FIXTURES

Voit myös tilata metallin puhelimitse + 7 (985) 8000 - 600

Tavaroiden A3 kuvaukset nro 10

Teräsraudoitus 10 mm on valmistettu alhaisesta seoksesta tai hiiliteräksestä kylmäpiirustuksella tai kuumavalssauksella. Valmis tuote toimitetaan sauvoille tai keloille.

Vahvistuksen paino 10 mm paksuudeltaan 0,617 kg / m. Luokan A3 metallivalssauksella on aallotettu pinta. Piirustus viedään sauvoihin painamalla lopullisessa tuotantovaiheessa. A3 10 mm: n ankkuri pitää pitoansa paremmin, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin betoniterästuotteiden valmistukseen.

Vahvistuksen valmistuksessa käytetään usein lisäaineita, jotka parantavat valmiin materiaalin laatua. Joten saat rullatut korroosionkestävät, lisääntyneet voima ja niin edelleen.

Erikseen vahvistettu lujitus on GOST 10884-94: n mukaista, joka on tarkoitettu kantavien seinien vahvistamiseen. Tällaista materiaalia käytetään rakenteissa, joihin sovelletaan erityisen suuria lujuusvaatimuksia.

Menetelmänä teräsluokan A3 valmistamiseksi käytetään perinteisesti kuumavalssattua tai kylmävedettyä menetelmää. Jotta lopputuotteelle saadaan lisäominaisuuksia (kohokuviointi, parannetut lujuusominaisuudet), materiaali voi olla lisälämpökäsittely, piirustusprosessi tai puristus.

Erota runkopalkki julkaisutyypin mukaan: mittapituus ja mittamaton. Tuotteet pakataan paikoilleen tai myydään sauvoissa.

Ennen kuin ostat, kiinnitä huomiota tuotteen laatuun. On hyödyllistä tutustua arvosteluihin sekä puolueen tarkastamiseen paikan päällä. Materiaalissa ei saa olla ilmareikiä, halkeamia tai muita ilmeisiä pintavirheitä. Mittarin myydyistä varusteista tulisi olla samanpituisia tankoja. Kiinnitä huomiota tuotteiden merkintöihin - se tarkoittaa tavallisesti tuotteiden luokkaa, sen koostumusta ja tarkoitusta.

Jos olet kiinnostunut ruostumattomasta teräksestä (rullatut, hitsatut, litteät), vahvistavat ja hitsautuneet rakenteet, rakenna rakenteita teräsbetonirungoilla - valintasi on 10 vahvistus. Voit ostaa sen suoraan valmistajalta tai valtuutettujen välittäjien kautta.

Vahvistimen kustannukset 10 mm voidaan osoittaa mittarin tai tonnin kohdalla. Armature 10 - hinta per metri on 17,98 ruplaa tonnilta - 28 200 ruplaa. Venttiilin 10 loppukustannukset riippuvat tilattavan erän koosta. Lue myyjältä toimitusehdoista!

Asennuksen paino 10 mm / metri: Taulukko painosta ja metrien määrä tonnia kohden!

Pohjapanssareita käytetään betonin vahvistamiseen. Ne neulovat verkon, joten se vie venytysvoiman, joka menee betoniin. Rakennusalalla käytetään usein usein 10 millimetrin poikkileikkauksen palkkaamista. Ja armo-ruhon tai ristikon luomiseksi sinun on tiedettävä 10 mm: n raudan tarkka paino. per metri. Tässä artikkelissa puhumme tästä terästuotteesta.

Vahvistuksen paino määräytyy aina standardin GOST5781-82 mukaan, se kertoo, mitä painoa ja muita parametreja pitää lyödä. Armeeri valmistetaan kahta tyyppiä:

  • kuumavalssatut;
  • kylmävalssatut.

Varsinainen vuokraus syntyy metallivarret tai -sauvat muodossa.

Armour 10 mm paino 1 metri

Rakennustöiden tai valmiiden esineiden arvioimiseksi sinun täytyy tietää tarkat massat vahvistetuista rakenteista. Selvitä, kuinka paljon raudoitus painaa 10 mm. se on mahdollista yksinkertaisella tavalla: summataan pituus ja kerrotaan metallitelan juoksupainolla.

Jotta voit selvittää juoksumittareiden massan, sinun on tarkistettava pöydällä, jossa näytetään kaikki mitat, niiden paino ja mittatilavuus tonnilta.

Taulukko painon ja mittareiden lukumäärän tonnia kohden, jonka halkaisija on 10 mm.

Yhden metrin halkaisijan ja massan suoraa taulukkoa on esitetty 1 metrin lujuudella. GOST 5781-82 -standardin mukaisen teräsbetonin painoarvon perusteella voit arvioida valssauksen kerrointa (raudoituksen massan suhde betonin määrään) ja laskea, kuinka monta tarvikepalkkia (per betonikuutio) ).

Kuinka paljon ankkuri painaa 10 mm? Pöytä.

Kuinka monta metriä vahvistusta 10 mm. tonni? Pöytä.

Kun sinulla on edellä oleva taulukko, tiedät aina tämän terästuotteen tarkan määrän ja painon halutun poikkileikkauksen halkaisijan mukaan. Tämä ei tee paljon ponnistuksia kustannusten laskemiseksi ennen ostoa, niin että se suojautuu tarpeettomilta kustannuksilta.

Miten tehdä itsenäinen laskelma?

Ilman taulukkotietoja raudoitusverkon kokonaispaino tai yhden juoksumittarin paino voidaan laskea online-laskimella tai tehdä se itse. Tällöin verkon lujitustangojen pituus, esimerkiksi 1 m2: n pinta-ala, kerrotaan yhden lineaarisen käsinojan mittarin painosta. Teräksen tilavuus 1 m: n kohdalla tutkittavalle metallisylinterille on 1 metri x (Π x D2 x / 4).

Lujitustangon paino on yhtä suuri kuin saadun tilavuuden johdannainen ja raudoituksen ominaispaino, joka on 7850 kg / m3. Tämä yksinkertaistettu menetelmä mahdollistaa yhden metrin lujitustangon painon kilogrammoina laskemisen sekä painon muuttamisen pituusyksiköksi (metreinä).

Rebar-taulukko.

Rebar-luokan taulukko.

luokka

Halkaisija mm

Teräslaatu

St3kp, St3ps, St3sp

St5sp, St5ps, 8G2S

35GS, 25G2S, 32G2RPS

Kuinka selvittää massiivisen massan massa? Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen tarkistaa laskentataulukko ja löytää siinä rakenteessa käytetyn raudoituksen nimellishalkaisija (profiilin numero). Voit laskea raudoituspainon käyttämällä verkon vahvistuspainonlaskinta kaistaleelle.

Halkaisija (mm)

Paino kg / m

Laskettaessa painoa metreinä kannattaa myös käyttää taulukkoa. Esimerkiksi 1 metrin 12 mm raudoituksen paino on 0,88 kg.

Mittausmittareiden määrä tonnilta määritetään seuraavan taulukon avulla:

Halkaisija (mm)

Mittarit tonnilta

Tiivistelmä taulukosta teknisistä tiedoista venttiilistä.

Rebar-luokka mekaanisten ominaisuuksien mukaan

standardi

Markastali

Vahvistimen läpimitta, mm

Rebar-tuotantomenetelmä

Profiilinäkymä

AI (A240)

St3kp, St3ps, St3sp

A-II (A300)

Jaksollinen profiili, jossa on kaksi pituussuuntaista kylkiluuta ja poikittaiset kylkiluut, jotka kulkevat kierukkamaisia ​​viivoja pitkin samalla profiilin molemmilla puolilla

18G2S

Ac-II (Ac300)

A-III (A400)

jaksollinen profiili, jossa toiset pituussuuntaiset kylkiluut ja poikittaiset kylkiluut kulkevat helikopterilinjoja pitkin, oikealla puolella profiilin toisella puolella ja toisella puolella vasemmalla puolella

32G2Rps

A-IV (A600)

20HG2TS

AV (A800)

matalalla lämpötilan karkaisulla

jaksollinen profiili, jossa toiset pituussuuntaiset kylkiluut ja poikittaiset kylkiluut kulkevat helikopterilinjoja pitkin, oikealla puolella profiilin toisella puolella ja toisella puolella vasemmalla puolella

Armature A-VI (A1000)

20H2G2SR, 22H2G2AYU, 22H2G2R

matalan lämpötilan temperoinnilla tai termomekaanisella käsittelyllä valssaamon virtauksessa

A500S

kemiallinen koostumus on määritelty standardissa

joka on kuumavalssattu ilman jatkojalostusta tai lämpömekaanisesti vahvistettu valssaamon virtauksessa, hitsattu

jaksollinen profiili, jossa on kaksi pitkittäistä kylkiluuta ja poikittaiset kylkiluut, jotka kulkevat kierukkamaisia ​​viivoja pitkin samalla tavalla kuin profiilin molemmilla puolilla

B500C

kolmiosainen puolikuun muotoinen tai nelisivuinen segmenttijaksoinen profiili ilman pituussuuntaisia ​​kylkiluita

A400S

kemiallinen koostumus on määritelty standardissa

kuumavalssatut, ilman jatkojalostusta, lämpömekaanisesti kovetetut valssaamon virtauksessa tai kylmämuuntautuneina

(tai ilman niitä) ja poikittaiset kylkiluut, jotka eivät liity pituussuuntaan

A600S

At400S

kemiallinen koostumus on määritelty standardissa

lämpömekaanisesti karkaistu valssaamon virtauksessa

(tai ilman niitä) ja poikittaisten puolikkaiden ulkonemien kanssa, jotka sijaitsevat kulmassa tangon pitkittäisakseliin nähden ja jotka eivät ole ristikkäin pituussuuntaisten kylkiluiden kanssa ja jotka kulkevat pitkin useita heliksia, joilla on eri suuntaa profiilin sivuilla

Rakennusosat

Pitkien tuotteiden tyypistä rakennusaineissa on erityinen asema - se on aina erittäin vaatimaton ja sen tarve ei vähene. Tämä johtuu asuntomarkkinoiden kasvusta ja teollisten ja sosiaalisten tilojen aktiivisesta rakentamisesta. Erittäin suuri käyttöalue asettaa useita vaatimuksia raudoitustuotteista ja tarjoaa niiden suuren valikoiman.

Rakentamisessa käytetään yhä enemmän energiaa säästäviä ja kevyitä materiaaleja, esimerkiksi vaahtobetonia ja hiilihapotettuja betonilohkoja. Tällaisten elementtien asennusta varten on kuitenkin tarpeen toteuttaa talojen päällekkäisyydet ja seinien vahvistaminen. Muuten, jos tarvitset ei-rautaa ja ei-rautametallia, mene sivustolle metallrc.ru.

Tätä varten tarvitset rakennusosat - metallipalkki, joka koostuu alhaisesta seoksesta ja hiiliteräksestä. Tällä metallilla on pyöreä muoto, jossa on uurteinen pinta. Rakenteissa käytettävät varusteet voivat olla eri lujuusluokkia, kaikki riippuu sen käytöstä. Nämä ovat luokkia - A-I,..., A-VI.

Tuotannossaan ne käyttävät jo uusia nimityksiä, kuten

Myös tällainen materiaali on jaettu tyyppeihin, jotka karakterisoivat sen fysikaalisilla mekaanisilla ominaisuuksilla.

Niinpä lyhennemerkinnässä K merkitsee sitä, että liittimet kestävät korroosionkestävyyttä korkeassa paineessa ja kirjain C - kyky hitsata tämä luokka toistensa ja muiden metallien välillä.

Tuotannosta riippuen rakennusliittimet voidaan kuumavalssatut (nämä ovat luokkia A240-A600), joko alhaisissa lämpötiloissa tai muita lämpömekaanisia prosesseja varten. Tämäntyyppiset liitososat jaetaan myös sileäksi (luokka A240) ja aallotettu (kaikki muut luokat) eri halkaisijoilla.

Laitteen ulkonäkö (kuumavalssattu) voi olla myös puolikuu, rengas, sekoitus ja klubi. Rakennustarvikkeet ovat saatavissa mellakoissa tai sauvoissa. Yleisimpiä ovat liittimet 10, 12, 14, 16, jotka kuvaavat materiaalin läpimittaa. Markkinahinnat vaihtelevat koko ajan rautametallien ja energiavarojen mukaan.

Sitä käytetään laajasti betoniteräsrakenteiden vahvistamisessa, kuten myös petrokemiassa, koneenrakennuksessa ja energiassa.

Kuinka lasketaan liittimien paino 1 lineaariselle mittarille taulukon avulla?

Lujituksen paino on erittäin tärkeä parametri betoniteräsrakenteiden pystyttämiselle ja erilaisten rakennusten (esim. Kasvihuoneiden) rakentamiseen. Metallielementtien massa on otettava huomioon rakennuksen suunnittelun yhteydessä. Vahvistustankojen lukumäärän laskeminen vapaissa ja rasitetuissa vyöhykkeissä, tangojen välinen etäisyys jne. Riippuu siitä.

Metallikehys

Lisäksi rakentamisen kustannukset riippuvat metalli-sängyn painosta. Halvempaa on ostaa metallitangot tukkukaupoissa, joissa hinta ilmoitetaan tonnilta. Rakennuksen laskenta tehdään juoksumetreinä. Siksi on tärkeää pystyä laskemaan, kuinka monta metriä tankoa on yksi tonni.

1 Taulukko, joka vastaa vahvikkeen painoa eri halkaisijoille

Yhden tai toisen halkaisijan liittimien vakiomassaa säätelevät GOST 5781-82 -standardit. Määrien standardilaskennan taulukko näyttää tältä:

Kirjeenvaihdon taulukko raudoituksen painosta riippuen

Tämä taulukko on täysin helppokäyttöinen. Ensimmäisessä sarakkeessa valitaan sauvan halkaisija millimetreinä, jota käytetään, toisessa sarakkeessa näemme välittömästi tämän tyyppisen sauvan yhden lineaarisen mittarin painon.

Kolmannessa sarakkeessa esitetään yksi tonnin vahvistusmittarit.
valikkoon ↑

1.1 venttiilin painon laskenta

Laske rakennustöiden edellyttämä vahvistuspalkkien massa useilla tavoilla.

Ensimmäinen ja helpoin tapa selvittää, kuinka paljon vahvistusmittari painaa on käyttää sähköistä laskinta vastaaviin laskelmiin.

Sinun tarvitsee vain tietää sen sauvan halkaisija, jonka kanssa me työskentelemme. Kaikki muut laskentaparametrit on jo sisällytetty ohjelmaan.

Kaksi muuta tapaa selvittää, kuinka raskas vahvistusmittari on, ovat hieman monimutkaisempia. Harkitse niitä monimutkaisuuden lisääntyessä.

Koska yksityisessä rakentamisessa käytetään useimmin halkaisijaltaan 12 mm: n ja 14 mm: n liittimiä, käytämme juuri tällaisia ​​tangkoja laskentaperusteina.
valikkoon ↑

1.2 Esimerkki raudoituksen painosta (video)

2 Laskelma vakionopeudesta

Käytä yllä olevaa taulukkoa laskemaan tarvittavan tangon massan tällä tavoin. Olemme kiinnostuneita parametrista, kuinka paljon yksi metri painaa. Laskelmissa käytetään varret, joiden läpimitta on 14 mm.

Katso myös: mitä ja miten oikein käytetään hitsauslangan käyttöä?

Laskemme rakentamisen edellyttämän vahvistusmäärän (edellyttäen, että meillä on taulukko kädessä).

Laskemalla raudoituksen määrän paino tarvitsemme:

  1. Suunnittele rakennuksen rakentaminen ottaen huomioon vahvistusverkon luominen.
  2. Vahvojen halkaisijan määrittäminen.
  3. Laske mittareissa käytettävien venttiilien määrä.
  4. Kerro halutun halkaisijan yhden metrin halkaisijan paino käytetyillä tangoilla.

Esimerkki: Rakennetta varten käytetään 2322 metriä vahvistuspalkkeja, joiden läpimitta on 14 mm. Tällaisten sauvojen mittarin paino on 1,21 kg. Kerro 3002 * 1.21, saamme 2809 kiloa 62 grammaa (grammaa voidaan jättää huomiotta). Rakentamiseen tarvitaan 2 tonnia 809 kiloa metallia.

Esimerkki raudoituksen painon laskemisesta erityisohjelmassa

Samalla monimutkaisella tavalla voit laskea määrän halkaisijaltaan tonneina tankoina taulukossa annettujen tietojen perusteella.
valikkoon ↑

2.1 Laskeminen spesifisen painon mukaan

Tämä laskentamenetelmä edellyttää tiettyjä tietoja, taitoja ja työvoimaa. Se perustuu massan laskemiseen, joka käyttää määriä, kuten kuvion tilavuus ja sen ominaispaino. Tämän lineaarisen vahvistimen laskentamenetelmän käyttäminen on vain, jos käsillä olevalla elektronisella laskimella tai GOST-standardien mukaisella taulukolla ei ole.

Katso myös: sen avulla, mitä voit taivuttaa vahvistusta - erityisten taivutuskoneiden laitteesta.

Yritämme tätä menetelmää laskelmissa siitä, kuinka paljon vahvistus painaa 12 halkaisijaltaan. Ensinnäkin muistelemme fysiikan kurssin painokehystä.

Metallipalkit

Paino on yhtä suuri kuin kuvan tilavuus kerrottuna sen tiheydellä. Teräksen tiheys tai ominaispaino on 7850 kg / m 3.

Mitä tulee tilavuusmäärään, meidän on myös laskettava se omasta, mikä perustuu siihen, että vahvistuspalkki on sylinteri. Palataan kurssin geometriaan.

Sylinterin tilavuus on yhtä suuri kuin sen poikkileikkauksen alue kerrottuna sylinterin korkeudella. Sylinterin poikkipinta on ympyrä. Ympyrän alue lasketaan kaavalla Pi (vakioarvo, joka on 3,14) kerrottuna neliön säteellä. Säde on puolet halkaisijasta.

Meidän on tiedettävä vahvistuksen halkaisija, joka perustuu rakentamisen suunnitelmiin ja laskelmiin, tai mittaa itsenäisesti.

Huomaa: halkaisijan riippumaton mittaus johtaa virheisiin laskutoimituksissa, sillä vahvikkeella ei ole sileä ulkopinta.

Eri halkaisijoiden vahvistussauvoja

Meidän tapauksessamme halkaisija on 12 mm tai 0,012 m. Siksi säde on 6 mm tai 0,006 m.

  1. Laskemme ympyrän alueen: 3,14 * 0,006 2 = 0,00011304 m 2.
  2. Laskemme yhden metrin vahvistuksen tilavuuden: 0,00011304 * 1 = 0,00011304 m 3
  3. Laskemme yhden juoksumittarin painon: 0,00011304 m 3 * 7850 kg / m 3 = 0,887 kg.

Viitaten taulukkoon näemme, että saadut tiedot ovat samat kuin valtion.

Jos sinun ei tarvitse laskea yhtä metriä vaan tietyn palkin painoa, ympyrän pinta-ala on kerrottava tangon pituudella. Loput laskentalgoritmista eivät muutu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Portal about the accessories »Liittimet» Miten voit laskea liittimien painon 1 lineaarisella mittarilla pöydällä?

ASENNUS 10

YRITYSTEN METALLI-kauppiaan "STK VEGA-METAL" - TERÄKSEN A500S, AIII STEEL 25G2S JA 35GS
SPEED, ACCURACY, LAATU vuodesta 2007

ASENNUS 10

Rebar 10 - terästangot, joiden ominaispinta on uritettu tai sileä (A1) ja halkaisijaltaan 10 mm. Vakiopituus on 6 m, 11,7 m tai 12 m. Voit myös hankkia halkaisijaltaan 10 mm halkaisijaltaan mitattuja putkipituuksia (sauvat, joiden pituus on 6-12 metriä). Kaikki yhtiön myymät metallituotteet valmistetaan Venäjän federaation metallurgisilla yrityksillä ja niillä on kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka vahvistavat tuotteiden laadun ja alkuperän: valmistajan laatustodistukset ja vaatimustenmukaisuustodistukset (Mosstroysertifikatsiya).

GOST 5781-82
GOST 52544-2006
STO AISM 7-93

Teräs 3PS - luokka A500S. Merkittävä piirre - taipuu merkittävillä kulmilla ja kokkeilla; GOST 52544-2006
Teräs 35GS tai A400 - rakenteellinen alhaisen seosmetalliteräs, johon on lisätty seosaineita (mangaania, piitä). EI KÄYNNISSÄ; GOST 5781-82
Teräs 25G2S tai A400 - alhaisen seosrakenteinen teräs hitsattuja rakenteita varten. EI KÄYNNISSÄ; GOST 5781-82
Kierrätetystä teräksestä valmistetusta teräksestä 76 tai luokan A500 - 10 mm liittimistä - erottuva piirre - ÄLÄ KÄYTÄ; Se on valmistettu rautatiekangasta Venäjän rautatien purkamisella;

Halkaisija 10 mm ja luokka A500S (teräs 3PS) - yksi yleisimpiä käyttötapoja teräsbetonivahvikkeista monoliittiseen työhön. NIIZHB suosittelee 10 mm luokkaa А500С, vahvistamisen A400 (teräslaatu 35GS, 25G2) sijasta.
Noin 80% rakennusalan toimii teräsbetonia, olipa kyseessä sitten monikerroksisia asuin monimutkainen tai monoliittinen mökissä säätiö - käytetyt Universal teräs uritettu varusteet luokassa A500S. Useimmissa tapauksissa, levitetään perustuksen 10 mm tai 12 mm, vähintään 16 mm halkaisijaltaan ja luokan A500S - mutkia suurissa kulmissa, joka on välttämätön tuottamaan vahvistaa korin ja täydellisesti valmistettuja. Saatavana GOST 52544-2006: n mukaisesti.
Vaikka muuntyyppisiä venttiilejä: Alli teräslaatu 35GS (A400) tai AIII teräslaatu 25G2S tiukasti määrännyt teknisissä ohjeissa rakennushankkeen ja on ei-A500S ominaisuudet ja niitä käytetään useammin sillan tai tunnelin rakenteisiin tai vaarallisia ja syövyttäviä ympäristöjä. Saatavana GOST 5781-82: n mukaisesti.

MITTAA DIAMETRIA

Rinta on ontto. Näin uritetun sauvan halkaisija on mitattava paksulla.

Taulukko sauvanvahvistuksen painon laskemiseksi (GOST 5781-82)

LLC "Metal ja K" tarjoaa:

Käytetty säde on 30 W1

Tarjoamme palkki 30 Ш1, б.у., L = 5,5 m, erinomainen tila, sisätiloissa, palosuoja ylhäältä, 12 tonnia saatavilla, hinta 36000 rub./tn!

Käytetty arkki 10, käytetty

Tarjoamme arkki 10, käytetty, leikkaus 1,5x6, kuuma savustettu, erinomainen tila, teräs 3, läsnä ollessa 20 tonnia. Hinta on 26000 hieroa / Tn. Tatyana 8-916-466-70-84, 8-495-133-98-17

Käytetty arkki 16

Tarjoamme arkki 16, käytetty, leikkaus 1,5x6, kuuma savustettu, erinomainen tila, teräs 3, läsnä ollessa 20 tonnia. Hinta on 26000 hieroa / Tn.

Rebar paino

Maanrakennuskohteiden rakentamisen monoliittisesta betonista rakenteen vahvistaminen edellyttää huomattavia kuluja. Rakenteen lujuuden paino lasketaan kertomalla kaikkien sauvojen kokonaispituus vahvistusmittarin painolla. Pöydästä otetut painon mittalaitteet. Rakennuksen painon perusteella voidaan arvioida rakenteen vahvistuksen prosenttiosuus (raudan massan suhde betonin määrään) ja laskea raudoituksen markkina-arvo, koska metallitelan hinta lasketaan kilogrammaa kohden.

Paino per vahvistusmetri riippuu halkaisijasta

Huomaa: suluissa on lanka-luokan BP-I paino.

Taulukon puuttuessa raudoituksen mittarin paino voidaan laskea itsenäisesti. 1 metrin lujuuden määrä on 1 m x (0,785 x D x D). Sulkeissa ympyrän geometrinen alue, jonka läpimitta on D. Paino, saadaan kertomalla tilavuus raudoituksen ominaispainolla, joka on yhtä suuri kuin 7850 kg / m3.

Etsi 1 m: n vahvistus, jonka läpimitta on 12 mm.
Tilavuus - 1 m x (0,785 x 0,012 m x 0,012 m) = 0,00011304 m3,
Paino on 0,00011304 m3 x 7850 kg / m3 = 0,887 kg. Noin yhtä suuri kuin taulukon arvo.

12 mm: n halkaisija on yksi suosituimmista rakenteista. Se on melko kevyt ja helppokäyttöinen. Samanaikaisesti 12 vahvikkeella on riittävä jäykkyys silmujen ja kehysten sitomisessa. Sitä käytetään myös kiinteiden muottien seinien vahvistamisessa. Ja talojen talojen ja mökkien rakentamisen aikana talon ainoa betonielementti on nauhan perusta. Tyypillisesti talon perustus on vahvistettu suunnittelunäkökohdista, kun halkaisijaltaan vähintään halkaisijaltaan vavat ovat. Tämä pienin sallittu läpimitta on 12 mm.

Vahvistuksen paino olisi tunnettava arvioitaessa rakennuksen kustannuksia eri vaiheissa. Tätä arvoa on kuitenkin tarkasteltava vain, jos projektia ei ole tai kun vahvikkeen halkaisija vaihtelee sen saatavuudesta riippuen. Yleensä lujituksen paino lasketaan kutakin rakennetta kohden, ja suunnittelija osoittaa rakennuksen piirustuksissa.

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Teräsvahvistuksen paino on vertailuarvo, tarkat arvot saadaan parhaiten asianomaisista GOST-viitetietoista. Useimmiten haluttu taulukko vahvistuspainosta, esimerkiksi 12, ei ole käsillä, tässä tapauksessa laskemme auttaa sinua. 1 metrin massa vastaa saman halkaisijan ympyrän teoreettista massaa ja lasketaan käyttäen yksinkertaista kaavaa m = D * D * Pi / 4 * ro, jossa ro on materiaalin tiheys, tässä tapauksessa 7850 kg / m3, D on nimellishalkaisija. Laskettuna tämän kaavan mukaan lujituksen paino on samansuuruinen kuin GOSTin nimellisarvot, mutta jos valitset sopivan lujuuden luokan ja standardin laskimessa, arvo otetaan taulukosta.

Metallirakenteiden todellisissa laskelmissa kannattaa harkita, että lujituksen tuottamisessa geometristen mittojen poikkeamat nimellisarvosta ovat sallittuja. Vahvistuksen erityispainon raja-arvot ilmoitetaan GOST-julkaisun viitteissä, joiden mukaan se on annettu. Lue tarkat tiedot valmistajilta.

Venttiililuokat ja nimitykset:

A300C, A400C, A500S, A600C, A600, A800K, A800, A1000.