Metal Rolling Laskin Online

käytetään pituussuuntaista putkea

saumaton putki

kierrätysputki

ruostumaton pyöreä putki

ruostumaton teräsputki

Kuinka käyttää metallitelevisiota:

Jos sinun tarvitsee tietää putken, varusteiden tai muiden valsattujen tuotteiden mittarin paino, sopivin ja yksinkertaisin ratkaisu on metallilaskuri.

Ensin valitset nimikkeistön, jolle haluat laskea metriä tonnilta.

Seuraavaksi valitset tuotteen koon.

Laskimen helppokäyttöisyyden ansiosta olemme kehittäneet interaktiivisen hakupalkin, joka helpottaa tuotteen kokoa

Jos se on pyöreä, luettelo sisältää halkaisijat (ruutu 10, 12 jne., Ympyrä).

Jos haluat tietää putken painon, kiinnitä huomiota seinämän paksuuteen.

Levyn painon selvittämiseksi sinun on valittava paksuus ja sitten massa lasketaan neliömetriä kohden.

Sitten tiedot metreinä tai tonnilta syötetään yhteen kentistä.

Jos annat arvot "metriä" -kenttään ("neliömetriä", selvitäksesi levyn paino), niin saat selville koko pituuden kokonaispainon (esim. Vahvistuspainon).

Jos haluat laskea massan pituuden, niin tietojen syöttö tulee tehdä "tonnia" -kenttään.

Voit tallentaa ja tulostaa tulokset.

Laskimesi avulla voit tallentaa tulleet laskelmat erikoiskenttään, jotta voit helposti nähdä viimeisimmät laskelmat. Voit tehdä tämän napsauttamalla "Record" -painiketta ja laskelmien tulokset näkyvät erikoiskentässä.

Lisäksi, kun olet laskenut kaikki tarvittavat tiedot, voit napsauttaa "Tulosta" -painiketta ja saada tulokset tuloksista kätevässä muodossa.

Online-ostonlasku

Voit verrata kaikkien toimittajien hintoja valituille tuotteille.

Tee näin laske laskut. Huomaa, että kentällä, jossa on tallennettuja tuloksia, oli kantoja, joista olet kiinnostunut. Napsauta sitten "Laske koko sovellus verkossa" ja järjestelmä vie sinut sivulle, jossa toimittajien hintojen käsittelyn tulokset näkyvät.

Online-laskin, joka laskee betonin monoliittisen kaistaleen koon, raudoituksen ja määrän.

Laskimen käyttötarkoitus

Online-laskin monoliittinen nauha-pohja on suunniteltu laskemaan koon, muottien, raudoituksen lukumäärän ja halkaisijan sekä betonien määrän. Selvitä asianmukainen säätiö, ota yhteyttä asiantuntijoihin.

Nauhateos on monoliitti suljettu raudoitettu betoniliuska, joka kulkee rakennuksen kunkin tukiseinän alle ja jakaa kuorman koko nauhan pituudelle. Estää sumentumisen ja muutoksen rakennuksen muotoon maaperän nurjahduksen vuoksi. Pääkuormat keskittyvät kulmiin. Se on suosituin tyyli muiden yksityisten talojen rakentamisen perustaksi, koska sillä on paras kustannusten ja tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmä.

On olemassa useita erityyppisiä nauhan perustuksia, kuten monoliittinen ja esivalmistettu, matala syvyys ja syvyys. Valinta riippuu maaperän ominaisuuksista, odotetusta kuormituksesta ja muista parametreista, joita on tarkasteltava kussakin tapauksessa erikseen. Se soveltuu lähes kaikkiin rakennustyyppeihin, ja sitä voidaan käyttää kellareiden ja kellareiden rakentamisessa.

Säätiön muotoilu on toteutettava erityisen huolellisesti, sillä sen muodonmuutoksen tapauksessa tämä vaikuttaa koko rakennukseen ja virheiden korjaus on hyvin monimutkainen ja kallis menettely.

Seuraavassa on esitetty suoritettujen laskelmien luettelo, jossa on lyhyt kuvaus kustakin tuotteesta.

Rebar paino GOST: n mukaan

Liittimiä käytetään monissa rakennus- ja tuotannonaloissa. Siksi on usein tarpeen selvittää koko vahvistusmittari. Alla olevassa taulukossa on vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka monta metriä armotti on tonni?
 • Kuinka paljon 1 m lineaariset liittimet painavat?

Kaikki tiedot ovat peräisin asiakirjoista GOST 5781-82 ja GOST 10884-94. Huomaa, että nämä ovat erilaisia ​​standardeja ja niiden arvot voivat vaihdella.

Online vahvistuspainon laskin

Alla olevassa taulukossa on halutun halkaisijan vahvistuksen paino. Pöydällä on sisäänrakennettu online-laskin. Sen avulla voit selvittää, kuinka paljon 1 m: n raudoitus painaa, mutta laske myös mittarin kokonaispaino. Tätä varten sinun on määritettävä taulukon halutussa rivissä olevien metrien määrä. Taulukko laskee vahvistuksen lopullisen painon automaattisesti. Tämä palvelu voi olla hyödyllinen yksinkertaisten laskelmien suorittamiseen, jotka voivat kestää paljon aikaa, jos ne tehdään manuaalisesti. Jos et löytä taulukossa tarvitsemasi arvot, kirjoita meille ja lisäämme ne sinulle.

Rebar-laskenta

Jaa ystäviesi kanssa ilmainen online-laskin!

Laske vahvikkeen määrä ja paino

Yksinkertainen online-vahvistuslaskin laskee tarkan raudoituksen määrän painon ja määrän mukaan. Aloita vahvistuksen laskenta juuri nyt!

Lujituksen laskeminen - tyyppi 1 - laskee yhden metrin raudoituksen painon, yhden raudan painon, raudoituksen kokonaispituuden metreinä, raudoituksen kokonaistilavuuden, raudoitustangojen lukumäärän ja lujituksen lopullisen hinnan;

Vahvistuksen laskeminen tangoilla - tyyppi 2 - laskee yhden metrin raudan painon, yhden lujituksen sauvan, vahvikkeen kokonaispituuden, raudoituksen painon ja raudoituksen määrän sekä raudoituksen lopullisen hinnan.

Se on tärkeää!
Lujituksen laskentaperuste perustuu teräspainoon 1m³ = 7850 kg.
Käyttämällä vahvistuslaskimen lopullisia laskelmia suosittelemme lisäämään ne jopa 5% varastosta.

Raudoituksen laskeminen nauhalle ja laattojen pohjalle

Vahvistusteknologiaa nauhan monoliittiselle pohjalle ja teräsbetonilaatan pohjalle tuotetaan kahdella hihnalla. Mutta matalalle kellarille käytetään huomattavasti vähemmän raudoitusta kuin peruslevystä, joten se lopulta maksaa vähemmän. Näiden perustyyppien vahvistamisen periaate on lähes sama, mutta merkittäviä eroja ei ole. Voit saada täsmällisen laskelman raudoituksen määrästä ja betonin tilavuudesta sekä säätiön loppukustannuksista liuskan laskentataulussa ja verkkolaskimesta pohjalevyn laskemiseen. Mene, laske ja tallenna kanssamme!

Laske venttiilin paino

tiedotus

Lujittavan teräksen valmistusta säännellään standardilla GOST 5781-82. Asiakirjassa täsmennettiin tuotteen tekniset vaatimukset ja ehdot, luokitus, alue, testausmenetelmät ja muut vaatimukset. Alla on joitain GOST 5781-82 -viitepöytiä, joiden avulla voit selvittää yhden metrin vahvistuksen teoreettisen massan. Tuotteen paino voidaan laskea myös itsenäisesti tai käyttämällä tätä laskinta.

Taulukko: 1 laskentamittarin teoreettinen paino GOST 5781-82: n mukaan

numero
Nimellishalkaisija, mm

Halkaisija d, mm

Poikkipinta-ala, cm

Paino 1 metri, kg

Määrä metrejä tonnilta

Mikä on online-laskin?

Laskimemme auttaa laskemaan hiiliteräsvarusteiden painon verkossa. Sinun tarvitsee vain määrittää tuotteen pituus ja nimellishalkaisija (vaihteluväli - 6 - 80 mm.).

Tarjoamme palvelua, joka sisältää kaksi kerrallaan: palkin painon laskin painon ja metrin mukaan. Näin voit selvittää lopullisen tuotteen pituuden, tietäen painon tai päinvastoin - selville tietyn pituisen tuotteen paino. Online-vahvistuslaskuri on hyödyllinen suunnittelureaktioiden ja metallirakenteiden laskelmien valmistelussa. Sen avulla voit myös selvittää lopputuotteen hinnan, joka ilmoittaa hinnan metrillä tai tonni.

Kuinka käyttää laskinta?

 • Valitse laskentamenetelmä (pituus tai paino).
 • Valitse vahvistuksen läpimitta ponnahdusluettelosta.
 • Syötä arvo "Mass" tai "Mittarien määrä".
 • Määritä tarvittaessa yksi metri tai tonnia.
 • Napsauta punaista "Laske" -painiketta.
 • Vasemman yläkulman sarakkeessa "Laskentatulokset" näet saadut tiedot.

Kuinka laskea paino itse?

Kun tiedät materiaalin nimellishalkaisijan ja tiheyden, voit itse laskea vahvistuksen painon. Se katsotaan kaavan m = D x D x Pi / 4 x ro mukaan, jonka mukaan yhden metrin vahvistus vastaa samaa halkaisijan ympyrän teoreettista massaa. Arvot kaavasta:

 • m on tarvittava vahvistusmassa.
 • D on vahvikkeen nimellishalkaisija.
 • ro on materiaalin tiheys.
 • Pi on Pi.

Hiiliteräksen tiheys, jota säätelee GOST, on 7850,00 kg / m 3.

Kuinka selvittää raudoituksen todellinen paino?

Kuten vertailutaulukot, vahvistuslaskuri laskee tuotteen teoreettisen painon. GOST mahdollistaa tuotteen geometristen mittojen poikkeamisen nimellisarvosta. Löydät todellisen painon punnitsemalla tietyn pituuden vahvistusta. Tarkat tiedot raudoituksen painosta ja muista ominaisuuksista on merkitty valmistajan passissa.

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Rebar-painon laskin ja teoreettiset massat

Teräsvahvistuksen paino on vertailuarvo, tarkat arvot saadaan parhaiten asianomaisista GOST-viitetietoista. Useimmiten haluttu taulukko vahvistuspainosta, esimerkiksi 12, ei ole käsillä, tässä tapauksessa laskemme auttaa sinua. 1 metrin massa vastaa saman halkaisijan ympyrän teoreettista massaa ja lasketaan käyttäen yksinkertaista kaavaa m = D * D * Pi / 4 * ro, jossa ro on materiaalin tiheys, tässä tapauksessa 7850 kg / m3, D on nimellishalkaisija. Laskettuna tämän kaavan mukaan lujituksen paino on samansuuruinen kuin GOSTin nimellisarvot, mutta jos valitset sopivan lujuuden luokan ja standardin laskimessa, arvo otetaan taulukosta.

Metallirakenteiden todellisissa laskelmissa kannattaa harkita, että lujituksen tuottamisessa geometristen mittojen poikkeamat nimellisarvosta ovat sallittuja. Vahvistuksen erityispainon raja-arvot ilmoitetaan GOST-julkaisun viitteissä, joiden mukaan se on annettu. Lue tarkat tiedot valmistajilta.

Venttiililuokat ja nimitykset:

A300C, A400C, A500S, A600C, A600, A800K, A800, A1000.

Metallilaskuri

Voit vaihtaa arvoja arvojen syöttämiseen käyttämällä näppäimiä ja
Laskemaan voit myös painaa "Enter".
Laske paino syöttää pituus ja koko. Laske pituus antamalla paino ja mitat.

Metalliportaalimme teräspainon yleismetallilaskuri antaa sinulle mahdollisuuden laskea nopeasti ja tarkasti metallikohtaisten tuotemerkkien paino.

Voimme laskea teräs-, valurauta-, alumiini-, messinki-, pronssi-, kupari-, magnesium-, titaani-, nikkeli- ja sinkkipainot sekä näiden metallien laskentaan perustuvat erilaiset metalliseokset.

Rullatuotteiden valikoimassa, jonka metallilaskurimme laskee, on laskuputki, nurkka, arkki, nauha, ympyrä, lanka, kanava, palkki, kuusiokanta, profiiliputki ja myös ehdollinen tarkkuus.

Portaalissamme on myös pieni laskin-informer kaikille sivustoille asennettavasta metallityylistä. Tällainen laskin ei ole käytännössä eroa suuresta, mutta sillä on paljon pienempiä mittasuhteita ja siksi se voidaan helposti asentaa mihin tahansa paikkaan sivustosi vasemmassa tai oikeassa paneelissa. tai sivuston itsenäisenä sivuna.

Jos Laskin ei toimi, paina F5 tai Ctrl + F5 tai tyhjennä Internet-selaimen väliaikaisten tiedostojen välimuisti tai ota Java Script-tuki käyttöön selaimessa.

Tietoja metallilaskurista yksityiskohtaisesti (laajenna / tiivistä kuvaus)

Laskeutuvaa tuotetta voidaan laskea valssatun tuotteen painon määrittämiseksi - tässä tapauksessa metallin mitat ja pituus syötetään sekä rullatun tuotteen pituuden määrittäminen - tässä tapauksessa paino ja mitat syötetään.

Metallilaskuri toimii verkossa ja on täysin käyttövalmis. Tiettyjen valssattujen tuotteiden teräspainon tai muiden kuin rautametallien painon laskemiseksi on välttämätöntä:
- valitse haluttu metalli ja luokka laskimen yläosassa
- paina painiketta, jonka kuva on vuokra, jonka paino tai pituus haluat laskea
- Syötä kenttiin vastavalmistetut sivut millimetreinä, kun taas voit siirtyä kentästä kenttään painamalla näppäimistön näppäimiä ylös ja alas.

Portaalin asiantuntijat päivittävät jatkuvasti laskentamme laskeutuvien tuotemerkkien valikoimaa ja jos sivustollasi on portaalin portaalin informer-laskuri, voit tehdä ehdotuksen lisätäksesi yhden tai toisen tarvitsemasi tuotemerkin (ainoa poikkeus on, jos tämä tuotemerkki on harvinaista ja lunastamatta), me varmasti lisätään metalli luokka laskimeen..

Kun lasketaan valssatun metallin painoa metallilaskimessa, käytetään tämän tuotemerkin tai puhtaan metallin ominaispainoa, jos tiettyä tuotemerkkiä ei ole valittu. Laskenta tehdään seuraavasti: Terän tai metallin ominaispainon sekä auton mitat (leveys, paksuus, halkaisija, seinämän paksuus jne.) Lasketaan ja kerrotaan auton pituudella 1 mm: n pituudella - jos paino lasketaan ajoneuvon pituuden perusteella. Jos pituus lasketaan painon perusteella, lasketaan ensin valssatuotteen poikkipinta-ala ja kerrotaan sitten spesifisellä painolla, jolloin valssatuotteen paino jaetaan tuloksella saadulla arvolla ja näin saadaan haluttu pituus painosta.

On huomattava, että spesifisen painon laskeminen teräslaadun tai ei-rautametallin tunnetun tiheyden perusteella on tärkeä osa lasketun metallin painon laskemisessa ja riippuu merkittävästi valssatun metallin lämpötilasta, koska esimerkiksi teräs 10 lämpötilassa 20 ° C on tiheys 7856 kg / m3 ja 900 ° C 7594 kg / m 3. Online-metallilaskimessa useimpiin merkkeihin käytetään metallilajien ominaispainoa ja tiheyttä 20 ° C: ssa.

Todellinen vuokraus tehdään aina pienillä poikkeuksilla tarkkaan geometrisiin mittoihin, ja suurille erille tämä voi johtaa havaittaviin painon poikkeamiin. Tällaiset hetket on otettava huomioon laskennan jälkeen, joten verkkolasku lasketaan tarkkojen geometristen mittasuhteiden mukaan, mutta vuokrauksen todellinen paino poikkeaa hieman.

Mikä on parempi - tietokoneeseen asennetut online-laskentataulukko- tai laskinohjelmat, on useita näkökulmia, huomaamme porttien kautta Internetin välityksellä toimivien ohjelmien edut - verkkosivusto lisää jatkuvasti uusia teräs- ja värimetallien merkkejä laskimeen, uusia laskutoimituksia, tarkkuutta ja mukavuutta parannetaan työtä.

Putkituotteiden massan laskeminen: Seuraavaksi tiedetään, että putket valmistetaan useilla tavoilla - sähköisellä hitsaamalla keloista tai levyistä, nauhoista, myös alumiiniputkista ja muilta muotoutuu muodonmuutos työkappaleesta. Tietenkin hitsattaessa massaan lisätään suora- tai spiraalityyppistä poikkileikkausta, mutta koska se on pieni verrattuna itse putken poikkipinta-alaan, hitsisauman poikkileikkaus voidaan jättää huomiotta laskettaessa putkien painoa metallilaskimella. Täten, kun tiedetään putken ulkohalkaisija ja seinämän paksuus, voimme laskea putkiosan pinta-alan ja kertoa sen putken pituudella, saamme kokonaistilavuuden ja sen on edelleen kerrottava se teräs- tai ei-rautametallien ominaispainolla putkimateriaalin halutun painon saamiseksi. Usein käytetyt putket myydessään tai ostettaessa tuotemerkki, josta putki on tehty, ei tunneta - tässä tapauksessa St3sp, teräs 10, 20 ja vastaavia rakenteellisia merkkejä voidaan käyttää, koska suurin osa putkista on tehty niistä. Jos on epäilystä siitä, että seostetun seoksen putket ovat parempia tekemään kemiallisen analyysin putken metallista.

Arkin tai rullan paino: Tämä laskelma perustuu myös teräs- tai ei-rautametallien ominaispainoon ja metallin kokonaismittoihin, kun taas metallilaskimemme saa levyn tai rullan paksuuden ja leveyden, ja näistä tiedoista käy ilmi levyn leikkausalue, minkä jälkeen lasketaan yhden metrin pituinen arkin pituus ja kerrotaan tämän lehtien määrä ja pituus. jos päinvastoin on laskettava rullan pituus painon mukaan, metallilaskin jakaa massan mittarin painon kanssa ja näin saamme arkin tai rullan halutun pituuden.

Palkkien parametrien laskeminen: Metallintyöstö- ja kauppajärjestöjen toimittajien on usein laskettava palkkien paino. Koska nykyään hitsattuja palkkeja käytetään usein kuumavalssattujen asemien sijasta, tässä tapauksessa portaalin verkkolaskimesta laskettu palkin paino on jonkin verran pienempi kuin varsinainen, koska palkkiprofiiliin lisätään pieni hitsisulake, mutta tämä lisäys on hyvin pieni eikä sitä voida sivuuttaa. Palkkeja laskettaessa käytetään enemmän parametreja kuin muissa valssatusta metallista, sillä on runsaasti erilaisia ​​palkkituotteita. Nämä ovat pääasiassa I-palkkia laajakaistaisia ​​ja perinteisiä palkkeja.

Nauhan perustuksen vahvistaminen

Laskin vahvistaminen-Tape-Online v.1.0

Pitkittäisen, rakenteellisen ja poikittaisen lujituksen laskeminen nauhan perustuksille. Laskin perustuu SP 52-101-2003: een (SNiP 52-01-2003, SNiP 2.03.01-84), oppaasta SP 52-101-2003, Betoni- ja betoniteräsrakenteiden suunnitteluohjeet raskasta betonia (ilman esijännitystä).

Laskin-algoritmi

Rakenteellinen vahvistus

Jos tämä valikkovaihtoehto on valittu, laskin laskee perustan rakentamisen pitkittäisen raudoituksen minimipitoisuuden SP 52-101-2003 mukaisesti. Vahvistettu betonituotteiden vahvuus on vähintään 0,1-0,25 prosenttia betonin poikkipinta-alasta, joka vastaa teipin leveyden tuotetta nauhan työkorkeuden mukaan.

SP 52-101-2003 Kohta 8.3.4 (SP 52-101-2003: n edun analyysi 5.11 kohta, Raskasbetonista valmistettujen betoni- ja betoniteräsrakenteiden suunnitteluohjeet, 3.8 kohta)

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.11

Meidän tapauksessamme vahvistuksen vähimmäismäärä on 0,1% venytetyllä vyöhykkeellä. Koska nauhan pohjalla venytetty vyöhyke voi olla sekä nauhan yläpää että pohja, lujituksen prosenttiosuus on ylempi hihna 0,1% ja hihnan alareunan 0,1%.

Käytettäessä pituussuuntaisia ​​työstötankoja, joiden halkaisija on 10-40 mm. Säätöä varten on suositeltavaa käyttää halkaisijaltaan 12 mm tankoja.

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.17

Suuntaviivat betoni- ja betonituotteiden suunnittelusta raskaasta betonista kappale 3.11

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista, kohta 3.27

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista kappale 3.94

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista kappale 3.94

Pitkittäisen työvaijerin sauvojen välinen etäisyys

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.13 (yhteisyritys 52-101-2003 kohta 8.3.6)

Korvaus SP 52-101-2003 kohtaan 5.14 (SP 52-101-2003 kohta 8.3.7)

Suuntaviivat betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelusta, jotka on tehty raskaasta betonista kappale 3.95

Rakenteelliset liittimet (kutistekestävät)

Betoni- ja betoniteräsrakenteiden suunnittelusta annettujen ohjeiden mukaan kohdassa 3.104 (analoginen opas SP 52-101-2003, kohta 5.16) yli 700 mm: n palkkeihin on raken- nusvahvistus sivupinnoille (2 bar vahvistus yhdellä vaakarivillä). Rakenteen lujituksen korkeuden korkeus saa olla enintään 400 mm. Yhden lujituksen poikkipinta-alan on oltava vähintään 0,1% poikkileikkauspinnasta, joka on yhtä suuri kuin näiden sauvojen välinen etäisyys, puolet nauhan leveydestä, mutta enintään 200 mm.

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskaasta betonista kappale 3.104 (Ohje SP 52-101-2003 kohtaan 5.16)

Laskemalla käy ilmi, että rakennevahvikkeen suurin halkaisija on 12 mm. Laskimessa voi olla vähemmän (8 - 10 mm), mutta silti turvallisuussyistä on parempi käyttää 12 mm: n halkaisijaa.

esimerkki

 • Pohjan mitat suunnitelmassa: 10x10m (+ yksi laakeri sisäseinä)
 • Nauhan leveys: 0,4 m (400 mm)
 • Nauhan korkeus: 1 m (1000 mm)
 • Betonipäällyste: 50 mm (valittu oletuksena)
 • Rebar-halkaisija: 12mm

Nauhan poikkileikkauksen työkorkeus [ho] = Nauhakorkeus - (betonikerros + 0,5 * työvahvistimen halkaisija) = 1000 - (50 + 0,5 * 12) = 944 mm

Alemman (ylemmän) hihnan työhaaran poikkipinta-ala = (nauhan leveys * käyttökalan osan korkeus) * 0.001 = (400 * 944) * 0.001 = 378 mm2

Valitsimme tangon määrän liitteen 1 yhteisyrityksen 52-101-2003 mukaisesti.

Valitsemme osan, joka on suurempi tai yhtä suuri kuin yllä olevassa osassa.

Tuloksena oli 4 halkaisijaltaan 12 mm: n (4F12 A III) lujitustangot, joiden poikkipinta-ala oli 452 mm.

Joten löysimme tangot yhdelle nauhallemme (oletetaan pohja). Ylhäältä saa saman. Yhteenvetona:

Alaviivan hihnan tangot: 4

Yläosan hihnassa olevien vanteiden lukumäärä: 4

Pitkittäisten työtangojen kokonaismäärä: 8

Nauhan pituussuuntaisen työvahvikkeen kokonaispoikkileikkaus = yhden tangon poikkipinta * pituussuuntaisten tangojen kokonaismäärä = 113,1 * 8 = 905 mm2

Nauhan kokonaispituus = Säätöpituus * 3 + Säätöleveys * 2 = 10 * 3 + 10 * 2 = 50 m (47,6 m laskimessa ottaen huomioon nauhan leveyden)

Tangojen kokonaispituus = Nauhan kokonaispituus * Pitkittäisten sauvojen kokonaislukumäärä = 47,6 * 8 = 400m = 381m

Vahvistuksen yhteenlaskettu massa = 1 metrin vahvistus (ks. Yllä olevassa taulukossa) * Vavat yhteensä 0,888 * 381 = 339 kg

Vahvistuksen määrä nauhaa kohden = yhden pituussuuntaisen vahvikkeen osa * sauvojen kokonaispituus / 1000000 = 113,1 * 381/1000000 = 0,04 m3

Arvioitu vahvistus

Jos tämäntyyppinen valikko on valittu, venytetyn vyöhykkeen pituussuuntainen työvahvistus lasketaan SP 52-101-2003: n käsikirjan mukaisesti.

Meidän tapauksessamme kiristetty vahvike asennetaan nauhan yläosaan ja pohjaan, joten meillä on työvahvistus puristetulla ja venytetyllä vyöhykkeellä.

esimerkki

 • Hihnan leveys: 0.4m
 • Hihnan korkeus: 1m
 • Betonipäällyste: 50mm
 • Merkki (luokka) betonista: M250 | B20
 • Rebar-halkaisija: 12mm
 • Armoriluokka: A400
 • Max. taivutusmomentti säätöön: 70kNm

Rb: n löytämiseksi käytämme SP 52-101-2003: n käsikirjan taulukkoa 2.2

Rs: n löytämiseen käytetään taulukon 2.6 etuja SP 52-101-2003: lle

Maksimi taivutusmomentti [M] oli aiemmin löydetty. Löydä se sinun täytyy tietää hajautettu kuorma painosta talon (mukaan lukien säätiö). Näihin tarkoituksiin voit käyttää laskinta: Paino-Home-Online v.1.0

Taivutusmomentin etsintämuunnittelujärjestelmä: palkki joustavalla pohjalla.

Laskelma selkeyden vuoksi tuotamme [cm]: ssa.

Työkappaleen korkeus [ho] = nauhan korkeus - (suojaava betonikerros + 0,5 * vahvistuksen halkaisija) = 100cm - [5cm + 0,6cm] = 94,4cm

Am = 700000kgs * cm / [117kg / cm2 * 40cm * 94,4cm * 94,4cm] = 0,016

Kuten = [117kgs / cm2 * 40cm * 94,4cm] * [1 - apt. juuren (1 - 2 * 0,016)] / 3650kgs / cm2 = 2,06 cm2 = 206mm2

Nyt on verrattava rakenteen vahvistamisen laskentaan ja poikkipinta-alaan (0,1% nauhan poikkileikkauksesta) saadun työvahvikkeen poikkipinta-ala. Jos rakentavan raudoituksen pinta-ala osoittautuu enemmän laskettavaksi, sitten lasketaan konstruktivinen, jos ei.

Vetolujuuden poikkipinta-ala rakenteellisella vahvikkeella (0,1%): 378 mm2

Vetolujuuden poikkipinta-ala laskennassa: 250 mm2

Lopuksi valitaan poikkileikkausalue rakentavalla lujituksella.

Ristivahvikkeet (kiinnikkeet)

Poikittainen vahvistus lasketaan käyttäjän mukaan.

Poikittaistehon standardit

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.18

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.21

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.21

Korvaus SP 52-101-2003 kohtaan 5.23

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.20

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.105

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.106

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.107

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. Lauseke 3.109

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. 3.111 kohta

Ohjeet betoni- ja betonirakenteiden suunnittelusta raskasbetonista. 2.14 kohta

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.24

Yhteisyrityksen käsikirja 52-101-2003 Kohta 5.22

Betonipeite

Käsikirja yhteisyritykselle 52-101-2003 Kohta 5.6

Korvaus SP 52-101-2003 kohtaan 5.8 (betoni- ja betonirakenteiden opas Suunnittelu raskaasta betonista 3.4)

Laske vahvikkeen paino

Vahvistuksen painon laskemiseksi voit käyttää kahta menetelmää. Ensimmäinen on tehdä kaikki laskelmat itse, mutta tässä suoritusmuodossa on tarpeen käyttää GOST-taulukoista otettua tai laskettua useita kaavoja. Toinen vaihtoehto on käyttää laskinta.

Ja niin, kun itse lasketaan, käytetään seuraavia kaavoja:
V = F * L
V on tilavuus;
F on poikkileikkausalue;
L on kehon pituus.
Seuraavaksi sinun täytyy tietää alue:
F = 3,14 * D2 / 4 = 0,785 * D² Missä:
D on halkaisija;
3.14 - tunnettu π.
Ja viimeinen kaava hyvin painavalle 1 m: lle.
M = V * p
Viimeisessä kaavassa p käytetään - tämä on ominaispaino, se vastaa parametriin - 7850kg / m³.

Rebar-painon laskin. Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Teräsbetonia (vahvistavaa terästä) käytetään vahvistamaan betonirakenteita.
Tällä sivulla voit laskea raudoituksen painon ja selvittää, mitkä betoniteräksen halkaisijat ovat.

Rebar-painon laskin

VASTAUS: Rebar-paino on 0 kg

Laskin, kuinka monta metriä vahvistusta 1 tonni

VASTAUS: 0 metriä. (0 tankoa millimetreinä)

Vahvistus on valmistettu GOST 5781-82 "Kuumavalssatun teräsrakenteen vahvistamiseksi. Tekniset tiedot "ja GOST R 52544-2006" Hitsauspalkki, jonka luokkiin А500С ja В500С ovat säännöllisiä profiileja teräsbetonirakenteiden vahvistamiseen Tekniset olosuhteet "

Lujittavan teräksen mekaanisista ominaisuuksista riippuen on jaettu luokkiin A-I (A240), A-II (A 300), A-III (A 400); А-IV (А 600), АV (А800), А-VI (А1000).
Nimikkeessä A500C ja B500C kirjain A tarkoittaa kuumavalssattua tai termomekaanisesti vahvistettua vahvikekaapelia, kirjaimella B - kylmämuovautunutta vahvistettua palkkia, kirjaimella C hitsattu.
Nimikkeessä oleva nimellisarvo ilmoittaa, että sauman vahvuus on pyöristetty N / mm2: ssä. Tuottolujuus on materiaalin mekaaninen ominaisuus, joka luonnehtii jännitystä, jossa muodonmuutos jatkaa kasvua ilman kuormitusta.

Painemittariosat. Mittausmittareiden määrä tonnilta.

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Rebar-läpimitat GOST 5781-82 mukaan

Mitä muuta lukea sivustolla:

Laskin painaa teräskallon ravnopolochny. Painomittarin nurkatasku. Mittarien määrä nurkassa. Metallikulman mitat.

Laskin painokulma teräs epätasainen. Taulukon paino metriä kohden. Mittarien määrä nurkassa. Corner metalli neravnopolochny kokoja.

Domatut.rf - sivusto ammattimaisille rakentajille ja niille, jotka rakentavat omat kätensä. Artikkelit rakennustöiden dokumentoinnin rekisteröinnistä, kokoonpanosta ja ylläpidosta. Esimerkkejä töiden lokien ja teosten oikeasta täyttämisestä. Artikkelit rakentamisen ja asennustyön suunnittelusta ja tuotantotekniikasta. Laskimet materiaalien ja muiden hyödyllisten tietojen laskemiseen ammattimaisille rakentajille ja omistajille.