Vahvistuksen asettaminen säätöön

Säätiö on talon perusta. Kuten minkä tahansa säätiön, sen on oltava luotettava. Siksi perustuksen rakentaminen käyttäen betonituotteita, jotka tunnetaan niiden vahvuudesta ja kestävyydestä. Mutta kestävän materiaalin lisäksi on tehtävä ammattimaisesti rakennus- ja asennustyöt kaikissa vaiheissa - paikasta merkitsemisestä vedenpitävään lopputulokseen. Tämän rakennuksen osan rakentamisen aikana tehdyt virheet voivat edelleen johtaa koko rakenteen hävittämiseen. Perusrakentamisen pääosa liittyy laattojen asentamiseen, siihen liittyvän vahvistusverkon sijoittamiseen ja valmiin betonin kaatamiseen betonilla.

Lujitteisuuden ansiosta rakennuksen perustasot ovat kestäviä ja vahvoja.

Ja jos betoni on tulevaisuuden perusta, sen vahvistaminen on selkäranka, jota ilman rakennuksen pohja ei olisi niin vahva. Siksi vahvistuskotelon kokoaminen ja erityisesti vahvistamisen asennus säätöön on tehtävä tiukasti tekniikan mukaan. Kuinka oikein järjestää tämä prosessi, ja siitä keskustellaan edelleen.

Tontin merkintä

Muottien asennusjärjestelmä.

Joten valitun sivuston merkintä tulevaisuuden säätiölle tehdään ensin. Kaikki tärkeimmät elementit tulee merkitä suurella tarkkuudella kiristetyillä lannoilla ja panoksilla. Monimutkaisten maastoalueiden kohdalla tarvitaan rakentamisen tasoa ja kiskojoukkoa. Rakennettavan säätiön kulmat on kalibroitava huolellisesti siten, että myöhemmin ne ovat ehdottomasti suorat. Rakennuspaikan on oltava hyvin kohdakkain ja sen mittojen tulisi olla 2-5 m kaikissa suuntiin, jotka ovat suurempia kuin talon koko. Tämän jälkeen on syytä kaivata kaivantoa, jonka pohja on puhdistettava ja tasoitettava. Valmiiksi kaivoksi asetetaan tyyny hiekalle tai soralle, jonka korkeus on 12-20 cm. Levytyskerros kastellaan ja varovasti täytetään. Pohjakerroksen vedenpitävänä päälle asetetaan sementtilaastikerros tyynylle.

Nyt voit jatkaa muottirakenteen rakentamista, jossa vahvistusta asetetaan ja betoniseos kaadetaan. Helpoin tapa tässä tapauksessa on käyttää kokoontaitettavaa paneelilaatikkoa metallista, mutta voit tehdä sen itse puusta. Tätä varten tarvitaan levyt, joiden paksuus on noin 40-50 mm, lopullinen rakenne on ehdottomasti pystysuoraan asennettu kaivantoon. Muottien tulee nousta vähintään 30 cm: n pinnasta. Tämä korkeus määrittää talon kellarin. Samassa rakennusvaiheessa on jätettävä jätevesiputket ja tyhjennysreiät, jotta ei porata valmiita monoliittia.

Liittimien asennus hitsaamalla

Sen jälkeen on tarpeen koota vahvistusverkko ja asettaa se pohjaan. On parempi yhdistää raudoitus erillisten segmenttien kanssa muottien ulkopuolelle. Säätövarren runko on yhdistetty verkkoon kahdella tavalla: hitsaamalla ja käsin neulomalla. Ensimmäisessä tapauksessa tarvitset:

 • lanka- ja sauvaosat;
 • hitsaus kone;
 • mittanauha;
 • pihdit;
 • (bulgaria), jne.

Perusta lujitussuunnitelma.

Ensimmäinen taivuta kuvan viivan vahvistamisesta Venäjän kirjaimen "P" muodossa. Koska näiden kuvioiden kattotuolit sijaitsevat tulevan pohjan leveydellä, niiden on oltava 10-14 cm pienempiä kuin tämä leveys. Kuvioiden päät on sijoitettava pystysuoraan, ja niiden on myös oltava lyhyempiä kuin perustan korkeus samalla etäisyydellä. Vahvistus-aihioiden määrä riippuu rakennettavan säätiön kokonaispituudesta ottaen huomioon, että kunkin kuvan välinen etäisyys on noin 0,5 m. Tämän jälkeen aihiot asennetaan pystysuoraan hyppyjä alaspäin määrätyllä etäisyydellä toisistaan ​​siten, että ne ovat yksi rivi. Luotettavuutta varten on parempi kiinnittää ne johtoihin ja tappeihin. Jokainen perustuksen lujitussegmentin on oltava sellainen, että se voidaan helposti asentaa muottiin, ts. noin 2,5-3 m.

Hyppyjen kulmissa olevan lujitteen sisällä on hitsattu kaksi sopivaa pituutta olevaa vahvikekaarta. Rungon pystysuorissa elementeissä noin 20 cm: n korkeudelta keinumista on kiinnitetty kaksi muuta tangetta, jotka puolestaan ​​on liitetty kulmakappaleilla luoden vahvistusrakenteen alemman hihnan. Vahvistussegmentin yläosaan on luotu kaksi vartta, jotka yhdistävät koko kehyksen siltoja. Tämän työn tuloksena saatava vahvistusrakenneosa koostuu kahdesta hihnasta (ylempi ja alempi), joista jokaisessa on neljä työtasoa. Tarvittavat segmenttimäärät tulisi tehdä koko perustukselle ja asentaa sitten muottiin käyttämällä kivi- tai tiilikatkoja 5-7 cm: n korkeudella, jotta vältetään tarvittava välys pohjan pohjan ja lujituksen välillä. Vahvikkeen etäisyys muottiin on oltava sama, joten vahvistusverkko on kokonaan upotettu pohjaan. Viereisten raudoitussegmenttien sauvojen päiden on oltava päällekkäin 20-25 cm.

Kehyksen kulmaelementit tehdään seuraavasti. Vahvistustangot on taivutettu oikeaan kulmaan, niiden lukumäärän tulisi vastata tulevan rakenteen geometriaa, kullekin kulmalle tarvitaan 8 tällaista lujitusta. Nurkkaelementtien avulla yhdistetään kaikki vierekkäiset segmentit. Tangojen päiden tulisi, kuten edellisessä tapauksessa, päällekkäin jokaisen vierekkäisen tangon kanssa 20-25 cm. Tällöin vahvistuskotelon rakennetta tulevaa perustusta varten hitsaamalla voidaan pitää täydellisenä.

Johdinvahvistus

Vaaditut työvälineet: vasara, bulgarialainen, pihdit, mittanauha.

Vahvikotelon manuaalinen neulonta ei vaadi erityisiä työkaluja ja taitoja. On useita tapoja neuloa, mutta kaikissa näissä menetelmissä ensimmäinen silmukka on kasattu pitkin vahvistuspalkkien kierreurat, niin että koko rakenne pysyy paremmin. Vahvikotelon rakentaminen käsi-neulomalla tarvitsee:

 • lanka- ja sauvaosat;
 • mittanauha;
 • koukku;
 • pihdit;
 • Bulgaria, vasara jne.

Rakenteellisten elementtien kokoonpano tapahtuu edellä kuvatulla mallilla. Jos 1,2 mm: n halkaisijalkaa käytetään kaikkien elementtien sitomiseen ja kiinnittämiseen, se leikataan puoliksi 18-20 cm: n segmentteihin. Sen jälkeen kiinnitetyt elementit peitetään langalla siten, että vapaiden päiden pituus on 4-5 cm. Pidä vapaat päät toisella kädellä, kiinnitä varovasti toinen vahvistaaksesi silmukan ja kierrä lanka sitten pyörimisliikkeillä. Rakenteelliset elementit voidaan liittää käyttämällä vahvistusleikkeitä, joita voi ostaa erikoistuneessa myymälässä. Segmenttien sisäiset ja kulmaiset leikkaukset yhdistetään taivuttamalla sauvat oikeaan kulmaan ja sitomalla päällekkäin toisiaan. Muut rakenneosan solmukohdat on yhdistetty poikittain lujittavalla langalla. Vahvikehikon järjestely muottiin pysyy täsmälleen samalla tavalla kuin hitsatun rakenteen tapauksessa.

Muita vinkkejä

Säätiön vahvistusjärjestelmä.

Kun asetat vahvistusta säätiölle, sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​suosituksia, joiden avulla voit suorittaa tämän työn mahdollisimman ammattimaisella tavalla. Vahvistuksen osat on puhdistettava perusteellisesti lian ja roskat. Niiden ei pitäisi olla ruostetta, mittakaavaa tai muita vieraita aineita kemiallisten prosessien välttämiseksi, jotka ovat haitallisia valmiiden betonituotteiden vahvuudelle. Merkkien merkitseminen kokoonpanon aikana tulee tehdä liidulla, sillä nämä merkit ovat taivutettuja tai katkaisia. Kiinnitä huomiota ostettujen laitteiden laatuun. Ruosteen esiintyminen tuotteissa ostaessaan ei ole avioliitto, mutta lujitustangojen kaarevuus ei saisi ylittää 6 mm: aa yhtä juoksumetriä kohden. Jos puhutaan raudoituksen menoista, keskimäärin yhden kuutiometrin betoni vaatii 50-80 kg vahvistuselementtejä.

Vahvistettuun muottiin betoniseos kaadetaan vähitellen. Jokainen betonikerros ei saa olla yli 15-20 cm paksu, mutta se on suojattava huolellisesti aukkojen välttämiseksi. Puhtauden vaikutuksen välttämiseksi kaikkien kerrosten betonimassan on oltava samansuuruinen. 7-10 päivän kuluttua betoni saa riittävän voimakkuutta, jolloin muotti voidaan poistaa. Tämän jälkeen tehdään kaikki hiusrummut hiekkapuhallus maahan ja säätöön, ja valmiin betoniteräksen yläpinta peitetään vedeneristysmateriaalilla.

Kiinnityspidikkeet

Osta Voronezhin kiinnityshihnapyörän suojakerros hinta 1 hankaa / kpl.

Asennussarjat valikoimassa: syöttötuoli, tähti, teline, kattotuki, kuutio, tuki löyhälle maaperälle, pistoke, kallo, puristin yleiskäyttöinen teline.

Kiinnityspidikkeet

On hyvin vaikea kuvitella nykyaikaista rakennetta ilman tällaista välttämätöntä elementtiä kuin "rungon kiinnikkeet". Kuinka liittimet tapahtuivat aiemmin? Erittäin yksinkertainen! Pääsääntöisesti rakennustyöt, jotka sijoitetaan vaunun alla olevaan vahvikkeeseen, esimerkiksi samaan raudoitukseen, laudat, sauvat, oksat ja paljon mitä mieleen tulee. Tuloksena oli vino, epäluotettava, epätasainen rakenne, jolla voi olla kauheita seurauksia. Esimerkiksi jos raudoitus osittain lähtee betonikerrokselta, se altistuu korroosiolle ja näin ollen kosteus on päässeet monoliittiin. Ei ole olemassa hyväksyttyä termiä selviytymiskyvyn rakentamiseksi. Tässä tapauksessa on ehdotettu, että Pyhän kirkon hengissä pysyminen pystytään vastustamaan luonnollisia ja ihmisen aiheuttamia vaikutuksia ilman kyvyttömyyttä. Korkea rakennukset on luokiteltu korkeaan vastuuseen, ja tällä perusteella niiden päävastuu on niiden selviytymisen varmistaminen. Tällaisissa luokissa käytetään sekä perinteisiä että erityisiä järjestelmiä, joita käytetään vain korkeiden rakennusten rakentamisessa. Menestyksekkäästi työtä ja kaikkien niiden noudattamista. säännöt ja määräykset, rakentajat käyttävät erityistä lukituslaitetta - ristinapit. Pidikkeiden tärkein etu on monipuolisuus - ts. sovelletaan kaikkiin kiinnikkeisiin. Vahvikkeet kiinnitetään ennen betonivuotoa, vahvistamalla kiinnitys suhteessa muottiin ja muodostamalla etäisyys suojarakenteen ja suojakalvon muottiin. näin Kiinnityspidikkeiden tarkoituksena on muodostaa kerroksen paksuus muotin ja vahvistusverkon välille. Koukkujen käyttö vahvistamiseen mahdollistaa vikojen välttämisen: raudoituksen ilmeneminen seinän tai katon ulkopinnalle, kun muotti ja vahvistus joutuvat kosketuksiin. Vahvistustyypin mukaan: pystysuorat ja vaakasuorat. Suosituimmat kalusteet kiinnikkeille ovat: tähtikytkimen kiinnike ja "stand" -vaihdintalaite sekä seinämän paksuusrajoitimet sarjaan "Cone" ja "Cork" -kalusteet. Järjestäjien liitto tarjoaa myös tällaisia ​​pidikkeitä kuten syöttötuoli, yleispenkki, kuutio, kartio, pistoke, kääntyvä pistoke jne.

Lujitteisen suojakerroksen kiinnitin on korkealaatuinen, luotettava polymeerinen materiaali, joka tuottaa halutun suojakerroksen lujitteen ja muottien tai maan väliin. Kiinnittimien avulla aikaansaadaan tarvittava suojaava kerros betonista, mikä estää liitososien rikkoutumisen ja siten monoliitti on äärimmäisen turvallinen.

Liittimien pystysuoran kiinnitin on kiristin tähti. Yksinkertainen ja välttämätön.

Vaaka-asennuksen kiinnitin on kiinnitin, kruunu, ripustin jakkara, kiinnitin telineeseen ja td.

Pihdit on valmistettu korkealaatuisesta polymeerimateriaalista ja sietää helposti lämpötilavaihtoehtoja ja muita argeja. Vahvistimen kiinnikkeet varmistavat luotettavan kiinnityksen luotettavuuden halkaisijaltaan 8 - 25 mm vaaditulla suojakerroksella.

Kulutus neliömetriä kohti on pääsääntöisesti 6 kpl. jopa 10 kpl.

Kattorakenteiden asennus

Vahvistustyöt ovat yksi rakentamisprosessin tärkeistä vaiheista. Jos harkitsemme monoliittista asuntorakentamista, niin on vahvistustöitä. Valmismetallielementit, jotka antavat valmiin valun tarvittavan lujuuden, asennetaan muottipaneeleiden väliin ennen valuprosessin alkamista. Jotta laitosten toiminnalliset ominaisuudet täyttäisivät standardien vaatimukset, on noudatettava tiukasti teknisiä suosituksia ja määriteltävä tiettyä tapausta varten soveltuvia liittimiä.

Vahvistuksen käyttö muottirakenteessa

Rakenteen vahvistaminen

Tällä hetkellä monoliittisessa rakenteessa käytetään monenlaisia ​​venttiilejä. Paikan päällä, missä työ on tehty, valmiit rakenteet tulevat sisään, ne voivat olla: äänenvoimakkuuslohkoja, vahvistuspalkkeja, verkkoja, profiileja ja niin edelleen. Tiettyä rakennetta rakennettaessa, oliko se seinää, säätiötä tai päällekkäisyyttä, käytetään erilaisia ​​muunnelmia.

Erilaiset muutokset lujitemuodostukseen

Tavallisen teräsrakenteen lisäksi vahvikekappaleiden valmistukseen voidaan käyttää korkeajohdotettuja metalliseoksia ja komposiittimateriaaleja, kuten hiilikuitua tai Kevlaria. Vahvistuksen päätehtävä on varmistaa betonirakenteen kestävyys jännityksen ja puristuksen aikana käytön aikana.

Vahvistus voidaan jakaa kahteen funktionaaliseen ryhmään - työskentelyyn ja apuun. Ensimmäinen alaryhmä on pääkomponentti, joka vastaa suurimman osan ulkoisista kuormista rakenteellisen elementin toiminnan aikana. Työventtiilit voivat poiketa osasta, näkymästä, koosta jne. Vaaditut parametrit määritetään alustavien teknisten laskelmien aikana.

Ohitustekniikan vahvistusverkon pituus ja varret, mm

Lisävahvistus (jakelu ja rakenne) - vaikuttaa rakenteeseen vaikuttavien kuormien tasaiseen jakautumiseen, se sijaitsee työvahvistuksen elementtien välissä. Myös jakoventtiilien toiminnalliset elementit sisältävät työkanavan spatiaalisen kiinnityksen valun runkoon. Rakenteellinen vahvistus on raudoitetun betonirakenteen tärkein muotoiluelementti, joka vastaa valun eheyden säilyttämisestä muovausprosessissa.

Pituussuuntaiset ja poikittaiset raudoitukset betoniteräsrakenteissa

Asennuksen asennus

Lankojen asentaminen muottipesän väliin tehdään ennen kaatamisen aloittamista. Kehyksen tai sauvan alaosa (pystysuoralla muovauksella) kiinnitetään pieneen määrään laastia, joka on kalibroitu kolmessa ulottuvuudessa ja jätetään betonin kovettumisen ajaksi. Lujittavan elementin yläosa on kiinnitetty erityisten elementtien avulla tai se ei ole kiinteä. Vaakatason rakenteiden kaatamista varten raudoitusverkko puristetaan muotin koko alueelle tai asetetaan erityisiin telineisiin.

Rakenteen tärkeimmät ominaisuudet, sekä toiminnalliset että esteettiset, riippuvat siitä, miten vahvistus on oikein muotoilussa. Vahvistustekniikan rikkomisessa voi esiintyä halkeilua, kasoista, ulkoisista muodonmuutoksista jne. Optimaalinen ratkaisu on asentaa lujittavan elementin asennus ammattirakentamisen tiimiin.

Armature clamps - kulutustavarat, joita käytetään muovausrakenteiden asennuksessa monoliittiseen rakenteeseen. Teknisten standardien ja rakennuskoodien mukaan vahvistetaan.

Vahvistusrakenteet ovat olennainen osa jokaista rakennusta. Liitokset levitetään alustalle, päällekkäin, seinille ja muille laitteille. Lujittavien rakenteiden tehtävät ovat.

Monoliittisessa rakenteessa käytetään erilaisia ​​lattian asennusta varten suunniteltuja muottijärjestelmiä. Yleisesti ottaen niitä voidaan kuvata kompleksiksi, joka koostuu.

Monoliittirakenteisia lattialaatoja voidaan tilata betonituotteissa oleville yrityksille, jotka toimitetaan tontille ja asennetaan sovellukseen.

Kuinka vahvistaa vahvistus?

Säännöt lujituksen kiinnittämiseksi pohjamateriaalille

Tiedot siitä, miten varusteet asetetaan luodakseen vahva ja luotettava perusta, voivat olla hyödyllisiä kaikille. Vankka ja korkealaatuinen säätiö on avain minkä tahansa tyyppisen rakennuksen kestävyyteen, koska tällainen rakenneosa on rakennuksen perusta.

On parasta suorittaa säätiön kuivatus talon rakentamisen alkuvaiheessa.

Äärimmäisen luotettavuuden ja pitkän käyttöiän on oltava kaiken syyn perustoiminnot. Useimmiten vahvistuksen kiinnittäminen säätöön tehdään välittömästi ennen valun tekemistä. Vahvistuksen tulisi sopia riippuen siitä, minkä tyyppistä säätiötä valittiin.

Vahvistus voi olla erilaisessa kosketuksessa betonin seoksen kanssa. Tällä tavoin voit ottaa yhteyttä seuraavasti:

 • kitka;
 • tartunta (raudoitus kytkeytyy betoniin teräskehyksellä);
 • lujituksen ja sementtilaastarin vuorovaikutus sähkökemiallisella tasolla;
 • kosketukset leikkausliitoksissa;
 • puristetaan lujittavan häkki betonin seoksella sen kutistumisen aikana.

Mitä tarvitaan, jotta lujitettaisiin oikein laatoissa ja miten perustuksen vahvistuslaskenta tehdään?

Tarvittavat työvälineet: mittanauha, vasara, pihdit, bulgarialaiset.

Ensinnäkin, sauvavarusteet ovat välttämättömiä. Se on välttämätöntä taivutusjännityksen neutraloimiseksi, mikä voi johtua maaperän epätasaisesta saostuksesta tai sen turvotuksesta. Tätä varten työntekijät kiinnittävät oikein vahvistuspalkit, joiden läpimitta on 10-14 mm alhaalta ylös koko pohjan koko pituudelta. Tällaisten sauvojen kriittisten rakenteiden sijoittamisen tulisi olla noin 6-8 kappaletta, mutta useimmissa tapauksissa se voidaan rajoittaa 4 baariin - 2 pohjaan ja yläosaan. Vahvikkeen suojaamiseksi korroosiolta se on asetettava pohjan syvyyteen eli 60-70 mm: n etäisyydelle kaikista reunoista.

Uudet teknologiat mahdollistavat lasikuidun vahvistamisen. Tämän vuoksi ei ole tarpeen sitoa pohjaa vahvikkeella. Tältä osin on mahdollista säästää hieman laskostuksen laskennassa.

Seuraavaksi tarvitset vahvistusviiran. Tästä on välttämätöntä tehdä päänimekkeitä P-kirjaimen muotoon, joka myöhemmin asetetaan koko säätiön leveydelle. Tällaisten hyppyjen määrä riippuu säätöpituuden pituudesta, kun taas nauhalevyssä raudoituspinnan on oltava noin 0,5 m.

Älä unohda yhtä tärkeää kohtaa. Perusvahvistus on kireällä (luokka A3). Tämä on välttämätöntä, jotta se voi hyvinkin liittyä säätiöön. Lujittava lanka voi olla sileä pinta (luokka A1). Kaikkien vahvistusmateriaalien on oltava vaurioitumattomia ja korroosionkestävä pinnoite.

Muottiyksikön kaavio.

Seuraavaksi tarvitset neulomalla lankaa. Sen halkaisijan tulisi olla noin 10-12 mm. On välttämätöntä kiinnittää ja kiinnittää poikittaiset ja pitkittäiset sauvat. Tehdyn perustuksen "luuranon" kiinnittämisen tulisi säilyttää betonivahvistuksen betoniliuoksen kaatamisen aikana.

Jos on mahdollisuus ostaa erityinen palkki palkkiin neulomiseen, tämä uusi laite on hieman kannattavampi ja tehokkaampi kuin lanka. Lisäksi vahvistuskotelon kokoaminen tällaisilla leikkeillä säästää huomattavasti aikaa.

Jos sidonta tehdään kuitenkin johtoa käyttäen, sinun on tiedettävä, että se tapahtuu: kulma, yksinkertainen, kaksinkertainen, kaksinkertainen, kuollut, risti. On huomattava, että langan tyyppi ei vaikuta palkin laatuun.

Jotta raudoitus olisi tarpeeksi perustan asettamiseksi, on määriteltävä selkeästi, kuinka paljon raudoitusta tarvitaan perustukselle. Tätä prosessia ei tarvitse pelätä. Jos tällaisia ​​laskutoimituksia on vaikea tehdä itse, voit käyttää valmiita olemassa olevia taulukoita ja laskimia.

Puhuminen siitä, mitä työkalua tulisi käyttää rungon kiinnittämiseen, sinun pitäisi tietää, että jos teet tämän työsi omilla käsilläsi, et voi selviytyä ilman koukkua neulomalla runkopalkki.

Nipu voidaan tehdä tavallisilla pihdeillä (kuten aikaisemmin mainittiin), mutta tämä voi kestää paljon aikaa. On parempi käyttää erikoishihnaa, joka voi olla automaattinen. Voit mennä eteenpäin ja ostaa erikoisammattilaisen pistoolin.

Koukku munimiseksi on kahva, joka kiinnittää teräksen kaarevan sauvan. Tämä työkalu on yksinkertainen, kätevä, sopiva tapauksiin, joissa on vähän työtä. Se on edullinen, mutta se on erinomainen luotettavuus ja kestävyys. Sen ainoa haittapuoli on se, että sen avulla ei voida kehittää työnopeutta, joten suurella määrällä nipuja tämä prosessi voi nopeasti kyllästyä.

Tässä tapauksessa on tarkoituksenmukaisempaa käyttää automaattista koukkua munimiseksi. Kahvan eteenpäin suuntautuvien liikkeiden aikana koukku pyörii ja siksi kiertoprosessi on paljon nopeampi. Automaattisen koukun käyttäminen on melko yksinkertaista, ja se antaa sinulle mahdollisuuden kehittää tehokkaamman työn nopeus ja kestää melko pitkään. Automaattisen koukun hinta on jonkin verran korkeampi kuin tavallinen kiinnitin, mikä on epäedullista. Jotkut rakentajat keksivät kotitekoisen automaattisen koukun: kaareva kynsi on kiinnitetty ruuvimeisseliin, minkä jälkeen kaikki työ on suoritettava saman periaatteen mukaisesti.

Elementit, joita tarvitaan ankkurin asianmukaiseen sijoittamiseen:

 • varusteet;
 • hitsaus kone;
 • vahvistava lanka;
 • neulonta lanka;
 • virkkaa koukku tai ruuvimeisseli taivutetulla kynsillä.

Nykyiset menetelmät rakenteiden vahvistamiseksi kehysjärjestelmien ja verkkojen avulla

Vahvistettu monoliittisen nauhan perustus

Rakenteen rakenteen lujittaminen rakennustyömaalla ristikkorakenteiden ja kehysjärjestelmien avulla, jotka on asennettu vahvojen sauvoilta, joiden poikkileikkauksen halkaisija on enintään 32 mm, etenee seuraavien tyyppisten liitäntöjen avulla:

Yleisin menetelmä on aina ollut ja on edelleen hitsaus, joka on tehtävä manuaalisesti. Tämän tyyppinen yhdiste on yksinkertainen ja erittäin suosittu, mutta sitä ei voi tuskin kutsua ihanteelliseksi.

Menetelmän tehokkuus vähenee työnkulun suurempana työvuorona, koska runsaasti työtä, joka on suoritettava runkorakenteen asennusta varten. Samanaikaisesti on tarpeen käyttää huomattava määrä työntekijöitä, jotka osallistuvat hitsausprosessiin ja tämä vaikuttaa niihin liittyviin kustannuksiin.

Hitsausmenetelmän puute

Muottien asennusjärjestelmä.

Korkea lämpötila hitsatun työn aikana "vapauttaa" vahvistetun karkaistun sauvan tangon, joka ei parhaiten vaikuta sen lujuusominaisuuksiin.

Jos lujitustankoon poikkileikkauksen halkaisija on yli 20 mm, sen hitsausta muottiin tässä tapauksessa ei suositella.

Runkorakenne, joka asennetaan hitsaamalla, on luonteeltaan lujempi jäykkyys, joka antaa rakenteen hauraalle. Tässä suhteessa vibraattorin kanssa työskentelyvaiheessa tai koko käyttöjakson ajan jää epätodennäköisyys hitsattujen liitosten alueella.

Paras vaihtoehto kehyksen muodostamiselle on viskoosi menetelmä tangon liittämiseksi rakennukseen perustuksen vahvistamiseksi.

Viskoosimenetelmän käyttöominaisuudet

Yhdistelmähoidon malli.

Nykyään vahvistuskouran perustan vahvistamiseen tarkoitettu lujitangon kiinnitysmenetelmä on yhä suosittu Venäjän federaation rakennustyömailla. Suosituin tällainen menetelmä ansaitsee pienen yksityisen rakentamisen segmentissä.

Useimmiten säätiön runkorakenne on sidottu manuaalisella menetelmällä, joka edellyttää korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden osallistumista. Työkalu käsin neulonta on yksinkertainen kotitalous pihdit tai erityisiä koukkuja.

Vahvistustankojen manuaalinen neulominen yhdeksi vahvistuskammioon on välttämätöntä suorittaa teräsvaipojen silmukointi päällekkäisyydellä, jota seuraa samankaltaisten sauvojen solmiminen useissa paikoissa (useimmiten ligaatio suoritetaan keskelle ja palkin reunojen yli).

Neulonnan keinoin voit ottaa teräslankaa, jolla on neulomisominaisuudet, joiden läpimitta on enintään 1,2 mm.

Johdonpaksuus kussakin tapauksessa riippuu käytettävän raudoituksen palkkien yksittäisistä parametreistä. Jos saumoja, joilla oli sileä profiili, valmistettiin sitomiseksi, tällaisen työn monimutkaisuus kasvaisi merkittävästi, koska taivutuskoukut ovat välttämättömiä onnistuneen sitomisen kannalta.

Tällainen menetelmä sidoksen sitomiseksi lujituksella on luonteenomaista teknologisen prosessin työvoima-intensiteetin korkeille ominaisuuksille, joten nykyään suuri joukko rakentajia yrittää löytää keinon parantamaan tekniikkaa ja yksinkertaistamaan sitä.

Kuinka tehdä asennus vahvistuksen pohjaan rakennuksen?

Lujitetun laatikon perustuksen malli.

Vahvistustuotteet asennetaan noudattaen kaikkia teknisiä vaatimuksia ja työvaiheiden etusijajärjestystä:

 • valmistelutoimien toteutus kehyksen osien kanssa;
 • jyrsintäprosessi;
 • rakenteellisen osan asennus sopivaan paikkaan;
 • hankkeen rakenteellisen osan yhdenmukaistaminen;
 • liitosten liitoksen prosessi.

Rakennuksen asennustöiden valmistelu suoritetaan vaiheittain ja se sisältää kunkin elementin tarkastuksen ja puhdistaa ne kontaminaatiosta. Tarvittaessa käytetään tätä tarkoitusta varten harjaa, jossa on teräsharjat. Suoristus suoritetaan myös, jos tarkastettavan kohteen tila sitä vaatii.

Koska vahvistussauvojen asentaminen säätöön on toiminto, joka määrittää rakennuksen perustan luotettavuuden ja lujuuden, tätä vaihetta on lähestyttävä vastuullisesti.

Jotta rakenteelliset elementit asennettaisiin asianmukaisesti, kiinnitettäisiin tuotteita ja asennettaisiin kehykseen, tarvitaan vähintään 3 henkilöä.

Laadukas asennus lujitemuodostukseen perustasolla on tehtävä sujuvasti, työntekijöiden tulisi käyttää erikoissignaaleja, jotka osoittavat tällaisten toimien alkua, kuten alentaminen ja rakenteellisen elementin nostaminen sopivaan paikkaan.

Jos muottirakenteen raudoituksen rakenne on asennettu kaivantoihin tai kaivantoihin, rakenteelliset elementit on toimitettava erikoislaitteiden kuten kuljettimien ja lokeroiden avulla.

Teräsraudoitus nauhan perustuksille: liitäntä ja asennus

Tulevan kodin perustan täyttäminen vaatii erityistä huomiota. Yleisin perusta on nauha - se on betonin suljettu silmukka, joka jakaa koko rakennuksen painon maahan.

Betoniperustuksen lujuuden vahvistamiseksi betonivalutukseen lisätään raudoitusta, eli metallivarret - vahvistusta.

Joten vahvista rakenteensa siten, etteivät halkeamat muodostu, jotka ilmenevät maaperän vaihteluista, lämpötilan putoamisista jne.

valinta

Oikean raudoituksen valitsemiseksi sinun on ensin määritettävä, millainen tyyppi sopii säätöön. Terästangot voivat olla sileällä pinnalla (merkitty A1: llä) tai aaltopahvilla (A2, A3, A4 jne.).

Armature A1 (kokoonpano) on vähemmän adheesiota betonille, joten sitä käytetään siinä alustan osaan, jossa pienet kuormat tulevat.

Työskentelyssä, liittimet A3, on kolme erilaista ulkonemaa:

 • sirppi-muotoinen, lisää raudoituksen kestävyyttä murskaaville kuormille, käytetään ohutta seinää varten;
 • rengas, yleensä kotimainen tuotanto, lisää adheesiota betoniin, suunniteltu tehokkaisiin betonirakenteisiin;
 • sekoitetaan molempien tyyppien etuja.
Liittimiä voidaan myydä teräksisten sauvojen, hitsattujen verkkojen muodossa, jotka valmistetaan tuotannossa tai keloissa.

Silti metallivahvistuksella on suurempi jäykkyys ja sitä pidetään luotettavimpana materiaalina perustuksen vahvistamiseen.

Työn vaiheet

 1. Hankkeen laatiminen, jossa maaperän kaikki ominaisuudet otetaan huomioon geologisten tutkimusten perusteella. Riippuen niistä, kannattaa päättää säätiön tyypistä ja sen syvyydestä tehdä laskelmia tulevista kuluista.
 2. Sivustonvalmistus - hedelmällisen kerroksen poistaminen ja tulevaisuuden merkitseminen. Kaikki etäisyydet mitataan teipin mittauksella, tangot ajetaan maahan noin 30 cm: n etäisyydelle toisistaan, ne on asennettava kulmien sijasta. Niiden välillä kaapeli vedetään tai paksuja merkkijonoja. Kiinnitä huomiota siihen, että kulmat ovat suorakaiteen muotoisia, varsinkin jos sinun on rakennettava talo baarista.
 3. Kaivannon kaivamisen jälkeen on tarpeen sijoittaa 10-15 cm: n paksuinen hiekkalaatikko maaperän tiivistämiseksi. Useimmiten hiekka kostutetaan vedellä maksimaalista kutistumista varten, mutta tämä riittää, mutta joillakin maaperillä geotekstiilejä on joskus käytettävä pohjaveden tunkeutumisen estämiseen ja tuhoamattomuuteen.
 4. Seuraavana vaiheena on puupaneelien muottien kokoonpano, korkeus säädetään tasolta, kaikki aukot suljetaan kalvolla tai muulla materiaalilla.
 5. Tärkein asia - venttiilien asennus. Riipuksen oikeellisuuden ja terästangojen sijainnin mukaan riippuu perustuksen jäykkyys ja lujuus.
 6. Tuloksena olevan rakenteen betoniseoksen kaataminen. Nyt on vain odotettava täydellinen kuivaus ja kovettuminen, joka tapahtuu 3-5 päivän kuluessa ja riippuu säästä.

Kuten näet, lähes kaikkia vaiheita ei ole vaikea toteuttaa, paitsi vahvistusta, mikä vaatii tiettyjä tietoja ja taitoja.
On tärkeää muistaa, että eri viestintää varten olisi oltava aukkoja.

Portaiden vahvistaminen

Jos rakennustyömaalla on suuret erotuserot, niin säätiö kaadetaan vaiheisiin, jotka vahvistetaan tietyn mallin mukaan:

 1. Vahvistusvaiheet ulottuvat 1 metrin etäisyydeltä reunusta.
 2. Yläosassa tulee sijoittaa sauvat, joiden pituus on 2 metriä, sen keskimmäinen on laskettava keskikohdan reunaan.
 3. Vaakasuuntaiset sauvat on sijoitettava puolitoista metrin päähän toisistaan.

Vahvistetut kulmat

Monet nurkista vahvistavat virheitä, mutta niitä ei saa koskaan sallia, koska tämä paikka on kohdannut monisuuntaisia ​​kuormia ja lujittavien sauvien väärä asennus johtaa siihen, että säätiö ei ole monoliittinen rakenne, mutta yksittäisten osien sarja tulee halkeiksi, betoni lamaantuu.

Tavallisesti käytetään yksinkertaista leikkauspistettä ilman lisävahvistusta pystysuorassa ja vaakasuorassa, mikä ei takaa koko säätiön voimakkuutta.

Jos on tarpeen vahvistaa tiukkaa kulmaa, on käytettävä useita L-muotoisia tangkoja, jotka on järjestetty tietyllä tavalla. Suunnitelma vahvistetaan ylimääräisinä poikittaisina.

Yhteysmenetelmät

Terässauvoja voidaan yhdistää kahdella tavalla.

Hitsaaminen on nopea ja vaikea prosessi, mutta sillä on useita haittoja:

 1. Korkean lämpötilan ansiosta metallin ominaisuudet muuttuvat.
 2. Jotta hitsausyksiköt olisivat vahvoja, vaaditaan hitsaajan korkeaa pätevyyttä.
 3. Hitsaus lisää rakenteen jäykkyyttä, mikä lisää todennäköisyyttä rikkoa sen eheyttä betonin kaatamisen aikana.

Neulominen on tehokkain tapa, vaikka se vie enemmän aikaa. Neulominen on valmistettu johtoa käyttäen pihdeitä ja erityistä koukkua.

Raudoituksen laskeminen nauhan perustuksille

Ennen ostamista sinun on laskettava tarvittava määrä materiaalia:

 1. Laske kaikkien seinien pituus. Käytä esimerkiksi 12 metrin pituista, 6 metrin leveyttä ja 6 metrin väliseinää, jonka ympärysmitta on (12 + 6) x2 + 6 = 42 m.
 2. Koska 4-ydinohjelmaa käytetään pääasiassa, tulos kerrotaan 4: llä. Saamme 168 m.
 3. Meidän on otettava huomioon tangot käynnistettäessä, joten lisäämme tähän tulokseen noin 10-15%, saamme 168 + 17 = 185 m. Tarvitsemme niin monta metriä teräsputkia, että ne asetetaan vaakasuoraan.
 4. Seuraava vaihe on poikittaisten ja pystysuuntaisten tangojen lukumäärän laskenta. Pohjakalvon leveys on 35 cm, korkeus 90 cm. Laskemme tuloksena olevan "suorakulmion" ympärysmitan. Saamme 35x2 + 90x2 = 250 cm, eli tarvitsemme 2,5 metriä vahvistusta joka 50 cm: n välein.
 5. Seinien pituus on 50 cm (suositeltu askel) ja saamme tällaisten suorakulmioiden lukumäärän: 12 m: 50 cm, saamme 24 suorakulmioa, lisäämme kahta ylimääräistä kulmaan - yhteensä 26 kappaletta.
 6. Samoin laske numero seinällä 6 m, meillä on noin 10 kappaletta.
 7. Löydämme kokonaislukumäärän - 26x2 + 10x3 = 82 kpl.
 8. Koska kestää kaksi ja puoli metriä yhteen suorakaiteeseen, harkitsemme, kuinka monta tarviketta tarvitsemme: 82 kpl. x 2,5 m = 205 m.

Laskettaessa on otettava huomioon se, että joskus pystysuora vahvistus hiukan syvennetään maahan vakauden vuoksi, sen vuoksi tässä tapauksessa korkeutta pitäisi nostaa.

Jotta et ymmärrä suurta tietomäärää, piirrä kaavio, jossa esitetään paikat, joissa kaikki nivelet, vaaka- ja pystysuuntaiset sauvat sijaitsevat.

halkaisija

Kaikki liittimet on jaettu useisiin tyyppeihin sen halkaisijan mukaan. Pieni halkaisija 6-8 mm on tyypillistä sileille poikittaisille sauvoille, se sopii myös pystysuoralle vahvikkeelle.

Pitkittäistä vahvistamista varten on halkaisija vähintään 10 mm.

neulominen

Kuten jo mainittiin, elementtien kiinnitys voidaan tehdä alumiinilla tai teräslangalla käsin pihdeillä.

Lisäksi voit käyttää itsekiristyviä kiinnittimiä, mutta ne eivät vaadi erityisiä työkaluja.

Paljon helpompi työskennellä erityisen pistoolin sitomisessa, lanka syötetään erikoiskäämistä ja solmu sidotaan automaattisesti 5 sekunnin kuluessa. Miinus yksi - työkalun korkea hinta.

muuttamisesta

Käytännöllisyyden vuoksi raudoitusrakenne kerätään ensin kaivannon ulkopuolelle. On helpompi koota yksittäiset osat, jotka on liitetty asennuksen jälkeen.

Sitten kehyksen osat sijoitetaan ovelle perustalle tiilien tai erityisten muovikuutioiden avulla, joita käytetään pysäyttimenä, ne tarjoavat myös teknisen aukon alhaalta.

Vahvistus ei saa tulla kosketuksiin muottien ja maan kanssa niin, ettei korroosiota ole.

ohjelma

On tarpeen vahvistaa pohjan ylä- ja alaosat, joten pitkittäisvaijerit sijoitetaan alle ja yläpuolelle, jotka päätyvät pääkuormaan.

Jos poikittainen ja pystysuora vahvistus suoritetaan käyttämällä yhtä kirjaimella G taipuvaa terästangoa, tämä lisää rakenteen lujuutta, koska se tulee monoliittiseksi.

Yksityiskohtaisesti nauhalevyn vahvistamisesta voit oppia tästä videosta:

merkki

Kun valitset, kiinnitä huomiota merkintöihin:

 • yleisin A3, sen vieressä on indeksi "C" - tarkoittaa, että voit käyttää hitsausta;
 • "K" - lisääntynyt korroosionkestävyys;
 • "T" - vahvistettu lämpökäsittelyllä;
 • "B" - suunniteltu pakokaasuille.

Kustannukset

Hinta riippuu teräspalkin halkaisijasta ja pituudesta. Vaihtelee noin 300 - 400 ruplaa. yhdelle terästangolle, jonka pituus on 12 m.

Jotkut yritykset tarjoavat ostaa laitteita painon mukaan. Tätä varten on tarpeen laskea, kuinka paljon yksi metri painaa tämän perusteella tarvittavan määrän määrittämiseksi, tonnikohtainen hinta on suunnilleen 20-25 tuhatta ruplaa.

Löydät tällaisen lattian asentamisen parkettilattiaan täältä.

Tietoa polyuretaanilattialustan ominaisuuksista sekä menetelmiä leikata ja asentaa tämä muovaussidonta artikkelissamme.

Arviot

"Yritimme käyttää uutta komposiittivahviketta jatkeeseen. Talon perustaksi he eivät uskaltaneet, koska materiaali on uutta, harvoin sitä, joka käyttää sitä. Plus yksi, mutta vakava - keveys. Kätevästi kiinnitetty, kiinnitetty erityisiin kiinnikkeisiin. Valmistajan mukaan se kestää raskaita kuormia, me näemme ajan myötä, kun olemme tyytyväisiä. "
Artyom, Rostov

"Tein hitsaustyön terästankojen väliin, sitten minua kidutettiin koko rakenteen asentamiseksi kaivoksi, se osoittautui kova ja raskas. Jatkossa aion tehdä pienempiä jaksoja kätevästi. "
Mikhail, Orsk

"Rakennuttajat neuvoivat meidät neulomaan muovikappaleita, ja se toimi todella nopeasti ja edullisesti. Ainoastaan ​​on otettava huomioon, että tällainen menetelmä ei sovellu talveen, kylmässä muovissa voi puhjeta. "
Karina, Bratislava

"Me täyttimme klassisen perustan kaikkien sääntöjen mukaan, ja vahvistus, joka oli sidottu lanka, kaikki laskettiin. Loppujen lopuksi kaikki on luotettavaa ja kestävää, mutta meille kerrottiin, että raudoituksen määrää voitiin säästää, eikä sitä tarvinnut käyttää niin paljon. Joka meistä on oikein, aika kertoo. "
Rakkaus, Vladimir

ARMATURE CLAMPS

Venttiilien kiinnikkeet ovat pyöreitä (suojaava kerros).

Tarjolla on laaja valikoima vannenauhoja, joita voi ostaa meiltä kohtuullisin hinnoin ja missä tahansa tilavuudessa. Täältä voit ostaa "asterisk", "tuoli", "kolmio", "kartio", "kuutio".

Kiinnike 5/1, jatkuva. Sitä käytetään vahvikkeena, jonka halkaisija on 5 mm. Suojaava kerros 10 mm.

Lukko 5/15, viisi jäykistettä. Sitä käytetään vahvikkeena, jonka halkaisija on 5 mm. Suojaava kerros on 15 mm.

Lukko 5/20, viisi jäykistettä. Sitä käytetään vahvikkeena, jonka halkaisija on 5 mm. Suojaava kerros on 20 mm.

Lukko 5/25, viisi jäykistettä. Sitä käytetään vahvikkeena, jonka halkaisija on 5 mm. Suojaava kerros on 25 mm.

Lukko 5/30, viisi jäykistettä. Sitä käytetään vahvikkeena, jonka halkaisija on 5 mm. Suojaava kerros on 30 mm.

Kiinnike 12/20, viisi jäykistettä. Sitä käytetään vahvikkeena, jonka läpimitta on 10-12 mm. Suojaava kerros on 20 mm.

Kiinnitys 12/30, viisi jäykistettä. Sitä käytetään halkaisijaltaan 12 mm: n liittimiin.
Suojaava kerros on 30 mm

Yleiskäyttöinen kiinnike "Triangle".

Nämä muovipidikkeet on suunniteltu muodostamaan suojakerros pysty- ja vaakatasossa.

Niitä käytetään halkaisijaltaan 5 mm: n, 8 mm: n ja 10 mm: n halkaisijaltaan (universaali kiristimet "Triangle" 15, 20, 25).

Yleiskäyttöiset kiinnittimet "kolmion" kiinnikkeet tarjoavat suojakerroksen 15 mm: stä 25 mm: iin.

Universal kiinnitin 5,8,10 / 15 "kolmio". Sitä käytetään venttiilien halkaisija 5 mm, 8 mm ja 10 mm. Suojaava kerros on 15 mm.

Universal kiinnitin 5,8,10 / 20 "kolmio". Sitä käytetään venttiilien halkaisija 5 mm, 8 mm ja 10 mm. Suojaava kerros on 20 mm.

Universal kiinnitin 5,8,10 / 25 "kolmio". Sitä käytetään venttiilien halkaisija 5 mm, 8 mm ja 10 mm. Suojaava kerros on 25 mm.

Kiinnittimien kiinnikkeet "Jakkara".

Suunniteltu muodostamaan suojakerros vaakasuorissa tasoissa. Istuimen "jakkaraa" voidaan käyttää luomaan perustuksia, betonikerroksia ja rakennusten lattioita. Niitä käytetään halkaisijaltaan 4 mm: n ja 14 mm: n halkaisijaltaan (kiinnikkeet "Highchair-15", 20, 25, 30, 35). Kiinnittimet "Jakkaraudoitus" tarjoaa suojaavan kerroksen 15 mm: sta 35 mm: iin.

Fixer "Stool-15" 4-ydin.
Käytetään rakenteisiin, joiden läpimitta on 4 mm - 14 mm.
Suojaava kerros on 15 mm.

Fixer "Stool-20" 4-pylväs.
Käytetään rakenteisiin, joiden läpimitta on 4 mm - 14 mm.
Suojaava kerros on 20 mm.

Fixer "Stool-25" 4-ydinen.

Käytetään rakenteisiin, joiden läpimitta on 4 mm - 14 mm.
Suojaava kerros on 25 mm.

Fixer "Stool-30" 4-ydin.

Käytetään rakenteisiin, joiden läpimitta on 4 mm - 14 mm.
Suojaava kerros on 30 mm.

Clamp "Stool-35" 4-pylväs.
Käytetään rakenteisiin, joiden läpimitta on 4 mm - 14 mm.
Antaa suojakerroksen 35 mm.

Kiinnitysliittimet "Nagel".

Suunniteltu muodostamaan lujituksen päätypuolen suojakerros, myös upotettujen levyjen kiinnittämiseksi siihen.

Sitä käytetään halkaisijaltaan 8 mm: n ja 4 mm: n (liittimet Nagel ja Nagel small) kanssa.

Sitä käytetään halkaisijaltaan 8 mm: n halkaisijoina.

Kiinnitä "Nagel small".

Sitä käytetään venttiileillä, joiden halkaisija on 4.

Valaisimet "Asterisk".

Clamp Asterisk on suunniteltu muodostamaan suojakerros pystysuorille tasoille.

Asteriskia käytetään rakenteellisissa varusteissa, joiden halkaisija on 4 - 20 mm (universaali puristin nro 15 "Star", nro 25, nro 20 / 4-10, nro 30 / 5-16, nro 40 / 5-16, nro 50 / 5- 16).

Niitä käytetään halkaisijaltaan 5 mm: n venttiileissä (kiinnittimet 5/10, 5/15, 5/20, 5/25, 5/30), 10-12 mm (puristin 12/20), 12 mm (puristin 12/30). Anna suojakerros 10 mm: stä 30 mm: iin.

Tähtipistokkeet tarjoavat suojakerroksen 15 mm: stä 50 mm: iin.

Kiinnitysyksikkö nro 15 "Asterisk" kiinnittyy varusteisiin, joiden halkaisija on 4 - 20 mm. Suojaava kerros on 15 mm.

Universal kiinnitin nro 25 "Asterisk". Kiinnittyy liittimiin, joiden läpimitta on 4 - 20 mm. Suojaava kerros on 25 mm.

Universal kiinnitin №15 / 4-10 "Asterisk". Kiinnittyy liittimiin, joiden läpimitta on 4 - 10 mm. Suojaava kerros on 15 mm.

Universal kiinnitin №20 / 4-10 "Asterisk". Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 - 10 mm. Suojaava kerros on 20 mm.

Universal kiinnitin №25 / 5-16 "Asterisk". Kiinnitetään liittimiin, joiden läpimitta on 5-16 mm. Suojaava kerros on 25 mm.

Universal kiinnitin №30 / 5-16 "Asterisk". Sitä käytetään venttiilien kanssa, joiden läpimitta on 5-16 mm. Suojaava kerros on 30 mm.

Universal kiinnitin №35 / 5-16 "Asterisk". Kiinnitetään liittimiin, joiden läpimitta on 5-16 mm. Antaa suojakerroksen 35 mm.

Universal kiinnitin №40 / 5-16 "Asterisk". Sitä käytetään venttiilien kanssa, joiden läpimitta on 5-16 mm. Suojaava kerros on 40 mm.

Universal kiinnitin nro 50 / 5-16 "Asterisk". Sitä käytetään venttiilien kanssa, joiden läpimitta on 5-16 mm. Suojaava kerros 50 mm.

Kiinnitysliittimet kiinnittävät universaali "teline".
Suunniteltu muodostamaan suojakerros vaakasuorissa tasoissa. Kiinnitin Teline asetetaan liittimiin d 4 - 25 mm yhdellä tasolla ja d 4 - 16 mm toisella tasolla. Asennustelineen yleispenkki FSU 15/25 / 12-25 antaa suojakerroksen 15 ja 25 mm.

Kiinnike "Kattotuoli".

Kiinnike "Kattotuki" on suunniteltu muodostamaan suojakerros vaakatasossa. Sitä käytetään vahvikkeessa d 4 - 32 mm. Tukipidike 35/40/45/50 tarjoaa suojakerroksen 35, 40, 45, 50 mm.

PP-22 ja PP-24-liittimet on suunniteltu estämään betonia pääsemästä putkeen.

Kiinnitä yleinen "teline" FSU 15/25 / 12-25. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 - 16 mm. Suojaava kerros on 15 ja 25 mm.

Kiinnitin on yleinen teline 10/15/20/25. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 20 mm. Suojaava kerros on 15,20,25,30 mm.

Fixer "Rack" 15 / 4-12. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 12 mm. Suojaava kerros on 15 mm.

Fixer "Rack" 20 / 4-16. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 16 mm. Suojaava kerros on 20 mm.

Fixer "Rack" 25 / 4-18. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 18 mm. Suojaava kerros on 25 mm.

Fixer "Rack" 30 / 4-18. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 18 mm. Suojaava kerros on 30 mm.

Clamp "Rack" 35 / 4-18. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 18 mm. Antaa suojakerroksen 35 mm.

Fixer "Rack" 40 / 4-18. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 18 mm. Suojaava kerros on 40 mm.

Fixer "Rack" 50 / 4-18. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 mm - 18 mm. Suojaava kerros 50 mm.

Clamp Kattotuoli 35/40/45/50 universal. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 - 32 mm. Suojaava kerros on 35, 40, 45 ja 50 mm.

Kattotuki 50-60 universaalia. Sitä käytetään venttiilien halkaisija 4 - 32 mm. Suojaava kerros on 50 ja 60 mm.

Korkkia PP-22 käytetään PVC- ja HDPE-putkien kanssa betonin sisäänpääsyn estämiseksi.

Korkkia PP-24 käytetään PVC- ja HDPE-putkien kanssa estämään betonin pääsyä.

Korkkia PP-22-n käytetään PVC- ja HDPE-putkien kanssa betonin sisäänpääsyn estämiseksi.

Korkkia PP-26-n käytetään PVC- ja HDPE-putkien kanssa betonin sisäänpääsyn estämiseksi.

Koloa käytetään PVC- ja PND-putkien kanssa.

Sisältää suojaputkirajoitin tiiviin kosketuksen muottipinnan kanssa ja estää betonin mahdollisen pääsyn putkirajoittimeen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua venttiililevyjen arvioituihin hintoihin:

Kiinnityspidikkeet

Kaikissa rakennustöissä on aina otettava huomioon rakennuksessa käytettävien materiaalien laatu ja luotettavuus huomioimatta yksityiskohtia.

Vastuullinen ja ammattitaitoinen lähestymistapa rakentamisen kaikissa vaiheissa on avainasemassa laadukkaaseen työhön ja sen jälkeiseen pitkäaikaiseen toimintaan.

Tärkeä osa rakentamisprosessia on suojakerroksen luominen betonitoiminnan aikana, jonka paksuus on muodostettu vakiintuneiden rakennusalan sääntelyasiakirjojen mukaisesti. Suoraan tällaisten kiinnityselementtien avulla vahvistimet vahvistamiseksi ja tarvittava paksuus syntyy.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Päätoiminnon lisäksi pidätinkannat toimivat paljon hyödyllisimmillä toiminnoilla ja niillä on melko positiiviset ominaisuudet. Moderni muovin kiinnittimet vahvistamiseen paitsi yksinkertaistavat huomattavasti pinnoitusprosessia, mutta myös suorittavat tehtävän suojaamaan raudoitusta korroosiolta, estämään ruostetta viimeistelyn aikana ja poistamaan kokonaan myös mahdollisuuden erottaa raudoituksen silmukoiden muodot seinien ja kattojen pintoihin kun ne liitetään muottiin ja vahvikkeisiin rakenteisiin.

Suoraan kiinnitysvälineiden avulla luodaan riittävän vahva suojakerros, joka yleensä vaihtelee 10-100 mm: n välillä ja tietyt mittasuhteet riippuvat kohteen erityisestä tarkoituksesta ja sen rakennushankkeesta.

Pihdit yrityksestämme

Yrityksemme venttiilien kiinnittimet, jotka on esitetty laaja-alaisimmillaan ja ovat aina myytävänä jopa suuria määriä, ovat universaaleja ja sopivia käytettäväksi kaikentyyppisten venttiilien kanssa.

Paksuus, tyyppi, koko ja halkaisijan kiinnitysosat ovat aina varastossa myymälässä ja ne ovat myynnissä rakennusalan ammattilaisille. Yhtiömme takaa tuotettujen materiaalien laadun, luotettavuuden ja lujuuden ja toimii parhaimpana vaihtoehtona lujittavan verkon elementtien kiinnittämiselle.

Koska raudoitustarvikkeet ovat yksinomaan kulutustarvikkeita, jotka pysyvät lopullisessa rakenteessa betonin alla, valmistaja on varmistanut, että nämä tuotteet eivät ole muuttuneet mihinkään aggressiiviseen väliaineeseen eikä lämpötilavaihtelut vaikuta niihin. Nämä ominaisuudet mahdollistavat venttiilien puristimien käyttämisen lähes kaikissa ilmastovyöhykkeissä.

Säätiön muottien kiinnittäminen tekee sen itse

Jäätyyneiden, karkottavien maaperien, varsinkin jos raskaalle rakennukselle (tai monikerroksiselle rakennukselle, jolla on pieni pohja-alue) sijoitetaan säätöön, on parempi valita betoni kaatuneet perustukset.

 • monoliittisesta levystä,
 • bändi,
 • Band-columnar,
 • columnar.

Turve, siltti tai maaperä, jolla on heikko kantavuus, vaatii vain monoliittista laatua.

Säätiön valinta määräytyy talon suunnitteluvaiheessa. Jokaiselle perustukselle ja sen muotilla on omat ominaisuutensa. Muottien voi olla:

 • irrotettava muotti (sitä voidaan käyttää uudelleen),
 • kiinteä muotti (pysyy osana säätiötä ja sen uudelleenkäyttö on mahdotonta, esimerkiksi asbotuba tai polystyreeni vaahtoputki).

Vaaditut materiaalit

Useimmiten matalan yksityisen rakentamisen yhteydessä he tekevät monoliittisia ja nauhatuotteita, joissa on puiset kilpi -tyyppiset muottipesät.

Puinen kilpi on tehty havupuiden (harvemmin lehtimäisten) puiden puusta. Lautanen (ja erityisesti levyn välisten aukkojen) ansiosta valulla on epätasainen sivupinta, joten nämä suojat ovat lisäksi kompakteja, kohdakkain pahvilla tai riviä sisäpuolella paksun muovikalvon kanssa. Muuten pinta on liian epätasainen ja vaatii sitten lisäkustannuksia, aikaa ja materiaalia tasoittamiseen, ja joskus on vaikea poistaa muottirakennetta.

Yleensä kaada betonikerros, jonka korkeus ja leveys on noin 40 cm - paksumpi kerros kovenee kauemmin. Jos seinäkorkeutta tarvitaan enemmän, sen jälkeen, kun ensimmäinen kerros kovettuu, muotti ylitetään ja uusi kerros kaadetaan (tavallisesti betoni kovettuu 2 päivän ajan ja ennen uuden kerroksen kaatamista kerrosten parempaan määrittämiseen on yleensä välttämätöntä leikata ensimmäisen kerroksen pinta n. 0, 5 cm ). Tai heti tee korkea täyttö ja odota sitten kärsivällisesti ja kauan.

Chipboard 18-20 mm, käytetty samalla tavalla kuin vaneri. Haittapuolena on kyky lastuslevylevyyn, joten on välttämätöntä sijoittaa kalvo ennen kaatamista. Kyllä, ja uudelleenkäyttö lastulevyä kyseenalaiseksi. Sementtisementtilaatat ovat kestävämpiä ja pysyvät usein rakenteellisina elementteinä.

Metal - rolled ja sheet, voit tehdä irrotettava ja ei irrotettava muotosuunnittelu. Yksityisessä talonrakennuksessa metallia käytetään harvoin - materiaali on kallista. Se kuitenkin antaa melkein täydellisen pinnan. Usein tällainen muotti voidaan varata vuokralle rakennustyöstä, joka harjoittaa betonisointiperustuksia.

Synteettiset materiaalit - lujat polystyreeni, lasikuitu, lasikuitulaminaatit, getinaksit. Laajennettu polystyreeni, joka on lohkokappaleen muotoinen, jossa muodostuu paksuista palkkeja sisältävä teräsbetoninen "ristikko", voi sen jälkeen olla osa rakennetta, kuten eristys ja vedeneristys.

Valmistelu paneelilevyjen asentamiseksi nauhateille

Puinen itsetarkoitettu puutavara, jota käytetään yleensä irrotettavana, käytetään, kun pohjan osa (socle) nousee maan yläpuolelle ja koostuu seuraavista:

 1. Suojaosa, se on betonin vieressä, se on rakenteen muodostumisen taso. Se on koottu levystä, jonka paksuus on 20-30 mm, leveys 150-250 mm. Vaadittava pinta on koottu vaakasuorilta levyiltä ja kiinnitetty poikittaisilla tankoilla (ompeleet), tasojen leikkaus on 5-5-1 metriä, sitä suurempi on betonin paino muottipesässä, sitä useammin vaihe. Kynnet ajetaan betonin pinnalta, joka on betoniin nähden, huolellisesti uudelleenlastaamalla korkit. Niiden tulisi olla noin 10-20 mm pitempiä kuin pakkauksen kokonaispaksuus, kynsien mutkan ulkonevat päät, jotka ovat kohtisuorassa suojuksen pinnalle. On toivottavaa, että kiinnitysnauhojen alapää on pidempi kuin kilpi ja suunnattu - sitten suojukset voidaan ajaa maahan kaivannon reunan ympärille.
 2. Kiinnittimet ja välikappaleet, joiden on pidettävä muodoltaan muodonmuutoksia, jotka esiintyvät betonin painon vaikutuksesta. Käytä pultteja, puupalkkeja (palkkeja), lujitusta, tasoitusta. Ne on kiinnitetty pitimiin, jotka pitävät yläpuolella olevaa muottipesää (kun betoni räjähtää sen seinät) ja tukipyörät - asennettu kulmaan, painopisteenä, palkit.
 3. Tukijalat tilapäiseen kiinnitykseen. Käytetään betonipalkkien, grillageiden, lattioiden betonisointiin. Räkit ovat yleensä puusta, usein ylhäältä ylhäältäpäin. Mitä enemmän telineitä ja niiden laakerialue laajenee, sitä paremmin. Kun teippikantapohjalla on korkea (kohotettu maanpinnan yläpuolella) routaa, tiilet voidaan käyttää telineinä alakerroksen alaosan suojuksen alla.
 4. Vedeneristys - kalvot, kateaineet.

Lue myös oppaita siitä, miten kylvyn nauhalevitys tehdään.

Ostin polykarbonaatti kasvihuone? Tämän artikkelin avulla voidaan selviytyä sen rakentamisesta.

Kaatettujen töiden muotti

Yleensä pylväsperustaan ​​reiät porataan rakennuksen ympäryksen ympärillä, ja laajeneminen tehdään jokaisen - "kantapään" ja "tyynyn" alareunasta ja yläosasta. Ne tarjoavat suuren pilarin tukialueen. Muodostaakin jotain samanlaista kuin vanhan säikeen lanka.

Pilarien laajentaminen ei ole toivottavaa. Itse asiassa pilarin laajentaminen on yritys säästää materiaalia, koska se on pylvään leveä alaosa, joka on tärkeä talon tukemiseksi. Paalun runko voi olla halkaisijaltaan pienempi ja oikea vahvistus se ei vaikuta sen ominaisuuksiin.

Jos laskemalla ei ole mahdollista laajentaa (kantapäätä) laskemalla, sama koko "työ" halkaisija, joka on sama kuin kantapäähalkaisija, olisi tehtävä koko pinoille tai ohuempien pylväiden määrää olisi lisättävä. Toisin sanoen ei tarvita esimerkiksi enää 10 pylväästä 250 mm laajenevalla (kantapää) 500 mm: llä, mutta 10 pylväästä, joiden läpimitta on 500 mm tai 20 pylväästä 250 mm, laajenemalla (kantapää) 250 mm. Toisin sanoen betonin kulutuksen kasvu on ilmeistä. Tällaisen pylvään muottilevy on perinteisesti tol (kattohuopa), joka on sijoitettu reikään tai polystyreeni-vaahtomuovia, mutta muotti voidaan asentaa kaivon yläpuolelle.

Mutta meidän on pidettävä mielessä, että kasa on kääritty, vaikka se on hydro-eristetty, mutta tukea se toimii vain laajentuessa (eli se ei toimi pitkin postin pituutta). Siksi on parasta tehdä pylvästä ilman alempaa laajenemista ilman kääriä, tai käyttää pahvia muottipohjana. Se ei ole vedenpitävä, mutta estää vain betoniherkun pääsyn maaperään. Sitten sinun on varovasti vedenpitävä paalun yläpinta. Kaivon pohjassa on tarpeen asettaa polyeteenikalvo, jotta se pystyy kiipeämään seinät 10-15-15 cm - tämä (sekä pahvin muotti) estää betonimaidon menemästä nopeasti maahan. Jos se lähtee, betonin (tärkeimmät) kerrokset heikkenevät.

Älä käytä asbestisementtiputkia muottipesäksi: niiden sivuosa ei toimi, ja jos läpimitta on pieni - 150-200 mm, ei ole tarvittavia tukia. Kukaan ei myöskään takaa, että tällaisessa kapeassa putkessa ei olisi aukkoja. Asbestisementtiputket, joiden läpimitta on 250 mm, antavat hyvän tukialueen, mutta ne ovat myös hyväksi muottina vain löysäksi hiekkasäiksi ja samaan aikaan myös kalliiksi. Kun putki kaadetaan raudoitukseen, he eivät koskaan säästä, asbestiputki itse ei anna perustan voimaa.

Pilarien muottina voidaan käyttää "lämpö-talon" kiinteitä muottielementtejä - jokainen elementti on laatikkomainen rakenne, joka on valmistettu laajennetusta polystyreenistä ilman pohjaa ja kannen sisäisiä osia, jotka antavat jäykkyyttä. Sisäinen äänenvoimakkuus voi olla sylinterimäinen, nauha, neliö. Jokaisella muottielementillä on Lego-tyyppisiä ulkonemia ja reikiä, mikä takaa tarkan asennuksen. Lohkot on asennettu tarvittavan halkaisijan reikään, liittimet on kiinnitetty niihin, sitten täyttö tehdään.

Vahvistaminen pohjamateriaalilla

Vahvistaminen on välttämätöntä luodun monoliitin antamiseksi tarvittavalle lujuudelle. Koska vahvistuspalkkeja voidaan käyttää eri halkaisijoilla ja poikkileikkauksilla, lanka ja verkko, joiden solukoko on erilainen. Ankkurissa tulisi luoda tilava kiinteä kehys lohkon sisällä (laatta, pylväs). Eli kaikki sen osat on yhdistettävä kiinteästi toisiinsa. On parasta käyttää hitsausta, mutta sauvat ja lanka voidaan kiinnittää kierteellä. Vain laittaa kerros betonista ja kaadetaan yhden sauvojen vahvistaminen vaikutus ei anna.

Vahvikkeen syvennys betonin ulkoreunasta on vähintään 5 cm, on erityisen tärkeää, että raudoituksen alareuna on suljettu maasta betonilla - eli vahvistus "ripustetaan" muottiin. Ja kun se on valettu, se on betoni monoliitti. Tämä suojaa sitä korroosiolta, ja vahvistettu betoni estää itsensä heikentymästä.

Vahvikotelo voidaan ripustaa kiinnittimiin käyttäen elementtejä, jotka ulkonevat säätöpinnan yläpuolella kaaduttamisen jälkeen (ja sitten käytetään alemman kruunun kiinnittämiseen) tai kaksoiskäämiseen altistuksella ensimmäisen ohutkerroksen kaatamisen jälkeen (irrationaalinen tapa). On parempi täyttää säätiö välittömästi, monoliittisella valulla, mutta enintään 24 tuntia, vain kerrokset voivat lujasti kiinnittyä.

Tarve pilaria vahvistavat 4 pitkittäinen sauva, jonka halkaisija on 12 mm, rajat jäsen liittyvän venttiilin halkaisija 8 mm välein 25-30cm. tangon välinen etäisyys on 5 - 15 cm. Poikittaisten vahvikkeiden kiinnikkeet ovat paremmin taivutettuja. Jos seisminen alue on yli 7, tangon halkaisija kasvaa 16 mm: iin ja 12 vastaavasti.

Vahvistaminen grillata ja nauha säätiö

Rostverk pyrkii tekemään laajempia pylväitä, joiden pylväs on 250 mm, grillausleveys on 350 mm, venttiilin asennus on sama, vain suurta seismistä grillataessa, nivelsilmäpituus pienenee 25 cm: iin ja on parempi käyttää hitsausta. Jos seinät on kehystetty, rungon kiinnittimet (nastat) asetetaan välittömästi pohjaan, yleensä kaksi nurkan molemmilla puolilla ja jokaista metriä pitkin seinää. Kiinnittimet voidaan jäykästi yhdistää vahvikkeeseen tai maadoitukseen, kun asetetaan viimeinen betonikerros.

Monoliittinen levyvahvistus

Täyttämällä sitä voit käyttää yhtä kerrosta vahvistusverkkoa, mutta on parasta tehdä "kaksitasoinen" kahden silmukkakerroksen rakenne, jonka väliin tangot asennetaan tukeiksi. Yleensä suojat asennetaan vain laattojen ulkokehälle ja kaataminen perustuu "lattian tasoittamiseen", ja laatta voidaan lämmittää myös levytasolla.

Alueesi seismiset vaara-indeksit löytyvät SNiP: stä

Muottien valmistus betonin kaatamiseksi

Jos haaveilet mukavuutta ja lämpöä talossa, lue läpi läpikotaisin siitä, miten kipsilevy takka omilla kädet.

Säästämme korjaustöihin, rakennamme puiset portaat omiin käsiisi! Kuinka tehdä tämä, lue täältä.

Muovisen ikkunan asentaminen kertoo tämän artikkelin.