Puiset liimapalkit (BDK)


Muotoon kiinnitettyä puuta liimattua palkkia (BDK) käytetään vahvistamaan rakenteen rakennetta. Erityisesti I-palkki (BDK-1) on tarkoitettu pääasiassa laattojen muottiin.

I-palkki koostuu alemmista ja ylemmistä hyllyistä sekä vaneriseinästä. Tämä lattiapalkin rakenne mahdollistaa vastustuskyvyn taivutuskuormien lisäämiseen. Palkkien hyllyt (käyttäen vedenpitävää liimaa) liimataan yhteen kaksinkertaisella piikillä.

Liimattavan I-palkin kustannukset ovat nähtävissä linkillä: Beam glued price

Suuren tukikapasiteetin ansiosta levitetyt palkit BDK-1 voivat merkittävästi vähentää päällekkäisten tukien määrää. Tämä puolestaan ​​vähentää osien lukumäärää, mikä on erittäin kätevää muottirakenteen kokoonpanon ja purkamisen yhteydessä. Tämän seurauksena työajan kustannukset pienenevät. Lisäksi hankkeen kannattavuus kasvaa.

Beam BDK-1 on suunniteltu käytettäväksi uudelleen. Havupuu on poikkileikkaus 40 x 80 mm, mikä antaa vakauden rakenteelle ja mahdollistaa kynsien lyömisen.

BDK-1 liimattu puupalkin ominaisuudet:

I-palkki liimattu palkki BDK-1 täyttää kaikki GOST-vaatimukset.

 • Pituus 1500 - 4500 mm
 • Korkeus 200mm
 • Leveys 80mm
 • Hyllyn paksuus 40mm
 • Vanerin paksuus on vähintään 27 mm
 • Vanerin hammaspyörän syvyys on 12 mm
 • Hylly leveä - 24mm


Liimatuilla palkkeilla (BDK) on I-osa, jonka korkeus on 200 mm. Muotoilun I-palkkien keskiosa on valmistettu FSF-vanerista, jonka paksuus on 27-30 mm, ja hyllyt on valmistettu havupuusta.

Rajalliset poikkeamat geometrisista muodoista ja kooista eivät ylitä:

 • pituus jopa 3m +/- 4mm
 • yli 3m +/- 5mm * korkeudella +/- 3mm
 • hyllylevyllä +/- 2mm * hyllylevyllä +/- 1mm
 • hylsyn vääntyminen enintään +/- 1mm

Rajoita poikkeavuuksia suoruuteen:

 • enintään 4 mm ja palkin kokonaispituus enintään 3 m
 • 5 mm kauemmin kuin 3 metriä
 • poikkeama tasosta on enintään 3 mm
 • poikkeama vierekkäisten pintojen kohtisuuresta ei ole enempää kuin 2 mm.

Ulkosuhteiden suojaamiseksi liimapuupalkit peitetään keltaisella akryylimaalilla.

Liimattujen palkkien valmistuksessa käytetään parasta havupuuta.

Liimattavien I-palkkien edut:

Leveiden I-palkkien suuri kantavuus, mikä vähentää lattiatukien lukumäärää ja vähentää asennuksen / purkamisen aikaa

 • Pitkä käyttöikä säilyttäen lomakkeiden ja teknisten ominaisuuksien vakauden

Käyttö liimatuissa palkkeja valmistettaessa 80 * 40 mm antaa tuotteelle lisää vakautta ja mahdollistaa kynsien käytön

BDK-1: n puinen dvutavrovy-palkki

Puinen dvutavrovaya-palkki BDK-1 on klassinen kaksi-Tauri, jossa on "rykmenttiä" puurimassiolta, jossa uria jauhaa ja myös vanerirunko sijoitettu näihin uraseihin. Lisäksi se on vakaa, kevyt ja kestävä materiaali.

Sitä käytetään rakenteiden lujittamiseen muottien tai päällekkäisten seinien asennuksen aikana. BDK-1: llä on alempi ja ylempi hylly, joten se on hyvin siedetty erilaisilla kuormituksilla. Näillä palkkeilla on lisääntynyt hitausmomentti. Palkki on suorakaiteen tai neliön muotoinen, mikä lisää palkin vastustusta taivutuskuormiin.

Jos katon muodonmuutos on tarpeen välttää, puupalkit ovat välttämättömiä. Lisäksi niiden käyttö vähentää merkittävästi työn kokonaiskustannuksia.

Puupalkkien ominaisuudet BDK-1

I-palkki on vakiorakenne, joka on tehty rakenteellisista osista ja toistaa H-kirjaimen poikkileikkaukseltaan ja huomattavasti suurempi kuin saman poikkileikkausalueen neliö.

Perinteisen teräspalkin, jonka laajuus on lattian ja siltojen rakentaminen, on I-palkkipalkki, jota käytetään runko-talonrakennuksessa. BDK-1: n käytön suosio on voittanut useita etuja muiden materiaalien ja rakenteiden analogeihin verrattuna.

Jos suhteellisen pienen painon vuoksi on riittävää lujuutta, I-palkkipalkkia voidaan käyttää rakennuksiin, joissa on minkä tahansa tyyppiset kantavat seinät, se on ergonominen lämpö-vesi-äänieristysparametrien vuoksi, ei aiheuta muodonmuutoksia, sitä voidaan käyttää ilman lastauslaitteita asennuksessa. Ei muutama merkittävä tekijä - alhainen hinta. BDK-1: n käyttö laattojen muottiin voi merkittävästi vähentää rakennustöiden kustannuksia ja aikaa sekä varmistaa niiden tehokkuuden ja laadun pienellä vaivalla.

Puupalkin tekniset ominaisuudet BDK-1:

 • GOST 4981-87, GOST 20850-84;
 • pituus - 1500-6000 mm;
 • palkin korkeus - 200 mm;
 • tavrovaya leveyshyllyt - 80 mm;
 • laipan paksuus - 40 mm;
 • laminoitu vanerin paksuus - 27-32 mm;
 • vanerihammas upotetaan palkin runkoon, syvyys - 12 mm;
 • hyllyn leveys 24 mm.
 • rakennuspalkin paino - 4,5 kg;
 • taivutusmomentti - suurin sallittu arvo (enintään 5,0 kNm;
 • suurin sallittu voima halkaisijaltaan (enintään) 11,0 kNm.

Sallittu yhden kerran kuormitus puupalkilla BDK-1:

 • Poikittaisvoima MAH 11,0 kN / m (GOST 20850);
 • Taivutusmomentti MAX 5.0 kN / m (GOST 20850).

Puinen BDK-1 palkki ei saa pudota lastaamisen, kuljetuksen ja purkamisen aikana. Puinen BDK-1 palkki kuljetetaan peitetyllä tiellä tai rautatiellä.

Rakennuspalkkien valmistukseen käytetyt materiaalit BDK-1:

 • 27 mm FSF - vaneri, valittu parhaista venäläisistä valmistajista (GOST 3916.1-96).
 • Kiinteä puu BC-1 - kuusi tai mänty 1 ja 2 lajikkeita GOST 8486: n mukaan. Jokaisella säteen palkilla on yksi piikkisite pituudeltaan GOST 19414-90 mukaisesti.
 • Käytetty liimakoostumus "Kleiberit 303.2" (Saksa), joka vastaa eurooppalaista standardia EN 204/205 D3-luokkaa.
 • VAK 25 julkisivumaali. Kestää 50 aktiivista kiihdytystestausta, joka vastaa julkisivuun käyttöä 7 vuoden ajan lauhkeassa ilmastossa.

Liimattu puupalkki BDK-1

Telineiden tilavuus on monitoimilaite, joka on suunniteltu monimutkaisten monoliittirakenteiden rakentamiseen. Sen avulla pystyt nopeasti ja tehokkaasti tukirakenteita kattokorkeuden alle 1,5 m - 40 m. Yli 40 m korkeudella on kehitetty erityishanketta.

Volumetrinen telinejärjestelmä on runkorakenne, joka koostuu sarjasta vaakasuoria ja pystysuoria elementtejä sekä lisäkomponentteja.

Pieni määrä elementtejä helpottaa kokoamista ja luotettavuutta. Tukevat kengät tai liittimet, joihin aloitusrasiat on asennettu, sijoitetaan takaamaan luotettavan tuen ja ennalta merkityn pinnan. Aseta haluamasi taulukon korkeus lisävarusteilla. Räkeillä on eri pituusmäärät, joten voit asettaa tarvittavan etäisyyden tukipinnasta pohjalevyn pohjaan.

Yläosat on asennettu samoihin liittimiin kuin alarivin asennuksessa. Uniforkeja käytetään puisten kannen palkkien asettamiseen. Nostettaessa ihmisiä asennuksen ja purkamisen aikana tapahtuu portaita, joiden yläpää on koukkujen avulla kiinnitetty palkkiin.

Telineissä on kiinnityspulttien laipat. Raidetangot on esitetty erilaisilla pituuksilla, joiden avulla järjestelmää voidaan käyttää erilaisten paksuuksien päällekkäisyyksien kanssa. Järjestelmän ainutlaatuinen kiilakokoonpano, joka on suunniteltu pultin kiinnittämiseen telineeseen, tarjoaa kätevyyden ja helpon kokoonpanon, estää kokoonpanon spontaanin irtoamisen mahdollisuuden ja mahdollistaa myös jalustan siirtämisen irrottamatta erillisiä elementtejä.

Pienille korkeuksille on mahdollista järjestää äänenvoimakkuusasema erillisinä pyöreinä ja lohkoina, mikä vähentää merkittävästi muottipakkauksen kustannuksia ja mahdollistaa sen kilpailun hinnan teleskooppisten telineiden kanssa.

Samaan aikaan insertin käyttö takaa järjestelmän universaalisuuden, mikä mahdollistaa saman kittien käytön täyttäen kaksi kertaa katon korkeuden.

Tätä järjestelmää käytetään lattian muottirakenteena asuintiloissa, varastoissa ja kaupallisissa tiloissa, siltapeileissä, telineissä ja muissa vastaavissa rakenteissa sekä tunnelien viimeistelyssä, joka on pystytetty avoimella ja suljetulla tavalla tunnelimuottiin.

"Tasapöydän" tyyppisen päällekkäisyyden lisäksi volumetrinen telinejärjestelmä mahdollistaa päällekkäisyyksien kaattamisen, jotka on vahvistettu vahvitetulla betonipultilla tai pääomalla.

Myös kaltevien lattioiden ja palkkien muotti on mahdollista.

TARJOUS

GC "Basis" tarjoaa sinulle parhaat yhteistyöehdot. Sinä itse voit osallistua ostettujen tuotteiden hinnan muokkaamiseen, joka voi olla jopa pienempi kuin valmistajan hinta!

Ota yhteyttä esimieheihimme kiinnostuksen kohteesi hinnasta.

I-palkki (BDK-1)

Kun maininta termi BDK-1 erikoistunut monoliittirakentamisen alalla tulee välittömästi selväksi, että puhumme yhdestä suosituimmista rakennusmateriaaleista.

Beam liimattu dvutavrovaya - niin yllä oleva lyhenne sanoo. Palkilla on erinomainen liikevaihtokuvaaja - jopa 20 kertaa. Tämä luonnehtii sen taloudelliseksi materiaaliksi, jolla on pitkä käyttöikä, jota käytetään kattoihin asennettaessa muottirakennetta.

Osassa 3m: n säde muistuttaa käänteistä venäjänkielistä kirjainta "n", jonka korkeus on 3m: n rinnakkaispuoli, nimeltään hyllyt. Ne on valmistettu eri paksuisista havupuulevyistä (kuusi, mänty), ja kantta (seinä) on valmistettu koivusta FSF-vanerista. Suojaustarkoituksiin päiden pinta on kyllästetty GALAMIX-46T-lakalla. Liimaa edullisia saksalaisia ​​ja suomalaisia ​​liimoja - "Kleiberit" ja "Kestokol". Heidän ansiostaan ​​palkki on erittäin kantokykyinen.

Alhaisella hinnalla voit aina ostaa tämän sarjan säteen varastostamme. Jos olet kiinnostunut palkkien vuokraamisesta, olemme valmiita auttamaan tätä.

Toimitamme muottirakenteita Voronezhin ja Voronezhin alueella (Anna, Bobrov, Borisoglebsk, Boguchar, Kalach, Liski, Novovoronezh, Ostrogozhsk, Pavlovsk, Ertil, Rossosh jne.).

Toimitamme myös laitteita Kurskille, Lipetskille, Belgorodille, Stary Oskolille, Orelille ja Tamboville.

Puupalkki (BDK-1)

Tekniset tiedot:

GOST 20850-84, GOST 4981-87

Puupalkki (BDK-1) päällekkäisyyksien, pylväiden puuta varten.

hyllyn leveys - 80 mm

hyllyn paksuus - 40 mm

vanerin paksuus - 27 mm

vanerihammas syvyys - 13 mm

Palkin paino - 4,5 kg
Sallittu taivutusmomentti (enintään) 5,0 kNm.
Sallittu poikittaisvoima (enintään) 11,0 kNm.

Käytetyt materiaalit puupalkkien tuottamiseen BDK-1
Laatoitettu muotti

kestävyys:

BDK-palkkia käytetään palkkina muottiin, palkin muodostamiseen katto-muottiin. Myös yrityksessämme voit ostaa telineitä muottiin, kaivantoon, unifork.

Muodon ja kestävyyden vakaus on osoitettu penkki testeillä ja käytännössä se on vahvistettu jäykässä rakenteessa
olosuhteissa. Tehdään minkä tahansa palkin koko 6 m: iin. osallisuutta.

BDK-1 tai I-palkki

Yhtiö "Beam-Formwork" valmistaa I-palkkien tuotantoa lattiat monoliittisessa rakenteessa lattian ja pylväiden kantajana.

Palkilla on suuri kantavuus, mutta se mahdollistaa pienempien tukien käytön lattioille. Palkki BDK-1 helpottaa suuresti muottien purkamista ja asentamista, joten rakentaminen hyödyttää aikaa ja rahaa.

Puinen I-palkki

Puinen I-palkki BDK-1 on I-palkki, jossa on hyllylevyjä, joissa näytteitä (uria) ja vanerirunko asetetaan näihin uraseihin. Jotta vältyttäisiin mahdollisesta päällekkäisyydestä, I-palkit sopivat juuri oikeaan. Loppujen lopuksi kattopalkkiin on mahdollista alentaa säätiön kaattamisen kustannuksia.

I-palkkien käyttäminen kattorakenteisiin voi vähentää merkittävästi rakennusaikaa, ja jopa tällaisten palkkien käyttämät rakennuksen painoerot ovat huomattavasti kevyempiä ja siten vähemmän stressiä muihin rakenteellisiin elementteihin.

Palkki vapauttaa sinut rakennuksen kutistumisongelmista, ei salli leikkausten ja halkeamien muodostumista, etkä koskaan kuule sileää.

I-palkki. Myytävänä.

Yhtiö "Beam-Formwork" on korkealaatuisten I-palkkien tuotanto, mutta ei vain, meidän palkki-I-palkit ovat myytävänä parhaimmillaan valmistajalta. I-palkit luovat kestävyyden ja rakenteellisen vahvuuden sekä merkittävät säästöt. Siksi on turvallista sanoa, että I-palkki on ylivoimaisesti edullisin vaihtoehto katon rakentamiseen.

I-palkkipalkkeilla on erinomaiset ominaisuudet, ei ole kovempia kattoja - helppokäyttöisyys ja alhainen lämmönjohtavuus erottavat I-palkit selvästi teräs- ja betoniteräksistä.

Tällaisia ​​palkkeja voidaan asentaa pystysuoraan tai vaakasuoraan kattoihin ja I-palkit tarjoavat luotettavan, kestävän palvelun ydinrakenteeseen. Ei ihme, että palkit ovat suosittuja arkkitehtien kanssa. Tällaiset palkit antavat heille mahdollisuuden ymmärtää kaikki luovat ideansa, pelkäämättä uhraamasta kestävyyttä estetiikan vuoksi.

BDK-1: n edut ja ominaisuudet

Huomaa pienimmät poikkeamat kokoluokissa ja muodoissa, joita palkkeilla voi olla.

Taulukon tiedot osoittavat tällaisen päällekkäisen palkin vähimmäispoikkeamat riittävän suurella mittausvaiheella, esimerkiksi 3 metrin poikkeama on vain 4 mm

Yrityksemme tuottaa GOST RF: n mukaisia ​​rakennusten palkit I-palkkeja ja niillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Käytön kestävyys saavutetaan palkin erinomaisen liittämisen ansiosta, joka liimataan useisiin kerroksiin. Erityisrakenteen käyttö säleissä käytettävään vaneriin mahdollistaa ihmisarvoisen käytön tuloksen.
 • Nopea asennus. Merkittävästi nopeuttaa ja helpottaa rakentamista, jos käytät I-palkkeja. Tällä tavoin helpotetut päällekkäisyydet voidaan saavuttaa vain käyttämällä kevyitä puupalkkeja. Sinun ei tarvitse soittaa erikoisvarusteita palkkien nostamiseen ja kiinnittämiseen - tällaisen palkin juoksupalkin paino on noin 4 kg.
 • Itsenäisyys sääolosuhteista. Tämä on tärkeä ominaisuus Venäjän ankaraa eikä aina suotuisaa ilmastoa kohtaan. Palkit myydään yrityksellämme Venäjän federaation valtion sertifiointilaitoksen todistuksen mukaisesti. Takaamme palkin laadun, vaikka asetatkin viestinnän sisäpuolelle - se ei aiheuta minkäänlaista päällekkäisyyden voimakkuutta.

Soita meille numeroon 8 (916) 606-96-35 tai 8 (916) 606-96-35 ja hanki asiantuntijasi asiantuntijoilta. Täytä tuotteidemme laatu jo puhelinkeskustelun aikana - nämä ovat päteviä vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

Puu puu liimattu (BDK) puutavaraa varten

Muotoon kiinnitettyä puuta liimattua palkkia (BDK) käytetään vahvistamaan rakenteen rakennetta. Erityisesti I-palkki (BDK-1) on tarkoitettu pääasiassa laattojen muottiin.
I-palkki koostuu alemmista ja ylemmistä hyllyistä sekä vaneriseinästä. Tämä lattiapalkin rakenne mahdollistaa vastustuskyvyn taivutuskuormien lisäämiseen. Palkkien hyllyt (käyttäen vedenpitävää liimaa) liimataan yhteen kaksinkertaisella piikillä.
Lisätietoja saat RK-Stroy LLC: n johtajilta puhelimitse: +7 (473) 260-72-15 tai sähköpostitse. Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen..

Liimattavan palkin tuotanto KAIKKI PITUUS on mahdollista!

Liimattujen I-palkkien edut "RK-Stroy"

Leveiden I-palkkien suuri kantavuus, mikä vähentää lattiatukien lukumäärää ja vähentää asennuksen / purkamisen aikaa
Pitkä käyttöikä säilyttäen lomakkeiden ja teknisten ominaisuuksien vakauden
Käyttö liimatuissa palkkeja valmistettaessa 80 * 40 mm antaa tuotteelle lisää vakautta ja mahdollistaa kynsien käytön

BDK-1 liimattu puupalkin ominaisuudet

I-palkki liimattu palkki BDK-1 täyttää kaikki GOST-vaatimukset.

 • BDK-1Length pituus 1500 - 4500 mm
 • Korkeus 200mm
 • Leveys 80mm
 • Hyllyn paksuus 40mm
 • Vanerin paksuus on vähintään 27 mm
 • Vanerin hammaspyörän syvyys on 12 mm
 • Hylly leveä - 24mm

Liimatuilla palkkeilla (BDK) on I-osa, jonka korkeus on 200 mm. Muotoilun I-palkkien keskiosa on valmistettu FSF-vanerista, jonka paksuus on 27-30 mm, ja hyllyt on valmistettu havupuusta.
Rajalliset poikkeamat geometrisista muodoista ja kooista eivät ylitä:

 • jopa 3 m pitkä +/- 4 mm
 • yli 3m +/- 5mm * korkeudella +/- 3 mm
 • hyllylevyllä +/- 2mm * hyllylle +/- 1 mm
 • hylsyn vääntyminen enintään +/- 1 mm

Rajoita poikkeavuuksia suoruuteen:

 • enintään 4 mm, jonka kokonaispituus on enintään 3 m
 • 5 mm yli 3 metrin palkkeille
 • poikkeama tasosta on enintään 3 mm
 • viereisten pintojen kohtisuoruus poikkeaa enintään 2 mm.

Puinen I-palkki

 • koko (leveys / korkeus), mm - 80/200
 • standardipituus - 3,0 m / tilauksen mukaan - 1,5 - 6,0 (m)
 • hylly - havupuu
 • jäykiste - kilpi FC / vaneri FC, 28 mm
 • suurin sallittu kuorma - 0,95 t / m pog.
 • paino - 5,0 kg / m pog.
 • min ostoryhmä - vaunu (3600 m pog.
 • koko (leveys / korkeus), mm - 80/200
 • standardipituus - 3,0 m / tilauksen mukaan - 1,5 - 6,0 (m)
 • hylly - havupuu
 • jäykiste - FSF vaneri (neulat), 24 mm
 • suurin sallittu kuorma - 1,0 t / m pog.
 • paino - 4,8 kg / m.
 • min osapuoli - 100 kpl.
 • koko (leveys / korkeus), mm - 80/200
 • standardipituus - 3,0 m / tilauksen mukaan - 1,5 - 6,0 (m)
 • hylly - puuta pienestä koosta
 • jäykiste - koivuvaneri FSF, 27 mm
 • suurin sallittu kuorma - 1,1 t / m pog.
 • pää on suojattu muovikärjellä
 • paino, kg / m käynnissä - 5,5 kg
 • min osapuoli - 100 kpl.
 • standardi - EURO (vientiversio)
 • koko (leveys x korkeus) - 80 x 200 (mm)
 • hylly - puuta pienestä koosta
 • jäykiste - kolmikerroksinen kilpi, 27 mm
 • suurin sallittu kuorma - 1,4 t / m pog.
 • pää on suojattu muovikärjellä
 • paino, kg / m käynnissä - 4,5 kg
 • min osapuoli - 100 kpl.
Yleinen kuvaus

Puu-I-palkki laattojen muottiin (BDK tai BDK-1) on I-palkki liimattu piikkilanka havupuiden tangon ja koivuvanerin "kylkiluusta". Suojaa kosteudelta liimattu I-palkki peitetään vedellä dispergoituvalla maalilla, jonka väri on keltainen. Kattorakenteiden puupaneelin päät voidaan viimeistellä metalli- tai muovivinkillä.

Palkkien valmistukseen BDK "TITAN GROUP" käyttää korkealaatuisia raaka-aineita ja korkean teknologian tuotantoa, mikä takaa pitkän käyttöiän, täydellisen geometrian ja luotettavuuden monoliittisen työn tuotannossa. Voit ostaa puisen I-palkin BDK-1 edulliseen hintaan ottamalla yhteyttä puhelimitse managereihin tai asettamalla tilauksen tälle sivustolle.

Puisen I-palkin ominaisuudet

I-palkki laatta muottiin on ominaisuuksia kuten:

 • helppo mukauttaminen projektiolosuhteisiin;
 • korkea kantavuus ja luotettavuus;
 • helppous ja nopea työskentely;
 • korkea laatu ja pitkä käyttöikä kaikissa sääolosuhteissa;
 • säästöjä vähemmän tukiasemien käytöstä.

Palkin BDK: n ja BDK-1: n pinta on esikäsitelty vedenpitävällä suojaavalla kyllästyksellä.

TITAN-ryhmien BDK-palkkeja voidaan liittää vain kerran pituudelta toisella puolella ja enintään 1/3 pituudella.

Palkkien BDK ja BDK-1 käyttö

Kattorakenteiden palkkia, jota usein kutsutaan rakentajiksi, käytetään ristikkopalkin kattorakenteena kannen tukitasona "kannelle" rakennettaessa horisontaalisia monoliittisia rakenteita ja myös rakenteellisena elementtinä palkki-peräpeili-järjestelmässä.

I-palkki BDK-1 - paras laatu Venäjällä

Talous- ja turvallisuuskysymykset monoliittisten teosten toteuttamisessa ohjaavat TITAN GROUP: n kautta vain sertifioitua katon katonrakennetta kaikkialla Venäjällä kaikkien asiakkaidemme asettamien teknisten laatuvaatimusten mukaisesti.

Projektin tai teknisten vaatimusten mukaisesti kokeneet insinöörit ovat aina valmiita laskemaan tarvittavan materiaalimäärän kattorakenteisiin monoliittisten töiden suorittamiseksi ja hankkimaan parhaat mahdolliset olosuhteet myös epätavallisissa tilanteissa. Puiset I-palkit valmistetaan nykyaikaisissa laitteissa viimeisimmän puunjalostusteknologian avulla. Säännöllisille asiakkaille "TITAN GROUP" kehitti joustavan alennusjärjestelmän, joka perustuu asiakkaiden yksilölliseen lähestymistapaan.

"TITAN-RYHMÄSSÄ" voit ostaa I-palkkiin liimattua puupalkkia (se on myös katto-muottien poikkipalkki) valmistaja BDK tai BDK-1-palkki muottiin (mukaan lukien Kaufmann-palkki) tai saada asiantuntevaa neuvontaa tuotteen laadusta ja teknisistä ominaisuuksista phone:
+7 (495) 636-27-55 tai lähettämällä valmiin tilauslomakkeen sivustolta. Tarvittaessa voimme nopeasti järjestää toimituksen laitteeseesi.

Puupalkkien hintatyypit riippuvat niiden tyypistä ja tilausmääristä.

Yhteistyö yrityksen "TITAN GROUP" kanssa on:

 • korkealaatuisten tuotteiden hankinta ja KAUFMANN-palkki (Kaufmann) HT 20 PLUS ja paras aika testattu kotimarkkinoiden laatu;
 • korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden ammatillinen kuuleminen;
 • yksittäiset hinnoittelut, jotka perustuvat monimutkaiseen hinta-suorituskykyyn ja -palvelun suhteeseen.

TITAN GROUP -yhtiön ostamaan puiset I-palkit tällaiseen hintaan yritykseltä TITAN GROUP tarkoittaa sitä, että se ostaa sen markkinoiden alhaisimmalla hinnalla ja yhdestä monoliittirakenteiden parhaista komponenttivalmistajista Venäjällä. Myös TITAN GROUP -yhtiöllä on tilaus I-palkkiin Kaufmann-palkki uusimmista malleista. Kiirehdi tehdä bargain!

Beam bdk 1


Palkki BDK-1: n päällekkäisyyksien puun varastointiin

Paino: 6 kg / rm. m.
Korkeus 200mm.
Leveys 80mm.

Eri kokoisia palkkeja on aina suuri. 1,2 - 6 metriä.

Tarjoamme standardipalkkeja laattoja varten. Vaihtoehtojen pituus: 2.0; 2,5; 3.0; 3,3; 3,6; 3,9; 4,2; 4,5 m. Yksittäisen järjestyksen mukaan kaikenkokoisten palkkien tuotanto on mahdollista. Muut vaihtoehdot:

 • paino: 6 kg / juoksumatto;
 • korkeus 200 mm;
 • leveys 80 mm

Kaikki tarjotut tuotteet ovat täysin GOST 4981-87: n mukaisia.

Edut palkkien tarjoamista meiltä:

 • puu ei repeä, koska piikkien liitos on toistuvasti liimattu luotettavuuden vuoksi;
 • impregnointi erityisillä hartseilla tekee vanerista luotettavan ja vakaan käytön;
 • työajan lyhentäminen muottien asentamista ja purkamista varten, koska BDK-1-palkkien suuri kantavuus mahdollistaa lattiapäästöjen määrän vähentämisen ja näin ollen asennettavan rakenteen osan pienentämisen;
 • BDK-1-palkkia pidetään erittäin kannattavina laitteina rakennusmalmien rakentamiseen, koska sitä voidaan käyttää pitkään aikaan, mikä varmistetaan paitsi penkkien testeillä myös pitkäaikaisella rakennuskäytännöllä.

Kattorakenteiden palkit eroavat kestävyydestä, muodon stabiilisuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Muotoon kiinnitettyä puuta liimattua palkkia (BDK) käytetään vahvistamaan rakenteen rakennetta. Erityisesti I-palkki (BDK-1) on tarkoitettu pääasiassa laattojen muottiin.

I-palkki koostuu alemmista ja ylemmistä hyllyistä sekä vaneriseinästä. Tämä lattiapalkin rakenne mahdollistaa vastustuskyvyn taivutuskuormien lisäämiseen. Palkkien hyllyt (käyttäen vedenpitävää liimaa) liimataan yhteen kaksinkertaisella piikillä.

Suuren kantavuuden ansiosta BDK-1-palkin käyttö voi vähentää huomattavasti lattiatukien määrää. Tämä puolestaan ​​vähentää osien lukumäärää, mikä on erittäin kätevää muottirakenteen kokoonpanon ja purkamisen yhteydessä. Tämän seurauksena työajan kustannukset pienenevät. Lisäksi hankkeen kannattavuus kasvaa.

Beam BDK-1 on suunniteltu käytettäväksi uudelleen. Havupuu on poikkileikkaus 40 x 80 mm, mikä antaa vakauden rakenteelle ja mahdollistaa kynsien lyömisen.

BDK-1 liimattu puupalkin ominaisuudet:

I-palkki liimattu palkki BDK-1 täyttää kaikki GOST-vaatimukset.

 • Pituus 1500 - 4500 mm
 • Korkeus 200mm
 • Leveys 80mm
 • Hyllyn paksuus 40mm
 • Vanerin paksuus on vähintään 27 mm
 • Vanerin hammaspyörän syvyys on 12 mm
 • Hylly leveä - 24mm


Liimatuilla palkkeilla (BDK) on I-osa, jonka korkeus on 200 mm. Muotoilun I-palkkien keskiosa on valmistettu FSF-vanerista, jonka paksuus on 27-30 mm, ja hyllyt on valmistettu havupuusta.

Rajalliset poikkeamat geometrisista muodoista ja kooista eivät ylitä:

 • pituus jopa 3m +/- 4mm
 • yli 3m +/- 5mm * korkeudella +/- 3mm
 • hyllylevyllä +/- 2mm * hyllylevyllä +/- 1mm
 • hylsyn vääntyminen enintään +/- 1mm

Rajoita poikkeavuuksia suoruuteen:

 • enintään 4 mm ja palkin kokonaispituus enintään 3 m
 • 5 mm kauemmin kuin 3 metriä
 • poikkeama tasosta on enintään 3 mm
 • poikkeama vierekkäisten pintojen kohtisuuresta ei ole enempää kuin 2 mm.

Ulkosuhteiden suojaamiseksi liimapuupalkit peitetään keltaisella akryylimaalilla.

Liimattujen palkkien valmistuksessa käytetään parasta havupuuta.


Liimattavien I-palkkien edut:

Leveiden I-palkkien suuri kantavuus, mikä vähentää lattiatukien lukumäärää ja vähentää asennuksen / purkamisen aikaa

Pitkä käyttöikä säilyttäen lomakkeiden ja teknisten ominaisuuksien vakauden

 • Käyttö liimatuissa palkkeja valmistettaessa 80 * 40 mm antaa tuotteelle lisää vakautta ja mahdollistaa kynsien käytön
  Liimattavan säteen tuottaminen LYHYESTI on mahdollista
  Aina varastossa BEAM GLUED 3,0 m pitkä
 • Rostov-on-Don +7 (928) 229-30-24 +7 (928) 908-16-60

  Copyright © 2012-2018 Artel-konserni

  Puiset I-palkit lattioille

  Ylittäviä palkkeja pidetään yhtenä onnistuneimmista rakentamisen innovaatioista, koska ne mahdollistavat nopean arkkitehtuurihankkeen loppuun ja rakennuskustannukset yllättävät niiden saavutettavuutta. Puupalkit olivat ekvivalenttinen korvike suurikokoisille metalleille ja teräsbetonilattialle - paljon kalliimpaa ja vaikeampaa käyttää materiaaleja.

  Puupintainen kaksivärinen BDK-1 puutavaraa varten päällekkäisyydet

  Puiset I-palkit

  I-palkit (BDK-1) ovat Kanadassa keksitty uusin rakennustekniikka. Tällaisilla päällekkäisyyksillä on selviä etuja edellä mainittujen materiaalien lisäksi, mutta ovat myös edelläkävijöitä tavallisen sahatavaran päällekkäisyyden laadun suhteen. BDK-1 koostuu kahdesta puusta, joka on liimattu vanerilla tai OSB: llä, jonka osuudet ovat 20-40 x 50-80 mm. Massiivipuu (kuusi, männyn 1 ja 2 lajikkeet). GOST 19414-90 -puutavaraa koskevien normien mukaan sillä on välttämättä oltava yksi piikkien nivelpalkin pituus. Vanerin parametrit voivat olla erilaisia ​​180-400 mm: n sisällä. Jatkuvuuden ja kestävyyden varmistamiseksi palkki liimataan useisiin kerroksiin.

  Sovellus ja materiaalit BDK-1: n valmistukseen

  Palkit ovat OSB-3 -laattoja, mutta myös tavallisesta puusta valmistettuja tuotteita löytyy. Palkkeihin on ominaista suuri kuormituskyky, joten ne voidaan helposti asentaa suurille alueille. Kuitenkin sellaiset yleiset ongelmat kuin vikoja, mutkia, muodonmuutoksia ja halkeamia eivät aiheuta koko alueen kokoa.

  BDK-1 käytetään useimmin asennettaessa irrotettavaa monoliittista muottirakennetta. Koska palkkien kyky kestää valtavia monoliittisia kerroksia, niitä käytetään usein kehysrakennusten rakentamisessa. BDK-1: tä käytetään myös runko-lattioiden rakentamiseen.

  I-palkkien edut

  Jos verrataan perinteisiin järjestelmiin, I-palkit eivät ole pelkästään helppokäyttöisiä ja edullisia, mutta eivät vaadi runsaasti rakennusmiehiä, vain 4 henkilöä riittää asentamaan palkit. Edut sisältävät myös:

  • Palkkeja ei ole ominaista taipuilla ja kestävillä mitoilla;
  • Kyky käyttää pitkiä aikoja;
  • Palkit ovat vieraita muodonmuutoksia ja kutistumista;
  • Ei tarvetta käyttää erityisiä laitteita. Palkkien tapauksessa rakentajat voivat tehdä tavallisia puusepäntyökaluja.

  BDK-1: n päällekkäisyyksien I-palkkien ominaisuudet

  Lattian ja pylväiden muottiin tarkoitettu tavallinen puupalkki on seuraavat perusominaisuudet:

  • Paino - 4,5 kg.
  • Tavrovyn hyllyn paksuus - 4 cm.
  • Tavrovyn hyllyn leveys - 8 cm.
  • Vanerin hampaan syvyys säteen sisään on 1,3 cm.
  • Suurin sallittu sivuttaispaine - 11 kNm.
  • Maksimi taivutusmomentti - 5 kNm.

  Laipan muotoinen palkki

  Puupalkki on yksi pääelementtien rakentamisesta katto-muottiin. Se on valmistettu pääasiassa havupuusta ja koivuvanesta, mikä takaa luotettavan kosteudenkestävyyden.

  Levylautanen palkin hinta

  Puupalkin muottien hinta BDK on voimassa 15.5.2018.

  BDK 1.3-palkki

  BDK-palkin tekniset ominaisuudet 1.3


  Kattorakenteiden BDK 1.3 palkki on seuraavanlainen:

  • Kolmikerroksisen suojuksen palkin seinämä, jonka paksuus on 30 mm, liimattu palkin laippoihin
  • Palkkipalkit (kuusi, mänty), joiden paksuus on 41 mm ja leveys 80 mm
  • Palkin pituus BDK-1.3 L = 1200... 4500 mm ± 5 mm: n poikkeama.

  BDK-1.3 palkin mitat

  • palkin korkeus - 200 ± 1,0 mm;
  • palkin laipan paksuus - 41 ± 0,5 mm;
  • palkin laipan leveys - 80 ± 0,5 mm;
  • Kolmikerroksisen kilven seinämän paksuus - 30 ± 0,5 mm

  BDK 1.1 -palkki

  BDK-palkin tekniset ominaisuudet 1.1


  Palkki BDK 1.1: lla on seuraava rakenne:

  • FSF-vanerin palkin seinämä, jonka paksuus 27 mm, liimattu palkin laippoihin.
  • Puuhelmet (kuuset) 40 mm paksut ja 80 mm leveät; palkkien päät on suojattu muovilevyillä.
  • Palkkien korkeus BDK 1.1 200 mm; seinän korkeus 150 mm palkin leveys (hyllyn varrella) - 80 mm.
  • Palkkien pituus BDK 1.1 L = 1200... 4500 mm ± 5 mm: n poikkeama.

  Palkin mitat BDK-1.1

  • palkin korkeus - 200 ± 1,0 mm;
  • palkkihihnan paksuus - 40 ± 0,5 mm;
  • palkin hihnan leveys - 80 ± 0,5 mm;
  • vanerin seinämän paksuus - 30 ± 3 mm.

  Muottipalkin edut

  Kun palkki on tehty, sitä käsitellään erikoistuneella liuoksella, joka luo sen kosteudenkestävyyden. Tämä tosiasia mahdollistaa sen käytön rakennustöissä lähes kaikissa sääolosuhteissa.

  Muotoilupalkilla on erittäin suuri kannettava potentiaali sekä se, että se on helppo asentaa suurille alueille. On huomattava, että tämä estää vikoja, kuten esimerkiksi halkeamia tai mutkia.