska se vääristyy voimakkaalla paineella. Jos säätiö on pieni, niin heikommat materiaalit tekevät.

Vuorojen vuokraus Voronezhissa

Voronezhissa ei ole tietoa rakennuksen vuokraamisesta säätiölle. Voit vuokrata teleskooppihyllyn lähimpään kaupunkiin tai sijoittaa mainoksesi.

Lähin Vuokraustoiminta Voronezh

Matka Voronezhille on 465 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - AlfaMonolit

Monolith ry

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskova [Dmitrovskoye Highway 157]

Kaikenlaiset muottipohjat, oma tuotanto. Sen 3 kasveja ja valtava puisto vuokraeluston varastot Moskovan ja Moskovan alueella. Laadukas metallimuotti (Itävallan profiili), jonka paksuus on 2,5 m.

 • - Alfa monoliitti
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezhille on 465 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

Huoltomoduuli

Näytä puhelinnumero

Seinien, pyöreiden pylväiden, lattian, hissikuilun, tukipylväiden, siltojen tukijärjestelmien, MOP-12, siltapellin muottien tuotanto ja muotoilu. Aina tarjolla olevaa vuokrasuojaa. Lunasta muotosi.

Palvelumoduuli on erikoistunut monoliittisen tyypillisen rakentamisen muottirakenteiden tuotantoon ja myyntiin sekä ratkaisuihin muokkaamattomien monoliittirakenteiden muodostamiseksi. Valmistustehtävämme antavat meille mahdollisuuden valmistaa ja suunnitella muottirakenteita pyöreille seinille.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezhille on 466 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. lisää valmistaja. Suojattu alumiinikotelo

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskovan alue, Istra [Glebovsky]

Tarjoan vuokrattavaksi joukon alumiiniseinän muottirakennuksia. (noin 900m2) Sisältää 2 suojusta 6 kiilaluukkua, 3 mutteria. Vuokra: 7 päivää 200 hankaa / m2 2 viikkoa 250 ruplaa / m2. kuukaudessa 400 ruplaa / m2. Piirustusten laskenta ja asettelu ovat maksuttomia sopimuksen päätyttyä. Neuvottelu. Muotti on Istrassa. Autamme toimituksen vol.

Kaadetaan kellarissa, pohjalla, kolonnin muottirakenteilla, monoliittisella rakenteella

Kevyt muotti, voit kerätä käsin. Hinnat ovat markkinoiden alapuolella, aina valmiina vastaamaan asiakkaisiin.

Toimitus veloitetaan erikseen. Lähetys omalla kustannuksella varastostamme on mahdollista.

 • . lisää valmistaja. Suojattu alumiinikotelo
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezh on 495 km. suorassa viivassa

Jalkojen vuokraus - teleskooppi, jalusta, unifork, palkki, vaneri

Stroy Betonirakentaminen

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Rostovin alue, Rostov-on-Don [keskusta]

Vuokrataan lattiapäällysteitä (telineitä, palkkeja, vaneria), mikä tahansa määrä. Hinta 14 ruplaa. neliömetriä päivässä. Neuvotteluvoimaa.

 • - Teleskooppi, jalusta, unifork, palkki, vaneri
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi

Matka Voronezh on 519 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - AlfaTech

PROFI Decking

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Dmitrov, Moskovan alue

Monolith-yhdistys on toiminut menestyksekkäästi Venäjän markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Ammattitoimintamme pääsuunta on metallirakenteiden suunnittelu ja valmistus sekä komponenttien asennus.

1. Suurten ja pienikokoisten seinäelementti 2. Pylväskaappi 3. Teleskooppitelineiden aihiot 4. Tilavuuden muotit, Cup-lukko 5. Julkisivukoristeet 6. Kestävyys, taivutustyökalu, työmies jne.

- * vuokraus ja myynti * käteinen ja käteismaksuton maksu * ilmainen projektipäätös * oma tuotanto * kaksi tuotantolaitosta Moskovan alueella * tuotantokapasiteetti mahdollistaa mahdollisten levytilojen mahdollisimman pian * asennusvalvonnan paikan päällä * toimitus

Moskova, Moskovan alue, RF.

 • - ALFATECH
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 533 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

LLC "FORMRENT"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskovan alue, Zaprudnya

Tarjoamme vuokra- ja myymälämuotoja ja komponentteja kaiteisiin, perustuksiin, kattoihin ja pylväisiin. Suurikokoisten ja pienikokoisten levyjen, teleskooppisten telineiden, kolmiulotteisten telineiden Staxo Doka, vanerilaminaattien, rakennuspalkin, kolmijalan, univormujen, läsnä ollessa. Vuokraus telineet ja tornit kiertueella. Vuokra-puisto yli 3000 m² Hankkeen vapaa laskenta. Toimitus.

Emästen, seinien, päällekkäisyyksien, sarakkeiden täyttö.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezh on 724 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - teleskooppiset telineet 3.7 m.

LLC "PKF" Avers "

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Chuvashia, Cheboksary [Khuzangaya, 14]

Räkit 3,7 m. Saatavana olevat komponentit: uniforks, jalustat, vaneri

Varastotilanne

Kuljetuksen tuki

 • - Teleskooppi telineet 3,7 m.
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi

Matka Voronezh on 757 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

OOO "Remez"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Armavir [Sokolava 44]

Kaavin lattian vuokraus Teleskooppitelineillä I-palkki Mitat: 200 x 80 Hinta: 1,5 r / m N. päivässä Stand-teleskooppinen jack 4.5m. Min. 2 m. | Max. 4,5 m. Hinta: 3 kpl. päivässä Jalusta telineiden asentamiseen Hinta: 1.5 p. päivässä Unifork palkkien kiinnittämiseen Hinta: 0.5 p. päivässä Vaneri Koko: 2440x1220x18 mm Hinta: 6p / m2 per päivä Keskimääräinen hinta.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Kolumni yleismaailmallinen 3 metriä (300-600mm)

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Paras hinta Anapa.

Toimitus Krasnodarin alueella

Yritys "Stroyarenda" tarjoaa vuokrausrakennustarvikkeita. Vuokrattu: - teleskooppiset telineet 1 metristä 4 metriin - 2 ruplasta päivässä - unifork - 0,5 rupla / vrk - thr.

 • . ei tietoa Kolumni yleismaailmallinen 3 metriä (300-600mm)
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Sarakkeen muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Puunhankinnan vuokraus VSP Pinoaminen teleskooppihyllyillä

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Muotti on aina varastossa. Paras hinta Anapa.

Toimitus Krasnodarin alueella.

Yritys "Stroyarenda" tarjoaa vuokrausrakennustarvikkeita. Vuokrattu: - teleskooppiset telineet 1 metristä 4 metriin - 2 ruplasta päivässä - unifork - 0,5 rupla / vrk - jalusta d.

 • VSP Kattoon teleskooppitelineillä
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietomateriaalia

OOO "Remez"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Kaavin lattian vuokraus Teleskooppitelineillä I-palkki Mitat: 200 x 80 Hinta: 1,5 r / m N. päivässä Stand-teleskooppinen jack 4.5m. Min. 2 m. | Max. 4,5 m. Hinta: 3 kpl. päivässä Jalusta telineiden asentamiseen Hinta: 1.5 p. päivässä Unifork palkkien kiinnittämiseen Hinta: 0.5 p. päivässä Vaneri Koko: 2440x1220x18 mm Hinta: 6p / m2 per päivä Keskimääräinen hinta.

 • . ei tietomateriaalia
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. lisää valmistaja. LRSP 40; VPS-250 / 1,2; Seinän muotti, sarake

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa [Anapa, s. Chekhov, 62 "a" (toimisto), Vityazevo, st. Mustameri, 1 "b" (varasto)]

Yritys STROYARENDA tarjoaa seuraavia käytettyjä rakennuslaitteita: Rakennusteline LRSP 40 ja 30, 2 lohkosta ja ilman lattiaa. 1 neliömetriä kohden. päivässä Tower-kiertue (UPU-250 / 1,2) 50 hieroa. per päivä pohjayksikölle ja yhdelle osalle Laakerirakenteet sarjassa (teline, vaneri, uniforkki, jalusta) 10 ruplasta. 1 neliömetriä kohden. päivässä Teleskooppinen teline 2 ruplasta. per kappale päivässä Muotti melkoshchitov.

vuokraamme laitteitamme neljäkymmentä (kolmesta päivästä) ja kaikista myyntimääristä

Itse vienti, itse purku toimitus, hinaus toimitus

 • . lisää valmistaja. LRSP 40; VPS-250 / 1,2; Seinän muotti, sarake
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Etäisyys Voronezh - 876 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - 3,7 m

Laitteiden vuokrauskeskus

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Crimea, Simferopol

Merisäiliö 20 metriä, mitat: 6 * 2,43 * 2,59 m. Säiliö on valmistettu kolmesta millimetristä teräsprofiililevystä, jota aiemmin korroosionkestävä. Pääosa kehyksestä on muodostettu aallotetusta teräksestä. Kaksikymmentä jalka-astia on kaksoisovet, jotka avautuvat täydelle leveydelle. Ovet ovat kunnossa, ne avautuvat ja sulkeutuvat ilman kaarevuutta. Kiertävä IU

Toimitus kohteeseen ja kohteesta maksetaan lisäksi.

 • - 3,7 m
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 922 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Slab muottien vuokra Sevastopolissa

IP Krasnikov

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Sevastopol [kaupunki Sevastopol, st. Kurgan 6 of. 7]

Tukin tärkeimmät osat ovat telineet, jalustat ja univormut. "Kannen" pääosat ovat puiset I-palkki ja laminoitu vaneri. Kokoonpohjattujen kattoprofiilien tulee olla vähintään kaksinkertaiset voittomarginaaliin dynaamisella iskulla, koska useimmissa tapauksissa lattia-muottia käytetään myös asennusalustana tavaroiden vastaanottamiseen (vahvistaminen).

Lattiamoduuli (lattiamoduuli) on tarkoitettu horisontaalisten teräsrakenteiden (lattiat, palkit, jne.) Järjestämiseen monoliittisessa kotelorakenteessa.

Suunnittelun yksinkertaisuus mahdollistaa muodon ja monimutkaisten lattiojen muodostamisen nopeasti ja tarkasti.

Pickup Sevastopolin varastosta

 • . ei tietoa Slab muottien vuokra Sevastopolissa
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 922 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Muottipylväiden vuokra Sevastopolissa

IP Krasnikov

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Sevastopol [kaupunki Sevastopol, st. Kurgan 6 of. 7]

§ Neliö 400 * 400 Pyöreä 500 mm. Suorakulmaiset: sivut 20 - 60 cm.