Kevytrakenteisten lohkojen muurausseinät

Savi-betonilohkojen asentaminen vie suuren osan rakennusten ja rakenteiden seinien aidan tyypeistä. Materiaalin alhaiset kustannukset vähentävät merkittävästi rakennuskustannuksia. Lohkojen sisällä olevat aukot parantavat seinien eristysominaisuuksia ja vähentävät aidojen painoa. Seinät on usein pystytetty vastapäätä tiiliä. Alhaisen kantokyvyn vuoksi sora-seinämiä käytetään alhaisten rakennusten rakentamiseen. Monikerroksisten rakennusten ulkoseinät on valmistettu savi-betonilohkareista, joissa on vuoraus, kun pystysuorat pystysuorat rakenteet ovat teräsbetonipylväät.

Mikä on keramsit-lohko

Sementtibetonin keraamiset betonilohkot valmistetaan kaatamalla nestemäinen liuos erityisiin muotoihin. Nestemäinen seos valmistetaan laajennetun savimaidon (rakeiden osuuden korkeintaan 10 mm), sementtiä (taso 400, 500), hiekkaa ja vettä. Valmistajat tekevät erilaisia ​​lisäaineita liuoksen plastisuuden lisäämiseksi. Tämä on tarpeen seoksen tiheämmän muotoilun muodossa.

Kun seos on asetettu, se pidetään muodossa 7 - 10 päivää. Ensimmäiset 2 päivän lomakkeet säilytetään erityisissä kuivauskammioissa. Sitten kuivaus jatkuu ulkona. Tehdasasennossa liuos asetetaan paineistettuun muottiin.

Standardikappaleet: pituus - 390 mm, leveys - 190 mm ja korkeus - 188 mm. Väliseinät on tehty 390x90x188 mm lohkosta. Pääosin lohkot on tehty onttoa. Void voi olla läpi ja suljettuna. Niiden muodostamiseksi erikoiskammiot lasketaan lomakkeisiin ja sitten raaka-aineet asetetaan.

Kevytyhdistelmälohkojen tyypit

Akselit tekevät erilaisia ​​muotoja. Tuotteissa olevat syvennykset voivat olla sylinterimäisiä, suorakulmioita ja rakoja. Täysikokoisia KB: t ovat myös valmistettuja. Runko-tuotteet ovat kestävämpiä, mutta ne ovat huonompia kuin ontot lohkot niiden eristysominaisuuksien suhteen.

Keramblockin M 50 kantavuus on 50 kg / cm3.

Ennen kuin aloitat seinien asettamisen, sinun on pidettävä useita toimintoja.

Valmistelut

Menettelyn suorittaminen edellyttää valmistelua. Erityisesti valmistetaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • mittauslaitteet - mittanauha, rake-taso, lasertaso, putkilinjat, johdot;
 • lianpyyhkijät, lavat, lapiot, kumimetsät;
 • betonisekoittimet tai säiliöt sekoituslaastin, kauhan;
 • vuohet, metsät;
 • hiomakone leikkaava pyörä, saha;
 • slaydite-lohkot;
 • hiekka, sementti tai kuiva seos, vesi;
 • halkaisijaltaan 8-10 mm;
 • metallivahvistinverkko.

Muurauslaasti

Valmista liuos paisutetun savibetonilevyjen asentamiseksi kahteen versioon: sementti ja hiekka, valmis kuivasekoitus. Valinta vaikuttaa materiaalien kohtuuhintaisuuteen.

Valmis kuiva sekoitus

Sekoituspakkaukseen painotettu askel askeleelta ohjataan kehottamalla toimenpiteiden oikeellisuutta keittämällä muurausmassaa. Kuiva materiaali löytyy aina rautakaupasta.

Seos ladataan betonisekoittimeen ja täytetään vedellä. Kytke sitten sekoituslaite päälle. Vaiheittainen ohje osoittaa, missä määrin ratkaisu on valmis. Pyörivä rumpu toimii, kunnes seoksella on homogeeninen tahnainen massa.

Sementti-hiekkaseos

Rumpusekoittimissa kuorma sementtiä ja hiekkaa suhteessa 1: 3. Lisäämällä vettä asteittain sekoittamalla. Kun muurauslaasti saa halutun muodon, sekoittaminen on valmis. Kokeneet työntekijät tietävät tarkalleen, kuinka paljon vettä täytetään ja kuinka kauan ratkaisu valmistellaan.

Betonisekoittimen puuttuessa tähän tarkoitukseen sopivia säiliöitä käytetään vanha kylpy, kouru ja niin edelleen. Sekoita seos sekoittimella tai lapioon.

Walling

Slaydite-lohkojen asettaminen omiin käsiinsä on kaikkien saatavilla, joilla on vielä vähän kokemusta tästä asiasta. On parempi aloittaa tämä yhdessä kokeneen muurarin kanssa.

Kulmaasetus

Aloita rakentaaksesi KB: n rakenteen kulmilla. Aukkojen kulmakappaleet järjestävät 2 - 3 riviä suunnittelutoimistoa. Ne toimivat eräänlaisina majakkaina seinien rakentamiseen.

Kevytrakenteiset lohkot sijoitetaan kellarikerrokseen, joka on kiinnitetty kellarin tai pohjan vedenpitävyyteen. Laastikerroksen paksuus ei saa olla yli 30 mm.

Seinämän pystysuuntaisuutta ja seinän oikeaa asentoa rakennuksen suhteen ohjataan geodeettisten välineiden, linjaväylien ja soran päällystyspäällysteen avulla. Käytä myös vesitasoa - letku täynnä vettä, jossa on kaksi läpinäkyvää putkea sen päissä.

Ensimmäisen rivin asettaminen

Kulmavyöhykkeiden välillä ne vetävät merkkijonoa talon ympärillä. Saranan avulla voit hallita ensimmäisen muuririvin pystytason tasoa. Kun seinätila on täytetty, kulmat kasvavat ja lanka kiinnitetään uudella korkeudella. Jos seinät on rakennettu erityisellä liimakoostumuksella, CB: n ensimmäinen rivi asetetaan sementti-hiekkaseokseen.

Ensimmäisen rivin asentamisen oikein toteutetaan 2 tai useamman rivin seinien rakentamisen prosessi laadullisesti.

Kevytrakenteisten lohkojen asennus tekniikka

Muuraus sisältää useita tapoja muodostaa seinät riippuen niiden paksuudesta. KB: n aidojen paksuuden perusmuodot:

 • puoli korttelia;
 • lohko;
 • kaksi riviä puoli lohkossa, jossa on ero eristyseristykseen;
 • kaksi riviä puoli lohkossa tai lohko, jossa on eristyksen välinen rako.

Puolet lohko

Seinämän paksuus on yhtä suuri kuin lohkon leveys - 190 mm. Tällainen keraamisten betonilohkojen asennus tehdään yleensä talonrakennusten, apulaitteiden, veneiden ja autotallien rakentamisen yhteydessä.

KB pinoa pitkää sivua pitkin seinän akselia. Leikkaus tehdään riveittäin ja vyötään. Betonikerroksen betonirakenteiden runkorakenteet, jotka on sijoitettu 3 - 5 riviin. Vahvana käytetään metalliverkkoa tai jaksollista teräsvahviketta, jonka läpimitta on 8 - 10 mm.

Seinät on tehty pinoamalla lohkoja, joissa on pitkä osa, joka on kohtisuorassa seinän akselin suhteen. Seinämän paksuus on 390 mm. Kastelu suoritetaan vaihtelevilla lusikoilla (lohkon asema pitkällä sivulla akselin suuntaisesti) ja tychkovyh rivejä (pitkä sivu on kohtisuorassa seinän akseliin nähden). Seinät lämmitetään ulkopuolelta polystyreenillä, puristetulla polystyreeni- tai mineraalivillalevyllä.

Eristeen paksuuden tulisi olla vähintään 50 mm. Vahviverkko asetetaan samalla tavalla kuin edellisessä tapauksessa.

Asettelu kahteen riviin

Seinä on pystytetty kahteen rinnakkaiseen lohkon riviin puoli korttelin päähän. Seinien väliin jää leveys 50-100 mm. Seinien välissä on eristys vaahtomuovista, mineraalivillasta tai polystyreenivaahtopinnoista. Joissakin tapauksissa ontelot täytetään granuloidulla sardidiitti- tai masuunikuurilla. Tämä seinäeristyksen menetelmä on paljon halvempaa kuin levitysmateriaali.

Suunnitelma laajennetun saven seinämän pystytasossa

Joka 3 - 5 riviä yhdistävät seinämät. Samaan aikaan sinun täytyy asettaa vahvistusvyö.

Tämä laskutapa mahdollistaa muurausmateriaalin säästämisen verrattuna vastaavan paksuisen seinän rakentamiseen kuin lohko.

Muuraus edessä tiiliä

Tämäntyyppisen muurausrakenteen valmistusmenetelmä on samanlainen kuin edellä mainittu menetelmä. Vain tässä tapauksessa ulomman seinän roolia leikataan asettamalla vastapäätä tiiliä.

Muurausseinät, joilla on vastakkain olevat tiilet

Viimeistelevien tiilien viimeistely ratkaisee ulkoseinän peittämisen ongelman. Ulkoseinän on oltava puolet tiilenpaksuus. Eri materiaaleista valmistettujen aidojen kaistaleet suoritetaan asettamalla lujittavat silmukat tai lujitustangot jaksollisen profiilin avulla.

Ratkaisun kulutus

Ennen rakentamista sinun on tiedettävä tiettyjen materiaalien tarve. Liuoksen kulutus vaikuttaa merkittävästi sementin ja hiekan hankkimiseen liittyviin kustannuksiin. Suuri määrä rakennusaineiden toimituksia maksaa myös tietyn määrän rahaa.

CB: n muurausseinien laastin määrä riippuu lohkojen välisistä pystysuorista ja horisontaalisista liitoksista ja seinien leveydestä. Saumojen vakiopaksuus on 6-8 mm. Kiinnitys KB liimoihin mahdollistaa saumojen olevan 3 mm ohuempi.

Kun olet laskenut laastin asennuksen kokonaispinta-alan, kerro se sauman keskiakselilla. Hanki sideaineseoksen kokonaiskulutus. Ottaen huomioon sideaineseoksen tahattomat tappiot, liuoksen virtausnopeus kasvaa 7-10%.

Komponenttien ominaispainon ja mittasuhteiden tuntemisella ne määräävät sementin, hiekan, veden tai valmiin liimaseoksen kokonaistarpeen.

Vahvistettu hihna

Riippumatta siitä, minkä tyyppinen muurausrakenne on muotoilutoimistosta, sen on rakennettava vahvistettu betonivyö jokaisen kerroksen seinien yläosaan, joka ottaa kuorman katonrakenteista ja väliseinistä.

Vahvistettu betonihihna tekee korkeudesta 200 - 400 mm. Muotti on kiinnitetty ankkuroitumalla sen sivujen väliin. Lujitushäkki on valmistettu 4 pituussuuntaisesta sauvasta, jonka pituus on 8-10 mm. Pitkittäinen vahvistus on laatikkomainen rakenne, joka on liitetty lanka.

Vahvistettu vyö rakennuksen kehän ympärillä lisää huomattavasti seinän aidojen kantokykyä.

Laajennetuista savielementeistä rakennettu talo on halvempaa kuin tiilestä tai betonista valmistettu rakennus. Lämmöneristysominaisuuksiensa ansiosta savi-aidat lisäävät rakennuksen lämpöä tehokkaasti.

Vahvistettu betonilevyt

Kaikkien muurauslauta vaatii lisävahvistusta. Sadesulsketabletit, joiden vahvistaminen suoritetaan erityisellä muurariverkolla, eivät myöskään ole poikkeus. Ristikkoa käytetään lohkojen lisäsuojaukseen, mikä lisää tukiseinämän stabiilisuutta suojatakseen muurausta halkeilulta. Vahvistaminen pitkän seinän rakentamisen aikana on erityisen tarpeellista sen vakaudelle. Verkon valmistukseen tarkoitettu materiaali on viira Ø 3-5 mm. Korotetaan samalla langalla käytettävien poikittaisten hitsattujen nivelsiteiden korkeus. Liimapohjainen rakenne ei ole kovin stabiili, joten tämä asennus vahvistetaan käyttämällä liimaa leikkaamalla uria lohkoissa. Claydite-betoni sopii helposti, eikä tämä tekninen vastaanotto aiheuta ongelmia. Kätevästi leikattu ura seinämähaulla. Jos erikoistyökalua ei ole, voit käyttää hiomanauhaa tai pyörösahaa.

On mahdotonta sijoittaa välilevyjä tai muita päällekkäisiä levyjä suoraan sardeldi betonille - paikallinen kuormitus voi ylittää lohkojen suurimman sallitun nopeuden, koska lohkot eivät siedä pistekuormaa. Jotta paine tasaisesti jakautuisi paisutetulle savi seinälle, on välttämätöntä heittää betoniteräksen 10-20 cm korkeudelle. Jos aiot päällystää julkisivun tiilillä, panssarointivyö on asetettava korkeudelle, joka vastaa 2 riviä tiilimuurausta. Jotta uunien eristysominaisuuksia ei loukata, on suositeltavaa käyttää lisäeristeitä polymeerimateriaaleista. Kun rakennetaan myös laajennetun saven seinämiä, jää kylmäsiltoja.

Muurausrakenteiden vahvistaminen sardeldi-betonilohkoista Keski-Venäjällä on joitain eroja. Talvet eivät ole kovin vaikeita, seinien paksuus vaihtelee 30-40 cm: n välillä, 30 cm leveät armopoyat sopivat niille. Laattoja varten tämä riittää, jäljellä olevat senttimetrit on täytettävä eristämällä, asetettu ulkopuolelta ennen edessä. Joskus monoliittiset armopoyat korvataan paremmalla budjetoidulla vaihtoehdolla - erityisesti tiilistä, jos päällekkäisyyksien tulisi olla puupalkkeja.

Asennusmenetelmät lohkoseinämille

Seinien asentamista on kolme päämenetelmää.

1. Ensimmäinen menetelmä:

 • Sisäkerros - kipsi lohkon sisäpinnalle (ilman ristikkoa).
 • Laakerin seinään vuorattu 590 x 290 x 200 mm kevytyhdistelmällä.
 • Seuraava kerros on valmistettu eristemateriaalista (mineraalivilla tai polystyreenivaahto) enintään 100 mm: n paksuiseksi ja lämmönjohtavuuskerroin 0,035 W / m / C

2. Toinen vaihtoehto:

 • Sisäkerros - kipsi sardeldi-betonilohkon sisäpinnalla (ilman verkkoa).
 • Laakerin seinämä koostuu muurattuun "muokkaukseen" muurattuihin betonilohkoihin 390 x 190 x 200 (yleisesti ottaen laakerin seinämän paksuus on 400 mm).
 • Eristys (laajennettu polystyreeni tai mineraalivilla) 50 mm paksu. Lämmönjohtavuuskerroin 0,05 W / m ˚
 • Sisäkerros on lohkon sisäpuolen stukki. Joissakin tapauksissa se korvataan hyprokilla.
 • Laakerin seinään on sovitettu onttoja kevytrakenteisia lohkoja 590 x 290 x 200 mm (laakerin seinämän kokonaispaksuus - 600 mm). Voiteet on täytetty eristyksellä, esimerkiksi polystyreenivaahtomuovilla.
 • Sementtibetonilohkolle levitetään kerros kipsiä.

Kolmikerroksiset lohkoseinät

Hyvin testatut sardelliittibetonilohkot, joiden vahvistaminen suoritetaan kolmikerroksisessa seinässä. Täällä ensin arvostetaan tiilen korkea eristysominaisuuksia. Rakenteen mukaan erotetaan lohkojen tai tiilien sisäinen ja ulkoinen seinämä, jonka välissä suojaava eristävä kerros asetetaan. Seinät yhdistävät lujitustangot, antavat koko rakenteen riittävän lujuuden ja lämmönkestävä kerros säilyttää lämmön rakennuksessa. Se valitaan rakennuspaikan ilmasto-olosuhteiden, eristystyypin ja rakennusten seinien paksuuden mukaan. Kolmikerroksisissa seinissä vedenpitävyys on myös tärkeä asia.

Rakentaminen sandwich seinät käyttäen betonilohkoja soluja, samoin kuin yhdessä yksinkertainen tiili. On tärkeää ottaa huomioon eri materiaalien, erityisesti vierekkäisten kerrosten, yhteensopivuus, antaen heille tarvittavan höyryläpäisevyyden. Yleiset säännöt:

 • Tiheämpi materiaali sijoitetaan paneelin sisäpintaan ja huokoisempi - ulkopuolelta. Ilma ja vesihöyry tässä yhdistelmässä liikkuvat vapaasti.
 • Jos sisäseinä on suurempi kuin ulkoseinä, se pitää talon lämpimänä.

Vihjeitä vahvistetuille savimaaleille

Slaydite-lohkojen muurauksen vahvistamisella on omat ominaispiirteensä. Kun päällekkäisyydet tehdään puupalkkeihin, panssaroidut vyöt asetetaan lohkojen päälle asetetuista kiinteistä tiilistä. Ne vahvistavat rakenteen paitsi verkon avulla - pystysaumat täytetään nestemäisellä liuoksella. Armeija samanaikaisesti käyttäen Ø 8-10 mm, sauman leveys jopa 12 mm.

Seinän asentaminen alkaa kulmalla, joka ohjaa pystysuoran tason ja seinän nollaa vaakasuoraan asentoon. Pystysuuntaisten saumojen leviämistä tarvitaan. Lusikan ja rintareunojen suhde riippuu paksuudesta. Jos seinään sopii yksi laajennettu savi-lohko, tulee yksi tychkovy 3 lusikan riviä. 3-4 riviä päälle täysin vuorattu lohko rivi pinossa vahvistusta päälle. Vahvistusta varten etäisyys on 50-60 cm (sauvojen välissä ja seinän reunasta). Yhdessä sauma asetetaan 2 tankoa.

Normaali huoneen lämpöeristys edellyttää vähintään 550-600 mm: n ulkoseinien paksuutta, joten pystysuuntaisten liitosten yhteenlaskuttaminen riittää. Kun moniligaatio tehdään 3-4 riviä kohden. Jos käytetään vahvistusta, ei tarvita panssaroidun hihnan käyttöä. Lattialaatat asetetaan sementti-hiekkalaastiin. Lohkokappale on pystytetty rinnakkain tiilikuoren kanssa. Sisäseinän ja vuorien sidontaan käytetään teräsnauhan Ø 4-5 mm teräsverkkoa tai vahvistusverkkoa, joskus lujittavia lasikuituja.

Seinien rakenne, jossa on laajennettujen savibetonilohkojen lujitettu muuraus, ei eroa paljon tiilien, vaahtojen ja keraamisten levyjen asennuksesta. On tärkeää valita sardeldiittibetonipaksuuden paksuus, koska lämpöeristyksen säästöt aiheuttavat kustannuksia terveyden parantamiseksi.

Armopoyas - mitä se on ja onko se tarpeen sardeldi-betonilohkoille

Nykyään rakennusteollisuudessa, rakennusten pystyttäminen usein käyttää tiili- tai laajennettuja savibetonimateriaaleja. Vahvistettujen hihnojen järjestäminen antaa ne voimaa ja haluttua vakautta. Yritetään selvittää, miten rakentaa ja vahvistaa seiniä halpoja sardeldi-betonilohkoja. Tällaisen materiaalin käyttö ei tarkoita erityisiä taitoja ja laitteita, joten usein valmistajat toimittavat korkealaatuisia rakennusmateriaaleja markkinoille. Itse asiassa sardeldi on savi polttamisen jälkeen, joka koostuu vedestä, betonimassasta, hiekasta. Mutta tarvitsemme armopoyat laajennetuille savielementeille?

Miksi tarvitset armopoyat

Se on kiinteä nauha betonista. Panssaroituja hihnoja laajennetuilla savielementeillä on asetettu mihinkään päällekkäisyyteen siten, että kuorma jakautuu tasaisesti ohjauspaikoilta. Lisäksi vahvistettu hihna ei salli lohkojen siirtymistä pois, mikä antaa koko rakenteen jäykkyyden ja kestävyyden ympäristöön kohdistuvien kielteisten vaikutusten vuoksi. Kranaatinheitinbetonilevyjen varsihihna ei salli muurausrivien muodonmuutosta maaperän kutistumisprosessissa.

Lohkoille on tunnusomaista huokoinen rakenne. Materiaali pystyy säilyttämään täydellisesti lämpöenergian, sitä pidetään ympäristön kannalta turvallisena, vastustaa kemiallisia koostumuksia ja luonnonilmiöitä.

Laajennettu savi kestää kosteutta ja syövyttäviä ympäristöjä, minkä tahansa materiaalin voi käyttää sen viimeistelyyn.

On kuitenkin huomattava haittapuoli - pystysuoran kuorman alla, muuraus voi hajota. Tästä syystä jo seinien rakentamisprosessissa ne on lisäksi vahvistettu, niissä on lujittavia sauvoja ja erikoisverkko lohkareiden välisten laajennetun savimaisen betonilohkon muuraukseen.

tarvikkeet

Sementtiseinien betonien vahvistamiseksi tarvitset:

 • metalliverkko rakennustöihin. Asetettu vaakasuoralle muurausliitokselle;
 • 8-10 mm halkaisijaltaan vahvistava sauva. Se asetetaan pystysuuntaisiin saumoihin;
 • tarvittava määrä kevyää kerrostumalamateriaalia rakentamiseen;
 • sementtilaastit tai sementti-hiekkaseokset;
 • betonipaino tai kiinteä tiili - lujitushihnan laitteelle;
 • eristysmateriaalit lämpöeristyskohteisiin.

Lisäksi, jotta työ onnistuu onnistuneesti, huolehdi työkaluista:

 • Bulgarian kanssa levyillä, joilla on timanttipinnoite;
 • seinävaijeri tai pyörösaha;
 • rakentamisen taso;
 • romahtamaan;
 • vasara, lasta, pora;
 • hitsaus kone;
 • liittimet 4 mm.

Työn suoritus

Niiden huokoisuudesta johtuneet lohkot reagoivat huonosti pistekuormiin. Tästä syystä sardeldi-betonilevyjen muurausrakentaminen on tuotannon välttämättömyys. Keskimääräinen armopoyojen korkeusarvo on kymmenestä 20 senttimetriin. Leveys tekee lohkon koon tai hieman vähemmän. Sisennys voi olla hyödyllinen eristekerroksen tai verhouslaitteen osalta.

Muottien korkeuden tulee olla yhtä suuri kuin tuleva hihna.

Suojukset kiinnitetään lisäksi poikittaisilla kiinnittimillä yhden metrin välein. Voit täyttää ne useammin, jotta levyt eivät hajoa betonin painon alla.

Prosessin järjestäminen armopoyas talossa laajennettu savi betonilohkot koostuu kolmesta vaiheesta:

 1. Muotti. Tätä varten sinun on valmisteltava levyjä levyjen ja palkkien valmistukseen, joiden avulla voit tehdä ristikkoliitoksia muottirakenteesta, ruuveista ja nauloista, joita käytetään kokoamaan ja kiinnittämään levyt seinille. Muovilevyjä valmistellaan ja kiinnitetään seinien molemmilla puolilla itsepuristusruuveilla.
 2. Kehys. Metallitankojen mitat määräytyvät lohkomateriaalin välisten saumojen paksuuden perusteella. Lisäksi on odotettava odotettavissa olevia kuormitusvaikutuksia. Jos talo on rakennettu kiinteälle maaperälle ja alue ei ole vaarallinen seismisessä mielessä, rakentajat ovat vain "tikkaita". Mutta kun kuorma on merkittävä, on suositeltavaa valmistaa vahvistettua suuntaissärmiötä. Kehyksen valmistelu, tasainen vahvistaminen sallitaan poikittaiselementteihin ja rei'itetty pino pituussuunnassa. Nippu suoritetaan leikatulla langalla, jonka paksuus on 1,2-1,6 mm. Luoduista ponnisteluista saatu ohut materiaali puhkeaa, ja paksuilla materiaaleilla syntyy tiettyjä vaikeuksia. Jokaisen lujitushihnan solmussa tarvitaan 30-50 senttimetriä neulomateriaalia. Nyt on selvää, kuinka tehdä armopoyat sardeldi-betonilohkolla. Runkopohja asennetaan paikoilleen niin, että kun se on koottu, älä nosta raskasta rakennetta. Asennusprosessissa on otettava huomioon, että metallipohja on kaadettava kokonaan betoniin. Rungon tangot eivät saa ulottua pinnalle. Valmis kehys altistetaan jalustaan ​​niin, ettei sen pohja pääse kosketuksiin lohkomateriaalin kanssa.
 3. Kaatamalla. Tämä vaihe täydentää laitteen armopoyat. Betoni on valmistettu itsestään tai ostettu valmiiksi. On suositeltavaa määrittää seoksen tarve siten, että se täyttää koko hammashihnan kerrallaan. Muutoin nauha ei toimi häiriöttömästi, ja se on huonompi täyttää tehtävänsä. On todennäköistä, että risteyksissä esiintyy halkeamia raskasta kuormitusta tai maaperän kutistumista. Vahvistettu betonihihnan tarttumisen parantaminen lohkomateriaalilla kynnet lyö seinään tai lanka vedetään. Valmistettu metallikehys, joka sijaitsee muottipesässä, kaadetaan betonimassaa. Seoksen täyttöprosessissa on särkynyt niin, että ilman tyhjät eivät jää. Muottiin kaadettu liuos tasoitetaan. Muutaman päivän kuluttua muottipaneelit voidaan poistaa.

Sisäseinien ja verhousmateriaalien niputtamiseen käytetään vahvistavaa verkkoa.

Tiilihihna

Pitääkö meidän vahvistaa kevyitä kerrostumia, kun rakennuksen on suunniteltu päällekkäin puupalkkeihin? Kyllä, ja tässä tapauksessa ne käyttävät kiinteää tiiltoa, joka on sijoitettu lohkon riviin. Vahvikkeille ei saa käyttää ainoastaan ​​verkkoa vaan myös nestemäistä liuosta, joka on täytetty pystysuorilla liitoksilla.

Seinien rakentaminen alkaa kulmista, tarkastaen säännöllisesti rakennuksen pystysuuntaisuuden ja seinien "nollareikit". Varmista, että sidokset ovat pystysuuntaisia. Lavan ja päisteiden rivien väliin tulisi antaa seinien paksuus. Jos se on yksi lohko, neljäkymmentä senttiä, sitten joka kolmas lusikka rivi, yksi tychkovyy asetetaan. Sen jälkeen levitetään vahvistusvahvistus.

Ankkuri on sijoitettu 500 - 600 mm: n etäisyydelle seinien reunasta ja palkkien välistä. Luotettavan lämpöeristyksen aikaansaamiseksi seinien on oltava vähintään 60 cm paksuisia ja pystysuorat liitokset on sidottu yhteen riviin. Monirivisen ligamentin tapauksessa tällaiset manipulaatiot suoritetaan joka kolmesta neljään riviin.

Aineelliset erot

Laajennetun saven lohkojen valinta on suositeltavaa punnita ne ja määrittää suunnilleen tiheyden. Tuotannossa tehdas käsityö eroaa muotoja. Laatu tuote on erilainen kiilamaiset parametrit.

Claydite vastustaa täydellisesti kosteutta, minkä jälkeen kaikki viimeistelyaineet levitetään pinnalle. Laite ei pala, se pitää huoneen lämpimänä. Lohkoseinien laitteessa ratkaisu on tallennettu, työn suorituskykyä vähennetään. Materiaali on helppo käsitellä.

johtopäätös

Joten, on tarpeen vahvistaa laajennetun savibetonilohkareiden asentamista? Vastaus on yksiselitteinen - kyllä. Samalla rakennuksen viimeistelyn aikana on kiinnitettävä erityistä huomiota järjestettyjen armopoyojen säätelyyn. Se talvella on kylmä, ja koko esine uhkaa jäädyttämistä.

Rakennuttajat eivät useinkaan tee valetun tai tiilenrakennusta lohkoseinien päälle.

Tällöin kuormitus tuhoaa materiaalin huokoisella rakenteella. Tästä syystä enimmäismäärien ja ristikkorakenteiden aiheuttaman vakavuuden suositellaan jakautuvan uudelleen. Ja keramiittibetonivastamateriaali tässä tapauksessa ei ole poikkeus sääntöstä.

Kun valitset materiaalin, suosittelemme teollisuuslaitteiden valmistusta. Vain niillä on tarvittava voima käytettäväksi seinien rakentamisessa.

Slaydite-lohkojen vahvistaminen

Nykyaikaisessa rakentamisessa seinien rakentamisessa käytetään usein tiilen tai laajennetun savibetonin lohkoja. Vahvuutensa ja vakautensa vuoksi käytettiin vahvistavaa muurausta. Tässä artikkelissa tarkastelemme suhteellisen halvan materiaalin laajennetun savirakenteiden seinien rakentamisen ja vahvistamisen salaisuuksia. Tämän materiaalin lohkot eivät vaadi erityisiä teknologioita ja laitteita tuotannossa, joten monet rakennusyritykset "heittävät" tavarat markkinoille ilman parhaita ominaisuuksia.

Ceramsite-betonilohkot ovat itse asiassa poltettua savea, joka sisältää edelleen hiekkaa, vettä ja betonia, minkä vuoksi niillä on suhteellisen alhainen hinta. Laatupisteissä on kiilamainen muoto.

Kuvaus sardeldi-betonin elementeistä

Kun valitaan sardeldiolohkoja, on suositeltavaa punnita ne ja laskea likimääräinen tiheys. Tehdas käsityöstä voidaan erottaa muodossa: korkealaatuinen tuote on kiilamaisen muotoinen. Saviodilohko on hiekan, veden, erikoissavellan ja betonin seos. Itse asiassa se on palanut savi, joten sen rakentaminen on halvempaa kuin mistä tahansa muusta materiaalista.

Betonirakenteiden vahvistaminen, joka on valmistettu metalliverkosta, joka estää lohkojen leviämisen.

Laajennettu savi kestää kosteutta ja kemiallisesti aggressiivisen ympäristön vaikutuksia, minkä jälkeen sitä voidaan käyttää minkä tahansa materiaalin viimeistelyyn. Se ei pala ja lämpiää hyvin. Uusien sardelliittibetonielementtien muurausseinät ovat samanlaiset kuin ne, jotka rakentavat ne tiilestä, mutta tämä säästää laastia ja vähentää rakentamisen aikaa. Toisin kuin tiili (jossa haketus vaatii), laajennetun savibetonilohkon tarpeettomia elementtejä voidaan helposti sahata tarvittaessa.

Muurausvahvistusta valmistetaan sardeldiittibetonilevyjen lisäämiseksi, mikä lisää tukiseinien vakautta ja suojaa niitä halkeilusta. Esimerkiksi pitkän rakenteen rakentamisen aikana raudoitus on yksinkertaista sen vakauden kannalta. Rakennettaessa laajennettuun saviin tehtyjä seiniä on tarpeen jättää kylmä sillat. Polymeerimateriaaleja käytetään usein lohkojen lämpöeristykseen.

Saumojen vahvistaminen tehdään metalliristikon avulla (ristikon korkeus kasvaa saman viiran hitsattujen poikittaisten nivelsiteiden ansiosta), joten ne leikataan liimalla leikkaamalla uran lohkoihin.

Tämä toimenpide suoritetaan seinäseurannalla, mutta jos ei ole, niin voit käyttää murskainta tai pyörösahaa. On mahdotonta asentaa suoraan kerroksia tai muita kerroksia betonielementteihin. On tarpeen asentaa siirtymäkausi.

Betoniyhdistelmät seinille

Lohkot erittäin huonosti sietää pistekuormaa. Tällaisissa tapauksissa, jotta se voidaan levittää tasaisesti laajennetun savibetoniseinämän päälle, asennetaan monoliittinen betonisuojavyö, jonka korkeus on 10-20 cm. Jos suunnitellaan lisää tiililinkaa, niin tämä vyö tehdään 2 riviä tiilimuuraukseen.

Monoliittinen betonivahvistin varmistaa taakan tasaisen jakautumisen laajennetun savibetonilohkon seinästä, joka ei siedä pistekuormaa.

Betoniyhdistelmä on huolellisesti eristetty, jotta se poistaa lämpökuvan. Venäjällä talon normaalin lämpöeristyksen omaavien paisutettujen betoniseinien paksuus valitaan vähintään 250 mm: iin (tavallisesti se on 300-400 mm). Siksi armopoyas on valettu leveys 25-30 senttimetriä. Loput tilasta on täynnä eristäviä materiaaleja ulkopuolelta ja lisäksi viilutetaan.

Jos päällekkäisyys tehdään puupalkkeihin, panssaroidun vyön on valmistettu kiinteistä tiilistä, jotka on asetettu sardeldiitti-betonipintojen päälle. Voidaan vahvistaa paitsi silmäkokoa myös näiden pystysuorien liitosten täyttämistä nestemäisellä liuoksella. 8-10 mm: n halkaisijaltaan käytetään muurausleveyden korkeintaan 12 mm.

Seinän asentaminen alkaa kulmista, koko ajan, kun tarkistetaan tällaisten arvojen taso kuin pystysuorassa (90 astetta) ja rakenteessa olevan seinämän horisontaalisen sijainnin. Pystysuuntaiset ompeleet on yhdistettävä. Lusikan ja rintareunojen vuorottelu riippuu seinämän paksuudesta. Esimerkiksi, jos se asetetaan yhteen lohkoon laajennettua savea (400 mm), sitten aina joka kolmas lusikka laita yksi porsaan. Sitten vahvistetaan lujittamalla 4 tai 3 riviä asettamalla se päälle täysin vuorattu rivi laajennettuja savibetonilohkoja.

Vahvistuspalkkien välinen etäisyys on 50-60 cm sekä seinän reunasta että palkkien välistä. Yhdessä sauma on kaksi tankoa. Koska huoneen normaalin lämpöeristyksen vuoksi näiden ulkoisten seinien paksuuden tulisi olla vähintään 550-600 mm, suoritetaan yleensä pystysuuntaisten saumojen yhden rivin ligaatio. Jos tarvitset moniligaation, se tehdään joka neljäs tai kolmessa rivissä. Käytettäessä ei tarvita lujitemuotoja. Lattialaatat asetetaan sementti- (sementti-hiekka) laastiin.

Jos haluat leikata lohkon, käytä yleisesti käytettyä hiomakoneella timanttisylinteriä (halkaisija 230 mm). Tiililattialla pystytettyjen lohkojen rakenteet. Sisäseinän ja päällysteen sidosta varten käytetään 4-5 mm: n teräsputken tai (harvemmin) lasikuituvahvisteisten saumojen teräsverkkoa tai vahvistusverkkoa.

Materiaalit ja työkalut

 1. Rakentamaton metalliverkko (vaakasuoraan muuraukseen).
 2. Vahvistin kaliiperi 8-10 mm (käytetään pystysuuntaisten liitosten vahvistamiseen).
 3. Vaadittu määrä kevyitä yhdistelmälohkoja.
 4. Sementti- tai sementtimekkiliuokset.
 5. Betoni- tai corpulent-tiilet (for armopoyas).
 6. Lämmöneristysmateriaalit.
 7. Bulgarian kanssa timanttilevy (halkaisija 230 mm).
 8. Strobe cutter tai pyörösaha.
 9. Viivain - taso.
 10. Romahtamaan.
 11. Terät, vasarat, pora.
 12. Hitsauskone.
 13. 4 mm: n halkaisijaltaan teräspalkki (vuorauksen vuoraukseen).

Sovirautabetonin uusien lohkojen seinien käyttäminen käytännössä ei ole erilainen kuin tiilien, vaahtojen ja keraamisten paneelien asentaminen sisäisiin tyhjiöihin. Jos haluat, voit tallentaa kaikki edellä kuvatut työt omilla käsillänne, tietenkin, jos sinulla on taidot ja oikea työkalu. On vain otettava huomioon, että venäläiselle ilmastolle on toivottavaa valita sopiva paksuus laajennetuista savibetonilohkoista. Tätä ei ole suositeltavaa säästää, muuten ohutseinien huono eristys aiheuttaa terveydellisiä ongelmia.

Askel askeleelta ohjeet sardelliittibetonielementtien asettamisesta omiin käsiisi

Tällä hetkellä laajennetun saven lohkot ovat hyvin yleisiä rakennusmateriaaleja, joita käytetään laajasti äänieristettyjen seinien, ulkoseinärakenteiden ja rakennusten eri tarkoituksiin. Jokainen voi tehdä kevyiden yhdistelmälohkojen omat omat kädet. Vaiheittaiset ohjeet helpottavat tätä työtä.

Valmistelu työstä

Ennen kuin aloitat savielementtien asettamisen, sinun on tutkittava huolellisesti käsikirja yksityiskohtaisilla ohjeilla. Ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista on valmistelutyötä. Se koostuu kaikkien käytettävissä olevien työkalujen, työkalujen ja materiaalien valinnasta, mukaan lukien:

 1. Taso sileä muuraus.
 2. Rakennus Ruletti.
 3. Johto-prichalku.
 4. Nestemäisten koostumusten säilytyskapasiteetti.
 5. Lastaa.
 6. Tyhjäksi.

Älä myöskään toimi ilman vasaraa, jossa on kumikahva, kulma, tilaus ja hiomakone. Sinun on silti hankittava verkko vahvistamiseksi. Jos kotitehtaassa ei ole kumivasaraa, sinun on mentävä rakentamisen hypermarkettiin ja ostettava instrumentti, jonka paino on enintään 1 kg. Hiomakoneelle hankitaan ympyrä, jonka halkaisija on 230 mm.

Tulevan rakenteen vahvistamiseksi on suositeltavaa ostaa muurausverkkoa laajennetuille betonilevyille tai vahvisteille. Säiliöissä, joissa liuosta säilytetään ja sekoitetaan, on valittava kätevät ja tilavat astiat.

Kiinnittämisen kannalta välttämätön materiaali on sideaine. Koska on tavallista käyttää valmistettua liuosta tai liimaa. On huomattava, että tällaisten raaka-aineiden kulutus on useita kertoja alhaisempi kuin tiilien asettamisen yhteydessä, sillä yksi sardeldi-lohko voi korvata 7 keramiikkaa.

Jos käytetään laastia, on käytettävä 3 osaa louhoshiekkaa 1 osaan sementtihiekkaa. River-vaihtoehto tällaisiin tarkoituksiin ei ole sopivaa. Seoksen plastisuuden lisäämiseksi on parempi käyttää pehmitintä. Säiliön pohjalle sijoittamisen estämiseksi ei-toivottua hiekkaa sekoitetaan seoksen läpi mahdollisimman usein.

Käytettäessä erityistä liimaa on otettava huomioon, että noin 40 kg yhdistettä tarvitaan seinän kuutiota kohden. Sakeus on laimennettu etukäteen vedellä ja muuraustyöt aloitetaan vasta pinnan perusteellisen tasaamisen jälkeen. Pohjaan asetetaan kaksi ruberoidikerrosta, jotka antavat suurimman suojan kosteuden läpäisyä vastaan. Viimeinen kerros koostuu laastista ja pienestä määrästä kalkkia. Sen paksuus ei saisi ylittää 30 millimetriä. Liima asetetaan vain toisesta rivistä.

Asetteluominaisuudet

Laajennetuilla savielementeillä on erityinen rakenne, joka tekee niistä näyttävän lasten suunnittelija. Ja vaikka materiaalin koko on suurempi kuin tiilet, sen paino on paljon pienempi, mikä takaa muuraustyön maksimaalisen mukavuuden ja nopeuden. Rakenna seinää, joka kulkee kulmasta ja esivalmistaa ensimmäisen rivin. Samanaikaisesti sisäiset väliseinät on järjestetty ulkoisiin väliseinämiin ja kylmäsiltojen ulkonäön estämiseksi rakenteen pää on erotettu vaahtomuovin suorakulmion avulla. Tämä toiminta toteutetaan vain ulkoseinärakenteille.

Ensimmäisen rivin asettamisen jälkeen sinun on tarkistettava uudelleen pinnan litteys. Voit tehdä tämän käyttämällä rakennustasoa.

Aloittelijat ja kodin ammattilaiset usein yksinkertaistavat tehtävänsä etsimällä erilaisia ​​askel-askeleelta ohjeita ja vinkkejä keräämään savi lohko. Ja jos puhumme toisen rivin asennuksesta uusien lohkojen avulla, ratkaisu on tasoitettava tasaisen kerroksen saamiseksi. Sitten rakenne rakennetaan seuraavan lohkon reunaan jabottomalla, jolloin jäljelle jäävä viisi senttiä.

Sementin tai liiman laastin tulee näkyä pystysuuntaisen liitoksen alueella. Tämän saavuttamiseksi riittää, että kiinnität saveaulan paikkaan, jossa se asennetaan tulevaisuuteen. Kiinnitys tapahtuu kumivasaralla, joka auttaa kohdistamaan rakenteet vaakasuoraan viivaa pitkin. Optimaalinen nivelpaksuus on 7 mm sementtilaastille ja 3 mm liimalle.

Jos saumat ovat liian paksuja, niin tiilen lujuus vaarantuu. Toisaalta, jos paksuus on liian pieni, lohkoa ei kiinnitetä kunnolla ja alkaa muuttua ajan myötä. Ennen kuin jatkat, sinun on varmistettava, että sauma on tehty oikein. On tärkeää, että tämä aika on aika ennen ratkaisun koventamista.

Tyypit

Jos käytät kevytrakenteisia lohkoja, seinät ovat mukavampia ja nopeampia kuin tiilien tapauksessa. Mutta jotta lopputulos täyttää alkuperäiset odotukset ja seinärakenne on laadukasta, sinun on löydettävä sopiva yhteinen muunnos. Nykyaikaiset rakentajat käyttävät tällaisia ​​saumoja:

 • jätteessä;
 • kirjailtuja;
 • kovera;
 • vpodrezku;
 • kirjailtu kupera.

Jos aiot kipata seinää, lohkot asetetaan sauman avulla jätteeseen. Tämän tyyppistä on tunnusomaista se, että reunojaan saumoja ei ole täytetty 8 mm: iin. Jos puhumme etuseinistä, on suositeltavaa käyttää saumaa viimeistelyyn.

Lämpökapasiteettia kasvatetaan pinomalla kaksi riviä lohkoa. Myös tämä lähestymistapa vaikuttaa seinän paksuuteen, mikä tekee siitä suuremman. Lämpöeristyksen jälkeen rakennus on suojattu äärimmäiseltä pakkaselta. Asennuksen haittoihin kuuluu lohkojen kulutuksen lisääntyminen ja merkittävät työvoimakustannukset.

Rakenteen vahvistaminen

Estetyt savibetonilohkojen seinämärakenteiden asteittainen tuhoutuminen on tarpeen vahvistaa vahvistusvyöllä. Tee näin 10 mm: n vahvistus- tai muurausverkko. Tällöin tangot sijaitsevat joka 3. krs: ssa, asettaen lujituksen urien päälle riviin. Sen jälkeen laita liuos ja pinoa seuraava rivi. Pitkittäisen vahvistustekniikan käyttö takaa maksimaalisen luotettavuuden ja vastustuskyvyn kaikenlaisiin vaikutuksiin.

Sinun on myös muistettava pukeutumisesta tychkovogo ja spoony riviä. Ovia ja ikkunoita varten on tehty U-muotoisia betonituotteita. Lisälaitteelle otetaan vahvistus. Jotkut rakentajat uskovat, että on mahdotonta käyttää vahvistusrakenteita vahvistamaan savi-betoniseinien ja -rakennusten seinämiä, mutta tämä on virheellinen lausuma. Seuraavassa vaiheessa tapahtuvan oppaan jälkeen ja ottaen huomioon tulevan työn tärkeimmät ominaisuudet, on mahdollista varmistaa huoneen korkea luotettavuus ja kestävyys.

Viimeistelemällä muuraustyöt voit käyttää U-muotoisia lohkoja, jotka ovat välttämättömiä elementtejä vahvojen betonivöiden järjestelyyn. Usein tällaista materiaalia käytetään kiinnittämään ruohonleikkuri laajennettuun savibetoniin. Tällainen solmu esitetään puupalkin muodossa, joka on asennettu seiniin ja joka takaa tasaisen kuormituksen kattorakenteesta, tuulen ja lumen vaikutuksista.

Kierretut sauvat asennetaan kahden metrin välein yläosasta. Niiden on oltava 6 cm korkeudella palkin poikkileikkauksen yläpuolella. Reiät on valmistettu tangon rakenteesta näiden pulttien asettamiseksi, jonka jälkeen sähkölevy on kiinteä. Se on kiinnitetty muttereilla ja aluslevyillä.

Säätiön rakentaminen

Jos puhumme savielementtien rakentamisesta, tulevan työn menestyksekkäälle toteuttamiselle on laadittava muutamia keskeisiä työkaluja ja materiaaleja. Näitä ovat:

 1. Rulettia.
 2. Aluksella.
 3. Lapio.
 4. Betonisekoittimet
 5. Tasolla.
 6. Lämmöneristys- ja vedeneristyskomponentit.
 7. Tyhjä astia.
 8. Vahvistinverkko.

Tulevaisuuden rakentamisen tulisi olla esivalmistettua tyyppiä. Aluksi on kaivettu pieni kaivanto tai kaivanto aiemmin valmistetun hankkeen mukaan. Syvennyksen mitat pitäisi olla hieman suurempia kuin lohkojen koko.

Kaivannon pohjalle on sijoitettu hiekkaa, joka on varovasti kaatunut. Ylhäältä luo konkreettinen tyyny, asettamalla lohkot edellä kuvatun tekniikan mukaisesti. On parempi aloittaa työ kulmista, tekemällä siteet.

On myös tärkeää huolehtia apuvälineiden tekemisestä. Tuotteet muodostavat panssaroidun vyön, joka on esillä vahvan monoliittisen betonikerroksen muodossa. Tämä materiaali yhdistää ylemmät lohkot ja antaa halutun jäykkyyden.

Ulkopuoliset sivuseinät tiiviisti suljettu vedeneristyskerros. Jos rakennuksessa on kellari, sinun on myös huolehdittava lattiapalkkeihin. Valmistuksen päätyttyä se täyttää edelleen pohjan.

Savielementin mitat

Huoneen tarkoituksesta riippuen saven lohkojen koko voi olla erilainen. Seinien rakentamisen yhteydessä vähimmäisparametrien on oltava vähintään 90x190x188 mm. Suurin mitat ovat 390x190x188 mm. Voit myös käyttää väliarvoja, jotka ovat yhtä suuret kuin:

Alkeistason kodinrakentajat ovat usein kiinnostuneita siitä, miksi on tarpeen valita sellaiset ei-vakioiset koot laajennetun savibetonilohkojen kanssa. Tämä on tehtävä, koska materiaalin käytön yhteydessä on välttämätöntä jättää kuilu laastille muurausliitoksessa. Lisäksi 39 cm on tiilen ja puolen tiilen leveys sekä kipsikerroksen paksuus. Rakentajien ympyrässä koko on nimeltään kaksikymmentä ja näyttää 20x20x40 cm.

Ylimaalaus on tukirivillä, jossa on vahvike, joka jakaa kuorman tasaisesti pitkin koko kehää. Kun käytetään betoniteräksiä tai palkkikattoja, on parasta käyttää ankkuriligaatiota seinillä taivutetuilla lujitustangoilla. Tällöin taivutetun tangon toinen puoli kiinnitetään asennusliitokselle ja toinen - laajennetun savielementin viereen. Ulomuseinän katon päätyosa peitetään lämpöä eristävällä kerroksella.

Jokainen pystyy tekemään työtä laajentuneiden savilohkojen työntämiseen. Jopa aloittelijat, joilla ei ole liikaa vaikeuksia, käsittelevät tulevan menettelyn vaikeuksia, jos he ennen tutkivat tarkkaan vaiheittaisia ​​ohjeita ja järjestelmiä. Jos kuitenkin ei ole luottamusta omiin kykyihineihisi ja valmiuksiisi, on parempi antaa tehtävän kokeneelle asiantuntijalle. Palveluiden keskimääräiset kustannukset vaihtelevat 900: stä 1,6 tuhanteen ruplaan kuutiometriä kohden.

Myös työn tyyppi voi vaikuttaa hintaan, koska usein on tarpeen lisäksi tilata kuljettajan palvelut. Laajennetun savibetonilohkon rakenteiden ja rakennusten rakentamisella on paljon etuja, kuten huomattavia taloudellisia säästöjä.

Karkean materiaalin kustannukset

Rakentamisen hypermarketit tarjoavat nykyään runsaasti runsaita sardeldi-betonilohkoja. Mallit, joiden tiheys on 1500 kg / m3, ovat erityisen suosittuja. Yksikön kustannus maksaa 50 ruplaa, kun taas kuutiometri maksaa noin 3,6 tuhatta ruplaa. Tätä rahaa varten asiakas saa 20 kg korkealaatuisia tuotteita, joiden pakkasvastusluokka on F50.

Kun tiheys pienenee 1 tuhanteen kuutiometriä kohti, lohkon massa pienenee 17 kiloon. Samanaikaisesti alhaisissa lämpötiloissa käytettävät indikaattorit pysyvät samoina, ja hinta nousee 66 ruplaa kohti ja 4 158 ruplaa kuutiometriä kohden. Myös rakennustarkoituksiin käytetään lohkoja, joiden tiheys on 700 kg / m3. Tämä vaihtoehto maksaa 65 ruplaa yksikköä kohden tai 4 000 kuutiometriä kohti.

Ennen kuin aloitat tulevan rakennuksen tai seinärakenteen rakentamisen, sinun ei tarvitse vain ymmärtää lohkojen kokoa ja lukumäärää, vaan myös laskea laastien kulutuksen muurattujen töiden suorittamiseen. Vain perusteellisen valmistelun jälkeen voit mennä hypermarkettiin ja ostaa tarvittavat materiaalit. Tässä tapauksessa tuleva työ onnistuu ja kustannukset ovat vähäiset.

Askel askeleelta ohjeet sardelliitti-lohkojen asettamiselle

Kevytrakenteisten lohkojen asettamista varten tarvitaan vaiheittainen ohje, jos haluat saada luotettavan ja oikein pystytetyn rakennuksen omiin käsiisi.

Laajennettujen savilohkojen seinien asentaminen, vaikka se on samanlainen kuin betonilohkareiden valmistusmenetelmä, mutta silti on joitain erikoispiirteitä.

Laajennettu savi - materiaali ei ole yhtä suosittu kuin tiili tai betoni ja yhtä luotettava.

Kevyiden aggregaattien kustannukset ovat vähäiset johtuen alhaisesta, toisin kuin tiilistä, kustannuksista.

Siksi, jos budjetin menot ovat rajalliset, on parempi lopettaa täsmällisen savibetonin valinta.

Alla annetaan vaiheittaiset ohjeet ja video siitä, miten rakentaa sardeldiitti-betoniseinät omilla käsillä.

Heidän avullaan voit helposti selviytyä kaikesta tarpeellisesta työstä.

Kevyiden aggregaattien ominaisuudet

Yleisin tapa käyttää sardeldiittibetonielementtejä on luoda teknisten huoneiden (autotalli, varastointi jne.) Ulkoseinät.

Materiaalilla on hyvä lämmöneristys, joten lämpimillä alueilla ei edes vaadi ylimääräistä eristystä. Alla olevassa kuvassa näkyy, mitä laajentuneet savielementit näyttävät.

Voit myös käyttää kevyitä yhdistelmälevyjä osioiden luomiseen. Tämän materiaalin käyttö vähentää betoniterästen painoa ja vähentää merkittävästi säätiön varojen kulutusta.

Slayditeillä ei ole vain lämpöä vaan myös äänieristys, mikä on toinen etu tämän materiaalin valitsemiseen väliseinille.

Laajennetut savielementit ovat tyhjiä sisäpuolelta - kun ne asetetaan, tämä luo toisen lujittavan kehyksen ja parantaa seinien kantoaallon toimintaa. Tämä materiaali on erittäin kestävä ja kevyt, koska sen huokoinen rakenne.

Tekniikka kevyiden kiviaineslaattojen muodostamiseksi on seuraava: savi kalsinoidaan ja vaahdotetaan ja sekoitetaan hiekkaan, veteen ja sementtiin tietyssä määrin.

Sen jälkeen tuloksena olevaa materiaalia painetaan suljinnopeudella 24-28 vuorokautta. Vanhenemisen takia materiaali hankkii lisävoimaa.

Ceramsite-betonilaatat tuottavat melko suuria kokoja: pituus - noin 40 cm, paksuus - noin 19 cm, korkeus noin 20 cm.

Ne ovat kestäviä ja vakaa, joten ylimääräisten materiaalien kustannuksia ei todennäköisesti tarvita.

Levyseinästä valmistettu seinä on 1,5 paksua tiiliä.

Asennusmenetelmä olettaa, että suurimmat levyt on pinottu laakereiden paikoille ja pienemmät lohkot soveltuvat väliseinille.

Ei ole vaikeaa säätää sardeldi-betonilohkoja omiin käsiinsä - se on helposti leikattava haavasilla ja painaa vähän, joten ulkoasu ei vie paljon valtaa.

Sadebetonin betonipitoisuus on 2,5 MPa, mikä ei ole paljon pienempi kuin tiilenrakenteiden (noin 3,9 MPa) vahvuus.

Kevyiden aggregaattien lämpöjohtavuus - 0,13 wattia.

Tämä on hyväksyttävää garageille ja muille teknisille rakennuksille, mutta jos haluat käyttää laajennettua savea betonia rakentamaan asuinrakennuksen, et voi tehdä ilman eristämistä.

Laajennettujen savimaalien rakentamisen vaiheet

Kevytyhdistelmämateriaalin asentamisen tekniikka ei ole vaikea, joten voit helposti selviytyä tämän omalla kädelläsi.

Seuraavassa annetaan vaiheittainen videokäsky, joka tekee koko prosessista entistä selkeämmän.

Aseta sardelliittibetonilohkot sementti-hiekkalaastiin, jonka paksuuden on oltava vähintään 1 cm.

On tarpeen antaa paikka saumalle (paksuus 1 - 5 mm), joten älä käytä liimaa työhön - tällaista erittäin huokoista materiaalia kuin sardeldiittibetonia, se ei toimi.

Materiaalin asennusmenetelmä on samanlainen eikä se ole riippuvainen siitä, onko yksikkösi ontto tai täytetty sisäpuolella.

Jotta pakkaat materiaalin itse tarvitset seuraavat työkalut:

 • lapio (yksi tai useampi);
 • jossa valmistat ratkaisun;
 • grouting;
 • lasta ja lastalla;
 • tasolla;
 • mittanauha;
 • kumimetsät;
 • romahtamaan;
 • vahvistavaa verkkoa.

Voit ostaa valmiin laastin, joka on välttämätön sardelliittibetonilevyjen asettamiseksi, tai tehdä se omalla kädelläsi. Sekoita seuraavissa mittasuhteissa: sementti (1 osa): hiekka (3 osaa) + 30% vettä.

Sen kulutus on pieni, vaikka kaikki riippuu rakennuksen lopullisesta koosta. Voit laskea sen seuraavasti: moninkertaistaa kulutus rakenteen kuutiokapasiteetin mukaan.

Vahvistetut laajentuneet savirakenteet - välttämätön vaihe.

Vahvistaminen on suoritettava seuraavien vaatimusten mukaisesti: voit käyttää vakioverkkoa, lujitangot tai lasikuituvahvisteita. Rakenne asennetaan 4-6 riviin.

Video näyttää menetelmän savi lohkojen.

Jos valitset lasikuitua, pidä mielessä, että tämän materiaalin panssaroidut vyöt eivät juo hyvin, ja on parempi olla käyttämättä sitä, jos rakennustesi oletetaan olevan vähintään 2 kerrosta.

Kevytrakenteisten tukirakenteiden asentamisen kannalta on tärkeää, ettei kulmien vahvistamista unohda.

Materiaalin hihnan muodossa oleva raudoitus luodaan hieman betoni- tai tiilikattojen alapuolelle, eikä sitä tarvitse tehdä alhaiseksi.

Laakerit ja väliseinät on pystytettävä kerrallaan. Rakennuksen jälkeen on voiteltava vaaka- ja pystysuorat liitokset liuoksella tai vaahtoliimalla.

Säätiön valmistelu

Rakennuksen aloitus on ennen kaikkea käsiteltävä perusta - sen vedeneristys.

Tee se helppoa: sinun on asetettava betoni kerroksella kateaineita, stekloizolaa tai muuta valssattua lattiamateriaalia. Sitten sinun täytyy kiinnittää se pieni sementtilaasti.

Jos haluat tehdä pohjan, se voidaan tehdä seuraavista materiaaleista: tiili tai FSB.

Alla olevassa videossa näkyy lohkon muurattujen kulmien tekniikka.

Tässä vaiheessa tarvitset valmiita sardeldi-betonilohkoja ja puolijalokiviä sardeldi-betonista.

On parasta helpottaa työtäsi ja tehdä tarvittavat kokoiset lohkot sekä laajentaa rivejä tulevan seinän kehällä.

Menetelmä sardelliittibetonilohkon ensimmäisen rivin asettamiseksi on seuraava: sinun tulisi aina aloittaa viitekohdasta - kulmasta.

Jos haluat aloittaa ensimmäisen rivin asettamisen, sinun on venytettävä viiva tai johto lähimpien kulmien väliin - tämä on taso.

Ensin asetetaan täysi rivi ulko- seinää, sitten väliseinät asetetaan. Ja niin, kun jokaisen rivin asennus tehdään siten, että kantava seinä ja väliseinät on pystytetty tasaisesti ja samanaikaisesti.

Jotta vältetään "kylmäsiltojen" lohkojen päissä, aseta ne vaahtomuovia (noin 50 mm paksuilla) suorakulmioilla.

Tarkista jokaisen rivin rakentamisen jälkeen tasojen taso, koska kevyiden aggregaattien pallot eivät ole samat ja hieman erilaiset.

Rivien reikien täytyy sulkea liuos ja katkaista ylimääräiset palaset hiomakoneella tai haukalla.

Loppun jälkeen laajennetun savibetoniseinän koko kehä on suljettu vahvistetulla verkolla tai vahvikkeella (halkaisija - 10 mm). Tämä tulisi tehdä 2-3 riviä kohden.

Liima tai laasti tulee levittää rakenteen päälle, sitten seuraava rivi voidaan asettaa. Älä unohda, että solmitut ja lusikkaat rivit on vaihdettava, eivätkä ne laita niitä peräkkäin.

Asenna materiaali muistaa, että lohkot on kiinnitettävä toisiinsa räpyttämällä siten, että niiden väliin on tilaa 5 mm.

Pussien välissä sinun on jätettävä ratkaisu - siitä voit tehdä sauman 10 mm: n päähän Mutta tämä on tehtävä nopeasti, jotta ratkaisulla ei ole aikaa koventaa.

Sen jälkeen, kun seinä on asetettu, sen pinnalle on tehty vahvistus (vahvikenauha). Vahvistus luo lisäseinämän lujuutta.

Kaikki slaydite-betonin asettamisvaiheet sekä seinän vahvistaminen voidaan tehdä helposti omilla käsillä ilman asiantuntijoiden osallistumista. Varojen kustannukset ovat melko pienet.

Rakennuksen tärkein asia, niin että menetelmää ja tekniikkaa munimisen havaittiin. Älä myöskään unohda tärkeitä elementtejä - kuten vahvistamista ja saumojen syntymistä.

Käytä videon ja valokuvan ohjeita työn aikana ja lopulta saa korkealaatuisia kestäviä seiniä, jotka kestävät yli kymmenen vuotta.