Strip Foundation Laskin

Tämän online-laskimen avulla voit laskea betoni-, vahvistus- ja muuntolevyjen määrän betonirakenteen järjestämiseen. Lisäksi laskin tuottaa kattavan laskelman materiaalien kustannuksista. Ennen kuin valitset säätiön tyypin, muista kuulla asiantuntijoiden kanssa, onko tämä tyyppi sopiva oloasi. Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa.

Kun työskentelet, kiinnitä erityistä huomiota syötettyjen tietojen mittayksikköihin!

Laskentatulokset

Jos laskin osoittautui hyödylliseksi sinulle, napsauta yhtä tai useampaa sosiaalista painiketta. Tämä auttaa suuresti sivuston jatkokehittämistä. Kiitos paljon.

Ohjeita työskentelyyn laskimen kanssa

Tämä online laskin auttaa sinua laskemaan:

 • säätiön pohjan pinta-ala (esimerkiksi määrittämään vedenpitävyyden määrä valmiiden perustusten peittämiseksi)
 • koko betonin täyttämiseen tarvittavan betonin määrä määritetyillä parametreilla. Koska tilatun betonin määrä voi poiketa hieman varsinaisesta sekä kaatumisen aikana tapahtuvan tiivistymisen vuoksi, on tarpeen tilata 10% marginaali.
 • raudan määrä, painon automaattinen laskenta sen pituuden ja halkaisijan mukaan
 • muottipinta-ala ja sahatavaran määrä kuutiometreinä ja levyinä
 • vaadittu määrä materiaaleja betonin - sementin, hiekan ja murskattujen kivien valmistukseen
 • samoin kuin kaikkien rakennusmateriaalien arvioidut kustannukset

Vaihe 1: Ensin - valitse, minkälainen säätiö projektin mukaan. Aseta sitten säätönauhan pituus, leveys, paksuus ja korkeus. Oikein suunnattu auttaa liitteenä olevia piirroksia, kaavioita.

Vaihe 2: Seuraavaksi täytetään kentät laskemaan vahvistus ja muotti. Laskettaessa raudoitusta on tarpeen määrittää tulevaisuuden vahvistuskammion parametrit. Määritä muottiin määrät leikattujen levyjen mitat.

Vaihe 3: Betonin laskemisen yhteydessä on pidettävä mielessä, että sementin määrä, joka tarvitaan yhden kuutiometrin betonin valmistamiseksi, on erilainen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Se riippuu sementin tuotemerkistä, halutusta betonituotemerkistä, täyteaineiden koosta ja mittasuhteista. Sementin, hiekan ja raunioiden mittasuhteiden ja määrien oletusarvot annetaan viitteinä, kuten sementinvalmistajat yleensä suosittelevat. Voit muuttaa näitä arvoja tarpeidesi mukaan.

Vaihe 4: Laskettaessa rakennusmateriaalien kustannuksia, huomaa, että hiekkaa ja murskattua kiveä laskimessa on merkitty 1 tonniin. Samassa hinnastossa hinta ilmoitetaan useimmiten kuutiometrissä. Joten laske uudelleen hinta tonniksi hiekkaa ja raunioita, jotka olet itsenäisesti tai tarkista myyjien kanssa. Joka tapauksessa laskelma auttaa edelleen selvittämään säätiön rakennusaineiden arvioidut kustannukset.

Suunnittelussa, älä unohda johtoja neulomalla vahvistusta, kynsiä tai itsekierteittäviä ruuveja muottiin, rakennusmateriaalien toimitukseen, kaivamiseen ja rakennustöihin.

Tape-säätiö tee se itse

Säätiö on maanalainen osa rakennusta tai rakennetta, joka vastaanottaa kuormia ja siirtää ne maahan. Suosituin rakennustyypin talojen rakentamiseen pidetään nauhan perustana. Tällainen liuskatalojen yhteinen käyttö johtuu sen monipuolisuudesta ja kohtuullisista kustannuksista. Ennen rakentamisen aloittamista sinun täytyy tehdä valinta matalan syvyyden ja syvälle asetetun liuskajohdon välillä.

Matala nauhasisäätiö

Matala säästö säästää sekä talousarviota että aikaa. Ja työvoimakustannukset ovat huomattavasti pienemmät, koska sen rakentaminen ei edellytä syvää kuoppia. Tätä säätiötä käytetään pienen alueen kevyeen rakentamiseen:

 • puutaloja
 • höyrykarkaistut betonirakenteet tai rakennukset, jotka on valmistettu hiutaloitua betonia ja vaahtobetonilaatikoita, joiden korkeus on enintään 2 kerrosta
 • monoliittiset rakennukset kiinteällä muottialueella
 • pieniä kivirakenteita

Matalan kellarin syvyys on puolet metristä.

Upotettu nauhaosasto

Tätä perustusta käytetään rakenteiden rakentamiseen raskailla seinillä, betonilattialla, kellarilla tai maanalaisella autotallilla. Säätiön perustuksen syvyys on laskettava etukäteen. Ensinnäkin on määriteltävä maaperän jäädyttämisen taso, vähennä sitten 30 cm ja asetettava säätiö jo tässä syvyydessä.

Valmistelu työstä

Jotta itsenäisesti rakennettaisiin nauhan säätiö, sinun on ensin suoritettava tarkka suunnittelu. Huolellisten laskelmien tarve selittyy sillä, että säätiö on yksi rakennuksen tai talon tärkeimmistä rakenteellisista elementeistä. Rakennuksen alussa tehdyt virheet voivat aiheuttaa kielteisiä seurauksia talon toiminnan aikana.

merkki

Merkintä tehdään, aiheuttaen kentällä sekä ulkoisen että sisäisen rajan. Tätä varten on parasta käyttää lujitusta ja köyttä tangot tai palkit, mutta tehokkaampaa käyttää erityislaitteita, kuten lasertasoja. Muista, että suuret virheet merkinnässä vaikuttavat merkittävästi valmiiden rakennusten ulkonäköön.

Jotta voit saavuttaa täydelliset tulokset, tarvitset:

 • määritä pystytetyn rakenteen akseli
 • käytä luodinviivaa, merkitse kulma, vedä köysi 90 asteen kulmassa 90 asteen kulmassa
 • käytä neliöä toisen kulman määrittämiseksi
 • Tarkista kulmat keskittyen lävistäjäksi. Jos testi antoi myönteisiä tuloksia - vedä köysi niiden väliin
 • ottaa sisäisen merkinnän, vetäytyessään ulkoisesta merkinnästä tulevan säätiön paksuuden etäisyydellä

Kun olet lopettanut merkinnän, tutki pinnan pudotukset rakennustyömaalla ja valitse syvennyksen syvyys alhaisin piste ja sulje ero säätilan korkeuteen. Jos rakennuksen on tarkoitus olla pieni, kuopan syvyys voi olla 40 cm.

Laitteen tyyny ja vedeneristysnauha

Lopullisessa kaivannossa tulisi asettaa hiekkipyyhkeitä lisäämällä soraa. Kunkin kerroksen suositeltu korkeus on 120-150 mm. Sen jälkeen jokaisen kerroksen täytyy olla vuodatettu vedellä ja painettu tiheyden lisäämiseksi. Lopullisen tyynyn eristämiseksi sinun on asetettava vahva vedenpitävä kalvo siihen.

Muottipalkin perustaminen

Muotti on yleensä tehty höylättyjä levyjä, joiden paksuus on noin 40-50 mm. Voit käyttää liuskekiviä tähän tarkoitukseen.

Kun asennat muottien, hallitse pystysuuntaisuutta. Rungon suositeltu korkeus maanpinnan yläpuolella on 30 cm. Pieni pohja on tarpeen rakentaa. Asbesti-betoniputket asetetaan muottipesään rakennuksen viemäriverkkoon ja vesihuoltoon.

Aseta muovilevy betonin ja muottipesän väliin suojaamaan muottien likaantumista.

Rebar laittaminen

Seuraava vaihe on venttiilien asennus. 10-12 mm: n poikkileikkaukseltaan lujittavat sauvat on sidottu erityisellä neuloverkolla siten, että neliösolujen sivut ovat 30-40 cm. Vahvistin voi olla joko teräs tai lasikuitu.

Hitsauskoneen käyttöä ei suositella vahvikkeen kiinnittämiseksi korroosion estämiseksi hitsauspisteissä. Kun asetat tangon kaivantoon, tarkkaile reunojen reunoja. Suositeltu offset on 50 mm.

Ilmanvaihto ja viestintä

Seuraavaksi on välttämätöntä säätää säätö ilmanvaihtoa ja tarjota teknisiä aukkoja tiedonsiirtoon rakennukseen. Ota asbestisementtiä tai muoviputkea ja kiinnitä se kiinnittimeen.

Teipin pohjan täyttö betonilla

Täytä betonista asteittain. Kerrosten paksuus on 15-20 cm, jotta vältetään aukot ja lisää kokonaislujuutta, kerrokset kerrotaan erikoistyökalulla - puukosketin tai syvä värähtelijä.

Voit tilata valmisbetonia tehtaalta tai tehdä se itse betonisekoittimen avulla. Suositeltu osuus sementistä, hiekasta ja raunioista on seuraava: 1: 3: 5.

Kerrokset eivät saisi poiketa koostumuksesta. Kylmällä säällä käytä betonilämmittintä ja kylmänkestäviä lisäaineita kuumalla säällä - kaada betonia veteen.

Työn suorittaminen

Betonin kaatamisen päätyttyä se on suljettava kalvon avulla kuivumisen estämiseksi ja jätä voimaa vähintään 2 viikkoa.

Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Laskimen käyttötarkoitus

Online-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän. Selvitä asianmukainen säätiö, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

Nauhateos on monoliitti suljettu raudoitettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen kunkin tukiseinän alle ja jakaa kuorman koko nauhan pituudelle. Estää sumentumisen ja muutoksen rakennuksen muotoon maaperän nurjahduksen vuoksi. Pääkuormat keskittyvät kulmiin. Se on suosituin tyyli muiden yksityisten talojen rakentamisen perustaksi, koska sillä on paras kustannusten ja tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmä.

On olemassa useita erityyppisiä nauhan perustuksia, kuten monoliittinen ja esivalmistettu, matala syvyys ja syvyys. Valinta riippuu maaperän ominaisuuksista, odotetusta kuormituksesta ja muista parametreista, joita on tarkasteltava kussakin tapauksessa erikseen. Se soveltuu lähes kaikkiin rakennustyyppeihin, ja sitä voidaan käyttää kellareiden ja kellareiden rakentamisessa.

Säätiön muotoilu on toteutettava erityisen huolellisesti, sillä sen muodonmuutoksen tapauksessa tämä vaikuttaa koko rakennukseen ja virheiden korjaus on hyvin monimutkainen ja kallis menettely.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta.

Nauhan perustuksen vahvistaminen

Laskin vahvistaminen-Tape-Online v.1.0

Pitkittäisen, rakenteellisen ja poikittaisen lujituksen laskeminen nauhan perustuksille. Laskin perustuu SP 52-101-2003: een (SNiP 52-01-2003, SNiP 2.03.01-84), oppaasta SP 52-101-2003, Betoni- ja betoniteräsrakenteiden suunnitteluohjeet raskasta betonia (ilman esijännitystä).

Laskin-algoritmi

Rakenteellinen vahvistus

Jos tämä valikkovaihtoehto on valittu, laskin laskee perustan rakentamisen pitkittäisen raudoituksen minimipitoisuuden SP 52-101-2003 mukaisesti. Vahvistettu betonituotteiden vahvuus on vähintään 0,1-0,25 prosenttia betonin poikkipinta-alasta, joka vastaa teipin leveyden tuotetta nauhan työkorkeuden mukaan.

SP 52-101-2003 Kohta 8.3.4 (SP 52-101-2003: n edun analyysi 5.11 kohta, Raskasbetonista valmistettujen betoni- ja betoniteräsrakenteiden suunnitteluohjeet, 3.8 kohta)

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.11

Meidän tapauksessamme vahvistuksen vähimmäismäärä on 0,1% venytetyllä vyöhykkeellä. Koska nauhan pohjalla venytetty vyöhyke voi olla sekä nauhan yläpää että pohja, lujituksen prosenttiosuus on ylempi hihna 0,1% ja hihnan alareunan 0,1%.

Käytettäessä pituussuuntaisia ​​työstötankoja, joiden halkaisija on 10-40 mm. Säätöä varten on suositeltavaa käyttää halkaisijaltaan 12 mm tankoja.

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.17

Suuntaviivat betoni- ja betonituotteiden suunnittelusta raskaasta betonista kappale 3.11

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista, kohta 3.27

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista kappale 3.94

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista kappale 3.94

Pitkittäisen työvaijerin sauvojen välinen etäisyys

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.13 (yhteisyritys 52-101-2003 kohta 8.3.6)

Korvaus SP 52-101-2003 kohtaan 5.14 (SP 52-101-2003 kohta 8.3.7)

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista kappale 3.95

Rakenteelliset liittimet (kutistekestävät)

Betoni- ja betoniteräsrakenteiden suunnittelusta annettujen ohjeiden mukaan kohdassa 3.104 (analoginen opas SP 52-101-2003, kohta 5.16) yli 700 mm: n palkkeihin on raken- nusvahvistus sivupinnoille (2 bar vahvistus yhdellä vaakarivillä). Rakenteen lujituksen korkeuden korkeus saa olla enintään 400 mm. Yhden lujituksen poikkipinta-alan on oltava vähintään 0,1% poikkileikkauspinnasta, joka on yhtä suuri kuin näiden sauvojen välinen etäisyys, puolet nauhan leveydestä, mutta enintään 200 mm.

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskaasta betonista kappale 3.104 (Ohje SP 52-101-2003 kohtaan 5.16)

Laskemalla käy ilmi, että rakennevahvikkeen suurin halkaisija on 12 mm. Laskimessa voi olla vähemmän (8 - 10 mm), mutta silti turvallisuussyistä on parempi käyttää 12 mm: n halkaisijaa.

esimerkki

 • Pohjan mitat suunnitelmassa: 10x10m (+ yksi laakeri sisäseinä)
 • Nauhan leveys: 0,4 m (400 mm)
 • Nauhan korkeus: 1 m (1000 mm)
 • Betonipäällyste: 50 mm (valittu oletuksena)
 • Rebar-halkaisija: 12mm

Nauhan poikkileikkauksen työkorkeus [ho] = Nauhakorkeus - (betonikerros + 0,5 * työvahvistimen halkaisija) = 1000 - (50 + 0,5 * 12) = 944 mm

Alemman (ylemmän) hihnan työhaaran poikkipinta-ala = (nauhan leveys * käyttökalan osan korkeus) * 0.001 = (400 * 944) * 0.001 = 378 mm2

Valitsimme tangon määrän liitteen 1 yhteisyrityksen 52-101-2003 mukaisesti.

Valitsemme osan, joka on suurempi tai yhtä suuri kuin yllä olevassa osassa.

Tuloksena oli 4 halkaisijaltaan 12 mm: n (4F12 A III) lujitustangot, joiden poikkipinta-ala oli 452 mm.

Joten löysimme tangot yhdelle nauhallemme (oletetaan pohja). Ylhäältä saa saman. Yhteenvetona:

Alaviivan hihnan tangot: 4

Yläosan hihnassa olevien vanteiden lukumäärä: 4

Pitkittäisten työtangojen kokonaismäärä: 8

Nauhan pituussuuntaisen työvahvikkeen kokonaispoikkileikkaus = yhden tangon poikkipinta * pituussuuntaisten tangojen kokonaismäärä = 113,1 * 8 = 905 mm2

Nauhan kokonaispituus = Säätöpituus * 3 + Säätöleveys * 2 = 10 * 3 + 10 * 2 = 50 m (47,6 m laskimessa ottaen huomioon nauhan leveyden)

Tangojen kokonaispituus = Nauhan kokonaispituus * Pitkittäisten sauvojen kokonaislukumäärä = 47,6 * 8 = 400m = 381m

Vahvistuksen yhteenlaskettu massa = 1 metrin vahvistus (ks. Yllä olevassa taulukossa) * Vavat yhteensä 0,888 * 381 = 339 kg

Vahvistuksen määrä nauhaa kohden = yhden pituussuuntaisen vahvikkeen osa * sauvojen kokonaispituus / 1000000 = 113,1 * 381/1000000 = 0,04 m3

Arvioitu vahvistus

Jos tämäntyyppinen valikko on valittu, venytetyn vyöhykkeen pituussuuntainen työvahvistus lasketaan SP 52-101-2003: n käsikirjan mukaisesti.

Meidän tapauksessamme kiristetty vahvike asennetaan nauhan yläosaan ja pohjaan, joten meillä on työvahvistus puristetulla ja venytetyllä vyöhykkeellä.

esimerkki

 • Hihnan leveys: 0.4m
 • Hihnan korkeus: 1m
 • Betonipäällyste: 50mm
 • Merkki (luokka) betonista: M250 | B20
 • Rebar-halkaisija: 12mm
 • Armoriluokka: A400
 • Max. taivutusmomentti säätöön: 70kNm

Rb: n löytämiseksi käytämme SP 52-101-2003: n käsikirjan taulukkoa 2.2

Rs: n löytämiseen käytetään taulukon 2.6 etuja SP 52-101-2003: lle

Maksimi taivutusmomentti [M] oli aiemmin löydetty. Löydä se sinun täytyy tietää hajautettu kuorma painosta talon (mukaan lukien säätiö). Näihin tarkoituksiin voit käyttää laskinta: Paino-Home-Online v.1.0

Taivutusmomentin etsintämuunnittelujärjestelmä: palkki joustavalla pohjalla.

Laskelma selkeyden vuoksi tuotamme [cm]: ssa.

Työkappaleen korkeus [ho] = nauhan korkeus - (suojaava betonikerros + 0,5 * vahvistuksen halkaisija) = 100cm - [5cm + 0,6cm] = 94,4cm

Am = 700000kgs * cm / [117kg / cm2 * 40cm * 94,4cm * 94,4cm] = 0,016

Kuten = [117kgs / cm2 * 40cm * 94,4cm] * [1 - apt. juuren (1 - 2 * 0,016)] / 3650kgs / cm2 = 2,06 cm2 = 206mm2

Nyt on verrattava rakenteen vahvistamisen laskentaan ja poikkipinta-alaan (0,1% nauhan poikkileikkauksesta) saadun työvahvikkeen poikkipinta-ala. Jos rakentavan raudoituksen pinta-ala osoittautuu enemmän laskettavaksi, sitten lasketaan konstruktivinen, jos ei.

Vetolujuuden poikkipinta-ala rakenteellisella vahvikkeella (0,1%): 378 mm2

Vetolujuuden poikkipinta-ala laskennassa: 250 mm2

Lopuksi valitaan poikkileikkausalue rakentavalla lujituksella.

Ristivahvikkeet (kiinnikkeet)

Poikittainen vahvistus lasketaan käyttäjän mukaan.

Poikittaistehon standardit

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.18

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.21

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.21

Korvaus SP 52-101-2003 kohtaan 5.23

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.20

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.105

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.106

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.107

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.109

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. 3.111 kohta

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. 2.14 kohta

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.24

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.22

Betonipeite

Käsikirja yhteisyritykselle 52-101-2003 Kohta 5.6

Korvaus SP 52-101-2003 kohtaan 5.8 (betoni- ja betonirakenteiden opas Suunnittelu raskaasta betonista 3.4)

Strip-säätiö

Lataa, tallenna tulos.

Valitse tallennusmenetelmä

tiedotus

Nauhaosasto on korkealaatuisten, vahvojen betonilohkojen esivalmistettu tai monoliittinen pohja, joka on sijoitettu tulevan rakenteen kehälle samoin kuin tukirakenteiden alueilla. Nauhatulostuksen muodostuminen ei edellytä raskaiden rakennuslaitteiden osallistumista, mutta se vaatii ratkaisun ja mittaustoimien absoluuttista tarkkuutta. Interaktiivinen hihnan pohja laskin mahdollistaa hiekan, sementin ja raunioiden nopean ja tarkan laskemisen betonin valmistuksessa käsin, teipin koon sekä vaahtobetonin tai hiilihapotetun betonin talon pohjan rakenteen ja vahvistamisen parametrit.

Edut online-hihnan pohja laskin

 • Säästää aikaa, hermoja, vaivaa ja rahaa arvioitaessa rakennusmateriaalien hankintaa.
 • Voit arvioida luovan toiminnan määrää sekä ennustaa teippityypin perustuksen muodostumisen ajoituksen.
 • Lujittavan ja betonin parametrien pätevä laskenta takaa rakenteen sisäisen kehyksen voimakkuuden ja luotettavuuden.
 • Kyky laskea välittömästi parametrit monoliittisille tai esivalmistetuille, syväpohjaisille tai syvälle säädetyille teippityypeille.
 • 2D- ja 3D-visualisointivaihtoehtoja voit tarkastella visuaalisesti laskettujen manipulaatioiden riittävyyttä ja tehdä tarvittavat muutokset ajoissa.

Tehtävät, jotka laskin ratkaisee

Raudoituksen laskeminen nauhalevyssä auttaa määrittämään raudoituskotelon kokonaispituuden ja painon sekä poikittaisten ja pitkittäisvaurioiden vähimmäishalkaisijan, lujitushihnojen rivien lukumäärän, puristimien nousun ja päällekkäisyyksien määrän. Laskelmat tehdään SP 52-101-2003: n sääntöjen mukaisesti.

Betonin laskeminen nauhateollisuudessa antaa tietoa hiekka-, sora- ja sementtimääriosuuksista sekä päärakennusmateriaalin painosta kaistaleperän kaatamiseksi. Laskentatulokset mahdollistavat kompetenssien jakamisen ja kompetenssin jakelun rakenteen segmentteihin.

Muottien laskenta määrittää kehän kokonaispituuden sekä vahvistetun betoninauhan pohjan ja ulomman sivupinnan.

Online-laskin, jolla voit laskea teippisää, toimii täysin ilmaiseksi. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita huomautuksia hieman alemmaksi - me varmasti auttavat sinua.

Laskimen laskenta raudoituksen vahvistamiseen

Maarakennuksessa käytetään useimmin nauhapohjaa, jota oikein pidetään yleismaailmana. Voit rakentaa sitä vetämättä asiantuntijoita omilla käsillään. Tärkeintä on suorittaa kaikki laskelmat oikein, mukaan lukien tarvittava määrä raudoitusta liuskajohtojen rakentamiseen.

Miksi vahvistaa nauhapohjaa

Nauhan perusta on monoliitti suljettu, vahvistettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen jokaisen laakeri- seinän alle. Tällaista säätiötä käytetään useimmiten yksittäisissä rakenteissa, koska sillä on hyvä joukko välttämättömiä ominaisuuksia ja erinomainen hinta-laatusuhde.

Se jakaa kuorman ympärysmitan ympärille ja estää rakennuksen romahtamisen ja muodonmuutoksen maaperän pullistumisvoimien vaikutuksesta. Tällöin pääkuorma keskittyy kulmiin. Jotkut ystävät eivät pidä tarpeellisina vahvistaa perusta. Tämä prosessi on kuitenkin tärkeä.

Loppujen lopuksi teippipohja hankkii seuraavat ominaisuudet:

 • lujuus, luotettavuus ja kestävyys;
 • helppo asentaa;
 • mahdollisuus vedeneristää vahvikkeet.

Siksi on välttämätöntä lisätä koko rakennuksen elämää ilman vahvistusta. Mutta tärkeintä ei ole vain tehdä oikein säätiön vahvistaminen, vaan myös laskea se oikein.

Säätiön suunnittelu on tehtävä varsin tarkasti, koska muodonmuutoksen tapauksessa tämä voi vaikuttaa koko rakennukseen, ja se voi olla hyvin vaikeaa ja kallista säätää. Liuskatasolle ja valssattua terästä varten tarvittavien materiaalien määrää lasketaan itsenäisesti, tai voit käyttää online-laskinpalvelua.

Esimerkki kaistaleen laskennasta

Kaistaleen laskemisen suorittamiseksi tarvitset:

 • laskea talon paino ottamatta huomioon syitä;
 • määrittää lumi- ja tuulikuormat;
 • valitse alustan tyyppi.
 • laske jalka-alue ottaen huomioon maaperän kantavuus.

Lumikuorma voidaan laskea SNiP 2.01.07-85: n perusteella. Jakso 5 sisältää tietoja kaikista piireistä. Laskettaessa tuulikuormaa nauhan jalka on melko vaikeaa. Voit käyttää yksinkertaistettua kaavaa: (15 x h + 40) x S, jossa h on korkeus maanpinnasta rakennuksen yläosaan ja S on rakenteen pinta-ala.

Rakennuksen painon laskemisessa on otettava huomioon huoneen huonekalujen ja laitteiden likimääräinen paino. Esimerkiksi rakennuksen paino 13.384 kg, 11.340 kg: n hyötykuorma, lunta kuormaa - 8.820 kg ja tuulikuorma 4 410 kg näyttävät tästä. Yhteenvetona nämä tiedot, saamme 37954 kg. Siihen on lisättävä 30% virheestä. Tämän seurauksena pohjalevyn kokonaiskuormitus on 49340 kg.

Tietäen sen kantokyvyn, on mahdollista laskea alueen jalka säätiön. Esimerkiksi, jos se on 2 kg / cm2, jakamalla kokonaispaino pohjaan tämän indikaattorin avulla osoittautuu: 49340/2 = 24670 cm2.

Liuskajohtimen laskemiseksi on otettava huomioon sen peruspituus ja yksinomainen pinta-ala. Joten, jos laakerin seinämän pituus on 30 m (3000 cm), niin: 24670/3000 = 8,2 cm. Tämä luku on teipin pohjan vähimmäisleveys. On kuitenkin pidettävä mielessä, että seinien paksuuden on oltava suurempi kuin pohjan leveys.

Jotta voitaisiin laskea, kuinka paljon betonia tarvitaan, laakerin seinämän pituus on kerrottava summalla, jolla perustus tulisi asettaa ja pohjan leveydellä. Joten, jos pohja hiekkapohjaiselle maaperälle asetetaan 0,5 metrin syvyyteen, pohjan leveys on 20 cm (0,2 m), laakerin seinämän pituus on 30 m, laskenta näyttää tältä: 30 x 0,5 x 0,2 = 3 m3.

Vahvistuksen laskenta

Seuraavaksi sinun on laskettava, kuinka paljon materiaalia tarvitaan työn vahvistamiseen. Esimerkiksi teräspalkin halkaisija on 12 mm, valumuodostuman mukaan - 2 vaakasuuntaista sauvaa ja pystysuoraan esimerkiksi sauvat sijoitetaan 0,5 metrin askelin. Edusta on 27 metriä. Joten 27 on kerrottava kahdella (vaakasuuntaiset sauvat) 54 m.

Samoin lasketaan pystysuorat sauvat: 54/2 + 2 = 110 sauvaa (108 välin 0,5 m ja kaksi kummallakin puolella). Nurkissa olevien palkkien laskemiseksi meidän on lisättävä toinen 1 tanko, josta ilmenee 114. Jos käytämme tangon korkeutta -70 cm, laskemme materiaalin pituuden: 114 x 0.7 = 79.8 m.

Helpoin tapa tehdä raudoituksen laskentamenetelmä verkkopalvelun avulla on laskin.

Harjatonlaskenta

Jos levyn parametrit ovat: paksuus on 2,5 cm, pituus 6 m ja leveys 20 cm, laskenta on seuraava. Kaava laskee sivupintojen alueen: kehä kerrotaan valukappaleen korkeudella ja toinen 2 (se, että sisempi kehä on pienempi kuin ulkokehä): (27 x 0,2) x 2 = 10,8 m2. Levyjen pinta-ala: 6 x 0,2 = 1,2 m2, 10,8 / 1,2 = 9.

Tästä johtuen tarvitaan 9 puuta, joiden pituus on 6 m. Tähän numeroon lisätään pieni määrä liitoslistoja (rakentajan harkinnan mukaan). Tämän seurauksena tarvitaan 134 metriä vahvistusmateriaaleja ja 27 metriä puupalkkeja, joiden leveys on 20 cm. Kiinnittimien lukumäärää ei otettu huomioon esimerkissä. Saatu tieto pyöristetään.

Lattialevyn vahvistuksen laskenta voidaan suorittaa myös online-laskimella.

Vahvistusjärjestelmä

Nauhatulostuksessa on enemmän pituussuuntaista venytystä kuin poikittainen. Siksi sileäpintaiset sauvat voidaan valita poikittaisiksi sauvoiksi ja aaltoputket pitkittäisiksi sauvoiksi. Enimmäkseen on paljon kulmia. Siksi, kun ne vahvistetaan, on välttämätöntä, että sauvan toinen pää menee yhteen seinään ja toinen toiseen.

Vahvistusprosessin tulisi alkaa muotojen asennuksella. Sisällä on tarpeen asettaa kerros pergamentti. Rakenteen pääasiallinen tarkoitus on helpottaa rakenteen poistamista. Kehyksen tehtävänä on jakaa tasaisesti kaikki kuormat pohjaan.

Sen järjestelmä on yksinkertainen:

 • Pohjaan pohjaan työntyvät terästangot, jotka ovat yhtä pitkiä kuin pohjan syvyys. On välttämätöntä, että muotti on keskimäärin 50 mm, jonka säde on 400-600 mm;
 • aseta jalusta (80-100 mm);
 • Niihin kiinnitetään 2-3 tangon riviä. Jotta lasinaluset, voit käyttää tiilet asettamalla ne kylkiluita varten;
 • ylä- ja alareunassa rivit on kiinnitetty ristikkäisillä raidoilla pystysuuntaiseen tappiin;
 • paikat, joissa ne leikkaavat, kiinnitetään toisiinsa viskoosilla langalla tai hitsaamalla.

Hitsaustyöt edistävät metallin ylikuumenemista ja aiheuttavat muutoksia ominaisuuksissa. Sauvojen paksuus näissä paikoissa pienenee myös. Siksi sitomiseen käytetään usein lankaa. Vahvistuksen jälkeen on tarpeen tehdä vain ilmanvaihtoaukkoja ja täyttää kaivannot betoniliuoksella.

Venttiilikustannukset

Liittimet voi ostaa rautakaupoista. Sen määrä lasketaan juoksumetreinä. Siksi, jotta saataisiin selville, kuinka monta metriä tarvitaan ja laskea lopullinen hinta, tarvitaan vuokraus painotusta. Seuraavaksi lasketaan kaavalla: (metallisten tangojen lukumäärä mittarissa) ja kerrotaan (paino 1 m. Vastaavan halkaisijan sauvat) kerrottuna (1 tonnin varret) / 1000.

Rakenteen lujuuden paino voidaan tarkastella taulukossa:

Nauhapinnan laskeminen

* Rebar-laskenta

Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

Miten lasketaan säätiö?

Yksinkertainen online-laskin raudoitetun betoniperustuksen laskemiseksi laskee säätiön rakennusaineiden tarkan määrän. Aloita laskeminen nyt!

Tape-säätiö tee se itse

Monoliittisen nauhan perustuksen rakentaminen on yksinkertaista, päinvastoin kuin pylväs- tai laattaperusta. Pohja on teräsbetoniliuska, joka kulkee talon ulko- ja sisäseinien alle. Tällainen säätiö vaatii työpanoksen lisäämistä ja rakennusaineiden suurta kulutusta verrattuna paalusäätiöön. Nauhateoksen rakentamista käytetään tiiliseinien, betoni- tai kiviseinien sekä raskaiden kattojen (teräsbetoni tai metalli) talojen kanssa. Nauhan vahvistettu pohja on ihanteellinen taloja, joissa on kellareja ja kellareja, koska vahvistetun pohjan seinät muodostavat kellarin seinät. On syytä muistaa, että talon rakentamisen nollakierros on lähes aina kallis vaihe, ja sen kustannukset kattavat joskus kolmasosan koko talon kustannuksista. Suosittelemme, että rakennusaineiden laatua ja määrää ei säästetä.

Online-säätiö lasketaan

Online-ohjelman avulla voit helposti laskea materiaaleja matalille nauhalevyille.

Saat tarkat tiedot vaaditusta betonin tilasta, raudoituksen määrä metreinä ja sen paino, sekä sahatavaran määrä muottiin ja kaikkien kiinteiden perustusten pintojen alue. Tästä seuraa, että ohjelma antaa sinulle piirustuksen liuskajohdosta.

Kuinka lasketaan säätiö (laskin)?

Rakennuksen rakentaminen alkaa projektin kehittämisestä, määrittelee materiaalien tarpeellisuuden ja laskee arvioidut kustannukset. Ennen työskentelyn aloittamista on tärkeää valita perustan tyyppi ja rakenne, joka varmistaa rakenteen vakauden ja kestävyyden. Tietokoneen perustekniikan tuntemuksen ansiosta laskin antaa nopeasti laskea betonin määrän sekä määrittää teräsvahvistustarvetta ja muita tarvittavia materiaaleja. Laskelmissa voit käyttää säätiön online-betonilaskin tai tehdä itsenäisesti laskelmia.

Kuinka lasketaan talon säätiö

Kuinka määritellä oikein materiaalin kulutus säätiössä - valmistautua laskelmien toteuttamiseen

Ennen rakennustöiden aloittamista on tärkeää määrittää oikein rakennusmateriaalien tarve. Näin voit suunnitella kustannusten määrän ja käyttää järkevästi käytettävissä olevia taloudellisia resursseja. Koska talojen rakentamista edeltää perustuksen rakentaminen, on alkuvaiheessa tarpeen laskea perustan täyttämiseen tarvittava betoniseoksen määrä. Peruslaskennan suorittamiseksi tarvitaan laskin.

Kustannuslaskentaa voidaan tehdä eri tavoin:

 • valmiin ohjelman avulla. Ammattikäyttöön tarkoitettujen säätiöiden lasku laskin auttaa nopeuttamaan laskelmia;
 • suorittaa laskenta käsin. Yksinkertaisen laskimen avulla on helppo laskea betonin määrä säätiössä suurella tarkkuudella.

Laskennassa on otettava huomioon, että betoniliuoksen määrä mitataan kuutiometreinä eikä litroina tai tonnilta. Tästä johtuen laskentamenetelmässä saavutamme betonikoostumuksen tilavuuden eikä painoa. Ennen laskujen aloittamista on määriteltävä alustan tyyppi ja rakenne.

Tätä varten sinun on suoritettava useita toimintoja:

 • suorittaa geodeettisia tutkimuksia. Ne auttavat määrittämään pohjaveden pinnan, maaperän ominaisuuksien ja syvyyden syvyyden.
 • määritä pohjaan vaikuttava kuorma. Se auttaa sinua laskemaan oikein ja nopeasti laskentataulun sivustolle lähetettyyn talon laskimeen.
Laskeminen pohjan esimerkki kylpy 6 × 4 metriä

Laske laskentaan perustuvan säätiön laskemisen jälkeen seuraavat tiedot:

 • rakennustyypin tyyppi. Ammattimaisen ohjelman avulla voit laskea nauhapohjan, laattapohjan ja pylväsrakenteen;
 • säätiön muoto ja koko. Kokoonpano ja mitat riippuvat rakennuksen ominaisuuksista, todellisista kuormista ja maaperän ominaisuuksista;
 • tuotemerkki, jota käytetään konkreettisen liuoksen kaatamiseen. Se valitaan mekaanisten kuormitustasojen mukaan;
 • maaperän jäädytysaste. Se määritetään rakennuskohteen alueellisen sijainnin perusteella.

Syöttettyjen tietojen täydellisyydestä riippuu ratkaisulaskennan oikeellisuus sekä materiaalien kulutus.

Mitkä lähdetiedot lasketaan laskimessa talon perustan laskemiseen

Jotta voidaan määrittää kokonaiskustannukset ja laskea tarvetta materiaaleja, on tärkeää ymmärtää, kuinka laskea talon perusta.

Laskin, jolla laskutoimitus suoritetaan, käsittelee suuren joukon tietoja kustakin perustyypistä:

 • nauhan pohjaan perustuen, on otettava huomioon nauhan mitat sekä sen kokoonpano;
 • sarakepohjalle jalostetaan tukijärjestel- mien lukumäärää, niiden pituutta, poikkileikkauksen kokoa ja uppoamisvyöhykettä;
 • monoliittisen laatan muodossa on otettava huomioon pohjan paksuus, pystytettävän rakenteen alue sekä kehyksen rakenteelliset ominaisuudet.
Määritelmä ja tulokset kiinteän perustan laskemisesta

Kun materiaalit lasketaan säätiölle, laskin pystyy antamaan seuraavat tiedot:

 • vaaditun betoniliuoksen määrä;
 • baarimittari (m) ja kokonaisvahvistuspaino (kg);
 • kehyksen raja-alue;
 • kuormitus maahan;
 • puun tarve muottien valmistukseen.

Verkkolaskennan tulosten mukaan voit myös saada tietoa paikkatietokehon koosta.

Talon nauhateoksen laskeminen - laskin

Betonimassan tilavuuden määrittämiseksi ja materiaalien tarpeiden laskemiseksi on tärkeää tarkastella seuraavia seikkoja:

 • pohjan pituus, joka vastaa rakennuksen kehää;
 • nauhan leveys, jonka tulisi ylittää seinien paksuus 10-15 cm;
 • maaperän tunkeutumisaste maaperään.
Nauhapinnan laskeminen

Näiden arvojen kerrottuna saamme perusalustan tilavuuden, joka vastaa betonin kuutiota. Tietäen kuutiometrin raudoitetun betonin massan, joka on 2,4-2,5 tonnia, perusmassan paino on helppo saada. Tätä varten sinun on kerrottava kokonaiskapasiteetti kerrallaan yhden kuutiometrin painosta. Suoritettaessa laskelmia käsin on pieni virhe 6-8%. On tärkeää laskea ratkaisu pohjaan tarkasti. Laskin, jota voidaan käyttää verkossa, tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Materiaalien laskeminen saraketyypin pohjalta

Kun rakennat pylväspohjaa, on tarpeen laskea oikein talon pohja.

Verkkolaskuri käsittelee seuraavat tiedot:

 • tukipylväiden lukumäärä;
 • halkaisija ja korkeus paaluilla;
 • maanpinnasta sijaitsevan tuen laajennetun osan mitat;
 • grillataulun mitat;
 • grillattavan rakenteen kokoonpano;
 • käytetyn betoniseoksen merkki.

Käytettävissä olevien tietojen avulla paalusäätiön suunnittelutoiminnoista ja -määristä on mahdollista suorittaa laskelmat manuaalisessa tilassa. Tätä varten on määritettävä yhden tuen määrä ja kerrotaan arvot, jotka saadaan kokonaisten paalujen lukumäärän mukaan. Grillitilavuus lasketaan samalla tavalla kuin teippi. Lisäämällä tukien tilavuutta grillattavan tilavuuden avulla saavutamme paalarakenteen kokonaistilavuuden. Nyt laskea betoni määrä ei ole vaikeaa.

Betonilaskuri säätiölle monoliittisen levyn muodossa

Monoliittisen laattarakennuksen suunnittelussa kehittäjät joutuvat kohtaamaan ongelman laskemalla betonin määrää säätiössä.

Laskimella voit nopeasti määrittää betonimassan kulutuksen sen jälkeen, kun seuraavat parametrit on otettu käyttöön ohjelman vastaaviin sarakkeisiin:

 • pohjalevyn pituus;
 • pohjalevyn leveydet;
 • raudoitetun betonipohjan korkeus.

Laskelmien suorittaminen manuaalisesti, voimme laiminlyödä äänenvoimakkuuden, jota vahvistuskammio käyttää. Sinun tarvitsee vain moninkertaistaa rakenteen mitat ja saada sen tilavuus, joka vastaa suunnilleen konkreettisen koostumuksen tarvetta. Tarkempien arvojen saamiseksi on käytettävä ohjelmamenetelmiä.

Laskutoimitusmateriaalien laskenta (laskin) - määritetään sementin tarve

Betoniratkaisua valmistettaessa käytetään eri laatuja sisältävää sementtiä. Rakennusrakenteiden lujuus, luotettavuus ja kestävyys riippuvat betoniseoksesta tuotetun Portland-sementin ominaisuuksista ja määrästä. Materiaalin laskemisen pohjalla laskin, joka on erikoisohjelma, käsittelee alkutietojen sarjan ja kertoo, miten perustasolle tarvitaan sementtiä.

Materiaalilaskin monoliittiselle pohjalevylle

Vertailutietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin määrän betoniliuoksen valmistamiseksi. On tärkeää tarkastella sitä osuutta, jonka mukaan hiekkaa, sementtiä ja murskattua kiveä sekoitetaan. Tämä suhde on 3: 1: 5. Betoniliuos muodostuu yhdeksästä osasta, joista yksi on Portland-sementti.

Tämän suhdeluvun perusteella määritetään eri sementtityyppien lukumäärä betonikuopasta kohti:

 • M100: a käytetään 160 - 200 kg: n määränä;
 • M150 tarvitsee 200-220 kg;
 • M200 lisätään 240-280 kg: n rajoissa;
 • M250: a annetaan 300 - 30 kg.

Portland-sementin brändin kasvaessa sen määrä betonirakenteen kuutiometrissä kasvaa ja se on:

 • M300 - 320-380 kg;
 • M400 - 400-420 kg;
 • M500 - 510-530 kg.

Näiden tietojen avulla voit määrittää itsenäisesti sementin tarpeen tarkkuudella. Tarjolla on myös erityinen verkko-ohjelma, joka suorittaa viivyttelemättömiä laskelmia valmiin betonin, betonimerkin ja käytetyn sementtityypin käyttöönoton jälkeen.

Lasketaan talon säätiö - kustannuslaskin

Kun olet päättänyt laskeutumismenetelmän käyttämisestä käytetyn betoniliuoksen ja portland-sementin määrän laskemiseksi, voit selvittää säätiön rakentamisen kokonaiskustannustason.

Kokonaiskustannuksiin sisältyvät seuraavien materiaalien hankintakustannukset:

 • keskikokoinen joki tai louhos hiekka;
 • Portland sementti tarvitaan merkki;
 • srednefraktsionnoy sora.

Sinun on myös otettava huomioon ostokustannukset:

 • teräsvahvike kehyksen valmistukseen;
 • levyt, vanerilaudat tai metalli kokoonpanoon;
 • neulelanka, jota käytetään teräsvaijereiden liittämiseen;
 • laitteisto, jota käytetään muottirakenteen kokoamiseen.

Laskennan tärkeä osa on kuljetuskustannukset, jotka liittyvät tarvittavien materiaalien toimittamiseen rakennustyömaalle.

johtopäätös

Laskettaessa kustannuseriä perustuksen rakentamisessa voit määrittää tarkasti kustannusten kokonaismäärän. Voit käyttää valmiita ohjelmistotuotteita tai tehdä laskelmia omasta. On tärkeää hallita tekniikka, joka antaa oikean tuloksen. Oikea-aikaisen budjetin suunnittelun ansiosta voit jakaa rahaa tasaisesti ja varmistaa järkevä käyttö.

Raudoituksen laskeminen nauhan perustuksille - toimimme itsenäisesti

Raudoitusraudoituksen laskenta on tärkein rakennusvaihe, sillä ilman korkealaatuista vahvistamista minkä tahansa rakenteen pohjalta ei pystytä suorittamaan sille määritettyjä toimintoja.

1 Lujittavien elementtien suunnittelun perusperiaatteet

Vahvuus perustuksissa on välttämätöntä, jotta ne kestäisivät erilaiset muodonmuutokset ilman mitään ongelmia. Monet ihmiset tietävät, että betoniseos on ristiriidassa rakenteen puristuskuormien kanssa ja sen lujittavat komponentit suojaavat rakenteita vetovoimilta.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun itse perustetaan säätö, on tarpeen laskea paitsi betonin määrä sekä myös vahvistuspalkkien poikkileikkaus sekä niiden halkaisija. Ennen kuin voit laskea raudoituksen raudoituksen (esim. Erikoisen online-laskimen avulla), sinun on hallittava tämän prosessin tärkeitä ominaisuuksia. Sinun on otettava huomioon seuraavat seikat:

 • Vahvistusjärjestelmän pystysuuntaisten ja poikittaisten osien välisen etäisyyden tulisi olla 15 - 35 cm. Vain tietyissä tilanteissa tätä etäisyyttä voidaan nostaa 25-35 cm: n etäisyydellä (noin 40-60 cm).
 • Betoniseoksessa olevaa lankaa ei tarvitse laskea liian syvälle, koska suurin pinta-ala kiristysalustassa on niiden pinnalla.
 • Sallitun lujituksen sallitaan suhteellisen pieni poikkileikkaus (6 - 8 mm) poikittaisille ja pystysuorille vahvistuselementeille johtuen siitä, että pääkuorma putoaa pitkittäisvaijereille.
 • Tehokkain tartunta betoniseokseen saavutetaan rei'itetyllä vahvistuksella.

Yksi asia. Lanka on sijoitettava niin, että se on vähintään 5-6 cm: n etäisyydellä pohjan ylävyöhykkeestä, muurausseinistä ja kaivannon pohjasta. Tämä rajoitus johtuu siitä, että betonin raudoituksen korkealaatuinen suojaus on syövyttäviä ilmiöitä vastaan.

2 Mitä vahvistuselementtejä suositellaan perustuksen asettamiseksi?

Halutun lukumäärän asentaminen verkkoselainlaskimella tai manuaalisella laskennalla on paljon helpompaa, jos päätätte välittömästi eräitä vartalon valinnan vivahteita. Asiantuntijat suosittelevat, että nauhan säätiö ottaa halkaisijaltaan tangot:

 • 6 mm ja enemmän - kaarevalle neulokselle;
 • 10 mm - pituussuuntaiset palkit (joiden pituus on alle kolme metriä) ja 12 mm (pituus yli kolme metriä);
 • 40 mm - teippityyppisen pohjan ylemmälle riville asetetuille sauvoille (täten käytetään "raskasta" korkealaatuista betonia).

Jos vahvistus tehdään kahdessa rivissä, alemmassa rivissä tangon etäisyys on noin 2,5 cm, yläosassa noin 3 cm. palkkeja ja kylkiluut, joiden leveys on yli 15 senttimetriä, on suositeltavaa käyttää vähintään kahta poikittaista vahviketta.

Jos ilmoitetuilla palkkeilla ja reunoilla on pienempi leveys, saa käyttää vain yhtä poikittaista sauvaa. Nyt, kun tiedät perusviivojen valinnan vahvistamisen liuskoille, voit siirtyä suoraan sen laskentaan.

3 Kuinka lasketaan tarvittava määrä raudoitusta web-laskimessa?

Helpoin tapa määrittää tarvittava määrä vahvistuskomponentteja säätiölle on online-laskin. Sellaisilla tarkoitetaan Internet-sivustoilla erityisohjelmaa, jonka avulla voidaan laskea raudoituksen poikkileikkaus ja tilavuus sekä sen geometriset parametrit. Laskimen avulla lasketaan tarvittava määrä betoniseosta.

Tavallinen laskin sisältää useita kenttiä, jotka sinun on täytettävä itse. Ne ilmaisevat perustan nauhan pituuden, korkeuden, paksuuden ja leveyden, käytetyn betonin tyypin (esim. M300 tai M250) sekä perustan, johon aiot rakentaa. Tyyppi on yleensä graafisen järjestelmän muodossa, joten se on helppo noutaa.

Kun olet syöttänyt kaikki nämä tiedot laskimeen, sinun tarvitsee vain klikata "Näytä tulos" -painiketta saadaksesi laskelman muottiin ja vahvisteisiin. Sinun on myönnettävä, että on vaikea kuvitella yksinkertaisempaa menetelmää, varsinkin kun kuvatut online-laskimet ovat tällä hetkellä paljon tietoa maailmanlaajuisesta verkosta.

4 Miten suorittaa riippumattoman venttiilin laskenta?

Jos et käytä verkkosivustojen apua, laskuja vahvistuselementtien lukumäärän mukaan voi tehdä itse. Tee se, uskokaa minua, helppoa. Ensinnäkin, sinun on päätettävä, millä perusteilla teet. Useimmissa tapauksissa piiri takaa rakenteen riittävän lujuuden, johon lujitustangot kiinnitetään kolmeen riviin.

Vavat asennetaan vaakasuoraan ja pystysuoraan. Ribbed rods on yleensä valittu vaaka-osiksi, ja sileä - kuten pystysuorat. Lisäksi toinen osa voi olla hieman pienempi kuin ensimmäinen. Asiantuntijat neuvovat tällaisesta järjestelmästä neljän pitkittäisen sauvan asettamista.

On suotavaa aloittaa laskutoimitus suoraan tarvittavan määrän rei'itetyn raudoituksen määrittämistä varten. Näin tehdään näin:

 • mitataan talon (rakennuksen, rakenteen) ympärysmitta, jonka alapuolella nauhaalusta on asetettu;
 • Kaikkien seinämien parametrit lisätään kehäksi, jonka alapäässä se sijaitsee;
 • kerro tuloksena oleva määrä suunnitellulla pituuselementtien lukumäärän mukaan.

Oletetaan, että olet varustamaan talon, jonka mitat ovat 10-12 m ja seinät (sisäinen) ovat 10 metriä. Tarvittava perusarvo on 54 m (kaksi 12 m kummallakin puolella plus 10 m plus 10 m "seinä"). Jos noudatat ammattilaisten neuvoja, sinun on otettava kahdeksan pituussuuntaista rei'itettyä sauvaa. Kerrotaan tämä summa 54: llä ja saamme haluttu koko vahvistus aallotettu sauvat kokonaisuutena - 432 m.

Seuraavaksi jatketaan hyppääjien käyttämien sileiden sauvien pituuden määrittämistä. Jos otat vakio-olosuhteet, niiden välisen etäisyyden on oltava noin puoli metriä.

Jakaa 0,5 peruspisteen arvo (54 m) ja saat tarvittavan määrän vahvistusrenkaita - 108 kappaletta. Seuraavaksi otetaan yksittäisten komponenttien välinen etäisyys 0,25 m: n etäisyydeltä ja ristikon korkeus on edelleen 0,5 m. Teemme joitain yksinkertaisia ​​laskutoimituksia: 0,25 + 0,25 + 0,5 + 0,5, saamme yhteensä 1,5 metriä, kerro se 108 hyppääjältä ja saat numeron 162. Se on sileän vahvikkeen kokonaispituus.

Perusrakentamisen alan asiantuntijoiden lisäksi on suositeltavaa lisätä vielä 10-12 prosenttia vahvistamista päällekkäisyyksille ja viimeistelysauvoille, jotka välttämättä ilmestyvät liuskakannan asettamisprosessissa. Näin ollen 10-12 metrin perustan rakentamiseksi tarvitset noin 180 metriä vahvistusta säätiölle.

Strip Foundation Laskin

Suosittelemme verkkolaskimen käyttämistä betoni- ja vahvistusmäärän laskemiseksi nauhateille. Materiaalien laskeminen monoliittiselle nauhan perustukselle talon alla.

Laskentatulokset

Lisätietoja laskimesta

Online-laskin monoliittinen nauha säätiö auttaa laskemaan tarvittavat parametrit rakentamiseen. Sen avulla voit selvittää säätö- ja muottirakenteen tarvittavat mitat, selvittää materiaalien kokonaismäärän, varmistaa, että raudoituksen halkaisija noudattaa normeja ja määrittää betonin kulutuksen. Jos haluat tietää, sopiiko nauhatyyppisiin tarkoituksiin, älä unohda neuvotella asiantuntijoiden kanssa.

Laskettaessa otetaan huomioon SNiP 3.03.01-87, SNiP 52-01-2003 "betoni- ja betoniteräsrakenteet" ja GOST R 52086-2003 annetut parametrit.

Nauhatalustana on suljettu monoliittinen raudoitettu nauha, joka kulkee rakennuksen kaikkien seinien läpi. Tämän ratkaisun avulla voit jakaa rakennuksen kuormituksen koko nauhan alueelle. Tällaisen pohjan pääkuormat keskittyvät ääriviivan kulmiin. Ribbonsäätiöllä on useita etuja verrattuna kiinteisiin aineisiin: materiaalisäästöt, parempi vastustuskyky maaperän turvotuksen voimille. Sen seurauksena se estää onnistuneesti rakennettujen rakenteiden sakkautumisen tai rullan.

Yksityisten talojen ja muiden pienten rakennusten rakentamisessa nauha-alusta on erittäin suosittu. Se on melko edullinen ja mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn.

Kaistaleet ovat monenlaisia. Ne on jaettu esivalmistettuihin ja monoliittisiin sekä syviin ja syviin syvyyksiin. Mikä nauha säätiö valita? Se riippuu odotetusta kuormituksesta, maaperän ominaisuuksista, käytettävissä olevista materiaaleista ja muista parametreistä, kussakin tapauksessa yksilöllisesti. Siksi suosittelemme ensimmäistä asiaa neuvotella asiantuntijoiden kanssa.

Säätiön suunnittelu on yksi rakennuksen tärkeimmistä suunnitteluvaiheista. Jos säätiö ei ole tarpeeksi vahva, se vaikuttaa koko rakennuksen vakauteen. Perusvirheiden korjaaminen on erittäin aikaa vievää ja kallista työtä.

Laskimen kenttien täyttäminen, katso lisätietoa, joka ilmestyy, kun siirrät hiiren osoitinkuvakkeen päälle.

Sivun alareunassa voit jättää tarkistuksen, esittää kysymyksen kehittäjille tai ehdottaa ajatusta tämän laskimen parantamisesta.

Laskentatulosten selitys

Kokonaisnauhan pituus

Se on kellarin kehä (ei oteta huomioon keskellä mitattua paksuutta)

Neliönahan pohja

Pohjan alapinnan tuen kokonaispinta-ala maahan. Tarvitsee vedenpitäviä materiaaleja.

Ulomman sivupinnan pinta-ala

Pohjan sivupinnan kokonaispinta-ala, joka määrittää eristeen määrän.

Betonin määrä

Tarvittava määrä betonia täyttää säätiö valitulla parametrilla. Se on osoitettu suunnilleen, koska kaatolaseissa on mahdollista, eikä toimitus aina takaa tarkkaa äänenvoimakkuutta. Suosittelemme betonin asettamista 10 prosentin marginaalilla.

Betonipaino

Arvioitu betonin paino keskitason tiheydellä.

Maaperän kuorma

Kuormitus, jolla on tukipinta-ala nauha-pohja.

Pitkittäisten lujitustangojen vähimmäis halkaisija

Laskettu SNiP-määräysten mukaan. Pitkittäisen lujituksen suhteellinen sisältö perustusnauhan poikkileikkauksessa otetaan huomioon.

Armoririvien vähimmäismäärä

Säätöön perustuvan luonnollisen muodonmuutoksen torjumiseksi puristus- ja jännitysvoimien vaikutuksesta on tarpeen asentaa pituussuuntaiset sauvat eri säätöalueilla (nauhan ylä- ja alapuolella).

Kokonaisrajauspaino

Kaikkien lujitustangojen paino yhdistettynä.

Päällekkäiset vahvikkeet

Käytä tätä arvoa, jos päällekkäisyyksiä tarvitaan.

Lujitteen kokonaispituus

Kaikkien lujittavien häkkutankojen kokonaispituus, mukaan lukien päällekkäisyys.

Poikittaisen vahvikkeen (kiinnittimien)

Määritetty standardin SNiP perusteella.

Poikittaiset raudoitusvälit (kiinnikkeet)

Jotta lujitushihnalla olisi jäykkyys ja ettei se olisi epämuodostunut, poikittaisen vahvikkeen oikea nousu tulisi ottaa huomioon.

Letkunkiristimien kokonaispaino

Koko säätiön rakentamiseen tarvittavien puristimien massa.

Muottipöydän vähimmäispaksuus (tukee joka metri)

Tarvittava paksuus muottipaneeleista säätiön tietyille parametreille ja tukiportaan jokaisen mittarin läpi. Laskettu GOST R 52086-2003: n perusteella.

Muottipaneelien lukumäärä

Vakiopituudeltaan 6 metriä levyjä, joita tarvitaan koko muottirakenteen rakentamiseen.

Muottialueen ympärysmitta

Muottien kokonaispituus ottaen huomioon sisäiset väliseinät.

Muottipaneeleiden määrä ja likimääräinen paino

Tämä määrä levyjä, joita tarvitaan muottien rakentamiseen. Levyjen paino lasketaan havupuiden keskimääräisestä tiheydestä ja kosteuspitoisuudesta.

Enemmän Artikkeleita Perusta