Oikea perustus "ruotsalainen levy" - vahvistus- ja valimointitekniikka

Ruotsalaisen levyn perusta, jonka rakentamisen tekniikka on melko yksinkertainen, perustuu erityisten monoliittisten pohjalevyjen asentamiseen. Lähtö on lämmin perustus, lämmitetty, sisäänrakennetun vesihuoltolaitteen ansiosta.

Kaikki viestinnät tapahtuvat myös pohjalevyjen sisällä. Säätiön rakentamisen ongelmien samanaikainen ratkaisu ja työntöviestintä mahdollistavat välittömästi tasaisen lattian, joka on valmis sisustukseen.

Säätiön valmistusmenetelmä, jota kutsutaan nimellä "ruotsalainen levy"

Ennen kuin kelluva pohjalevy on asetettu, prosessitekniikka tarjoaa erityistä maaperänvalmistusta. Yläpohjasta poistetaan, työalueen on oltava merkittävästi suurempi kuin tuleva perusta. Paikka on hyvin kostutettu ja hiottu hiekalla noin 10-15 senttimetriä.

Apuvälineet asetetaan hiekkalaatikkoon, joka on täynnä kerroksella soraa. Puutavara on rakennettu, lämmöneristys on säädetty. Koko kerroksen tulisi olla korkeintaan 20-25 senttimetriä. Tätä valmisteluvaihetta ennen vahvistamista voidaan pitää täydellisenä.

Lisäksi tarina on omistettu siitä, miten kaadetaan monoliittinen pohjalevy.

Säätiön vahvistaminen

Järjestelmä, joka lujittaa monoliittista kellarialustaa, joka on helposti toistettavissa venäläisissä olosuhteissa, ei vaadi erityisiä materiaaleja ja työkaluja. Tekniikan mukaan tällainen levy on vahvistettu sauvoilla. Säätiön vahvuudelle tehdään ulkoinen muoto, grillaus, se on rakenteeltaan eräänlainen jäykiste.

Monoliittisen laatan pääpinta säädetään yhdellä vahvistuskerroksella siten, että saadaan sauvan vyöhykkeet, joiden mitat ovat noin 150 x 150 millimetriä. Yhdistettäessä lujitustangot on tarpeen tehdä päällekkäin tangon noin 20-30 cm: n tangolla, mikä auttaa estämään tangojen erottumista betonin kaatopaikassa.

On myös tarpeen kiinnittää sauvat säännöllisin väliajoin kiristimiin siten, että ne pysyvät paikoillaan, eivät liiku betonin sisäisen ratkaisun aikana kaatamisen ja kuivauksen aikana. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että ammattimaisten rakentajien käyttämän monoliittisen kellarialustan vahvistusmenetelmä edellyttää ligamenttien ja puristimien käyttöä, eikä hitsausta, mikä antaa alhaisemman rakenteellisen lujuuden.

Säätöön voidaan lisätä lujuutta käyttämällä tukevia sauvoja vahvistusverkossa koko perustuksen pituuteen tai leveyteen.

Ennen laatoituksen levittämistä varten lattialämmitykselle asetetaan ääriviivoja, jotka on kiinnitetty kiinnittimiin pohjaan ja yhdistetty keräimeen.

Täytä tekniikka

Monoliittinen pohjalevy, jonka valutekniikka ei ole niin monimutkainen, vaatii prosessin kaikkien vaiheiden huolellista toteuttamista. Kun aloitat laattojen kaatamisen, muista, että koko prosessi on asetettava kerran, eli koko kellarin pinta täyttää enintään yhden päivän.

Täydellisen valun jälkeen syvälle täryttimet tulevat auttamaan poistamaan kaikki ylimääräinen ilma tuloksena olevasta ratkaisusta. Työnsä ansiosta levylle ei ole heikkoja pisteitä eli ilmataskuja, jotka voivat haljeta tulevaisuudessa ja jotka voivat vahingoittaa monoliittista järjestelmää.

Kun täryttimet käsittelevät, levyn pinta on huolellisesti tasoitettu, joskus tämä prosessi on melko pitkä, mutta on kärsivällistä ottaa huomioon, että tasaisemman jäykistyspinnan tulee olemaan helpompaa kulkea jo kiinteän monoliittisen levyn hiontavaiheen läpi. Merkittävä helpotus käsityövoiman avulla auttaa vibrolath-työkalua.

Myös ylempi kerros tasoitetaan, melkein täydellisen tasaisuuden ja pinnan tasaisuuden vuoksi. Tällöin täyttö on valmis ja voit siirtyä eteenpäin.

Nyt sinun on odotettava, että lopullinen pohja kuivuu.

Kun ei ole epäilystäkään siitä, että laatikko on valmis jatko - työhön, ei hionnassa ole erikoistyökaluja, valmiin laatan tasoitus ja valmis aloittamaan rakentamisen.

Ruotsalaisen levyn, jonka rakentamisen tekniikka on saatavana, perusta on useita kiistatonta etua:

 1. Se, että säätiön sisällä kaikki taloon tulevat viestinnät ovat jo erossa, sallii peruslevyjen sijoittamisen yleensä lyhyemmässä ajassa.
 2. Kyky lämmittää lattiat tekee talosta, joka on rakennettu ruotsalaisille levyille, säästää energiaa. Vaikka sinulla on lämmityskatkaisu, jo lämmitetty betonirakenne jäähtyy hyvin pitkään ja talon asukkaat eivät jäätyvät. Lisäksi pitkäaikaisen lämmönsuojelun ansiosta asukkaat voivat säästää keskuslämmityksestä.
 3. Kiillotettu jo kaiken työn jälkeen, levy on kokonaan, jotta se voisi aloittaa lattiamateriaalien asettamisen.
 4. Säätiön asentaminen ei vaadi alkuperäisiä työkaluja, jotka ovat usein liian kalliita yksityiseen rakentamiseen ja tekniikkaan. Poikkeuksena ovat rakennuslaitteet, esimerkiksi betonikuorma-autot, mutta niitä tarvitaan vain, jos asennetun säätiön pinta-ala on tarpeeksi suuri.

Lisää tästä aiheesta verkkosivustollamme:

 1. Mikä olisi pohja lohkorakenteen alla
  Vaaka-elementtitalon raskas pohja voi johtaa ylimääräiseen työhön. Tämä voi olla suuri määrä betonia, rakennustyöt, kehyksen järjestely. Siksi valita.

 • Oikea laskeminen monoliittisesta pohjalevystä
  Monoliittisen laatan oikeasta laskemisesta riippuu talon lujuus, kestävyys ja suorituskyky. Ennen rakentamista on suoritettava perusteellinen maadoituskoe kuormituksen määrittämiseksi.

 • Monoliittisen pohjalevyn laite - valmistelu, tyyny, salaojitus, geotekstiilit, kaavio
  Ennen kuin harkitsemme monoliittisen pohjalevyn laitetta, päätämme, missä tapauksissa se on paras käyttää. Oikea ratkaisu olisi soveltaa tällaista säätiötä, jos.

 • Talon pohjalaatan laskeminen, vahvistaminen ja rakentaminen
  Monoliittinen pohjalevy on betonilaatta, jossa on vahvistusta. Pohjalevyn oikea laskenta on vahvan ja kestävän kodin perusta. Tällainen säätiö c.

  Miten ruotsalaisen levyn perusta ja mitkä ovat sen edut?

  Ruotsin kiukaan perustana on matala syvyyden monoliittinen levy, joka vie talon pohjan koko alueen ja on eristetty ympärysmitta. Se on suoraan kytketty lattialämmitysjärjestelmään, jota pidetään tehokkaimpana yksityisen rakentamisen lämmityksessä.

  Ruotsin kilven perustuksen kaaviokuva osassa

  Se on tehokas kaikilla maaperäalueilla pohjaveden tapahtuessa, ja se voidaan varustaa omilla käsillään.

  Ruotsin kilven etuja ja haittoja

  Arvioiden mukaan tämäntyyppiset perustukset ovat myönteisiä ja kielteisiä puolia. Suunnittelun eduista ovat seuraavat:

  • nopeuslautanen järjestely. Kestää keskimäärin kaksi viikkoa;
  • rakenteen pinta on ihanteellisesti tasainen, joten se voi toimia ensimmäisen kerroksen lattiana, joka ei vaadi ylimääräistä tasaamista;
  • vähentää lämmön menetystä kotona johtuen eristyksen läsnäolosta levyn kehän ympäri;
  • rakenteen paksuus lämmitin "katkaisee" kylmäsiltoja, mikä myös parantaa tilojen suojaustehokkuutta kylmästä;
  • viestintä voidaan sijoittaa säätöön, mikä parantaa rakennuksen ulkonäköä;
  • maaperän kuumentaminen laatan alapuolella poistaa ongelmat, jotka aiheuttavat talven talteenoton mahdollisuutta;
  • työskenteleminen säätiön kanssa ei tarvitse mitään muuta laitetta, paitsi betonisekoittimia.

  Säätiön laite ruotsalainen levy

  UWB-säätiö osoittaa myös haittoja, joista:

  • rakennusten rakenteiden mahdottomuus liiallisesti kohottavilla mailla;
  • kyvyttömyys säästää talon rakentamista, koska levy on melko kallista;
  • Tekniikkaa ei ole suunniteltu raskasmateriaaleista valmistetuista korkeisiin rakennuksiin: tiiliin ja kalliihin.

  Vaikka ruotsalaisen levyn korkeat kustannukset verrattuna tavalliseen monoliittirakenteeseen, tämäntyyppinen laite mahdollistaa talon lämmityksen säästämisen. Vertaileva laskelma osoittaa, että teknologia maksaa kymmenen vuoden ajan kotimaassa.

  Säätiön valmistusteollisuus

  Ruotsalainen levy on järjestetty seuraavien vaiheiden mukaisesti:

  1. Ensinnäkin kehitetään matala syvyyden kaivo. Leveyden laskennassa tulisi olla talon koko ympäröivän alueen ympärillä sekä joitakin päästöoikeuksia kummallakin puolella. Tehtiin myös syvennyksiä kantavaan seinään.
  2. Kaivo on peitetty tasaisella kerroksella hiekkaa. Joissakin tapauksissa sopivat geotekstiilit. Se kulkee veden läpi, mutta pitää hiekkakerroksen. Sen paksuuden tulisi olla 10-15 cm.
  3. Hiekkakerros tiivistetään tiiviisti. Sen yli tyhjennys ja vesi, viemäri ja sähkötekniset viestinnät pysyvät sisällä. Niiden pituuden mukaan sinun on annettava pieni marginaali.
  4. Putki kattaa soraa, joka kattaa putket. Täytetään sitä siten, että monoliittinen teräsbetonilaatta oli täysin sileä. Tätä varten materiaalin kerros kostutetaan vedellä.
  5. Aseta kaksi kerrosta vaahtoa, jonka välissä on vedeneristys. Voit käyttää polymeerin käpristystä. Eristekerroksen on oltava 20 cm.
  6. Vaaka-asennetun putken lattialämmitysjärjestelmän päälle. Jotta säiliöt säilyisivät betonin kaatamisen aikana, ne olisi pumpattava ilmalla.
  7. Levitä vahvistusverkkoa.
  8. Monikerroksinen rakenne kaadetaan samanaikaisesti betoniin ja tasataan välittömästi.

  Monikerroksisen kakun teknologian seurauksena ruotsalainen levy on täysin toteutettavissa eikä edellytä asiantuntijoiden osallistumista.

  Säätölaite ruotsalainen levy (video)

  Säätiön vahvistussäännöt

  Jotta laatta säilyttää jäykkyytensä ja muodonsa koko käyttöiän ajan, käytetään raudoitusta. Ennen työn aloittamista on tarpeen laskea tangot ja valmistaa ne toimintaan, samoin kuin viira tangojen risteyksistä.

  Se voi olla poikkileikkaus, jonka läpimitta on 4 - 8 mm. On tarpeen leikata 20 cm: n paloja. Lujituksen määrä lasketaan sen mukaan, että sen tangojen välinen etäisyys on 20 - 40 cm.

  Materiaalin ei tulisi olla ruosteessa tai rakenteeltaan pienin muodonmuutos. Ruotsin levyn nippua varten on tarpeen käyttää kahta vahvistuskerrosta. Ensimmäinen sijaitsee 5 cm: n korkeudella kuopan pohjasta ja toinen - hieman ylemmän tason alapuolella.

  Jos sinulla on oksia, käytä erityistä koukkua tai pistoolia sitomiseen. Jos aiot rakentaa kovaa seinää kotona, voit käyttää hitsausta. On tärkeää varmistaa nipun kulmat. Ruotsalaiselle levylle on parempi käyttää poikkileikkaukseltaan rei'itettyjä sauvoja.

  Kiinnitä ne langalla, solmu kahdeksan muotoiseksi. Joten eristetty ruotsalainen levy ei ole epämuodostunut, sinun täytyy yrittää tehdä nippu niin voimakkaana kuin mahdollista. On tärkeää muistaa, että sauvat eivät saa joutua kosketuksiin maan kanssa, koska ne saattavat heikentää niitä.

  Kuinka tehdä laskelma?

  Jos aiot rakentaa "ruotsalaisen seinän" pienikokoiselle rakennukselle, parametrien laskenta voidaan tehdä itsenäisesti noudattaen seuraavia parametreja:

  Pohjustuskerrokset ruotsalainen levy

  • yhteisen levyn paksuus on valmistettu teräsbetonivalulla ja sen on pysyttävä alueella 120 - 180 mm;
  • pohjan kehän varrella on tarpeen varustaa jäykistysliitokset, joiden korkeus on vähintään 30 x 30 cm, jotka tulevat kannen seinämien pohjaksi;
  • sisäpuoliset jäykistysrivat pystytetään pystysuoraan seinämien ympärillä 1,5 - 4 m: n portaissa;
  • lujittavien nauhojen koko ei saa olla pienempi kuin 200 × 200 mm;
  • Ush-säätiö voi olla eri syvyyksiä. Jos kellarihuone on suunniteltu, kuoppa voi saavuttaa 2 m;
  • levy on vahvistettu teräsnauhalla, jonka halkaisija on 10-14 mm ja solu 20 × 20 m; tehdään kaksikerroksinen vahvistus, jonka välimatka on yli 100 mm kerrosten välissä. On varmistettava, että betoniteräsverkko imeytyy täysin betoniin.

  Kellarin eristys

  Säätiön teknologiaan liittyy lattialämmitysjärjestelmän integrointi siihen. Ruotsin kiukaan eristäminen oli mahdollinen, noudattamalla seuraavia sääntöjä lämmitysputkien asennusta varten:

  • putkien laitteiden on oltava tiheitä ja suurempaa tiheyttä vaaditaan ulkoseinillä kuin laattojen keskellä;
  • putkien virtauksen tasapainottamiseksi ja optimaalisen lämmönsiirron varmistamiseksi niiden välisen etäisyyden on oltava vähintään 10 cm;
  • lämmönsiirron tasaisen jakautumisen varmistamiseksi putkien välisen etäisyyden on oltava enintään 25 cm; Lattian lämpötilaeroja ei saa ylittää 4 astetta, joten ne eivät tunne jalkaa;
  • lämmitysputket on sijoitettava pohjaan vähintään 15 cm ulkoseiniltä;
  • On suositeltavaa laskea putkien pituus siten, että se on enintään 100 m, koska liiallinen pituus johtaa hydraulisiin tappioihin.

  USP Foundation: rakennustekniikka

  Rakentaminen ei pysähdy. Valmistajat pyrkivät tuottamaan kehittyneitä materiaaleja ja tarjoamaan uusia tekniikoita, joiden ansiosta ei ole mahdollista pelkästään alentaa rakennuskustannuksia vaan myös parantaa lopputuotteen teknistä suorituskykyä. Yksi viimeisimmistä kehityksestä, joka on peräisin Ruotsista, on USP-säätiö - yksityisen talon tai kaksikerroksisen mökin säätiön taloudellinen ja nopea rakentaminen.

  Monoliittinen pohja insulated Swedish stove - erinomainen vaihtoehto perinteiselle laatoitettu säätiö

  Laattojen pohjan tyypit, niiden ominaisuudet

  Tällä hetkellä on olemassa kolmen tyyppisiä laattojen perustuksia, joista jokaisella on omat erottuva piirre. Perinteinen on venäläinen versio, jonka suunnittelivat kotimaiset suunnittelijat. Tuote on paksu monoliittinen teräsbetonilaatta, jossa on massiiviset kylkiluut. Säätiölle on ominaista suuri lujuusmarginaali, muodonmuutosten puuttuminen, joten sitä voidaan käyttää ääriolosuhteissa.

  Suomalaisen levyteknologian askel askeleelta

  Rakenteen haitat ovat riittämätön eristys ja tarve kaataa betonia kahteen kertaan: ensimmäinen - luodaan jäykisteitä, toinen - muodostaen itse laatan. Tämä kuitenkin lisää käyttöaikaa.

  Pohja lämmitetyn suomalaisen levyn muodossa tulee Suomesta. Suunnittelulla on pienempi paksuus, mutta sille on tunnusomaista riittävä lujuus. Se on hyvin eristetty ja mukautettu lattialämmitysjärjestelmään. Tällainen säätiö on kylmä muoto. Lattialle asetetaan vähintään 150 mm: n paksuinen lämpöeristys, joka katkaisee pohjan kylmän ääriviivat rakennuksen ensimmäisen kerroksen lämpimältä lattialta, joka on asennettu ylimääräiseen vahvistettuun tasoitukseen.

  Energiatehokkaampi mutta edullisempi verrattuna suomalaiseen vaihtoehtoon on eristetty ruotsalainen liesi. UWB ei tarvitse lisäkytkintä, koska lattialämmitysjärjestelmä asennetaan suoraan laattaan, jonka paksuus saavuttaa vähimmäismitat.

  Mikä on UWB: käyttöalueet

  Eristetty ruotsalainen kellari -laatta on matala perustuslaatta, joka on monoliittinen pohja. Hänellä on lämpeneminen kehän ympärillä ja pohjan alueella. Tämä on ensimmäinen kerroksen lattiapinta-ala, jossa on sisäänrakennettu lattialämmitys ja tekninen viestintä.

  UWB-säätiön suuri lujuus ja lämmönkestävyys mahdollistavat sen käytön vaikeissa ilmastollisissa olosuhteissa mihin tahansa materiaalirakennukseen.

  Tällaista säätiötä käytetään rakennuksissa, joissa ei ole kellarikerroksia ja kellarikerroksia. Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa käyttää UWB-tekniikkaa rakenteille, joiden sivukoko on 15 metriä:

  • kylmille alueille, mistä johtuen talon lämpöhäviö vähenee;
  • alueilla, joilla on korkea pohjavesi;
  • yksityisissä talotushankkeissa, joissa lämmin kerros on käytössä;
  • kun käytetään faksiverkkotekniikkaa, sekä paneelin, paneelin tai kehysrakennuksen luomisessa;
  • kun valitaan lohko tai tiilimuuraus;
  • heiluttavilla ja heikoilla mailla, joille ei ole ominaista hyvä kantavuus, mikä edellyttää porattujen tai ruuvien perustusten rakentamista.

  Säätiön muotoilu UWB: tuotteen kuva kohdassa

  Suunnittelu koostuu seuraavista kerroksista, jotka näkyvät selvästi ruotsalaisen pohjalevyn kuvassa:

  Ruotsalainen kellarilevy osiossa

  • vahvistettu kerros;
  • säiliöiden poistot;
  • eristyskerrokset.

  Betonin kaatamista tai monoliittia kuvataan tavallisella pohjalla, jonka paksuus on vain 10 cm, mikä tekee rakenteen muodostuvan yhdessä päivässä. Tällä on positiivinen vaikutus laatan laatuun, nimittäin: kerrostuminen eliminoituu ja työn kustannukset pienenevät. Tässä kerroksessa on lämmöneristetyn lattian järjestelmä. Pohja on eristetty maasta eristämällä, jota edustaa ekstrudoitu levy polystyreeni vaahto.

  Vahvistus suoritetaan myös lyhyessä ajassa pienen määrän metallitankoja käytettäessä. Tiiviisti vahvistettu verkko estää betonin halkeilua ja estää pohjan vahingoittumisen maaperän luonnollisen liikkumisen aikana.

  Perinteinen heikkouskerros, joka koostuu hiekasta ja raunioista, jota käytetään tavanomaisessa pohjalla, täydentää UWP-tekniikka käyttämällä tätä kerrosta savea. Tämän vuoksi geotekstiilit, jotka on sijoitettu mineraalikerrosten väliin, eivät altistu kosteudelle. Pohjaan on lisättävä vedenpitävää kerrosta, jotta rakennetta voidaan suojata pohjaveden vaikutuksesta, mikä voi heikentää kerroksia. Paksuus hiekka alla kerros eristys asennettu viemäri-ja vesihuollon, jonka luonne vaikuttaa hintoihin UWB.

  Vahvistettu verkko estää betonin halkeilua, mikä estää pohjan vahingoittumisen

  Luodakseen kestävän ja kiinteän rakenteen, on tarpeen varustaa sen eristys, jotta säätö ei halkeile ja koukistuisi lämpötilavaihteluilla. Prosessi toteutetaan styreenien johdannaisten avulla, minkä seurauksena käyttöikää lisätään useita kertoja. Eristys sijoitetaan alhaalta, mutta myös pystysuoraan laatan ympäryksen ympärille, kopioimalla muottipohjan. Myös kerros sijaitsee rakennuksen sokean alueen alapuolella vaakasuoraan betonirakenteen pohjan syvyydessä. Tämä tekniikka lisää UWB: n kustannuksia, mutta vähentää huoneen lämmittämisen lisäkustannuksia.

  Viemäröinti on välttämätöntä järjestelmän luomiseksi kosteuden poistamiseksi pohjasta, mikä estää sen vahingoittumiselta. Vedeneristyskerros, jossa on höyrysulkuominaisuudet, suojaa betonia kosteudelta.

  UWB-säätiön edut ja haitat

  UWB: n perusta, joka voidaan tilata missä tahansa suuressa rakennusyrityksessä, on ominaista lukuisia erottavia etuja:

  • alhaiset työmäärät, joihin liittyy pieni määrä rakennusmateriaaleja ja jotka houkuttelevat pienen määrän työntekijöitä;

  Lattialämmitysjärjestelmään asennettava lämmitys ja muut apuvälineet

  • nopea suorituskyky;
  • johtuen ylimääräisestä eristyskerroksesta, maaperän jäädyttämisen todennäköisyys alustan pohjan alapuolella poistuu, mikä vapauttaa levyn pohjan kallistumisesta ja kutistumisesta;
  • pohjalevy on täysimittainen lattiapinta, johon on mahdollista laatoittaa ilman alustavaa tasoittamista;
  • lämpimän kerroksen järjestäminen säätiössä vähentää tulevaisuudessa lämmönkustannuksia lämpöenergian pienemmän kulutuksen vuoksi;
  • eristys on ominaista korkea puristuslujuus ja kutistuu rakennuksen 2%;
  • lämpöä eristävä kerros ei koske kosteutta, mikä lisää sen käyttöikää;
  • koska säätiö on eristetty, kosteus ja hometta ei muodostu taloon;
  • hyönteisten ja jyrsijöiden ulkonäkö eristyskerroksessa on suljettu pois;
  • eristävän kerroksen pieni paksuus antaa tarvittavan lämmönjohtavuuden kertoimen;
  • lämmöneristeen läsnäolo levyillä eliminoi kylmäsiltojen syntymisen;
  • uuni toimii samanaikaisesti lämmitys-, lämpöeristys- ja tukitoiminnoissa;

  UWB-pohjan perustana on jo karkea lattia, joka on valmis lattiapäällykseen

  • on kestävä suunnittelu, jossa säilytetään kaikki tekniset ja taloudelliset ominaisuudet;
  • sen korkean lämmönkapasiteetin vuoksi sitä voidaan käyttää kylmäilmastoalueilla.
  • Pohjalevy luodaan yksinomaan luotettavasti, mikä sulkee pois sen järjestelyn märkä-, maaperä- tai kasvismailla;
  • merkittävä osa teknistä viestintää sijaitsee laatan paksuudel- la, minkä seurauksena pääsy niihin on rajoitettu;
  • UWB: tä ei voida käyttää raskasrakennusrakentamisessa;
  • säätiö estää talon perustamisen.

  Hyödyllisiä suosituksia laitteen pohjalle

  Ruotsalaisessa säätiössä on useita kerroksia, joista jokaisella on tärkeä toiminnallinen tarkoitus. On erittäin tärkeää järjestää kutakin kerrosta oikein niin, että tuloksena saadaan luotettava, vahva ja kestävä rakenne. Tärkeitä huomioita tässä. Hiekan tai sora-alustan paksuus määritetään maaperän tyypin mukaan, riippuen sen kantavuudesta. Tämä arvo on 300-600 mm, mikä vaikuttaa UWB-säätiön hintaan. Vakaimmille, tiheille maille vähimmäisindikaattori on käytössä ja suuren sallitun sumun osalta.

  UWB on yhdistelmä teippipohjasta ja betonilattiasta, minkä vuoksi tämäntyyppinen pohja vaatii tarkkuuslaskelmia ja sitoutumista selkeään tekniikkaan rakentamisen aikana

  Ennen pohjakerroksen rakentamista on poistettava maaperän yläkerros. Tason ja rakennustason avulla tarkistetaan pinnan pystysuuntaisuus ja vaakasuora asento. Kuopan tulee olla suurempia mittoja kuin laatan kehä. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen vetäytyä 50-70 cm pohjan merkintäreunojen kummalta puolelta

  Eristysmateriaalin levyt on asetettava pohjan koko pinnalle. Niitä ei suositella sidottavaksi lisäliimakoostumuksella. Yhtenäisen, tiheän kerroksen luomiseksi betonia on kaadettava kerrallaan. Siksi on tärkeää täten laskea oikein mittatilaustyön määrä.

  Hyvä neuvoja! UWB-laitteen paras vaihtoehto on betoni luokka B20-B25.

  Ennen rakentamista tulisi valmistaa kaikki viestinnän putket ja kehittää asettelua. Säätiön reunan yli on välttämätöntä aikaansaada viemärijärjestelmä, joka varmistaa kosteuden poiston rakennuksen pohjasta.

  On tärkeää, että viestintä haudataan maaperän jäädyttämisen alle talvella.

  Tutkimustyö, UWB-laskenta ja maastomittaus

  Maanmittaustoimet edeltävät rakentamisen aloittamisen. Ne suoritetaan maaperän luonteen ja sen kantokyvyn määrittämiseksi. Määritetään alueen pohjaveden taso, maaperän koostumus ja maaperän alemman kerroksen mahdolliset vaihtelut. Näiden indikaattoreiden tulisi olla mahdollisimman tarkkoja ja tarkkoja, jotta ne olisivat myöhemmin vankka perustus. Siksi sinun tulisi käyttää asiantuntijoiden palveluja.

  Suurin ero eristetyn kellarialustan laskemisessa on kutakin kerrosta koskevien parametrien johdonmukainen määritys, kun se on rakennettu ottaen huomioon todelliset kuormat ja vaikutukset. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä tietokoneohjelmia, jotka määrittävät säätiön yksilölliset ominaisuudet.

  Hyvä neuvoja! Ruotsin säätiön suunnittelu on parhaiten ammattilaisten mukana, mikä estää monia virheitä laskennassa.

  Kaikkien valmistelutoimien jälkeen suoritetaan suoraan säätiön rakentaminen. Tätä varten sinun on merkittävä alue, joka on täysimittaisten akselien käyttö. Louhinnan ääriviivat on piirretty maan päällä, putkistoja asennetaan, joiden varret ovat jousen kiinnittämiseen tarvittavat johdot. Rintojen tärkein etu (verrattuna tavanomaisiin tappeihin) on kätevä U-muotoinen muoto, jonka asento tasataan kerran vaakatasossa. Jos johto on tilapäisesti poistettu, sen asentamisen jälkeen ei tarvita säätöä.

  Ennen perustuksen asettamista tehdään tutkimustyö, jonka tarkoituksena on määrittää maaperä ja sen kantavuus

  Säätökuoppan on oltava suurempi kuin pohjalevy. Jokaiselle puolelle tulisi jättää noin 1 m: n annos. Tällaisia ​​viistoja käytetään viemäreiden asentamiseen. Tämä voi olla pyöreä tyhjennys pohjaveden tai seinän pinnan laskemiseen, jota käytetään vesiputkien säätämiseen, joka muodostuu vakiovyöhykkeellä muodostuvan kerroksen sateen ja tulvaveden jatkuvasta kertymisestä.

  Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  Rakennuksen päävaiheet, tärkeät vivahteet. Talousarviohankkeet, jotka perustuvat erilaisiin materiaaleihin ja oikeisiin tapoihin säästää.

  Luettelo tarvittavista materiaaleista ja työkaluista

  UWB omilla käsillään ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Ennen töiden aloittamista sinulla on oltava uusi rakennusprojekti ja määritettävä rakennustyöpaikka. Voit tietysti hyödyntää asiantuntijoiden palveluita ja tilata avaimet käteen -periaate UWB-säätiöön. Tiukasti noudatettu tekniikka ja korkealaatuisten materiaalien käyttö mahdollistavat itsenäisen luotettavan ja luotettavan perustan myöhempää rakentamista varten.

  Ennen betonin kaatamista on välttämätöntä valmistaa litteä alusta ja kiinnittää se erityisellä koneella.

  Laitemalliin tarvittavia materiaaleja koskeva luettelo UWB:

  • keskikokoinen hiekka;
  • keskikokoinen murskattu kivi;
  • geotekstiilit;
  • ekstrudoitu polystyreeni vaahto 100 mm paksu;
  • viemäriputket;
  • puiset levyt;
  • lujitustangot;
  • neulonta lanka;
  • eri läpimitaltaan olevat putket käyttö- ja lattialämmitykseen;
  • nailonpihdit;

  Työtä varten tarvitset seuraavat työkalut:

  • Neuvostoliitto ja bajonettilevyt;
  • kottikärryt;
  • tasolla;

  L-lohkot on vuorattu litteillä liuskalla pohjan asettamiseksi

  • rakennustaso;
  • ruuvimeisseli;
  • veitsi;
  • Bulgaria;
  • tärisevä levy;
  • syvä värähtelijä;
  • vannesahan;
  • betonisekoitin;
  • lastalla;
  • suojavaatteet.

  Louhinta- ja viemäröintijärjestelmät

  Lämpöä pohjaa ei voida levittää kasvulliselle kerrokselle, jonka paksuus on enintään 0,3-0,5 m, joten se on poistettava kokonaan. Voit tehdä tämän käyttämällä bajonettisia lapioita. Jos säätiö asetetaan hedelmälliselle kerrokselle, se väistämättä kutistuu, mikä on seurausta orgaanisen aineksen mätämisestä.

  Ennen UWB-pohjan kaatamista, sinun on poistettava hedelmällinen kerros, peitettävä se hiekalla ja kimmoisalla alustalla

  Hyvä neuvoja! Luotettavuuden kannalta kasvillisuudesta vapautettu alue on suositeltavaa käsitellä kemikaaleilla, jotka pysäyttävät kasvien kasvun.

  Maapallonäytteenoton jälkeen on välttämätöntä pintaa pintaa saven avulla, joka kuivassa, murskaantuneessa muodossa kaadetaan kuoppaan, kostutetaan ja rypytetään. Seuraava sovittaa geotekstiilit. Kudotun kankaan päiden on ulotuttava tulevan pohjan rajojen ulkopuolelle vähintään 30 cm: n etäisyydellä.

  Jotta uuni pysyisi aina kuivana, on tärkeää järjestää kuivatusjärjes- telmä asianmukaisesti, mistä maasta, sateesta ja sulavedestä on poistettu pohja. Tätä tarkoitusta varten kaivannon koko kehällä on tarpeen tehdä kaivanto, jonka syvyys on yhtä suuri kuin rei'itetyn putkiston halkaisija, jota käytetään vedenpoistoon. Täällä sinun tulee suorittaa 3-4 asteen gradientti, joka varmistaa painovoiman. Rakennuksen kulmissa on pystytettävä pystysuoria kaivoja, joiden ansiosta vedenpoistojärjestelmään pääsyä voidaan käyttää säännöllisen puhdistuksen suorittamiseen.

  Jotta uuni pysyisi aina kuivana, on tärkeää järjestää asianmukaisesti säätiön kuivatusjärjestelmä.

  Toimintasarja on seuraava:

  • geotekstiilien päälle asetetaan kerros hiekkaa;
  • rakenteen kulmissa tehdään kuopat, jotka on tehty kiinteistä, sileistä tai aallotetuista putkista, joiden halkaisija on 20-30 cm, asennettuna pystysuoraan;
  • aallotettujen putkien asentaminen rakennuksen kehän ympärille päiden tuloihin vierekkäisiin kaivoihin, joissa vastaavat reiät on tehty;
  • täyttämällä kaivanto ryövällä, joka on peitetty top geotekstiilillä.

  Teknisen viestinnän jakelu ja tyynynpäällisen luominen

  Seuraavaksi siirrytään iskunvaimennustyynyyn, jonka paksuus on noin 15 cm soraa tai murskattua kiveä, jonka koko on 20-40 mm. Pohja on täynnä hienoa hiekkaa, joka on tiivistetty 20 cm: n välein käsinmuuntimella tai värähtelijällä, kunnes saavutetaan suunnittelumerkki.

  Kaikki tekniset viestinnät on asetettava ennen monoliittisen alustan luomista, joten ne asetetaan hiekkalaatikkoon, jonka tiivistys on jäätymätason alapuolella olevassa johdotussuunnitelmassa. Kaikki putkipäät on saatettava pinnalle, jotta järjestelmä voidaan liittää edelleen. Putkistoverkkojen ylläpidettävyyden lisäämiseksi on parempi pinota halkaisijaltaan suurempia putkia. Jätevesijärjestelmään on sijoitettava kaivo, jotta jäteveden tarkastus ja korjaus voidaan suorittaa.

  Kaikki nykyiset putket alapinnan alla on tuoda pinnalle järjestelmien liittämiseksi edelleen.

  Hyvä neuvoja! Keskeisten viestintöjen epäonnistumisen takia syntyy teknisen kopioinnin jälki, johon voidaan vaihtaa vanhan korjauksen yhteydessä.

  Kaikkien teknisten viestien asettamisen jälkeen pinta on peitetty pienellä 15 m paksuisella soralla, jota seuraa tiivistys. Hyvän vedenpitävyyden takaamiseksi pohja peitetään vedenpitävällä materiaalilla. Täällä voit käyttää sekä edullisia katemateriaaleja että nykyaikaisempia tuotteita. Kertakäyttöiset kankaat ovat päällekkäin 10 cm tiivistysliitoksilla. Vedeneristysmateriaalin reunojen tulee ulottua vähintään 15 cm alapäähän.

  Asennus lämpöä eristävä kerros pohja UShP

  Kellarin lämmitys on tärkeä tapahtuma, jonka vuoksi lämpö ei jätä rakennusta maahan, eikä kylmä tunkeudu maaperästä huoneeseen. Eristämisellä on oltava suuri lujuus. Siksi UWB: n tekniikassa on suositeltavaa käyttää levyjä puristetusta polystyreeni-vaahdosta, joka on (johtuen grafiitin läsnäolosta koostumuksessaan) ominaista lisääntyneen puristuslujuuden vuoksi.

  Hyvä neuvoja! Laajennetuissa polystyreeni-muisteissa ja muissa hyönteisissä voi päätyä. Siksi materiaali tarvitsee lisäsuojaa. On suositeltavaa käyttää rikki lasi-, metalliverkko- tai vaahtokeramiikkalevyjä.

  Suulakepuristettua polystyreenivaahtoa varten levyt asetetaan sokea alueelle ja peitetään kalvolla.

  Levyt, joiden paksuus on 10 cm, on asetettava kahteen kerrokseen. Ensimmäisen tulisi kattaa pohjan ja sokean alueen koko kehä. Toinen kerros on asetettava vähintään 45 cm: n etäisyydellä reunoista, mikä luo jäykisteitä. Levyn keskellä lämpöeristekerroksessa tehdään 20-30 cm leveitä uria tulevien kantavien seinien alla, jolloin eristys ei sovi.

  Kun käytetään tasomaisia ​​eristysmateriaalilevyjä, niiden kiinnittämiseen käytetään erityisiä muovikollia, joissa on leveät korkit. Kosketuspaikkoja voidaan käsitellä liimalla. Elementtejä suositellaan sijoitettavaksi ruutupaketin kuvioon, joka auttaa välttämään kylmäsiltojen muodostumista niiden liitoskohdissa. Voit myös käyttää l lohkoja UWB: lle, jotka asennetaan rakenteen päihin. Ne ovat erityisen suunniteltuja, eivät vaadi lisäkiinnitystä asennuksen aikana.

  Minkä eristeen on parempi valita säätiölle

  Nykyään rakennusmarkkinoilla on laaja valikoima eristysmateriaaleja tunnetuista valmistajista, kuten Technonicol, Stirex, Technoplex, Penoplex ja URSA. Materiaali PSB-S ei sovellu näihin töihin, koska se tuotetaan ilman painavaa askelta.

  Eristeen paksuus perustukselle määräytyy monilla eri tekijöillä.

  Kaikista vaihtoehdoista ehdotettu ekstrudoitu polystyreeni Penoplex on johtava asema. Tuotteen hinta on 1200 ruplaa / pakkaus. Materiaalille on ominaista useita erottuvia etuja:

  • kestävyys;
  • monitoiminnallisuus, koska se luo samanaikaisesti hydro- ja lämpöeristystä;
  • ympäristönsuojelu;
  • lisääntynyt vastustuskyky kosteudelle;
  • jotka eivät ole alttiita erilaisten mikro-organismien kerroksen paksuuteen.

  Myöskään vähemmän suosittu on USP TechnoNIKOL: n eristys. Aine ei absorboi kosteutta, kutistuu, ei turvota, on ominaista alhainen lämpöjohtavuuskerroin, osoittaa kemiallista kestävyyttä eikä röyhtä. Suulakepuristetun polystyreeni-vaahdon valmistamiseksi Technonicol käytti hiilihydraatin nanokokoisia hiukkasia, mikä lisää materiaalin lujuutta ja vähentää sen lämmönjohtavuutta lisäämällä siten energiatehokkuutta.

  Kellarieristys on erittäin tärkeä tehtävä, joten sopivan materiaalin valinnassa on otettava huomioon sen ominaisuudet.

  Materiaalille on ominaista korkea puristuslujuus ja vakaa paksuus kuorman vaikutuksen alaisena, minkä seurauksena se voidaan käyttää kuormitetuille rakenteille. On mahdollista ostaa materiaalia 1400 ruplaa / yksikköä. L-lohkojen hinta UShP: lle on keskimäärin 1300 ruplaa / yksikköyritys.

  Tässä vaiheessa puukehys on asetettu tulevan monoliittisen laattojen alle. Tätä varten telineet on asennettu, johon reunat on kiinnitetty ruuveilla ja ruuvimeisselillä. Puukehys on lisäksi vahvistettu napalähetyksillä, jotta rakenne saa suuremman lujuuden. Muotti on sisustettu lämpöeristyksellä. Kun levy on riittävän voimakas, aita puretaan ja eristys jää rakennuksen alaosan suojapuoleiksi.

  Eristys- ja lattialämmitysjärjestelmien kaksikerroksen arvo USHP: n kotiin

  Koska UWB-tekniikka edellyttää lämmöneristysmateriaalin asettamista kahdessa kerroksessa, kaikki lämpö pysyy talossa. Ensimmäinen kerros, joka on 10 cm koko pohjan kehän ympäri, estää kosteuden tunkeutumisen. Toinen 10 cm: n lämpöeristys luo hyvän eston maalta tulevalta kylmältä.

  Koska lämmitetty lattia kaadetaan betoniin, monoliittinen laatta toimii erinomaisena lämpöakkujana

  Lattialämmitysjärjestelmän, joka on asennettu erillisiin piireihin jokaisessa huoneessa, lämpö jaetaan tasaisesti huoneeseen ja ilmastovyöhykkeitä säädetään. Jos rakennat rakennuksen seinien ja katon tarvittavan eristyksen, riittää, että lämpötila lämmitysjärjestelmässä on enintään 28 astetta, mikä vastaa kiertävän nesteen lämpötilaa (31-32 astetta), jotta taloon muodostuu mukava mikroilmasto. Se riippuu myös viimeistelystä. Tällaiset toimenpiteet tarjoavat lisäetua käytettäessä matalalämpöisiä lämmönlähteitä, kuten kaasukondensaattorikattiloita ja lämpöpumppuja.

  Kiitos lämpimän ruotsalaisen liesiin, säästät noin 30% lämmityksestä. Tämä on mahdollista siksi, että lattialämmitys lämmittää betonilaatan ja betoni kertyy lämpöä huoneeseen. Lämmönjohtavuuskerroin on 0,17 W / m²K, ja ei-eristettyjen betoniperustusten osalta 0,4 W / m²K.

  Ruotsalaisen levyn pohjan vahvistaminen ja lattialämmitys

  Rakenteen avulla saadaan aikaan vakiomurtokuormituksen havainnointi. Tekniikka toteutetaan seuraavasti:

  • jäykisteiden luonti grillattaessa: 10-16 mm: n paksuisista vahvikkeista, jotka on liitetty suorakulmaisilla kiinnittimillä 6-8 mm ja korkeus 300 mm, kehykset asetetaan betonin suojakerroksen suhteen;

  UShP-säätiön vahvistaminen

  • levyjen vahvistaminen: kahden vahvistusverkon jäykisteiden asennus soluihin 150x150 mm, jotka on valmistettu sauvoista, 10-14 mm paksuisesta, 15 cm: n solun leveydestä ja rakenteellisten elementtien vanteiden kanssa lankaviisteillä 25-30 cm välein.

  Tangojen paksuus valitaan ottaen huomioon rakenteelliset, lumi- ja käyttökuormat pinnalla. Jäykisteissä ei saa asentaa teknistä viestintää. Jotta eristys ei vahingoittuisi, on suositeltavaa asentaa paikallinen vahvike häkki erikseen, ja sen jälkeen se on asetettava valmiiksi erityisiin kiinnikkeisiin grillausalueella, jossa kehykset ovat yhteydessä toisiinsa. Laattaverkkosidonta tehdään paikan päällä. Alempi rakenne on asennettu PVC-kiinnittimiin.

  Ruotsin lämmitetyn levyn tekniikka edellyttää lämpöeristetyn lattian laitetta monoliittisen kellarin paksuuteen. Lämmin kerroksen ääriviiva asetetaan yläreunaan ja kiinnitetään nailonpihdeillä. Tässä suhteessa tulisi harkita betonin ylemmän suojakerroksen paksuutta, jonka tulee olla 50-70 mm. Paikoissa, joissa sijaitsevat seinät tai oviaukot, putket on sijoitettava kestävään materiaaliin. Putkien välissä on oltava vähintään 10 cm etäisyydellä.

  Parempi kiinnittimiä paremmin erityisellä aseella.

  Jos asennus on tiheämpää, se ei vaikuta tehokkuuteen, mutta se aiheuttaa materiaalin ylityksen. Yli 25 cm: n välinen etäisyys heikentää lämmön tasaista jakautumista pinnan yli. Putken seinien lähellä on sijoitettava tiiviimmin kuin tulevien tilojen keskellä. Seinästä tulisi sisennetty noin 15 cm.

  Se on tärkeää! Lämmityskattilat on järjestettävä erikseen jokaisen huoneen eristetyllä piiriin kuuluvalla lämmitysputkella, mikä mahdollistaa kunkin huoneen lämmittämisen toisistaan ​​riippumatta.

  Järjestelmän jakeluelementit näytetään ylös ja kiinnitetään tankoihin, tukkeutuu pystysuoraan. Keräilijän on sijaittava projektin tarjoamassa paikassa tietyllä korkeudella. Laitetta varten on neljä tukirautaa, joiden pituus on 1,5 m, pohjaan. Lauta kiinnitetään niihin ja keräilijä on tilapäisesti kiinnitetty. Lämpöputket on liitetty siihen. Asennettaessa joustavia putkia kollektorille, ne on suojattava erityisellä aaltoputkella.

  Se on tärkeää! Lämmitysjärjestelmä on testattava tiiviydelle ja täytettävä se jäähdytysnesteellä.

  UWB-pohjalla koko alue on hitsattu hitsatulla verkolla, ja jäykisteissä käytetään lujitangot

  UWB-säätiö: teknologia betonirakentamiseen

  Lämmitetyn pohjalevyn asennuksen viimeinen vaihe on täyttää pohja betoniliuoksella. Täällä on tärkeää suorittaa prosessi kerralla. Voit tehdä tämän käyttämällä betonisekoittoria, johon on asennettu betonipumppu. Liuos jakautuu tasaisesti pintaan lapojen ja trowelien avulla. Yhtenäisen pinnan saamiseksi täyttö ei saa levitä halkaisijaltaan yli 1,5 metrin etäisyydelle.

  Erätäyttö voidaan suorittaa 1 tunnin välein. Jos on tarpeen keskeyttää pidempi aika, työsaumat on järjestettävä. Työn uudelleen aloittamisen jälkeen ne kostuvat vedellä ja käsitellään sementtihyytelöalukkeella. Liuos tulee tiivistää värähtelevällä levyllä tai syvällä värähtelijällä.

  Jotta lopullinen pinta olisi yhtä suuri, pohja jauhetaan. Tämä on tärkeä tapahtuma, koska betonilaatta on pohjakerros. Muussa tapauksessa sinun on käytettävä lisäaikaa tasoituslevyllä.

  Hyvä neuvoja! On suositeltavaa rakentaa UWB-säätiö kesän lopussa, jolloin pohjaveden taso laskee.

  UWB-pohjainen työ valmistuu kaatamalla betonia ja injektoimalla / jautamalla se

  Pohjan jähmettymisen aikana tulisi luoda asianmukaista hoitoa betonipinnalle. Kuumalla säällä on tarpeen kostuttaa säätiö ja sulkea se sademäärästä muovikelmulla. Strippaus voidaan suorittaa 48 tunnin jälkeen 30 asteen lämpötilassa ja 5-7 päivän kuluttua - kylmällä säällä 10-12 asteen lämpötilassa.

  USP-säätiö avaimet käteen: töiden hinta

  Lämmitetty ruotsalainen levy on nykyaikainen keino perusrakenteen laitteistolle, joka saa suosiota yksityisten ja mökkien rakentamisessa. Nykyään monet rakennusalan yritykset tarjoavat korkealaatuisen ja nopean asennuksen UWB: n avaimet käteen, jonka hinta riippuu pohjan koosta, sivuston sijainnista, maaperän ominaisuuksista, teosten luettelosta ja asiakkaiden toiveista. Se lasketaan erikseen kullekin erityistapaukselle. UWB-laskimella, joka on helppo löytää erikoistuneilla Internet-sivuilla, voit myös laskea itsenäisesti arvioidut työn kustannukset. Tarvitaan tietoja, kuten alustan ala ja kehä, levyn reunan korkeus.

  Tärkein palveluiden luettelo sisältää tällaiset tapahtumat:

  • valmistelutyö ennen rakentamisen aloittamista: alueen merkitseminen, kaivaus;
  • geotekstiilien levittäminen;

  Hinta asennus neliö. USP-säätiö alkaa 5500 ruplaa. ja edellä

  • hiekka ja sora-tyyny;
  • kaikkien viestintäjärjestelmien asentaminen;
  • muottien valmistus ja asennus;
  • eristys- ja lattialämmitysjärjestelmien asennus;
  • vahvistuskehyksen sitominen sauvoista neulomalla lanka;
  • betonipäällystäminen tiivistämällä syvällä värähtelijällä;
  • jauhamalla.

  Se on tärkeää! UShP-säätiön kustannukset sisältävät tarvittavien materiaalien toimittamisen rakennustyömaalle.

  Hinta neliömetriä. m Ruotsalainen kellarilevy alkaa 5500 ruplaa. Mitä suurempi ala on, sitä pienemmät ovat kustannukset. Esimerkiksi 150-200 m²: n lämmitetyn ruotsalaisen levyn hinta on 7 500 ruplaa ja 50-70 m²: n koko on 9 000 ruplaa.

  Huolimatta siitä, että UWB-säätiön rakentamisen kustannukset ylittävät perinteisen monoliittisen alustan kustannukset, tällainen laite tulevaisuudessa säästää huomattavasti lämmitystä.

  USP-säätiölle sinun tarvitsee vain laittaa laatikko kotona, ja kaikki muu on jo sisällä - lämmitys, viestintä, eristys

  On olemassa yrityksiä, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluja UWB: n avaimet käteen. Vakioluettelon lisäksi voit tilata geologisia tutkimuksia. Tässä tapauksessa materiaalin käsittelykustannukset ovat 7500 ruplaa.

  Tekniikan eristettyjen ruotsalaisten levyjen käyttö auttaa vähentämään merkittävästi materiaalien kulutusta ja vähentämään rakennusaikaa. Sisäänrakennetun lämpöeristetyn lattian ansiosta huoneiden lämmitykseen voidaan säästää tämäntyyppisten korkean energiansäästöominaisuuksien takia. Korkealaatuisen ja kestävän perustan saamiseksi on suositeltavaa tilata UWB erikoistuneisiin yrityksiin.

  Mikä on eristetty ruotsalainen liesi?

  Rakennusrakentamisen alkuvaiheessa säätiö asetetaan. Rakennuksen vakauden ja kestävyyden varmistamista koskevat vaatimukset eivät ole pelkästään perusteet. On tärkeää vähentää kustannuksia ylläpitää mukava sisäilman lämpötilan vuoksi energiatehokkuus perustan rakenne. Määritellyt kriteerit täyttävät eristetty Ruotsin liesi. Se edustaa kiinteää, vahvistettua betonipohjaa, joka yhdistää lämpimän lattian ja teknisen viestinnän. Pysähdy suunnittelun ja valmistustekniikan ominaisuuksiin.

  Säätiö "ruotsi ruotsi" - tarkoitus ja laajuus

  Kun ajatellaan säätiön suunnittelua, useimmat kehittäjät valitsevat nauha-, laatta- ja paalarakenteet. Nykyaikaiset rakentamismenetelmät ja innovatiiviset teknologiat antavat kuitenkin mahdollisuuden rakentaa pohjimmiltaan uuden pohjan. Ruotsalainen levy on matala-pohjainen levytyyppinen pohja, joka on tehty betonista ja joka on vahvistettu vahvikekaasulla.

  Ruotsalainen pohjalevy on monikerroksinen rakenne. Rakentaminen eräänlaisena voileivän muodossa voit nopeuttaa rakentamisen sykliä ja ratkaista tärkeitä tehtäviä:

  Insulated Swedish Plate (UShP) - moderni ja hienostunut pohjamalli

  • tehokkaasti eristämään kiinteän aluslevyn;
  • järjestää sähkökaapelit, vesijohtimet ja viemäriverkot;
  • estää mahdolliset perusmuodonmuutokset;
  • säilyttää huoneen mukavan lämpötilan lattialämmityksen vuoksi;
  • Luo luotettava pohja koristeellinen suojus.

  Pohjalevyä, jossa on integroitu lämmitysjärjestelmä, rakennetaan rakennuksia maaperään, jossa hiukkasten hiukkasten, turpeen ja savea sisältämät pitoisuudet lisääntyvät.

  Monoliittisen laatan rakenneominaisuudet ja turvamarginaali mahdollistavat erilaisten rakennusten rakentamisen:

  • hirsirakennukset;
  • talot baarista;
  • kehysrakennukset;
  • paneelitalot;
  • tiilien ja huokoisten betonilohkojen rakentaminen.

  Kevyiden rakennusmateriaalien käyttö mahdollistaa rakenteen rakentamisen lämpimälle levylle, jonka enimmäismäärät ovat 3 kerrosta. Ruotsin levy on rakennettu lämpöeristyslaskelmien suorittamisen jälkeen sekä suunnittelutoimintaan, jossa otetaan huomioon rakenteen massan kuormitus ja maaperän ominaispiirteet. On tärkeää valita oikeat rakennusmateriaalit, joista rakennetaan seiniä, kattoa ja lattiaa. Sähkölaitteet yhdessä sisäisen viestinnän kanssa sijoitetaan projektin dokumentaation mukaisesti.

  Tämän tekniikan tärkein ominaisuus on se, että koko talon pohja perustuu eristyksen kerrokseen (uunin alla)

  Lämmin pohja levyn muodossa on monimutkainen rakenne, jonka rakentaminen liittyy suurempaan kulutuk- seen. Päättäessään rakentaa lämmitetty ruotsalainen UWB-laatta modernin eristeen avulla, kaikki tekijät on arvioitava huolellisesti.

  Monikerrosrakenne on suositeltava tietyissä tapauksissa:

  • rakennuksen kohteen kohdalla ongelma-alueilla;
  • rakennuksissa, joiden laatikon korkeus on enintään 10 m;
  • kun se sijaitsee lähellä nollaa pohjavettä.

  Päätös käyttää eristettyä ruotsalaista laattaa rakennuksen perustana tehdään yksitellen analysoimalla kaikki tekijät.

  Eristetty ruotsalainen liesi - tärkeimmät edut ja heikkoudet

  Ruotsalaisesta laattasäätiön käyttökokemuksesta käy ilmi, että ruotsalainen lämminvesilaite yhdistää innovatiivisia teknisiä ratkaisuja energiansäästöön. UWB-laattoja käytetään laajasti ulkomailla ja rakennuttajat vähitellen ottavat käyttöön sen.

  Ruotsalaisen levytekniikan ominaispiirre on se, että ruotsalaiset valmistajat ovat jo laskeneet erilaisia ​​säätövaihtoehtoja säätiön rakentamiseksi maaperän tyypistä riippuen.

  Uuden säätiön kannattajien määrä kasvaa jatkuvasti sen eduista johtuen:

  • lyhyempi rakennusaika. Tarvittava tekninen viestintä asetetaan samanaikaisesti perustuksen rakentamiseen;
  • mitään epäsäännöllisyyttä betonipinnalla. Aluslevyn hionta lopullisessa rakennusvaiheessa sallii lattian sijoittamisen betoniin;
  • maaperän muodonmuutoksen estäminen pohjan alla jäädyttämisen aikana. Lämpöeristetty säätö minimoi maaperän muodonmuutoksen todennäköisyyden matalissa lämpötiloissa.
  • mahdollisuus lämmitetyn perustuksen rakentamiseen ilman erityislaitteiden käyttöä. Nostolaitteiden ei tarvitse käyttää, mikä vähentää kustannuksia.
  • innovatiivinen monikerroksinen pohjamalli. Lämmitystehon valtatiet sijoitetaan konkreettisiin perusteisiin, joiden avulla voidaan välttää lisätoimenpiteitä niiden asettamiselle;
  • mahdollisuus käyttää USHP-laattoja talojen rakentamiseen eri maissa. Kiinteä pohja, jonka rakenteessa käytetään vahvistusta, mahdollistaa esineiden rakentamisen ongelma-alueille;
  • yhtenäinen betonipohjan lämpötilan nousu lämmityksen aikana. Se on varustettu lämmitysväylätekniikan käyttöönotolla;
  • säilyttää mukavan lämpötilan. Lämmitysjärjestelmän tehokkuuden ja konvektiolämmönvaihtomenetelmien ansiosta on helppo ylläpitää vaadittua mikroilmastoa;
  • ilman kosteuden väheneminen. Riippumatta kosteuden pitoisuudesta maaperässä estää kosteuden, homeen ja sienen muodostumista sisätiloissa.
  "Ruotsin levy" -teknologia yhdistää eristetyn monoliittisen pohjalevyn laitteen ja mahdollisuuden antaa tietoliikennettä, mukaan lukien vesilattialämmityksen järjestelmä

  Ruotsalainen lämpölevy rakennuksen painon vaikutuksen vaikutuksesta ei pilata ja luotettavasti eristää huoneen. Samanaikaisesti etujen kanssa UWB-levyllä on seuraavat haitat:

  • korjaustöiden toteuttamisen monimutkaisuus, joka liittyy vaikeuksiin päästä konkreettiseen viestintään;
  • ruotsalaisen levyn riittämätön kestävyys johtuen eristeen toiminnan rajoitetusta kestosta;
  • kyvyttömyys järjestää kellari;
  • lämmönlaskennan pätevän suorituskyvyn tarve, sillä ruotsalaisen levyn paksuus riippuu eristeen ominaisuuksista ja koosta;
  • lisättyjen lämpö- ja lujuuslaskelmien toteuttamiseen liittyvien arvioitujen kustannusten nousu;
  • mahdottomuus järjestää lämpöeristetty pohjalevy kaltevuuden helpottamiseksi.

  Näistä haitoista huolimatta tämä levy ylittää perinteiset perustapiirit monissa ominaisuuksissa.

  Ruotsalainen lautanen - laitteen kaavio ja tekniikan yksityiskohdat

  Eristetty levy on eräänlainen laatan pohja, joka on valmistettu voileipäksi.

  Säätiö ja yhteydenpito tehdään yhdellä ainoalla teknologisella toiminnalla, joka mahdollistaa rakennusajan lyhentämisen

  Monikerroksinen rakenne sisältää seuraavat tasot:

  • viestintä. Se sisältää sähkökaapelit, vesiputket ja viemärin;
  • eristä. Sisältää suulakepuristetun polystyreenilevyn, joka eriste- tään pohjaa;
  • vahvistaminen. Se on valmistettu terästä, jonka poikkileikkaus on 12-14 mm, estäen lämmitetyn lattian halkeilua;
  • lämmitetty. Se koostuu vesijohdon järjestelmästä, joka on tarkoitettu jäähdytysnesteen kierrätykseen;
  • laakeri. Se on betonipohja, joka suojaa lämmityslinjoja ja toimii pohjana rakennuksen rakentamiselle.

  Perusta Ruotsin teknologialle mahdollistaa työn jakson prosessin vaatimusten mukaisesti. Koko säätiön pohja on upotettu matalalle maaperään nollamerkin suhteen. Tämän ominaisuuden takia mahdolli- suus maaperän huurrettamisesta korkeaan kosteuteen ei kuulu.

  Missä järjestyksessä on ruotsalaisen levyn asennus?

  Ruotsin levyalgoritmien rakentamisen noudattaminen vaikuttaa pohja- ja energiansäästöominaisuuksien lujuuteen. Yleinen teos sisältää:

  Eristetyn laatan alapuolinen maaperä ei jäätyä, mikä minimoi pakkasnopeuden riskejä

  1. Kaivon rakentaminen.
  2. Viemäriputkien asennus.
  3. Viestinnän asettaminen.
  4. Eristys asettelu.
  5. Vahvistaminen.
  6. Lämmöneristetyn lattian kokoaminen.
  7. Betonoinnin.

  Harkitse vaiheiden pääpiirteet.

  Merkitse juoni

  Tämä työvaihe edellyttää säätiön hankkeen maaston olosuhteissa. Ennen merkinnän aloittamista on tärkeää suorittaa geodeettiset tutkimukset, joiden tarkoituksena on määrittää maaperän luonne ja pohjavesivarojen syvyys.

  Merkintäprosessissa määritetään:

  • säätiön ääriviivat;
  • keinot liittää teknisen viestinnän.

  Merkitsemisen jälkeen on tärkeää suojata alue sateelta järjestämällä myrskyjä.

  Teemme maanrakennuksia

  Maan toimintaan kuuluvat seuraavat teokset:

  Jotta varmistettaisiin eristetyn ruotsalaisen kilven (USHP) normaali toiminta ja estettäisiin pakkasvahvuus, on tarpeen säätää pohjavedenpoistojärjestelmän rakentaminen.

  1. Rakennuspaikan puhdistaminen roskista ja kasvillisuudesta.
  2. Maaperän hedelmällisen kerroksen uuttaminen syvyyteen 0,4 - 0,5 m.
  3. Tiivistetyn hiekkalaatan muodostus, jonka kerrospaksuus on 30 cm.
  4. Maaperän talteenotto kaivon ympärille kuivatuslinjoille.
  5. Savi täytetään kaivojen pohjalle, kastelee ja tiivistetään savikerros.

  Maanrakennuksen päättymisen jälkeen siirry seuraavaan vaiheeseen.

  Varustamme viemäröintijärjestelmän

  Toimien järjestys:

  1. Lay geotekstiilit.
  2. Ripottele soraa.
  3. Tiivistää rauniot.
  4. Aseta tyhjennysputket.
  5. Kaada kerros kerrosta.

  Kun kaikki kerrokset on asetettu, peitä vuodevaatteet geotekstiilikudoksella.

  Rakennamme teknistä viestintää

  Tee työtä noudattamalla seuraavaa järjestystä:

  Kiukaan alla on oltava kaikki tarpeelliset tiedot

  1. Suorita viestinnän asennus.
  2. Kaada kerros hiekkaa.
  3. Kondensoi hiekkakiviä.

  Asennuksen jälkeen on tärkeää tarkistaa teknisten verkkojen yhteyden oikeellisuus.

  Valitsemme eristyksen ja tuotamme sen tyylin

  Kun valitset lämpöeristeen, suositaan eristystä vähäisellä lämmönjohtavuudella.

  On suositeltavaa käyttää suulakepuristettua polystyreenivaahtoa, jolla on seuraavat edut:

  • vastustuskyky mikro-organismien kehittymiselle;
  • ekologinen puhdas;
  • kosteutta kestävä.

  Laita polystyreenivaahto kahteen kerrokseen, jossa päällekkäiset levyt ovat 40-50 cm. Kiinnitä erityiset kiinnittimet.

  Asettamme vahvistusverkon ja asennamme lattian

  Vahvistettaessa kiinnitä huomiota seuraaviin kohtiin:

  • käytä neuletiheyttä vahvistamiseen;
  • aseta vahvistusverkko kahdelle tasolle;
  • varmista, että etäisyys lämmöneristyksestä on 30-40 mm.

  Lämmityskaapelin asennus on tehtävä asettelun mukaisesti. Käytä muoviputkitukea.

  Lattialämmityksen korkeampi lämpökapasiteetti saavutetaan tiheämmän putken asennuksen avulla.

  Suositukset lattian asettamiseksi lämmin lattia

  Kiinnitä lämmitysverkko kiinnittäen huomiota seuraaviin kohtiin:

  • varmistetaan 100 mm etäisyyden lämmityslinjojen välillä;
  • etäisyys 150-200 mm: n ulkoseinistä;
  • oikea putken asennus kehitetyn järjestelmän mukaan.

  Löytämisen jälkeen tarkista järjestelmän paineilman tiiviys.

  Kiinnitetty muotti

  Ruotsalaisen laatan asennus vaatii muottien rakentamista säätiön ympärille. Materiaalina käytetään vaneri- tai lankkisuojuksia, jotka on vahvistettu tukijalosteilla. Muottirakenteen sisäpinta on vuorattu polystyreenilevyillä. Ne antavat pohjan lämpöeristyksen loppuosalla.

  Me täytämme konkreettisen massan

  Betonirakennuksessa noudatetaan seuraavia vaatimuksia:

  • kaada betonia 10 cm: n kerrokseen;
  • täytä enintään tunnin pituinen väli;
  • käytä tärytintä tai laattaa betonin kiinnittämiseen.

  Kostuta betonin pintaa kovettumisprosessin aikana, peitä pohja polyetyleenillä sen suojaamiseksi haihtumiselta.

  Lopulliset suositukset

  Säätiö "Ruotsin liesi" mahdollistaa rakennusten kestävyyden ja parantaa energiansäästöominaisuuksia. Vedenpitävyys alapäällysteen alapuolella varmistaa perustuksen luotettavan suojauksen kosteudelta. Ruotsin menetelmällä voidaan myös kaataa monoliittinen levy grillata. Rakennetaan taloa lämmitetyllä pohjalla, sopivia lohkoja ja laattoja höyrystettyä betonia. Rakennettaessa taloa lämpöhäviön vähentämiseksi olisi kiinnitettävä huomiota lattialaattojen suunnitteluun. Tärkeä kohta - saumojen tiivistys katon välissä.