Vasen pystysuora vahvistus tukevan päätyseinän seinään leikattiin

30 cm lattialta. Suuri huone, lujitus oli hyvin lähellä seinän pintaa, suojakerros oli noin 5-10 mm (pieni huone, suojakerros oli noin 2-2,5 cm).
Joissakin paikoissa paneelin alapuolella näinkin pystysuoran raudoituksen päät (ne päätyvät alustan ylhäältä ja näkyvät täällä ja syksyllä, koska syvyys on pieni), mitattiin piki (mukaan lukien ne leikatut sauvat) - se osoittautui noin 1,05 metristä. Yhteensä on 6 tällaista pystysuoraa palkkia suurella päätypaneelilla.

5,5 metriä) teki 3 ryhmää pistorasioita 3, 3 ja 2 podozetnika; pienessä huoneessa - 2 ryhmää 3 ja 2 podzetnika. Leikattujen syvennysten mitat ovat 240 * 80 mm 3x, ja 160 * 80 2x alle päin, syvyys on noin 50 mm.
Jäljellä olevissa huoneistoissa, jotka ovat tyypillisiä, he eivät joko pääse tällaisiin varusteisiin, tai yksinkertaisesti ei ole olemassa. Joissakin paikoissa D = 6mm: n ristikon monet palkit leikattiin - täten toivon, että et voi huolehtia liikaa..

Miten seinää tehdään paneelitalossa, jotta se ei vahingoita tukirakenteita?

Osti tasainen paneelitalossa. Asuminen kauheassa kunnossa ja tarvitsee suuria korjauksia. Mielestäni vaihdetaan välittömästi kaikki viestintä ja johdotus. Haluan erityisesti hukuttaa lämmitysputket seinämiin ja sulkea täysin lämpöpatterit. Tätä varten sinun on tehtävä seinä. Tiedän, että esivalmistetuissa taloissa on tässä luokkaan kuuluvan työn suorituskyvyn erityisluonne. Kuinka tehdä seinä paneelitalossa?

Esivalmistettujen talojen seinien rakenne on sellainen, että koko paneeli kirjaimellisesti koostuu runko, joka on hyvin kyllästetty vahvikkeella, lisäksi suurin osa tästä vahvistuksesta on mukana kuljetuksen ja asennuksen aikana, joten jos leikkaat useita tankoja, ei ole mitään väärää. Varsinkin koska et leikkaa vahvistuskammion läpi. Mutta ennen urien leikkaamista haluan neuvoa sinua tutkimaan kanavia, joiden läpi johdotus on tehty, on aika poistaa vanha kaapeli ja kiristä ne uudet, eikä uria tarvitse leikata. Muuten paremman käsityksen siitä, miten paneelien talon seinäpaneelit vahvistetaan, on tässä kaavamainen piirustus:

Mitä tulee lämmitysputkien asentamiseen seiniin, olla rehellinen, ei hyvä idea. Ensinnäkin putket tulevat ja virtaavat, jopa korkealaatuisimmat. Toiseksi, ei ole tarpeen integroida lämmitysjärjestelmää seinän rakenteen kanssa, jos kutistumisen tai maanjäristyksen seurauksena on liikkumista, putket voivat helposti rikkoa. Siksi on parempi, jos haluat piilottaa ne, vain tehdä kipsilevyrakenne, jonka kanssa suljet nämä putket silmistä ja vastaavasti lämpöpatterit. Mutta älä liioittele sitä lämpöpattereilla. Suurimman lämmönsiirron on oltava mahdollisimman avointa. Siksi en suosittele piilottaa lämpöpattereita.

Shtroba ja seinäkromi. Kaikki vivahteet.

Seinämäkanava on seinämässä matala ura, joka on valmistettu etupinnasta johdotusviestintään. Tässä artikkelissa selvitetään, missä tapauksissa on mahdollista suorittaa seuraamuksia ja joiden avulla työkalu.

Stroblenie seinät johdotuksen, viemäriverkon tai veden toimittamisen alla.

Valtioneuvoston asetuksen nro 508 lisäyksen nro 1 lausekkeissa 10.3 ja 10.11 kielletään sakkojen asentaminen kantaviin seiniin. Toisin sanoen on mahdollista suorittaa lyöntejä vain tukemattomissa seinissä. Yritämme selittää miksi.

Vaakasuora strobe paneelissa, tiilessä tai monoliittisessa.

Paneeli- ja monoliittisten talojen teräsbetoniseinissä pystysuorat lujitukset, jotka tuntevat pääkuorman. Nämä venttiilit sijoitetaan 20-30 mm: n etäisyydelle. seinämän pinnalle (tätä kutsutaan betonin suojakerrokseksi). Jos seinään on tehty yli 30 mm: n syvyyssuuntaisia ​​seinäseuloja, pystysuora vahvistus taataan leikkaamalla ja seinämän tukikapasiteetti rikkoutuu. Tiilitalossa ei ole varusteita, mutta kynälaitteisto on myös kielletty, koska sen toteutus vähentää merkittävästi kantokykyä. Sen vuoksi vaakasuora strobe laakerin seinämässä on kielletty. Viestintäkaapeleiden yhteydessä ompelu on mahdollista vain tiilien, vaahtolohkojen jne. Kuormattomiin seiniin.

Shtraba, jossa on työvahvistus.

Strob johdotuksen alla.

Teoriassa sähköjohtojen vaakasuuntaiset lyönnit voivat olla alle 30 mm: n syvyys. ja ne voidaan suorittaa leikkaamatta työvahvistusta. Itse asiassa tällainen filigraaninen strobe on kuitenkin hyvin vaikea. Ensinnäkin raudoitus voi olla hieman lähemmäksi pintaa. Toiseksi, strobe on leikattava erittäin huolellisesti, ettei kosketa vahvikkeita. Rakentajat voivat tehdä virheitä helposti ja sitten sinun on vastattava.

Kaikki tiedonsiirto tapahtuu parhaiten ei-kannettavissa seinissä, seinäkoteloissa, kipsin kerroksessa ja niin edelleen. Laakereita ei ole tarkoitettu tähän.

Shtenirovanie sten- vastuu.

Jos joku näki rangaistuksesi tukiseinässä (naapuri tai rahastoyhtiön edustaja), he voivat valittaa asunto-osastolle. Tarkastaja tulee sinulta, kirjoita sinulle sakko 2500 ruplan laittomaan uudistamiseen (Venäjän federaation hallintokoodin 7.21 §) ja antamaan määräyksen palauttaa kaikki alkuperäiseen asemaansa Venäjän federaation asuntokoodin 29 §: n 3 kohdan mukaisesti. Ongelmana on, että yksinkertaisesti korjattu tämä rangaistus, et palauta sen kantokykyä. Tätä varten sinun on erityisesti kehitettävä projektin lisäys ja suoritettava se. Lisäksi hankkeen toteuttajan pitäisi tehdä vain kotona Moskovan hallituksen asetuksen nro 508 liitteessä 3 olevan 4.7 kohdan ja "Projektien dokumentoinnin uudelleentarkastelua varten väliaikaiset sovintoratkaisut (uudelleentarkastelu) 10.3.55" mukaisesti. Tekijä kieltäytyy tämän tekemisestä koska laakereiden parranajo on kielletty, kuten sanottu, mutta toisaalta, jos et noudata tarkastajien järjestystä, hän siirtyy tuomioistuimelle ja saman artikkelin 5 kohdan mukaan RF-LCD-näyttö laittaa huoneiston huutokauppaan. voimia pyytämään organisaation tekijän hanketta kotona hankkeen toteuttamiseksi vahvistamistoimenpiteillä, koska talon kirjoittaja on monopolisti, voin vapaasti pyytää minkäänlaista summaa, käytännössä tämä oli 500 000 ruplaa ja jopa 800 000. Laakerin seinät Jos olet tehnyt vaakasuoran vuorauksen laakerin seinään, kannattaa sulkea se niin pian kuin mahdollista eikä näyttää sitä kenellekään.

Ilmastointilaite.

Huolimatta siitä, että ilmastointilaitteiden putkien halkaisija lauhteen poistamiseksi vaihtelee 6-16 mm. Emme suosittele kantavien seinien valumista. Kaikki, mitä kuvasimme edellisessä kappaleessa, pätee tähän tapaukseen. Ilmastointilaitteen alla sijaitsevat shtroblenie-seinät voidaan suorittaa ei-kannettavissa seinissä tai pitää putket rungon tai kipsiin.

Työkalu shtrobleniya -seinille johdotuksessa.

Nyt on vähän siitä, miten tunneli voidaan tehdä johdotuksessa verhoseinässä ja miten tehdä tunneli betoniin. On suositeltavaa leikata urat käyttämällä erikoiseinää. Hänellä on kaksi timanttileikkuria, joiden etäisyys on säädettävissä. Myös syöttöohjaimen syvyyttä voidaan säätää. Tämän työkalun työn tuloksena saadaan kaksi uria, joiden välissä oleva materiaali poistetaan sitten kourusta tai perforaattoria käyttäen. Tämän seurauksena se osoittautuu hyväksi strobe sileillä seinillä. Työkalu on varustettu myös kotelolla, joka välttää pölyä ja siruja sen työn prosessissa. Strobia voidaan myös tehdä yksinkertaisesti timanttileikkureilla. Ei ole suositeltavaa suorittaa aivohalvauksia jackhammerillä tai perforatorilla, koska ne johtavat helposti hakkuun ja pinnan itse epätasaiseksi. Myös lyönnin avulla on vaikea seurata aivojen syvyyttä.

Shtabeniya seinät podozetnik.

Tällaiset korjaustyöt voidaan suorittaa myös kantavissa seinissä (se sopii parhaiten kahden vierekkäisen pystysuoran vahvistuspalkin välille). Stiroblenie-seinämät pistorasian alla suoritetaan asentamalla haluttuun halkaisijaltaan omaava timanttikruunu rei'ittimeen.

Seal shtrob seinään.

Joten, miten tehdä seinän strobolla? Ensinnäkin rangaistus käsitellään välttämättä alukkeella, jotta tuleva kipsi tarttuu paremmin. Muuten kipu putoaa rakennuspölyyn pentadien sisällä eikä tartu pintaan. Sitten pentan pinta kostutetaan niin, että materiaalit kuten vaahtobetoni tai tiili eivät vie paljon kosteutta liuoksesta. Muutoin liuos kuivuu ennen kuin se tarttuu ja halkeamia ilmenee. On suositeltavaa käyttää tavallista kipsilevyä laastareita varten. Sitä käytetään liikkeissä 45 asteen kulmassa strobilla - sitten se täyttää kaikki pinnat ja seinät.

Seinät monoliittisissa seinissä.

Kuten olemme jo sanoneet, on parempi olla horisontaalisia uria laakeroivissa monoliittisissa seinissä, sillä se voi vahingoittaa työvahvistusta ja vähentää seinän kantavuutta. Lain näkökulmasta pystysuuntaiset seinät ovat myös kiellettyjä tällaisissa seinissä. Tällöin kuitenkin työkalua ei leikata ja seinämän kantavuus ei vähene. Siksi johdotuksen horisontaaliset osiot voidaan tehdä ripustetun tai ripustetun katon taakse ja voit laskea viestintää alaspäin tukialustassa olevien urien suuntaan. Varovaisuutta on parempi, ettet anna kenenkään osaksi asuntoa, jotta he eivät näe pystysuoria uria.

Shtroblenie seinät johdotuksessa paneelissa.

Kaikki, mitä edellisessä kappaleessa sanottiin rangaistuksesta, on myös merkitystä paneelirakennuksille. Itse asiassa tämä on myös stroboskooppi betonirakenteessa, joten emme toista.

Shtrobenie kattopaneelitalo.

Paneelitalojen katto on tehty betoniteräksistä. Näissä levyissä on alempi työvahvike, jossa on 30 mm: n suojakerros. Siksi on ehdottomasti kiellettyä leikata katto paneelissa, muuten vaikuttaa vahvistamiseen.

Laite on tiiliseinässä.

On myös mahdollista tehdä pystysuorat akselit tiiliseinillä, jos kukaan ei tiedä siitä, koska sen kantavuus tuskin kärsii tästä. Vaakasuuntaiset urat vaikuttavat siihen paljon enemmän. Kaikki riippuu seinän syvyydestä ja paksuudesta. Matalat urat jopa 100mm. Seinämän leveys on vähintään 380 mm. ei vaikuta suuresti sen kantavuuteen.

Artikkelin lopussa lisäämme, että seinämien strobilla esiintyminen ei ole merkitty mihinkään dokumenttiin huoneistossa, joten strobilla varustettu laite ei vaadi yhteensovittamista.

Toivomme, että artikkeli on hyödyllinen sinulle. Suosittelemme myös lukemaan artikkelin siitä, mitä voidaan ja jota ei voi tehdä kehityksen aikana, samoin kuin hiljaisuuden lakia.

Podrozetniki ja shtroby laakerissa

Hyvä päivä!
Minun täytyy korjata uudessa rakennuksessa, P-3M, 17. kerroksessa 23: sta.

Jätän johdotukset, mutta jotkut myyntipisteet siirretään ja täydennetään.
Kysymyksen muodollinen puoli on täysin minulle tuntematon - mitään ei voida tehdä.

Kiinnostaako kokemus ja järjesti - jos ne ohjaavat, näyttää siltä, ​​että pystysuorat urat ilman vaurioitumista tulisi olla turvallisia.

Ja mitä mieltä olet useista suunnittelijoista (kruunu), joka on peräkkäin vaakasuorassa, onko tämä sama vaakasuora portti, joka on heikentynyt laakerin seinämän suhteen? Tai pienellä määrällä podozetnikov, tuhoamatta vahvistusta - periaatteessa se on mahdollista? Missä sitten on raja - kolme, neljä, viisi pistorasiaa?

Kiitos kaikille huomionne!

Sergey_Msk kirjoitti:
reunus

Suurimman kehyksen koko.

VTB! Hän kirjoitti:
Suurimman kehyksen koko.

Haluat vakavasti sanoa, että sanotaan, että 5 reiän peräkkäisiä reikiä (ilman tuhoutumista armosta, on ilmaisin) - on tämä 18 cm: n levylle - hölynpölyä?

Anteeksi, ettet ymmärrä huumoria. Minulle - vakava kysymys.

Jos tämä ei ole yli kymmenen prosenttia levyn lineaarisista mitoista, niin se on hölynpölyä.
Ja jos kulmassa - se on täysin merkityksetön.

Sergey_Msk kirjoitti:
kasaamalla 5 aukkoa peräkkäin (ilman räjähdysastetta, on ilmaisin) - onko se 18 cm: n levy - onko se hölynpölyä?

Ja poraat heidät ja sielusi rauhoittuu - ei ole kieltoa porata reikiä.

Sergey_Msk kirjoitti:
reikiä 5 peräkkäin peräkkäin (ilman räjähdysrajaa, on ilmaisin)

Haluan järkyttää sinua - minä itse äskettäin selvittänyt "reikiä" asennusrasioille, joten vahvistaminen alkaa jo 2 cm: n syvyydessä, eli ei leikata lujitusta ja aseta se syvälle 40 mm. EI SAA. Varmista jonnekin, mutta jouduitte ankkuriin.
Mitä muodolliseen kysymykseen - virallisesti kaikki tämä on kiellettyä, sanotaan esimerkiksi, että se voi vaikuttaa vain huoneiston myyntiin ja luovuttamiseen, kun kaveri tulee BTI: stä. Yleensä ne alkavat nousta, mutta antamalla "rahaa", he sulkevat silmänsä. Mutta on selvää, että jos "leikata" seinät, he eivät sulje silmiään.

sergik0 kirjoitti:
Haluan järkyttää sinua - minä itse äskettäin selvittänyt "reikiä" asennusrasioille, joten vahvistaminen alkaa jo 2 cm: n syvyydessä, eli ei leikata lujitusta ja aseta se syvälle 40 mm. EI SAA. Varmista jonnekin, mutta jouduitte ankkuriin.

Haluan rauhoittaa kaikkia. Seinäpaneelien vahvistaminen on säädetty kuljetusolosuhteista ja nosturin momentista nosturin avulla. Kiinteissä olosuhteissa kerätty talo ei edes laske sitä. koska seinäpaneeli hyväksyy pystysuorat kuormat ja toimii puristuksessa. Jotkut vivahteet näkyvät heikoissa paikoissa, kuten ovessa tai ikkunan aukossa. Paikallista lisävahvistusta voi olla. Aseta sitten pistorasiat ja poraa reiät niiden alle (kerro tarkastajalle, että vielä on kerros kipsi, jossa kaapeli asetetaan uraan). Mutta lattialaattojen tilanne on päinvastoin. Mikä tahansa alemman työvaijerin rikkoutuminen (kun se katkeaa kattoon) johtaa lattialevyn kantokyvyn heikkenemiseen.

mmk kirjoitti:
Haluan rauhoittaa kaikkia. Seinäpaneelien vahvistaminen on säädetty kuljetusolosuhteista ja nosturin momentista nosturin avulla. Kiinteissä olosuhteissa kerätty talo ei edes laske sitä.

Kaikesta huolimatta en ole täysin samaa mieltä. Sanotaan vain, että yksi asia on 22. kerros ja aivan toinen - ensimmäinen.
Olen henkilökohtaisesti nähnyt KOPE-talon, jossa yksi kummajainen teki yli kaksisataa ala-asukasta ensimmäisessä kerroksessa hänen majassaan. sen seurauksena kunnollinen läpilyönti kulki yhtä sen seinää pitkin.

mmk kirjoitti:
Kiinteissä olosuhteissa koottu kotona

Mutta hätätilanteissa hänen on "työskenneltävä".

VTB! Hän kirjoitti:
Mutta hätätilanteissa hänen on "työskenneltävä".

Tämä on hyvin harvinaista. Esimerkiksi kadun räjähdyksen seurauksena. Akateemikko Korolev.

mmk kirjoitti:
Haluan rauhoittaa kaikkia. Seinäpaneelien vahvistaminen on säädetty kuljetusolosuhteista ja nosturin momentista nosturin avulla. Kiinteissä olosuhteissa kerätty talo ei edes laske sitä.

Tässä on. Ja miksi tyhmät rakennuttajat, monoliittisissa rakennuksissa, seinissä, vahvistetaan melkein enemmän kuin betonia?

Alex___dr kirjoitti:
Ja miksi tyhmät rakennuttajat, monoliittisissa rakennuksissa, seinissä, vahvistetaan melkein enemmän kuin betonia?

Pudota se. Vahvistustasot - 60-120 kg / m kuutio ЖБ. Kun kuutio painaa RC - 2200 - 2800 kg / m kuutio (tämä on kaikki keskimääräinen tapaus, NPP, en tarkoita sitä).

vm2003 kirjoitti:
Pudota se. Vahvistustasot - 60-120 kg / m kuutio ЖБ. Kun kuutio painaa RC - 2200 - 2800 kg / m kuutio (tämä on kaikki keskimääräinen tapaus, NPP, en tarkoita sitä).

Mutta ei samassa määrin?

mmk kirjoitti:
Haluan rauhoittaa kaikkia. Seinäpaneelien vahvistaminen on säädetty kuljetusolosuhteista ja nosturin momentista nosturin avulla. Kiinteissä olosuhteissa kerätty talo ei edes laske sitä. koska seinäpaneeli hyväksyy pystysuorat kuormat ja toimii puristuksessa.

Sergey_Msk kirjoitti:
mitään ei voida tehdä.

Jos en ole väärässä - horisontaalista ei voi ommella.
Ja luonnollisesti päällekkäisyyksiä.
3-4 myyntipistettä peräkkäin ei ole huono.

mmk kirjoitti:
Seinäpaneelien vahvistaminen on säädetty kuljetusolosuhteista ja nosturin momentista nosturin avulla. Kiinteissä olosuhteissa kerätty talo ei edes laske sitä. koska seinäpaneeli hyväksyy pystysuorat kuormat ja toimii puristuksessa.

Seinäpaneelit muodostavat ns. Pystysuuntainen kalvon jäykkyys ja yhdessä lattialaattojen kanssa (horisontti, kalvo) muodostavat rakennuksen jäykkyyden luuston.
Kaikki tämä paska toimii hyvin monimutkaisella tavalla. Ja ei lainkaan juuri kuten kuvititte.

Alex___dr kirjoitti:
Mutta ei samassa määrin?

Alex___dr kirjoitti:
Tässä on. Ja miksi tyhmät rakennuttajat, monoliittisissa rakennuksissa, seinissä, vahvistetaan melkein enemmän kuin betonia?

Rakentajat eivät ole ollenkaan tyhmät. Monoliittisen rakenteen tapauksessa sarakkeet ja lattiat kaadetaan kunnollisella lujituksella luomaan tilava jäykkä kehys. Seinät täytetään yleensä muulla itsekantavalla eristävällä materiaalilla ilman vahvistusta. Monoliittiset seinät on yleensä pystytetty hissikuiluihin ja portaisiin. Joten, usko minua, seinäpaneelit eivät tarvitse työvahvistusta, ne vain rakentavat (jos sinä pudotat sitä porauksessa, se on sileä, ei säännöllistä osaa). Seinäpaneelin jatkuva syvä horisontaalinen seinärakenne ei ole toivoton, toivottavasti ymmärrät minua.

vm2003 kirjoitti:
Seinäpaneelit muodostavat ns. Pystysuuntainen kalvon jäykkyys ja yhdessä lattialaattojen kanssa (horisontti, kalvo) muodostavat rakennuksen jäykkyyden luuston.
Kaikki tämä paska toimii hyvin monimutkaisella tavalla. Ja ei lainkaan juuri kuten kuvititte.

Armeija asetetaan mahdollisuuksien mukaan betonin venyttelyyn. Kun kyseessä on esivalmistettu seinä talossa, kuten kutsutit heille horisontiksi. kalvot eivät taipua (emme ota huomioon kaareva asennus). Vain betoni lasketaan (paneelin paksuus valitaan), työvahvistusta ei tarvita. Vain päällekkäisyydet ovat taipuneet, joten en suosittele työvaijerin leikkaamista.

Kyllä, vielä on ihmisiä, jotka ajattelevat heidän turvallisuuttaan ja muiden turvallisuutta, on sääli, että naapurit tuskin pitävät sitä. mutta uskovat, että rungon vaurio tietyssä asteikossa on kuin norsun hyttysen pureminen. ja älä tee syviä portteja ja ota litteä lanka. ja sitä ei tarvitse työntää aallotukseksi., vain jos se on tasoitettu tai katon yläpuolella.

Sergey_Msk kirjoitti:
Minun täytyy korjata uudessa rakennuksessa, P-3M, 17. kerroksessa 23: sta.
Jätän johdotukset, mutta jotkut myyntipisteet siirretään ja täydennetään.

Sama roska
P-3M / 23 14. kerros.

No, ensinnäkin loma ei toimi. sillä nyt heitetty on hieman lyhyt. Sytyttää lattialta 5 cm: n päästä. Ja oikealta tasolta, mitkä korkeudet ovat pistorasioita?

Halusin myös ensin poistua johdotuksesta. mutta epäonnistui. Toimi seuraavien algoritmien mukaisesti:

 • puhdistettiin tekniset epätasaisuudet lattialevyissä johtojen paikoissa;
 • alkaen kaukana huoneesta vedin ulos johdot jättäen yhden johdon jokaiseen kanavaan;
 • Laskin pituuden ja ostin kaapelin;
 • käyttämällä vasenkätistä lankaa ripustettuna, venyttivät johdot uudelleen.

lattiat lattiaan - 2,5 neliömetriä

On huomattava, että seuraavia kohtia vastaan:

 • Paneelista keittiön pistorasioihin (kannen alle) kanavalla on 3 riviä (liesi, keittiö, huone). Tätä sivustoa ei voi vetää uudelleen vanhoilla kanavilla. Jätin vanhan johdotuksen.
 • leikkaus kattokannattimesta, vain keittiön pistorasioihin kanavalla, on 2 riviä (keittiö ja pistorasiat). Tämä osa voidaan vetää uudelleen, mutta ei kaapelilla, vaan yksinkertaisesti johtimilla. Kierrän langat uudelleen.
  Valmis johdotusliitännät tummissa tiloissa ja käytävällä.

Ylempi johdotus on tehty 1,5 m²: n johtimista. Langan ja kylpyhuoneen käyttö tapahtuu ylhäällä. Periaatteessa, jos et laita kattilaa, sen ei tarvitse muuttua. Kanavat katossa ja seinissä - tarpeeksi tyypillisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Haravoidut harjat, pilkottu matala. Ympyrässä oli noin 50 pistorasiaa (220v, TV, UTP) 3-makuuhuoneeseen.

Hän teki myös reikiä monoliittisten seinien pistorasioihin, joten varusteet alkoivat 30 mm: n syvyydestä, joten yksinkertaisesti leikattiin laatikoiden pohja ja asensin ne, kun otetaan huomioon, että lisäkerros kipsi oli tarpeeksi silmille.
Mutta kun vedin vanhat johdot muoviputkista (dunkki ei merkitse sitä, mitä ryhmä oli vanhan kilven irrottaessa), ne olivat jotenkin märät. hämmentynyt siitä, mitä se olisi. Talo rakennettiin vuonna 2006, teoriassa, jos rakennusvaiheen aikana se tuli kiinnityksiin, vesi olisi kuivunut jo. NIPANYATNA!

Romsan kirjoitti:
Sama roska
P-3M / 23 14. kerros.

Kokemuksesi on minulle erittäin mielenkiintoinen!

Romsan kirjoitti:
Suojasta keittiölle.
Tätä sivustoa ei voi vetää uudelleen vanhoilla kanavilla.

Tapahtui tapauksessasi, vai onko periaatteessa mahdotonta?

Romsan kirjoitti:
puhdistetaan lattialevyjen tekniset haavat lankojen ulostulon paikoissa

Voisin vain "tutkia" paikkaa, jossa palkki tuli aallotukselle kojelaudan alla kattoon ja oikealle keittiöön. Keittiössä törmäsin lattian harmaan aallotuksen, mutta en päässyt kanavaan. Tai oletko suoraan aaltopahvista vedetty?
Ja mistä huoneen (pistorasia) viiva kulkee? Keittiön katossa?

Ja onko olemassa käyttämättömiä kanavia?

2Sergey_Msk kuinka monta huonetta sinulla on?

grouer kirjoitti:
Vain, jos se on tasoitettu tai katon yläpuolella.

NYM levyssä ilman aallotuksia.

Aqualion kirjoitti:
Hän teki myös reikiä monoliittisten seinien pistorasioihin, joten varusteet aloitettiin 30 mm: n syvyydestä, joten leikkasin vain laatikoiden pohjan ja

joten on mahdotonta tehdä. se loppuu siihen tosiasiaan, että armatuksen hajotus ja kaikki eivät näytä kaikille.

Sergey_Msk kirjoitti:
Ja onko olemassa käyttämättömiä kanavia?

Älä harjoita tätä hölynpölyä. Lähes kaikki näistä kanavista nukkuttavat NYM-kaapelia mahdottomaksi. Laita paljaat johdot siihen. perverssi. On helpompaa laimentaa kaikki lattialla, voit myös heittää keittiön läpi kylpyammeen katon, varmasti sinulla on riipus siinä.

täydellisesti.
0 - kilpi.
1 - Pöydän ääressä pimeässä huoneessa ja kylpyhuoneessa kanava kulkee keittiön parvekkeelle. Siinä on poistoaukkojen pistorasioita. Tätä kanavaa ei voi vetää, koska levyjen pinnat ovat halkaisijaltaan 5 mm.
2 - pisteestä 1 kanava menee keittiön ja suuren huoneen väliin seinälle. johdot keittiön pistorasioihin päättyvät t. 2. Huonepistorasiat kulkevat seinän alle ja menevät ulos suuressa huoneessa. Tämä on kohta 2a
3 - pisteestä 2a kanava menee vastakkaiseen seinään. Jälleen on snoop seinän alle keskimmäisessä huoneessa - kohta 3a.
4 - kohdasta 3 kanava palaa keittiöön / suuri huoneen seinään vain lähemmäksi ikkunaa.
5 - kohdasta 3a kanava menee keskihuoneen vastakkaiseen seinään.
6 - pisteestä 5 kanava menee seinälle kylpyhuoneen ja huoneen väliin.
7 - kohdassa 6, kylpyhuoneen alla oleva kanava menee pieneen huoneeseen seinälle pienen huoneen ja kylpyhuoneen väliin.
8 - pisteestä 7 kanava menee seinään (kuten keskimmäisessä huoneessa) parvekkeen ovi.
9 - Kohdasta 8 kanava menee vastakkaiseen seinään. Tämä on viimeinen asia.

Kanavat ovat muoviputkia, joiden sisähalkaisija on noin 15 mm. Se sijaitsee noin 40 mm syvälle levyyn. Voit vapaasti naarmuttaa sementtiä pistorasioiden pistorasiaan, talo ei hajoa. Tekniset markkinat näissä paikoissa ovat varsin tilavia ja mukavia.

Minä kahdessa paikassa löysin naapurin valon asettelun alla. Ensimmäinen kohta on tekninen kapea pimeässä huoneessa seinän alla, jossa kilpi sijaitsee. On oltava varovainen. ja toinen piste on vessan eteinen edessä.

Asennus paneelirakennuksessa

Kaikki tervetulleita. Jatkan sarjaa viestit johdotuksesta. Kaapeleilla ja koneilla, jotka on ymmärretty aiemmassa postissa, ja nyt on kysymys siitä, miten seinät tehdään johdotukseen.

Ensinnäkin päätä, miten johdotus menee. Suosittelen, että asennat kaapeloinnin kattoon: Nopeasti, ei kalliita, suhteellisen huollettavia.

Mitä me tarvitsemme seinien tekemiseksi?

1. Sen kanssa, mitä ravistamme: ihanteellisesti seinäkourin, voit käyttää myös hiomakone, ja ääritapauksissa, puncher! Etkö ole tyytyväinen rei'ittäjään? Pitkä, meluisa, ei kaunista, pölyistä ja mikä tärkeintä - työskentelemällä rei'ittimen kanssa vahingoitamme betonia!

2. Seuraavaksi voimakas pora / punch poraamiseen podrozetnikov, ja tietenkin kruunu itse pistorasiaan.

Nyt pari levätä:
1. Varjostetaan seinämän tai lattian suuntaisesti. Älä tee jotain tällaista:

2. Kattoon ja lattiaan on kielletty.

Miksi he eivät voi olla nuhjuisia? "Loppujen lopuksi aion tehdä vähän strobosta, mutta siitä ei tule mitään." - Tämä on virheellinen virhe, riittää muistaa lasin leikkaaminen lasilevyllä - kun käytämme lasilevyä pienen uuman muodostamiseen lasissa ja lasi rikkoutuu tasaisessa paikassa. Tämä pätee myös paneelirakenteiden horisontaalisiin portteihin - yritämme välttää niitä.

3. Kuormattavien seinien syvyys on kielletty (hello pistorasioista, joissa kaikki sisäseinät ovat kantavia). Tietenkin niissä on suojaava kerros, mutta se on pieni (alle 2 cm) ja sitten on varustettu ankkurilla (joka ei ole hyvä paljaalle). Jos tällainen tarve on olemassa - lisäämme seinää kipsillä. Teemme hyvän kerroksen, jotta voit turvallisesti pitää kaapelin tai aallotuksen:

Jos valo ei ole syvä, voidaan tehdä suojaava kerros (mutta ei suositella).

Paneelien omistajat ovat omistautuneet:

Ps Myönnän, että tämä viesti ei ole mikään - vain jakaa linkkejä. Mutta täällä haluan varoittaa paneelien omistajia..

CS-CS.Net: Electroshear Lab

Kerään asuntoja, huviloita ja mökkejä, joissa on automaatio ja ilman. Kuuntelen ja tutkitaan korjauksia tai muita esineitä.

Killers Panelek / sähkökeskus paneelissa - se on täynnä!

Hurraa! Tämä viesti on kirjoitettu auttamaan kaikkia, ja en haittaa jos joku päättää julkaista sen kotona (älä unohda ilmoittaa minulle siitä julkaisusäännön mukaan!).

Nyt yritän jälleen käsitellä yhtä polttavaa aihetta, josta on jo aika paljon sivuja IISS-foorumissamme. Mitä enemmän sähköistän tai vastaan ​​tähän foorumiin, sitä enemmän kokoelmani laajenee ja täydentyy kaikenlaisilla hellisillä perversioilla ja Dzhamshutsin, Chureksin ja jopa venäjänkielisten prikaatien tuloksista, jotka toimivat periaatteella "lukuun ottamatta romua - ei vastaanottoa", hajoavat ja murtautuvat kuin uusi, uusi rakennus, ja seisoi 30 vuotta vanhat paneelitalot. Kyllä, kyllä! Tänään puhun heistä, koska, kuten käytäntö on osoittanut, tätä aihetta ei ole paljastettu. Puhuminen lyhyesti - haluan näyttää, mitä se, joka aloitti korjaamot paneelitaloissa "saa".

Aluksi muistutan, että olisi aivan hyvä lukea koko artikkeli P44-sarjan laitteesta, koska se on kaikkein toimivaltainen kuvaus lähes kaikista paneelitaloista. Ja nyt, kuvitellaan, että olet ostanut itsellesi asunnon tällaisessa talossa, ja itse asiassa, kuten kaikkien muidenkin, haluat tehdä korjauksia, jotka täyttävät kaikki pyyntönne. Hyvä putkisto, sähköinen, kaunis taustakuva ja sileät valkoiset katot. No, hyvä!

Joten ensimmäinen asia, joka tulee mieleen tällaisen huoneiston omistajalle, on se, että huoneet ovat jotenkin epäkunnossa ja seinät häiritsevät. Tässä on stsuki! Meidän pitäisi kaataa se stenochka ja tehdä toinen ovi. Tai kaari. Sitten kaikki olisi kätevää! Työntekijä tai tiimi kehittyneiden mestareiden kanssa eräästä julmasta mainostyypistä "Vahvistettu betonirakenteiden purkaminen" tai muutamia jambshotteja, joissa on perforatorit, ja huono hehku viilentyy viikon ajan rummusta.

Ja sitten käy ilmi, että kaikki seinät paneelitalossa. Ja ne, jotka eivät kanna - kylkiluita tai avustajia. Ja sitten, lyödä suuri määrä sakkoja, henkilö on hyvin yllättynyt: miten, he sanovat, ostivat asunnon, mutta et vieläkään tee mitään siinä?! Tässä on suosikkini lainaus MISI-foorumilta (http://www.offtop.ru/misi/v7_674123__.php):

- Hello connoisseurs! He tekivät kunnostustöitä täällä 4-huoneen huoneistossa, joka oli talon sarja II-49, joka leikkahti keittiön ja olohuoneen välissä olevaa seinää. Kaaren leveys on 70 cm, korkeus 230 cm. Etäisyys ulkoseinämästä on 1m. Laattojen pohjalla he löysivät joukon neljää armaturinia, jotka kulkivat pitkin. Paksuus on noin 15 mm. Ei leikattu, kaadettu laattojen alle. He eivät vahvistaneet kaaria mihinkään, aluksi leikattiin yhtä paljon kuin molemmilla puolilla oleva vinoneliölevy ja sitten lävistettiin lävistimen avulla, sisäpihdit murskattiin kuoppaan. Lattia - ENSIN. Huomio, kysymys: kuinka huono on kaikki? Onko oikein pitää kalusteet alhaisina? Kaaren aukon lujittaminen on tarpeen, jos poistetusta kappaleesta on löydetty vain muutama noin 5 mm: n paksuinen ohuita vahvistusmateriaaleja, ts. Ei ole mitään sitoa valjaita, ja pystysuora vahvistaminen ei ole kiinni lainkaan? Kuinka alhainen rakenne on jäykkä? Aluksi he vain ajattelivat, että seinämä ei tuottanut, mutta kävi ilmi, että se on... Kehitä pelkoja, kerro minulle, mitä tehdä, muuten he eivät anna 8 lattiaa pään yläpuolella...
- No, mitä voit sanoa pohjoisesta turkiseläimestä täällä... Se saattaa hyvinkin keksiä... Ja voit vahvistaa sitä täällä, mutta hyvin hankalaa, 1. kerroksessa...
- jos mahdollista, yksityiskohtaisemmin voitosta. Mitkä ovat vaihtoehdot? Mikä sitova sidos on? Eläimistä minä tiedän itse. Mutta et palaa takaisin. Entä levyn pohjan vahvistaminen?
- On asetettava runko. Mikä - näyttää tarpeelliselta - täytyy etsiä. Sopiva sinulle on ottaa yhteyttä MNIITEP: hen.
- Kiitos... ja jos se ei ole salaisuus, millaista rahaa me puhumme?
Tarkastus ja hanke - noin 70 tr. Lausunto - alkaen 100 alkaen, tämä on, jos MNIITEP antaa vihreää valoa. Sitten - kehyksen todellinen asennus on alueella 25-50 tr... Viimeistely toimii, tämä on mitä teet siellä...

Sarja II-49 on hyvin samankaltainen kuin P44: kaikki sisäseinät ovat laakeroivia, mutta myös kasaan asti on paljon ohuempi kuin P44: ssa, eikä ole toivottavaa koskettaa niitä. Mutta he kirjoittavat minulle saippualla:

Hyvä päivä!
Auta, pyydä, haitallista neuvontaa, jos sinulla on aikaa.
Talossa 1-515 / 9Š, kahden huoneen huoneisto 4. kerroksessa, sinun on hukutettava lämmitysputket ulkoisissa kantaviin seiniin, mukaan lukien hukkuminen ja vaakasuuntaiset mutkittelut jäähdyttimeen. Lisäksi huoneessa, jossa on parveke, sinun on jatkettava niche for radiator on tämän ulkoisen tukiseinän vieressä tämän parvekkeen.
Kysymys omantunnon suhteen: kuinka rikollisia nämä aikeet ovat? Niche on vain koverattu yhteen seinistä, toisissa vain putkien urat, mutta vaakasuora on kaikkialla. Kun pilleri on itse, kynnys siellä ja niin edelleen. mitään ei tehdä, he eivät puhkeile.
Kysymys tekniikasta: älä keitä puuroa yhdellä rei'illä. Meidän on peitettävä reikien kilometrejä muutaman sentin etäisyydellä toisistaan ​​ja peitettävä ne keskenään, eikö? Ja vasarapora ja hiomakone - on parempi betonille? Piirrä vaakatasossa olevat rajat, leikattu jauhamalla, niiden välissä ontto.
Luin foorumin, sivustosi, katselin videota. Riippumatta, voin vastata kysymyksiini kuten tähän - Dolby, jos omatunto sallii ja ottaa hiomakone. Mutta päätin selvittää asiantuntijan lausunnon, kunnes puu oli rikkoutunut.
Muuten tarvitsen sähköasentajan. Asunto on tyhjä, eksoottinen ei ole välttämätöntä. Piirtämisen lopettaminen, haluaisin kutsua sinut katsomaan.
Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

515. - päinvastoin: ulkoseinät (joissa ikkunat) ovat laakerit. Lisäksi ei ole tarpeen selittää, luultavasti?

Eli jos yritätte tiivistää, voit sanoa tämän: jos otit asuntoa paneelitalossa, unohda kunnostaminen. Luultavasti olisin kutsunut paneeli talouteen jonkin verran budjetin vaihtoehdon takia, että se rakennetaan hyvin nopeasti, standardimallit. Mutta hinta tästä on mahdottomuus maailmanlaajuisen kunnostamisen ja muutosten seinissä. Haluatko perversioita? Ota yksiö ja toimita.

Zapadlo second. Viestinnän paikka. Tosiasia on, että tyypillisessä sähkölaitteiden tyyppisessä viestintäpaneelissa tehdään lähes tehtaalla ja asetetaan levyjen säännöllisiin kanaviin. Kanavia? Hmm, hyvä. Mutta me tahdomme ottaa ja vetää valo kattokruunu uudella kaapelilla. Hän todennäköisesti menee niin diagonaalisesti ennen kuin kytkin. Ja kytkimen yläpuolella pitäisi olla laatikko. Rikkomme pienen seinän. * buzz booli * Hitto. En ymmärrä mitään. Jotain ei ole laatikko. Missä hän on? Ja jos katsot lankaa kattokruunusta... oh. Ja miksi hän ei lähde kytkimen suuntaan, mutta jonnekin puolelle? Ja mitä tehdä nyt?

Ja se on yksi asia, kun henkilö itse korjaa itseään. Hän voi haluta poimia kahden viikon henkilöstökanavat. Emme tee tätä, ja oletamme, että näitä kanavia ei yksinkertaisesti ole olemassa. Miksi? Selitän nyt. Ensinnäkin käytäntö on vastoin teoriaa, ja sen pitäisi tarjota universaali vaihtoehto, joka toimii aina riippumatta siitä, onko kanavia vai ovatko ne tukossa. ei saatavilla ja tavaraa. Toiseksi: jos on olemassa tällainen vaihtoehto ja se toimii, niin miksi tuhlaa aikaa etsiä kanavia, kun voi heti alkaa tuottaa tuottavasti? Kirjoitan tästä vaihtoehdosta hieman myöhemmin, ja nyt jatkamme painajaisten ja pettymystapahtumia.

Niin! Sähköasentajamme alkaa valaistuskaapeleilla, jotka täytyy saavuttaa kattokruunu katon yläpuolella ja oikeassa tapauksessa päätyä valtavia kaapeleita, jotka jollakin tapaa tulla paneeliin. Ja tässä menestys riippuu käsityöläisten palkatusta ryhmästä ja rakennusten rakenteiden tuntemuksesta. Tietenkin, ymmärrätte, mitä tarkoitan - siitä, mitä ei voi olla. Nimittäin katot ja katot. Tässä on hienoja kuvia.

Keskustelujen (ja kiivaan keskustelun) lukemisen mukaan keskimääräinen toveri ajattelee niin. O. Lähettäminen. Mitä mestarit sanovat siellä? Kaapeli kipsin alla kattoon? Kyllä EPT - tämä on ylimääräinen 10 pussia rotband! Nah, se on kallista (yksi tapaus isännältä)! No, vatkaa se - varastan kevyesti katon pienellä pultilla, vain noin 5 millimetriä, mitään ei tehdä hänelle! Hän on niin lihava. Ainoastaan ​​silloin käy ilmi, että perämoottori kaataa 5 millimetrin syvyyden melko vaikeaksi ja epämukavaksi. Ja sen helpottamiseksi on syytä leikata sitä syvemmälle.

Sitten toveri on samalla esteellä, mutta vielä epämiellyttävämpi. Kun hän luki foorumit, ymmärtää, että hän todella tarvitsee normaalin sähköasentajan. Normaalilla katkoviivoilla huoneisiin, ei kahteen koneeseen koko huoneistossa. Erinomainen! Hurraa! Mutta... Tämä on valtava kaapelikaapeleiden suojus (kappaleet 15-20). Oikeat sähköasentajat sanovat: "No, Duc, mikä on kysymys? Täytä tasoitus - ja kaikki on niin kuin pitäisi. " Lattiat... Nämä ovat muutamia unettomia öitä ja lasketaan veripäivät sementti-hiekka-sekoituspussin suhteen! Ja sitten yhtäkkiä ilmenee, että se kuivuu pitkään, ja se myös rullaa 10 cm: n etäisyydellä kattojen korkeudesta. Nah, nafig tämä asia: minulla on lattia ja niin edes, lähetän hänelle vähän, ja sitten tulen alabasterin päälle ja laita laminaatti!

Pahinta on, kun ihmiset palkkaavat prikaatien tekemään kaiken työn avaimet käteen -kompleksissa. Prikaati sanoo: "Hazein! Älä huoli! Uvsė tulee! Tehdään se! Ei stsy! ", Omistaja tai emäntä uskoo, että ihmiset ovat varsin päteviä asiantuntijoita, ja he tietävät, mitä he tekevät. Itse asiassa se päättyy nauruun tai suureen vaikeuteen.

Yhden foorumin osanottajan luvalla julkaisen ja kuvaan (lyhyesti) hänen tilanteensa.

House-sarja II-49, joukkue toimi. Yleinen sähkötekniikan käsite oli oikea: pystysuorat akselit, kaikki aallotuksissa, erilliset linjat valaistus- ja pistorasiatiloihin (joskin taas automaattiset koneet 25A: lla 2,5 m2: n kohdalla, mutta tämä ei ole tärkeätä nyt). Ilmeisesti tämä lahjoi asiakkaan. Avaimet käteen valittu joukkue lupasi tehdä kaiken parhaimmillaan. Ja jotta he voisivat säästää rahaa omistajille eikä tehdä kalliita kerroksia (eikä varastaa korkkien korkeutta), he tarjoutuivat pääsemään lattialevyyn. Luonnollisesti ihmiset ajattelivat, että päälliköt tietävät, mitä he tekevät.

Itse asiassa kaikki päättyi huonosti, mutta ajoissa. Ihmiset prosstrroloivat laattoja, joiden paksuus oli 140 mm syvyyteen jopa 50-60 millimetriä ja saavuttivat työvahvistuksen, jonka alla putkivat aallot kaapeleilla. Tuloksena oli suuri keskustelu foorumista, naapurien houkutteleminen alla olevaan tuomioistuimeen, täysin purettu (ja enimmäkseen poistettu) johdotus ja kiellon kaataa lasia sellaisenaan, jotta ei ylikuormitettu heikentyneitä kerroksia.

Anna enemmän kuvia. Nämä ovat kynät tuleville käyttäjille. Kysymys: mitä he tekivät? Hike se oli SDS-MAX. Ja mikä tärkeintä, miksi ne ovat niin valtavia kynää? Minulla on niin sopiva suojalle!

Interpanelin saumat avattiin kasaan, koska työntekijät yrittivät löytää kanavia valaistuksen vetämiseen, kuten olen edellä kuvattu: Etkö löytänyt täältä? Smash siellä. No? No, sielläkin me alihiemme!

Ja tässä on toinen tapaus, ja jälleen erittäin hyvin ja ajoissa ihminen saapui MISA-foorumiin (ja onnellisuutta korjattiin, eikä se omalla tavallaan!). Tässä taas nousi kysymys lasista, ja näytti siltä, ​​että löydettiin ratkaisu: avata kaikki välimatkan saumat ympärysmitan ympärillä, viivata ne syvemmälle ja sijoittaa kaapelit siellä. Jälleen kaapeleiden täydellinen purkaminen, strobin lopettaminen laastilla ja sen jälkeinen kaataminen.

Itse talo on tuore uusi rakennus P44, kolmas kerros. Mitä muuta tarvitaan onnelle? Ja siellä oli potentiaalisia tapauksia, kun uuden rakennuksen tunnustettiin hätätapauksen jälkeen. Joten tässä on.

No, nyt yritän tehdä johtopäätöksiä. Käytän foorumin lainausta:

Jokainen, joka aikoo purkaa seiniä, mutta ei ole vielä päättänyt tehdä sitä. Ajattele uudelleen ja käytä paras vaihtoehto - hukkuttaa sähköjohdot kipsiin. Yksinkertainen ja turvallinen rakennuksen tukikapasiteetille. Rakentajat vaativat usein riskin sanoilla: "Kyllä, kaikki pitävät siitä näin!" Älä usko sanaakaan, joka ei ole yksi. Jos et anna raporttia seinän seinämisestä mahdollisimman pienellä riskillä, älä sotke. Vapauta välittömästi ja tee niin kuin odotettiin. Miten? Paljon on kirjoitettu tästä foorumin oksilla. Tämän seurauksena korjaustöihinne panos palautetaan korolla. Tavallinen asunto markkinoilla on halvempaa. Ajattele sitä...

 • Esivalmistetuissa taloissa kaikki "kiinteät" seinät (niitä ei ole ruuvimeisselillä eikä ruuvimeisselillä, jotta ruuvi ei kierrä). Voit vain koskettaa niitä pystysuorilla portteilla hiomakoneella tai seinäelementillä;
 • Päälliset - katot, lattiat - eivät tee ollenkaan!
 • Haluatko tavanomaisen johdotuksen? Kipsilevyt, seinät, täytä tasoitus. Ei ole muuta keinoa.

Nyt puhutaan yksityiskohtaisemmin viimeisestä kohdasta. Olen juuri päättynyt yhden esineen (karkea vaihe) ja minulla on kuvia :)

1. Aseta kaapelit valaistukseen. Pätevin vaihtoehto on ottaa VVG-ng-LS-lattakaapeli (ja sen muutokset), kiinnittää se kattoon paljaaseen laattaan juuri (lanka, kiristinpihdit, kiinnitysnauha) ja sitten kipsi. Päinvastainen vaihtoehto on mahdollista: laita kipsilevy kattoon vähintään 10 mm ja käytä sitten seinätarraa tekemään strobetti, jossa vahvistetaan kaapelia.

2. Aseta sähkökaapelit. Toimivin vaihtoehto - tasoitus. Vaihtoehto, jossa on ripustettu / venytetty katto, on mahdollista, mutta ajattele sitä, että jokaisen pylväslohkon osalta sinun on tehtävä pitkät aukot katosta ja kaikki seinät leikataan niin, että naulaamalla ne jotain on ongelma. Eikö olisi parempi käyttää rahaa kerrosta kerran?

3. Laakerin seinämien urat. Tässä on toinen zapadlo, jota kukaan ei ole nimenomaisesti kuvannut. Tämä on betonin helvettiä. Esimerkiksi legendaarisessa P44-mallissa (uusi ja vanha) se on sellainen, että seinäkiinnittimien levyt syttyvät, eikä se leikkaa viilua. Tässä on useita vaihtoehtoja. Voit nostaa töiden hintaa ja heittää kolmasosa määrästä levyille. Tämä on, jos asiakas ei halua käyttää rahaa rotbandiin. Toinen vaihtoehto on rullata seinille vähintään 15-20 mm: n rasteri ja elää täydellisessä rauhassa. Voit jopa horisontaalisesti nuolla, kuinka paljon sopii. No, vaihtelut ovat mahdollisia: esimerkiksi ensin, analogisesti katon kanssa, kiinnitä kaapelit seinien läpi kiinnitysnauhalla ja anna se sitten kipsileinille.

Eli aika lyhyesti: halpa ja oikea korjaus ei toimi, varsinkin paneelitalossa. Ole valmis tähän, älä tee virheitä, jotka voivat olla hyvin valittavia. Esimerkiksi henkilö, joka ei halunnut kipata kattoa, oli mielessä ylimääräinen 4 000 ruplaa rullaa kohti. Vain nyt hän ei tiennyt, että yksi laukku korjaus koostumus on hintaluokassa 3000-6000 ruplaa.

Bagels - versio pienille paneeleille

Lisään loput perustuen artikkeliin bageleista (Bagels: Taming Cable Cthulhu / Karkea johdotusvaihe). Katsotaanpa, miten tämä näkyy paneelissa. Jopa sanoa niin. Paneelitalot asettavat enimmäisvaatimukset seinien ja paikkoihin, joissa johdotus tehdään. Muissa talotyypeissä hetket ovat yksinkertaisempia (ei-kannattivat seinät, pyöreät ontelolaatat ja vastaavat).

Vaatimukset, jotka asetan ennen työn aloittamista, ovat seuraavat:

 • Ratkaise ja rakenna kaiken mitä tarvitset rikkoa ja rakentaa. Seinät (lukuun ottamatta kantoaaltoja ja jäykkyyskalvot), väliseinät (kipsilevyistä), putkisto ja vastaavat. Joku joskus viimeistelee pukuhuoneensa huoneeseen - se on jotain sellaista.
 • Kipsi kaikki seinät, joiden kerros on vähintään 15-20 mm. Tämä on yleensä rotband. Tämä on tärkein osa. On tarpeen ratkaista kaksi ongelmaa: älä kasaa betonia (työn nopeus on suurempi, talon rakenteet ja työkalu ovat vähemmän vaurioituneita) ja aseta uppoasennus tasaisesti kipsin tasolle. Mitä enemmän kerros kipsi - sitä parempi.
  Sopimuksella (esim. Kipsiä pestiin, sairastui, ei voinut), on mahdollista, että kaapelit kiinnitetään välittömästi kiinnitysnauhan seinämiin ja laastarit peittävät ne itse asiassa kerroksella kipsiä.
 • Älä kosketa kattoja (katot ja lattia), jätä ne paljaisiin betonilaattoihin.

Seuraavaksi tulemme. Ja aloita podrozetnikovilla. Kuolemasta ja gash podzetniki - esitettiin Reichstagin rauniot.

Uraa leikataan seinätarilla noin 20 - 25 mm: n syvyyteen muistuttaen, että tarkasti leikattu haluttu syväterävyys pääsee jonnekin 60-70% betonin rakenteen vuoksi. Alla on annettu lisää kuvia tällaisesta ajoradasta ja osoitan kipsin määrän, joka on vähän normaalin kaapelivaihtelun osalta.

Tämän valokuvan levyjen valovoima leikattiin noin 30-35 mm: n syvyyteen (jossa se unohtui). House-sarja P3. En päässyt työtasolle, se leikattiin ensin seinätarilla (pölyn määrää vähennettäessä), leikattiin syvemmälle hiomakoneella, jonka halkaisija oli 230 mm. Portin yläosassa oleva vaakasuora pyrstö on pituudeltaan 250-300 mm, ja se on jo leikattu tiukasti seinätarilla enintään 30 mm: n syvyyteen asti (seinänheittimen suurin syvyys). Tällainen horisontaalisuus ei ole hyvä, mutta joissakin tapauksissa (ja oikealla leikkausmenetelmällä) niitä voidaan pitää parina podrozetnikia asetettuna peräkkäin.

No, tässä on esimerkki oikeasta kerroksesta kipsi ja oikea shtrob. Työskentelemme jälleen seinätarilla, mutta vain kipsiin. Lisäksi tässä tapauksessa voimme murtaa haluamallasi tavalla: pystysuoraan, vaakasuoraan, diagonaalisesti (jälkimmäistä ei suositella). No, samoin - kuva kaapelista kattoon kipsin kerroksessa. Täällä olin hieman myöhässä työni kanssa, ja minun piti tehdä parranajo jo valmistetusta kipsilevystä, joka oli erilainen paksuus.

Tämän seurauksena suuri kaapelikaapeli jälleen osoittautui:

Ja lopuksi, pieni yllätys vierekkäisestä erikoisalusta - putkisto.

Näyttäisi siltä, ​​että tällaisissa sähköputkissa voisi olla tällainen vaikutus? Ja se käy ilmi - ehkä! Katso tarkasti vasemmalla olevassa kuvassa. Tässä taivut ja kavennukset lämmitetyn pyyhetelineen liittämiseksi valmistettiin ristisilloitetulla polyetyleenillä, joka ei yleensä ole hyvä: ennen sulkuventtiilejä kaikki mallit on tehtävä tiukasti suunnitellun materiaalin kanssa! Tällöin olisi pitänyt oikaista hitsausteline, joka oli samanlainen kuin minun tapauksessani.

Mutta lähdetään vesijohtoverkosta ja palataan sähkölaitteisiin. Loppujen lopuksi kaikki kellarissa olevat nousijat kytketään taloon SUP (Equipotential Potential System), jonka tehtävänä on suojella henkilöä jännitteen poistamisesta nousuputken kautta onnettomuuspaikalta muihin huoneistoihin. Jos yksinkertaisesti nämä kellarissa olevat putket ovat maadoitettuja. Ja kun olemme asettaneet tällaisen muovin tälle, meiltä riistettiin kaikkien asuntojen maadoitus edellä olevissa kerroksissa. Tervehdys! Tässä tapauksessa DSUP tehtiin ja rikki yhteys palautettiin hyppääjällä.

So. Artikkeli osoittautui sekavaksi, mutta yleiset johtopäätökset eivät ole erityisen iloisia. Jos olet ostanut asuntoa paneelitalossa ja aiot tehdä korjauksia siellä, älä odota sen olevan yksinkertainen ja kätevä. "Ei" ja "kielletty" määrä on hyvin suuri. Jos otit asunnon viimeistelyn, niin jotta tavallinen sähköasentaja siellä, kaikki viimeistely sinun täytyy sanoa hyvästit ikuisesti. Jos asunnossasi on keskeneräinen, ja nautit 2,55 tai jopa 2,60 kattotasosta, sinun täytyy olla järkyttynyt ja hyväksyä se, että jotain tästä huomattavasta korkeudesta on varastettu paksulla kivellä ja kipsillä katolla, jota sinun on tehtävä aina, jopa katto ja ilman sitä riittävän sileä.

Voit myös olla hyvin yllättynyt siitä, että sähkötyöskentelyn ajoitus viivästyy lupaamasta "viikolta puolitoista" kahdesta tai jopa kolmesta, koska se on konkreettisen voimakkuuden takia, kun huoneen kestää noin päivä päivällä podrozetnikov. Mutta silti on edelleen pehmeä!

Kun palkkaa joukkue, tarkista sen työkalu, työskentelytapa ja ymmärrä, mitä he tekevät. Ehkä voin jakaa "projekteni", joka koottiin palkattujen työntekijöiden voimille sähköasentajien johtavalle asennukselle. Tietenkin dokumentti on Pathetically nimeltään "Project", vaikka se on piirretty Visioon ja ilman yhtä mittakaavaa, mutta on selkeästi kuvattu, miten asianmukaisesti sähköasentaja paneelitalossa käyttää periaatetta "Älä haittaa" ja "Älä tee liikaa".

Lataa PDF-lempinimi projektiin tällä linkillä (noin 1 MB). Itse asiassa tämän artiklan jälkeen tämä artikkeli kirjoitettiin, mikä toivottavasti auttaa huomattavasti hillitsemään niitä, jotka haluavat torjua upouuden talon.

(Kuten tavallistakin, pahoittelen hämmentyneestä tyylistä: kun työskentelin, menetin ajattelutavan)

Kuinka tehdä seinä paneelitalossa?

Mitkä ovat ominaisuudet? Mitä pitäisi harkita?

Paneelitalossa on kaksi tapaa tehdä seinä:

 1. Jos porttia käytetään putkissa, jotka peittävät seinän tai jos jotain paksua piilotetaan, on välttämätöntä leikata seinää halutun portin reunoja pitkin hiomakoneella, jossa on kiekko betonin yli, ja työnnä se sitten vasaralla tai rei'ittimellä.
 2. Jos haluat piilottaa pienen tai yhden kaapelin, voit käyttää lyöntiä. Tätä varten sinun on porattava reikiä pitkin koko uraa 1 cm: n etäisyydellä toisistaan ​​ja hieman enemmän kuin kaapelin syvyys ja sitten rei'ittimen vaihtaminen rebound-tilaan poistaaksesi aukot.

Ensimmäisessä tapauksessa leikkaus tulee olemaan paljon pölyä, ja toisessa kuumennetaan lävistin, jota on valvottava.

Poikkeuksena voi olla yksi tai kaksi pientä pystysuoraa uria (mutta tiukasti pystysuunnassa) kaapelijohdon alla, mutta varmasti ei aallotetun muovilevyn alla. paneelin osio, kun otetaan huomioon, että lattiapaneelit lepäävät skannattavan paneelin reunalla, johtaa siihen, että lattiapaneeli kaatuu, mikä voi johtaa talon useiden kerrosten romahtamiseen. Kiinnittäkää sementtilaastia lohkojen saumoista samasta syystä, mutta jos seinämä ei ole laakeroitu ja toimii jäykisteenä, se on kohtisuorassa lattiapaneeleihin nähden, minkä jälkeen kaapeli voidaan asettaa saumaan lohkojen väliin, mutta ilman aallotettua holkkoa. ontot ontotyyppiset laatat, jos laatta on monoliittinen, se on vain aallotetun holkin päällä olevan ripustetun kipsilevyn tai venytyskaton taakse.Voit myös käyttää aallotettua letkua betonipinnoitettuun kerrokseen.Laitteissa, joissa pistorasiat ja kytkimet asennetaan lattian alapuolelle tai alapuolelle piilotetaan pieniä uria lankaosan alle ja tehdään betonia pistorasioiden ja kytkimien asennuskoteloiden alla. Kiinnittäkää huomiota lattiapaneeleihin, et voi edes raapia niitä, etteivät ne ravista, että niillä on esijännitetty vahvike, joka lisää laakerikapasiteettia, vahinko uhkaa rikkoa paneelia ja partikkeleissa, voit tehdä mitä tahansa, kunnes osio alkaa laskea, vaikka talo ei rikkoisi rataa välittömästi, sitten sen käyttöiän seurauksena asennuksesta sähköjohdot ja lisälaitteet on jo vähentynyt useita kertoja.

Tein tämän seuraavasti:

 1. Otin hiomakoneen (seinäkourin, kulmamyllyn jne.), Asetan siihen timanttirenkaan ja leikattiin paikkoihin, joissa olisi kaksi kanavaa, jotka menivät yhdensuuntaisesti toisiinsa ja olivat 1 senttimetriä (mikä riitti minulle) ja syvyyden 1, 5 senttimetriä, se oli mahdollista ja vähemmän, mutta sain varauksen, jotta myöhemmin ei todella toimi, kun puhdistetaan uria.
 2. Sitten hän otti punsut taltalla ja alkoi lyödä betonin palasia kahden uran välissä. Ternin leveys oli vain 1 senttimetriä, ja kuten kirjoitin yllä, otin syvyyden marginaalilla, joten en kärsin pitkään aikaan.
 3. Hän työskenteli nopeasti, joten talonpoiston jälkeen hän puhdisti yli 1 senttimetrin kappaletta.

Tässä vaiheessa strobe oli valmis.

Jotta seinät voidaan rakentaa paneelitaloon omalla, on parasta käyttää hiomakone. Suosittelen käyttämään timanttipyörää, ei kiveä. Strobingin aikana metalliosat voivat kuulua piirin alle, mikä vaikeuttaa työtä. Siksi universaali ympyrä on timantti. Ennen leikkaamista on parempi piirtää kynän tai kalkin suunta. Sitten aloitamme timanttipiirillä. On parempi pitää kaksi yhdensuuntaista uraa 1-1,5 cm: n etäisyydeltä, minkä jälkeen saimme betonista urien väliin taltalla tai perforatorilla. Tämän jälkeen voit asettaa kaapelin. Ja vielä, paljon pölyä lentää työstä hiomakoneella. siksi

Onko mahdollista kantaa kantavat seinät (myös monoliittinen) ja lattiat?

Hyvin usein sivuston kävijät kääntävät meille pyynnön vastata kysymykseen siitä, onko mahdollista kantavien seinien asentaminen asuntoon. Yleensä tällaisten muutoksenhaun syy on se, että rahastoyhtiö kieltää tällaisen työn tekemisen.

Moskovan alueella tämä kysymys suhteessa paneelitaloihin (massasarjan talot) määräytyy uudistusten uudistamissääntöjen mukaisesti - Moskovan hallituksen asetuksen 10.25.2011 nro 508 -PP.-liite nro 1. Tämän asiakirjan 11.12 kohta osoittaa yksiselitteisesti, että:

Aikaisemmin samankaltainen säännös annettiin täsmäytyssovittamissäännöissä, joka oli voimassa 1.12.2011 saakka.

Jos kyseessä on tyypillinen hanke, joka on rakennettu tyypillisen projektin pohjalta, on tavallisesti kielletty laite strobilla (lävistysraudat) kantaviin seiniin, monoliittiset rakenteet mukaan luettuina (vaikka ei ole suoraa ilmoitusta säännöksistä tai muut rakennussäännöt), koska tällainen työ vähentää merkittävästi rakenteiden kantavuutta ja luo vaaran romahtamisesta. Erityisesti kun monoliittiset seinät tai lattiat hakataan, on varsinainen vaara, että pintasuojakerroksen tuhoutuminen on suunniteltu estämään raudan korroosiota ja vaarantamatta itse vahvistamisen eheyttä, mikä aiheuttaa rakenteellisen elementin kantavuuden. On muistettava, että seinämateriaalin paksuus on pääsääntöisesti 30-35 mm: n syvyydessä, ja katot on sijoitettu alempaan venytettyyn kerrokseen.

Joka tapauksessa kaikki työt, joiden tarkoituksena on hoitaa laakeroituja (monoliittisia) rakenteita taloja, joihin ei sovelleta asetusta nro 508-PP, on sovittava talon arkkitehdin hyväksymän hankkeen (päätelmä) perusteella. Tällaisessa tapauksessa hankkeen tekijän on osoitettava, että tällaisten kantojen laite ei vaikuta kantokykyyn. Hyväksymismahdollisuudet ovat hoikka. Suurin todennäköisyys on olemassa tiiliin tehdyistä seinistä.

 • päällekkäisiä;
 • kantavat seinät ja muut elementit, jotka tarjoavat rakenteellista lujuutta (erityisesti ne asettavat vaakasuorat urat niihin).

Jos lyönnit eivät ole mahdollisia, viestinnän tekeminen suoritetaan kipsirakenteessa, laatikoissa, tiloissa, jotka on muodostettu kipsilevyjen (vääriä seiniä, riippuvalaisimia jne.) Avulla.

viittaukset

Tällä hetkellä artikkelissa ei ole merkkejä linkkejä tähän aiheeseen.

kunnia

 • Usein tulevan asuntoyksikön suunnittelun aikana syntyy kysymys siitä, onko mahdollista saada lupa perustaa aukko tukiseinään, esimerkiksi monoliittisen tiilitalon asuntoon. Linkki lähetti artikkelin tästä aiheesta.
 • Jos haluat selvittää, mitkä rakennustyöt muodostavat uuden rakennuksen karkean viimeistelyn sisällön, käy linkin tarjoamassa sivussa.

muistiinpanot

Tämän artikkelin muistiinpanoja ei löytynyt. Muokkaamme säännöllisesti merkintöjä. Ehkäpä pian lisää materiaaleja julkaistaan ​​tällä sivustolla.