Betonin vahvistaminen

Betoni, joka suoritetaan suurilla nopeuksilla suurilla alueilla, on taloudellisin tapa tasoittaa vanhoja ja rakentaa uusi kerros. Kovettumisen jälkeen sileä pinta on ihanteellinen tukikohta jokaiselle päällysteelle. Betonielementin lujittaminen parantaa lasin käyttöikää. Tämä prosessi toteutetaan käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja ja malleja niistä.

Milloin vahvistusta käytetään?

Toimintojen ja sijainnin mukaan kytkin on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • luonnos - pohjainen;
 • monikerroksinen - sisältää lämpö- ja äänieristystiivisteet;
 • tasoitus - sopii luonnoslevylle, toimii pohjamateriaalin tai putkimaisen eristyksen pohjana;
 • rakentaminen - on laatta.

Itse tasoittavan betonilevyn vahvistaminen on suositeltavaa järjestää murtovenevyjä ja monikerroksisia kerroksia (monoliittisen tuen puuttuessa, vetolujuuden ja taivutuskuorman lisääntyminen) sekä lasketun betonikerroksen vähentämiseen.

Lujittavien rakenteiden ja materiaalien tyypit

1. Tangon runko. Useimmiten se asetetaan kahteen kerrokseen, jotka on valmistettu tangoista, joiden läpimitta on 6 - 40 mm. Levitä päällysteen paksuuden ollessa yli 8 cm.

2. Teräslanka. Käytetään monikerroksiseen tasoitukseen maanpinnalla tai päällysteen kovettamiseksi autotallissa, käytävällä, keittiössä.

3. Polymeeriverkko. Se ei vahvista lasia, vaan estää vain halkeilua betonin kovettumisprosessissa. Sitä käytetään irtotavarana, mikä vähentää sementin kulutusta. Verkko asennetaan suoraan pohjaan tai eristyskerrokseen.

4. Betonin betonikiinnitys. On olemassa kaksi tyyppiä: metalli ja polypropeeni. Polymeerikuitu antaa betonille resistenssin halkeilua kutistumisen aikana, lämpötilavaihtelut, parantaa vedenpitäviä ominaisuuksia.

Metallikuitu lisää betonin kestävyyttä tärinälle. Vahvistusverkoston vaihtaminen teräskuiduilla säästää aikaa (elementit asetetaan suoraan sekoittimeen), vähennä lasin paksuutta. Mikroprosessit menettävät kykynsä laajentaa.

5. Yhdistetty vahvistus. Pinnoitteen alaosaan asennetun kehyksen lisäksi sen yläkerros on täynnä kuitua - näin betonilattiataso on suojattu halkeamilta. Menetelmää käytetään koko pinnalle tai paikoissa, joissa on lisääntynyt kuormitus (jossa lattia on seinien tai pilarien vieressä). Annostelu tulee tehdä ohjeiden mukaisesti.

Betonipäällysteiden vahvistamisen päävaiheet

Työläisintä on betonin lattian rakentaminen maaperän pohjalla. Ensinnäkin, tekniikan mukaan sora-hiekka seos asetetaan, sitten pohjalevy, para-estää kalvo, lämpö ja vedeneristys. Kiinnitä sitten betonikerros betoniin.

1. Yksityisrakennuksen paksuuden mukaan se vahvistetaan rungolla, joka on valmistettu tangoista tai metalliverkosta. Vahvikkeen vahvikkeen läpimitta on otettu väliltä 8 - 20 ja lanka - 4 - 6 mm. Solukokoa pidetään 10-20 cm.

2. Neulotaan runko, joka on tehty kiinteistä sauvoista, halkaisijaltaan 2-3 mm: n langan avulla, rungon kerrokset kiinnitetään kylkiluita kohti. Jos käytetään materiaalia, ne ovat päällekkäisiä puolen metrin tulon kanssa.

Metalliverkkoa ostetaan valmiina (solut 5-20 cm) tai neulotaan käsin. Ostetut tuotteet on yhdistetty lanka, jonka päällekkäisyys on 1-2 solua.

3. Valmis muotoilu kiinnitetään salpoihin ("tuolit") noin 3,5 cm: n päähän pohjasta. Valettaessa teräselementtien tulee olla betonikerroksen keskellä - kun kuormat ovat tasaisesti päällystetyn pinnan päällä, sen mekaaninen kestävyys on varmistettu eikä metallin korroosiota ole.

Lankojen vahvistamisen vahvistuskulutus

Taulukossa 1 on esitetty raudoitusverkon tiedot, ja taulukko 2 - yksittäisraudoitusta varten terästangoilla 10 - 16 mm.

Miten betonin vahvistaminen tarkoittaa tekniikan tarkistamista ja erityisiä esimerkkejä

Ei ole mikään salaisuus, että jos haluat saada todella laadukkaan tuotteen betonimassasta, sinun on ehdottomasti vahvistettava betonia vahvistamalla. Millaista työtä tämä on ja miksi tätä toimintaa tarvitaan - tässä artikkelissa yritämme ymmärtää tätä asiaa yksityiskohtaisesti.

Valokuvat betonista, jossa on vahvistushäkki

Lisäksi, lyhyesti havainnollistavilla esimerkeillä, harkitsemme betonilattian, portaiden ja avoimien alueiden vahvistamista. Kosketa tällaista hetkeä vahvistaen muurausta teräsputkien avulla.

Esimerkki metallirakenteisesta muurauksesta

Mutta ensin kosketamme tärkeintä kysymystä.

Miksi tarvitset vahvistusta

Kaikki on itse asiassa hyvin yksinkertaista - jos betonikerroksen sisällä on raudoitettu runko, niin tällainen rakenne on joka tapauksessa parempi.

Alla olevassa taulukossa on esitetty erityisominaisuudet vahvistuksella ja ilman sitä.

Näyttää siltä, ​​että konkreettinen tuote, jonka rakenteessa on metallista valmistettu runko, teoriassa ja kestää kauemmin ja turvallisuustaso on erinomainen.

Huomaa, että omilla käsillä olevat betoniin upotetut liittimet voivat silti tuoda tällaiseen tuotteeseen yhden haitan. Tosiasia on, että suuren metallimäärän vuoksi rakenteen kokonaispaino kasvaa myös merkittävästi. Ja tämä ei aina ole sallittua.

Taulukko laskettaessa raudoituksen painoa sen halkaisijan mukaan

Joten olemme käsitelleet tämän hetken, nyt katsotaan, kuinka eri rakenteita tehdään vahvistamalla.

Rakenteiden vahvistaminen

Tällainen työ tehdään yksinkertaisesti, koska metallikehyksen asennusohjeet ovat suunnilleen samat kaikille tuotteille.

Ainoa seikka, ennen kuin tekniikan uudelleentarkastelu aloitetaan, on tutustua siihen, missä on erityisen tärkeätä soveltaa teräsvaijereiden kokoonpanoa.

· Päärakennusten tiilimuuraus.

· Betonilattiat, joiden paksuus on yli 10 cm ja jotka on järjestetty löysästi maahan.

· Monoliittiset seinät ja lattiat.

· Pienten rakenteiden asettaminen. Tämä voi olla esimerkiksi katuja, katutasut jne.

Kuten näette, teknologian soveltamisala on melko ymmärrettävää. Aloitetaan töistä.

Aloitetaan vahvistamalla seinät.

Muurausraudoitus

Lohkojen tai tiilien horisontin vahvistaminen tehdään niin, että rakennuksen kutistumisen aikana seinät saavat minimaalisen muodonmuutoksen (ks. Myös artikkeli "Vahvistettu betonirakenteiden vahvistaminen: mitä etsiä").

Kutistuminen on mahdollista paitsi ensimmäisten vuosien aikana talon rakentamisen jälkeen myös kaikissa myöhemmissä. Lähellä on monikerroksinen rakennus tai esimerkiksi metro voidaan rakentaa, ja tämä on voimakas värähtely pitkin maata.

Erityisen tärkeää on vahvistaa betonielementtien, vaahtolohkojen ja muiden vastaavanlaisten tuotteiden muurausrakenteita, jotka eivät ole kovin vahvoja rakenteita.

Saavuttaminen on hyvin yksinkertainen täällä:

 1. Leikkaa lujituksen (tai erikoisrakennetun verkkokappaleen) pallot, joiden koko on hieman suurempi kuin seinämän pituus.

Muurausraudoitus erikoisverkolla

 1. Jokaisen muutaman kiviraidan jälkeen yksi rivi tangoista asetetaan vaakatasossa lohkojen tasolle. Tällöin metallin reunat on taivutettava niin, että ne menevät vierekkäisiin kohtisuoraan seiniin.

Vihje: Jos naapuriseinät on jo pystytetty, varmista, että ne kiinnittävät vahvistuksen niihin. Tätä tarkoitusta varten suoritetaan sellainen työ kuin betonissa olevien reikien timanttien poraus tavallisen lävistimen avulla. Täällä sinun on sijoitettava tangon reunat reikiin.

 1. Sementti-hiekkalaastin kerros levitetään ruiskutetun metallin päällä lastalla ja sitten seuraava kiviraja asetetaan.

Tällainen on yksinkertainen tekniikka. Puhutaan nyt sisäkerrosten vahvistamisesta.

Lattiavahvistus

Taustalla olevien kerrosten ja nabetokin vahvistaminen suoritetaan ensisijaisesti sen varmistamiseksi, että kuorma jakautuu koko vaakasuoraan alueeseen mahdollisimman tasaisesti.

Teräsrunko betonilattian sisäpuolella

Lisäksi lattiat ja katot, kuten muutkin rakenteet, eivät saisi hyvää puristus- ja vetolujuutta. Ja tämän omaisuuden saavuttaminen asettamatta vahvistuskoria ei ole mahdollista.

Betonilattian vahvistaminen maassa tapahtuu näin:

 1. Maaperä kerääntyy päälle ja hiekkaa kaadetaan sen päällä, jota on myös painettava huolellisesti.

Maaperän väärinkäyttö

 1. Tiheä elokuva asetetaan tämän luonnoksen perusteella.

Vinkki: älä käytä halpaa materiaalia - sen hinta on tietenkin houkutteleva, mutta laatu on sopiva. Edullinen elokuva törmää hyvin nopeasti.

 1. Elokuvan päällä on eräänlainen rebar mesh. Solujen koon on oltava noin 50 - 50 cm. Tangot on yhdistetty tavallisella teräslangalla.
 2. Betoni kaadetaan. Tässä tapauksessa sementtimassan pitäisi sulkea metalli niin, että sauvat eivät ole näkyvissä.

Vahvistustaso on valmis.

Se on tärkeää! Jos unohdat tehdä reiät lattiarakenteesta viestintään, ja betoni on jo jäädytetty - sinun ei pidä epätoivoa. Käytä vain tätä palvelua, kuten leikkaamalla vahvistettua betonia timanttipiireillä.

Nyt muutama sana lattiakehyksen laitteesta suurilla ulkotiloilla.

Vahvistetaan eri paikkoja kadulla

Tavallisen betonilaatan lujittaminen suoritetaan vakiomallin mukaisesti - täyttökerros, vedeneristys, tangon ristikko ja seos kaadetaan ylhäältä (lue myös artikkeli "Vedenpitävä betoni W6 - luokitus ja käyttö").

Mutta asfaltin vahvistaminen toteutetaan eri materiaalilla.

Teräksen sijaan käytetään erityistä geogridia, joka voidaan valmistaa esimerkiksi tällaisista materiaaleista:

 • lasikuitu;
 • polyesteri;
 • basaltikuitu jne.

Se näyttää geogridiltä

Tämän verkon erityispiirre on se, että se on helppo laskea alhaisen painon ja joustavuutensa ansiosta - se yksinkertaisesti työntyy ulos koneistustasolta. Geogrid suojaa tehokkaasti asfalttikerrosta halkeamien ulkoasulta, koska se ei puhkeile jännityksen aikana vaan yksinkertaisesti venyttää (kuten kuminauhaa).

Ja viimeinen elävä esimerkki.

Kehys mukautetuille malleille

Koska portaissa on huomattavia kuormituksia sekä puristuksessa että jännityksessä, ne on vahvistettava!

Stair vahvistusjärjestelmä

Betoniportaan ja sen täytön yksinkertaisin vahvistus suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Vyöhykevästi tehty muottilevy esimerkiksi vanerilevystä. Pohjatuotteiden tukipalkki.
 2. Vanerilevyyn asennetaan armetointiverkko samalle periaatteelle kuin lattiavahvistukselle. Vain solujen kokoa on pienennettävä.
 3. Reunalistat asennetaan "reunaan" - tämä on tulevien vaiheiden muotti.
 4. Jokaisen vaiheen sisällä kootaan kaksi ristikkoa toistensa kanssa tangoista, jotka ulottuvat askeleen toiselta puolelta toiselle. Nämä tangot, joissa on hyppykytkimet ja teräslanka, on kiinnitetty vaipan yhteiseen runkoon.
 5. Betoni kaatui.

Se näyttää metallinen tikapuita vahvistaminen

Kuten näet, portaiden lennon täyttäminen ja vahvistaminen on myös yksinkertaista.

Tällä tarkistuksemme on ohi. Yhteenveto.

johtopäätös

Olemme selvittäneet, kuinka erilaiset betonirakenteet vahvistetaan ja mitkä ovat tämän asian vivahteet. Toivomme, että annetut tiedot ovat käytännössä hyödyllisiä (selvitä, mitä syvyysvärähtelijä on betonille).

Ja jos haluat tietää vieläkin enemmän tästä aiheesta, tutustu lisää videoon tässä artikkelissa.

Taustalla olevien kerrosten vahvistaminen ja nabetok

LOCAL RESOURCE STATEMENT OF GESN 06-01-015-10


Tämä korko kuvaa Moskovan kaupungin maaliskuun 2014 työhön liittyviä välittömiä kustannuksia, jotka lasketaan vuoden 2014 standardien perusteella lisäyksillä 1 käyttämällä käytettyjen resurssien hintoja indeksejä. Vuoden 2000 liittovaltion hintoihin sovelletut indeksit.
Seuraavia indeksejä ja tuntihintoja käytetään "Insinöörit-arvioijat":
Indeksi kustannusmateriaaleista: 7,485
Indeksi autojen kustannuksista: 11 643

Tämän linkin jälkeen voit tarkastella tätä standardia, joka on laskettu vuoden 2000 hintoina.
Materiaalien, koneiden ja työvoiman koostumuksen ja kulutuksen käytön perustana on GESN-2001

Taustalla olevien kerrosten vahvistaminen ja nabetok

FEDERAL ONE PRICE FOR FER 06-01-015-10


Hinnoittelussa otetaan huomioon vain vuoden 2000 (liittovaltion hinnat) suorat työhön liittyvät kustannukset, jotka lasketaan vuoden 2009 julkaisun GESN: n normien mukaisesti. Lisätarkoituksessa siirtymäkorkoa käypiin hintoihin sovelletaan määritettyyn hintaan.

Voit siirtyä hinnoittelusivulle, joka perustuu vuoden 2014 versiota koskeviin standardeihin tarkistuksilla 1

YHTEENSÄ HINNOLLISSA: 6,084.69 Hylkää.

Katso tämän standardin kustannukset nykyhinnoin. Avaa sivu.

Katso resurssin osa hintoja standardissa GESN 06-01-015-10

Kun arvioinnissa käytetään hinnoittelua, indeksointi on välttämätöntä kääntää nykyisiin hintoihin.
Hinnoittelu on laadittu GESN-2001 vuoden 2009 painoksen vuoden 2000 hintojen mukaan.

HESN 06-01-015-10

Taustalla olevien kerrosten vahvistaminen ja nabetok

LOCAL RESOURCE STATEMENT OF GESN 06-01-015-10


Korko sisältää vain suorat työmäärät vuoden 2000 aikana (Moskovan ja Moskovan alueen hinnat), jotka lasketaan vuoden 2009 standardien mukaan. Kustannusten laskemiseksi sinun on sovittava tulosprosentiksi kuluvan vuoden hintoihin.

KONEIDEN JA MEKANISMIEN KÄYTTÖ

YHTEENSÄ RESURSSEILLE: 322.70 Rub.

YHTEENSÄ HINNASTOON: 434.56 Hylkää.

Katso tämän standardin kustannukset nykyhinnoin. Avaa sivu.

Vertaa hinnoittelun arvoa FER: n arvoon 06-01-015-10

Budjetointiin hinnoittelu edellyttää siirtymistä nykyhintoihin.
Hinnoittelu on laadittu GESN-2001 vuoden 2009 painoksen vuoden 2000 hintojen mukaan.
DefSmeta-ohjelmaa käytettiin keski- ja loppumäärän määrittämiseen.

Rakentamisen hinnoitteluversio olisi pitänyt saattaa päätökseen

Tervetuloa! Voitteko kertoa minulle, kuinka laskea tilavuus määrässä Vahvistaminen taustalla olevat kerrokset (onko tonnia?), Jos minulla on ramppilaite m2: ssä? En edes ymmärrä, mitä pitäisi harkita?

Olen pahoillani, olen uusi. Mutta ei ole venttiilejä, ne antoivat viallisen luettelon, jossa osoitettiin, että oli tarpeen rakentaa ramppi ja sen m2. Minkälaisia ​​varusteita ja kuinka paljon tarvetta ei tiedetä?

Ja miten sinä teet?

ja mikä armatuuri? Onko sinulla käsijoita ramppia? ja kuinka monta käsijohtoa? ja kuinka monta kuutiota betonia? Ja kaltevuus on 8 astetta vammaisille tai enemmän? tämä on se, joka teki puutteellisen, vaikka hän vastasi näihin kysymyksiin.

Viki78, Ehkä ei foorumilla kysyä tätä, mutta kuka teki defektin? He sanovat, että se auttaa joskus.

niin älä ota huomioon. jos sinulla ei ole tätä työtä

Kiitos paljon!. Arvio on kuitenkin virtuaalinen, ei varsinaista työtä. On tarpeen osoittaa rahaa tämän ramppirakenteen rakentamiseen.

Viki78, tässä on foorumi estimaattoreille, ei telepatteille. pyydä vahvistustietoja laskentataulukkolaskimesta

Jopa rakentamisen tämän ramppi tarvitsevat likimääräisiä määriä. Yhdessä luiskassa kuistin korkeus on mittari ja 20 cm ja korkeus enintään 8 astetta ja kahta tasoa vammaisille molemmille puolille. kun taas toisella on 35 senttimetriä ja kaltevuus voi olla 15 astetta ja toisella puolella porchni. Anna heidän antaa sinulle normaali vianmääritys tai likimääräinen piirustus työn kokoonpanon kanssa, niin että pidät itseäsi.

viki78, tässä on aihe ramppiin

ystävät, kerro minulle, mitä verkkoa käytetään vahvistamaan taustalla olevia kerroksia ja nabetonokia?

SAVAN, projektin mukaan.

ja jos ei ole projektia), on olemassa suosituksia) kulutusmäärän tarkistamiseksi 1 neliömetriltä

no. harkitse itsesi riippuen ruudukosta, jota sovelletaan itse asiassa

Joten mitä käytetään? Jokainen voi olla määritelty projekti.

Hyvää iltapäivää Kysy, onko työtä valmistuksen puitteiden vahvistaminen?

xenia, jos otat sen ruudukosta, niin et ota mitään, jos vahvikkeesta, sitten kokoelmissa on Mark-ups hintojen aihioita kokoamiseen ja hitsaamiseen kehyksiä ja tasainen ruudut

Tosiasia on, että poistan resurssin vain hinnasta. Otan palkin ja veloitan erikseen, asiakas poistaa lisämaksun minulle ja jättää vain palkin. Kertoo, että kehyksen valmistus otetaan huomioon hinnassa.

Xenia, tarkasteli kokoelman muita hintoja, todennäköisimmin asiakas on oikeassa. Osana tätä hinnoittelua on neulomakivi, se tarkoittaa, että silmäkokoonpano otetaan huomioon. Muissa hinnoissa ei ole mitään neulontankaa, tai sitä käytetään muottien kiinnittämiseen. Voiko joku muu lausua mielipiteensä?

Betonin suojakerroksen laite valuraudan valua varten

Vahvistus on joukko saumoja, jotka on asetettu seinien, perustusten, lattian ja muiden elementtien sisään monoliittiseen rakenteeseen. Vain yhtä usein lujittavia yhdisteitä käytetään sardeldiitti-betonilevyjen valmistuksessa.

Vahvistinverkon sijoittaminen

Teräsrakenteiden vahvistaminen palvelee rakennuksen lujuutta. Sen tehtävänä on kestää vetolujuutta sekä estää jännittyneiden alueiden sakkautuminen ja tuhoutuminen. Teräs- tai lasikuituvahvisteita käytetään rakentamisessa.

1 Vahvistettu betonirakenteiden lujuus

Lujitetun betonin monoliittinen rakenne on yhä suosittu. Tällaiset rakenteet rakennetaan paljon nopeammin kuin esimerkiksi laajennetuista savibetonilohkoista. Lisäksi monoliittisen rakenteen avulla voit suorittaa kaikki muodot ja tyyppiset seinät, pilarit, lattiat ja muut asiat ilman liikaa vaikeuksia.

Betonilla on monia etuja: korkea lujuus, korkea ja alhainen lämpötila, ympäristöystävällisyys ja niin edelleen. On kuitenkin yksi suuri haitta: suuren vetolujuuden kerroin voi johtaa rakenteen nopeaan tuhoutumiseen. Esimerkiksi kummastakin päästä kiinnitetystä betonipäällyksestä, joka taivutetaan omaan painoonsa, kokopitkän kuormitus kohdistuu ylempään pinnalle ja vetolujuus alemmalle pinnalle.

Siksi monoliittisen rakenteen tekniikka mahdollistaa betoniteräksen muodostumisen betoniperustusten, seinien, pilarien, kattojen sisällä. Se on vahvistuskuitu, joka pienentää jännityksen kerrointa rakenteiden rasitetuista osista ja tekee rakennuksesta voimakasta.

Teoriassa tahansa materiaalia voidaan käyttää vahvistamiseen, jopa puuhun. Käytännössä käytetään vain komposiitti- tai teräsraudoitusta.

Komposiittiliitokset ovat tangot, joiden rakenne perustuu hiili- tai basalttikuituun. Tämä kuitu tarjoaa paitsi lujuutta ja korroosionestoaineita, myös kevyyttä. Tällaiset tuotteet kuitenkin yritetään käyttää vain yhden kerroksen rakennusten rakentamisessa.

Kuitu ei voi olla yhtä vahva kuin teräs. Siksi toisen kerroksen rakenne tarjoaa jo yksinomaan teräsvahvistuksen. Tämä johtuu myös siitä, että teräksellä on suuri kerroin lujuutta ja jännitystä.

Komposiittivahvikkeesta valmistettu rungon runko

Teollisuustilojen vahvistamiseen käytettävän verkon neulomiseen käytetään yleensä eri läpimitaltaan aallotettuja teräsvaipoja.

Käytettäessä omia töitään, erityisesti betonisointia varten, voidaan käyttää mitä tahansa metalliosia, jotka voidaan liittää toisiinsa.

Vahvistettu betoni on täysin suojattu jännitteiltä ja aukkoilta jännittyneiltä alueilta.
valikkoon ↑

1.1 Rakenteiden lujittaminen

Ennen kuin aloitat rakennustyöt, sinun on ensin laadittava projekti. Suunnitelman avulla voit laskea huolellisesti kaikki tulevan rakentamisen nuhteet ottaen huomioon tekniset ohjeet SNiP: n muodossa.

Hankkeessa kehitetään maaperän ominaisuuksia, ilmasto-olosuhteita, vähimmäis- ja enimmäisjarrutuskerrointa, rakennustöiden järjestystä ja tekniikkaa.

Jokaisen rakennuksen laakerijärjestelmä koostuu pohjasta, seinistä ja lattioista.

Katso myös: mitkä ovat koneita rebar-leikkaamiseen ja miten ne toimivat?

Suunnittelijan päätehtävänä on laskea kaikkien tukirakenteiden kuormitustekijä. Rakennetun jännitystason kuormituskerroin voi olla minimaalinen ja maksimaalinen. Se johtuu siitä, riippuu materiaalien määrästä ja ominaisuuksista raudoitetun betonin valmistuksessa.

Suunnittelijan tärkein opas on SNiP: n valtion säännöt - opas asuinrakennusten ja muiden kuin asuinrakennusten rakentamisesta. Tätä asiakirjaa päivitetään jatkuvasti uusien materiaalien ja tuotantomenetelmien perusteella.

Laitteen rakenne ja nauhan vahvistaminen matala pohja

SNiP: n mukaisten tukirakenteiden rakenne toteutetaan seuraavien parametrien mukaisesti:

 • kuormituskerroin pohjalle, seinille ja lattioille;
 • tukirakenteiden ja yläkerrosten tärinän amplitudi;
 • perusvakavuus;
 • jännityksen ja vastustuskyvyn hävittämisprosessiin.

2 Liittimien tyypit

Lujitemuodostusmenetelmät teräsbetonituotteissa voivat olla erilaisia. Teräsbetonirakenteiden valmistuksessa käytettiin eri tyyppisiä venttiilejä eri merkinnöillä. Lujitustyypit määräytyvät sen tarkoituksen, osan, tuotantomenetelmän jne. Perusteella.

Luokittelu tapaamisajan mukaan:

 • työvaijeri olettaa rasitettujen osien pääkuormat;
 • rakentava ottaa jännitteen kertoimen;
 • kokoonpanoa käytetään työ- ja rakenneventtiilien asentamiseen yhteen kehykseen;
 • Ankkuri toimii sulautettujen osien luomiseksi hyppyjä, rinteitä.

Seinien, lattian, kattojen ja tukien sisäpinnan luokittelu on seuraavan tyyppisiä vahvikkeita:

 • pituussuuntainen - ottaa jännitteen kertoimen ja estää seinän, kattojen ja tukirakenteiden pystysuoran tuhoutumisen;
 • poikittainen - suojaa jännittyneitä vyöhykkeitä, toimii pitkittäisvaijojen välissä hyppääjänä, estää sirujen ja horisontaalisten halkeamien esiintymisen.

Vahvikotelon asettaminen nauhalistan kulmiin

Ulkonäköluokitus:

 • sileä;
 • aallotettu (säännöllinen profiili). Aaltopahvityyppiset lujitustangot parantavat merkittävästi betonin kiinnittymistä ja tekevät rakenteesta kestävyyden, joten sitä tulee käyttää rasitettujen alueiden tuottamiseen. Tangojen määräaikainen profiili voi olla sirppi, rengasmainen tai sekaisin.

2.1 Lujuusluokat

SNiP: n mukaan on vanhoja ja uusia merkintätapoja.

 • kotimainen GOST 5781-82 sisältää merkinnät A-I, A-II, A-III, A-IV, AV, A-VI;
 • kansainväliset standardit vahvistavat säännöt A240-, A300-, A400-, A600-, A800-, A1000-merkinnöille.

Etiketöintimenetelmän tuotantoa ja käyttöä ei ole vaikutettu. Joten merkintä A-I vastaa A240, A-II vastaa A300, jne.

Mitä korkeampi lujuusluokka sitä suurempi on sen lujuus. Luokan A-I tuotteet ovat sileäseinäisiä ja niitä käytetään pääsääntöisesti neulomalla vahvistusverkkoa. Seinien, tukien, perustusten, kattojen, kattojen jne. Rakentamisessa. luokan A-II tai sitä suurempia käytettyjä uritettuja tuotteita.

Termisesti tiivistetyt liittimet, kansainvälisten standardien mukaan, on nimetty "At". Sen tuotanto alkaa brändillä A400 ja edellä. Tarinan loppuun voidaan lisätä ja muita merkkejä. Niinpä kirjaimella "K" tarkoitetaan korroosionkestävyyttä, kirjain "C" tarkoittaa hitsausta, kirjain "B" tarkoittaa tiivistymistä huuvilla jne.

SNiP-käsikirjan vahvistus ja valtion johto esittivät vaatimukset betoniteräsrakenteiden vahvistamiseksi.

Lujittavan betonin suojakerroksen tulisi tarjota:

 • betonista tehtyjen oksojen yhteistoiminta;
 • tangojen ankkurointi ja mahdollisuus liittää ne;
 • suojata metallirakenne ulkoisen (mukaan lukien aggressiivisen) ympäristön vaikutuksilta;
 • palonkestävyys.

Suojakerroksen paksuus määritetään raudoituksen koon ja roolin perusteella (työskentely tai rakenne). Rakennetyyppi (seinät, pohja, lattiat jne.) Otetaan myös huomioon. SNiP: n mukainen minimi suojakerros ei saisi olla pienempi kuin tangon paksuus ja alle 10 mm.

Betonivahvikehyksen kaataminen muottiin

Lujitustangojen väliset etäisyydet määräytyvät betonivahvistetuilla toiminnoilla.

 • sauvojen ja betonin vuorovaikutus;
 • kyky kiinnittää ja kiinnittää tangot;
 • antaa rakennukselle maksimaalisen lujuuden ja kestävyyden.

Vavat ovat vähintään 25 mm, tai vahvikkeen paksuus. Ahtaisissa olosuhteissa on sallittua asentaa tangot nipuihin. Sitten niiden välinen etäisyys lasketaan sädeosan kokonaishalkaisijasta.
valikkoon ↑

2.2 Lujitustyypit

Vahvistusta on kaksi pääteknologiaa.

 1. Perinteinen neulonta metalliverkkojen vahvistaminen. Metalli-sauvojen betonointia käytetään laajasti rakennusmarkkinoilla monoliitti- sisten betoniteräsrakenteiden rakentamisessa. Sen ansiosta pystyt täydellisesti vahvistamaan betonilattia, pohja, seinät, katot, tukirakenteet ja muut asiat.
 2. Dispergoidun betoniteräksen on suhteellisen uusi tapa teräs- tai muun kuidun vahvistamiseen. Tätä menetelmää käytetään laajalti Euroopassa, mutta Venäjällä lasikuitua käytetään pääasiassa betonilattian valmistukseen. Jos lujitustangot vähentävät kutistumisrakenteiden määrää vain 6%, metalli kuitu - 20% ja polymeerikuitu 60%.

Mutta tärkein etu lateraalisen vahvistuksen vähentää työvoimakustannuksia. Teräs-, basaltti- tai lasikuituja lisätään suoraan liuokseen eikä vaadi pintojen pintaa eikä mitään elementtejä. Tärkein ja määriteltävä haitta on tämän menetelmän korkeat kustannukset.

Lasikuidulla vahvistetun betonilevyn fragmentti hajotetun vahvikkeen menetelmän mukaan

Pituussuuntaiset vahvistusohjeet:

SNiP: n sääntöjen mukaan taustalla olevien kerrosten ja nabonok vahvistaminen riippuu vahvistamisen tarkoituksesta, suunnittelun tarkoituksesta ja elementin joustavuudesta. Vahvistuksen vähimmäismäärä on 0,1%. Sauvojen välisen etäisyyden on oltava vähintään kaksi tangon halkaisijaa ja enintään 400 mm.

Poikittaisvahvistus sitä vastoin edellyttää, että SNiP: n sääntöjen mukaan poikittaisten hyppyjen etäisyydet rasitettuihin vyöhykkeisiin tulisi olla vähintään puolet sauvan poikkileikkauksesta ja enintään 300 mm.

Kuormittamattomissa vyöhykkeissä palkkien välinen maksimipituus kasvaa 13 halkaisijaltaan, mutta enintään 500 mm: iin.

Monoliittisten raudoitettujen betonielementtien elementtien vahvistaminen edellyttää SNiP-käsikirjan huolellista tutkimista. Tämä välttää pohjan, seinien, pilarien, lattian ja muiden tukirakenteiden tuhoutumisen.
valikkoon ↑

Suositukset betoni- ja teräsbetonilaitteiden alapuolelle kerrosten alle

SUOSITUKSET BETONIN JA VAHVISTETTUJEN BETONIEN YHDISTÄVÄT PYYNTÖJEN RAKENTAMISESTA

I. YLEISET SÄÄNNÖKSET

Suunnittelijoita autetaan vähentämään aika-, työ- ja materiaalikustannuksia teollisuustilojen lattian suunnittelussa ja avoimissa varastotiloissa.

Taulukot on otettu viitteestä "Teollisten yritysten rakennussuunnittelu" sarja 3, numero 5, 1971 "ja aikakauslehti" Rakentaja ", 1974 № 5.

Valmistettaessa betonipaksuuden ja teräsbetonipohjaisten kerrosten arvojen taulukoiden valmistusta lattian alla suunnittelussa huomioon ottaen otetaan huomioon:

- Suosituksia lattian laskemisesta alustakerroksella metallilevyjen rakenteille teollisuuslaitosten lattioille (joita TsNIIPpromzdaniya Gosstroya URSS on kehittänyt) annetaan SNiP II-B.8-7I: ssä;

-vaatimukset SNiP 2.03.-13-08.

2. LYHYT SUOSITUKSET RAKENNUSTOITUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ

Lattian kuormituksella, joka ylittää 2,5 t / m 2, lattian pohjalle ja rakennustöiden laadulle asetetaan erittäin suuria vaatimuksia.

Pohjapinta olisi suunniteltava projektin mukaisen merkinnän tai profiilin mukaan. Bulk-alukkeita ja rikki rakennetta on tiivistettävä mekaanisella menetelmällä SNiP 3.02: n • 01-87 vaatimusten mukaisesti.

Kalkkikivimateriaalin betoni- ja teräsbetonilaatan alapuolella on tarpeen kopioida GOST 8268-82 -hiekkakerros (GOST 8267-62) tai sora C, jonka raekoko on 40-60 mm pohjaan.

Kuorman suuruusluokasta riippuen alla olevan kerroksen paksuus ja merkintä oletetaan olevan erilaisia, erityiset tiedot esitetään taulukossa. 3.1 ja 3.2.

Betonirakenteen vahvistamisen yhteydessä vahvistettiin luokan AI vahvistaminen GOST 5781-82 *: n mukaisesti (taulukko 3.3).

Taulukkoa ehdotetaan uudelleen laskemalla teräsbetoniterästen halkaisijat ja luokat monoliittisten, vahvistettujen betonipohjaisten kerrosten osalta. 3,4, joiden avulla yksinkertaisin laskutoimitus on mahdollista laskea uudelleen lujittavan teräksen poikkileikkaukset.

Paikoissa, joissa epätasaista saostumista on mahdollista, on käytettävä betonilaatan (ylemmän ja alemman ruudukon) kaksinkertaista vahvistamista.

Betoni- ja teräsbetonipohjaisissa kerrosten kerroksissa on välttämätöntä järjestää liitosputkien asennus, jotka sijaitsevat keskenään kohtisuorassa suunnassa 8 - 12 m etäisyydellä.

Suunnittelu laajennusliitoksista, jotka ottavat sarjan 1.441-1 jne. 709-09-29.84 (ks. Liite I).

Pohjaveden mahdollisen tunkeutumisen estämiseksi pohjan pohjasta, sen vedeneristys tehdään SNiP 2.03.13-88: n vaatimusten mukaisesti.

Betoni- ja teräsbetonikerrosten rakentaminen lattian alle on suoritettava SNiP 3.04.01-87: n vaatimusten mukaisesti.

Lattian alla olevan kerroksen tyypin valinta, kun se suunnitellaan tuottamaan taulukot 3.1. 3.3 suosituksia, joissa otetaan huomioon SNiP 2.03.13-88 "lattiat" lattiat ja ohjeet toiminnalliset vaikutukset.

Betoniperustuksen laskeminen basaltti-muovisuojilla

jäljennös

1 Basaltti-muovisten sauvien avulla vahvistettu betonikerroksen laskeminen Kuormaa lattialle 4043M: n automaattisesta kuormaimesta; perustusmaata hiekkaa. Pohjavesi puuttuu. Kuljetus - trukki 4043M, pyörän kuorma ja pyörän ympärysmitan halkaisija on otettu "Suositukset kerrosten laskemiseksi alustalla ja metallilevyjen suunnitteluun teollisuuslaitosten lattioille". Altistumista korkeille lämpötiloille ja syövyttäville ympäristöille ei ole suunniteltu. Pehmustetun keinotekoisen pohjan pinnalle. Z.7 SP KS = 60MN / m 3 = 6000t / m 3. Taustalla on betoniluokka B22.5 R b = 132,5 kg / cm2 = 1325 t / m2 = 13 MPa, R bt = 9,94 kg / cm2 = 99,4 t / m 2 = 0,975 MPa, E = 290500 kg / cm2 = 2,955 x 10 6 t / m2 = 28750 MPa vahvistettuna basaltti-muovitankoilla R s = R sn / y s = 1300 MPa / 1,3 = 1000 MPa, E = 5,5 x 10 4 MPa. Kovaa taustalla olevien kerrosten laskemista varten lujuus on täytettävä seuraavalla ehdolla (G.7): M P M crc = 5,44 kN m 3

4, missä M on taivutusmomentti ulkoisesta kuormituksesta akselin ympäri, joka on normaali toiminta-ajan tasolle ja joka kulkee elementin pienemmän poikkileikkauksen painopisteen läpi; MRII = K 3 RJII = 119,5 h 61,15 k = 7307N = 7,3 kNm ρii = Рn КК d γ f = 36,40 h1,2 h1,4 h1 = 61,15 кн M crc on taivutusmomentti, jonka elementin normaali osa havainnoi halkeamien muodostumisessa. M crc = Rbt, ser W = 1450 0,00375 = 5,44 kN m, missä R bt, ser ovat betonin laskennalliset vastukset aksiaaliseen jännitteeseen toisen ryhmän raja-arvoille; W on alipäästösektorin vastushetki äärimmäiselle venytetyille betonikuiduille suorakaiteen muotoisten elementtien taivuttamiseksi, resistanssin ilman vahvistamista määritetään kaavalla W = bh 2/6 = / 6 = m 3 Kun lasketaan raudoitetun betonin taustalla olevat kerrokset halkeaman aukon leveydelle, edellytys täytetään ( G.22): crc 0,4 mm crc = 1 0,5 1 0,, 2 / Pa = 0,00036 m = 0,36 mm 0,2 m jossa A bt on venytetyn betonin poikkipinta-ala. Joka tapauksessa 5: n arvo

6 on yhtä suuri kuin poikkipinta-ala, jonka korkeus on vähintään 2a = 0,04 m ja enintään 0,5 h = 0,075 m. Otetaan l s = 0,2 m ψ s - kerroin ottaen huomioon vetoelementin suhteellisten muodonmuutosten epätasainen jakautuminen halkeamien välillä; on sallittua ottaa kerroin ψ s = 1, jos ehto a crc crc, uit ei täyty, taivutuselementtien arvo ψ s määritetään kertoimen ψ s arvoksi kaavalla ψ s = 1-0,8M crc / M = 1- 0,8 5,44 / 7,3 = 0,4 φ 1 - kerroin ottaen huomioon kuorman kesto, jonka arvo on 1,0 kuormituksen lyhyen vaikutuksen avulla; φ 2 - kerroin ottaen huomioon pituussuuntaisen lujituksen profiili, joka on 0,5 jaksollisen profiilin vahvistamiseksi; φ 3 - kerroin ottaen huomioon kuormituksen luonne, joka on 1,0 - taivutuselementtien osalta. Hyväksy alla oleva betoni B22.5, jonka paksuus on 15 cm ja joka on vahvistettu tangoilla basaltti-muovikalvoilla f6 (sisähalkaisija 5 mm), korkeudella 150 mm. 6

4.2. BD18-pöydän ristikkopalkin suunnittelu. Palkin ristikkopalkin (БДР18) laskemiseen käytetty algoritmi esitetään seuraavan vuokaavion muodossa.

4 BDR8-pylväsrunktiopalkin suunnittelu Gable-ristikkopalkkeja on käytetty laajasti yksikerroksisten teollisuusrakennusten rakentamisessa, joita käytetään päällysteen kantaosina,

Normaalien halkeamien aukon laskeminen yhteisyrityksessä M. Perelmuter, K. Popok, L. Skoruk SCAD Soft

SP: n normaalien halkeamien aukon leveyden laskeminen 63.13330.2012 M. Perelmuter, K. Popok, L. Skoruk SCAD Soft SNiP 52-01-2003 ja sen päivitetyt versiot SP 63.13330.2012 edellyttävät vahvuuden laskemista

Laskentajärjestys. esijännitetty ontto ydinlaatta kestävyyteen. Astrakhan College of Construction and Economics

Astrakhanin rakentamis- ja taloustieteellinen korkeakoulu Esitiivistyneen ontelolaatan lujuuden laskentamenetelmä erikoisuus 713 "Rakennusten ja tilojen rakentaminen" 1. Suunnittelutyö

Tämä artikkelin kirjoittajien mukaan Teräskuituvahvisteisen betonin käytön toteutettavuustutkimus teollisuuden lattianrakentamisessa

Toteutettavuustutkimus teräskuitupeton käyttämisestä teollisuuslattian rakentamisessa TEXT A. Gorb, IC Betonintekniikan johtaja, CJSC, Kansainvälisen rakentamisen asiantuntijoiden liiton jäsen

Laskentajärjestys. esijännitetty ristikkopelti lujuutta varten

Astrakhan Rakennus- ja kauppakorkeakoulu Esitystyöntyneiden, ristikkäislevyjen laskemista varten erikoistehokkuuden 713 "Rakennusten ja rakenteiden rakentaminen" 1. Suunnittelu

Menetelmien vertailu vaihtelevan poikkileikkauksen omaavien vahvistettujen betonipalkkien taipuman määrittämiseksi Periaate määritellä raudoitetun betoniseoksen

UDC 640 Vaihtelevan poikkileikkauksen mukaisten vahvistettujen betonipalkkien taipuman määrittämismenetelmien vertailu Wrublevsky PS (Valvoja Shcherbak SB) Valkovenäjän kansallinen teknillinen yliopisto Minsk Valko-Venäjä V

Kellarin monoliittisen ulkoseinän laskeminen on syötettävä. Näissä kohdissa laskettu on tarpeen tarkistaa ehtojen täyttyminen.

Kellarin monoliittisen ulkoseinän laskenta on syötettävä, laskettu näissä kohdissa, olosuhteiden täyttyminen on tarkistettava Lähdetiedot 1 Tekijät 1.1 Kuorman luotettavuuskerroin (teräsbetonille

ALUSTAVA RAKENNETTU VAHVISTETTU BETONIN RAKENTEET

JÄRJESTELMÄN RAKENNUSASIAKIRJOJEN JÄRJESTELMÄ SUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN SÄÄNTÖJEN RENKAAT RAKENNETTUJEN VAHVISTETTUJEN BETONIEN RAKENTEET JV 52-102-2004 Moskova 2005 ESIPUHE 1 KEHITTÄMINEN Tutkimus,

BS Sokolov, G.P. Nikitin, A.N. Sedov. Esimerkkejä yhteisyrityksen mukaisista betoniteräsrakenteiden laskennasta ja suunnittelusta

VENÄJÄN FEDERAATION KOULUTUSVIRASTON KASANIN VALTION ARKKITEHTUURI- JA RAKENNUSYKSIKKÖ BS Sokolov, Nikitin AN, AN Sedov Esimerkkejä betoniteräsrakenteiden laskennasta ja suunnittelusta

BS Sokolov, A.N. Sedov. Esimerkkejä yhteisyrityksen mukaisista betoniteräsrakenteiden laskennasta ja suunnittelusta

VENÄJÄSKESKUS VENÄJÄN FEDERAATION KOULUTUSASEMAN ARKKITEHTUURI- JA RAKENNUSYKSIKKÖSSÄ BS Sokolov, AN Sedov Esimerkkejä arkkitehtonisten rakenteiden laskemisesta ja suunnittelusta SP 5-0-00: n mukaan Suositus

520 - Ribbon säätiö

520 - Ribbonsäätiö 1 2 Ohjelma on suunniteltu pilarien nauhateosten suunnitteluun seuraavien standardien mukaisesti: SNiP 2.03.01-84 * [1], SP 52-101-2003 [2], SNB 5.03.01-02 [3]. tilitys

RAKENNUKSET KONKRETTASTA KOKONAISSA NONMETALLISISTÄ ASENNUKSISTA. SUUNNITTELUSÄÄNNÖT

SP 63.13330.2012 VENÄJÄN FEDERAATION ALUEELLINEN KEHITYSMINISTERIÖ C V D D A A JA L SP. 2013 KONSTRUKTIEN RAKENNUKSET KOKOONPANOSTA NONMETALLISISTÄ VALVONTAA. DESIGN SÄÄNNÖT (ensimmäinen painos)

11 SISÄISTEN ELEMENTTIEN LASKEMINEN

11 PURISTETTUJEN ELEMENTTIEN LASKEMINEN 11.1 Yleistä Pakkauselementtejä ovat: sarakkeet; ylemmät ristikkorakenteet, joita kiinnittävät ristikkorakenteiden solmujen, nousevien rintareittejä ja telineitä; kuorielementit; peruselementit;

Normatiivisten asiakirjojen perusta: Normatiivisten asiakirjojen järjestelmä suunnittelun ja rakentamisen sääntöjen rakentamisessa

Normatiivisten asiakirjojen järjestelmä rakentamisessa PRESIDED STRESSED REINFORCED CONCRETE STRUCTURES SUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN SÄÄNNÖKSEN LUOKITTELU JV 521022004 ESIPUHE 1 TUTKIMUKSEN KEHITTÄMINEN,

Nykyisen kaistaleen perustuksen todentamislaskelma paalusäätiössä (mahdollisuus lisätä kolmas kerros) ensimmäisen raja-arvoryhmän mukaisesti

Nykyisen kaistaleen perustuksen todentamislaskelma paalusäätiössä (3. kerroksen ylärakenteen mahdollisuus) raja-arvot I-ryhmän mukaan KOHTA 21-21 Maaperän tärkeimmät ominaisuudet: sääntely

KÄYTTÖÖNOTTO BETONIN JA VAHVISTETTUJEN BETONIEN RAKENNEJÄRJESTELMIEN MÄÄRITTÄMISESTÄ TÄRKEIMMÄÄN BETONISTA ILMAN ETUSÄÄNNÖSTÄ. ARMATURES (SP: lle)

Association "REAL CONCRETE" Keski-tutkimus ja muotoilu Kokeellinen teollisuusrakennusten ja -rakenteiden tutkimuslaitos (TSNIIPROMZDANIY) Tutkimus, suunnittelu ja teknologia

KUORMIT JA ALTISTUMINEN

SISÄLTÖ Johdanto.. 9 Luku 1. KUORET JA ALTISTUMINEN 15 1.1. Kuormitusluokka. 15 1.2. Yhdistelmät (yhdistelmät) kuormitukset. 17 1.3. Suunniteltujen kuormien määrittäminen 18 1.3.1. pysyvä

Taivutettujen elementtien normaalien osuuksien laskeminen Valkovenäjän ja ulkomaisten standardien mukaan

UDC 64.01 Vallitsevien elementtien lujuuslaskenta Valkovenäjän ja ulkomaisten normien mukaan Ilyenkov O. V. (Valvoja Zverev V.F.) Valkovenäjän kansallinen teknillinen yliopisto,

Vahvistettu betonielementtien vahvistaminen SCAD: ssä

1. Vahvistettujen betonielementtien profiilien vahvistaminen Tässä tilassa betoniteräsrakenteiden raudoituksen valinta tehdään ensimmäisen ja toisen ryhmän raja-olosuhteiden mukaan vaatimusten mukaisesti

SISÄLLYSLUETTELO. Esipuhe. 3 Johdanto. 4 Peruskirjaimet. 20

SISÄLLYS Esipuhe. 3 Johdanto. 4 Peruskirjaimet. 20 Luku 1. Betonin, teräsvahvistuksen ja betoniteräksen perusominaisuudet. 24 1.1. Betoni. 24 1.1.1. yhteinen

5. DC: n elementtien suunnittelu ja laskenta

LUKU 8 5. DK-elementtien suunnittelu ja laskeminen useista materiaaleista LUKU 8 Liimattujen puuosien laskeminen vanerilla ja vahvistetuilla puuosilla olisi suoritettava seuraavan menetelmän mukaisesti

535 - Erillinen pohja teräsbetonipylväälle

535 - Erillinen perustus teräsbetonipylväälle 1 2 Ohjelma on suunniteltu erillisen pohjan rakentamiseksi betoniteräkselle SP 52-101-03 [1] tai SNiP 2.03.01-84 * [2] tai

ROCKMESH-komposiittiverkkoseinät. Yleiset ohjeet

1 1. joulukuuta 1 päivänä joulukuuta a brya Muuraus, joka on vahvistettu komposiittiverkolla OCKMSH 1 1. Yleiset ohjeet 1.1. Komposiittiverkko OCKMSH on lujittavaa komposiittitangot, jotka sijaitsevat kohtisuorassa

GeoStamp Ltd. Tarkastuslaskenta monoliittisen betoniteräksen kantokyvylle kaksikerroksiselle talolle. Chelyabinsk, 2016

GeoStamp Ltd. Tarkastuslaskenta monoliittisen betoniteräksen kantokyvylle kaksikerroksiselle talolle. kehitetty: Pavlenko A.E. Chelyabinsk, 2016 Sisältö. Sisältöä. 1 Johdanto 2 Lähtökohtana

Elementtien esivalmistettu betoni runko

Esivalmisteen betonielementin päällekkäisyyksien elementit 17 palkkipaneelien esivalmistetut lattiat 17.1 Esivalmistettujen palkkien lattiamallit Esivalmistettujen betonilattiamallien suunnittelu

Vaihe 4. Ristikon rakentaminen Suunnittelu segmentin lävistäjä ristikko

Vaihe 4 Ristikkorakenteen suunnittelu 4 Segmentin diagonaalirungon suunnittelu Segmenttiset ristikkorakenteet käytetään laajalti yksikerroksisten teollisuusrakennusten rakentamisessa. Ne käytetään

Tutkintaliput 3

Tarkastuslista 1 1. Todellinen kohde ja suunnittelu. Ulkoiset ja sisäiset voimat. Osien menetelmä. Tärkeimmät lastausmateriaalin tyypit. 2. Väsymislujuuden käsite. Tarkastuslista 2 1. Venytys

j - koko kuorman lyhyen vaikutuksen kaarevuus, 1 j - vakion ja pitkittyneiden kuormitusten lyhytvaikutuksen kaarre, 2

Lattialevyjen taipumien määrittäminen lattiavaihtoehdolle. Taipumat määritetään kohdan 8 mukaisten epälineaaristen laskelmien ryhmän tulosten mukaan. SP 6.10.01 taipumat (kaarevuus) määritetään suhteesta: 1 =

V.A. Dzyuba RAKENNUSRAKENNUSTEN VAHVISTETTUJEN BETONINRAKENTAMINEN

Venäjän federaation opetus- ja tiedeministeriö Korkeakouluopetuksen liittohallituksen budjettialijärjestelmä "Komsomolsk-on-Amur State Technical

301 - Betonipalkki. ottaen huomioon pitkittäisvoima ja vääntömomentti

1 301 - Vahvistettu betonipalkki ottaen huomioon pitkittäisvoima ja vääntömomentti 2 Ohjelma on suunniteltu suunnittelemaan ja laskemaan moniulotteinen palkki SNiP 2.03.01-84 mukaan * Betoni ja teräsbetoni

Normatiivisten asiakirjojen järjestelmä suunnittelu- ja rakentamissääntöjen REDD-rakenteessa

Normatiivisten asiakirjojen järjestelmä suunnittelun ja rakentamisen betonirakenteiden ja vahvistamien betonirakenteiden rakentamisessa ilman alustavaa rasitustekniikkaa ja vahvistettua betonirakennetta

Valmistumistodistustyö Aihe: "Asuinrakennuksen integroitu projekti"

Venäjän federaation valtion korkeakouluopetuksen opetus- ja tiedeministeriö Pietarin valtion ammattikorkeakoulu

Komposiittiraudoituksen betoni betonilla

Komposiittivahvistuksen liimaus betonilla Tässä artikkelissa esitetään yhteenveto komposiittikuitukerroksen (ACP) ja basaltti-muovin

MENETELMÄTOHJELMAT MONOLIITISEN UNBALLIN YLIVÄHETYSTEN LASKEMISEKSI

VENÄJÄN VUOSIKERTOMUKSEN KOULUTUS- JA TIEDOTUSMINISTERIÖ GOU VPO MOSKOVAN VALTION RAKENTAMINEN YLIOPISTO Vahvistettu betoni- ja kivikonttoreiden laitos METHODIIKAN OHJEET MONOLIITTIEN LASKEMINEN

JÄRJESTELMÄN RAKENTAMISPIIRTEISIIN LIITTYVÄT ASIAKIRJAT VIITTAUS OHJEESTA JA RAKENNEJÄRJESTYISTÄ

JÄRJESTELMÄN RAKENTAMISEEN LIITTYVÄN ASIAKIRJAN JÄRJESTÄMINEN SUUNNITTELU- JA RAKENNEJÄRJESTELMÄN NIMENPITEET JA VOIMATTOMAT BETON-BETONI JA VAHVISTETTU BETONIN RAKENTAMINEN JA RAKENNEJÄRJESTELMÄ

(Koira 378 / / UK 20.4.2015)

UDC 624.012.3 / 4, 624.014.2 TIETEELLINEN JA TEKNINEN KATSAUS aiheesta "Organisaation standardin kehittäminen" Rakenteelliset betonirakenteet. Suunnitteluohjeet »Vaihe 3 (3.3). Esimerkkejä yhdistelmäbetonin laskelmista

536 Teräsbetonipylväiden pylväsperusta

536 Teräsbetonipylväiden pylväsperustaisten kenttien kentät 1 2 Ohjelma on suunniteltu teräsbetonipylväiden pylväsperiaatteiden suunnittelua varten SP 52-101-03 [1] tai SNiP 2.03.01-84 *

Avainsanat: aluslevy, portaiden lasku, laskenta, vahvistus, lujuus, halkeaman kestävyys, taipumat. Laskeminen laskuun ja marssiin

KOULUTUSVIRASTON VALTIO Valtion korkeakouluopetuksen oppilaitos "Itä-Siperian valtion teknillinen yliopisto" (GOU VPO VSSTU)

Normatiivisten asiakirjojen järjestelmä rakentamisessa PRELIMINARY STRESSED REINFORCED CONCRETE RAKENTEIDEN SUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN SÄÄNNÖT

UDC 624.012.3 /.4 (083.74) Rakenteellisten normatiivisten asiakirjojen järjestelmä SUUNNITTELU- JA RAKENNEJÄRJESTELMÄT PREDIKTISESTI KÄYTETTÄVÄT JALOSTETUT BETONIN RAKENNUKSET Valmiit betonirakenteet.

RAKENNUSNORMAT JA SÄÄNNÖT

RAKENNEJÄRJESTELMÄT JA SÄÄNNÖT BETONI JA VAHVISTETTUJEN BETONIEN RAKENTEET (ENSIMMÄINEN) 2010 SISÄLTÖ 1. SOVELTAMISALA 4 2. SÄÄNNÖLLISET VIITTEET 4 3. EHDOT JA MÄÄRITELMÄT 4 4. YLEISET VAATIMUKSET

UDC Valvontajärjestelmän vaatimukset täyttävät vaatimukset Valkovenäjän tasavallan ja Euroopan unionin maiden normien mukaisesti

UDC 624.012.04 Vaatimusten ominaisuudet raudoituksen ankkuroinnin varmistamiseksi Valkovenäjän tasavallan ja Euroopan unionin maiden normien mukaisesti 18 Burak I.A. Kazimirov K.S. (Tieteellinen neuvonantaja Shilov A.E.) Valkovenäjän kansallinen tekninen tiedekunta

Sarja Piles ajaa vahvistetulla betonilla. Numero 2. Pile koko kiinteä neliöosa jännitysvahvikkeella.

Sarja 1.011.1-10 Kaapelit zabivny raudoitettua betonia. Release 2. Yksiosainen kiinteä neliön poikkileikkaus, jossa on esijännitysvahvistus. Työpiirustukset 1. Yleinen osa Tämä vapautus sisältää betoniteräksen työpiirustukset

Suuntaviivat laboratoriotutkimuksille rakentamisen rakenteiden ja koneistamisen osalta

VUOSIKERTOMUS VENÄJÄN FEDERATION KOULUTUSYHTIÖN KASAN VALTIO ARKKITEHTUURI- JA RAKENNUSOPINNOT Konetekniikan ja kivilajittelun osasto ERITYISRAKENTEET LASKEMINEN Suuntaviivat

Kotitehtävä 8 Tehtävien voimakkuustyön määrittäminen 8

Laskevan voiman määrittäminen taivutuksessa Työn 8 On määritettävä sallittu kuormitusarvo tietyn säteenlatausmallin, mitat ja sallitun jännityksen mukaan (kuva 8). Valurautaa

RAKENNUSASIAKIRJAT JA SÄÄNNÖT, JOTKA VAHVISTETTAVAT VAHVISTETUT BETONIN RAKENNEJÄRJESTELMÄT COMPOSITE MATERIALS (SP..) (ensimmäinen painos)

RAKENTAMISEN NORMIT JA SÄÄNNÖT, JOTKA VAHVISTETTUJEN BETONINRAKENNUSTEN VAHVISTAMINEN YRITYSMATERIAALISSA (SP..) (ensimmäinen painos) Moskova, 1 1 Esipuhe Venäjän federaation standardisoinnin tavoitteet ja periaatteet

3.1 Pylväiden lujuuden laskeminen, normaali sarakkeen pituusakseliin nähden. Symmetrisen raudoituksen valinta Flowchart 3.1 (start)

Vaihe 3. Epäkeskisesti puristetun kiinteän poikkileikkauspilarin suunnittelu Rakennetun betoniteräksen sarakkeet, jotka ovat poikittaisten kehysten telineitä, käytetään 8 m: n rakennekorkeudessa ja poikittaisten kehysten B

Levyn teräsrakenne

Laattojen teräsbetonirunko muodostuu piilotettujen teräsliittimien laitteesta laattavahvisteisten betonirakenteiden rungossa ja se on seuraava vaihe teknisessä kehityksessä.

516 - Pile-pohja ja vyölukko

516 - Pylväspohja nauhamyllyllä 1 2 Ohjelma on suunniteltu kaavinpohjaksi, jossa on nauha-grilli SP 50-102-2003 [1] tai SNiP 2.02.03-85 [2] mukaisesti. Tarjotaan

MENETELMIÄ KOSKEVAT MERKINNÄT

Venäjän federaation opetus- ja tiedeministeriö Kazanin arkkitehtuurin ja rakennustekniikan yliopiston opetus- ja koulutusvirasto

pohjan suurin puristus tapahtuu laatan reunalla, jolle y 0. Sivuttaisvoimat Q

462 Sarakkeen jalusta 1 2 Ohjelma on suunniteltu SNiP II-23-81 *: n [1] tai SP 53-102-2004 [2] mukaisen I-osaisen teräspilarin kokoon. Pohjan vahvuus tarkistetaan

Sääntelyasiakirjojen perusta: www.complexdoc.ru. Normatiivisten asiakirjojen järjestelmä suunnittelu- ja rakentamissääntöjen REDD-rakenteessa

Normaattisten asiakirjojen järjestelmä suunnittelun ja rakentamisen betonirakenteiden ja tehostettujen betonirakenteiden rakentamisessa ilman alustavaa painovoimaa SP 521012003 EDITORIAL EDITION

VAHVISTETTUJEN BETONIOSIEN KESTÄVÄN ELÄMÄN PERUSTEET. SIMPLE LOADING CASES

Luku 4 Vahvistettujen betonielementtien kestävyyden perusteet. Yksinkertaisimmat kuormitustilanteet Kuten edellä mainittiin, raudoitettu betoni on kompleksisen rakenteen anisotrooppinen materiaali, jolle on tunnusomaista epälineaarinen

Komposiittirakenteiden testit. Standardin kehittäminen organisaatiolle "Teräsbetonirakenteet. Suunnittelua koskevat säännöt "V.I.

Komposiittirakenteiden testit. Standardin kehittäminen organisaatiolle "Teräsbetonirakenteet. Suunnittelua koskevat säännöt "V.I. Travush Teräsvahvisteisten betonirakenteiden testit. Vahvistettu betoni

Sisältö Johdanto Soveltamisala Normatiiviset viittaukset Termit ja määritelmät Nimitykset ja lyhenteet.

Sisältö Johdanto. 3 1 Soveltamisala. 3 2 Normatiiviset viitteet. 3 3 Termit ja määritelmät. 4 4 Merkintä ja lyhenteet. 4 5 Komposiittimateriaalit. 7 Perusmuotovaatimukset.

440 Purskeen laskenta

44 Laskenta työntöön Ohjelma on suunniteltu laskemaan tunnistettavan kuorman levyn työntö suorakaiteen tai ympyrän muotoisista pylväistä seuraavien standardien mukaisesti: SNiP.3.-84 * [] SP

TURVALLISUUS KIINTEISTÖN MONOLIIKON BETONETRAKENNUSTEN LUOTETTAVUUDESTA Tereshko A.Yu., Polivko AG (Ohjaaja Nesterenko V.V.

UDC 6410953 KIINNITYSTEN MONOLITIIKKONETEETTESUUNNASTON LUOTETTAVUUDEN TUTKIMUS Tereshko AYU, Polivko AG (Valvoja Nesterenko VV) BN TU Tiivistelmä Lattiapalkkien kattosolujen,

Rakennusalan sääntelyasiakirjojen järjestelmä Rakennusnormit ja Venäjän federaation säännöt

Rakenteellisten normatiivisten asiakirjojen järjestelmä RAKENNUSSÄÄNNÖT JA RAKENNUSSÄÄNNÖT RAKENNUS- JA BETONRAKENTEET RAKENNUSSUUNNITELMAN SÄÄNNÖT 52-01-2003 SISÄLTÖ- JA VAHVISTETTU BETONI

ATS KR P -sisällön sisältö. Katsokaa. Inv. N 'Allekirjoitus ja päivämäärä. Rev. Kpl. Nuotin N'dok Allekirjoitus Päivämäärä. Vaihearkit. Inv. N "

Sisältö Johdanto. 2 1. Lattialevyjen laskeminen ilman vaurioita. 3 1.1. Kantaryhmän NRV-58-12 laskeminen ilman vaurioita. 3 1.2. Kantaryhmän NRV-58-18 laskeminen ilman vaurioita.

Teräsnauhan lujuuden ja stabiilisuuden laskeminen SNiP II-23-81: n mukaan *

Käyttäjä: Lace simplecalculations.com 10/24/2014 10:51 Teräsnauhan lujuuden ja vakauden laskeminen SNiP II-23-81 *: n mukaisesti Tämä asiakirja perustuu käyttäjän raporttiin

BETONIN RAKENNEJÄRJESTELMIEN LASKUTUSMENETELMIEN VERTAILU

UDC 624.012.45 Medvedev. D.P., Tonkov I.L. Medvedev. D.P., Tonkov I.L. VAHVISTETTUJEN BETONIEN RAKENNEJÄRJESTELMIEN SUORITTAMISMENETELMÄ RAJOITUKSEN 2.03.01-84 JA SP 52-102-2004 KÄYTETTÄVISSÄ RAJOITETTUJEN RAJOIDEN RYHMITTÄMISEKSI

VAHVISTETTU VAHVISTETTUJEN BETONIEN SARJAT JÄRJESTELMÄSSÄ X Mesh GOLD

JÄRJESTELMÄN VAHVISTAMINEN JÄRJESTELMÄSSÄ X Mesh GOLD 1. Johdanto Tässä asiakirjassa kuvataan lyhyesti hyväksyttyjä laskentatietoja raudoitettujen betonipilarien vahvistamiseksi materiaalilla Ruredil X XMesh Gold / M750 (kuidut

TEHTÄVÄ SUUNNITTELUPOLITIIKKAA 4 Teema 7. Vanteiden vaikea kestävyys

TEHTÄVÄ SUUNNITTELUPOLITIIKKAAN 4 Aihe 7. Sauvojen monimutkainen kestävyys Tehtävä 1 Epäkeskisesti puristettu lyhyt tanko, jolla on tietyn poikkileikkauksen mukainen järjestely (kuva 7.1), geometriset mitat

MENETELMIÄ KOSKEVAT MERKINNÄT

Venäjän federaation opetusministeriön opetusministeriö Kazanin valtion arkkitehtonisen korkeakoulun ja rakennustekniikan yliopiston suuntaviivoissa on suosituksia

Rakennusalan sääntelyasiakirjojen järjestelmä Rakennusnormit ja Venäjän federaation säännöt

Rakenteellisten normatiivisten asiakirjojen järjestelmä RAKENNUSSÄÄNNÖT JA RAKENNUSSÄÄNNÖT RAKENNUS- JA BETONRAKENTEET RAKENNUSSUUNNITELMAN SÄÄNNÖT 52-01-2003 SISÄLTÖ- JA VAHVISTETTU BETONI

Laskentapalkit. 1 Lähtökohtana

Palkkojen laskenta 1 Perustiedot 1.1 Sädeasetus Span A: 6 m. Span B: 1 m. Span C: 1 m. Beam pitch: 0.5 m. 1.2 Kuormat Nimi q n1, kg / m2 q H2, kg / m γ fkdq p, kg / m Vakio 100 50 1 1 50

KOULUTUSVIRASTO KOZANIN VALTION ARKKITEHTUURI- JA RAKENNUSOPINNOT. Sillan ja liikennetunnelin osasto

KOULUTUSVIRASTON KASAN VALTIO ARKKITEHTUURI- JA RAKENNUSOPINNOT Sillan ja liikenteen tunneleiden osasto RAKENNEJÄRJESTELYJÄRJESTELYT KULJETUKSEN TAVOITTEISSA

NormCAD: n laskeminen teräsbetonirakenteiden palonkestävyydestä

NormCAD: ssä laskelmat HUNDRED 36554501-006-2006 "Luottotisarakenteiden palonkestävyyttä ja paloturvallisuutta koskevat säännöt" ovat automatisoituja. Laskelmat HUNDRED 36554501-006-2006 "Säännöt

Ultralam-palkkien laskeminen

Ultralam-palkin laskenta Suunnitteluohjelma Kuormituskuormitus Kuormatyyppi Kuormitusarvo, kg (kg / mp) Hinta luotettavuus γ f Coef. kesto γ d Snap X, m Pituus S, m 0 hajautettu 350 1 1 - - 0 hajautettu

Vakaa ja epävakaa elastinen tasapaino. Kriittinen voima. Kriittinen stressi. Rodin joustavuus

Vakaa ja epävakaa elastinen tasapaino. Kriittinen voima. Kriittinen stressi. Rodin joustavuus 1. Kriittinen jännitys suurella joustavuudella olevasta puristetusta sauvasta määritetään kaavalla ANSWER: 1) 2)

5.1. Kuormat vaikuttavat nosturipalkkiin

Vaihe 5. Esijännitetyn nosturipalkin laskeminen ja suunnittelu Nostopalkit toimivat liikkuvan dynaamisen kuormituksen avulla sillanostureista, havaitessaan suuria väkevöityjä voimia

Erot elastisten moduulien vaikutuksen huomioon ottaminen puristuksessa ja jännityksessä vahvistuvien palkkien lujuuden laskemisessa kuitu-vaahtosbetoni-aggregaatin avulla.

Erot elastisten moduulien vaikutuksen huomioon ottaminen puristuksessa ja jännityksessä vahvistuvien palkkien lujuuden laskemisessa kuitu-vaahtosbetoni-aggregaatin avulla. E. E. Kadomtseva, L.V. Morgun Laskettaessa vahvistettuja betonipalkkeja

Lattianpäällysteet - laskelmat ja testit. Krylov Alexey Sergeevich

Rakenteelliset betonipalkit lattialle - laskelmat ja testit Krylov Alexey Sergeevich [email protected] Rakenteelliset betonirakenteet Venäjällä Ulkoministeriön rakennus (1948-1953) ja loput "Stalinin korkeudet"

Käytännön oppitunti 1 Sovellusohjelmat teknisten ongelmien ratkaisemiseksi Tarkistuslista 1. Mitä ohjelmia laskutoimituksen automatisoimiseksi?

Oppituntinumerotunnit C O D E R E A N O E Luettelo käytännön harjoituksista Oppitunnit teema 1 Sovelletut ohjelmat teknisten ongelmien ratkaisemiseksi 4 LIRA: n jäljellä olevan osaamisen tarkistaminen opiskelijoille. 3 6 4 8 5 10 6 1

Teräsrakenteiden laskeminen.

Teräsrakenteiden laskeminen. Suunnitelma. 1. Metallirakenteiden laskeminen tilojen rajoittamiseksi. 2. Säädösten ja suunnittelun teräsvastukset 3. Metallirakenteiden elementtien laskeminen

Asennuksen ja graafisen työn tehtävä 4 Painon määrittäminen palkkeihin taivutuksen aikana. Lujuuden laskeminen. Tehtävä 1

Asennuksen ja graafisen työn tehtävä 4 Painon määrittäminen palkkeihin taivutuksen aikana. Lujuuden laskeminen. Tehtävä 1 Rullaavan I-palkin lujuuden laskemiseksi lujuuden mukaan raja-arvojen menetelmän mukaan,

TIIVISTELMÄ Raportti 109 s., 1 s., 22 s., 27 s., 16 lähdettä, 4 s. POLYMER-KOOSTUMUSMATERIAALIT, VAHVUUS VAHVISTETTUJEN BETONIN RAKENTEIDEN,

TIIVISTELMÄ Raportti 109 s., 1 s., 22 s., 27 s., 16 lähdettä, 4 s. POLYMER-YHTIÖMATERIAALIT, VAHVISTETTU PAINETTUJEN BETONIEN RAKENTEET, ULKOISET VAHVISTUSJÄRJESTELMÄT, CARBON-MASKIT, SÄÄNNÖT

Teräsbetonirakenteiden laskenta. Teknillinen tiedekunta, prof. VA Semenov, Techsoft LLC

Teräsbetonirakenteiden laskenta Dr.Sc., prof. VA Semenov, Tekhsoft Ltd. 11/15/2016 Perusperusteet Rakenteelliset teräsbetoniset rakenteet: betonirakenteet, rakenneteräkset tai

VAHVISTETTU VAHVISTETTU BETONIEN KIERRÄT VÄLTTÄMÄTTÖMYYTTÄVÄT KIINNITTÄVÄT KÄSIKIRJA

Bagautdinov Marsel Azatovichin jatko-opiskelija Arkkitehtuurin ja rakennustekniikan instituutti Samaran valtion teknillinen yliopisto, Samara, Samarakskaya oblast Vahvistettujen betonitiiltojen vahvuus ilman

5. Luurankonsolityypin laskeminen

5. Kallistustyyppisen luuran laskeminen Paikallisen jäykkyyden varmistamiseksi pyörivien nostureiden häkeissä on yleensä kaksi rinnakkaista ristikkoa, jotka on yhdistetty mahdollisuuksien mukaan liuskareihin. Useammin

436 Poikittaisen vahvikkeen valinta

436 Poikittaisen raudoituksen valinta 1 Ohjelma on suunniteltu laskemaan tarvittavan poikittaisen raudoituksen kaltevien ja avaruudellisten osien lujuuden varmistamiseksi sekä kiinnittimien

Etelä-Uralin osavaltion yliopisto Rakennustekniikan tekniikan laitos R E H L A M E N T

Etelä-Uralin osavaltion yliopisto Rakennustekniikan osasto R E H L A M E N T Rakennusten rakenteiden varhaiskuormitus Kehittäjä: Ph.D. Yunusov N.V. Ph.D. Koval S.B. Chelyabinsk

Laskemista koskeva selittävä huomautus. esittely

1 Laskelman selittävät huomautukset Lattian pohjan laskeminen tehdään auton pyörän painolla kuorman ollessa 2, lattian tasaisesti jakautuneen kuormituksen paine on 2,5 t / m. Laskettaessa hyväksytyn levyn paksuus 200 mm

Kohta 2. K.L. Kudyakov, V.S. Sylkeminen. Tomskin arkkitehtuurin ja rakentamisen yliopisto, Tomsk, Venäjä

UDC 691.328.1, 691.328.43 Osa 2 TUTKINTA TERÄSTÄ JA TERÄKSESTÄ KÄYTETTÄVIEN KIINNITTÄVIEN BETONIIKENNUSTEN VAHVUUDEN JA DEFORMATIVISUUDEN KESKEYTTÄMISEKSI KL Kudyakov,

Rod-laskelmat lujuutta ja jäykkyyttä varten

Rod-laskelmat lujuutta ja jäykkyyttä varten 1. Sauva, jonka neliön poikkileikkaus a = 20 cm (ks. Kuva), ladataan voimalla. Materiaalin kimmomoduuli on E = 200 GPa. Sallittu jännitys. Sallittu liikkuminen

PSB-vahvistus puhkeamisesta.

1. Tuominen psb-ankkurista räjähtämisestä. Tällä hetkellä suuri määrä rakennuksia tehdään tasomaisilla laatoilla, joita useimmiten tuetaan pylväspisteillä. Tätä sanelee

RAKENNUSMERKINTÄLAITTEET-MONOLIITIIKKA. SUUNNITTELUSÄÄNNÖT

RAKENNUSSÄÄNNÖT RAKENTAMISEN RAKENTAMINEN JA MONOLIITTINEN. DESIGN SÄÄNNÖT 2. painos Moskova, 06 Esipuhe Venäjän federaation standardisoinnin tavoitteet ja periaatteet on määritelty liittovaltion lailla

Teräsbetonisillan laskenta lasketaan. Webinar midas Civil 2016

Betoniteräsrakenteiden laskenta Webinar Webinar-sisältö Webinar Suunnitteluprojektin siltarakenteen rakenne RF-normien mukaisesti 1. Osittaistarkastusten automatisoinnin peruskäsite

Sarja Piles ajaa vahvistetulla betonilla. Release 1. Osa 1. Yksiosainen kiinteä neliön poikkileikkaus, jossa ei-rasitettu vahvike

Sarja 1.011.1-10 Kaapelit zabivny raudoitettua betonia. Numero 1. Osa 1. Yksiosainen kiinteä neliömäinen poikkileikkaus, jossa ei-stressaava vahvistus Työskentelypiirustukset Institute Fundamentprojectin kehittämä Hyväksytty Gosstroy

MOSCOW ENERGY INSTITUTE (National Research University) Koneiden dynamiikan ja voimakkuuden laitos, nimetty V. Bolotina

MOSCOW ENERGY INSTITUTE (National Research University) Koneiden dynamiikan ja voimakkuuden laitos, nimetty V. Bolotina Tehtävä 2 Opiskelija: Eremin L.I. Ryhmä: C-06-09 Opettaja: Pozniak

Jalkakäytävän suunnittelun laskentamenetelmä. päällystetty teräsvahvisteisella betonilla

Teräskuitubetonilla päällystetyn päällystystekniikan laskentamenetelmä Vaihtoehto 1 (Uudisrakentaminen) Syöttötiedot: Tie I (II) -luokassa on n kaistat, joiden leveys olkapäästä ja m Aluskerrokset

SNiP Rekisteröi Rosstandart tietokannan valmistajan JV-huomautuksena. RAKENNUSNORMAT JA SÄÄNNÖT

SNiP 2.03.03-85 Rekisteröity Rosstandart as SP 96.13330.2011. - Huomioi tietokannan valmistaja. RAKENTAMISEN TAVOITTEET JA SÄÄNNÖT ARMOCEMENTIN RAKENTEET Johdanto Pvm 1986-07-01 KEHITYS

Käsikirja SNiP: N JOHDETTUJEN BETONIN RAKENTAMINEN-MONOLIITIIKENNE

SNiP..- 84 ile: // c: ohjelma Tiedosto StroyConultant Temp 7.tm WWW.STOYTENDES.U Sivu. 9... 8 JOHDETTUJEN BETONIN RAKENTAMINEN JA MONOLYYTTEN RAKENTAMINEN SUUNNITTELUOHJEET SNIP..- 84 MOSKOVA STROYISDAT

Laskentamalli M = 1: 114

П Date / PRUSK / Pos. П Rakenteelliset betonijärjestelmät Laskentakaava M = levyt Mitat Koordinaattipaksuus lx [m] ly [m] [cm] x [m] y [m]. Kiinnitysolosuhteet Laakerin leveys [cm] Kiinnityspuolet [-,%]

Betoniterästen laskeminen

Betoniterästen laskeminen Betoni- ja teräsrakenteiden laskenta SNiP 2.03.01-84 mukaan SNiP 2.05.03-84 mukaan "Sillat ja putket" mukaan SNiP 2.03.01-84 mukaan "

Tutkijaopettaja, teknillisen tiedekunnan hakija N.G. Golovin (Betonin ja kivienrakennustekniikan osasto, MGSU) Laatija: Professori, Ph.D.

VENÄJÄN FEDERAATION KOULUTUS- JA TIEDOTUSMINISTERI Korkean ammatillisen koulutuksen liittohallituksen perustaminen "Moskovan rakennustekniikan valtionyliopisto"

Esijännitetyt TT-ristikkopaneelit

Pre-stressoitettu rei'itetty TT-paneeli Suljettu osakeyhtiö "T-Beton" valmistaa teräslevyjä, joissa on esipainetettu vahvike tuotenimellä "TT-paneeli"

YLIOPISTO "TÄYTETTÄVÄN VOIMASSA OLEVAN KONKRETAN KEVYN TESTAUS NORMAALILLA

Venäjän federaation opetus- ja tiedeministeriö Naberezhnye Chelny -instituutti (sivuliike) liittovaltion autonomisen korkeakouluopetuksen oppilaitoksesta "KAZAN (Privolzhsky)

MSC: n / NASTRANIN KÄYTTÖ WINDOWS-KOMPLEXIN KÄYTTÖÖN LIIKKEELLÄ SIIRTOJEN LEFORTOVON LASKUTUKSIIN MOSKOVASSA

SC / ASTRA WIDOWS-TIIVISTYÖN SOVELTAMISEKSI SIIRTOVERKKOJEN SIIRTO LEFORTOVON RAKENNUSTEN LASKEMISSA MOSKOVASSA Prof. Dr. med. Kositsyn SB, Assoc. Dolotkazin D.B. Moskovan valtionyliopiston yliopisto

RAKENNUKSET JA TUOTTEET RENKAATETTU

VENÄJÄN FEDERAATION RAKENNUS- JA HOIDOTUS- JA YHTEISÖPALVELUJEN MINISTERI S V D D A A JA L SP. 2015 RAKENNUKSET JA TUOTTEET FIBRO-BETONIN SUUNNITTELUJÄRJESTYS ensimmäinen painos Moskova 2015 Esipuhe Sääntöjä koskevat tiedot

REPORT OBJECT: OSA: Jätevesipumppausasema. VAIHE: Työasiakirjat ASIAKAS: TOIMITUSJOHTAJA: Alexey Vladimirovich Kozlov

REPORT OBJECT: JAKSO: Jätevesipumppausasema VAIHE: Työasiakirjat ASIAKAS: TOIMIJO: Kozlov Alexey Vladimirovich 201_ g. / Kozlov AV / Sisältö Selittävä huomautus 2 Liite 1.