Vahvikehikon valmistus nauhatuille

Melkein joka tapauksessa talon monoliittinen betonipohja on vahvistettava vahvistamalla betonilla itsessään on jäykkä ja ei-joustava materiaali, joka ei kestä maadoitusta tai fyysistä vaikutusta ilman lisävahvistusta. Vahvistuksen lisääminen parantaa vastustuskykyä paitsi turvotukseen, myös rakennuksen kutistumiseen johtaneisiin kuormituksiin, jotka voivat johtaa halkeamiin pohjalla, mikäli rakenteessa ei ole rautapohjaa. Nauhalevyn vahvistuskori on melko helppo tehdä, ja useat edellä mainitut suositukset auttavat tekemään sen itse.

Mitä tarvitaan raudan "luuranon" luomiseen?

Jotta lujitussuojan tukirakenne voidaan luoda, tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Vavat, joiden läpimitta on 10-15 mm.
 • Vavat, joiden halkaisija on 5-10 mm.
 • Johdot sidoksen toisiinsa.

Se on tärkeää! Asiantuntijat eivät suosittele hitsaussaumoja, koska hitsauksen riskit haittaavat itse kehyksen rakennetta ja lisäksi kutistumisen aikana syntyvät vetolujuudet eivät ole kovin luotettavia.

Materiaalien laskenta

Lujituksen määrä riippuu useista tekijöistä. Näihin kuuluvat tulevan kodin suunnitteluominaisuudet, kellarin syvyys ja itse tangot. On tärkeää muistaa, että paksut sauvat ovat vain neljä akselia: ne muodostavat suorakulmaisen muodon pohjan kehän ympärille ja ohuempaan vahvikkeeseen on välttämätöntä pitää paksut sauvat ja etäisyys sauvasta toiseen on oltava välillä 0,5 ja 0,8 m. Nauhan pohjan valmis tukirakenne tulisi sijoittaa likimäärin betonipohjan keskelle, mutta on toivottavaa tarkkailla 5-7 cm: n etäisyyttä betonin yläosaan: mitä lähempänä vahvistusta on ulompi osa, sitä vahvempi lopullinen nauha tulee ja halkeilun vaara on pienempi.

Kuinka tehdä lujitushihna nauhan jalalle: työ algoritmi

Vahvistaminen tapahtuu sen jälkeen, kun nauhalle on muodostettu muotti. Alareunassa on toivottavaa sijoittaa tiilien tai lohkojen pohja: ne toimivat tukena rungon kahden alareunan alla. Vahvikkeen sivujen tulee olla 5-6 cm etäisyydellä niin, että sauvat ovat täysin betonissa. Tämän jälkeen tangot kiinnitetään tasaisin välein pohjaan tukemaan niitä: ne ovat ohuempia. Tällöin pannaan paksujen sauvien kaksi reunaa ja sidotaan tukeille, minkä jälkeen yläreunojen kääntyminen tulee. Vahvistettu häkki teippipohjalle on oltava raudan verkko, joka sijaitsee useimmissa muottipesän tilavuudessa. Betonin kaatamisen yhteydessä raudoituksen päät, jotka on otettu rintakehän tukemiseksi, eivät saa ulottua pinnalta.

Raudoitushäkkien hinta nauhalumpuille

Nauhan pohjan vahvistamisen kustannukset voivat vaihdella riippuen materiaalin määrästä, lujituksen ominaisuuksista sekä siitä, onko kehys itse tai rakennustyöryhmä, jonka työ on ylimääräistä rahaa. Jos otetaan huomioon vain materiaalien hinta, niin keskimäärin voit säilyttää 30-40 tuhatta: noin yhtä paljon maksaa tonni palkki. Määrästä riippuen voit luottaa pienempään summaan. Vetoomuksen esittäjä maksaa huomattavasti enemmän: keskimäärin vahvistusverkko maksaa 2 tuhatta ruplaa kuutiometriä kohden. Tästä voimme päätellä, että nauhan perustusten luominen omalla kädellä on halvempaa: valokuvat, videot ja yksityiskohtaiset ohjeet auttavat jopa henkilöä, jolla ei ole erityistä rakentamisen kokemusta.

tulokset

Betonipohjan vahvistaminen on välttämätön prosessi vahvan ja halkeaman kestävän perustan luomiseksi. Prosessi itsessään on melko työläs, mutta ei niin vaikeaa, ja jos ymmärrät, miten tehdään vahvikekaasuja nauhan perustuksille, voit tehdä sen itse ja säästää sitä paljon.

Video nauhojen pohjan vahvistamisesta:

Valmis vahvistus säätiölle

Säätiön sovitus

Teräsvahvistus on kiinteän perustan vahvistuselementti.

Minkä tahansa kohteen rakentaminen alkaa säätiön asettamisesta, ja tämä pätee aivan mihinkään rakenteeseen. Korkealaatuinen säätiö on tulevaisuuden rakennuksen luotettavuuden edellytys, joten säätiön materiaalien valintaa on lähestyttävä erittäin huolellisesti ja erityisesti vahvistuselementteihin, jotka ovat teräsvahvistusta. Lujitetun betonipohjan ja rakennuksen luotettavuus riippuu oikeista varusteista. Vahvistus jakaa vetojännitystä ja erilaisia ​​kuormia varmistaen rakenteen vakauden.

Säätiön tyypit

Ensin sinun on selvitettävä, mitkä ovat tyypin perusteet:

 • - Monoliittinen laatta - kiinteä RC-levyn paksuus 10 cm tai enemmän, pinottu koko rakennuksen alueella, sillä on suurin laakerialue. Sitä käytetään raskasrakennusten rakentamisessa, joiden maaperän kantavuus on heikkoa ja jotka lisäävät maaperän määrää ja varmistavat rakenteen vakauden vääristymiin.
 • - Nauha - on jäykkä rakenne, joka asetetaan rakennuksen tukiseinien alle. Tuloksena on nauha, joka on suljettu ääriviivaa pitkin. Tämä on suosittua yksityisten talojen ja rakennusten eri rakennusmateriaalien rakentamisessa. Tärkein edellytys - nauhan leveyden on oltava sama tai suurempi kuin seinien paksuus. Sen korkeus on paljon suurempi kuin leveys, jolloin nauha vastustaa taivutusta.

Nauha-pohjaan käytetään aaltopahvia ja tasaista lujitusta, jonka läpimitta on 10-12 mm, joskus 14 mm.

 • - Stolbchaty - se kaivettiin maanpylväisiin seinien ja niiden välisten risteysten välillä. Niiden muoto voi olla erilainen, mutta useimmiten suorakulmainen muoto; ogolovki - pilarin yläosa, täytyy välttämättä olla samalla tasolla, koska rakenne on myöhemmin sijoitettu niihin

Nämä pylväät voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, mutta teräsbetoni on paras, mutta se takaa erittäin luotettavan puristuksen ja jännityksen. Tämäntyyppinen säätö soveltuu rinteessä olevien raskas puurakenteiden tai rakenteiden rakentamiseen. Jokainen pylväs koostuu yleensä kehyksestä, jossa on 2-4 varret, jotka on vahvistettu jaksollisen profiilin (A400, A400C / A500C) halkaisijaltaan 10 mm. Ne on sijoitettu 10 cm: n etäisyydelle ja ne on kiinnitetty 4 paikoilla, joissa on sileä profiili (A240C) nro 6.

Aaltopahvia käytetään monoliittisen laattojen pohjalle. koska sillä on suurin betonin kiinnittymisen aste, halkaisija on yleensä yli 10 mm.

Halkaisijan valinta riippuu säätövaatimuksista, ja lisävaatimukset käyttävät halkaisijaltaan 14, 16, harvoin 18 mm: n venttiilejä. Vahvotangot on yhdistetty joka 20 cm leveä ja leveä, muodostaen metalliristikon - pitäisi olla 2 tällaista ristikkoa: ylempi ja alempi.

Rakenteiden lujitustangot

Tyypit lujittavan palkin perusta:

 • - Työskentelylaitteet
 • - Pitkittäinen vahvistus
 • - Poikittainen vahvistus
 • - Asennustarvikkeet
 • - Rakenteellinen vahvistaminen

Poikittainen - suojaa poikittaiskuormituksilta ja pitkittäis - puristuslujuus, rakenne - antaa oikean jäykkyyden.

Työ- ja asennusosat - on hitsattu runko. Ankkuri toimii - se vie itsensä, lähinnä vetolujuudet rakenteen omasta painosta ja ulkoiset kuormat, ja joskus ja puristusvoimat. Kokoonpano ei ota mitään kuormia, vaan se rakentaa rakenteen ja pitää vahvistuksen asennetussa asennossa. Työn lujuuden asema hankkeen mukaan on kokoonpanovahvistuksen päätavoite. Se jakaa kuorman työvahvikkeen tangon väliin ja ottaa haltuunsa usein laiminlyötyjä tekijöitä, kuten maaperän samentumista, lämpötilaeroa jne.

Luotsaustangojen luotettava kytkentä toisiinsa tehdään hitsaamalla (jos raudan läpimitta on 20 mm) tai sitomalla tankoja sidelangalla. Hitsauksen yhteydessä - sen jäykkyys kasvaa suuresti, mikä on vaarallista betonin kaatamisen yhteydessä.

Teräsraudoituksen edut

Vahvistuspalkkien käyttö säätörakenteessa tarjoaa:

 • - Kestävyys ja luotettavuus;
 • - Läpimurto poikkeus;
 • - Sähkönjohtavuus;
 • - Hyvä hitsauskyky;
 • - Korroosionkestävyys.

Se on riittävän helppo laskea perustan rakentamiseen vaadittavan raudoituksen määrä, jotta voit tehdä tämän, sinun tarvitsee tietää pohjan rakentamisen perusteet ja asennuskorvan asennus.

Yksityiskohtaiset esimerkit raudoitustangon laskemisesta perustusten rakentamiselle katsomme seuraavia julkaisuja.

Säätiön sovitus

Maanrakennuksen rakentaminen alkaa säätiöltä. Säätiö on olennainen osa jokaista rakennusta, mutta tätä argumenttia on vaikea väittää. On selvää, että huonolaatuinen perusta, jolla ei ole riittävästi voimaa, romahtaa nopeasti ja aiheuttaa vahinkoa rakennuksen jäljelle jääville elementteille. Säätiö on parhaimmillaan keväällä, talvella nollaveden lämpötilan takia betoniseoksessa oleva vesi jäätyy, mikä on täysin vasta-aiheista betonille.

Ajattelet, mitä ostaa vahvistus säätiölle? Perusrakenteita on useita: nauhat, pylväsperusta, laatta- ja paalusäätiöt. Jokaisesta tyypistä sinun on valittava ristipisteen luokka ja tyyppi.

Ribbon säätiö. Se on rakennettu talon rakentamiseen, raskasbetoni- ja tiiliseinillä tai kotona, raskailla kattoilla. Lattian välisiä päällekkäisyyksiä käytettäessä ne käyttävät pääasiassa I-palkkia tai teräskanavaa. Voit myös ostaa metallia yrityksellämme. Metallien hinnat ja varastojen saatavuus löytyvät hinnoistamme.

Liitosnauhat. Rakennettaessa yksittäistä taloa nauhalevystä, käytetään aaltopahvia A3-luokan teräslaatu A500C tai 35GS halkaisijaltaan 10-12 mm, joskus käytetään 14 mm: n raudoitusta. (liittimet 12, liittimet 10, liittimet 14)

Pilarin perusta. Pylväiden lujittamiseksi aallotettu vahvike, jonka halkaisija on 10 mm, on melko tarpeeksi. (10 mm teräsvahvistus A500S, 35GS jne.) Tämäntyyppinen säätö on 1,5-2 kertaa taloudellisempi kuin muut perustukset, mutta sitä voidaan käyttää talon rakentamisessa, jossa on kevyitä seiniä - puuta, runko-kilpiä ja vaaleaa puuta.

Laattojen säätiö on yksi luotettavimmista säätiöistä. Tällaisen perustuksen tärkein etu on sen soveltuvuus kevyesti ja voimakkaasti tuettuihin silty-, savi-maaperäihin. Koska tämä kyky liikkua kausittain maan kanssa, pohjalevyä kutsutaan "kelluvaksi" perustukseksi. Pohjan suuren tukipinnan ansiosta paine maahan pienenee huomattavasti, sedimentti ja muodonmuutos vähenevät. Korkealla pohjaveden pinnalla käytetään vain pohjalevyä. Tällaisten säätiöiden rakentaminen edellyttää ylimääräisiä kustannuksia korkealaatuiselle korkean lujuuden omaavalle betonille ja vahvistetulle lujitukselle koko laakeritasolle, joten laattojen säätiö on myös yksi kalleimmista.

Jyrsijöiden perustuksia käytetään pienten maalaistalojen rakentamisessa ilman kellarikerroksia ja lohkojen ja tiilien raskasta taloa. Vaaleammille kohteille käytetään halkaisijaltaan suurempia paaluja, joita käytetään suurempaan syvyyteen. Jyrsijöiden perustuksia käytetään laajalti korkean rakennustiheyden ja kuormien suhteen vierekkäisiin rakenteisiin. Pile-pohja on halvempaa kuin nauhat ja kiinteät perustukset.

Saat lisätietoja säätiön vahvistamisen saatavuudesta ja hinnasta. Voit siirtyä hinnoitteluosuutemme tai soittaa meille puhelimitse. Voit tilata "soittaa takaisin", soitamme sinulle milloin tahansa kätevästi sinulle. Käytä lomaketta "tee metallia koskeva hakemus", se vie sinut minimiin, voit tehdä sen milloin tahansa päivästä riippumatta johtajamme toimintatavoista.

Käytä kaikenlaista viestintää, autamme mielellämme sinua.

On mukavaa ja kannattavaa työskennellä kanssamme!

Säätöön sopiva asennus - pituuden ja halkaisijan laskenta, niput ja raudoitustarvikkeet (135 kuvaa)

Rakennuksen rakentaminen alkaa aina laadukkaalla pohjalla. Jotta se olisi sellainen, on välttämätöntä tehdä hyvä vahvistuskehys, kun se on vuorovaikutuksessa betonin kanssa. Tämä on erittäin tärkeä osa rakennuksen rakentamista, johon säätiön eheys ja palveluaika riippuvat.

Rautaportit, jotka ovat betonin sisällä, tekevät siitä kestävän ja osallistuvat kuormaan. Tiettyä kehystyyppiä varten on tarpeen valita paras raudoitus perustukselle.

Kuinka valita raudoituksen säätiölle?

On tärkeää tietää tärkeimmät tyypit ja ominaisuudet.

Ensimmäinen tyyppi on metalliosat. Sitä käytetään luomaan vahva betonirakenteiden runko, joka näyttää teräsputkilta, joiden poikkileikkaus on pyöreä. Jotta kestävämpiä ominaisuuksia on, se on ristipinnan muotoinen ruuvipinta.

Toinen tyyppi on lasikuituvahvisteinen. Viime aikoina on tullut suosio Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Valmistajat väittävät, että tällainen tuote on tiheämpi kuin metallituotteet. Mutta markkinoillamme metallituotteet ovat kuitenkin hyväksyttävämpiä.

Tarkemman ymmärryksen vuoksi pyydämme sinua katsomaan säätiön vahvistuksen valokuvaa.

Osa ja halkaisija ovat lujuuden luonteenomainen perusta. Rakennusteollisuudessa metalliosat on tuotettu halkaisijaltaan 5 - 32 mm. Tällöin metallista valmistetun kehyksen suunnittelun aikana on tarpeen valita teräksen vahvistaminen, jolla on ulkoinen poikkileikkaus, jotta koko rakenteen tarvittava lujuus voidaan taata.

Yleisin halkaisija yksittäisten rakenteiden aikana on tangot 8 - 16 mm. Mutta kaikissa rakennuksissa, ottaen huomioon rakennuksen ominaisuudet, kaikki valitaan erikseen.

Myös metallivahvistin, riippumatta sen ulkoisesta osasta, on jaettu kahteen tyyppiin. Ensimmäinen tyyppi on ristipintainen pinta. Tätä tyyppiä voidaan käyttää kuorman venyttämiseen. Erityisenä piirteenä on pinta, jolla on tämäntyyppisen sauvan rei'itetty rakenne, mikä merkitsee parempaa kytkentää, kun se on vuorovaikutuksessa betonin kanssa, mikä on erittäin tärkeää, koska kosketusalue kasvaa.

Toinen tyyppi on sileä pinta. Tämäntyyppistä materiaalia käytetään siten liitoksena. Tässä tapauksessa tällaista rakennetta ei saa antaa pääkuormitukselle, vaan se voi toimia pituussuuntaisena voimalinjana, joka on tehty vain kierretuista sauvoista.

Pohjimmiltaan, kun rakennat taloa enintään kaksi kerrosta, valitse palkin halkaisija säätiölle 10-16 mm. Jos heikosti kantavat maaperät, halkaisija on kaksinkertaistettava. Valitessasi varret, joiden paksuus on enintään 10 mm, on tarpeen tietää, että tämä malli ei kestä suurta kuormitusta, joten tällaisten tuotteiden käyttö ei ole järkevää.

Rakennuksen aikana sauvat ovat yleensä kytketty sähköhitsauksella, mikä mahdollistaa tällaisen työn suorittamisen hyvin nopeasti. Mutta tällä yhteysmenetelmällä on useita haittoja.

 • Ensinnäkin on mahdollista yhdistää tällä tavoin tuote, joka on merkitty kirjaimella "C", mikä tarkoittaa "hitsausta".
 • Toiseksi liitokset on kiinteästi kiinnitetty, mikä ei ole hyväksyttävää tässä mallissa, koska risteyksissä on oltava pieni vapaus.
 • Kolmanneksi metallin nivelissä hitsaamalla metallin voimakkuus heikkenee, mikä on valtava haitta.

Varsinainen vahvistamisen kiinnitysmenetelmä on pari. Tämä menetelmä toteutetaan erityisellä neuloverkolla, jonka avulla rengaspisteissä kääritään rengasreleet.

Rebar-laskenta

Joten, siirrymme yhtä tärkeään kysymykseen, kuinka kuitenkin laske oikea määrä vahvistusta säätiölle.

Säätiölle on kaksi vaihtoehtoa - se on laatta ja nauha. Ensimmäisessä tapauksessa tällainen säätö tehdään silloin, kun rakennetaan raskasta tiili- tai betonirakennusta, jossa on teräsbetonilattiat. Tällöin tarvitaan vahvistus, joka on tehty kahdella hihnalla ja neljällä vavalla, jotka ovat kohtisuorassa. Kehys on pääsääntöisesti asennettu koko alueelle 15-20 senttimetrin soluissa.

Yksi metristä säätöä varten tarvitset 5 tangosta, joten 10-10 alueelle tarvitset 500 metrin metriä rautamateriaalia.

Toisessa tapauksessa, joka on kalliimpi materiaalien kohdalla, mutta kestävämpi heikossa maaperässä, lasku suoritetaan seuraavasti. Laskemme esimerkin rakennuksesta 10-10, jossa on yksi laakeriseinä. Tällöin koko säätiön pituus on 50 metriä.

Tässä tapauksessa perustus koostuu kahdesta hihnasta ja vaaditun lujituksen kokonaismäärä on 40 kpl 10 metriä. Ristivanteita varten tarvitset myös 30 metriä materiaalia, ja kerro tuloksena oleva luku kasteiden määrästä säätiössä.

Säätiön sovitus

Maanrakennuksen rakentaminen alkaa säätiöltä. Säätiö on olennainen osa jokaista rakennusta, mutta tätä argumenttia on vaikea väittää. On selvää, että huonolaatuinen perusta, jolla ei ole riittävästi voimaa, romahtaa nopeasti ja aiheuttaa vahinkoa rakennuksen jäljelle jääville elementteille. Säätiö on parhaimmillaan keväällä, talvella nollaveden lämpötilan takia betoniseoksessa oleva vesi jäätyy, mikä on täysin vasta-aiheista betonille.

Ajattelet, mitä ostaa vahvistus säätiölle? Perusrakenteita on useita: nauhat, pylväsperusta, laatta- ja paalusäätiöt. Jokaisesta tyypistä sinun on valittava ristipisteen luokka ja tyyppi.

Ribbon säätiö. Se on rakennettu talon rakentamiseen, raskasbetoni- ja tiiliseinillä tai kotona, raskailla kattoilla. Lattian välisiä päällekkäisyyksiä käytettäessä ne käyttävät pääasiassa I-palkkia tai teräskanavaa. Voit myös ostaa metallia yrityksellämme. Metallien hinnat ja varastojen saatavuus löytyvät hinnoistamme.

Liitosnauhat. Rakennettaessa yksittäistä taloa nauhalevystä, käytetään aaltopahvia A3-luokan teräslaatu A500C tai 35GS halkaisijaltaan 10-12 mm, joskus käytetään 14 mm: n raudoitusta. (liittimet 12, liittimet 10, liittimet 14)

Pilarin perusta. Pylväiden lujittamiseksi aallotettu vahvike, jonka halkaisija on 10 mm, on melko tarpeeksi. (10 mm teräsvahvistus A500S, 35GS jne.) Tämäntyyppinen säätö on 1,5-2 kertaa taloudellisempi kuin muut perustukset, mutta sitä voidaan käyttää talon rakentamisessa, jossa on kevyitä seiniä - puuta, runko-kilpiä ja vaaleaa puuta.

Laattojen säätiö on yksi luotettavimmista säätiöistä. Tällaisen perustuksen tärkein etu on sen soveltuvuus kevyesti ja voimakkaasti tuettuihin silty-, savi-maaperäihin. Koska tämä kyky liikkua kausittain maan kanssa, pohjalevyä kutsutaan "kelluvaksi" perustukseksi. Pohjan suuren tukipinnan ansiosta paine maahan pienenee huomattavasti, sedimentti ja muodonmuutos vähenevät. Korkealla pohjaveden pinnalla käytetään vain pohjalevyä. Tällaisten säätiöiden rakentaminen edellyttää ylimääräisiä kustannuksia korkealaatuiselle korkean lujuuden omaavalle betonille ja vahvistetulle lujitukselle koko laakeritasolle, joten laattojen säätiö on myös yksi kalleimmista.

Jyrsijöiden perustuksia käytetään pienten maalaistalojen rakentamisessa ilman kellarikerroksia ja lohkojen ja tiilien raskasta taloa. Vaaleammille kohteille käytetään halkaisijaltaan suurempia paaluja, joita käytetään suurempaan syvyyteen. Jyrsijöiden perustuksia käytetään laajalti korkean rakennustiheyden ja kuormien suhteen vierekkäisiin rakenteisiin. Pile-pohja on halvempaa kuin nauhat ja kiinteät perustukset.

Saat lisätietoja säätiön vahvistamisen saatavuudesta ja hinnasta. Voit siirtyä hinnoitteluosuutemme tai soittaa meille puhelimitse. Voit tilata "soittaa takaisin", soitamme sinulle milloin tahansa kätevästi sinulle. Käytä lomaketta "tee metallia koskeva hakemus", se vie sinut minimiin, voit tehdä sen milloin tahansa päivästä riippumatta johtajamme toimintatavoista.

Käytä kaikenlaista viestintää, autamme mielellämme sinua.

On mukavaa ja kannattavaa työskennellä kanssamme!

Säätölaitteen sovitus - laskentamenetelmät ja valintakriteerit

Kun suunnittelet talon monoliittista betonipohjaa, harkitse sen kehystä huolellisesti. Säätiön sovitus on eräänlainen luuranko, joka kääntää betonin betoniin. Vahvistettu muotoilu kestää menestyksekkäästi monivektoria vaihtelevia kuormia. Vahvistusmateriaalin valinta ja sen määrän laskeminen ovat tärkeä askel ennen perustuksen asettamista.

Venttiilityypit ja niiden tarkoitus

Puristuksessa olevan betonin lujuus on noin viisikymmentä kertaa suurempi kuin jännitteessä. Siksi lujitushäkkeen päätehtävä on kestää vetolujuuksia. Hiilellä ja rakenteisilla teräksillä ja erityisillä komposiiteilla on tällaisia ​​ominaisuuksia. Jotta yksityisen talon pohja olisi voimaa, käytetään pääasiassa halkaisijaltaan 8-16 mm teräsnauhaa. Erityinen koko valitaan perustan laskennallisen kuormituksen perusteella.

Tehtävien toimintojen mukaan monoliittisen perustuksen vahvistus on jaettu kahteen ryhmään.

 • Työskentely (vastaavan teräslajin A2, A3, A4, A5, A6). Se toimii venyttely ja taivutus. Tangon pinta-alaa kasvatetaan riiputen pinnan takia, minkä ansiosta tuote on vahvistettu, sen tarttuvuuden voimalla betonilla kasvaa. 10-16 mm: n halkaisijat ovat edullisia.
 • Kokoonpano (luokka A2, merkki A240). Se tukee työtangot ja osallistuu kolmiulotteisen rakenteen muodostumiseen. Ankkuri on sileä sylinteri, jonka läpimitta on 6-8 mm.

Säätiön vahvistaminen toteutetaan eri tavoin: tämä määräytyy perustettavan säätiön mukaan. Pylväsversiossa pystysuuntaiset sauvat kuljettavat pääkuormaa, joten ne on värjättävä. Näin ollen napa, jonka läpimitta on 0,2 ja pituus 2 m, vahvistetaan neljällä työtangolla, joiden läpimitta on 10 mm. Ne on sidottu 6 mm: n liittimiin 4 paikkaa. Nauhalevyssä on ristikkäisiä vyöt (10-16 mm), jotka on sijoitettu pitkin kehää ja poikkileikkaukseltaan sidotut saumattomat sauvat (6-8 mm).

Viime aikoina valmistajat ovat ehdottaneet uutta tuotetta - lasikuituvahvisteista. Se on löytänyt sen käytön vahvistamisessa laattojen ja kevyiden nauhojen perustuksiin, jotka sopivat rakennuksiin, jotka ovat rakenteilla kosteikkoalueilla ja lähellä vesistöjä. Komposiittimateriaalin edut:

 • pieni tiheys - orgaanisen sideaineen kanssa liimattu lasikuitu on 4 kertaa kevyempi kuin teräs, joten maaperän kuormitus pienenee;
 • korroosionestoaineet;
 • korkea puristus- ja repäisylujuus;
 • kemiallinen neutraliteetti emäksiin ja happoihin, ylläpitämällä suorituskykyä lämpötiloissa -60 - +100 °;
 • helppo asentaa - muoviset kiinnittimet;
 • alhainen hinta - voit ostaa raudoitusta komposiittimateriaalista hintaan 8-18 ruplaa / s. m

Lasikuituputkilla on huomattava haittapuoli: ne eivät kestota taivutuskuormia, mikä pakottaa betonin toimimaan jännitteinä. Tällaisen raudoituksen asettaminen on suositeltavaa, jos se on mahdollista jännittyä melkein raja-arvoihin.

Säätiön sovitus

LAATUAA VALVONTAA LUOTETTAVA ALUSTA.

Asennus A3 Ø6

luokka A500S, pituus 6m, 9m

Asennus A3 Ø8

luokka A500S, pituus 6m, 9m

Liitännät A3 Ø10

luokka A500C, pituus 11,7 m

Asennus A3 Ø12

luokka A500C, pituus 11,7 m

Asennus A3 Ø14

luokka A500C, pituus 11,7 m

Teline A3 Ø16

luokka A500C, pituus 11,7 m

Nopea toimitus 24/7. Maksu tosiasia!

Soita numeroon 8 (495) 946-91-69

Lähetä pyyntö sähköpostitse: Sähköposti: [email protected]

Liittimien myynti toteutetaan toimittaessa Moskovassa ja Moskovan alueella sekä sopimuksella asiakkaan kanssa missä tahansa Venäjän alueella.

Tarjoamme erilaisia ​​maksuvälineitä laitteistoihin: käteisellä maksamatta olevat maksut, maksut lähettimelle toimitettavaksi.

Säätiö. Säätiön sovitus. Säätiön vahvistuksen hinta.

Talon rakentaminen alkaa säätiöltä. Seuraavat tyyppiset perustukset ovat: pylväsnauha, teippi (monoliitti tai esivalmistettu), laatta ja kasa. Jokaisesta tyypistä on välttämätöntä valita oikea halkaisija ja palkki. Niinpä laattojen valmistukseen on käytettävä lujitetta, jonka aallotettu pinta on halkaisijaltaan vähintään 10 mm luokka A500C, 35GS. Nauhatalustalle, yksittäisten talojen rakentamiseksi, raudoitusta käytetään pääosin 10-12 mm, harvemmin 14 mm.

Pilarin perusta. Vahvistuspylväät eivät ole järkevää käyttää paksua raudoitusta, halkaisijaltaan 10 mm riittävän. Aaltopahvia käytetään pystysuorille tankoille, vaakasuoria palkkeja käytetään vain sitomaan ne yhteen kehykseen. Useimmin postivahvikotelo on 2-4 tankoa, joiden pituus on yhtä suuri kuin sarakkeen korkeus.

Paras aika perustaa säätiö on kevät, talvella nollan alapuolella oleva lämpötila häiritsee välilehteä (nollan alapuolisen lämpötilan takia, betoniseoksen jäätyminen veteen, mikä on täysin vasta-aiheista betonille).

Tyypit säätiöt

Strip-perustukset ovat talojen rakentamisessa raskas betoni-, kivi-, tiiliseinät sekä raskaiden kattojen kanssa.

Tällainen säätiö on välttämätön, kun järjestetään kellari, autotalli talon alle tai kellarikerros oletetaan. Jos pohjaan kohdistuu epätasaisia ​​muodonmuutoksia, on myös mah- dollista sijoittaa nauhalevy jatkuvaan vahvistettuihin hihnoihin. Tällaisen pohjan pohjan sijainti on 20 cm maanpinnan alapuolella. Kuivilla tai hiekkapohjaisilla mailla asetetaan matala perustus (yli jäädytyssyvyys, mutta vähintään 50-60 cm).

Kaistaleperustuksia käytetään harvoin voimakkaasti kohottavilla ja syvällä jäädytyksillä.

Nauhasäätiö on kahta tyyppiä - monoliittista ja esivalmistettua.

Aallotetun aallotuksen 8, 10, 12, 14, 16 karkaisu.

Laattojen perustuksia käytetään epätasaisissa ja erittäin puristettavissa maissa. Tällaisia ​​perustuksia kutsutaan usein "kelluvaksi". Niiden suuri laakeripinta mahdollistaa paineen alentamisen merkittävästi maahan ja jäykistysrivat antavat nämä rakenteet riittävän vastustuskyvyn moni- suuntaisten kuormitusten vaikutuksesta, jotka esiintyvät maan jäädyttämisen, sulamisen ja samentumisen aikana.

Pohjalevyt ovat yksi luotettavimmista kellarivaihtoehdoista, mutta myös yksi kalleimmista. Kelluvan perustuksen rakentaminen vaatii suurempaa materiaalin kulutusta - suuritehoista betonia ja teräsbetonia - ja se voi olla perusteltua siinä tapauksessa, että muuntyyppiset perustukset eivät pysty tarjoamaan riittävää vakautta voimakkaasti kallistuvien ja heikosti kantavissa maissa.

Monoliittisen levyn paksuus, jopa matala- rakennuksille, ei saa olla pienempi kuin 250 mm ja raudoitustiheys alle 100 kg / m3. Tällaisen säätiön kustannukset kasvavat johtuen tarvittavasta laitteesta hiekka- ja murskattujen tyynyjen alla, joiden paksuus on 100-150 mm.

Pilarin perustukset - tällaista perustusta käytetään taloja, joissa on kevyitä seiniä - puisia, rungon suojia, kiinteiden muottiosastojen seinämiä. Tällainen säätiö on 1,5-2 kertaa taloudellisempi kuin nauhamateriaaleja. Sarakkeet on pystytetty kaikkiin kulmiin, seinien leikkauspisteeseen, seinämien alle, raskaasti kuormitetuvien palkkien kannattimien alla ja muissa kuormituspisteissä. Pylväät voivat olla puuta, kiveä, tiiliä, betonia ja teräsbetonia.

Keskitason asema ryhmien ja monoliittisten esivalmistettujen monoliittisten perustusten välillä. Tällaisen säätiön perustana ovat esivalmistetut monoliittiset raudoitetut betonirakenteet, jotka sisältävät tehdasolosuhteissa valmistettuja seiniä ja lattioita sisältäviä ohutseinäisiä komposiittisia kiinteitä seinämateriaaleja.

Jyrsijöiden perustuksia käytetään pienissä taloissa, joissa ei ole kellarissa.

Kun käytetään halkaisijaltaan ja syvyydeltään halkeamia, porattuja perustuksia voidaan käyttää raskaille ja erittäin raskaille rakennuksille ja esineille.

Joissakin tapauksissa vain tylsät säätiöt mahdollistavat hankkeen toteuttamisen. Rakentamisen tiheys, dynaamiset dynaamiset kuormitukset naapurimaiden rakennuksissa ajomallien asettamisen aikana lisäävät yhä enemmän asiantuntijoita kiinnittäen huomiota porakoneiden perustuksiin.

Varusteet Voronezhin säätiölle

Jotta rakennuksen tai muun rakennuksen perustan lujuus varmistettaisiin, perustasolle on valittava oikein valittu vahvistus. Tangot yhdessä monoliitin kanssa lisäävät kannatusrakenteen lujuutta 7-8 kertaa. Ne vahvistavat betonin rakennetta ja näin ollen pidentävät sen kestävyyttä. Rakennusmateriaalien hypermarketissa nykyaikaista komposiittivahvistusta säätiölle on ostettavissa. Se toimitetaan 50 m keloissa ja sitä käytetään laajasti erilaisten perustusten rakentamisessa.

Perävaunun halkaisijan valintaperusteet

Optimaalinen vahvistuspaksuus määräytyy hankkeen keskeisimpien piirteiden mukaan: valitun perustan tyyppi, maaperän ominaisuudet, rakennuksen mitat ja paino itse. Vakaalle maaperälle rakennettavien kevytrakennusten alustoille käytetään halkaisijaltaan 10-12 mm: n tankoja. Jos maaperä on löysä tai pehmeä, tarvitaan paksumpia sauvoja. Myös vahvistuselementtien halkaisija riippuu itse alustyypistä. Kaistaleen perustuksiin on tavallisesti 12 mm paksuus, laatta - 14-16 mm pylväs - 10 mm.

Valikoiden käyttö eri materiaaleista

Nykyään rakentajat pääsevät kahteen luokkaan: teräsvahvistus ja muovi. Ensimmäisellä tyypillä on suuri lujuus, vastustuskyky lämpötilalle ja stressille. Se on yleismaailmallista, sitä voidaan käyttää eri tyyppisten perustusten ja hautaustason kaikilla alueilla. Lasikuitulujitteet sopivat kevyempien rakennusten perustuksiin: runkorakenteisiin, vaahtoblock-elementteihin, puurakenteisiin ja niin edelleen.

Armature-runko-nauha-säätiö omalla kädelläsi

Vahvistushäkkeen tekeminen nauhalevyille ei ole vaikeaa. On tarpeen tutkia käytettävien venttiilien perusvaatimukset ja tekniikka, jolla vahvistetaan nauhan perustus. Kaikissa olosuhteissa valmiin kehyksen vahvuus ja kestävyys ovat erilaiset.

Strip-säätiö

Nauhan säätiöllä on monia etuja muihin tukikohtiin nähden. Se sopii perustusten, korkean nousun ja yhden tason rakennusten rakentamiseen kaikentyyppiselle maaperälle. Siksi sitä käytetään niin usein yksittäisissä rakenteissa. Tietäen työn perusperiaatteet ja juuri niiden seuraaminen oikein suoritettujen laskutoimitusten avulla voit helposti rakentaa perustan omiin käsiisi.

Kun rakennus on toiminnassa, sedimentti ilmestyy usein. Pohjan pohjan alapuolella oleva maa tiivistyy. Ja mitä suurempi paine säätiöön, sitä nopeammin tämä prosessi tapahtuu. Jos laskelmat suoritetaan oikein ja kuorma jaetaan tasaisesti maan päällä, sivuilla olevat halkeamat ja sirut eivät näy nauhan pohjassa. Mutta itse asiassa päinvastoin tapahtuu usein.

Työkyvyttömän rakentajan on kohdattava ongelma siitä, miten nauhaosastoa kunnolla vahvistetaan. Loppujen lopuksi riippuu siitä, kuinka kauan rakennusta käytetään. Siksi kannattaa miettiä materiaalin valintaa ja itse tekniikkaa.

Venttiilin valinta

Vahvistuksen valinnasta riippuu kehyksen voimakkuus.

On olemassa kaksi päätyyppiä:

 • teräs (metalli);
 • komposiitti (lasikuitu)

Jälkimmäinen tyyppi ilmestyi viimeisen vuosisadan 50-luvulla, mutta ei löytänyt laajaa jakelua yksittäisissä rakenteissa huolimatta siitä, että sillä on useita etuja verrattuna metalliin.

Teräsvahvistus puolestaan ​​voi olla:

Jatkuvan profiilin sauva-armatuotteita käytetään työskentelynä (toinen nimi on pitkittäissuuntainen) ja sileä (poikittainen) avusteisena.

Pituussuuntaisen vahvistuksen on oltava hyvä kiinnitys betoniin. Siksi säännöllisin aallotettuja profiileja valitaan useimmiten. Se eroaa lujuusluokissa. Neuvostoliitossa GOST-järjestelmän mukaisesti yksityisessä rakentamisessa käytettiin useimmiten luokan A-3, joka on nykyaikaisen rakennuskartellin mukaan A400-merkinnän mukainen.

Runko-osien asennusta poikittaissuunnassa käytetään luokan A-1 teräsputkia tai sen modernia analogia on A240. Mutta niiden välillä ei ole suurta eroa.

Rebar-ominaisuudet

Koska monista syistä on melko vaikea laskea perustaa tarkasti, asiantuntijat ovat kehittäneet suosituksia perustaveipin vahvistamiseksi.

Ne ovat:

 • pituussuuntaisten sauvojen halkaisijan on oltava vähintään 12 mm;
 • runko-osan työtangoista on oltava vähintään neljä (ehkä kuusi);
 • poikkisuuntainen vahvistus on 200 - 600 mm. Terässauvat, 6-8mm;
 • nauhalevyn on oltava vähintään 300 mm paksu.

T-muotoisia risteyksiä ja paikkoja, jotka saattavat muuttua muodonmuutoksesta, on vahvistettava upotettujen tuotteiden avulla (esimerkiksi jalkojen tai jalkojen vahvistaminen). Niiden on oltava halkaisijaltaan kohtuvien työtangojen kokoa.

Säätiön vahvistusjärjestelmä

Ennen työn aloittamista on syytä tarkkailla tarkasti kaistaleen tukirakenteen mallia ja laatia piirustus. Esimerkiksi jos talossa on yksi kerros, jossa on ullakko 10 × 6, se näyttää tältä.

Kaksi luokan A3 -metallia, joiden läpimitta on 12 mm, otetaan työstäröiksi, ja poikittainen vahvistus tehdään luokan A1 A1-halkaisijaltaan 8 mm: n sauvoilla. Kiinnikkeet asennetaan askelmalla kulmissa ja T-muotoisissa risteyksissä 200 mm, loput 600 mm.

Haavoittuvuudet vahvistetaan kulmikkailla ja lävistäjillä, joiden A3-sauvat ovat läpimitaltaan 12 mm. Työkappaleiden liitoskohdissa on 50 halkaisijan päällekkäisyys (50x12mm = 600 mm).

Pitkittäisten sauvien pituuden pitäminen telineessä tässä tapauksessa on suunniteltu päällekkäin samansuuruisen pituuden (600 mm) kanssa. Tällaisia ​​paikkoja olisi vahvistettava pienillä päillä (200 mm). Vahvistustangot on suunniteltu olevan 11,7 m pitkiä. Mitä pienempiä nivelet ovat, sitä parempi on siksi, että sauvat ovat teräksestä maksimipituisia.

On mahdollista vahvistaa kulmat ja T-muotoiset risteykset ns. Jalkojen avulla, jotka ovat olennaisesti L-muotoisia varret, joiden halkaisija on 50.

Usein käytön aikana teräkselle voi aiheutua korroosiota, joten perustuksen vahvistamisessa on parempi tehdä lisätehtävä suojaavan kerroksen aikaansaamiseksi.

Nauhalumpuissa tämän kerroksen koko on noin 40 mm sivulta ja yläreunoilta. Jos pohja on valmistettu B2-5 betonista, jonka paksuus on 100 mm, suojakerroksen tulee olla vähintään 40 mm, mutta sitä voidaan nostaa 70 mm: iin.

Liitäntäpultti asennetaan 3/8: n välein, joka on vähintään 25 cm. SNiP: n mukaan nauhalevyn työvahvistustangon välisen pään on oltava vähintään 25 cm ja enintään 40 cm. joka on yhtä suuri kuin työkappaleen korkeus 1/2, mutta enintään 0,3 m.

Kuinka tehdä lujitushihna nauhalustalle

Alustan runko muistuttaa tavallista neliötä tai suorakulmiota.

Lujituksen periaate on seuraava:

 • kaivannon pohjassa on tiilirivit, joiden korkeus on vähintään 5 cm. Tämä tehdään rungon ja pohjan pohjan välisen raon muodostamiseksi;
 • hylsyt leikataan halutun pituisen sauvan tankoihin pystysuoralle raudoitukselle;
 • metalliset tangot on sijoitettu pituussuunnassa tiilien riviin. On parempi, jos ne ovat enimmäispituisia;
 • työtangot käyttämällä lankahiuksia 30 cm etäisyydellä toisistaan. Niiden tulee olla 10 cm pitempiä kuin pohjan paksuus (5 cm kummallakin puolella);
 • sauvat asennetaan pystysuoraan kussakin solussa kulmissa. Niiden pituuden tulisi olla pienempi kuin pohjan korkeus 10 cm;
 • pystysuuntaiset tangot on liitetty pituussuuntaisiin tankoihin ja kiinnitetty hyppyillä.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä nurkkien vahvistamiseen, koska näillä paikoilla on eniten kuormia.

Nurmien vahvistamisessa on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • kulmat kaareutuvat niin, että niiden päät on haudattu pohjaseinään vähintään 40 cm: n ohituksella (halkaisijaltaan 10 mm: n sauvat);
 • paikkoja, joissa ne ovat päällekkäin, on vahvistettava pystysuorilla ja poikittaisilla sauvoilla;
 • jos palkin pituus ei riitä taivuttamaan se seinään, on tarpeen vahvistaa tällaisia ​​paikkoja L-muotoisilla tangoilla;
 • kiinnittimet kulmissa on kytketty vaiheisiin, jotka ovat 2 kertaa pienempiä.

Jos nämä vaatimukset täyttyvät, kulmat pysyvät alkuperäisessä muodossaan pidempään.

Neulomalla vahvistushäkki

Vahvikkeen kiinnittämiseen halkaisijaltaan 0,8-1,2 mm: n neuletietoketjulla, joka leikataan 10-20 cm: n paloiksi. Liitäntöjen vähimmäismäärän tulisi olla puolet risteysten määrästä.

Neulokset voidaan vahvistaa useilla eri tavoilla:

 • pihdeillä. Tätä varten lanka taitetaan puoliksi, kierretyiksi ja kiinteiksi päistään pihdeillä, joissa on tylsi hampaat;
 • Voit käyttää koukkua ja ruuvimeisseliä erityisellä suuttimella. Tätä varten lankaosat taitetaan puoliksi, koukussa koukkuun. Päitä kääritään vahvikkeen leikkauspisteeseen ja asetetaan sitten uudelleen koukkuun. Käännä sitten koukku kääntämällä sitä. Voit käyttää näihin tarkoituksiin ruuvimeisseliä;
 • käyttämällä kiinnittimiä, pidikkeitä, niittejä jne.;
 • neulonta-ase.

Jälkimmäistä menetelmää pidetään nopeimpana ja tehokkaimpana. Tee tämä aseta pistoolisuutin runkoputken risteykseen ja työkalu täyttää parit.

Säätiön vahvistusta pidetään toteutettuna oikein, jos noudatetaan seuraavia rakennussääntöjä:

 • ylemmän ja alemman pinnan pohjan vahvistaminen;
 • rungon pituussuuntaiset tasot on valmistettu vaakasuorista tangoista, jotka on liitetty poikittaisiin ja pystysuuntaisiin tankoihin;
 • työvahvistus koostuu A3-luokan sauvoista, joiden läpimitta on 10-16 mm ja liitoskappaleet on valmistettu luokkaan BP-1, joka on halkaisijaltaan 4-5 mm;
 • kehys asennetaan pohjan sisäpuolelle vähintään 5 cm etäisyydelle sen pinnasta;
 • pitkittäisvaijereita asennetaan 25 - 40 cm: n askelin ja liitäntänauha - 30 cm;
 • pohjakerroksen kulmat, jotka asetettiin päällekkäin muodostamalla 40 cm;
 • langan läpimitta sitomiselle on 0,8-1,2 mm;
 • solmujen vähimmäismäärä on puolet kehyksen risteyksistä.

Jos nämä ehdot täyttyvät, kehys on melko vahva ja vakaa. Asiantuntijat suosittelevat erityisesti suunniteltuja neulomisvälineitä. Tämä vähentää merkittävästi pariskunnan aikaa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi kokemusta tällä alalla, on parempi ottaa yhteyttä asiantuntijoihin.

Lisätietoja siitä, miten lujitushihna voidaan tehdä nauhalevystä, voit katsella videota omin käsin:

Kirjat aiheesta:

Armatura työntekijä - Galina Kupriyanov - 621 hieroa - linkki kirjojen tarkasteluun
Modernit työt perustuksen asettamisessa. Työn lajit, materiaalit, tekniikka - Valentina Nazarova - 29 ruplaa - linkki kirjan tarkistamiseen
Gennady Badin -teknologiakustantajan käsikirja - 239 rub.- linkki kirjan tarkistamiseen

Mitä vahvistusta tarvitaan perustaksi?

Säätiön sovitus on tärkeä osa talon perustamista. Siihen vaikuttavat kaikenlaiset kuormat. Siksi teräsbetonia käytetään betonin täyttämiseen (betoni, jossa on raudoitettu runko).

1 Vahvistustyypit säätiössä

Betonia käytetään täyttämään säätiö. Mutta tämä materiaali, vaikkakin erinomainen vahvuus ja kestävyys, on melko herkkä. Sen vuoksi sitä vahvistetaan vahvistamalla. Aikaisemmin vain metalleja käytettiin pääasiassa, mutta nykyaikaiset tekniikat ovat laajentaneet valintaa.

Nykyään 2 päätyyppistä vahvistamista käytetään säätiön vahvistamiseen:

 1. Metallia. Edustaa teräsputkia. Yleisimmin käytetyillä tangoilla on pyöreä poikkileikkaus. Sauvojen lujuusominaisuuksien parantamiseksi on ristikkäinen ruuvipinta.
 2. Lasikuitua. Komposiittitangot keksittiin 70-luvun lopulla. XX vuosisataa kuitenkin alkoi käyttää perustuksen rakentamisessa suhteellisen viime aikoina. Vähitellen alkoi metalli metalli. Ne on valmistettu kestävästä lasikuidusta. Tällaisten sauvien pääasiallinen etu on korroosionkestävyys, jota ei voida sanoa terästangoista.

Mikä vahvistus on parempi: metalli tai lasikuitu? Jokaisella vaihtoehdolla on sen edut ja haitat. Lisäksi toinen vaihtoehto on ilmestynyt äskettäin, ja käytännössä sen kestävyyttä ja voimaa ei ole vielä osoitettu.

Vahvikkeen pääparametri on sen poikkileikkaus (halkaisija). Metallivarret ovat halkaisijaltaan 5 - 32 mm, lasikuitu - 4 - 20 mm. Tämän ansiosta voit valita parhaan vaihtoehdon rakennuksen tai rakenteen rakentamiselle samalla, kun se antaa tarvittavan perustan vahvuuden.

Yksityisten talojen rakentamisen aikana käytetään halkaisijaltaan 8-16 mm teräsputkia. Se riippuu perustan täyttämiseen käytettävän vahvikkeen tyypistä. Terästangoista valitaan erikseen nauhat, laatat, paaluperustukset.

Lisäksi metallirakenteet on jaettu kahteen tyyppiin: uurrettu tai sileä pinta. Ensimmäistä vaihtoehtoa käytetään alueilla, joilla vetovoima laskee. Sileitä tangkoja käytetään yleensä yhdistäviä siltoja. Suurimmat kuormat eivät vaikuta niihin.

Erilaiset vahvikkeet perustukselle ja teräkselle. Tangojen valmistukseen voidaan käyttää hiiltä ja matalaseosteista terästä. Kuluttaja valitsee tuotemerkin tai ilmoittaa suoraan valmistajasta.

Millaista vahvistamista tarvitaan perustukseen riippuu monista tekijöistä. On tutkittava maaperä, kausittaiset muodonmuutokset, rakennuksen paksuus ja kaikki kuormat. Alustan (nauha, laatta, kyllästys) ulkonäkö ei ole yhtä tärkeä palkkien tyypin kannalta.

2 Metallikehyksen kokoaminen

Kellarissa oleva vahvike asennetaan eri tavoin. Yleensä metallikehys kootaan ensin vahvikkeesta, joka asennetaan sitten muottiin. Kehyksen kokoaminen voi myös olla erilainen.

Rakennusten ja rakenteiden teollisessa rakentamisessa metallitangot kootaan kehykseen käyttäen pistehitsausta. Näin voit nopeasti kokoon metallirakenteen. Tällä menetelmällä on kuitenkin omat vivahteensa. Ensinnäkin runko voidaan hitsata vain niistä tangoista, joissa merkintä "C" on merkitty. Toiseksi, hitsauksen avulla saavutetaan jäykkä liitäntä, joka on epäedullinen. Kuorman jatkuva vaikutus vaatii liitoksen aukon, joka ei kuulu hitsauksen aikana. Kolmanneksi, hitsaustangojen paikka menettää alkuperäisen voimansa.

Toinen suosittu tapa luoda puitteet on sitoa teräsputkia. Prosessin suorittaminen erikoisjohtolinjan avulla. Sen avulla silmukat luodaan ja kierretään terästangojen leikkauspisteeseen.

Säätiön sidonta, toisin kuin hitsattu runko, on vastoinkäymälä, joka jättää vähän liikkumisvapautta. Se voidaan tehdä mistä tahansa raudasta ja tankojen lujuus säilyy alkuperäisellä tasolla.

3 Pohja vahvistaminen

Säätösauvat perustuksessa riippuvat sen tyypistä. Jokaiselle yksittäiselle järjestelmälle on erilainen. Nauhapohjia käytetään halkaisijaltaan 10-14 mm. Valinta riippuu kuormituksesta: sitä voimakkaampi rakennus on rakenteeltaan, sitä paksumpi on vahvistuksen.

Nauhan pohja, korkeudesta riippumatta, vaatii laitteen vain 2 vahvistusvyötä: yksi yläosassa, toinen - alapuolelta. Jokainen vyö on valmistettu kahdesta pituussuuntaisesta rei'itetystä tangosta, jotka on yhdistetty 8 mm: n halkaisijaltaan pehmeällä vahvistuksella.

On tärkeää tietää, että tangot on täytettävä kokonaan betoniin, eikä mitään päätä pitäisi leikata. Tämä takaa kehyksen kestävyyden ja luotettavuuden.

Laattojen perustuksen vahvistaminen edellyttää merkittäviä investointeja sekä itse alustan laitetta. Laattojen säätiö on luotettavin ja kestävin mutta samalla kallein säätiö.

Laattapohjan vahvistamiseksi käytetään palkkeja, joiden halkaisija on halkaisijaltaan 10-16 mm. Tangojen halkaisija valitaan maaperän tyypin ja rakennuksen paksuuden perusteella. Mitä monimutkaisempia rakentamisen olosuhteet ovat, sitä paksummat sauvat.

Vahvistus koostuu 2 teräsvyöstä, joiden solut ovat 20 cm: n sivuisia.

Porauksen lisäämiseksi käytetään 10 mm halkaisijaltaan olevia sauvoja. Yhdessä paalussa on asennettu 2-4 baaria. Joskus lisää tangot on asennettu. Määrä riippuu kaadettavan paalun halkaisijasta. Vavat on sijoitettava vähintään 50 mm: iin paaluseinistä ja asennettava erikoisvalmisteisiin alueisiin. Nippulaadulle käytetään poikittaista poikkileikkausta, jossa on 6 mm poikkileikkaus.

Kuinka monta venttiiliä tarvitset?

Ennen kuin ostat vahvistuksen perustaksi, on tarpeen laskea tarvittava määrä. Jokaista perusmäärää määritetään erikseen. Laskentasääntöihin sovelletaan sääntelyasiakirjoja.

SNiP 52-01-2003 -standardin mukaan nauhalevyn osalta pituussuuntaisten tankojen suhteellisen pitoisuuden tulisi olla yli 0,1% betonipinnan kokonaispoikkipinta-alasta. Toisin sanoen, palkkien kokonaispoikkipinta-alan ja nauhan alueen suhde otetaan huomioon.

Kuinka monta vahvistusta tarvitset laattojen perustuksiin? Määrän määritys suoritetaan samalla tavalla kuin sen laskenta, kun kaistalepohja kaadetaan.

Edellä kuvattua kovametallin rakentamisessa tarvittavia vahvikkeita. Laskeminen on helppoa, kun otetaan huomioon yhden paalun tangot ja itse paalujen kokonaismäärä.

Luonnollisesti vahvistuksen ei pitäisi olla pienempi kuin sen pitäisi olla. Säätiön vahvuus riippuu siitä. Tämä vuorostaan ​​vaikuttaa koko rakennuksen luotettavuuteen ja sen käytön turvallisuuteen.

Näin venttiilillä on tärkeä tehtävä vahvan, luotettavan ja kestävän pohjan luomisessa.

Samanaikaisesti on tarpeen laskea oikein käytettyjen palkkien määrä, valita optimaalinen halkaisija ja palkkien tyyppi.