Säätiön sovitus

Maanrakennuksen rakentaminen alkaa säätiöltä. Säätiö on olennainen osa jokaista rakennusta, mutta tätä argumenttia on vaikea väittää. On selvää, että huonolaatuinen perusta, jolla ei ole riittävästi voimaa, romahtaa nopeasti ja aiheuttaa vahinkoa rakennuksen jäljelle jääville elementteille. Säätiö on parhaimmillaan keväällä, talvella nollaveden lämpötilan takia betoniseoksessa oleva vesi jäätyy, mikä on täysin vasta-aiheista betonille.

Ajattelet, mitä ostaa vahvistus säätiölle? Perusrakenteita on useita: nauhat, pylväsperusta, laatta- ja paalusäätiöt. Jokaisesta tyypistä sinun on valittava ristipisteen luokka ja tyyppi.

Ribbon säätiö. Se on rakennettu talon rakentamiseen, raskasbetoni- ja tiiliseinillä tai kotona, raskailla kattoilla. Lattian välisiä päällekkäisyyksiä käytettäessä ne käyttävät pääasiassa I-palkkia tai teräskanavaa. Voit myös ostaa metallia yrityksellämme. Metallien hinnat ja varastojen saatavuus löytyvät hinnoistamme.

Liitosnauhat. Rakennettaessa yksittäistä taloa nauhalevystä, käytetään aaltopahvia A3-luokan teräslaatu A500C tai 35GS halkaisijaltaan 10-12 mm, joskus käytetään 14 mm: n raudoitusta. (liittimet 12, liittimet 10, liittimet 14)

Pilarin perusta. Pylväiden lujittamiseksi aallotettu vahvike, jonka halkaisija on 10 mm, on melko tarpeeksi. (10 mm teräsvahvistus A500S, 35GS jne.) Tämäntyyppinen säätö on 1,5-2 kertaa taloudellisempi kuin muut perustukset, mutta sitä voidaan käyttää talon rakentamisessa, jossa on kevyitä seiniä - puuta, runko-kilpiä ja vaaleaa puuta.

Laattojen säätiö on yksi luotettavimmista säätiöistä. Tällaisen perustuksen tärkein etu on sen soveltuvuus kevyesti ja voimakkaasti tuettuihin silty-, savi-maaperäihin. Koska tämä kyky liikkua kausittain maan kanssa, pohjalevyä kutsutaan "kelluvaksi" perustukseksi. Pohjan suuren tukipinnan ansiosta paine maahan pienenee huomattavasti, sedimentti ja muodonmuutos vähenevät. Korkealla pohjaveden pinnalla käytetään vain pohjalevyä. Tällaisten säätiöiden rakentaminen edellyttää ylimääräisiä kustannuksia korkealaatuiselle korkean lujuuden omaavalle betonille ja vahvistetulle lujitukselle koko laakeritasolle, joten laattojen säätiö on myös yksi kalleimmista.

Jyrsijöiden perustuksia käytetään pienten maalaistalojen rakentamisessa ilman kellarikerroksia ja lohkojen ja tiilien raskasta taloa. Vaaleammille kohteille käytetään halkaisijaltaan suurempia paaluja, joita käytetään suurempaan syvyyteen. Jyrsijöiden perustuksia käytetään laajalti korkean rakennustiheyden ja kuormien suhteen vierekkäisiin rakenteisiin. Pile-pohja on halvempaa kuin nauhat ja kiinteät perustukset.

Saat lisätietoja säätiön vahvistamisen saatavuudesta ja hinnasta. Voit siirtyä hinnoitteluosuutemme tai soittaa meille puhelimitse. Voit tilata "soittaa takaisin", soitamme sinulle milloin tahansa kätevästi sinulle. Käytä lomaketta "tee metallia koskeva hakemus", se vie sinut minimiin, voit tehdä sen milloin tahansa päivästä riippumatta johtajamme toimintatavoista.

Käytä kaikenlaista viestintää, autamme mielellämme sinua.

On mukavaa ja kannattavaa työskennellä kanssamme!

Alustan kiinnikkeet 12 mm

Kuinka paljon vahvistus painaa 12 mm ja sen ominaisuudet

Vahvikkeita kutsutaan metalli-tangot, tangot tai köydet, jotka on suunniteltu rakennustöihin erikoistuneiden rakenteiden kiinnittämiseksi. Vahvistaminen on välttämätöntä kaikentyyppisten laitteiden valmistuksessa, jotka on valmistettu raudoitetusta betonista sen lujuuden lisäämiseksi. Ominaisuutensa mukaan se on jaettu lujuusluokkiin ja se voi olla eri halkaisijoilla, mikä vaikuttaa sen käytön tehokkuuteen betonirakenteissa. Tämä artikkeli auttaa vastaamaan kysymyksiin "Kuinka monta metriä metriä on metreinä?" Ja "Kuinka paljon mittari tangon painaa?".

Tuotannon työvoimakustannusten mukaan esitetty metalli voi olla:

 • helppoa (halkaisijaltaan enintään 12 mm);
 • raskas (läpimitta 12 - 40 mm).

Terästangon halkaisijan ollessa 12 mm, sitä kutsutaan tavallisesti kiskoiksi 12 (A12) - tämä on kotitalouksien rakentamisen suosituin valssattuja metallituotteita.

A12-varusteiden ominaisuudet

Valmistusprosessissa A12 noudatetaan tiukasti GOST 5781-82: n kanssa, ja sen tarkoituksen mukaan se luokitellaan kireään ja ei-kudottuihin. Tuotantotekniikan valinta erottelee seuraavat venttiilityypit 12:

Kylmävedetty vahvistus A12 on välttämätöntä vahvistetun verkon valmistuksessa, tulee 6-12 metrin keloissa (mellakoissa) ja on vahvistuslanka.

Kuumavalssattu A12, joka on korkealaatuinen metalliteline, on valmistettu teräksestä, jossa on pyöristetty osa. Se on käyttökelpoinen vahvistaen rasitettuja ja tavanomaisia ​​rakenteita, se antaa riittävän lujuutta betonirakenteille ja estää vaurioita mekaanisten muodonmuutosten aikana.

A12-liittimien erottuvat ominaisuudet

Nämä metallitelevytuotteet voidaan valmistaa erilaisista laatuluokista, joka riippuu sen käytöstä ja vaatimuksista sen ominaisuuksiin. Useimmiten tarvitaan alhaisen seosrakenteisen teräksen tuotteita. Tämä johtuu siitä, että tällaiset tuotteet ovat helposti altistettavissa kaarihitsaukselle.

A12: n päätehtävä on betoniteräsrakenteiden kovettuminen sekä kehyslaitteiden muodostaminen lujitetun kuormituksen estämiseksi. 12 mm: n halkaisija on minimaalinen, kun rakennat nauhalevyn ja sen grillauskoodit, jos neulottaat neljän tankoa olevan runkorakenteen. Vuokrausluokka on:

 • sileä profiili (ilman aallotusta) - luokka A1;
 • säännöllinen profiili (poikittaisella aallotuksella kulmassa tangon akseliin nähden) - luokka A3.

Tämä rakennusmetalli esitetään valmistajalta tangoista tai keloista. Soveltamisala on hyvin laaja. Säätiön rakentamiseen on suositeltavaa käyttää kuumavalssattuja vahvikkeita, joissa on vinot urat, joiden läsnäolo takaa optimaalisen tarttumisen betoniin. Tämä materiaalien vuorovaikutus takaa betoniteräksen lujuuden ja kestävyyden. Vahvistettujen sauvojen poikittaissuuntainen järjestely estää betonin halkeilua ja vähentää tuloksena olevan rakenteen voima- kuormitusta sekä suojaa myös muovautumiselta.

A12-liittimien edut, jotka näkyvät rakentamisessa:

 • korkea lujuusaste;
 • suhteellisen korkea sitkeys;
 • minimaalinen alttius korroosiolle;
 • korkea vastustuskyky lämpö-, kemikaali- ja mekaaniselle rasitukselle;
 • kyky luoda erilaiset rakennerakenteet hitsaamalla ja mekaanisilla liitoksilla;
 • mahdollisuus käyttää rasitettuja betonirakenteita.

Rakennusmateriaalien markkinoilla on tällä hetkellä melko suuri valikoima terästuotteita. Viime aikoina A500C-tuotteiden terästuotteilla on ollut asteittainen siirtyminen, esimerkkinä Euroopasta, aiemmin suosittujen A400-mallien sijasta. Tämä tosiasia, aivan loogisesti, selittyy sillä, että rullina olevien tuotteiden laatuominaisuuksien täydellisellä säilymisellä sen tuotantokustannukset vähenevät rakennustoiminnan raaka-aineiden säästöjen ansiosta 10 prosenttiin. Rakennuskustannusten osalta tämä kulutusmäärä on yksinkertaisesti valtava.

Tämän teräslaadun valssautuvien tuotteiden tuotantoominaisuus on hapettumisen puuttuminen ja sen seurauksena ruostun puuttuminen. Samalla mekaaniset, kemialliset ja lämpöominaisuudet pysyvät erittäin korkeina. A400-teräslaadun siirtyminen A500C-luokkaan valssatulla kalustolla mahdollistaa sen pitoisuuden pienentämisen betonoinnin aikana ja tämän seurauksena A12-raudan kulutuksen. Käytetyn teräksen tekniset ominaisuudet eivät salli valmiin rakenteen hitsisaumojen romahtamista. Kaikki tämä johtaa rakennusten lattian, pylväiden ja seinämien lujuuteen.

Paino per vahvistusmittari 12

Rakentamisessa on tavallista laskea raudoituksen määrä metreinä, mutta sitä myydään pääasiassa painon mukaan. On käynyt ilmi, että halutun metallimäärän hankkimiseksi ja sen kustannusten ymmärtämiseksi on välttämätöntä muuntaa laskennallinen mittarin tarve painoyksiköiksi eli kiloiksi, tonniksi jne. Tätä varten voit käyttää taulukossa esitettyä taulukkoa. Vaihtoehtona esitettyyn taulukkotietoon on tietojen itsenäinen laskeminen alkaen halkaisijan koosta.

Taulukossa on yksi metrin lujitettua terästä painon suhde halkaisijan ja painon mukaan. Saatavilla olevat tiedot teräsbetonimassasta on mahdollista määrittää rakenteen vahvistuskerroin (metallin painon suhde betonin määrään).

Laskentamarginaalin laskemiseksi tarvitaan tietoja, kuinka monta juoksumetriä yksi tonni valssatusta metallista sisältää. Mittarien määrä tonnissa on määrä riippuen joistakin tekijöistä. Esitetystä taulukosta käy selvästi ilmi, että kuvamateriaali riippuu pitkälti lujitusluokasta.

Kuinka monta metriä tonnia varusteita 12?

Rakennusstandardien mukaisesti raudoituksen raudoituksen määrä prosentteina raudoitetusta betonielementistä on oltava vähintään 0,1%. Esimerkiksi tämä näyttää siltä. Jos nauhalevyn poikkipinta-ala on 100 * 240 = 2400 cm neliö, saadaan pituussuuntaisen lujituksen laskentatan laskettu kertomalla tulokseksi saatu säätötilavuus 0,001 eli 2400 * 0,001 = 2,4 cm neliöllä.

Seuraavaksi kannattaa käyttää referenssitietotaulukoita monoliittisten rakennusten raudoitettujen betonielementtien vahvistamisesta. Koska olemme kiinnostuneita halkaisijaltaan 12: stä liitoksesta, on ilmeistä, että perustan laskennalliselle tilavuudelle tarvitaan vain kaksi vahvistettua sauvaa. Lujitetun teräksen kulutuksen laskeminen laattojen pohjalle on samanlainen.

Bodrov Vyacheslav Yuryevich

Kuinka paljon liitokset ovat 12 mm

Kuinka paljon liitokset ovat 12 mm

Pitkän ajan menen hengessä aloittamaan omakotirakennuksen rakentamisen. Teosten tekemiseksi pohjasta kaatamista varten oli välttämätöntä käyttää runsaasti 12 mm: n halkaisijaltaan lujittavia tankoja. Heti minulla oli kysymys siitä, kuinka paljon rebar painaa 12 mm, mutta kirjoitan siitä alla.

Armeija ja betoni ovat erottamattomia

Internetissä tutustuttiin erilaisiin talonrakennushankkeisiin, ja huomasin, että monoliittisesta betonista muodostuu suuri joukko talon elementtejä. Nämä rakenteet edellyttävät materiaalien kustannuksia vahvistamisen suorittamiseksi.

Rakenteen vahvistamiseen vaadittava lujitustangon massa lasketaan kertomalla koko lujittavan palkin kokonaispituus yhden metrin raudoituksen painolla.

Yhden metrin lujittavan palkin paino on vakioyksikkö. Vahvistuspalkin mittarin paino riippuu raudoituksen valmistuksessa käytettävän teräsrakenteen koostumuksesta sekä sen poikkileikkauksesta.

Lujittavan palkin tuntemisen avulla voit arvioida rakenteen lujittamisastetta, joka riippuu vahvistuspalkin massan suhteesta valumisasteeseen käytetyn betonin määrään. Muuten, pohjalla, voit käyttää online-laskinta.

Se on tärkeää! Lujituksen asteella voit laskea rakentamisen kustannukset.

Paljonko arkkitehtuuri painaa

Vahvistuspalkin paino, jolla on sama terässeoksesta koostuva koostumus, riippuu täysin vahvikekaistan halkaisijasta ja vahvikekaistan poikkileikkauksesta.

Vahvistuspalkin halkaisija on kolme millimetriä ja poikkipinta-ala on 0,071 neliösenttimetriä. Tällaisen vahvikkeen ominaispaino on 0,055 kg lineaarimittaria kohden.

Yksi millimetrin halkaisijan kasvaessa poikkipinta-ala on 0,126 neliösenttimetriä ja yhden metrin tällaisen vahvikkeen paino on noin 0,098 kilogrammaa metriä kohden.

Halkaisijaltaan viiden millimetrin raudoituksen omaavien metallipalkkien poikkipinta-ala kasvaa arvoon 0,196 neliösenttimetriä ja paino nousee arvoon 0,154 kilogrammaa metriä kohden.

Kun käytetään vahviketta, jonka läpimitta on kuusi millimetriä, poikkipinta-ala on 0,385 neliösenttimetriä, ja yhden metrin massa vastaa 0,222 kiloa metriä kohden. Periaatteessa tämä voidaan oppia vahvistuspainon taulukosta.

Vahvistuspalkin halkaisija on kahdeksan millimetriä ja poikkipinta-ala on 0,503 neliösenttimetriä, yhden metrin tällaisen sauvan paino on 0,395 kilogrammaa metriä kohden. Läpimitaltaan 9 mm: n palkin poikkipinta-ala on 0,636 neliösenttimetriä ja painaa 0,499 kiloa lineaarimittaria kohden.

Vahvistinpalkki, jonka halkaisija on 10 millimetriä, on poikkileikkaukseltaan 0,785 neliösenttimetriä ja yhden metrin tällaisen tangon massa on 0,617 kilogrammaa.

Kaapelin, jonka halkaisija on 16 millimetriä ja poikkipinta-ala on 2,011 neliösenttimetriä, paino on yksi juoksumetri, joka on 1 578 kilogrammaa. Usein se soveltuu säätiön vahvistamiseen.

Suosituimmat varusteet

Suosituin yksityisessä rakentamisessa on vahvistuspalkki, jonka halkaisija on 12 millimetriä. Tämäntyyppinen vahvikepalkki on helppo ja kätevä käyttää. Samanaikaisesti näiden ominaisuuksien kanssa kahdestoista lujittavalla tanko on riittävän jäykkyys neulontiverkon ja kehyksen toteutuksessa.

Tätä raudoitusta käytetään laajalti muottirakenteiden seinien vahvistamisessa. Tätä vahvistusta käytetään laajalti nauha-tyyppisten perustusten vahvistamisessa.

Koska rakennustyön aikana olen kiinnostunut siitä, kuinka paljon vahvistus painaa 12 mm? Kävi ilmi, että halkaisijaltaan 12 millimetriä painavat putkiliittimet painavat noin 0,888 kilogrammaa lineaarimittareita kohden.

Myös sivustossani voit selvittää venttiilien a500c tekniset ominaisuudet. Video näyttää, miten nämä vahvikkeet vahvistetaan säätiölle.

Sivuston materiaalien perusteella: http://dom-fundament.ru

Laskentamäärän laskeminen säätiön rakentamisessa

Laskut tukipilarien lukumäärää perustuksen rakentamisessa

Kuka on hyödyllinen artikkeli?

Tämä julkaisu on hyödyllinen niille, jotka osallistuvat yksityisen tai kesämökin rakentamiseen ja muihin tiloihin, sillä laajamittaisten rakennusten rakentaminen käyttää monimutkaisia ​​kaavoja, joissa otetaan huomioon kaikki mahdolliset tekijät.

Laskenta tarvittavan määrän metalliraudoitusta perustuksen rakentamiseen riippuu sen tyypistä. Pohdimme kahta suosituinta:

Monoliittinen laattasäätiö

Levylaatta:
Käytetään vain aallotettuja liittimiä, joiden halkaisija on 10 mm. Eli mikä on raskaampaa taloa, sitä suurempi raudoituksen läpimitta ja jos tämä säätiö on heikossa maaperässä, niin vahvistuspalkin halkaisija vie vielä enemmän ja on 14-16 mm
Halkaisijan valinta riippuu seuraavista tekijöistä:
Rakennuspaino;
Maaperän tyyppi.

Vahvikotelon vakioväli on 20 cm. Kehys pitää kahden vyön sisällä.
Kannatinrakenteessa 8kh8m liitososat nro 12 ovat sopivia.
Laskentayksikkö:
8m / 0,2m = 40 kappaletta baaria ja 40 kappaletta. (palkin pituus 8 m) yhteen yhteen vyöhön tarvitaan 80 tankoa ja kaksi hihnaa 160 kappaletta.
160 kpl * 8 mm = 1280 m. + 3,5% = 1324m.
Teräksen paino on 1324m * 0,888 kg = 1175,7 kg

Vaakasuoran raudoituksen kokonaispituus №12 = 1324m. Paino = 1175,7 kg

Lisäksi molemmat vyöt on liitetty toisiinsa läpimitaltaan noin 6 mm: n venttiileillä. Vahvikehykset on yhdistetty vahvistuspalkkien leikkauspisteeseen, ts. 41 * 41 = 1681 kpl. Levyn paksuuden ollessa 30 cm ja reunojen 5 cm reunoilla pystysuoran palkin pituus on 20 cm. eli 0,2 m * 1681 kpl = 336,2 metriä juoksevia varusteita.
Vahvistuksen paino on 336,2 m * 0,222 kg = 74,7 kg

Pystysuoran raudoituksen kokonaispituus 6 = 336,2 m, kokonaispaino 74,7 kg.

Strip-säätiö

Tällainen säätiö on suosituin. Rakenteensa vuoksi halkaisijaltaan pienemmät liitokset ovat sopivia kuin laatat ja ne ovat tavallisesti nro 10mm-nro 12mm-nro 14mm. Tämä johtuu siitä, että nauha on vähemmän taipuva kuin levy, koska nauhan korkeus on useita kertoja suurempi kuin sen leveys. Mutta säätiön korkeudesta riippumatta aina käytetään vain 2 vahvistuskerrosta. Lujitustangot sijoitetaan 5 cm: n etäisyydelle pinnasta, 2 kpl, harvemmin 3 tai 4 baaria hihnassa (heikossa maassa tai raskaassa rakennuksessa).

Lankojen kulutuksen laskeminen kaistalattialle 8x8m yhdellä laakerilla, nauhan korkeus -70cm ja leveys 40cm:


Aluksi vahvistamme raudoituksen halkaisijan ja palkkien lukumäärän yhteen vyöhön: lujituksen sallittu määrä
elementit pohjalevyn pohjaan lasketaan SNiP 52-01-2003 betoni- ja teräsrakenteiden perusteella ja niiden ei tulisi olla alle 0,1% RC-elementin S-poikkileikkauksesta.

eli 700 * 400 = 280 000 mm2 tai 2800 cm2. 0,1% = 2,8 cm2. Taulukon tietojen perusteella ja ottaen huomioon, että jos toisen puolen pituus on yli 3 metriä, sallitaan vähintään 12 mm: n paksuus; valitse halkaisijan ja vahvistuspalkin sauvat.

Vaakarungon sallittu läpimitta on 6 mm, jos kehyksen korkeus on alle 80 cm ja -8 mm, jos se on 85 cm tai enemmän.

Koko teipin pituus rakennukselle, jonka koko on 8x8m ja jossa ensimmäinen kantava seinä on 40 m / n. Päärungossa 3 baarissa kahden hihnan jaksollisen profiilin vahvistuksen kulutus on 40m * 6kpl = 240m + 3,5% = 248m / n. Poikittaiset sauvat asennetaan noin 50 cm: n etäisyydelle. Nauhan leveys 40 cm ja korkeus 70 cm, ottaen huomioon sisennykset, pituus kaikkien palkkien on:
Yhdelle yhteydelle tarvitaan 1,8m vahvistus: 30cm * 2 + 60cm * 2 = 1,8m.
41 cm pituudella ja 50 cm: n askeleella tarvitaan 82 liitäntää: 41 / 0.5 = 82. Toisin sanoen. poikittaisen vahvistuksen kokonaispituus on 147,6 metriä juoksevaa.
Vaakasuoran raudoituksen kokonaispituus №12 = 248m. Paino = 220,2 kg

Pystysuoran vahvistusnumeron kokonaispituus 6 = 147,6 m, kokonaispaino 32,8 kg.

Varusteet Voronezhin säätiölle

Jotta rakennuksen tai muun rakennuksen perustan lujuus varmistettaisiin, perustasolle on valittava oikein valittu vahvistus. Tangot yhdessä monoliitin kanssa lisäävät kannatusrakenteen lujuutta 7-8 kertaa. Ne vahvistavat betonin rakennetta ja näin ollen pidentävät sen kestävyyttä. Rakennusmateriaalien hypermarketissa nykyaikaista komposiittivahvistusta säätiölle on ostettavissa. Se toimitetaan 50 m keloissa ja sitä käytetään laajasti erilaisten perustusten rakentamisessa.

Perävaunun halkaisijan valintaperusteet

Optimaalinen vahvistuspaksuus määräytyy hankkeen keskeisimpien piirteiden mukaan: valitun perustan tyyppi, maaperän ominaisuudet, rakennuksen mitat ja paino itse. Vakaalle maaperälle rakennettavien kevytrakennusten alustoille käytetään halkaisijaltaan 10-12 mm: n tankoja. Jos maaperä on löysä tai pehmeä, tarvitaan paksumpia sauvoja. Myös vahvistuselementtien halkaisija riippuu itse alustyypistä. Kaistaleen perustuksiin on tavallisesti 12 mm paksuus, laatta - 14-16 mm pylväs - 10 mm.

Valikoiden käyttö eri materiaaleista

Nykyään rakentajat pääsevät kahteen luokkaan: teräsvahvistus ja muovi. Ensimmäisellä tyypillä on suuri lujuus, vastustuskyky lämpötilalle ja stressille. Se on yleismaailmallista, sitä voidaan käyttää eri tyyppisten perustusten ja hautaustason kaikilla alueilla. Lasikuitulujitteet sopivat kevyempien rakennusten perustuksiin: runkorakenteisiin, vaahtoblock-elementteihin, puurakenteisiin ja niin edelleen.

Säätöasennelma 12 mm А3 А500С, 35ГС, 25Г2С 11,7 m; 6m, 12m

Liitokset 12 mm: n A3-mallille, toimitetaan tilauspäivänä

Asennustyöt 12 mm: n A3 - vaaditun rakennusmateriaalin perustamiseksi, erittäin vahva ja kestävä. Se suojaa rakennetta raskaiden kuormitusten aiheuttamilta vaurioilta ja estää halkeamien ilmenemisen.

Se on valmistettu kuumavalssatuista teräslaaduista (käytetään palkkiluokan A3 (A500) valmistukseen:

 • 35GS - alhaisen seosterästä erilaisille hitsatuille rakenteille;
 • 25G2S - alhainen seosteräs, jota käytetään aaltoputkien tuottamiseen;
 • A500C - lujittava teräs, jota käytetään monoliittirakenteessa;

Varusteet perusta 12 mm halkaisijaltaan käytetään vahvistamaan ZHBK (lisätä niiden puristuslujuus, vetolujuus ja taivutuslujuus), rakentaminen asuin- ja teollisuusrakennuksiin, vahvistamalla päällekkäisyyksiä, voidaan luoda luja ja kestävä esineiden minimaalisella päällekkäisyyttä, ja myös käytetty valmistuksessa lattialaattojen, rakentaminen teillä ja lattiatäytteillä, joissa pinnalla on suuri kuorma.

Säätökorkeus 12 mm A3 GOST kelat:

Säätöasento A3 12 mm on valmistettu GOST 5781-82, GOST R 52544 ja STO ASChM 7 mukaan. 1 metrin vahvistus A3 painoiselle tasolle 12 mm on 0,888 kg. Mittarilukumäärä tonnilta - 1126,13 m.

Tangojen pituus on 6 m, 11,7 m, 12 m. Toimitetaan keloissa ja tangoissa.

 • lisääntynyt vahvistusvaikutus
 • maksimaalinen tarttuvuus betoniin
 • hitsauksen helppous johtuen muovaisuudesta
 • kestävyys aggressiivisille ympäristöille ja raskaille kuormille
 • kestävyys käytössä
 • lisääntynyt jäätymisvastus

12 mm: n lattiapäällysteen A-III-raudoitus on varastoitu katettuun varastoon, minkä johdosta se ei ole altis korroosiolle.

1 tonnin ja 1 metrin vahvikkeen hinta A3 12 mm: n säätiölle on ilmoitettu arvonlisäverolla ja vaihtelee pyydettyjen tuotteiden määrän mukaan!

Haluatko ostaa valmistajaan Moskovan A3 12 mm: n perustarpeet?

Yli viiden vuoden ajan yhtiömme on menestyksekkäästi myynyt ja myynyt A3-kalusteita. Omien ostosten ansiosta voimme kilpailla, joten jos tarvitset valmistajan A-III 12 mm: n säätiön varusteita, yrityksen hintamme ilahduttavat sinut.

Työskentelemme ilman välikäsiä, mikä tarkoittaa, että ehdotus venttiileistä on kannattavin.

Voit noutaa tilauksen omalla pickupilla varastosta tai hoitaa meille toimitusta. Meillä on oma laivasto, jossa on 14 yksikköä koneita, joilla on eri kantavuus. Valinta on sinun!

Jos sinulla on kysyttävää ruudukon valinnasta, tilaa erikoisasiantuntijanne ilmainen neuvonta!

Säätiön sovitus

Mitään yksittäistä rakennetta ei pystytä rakentamaan ilman erityistä perustusta, johon koko rakenne on. Sen luotettavuus määräytyy ja rakennuksen kestävyys. Yksi käyttöiän pidentämiseen on käyttää (jopa rakennusvaiheessa) vahvistusta säätiölle. Miksi sitä tarvitaan?

Yksi betonituotteiden ominaisuuksista - niiden suuri lujuus (artikkeli betonin merkistä säätiölle). Mutta tämä on vain puristusta varten. Mutta venyttely on paljon vähemmän (jopa 50 kertaa). Rakennuksen toiminnan aikana sen perustana on runsaasti kuormia, joiden sovellusvoimien vektorit ovat suunnattu eri suuntiin. Rakennuksen koko massa "murskaa" alaspäin (puristus), ja betonille se ei ole kauheaa, koska se lasketaan samanlaisesta kuormituksesta. Mutta tämä koskee sen yläosaa.

Mutta se, joka on haudattu, altistuu monisuuntaisten voimien vaikutuksille. Se vaikuttaa maakerrosten liikkumiseen, maanviljelytekniikan muutoksiin, jotka tapahtuvat järjestelmällisesti ja liittyvät lämpötilan, paineen ja lukuisten muiden tekijöiden vaihteluihin. Tietyllä yksinkertaistamisella voidaan sanoa, että "vetovoimat" vaikuttavat pääasiassa talon pohjan alaosaan. He voivat kirjaimellisesti murskata puhdasta betonia. Teräs on paljon vastustuskykyisempää vastaaville kuormituksille. Siksi perustus on vahvistettu.

Mitä kannattaa harkita laskupalkin laskennassa

 • Tangon rei'itetty pinta antaa luotettavamman kytkennän pakastetulla betonilla.
 • Verkon pystysuorat ja poikittaiset verkot ovat vähemmän stressaita kuin pituussuuntaiset. Näissä 2 "suunnassa" voit viedä palkin, jonka sileä osa on 6 tai 8 mm.
 • Poikittaisen ja pystysuoran välinen etäisyys - 15 - 35 cm. Joissakin tapauksissa jopa 60.
 • Monoliittisen perustuksen vahvistusta ei usein haudata, koska pääjännitys putoaa sen pintaosaan.
 • Tangon välinen rako riippuu säätimen korkeudesta.
 • Ankkuri tarvitsee suojaa kosteudelta. Sen vuoksi minimietäisyys palkkeista täytteen pintaan on 5 cm.

Raudoituksen laskeminen nauhan perustuksille

 1. Pohjan kehä mitataan.
 2. Lasketaan sisäisten seinien (laakeri) pituus, joka myös seisoo perustustukeen.
 3. Ruutuun (verkko) olevien tangojen määrä määritetään.
 4. Kahden ensimmäisen pisteen saadut tiedot on tiivistetty ja kerrottu vaatimuksen 3 mukaisten laskelmien tuloksella.

Esimerkkinä määrittelemme, mitä raudoituksen määrää tarvitaan perustaksi, jos talossa on 6 x 6, jossa on sisäseiniä - 2, ristikko koostuu 4 bar pituussuuntaisesta osasta 8 mm.

Määritä rakenteen kehä (metreinä): 6 x 4 (sivut) = 24 m.

Mitataan sisäseinien pituus - 6 + 6 = 12 m.

Laske kehyksen kokonaispituus - 24 m + 12 m = 36 m.

Tarvitaan sauva - 36 mx 4 = 144 m.

Säätöraudoituksen hinta määräytyy kehyksen koon ja palkin hinnan mukaan. Jälkimmäinen riippuu sen halkaisijasta ja pinnasta (aallotettu tai sileä).

Esimerkiksi teräkselle A500 (pituus ja paino):

Varusteet Voronezhin säätiölle

Teräs- tai lasikuituvahvisteiden perustuksen vahvistaminen on välttämätöntä alustan lujuuden lisäämiseksi. Teräs, josta pohjan raudoitus on tehty, on 9,5 kertaa vahvempi kuin betoni, perustan muoviraudoitus on yli 80 kertaa. Oikealla sijoituksella pääkuormitus kuormitetaan uudelleen ja betoniliuoksen kovettamisen jälkeen saadaan vahva kiinteä betonilaatta, jonka ominaisuudet ovat useita suuruusluokkaa suurempia kuin samat, mutta ei vahvistettuja.

Yrityksemme harjoittaa raudoituksen tuottamista eri halkaisijoiden kellarille, sileä, kuusen tai kierteisen profiilin kanssa. Toimitus mihin tahansa Voronezhin kaupungin alueeseen 100 kg: sta ilmaiseksi. Toimitus mihin tahansa Venäjän alueelle rautateitse tai maanteitse on mahdollista.

Voronezhin säätiön vahvistuksen hinnat

Säätiö, jonka hinta vaihtelee suuresti jopa Voronezhin rajoissa, määräytyy halkaisijan ja mittarin mukaan. Arvonmuodostukseen vaikuttavat seuraavat:

 • myyntikausi - syksy-talvikaudella hinta laskee 15-25%;
 • vahvistusprofiili - kierre tai kalanruoto;
 • tilausmäärä.

Asuinrakentamisen suosituin halkaisija on 12 mm, jonka hinta on 37,3 ruplaa juoksumetriä kohden.

Vahvistimen läpimitta (A3)

Luokka (AC)

Hinta, hiero. / Pm

Jotta laskentataulun vahvistaminen lasketaan oikein - laskin. Sen avulla voit määrittää haluamasi numeron ja halkaisijan.

Miten ostaa varusteita Voronezh

Jos tiedät tarkalleen kuinka monta tarvitsemasi venttiiliä, sen halkaisija ja profiili, tilaa jokin seuraavista tavoista:

 • puhelimitse +7 (8332) 48-04-29;
 • sähköpostiosoite [email protected];
 • sovellus sivustolla - tunnin kuluessa päällikkö soittaa sinulle takaisin;
 • toimistossa henkilökohtaisen kokouksen aikana.

Tällöin jos olet menettämässä valinnanvaraa ja et tiedä tarvitsetko muovisia varusteita säätiölle tai metallille, saat neuvoja puhelimitse tai ottamalla yhteyttä toimistoon.

Voronezhin säätiön vahvistamisen tuotanto

Yrityksemme tuottaa 3 tyyppistä venttiiliä:

 • metalli;
 • komposiitti;
 • lasikuitu.

Metallinen puolestaan ​​on jaettu sauvaan ja lankaan. Rod on valmistettu valssaamalla terästä koneilla, lanka - vetämällä valssatangot asteittain kapenevilla rei'illä (kylmävalssattu).

Molemmissa tapauksissa teräsrakenne muuttuu, minkä seurauksena se voimistuu. Teknologisia menetelmiä tarjotaan myös teräksen lujuuden lisäämiseksi kehyksen valmistuksessa. Runko on valmistettu lanka-tuotteista tehtaalla tai itsenäisesti kokoonpanokohdassa. Jos et tiedä, miten neuloa perustusta varten, yksityiskohtaiset ohjeet toimitetaan erikseen. Täältä löydät neulomalla raudoituksen nauhan perustuksiin ja monoliittiseen.

Komposiittivahvike perustukselle on tehty epoksihartsilla kyllästetyistä basaltikuiduista. Lämpökäsittelyn aikana kuidut kovettuvat, ne kiedotaan hinaukseen ja paistetaan lopulliseen tilaan.

Vastaavasti valmistetaan lasikuituliinoja perustukselle sillä erolla, että lasikuitua käytetään raaka-aineena.

Varusteet Voronezhin säätiölle

Jotta rakennuksen tai muun rakennuksen perustan lujuus varmistettaisiin, perustasolle on valittava oikein valittu vahvistus. Tangot yhdessä monoliitin kanssa lisäävät kannatusrakenteen lujuutta 7-8 kertaa. Ne vahvistavat betonin rakennetta ja näin ollen pidentävät sen kestävyyttä. Rakennusmateriaalien hypermarketissa nykyaikaista komposiittivahvistusta säätiölle on ostettavissa. Se toimitetaan 50 m keloissa ja sitä käytetään laajasti erilaisten perustusten rakentamisessa.

Perävaunun halkaisijan valintaperusteet

Optimaalinen vahvistuspaksuus määräytyy hankkeen keskeisimpien piirteiden mukaan: valitun perustan tyyppi, maaperän ominaisuudet, rakennuksen mitat ja paino itse. Vakaalle maaperälle rakennettavien kevytrakennusten alustoille käytetään halkaisijaltaan 10-12 mm: n tankoja. Jos maaperä on löysä tai pehmeä, tarvitaan paksumpia sauvoja. Myös vahvistuselementtien halkaisija riippuu itse alustyypistä. Kaistaleen perustuksiin on tavallisesti 12 mm paksuus, laatta - 14-16 mm pylväs - 10 mm.

Valikoiden käyttö eri materiaaleista

Nykyään rakentajat pääsevät kahteen luokkaan: teräsvahvistus ja muovi. Ensimmäisellä tyypillä on suuri lujuus, vastustuskyky lämpötilalle ja stressille. Se on yleismaailmallista, sitä voidaan käyttää eri tyyppisten perustusten ja hautaustason kaikilla alueilla. Lasikuitulujitteet sopivat kevyempien rakennusten perustuksiin: runkorakenteisiin, vaahtoblock-elementteihin, puurakenteisiin ja niin edelleen.

Voronezhin asentaminen

Armatura on yksi metallurgisen teollisuuden suosituimmista tuotteista. Rakentamisvarusteita käytetään erilaisten rakenteiden rakentamisessa: asuinrakennukset, varastot, sillat, hangarit, tornit, tunnelit. Putkiliittimet asennetaan putkistoihin ja ohjaavat työvälineiden virtausta. Meidän metallipohjamme tarjoaa korkealaatuisia varusteita Voronezhin alhaiseen hintaan. Yrityksemme luettelo sisältää laajan valikoiman sekä rakennus- että putkenosien nimeä (mukaan lukien sulkuventtiilit, kuten venttiilit, venttiilit, pistokkeet).

Osta rakennus- ja putkenosat

Rakentamisnauha on pitkä metallinen teräsnauha, jota käytetään vahvistamaan betonirakennetta, antamaan sille lujuutta, estämään venyttelyä ja muodonmuutoksia ja lisäämään kantokykyä. Hiiliteräs tai alhainen seosteräs käytetään raudoitustuotantoon. Rakentamisen alalla myös muut tuotteet ovat kysyntää - kanava, teräslevy, metallikulma. Stalservice Plus toteuttaa erilaisia ​​vahvikkeita, halkaisijaa, käyttötarkoitusta. Liitososien hinta organisaatiossamme ilahduttaa sinua demokratian avulla, ja johtajat neuvovat tavaroiden tyypeistä ja auttavat sinua valitsemaan mitä tarvitset omiin tarkoituksiinne.

Alhaiset hinnat kaikentyyppisissä laitteissa

Käytetystä valmistusmenetelmästä riippuen raudoitus on jaettu kuumavalssattuihin ja kylmävalssattuihin. Jälkimmäinen on suosittu rakennusyritysten kanssa, ja se eroaa paremmasta laadusta, suuremmasta joustavuudesta ja muovaisuudesta, mutta tällaisen vahvistuksen hinta on yleensä korkeampi kuin kuumavalssatut.

Rakennusliittimet on suunniteltu käyttötarkoitukseen jaettuina töihin, jakeluun, asennukseen ja rakenteellisiin rakenteisiin.

Työntekijää kutsutaan ankkuriksi, joka ottaa vastaan ​​rasituksen, joka syntyy vahviste- tussa betonirakenteessa oman painonsa ja muiden kuormitustensa vuoksi.

Jakautumisventtiilit, kuten nimensä mukaan, ovat tarpeen jakamaan tasaisesti työtangot ja varmistamaan kaikkien rakenteellisten elementtien yhteistoiminta. Jakeluvaijeri yhdistää myös sauvat keskenään, estäen työntöaukon muodonmuutoksen.

Kiinnitysliittimiä käytetään vahvistamaan betonirakenteen kehikkoa, mikä auttaa säilyttämään elementtien oikean jakautumisen betonisoitumisen aikana.

Rakenteellista vahviketta asennetaan lisäämällä voimakasta raskaita kuormituksia.

Ulkonäkössä venttiili on jaettu sileäksi ja uritetuksi. Rakentamisessa käytetään useimmin aaltopahvia, koska koko pinnan tasaiset ulkonemat johtuvat metallirakenteen paremmasta tarttumisesta betoniin antaen pystysuoralle rakenteelle tarvittavan lujuuden.

Laadukkaat varusteet toimitetaan Voronezhissa

Metallipohjamme tarjoaa laajan valikoiman putkijohdot (sekä vesi- ja kaasu-ja sähköhitsausputket). Luokituksia on paljon, vain niiden toiminnallisen tarkoituksen mukaisesti, putkenosat on jaettu sulkuun, jakeluun, säätelyyn, suojeluun ja jakautumiseen. Suosituimpia niistä ovat venttiilit, joiden tarkoituksena on sulkea mediavirta. Venttiilien joukossa ovat venttiilit, venttiilit, hanat, sulkuventtiilit ja vaimentimet.

Voit saada neuvoja kaikentyyppisistä tavaroista ja ostaa tarvikkeita soittamalla organisaatiomme ja kirjoittamalla sähköpostia.

Meillä löydät metallin liikkuvan. Liittimien, kulman, kanavan ja muiden läsnäollessa.

Säätiön sovitus

LAATUAA VALVONTAA LUOTETTAVA ALUSTA.

Asennus A3 Ø6

luokka A500S, pituus 6m, 9m

Asennus A3 Ø8

luokka A500S, pituus 6m, 9m

Liitännät A3 Ø10

luokka A500C, pituus 11,7 m

Asennus A3 Ø12

luokka A500C, pituus 11,7 m

Asennus A3 Ø14

luokka A500C, pituus 11,7 m

Teline A3 Ø16

luokka A500C, pituus 11,7 m

Nopea toimitus 24/7. Maksu tosiasia!

Soita numeroon 8 (495) 946-91-69

Lähetä pyyntö sähköpostitse: Sähköposti: [email protected]

Liittimien myynti toteutetaan toimittaessa Moskovassa ja Moskovan alueella sekä sopimuksella asiakkaan kanssa missä tahansa Venäjän alueella.

Tarjoamme erilaisia ​​maksuvälineitä laitteistoihin: käteisellä maksamatta olevat maksut, maksut lähettimelle toimitettavaksi.

Säätiö. Säätiön sovitus. Säätiön vahvistuksen hinta.

Talon rakentaminen alkaa säätiöltä. Seuraavat tyyppiset perustukset ovat: pylväsnauha, teippi (monoliitti tai esivalmistettu), laatta ja kasa. Jokaisesta tyypistä on välttämätöntä valita oikea halkaisija ja palkki. Niinpä laattojen valmistukseen on käytettävä lujitetta, jonka aallotettu pinta on halkaisijaltaan vähintään 10 mm luokka A500C, 35GS. Nauhatalustalle, yksittäisten talojen rakentamiseksi, raudoitusta käytetään pääosin 10-12 mm, harvemmin 14 mm.

Pilarin perusta. Vahvistuspylväät eivät ole järkevää käyttää paksua raudoitusta, halkaisijaltaan 10 mm riittävän. Aaltopahvia käytetään pystysuorille tankoille, vaakasuoria palkkeja käytetään vain sitomaan ne yhteen kehykseen. Useimmin postivahvikotelo on 2-4 tankoa, joiden pituus on yhtä suuri kuin sarakkeen korkeus.

Paras aika perustaa säätiö on kevät, talvella nollan alapuolella oleva lämpötila häiritsee välilehteä (nollan alapuolisen lämpötilan takia, betoniseoksen jäätyminen veteen, mikä on täysin vasta-aiheista betonille).

Tyypit säätiöt

Strip-perustukset ovat talojen rakentamisessa raskas betoni-, kivi-, tiiliseinät sekä raskaiden kattojen kanssa.

Tällainen säätiö on välttämätön, kun järjestetään kellari, autotalli talon alle tai kellarikerros oletetaan. Jos pohjaan kohdistuu epätasaisia ​​muodonmuutoksia, on myös mah- dollista sijoittaa nauhalevy jatkuvaan vahvistettuihin hihnoihin. Tällaisen pohjan pohjan sijainti on 20 cm maanpinnan alapuolella. Kuivilla tai hiekkapohjaisilla mailla asetetaan matala perustus (yli jäädytyssyvyys, mutta vähintään 50-60 cm).

Kaistaleperustuksia käytetään harvoin voimakkaasti kohottavilla ja syvällä jäädytyksillä.

Nauhasäätiö on kahta tyyppiä - monoliittista ja esivalmistettua.

Aallotetun aallotuksen 8, 10, 12, 14, 16 karkaisu.

Laattojen perustuksia käytetään epätasaisissa ja erittäin puristettavissa maissa. Tällaisia ​​perustuksia kutsutaan usein "kelluvaksi". Niiden suuri laakeripinta mahdollistaa paineen alentamisen merkittävästi maahan ja jäykistysrivat antavat nämä rakenteet riittävän vastustuskyvyn moni- suuntaisten kuormitusten vaikutuksesta, jotka esiintyvät maan jäädyttämisen, sulamisen ja samentumisen aikana.

Pohjalevyt ovat yksi luotettavimmista kellarivaihtoehdoista, mutta myös yksi kalleimmista. Kelluvan perustuksen rakentaminen vaatii suurempaa materiaalin kulutusta - suuritehoista betonia ja teräsbetonia - ja se voi olla perusteltua siinä tapauksessa, että muuntyyppiset perustukset eivät pysty tarjoamaan riittävää vakautta voimakkaasti kallistuvien ja heikosti kantavissa maissa.

Monoliittisen levyn paksuus, jopa matala- rakennuksille, ei saa olla pienempi kuin 250 mm ja raudoitustiheys alle 100 kg / m3. Tällaisen säätiön kustannukset kasvavat johtuen tarvittavasta laitteesta hiekka- ja murskattujen tyynyjen alla, joiden paksuus on 100-150 mm.

Pilarin perustukset - tällaista perustusta käytetään taloja, joissa on kevyitä seiniä - puisia, rungon suojia, kiinteiden muottiosastojen seinämiä. Tällainen säätiö on 1,5-2 kertaa taloudellisempi kuin nauhamateriaaleja. Sarakkeet on pystytetty kaikkiin kulmiin, seinien leikkauspisteeseen, seinämien alle, raskaasti kuormitetuvien palkkien kannattimien alla ja muissa kuormituspisteissä. Pylväät voivat olla puuta, kiveä, tiiliä, betonia ja teräsbetonia.

Keskitason asema ryhmien ja monoliittisten esivalmistettujen monoliittisten perustusten välillä. Tällaisen säätiön perustana ovat esivalmistetut monoliittiset raudoitetut betonirakenteet, jotka sisältävät tehdasolosuhteissa valmistettuja seiniä ja lattioita sisältäviä ohutseinäisiä komposiittisia kiinteitä seinämateriaaleja.

Jyrsijöiden perustuksia käytetään pienissä taloissa, joissa ei ole kellarissa.

Kun käytetään halkaisijaltaan ja syvyydeltään halkeamia, porattuja perustuksia voidaan käyttää raskaille ja erittäin raskaille rakennuksille ja esineille.

Joissakin tapauksissa vain tylsät säätiöt mahdollistavat hankkeen toteuttamisen. Rakentamisen tiheys, dynaamiset dynaamiset kuormitukset naapurimaiden rakennuksissa ajomallien asettamisen aikana lisäävät yhä enemmän asiantuntijoita kiinnittäen huomiota porakoneiden perustuksiin.

Tehdä talon pitkäksi aikaa: mitkä liitososat ovat tarpeellisia nauhan perustuksille

Rakenteen luotettavuus riippuu paljolti sen perustamisesta, joka vastaa suurinta rakennusta.

Liuskajohtoon vaikuttavien kuormien ominaisuudet

Säätiötä pidetään osana rakennustekniikkaa, joka sijaitsee nollamerkin alapuolella ja toimii koko rakennelman tukena. Peruslaitteita on useita.

 • ainoasta pohjasta;
 • pohjasta pohjan yläpuolella;
 • talon lattiasta, kellarista, katosta, portaista ja muista sisärakenteista;
 • katosta, rakennuksen seinistä, mukaan lukien viimeistelyaineiden paino.

Useimmiten nauhateos on betoni, jossa käytetään vahvikekaivoa. Se on korkealaatuisen metallin tuote, erikokoisia ja ulkoisia ominaisuuksia. Toisinaan käytetään komposiittivahvistusta.

Raudoituksen käyttö tekee betoniperustasta kestävän taivutuskuormituksen, joka johtuu epätasaisista kuormista talon toiminnan aikana ja maaperän turpoamisen aikana. Ankkuri toimii peruskehyksenä.

Minkälaista raudoitusta käytetään nauhan perustuksiin riippuu vanteiden tyypistä, joka jakautuu seuraavasti:

Pitkittäisen vanteen osalta

Kun pituussuuntaiset vanteet on asetettu pohjaan. Tällaisen vanteen tarkoituksena on olettaa, että pääkuormat vaikuttavat jännitteisiin. Siksi kaistaleen pohjaseinän, josta pitkittäisputkisto suoritetaan, on oltava vahvimmat ja riittävät parametrit tällaiselle kuormalle: halkaisija ja valmistusmuoto. Sivupinnalla, jossa on reunat, tarjoaa hyvän tartunnan betoniin, se vahvistaa pohjan lujuutta.

Pysty- ja poikittaisvahvisteille

Vahvikkeet, joita käytetään vahvistamiseen pystysuorassa ja poikittaissuunnassa, suorittavat pohjan liitoskohdat ja varmistavat koko lujarakenteen eheyden. Ne käyttävät kuormitusta betonin pohjan kutistumisen aikana tai sen lämpötilan muodonmuutoksessa, joka on pienempi kuin pituussuuntaiseen vanteeseen vaikuttava kuorma.

Rebar-halkaisija

Pitkittäisen vanteen luotettavuuden varmistaminen käyttäen teräksen teräsnauhaa, jonka läpimitta on 10-16 mm, riippuen maaperän ominaisuuksista rakennettavan talon alle. Esimerkiksi kalliolle ja kalliolle mahalle on mahdollista ottaa halkaisijaltaan vähintään 10 mm pituisia vanteita. Pehmeälle ja kevyelle maaperälle parhaiten käytetään 12 mm: n ja enintään 16 mm: n raudoitusta.

Pystysuoria ja poikittaisia ​​sideaineen lujitustangot voidaan käyttää, joiden halkaisija on pienempi eikä välttämättä ole rivejä. Erityisesti tähän tarkoitukseen ne käyttävät:

 • palkki, jonka halkaisijaltaan 8-10 mm: n rei'itetty sivupinta;
 • sauva, jossa on sileä sivupinta ja poikkileikkaus 6 mm;
 • baari, joka on tehty BP-brändin teräslangasta;
 • neulomalla.

Merkki laitteiden nauhan pohjaan

A-I- ja A-III-luokkaan käytettävien nauhapohjan vahvistamiseksi, jotka on valmistettu kuumavalssatulla menetelmällä.

Armature A1 (A240) on sileä lateraalinen pinta ja sitä käytetään pitkittäisputkistoon ja ristikytkentään rakenteeseen, jossa venyttämiseen tarkoitetut kuormat ovat vähäiset. Sen sauman vahvuus on 240 N / mm2.

Ribbed-tuotteet, joilla on suurempi lujuusluokka, luokitellaan luokkaan A-3 (A400). Armourissa A3 on pyöreä poikkileikkaus ja sivupinta, jossa on uritetut ulokkeet, jotka parantavat tarttumista betonilaastilla. Tällä tuotemerkillä on lujuusluokitus 390-400 N / mm2, mikä mahdollistaa venytyksen 25 mm: llä säilyttäen eheyden. Korkean saumanlujuus on erityisen tärkeä materiaalille, jossa on pitkittäinen vahvistus, joten se on valmistettu A400-teräksestä. Vahvistustaulukossa voit selvittää painon, poikkipinta-alan.

johtopäätös

Löysimme, mikä raudoitus on paremmin nauhalevyt, mutta ei ole vain oikea valinta raudoituksen materiaaleille, vaan myös menetelmä saumojen liittämiseen kehyksen muodostamisen aikana.

Käytä kahta yhdistetyyppiä: lanka ja hitsaus.

Hitsausta voidaan tehdä hiiliterästuotteille. Hiiliteräkset menettävät sitkeytensä hitsauksen seurauksena ja muuttuvat hauraiksi. Siksi yhteinen vahvistuskiskojen yhdistämismenetelmä on lanka. Neulomalla vahva lanka on tätä tarkoitusta varten. Joissakin tapauksissa neulotut muoviset kaulukset.

Betonin suojakerroksen vaaditun paksuuden ylläpitämiseksi on suositeltavaa käyttää raudoituksen kiinnittimiä, kun kehys valetaan. Kaikkien venttiilien asennusta koskevien vaatimusten täyttämiseksi voit luoda kiinteän nauhan perustan omalle.