Rebar-painon laskin. Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Teräsbetonia (vahvistavaa terästä) käytetään vahvistamaan betonirakenteita.
Tällä sivulla voit laskea raudoituksen painon ja selvittää, mitkä betoniteräksen halkaisijat ovat.

Rebar-painon laskin

VASTAUS: Rebar-paino on 0 kg

Laskin, kuinka monta metriä vahvistusta 1 tonni

VASTAUS: 0 metriä. (0 tankoa millimetreinä)

Vahvistus on valmistettu GOST 5781-82 "Kuumavalssatun teräsrakenteen vahvistamiseksi. Tekniset tiedot "ja GOST R 52544-2006" Hitsauspalkki, jonka luokkiin А500С ja В500С ovat säännöllisiä profiileja teräsbetonirakenteiden vahvistamiseen Tekniset olosuhteet "

Lujittavan teräksen mekaanisista ominaisuuksista riippuen on jaettu luokkiin A-I (A240), A-II (A 300), A-III (A 400); А-IV (А 600), АV (А800), А-VI (А1000).
Nimikkeessä A500C ja B500C kirjain A tarkoittaa kuumavalssattua tai termomekaanisesti vahvistettua vahvikekaapelia, kirjaimella B - kylmämuovautunutta vahvistettua palkkia, kirjaimella C hitsattu.
Nimikkeessä oleva nimellisarvo ilmoittaa, että sauman vahvuus on pyöristetty N / mm2: ssä. Tuottolujuus on materiaalin mekaaninen ominaisuus, joka luonnehtii jännitystä, jossa muodonmuutos jatkaa kasvua ilman kuormitusta.

Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Mitä muuta lukea sivustolla:

Laskin painaa teräskallon ravnopolochny. Painomittarin nurkatasku. Mittarien määrä nurkassa. Metallikulman mitat.

Laskin painokulma teräs epätasainen. Taulukon paino metriä kohden. Mittarien määrä nurkassa. Corner metalli neravnopolochny kokoja.

Domatut.rf - sivusto ammattimaisille rakentajille ja niille, jotka rakentavat omat kätensä. Artikkelit rakennustöiden dokumentoinnin rekisteröinnistä, kokoonpanosta ja ylläpidosta. Esimerkkejä töiden lokien ja teosten oikeasta täyttämisestä. Artikkelit rakentamisen ja asennustyön suunnittelusta ja tuotantotekniikasta. Laskimet materiaalien ja muiden hyödyllisten tietojen laskemiseen ammattimaisille rakentajille ja omistajille.

Paino per vahvistusmittari

Laskettaessa raudoitusta säätöön sen määrä lasketaan juoksumetreinä, ts. laskelman tuloksena käy ilmi, kuinka monta metriä vahvistusta tarvitaan vahvistamiseen. Mittaustangon pituuden mittaaminen myynnin aikana on tonnia, joten oikean rautasimäärän kustannusten määrittämisessä on välttämätöntä muuttaa juoksumetriä tonnilta ja tarkastella tonnikohtaista hintaa. Kuinka monta metriä vahvistusta tonnikalassa on riippuvainen sen halkaisijasta: ohuempi vahvistus, sitä enemmän metriä tonni. Vahvikkeen painon määrittämiseksi pitkin sen pituutta, sinun täytyy tietää sen halkaisija. Tämä käännöstaulukko esittää yhden metrin raudoituksen painonarvot ja metrejä tonnia kohti halkaisijaltaan 6 mm - 40 mm.

Armature on korkealaatuista metallitelaa, jota käytetään rakentamisessa betoniterästen, myös perustusten, lujittamiseen. Säätöraudoitusta varten käytetään luokan A-I ja uritetun luokan A-III lujia.

Alustavat tiedot raudoituksen laskemiseksi säätiölle ovat pohjan tyyppi (laatta, kaistale, pylväs) ja sen kokoonpano. Säätiön tyyppi ja parametrit valitaan riippuen maaperän kantavuudesta ja pohjan kuormituksesta.

FIXTURES

Rebar-paino (taulukko)

Rakennustöiden aikana vaaditaan tarkkaa laskemista lujitetuista rakenteista. Tämä auttaa sinua arvioimaan rakentamisen kustannuksia sekä jo valmiiksi tehdyn kohteen hintaa.

On mahdollista selvittää, kuinka paljon raudoitus painaa seuraavasti: yhteenveto koko raudoitustangon pituudesta rakenteessa ja kerrotaan sen mittarin painolla.

Kuinka selvittää massa metriä kohden? Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen tarkistaa laskentataulukko ja löytää siinä rakenteessa käytetyn raudoituksen nimellishalkaisija (profiilin numero).

Rebar-painopöytä.

Rakennustöissä vaaditaan tarkka laskenta raudoituksen painosta ja vahvistusmittareiden lukumäärää painokiloa kohden. Nämä tiedot auttavat laskemaan rakennuskustannukset.

Jotta voidaan laskea 1 m: n painoinen vahvistus, ei ole tarpeen käyttää vahvistuspöytää, koska se ei välttämättä ole juuri oikeaan hetkeen. 1 metrin raudan massa on yhtä suuri kuin saman halkaisijan ympyrän teoreettinen massa, ja se lasketaan käyttäen yksinkertaista kaavaa: m = D x D x Pi / 4 x ro, jossa ro on materiaalin tiheys, tässä tapauksessa 7850 kg / m 3 ja D halkaisija. Tämän kaavan avulla lasketun perustuksen raudoituksen paino vastaa GOSTin nimellisarvoja. Voit laskea säätiön käyttämällä säätiö laskinta.

GOST-venttiilejä on vähintään kolme. Niistä on yleisimpiä "GOST DSTU 3760-98" ja "GOST R 52544" sekä "GOST 5781-82". Alla on vahvistuspainojen taulukot.

Aloita harkitsemalla yleisimmät GOST-venttiilit DSTU 3760-98. Tällaisia ​​liittimiä valmistetaan seuraavissa luokissa:

 • A240C, jossa on sileä profiili;
 • A300S;
 • A400S;
 • A500S;
 • A600;
 • A600S;
 • A600K;
 • A800;
 • A800K
 • ja A1000 jaksollisella profiililla.

Massan ja määrän taulukko
metriä venttiiliventtiilissä GOST: n "DSTU 3760-98" mukaan

Kuinka monta mittaria tonnia kohti on 12 mm, samoin kuin muut halkaisijat

Kerromme, kuinka monta mittaria on 12 mm: n tangissa, löytyvät taulukkotietoja, ja myös muista halkaisijoista.

Rakentamisessa on äärimmäisen tärkeää tietää koko vahvistetun rakenteen painon tarkka arvo. Miksi?

 • Koska ensinnäkin voimme kestää vahvistamisen tekniikan.
 • Toiseksi se tarjoaa tarvittavan rakenteellisen lujuuden.
 • Kolmanneksi sen avulla voidaan arvioida koko rakenteen arvo.

Miksi eniten kiinnostusta on vain 12 mm: n liittimet? Miksi sen mittarien määrä tonneissa tarvitsee vain tietää minkä tahansa kehittäjän?

Vastaus on yksinkertainen: koska 12 mm on vähimmäishalkaisija, jonka lujituksella on oltava nauhan jalustan vahvistaminen. On myös selvää, että sinun on oltava selvillä siitä, kuinka monta metriä tuotetta on tonneissa.

Tarjoamme huomionne yleismaailmallisen pöydän, joka samanaikaisesti poistaa kaikki kysymykset.

Taulukossa, kuten näette, kysymykseen ei ole vain vastaus - kuinka monta metriä armotti on 12-1 tonnia? Voit myös selvittää kuinka monta metriä kilogrammaa ja kuinka monta kiloa on 1 metri.

Kuinka nämä numerot voivat olla käytännöllisiä? Sanotaan, että sinun on tiedettävä, kuinka paljon kaikki rakenteilla olevan rakennuksen armatavat painavat. Laske kaikki lujitustangot pituus ja kerro tulokseksi saatu luku 1 p / m painolla. Se on yksinkertaista.

Rehellisesti on sanottava, että vahvistusta 10 käytetään myös kaatamalla perustuksia. Mutta se menee pääosin poikittaiseen (ylimääräiseen) vahvikkeeseen. Muuten voit hitsata vain ne tangot, joilla on kirjain "C" merkinnässä.

Tässä on saatu uudelleenlaskennan ketju. Tosiasia on, että laskelmissa meidän on tiedettävä vahvistuskerroin kokonaisuudessaan, ja kun ostat, annamme sen menemään tonnilta tai kilolta.

Vielä sekavuutta syntyy joskus siitä, että tangon tangot voivat olla erilaisia. Tämä johtuu siitä, että raudoituksen pituus voi olla 6 metriä ja ehkä enemmän, esimerkiksi 12 m.

Kuinka paljon vahvistusta tarvitaan vahvistamiseen?

  Päiväys: 25-08-2014Views: 2478Lento: 53

Tällä hetkellä on vaikea kuvitella jokapäiväistä elämää rakentamatta. Joka vuosi tuhansia uusia rakennuksia ja rakenteita rakennetaan ympäri maailmaa.

Tärkeä askel on säätiön rakentaminen, koska rakenteen vahvuus ja vakaus riippuvat pitkälti siitä. Säätiö oli vankka ja kestävä, monta vuotta sitten keksinyt vahvistuksensa. Vahvistuksen ansiosta voit parantaa säätiön kovuutta ja jäykkyyttä.

Tämä luo eräänlaisen vahvan kehyksen. Normaalissa tilassa säätiö voidaan tuhota. Useimmiten tämä tapahtuu rakenteen puristamisen tai jännityksen seurauksena.

Järjestelmä vahvistaminen monoliittinen laatta.

Teräsrungon avulla voit estää pohjan venyttämisen. Tähän mennessä erilaisia ​​teräspalkkeja käytetään vahvistamiseen.

Usein ne on kytketty johdon avulla yhteen ristikkoon. Käytä erityistä lankaa, joka antaa kehyksen sidoksen. Metallipohjaan oli vahva ja luotettava, sinun on laskettava metallin määrä.

Tämä indikaattori riippuu rakennettavan säätiön tyypistä. Se voi olla sarake, nauha tai laatta. Tarkastellaan tarkemmin, kuinka paljon vahvistusta tarvitaan säätiöön, mutta tarkemman tuloksen, kuten lasketun datan, tarvitset pätevää asiantuntija-apua.

Ennen kuin rakennat pylväspohjan, sinun on laskettava vahvistus. Tämä muotoilu on kevyt ja monoliittinen, joten metallitangot ovat pieniä.

Betonipilarien jäykistämiseksi on suositeltavaa ottaa halkaisijaltaan enintään 10 mm tangot. Vavat käytetään sekä vaaka- että pystysuoraan. Pystysuorat ovat tärkeimmät, ne sijaitsevat ylhäältä alas pitkin sarakkeiden koko pituutta.

Pystysuuntaisilla tankoilla on oltava uritetut pinnat. Metallin vaakasuoran kehyksen pääasiallinen tehtävä on pääkehyksen adheesio. Jokaisen sarakkeen vahvistamiseksi useimmissa tapauksissa tarvitaan enintään 4 sauvaa, jotka asennetaan koko korkeudelle.

Lujituksen määrä riippuu pilarien leveydestä.

Lasketaan liittimet on melko yksinkertainen. Jos pylvään halkaisija on 20 cm, riittää 4 teräsputkea ja jakaa ne tasaisesti sisään. Jos pylväs on leveämpi, on suositeltavaa lisätä oksien määrää 6-8: een.

Pystysuuntaisten sauvojen välinen etäisyys on noin 10 cm. Samanaikaisesti ne on yhdistetty vaakatasossa neljällä osuudella kerralla. Sopiva 6 mm: n poikkileikkaus.

Tällöin 2 metrin pylvään korkeus ja 20 cm paksuus vaativat 8 metriä rei'itettyä materiaalia ja noin 1,2 metriä sileää materiaalia. Kokonaistilavuus riippuu tukielementtien lukumäärästä.

Pituuden saanti on seuraavanlainen: X = A x B x C, missä A on pylvään korkeus, B on haluttu määrä tankoja tietyn leveyden suunnittelua varten, C on pylväiden lukumäärä.

Takaisin sisällysluetteloon

Rakennuksen teipin pohjan metallitankojen tilavuus on hieman erilainen. Miten laskea virtaus?

Toisin kuin laatta, nauhatuella on omat ominaisuutensa. Tärkein on, että pohjan korkeus tässä tapauksessa ylittää perustuksen leveyden, joten tässä tapauksessa voit käyttää pieniä osia. Se vaatii vaakasuoria tangkoja, jotka ovat pystysuoria ja poikittain.

Koko kuorma laskee runkoon, joka sijaitsee pituussuunnassa. Metallituotteiden haluttu halkaisija 10 - 12 mm. Säätiön vahvistuksen kulutuksessa sinun on tiedettävä, kuinka paljon vahvistusta tulee olla perustaksi, mutta myös miten se järjestetään.

Vahvistusnauhan perustus.

On tärkeää, että lujitustangot asetetaan kahteen tasoon: ala- ja ylävyöhykkeissä säätiön korkeudesta ja leveydestä riippumatta. Noin 5 cm: n päässä betonikerroksen pohjasta ja yläosa asetetaan rungon pituussuunnassa.

Pystysuorassa ja pystysuorassa asennossa on tasainen vahvistus. Leveys 40 cm, vain 4 baaria tarvitaan. Kaksi heistä on pinottu alareunaan, ja kaksi muuta - yläreunassa.

Jos on heikkoa, kovaa maata, raudoituksen määrää voidaan lisätä jokaiseen vyöhykkeeseen 3-4. Lujitteen kokonaispituus riippuu talon koosta ja tukiseinien lukumäärästä. Esimerkiksi, jos talossa on 6 x 6 metrin kokoinen ja yksi kantava seinä, niin nauhan kokonaispituus on 30 metriä, 24 metriä kulkee pitkin talon reunaa ja 6 metriä seinän alle.

Kun neljällä tankoilla on vahvistettu, tarvitaan yhteensä 120 metriä metallisia sauvoja.

Mitä poikittaiselementtejä varten, ne sijoitetaan noin 50 cm: n etäisyydelle toisistaan. Tämän sileän vahvikkeen ansiosta saatat tarvita 100 metriä. Metallikehyksen kiinnittämiseksi on suositeltavaa olla neulomakivi.

Yhden vanteen tekemiseen kestää noin 30 cm lankaa. Löytötavarissa on oltava yli 70 metrin pituinen lanka. Kaava: X = 4 A x 2, A on peruskorkeus metreinä, ottaen huomioon seinien lukumäärä, 4 on optimaalinen metallielementtien määrä, 2 on kerrosten määrä.

Takaisin sisällysluetteloon

Metallin määrä tässä tapauksessa on suurin. Ennen kuin rakennat metallikehyksen, sinun on valittava materiaalin optimaalinen halkaisija.

On suositeltavaa ottaa se yli 10 cm: n paksuiseksi. Suuren roolin suhteen on rakenteen massa ja maaperän luonne. Jos talo on raskas ja se on rakennettu kovaa maaperälle, vahvikkeen halkaisija on suositeltavaa kestää 14 - 16 mm.

Tangojen välinen etäisyys on 20 cm. Mitat talon 6 x 6 metriä vaativat 31 metallielementtiä. Samaa määrää tarvitaan poikittaisakseleihin.

Saadaan yhteensä 62 elementtiä. Ne sopivat 2 kerrokseen. Tällöin olisi oltava käytettävissä 124 metalli-sauvaa, joiden pituus on 6 metriä.

Sitten niiden kokonaispituus on noin 744 metriä. Tarvittavien pituiden pituus voidaan laskea käyttäen seuraavaa kaavaa: X = A x (B / 20) x 2. X on haluttu määrä, A on betonilaatan pituus, B on sen leveys, 20 on palkkien välinen etäisyys, 2 kerrosten määrä.

Poikittaiset sauvat tarvitsevat 96 metriä. Siten raudoituksen kulutusta perustukseen määrittelevät suurelta osin seuraavat indikaattorit: maaperän luonne, rakenteen paino ja perustan tyyppi. Suurin osa terästangoista on välttämätöntä laattojen monoliittisen perustuksen rakentamisessa.

Perusrakenteiden lujuuden määrä, jotta ne voisivat absorboida rakenteen painon ja ulkoisten voimien vaikutuksen maasta ilman tuhoa, on asetettu asiaankuuluvilla standardeilla (GOST, FES) ja ne on esitetty hankesuunnittelussa rakentamiseen.

Nämä monimutkaiset tekniset laskelmat eivät kuitenkaan aina ole sellaisen tavallisen henkilön valtaa, joka on päättänyt rakentaa talon, kylpyamme, autotalli, verhoilu ja muut itse. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää yksinkertaistettuja laskelmia, jotka ovat useimmissa tapauksissa oikeita.

Yleiset suositukset

Vahvikotelon paino ja rakenne riippuvat pääasiassa seuraavista tekijöistä:

  Säätiön tyyppi, maaperän leikkausominaisuudet, rakennuksen koko ja paino, lujituksen ominaisuudet.

Esimerkiksi 100 kg raudoitusta ja enemmän käytetään laakereihin ja raskaasti lastattuihin betonirakenteisiin kuutiometriä kohti. Mutta yksityisissä matalarakenteisissa rakenteissa kuutiometriä kohden riittää kaksi tai neljä kertaa vähemmän säleikköä. On järkevää käyttää 10 mm: n läpimitaltaan perustan vahvikkeena jaksollisen rei'itetyn profiilin kanssa.

Lujittavien rakenteiden laskeminen kaistalattialle 6x9 m: n ulkoreunalla ja poikkileikkaus 0,4x1 m

Lujitushäkki koostuu vaakasuorista riveistä, joiden välisen etäisyyden oletetaan olevan 30 cm, ja ylemmän ja alemman rivin on oltava upotettu betoniin vähintään 50 mm: llä. Tämän vuoksi tarvitaan 1 m korkeus säätöön (100 - (2 * 5)). / 30 + 1 = 4 vaakariviä.

Pohjaan 40 cm leveä, jokaisen rivin vahvistuspalkkien määrä on 2 (ei-tulenkestävien maalien osalta). Pitkittäisen raudoituksen pituus on (9 * 2 + 6 * 2) * 4 * 2 = 240 m ja sen paino halkaisijaltaan 12 mm (lineaarinen mittari painaa 0,888 kg) on ​​240 * 0,888 = 213 kg. ja pituus on ((0,4-0,05 * 2) * 4 + (1-2 * 0) ja pienempi halkaisija, esimerkiksi 6 mm (lineaarimittari painaa 0,222 kg) 30 cm: n välein, 05) * 2) * ((6 + 9) * 2 / 0,3) = 300 m ja paino 300 * 0,222 = 66,6 kg.

Vahvikotelon kokonaispaino on 213 + 66,6 = 279,6 kg.

Tarvittava betonipitoisuus (2 * 6 + (9-2 * 0.4) * 2) * 1 * 0.4 = 11,36 cu. m. 1 cu. m betoniseoksessa käytetty raudoitus: halkaisija 12 mm: 213 / 11,36 = 18,7 kg, halkaisija 6 mm: 66,6 / 11,36 = 5,9 kg. Lujitteen kokonaissumma perustilassa on 279,6 / 11, 36 = 24,6 kg / m3.

m. Tarkastus 18,7 + 5,9 = 24,6 kg / m3. m.

Voimme kannattavasti ostaa

  Armature 8 mm (hinta per metri) Armour 12 mm (hinta metriä kohden) Sitova lanka 1.2 mm

Katso myös:

  Kuinka lujittaa vartaloa oikein? Vahvistaa tai kiehua?

Kaikissa konkreettisissa töissä on kiinnitettävä erityistä huomiota vahvistuksen laskentaan. Vahvistuksen puute heikentää koko rakenteen vahvuutta ja sen ylittäminen aiheuttaa ylimääräisen rahan tuhlausta. Tässä artikkelissa tarkastellaan yksityiskohtaisesti kysymystä siitä, kuinka paljon raudoituksen tulisi olla betonikupissa.

Mikä määrää raudan kulutusmäärän 1 kuutiometriin betonia kohden

Erilaisia ​​raudoitustyyppejä käytetään erilaisissa rakennuksissa.

Armatura itse vaihtelee luokassa ja painossa. Vahvikkeen poikkipinta-alalta löytyy 1 metrin paino Lisätietoa luokista ja liittimien tyypistä löytyy erityisestä artikkelista: liittimet, tyypit, ominaisuudet, valinta, sovitus, joustavat liitokset.

Lihasaumojen ja raudoitusten lukumäärän laskemiseksi 1 m³: n betonivolyymiin tarvitaan seuraavat tiedot:

  Säätiötyyppi Sauvojen poikkileikkauksen alue ja niiden luokka Rakennuksen kokonaispaino Maaperän tyyppi.

Betoniperustusta on useita päätyyppejä: nauha, laatta ja pylväs. Lisätietoja säätiön valinnasta ja niiden ominaisuuksista löytyy artikkelista: säätiön valinta, sen laskenta, säätiön rakentamisen teknologia. Samassa artikkelissa kerrotaan rakennuksen painon laskemisesta ja siitä, miten maaperä otetaan huomioon säätiön tyypin ja koon valinnassa.

Vahvistaminen perusta.

Huolimatta suurista eroista säätiön mahdollisissa kokoonpanoissa on yleisiä suosituksia.

Pienen puutalon rakentamiseen tarvitset liittimet, joiden poikkileikkaus on enintään 10 mm. Suuren tiilitalon perustaksi tarvitaan paksuudeltaan vähintään 14 mm. Tangot on asennettu säätöön keskimäärin 20 cm toisistaan.

Nipussa on 2 hihnaa: ylempi ja alempi. Kun mitataan perustuksen koko pituus ja syvyys, on mahdollista määrittää tarkasti, kuinka monta metriä vahvistusta ja näiden numeroiden perusteella lasketaan niiden kokonaispaino. On pidettävä mielessä, että vahvistusta ei tarvitse syvästi haudata, koska pääjännitys syntyy pinnalle.

Rakennuskoodien mukaan vähintään 8 kiloa raudoitusta kuluu 1 kuutiometriin betonia kohden.

Laskentamäärän laskeminen 1 kuutiometriin. nauhan pohjaan

Tarkastellaan esimerkiksi nauhalevyä, jonka mitat ovat 9-6 metriä, nauha leveys 40 cm ja korkeus 1 metriä. Teemme keskimäärin tyypillisen laskelman, joka sopii hyvin maaperälle, ei altistu voimakkaalle nousulle. Kehys koostuu riveistä: vaakasuorasta, pystysuorasta ja poikittaisesta.

Ensin lasketaan horisontaalinen vahvistus. Vahvistettujen vaakarivien välinen etäisyys on 30 cm, ja rivien itse on oltava betonissa 5 cm: n syvyydessä pinnasta. Joten 1 m: n säätökorkeus vaatii 4 riviä raudoitusta.

Jos pohja on korkeintaan 40 cm leveä, kumpaankin riviin sijoitetaan 2 vahviketta. Säätiön ympärysmitta on 30 metriä. Kellarin koko kehä on 4 riviä, ja jokaisessa 2 tankoa.

Joten vain 8 tankoa ympäri säätiön ympärysmitta. Löydämme vaakasuoran raudoituksen kokonaispituuden 30 * 8 = 240 m. Halkaisijaltaan 12 mm (0,888 kg / metrinen sauva) saamme 240 * 0,888 = 213 kiloa.

Lujituksen kulutuksen laskeminen betonikuoppia kohden. Tässä järjestelmässä vahvistusta asetetaan kahteen riviin kolmesta sauvasta kussakin.

Reunan syvennys betonin reunasta 5 cm: n päällä luo suojarakenteen ympärille betonin suojakerroksen. Vahvikkeen kiinnittäminen etäisyydelle muottipesästä, ennen betonin kaatamista ja sen aikana, käytetään vahvikkeita tai kiinnikkeitä. Voit lukea lisää siitä, mitä betonin suojaava kerros on ja minkä tyyppisiä kiinnittimiä erityisessä artikkelissa ovat: vahvikkeet, niiden tyypit, ominaisuudet ja oikea käyttö.

Vaakatasoisia ja pystysuoria rivejä varten tarvitaan poikittainen vahvistus.

Tätä tarkoitusta varten käytetään vahviketta, jonka halkaisija on 6 mm (0,222 kg / kg) 30 cm: n korkeudella. Pitkä jokainen poikkipalkki vaakatasossa on 30 cm.

Leveys ja korkeus säätiön otimme 5 cm kummallakin puolella luoda suojakerros betonista. Yhdessä osassa saamme 4 baaria, joiden pituus on 30 cm ja kukin 2 baaria 90 cm. On selvää, että yhdessä osassa 4 * 30 + 2 * 90 = 300 cm tai 3 metriä.

Vaiheen 0,3 metriä, tietäen pituus nauha säätiö, löydämme kokonaismäärä poikkileikkauksia: 30 / 0,3 = 100 kpl. Tällöin poikittaisen raudoituksen kokonaispituus on 3 * 100 = 300 m. Paino on 300 * 0,222 = 66,6 kg.

Lujitetun järjestelmän kokonaispaino on 213 + 66,6 = 279,6 kg liuskan perustukselle 6 - 9 metriä eli 12 kuutiometriä.

Niinpä harkitulle nauhateollisuudelle 1 m3: n betoniliuosta kohden raudan kulutus:

  halkaisijaltaan 12 mm: 213/12 = 17,8 kg / 1 kuutiometri betonia,
  halkaisija 6 mm: 66,6 / 12 = 5,6 kg / 1 kuutiometri betonia.

Komposiittivahvike on keskimäärin neljä kertaa kevyempi kuin teräs, joten sen kulutuksen laskemiseksi voit jakaa vahvistuspainon neljä kertaa.

Rakennuksen kulutuksen indikaattorit noin 1 kuutiometri betonille erilaisiin perustuksiin:

  pylväsperustaan ​​- 10 kg / 1 kuutiometri betonia, nauhateollisuudelle - 20 kg / 1 kuutiometri betonia, laattojen pohjalle - 50 kg / 1 kuutiometri betonia.

Jotta laskettaisiin, kuinka paljon raudoitusta tarvitaan yhtä kuutiometriä betonia kohden tarkemmin, on tarpeen tehdä tarkka laskelma raudoitukselle säätiölle. Voit tehdä tämän käyttämällä tarkempia materiaaleja sivulla: vahvistuslaskenta.

On kysymys siitä, kuinka paljon vahvistaminen menee 1 m3 betonia ei ole tarpeen "keksiä pyörää uudelleen". Lainsäätäjien "rakentamismääräykset" kauan sitten lasketaan podchitali ja tarkasta määrästä raudoituksen käytännössä 1 m3 betonia ja esitteli ne asiaa koskevia sääntöjä ja määräyksiä:

  Valtion elementaaliset arvioidut standardit. Tämän asiakirjan mukaisesti betoniteräksen tangon paino on 1 tonnia / 5 m3 eli 200 kg / m3, liittovaltion yksikköhinnat. Tämän asiakirjan mukaisesti enintään 2 metrin korkeudelle tarkoitettuja teräsbetonirakenteita varten sauvojen painon on oltava vähintään 187 kg betonin "kuutioina"; tarkimmista laskutoimituksista on suositeltavaa käyttää tietoja asiakirjoista GOST 5781-82, GOST 10884-94 ja tiedot massaketjusta tangot niiden pituus ja merkki.

Kuinka lasketaan tarvittava raudoituksen määrä säätiölle?

Taulukko rautasankojen massasta riippuvuudesta niiden pituudesta ja brändistä

Tangon halkaisija, joka vastaa runkoprofiilin lukumäärää

Harkitse muutamia esimerkkejä siitä, kuinka monta raudoitusta tarvitaan yhden betonikupin täyttämään eri tyyppisiä perustuksia.

Levypohja. Joka tapauksessa maadoitustyyppi ja rakennetun rakenteen paino vaikuttavat vahvistamisen tyypin ja halkaisijan valintaan. Jos maa on vakaa pienellä todennäköisyydellä talven läähättää sallittu suunnittelun vahvistettu baareja Ø 10 mm (puisiin rakennukset) ja Ø14-16 mm kiven (tiili, lohko ja Kevytbetonielementtien shlakoblochnogo) taloja. Tämä vähentää huomattavasti rakennuskustannuksia.

Esimerkkinä voidaan harkita raudoitustangojen lukumäärää monoliittisen perustan rakentamiseksi yhden kerroksen 6x6-metriseen taloon.

Teemme 14-16 mm: n halkaisijaltaan 200 mm: n suuruisilla vahvistussauvoilla varustetun kehyksen. 6x6 metriä mittaavaa rakennussäätiötä varten on asennettava 31 tankoa yhteen suuntaan ja 31 tankoa vastakkaiseen suuntaan. Se on 62 tankoa.

Monoliittisen perustuksen on lisäksi oltava kaksi vahvistusvyötä - ylempi ja alempi. Niiden valmistukseen tarvitaan 124 "vahvistus", jonka pituus on 6 metriä. On usein hankala ostaa halutun pituisia tankoja.

Siksi, että tarkkuus määrittämiseen tarpeellisen laskelmien määrä juoksumetriä bar - 124h6 = 744 metriä. On hyvin tarkka, että tämä luku olisi lisättävä pituus "päällekkäisiä", joka on kytketty tankoon tanko (vähintään 100-150 mm yhteyttä kohti). Pituus päällekkäisyyttä lasketaan erikseen kussakin tapauksessa pituudesta riippuen olemassa olevan venttiilit.

Molemmat vyöt on yhdistettävä yhdeksi kokonaisuudeksi. Risteysten määrittämiseksi "meidän" 31 palkit kerrotaan 21: llä ja saamme 961 palkkia. Jos kehähihna on paksuus 0,2 metriä ja se sijaitsee 0,05 metrin etäisyydellä maanpinnasta, "arthurine" -liitoksen pituus on vähintään 100 mm. Toisin sanoen puitteiden liittämiseen vaaditaan 96 metriä tangot tai 960 kappaletta. On selvää, että 6x6 metrin mitatun yksityisen talon perustan rakentamiseksi on välttämätöntä hankkia 240-millimetrin metriä, jonka halkaisija on 14-16 mm.

Muistutamme, että rakennustyökalujen avulla voidaan laskea raudoitusta, hiekkaa, betonia ja muita materiaaleja. Rakennuksen tai rakenteen pystyttämiseen luotettava ja kestävä perusta on erittäin tärkeä: rakennuksen laatu ja kestävyys riippuvat ensisijaisesti sen laadusta. Jotta kaataminen betonilla ja monoliittisen perustan 10x10 lujittaminen ei olisi väärä, yksityiskohtainen arvio työstä olisi laadittava laskemalla huolellisesti materiaalien kulutus, niiden määrä ja myös kustannukset. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä siihen, kuinka monta vahvistuspalkkia on ostettava perustaksi.

Rebar-määrä lasketaan

Kuinka paljon metallivahvistusta tarvitaan säätiölle on helpointa laskea käyttäen esimerkkiä 10x10 m pohjan.

Koska lujitushäkki on yksi tukikohdan kalleimmista elementeistä tarpeettomien kustannusten välttämiseksi, on välttämätöntä laskea huolellisesti vahvistus kulutus kuutiota kohti tai koko pohja. Tavallisesti vaaditun raudoituksen määrää laskettaessa käytetään seuraavaa kaavaa: L = 4xP, jossa:

  "L" on materiaalin määrä, jota tarvitaan pituussuuntaisten tukitankoihin, "P" on säätiön kehä.

Kuinka paljon vahvistus tarvitaan hyppyjä varten lasketaan hieman eri kaavalla: L = 10xP. Ero kaavoissa johtuu siitä, että materiaalipuskuroiden luomiseksi tarvitaan enemmän kuin kaksi kertaa.

Tässä tapauksessa käytetään halkaisijoiden 10-12 mm vahvistamista. Vavat on varustettava kahdella hihnalla, jotka on kiinnitetty toisiinsa.

Jokainen tällainen vyö on vahvistusverkko, jonka solun halkaisija on noin 20 cm. Jos kehyksen paksuus on noin 20 cm, hyppääjien pituuden on oltava 25 cm.

Jos teet yksinkertaisia ​​laskutoimituksia, palkin kulutus on melko yksinkertainen: 10 metrin levyiselle tarvitset 51 metallitankoa, joiden pituus on 10 metriä.

Jos kohtisuorassa ruudukossa tarvitset samanlaisen määrän sauvoja. Vahvistustankojen yhteenlaskettu kokonaiskulutus on 102 vetoa yhdelle hihnalle. Se on vieläkin helpompaa laskea toisten vyön vyöhykkeiden lukumäärä: 102x2 - 204.

Rebar kulutus kuutiometriä kohti betonia kohti

Ottakaa erikseen huomioon venttiilien kulutus / m3 betonia. Laskenta tehdään nykyisen GOST: n mukaisesti erikseen jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Tämä johtuu siitä, että betonin ominaispiirteet voivat vaihdella melko laajoissa rajoissa riippuen täyteaineesta ja lisäaineista.

Perusrakenteen vahvistamiseen käytetään useimmin käytettyä teräsnauhaa, jonka läpimitta on 8 - 14 mm. Tällainen pinta mahdollistaa suurimman tarttumisen betonikerrokseen.

Kunkin 10 x 10: n perustukselle tarvitaan jokaista betonirakennusta varten keskimäärin 150-200 kg raudoitusta (sarakkeiden osalta kulutus on 200-250 kg betonia kohti). Viime aikoina rakennusprosessissa on käytetty lasikuituvahvisteita. Sen kustannukset ovat hieman korkeammat kuin metallikappaleen kustannukset.

Mutta jos laske- taan kuinka paljon tällaisia ​​lujitemuotoja kuutiometriä kohden tarvitaan, luultavasti yhdistelmäraudoituksen käyttö säätiölle on paljon hyödyllisempi. Yleensä komposiittivahvistuksen kustannukset ovat keskimäärin kaksi kertaa alhaisemmat kuin teräs. Tämä johtuu siitä, että tangoilla kulutus per betoni-kuutio on samanlainen, mutta komposiitin paino on paljon pienempi.

Sellaisten sauvojen kulutuksen laskemiseksi kuutio-betonia kohden, joka ei ole virheellinen, ei periaatteessa ole niin vaikeaa.

Sinun tarvitsee vain tietää, kuinka monta m3 betonia käytetään säätiön täyttämiseen. Jos pelkäät tehdä betonirakenteen vahvistuksen laskelmissa virheen, voit aina auttaa ammattilaisia. He laskevat materiaalin kulutuksen kuutiometriä kohti mahdollisimman tarkasti ja tarvittaessa suorittavat itse säätiön ja sen vahvistuksen.

Kuinka monta liitososaa tarvitset 10x10-nauhalevystä?

Jos otat 10 metrin sivuilta ja yhdeltä laakerin seinästä keskellä, sen kokonaispituus on 10x (10x4) = 50 m.

Pohjan leveyden ollessa 40 cm, on kiinnitettävä kolme vahvistuspalkkia vahvan ja hyvän pohjan asettamiseksi. Ja koska nauhalevystä täytyy välttämättä olla 2 hihnaa, palkkien on oltava 6. Moninkertaistamme tämän luvun tangon pituudella (10 m) ja saamme tuloksen.

Vahvistetun nauhan vahvistamiseksi sinun on käytettävä 60 metriä tankoja ja lisäksi sinun on laskettava poikittaisten sauvien määrä. Kun solun pituus on 50 cm, palkin koon on oltava 30 cm, joten pohjan toiselle puolelle tarvitaan 90 mm: n vahvistuspaloja ja koska nauhalevystä on viisi nauhaa, kokonaisluku on jo 450 m.

Kuinka monta liitososaa tarvitset 10x10 laattapohjalle?

Luodaksesi alustan, laita pohja levyksi (laattapohja).

Ennen perustuksen täyttämistä on välttämätöntä kaataa kerros hiekkaa rikki, peittää se pienellä kerroksella laastia ja hajota raudoitus. Tähän tarkoitukseen käytetään tavallisesti varret, joiden halkaisija on 12 mm. Solukoko tässä tapauksessa on 20 mm ja käytetään kaksivyöhykkeistä vahvistuskerrosta.

Pohjalevyn koon ollessa 10x10 m tarvitaan kymmenen sauvaa lineaarimittaria kohden.

Vastaavasti 10 m - 50 kappaletta. Lisää tähän 50 poikittaista sauvaa ja hanki materiaalin kulutus yhdelle hihnalle - 50 tangosta. Koska tarvitsemme kaksi hihnaa, kerromme tällä numerolla saadun varret ja saamme tarvittavan materiaalin määrän - 100 sauvaa.

Kuinka monta vahvistusta tarvitset 10x10 sarakepohjaan? Pylväspohjan vahvistamiseen vaaditaan 10-12 mm: n poikkileikkausta. Ne asennetaan pystysuoraan 10-15 cm: n välein.

Yhdellä pylväällä on 4 sauvaa. Laskentamäärän laskemiseksi on tarpeen tietää kaikkien pilarien kokonaismäärä. Löydät tämän projektin dokumentaatiosta.

Armature - taulukko painosta ja mittarien määrästä 1 tonni!

Tänään puhumme siitä, kuinka paljon rebar painaa ja metalliputken enimmäispituudesta. Suurin osa siitä, kuinka monta metriä tonnilta vahvistusta, mutta myös muita halkaisijoita, otetaan huomioon.

Vahvistuksen paino, kuinka monta metriä 1 tonni?

Rakentamisen aikana on oltava tarkka käsitys siitä, kuinka paljon painoa koko vahvistettu rakenne on. Tähän on useita syitä:

 • Tämä antaa meille mahdollisuuden kestää vahvistamisen tekniikkaa.
 • Takaa suunnittelun vaaditun luotettavuuden.
 • On helpompi laskea rakentamisen kokonaiskustannukset.

Suurin huomio kiinnitetään tangolle, jonka läpimitta on 12 mm, koska se on halkaisijaltaan vähäisintä arvoa, jota saa käyttää rakennettaessa rakenteita nauhan perustuksille. Ja tietysti, sinun ei pidä unohtaa merkittävää tekijää, että kun rakennetaan, on erittäin tärkeää tietää tarkalleen kuinka monta metriä vahvistusta tarvitaan yhden tonnin suunnitellun tuotannon osalta.

Kuinka paljon ankkuri punnitsee ja armatöiden määrä tonnissa, taulukossa:

Lujitemittarin paino on esitetty taulukossa 1 metrin halkaisijan ja massan suhteen. GOST 5781-82 -standardin mukaisen teräsbetonipainon tunteminen on mahdollista arvioida rakenteen lujitussuhteesta (raudan massan suhde betonin määrään) ja määrittämään, kuinka paljon materiaalia tarvitaan pohjaan (kuutiobetoniin)

Vahvistimen mittari on 1 m pituinen, sileä ja jaksottainen profiili, jonka paino riippuu lujittavan teräsosan GOST 5781-82 halkaisijasta (lukuisista mittasuhteista, joiden pituus on 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 28, 32, 36, 40, 45, 50, 55, 60, 70, 80 mm).

Kuinka monta metriä 1 tonnin 14 varusteessa

Kuinka monta metriä on 1 tonnin vahvistus, jonka läpimitta on 14 mm.

Kuinka monta metriä on 1 tonnin vahvistus, jonka läpimitta on 14 mm.

Metalliprofiilien ja erilaisten valssattujen terästuotteiden valmistajat myyvät tuotteitaan myytäväksi, mitataan ne tonnilta. Armouria ja teräsbetonia, jonka halkaisija on 14 mm, tässä tapauksessa myydään myös tonnistolla. Suurille ammattijärjestöille ja metallobazille - se on kätevä. Pienille kuluttajille, yksityishenkilöille, rakentajille, yksittäisille käsityöläisille ja pienyritysten toimijoille, varusteiden toimittaminen tonnilta, päinvastoin, on tiettyjä haittoja. Tosiasia on, että kaikki rakennustyön laskelmat, teknisesti, on loogisempaa tehdä perustuen mittareiden lukumäärään. Ristiriita on. Olet täsmälleen laskenut, kuinka monta metriä läpimitaltaan 14 mm: n raudoitusta tarvitaan laitoksessasi, tule metallipohjasta ostaa teräspeltiä ja käy ilmi, että hinnasto tai hinnasto 14 mm: n halkaisijamäärien myynnissä on tonnia. Tuntematonta, ilman riittävää kokemusta nopeasti "tajunnut", on vaikea muuntaa 14 mm: n halkaisijaltaan mittarilukema metreinä.

Ja oikeasti, kuinka monta metriä 1 tonnin runkopalkissa on 14 mm.

Tietenkin voit asentaa itsesi laskimella ja tehdä laskelmia kaavan avulla. Teoreettinen muunnos, jonka halkaisija on 14 mm metriä, on yksi vaihtoehdoista, mikä on kaikkein hankala käytännössä. Muuten, sinun on vielä selvitettävä, kuinka paljon 1 metrin vahvistus painaa halkaisijaltaan 14 mm.

On paljon järkevämpää selvittää, kuinka monta mittaria on 1 tonnin halkaisija 14 mm, käyttäen taulukon viitetiedostoja teräsvahvistusta varten. Tällainen vertailutaulukko varusteista, teräsbetonipainosta ja sävyn mittareista ei ole kuitenkaan aina käytettävissä. Kaikki eivät tarvitse sitä. Siksi tarjoamme taulukon ote, jonka mukaan voit heti selvittää, kuinka monta metriä vahvistusta on halkaisijaltaan 14 mm 1 tonnilta. Poimi lujittavien terästen taulukosta - tonnien muuntaminen mittareiksi, halkaisijaltaan 14 mm: n liittimiin. Metrinen pinta-ala tonni ei riipu siitä, miten 14 mm: n terälevyä leikataan, mitataan tai mitataan, vapautetaan palkkeihin tai kierteisiin muotoina. Joka tapauksessa tonnien määrä tonneissa on sama.

1 tonnin vahvikkeessa, jonka läpimitta on 14 mm - lujittavan tangon mittareiden lukumäärä = 826,45 metriä.

Mittarien paino ja lukumäärä venttiilissä

Talonrakennustyötä varten sinun on laskettava haluttu lujitettujen rakenteiden määrä ja paino.

Useimmat ihmiset kysyvät esimerkiksi kuinka monta metriä vahvistusta tonnilta. Kuinka paljon vaipan mittari painaa? samoin kuin muita asioita.

Kuinka paljon vahvistin mittari painaa 10 ja muut halkaisijat?

Useat tekijät vaikuttavat vahvistamisen massaan. Tämä on:

Luokan ja halkaisijan tiedot löytyvät erikoistumistodistuksista - GOST.

Esimerkiksi venttiilit, joiden halkaisija on 5,5 millimetriä, paino on 0,187 kg / m. Muuntyyppisten laitteiden tiedot annetaan alla.

 • Halkaisija 6 mm - 0,222 kiloa.
 • Halkaisija 8 millimetriä - 0,395 kg.
 • Vahvistuksen paino on 10 mm - 0,617 kiloa.
 • Halkaisija 12 millimetriä - 0,888 kiloa.
 • Läpimitta 14 mm - 1 210 kiloa.
 • Vahvistuksen paino on 16 mm - 1580 kiloa.
 • Halkaisija 18 millimetriä - 2 000 kiloa.
 • Halkaisija 20 millimetriä on 2,470 kilogrammaa.

Edellä mainittujen tietojen perusteella voidaan päätellä, että suurempi halkaisija vastaa vahvikekaistan suurempaa painoa.

Lujitemassan laskemiseksi on tarpeen lisätä vahvistuspalkkien pituus ja moninkertaistaa mittarin massa.

Kuinka monta metriä armotti on tonni?

GOST 5781: ssa annetut tiedot:

 • Armourit, joiden halkaisija on 5 millimetriä - on 5347 metriä yhteen tonniin.
 • Halkaisija 6 millimetriä - 4504 metriä 1 tonnia.
 • Halkaisija 8 millimetriä - 2531 metriä yhteen tonniin.
 • Halkaisija 10 millimetriä - 1620 metriä 1 tonnia.
 • Halkaisija 12 millimetriä - 1126 metriä yhteen tonniin.
 • Halkaisija 14 millimetriä - 826 metriä 1 tonnilta.
 • Halkaisija 16 millimetriä - 633 metriä yhteen tonniin.
 • Halkaisija 18 millimetriä - 500 metriä 1 tonnilta.
 • Halkaisija 20 millimetriä - 405 metriä yhteen tonniin.
 • Halkaisija 22 millimetriä - 335 metriä 1 tonnilta.
 • Halkaisija 24 millimetriä - 260 metriä yhteen tonniin.

Ne auttavat sinua laskemassa vaaditun raudoituksen määrän sekä kaistaleiden että laatoitettujen perustusten luomiseksi.

Näiden tietojen mukaan on mahdollista jäljittää tietty riippuvuus - vahvistusmäärän lisääntymisen myötä - yhden metrin metrien määrä vähenee.

Haluatko ostaa laadukkaita varusteita kohtuulliseen hintaan ja mihin tahansa määrään?

Erikoistunut Iron City tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Meitä valitsee 1000 asiakasta - kaikki koska olemme ammattilaisia, meillä on oma varastomme ja tarjoamme käteviä tapoja toimittaa tuotteita.

Lue rakennuskustannukset Kysy kysymys Valokuvat Arvostelut

 • Tietoja projektista
 • tärkein
 • rakentaminen
  • kylpy
  • mökki
  • Uima-allas
  • veranta
  • perusta
  • aita
  • portti
  • katto
  • katto
  • lämpeneminen
  • Pergolas
  • maa
  • autotalli
  • Tiilenrakentaminen
  • Kehysrakennuksen rakentaminen
  • Kylvyn rakentaminen
  • Puutalot
  • SRO
 • Tekniset järjestelmät
  • Lämmin lattia
  • Ilmastointilaitteet
  • lämmitys
  • Septinen säiliö
  • Kattilahuone
  • savupiippu
  • Kaasun toimitus
  • Sähköasennus
  • Vesilämmitys
  • pata
  • Kiertopumppu
  • Lämmitysjärjestelmät
  • termostaatit
  • Vesilattialämmitys
  • hyvin
 • Asunto remontti
  • Kipsilevyn katot
  • septumit

  Kuinka monta kiloa 1 m: n vahvikkeessa?

  Hei, nimeni on Angelina. Olen äskettäin naimisissa ja nyt olen mukana, niin sanotusti, järjestäessä pesniäni. Keittiössä yksi seinä on täysin tiili. Kerro minulle, miten ja paremmin koristella tiiliseinää sisätiloissa?

  Käyttäjien ja foorumin asiantuntijoiden vastaukset kysymykseen: Kuinka monta kiloa on 1 metrin vahvistuksessa?

  Pyydä tietoa siitä, kuinka monta kiloa on yhden metrin vahvistuksessa. tarvetta joka tapauksessa rakennettaessa tämän materiaalin avulla. Paino halkaisijaltaan riippuen jaetaan seuraavasti: halkaisija 6 mm - 0,222 kg; 8-0,395; 10-0,617; 12-0,888; 14-1,21; 16-1,58; 18-2,0; 20-2,47; 22-2,98; 25-3,85; 28-4,83; 32-6,31; 36-7,99; 40-9,87; 45-12,48; 50-15,41; 55-18,65; 60-22,19; 70-30,21; 80 - 39,46 kg.

  pituus on erilainen eri läpimittaisille venttiileille. Joten minä # 8230;

  kerro, että 1 lineaarinen vahvistusmittari, jonka halkaisija on 12 millimetriä # 8230;

  Kuinka monta metriä laitteita tonnilta

  Kuinka monta metriä vahvistusta tonnia kohti

  Vahvistuksen paino, kuumavalssattua pyöreää terästä, tasainen ja säännöllinen profiili GOST 5781-82. Armeeraus on joukko toisiinsa liitettyjä elementtejä, jotka yhdistettyinä teräsbetonirakenteisiin tunnistavat vetolujuuksia, vaikka niitä voidaan käyttää betonin vahvistamiseen myös puristetussa vyöhykkeessä. Jatkuvan profiilin lujittavan teräksen tärkein käyttötapa löytyy kiinteistä betonista koostuvien rakennusten ja rakenteiden perustuksista ja seinistä. Konkreettisen työn tuotannossa tarvitaan huomattavaa aikaa ja rahaa, kun asennetaan telineestä rakenteen rakenteen vahvistaminen. Jotta voit laskea tilausmäärän, sinun on tiedettävä, kuinka monta kiloa / metriä vahvistusta ja mittareita teräsbetonista. Paino mittari ankkuri esitetty taulukossa halkaisijan suhde ja paino 1 m Tietäen paino raudoitusteräksen mukaan GOST 5781-82 lujittavan rakenteen voidaan arvioida kerroin massan suhde betonin raudoituksen määrän ja sen määrittämiseksi, kuinka paljon materiaalia on tarpeen perustan kuutiometriä betonin raudoitukseen jm -. Yksittäiset raudoitustangot sileä ja säännöllinen profiili, jonka pituus on 1 metriä ja jonka paino riippuu teräsbetoniteräksen GOST 5781-82 halkaisijasta jaksollisen teräksen - 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18,20, 22, 25, 28, 32, 36, 40, 45, 50, 55, 60, 70, 80 mm. Kuinka raskas vahvikeverkon perän, toimii kipsi, valmistukseen teräsbetonia perusta betoniteräs + liittyvien sauvojen armaturykakaya paino armosetki Muurauskannakkeen riippuu koosta kortin pituus, leveys polotnarazmera solun yleinen mm x mm ja halkaisija lujittavan langan mm. Rakentamisorganisaatiot käyttävät Ukrainassa tuotettua telineitä, joiden massa vastaa GOSTin vaatimuksia, koska kotimaisen teräsrakenteen laatu on riittävän korkea ja se täyttää valssattujen metallien yleiset vaatimukset ja standardit. Vahvistimen paino valitaan GOST-tyyppien mukaan, halkaisijan koot, ks. Lujitemittarin massa riippuu säännöllisen profiilin pinnan muodosta: aallotettu tai sileä ulkopinta. Ulokkeet, jotka ovat rivat, urat teräsprofiilin tai lanka-teräsrakenteen teräsvaarnan pinnalla parantavat merkittävästi betonin ja sen ominaisuuksien tarttumista. Vahvistettu betoniteräsrakenteiden teräsbetonien valmistusteknologiaan perustuva vahvistusalue jakautuu kuumavalssattuun tankoon ja kylmävetoiseen teräs- teräkseen. 1 m: n kuumavalssatun raudan massa ei riipu sen mekaanisista perusominaisuuksista, jotka on jaettu kuuteen luokkaan metallin ja teräksen lujuudesta riippuen, symbolilla: AI, A-II, A-III, A-IV, AV, A- VI. Luokka Profiili betoniteräsliiketoiminnan halkaisija, mm teräslaatu AI A240 St3kp 6-40, St3ps, St3sp A-II 10-40 40-80 A300 St5sp, St5ps 18G2S Ac-II 10-32 36-40 10GT AS300 A-III A400 6- 40 6-22 35GS, 25G2S 32G2Rps A-IV A600 10-32 6-8 36-40 80S 20HG2TS AV A800 6-8 10-32 36-40 23H2G2T A-VI A1000 10-22 22H2G2AYU, 22H2G2R, 20H2G2SR esimerkiksi, rakenne A3-raudoitus vahvistaa esivalmistettujen rakennusten betonirakenteita. Rakennuksen raudoituksen todellinen paino koostuu monoliittirakennuksen peruselementtien, seinien, betonilattian ja hitsattujen silmien vahvikekaasujen massasta, jotka sitten kaadetaan betonilaastilla muottiin. Teräksisen teräksen tuotanto Ukrainassa toteutetaan Neuvostoliiton aikakaudella kehitetyillä metallituotteiden jalostustekniikoilla ja se on perinpohjaisesti perinyt Neuvostoliitosta laitteistosta, minkä vuoksi kotimaiset valmistajat myyvät teräsvahvikkeita edulliseen hintaan, joka on laadukas ja joka vastaa GOSTin vaatimuksia. Armature 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25 on suosituin määräaikaisen profiilin halkaisijan koon mukaan. Tuotteiden analogeilla on korkeampi hinta. Ukrainan liittimet ennen metallipohjan myyntiä edellyttävät tuotantoprosessin vaiheittaista laadunvalvontaa, mikä takaa GOST-standardien mukaisen laadukkaan laadun. Mikä on vahvistuspituuden paino? Raudoitustangon paino hankintaan lasketaan kertomalla kaikkien tangojen kokonaispituus pakkauksessa mittarin painon mukaan, katso Muuntuminen metreistä tonniin saadaan kertomalla 1 metrin raudoituspainon suhde lineaarimittareiden lukumäärän mukaan. Alla on taulukko ristikkopalkkeja, 1 lineaarisen mittarin ominaispaino A1 А240А2 А300А3 А400А4 А800А5 А800А6 А1000mittareiden määrä tonneina. Taulukko massa raudoitus - Mikä on paino 1m halkaisija tangon vahvistaminen, mm Paino 1 metri vahvistaminen kg juoksumetriä kohden painon raja poikkeama% d 6 0222 4504,5 +9,0 -7,0 d 2531,65 8 0,395 9, 0 -7,0 d 10 0,617 1620,75 +5,0 -6,0 d 12 0,888 1126,13 +5,0 -6,0 d 14 1,21 826,45 +5,0 - 6,0 d 16 1,58 632,91 +3,0 -5,0 d 18 2,500 +3,0 -5,0 d 20 2,47 404,86 +3,0 -5,0 d 22 2,98 335, 57 +3,0 -5,0 d 25 3,85 259,74 +3,0 -5,0 d 28 4,83 207,04 +3,0 -5,0 d 32 6,31 158,48 +3,0 -4,0 d 36 7,99 125,16 +3,0 -4,0 d 40 9,87 101,32 - + 3,0 -4,0 d 45 12,48 80,13 + 3,0 -4,0 d 50 15,41 64,89 +2,0 -4,0 d 55 18,65 53,62 +2,0 -4,0 d 60 22,19 45,07 +2, 0 -4,0 d 70 30,21 33,1 +2,0 -4,0 d 80 39,46 25,34 +2,0 -4,0 Raudoituksen painon laskeminen, silmäkoko hitsattu Jos raudoituksen laskentataulukko ei ole, laskin ja metallilangan, koko voidaan laskea määritellään kokonaispituus lanka, joka sisältää hitsattu silmäkoko 1m2 ja kertomalla määrä m tietty paino metriä kohden lanka. Viitekirjan puuttuessa raudoituksen mittarin painon laskenta voidaan suorittaa itsenäisesti käyttämällä tavanomaista laskinta. Sulkeissa ympyrän geometrinen alue, jonka halkaisija on. Tällä tavoin voit laskea kuinka monta kiloa vahvistuskertaa kohden, muuntavat tonnia metreinä. Noin yhtä suuri kuin teoreettisten venttiilien taulukon arvo. Jos raudoituksen pituus on 12 m, korvataan valssatun teräksen pituus vaaditulla arvolla kaavaan ja tehdään tangon painon laskeminen. Ristikon painon määrittämiseksi kerrotaan verkon 1 m2: n suuruinen massanopeus neliömetrin määrällä hitsatun raudoituskotelon kohdalla. Laske 100 m2: n verkon paino 1 m2. Hitsattu verkko koostuu 18 hitsatuista teräspalkkeista, joiden pituus on 1 m. © 2010- Schid-Budkonstruktsiya Ltd. Käytettäessä sivustomateriaalia tarvitaan aktiivinen linkki.

  Valmistajat kertovat yleensä kustannuksia tonnilta tai mittarilta. Useimmiten haluttu taulukko vahvikelain painosta, esimerkiksi 12, ei ole käsillä, tässä tapauksessa laskemme auttaa sinua.


  Kuten tiedätte, teräsbetonimassan perusyksikön myymisestä on tonni, mutta vahvistettaessa betonirakenteita raudoitus lasketaan lineaarimittareina. Toisin sanoen jos haluat ostaa teräsvahvistusta, sinun on aloitettava juoksumattojen muuntaminen tonnilta, ja vasta silloin voit selvittää, kuinka paljon se maksaa ostaa rakennusmateriaalia.


  Kuinka tiedät, kuinka paljon vahvistusta tonnilta? Vahvistuksen paino riippuu suoraan sen halkaisijasta, joten sinun on ensin päätettävä metallituotteen profiilin tyypistä. Esimerkiksi lasketaan mittareiden määrä tonnikalaryhmässä A3 halkaisijaltaan 12 mm. Tällaista raudoitusta käytetään laajalti yksityisissä matalarakenteisissa rakenteissa, ja sitä käytetään useimmiten nauhan perustusten vahvistamiseen. On tunnettua, että yksi lineaarinen teräsvahvistus, jonka halkaisija on 12 mm, painaa 0,888 kg, eli yksi tonni tällaisesta raudoituksesta on 1126 metriä. Jos perustuksen vahvistamiseen tarvitaan 300 juoksumetriä, sen jälkeen meidän on ostettava 266,4 kg materiaalia (300 m * 0,888 kg).

  Mittareiden lukumäärän laskeminen 1 tonnia

  Vastaus kysymykseen siitä, kuinka monta metriä vahvistusta on 1 tonni, kiinnostaa sekä suunnittelijoita että rakentajia. Näitä tietoja tarvitaan laitosten massan ja kustannusten määrittämiseen sekä työn asianmukaiseen järjestämiseen rakennuspaikan hankinnassa ja toimituksessa. Tämä tehtävä johtuu siitä, että tangon vahvuuslaskennan tulokset esitetään metreinä, ja niiden hankkimiseksi tarvitaan tonnia.

  Teräksisiä, pyöreitä ja säännöllisiä profiileja käytetään perustuksiin, betonirakenteisiin, kaasupalojen taloihin. Jälkimmäisessä on muotoisia sylinterimäisiä sauvoja, joissa on poikittaiset ulkonemat, jotka on muodostettu kierukkaa pitkin ja kaksi pituussuuntaista kylkiluuta. On olemassa vaihtoehto, jossa oikea ja vasen lähestymistapa tehdään sauvojen vastakkaisilla puolilla betonin kiinnittymisen parantamiseksi (käytetään suuritehoisille teräksille).

  Perusmäärä, jolla vahvistuksen määrä määritetään, on sen nimellishalkaisija (d) riippumatta siitä, onko pinta pehmeä vai eri tyyppi aallotettu. Standardien mukaan jaksollisen profiilin poikkipinta-alueet (ei-pyöreät) ja saman halkaisijan ympyrän muodot ovat identtiset. Näin ollen niiden massat metriä kohti ovat yhtä suuret.

  GOST 5781-82 -standardin mukaan valmistetaan kuumavalssattuja liittimiä А240 - А1000 (kirjain A tarkoittaa tuotantomenetelmää ja lukumääriä MPa: ssa):