Voronezhin asentaminen

Armatura on yksi metallurgisen teollisuuden suosituimmista tuotteista. Rakentamisvarusteita käytetään erilaisten rakenteiden rakentamisessa: asuinrakennukset, varastot, sillat, hangarit, tornit, tunnelit. Putkiliittimet asennetaan putkistoihin ja ohjaavat työvälineiden virtausta. Meidän metallipohjamme tarjoaa korkealaatuisia varusteita Voronezhin alhaiseen hintaan. Yrityksemme luettelo sisältää laajan valikoiman sekä rakennus- että putkenosien nimeä (mukaan lukien sulkuventtiilit, kuten venttiilit, venttiilit, pistokkeet).

Osta rakennus- ja putkenosat

Rakentamisnauha on pitkä metallinen teräsnauha, jota käytetään vahvistamaan betonirakennetta, antamaan sille lujuutta, estämään venyttelyä ja muodonmuutoksia ja lisäämään kantokykyä. Hiiliteräs tai alhainen seosteräs käytetään raudoitustuotantoon. Rakentamisen alalla myös muut tuotteet ovat kysyntää - kanava, teräslevy, metallikulma. Stalservice Plus toteuttaa erilaisia ​​vahvikkeita, halkaisijaa, käyttötarkoitusta. Liitososien hinta organisaatiossamme ilahduttaa sinua demokratian avulla, ja johtajat neuvovat tavaroiden tyypeistä ja auttavat sinua valitsemaan mitä tarvitset omiin tarkoituksiinne.

Alhaiset hinnat kaikentyyppisissä laitteissa

Käytetystä valmistusmenetelmästä riippuen raudoitus on jaettu kuumavalssattuihin ja kylmävalssattuihin. Jälkimmäinen on suosittu rakennusyritysten kanssa, ja se eroaa paremmasta laadusta, suuremmasta joustavuudesta ja muovaisuudesta, mutta tällaisen vahvistuksen hinta on yleensä korkeampi kuin kuumavalssatut.

Rakennusliittimet on suunniteltu käyttötarkoitukseen jaettuina töihin, jakeluun, asennukseen ja rakenteellisiin rakenteisiin.

Työntekijää kutsutaan ankkuriksi, joka ottaa vastaan ​​rasituksen, joka syntyy vahviste- tussa betonirakenteessa oman painonsa ja muiden kuormitustensa vuoksi.

Jakautumisventtiilit, kuten nimensä mukaan, ovat tarpeen jakamaan tasaisesti työtangot ja varmistamaan kaikkien rakenteellisten elementtien yhteistoiminta. Jakeluvaijeri yhdistää myös sauvat keskenään, estäen työntöaukon muodonmuutoksen.

Kiinnitysliittimiä käytetään vahvistamaan betonirakenteen kehikkoa, mikä auttaa säilyttämään elementtien oikean jakautumisen betonisoitumisen aikana.

Rakenteellista vahviketta asennetaan lisäämällä voimakasta raskaita kuormituksia.

Ulkonäkössä venttiili on jaettu sileäksi ja uritetuksi. Rakentamisessa käytetään useimmin aaltopahvia, koska koko pinnan tasaiset ulkonemat johtuvat metallirakenteen paremmasta tarttumisesta betoniin antaen pystysuoralle rakenteelle tarvittavan lujuuden.

Laadukkaat varusteet toimitetaan Voronezhissa

Metallipohjamme tarjoaa laajan valikoiman putkijohdot (sekä vesi- ja kaasu-ja sähköhitsausputket). Luokituksia on paljon, vain niiden toiminnallisen tarkoituksen mukaisesti, putkenosat on jaettu sulkuun, jakeluun, säätelyyn, suojeluun ja jakautumiseen. Suosituimpia niistä ovat venttiilit, joiden tarkoituksena on sulkea mediavirta. Venttiilien joukossa ovat venttiilit, venttiilit, hanat, sulkuventtiilit ja vaimentimet.

Voit saada neuvoja kaikentyyppisistä tavaroista ja ostaa tarvikkeita soittamalla organisaatiomme ja kirjoittamalla sähköpostia.

Meillä löydät metallin liikkuvan. Liittimien, kulman, kanavan ja muiden läsnäollessa.

kalusteet

Teräsvahvistusta käytetään useimmiten rakentamisessa. Se on teräsnauha, jonka poikkileikkaus on eri halkaisijoilla. Kaksi päätyyppiä valmistetaan - sileä ja aallotettu pinta. Tämä tuote on valmistettu korkealaatuisista hiilimassatuotteista ja matalasta seoksesta. Rakenteellisen elementin vahvistaminen on vahvistaa ja vahvistaa tiettyä rakennetta, mikä lisää sen kantavuutta. Vahvistus - tärkein betoniteräksen elementti, joka, kuten tiedätte, eroaa sen laadullisista ominaisuuksista ja on tavallisin rakennusmateriaalin materiaali.

Ankkuri on merkittävä joustavuutensa, lujuutensa ja luotettavuudensa ansiosta. Se on onnistuneesti käsitelty erilaisilla käsittelyillä, mukaan lukien sähköhitsaus. Yritys "Metal Standard" tarjoaa ostaa varastoista ja tilauksen mukaan lujuusluokka A1 ja aallotusluokka A3 eri halkaisijaltaan (6 - 25 mm) ja pituuksilta (5,85 ja 6 metriä). Takaamme tuotteen erinomaisen laadun, koska Teemme yhteistyötä Venäjän suurimpien metalliosien valmistajien kanssa, lisensoimme ja tuotamme sertifioituja tuotteita, jotka täyttävät tiukimmat valtion normit.

Yleensä lujituksen käyttö tarjoaa kustannustehokkuuden, työvoimakustannusten vähäisyyden ja rakennusmateriaalien vähäisen kulutuksen rakennustelineiden luomisen tai säätiön kaatamisen ansiosta ja luo luotettavan ja vankan perustan rakennuskohteelle. Metalliliittimillä on erinomainen korroosionkestävyys sekä kaikki muut vaikutukset, olivatpa ne ilmakehät, mekaaniset tai fysikaaliset. Tutkittuaan rakennusmateriaalien markkinoita, tulet varmasti päättelemään, että metal-roll-tuotteiden ja erityisesti venttiilien optimaalinen hinta-laatu suhde on yrityksellämme "Metal Standard".

10 mm: n vartalo ostaa Voronezh

Rakentamisessa, mukaan lukien alhaisen nousun, kaikki elementit ovat tärkeitä. Tämä koskee myös 10 mm: n liittimiä. Kestävien metallitankojen valmistukseen käytetään hyvälaatuista terästä: hiiltä ja vähän seostettuja.

Tuotetaan tangot sekä kuumavalssattuihin että kylmävalssattuihin tavaroihin. Ensimmäisen menetelmän avulla ohut ja kestävä tuote voidaan saada erittäin korkean lämpötilan vaikutuksesta. Toinen menetelmä mahdollistaa halutun koon tarkan säilyttämisen. Piirustus tehdään lopullisessa tuotantovaiheessa painamalla. Tämän menetelmän ansiosta raudoitus tarttuu täydellisesti pinnalle, joka on arvostettu rakennusten rakentamisen aikana ja jota käytetään aktiivisesti muuhun tuotantoon.

Lisäksi laadun parantamiseksi valmistusprosessissa lisätään erilaisia ​​materiaaleja korroosion estämiseksi, joka yleensä syntyy liiallisesta kosteudesta. Lujuuden aikaansaamiseksi lujitus altistetaan lämpökäsittelylle, poraamiseksi ja puristamiseksi.

Metallituotteiden laatua säätelee GOST 5781-82: "Kuumavalssattu teräs betoniterästen vahvistamiseen".

Yrityksemme ostaa terästuotteita luotettavalta valmistajalta.

GOST 5781-82

Standardi kehitettiin vuonna 1983 rautateollisuuden metallurgisen teollisuuden ministeriössä yhdessä Neuvostoliiton valtionrakentamiskomitean kanssa. GOST kattaa kuumavalssattujen teräslaitteiden tuotanto- ja käyttöolosuhteet erilaisten betonirakenteiden vahvistamiseksi. Standardin tärkeimmät säännökset ovat seuraavat.

 1. Kehitetty taso jakaa teräsvahvistimen luokkiin AI (vain tämä luokka on sileä pinta) AVI: lle (muut luokitukset, joissa on aallotettu - jaksollinen profiili).
 2. Aallotetuilla profiileilla tulisi olla pitkittäiset kylkiluut sekä poikittaiset ulkonemat tai helix-muodot.
 3. Kuumavalssattua terästä valmistetaan paikoillaan tai vaihtoehtoisesti: tangoilla, isot kokot: 6 - 12 metriä.
 4. Tämän tyyppiset liitokset on valmistettu hiilestä ja matalasta seoksesta valmistetusta teräksestä. Asiakas valitsee teräsbrändin, ellei sitä ole määritelty, sitten valmistaja valitsee valinnan. Luokan A-IV osalta teräslajit ovat väistämättä yhteensopivia asiakkaan kanssa.
 5. Teräksen ominaisuuksien on vastattava mekaanisia ja kemiallisia standardeja, jotka on lueteltu standardissa taulukkojen muodossa.

GOST 5781-82 säätää myös terästuotteiden pakkaamista koskevat säännöt, niiden merkinnät, varastointi ja kuljetukset.

hakemus

Liitokset, joiden pituus on 10 mm, sovelletaan luokan GOST 5781-82 mukaan. Useimmin käytetyt alueet, joilla on luokka:

 • A1 - säätöraudoitusta käytetään myös sellaisten kehysten valmistukseen, joita ei ole alttiina mihinkään rasitukseen, kaatamalla kaiverruksia, muita asennus- ja rakennustöitä ja joskus korvaa maadoituselektrodin.
 • Levyjen valmistukseen käytetään A3 - aaltopahvia, joita käytetään aktiivisesti monoliittisessa matala- ja tierakenteessa. Ankkuri toimii täydellisesti vuorovaikutuksessa vetovoimien kanssa ja erikoisvalmisteinen aallotettu profiili tarjoaa korkealaatuisen kytkennän betonilla.

edut

Työskentele 10 mm: n liitososilla yrityksissä ja talojen perusrakenteiden rakentamisessa, jonka avulla voidaan jakaa tärkeimmät edut:

 • lujuus ja sitkeys johtuen sen lisäkäsittelystä tuotannossa;
 • hyvä hitsattavuus ja vastustuskyky merkittäville kuormituksille hankittujen ominaisuuksien vuoksi;
 • Standardien noudattaminen, kohtuulliset hinnat ja korkea laatu.

Osta liittimet 10 mm

Ostaa varustamoa on tiedettävä sen tärkeimmät ominaisuudet: 1 metrin hinta, 1 tonnin hinta ja myös kuinka monta mittaria mahtuu 1 tonniin. Tässä tapauksessa voit tehdä oikean laskelman ja säästää rahaa. Ei olisi tarpeetonta tutkia kyseisen tuotteen tiettyä erää koskevia tarkistuksia ja tarkistaa sen laatu ennen ostoa. Armeijan on noudatettava GOSTin ilmoittamia sääntöjä. Tuotteilla ei saa olla mitään vahinkoja, halkeamia, siruja ja muita vikoja.

Osapuolten vavat on pidettävä samansuuruisina, sinun on kiinnitettävä huomiota tavaroiden merkintöihin. Yleensä se ilmaisee tarvittavat tiedot: eränumeron, tuoteryhmän, koostumuksen ja yleisen tarkoituksen sekä muut tarvittavat tiedot.

Asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan määrittelemään terästuotteiden valinnan. He viittaavat siihen, mikä vahvistus on parempi valita talon rakentamiseksi ja jota käytetään tuotantotarkoituksiin. Autamme toimitusten järjestämistä asiakkaille sopivalla hetkellä ja tarjoamme merkittäviä alennuksia ja bonuksia tavallisille asiakkaillemme.

Vahvistus 10 mm (GOST 5781-82)

Varmuuslasi 10 mm Voronezhissa

Tilauksen lopulliset kustannukset riippuvat:

 • luokka
 • tarjonta
 • toimitustapa

Hinta on 1 tonni.

GC MetTransTerminal tarjoaa 10 mm: n palkkion vähittäiskaupan, pienen ja suuren tukkumyynnin, minkä tahansa luokan, aallotustyypin ja teräslaadun kohtuulliseen hintaan. Laaja valikoima varastossa Voronezhissa, soita numeroon 8 (473) 228-50-87!

Täällä voit tilata taivutusta, leikkaamista, hitsausta sekä järjestää toimituksen missä tahansa Venäjällä ja IVY-maissa.

Johtajat neuvovat sinua, auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen pyyntösi ja toiveidesi mukaan.

Venttiilihinta 10 mm

Ostamme edullisimmat kannat suoraan tuotantolaitoksilta, joten meillä on aina kooltaan metalli-rullat.

Teräsvahvikkeessa 10 mm: n hinta riippuu teräksen laatuluokasta, luokka- ja teknisistä ominaisuuksista. Suurella tukkujärjestyksellä on erityisiä alennuksia, ilmainen toimitus on mahdollista, kaikki ehdot neuvotellaan erikseen.

Voit selvittää viimeisen 10 metrin mittarin tai erikoistuneiden hintaa tonnilta lähettämällä pyynnön verkkosivustolta tai soittamalla numeroon 8 (473) 228-50-87.

hakemus

10 mm: n liittimiä vaaditaan kaikenlaisissa rakenteissa suurien käyttöominaisuuksien ansiosta: universaalisuus, kestävyys, plastisuus, vastustuskyky suurille kuormituksille, on melko pieni paino, helppous ja helppo asennus, sitä käytetään:

 • yksityisen ja maa- ja vesirakennustyön peruslaitetta varten;
 • betonituotteiden tuotannossa: levyt, lattiat, lohkot;
 • litteiden ja valssattujen metalliverkkojen valmistukseen;
 • hitsattujen rakenteiden ja kehysten valmistukseen;
 • metallituotteiden valmistuksessa: pultit, mutterit, auton osat, työkalut.

Lujituksen paino 10 mm

Vahvistuksen paino on tärkeä parametri, se riippuu tuotteen halkaisijasta, yksi 10 metrin halkaisijaltaan 10 mm: n vahvistusmittari painaa 0,617 kg (GOST 5781-82: n mukaan). Se voi vaihdella riippuen käytetystä palkkaluokasta ja teräslajista, mutta se pysyy suunnilleen samanlaisena GOSTin asettamissa rajoissa.

Pintatyypin mukaan raudoitusta 10 voidaan aallottaa tai sileä, se valmistetaan hiilestä ja vähän seostetuista teräslaaduista: 3ps, 3sp, 5ps, 5sp, 08G2S, 10GS2, 10GT, 20GS, 20HGS2, 25G2S, 35GS jne.

Toimitus suoritetaan keloissa (tangot) tai tankoissa.

10 mm: n halkaisijaltaan erotteleva asfaltti, samoin kuin muiden kokoisten tuotteiden, voit ostaa MetTransTerminalilta.

Kaikkien tuotteiden mukana on tarvittavat asiakirjat ja laatustodistukset.

Liittimet 10 mm

Erikoistarjous! Ilmainen toimitus Ufa

Alennetut hinnat metallille: nauhat - 34 000 ruplaa / tonni

Kuluttajien ja valmistajien kiinnitys huomi oon. Ehkä on uusia huijareita

Uusia asemia valikoimassamme: Taideteos. 09G2S 2 mm
Aaltopahvi 10mm
2,5 mm galvanoidusta levystä
Galvanoitu levy 1,2 mm
1,8 mm galvanoidusta langasta
Galvanoitu lanka 2 mm
2,5 mm galvanoidusta langasta
Galvanoitu lanka 3 mm
Galvanoitu lanka 4 mm
Galvanoitu lanka 6 mm

Armature 12, Voronezh - hinnat päivitetään 09/05/2018 kello 14:59

Ankkuri 12 on saatavana eri sivukonttoreissamme, voit valita tarvitsemasi haaran, tuotteiden tyypin ja koon sekä tilata verkossa:

Tämä on yksi suosituimmista rakennusmateriaalien vahvistamiseen käytetyistä materiaaleista. Riippuen olosuhteista, joissa tällaista lujitusta käytetään, se voi olla esijännitys ja esijännitys. Tangon 12 tuotannossa käytetään sekä kuumavalssattuja että kylmävalssattuja menetelmiä.

Rebar-tuotantoa 12 säännellään seuraavilla asiakirjoilla:

GOST R 52544-2006.

Ne osoittavat perussäännöt, joiden mukaan valmiin tuotteen on täytettävä. Riippuen siitä, miten niitä noudatetaan, voit arvioida tuotteiden laadun. Kaikki näiden venttiilien valmistamiseen liittyvät vaatimustenmukaisuustodistukset ovat yhtiömme, ostajia voi tutustua niihin.

Aineiston tekniset ominaisuudet

Kaapelilla 12, joka on valmistettu kuumavalssatulla tekniikalla, on useita jakautumia. Niitä kutsutaan luokiksi tai luokiksi. Heidän nimensä:

Kuuleminen ja osto

Voit kysyä kysymyksiä ja ostaa meiltä tarvittavan vahvistuksen 12 määrän. Voronezhin kaupungissa olemme yksi harvoista yrityksistä, jotka voivat tarjota asiakkaille hyvät edellytykset ja alhaiset hinnat tuotteille. Lisäksi meillä on palvelu nopeaan tavaran toimitukseen. Kun maksat, sinun on ilmoitettava henkilökunnalle, mihin aikaan on kätevää vastaanottaa se, ja tuomme sen varmasti sinulle.

Monet Voronezhin rakennusyritykset ovat tulleet tavallisiksi asiakkaiksi ja ostaneet koko ajan. Uudelleen ja uudestaan ​​ne tuodaan meille luottamuksella, joka näkyy ensimmäisen järjestyksen jälkeen. Asiakkaamme ovat arvoamme, joten yritämme tehdä kaiken, jotta heidät tyytyväisivät palveluun.

Armature A3 №10

Voit myös tilata metallin puhelimitse + 7 (985) 8000 - 600

Tavaroiden A3 kuvaukset nro 10

Teräsraudoitus 10 mm on valmistettu alhaisesta seoksesta tai hiiliteräksestä kylmäpiirustuksella tai kuumavalssauksella. Valmis tuote toimitetaan sauvoille tai keloille.

Vahvistuksen paino 10 mm paksuudeltaan 0,617 kg / m. Luokan A3 metallivalssauksella on aallotettu pinta. Piirustus viedään sauvoihin painamalla lopullisessa tuotantovaiheessa. A3 10 mm: n ankkuri pitää pitoansa paremmin, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin betoniterästuotteiden valmistukseen.

Vahvistuksen valmistuksessa käytetään usein lisäaineita, jotka parantavat valmiin materiaalin laatua. Joten saat rullatut korroosionkestävät, lisääntyneet voima ja niin edelleen.

Erikseen vahvistettu lujitus on GOST 10884-94: n mukaista, joka on tarkoitettu kantavien seinien vahvistamiseen. Tällaista materiaalia käytetään rakenteissa, joihin sovelletaan erityisen suuria lujuusvaatimuksia.

Menetelmänä teräsluokan A3 valmistamiseksi käytetään perinteisesti kuumavalssattua tai kylmävedettyä menetelmää. Jotta lopputuotteelle saadaan lisäominaisuuksia (kohokuviointi, parannetut lujuusominaisuudet), materiaali voi olla lisälämpökäsittely, piirustusprosessi tai puristus.

Erota runkopalkki julkaisutyypin mukaan: mittapituus ja mittamaton. Tuotteet pakataan paikoilleen tai myydään sauvoissa.

Ennen kuin ostat, kiinnitä huomiota tuotteen laatuun. On hyödyllistä tutustua arvosteluihin sekä puolueen tarkastamiseen paikan päällä. Materiaalissa ei saa olla ilmareikiä, halkeamia tai muita ilmeisiä pintavirheitä. Mittarin myydyistä varusteista tulisi olla samanpituisia tankoja. Kiinnitä huomiota tuotteiden merkintöihin - se tarkoittaa tavallisesti tuotteiden luokkaa, sen koostumusta ja tarkoitusta.

Jos olet kiinnostunut ruostumattomasta teräksestä (rullatut, hitsatut, litteät), vahvistavat ja hitsautuneet rakenteet, rakenna rakenteita teräsbetonirungoilla - valintasi on 10 vahvistus. Voit ostaa sen suoraan valmistajalta tai valtuutettujen välittäjien kautta.

Vahvistimen kustannukset 10 mm voidaan osoittaa mittarin tai tonnin kohdalla. Armature 10 - hinta per metri on 17,98 ruplaa tonnilta - 28 200 ruplaa. Venttiilin 10 loppukustannukset riippuvat tilattavan erän koosta. Lue myyjältä toimitusehdoista!

Varmuuslasi 10 mm Voronezhissa

10 mm: n paksuus on erittäin lujia saumoja, joita käytetään erilaisten rakenteiden rakentamiseen, jälleenrakentamiseen tai vahvistamiseen. Materiaali toimitetaan pituudeltaan korkeintaan 6 m pitkillä tankoilla tai joustavalla langalla, joka on kääritty 50 m keloihin. Luetteloomme sisältää muoviset ja metalliosat. Tuotteiden määrä määräytyy raaka-aineen mukaan. Näin ollen 1 metrin raudan 10 millimetrin teräksen paino on 0,617 kg, lasikuidusta valmistetut tuotteet - 0,109 kg.

Metallirakenteille on ominaista lisääntynyt lujuus, vastustuskyky lämpötila-ääriliikkeille ja raskaat kuormitukset. Sitä voidaan käyttää pienten ja keskisuurten syvyyden perustan luomiseen sekä erilaisten betonirakenteiden vahvistamiseen. Tällaiset läpimitaltaan olevat lasikuituosat vähentävät painoa, joustavuutta ja korroosionkestävyyttä. Se soveltuu erinomaisesti kevyisiin säätiöihin, kellariin, lattioihin, seiniin, kattoihin ja teihin.

Komposiitti lasikuituvahviste

Rakennuskustannusten vähentämiseksi on mahdollista käyttää perinteisiä rakennusmateriaaleja nykyaikaisilla korvikkeilla. Meidän tapauksessamme - se on teräksestä valmistettua lasikuituvahvista.

hakemus

Komposiitti-lasikuituvahvisteita käytetään:

 • pohja vahvistaminen;
 • teollisuuden lattiat;
 • kaistaleiden perustukset yksityisissä kodeissa, mökkeissä, kevyissä teollisissa rakennuksissa ja rakenteissa;
 • päällekkäisyyksiä ammatillisissa lattiapinnoissa;
 • teiden ja tienrakentamisen;
 • (esim. rantaviivan vahvistaminen).

Lasikuitulujituksen edut

Suurin etu on rakennustöiden kustannusten alentaminen, joka saadaan seuraavilla tekijöillä:

 • hinnat ovat 40-50% alempia kuin teräsvahvistuksessa;
 • Saatavana 50 ja 100 metrin keloissa (lukuun ottamatta 14 mm: n pituista ASC: tä, joka menee 6 m: n ruoskat), mikä vähentää romun ja jätteen määrää;
 • helppo leikata ja koota laitokseen;
 • lastaus ja toimitus on halpaa, koska itsepylväs painaa 9 kertaa vähemmän kuin teräs.

Autossa on 8 kpl (ACA 10 - Ø 10 mm) 50 m, jotka ovat tarpeen yhden talon perustusten täyttämiseksi.

Samanaikaisesti 400 metrin raudoituksen kokonaispaino on noin 48-50 kg ja se on helppo ladata 1 henkilö 10 minuutissa.

Tiheämmän sijoittelun aikana kuljetamme erilaisia ​​läpimittoja. Esimerkiksi 2 tasoa 50 metriä kullakin 8 mm: n vahvikkeella:

Ominaisuuksiin kuuluu lasikuituvarusteiden tuotanto VZKM

 • Valmistamme GOST R 31938-2012 -tyyppisen lasikuidun Advantex-standardin mukaisesti Owens Corningilta, joka täyttää korkeimmat eurooppalaiset standardit.
 • Meiltä voit ostaa lasikuituvahvikkeita, joiden halkaisija on 4, 6, 7, 8, 10, 12 ja 14 mm 50 ja 100 metrin keloissa.
 • Vahvistus on mahdollista, joka on erikoisjärjestyksessä paksumpi kuin 14 mm.
 • Kestävä kemiallinen ja mekaaninen rasitus - on mahdollista säilyttää pitkään (lasikuitu säilyttää ominaisuutensa yli 80 vuotta).
 • Voimme aloittaa 800 000 metriä vahvistusta kuukaudessa. Varastossa on aina varastossa 20-60 tuhatta metriä. eri halkaisijat myytävänä.

Lasikuituliittimien VZKM: n hinnat

Hinnat ilmoitetaan 1 rebar -lahden ostoon. Jos haluat ostaa lasikuituvahvisteita yli 1 lahden, soita ja yritämme tarjota sinulle mielenkiintoisempia hintoja.

Asennuksen paino 10 mm / metri: Taulukko painosta ja metrien määrä tonnia kohden!

Pohjapanssareita käytetään betonin vahvistamiseen. Ne neulovat verkon, joten se vie venytysvoiman, joka menee betoniin. Rakennusalalla käytetään usein usein 10 millimetrin poikkileikkauksen palkkaamista. Ja armo-ruhon tai ristikon luomiseksi sinun on tiedettävä 10 mm: n raudan tarkka paino. per metri. Tässä artikkelissa puhumme tästä terästuotteesta.

Vahvistuksen paino määräytyy aina standardin GOST5781-82 mukaan, se kertoo, mitä painoa ja muita parametreja pitää lyödä. Armeeri valmistetaan kahta tyyppiä:

 • kuumavalssatut;
 • kylmävalssatut.

Varsinainen vuokraus syntyy metallivarret tai -sauvat muodossa.

Armour 10 mm paino 1 metri

Rakennustöiden tai valmiiden esineiden arvioimiseksi sinun täytyy tietää tarkat massat vahvistetuista rakenteista. Selvitä, kuinka paljon raudoitus painaa 10 mm. se on mahdollista yksinkertaisella tavalla: summataan pituus ja kerrotaan metallitelan juoksupainolla.

Jotta voit selvittää juoksumittareiden massan, sinun on tarkistettava pöydällä, jossa näytetään kaikki mitat, niiden paino ja mittatilavuus tonnilta.

Taulukko painon ja mittareiden lukumäärän tonnia kohden, jonka halkaisija on 10 mm.

Yhden metrin halkaisijan ja massan suoraa taulukkoa on esitetty 1 metrin lujuudella. GOST 5781-82 -standardin mukaisen teräsbetonin painoarvon perusteella voit arvioida valssauksen kerrointa (raudoituksen massan suhde betonin määrään) ja laskea, kuinka monta tarvikepalkkia (per betonikuutio) ).

Kuinka paljon ankkuri painaa 10 mm? Pöytä.

Kuinka monta metriä vahvistusta 10 mm. tonni? Pöytä.

Kun sinulla on edellä oleva taulukko, tiedät aina tämän terästuotteen tarkan määrän ja painon halutun poikkileikkauksen halkaisijan mukaan. Tämä ei tee paljon ponnistuksia kustannusten laskemiseksi ennen ostoa, niin että se suojautuu tarpeettomilta kustannuksilta.

Miten tehdä itsenäinen laskelma?

Ilman taulukkotietoja raudoitusverkon kokonaispaino tai yhden juoksumittarin paino voidaan laskea online-laskimella tai tehdä se itse. Tällöin verkon lujitustangojen pituus, esimerkiksi 1 m2: n pinta-ala, kerrotaan yhden lineaarisen käsinojan mittarin painosta. Teräksen tilavuus 1 m: n kohdalla tutkittavalle metallisylinterille on 1 metri x (Π x D2 x / 4).

Lujitustangon paino on yhtä suuri kuin saadun tilavuuden johdannainen ja raudoituksen ominaispaino, joka on 7850 kg / m3. Tämä yksinkertaistettu menetelmä mahdollistaa yhden metrin lujitustangon painon kilogrammoina laskemisen sekä painon muuttamisen pituusyksiköksi (metreinä).

Voronezhin vakiovaruste 10

46 778: stä 47 250: aan / t

19 - 22 hieroa / m

26 900 - 29 800 rub / t

 • Erikoisajoneuvot
 • Voronezh
 • 7 (938) 5051815

19 - 22 hieroa / m

  ProPartner-sivustolla voit:
 • osta rebar 10 Voronezhin tukku- ja vähittäiskaupassa;
 • selvittää liitososien kustannukset 10: luettelossa olevien yritysten hinta 6 - 47 250 ruplaa.

Rekisteröityminen on hyvin yksinkertaista
se kestää vain 15 sekuntia