Vuokrat teleskooppitelineet

Muottirakennusta käytetään talojen rakentamisen alkuvaiheissa betonirakenteiden ja kiinteiden töiden valmistuksessa. Monoliittisen päällekkäisyyden laite vaatii ammattimaisen muottien käyttöä.

Monoliittirakenteiden vuokraus, toisin kuin hankinta, voi merkittävästi säästää rahaa rakentamiseen.

Yksittäisen talon rakentamisen kalliiden muottien hankkiminen on irrationaalinen päätös, koska konkreettisen työn jälkeen muotti ei enää ole tarpeen, se on varastoitava jonnekin ja vuokra on aina halvempaa kuin osto.

Slab laudoitus vuokraus

Monoliittisten betonilaattojen laitetta tarvitaan rakennettaessa taloja monoliittiseen runkoon tai myymällä nykyaikaisen tyyppisiä epätyypillisiä taloja.

Tarjoamme vuorauksen muottipesän laitteelle päällekkäisyyksistä kosteudenkestävästä vanerista teleskooppihyllyillä. Meidän muotti ei vaadi nosturin käyttöä sen asentamiseksi. Telineiden optimaalinen määrä voidaan ottaa 1 telineeseen 1 m2 lattiatilasta, mutta ottaen huomioon yhden telineen kuormitus enintään 2 tonnia.

Harjaton vuokra hinta

On järkevää vuokrata muottipaketti, kun on suunniteltu täytettävä katto yksityisen talon tai mökin rakentamisen aikana, jos on tarpeen täyttää pienet monoliittiset tontit, voit vuokrata komponentteja tarpeen mukaan.

Teleskooppinen teline - vuokraus 100 ruplaa / kpl. (talletus 200 ruplaa / kpl)
Jalusta - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Univilka - 25 ruplaa / kpl. (tallettaa 50 ruplaa / kpl)
Liimattu palkki - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Vaneri - 500 ruplaa arkille (tallettaa 1000 ruplaa / kpl)

Muottien laskeminen 100m2: n päällekkäin:

Räkit - vähintään 72 kpl * 100 ruplaa. = 7200 hieroa. (pantti 14400 hieroa).
Jalustat - vähintään 45 kpl * 50 ruplaa. = 2250 hieroa. (talletus 4500 hieroa).
Unifork - vähintään 45 kpl * 25 ruplaa. = 1125 hieroa. (vakuus 2250 hieroa.)
Säde - vähintään 260 mp. * 50 ruplaa = 13 000 ruplaa. (vakuus 26000 hieroa.)
Vaneri - vähintään 33 arkkia * 500 rub = 16500 hankaa. (vakuus 33000 hieroa.)

Kokonaismyynti lattialle 1 kk 40 000 ruplaa. (talletetaan 80 000 ruplaa.)

Toimitus 5000 hieroa. (muotti on Voronezh)

Minimi vuokra-aika on 2 viikkoa.

Toimitus- ja käsittelymaksut laskutetaan erikseen.

Yli 1,5 - 2,0 m teleskooppisten telojen välistä etäisyyttä ei ole suositeltavaa!

Älä yritä säästää telineitä ja ristikkorakenteita, sillä säästöt voivat johtaa romahtamiseen!

Vuokraa betonin letku

Kun monoliittiset lattiat valetaan, betoni toimitetaan betonipumpulla tai betonikuorilla. On mahdollista täyttää yksityisen talon monoliittinen päällekkäisyys muutamassa tunnissa, mutta edellyttäen, että betonia tarjotaan jatkuvasti. Käytä nosturia, jossa on kylpyamme 6 000 hankaa. 4 tuntia, betonipumppu 12 000 hankaa. 4 tunnin ajan. Betonipumppujen käyttö on huomattavasti kalliimpaa kuin nosturilla varustetun nosturin käyttö.

Vuokrasta 0,5 metrin korkuiselle betonille (kello) 1 päiväksi koituva kulutus on 1000 ruplaa päivässä (10 000 ruplan yksikköä kohti).

Toimitus kylpyammeen yli Voronezhin ja esikaupungin 1000 hieroa.

Asennettaessa betonia on vältettävä ilmakuplien muodostumista, jolle betoniseos tärisee.

Syvän tärinän vuokraus 1 päivästä 1000 hieroa / päivä (tallenna 5 000 hankaa / kappale)

Vuokrataan muottipuhelu: 8 950 751 01 99 Dmitry.

Vuokra: lattiamoduulit

Investoinnit talojen rakentamiseen monoliitista saavat voiton vasta jonkin ajan kuluttua ja vain asianmukaisen työn organisoinnin avulla. Siksi tällä alalla ei ole koskaan suositeltavaa säästää käytettyjen materiaalien laatua. Lisäksi tuotantotekniikkaa ei voida rikkoa. Samanaikaisesti monoliittisen laatan muottien vuokraus voi vähentää huomattavasti tietyn esineen rakentamista. Premier-yhtiön varastossa on aina tarvittavat varusteet.

Voit täyttää vuokrauskaluston hakemuksen lataamalla alla olevan linkin.

Vuorolevyjen vuokraus ympäröivillä ja teleskooppisilla telineillä

Yrityksessämme on aina mahdollista vuokrata uusia tai käytettyjä laitteita lattiapäällystysjärjestelmien, kuten I-palkkien, liittimien, ristikkolauttojen, trinogkien ja yksittäisten jalkojen käyttöönottoon. Rakennusorganisaatiot, jotka säännöllisesti suorittavat monoliittisten esineiden rakentamista, eivät tarvitse jatkuvaa muottirakennusta, koska ne hankkivat kaikki tarvittavat laitteet tuotantomuotojen alkaessa. He tarvitsevat sitä rakentamisen jatkuvuuden kannalta. Kun sijoitetut varat tarvittaviin laitteisiin palautetaan tulevaisuudessa. Samaan aikaan organisaatioille, jotka eivät harjoita rakennusten säännöllistä rakentamista, muottien vuokraus säästää huomattavan osan varoista. Myös tämä palvelu auttaa aina, kun rakennetaan epätyypillisiä taloja, joilla on omat arkkitehtoniset ominaisuudet. Tällöin ei ole välttämätöntä hankkia joka kerta uusia tyyppisiä muottijärjestelmiä ja huolehtia niiden varastointipaikoista, joissa se voi olla tarpeettomasti tuntematon, kuinka kauan. Ei myöskään kannattavaa hankkia yksityishenkilöitä, koska tämän laitteen hinta on yhtä suuri kuin pienen asuinrakennuksen kustannukset. On loogista, että tässä tilanteessa paras tapa olisi vuokrata rakennuksen rakentamista rakennukselle monoliittisesti.

Suurin osa rahastoista, joita tarvitaan kuluttamiseen laattajuurien hankintaan. Tämä johtuu siitä, että sen suojien asennusta ei voida suorittaa ilman volumetrisen tai teleskooppisen tyyppisiä tukia sekä jalustat ja univormut. Kaikkien tällaisten laitteiden varastointiin on valmistauduttava erityiseen kuivaan huoneeseen, jossa korroosiota ei muodostu kalliille metalliosille. Lisäksi se tarvitsee säännöllistä huoltoa. Jos olet kerran ostanut lattiamoduulin ja käytät sitä vain kerran, niin myöhemmin se on hyödytöntä sinulle painolastia varten. Paras vaihtoehto, joka välttää tarpeettomia kuluja, on vuokrata Voronezhin lattiamoduulia. Tätä palvelua käyttävät jo useat erikokoiset yksilöt ja rakennusyritykset.

Tarvittavien laitteiden vuokrauksen kustannukset lasketaan henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle. Hinta riippuu suoraan suurimmasta mahdollisesta kuormituksesta muottijärjestelmään sekä korkeuteen, jolla rakennustyöt suoritetaan. Samalla asiakkaalla on mahdollisuus maksaa vuokran kerralla koko laitteistolle tai maksaa jokaisesta muottielementistä erikseen. Riippumatta valinnasta, vuokraus on aina paljon halvempaa kuin itse laitteiden hinta.

Suosituin palvelu on mökitelineiden vuokraus, koska talon rakentamisen aikana betoni kaadetaan säätiöön. Vuokrayrityksen työntekijät rakennuksen ensimmäisessä vaiheessa auttavat laatoitussuunnitelmien laatimisessa. Ne antavat myös suosituksia tarvittavista laitteista ja neuvoo aina asennuksen ja purkamisen yhteydessä.

Rakennusten monoliittinen pystytys tehdään rakennustyöt usein käyttävät kolmipyörät ja teleskooppiset tukipylväät, joissa on univormut. Tämä ei salli työn pysäyttämistä, jos rakennusprosessien aikana havaitaan, että muottijärjestelmän asennukseen ei ole riittävästi tukea. Yrityksessämme kehittäjällä on mahdollisuus vuokrata vain ne muottielementit, joita hän tarvitsee tietyn rakennustyön vaiheessa.

Myös vuokrauksen etu on kyky hallita kohteen rakentamisen ajoitusta, koska ei ole välttämätöntä etsiä luotettavia muottijärjestelmien toimittajia. Vuokranantaja jokaisessa rakennusvaiheessa laittaa esineeseen tarvittavat suojat, tuet ja yhteyden osat. Tätä varten kehittäjän ei tarvitse huolehtia niiden kuljettamisesta, varastointipaikkojen luomisesta ja korjausten tekemisestä.

Voronezhin muottirakenteiden vuokraus

Muotoilun vuokraus tarjoaa lähistöllä

Puuntyöstökoneiden vuokraus FORMRENT Raivaustelineiden vuokraus FORMRENT

Puhelimet - +7 (499) 322 -77 -41, +7 (925) 083- 44-96

Tarjoamme vuokrattavaksi ja myytäviksi muottien ja komponenttien kaatamista lattiat. Teleskooppisten telineiden, volumetristen telineiden Staxo Doka, vanerilaminaatti, rakennuspalkki, kolmijalat, uniforks. Hankkeen vapaa laskenta. Toimitus.

Hyllyjen vuokraus puutavaraa varten FORMRENT Rautatelineiden vuokraus FORMRENT

Puhelimet - +7 (499) 322 -77 -41, +7 (925) 083- 44-96

Tarjoamme vuokrattavaksi ja myytäviksi muottien ja komponenttien kaatamista lattiat. Teleskooppisten telineiden, volumetristen telineiden Staxo Doka, vanerilaminaatti, rakennuspalkki, kolmijalat, uniforks. Hankkeen vapaa laskenta. Toimitus.

Puuntyöstökoneiden vuokraus FORMRENT Raivaustelineiden vuokraus FORMRENT

Puhelimet - +7 (499) 322 -77 -41, +7 (925) 083- 44-96

Tarjoamme vuokrattavaksi ja myytäviksi muottien ja komponenttien kaatamista lattiat. Teleskooppisten telineiden, volumetristen telineiden Staxo Doka, vanerilaminaatti, rakennuspalkki, kolmijalat, uniforks. Hankkeen vapaa laskenta. Toimitus.

Hyllyjen vuokraus puutavaraa varten FORMRENT Rautatelineiden vuokraus FORMRENT

Puhelimet - +7 (499) 322 -77 -41, +7 (925) 083- 44-96

Tarjoamme vuokrattavaksi ja myytäviksi muottien ja komponenttien kaatamista lattiat. Teleskooppisten telineiden, volumetristen telineiden Staxo Doka, vanerilaminaatti, rakennuspalkki, kolmijalat, uniforks. Vuokra-puisto yli 3000 m² Hankkeen vapaa laskenta. Toimitus.

Slab laudoitus vuokraus

Vuokrat teleskooppitelineet

Teleskooppinen teline - välttämätön työkalu monoliittirakenteessa, joka näkyy lähes kaikilla rakennustyömailla. Teline teleskooppi on helppo kuljettaa ja helppokäyttöinen. Avegan yritys tarjoaa sinulle uuden palvelun - teleskooppihyllyn vuokrauksen.

Kattorakenteiden vuokrauksen kustannukset ilmoitetaan kuukaudessa!

Kaikki sivustossa mainitut hinnat ovat merkityksellisiä ja ne ovat voimassa tilauspäivänä!
Hintaan ei sisälly alennuksia!

Lattiamoduulien vuokraus teleskooppihyllyillä, kuukausia

Slab laudoitus vuokraus

ja teleskooppiset telineet

Jos haluat vuokrata lattiamoduulit houkuttelevalla hinnalla, niin yrityksellämme on mitä tarvitset. On syytä huomata, että rakennuksen menestykseen vaikuttaa suoraan se seikka, että monoliittisten kattojen korkealaatuinen asennusjärjestelmä on oikein valittu.

Nykyaikaisilla telineiden muottiasetuksilla on paljon positiivisia muotoja:

 • luotettavuus;
 • korkea kantavuus;
 • kyky asentaa ilman erikoislaitteiden käyttöä;
 • tehokkuutta;
 • tehokkuutta;
 • toistuva käyttö.

soveltamisalansa

Mökitasojen vuokraus - tämä on loistava tilaisuus säästää rahaa, ja tällaisen suunnitelman telineitä käytetään rakennusten useisiin kerroksiin. Tulevaisuuden rakennuksen saamiseksi mahdollisimman luja ja pitkäikäinen, sinun on asennettava betonilaattojen huolto, joka on asennettu elementtien välisiin aukkoihin.

Tällöin teleskooppitelineen muotti on tarkoituksenmukainen. Tällainen menetelmä, jolla rakennukset rakennetaan, tarjoaa mahdollisuuden hankkeen toteuttamiseen nopeammin ja tehokkaammin, ja mikä tärkeintä, kustannusten minimoimiseksi ja korkean tehokkuuden saavuttamiseksi.

Teleskooppityyppisten telineiden suunnittelutoiminto on se, että se voidaan helposti koota ja purkaa. Työn määräaikaa kasvatetaan.

Tarjoamme monenlaisia ​​teleskooppitelineitä:

 1. Standardi - jossa avoin lanka, joka liikkuu valmistuksessa, mikä lisää sen lujuutta ja pidentää käyttöikää;
 2. Vahvistettu, avoin lanka. Seinämän paksuutta lisätään, mikä lisää niiden lujuutta ja käyttöikää.
 3. Suljettu kierre. Niiden ominaisuutta voidaan kutsua kiristimellä asennettavien erikoisholkkien läsnäolleksi, mikä mahdollistaa tuotteiden liikevaihdon kasvun ja estää niiden saastumisen.

Lattiamuotojen hinnat organisaatiossamme ilahduttavat sinut! Tarjoamme tilaisuuden vuokrata tarvittavat laitteet niin, että rakentajat voivat suorittaa monoliittista työtä.


Lisäksi on mahdollisuus ostaa muotti, mutta se on liian kallis ja toisinaan se ei ole välttämätöntä. On paljon kannattavampaa vuokrata laitteita ja siirtää se ilman toiminnan tarvetta.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan joukon, joka voi täysin täyttää kaikki tarpeet ja vaatimukset. Olet tyytyväinen valintasi mukaan!

Toimitamme muottirakenteita Voronezhin ja Voronezhin alueella (Anna, Bobrov, Borisoglebsk, Boguchar, Kalach, Liski, Novovoronezh, Ostrogozhsk, Pavlovsk, Ertil, Rossosh jne.).

Toimitamme myös laitteita Kurskille, Lipetskille, Belgorodille, Stary Oskolille, Orelille ja Tamboville.

Teleskooppien telineiden vuokraus

Kattorakenteiden halvin vuokra on teleskooppitelineiden päällekkäinen.

Teleskooppihyllyjen muottihinnat

Teleskooppiset telineet

Syynä on pienet talletukset, helppo asennus ja purkaminen muottiin (telojen vuokraus alkaa 70 ruplasta / kk). Tällä vaihtoehdolla on kuitenkin rajoituksia - enimmäiskorkeus katosta kattoon on enintään 4,5 m. Kaikissa muissa tapauksissa suosittelemme toista ratkaisua.

Meillä voit vuokrata täyden sarjan telineitä yhdellä jalalla, jalustalla ja palkilla. Saat myös laitteiston asettelun laitteistossasi (jos sinulla on projekti) muottipohjalla.

Edullinen teleskooppisten telineiden vuokraus, joka on kooltaan 1,0-5,5 metrin päässä varastostamme, on hyvä tapa täyttää katto nopeasti ja tarkasti.

Järjestelmän variantit

Teleskooppisten telineiden ominaisuudet

 • STANDARD RASKUT
 • Telineiden korkeus: 0,9-5,5 mm;
 • Ylempi putken halkaisija: 51 mm;
 • Seinän paksuus: 2,5 mm;
 • Alemman putken halkaisija: 60 mm;
 • Seinän paksuus: 2,5 mm;
 • VOITTAA VAHVISTAA
 • Halkaisijaltaan. Yläputki: 60 mm;
 • Seinän paksuus: 3 mm;
 • Alemman putken halkaisija: 70 mm;
 • Seinän paksuus: 3 mm;
 • Akselin kuormatelineet: 0,8 - 2,0 tonnia;
Lisätietoja

Vuokrauksen edut: alhaiset vuokrakustannukset ja vakuudet verrattuna irtotavarana olevaan muottiin, asennuksen ja purkamisen helppoutta

Käytetyt kokot: teleskooppitelineet 0,9 - 5,5 m (5,5 m telineet vahvistettu)

Soveltamisala: puutavara päällekkäisyyksistä ja muut perusrakenteet rakentamisessa.

Asiantuntija-suositukset: Pyydämme sinua kiinnittämään huomiota tärkeään kohtaan - purkamassa hyllyjä, rakennuttajat usein johtuen ajan puutteesta, valmistajan / valmistajan ohjeiden vastaisesti, purkaa kopioimalla teline palkin alapuolelta puhaltamalla telineen pohjaan. Tällöin telineen tanko taipuu ja lakkaa liikkumaan vapaasti vastakappaleessa (telineholkissa). Tulevaisuudessa teline ei ole käyttökelpoinen ja tunnustetaan avioliitoksi.

Teleskooppitelineiden vuokraus Voronezhissa

Määritä nykyiset hinnat ja saatavuus toimittajan kanssa

80-180 ruplaa / kk

Toimitusalueet: Voronezh (pääkonttori)

kuvaus

Teleskooppiset telineen liittimet mahdollistavat nopeasti ja turvallisesti betonilattiat, joiden muoto ja korkeus ovat jopa 4,5 metriä.
Teleskooppisten telineiden liittimet on suunniteltu pitämään vaakasuorat kattokaiteet ja käyttämään niitä tilapäisinä tukina, kun ne kiinnittävät vaakasuorat muottielementit rakenteiden kokoonpanon tai purkamisen aikana.

Alumiini ja teräs teleskooppitelineet muottiin - vuokrata, hinnat, mistä ostaa

Teleskooppisia telineitä kattorakenteisiin käytetään monoliittisessa rakenteessa korkeilla korkeuksilla jopa viisi metriä ja jopa 7 tonnin kuormituksilla. Kokoonpantun sarjan ansiosta voit varmistaa työturvallisuuden sekä käytön helpottamisen lattianrakentamisen aikana. Jalustalla olevan telineen pystysuorassa asennossa. Lisäksi voit kiinnittää telineeseen luotettavan uniforkin. Teleskooppisten telineiden muotoilun kantavuus riippuu käytettyjen tukien korkeudesta, ulkoneman koosta ja kiinnitysmenetelmästä.

Suunnittelukorkeus voidaan saavuttaa siirtämällä tarvittava kierreliitin. Puu- tai alumiiniristikoita voidaan käyttää erikoispalkkeina lattioiden muodostamiseen.

Teleskooppinen jalustaan ​​kuuluu seuraavat elementit:

• Tukiputket, joiden läpimitta on 60 millimetriä;
• Teleskooppinen pistoke metalliputkesta, jonka osa on 48 millimetriä. Se on valmistettu standardin 10704-91 mukaan, jossa on pienet reiät, jotka kiinnitetään 110 millimetrin välein. Lisäksi palkissa on kaksi muutosta: palkkiin ja palkkiin;
• tuki (säätö) mutteri;
• Jalusta.

Käytä teleskooppitelineen lattiamoduulia varten seuraavasti:

1. Teline asennetaan valittuun pisteeseen (paikka voidaan määrittää lyijylinjalla, joka on kiinnitetty siihen pisteeseen, jossa kantopalkin akseli kulkee ja joka on tukossa tavallisella jalustalla);

2. Teleskooppipenkki ulottuu työntekijän valitsemaan korkeuteen ja se kiinnitetään vaadittuun asentoon erikoiskannattimella;

3. Erityisen säätömutterin avulla suoritetaan halutun korkeuden lopullinen asennus;

4. Laakeripalkit asetetaan tangolle asettamalla erityiset kokoonpanosuojukset päälle;

5. Lisäkiinnitysmuttereiden avulla tasoitetaan koko muototaso horisontaalisesti.

Kaikilla rakennusorganisaatioilla ja eri yrityksillä ei ole varaa ostaa omia tukipisteitä muottiin. Siksi monet yritykset vuokraavat ne, mikä vähentää huomattavasti rakennuskustannusten kokonaismäärää. Esimerkki telineiden telineiden käyttämisestä muottipesuille.

Teleskooppisten telineiden hyödyntäminen muottiin:

• Helppo kuljettaa;
• koko rakenteen helppo ja nopea kokoaminen / purkaminen;
• Turvallinen ja kestävä rakenne.

Voit ostaa meiltä teleskooppiset jalustat. Teemme suoraan valmistajan kanssa teleskooppitelineiden kustannukset alhaisemmiksi kuin markkinoilla.

Suosituimpia pidetään alumiinista tai teräksestä valmistetulla telineellä.

Jotta teleskooppiset telineet voidaan käyttää muottiin vaikeissa ilmasto-olosuhteissa, ne valmistetaan suljetulla tai avoimella langalla.

Mistä ostaa teleskooppiset telineet muottiin

Teemme yhteistyötä teleskooppisten telineiden valmistajien kanssa ja tarjoamme alhaisimmat hinnat toimittajien kesken.

Jos haluat lisätietoja, soita numeroon 8 (499) 322-15-94, neuvomme sinua, laadi sopimusluonnoksen ja voit noutaa teleskooppiset telineet puhelupäivänäsi tai tuoda ne sinulle!

Meillä on aina varastossa teleskooppiset telineet kaikenlaisia. Soita meille!

Vuorojen vuokraus Voronezhissa

Voronezhissa ei ole tietoa rakennuksen vuokraamisesta säätiölle. Voit vuokrata teleskooppihyllyn lähimpään kaupunkiin tai sijoittaa mainoksesi.

Lähin Vuokraustoiminta Voronezh

Matka Voronezhille on 465 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - AlfaMonolit

Monolith ry

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskova [Dmitrovskoye Highway 157]

Kaikenlaiset muottipohjat, oma tuotanto. Sen 3 kasveja ja valtava puisto vuokraeluston varastot Moskovan ja Moskovan alueella. Laadukas metallimuotti (Itävallan profiili), jonka paksuus on 2,5 m.

 • - Alfa monoliitti
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezhille on 465 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

Huoltomoduuli

Näytä puhelinnumero

Seinien, pyöreiden pylväiden, lattian, hissikuilun, tukipylväiden, siltojen tukijärjestelmien, MOP-12, siltapellin muottien tuotanto ja muotoilu. Aina tarjolla olevaa vuokrasuojaa. Lunasta muotosi.

Palvelumoduuli on erikoistunut monoliittisen tyypillisen rakentamisen muottirakenteiden tuotantoon ja myyntiin sekä ratkaisuihin muokkaamattomien monoliittirakenteiden muodostamiseksi. Valmistustehtävämme antavat meille mahdollisuuden valmistaa ja suunnitella muottirakenteita pyöreille seinille.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezhille on 466 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. lisää valmistaja. Suojattu alumiinikotelo

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskovan alue, Istra [Glebovsky]

Tarjoan vuokrattavaksi joukon alumiiniseinän muottirakennuksia. (noin 900m2) Sisältää 2 suojusta 6 kiilaluukkua, 3 mutteria. Vuokra: 7 päivää 200 hankaa / m2 2 viikkoa 250 ruplaa / m2. kuukaudessa 400 ruplaa / m2. Piirustusten laskenta ja asettelu ovat maksuttomia sopimuksen päätyttyä. Neuvottelu. Muotti on Istrassa. Autamme toimituksen vol.

Kaadetaan kellarissa, pohjalla, kolonnin muottirakenteilla, monoliittisella rakenteella

Kevyt muotti, voit kerätä käsin. Hinnat ovat markkinoiden alapuolella, aina valmiina vastaamaan asiakkaisiin.

Toimitus veloitetaan erikseen. Lähetys omalla kustannuksella varastostamme on mahdollista.

 • . lisää valmistaja. Suojattu alumiinikotelo
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezh on 495 km. suorassa viivassa

Jalkojen vuokraus - teleskooppi, jalusta, unifork, palkki, vaneri

Stroy Betonirakentaminen

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Rostovin alue, Rostov-on-Don [keskusta]

Vuokrataan lattiapäällysteitä (telineitä, palkkeja, vaneria), mikä tahansa määrä. Hinta 14 ruplaa. neliömetriä päivässä. Neuvotteluvoimaa.

 • - Teleskooppi, jalusta, unifork, palkki, vaneri
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi

Matka Voronezh on 519 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - AlfaTech

PROFI Decking

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Dmitrov, Moskovan alue

Monolith-yhdistys on toiminut menestyksekkäästi Venäjän markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Ammattitoimintamme pääsuunta on metallirakenteiden suunnittelu ja valmistus sekä komponenttien asennus.

1. Suurten ja pienikokoisten seinäelementti 2. Pylväskaappi 3. Teleskooppitelineiden aihiot 4. Tilavuuden muotit, Cup-lukko 5. Julkisivukoristeet 6. Kestävyys, taivutustyökalu, työmies jne.

- * vuokraus ja myynti * käteinen ja käteismaksuton maksu * ilmainen projektipäätös * oma tuotanto * kaksi tuotantolaitosta Moskovan alueella * tuotantokapasiteetti mahdollistaa mahdollisten levytilojen mahdollisimman pian * asennusvalvonnan paikan päällä * toimitus

Moskova, Moskovan alue, RF.

 • - ALFATECH
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 533 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

LLC "FORMRENT"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskovan alue, Zaprudnya

Tarjoamme vuokra- ja myymälämuotoja ja komponentteja kaiteisiin, perustuksiin, kattoihin ja pylväisiin. Suurikokoisten ja pienikokoisten levyjen, teleskooppisten telineiden, kolmiulotteisten telineiden Staxo Doka, vanerilaminaattien, rakennuspalkin, kolmijalan, univormujen, läsnä ollessa. Vuokraus telineet ja tornit kiertueella. Vuokra-puisto yli 3000 m² Hankkeen vapaa laskenta. Toimitus.

Emästen, seinien, päällekkäisyyksien, sarakkeiden täyttö.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezh on 724 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - teleskooppiset telineet 3.7 m.

LLC "PKF" Avers "

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Chuvashia, Cheboksary [Khuzangaya, 14]

Räkit 3,7 m. Saatavana olevat komponentit: uniforks, jalustat, vaneri

Varastotilanne

Kuljetuksen tuki

 • - Teleskooppi telineet 3,7 m.
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi

Matka Voronezh on 757 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

OOO "Remez"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Armavir [Sokolava 44]

Kaavin lattian vuokraus Teleskooppitelineillä I-palkki Mitat: 200 x 80 Hinta: 1,5 r / m N. päivässä Stand-teleskooppinen jack 4.5m. Min. 2 m. | Max. 4,5 m. Hinta: 3 kpl. päivässä Jalusta telineiden asentamiseen Hinta: 1.5 p. päivässä Unifork palkkien kiinnittämiseen Hinta: 0.5 p. päivässä Vaneri Koko: 2440x1220x18 mm Hinta: 6p / m2 per päivä Keskimääräinen hinta.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Kolumni yleismaailmallinen 3 metriä (300-600mm)

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Paras hinta Anapa.

Toimitus Krasnodarin alueella

Yritys "Stroyarenda" tarjoaa vuokrausrakennustarvikkeita. Vuokrattu: - teleskooppiset telineet 1 metristä 4 metriin - 2 ruplasta päivässä - unifork - 0,5 rupla / vrk - thr.

 • . ei tietoa Kolumni yleismaailmallinen 3 metriä (300-600mm)
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Sarakkeen muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Puunhankinnan vuokraus VSP Pinoaminen teleskooppihyllyillä

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Muotti on aina varastossa. Paras hinta Anapa.

Toimitus Krasnodarin alueella.

Yritys "Stroyarenda" tarjoaa vuokrausrakennustarvikkeita. Vuokrattu: - teleskooppiset telineet 1 metristä 4 metriin - 2 ruplasta päivässä - unifork - 0,5 rupla / vrk - jalusta d.

 • VSP Kattoon teleskooppitelineillä
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietomateriaalia

OOO "Remez"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Kaavin lattian vuokraus Teleskooppitelineillä I-palkki Mitat: 200 x 80 Hinta: 1,5 r / m N. päivässä Stand-teleskooppinen jack 4.5m. Min. 2 m. | Max. 4,5 m. Hinta: 3 kpl. päivässä Jalusta telineiden asentamiseen Hinta: 1.5 p. päivässä Unifork palkkien kiinnittämiseen Hinta: 0.5 p. päivässä Vaneri Koko: 2440x1220x18 mm Hinta: 6p / m2 per päivä Keskimääräinen hinta.

 • . ei tietomateriaalia
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. lisää valmistaja. LRSP 40; VPS-250 / 1,2; Seinän muotti, sarake

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa [Anapa, s. Chekhov, 62 "a" (toimisto), Vityazevo, st. Mustameri, 1 "b" (varasto)]

Yritys STROYARENDA tarjoaa seuraavia käytettyjä rakennuslaitteita: Rakennusteline LRSP 40 ja 30, 2 lohkosta ja ilman lattiaa. 1 neliömetriä kohden. päivässä Tower-kiertue (UPU-250 / 1,2) 50 hieroa. per päivä pohjayksikölle ja yhdelle osalle Laakerirakenteet sarjassa (teline, vaneri, uniforkki, jalusta) 10 ruplasta. 1 neliömetriä kohden. päivässä Teleskooppinen teline 2 ruplasta. per kappale päivässä Muotti melkoshchitov.

vuokraamme laitteitamme neljäkymmentä (kolmesta päivästä) ja kaikista myyntimääristä

Itse vienti, itse purku toimitus, hinaus toimitus

 • . lisää valmistaja. LRSP 40; VPS-250 / 1,2; Seinän muotti, sarake
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Etäisyys Voronezh - 876 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - 3,7 m

Laitteiden vuokrauskeskus

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Crimea, Simferopol

Merisäiliö 20 metriä, mitat: 6 * 2,43 * 2,59 m. Säiliö on valmistettu kolmesta millimetristä teräsprofiililevystä, jota aiemmin korroosionkestävä. Pääosa kehyksestä on muodostettu aallotetusta teräksestä. Kaksikymmentä jalka-astia on kaksoisovet, jotka avautuvat täydelle leveydelle. Ovet ovat kunnossa, ne avautuvat ja sulkeutuvat ilman kaarevuutta. Kiertävä IU

Toimitus kohteeseen ja kohteesta maksetaan lisäksi.

 • - 3,7 m
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 922 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Slab muottien vuokra Sevastopolissa

IP Krasnikov

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Sevastopol [kaupunki Sevastopol, st. Kurgan 6 of. 7]

Tukin tärkeimmät osat ovat telineet, jalustat ja univormut. "Kannen" pääosat ovat puiset I-palkki ja laminoitu vaneri. Kokoonpohjattujen kattoprofiilien tulee olla vähintään kaksinkertaiset voittomarginaaliin dynaamisella iskulla, koska useimmissa tapauksissa lattia-muottia käytetään myös asennusalustana tavaroiden vastaanottamiseen (vahvistaminen).

Lattiamoduuli (lattiamoduuli) on tarkoitettu horisontaalisten teräsrakenteiden (lattiat, palkit, jne.) Järjestämiseen monoliittisessa kotelorakenteessa.

Suunnittelun yksinkertaisuus mahdollistaa muodon ja monimutkaisten lattiojen muodostamisen nopeasti ja tarkasti.

Pickup Sevastopolin varastosta

 • . ei tietoa Slab muottien vuokra Sevastopolissa
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 922 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Muottipylväiden vuokra Sevastopolissa

IP Krasnikov

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Sevastopol [kaupunki Sevastopol, st. Kurgan 6 of. 7]

§ Neliö 400 * 400 Pyöreä 500 mm. Suorakulmaiset: sivut 20 - 60 cm.