Sekoittajien lajikkeet ja toimintaperiaatteet betonipumpulla

Sekoitin on yksi kysytyimmistä työkaluista rakennustyömaalla. Siinä on useita lajikkeita (työkalu / kone). Jokainen niistä käytetään tiettyihin töihin, joilla on sama tavoite - tuottaa / kuljettaa valmiiksi sekoitettua betonia.

On tunnettua, että betoni on suosituin rakennusmateriaali. Itse itsensä valmistusprosessi ei ole monimutkainen ja kallis. Se vaatii vapaa-aikaa, tarvittavia materiaaleja, tietämystä prosessin hienoista piirteistä. Seos voidaan valmistaa omalla kädelläsi tai laittaa tilaus valmistajaan. Joka tapauksessa sinun täytyy käyttää sekoittimen pumpun kanssa (säästää aikaa ja rahaa). Samojen koneiden tuottaman valmiin materiaalin toimittaminen.

kohtalo

Sekoitin betonipumpulla - auto tuoretta (vain valmistettua) betonimassan kuljetusta varten. Nestemäistä betoniliuosta ei ole mahdollista siirtää haluttuun paikkaan tarkkailematta joitain parametreja. Vain pumpun sekoittimilla on todella mahdollista kuljettaa tällaista seosta. Ilman tällaisia ​​laitteita on mahdotonta tehdä sekä suurilla rakennustyömailla että konkreettisen autotallin rakentamisen aikana. Betonipumput lisäävät betonituotannon nopeutta, rakentamisprosessia ja samalla yksinkertaistavat suuresti valmiin ratkaisun kaatamista.

laji

Pumput luokitellaan seuraavien ominaisuuksien mukaan:

 • moottorin tehoarvo;
 • nuolen koko, joka antaa betonista;
 • autonomian tyypin mukaan;
 • hakemuksen tyypin mukaan.

Tarkastele viimeistä luokitusta tarkemmin.

Autonomian tyypin mukaan

kiinteä

Tämän tyyppisellä tekniikalla on suuri teho, verrattuna analogeihin. Pysyvät autot ovat luotettavuuden ja toimintakyvyn korkeimpia vaikeissa olosuhteissa.

Tarkastele joitain koneen puutteita:

 • rajoitettu liikkuminen (on mahdotonta siirtyä itsenäisesti haluttuun paikkaan);
 • lisävarusteiden käyttö - perävaunu kuljetukseen; betoniseoksen puomi.
Takaisin sisällysluetteloon

mobile

Rakennustyömailla mieluummin mobiililaitteet. Niiden nimitystä käytetään lyhenne ABM (betonipumppu). Suunnittelu liikkuu itsenäisesti, on kompakti ja helppokäyttöinen. Erikoisajoneuvo voi pumpata konkreettista ratkaisua missä tahansa muodossa. Betonin kanssa työskentelevät asiantuntijat useimmiten käyttävät matkaviestintäpalvelujen palveluja.

Arkiston tyypin mukaan

mäntä

Asennuksen ominaisuus - männän työn tuottaman betonin syöttö. Mäntäpumput puolestaan ​​jakautuvat seuraavasti:

 • sokea (mekanismi koostuu erikoisverhouksista, jotka palvelevat betoniseosta);
 • porttiventtiilit (seosten jakautuminen säätää porttiventtiilin).
Takaisin sisällysluetteloon

tyhjiö

Näitä rakenteita erottaa se, että mekanismin sisällä syntyy tyhjiö, johon ratkaisu otetaan. Betoni massat siirretään tyhjiöllä.

Toiminnan periaate

Jos betonipumpun mikserin suunnittelua ei ole helppo ymmärtää, niin kaikki on paljon yksinkertaisempi toimintaperiaatteen kanssa. Toiminnassa venttiilit avaavat / sulkee venttiilit vuorotellen betonin massan läpi. Sekoittimen (säiliön sisällä) oleva liuos työnnetään ulos männän avulla. Kun mäntä liikkuu, sekoittimet työntyvät betoniin erityiseen reikään.

Massa liikkuu sekoittimen läpi, kunnes laite saapuu rakennustyömaalle eikä sitä käytetä aiottuun tarkoitukseen.

Ennen kuin käytät tällaisia ​​työkaluja, lue ohjeet (aina liitetty ostoon) tai ota yhteyttä ammattimaiseen rakentajaan.

valmistajat

Markkinat ovat täynnä eri merkkejä ympäri maailmaa:

 • Valkovenäjä: MAZ / BelAZ;
 • Saksa: MAN;
 • Alankomaat: DAF;
 • Ruotsi: Scania / Volvo;
 • USA: Ford / Kenworth;
 • Italia: Iveco;
 • Korea: Daewoo / Nissan;
 • Kiina: Howo / Dongfeng.

Myös kotimarkkinat ovat täynnä erilaisia ​​merkkejä. Tällaisten tuotteiden käyttäminen on paljon helpompaa ja kannattavampaa. Lisäksi, jos laite on hajonnut, laitteita voidaan alistaa suoraan valmistajalta tehtaalla.

 • 5/7 kuutiota (suosituin koko);
 • 4/6 kuutiota (keskimääräinen kannattavuus);
 • 2,5 / 3 kuutiota (toimitus on yhtä suuri kuin betonin hinta, se ei ole kannattavaa kuljettaa kuljetusta).

Betonisekoittimen mitat ovat lähes samat - 2 - 3 m. Laitteen leveys on 3 - 4 m. Pituus on 7 - 9 m.

Ei ole tarpeen ostaa laitteita, jos aiot tehdä kertaluontoista työtä. Voit vuokrata sekoittimia mistä tahansa valmistajasta. Hinta vaihtelee koosta, alkuperämaasta, tavoitteista ja ajasta riippuen. Jos aiot tehdä laajamittaista pysyvää työtä, johon tarvitaan konkreettista pumppua, kannattaa hankkia itse laitteisto (useat yksiköt ovat mahdollisia). Useimmiten tällaisten laitteiden toimittaminen on valmistajan kustannuksella (sitä on selvennettävä tietyn tuotteen osalta).

johtopäätös

Valmistaaksesi laadukkaan betoniseoksen, käytä erikoistekniikkaa - pumppu sekoittimella. Lopullisen seoksen toimitukset tehdään samoilla koneilla. Korjaustyön kestosta ja sen tarkoituksesta riippuen laitteita voi ostaa tai vuokrata. Jos sinulla ei ole aikaa ja halua harjoittaa materiaalin luomista, sen kuljetusta ja muita asioita, vuokraa rakennustyötä. Palkkiona (hinta ilmoitetaan verkkosivuilla) asiantuntijat suorittavat tarvittavan luettelon teoksista nopeasti ja tehokkaasti. Kaikki tarvittavat laitteet ovat jo käytössä.

Jos päätät käyttää tekniikkaa itse, sinun on ymmärrettävä runsaasti merkkejä ja sekoittimien tyyppejä. Suosittelemme kotitalouksien käyttöä. Käytännön mukaan tällainen ratkaisu on halvempi, luotettavampi ja kannattavampi, ensisijaisesti kuluttajille. Ennen kuin ostat, ota yhteyttä myyjään halutun koon määrittämiseksi, pumppuun otettavan seoksen ja tarvitsemiesi laitteiden parametreihin.

Betonisekoitin betonipumpulla ja tilava sekoittimella

Betonipumppuun perustuva betonisekoittimissa käytetään painovoimaa ja käänteisvirtausta (taaksepäin) sen toiminnassa. Sementtilaitosten ympärillä, aamusta iltaan, on vilkas vilske koneet, joissa päärynän muotoiset sekoitusrummut on asennettu rungolle. Kun tällaiset moottorit liikkuvat tiellä pitkin, huomiota kiinnitetään tahattomasti sekoitusrummun kallistuskulmaan. Sen vakioarvo on 10º-15º horisontoriville.

Kuorma-autonkoneiden tärkein ominaispiirre on valmiin seoksen (m³) suuri kapasiteetti pyörivässä rummussa. 2 sanan "auto" ja "betonisekoittimen" yhdistäminen viittaa siihen, että tämä yhdistelmä yhdistää ainesosien kuljetuksen ja sekoittamisen edut matkan varrella.

Kiinteiden sekoittimien tärkeä tarve

Nykyään on vaikea kuvitella jopa pieniä toimia rakentamisessa ja ilman konkreettisia. Sekoittimet, joita kutsutaan eri tavalla (sekoittimella, sekoittimella tai lyhennetyllä ABS: llä), ovat tullut pakollisiksi rakentamiseen tarvikkeiksi. Niitä käytetään sementin, hiekan, kiinteiden lisäaineiden ja veden seoksena.

Tällaisten yhdistelmien tällaisen laajan jakautumisen perustana olevat myönteiset pisteet ovat:

 • Periaatteessa "kolme yhdessä" voit vähentää rakennustyömaiden organisaatiokustannuksia. Älä vuokrata betonisekoittimia, betonipumppuja, nostolaitteita;
 • Auton kuljettaja, hän on operaattori, joka hallitsee koko betonisekoittamisprosessin ja toimittaa sen esineeseen;
 • Yksi konkreettinen pumppu betonisekoittimella takaa kustannustehokkaan työn pienten esineiden vuoksi kiihtyneen betonityöajan. Harjoitus osoittaa, että betonityö päättyy vähintään 2 kertaa nopeammin betonimyllyjä käytettäessä;
 • Koneen avulla betonista saadaan esine 4-5 kertaa, jolloin voit työskennellä juuri valmistetun ratkaisun kanssa.
 • Sekoitustrukki vie pienen tilan rakennustyömaalla (keskimäärin sen mitat ovat 5 x 10 m);
 • Helppokäyttöisten koneiden kyky ja organisatorisen työn liikkuvuus;
 • Ilmastolliset olosuhteet eivät vaikuta valmiin ratkaisun laatuun kuljetuksen aikana määränpäähän.

Varoitus: Ihanteellisia koneita ei yksinkertaisesti ole olemassa. Rakenteen suurta haittapuolena voidaan pitää massan ristiriitaa rummun (säiliön) tilavuuteen.

Lisäksi betonipumpuilla betonisekoittimella on oltava suuritehoiset sähkökäyttöiset voimansiirrot, jotka koskevat myös näiden mekanismien puutteita.

Ajoneuvosekoittimien tarkoitus

Tämän tekniikan ihme, joka sisältää vastauksen tämän mallin tarkoituksesta. Ja silti et voi vain hylätä ja kulkea tämän nerokas yhdistelmä.

Vanhentuneet mallit, joiden kapasiteetti on jopa 5 m³, vähenevät vähitellen, koska nykyaikaisten mallien vaatimukset jatkuvasti kasvavat.

On perustellusti huomattu, että kotimaassamme ei ole mitään kestävämpiä kuin tilapäiset rakennukset, joten sekoittajat, joilla on pieni säiliö, kehittävät voimavarojaan pitkään. Lisäksi kodintekniikkatuotteiden komponenttien ja mekanismien turvallisuusmarginaalit ovat aina olleet riittäviä pitkiä töitä varten ilman korjauksia.

Automixerin päätehtävä on:

 • Kuivien komponenttien kuormaaminen säiliöön erityisellä laitoksella betoniseoksen valmistamiseksi matkan aikana saapumispaikalle;
 • Laastin sekoittaminen suoraan rakennustyömaalle;
 • Betonipumppu betonisekoittimella tuo suurinta hyötyä suurille kohteille ja rakennustyömaille, jotka sijaitsevat riittävän kauas etäisyydellä.
 • Sekoituskone on suunniteltu täyttämään GOSTin tiukat vaatimukset betonin kuljetukselle, nimittäin:
 1. Betonia kuljetettaessa sen ei pitäisi laskea sadetta eikä suoraa auringonvaloa;
 2. Ohjeessa määrätään myös estämään betoniseoksen menettäminen kuljetuksen ja purkamisen aikana.

Tämän artikkelin video osoittaa selvästi, kuinka valmiin betonin toimitus ja jakelu on varmistettu rakennustyömaalla.

Kuka ajoi autoa betonisekoittimen alle

30-luvun puolivälistä tuli Yhdysvalloissa standardoitujen autojen julkaisupäivä. Niitä kutsuttiin kuorma-autonkoneiksi, eikä niiden tarkoituksena ollut kuljettaa betoniliuosta laitoksesta vaan myös valmistella sitä tiellä.

Nykyaikaisissa kotimaisen tuotannon malleissa on ulkomaalainen aksentti, koska Neuvostoliiton suunnittelijat käyttivät ulkomaista kokemusta. Aivan samoin kuin ulkomaalaisissa autoissa on venäläisiä muistiinpanoja, koska asiantuntijat eivät myöskään ole "tyhmästi ommeltuja".

Sekoitin betonipumpulla: tällaisten rakennuslaitteiden tyypit ja parametrit

Sekoitin betonipumpulla on kone, jota käytetään kuljettamaan tuoretta, vain valmistettua betonirakennetta rakennustyömaalle. Tällaiset yksiköt ovat yksinkertaisesti välttämättömiä rakennusten, kuten asuin- ja teollisuusrakennusten, siltojen ja tunneleiden rakentamisessa.

Tämän tekniikan käyttö mahdollistaa työn nopeuden lisäämisen huomattavasti betonilla ja vähentää valuprosessin monimutkaisuutta.

Kirjallisuudessa tai muussa tietolähteessä voit tavata seuraavia termejä:

 • RLS;
 • ABN;
 • Sekoituskone;
 • Pneumosupercharger;
 • Betonisekoitin;
 • Betonipumppu;
 • Betoni pumpun kuorma-auto;
 • Sekoitusbetonipumppu jne.

Nykyaikaisten yksiköiden luokittelu

Nykyaikaiset betonipumput luokitellaan erilaisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien mukaan.

Esimerkiksi betonipumput voidaan luokitella moottorin tehon parametrien ja betoni-annostelupuomin kokonaismittojen mukaan. Tämän elementin enimmäispituus saa olla enintään 70 m.

Tämän laitteiston lisäksi voit ostaa seuraavien tyyppisten mini-pumppujen lisävarusteita:

 • diesel;
 • manuaalinen;
 • pyörivä;
 • kompakti;
 • ruuvi;
 • kannettava;
 • Gerotornye.

Autonomy luokittelu

Tämän ominaisuuden mukaan betonipumput on jaettu kahteen tyyppiin:

 1. Pysäköitynä. Tämäntyyppisten yksiköiden suurin etu on lisääntynyt tehotaso verrattuna toiseen ryhmään kuuluvista laitteista, korkein luotettavuus ja kyky toimia vaikeissa olosuhteissa. Mutta näiden etujen lisäksi on paikallaan pysyviä betonisekoittimia ja haittoja.
  On huomattava, että tällaiset yksiköt eivät pysty siirtymään itsenäisesti rakennustyömaalle. Tällaisen yksikön kuljettamiseen tarvitaan erikoistunut perävaunu. Betoniseos syötetään letkun kautta, koska rakenne ei sisällä nuolen käyttöä;
 1. Mobile. Tämäntyyppisten laitteiden vuokraus on suurta kysyntää kehittäjien keskuudessa. Niitä kutsutaan usein betonipumpuksi tai ABN: ksi. Liikkuva, riittävän kompakti laite on erikoistunut ajoneuvo, jota käytetään aktiivisesti nestemäisen betonin pumppaamiseen mihin tahansa muotoon. Useimmat tämäntyyppisen betonisekoittimen asiantuntijat pumput ovat ihanteellisia tekniikoita betoniteosten valmistukseen.

Valokuvassa - ABN: n järjestelmä

Luokittelu hakemuksen tyypin mukaan

Betoniliuoksen toimittamismenetelmän mukaan tämäntyyppiset yksiköt jaetaan seuraavasti:

 1. Mäntä. Ne tarjoavat betonin toimituksen männän työn vuoksi.
  Vastaavat laitokset on jaettu seuraavasti:

 1. Verho, jossa betonovod ja virtausmekanismi erotetaan verhojen avulla;
 2. Shibernye, jossa erotus johtuu porttiventtiilistä, joka on kirjaimien S ja C muodossa;
 1. Tyhjiö. Varmista tyhjiön muodostaminen lokeron vastaanottoratkaisuun. Sen avulla tapahtuu massasiirto.

Suorituskykyiset betonipumput

Tämän tyyppisen laitteen suorituskyky riippuu suoraan yksikön tehosta. Nykyaikaiset betonipumput kestävät jopa 150 kuutiometriä seosta, ja kyky liikkua jopa 40 metriä.

Kiinnitä huomiota!
Tällaiset parametrit riittävät toimittamaan ratkaisun 16-kerroksisen rakennuksen korkeimpaan kerrokseen tai täyttämään pohjat suurilla syvyydellä.

Näin ollen on mahdollista soveltaa konkreettisia mihin tahansa, jopa kaikkein vaikeinta rakennustyömaalle.

Miten betonipumppu toimii

Työyksikkö

Helpoin ymmärrettävä on mäntäbetonipumpun toimintaperiaate. Kun poistoventtiili on suljettu ja imuventtiili on auki, nestemassa imeytetään betonipumpun säiliöön, mistä mäntä on suunnitellulla tavalla. Tämän männän paluuvirta työntää betonia betoniriviin.

Laitteen perusperiaate on ratkaisun asteittainen syöttö puomilla asennetun betonilinjan läpi.

Kiinnitä huomiota!
Massa kuljetetaan sekoitusastiasta rakennustyömaalle.

Laitteen käyttöohje avautuu sinulle entistä hienovaraisempia ja tämän prosessin vivahteita.

Onko mahdollista itse rakentaa betonipumppua

Kaavi kotitekoinen laite

Valtava määrä ammattilaisia, jotka harjoittavat tämäntyyppisten laitteiden korjaamista ja myyntiä, väittävät, että voit helposti rakentaa betonipumpun rakennustyömaalla omiin käsiisi. (Katso myös artikkeli Betonin tiivistys: ominaisuudet.)

Tätä varten tarvitset:

 • Päättää rakentamisen tyypistä;
 • Valitse laitteen oikein piirustus tai kaavio;
 • Löydä ja osta parhaat laadukkaat osat.

Neuvoston. Pienen kotitekoisen laitteen hinta tässä tapauksessa on useita kertoja vähemmän kuin tallennusvaihtoehtojen hinta.

Mutta tällaisen tapauksen ratkaisemiseksi sinun on luotettava kykyihisi. Jos et ole varma omissa kyvyistänne, voit aina käyttää rakennusliikkeiden palveluita, joissa on helppo hankkia edullinen laite haluamallasi suoritustasolla toimituksen yhteydessä.

Lisäksi valmistaja voi tarjota sinulle tarvittaessa ennaltaehkäiseviä ja kiireellisiä korjaustoimenpiteitä, ja improvisoitu laite täytyy korjata myös omilla käsilläsi.

Lopuksi

ABN paikan päällä

Betonipumppu on vain rakennustyömaalla tarvittava laite, varsinkin suurien alueiden rakennusten rakentamisessa. Mutta vaikka olette ryhtyneet rakentamaan vaatimattoman esikaupunkitalon, jolla on vastaava yksikkö, ajoittain vähennät paitsi betonipohjan tai seinien rakentamisen aikaa, mutta myös vähentävät näiden töiden tuotannon työvoimakustannuksia.

Ja tässä artikkelissa oleva video paljastaa vielä enemmän salaisuuksia siitä, miten tällaiset laitteet toimivat ja missä on suositeltavaa käyttää niitä.

Betonisekoittimet betonipumpulla

Betonipumppu on konkreettinen sekoituskone, joka on ainutlaatuinen rakennuslaitteisto, joka yhdistää kaksi päätoimintoa - betonisekoituksen kuljettaminen ja siirtäminen betoni-monoliittisten töiden kohteeksi.

Betonimylly betonipumpulla

Vakiomallit betonisekoittimilla betonipumpulla ovat "tynnyrissä" 5-7 kuutiota. Lisäksi tehostetun kapasiteetin tekniikka on 8-10 m³, jossa sekoitusrummun halkaisija on 2300 mm. Tehtaan kapasiteetti samanaikaisesti saavuttaa jopa 120 m 3 / h. Tämä indikaattori riippuu betonin koostumuksesta, materiaalin laadusta, aggregaattien koosta ja betoniseoksen liikkumisesta. Esimerkiksi raunioiden tai sora-alueiden raekoko ei saisi olla enempää kuin 1/3 betoniputken sisäisestä halkaisijasta.

Auto betonisekoittimen käyttö betonipumpulla tarjoaa useita etuja:

 • tarpeetonta vuokrata erityyppisiä erikoislaitteita (sekoittimet, betonisekoittimet, betonipumppu, nostolaitteet);
 • nopeutettu betonityöaika vähintään kahdesti nopeammin kuin betonisekoittimen ja sekoittimen ollessa käytössä erikseen;
 • säästää materiaalikustannuksia, sillä useat tyyppiset laitteet korvaavat betonikoneen betonipumpulla;
 • tilaa säästää rakennustyömaalla (laitteiston keskikoko on 5x10 metriä);
 • organisatorisen työn liikkuvuus, helppous ohjata laitosta.

Betonipumppu betonisekoittimella

Betonipumppua betonisekoittimella moottoriajoneuvon perusteella käytetään laajalti rakennusten, tunnelien, keräilijöiden, siltojen rakentamisessa. Tällaisten merkittävien esineiden rakentamisessa syntyy vaikeuksia betoniseoksen syöttämisessä. Betonipumppu, jossa on laajennettu betonijohde, mahdollistaa tämän ongelman ratkaisemisen.

Sekoitinta betonipumpulla voidaan käyttää minkä tahansa tuotemerkin betonin siirtoon ja kuljetukseen. Materiaalin korkeus voi olla 25-30 metriä, pituus - 20-25 metriä. Betonimassan lisäksi betonipumppauskompleksia voidaan käyttää muuraus- ja kipsilevyjen pumppaamiseen.

Betonipumpun jakopuomi koostuu nivelöidyistä pyörivistä osista, jotka taittuvat vaakatasossa. Betoniputken tai sekoittimen sisäpintojen huuhtelemiseksi laitteeseen on asennettu vesisäiliö.

Tilaussekoitin betonipumpulla

ProBeton-yhtiön verkkosivustolla voit valita ja tilata sekoittimen, joka sopii monoliittisiin töihin betonipumpulla. Kaikissa luetteloomme varustetuissa laitteissa on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja suorituskyky. Betonipumpun puomiston toiminta-alueen kasvattamiseksi on mahdollista kasvattaa sitä joustavalla letkulla tai ns. "Trunkilla".

Nykyaikaiseen ajoneuvoon asennetut betonipumppujen tekniset laitteet. Koko asennusta hallitsee yksi operaattori, jolla on laaja kokemus tästä työstä.

M300-betonia on helppo ostaa toimittamalla ja tilata sekoittimella ProBetonin betonipumppu, joten sinun täytyy soittaa myyntiosaston johtajiin tai tulla toimistoomme ja jättää vastaava sovellus. Laskun maksamisen jälkeen erikoislaitteet saapuvat laitokseen asetettuna ajankohtana ja tarvittavan määrän tuotteita.

Ratkaisun toimittaminen Voronezh - Betoni Voronezh, sementtilaasti, osta ratkaisu Voronezh

Yritys "Avtobetonstroy 24" avustaa tavaran toimitusta. Valmisbetonin, sementtilaastin, hiekkabetonin ja kevytbetonisekoituksen paras vaihtoehto toimitetaan erikoislaitteissa - betonisekoittimella (betonisekoittimella, sekoittimella, "päärynä").

Tämä tekniikka on kätevä betonin kuljetukseen, koska tuotteiden jatkuva sekoittuminen lastauksen, kuljetuksen ja myöhemmän purkamisen aikana mahdollistaa massan yhdenmukaisuuden, mikä puolestaan ​​vaikuttaa tuotteen laadun säilymiseen suunnittelussa. On myös huomattava, että sekoittimen asentaminen lokeroihin helpottaa purkamista ja seoksen sijoittamista rakennukseen. Samalla tavalla voidaan kuljettaa sementtilaasti.
Avtobetonstroy 24 Oy: n käytössä on erikokoinen tekniikka, 5-12 kuutiometriä. Betonimyllyjen kokonaismäärä on yli 50 yksikköä. Huomautamme myös, että käytettävissänne laitteiden ohjattavuuden rajoitetuissa olosuhteissa (korkeus / leveys) olemme valmiit toimittamaan betonia pienillä sekoittimilla - 2-2,5 kuutiometriä. Sementtilaasti voi myös toimittaa 2-2,5 kuutiometriä. Purkaminen paikoissa, joissa on vaikea maastohiihto palvelusekoittajassasi - maastoauto. Alueet, joille voidaan toimittaa betoni- ja sementtilaasti - Voronezh ja Voronezhin alue. Jos tarvitset kauko-ohjattua betonia, voit käyttää uutta betonovodomia, joka on kiinteä jäykkä putki, jonka keskipituus on 3 metriä. Tällaisen putken läpi tapahtuva virtaus suoritetaan ilman paineita, samostok, kiinnittämällä se Voronezhmixerin lokeroihin. Betonimassan syöttämiseksi kauempaan tai yli 2 metrin korkeuteen voi olla tarpeen käyttää betonipumppua.

Jos haluat valita sopivan vaihtoehdon konkreettisesta toimituksesta ja toimituksesta, ota yhteyttä johtajaan ph. 8 (473) 2-617-220. Jos sinun on vaikea itse päättää mahdollisuudesta toimittaa laitteita, erikoislääkäri voi mennä vastuuvapauspaikkaan. Betonin tilattaessa on erittäin tärkeää ottaa huomioon kaikki betonisekoittimen syöttöpaikat tyhjennyspaikalle, ml. pääsyjärjestelmän saatavuus, tietty purkausajankohta jne.

AvtoBetonStroy 24 toimittaa Voronezhin ja Voronezhin alueella. Jos asut Keski-Chernozemin alueella, niin lähin kaupunki ostaa ratkaisun on Voronezh. Voit laskea arvioidut toimituskustannukset käyttämällä "Hinnasto" -osassa olevaa jakelulaskuria. Huomaa, että kun kyseessä on betonilaatta, joka on vähemmän kuin 5 kuutiometriä yhdelle lennolle, toimitusta pidetään sekoittimen täyteen kuormaan vähintään 5 kuutiometriä kohden.

Voit ostaa sementtiä toimittamalla Voronezhin puhelimitse numerosta 8-920-229-20-38

Automixer pumpulla betonin syöttämiseksi

Pienimmässä järjestyksessä menee kantorakettiseosta ja aika pesu, käsittely vähimmäisjärjestyksen yli käsitellään erikseen.

Tuntipalkkio on pätevä, kun pumppaamalla yli 200 m3: n tilavuuden omaavia raaka-aineita, joiden tilavuus on yli 200 m3, 1 m3: n pumpun hinta on 120 ruplaa.

vaihe /B/ pumppu päälle - 80 ruplaa varten km., (maksu vuonna yksi puoli).

Korkeapaineletku 5 metriä 1500 ruplaa / yksikkö., Per shift;

Lisäreitti (teräsbetonovoda)

Jopa 50 metriä 200 ruplaa / m / n per shift;

Yli 50 metriä 300 ruplaa / m / n per shift;

Kulma 90 astetta 500 ruplaa / yksikkö., Per shift;

varten pysyvä asiakkaat Syntynyt hintoja!

Laitteet betonin toimittamiseen esineille. Sekoittajat, betonipumppu

Laitteisto, jota käytämme betonin toimittamiseen rakennustyömaille, on jaettu kuorma-autoon asennettaviin betonisekoittimiin ja betoniseosten asennusmekanismeihin. Betoni ja laasti kuljetetaan STROITEL-MP: n tiloihin omilla betonisekoittimilla, joiden sekoitin on 2, 5, 6, 9, 10 kuutiota. Betonin toimittaminen kuluttajalle suoritetaan GOST 7473-94: n 7 §: n mukaisella erikoiskuljetuksella määräajoissa, jotka takaavat seosten maksimaalisen laadun ja ominaisuuksien. Arvostamme maineemme ja takaamme toimitetun betonimerkin toimituksen. Vahvistamme laadunvarmistuksen joka päivä liikkuvan laboratorion avulla (alla oleva kuva). Mobiilivalmistuslaboratorio suorittaa betonisekoitusten, -laastareiden ja lähtevien tuotteiden materiaalien saapuvan tarkastuksen. Voit tilata matkan rakennustyömaan betonirakenteiden tarkistamiseen rikkomattomilla menetelmillä.

Automixer-betonikuorma, jonka tilavuus on 2 kuutiometriä.

Autoconcrete 10 kuutiometriä.

Liikkuva rakennuslaboratorio

Varasto irtotavaralle

On mahdollista tilata laitteita betonin toimitukseen ja rakennustyömaalla t.: +7 (3519) 46-09-91, 44-05-88, +7 911 9228688

Betonipumppu ja muut mekanismit betonin valmistamiseksi.

Paikan päällä betonipuristusta varten voit tilata betonipumppua, kuljetushihnaa tai säiliöitä kaatamalla. Asebetonipumppu, jonka kapasiteetti on jopa 80 kuutiometriä tunnissa, on varustettu kuormausbunkkerilla, pumpulla ja jakopuomilla. Se voi toimittaa betoniyhdistelmiä putkistojen läpi jopa 21 metrin korkeuteen tai poistamiseen vaakatasosta 100 metriin.

Auton betonipumpun vuokraaminen Magnitogorskissa maksaa £ 17 500 per shift. Myös konkreettisissa töissä käytetään laajalti kuljetushihnoja.

Betonipumppu, joka toimittaa ratkaisun jopa 21 m korkeuteen

Hydraulikanavan pituus on 7 metriä. 500 ruplan kulut.

Betoniletku 7 metriä

Hydraulivirtaus on putken muotoinen laite, jonka pituus kasvaa hydraulisten toimilaitteiden avulla. Hydrauliletkut asennetaan betonikuorma-autoihin. Betonia syötetään tiloihin, kun sekoittimella voidaan asentaa betonin päälle betonisoitua tasoa, esimerkiksi kaatamalla pohjalevyä tai mahdolli- suutta tulla pohjakuortaan. Korkealaatuiselle asennukselle betonin maksimipesän korkeuden on oltava 1-2 metrin korkeudella. Korkeammalla (2-3 metrin korkeudella) voi muodostua kivirakenteita, jotka eivät ole täynnä laastin osaa. Jos korkeutta ei pystytä tarkkailemaan, kotelon päähän on kiinnitetty kumiholkki, joka pienentää etäisyyttä täytettävään alueeseen.

Kuljetushihna betonin syöttöön.

Kuljetinhihna on asennettu automaattiin, mikä helpottaa ratkaisujen syöttämistä betonikuorma-autoilta konkreettiselle betonisoitumisalueelle.

Kysymyksiä ja vastauksia betonipumppuista (ABN)

Eri etäisyyksien syöttöä varten käytetään useita erilaisia ​​laitteita:

 • kiinteät betonipumput ja laastiasemat - niillä on alhainen tuottavuus, siksi niitä käytetään harvoin kaupallisessa käytössä, niitä ei käsitellä tässä artikkelissa,
 • hydrologit ja kuljetushihnat - joita käytetään usein Luoteis-Venäjän liittovaltion piirissä, mutta Moskovan alueella - lähes koskaan,
 • Betonipumput - niistä tulevaisuudessa ja niistä keskustellaan.

Betonipumppu (ABN) - erikoisyksikkö betonin toimittamiseksi etäisyyden yli, joka on sijoitettu auton alustalle. ABN: n luokitus:

 1. Pumpun tyypin mukaan: mäntä ja tyhjiö
  • Kaupallisessa toiminnassa käytetään usein mäntämekanismeja, joissa käytetään 2-männät, jotka toimivat antifaasissa (yksi imee betonin vastaanottotankista ja toinen pumppaa betoniputkeen).
  • Myös yhden männän pumppuja esiintyy, mutta tällainen mekanismi vähentää luonnollisesti pumpun suorituskykyä.
 2. Pulttimekanismin mukaan: liukusäädin, verho ja pyörivä. Shibernye - tavallisin tyyppi, niillä voi olla porttisolmun S-muotoinen ja C-muotoinen muotoilu.
 3. Puomiohjauksen tyypin mukaan: puomi ja lineaarinen (nuolenpainuva).
  • Jib ABN - suosituin tyyppi, jossa seos syötetään hydraulisesti ohjatuilla putkilla, joita kutsutaan nuoliksi.
  • Lineaarista ABN: tä käytetään useimmiten silloin, kun ABN: n puomi ei ole mahdollinen.


Mitkä ovat valumispaikan vaatimukset ABN: n avulla (pituus, leveys ja korkeus)?
Mitä tulee korkeuteen - ensinnäkin vaaditaan, että johdot ja puut eivät häiritse levenemistä.
Kokoonpanon kokonaiskorkeus riippuu pumpun puomin kokonaispituudesta ja maamerkistä, jonka pituus on 16-20 metriä.
Näet kuinka puomi kehittyy 32 metrin ABN Zenith -mainonta -videossa (avaaminen alkaa klo 0:49. Vetämällä liukusäädintä voit aloittaa videon katsomisen mistä tahansa hetkestä).

Mitä tehdä, jos on mahdotonta tarjota näitä ehtoja?

Tässä tapauksessa voit käyttää lineaarista betonipumppua. Sen tärkeimmät erotusominaisuudet (verrattuna ABN: n kanssa):

 • hyödyt
  • lyhyempi pituus (ja siten suuremman ohjattavuuden),
  • ei ole tarpeen asettaa tukijalkoja ("jalat") - tavallinen leveys tielle riittää pumpun toimimiseen,
  • Lankojen, puiden jne. Puuttuessa ei ole vaatimuksia.
 • puutteet
  • se tarvitsee käsin kokoamaan putket yhdeksi rakenteeksi, jota kutsutaan runko-osaksi, joka vaatii enemmän aikaa,
  • valuraudan linjaa vedetään käsin eikä hydrauliikalla - tämä lisää työvoimavaltaista prosessia,
  • jos kohde on maanpinnan yläpuolella, valtatie on kiinnitettävä (julkisivulle, seinälle tai muulle).

Kustannusten kannalta voimakas lineaarinen pumppu (joka pystyy pumppaamaan jopa 150 m) yleensä maksaa enemmän kuin puomi, mutta 60 metrin etäisyydeltä (jos et käytä puomi esimerkiksi kaatamiseen ikkunaan tai kellariin), se voi olla jo halvempi ( riippuen tietyn toimittajan hinnasta). Tämä näyttää siltä (kuva venäläisen mikserin ja pumppujen valmistajalta "TZA").

Tarvitsen mahdollisimman vähän betonipumppua, mikä on puomin pituus?
Joskus on olemassa pieniä pumppuja, joiden puomi on 15 metriä, mutta yleensä minimipumppu on 22-24 metriä. Maksimipituus on 61 metriä, mikä on yli 50 000 ruplaa kahdeksan tunnin vaihtumiselle.

 • Maitoa valmistetaan suoraan tehtaalla, mutta se vaatii vain 1-2 kuutiota, ja maidon toimittaminen puoliksi tyhjälle autolle on erittäin kallista. Siksi valmistajat itse usein neuvovat käyttämään "itsensä valmistettua" sementin ja veden alkusekoitetta - tämä on huomattavasti halvempaa. Pitkillä pumppuilla ja valtateillä sementtimonien käyttö on pakollista.
 • Muissa tapauksissa käytetään useimmiten erityistä aloitusseosta, jota betonipumpun käyttäjä joko tuo mukanaan tai kivesi asiakkaan sementistä.
 • Kun toimitat ratkaisun, käynnistyssisältöä käytettäessä voit käyttää suoraan toimitettua ratkaisua käynnistämään - mutta sinun on asetettava pieni volyymivaraus (kymmenesosat kuutiosta).


Ja jos minun täytyy täyttää lattia 100 metriä pitkässä huoneessa, vaihdon kustannukset ovat noin 100 000 ruplaa?
Ei, pitkille huoneille voidaan käyttää joko lineaarista pumppua tai puomi voidaan laajentaa linjalla. Betonipumpun käyttäjä ei hallitse tätä mallia keskitetysti - sitä on vedettävä käsin, mutta se on merkittävästi halvempi. Lopulliset kustannukset voidaan mainita vain paikan päällä määrittämällä tarkasti letkujen, putkien ja kierteiden tarve. Toimitettaessa betonia ovia (kellarissa) tai ikkunoita varten on mahdotonta tehdä ilman moottoritietä.


Jos lähetys ei riitä, on mahdollista tilata pumppu ja ensimmäinen betonikone samaan aikaan?
Jos pumpulle tapahtuu jotain ja se ei voi pumpata betonia, lähetys on mahdotonta ja tehtaalta vapautunut betoni on ohjattava toiseen kohteeseen.
Tämän estämiseksi tämä menettely on seuraava:

 • sinun on ensin varmistettava, että pumppu on hajonnut laitoksessa, sen toiminnalle ei ole esteitä,
 • ja anna sitten vain autosta tehtaalta sivustoon.

Pumpun ja ensimmäisen betonikoneen välinen ero on yleensä 1 tunti, mutta jos tiedetään, että kasvi on kaukainen (tai suuret liikenneruuhkat), on suositeltavaa asettaa aikaero matkan todelliseen pituuteen perustuen (se on silti nopeampi kuin mahdollista saada sekoittimen ennen kuin esine ei pysty).

Sama ero on otettava huomioon laskettaessa pumpun käyttöaikaa. Tosiasia on, että hän tarvitsee 1 teknologinen tunti paitsi puomiston avaamiseksi - mutta enimmäkseen huuhteluun purkamisen jälkeen. Ja jos sen jälkeen, kun olet antanut signaalin valmiudesta työhön, se kestää kaksi tuntia ennen saapumista ensimmäinen auto, niin vain 5 pysyy pumppaamiseen 7 käyttötuntia.
Hintatasoa (useita tuhansia ruplaa tunnissa) ei voida pitää asiakkaan kannalta kätevänä. Tämä toimenpide varmistaa kuitenkin, että jos pumppaaminen ei ole mahdollista, sen ei tarvitse maksaa laitoksesta jo vapautuneesta betonista - ja tämä on jo kymmeniätuhansia ruplaa.


Kuinka säätää betonin määrää pumpun alla?
Yleensä säännöt ovat samat kuin normaalilla siirrolla - Jotta ei voitu maksaa ylimääräistä tyhjää ajamista, viimeisen viimeisen auton purkamisen yhteydessä tehdään säätö viimeisen auton tilavuudelle.
Meidän on kuitenkin pidettävä mielessä, että putkiston betonin kovettumisvaaran takia (jos viimeisen, mutta yhden koneen ja viimeisen koneen purkaminen kestää kauan) monet pumpun työntekijät eivät vapauta auton ennen kuin seuraava kone saapuu. Useimmiten tämä tarkoittaa sitä, että viimeinen kone, jälkimmäisen odotuksen vuoksi, on ylimääräinen yksinkertainen, joka edellyttää maksua. Tätä tulisi käsitellä ymmärryksellä, koska vaihtoehdot ovat:

 • koneen lisääminen betonilla, jos sitä tarvitaan enemmän kuin alunperin tilattu,
 • puretaan "ylimääräistä" betonia, jota ei tarvita alkuperäisessä suunnittelussa, mikäli sitä vaaditaan vähemmän kuin odotettiin.

Kaikissa näissä tapauksissa lisäkustannukset ovat enemmän kuin liiallinen seisokkeja. Jos alkuperäinen ja todellinen tilavuus lähentyvät, sinun ei tarvitse ylittää mitään.


Mitkä ovat konkreettisia vaatimuksia pumppaamiseksi betonipumpulla?
Useimmat betonipumppujen asiantuntijat eivät ole sitoutuneet pumppaamaan merkki M150: n ja sen alapuolella, vaikka jotkut ovat yhtä mieltä siitä, että tärkein asia on edelleen seoksen liikkuvuus ja seos M100 P4 pumpataan onnistuneesti.
Huolimatta siitä, että pumppujen ominaisuuksissa "TZA": n valmistaja ilmoittaa vaaditun P2-liikkuvuuden (kartioleikkaus 6-9 cm), käytännössä on vaadittava pumpun alle vähintään P4: n liikkuvuutta. Ainoastaan ​​joissakin harvoissa tapauksissa (kun pumppu kuuluu valmistajalle ja hän luottaa laatuun), on mahdollista sijoittaa pumpun pumppauspäällyste P3. Tämä olisi otettava huomioon suunnitellessa konkreettisia kustannuksia ja määrätyn betonin määrää.
Mitä tulee laastiin, koska rakeita ei ole ja sementtipitoisuus on suurempi kuin saman vahvuisen betonista, on helpompi löytää pumppu M100-liuoksen pumppaamiseksi kuin betonista M100.

Onko samat säännöt olemassa laastille ja laajennetulle savibetonille?
Laastille - samoja sääntöjä kuin betoni, mutta käytännöllisesti katsoen kukaan ei halua pumpata sardeldi betonipumppua tuotemerkistä riippumatta lukuun ottamatta yksittäisiä käsityöläisiä.

 • jos pumppu ei sovi koneen myöhästymisestä johtuvaan siirtymään, pumpun omistaja vaatii lisää työaikoja asiakkaalta,
 • jos pumppu hajoaa ja tämän vuoksi kone laitoksessa on pidempi kuin määrätty aika - betonin toimittaja vaatii ylimääräisiä seisokkeja asiakkaalta.

Kuten näet, kummassakin tilanteessa asiakkaan on korvattava vahinko kolmannelle osapuolelle, joka aiheutuu omasta virheestä. Jos konkreettinen laitos itse toimittaa pumpun, vastuu säilyy rakenteessa eikä se koske asiakkaita.


Mikä pumppu on parempi - portti tai sokea?
Kuluttajalle ei ole eroa, millaista pumppua käytetään, jos tekniset ominaisuudet ovat samat. Ja valmistajien on kannattavampaa työskennellä siipipumppujen kanssa suhteellisen korkean luotettavuuden vuoksi. Kun betonia syötetään 30 metrin etäisyydellä, syntyy tällainen paine, että metalliverho kirjaimellisesti "imetään" betoniputkeen, mikä johtaa rikkoutumiseen.
Slide pumput - moderni tekniikka kuin verho. Joten jos joudut käsittelemään sokea pumppu, se tarkoittaa, että pumppu ei ole aivan uusi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi vähemmän luotettava.

Betonirehu

Ilman konkreettisia rakennusmateriaaleja ei voida kuvitella. Tämä on kaikkein vaativin materiaali, jonka avulla voit luoda kestäviä, luotettavia ja kestäviä rakenteita, jotka kestävät ilmakehän ja mekaanisen rasituksen.

Jos konkreettisen sekoitteen valmistukseen tai hankintaan ei ole ongelmia, toimitusongelmat voidaan ratkaista, mutta betonin toimittaminen on kenties ketjun tärkein prosessi.

Syy on se, että betoni on melko erityinen materiaali, se kovenee nopeasti. Siksi se on suojattava auringonvalolta, sademäärästä, jäädytyksestä ja viipymättä toimitettava alueelle täydellisessä kunnossa ilman laadun ja parametrien menetystä. Palvelun tulos, käytetty aika ja kustannukset riippuvat suoraan nopeudesta, valitusta toimitustavasta ja seoksen laadusta. Betonin ja hylsyn ansiosta voit täyttää sen tietyssä paikassa helpottamaan työtä ja nopeuttamaan rakentamista. Riittää vain ohjata holkki syöttää betonia muottiin ja jakaa tasaisesti ratkaisu.

Betonilaitos "Beto +" valmistaa betonia ja tarjoaa täyden valikoiman palveluita: betonin valmistus, toimitukset ja toimitukset. Käytämme nykyaikaisia ​​erikoislaitteita ja tarjoamme useita ratkaisuja ongelmaan.

Betonin syöttö etäisyys

Lähetys ja toimitus liittyvät läheisesti toisiinsa. Jotta välitettäisiin tarvittavat kuljetukset välittömästi eikä ylimääräisiä varoja käytettäisi, sinun on toimitettava etukäteen menetelmä ratkaisujen toimittamiseen ja selvittämään, mikä konkreettinen syöttölaite on asian kannalta merkityksellisempi. Betonin tarjonta laitoksessa suoritetaan:

 • Pitkä ja vakio lokero
 • Kuljetinhihna
 • Autobenonpumput (ABN)
 • PUMIK, joka yhdistää betonipumpun ja sekoituskoneen samanaikaisesti.

Betonin syöttö paineistetaan käyttäen betonipumppua ja voit kuljettaa seoksen suoraan kaatopaikalle. Hän pystyy soveltamaan ratkaisua paitsi 100 metrin paineessa myös myös 0 - 42 metrin korkeuteen. Betonipumppaus betonipumpulla takaa hiljaisen toiminnan, tasaisen jatkuvan käytön ja korkean suorituskyvyn 90 - 163 m3 / h. Betonin toimittaminen betonipumpulla vaatii nostureita ja mahdollistaa seoksen toimittamisen mihin tahansa kohtaan.

Betonin syöttöasemat voivat olla paikallaan ja liikkuvia. Mobiili on kiinnitetty auton runkoon, käytä moottoritehoa ja varustettu jakopuomilla. Voit kiinnittää niihin metalliputket ja asentaa letkuja betonin syöttöön, mikä lisää laastin kulutusaluetta. Teknologian tärkeimmät edut ovat liikkuvuus, teho ja rakennusajan lyhentäminen. Ainoa haittapuoli on korkea hinta, joten jos tarvitset betoniasemaa, vuokrauslaitteisto on paras vaihtoehto.

Betonisekoittimen toimittaminen kuljetinhihnalla

Betonikuljettimen luovutuksella on sen edut. Kuljetushihna on erityinen kumitie, johon ratkaisu liikkuu. Betonin syöttönauhan raiteen leveys on 40 cm, pituus vähintään 10 metriä. Ne soveltuvat liuoksen purkamiseen enintään 4 metrin korkeudelle. Heidän työnsä on enemmän kuin kuljettimen tuotanto. Betonin syöttölaite asennetaan betonisekoittimeen ja sallii betonirakenteita, joiden pituus on suuri. Betonirunkohihnan tarjonta on välttämätöntä, jos

 • Sekoittimen sisäänkäynti lähelle
 • Laitos sijaitsee betonitehtaan lähellä.

Betoni nauhateollisuudella on hyvä suorituskyky, takaa laastarin jatkuvan tarjonnan ja on paljon halvempaa kuin muut vaihtoehdot. Jos tarvitset teippiä betonin toimittamiseen, älä kiirehdi ostamaan sitä. Tilausten toimittaminen ja toimittaminen meiltä, ​​vuokrausvälineet vaativat paljon vähemmän investointeja.

Säätöä asennettaessa voidaan myös vaatia betonireikää. Se sijaitsee kulmassa ja yhdistää säiliön betoniin ja tulevan pohjan muottialueelle. Käytön ansiosta valukappale on paljon parempi ja nopeampi, valmistettu seos virtaa muottiin oman painonsa vaikutuksesta "painovoimalla", joissakin tapauksissa on mahdollista työntää ratkaisun kulkua tavallisella lapalla.

Toimitus ja toimitus avaimet käteen -betonia!

Betonilaitos "Beto +" tarjoaa täyden valikoiman palveluita, jotka alkavat tuotannosta ja päättyy toimituksen toimitukseen ja toimitukseen suoraan kaatopaikalle. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivat laitteet ja järjestämään ratkaisun toimitukset vähäisin investoinnein. Olemme kattavasti lähestymässä tehtävää, ja katsomme:

 • Ratkaisun tilavuus
 • Merkki ja tiheys betonista
 • Ilmasto-olosuhteet
 • Etäisyys, jota sinun tarvitsee soveltaa ratkaisua
 • Tarve toimittaa korkeuksiin, jne.

Tästä riippuen on selvää, että on parempi valita konkreettisesta syöttöputkesta letkujen tai sekoittimen avulla konkreettinen syöttönauha, jotta työ saadaan nopeasti, huolellisesti ja sovitettuun budjettiin.

Voit tilata tilauksesi juuri nyt! Jätä hakemus verkkosivuilla tai ota yhteyttä laitoksen edustajaan puhelimitse, määritä tarvittava määrä seosta. Purkautumisolosuhteet ja kohta, johon ratkaisu on tarkoitus toimittaa. Koordinoimme kaikki vivahteet, laskemme palveluiden kustannukset, teemme nopeasti ja tehokkaasti. Ammattilaiset kuljettajat, joilla on vuosien kokemus taitavasti käsittelevät tekniikkaa, suorittavat työnsä tarkasti ja taatusti selviytyvät vaikeimmasta tehtävästä.

Palvelujen tarjonnan hinta

Kuinka paljon se maksaa ratkaisun toimittamisesta riippuu työn ja valittujen laitteiden monimutkaisuudesta. Tietenkin betonin tavanomainen syöttö sekoittimelta on paljon halvempaa kuin betonipumpun tai aseman käyttäminen. Palvelumaksujen lisääminen voi johtaa seuraaviin:

 • Työskentele ahtaissa olosuhteissa
 • Toimitusalue
 • Betonikorkeus
 • Arkiston kiireellisyys.

Betonin toimittaminen sekoittajalla kuljetinhihnalla lasketaan kullekin m3 liuokselle. Voit laskea arvioidut kustannukset itse käyttämällä sivuston online-laskuria.

Jos olet kiinnostunut betonista, toimituksesta tai toimituksesta, ota yhteyttä. Olemme Pietarissa, mutta täytämme tilaukset koko Leningradin alueella. "BETO +" palveluksessasi!

Osoitteemme: Pietari, pos. Beloostrov, st. Keski (Dunes), 1.

Betonisekoittimen toimittaminen betonipumpulla

Betonipumppuja käytetään sementtilaastin ja valmiin betonin toimittamiseen betonisekoittimien purkamispaikasta lähtien ja päättymään kaatopaikalle muottiin. Betonin toimittaminen sekoittimella betonipumpulla on välttämätöntä, jos:

 • Kohde sijaitsee vanhassa rakennuksessa. Betonisekoittimien sisäänkäynti purkamiseen voi olla vaikeaa ja vaurioituminen voi olla mahdollista. Häiriöt ovat olemassa olevia rakenteita.
 • Betonisekoittokuorma-autojen pääsy teidän muottiin on mahdotonta, koska ei ole tiellä: kaura, hummocks, heikko maaperä, jokia, voimakkaita kaltevuuksia jne.
 • Sekä monimutkaiset esteet sekoittimen sisäänkäynnille, esimerkiksi se voi olla rautatiekiskoja tai aidoja.
 • Betonin syöttö korkealla on toinen tehtävä, joka voidaan helposti ratkaista käyttämällä betonipumppua, jonka vuokraus maksaa täydellisesti.
 • Kohde sijaitsee syvyyksissä, ei ensimmäisen rivin kohdalla, ja betonisekoittimeen on mahdotonta päästä kaistalta.

Hinnoittelu betonipumppauspalveluille

Betonipumput voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Kiinteät betonipumput.
 2. Betonipumput.

Lyhyt kuvaus molemmista tyypeistä

Betonipumppu - betonipumppu, joka on asennettu trukin alustaan. Autonominen mobiili-betonipumppu on varustettu omalla taittopuomillaan (putki-betonovod). Puomi-putki, joka koostuu parin liikuttamiseksi polvet täysin hallinnassa taittuvat liike, jne., On kaltaiseksi manipulaattori. Betonipumpun puomin pituus vaihtelee valitun asennuksen mallin mukaan: 13 - 32 metriä.

Betonipumpun toimintaperiaate: betonia tai laasti levitetään vähitellen betonisekoittimesta (sekoittimesta) betonin saostusastioihin. Pumpun asennus alkaa pumpata seos putkiston puomin läpi suoraan purkamispaikkaan: korkeuteen, syrjäisiin paikkoihin jne. Betonia ja laasti voidaan toimittaa paitsi betonipumpun puomiin myös lisäämään sitä lisää betonovod, niin sanottu - valtatie. Rata on koottu laitoksesta yksittäisistä metalliputkista, jotka on liitetty erityisillä puristimilla. Tämän reitin lopussa päällystetään kumi runkoon seoksen jakamiseksi muottiin. Rungon pituus on 3 metriä. Voit käyttää kahta runkoa lisätäksesi betonirakenteen ohjattavuutta.

Tarvittaessa betonipumppuun kulkeva reitti voidaan kytkeä käyttämättä nuolia. Betoniputket liitetään suoraan pumppuyksikköön.

Kiinteä betonipumppu - perävaunun muotoinen ei-käyttövoimainen yksikkö. Toimitetaan kohteeseen erillisellä traktorilla. Tämän tekniikan tärkein etu on se kyky pumpata seosta - paljon, paljon, monta ja suhteellisen edullista.

Kyky toimittaa betoniliuosta:

 • noin 100 metrin korkeuteen
 • yli 300 metriä radalta vaakasuunnassa.

Tietenkin nämä ovat laskettuja lukuja - itse asiassa se on vähemmän. Tällaiset parametrit ovat tärkeitä korkeajärjestelyissä. Tällainen betonipumppu asetetaan pohjaan, reitti kootaan betoniputkista, reitin lopussa on betonijakelupuomi. Yhdessä lattian rakenteessa reitti kasvaa ja nousee.