Säätiön sovitus

Maanrakennuksen rakentaminen alkaa säätiöltä. Säätiö on olennainen osa jokaista rakennusta, mutta tätä argumenttia on vaikea väittää. On selvää, että huonolaatuinen perusta, jolla ei ole riittävästi voimaa, romahtaa nopeasti ja aiheuttaa vahinkoa rakennuksen jäljelle jääville elementteille. Säätiö on parhaimmillaan keväällä, talvella nollaveden lämpötilan takia betoniseoksessa oleva vesi jäätyy, mikä on täysin vasta-aiheista betonille.

Ajattelet, mitä ostaa vahvistus säätiölle? Perusrakenteita on useita: nauhat, pylväsperusta, laatta- ja paalusäätiöt. Jokaisesta tyypistä sinun on valittava ristipisteen luokka ja tyyppi.

Ribbon säätiö. Se on rakennettu talon rakentamiseen, raskasbetoni- ja tiiliseinillä tai kotona, raskailla kattoilla. Lattian välisiä päällekkäisyyksiä käytettäessä ne käyttävät pääasiassa I-palkkia tai teräskanavaa. Voit myös ostaa metallia yrityksellämme. Metallien hinnat ja varastojen saatavuus löytyvät hinnoistamme.

Liitosnauhat. Rakennettaessa yksittäistä taloa nauhalevystä, käytetään aaltopahvia A3-luokan teräslaatu A500C tai 35GS halkaisijaltaan 10-12 mm, joskus käytetään 14 mm: n raudoitusta. (liittimet 12, liittimet 10, liittimet 14)

Pilarin perusta. Pylväiden lujittamiseksi aallotettu vahvike, jonka halkaisija on 10 mm, on melko tarpeeksi. (10 mm teräsvahvistus A500S, 35GS jne.) Tämäntyyppinen säätö on 1,5-2 kertaa taloudellisempi kuin muut perustukset, mutta sitä voidaan käyttää talon rakentamisessa, jossa on kevyitä seiniä - puuta, runko-kilpiä ja vaaleaa puuta.

Laattojen säätiö on yksi luotettavimmista säätiöistä. Tällaisen perustuksen tärkein etu on sen soveltuvuus kevyesti ja voimakkaasti tuettuihin silty-, savi-maaperäihin. Koska tämä kyky liikkua kausittain maan kanssa, pohjalevyä kutsutaan "kelluvaksi" perustukseksi. Pohjan suuren tukipinnan ansiosta paine maahan pienenee huomattavasti, sedimentti ja muodonmuutos vähenevät. Korkealla pohjaveden pinnalla käytetään vain pohjalevyä. Tällaisten säätiöiden rakentaminen edellyttää ylimääräisiä kustannuksia korkealaatuiselle korkean lujuuden omaavalle betonille ja vahvistetulle lujitukselle koko laakeritasolle, joten laattojen säätiö on myös yksi kalleimmista.

Jyrsijöiden perustuksia käytetään pienten maalaistalojen rakentamisessa ilman kellarikerroksia ja lohkojen ja tiilien raskasta taloa. Vaaleammille kohteille käytetään halkaisijaltaan suurempia paaluja, joita käytetään suurempaan syvyyteen. Jyrsijöiden perustuksia käytetään laajalti korkean rakennustiheyden ja kuormien suhteen vierekkäisiin rakenteisiin. Pile-pohja on halvempaa kuin nauhat ja kiinteät perustukset.

Saat lisätietoja säätiön vahvistamisen saatavuudesta ja hinnasta. Voit siirtyä hinnoitteluosuutemme tai soittaa meille puhelimitse. Voit tilata "soittaa takaisin", soitamme sinulle milloin tahansa kätevästi sinulle. Käytä lomaketta "tee metallia koskeva hakemus", se vie sinut minimiin, voit tehdä sen milloin tahansa päivästä riippumatta johtajamme toimintatavoista.

Käytä kaikenlaista viestintää, autamme mielellämme sinua.

On mukavaa ja kannattavaa työskennellä kanssamme!

Alustan kiinnikkeet 12 mm

Kuinka paljon vahvistus painaa 12 mm ja sen ominaisuudet

Vahvikkeita kutsutaan metalli-tangot, tangot tai köydet, jotka on suunniteltu rakennustöihin erikoistuneiden rakenteiden kiinnittämiseksi. Vahvistaminen on välttämätöntä kaikentyyppisten laitteiden valmistuksessa, jotka on valmistettu raudoitetusta betonista sen lujuuden lisäämiseksi. Ominaisuutensa mukaan se on jaettu lujuusluokkiin ja se voi olla eri halkaisijoilla, mikä vaikuttaa sen käytön tehokkuuteen betonirakenteissa. Tämä artikkeli auttaa vastaamaan kysymyksiin "Kuinka monta metriä metriä on metreinä?" Ja "Kuinka paljon mittari tangon painaa?".

Tuotannon työvoimakustannusten mukaan esitetty metalli voi olla:

 • helppoa (halkaisijaltaan enintään 12 mm);
 • raskas (läpimitta 12 - 40 mm).

Terästangon halkaisijan ollessa 12 mm, sitä kutsutaan tavallisesti kiskoiksi 12 (A12) - tämä on kotitalouksien rakentamisen suosituin valssattuja metallituotteita.

A12-varusteiden ominaisuudet

Valmistusprosessissa A12 noudatetaan tiukasti GOST 5781-82: n kanssa, ja sen tarkoituksen mukaan se luokitellaan kireään ja ei-kudottuihin. Tuotantotekniikan valinta erottelee seuraavat venttiilityypit 12:

Kylmävedetty vahvistus A12 on välttämätöntä vahvistetun verkon valmistuksessa, tulee 6-12 metrin keloissa (mellakoissa) ja on vahvistuslanka.

Kuumavalssattu A12, joka on korkealaatuinen metalliteline, on valmistettu teräksestä, jossa on pyöristetty osa. Se on käyttökelpoinen vahvistaen rasitettuja ja tavanomaisia ​​rakenteita, se antaa riittävän lujuutta betonirakenteille ja estää vaurioita mekaanisten muodonmuutosten aikana.

A12-liittimien erottuvat ominaisuudet

Nämä metallitelevytuotteet voidaan valmistaa erilaisista laatuluokista, joka riippuu sen käytöstä ja vaatimuksista sen ominaisuuksiin. Useimmiten tarvitaan alhaisen seosrakenteisen teräksen tuotteita. Tämä johtuu siitä, että tällaiset tuotteet ovat helposti altistettavissa kaarihitsaukselle.

A12: n päätehtävä on betoniteräsrakenteiden kovettuminen sekä kehyslaitteiden muodostaminen lujitetun kuormituksen estämiseksi. 12 mm: n halkaisija on minimaalinen, kun rakennat nauhalevyn ja sen grillauskoodit, jos neulottaat neljän tankoa olevan runkorakenteen. Vuokrausluokka on:

 • sileä profiili (ilman aallotusta) - luokka A1;
 • säännöllinen profiili (poikittaisella aallotuksella kulmassa tangon akseliin nähden) - luokka A3.

Tämä rakennusmetalli esitetään valmistajalta tangoista tai keloista. Soveltamisala on hyvin laaja. Säätiön rakentamiseen on suositeltavaa käyttää kuumavalssattuja vahvikkeita, joissa on vinot urat, joiden läsnäolo takaa optimaalisen tarttumisen betoniin. Tämä materiaalien vuorovaikutus takaa betoniteräksen lujuuden ja kestävyyden. Vahvistettujen sauvojen poikittaissuuntainen järjestely estää betonin halkeilua ja vähentää tuloksena olevan rakenteen voima- kuormitusta sekä suojaa myös muovautumiselta.

A12-liittimien edut, jotka näkyvät rakentamisessa:

 • korkea lujuusaste;
 • suhteellisen korkea sitkeys;
 • minimaalinen alttius korroosiolle;
 • korkea vastustuskyky lämpö-, kemikaali- ja mekaaniselle rasitukselle;
 • kyky luoda erilaiset rakennerakenteet hitsaamalla ja mekaanisilla liitoksilla;
 • mahdollisuus käyttää rasitettuja betonirakenteita.

Rakennusmateriaalien markkinoilla on tällä hetkellä melko suuri valikoima terästuotteita. Viime aikoina A500C-tuotteiden terästuotteilla on ollut asteittainen siirtyminen, esimerkkinä Euroopasta, aiemmin suosittujen A400-mallien sijasta. Tämä tosiasia, aivan loogisesti, selittyy sillä, että rullina olevien tuotteiden laatuominaisuuksien täydellisellä säilymisellä sen tuotantokustannukset vähenevät rakennustoiminnan raaka-aineiden säästöjen ansiosta 10 prosenttiin. Rakennuskustannusten osalta tämä kulutusmäärä on yksinkertaisesti valtava.

Tämän teräslaadun valssautuvien tuotteiden tuotantoominaisuus on hapettumisen puuttuminen ja sen seurauksena ruostun puuttuminen. Samalla mekaaniset, kemialliset ja lämpöominaisuudet pysyvät erittäin korkeina. A400-teräslaadun siirtyminen A500C-luokkaan valssatulla kalustolla mahdollistaa sen pitoisuuden pienentämisen betonoinnin aikana ja tämän seurauksena A12-raudan kulutuksen. Käytetyn teräksen tekniset ominaisuudet eivät salli valmiin rakenteen hitsisaumojen romahtamista. Kaikki tämä johtaa rakennusten lattian, pylväiden ja seinämien lujuuteen.

Paino per vahvistusmittari 12

Rakentamisessa on tavallista laskea raudoituksen määrä metreinä, mutta sitä myydään pääasiassa painon mukaan. On käynyt ilmi, että halutun metallimäärän hankkimiseksi ja sen kustannusten ymmärtämiseksi on välttämätöntä muuntaa laskennallinen mittarin tarve painoyksiköiksi eli kiloiksi, tonniksi jne. Tätä varten voit käyttää taulukossa esitettyä taulukkoa. Vaihtoehtona esitettyyn taulukkotietoon on tietojen itsenäinen laskeminen alkaen halkaisijan koosta.

Taulukossa on yksi metrin lujitettua terästä painon suhde halkaisijan ja painon mukaan. Saatavilla olevat tiedot teräsbetonimassasta on mahdollista määrittää rakenteen vahvistuskerroin (metallin painon suhde betonin määrään).

Laskentamarginaalin laskemiseksi tarvitaan tietoja, kuinka monta juoksumetriä yksi tonni valssatusta metallista sisältää. Mittarien määrä tonnissa on määrä riippuen joistakin tekijöistä. Esitetystä taulukosta käy selvästi ilmi, että kuvamateriaali riippuu pitkälti lujitusluokasta.

Kuinka monta metriä tonnia varusteita 12?

Rakennusstandardien mukaisesti raudoituksen raudoituksen määrä prosentteina raudoitetusta betonielementistä on oltava vähintään 0,1%. Esimerkiksi tämä näyttää siltä. Jos nauhalevyn poikkipinta-ala on 100 * 240 = 2400 cm neliö, saadaan pituussuuntaisen lujituksen laskentatan laskettu kertomalla tulokseksi saatu säätötilavuus 0,001 eli 2400 * 0,001 = 2,4 cm neliöllä.

Seuraavaksi kannattaa käyttää referenssitietotaulukoita monoliittisten rakennusten raudoitettujen betonielementtien vahvistamisesta. Koska olemme kiinnostuneita halkaisijaltaan 12: stä liitoksesta, on ilmeistä, että perustan laskennalliselle tilavuudelle tarvitaan vain kaksi vahvistettua sauvaa. Lujitetun teräksen kulutuksen laskeminen laattojen pohjalle on samanlainen.

Bodrov Vyacheslav Yuryevich

Kuinka paljon liitokset ovat 12 mm

Kuinka paljon liitokset ovat 12 mm

Pitkän ajan menen hengessä aloittamaan omakotirakennuksen rakentamisen. Teosten tekemiseksi pohjasta kaatamista varten oli välttämätöntä käyttää runsaasti 12 mm: n halkaisijaltaan lujittavia tankoja. Heti minulla oli kysymys siitä, kuinka paljon rebar painaa 12 mm, mutta kirjoitan siitä alla.

Armeija ja betoni ovat erottamattomia

Internetissä tutustuttiin erilaisiin talonrakennushankkeisiin, ja huomasin, että monoliittisesta betonista muodostuu suuri joukko talon elementtejä. Nämä rakenteet edellyttävät materiaalien kustannuksia vahvistamisen suorittamiseksi.

Rakenteen vahvistamiseen vaadittava lujitustangon massa lasketaan kertomalla koko lujittavan palkin kokonaispituus yhden metrin raudoituksen painolla.

Yhden metrin lujittavan palkin paino on vakioyksikkö. Vahvistuspalkin mittarin paino riippuu raudoituksen valmistuksessa käytettävän teräsrakenteen koostumuksesta sekä sen poikkileikkauksesta.

Lujittavan palkin tuntemisen avulla voit arvioida rakenteen lujittamisastetta, joka riippuu vahvistuspalkin massan suhteesta valumisasteeseen käytetyn betonin määrään. Muuten, pohjalla, voit käyttää online-laskinta.

Se on tärkeää! Lujituksen asteella voit laskea rakentamisen kustannukset.

Paljonko arkkitehtuuri painaa

Vahvistuspalkin paino, jolla on sama terässeoksesta koostuva koostumus, riippuu täysin vahvikekaistan halkaisijasta ja vahvikekaistan poikkileikkauksesta.

Vahvistuspalkin halkaisija on kolme millimetriä ja poikkipinta-ala on 0,071 neliösenttimetriä. Tällaisen vahvikkeen ominaispaino on 0,055 kg lineaarimittaria kohden.

Yksi millimetrin halkaisijan kasvaessa poikkipinta-ala on 0,126 neliösenttimetriä ja yhden metrin tällaisen vahvikkeen paino on noin 0,098 kilogrammaa metriä kohden.

Halkaisijaltaan viiden millimetrin raudoituksen omaavien metallipalkkien poikkipinta-ala kasvaa arvoon 0,196 neliösenttimetriä ja paino nousee arvoon 0,154 kilogrammaa metriä kohden.

Kun käytetään vahviketta, jonka läpimitta on kuusi millimetriä, poikkipinta-ala on 0,385 neliösenttimetriä, ja yhden metrin massa vastaa 0,222 kiloa metriä kohden. Periaatteessa tämä voidaan oppia vahvistuspainon taulukosta.

Vahvistuspalkin halkaisija on kahdeksan millimetriä ja poikkipinta-ala on 0,503 neliösenttimetriä, yhden metrin tällaisen sauvan paino on 0,395 kilogrammaa metriä kohden. Läpimitaltaan 9 mm: n palkin poikkipinta-ala on 0,636 neliösenttimetriä ja painaa 0,499 kiloa lineaarimittaria kohden.

Vahvistinpalkki, jonka halkaisija on 10 millimetriä, on poikkileikkaukseltaan 0,785 neliösenttimetriä ja yhden metrin tällaisen tangon massa on 0,617 kilogrammaa.

Kaapelin, jonka halkaisija on 16 millimetriä ja poikkipinta-ala on 2,011 neliösenttimetriä, paino on yksi juoksumetri, joka on 1 578 kilogrammaa. Usein se soveltuu säätiön vahvistamiseen.

Suosituimmat varusteet

Suosituin yksityisessä rakentamisessa on vahvistuspalkki, jonka halkaisija on 12 millimetriä. Tämäntyyppinen vahvikepalkki on helppo ja kätevä käyttää. Samanaikaisesti näiden ominaisuuksien kanssa kahdestoista lujittavalla tanko on riittävän jäykkyys neulontiverkon ja kehyksen toteutuksessa.

Tätä raudoitusta käytetään laajalti muottirakenteiden seinien vahvistamisessa. Tätä vahvistusta käytetään laajalti nauha-tyyppisten perustusten vahvistamisessa.

Koska rakennustyön aikana olen kiinnostunut siitä, kuinka paljon vahvistus painaa 12 mm? Kävi ilmi, että halkaisijaltaan 12 millimetriä painavat putkiliittimet painavat noin 0,888 kilogrammaa lineaarimittareita kohden.

Myös sivustossani voit selvittää venttiilien a500c tekniset ominaisuudet. Video näyttää, miten nämä vahvikkeet vahvistetaan säätiölle.

Sivuston materiaalien perusteella: http://dom-fundament.ru

Laskentamäärän laskeminen säätiön rakentamisessa

Laskut tukipilarien lukumäärää perustuksen rakentamisessa

Kuka on hyödyllinen artikkeli?

Tämä julkaisu on hyödyllinen niille, jotka osallistuvat yksityisen tai kesämökin rakentamiseen ja muihin tiloihin, sillä laajamittaisten rakennusten rakentaminen käyttää monimutkaisia ​​kaavoja, joissa otetaan huomioon kaikki mahdolliset tekijät.

Laskenta tarvittavan määrän metalliraudoitusta perustuksen rakentamiseen riippuu sen tyypistä. Pohdimme kahta suosituinta:

Monoliittinen laattasäätiö

Levylaatta:
Käytetään vain aallotettuja liittimiä, joiden halkaisija on 10 mm. Eli mikä on raskaampaa taloa, sitä suurempi raudoituksen läpimitta ja jos tämä säätiö on heikossa maaperässä, niin vahvistuspalkin halkaisija vie vielä enemmän ja on 14-16 mm
Halkaisijan valinta riippuu seuraavista tekijöistä:
Rakennuspaino;
Maaperän tyyppi.

Vahvikotelon vakioväli on 20 cm. Kehys pitää kahden vyön sisällä.
Kannatinrakenteessa 8kh8m liitososat nro 12 ovat sopivia.
Laskentayksikkö:
8m / 0,2m = 40 kappaletta baaria ja 40 kappaletta. (palkin pituus 8 m) yhteen yhteen vyöhön tarvitaan 80 tankoa ja kaksi hihnaa 160 kappaletta.
160 kpl * 8 mm = 1280 m. + 3,5% = 1324m.
Teräksen paino on 1324m * 0,888 kg = 1175,7 kg

Vaakasuoran raudoituksen kokonaispituus №12 = 1324m. Paino = 1175,7 kg

Lisäksi molemmat vyöt on liitetty toisiinsa läpimitaltaan noin 6 mm: n venttiileillä. Vahvikehykset on yhdistetty vahvistuspalkkien leikkauspisteeseen, ts. 41 * 41 = 1681 kpl. Levyn paksuuden ollessa 30 cm ja reunojen 5 cm reunoilla pystysuoran palkin pituus on 20 cm. eli 0,2 m * 1681 kpl = 336,2 metriä juoksevia varusteita.
Vahvistuksen paino on 336,2 m * 0,222 kg = 74,7 kg

Pystysuoran raudoituksen kokonaispituus 6 = 336,2 m, kokonaispaino 74,7 kg.

Strip-säätiö

Tällainen säätiö on suosituin. Rakenteensa vuoksi halkaisijaltaan pienemmät liitokset ovat sopivia kuin laatat ja ne ovat tavallisesti nro 10mm-nro 12mm-nro 14mm. Tämä johtuu siitä, että nauha on vähemmän taipuva kuin levy, koska nauhan korkeus on useita kertoja suurempi kuin sen leveys. Mutta säätiön korkeudesta riippumatta aina käytetään vain 2 vahvistuskerrosta. Lujitustangot sijoitetaan 5 cm: n etäisyydelle pinnasta, 2 kpl, harvemmin 3 tai 4 baaria hihnassa (heikossa maassa tai raskaassa rakennuksessa).

Lankojen kulutuksen laskeminen kaistalattialle 8x8m yhdellä laakerilla, nauhan korkeus -70cm ja leveys 40cm:


Aluksi vahvistamme raudoituksen halkaisijan ja palkkien lukumäärän yhteen vyöhön: lujituksen sallittu määrä
elementit pohjalevyn pohjaan lasketaan SNiP 52-01-2003 betoni- ja teräsrakenteiden perusteella ja niiden ei tulisi olla alle 0,1% RC-elementin S-poikkileikkauksesta.

eli 700 * 400 = 280 000 mm2 tai 2800 cm2. 0,1% = 2,8 cm2. Taulukon tietojen perusteella ja ottaen huomioon, että jos toisen puolen pituus on yli 3 metriä, sallitaan vähintään 12 mm: n paksuus; valitse halkaisijan ja vahvistuspalkin sauvat.

Vaakarungon sallittu läpimitta on 6 mm, jos kehyksen korkeus on alle 80 cm ja -8 mm, jos se on 85 cm tai enemmän.

Koko teipin pituus rakennukselle, jonka koko on 8x8m ja jossa ensimmäinen kantava seinä on 40 m / n. Päärungossa 3 baarissa kahden hihnan jaksollisen profiilin vahvistuksen kulutus on 40m * 6kpl = 240m + 3,5% = 248m / n. Poikittaiset sauvat asennetaan noin 50 cm: n etäisyydelle. Nauhan leveys 40 cm ja korkeus 70 cm, ottaen huomioon sisennykset, pituus kaikkien palkkien on:
Yhdelle yhteydelle tarvitaan 1,8m vahvistus: 30cm * 2 + 60cm * 2 = 1,8m.
41 cm pituudella ja 50 cm: n askeleella tarvitaan 82 liitäntää: 41 / 0.5 = 82. Toisin sanoen. poikittaisen vahvistuksen kokonaispituus on 147,6 metriä juoksevaa.
Vaakasuoran raudoituksen kokonaispituus №12 = 248m. Paino = 220,2 kg

Pystysuoran vahvistusnumeron kokonaispituus 6 = 147,6 m, kokonaispaino 32,8 kg.

Mitä vahvistusta tarvitaan perustaksi?

Säätiön sovitus on tärkeä osa talon perustamista. Siihen vaikuttavat kaikenlaiset kuormat. Siksi teräsbetonia käytetään betonin täyttämiseen (betoni, jossa on raudoitettu runko).

1 Vahvistustyypit säätiössä

Betonia käytetään täyttämään säätiö. Mutta tämä materiaali, vaikkakin erinomainen vahvuus ja kestävyys, on melko herkkä. Sen vuoksi sitä vahvistetaan vahvistamalla. Aikaisemmin vain metalleja käytettiin pääasiassa, mutta nykyaikaiset tekniikat ovat laajentaneet valintaa.

Nykyään 2 päätyyppistä vahvistamista käytetään säätiön vahvistamiseen:

 1. Metallia. Edustaa teräsputkia. Yleisimmin käytetyillä tangoilla on pyöreä poikkileikkaus. Sauvojen lujuusominaisuuksien parantamiseksi on ristikkäinen ruuvipinta.
 2. Lasikuitua. Komposiittitangot keksittiin 70-luvun lopulla. XX vuosisataa kuitenkin alkoi käyttää perustuksen rakentamisessa suhteellisen viime aikoina. Vähitellen alkoi metalli metalli. Ne on valmistettu kestävästä lasikuidusta. Tällaisten sauvien pääasiallinen etu on korroosionkestävyys, jota ei voida sanoa terästangoista.

Mikä vahvistus on parempi: metalli tai lasikuitu? Jokaisella vaihtoehdolla on sen edut ja haitat. Lisäksi toinen vaihtoehto on ilmestynyt äskettäin, ja käytännössä sen kestävyyttä ja voimaa ei ole vielä osoitettu.

Vahvikkeen pääparametri on sen poikkileikkaus (halkaisija). Metallivarret ovat halkaisijaltaan 5 - 32 mm, lasikuitu - 4 - 20 mm. Tämän ansiosta voit valita parhaan vaihtoehdon rakennuksen tai rakenteen rakentamiselle samalla, kun se antaa tarvittavan perustan vahvuuden.

Yksityisten talojen rakentamisen aikana käytetään halkaisijaltaan 8-16 mm teräsputkia. Se riippuu perustan täyttämiseen käytettävän vahvikkeen tyypistä. Terästangoista valitaan erikseen nauhat, laatat, paaluperustukset.

Lisäksi metallirakenteet on jaettu kahteen tyyppiin: uurrettu tai sileä pinta. Ensimmäistä vaihtoehtoa käytetään alueilla, joilla vetovoima laskee. Sileitä tangkoja käytetään yleensä yhdistäviä siltoja. Suurimmat kuormat eivät vaikuta niihin.

Erilaiset vahvikkeet perustukselle ja teräkselle. Tangojen valmistukseen voidaan käyttää hiiltä ja matalaseosteista terästä. Kuluttaja valitsee tuotemerkin tai ilmoittaa suoraan valmistajasta.

Millaista vahvistamista tarvitaan perustukseen riippuu monista tekijöistä. On tutkittava maaperä, kausittaiset muodonmuutokset, rakennuksen paksuus ja kaikki kuormat. Alustan (nauha, laatta, kyllästys) ulkonäkö ei ole yhtä tärkeä palkkien tyypin kannalta.

2 Metallikehyksen kokoaminen

Kellarissa oleva vahvike asennetaan eri tavoin. Yleensä metallikehys kootaan ensin vahvikkeesta, joka asennetaan sitten muottiin. Kehyksen kokoaminen voi myös olla erilainen.

Rakennusten ja rakenteiden teollisessa rakentamisessa metallitangot kootaan kehykseen käyttäen pistehitsausta. Näin voit nopeasti kokoon metallirakenteen. Tällä menetelmällä on kuitenkin omat vivahteensa. Ensinnäkin runko voidaan hitsata vain niistä tangoista, joissa merkintä "C" on merkitty. Toiseksi, hitsauksen avulla saavutetaan jäykkä liitäntä, joka on epäedullinen. Kuorman jatkuva vaikutus vaatii liitoksen aukon, joka ei kuulu hitsauksen aikana. Kolmanneksi, hitsaustangojen paikka menettää alkuperäisen voimansa.

Toinen suosittu tapa luoda puitteet on sitoa teräsputkia. Prosessin suorittaminen erikoisjohtolinjan avulla. Sen avulla silmukat luodaan ja kierretään terästangojen leikkauspisteeseen.

Säätiön sidonta, toisin kuin hitsattu runko, on vastoinkäymälä, joka jättää vähän liikkumisvapautta. Se voidaan tehdä mistä tahansa raudasta ja tankojen lujuus säilyy alkuperäisellä tasolla.

3 Pohja vahvistaminen

Säätösauvat perustuksessa riippuvat sen tyypistä. Jokaiselle yksittäiselle järjestelmälle on erilainen. Nauhapohjia käytetään halkaisijaltaan 10-14 mm. Valinta riippuu kuormituksesta: sitä voimakkaampi rakennus on rakenteeltaan, sitä paksumpi on vahvistuksen.

Nauhan pohja, korkeudesta riippumatta, vaatii laitteen vain 2 vahvistusvyötä: yksi yläosassa, toinen - alapuolelta. Jokainen vyö on valmistettu kahdesta pituussuuntaisesta rei'itetystä tangosta, jotka on yhdistetty 8 mm: n halkaisijaltaan pehmeällä vahvistuksella.

On tärkeää tietää, että tangot on täytettävä kokonaan betoniin, eikä mitään päätä pitäisi leikata. Tämä takaa kehyksen kestävyyden ja luotettavuuden.

Laattojen perustuksen vahvistaminen edellyttää merkittäviä investointeja sekä itse alustan laitetta. Laattojen säätiö on luotettavin ja kestävin mutta samalla kallein säätiö.

Laattapohjan vahvistamiseksi käytetään palkkeja, joiden halkaisija on halkaisijaltaan 10-16 mm. Tangojen halkaisija valitaan maaperän tyypin ja rakennuksen paksuuden perusteella. Mitä monimutkaisempia rakentamisen olosuhteet ovat, sitä paksummat sauvat.

Vahvistus koostuu 2 teräsvyöstä, joiden solut ovat 20 cm: n sivuisia.

Porauksen lisäämiseksi käytetään 10 mm halkaisijaltaan olevia sauvoja. Yhdessä paalussa on asennettu 2-4 baaria. Joskus lisää tangot on asennettu. Määrä riippuu kaadettavan paalun halkaisijasta. Vavat on sijoitettava vähintään 50 mm: iin paaluseinistä ja asennettava erikoisvalmisteisiin alueisiin. Nippulaadulle käytetään poikittaista poikkileikkausta, jossa on 6 mm poikkileikkaus.

Kuinka monta venttiiliä tarvitset?

Ennen kuin ostat vahvistuksen perustaksi, on tarpeen laskea tarvittava määrä. Jokaista perusmäärää määritetään erikseen. Laskentasääntöihin sovelletaan sääntelyasiakirjoja.

SNiP 52-01-2003 -standardin mukaan nauhalevyn osalta pituussuuntaisten tankojen suhteellisen pitoisuuden tulisi olla yli 0,1% betonipinnan kokonaispoikkipinta-alasta. Toisin sanoen, palkkien kokonaispoikkipinta-alan ja nauhan alueen suhde otetaan huomioon.

Kuinka monta vahvistusta tarvitset laattojen perustuksiin? Määrän määritys suoritetaan samalla tavalla kuin sen laskenta, kun kaistalepohja kaadetaan.

Edellä kuvattua kovametallin rakentamisessa tarvittavia vahvikkeita. Laskeminen on helppoa, kun otetaan huomioon yhden paalun tangot ja itse paalujen kokonaismäärä.

Luonnollisesti vahvistuksen ei pitäisi olla pienempi kuin sen pitäisi olla. Säätiön vahvuus riippuu siitä. Tämä vuorostaan ​​vaikuttaa koko rakennuksen luotettavuuteen ja sen käytön turvallisuuteen.

Näin venttiilillä on tärkeä tehtävä vahvan, luotettavan ja kestävän pohjan luomisessa.

Samanaikaisesti on tarpeen laskea oikein käytettyjen palkkien määrä, valita optimaalinen halkaisija ja palkkien tyyppi.

Säätiön sovitus

LAATUAA VALVONTAA LUOTETTAVA ALUSTA.

Asennus A3 Ø6

luokka A500S, pituus 6m, 9m

Asennus A3 Ø8

luokka A500S, pituus 6m, 9m

Liitännät A3 Ø10

luokka A500C, pituus 11,7 m

Asennus A3 Ø12

luokka A500C, pituus 11,7 m

Asennus A3 Ø14

luokka A500C, pituus 11,7 m

Teline A3 Ø16

luokka A500C, pituus 11,7 m

Nopea toimitus 24/7. Maksu tosiasia!

Soita numeroon 8 (495) 946-91-69

Lähetä pyyntö sähköpostitse: Sähköposti: [email protected]

Liittimien myynti toteutetaan toimittaessa Moskovassa ja Moskovan alueella sekä sopimuksella asiakkaan kanssa missä tahansa Venäjän alueella.

Tarjoamme erilaisia ​​maksuvälineitä laitteistoihin: käteisellä maksamatta olevat maksut, maksut lähettimelle toimitettavaksi.

Säätiö. Säätiön sovitus. Säätiön vahvistuksen hinta.

Talon rakentaminen alkaa säätiöltä. Seuraavat tyyppiset perustukset ovat: pylväsnauha, teippi (monoliitti tai esivalmistettu), laatta ja kasa. Jokaisesta tyypistä on välttämätöntä valita oikea halkaisija ja palkki. Niinpä laattojen valmistukseen on käytettävä lujitetta, jonka aallotettu pinta on halkaisijaltaan vähintään 10 mm luokka A500C, 35GS. Nauhatalustalle, yksittäisten talojen rakentamiseksi, raudoitusta käytetään pääosin 10-12 mm, harvemmin 14 mm.

Pilarin perusta. Vahvistuspylväät eivät ole järkevää käyttää paksua raudoitusta, halkaisijaltaan 10 mm riittävän. Aaltopahvia käytetään pystysuorille tankoille, vaakasuoria palkkeja käytetään vain sitomaan ne yhteen kehykseen. Useimmin postivahvikotelo on 2-4 tankoa, joiden pituus on yhtä suuri kuin sarakkeen korkeus.

Paras aika perustaa säätiö on kevät, talvella nollan alapuolella oleva lämpötila häiritsee välilehteä (nollan alapuolisen lämpötilan takia, betoniseoksen jäätyminen veteen, mikä on täysin vasta-aiheista betonille).

Tyypit säätiöt

Strip-perustukset ovat talojen rakentamisessa raskas betoni-, kivi-, tiiliseinät sekä raskaiden kattojen kanssa.

Tällainen säätiö on välttämätön, kun järjestetään kellari, autotalli talon alle tai kellarikerros oletetaan. Jos pohjaan kohdistuu epätasaisia ​​muodonmuutoksia, on myös mah- dollista sijoittaa nauhalevy jatkuvaan vahvistettuihin hihnoihin. Tällaisen pohjan pohjan sijainti on 20 cm maanpinnan alapuolella. Kuivilla tai hiekkapohjaisilla mailla asetetaan matala perustus (yli jäädytyssyvyys, mutta vähintään 50-60 cm).

Kaistaleperustuksia käytetään harvoin voimakkaasti kohottavilla ja syvällä jäädytyksillä.

Nauhasäätiö on kahta tyyppiä - monoliittista ja esivalmistettua.

Aallotetun aallotuksen 8, 10, 12, 14, 16 karkaisu.

Laattojen perustuksia käytetään epätasaisissa ja erittäin puristettavissa maissa. Tällaisia ​​perustuksia kutsutaan usein "kelluvaksi". Niiden suuri tukipinta voidaan merkittävästi vähentää pintapaine, ja rivat liittää näiden konstruktien riittävä kestävyys monisuuntaisen kuormituksen aikana kohdataan pakastamiseksi, sulattamiseksi ja maaperän menetys.

Pohjalevyt ovat yksi luotettavimmista kellarivaihtoehdoista, mutta myös yksi kalleimmista. Laitteessa kelluva perusta edellyttää suurempaa materiaalin kulutus - lujat betonin ja Raudoitusteräksen - ja voi olla perusteltua silloin, kun muissa suoritusmuodoissa perustukset eivät pysty antamaan tarvittavia vakautta voimakkaasti nousemassa ja pehmeässä maaperässä.

Monoliittisen levyn paksuus, jopa matala- rakennuksille, ei saa olla pienempi kuin 250 mm ja raudoitustiheys alle 100 kg / m3. Tällaisen säätiön kustannukset kasvavat johtuen tarvittavasta laitteesta hiekka- ja murskattujen tyynyjen alla, joiden paksuus on 100-150 mm.

Pilarin perustukset - tällaista perustusta käytetään taloja, joissa on kevyitä seiniä - puisia, rungon suojia, kiinteiden muottiosastojen seinämiä. Tällainen säätiö on 1,5-2 kertaa taloudellisempi kuin nauhamateriaaleja. Sarakkeet on pystytetty kaikkiin kulmiin, seinien leikkauspisteeseen, seinämien alle, raskaasti kuormitetuvien palkkien kannattimien alla ja muissa kuormituspisteissä. Pylväät voivat olla puuta, kiveä, tiiliä, betonia ja teräsbetonia.

Keskitason asema ryhmien ja monoliittisten esivalmistettujen monoliittisten perustusten välillä. Tällaisen säätiön perustana ovat esivalmistetut monoliittiset raudoitetut betonirakenteet, jotka sisältävät tehdasolosuhteissa valmistettuja seiniä ja lattioita sisältäviä ohutseinäisiä komposiittisia kiinteitä seinämateriaaleja.

Jyrsijöiden perustuksia käytetään pienissä taloissa, joissa ei ole kellarissa.

Kun käytetään halkaisijaltaan ja syvyydeltään halkeamia, porattuja perustuksia voidaan käyttää raskaille ja erittäin raskaille rakennuksille ja esineille.

Joissakin tapauksissa vain tylsät säätiöt mahdollistavat hankkeen toteuttamisen. Rakentamisen tiheys, dynaamiset dynaamiset kuormitukset naapurimaiden rakennuksissa ajomallien asettamisen aikana lisäävät yhä enemmän asiantuntijoita kiinnittäen huomiota porakoneiden perustuksiin.

Säätövarusteet

Jokaisen kodin perusta on sen perusta. Se on tämän elementin laatu, joka määrittää koko rakennuksen luotettavuuden, turvallisuuden ja kestävyyden. Betonipohjan lujuutta täydentää teräsrunko, joka on tehty vahvikkeesta. Puhumme tänään siitä, mikä vahvistaminen toimii parhaiten säätiölle, kuinka paljon se tarvitsee riippuen säätiön tyypistä ja siitä, kuinka paljon rakennuskustannukset ovat.

Materiaaliluokat

Jotta voisimme vastata kysymykseen, mitä vahvistusta on käytettävä säätiölle, kannattaa käsitellä käytettävissä olevaa aluetta. Normien mukaisesti voidaan käyttää seuraavia materiaalityyppejä raudoitettujen betonirakenteiden muodostamiseen:

 • Kuuma ratsastus, jossa on sileä tai aallotettu päällyste, jonka läpimitta on 6 - 40 mm;
 • Vahvistettu termomekaanisella menetelmällä, jossa on aallotettu pinta ja 6 - 40 mm: n osa;
 • Kylmä menetelmä hidastaa, aallotettu pohja ja halkaisija 3 - 12 mm.

Valittaessa, mitä raudoitusta käytettäväksi säätiölle kannattaa muistaa, että tätä materiaalia edustaa useat luokat. Yleisimmin käytettyjä tuotteita on lyhyt А-I (А240), joilla on sileä ydin tai А-III (А400, А200С), joiden ydin on peitetty erityisellä uralla.

Kuten käytännössä käy ilmi, on parempi käyttää toista vaihtoehtoa, koska aallotuksen läsnäolo lisää betoniin tarttumista, mikä estää halkeamien ja halkeamien muodostamisen sekä erinomaisen kestävyyden venymän ja puristuksen suhteen. Sileän pohjan omaavaa materiaalia käytetään useimmiten pystysuuntaisena tai vaakasuorana liittona sisäisiin rakenteisiin.

Materiaalin laskeminen peruslevytyypille

Laskelmat tehdään 6x6 metriä mittaisen talon esimerkissä. Ankkuri on vakio, jossa on uria ja halkaisija 12 mm.

Joten lujitettavuus laadukkaalle laatatalustalle asetetaan noin 20 cm: n korkeudella - 31 baaria tarvitaan pitkin ja poikki (62 sauvaa yhtä vahvistusvyötä kohti, kaksi vastaavasti 124).

Rodin pituus on 6 m, virtausnopeus on 744 m. Ylemmän ja alemman verkon liittämiseen tarvitaan 961 liitäntää, joiden pituus on noin 10 cm. Yhteensä - 96,1 lineaarimittaria.

Korkealaatuisen nauhalevyn vahvistamisen kokonaiskustannukset ovat 840,1 m pitkät juoksumatrit.

Neuloverkon lukumäärää lasketaan kertomalla yhteyksien lukumäärä (961 ylhäältä ja alhaalta, yhteensä 1922) yhden (0,3 m) koon mukaan. Yhteensä on 576,6 m.

Nauhapohjan laskeminen

Laskelmat tehdään talon esimerkkinä, kooltaan 6x6 m. Pitkittäisraudoitukseen käytetään materiaaliluokkaa A-III, jonka poikkileikkaus on 12 mm. Pysty - ja poikittaisluokkaan АI, poikkileikkaus 6 mm.

Asennusvaiheen asennusvaippa on 30-40 cm, ja siinä on neljä pitkittäistä sauvaa (kaksi ylä- ja alareunassa). Tällaisen pohjan kokonaispituus 6x6-talossa on 30 m (24 on seinien kehä, 6 on sisäseinän pituus). Tästä seuraa, että tangon kokonaiskulutus pituussuuntaisella lujituksella on 120 m.

Pysty- ja poikittaisraudoitustangot asetetaan 0,5 metrin välein. Seinämän korkeus on 0,7 metriä, leveys 0,3 metriä ja etäisyys 5 cm etäisyydelle pohjasta, kullekin liitokselle vaaditaan 1,6 metriä lujitetta, jossa on sileä pohja. Kun yhdisteiden 61 kokonaismäärä on kokonaiskustannus 97,6 m.

Yhdelle lujitukselle vaaditaan 0,3 metriä vaijeria hyvästä nauhamaisesta pohjasta, meillä on 61 liitäntää ja jokainen niistä koostuu neljästä nipusta. Eli kokonaiskustannukset ovat 73,2 m.

Issue hinta

Jäljelle jää vain selvittää, kuinka paljon tämä "ilo" maksaa. Laskelma perustuu kustannuksiin 1 tonnin tuotteista ja 1 metrin pituisesta painosta. Tällöin 12 mm: n poikkileikkaukseltaan 0,8 cm: n painoinen paino on keskimäärin 27 000 ruplaa tonnilta.

Materiaalin, jonka halkaisija on 6 mm, paino on 0,222 per 1 metriä ja keskimääräinen hinta on noin 29 000 ruplaa tonnilta.

Mittareiden kokonaismäärän ja materiaalin keskimääräisten kustannusten tunteminen ei ole vaikeaa laskea kustannuksia.

johtopäätös

Säätörakenteen rakenteen lujittaminen mahdollistaa rakenteen vahvistamisen mutta myös betonin kulkeutumisen vähentämisen sekä alusrakenteiden halkeamien ja muodonmuutoksen estämisen, mikä lisää rakennettavan rakennuksen tai rakenteen yleistä käyttöikää.

Säätiön sovitus

Mitään yksittäistä rakennetta ei pystytä rakentamaan ilman erityistä perustusta, johon koko rakenne on. Sen luotettavuus määräytyy ja rakennuksen kestävyys. Yksi käyttöiän pidentämiseen on käyttää (jopa rakennusvaiheessa) vahvistusta säätiölle. Miksi sitä tarvitaan?

Yksi betonituotteiden ominaisuuksista - niiden suuri lujuus (artikkeli betonin merkistä säätiölle). Mutta tämä on vain puristusta varten. Mutta venyttely on paljon vähemmän (jopa 50 kertaa). Rakennuksen toiminnan aikana sen perustana on runsaasti kuormia, joiden sovellusvoimien vektorit ovat suunnattu eri suuntiin. Rakennuksen koko massa "murskaa" alaspäin (puristus), ja betonille se ei ole kauheaa, koska se lasketaan samanlaisesta kuormituksesta. Mutta tämä koskee sen yläosaa.

Mutta se, joka on haudattu, altistuu monisuuntaisten voimien vaikutuksille. Se vaikuttaa maakerrosten liikkumiseen, maanviljelytekniikan muutoksiin, jotka tapahtuvat järjestelmällisesti ja liittyvät lämpötilan, paineen ja lukuisten muiden tekijöiden vaihteluihin. Tietyllä yksinkertaistamisella voidaan sanoa, että "vetovoimat" vaikuttavat pääasiassa talon pohjan alaosaan. He voivat kirjaimellisesti murskata puhdasta betonia. Teräs on paljon vastustuskykyisempää vastaaville kuormituksille. Siksi perustus on vahvistettu.

Mitä kannattaa harkita laskupalkin laskennassa

 • Tangon rei'itetty pinta antaa luotettavamman kytkennän pakastetulla betonilla.
 • Verkon pystysuorat ja poikittaiset verkot ovat vähemmän stressaita kuin pituussuuntaiset. Näissä 2 "suunnassa" voit viedä palkin, jonka sileä osa on 6 tai 8 mm.
 • Poikittaisen ja pystysuoran välinen etäisyys - 15 - 35 cm. Joissakin tapauksissa jopa 60.
 • Monoliittisen perustuksen vahvistusta ei usein haudata, koska pääjännitys putoaa sen pintaosaan.
 • Tangon välinen rako riippuu säätimen korkeudesta.
 • Ankkuri tarvitsee suojaa kosteudelta. Sen vuoksi minimietäisyys palkkeista täytteen pintaan on 5 cm.

Raudoituksen laskeminen nauhan perustuksille

 1. Pohjan kehä mitataan.
 2. Lasketaan sisäisten seinien (laakeri) pituus, joka myös seisoo perustustukeen.
 3. Ruutuun (verkko) olevien tangojen määrä määritetään.
 4. Kahden ensimmäisen pisteen saadut tiedot on tiivistetty ja kerrottu vaatimuksen 3 mukaisten laskelmien tuloksella.

Esimerkkinä määrittelemme, mitä raudoituksen määrää tarvitaan perustaksi, jos talossa on 6 x 6, jossa on sisäseiniä - 2, ristikko koostuu 4 bar pituussuuntaisesta osasta 8 mm.

Määritä rakenteen kehä (metreinä): 6 x 4 (sivut) = 24 m.

Mitataan sisäseinien pituus - 6 + 6 = 12 m.

Laske kehyksen kokonaispituus - 24 m + 12 m = 36 m.

Tarvitaan sauva - 36 mx 4 = 144 m.

Säätöraudoituksen hinta määräytyy kehyksen koon ja palkin hinnan mukaan. Jälkimmäinen riippuu sen halkaisijasta ja pinnasta (aallotettu tai sileä).

Esimerkiksi teräkselle A500 (pituus ja paino):

Laskentamallin laskeminen yksityisen talon nauhan perustuksille

Tähän mennessä rakennustyömailla ei ole mitään rakennustöitä, kuten matala rakennus tai pilvenpiirtäjä. Ja yksi-kaksikerroksisten yksityisten talojen perusta, se ei yleensä ole vaihdettavissa.

Mutta valitettavasti kaikki eivät osaa laskea oikein ja käyttää taloudellisesti palkkia, kun rakennat talon perustan.

Monet uskovat, että poikkileikkaus ja metallipuiden lukumäärä perustetuissa sääolosuhteissa eivät ole erityisen tärkeitä, ja käytä kaikkea, mikä on kätevää, sidelangasta metalliputkiin. Mutta tällainen paheksunta voi olla huono vaikutus tulevaisuudessa, sekä itse säätiölle että seisomaan taloon.

Jotta tulevan kodin palvella sinua monta vuotta, on tarpeen, että talon perustus on riittävän vahva ja kestävä, ja säätiön vahvistamisen oikea laskenta on tässä tärkeässä asemassa.

Tässä artikkelissa suoritetaan laskentamenetelmä metallivahvikkeella, jos lasikuituvahviste on laskettava, sinun on otettava huomioon sen ominaisuudet.

Yksityisen talon liuskan perustan lujittaminen ei ole yhtä monimutkaista kuin miltä se näyttää ensimmäisellä silmäyksellä, ja pienentää vain vahvistamisen tarvittavan halkaisijan ja sen määrän määrittämistä.

Vahvistusnauhan perustus

Vahvistetun betoniteräsnauhan oikean laskemisen kannalta on tarpeen harkita tyypillistä nauhalementtien vahvistamista.

Yksityisille matalille rakennuksille käytetään pääasiassa kaksi vahvistusohjelmaa:

 • neljä tankoa
 • kuusi tankoa

Mikä vahvistusjärjestelmä valita? Se on hyvin yksinkertainen:

SP 52-101-2003 -standardin mukaan samaan riviin sijoitettujen vierekkäisten raudoitusten välinen suurin etäisyys ei saa olla yli 40 cm (400 mm). Äärimmäisen pitkittäisen raudoituksen ja pohjan sivuseinän välisen etäisyyden on oltava 5-7 cm (50-70 mm).
Tässä tapauksessa, kun kellarileveys on yli 50 cm, on suositeltavaa käyttää vahvistusohjelmaa kuudella vavalla.

Ja niin, nauhalevyn leveydestä riippuen valitsimme vahvistusohjelman, nyt on valittava raudoituksen halkaisija.

Raudoituksen läpimitan laskeminen säätöön

Poikittaisen ja pystysuoran vahvikkeen halkaisijan laskeminen

Poikittaisen ja pystysuoran raudoituksen halkaisija on valittava taulukon mukaan:

Yksi- ja kaksikerroksisten yksityisten talojen rakentamiseen käytetään yleensä pystysuuntaisia ​​ja poikittaisia ​​vahvikkeita, joiden läpimitta on 8 mm, ja tämä on yleensä melko riittämätön alhaisten yksityisten rakennusten liuskeille.

Pitkittäisen vahvikkeen halkaisijan laskeminen

SNiP 52-01-2003: n mukaan pituussuuntaisen lujituksen vähimmäispoikkipinta-alan on oltava nauhalevyssä 0,1% raudoitetun betonin kokonaispoikkileikkauksesta. Tämä sääntö on välttämätöntä, kun valitaan raudoituksen läpimitta.

Kaikki on kirkasta lujitetun betoniliuskan poikkipinta-alan kanssa, on syytä moninkertaistaa säätiön leveys sen korkeudella, ts. Jos nauhan leveys on 40 cm ja korkeus 100 cm (1 m), leikkausalue on 4000 cm2.

Lujitteen poikkipinta-alan tulee olla 0,1% pohjan poikkipinta-alasta, joten tarvittava alue on 4000 cm 2/1000 = 4 cm2.

Jotta ei voitu laskea kunkin sauvahylsyn poikkipinta-alaa, voit käyttää yksinkertaista merkkiä. Sen avulla voit helposti noutaa vaaditun raudoituksen läpimitan säätiölle.

Taulukossa on hyvin vähäisiä epätarkkuuksia, jotka liittyvät pyöristysnumeroihin, älä kiinnitä huomiota niihin.

Tärkeää: Kun nauhan pituus on alle 3 m, pituussuuntaisten lujitustangojen vähimmäishalkaisijan on oltava 10 mm.
Kun nauhan pituus on yli 3 m, pituussuuntaisen vahvistuksen vähimmäishalkaisijan on oltava 12 mm.

Ja niin, meillä on raudoituksen vähimmäispoikkipinta poikkileikkauksessa, joka on yhtä suuri kuin 4 cm2 (tämä perustuu pituussuuntaisten palkkien lukumäärään).

Leveys 40 cm, riittää, että voimme käyttää neljällä sauvalla varustettua vahvistusohjelmaa. Palaamme pöytään ja tarkastelemme sarakkeessa, jossa annetaan arvot 4 vahvistuspalkille ja valitse sopivin arvo.

Täten päätämme, että perustamaamme 40 cm leveä, 1 m korkea, jossa on neljä sauvaa lujitemuovaus, sopivin vahvistus, jonka halkaisija on 12 mm, koska 4 tällaisen halkaisijan sauvan poikkipinta-ala on 4,52 cm2.

Rungon vahvikkeen halkaisijan laskenta kuuden tangon kanssa suoritetaan samalla tavalla, vain arvot on jo otettu sarakkeesta kuudella tankoilla.

On huomattava, että pitkittäissuuntaisen raudoituksen nauhalumpuille tulisi olla sama halkaisija. Jos jostain syystä on vahvistettu eri halkaisijat, on käytettävä alempaan riviin suurempia halkaisijoja.

Laskentamäärän laskeminen säätiölle

Ei ole harvinaista, että vahvistus tuodaan rakennustyömaalle ja kun kehys alkaa neuloa, osoittautuu, että se ei riitä. Meidän on ostettava enemmän, maksettava toimituksesta, ja nämä ovat jo ylimääräisiä kuluja, jotka eivät ole ollenkaan toivottavia yksityisen talon rakentamisessa.

Jotta tämä ei tapahdu, on tarpeen laskea oikein raudoituksen määrä säätiölle.

Oletetaan, että meillä on tällainen säätiöjärjestelmä:

Yritetään laskea tällaisen kaistaleen raudoituksen määrä.

Pitkittäisen vahvikkeen lukumäärän laskeminen

Jotta laskettaisiin tarvittava määrä pituussuuntaista vahviketta säätöön, voit käyttää karkeaa laskentaa.

Ensin sinun täytyy löytää säätiön kaikkien seinien pituus, meidän tapauksessa meidän on oltava:

6 * 3 + 12 * 2 = 42 m

Koska meillä on 4-ytimen vahvistusjärjestelmä, tuloksena oleva arvo on kerrottava 4:

Olemme saaneet kaikkien pituussuuntaisten vahvistuspalkkien pituuden, mutta älä unohda, että:

Laskettaessa pituussuuntaisen lujituksen lukumäärää on otettava huomioon vahvistuksen käynnistäminen telakoinnin aikana, koska se usein tapahtuu, että lujitus toimitetaan pitkän sauvan 4-6 m: n osaan ja tarvittavan 12 m: n saavuttamiseksi meidän on kiinnitettävä useita tankoja. Telakoiden vahvistuspalkkien täytyy olla päällekkäin, kuten alla olevassa kaaviossa on esitetty, raudoituksen käynnistämisen tulee olla vähintään 30 halkaisijaltaan, ts. käytettäessä 12 mm: n halkaisijaltaan vähintään 12 * 30 = 360 mm (36 cm).

Tämän käynnistämisen mukauttamiseksi on kaksi tapaa:

 • Tee tangon asettelu ja laske tällaisten liitosten määrä
 • Lisää noin 10-15% tuloksena olevaan kuvaan, yleensä tämä riittää.

Käytämme toista vaihtoehtoa ja laskemalla perustan pituussuuntaisen vahvistuksen lukumäärää, meidän on lisättävä 10% 168 metriin:

Tällöin laskettiin vain pituussuuntaisen vahvistuksen määrä, jonka läpimitta oli 12 mm, nyt lasketaan poikittaisten ja pystysuuntaisten sauvojen lukumäärä metreinä.

Poikittaisen ja pystysuoran vahvikkeen lukumäärän laskeminen kaistaleelle

Laskeaksemme poikittaisen ja pystysuoran vahvistuksen lukumäärää käännymme jälleen järjestelmään, josta on selvää, että yksi "suorakulmio" jättää:

0,35 * 2 + 0,90 * 2 = 2,5 m.

Erityisesti otin marginaalin 0,3 ja 0,8, mutta 0,35 ja 0,90, jotta poikittainen ja pystysuora vahvike olisi hieman ulos muodostetusta suorakulmiosta.

Tärkeää: Erittäin usein rungon asentamisessa jo kaivettuun kaivoon pystysuora vahvike sijoitetaan kaivannon pohjaan ja joskus jopa hieman asettuu maahan, kehyksen vakauden parantamiseksi. Niinpä se on otettava huomioon, ja laskentaan ei ole tarvetta, vaan pystysuoran vahvistuksen 0,9 metrin pituutta, vaan sitä on lisättävä noin 10-20 cm: n korkeudella.

Nyt lasketaan tällaisten "suorakulmioiden" lukumäärä koko kehyksessä, kun otetaan huomioon, että nauhojen perusseinien kulmissa ja liitospaikassa on kaksi tällaista "suorakulmioa".

Jotta et kärsisi laskelmasta ja et yritä sekaantua joukkoon numeroita, voit yksinkertaisesti piirtää perustadiagrammin ja merkitä sen, jos sinulla on "suorakulmiot" ja laske sitten ne.

Otetaan ensin pisin sivu (12 m) ja lasketaan sen poikittaisen ja pystysuoran vahvistuksen määrä.

Kuten kaaviosta voidaan nähdä, 12 metrin puolelta löytyy 6 "suorakaiteen" ja kaksi osaa 5,4 metrin seinästä, joista kullakin on 10 uutta siltaa.

Näin meillä on ulos:

6 + 10 + 10 = 26 kpl.

26 "suorakulmioita" toisella puolella 12 m. Vastaavasti katsomme hyppääjiä 6 m: n seinälle ja olemme löytäneet 10 hyppyjä yhden kuuden metrin seinälle liuskajohdosta.

Koska meillä on kaksi 12 metrin seinää ja 6 metrin seinämillä meillä on 3,

26 * 2 + 10 * 3 = 82 kappaletta.

Muista, että laskemme mukaan jokainen suorakulmio tuotti 2,5 metriä vahvistusta:

Venttiilien lukumäärän lopullinen laskenta

Olemme määrittäneet, että pituussuuntainen vahvistus on halkaisijaltaan 12 mm ja poikittainen ja pystysuora halkaisija 8 mm.

Edellisistä laskelmista havaittiin, että tarvitsemme 184,8 m pituussuuntaista lujitetta ja 205 m poikittaista ja pystysuoraa vahvistusta.

Sattuu usein, että jäljellä on paljon pieniä vahvistusosia, jotka eivät sovi mihinkään. Ottaen huomioon tämän, sinun täytyy ostaa rebar hieman enemmän kuin se osoittautui laskelmassa.

Edellä olevan säännön mukaisesti meidän on ostettava 190 - 200 m vahvistus, jonka halkaisija on 12 mm ja 210-220 m vahvistus, halkaisija 8 mm.

Jos vahvistus pysyy - älä huoli, se tulee käteväksi jopa kerran rakennusprosessin aikana.

Säätöasennelma 12 mm А3 А500С, 35ГС, 25Г2С 11,7 m; 6m, 12m

Liitokset 12 mm: n A3-mallille, toimitetaan tilauspäivänä

Asennustyöt 12 mm: n A3 - vaaditun rakennusmateriaalin perustamiseksi, erittäin vahva ja kestävä. Se suojaa rakennetta raskaiden kuormitusten aiheuttamilta vaurioilta ja estää halkeamien ilmenemisen.

Se on valmistettu kuumavalssatuista teräslaaduista (käytetään palkkiluokan A3 (A500) valmistukseen:

 • 35GS - alhaisen seosterästä erilaisille hitsatuille rakenteille;
 • 25G2S - alhainen seosteräs, jota käytetään aaltoputkien tuottamiseen;
 • A500C - lujittava teräs, jota käytetään monoliittirakenteessa;

Varusteet perusta 12 mm halkaisijaltaan käytetään vahvistamaan ZHBK (lisätä niiden puristuslujuus, vetolujuus ja taivutuslujuus), rakentaminen asuin- ja teollisuusrakennuksiin, vahvistamalla päällekkäisyyksiä, voidaan luoda luja ja kestävä esineiden minimaalisella päällekkäisyyttä, ja myös käytetty valmistuksessa lattialaattojen, rakentaminen teillä ja lattiatäytteillä, joissa pinnalla on suuri kuorma.

Säätökorkeus 12 mm A3 GOST kelat:

Säätöasento A3 12 mm on valmistettu GOST 5781-82, GOST R 52544 ja STO ASChM 7 mukaan. 1 metrin vahvistus A3 painoiselle tasolle 12 mm on 0,888 kg. Mittarilukumäärä tonnilta - 1126,13 m.

Tangojen pituus on 6 m, 11,7 m, 12 m. Toimitetaan keloissa ja tangoissa.

 • lisääntynyt vahvistusvaikutus
 • maksimaalinen tarttuvuus betoniin
 • hitsauksen helppous johtuen muovaisuudesta
 • kestävyys aggressiivisille ympäristöille ja raskaille kuormille
 • kestävyys käytössä
 • lisääntynyt jäätymisvastus

12 mm: n lattiapäällysteen A-III-raudoitus on varastoitu katettuun varastoon, minkä johdosta se ei ole altis korroosiolle.

1 tonnin ja 1 metrin vahvikkeen hinta A3 12 mm: n säätiölle on ilmoitettu arvonlisäverolla ja vaihtelee pyydettyjen tuotteiden määrän mukaan!

Haluatko ostaa valmistajaan Moskovan A3 12 mm: n perustarpeet?

Yli viiden vuoden ajan yhtiömme on menestyksekkäästi myynyt ja myynyt A3-kalusteita. Omien ostosten ansiosta voimme kilpailla, joten jos tarvitset valmistajan A-III 12 mm: n säätiön varusteita, yrityksen hintamme ilahduttavat sinut.

Työskentelemme ilman välikäsiä, mikä tarkoittaa, että ehdotus venttiileistä on kannattavin.

Voit noutaa tilauksen omalla pickupilla varastosta tai hoitaa meille toimitusta. Meillä on oma laivasto, jossa on 14 yksikköä koneita, joilla on eri kantavuus. Valinta on sinun!

Jos sinulla on kysyttävää ruudukon valinnasta, tilaa erikoisasiantuntijanne ilmainen neuvonta!