Palkkipalkin muotti

Beam-transom-muotti on raken- nusjärjestelmä, joka koostuu suurikokoisista suojista, joiden avulla eri pinnoitteita betonoidaan. Järjestelmä on runkorakenne, joka on asennettu laakeripuisten I-palkkien ja metallikanavien (ristikkorakenteiden) avulla. Kansi käyttää kosteutta kestävää laminoitua vaneria tai liimapuuta.

Tämä järjestelmä on edelleen välttämätöntä joidenkin esineiden rakentamisessa. Se pystyy luomaan korkealaatuisen betonipinnan, jota ei enää tarvitse käsitellä.

Kilpailuetu

Lohko- ja pulttimuotti ei ole epämuotoinen, kun sitä käytetään korkealla korkeudella ja sillä on monia muita etuja:

 • Kevyt ja liikkuva
 • Sillä on erinomainen kantavuus.
 • Voidaan käyttää useita kertoja.
 • Vähäinen lämmönjohtavuus vaihtelee
 • Se on yksinkertaisesti asennettu ja mukautuu helposti mihin tahansa muotoon rakennetuista rakennuksista.
 • Kompakti ja helppo säilyttää ja kuljettaa.

Tärkein etu on tunnistaa mahdollisuus rakentaa yksittäinen kokoonpano. Käyttämällä samoja elementtejä voit yhdistää kaarevat ja suorakulmaiset lineaariset muodot mielivaltaisiin kokoihin.

Palkkiin palkin muotti sarakkeet suoritetaan samalla periaatteella kuin rakentamiseen horisontaalinen laatat, pyöreä seinät, padot, jäteveden kasvien ja muiden monimutkaisten kohteiden yksipuolista betonoinnin.

Tiukasti kiinni teknologiaan on mahdollista asentaa muottipaneelit, joilla ei ole aukkoja, mikä johtaa sileään monoliittiseen, joka on kestävä muodonmuutos.

Soveltamisalueet

Yleisrakenteisia ja edullisia rakenteellisia matoja käytetään laajalti sekä asuntojen rakentamisessa että teollisuuslaitosten rakentamisessa. Sen käyttäminen suorakaiteen muotoisten ja monipuoli- vien pylväiden järjestämisessä yli 15 metrin korkeudella, jolla on uskomattoman kantokyky kapasiteetin avulla kulmakokoonpanotekniikalla, on yleistynyt.

Toimitamme muottirakenteita Voronezhin ja Voronezhin alueella (Anna, Bobrov, Borisoglebsk, Boguchar, Kalach, Liski, Novovoronezh, Ostrogozhsk, Pavlovsk, Ertil, Rossosh jne.).

Toimitamme myös laitteita Kurskille, Lipetskille, Belgorodille, Stary Oskolille, Orelille ja Tamboville.

Rakenteessa olevat palkki-palkkamallien käyttöominaisuudet

Palkkiin palkin muotti viittaa erikoinen muottikehikkorakenteet, tunnettu siitä, että korkea monipuolisuus ansiosta mahdollisuus soveltaa ei ainoastaan ​​luoda standardi rakenteita, mutta myös monimutkaisia ​​muotoja eri sovelluksiin. Sitä käytetään useimmiten erilaisten kokoonpanojen sarakkeiden pystyttämiseen sekä sellaisten alkuperäisten arkkitehtuuriratkaisujen toteuttamiseen kuin pallomaiset seinät ja muut kaarevat rakenteet.

Suunnittelu ja soveltamisala

Palkin muotoinen muotti on rakennettu ristipuiden modulaarisen modulaarisen periaatteen mukaan, joka tukee tukien toimintaa ja telineitä, jotka on liitetty toisiinsa erityisten kiinnittimien avulla. Kaikki tämä rakenne tukee muottisuojuksia.

 • Palkkipalkin muottien avulla pystytettyjen betoniseosten erottelevat pinnan korkea sileys, joka mahdollistaa ylimääräisten viimeistelytoimien välttymisen.
 • Toinen etu on se, että tämäntyyppistä muottia voidaan käyttää kaikentyyppisten betonien kanssa.
 • Useimmissa tapauksissa suojakalvon materiaalina käytetään laminoitua vaneria.

Suosituin palkkipalkin muotti, joka on saatu kaupunkirakennusten rakenteiden rakentamisessa, mutta sitä voidaan käyttää muilla rakennuskohteilla. Ei ole tarvetta käyttää valmiita kehyksiä, mikä mahdollistaa erilaisten geometristen muotojen mallintamisen.

Kanssa kyky sopeutua muottikehikkorakenteet esineiden käytännöllisesti katsoen minkä tahansa koko ja monimutkaisuus sekä monipuolisuus käytetyt materiaalit, palkin ja palkin kotelointialustan tunnettu siitä, että mahdollisimman tehokkaasti joukossa Tämän tyyppiset. Lisäksi palkkipalkin muotti voidaan yhdistää muuntyyppisten muottirakenteiden kanssa lopullisten elementtien laadun ja luotettavuuden uhraamatta.

Ominaisuudet ja edut

Työ- ja materiaaliresurssien vähentäminen asennustyön aikana: palkkipalkin muottien asennus ei edellytä erityislaitteita ja se suoritetaan melko nopeasti.

 • Suurten laakereiden kapasiteetti ja sen elementtien kestävyys muodonmuutoksille;
 • monipuolisuus johtuen mahdollisuudesta muotoilla uudelleen elementtejä suoraan rakentamisen aikana ja joustavaa sitovaa järjestelmää. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda rakenteita pyöreää muotoa eri säteellä, korkeudella ja poikkileikkauksella;
 • kyky käyttää erityisen monimutkaisia ​​rakennusten rakenteita, joiden pitäisi lisätä lujuutta ja luotettavuutta, esimerkiksi siltoja, tunneleita, risteyksiä ja metroja. Tällöin on mahdollista saada optimaaliset muodot ilman lisäkäsittelytoimenpiteitä;
 • kyky kerätä muottiin geometrisen kokoonpanon kohteille modulaarisen rakenteen periaatteen takia;

Pylväiden palkki-peräpehmustus on mahdollista tehdä eri osastojen tukia: suorakaiteen, neliön ja kahdeksankulmion.

 • muottielementteihin on tunnusomaista suhteellisen pieni massa, minkä ansiosta on helppo kuljettaa, asentaa ja purkaa rakenteita;
 • johtuu siitä, että järjestelmä ei ole valmis valmentava suunnittelu, ja se koostuu joukon standardoituja elementtejä, työ valmistajilla on mahdollisuus kerätä oman joukko modulaarisia komponentteja tarvitaan toteutumista arkkitehtuurin ratkaisun.

Kaikkien muottien elementtien liitos suoritetaan nopeasti ja helposti luotettavien lukkojen ansiosta varmistaen samalla nivelten niin tarkan, että saadaan täydellinen betonipinta ilman lisäkäsittelyä.

Siten palkkipalkkilaitteiston järjestelmä on nykyaikainen, luotettava ja kustannustehokas ratkaisu seinien, lattian, pylväiden ja muiden elementtien muodostamiseen sekä teollisuus- että asuinrakennuksille. Rakentamisen aikana ei ole tarvetta sovittaa murskauskomponentteja, käyttää monimutkaisia ​​rakennusmateriaaleja ja suorittaa laajamittaista valmistelutyötä.

Palkkipalkin muotti

Palkin muotoinen laminaatti - yksi monoliittisten rakenteiden rakentamiseen käytettävien kompleksien lajikkeista. Tämän järjestelmän suunnitteluominaisuus on I-palkin käyttö pääkomponenttina, joka vahvistaa kosketuspinnan sijainnin. Yleensä järjestelmä on elementtien kompleksi, joka on koottu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi kaatamisen ja purkamisen aikana rakenteen muodostamisen jälkeen.

I-palkki - palkkipalkin pääkomponentti

soveltamisalansa

Järjestelmän perustelemiseksi nimensä mukaisesti järjestelmä koostuu kantopalkista ja ristipyöristä, jotka liittävät sen kiinnitysvälineisiin. Koska rakenteiden monimutkainen geometria on luonteeltaan mahdollista, tämän tyyppinen muotti on merkityksellistä sellaisille kohteille kuin:

 • asuin- ja teollisuusrakennukset;
 • sillassa ja tunneloinnissa;
 • suuret teknisesti monimutkaiset kohteet (padot, monitasoinen pysäköinti) jne.

Tämän muottijärjestelmän elementit ovat kuljetuksen kannalta käteviä sekä yhdessä rakennuksessa että niiden välissä. Palkit ja palkit on varustettu tarvittavilla liitäntäurailla, mikä tekee rakenteen kokoamisesta melko yksinkertaisen ja kätevän.

Palkit ja palkit on varustettu erityisillä liitosjoilla.

edut

Vertaamalla muihin järjestelmiin, joita käytetään samankokoisten ja samankokoisten esineiden rakentamiseen, ja niitä, jotka käyttävät sädekimppuja, sen tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • taipumakestävyys ja kuormitukset (kantavuus);
 • tiivis kokoamaton;
 • ihanteellisesti tasainen kosketuspinta, joka ei jättää jälkiä liitoksista ja saumoista valun pinnalle;
 • liitosjohtojen läsnäolo ja kokoonpanon helppous;
 • sopeutumiskykyä.

Palkit ja palkit ovat kestäviä materiaaleja, jotka kestävät yli 100 kPa: n kuormia. Niitä voidaan käyttää erilaisten tasojen täyttämiseen. Tämän muodon avulla voit täyttää lattiat, pilarit, massiiviset perustukset ja seinät.

Purkamisen aikana palkit voidaan helposti pinota paaluilla ja ladata lastinkuljetukseen nosturin avulla. Sijoittaminen suoraan rakennustyömaalle on myös kätevä eikä vaadi lisätarvikkeita.

Palkkien sijoittaminen rakennustyömaalle ei vaadi lisätarvikkeita

Kaukopalkin muottien avulla voit välttää kustannukset, jotka aiheutuvat valun pinnan hiomisesta ja kiillottamisesta. Käytetyt laminoitua vaneria levyt, jotka ovat läheisessä toisiinsa läheisesti toisiinsa, tarjoavat täysin tasaisen kosketuspinnan. Tämä ominaisuus on merkityksellinen riippumatta käytetyn betonin tyypistä.

Ei tarvetta käyttää suurikokoisia kehyksiä ja kykyä luoda monimutkaisia ​​rakenteita, jotka on valmistettu kaupunkisuunnittelupyyntöjen palkkipalkkiin. Toinen etu on mahdollisuus muodostaa yhdistetyt muottirakenteet, joissa käytetään palkkien ja palkkien lisäksi muiden järjestelmien elementtejä.

Asennusmenetelmä

Runko-palkkirakenteiden asennus alkaa työtason valmistelusta ja puhdistamisesta. Kun työtila on vailla häiriöitä, asennetaan malli, johon pultit tulevat näkyviin. Palkit on asennettu kohtisuoraan pulttiin ja kiinnitetty kiristimiin, palkkien väli ei saisi olla alle 20 tai yli 40 cm, muotoilu on parannettu telineillä tai telineillä (lattioiden valssauksessa). Jo tässä vaiheessa teknologisten standardien noudattamisen merkitys on ilmeinen, koska vaatimusten rikkomiseen asennetut muottipesät eivät kykene tarjoamaan vaadittua valun laatua.

Runko-palkkirakenteiden asennus

Tarvittava määrä ruuveja riippuen seinien korkeudesta

Vaadittava määrä palkkeja

Palkit ovat melko raskas ja vaativat erikoislaitteiden käyttöä. Lisäksi suurien rakenteiden rakentaminen edellyttää useiden ihmisten yhteistoimintaa, toisin sanoen itsenäistä työskentelyä tämäntyyppisten muottien kanssa on vaikeaa. Paras ratkaisu on vuokrata pylväsmatot ja tilauspalvelut kokoonpanoon asiantuntijoilta.

Palkin muotoinen muotti on erityinen muottirakennetyyppi, jota käytetään monoliittien valimiseen. Tämän tyyppisen muottirakenteen erottuva piirre on monipuolisuus, joka aiheutti.

Rigel - tukitoimintojen suorittavan muottirakenteen pohja. Pultin teknistä toimintaa voidaan kutsua täyttöjen painojakaumaksi tukipalkkien kompleksissa..

Monoliittisten seinien rakentamiseen käytetään useampia muotojen tyyppejä, jotka voidaan vuokrata säästämään rahaa. Valitse muovausmuoto.

Tällä hetkellä laaja teknologia monoliittinen rakentaminen. Tähän tekniikkaan perustuvien talojen ja teollisuusrakennusten erottuvat korkeat toiminnot.

Palkkipalkin muotti

Määritä tukku- ja vähittäismyyntihinnat

Suojakotelo (muotti) muottien irrotettava suuri kilpi (jäljempänä "tuote") on tarkoitettu monoliittisten betonien ja betoniteräsrakenteiden rakentamiseen ympäristön lämpötiloissa -40 ° C ja +45 °, mikä vastaa GOST R 52085-2003: n mukaista luokan 3 suorituskykyä.

 1. Tekniset tiedot.

Muottiin:
Suurin muottikorkeus......................3,0 m.
Suojaleveys.......................................... enintään 3,0 m.
Betonisekoituksen sallittu paine....... 8 ts / m2 (11 ts / m2).

 1. Laite ja toimintaperiaate.

Palkin ja peräpeilin muottien kansi on yhdistelmärakenne, joka koostuu seuraavista pääosista:
- laminoidusta vanerista, jonka paksuus on 18 (21) mm (kuvio 1 kohta 1), joka muodostaa suojuksen pinnan;
- liimattu puupalkki BDK 20, joka on kiinnitetty pystysuoraan vaneriin, jossa on itsekierteittävät ruuvit (kuva 1, kohta 2).
- (Kuva 1, kohta 3), kiinnitettynä kiinnikkeillä (kuva 1, 4). palkkeja palkin takaosasta vanerista. Lineaarinen pultti on muottirakenteen pääasiallinen kantoelementti ja toimii pohjana lisäelementtien kiinnittämiselle:
- insertit, jotka mahdollistavat lineaaristen suojien yhdistämisen keskenään samaan aikaan tasoittamalla niitä;
- kulmakappaleet muottipilarien keräämiseen;
- lisäelementit - päitä asennuskiinnikkeisiin, kulma pysähtyy.
- runkopultin muotti on viimeisteltävä tavanomaisilla mittalaitteilla - tukijalat, telineiden kiinnikkeet, kytkentäruuvit.

Palkkipalkin muotti

Palkin ja peräpeilin muottijärjestelmää käytetään laajalti monoliittisessa ja esivalmistetussa monoliittirakenteessa. Tämän muotin kolmikomponenttiset järjestelmät mahdollistavat erilaisten seinä- ja kattopintojen rakentamisen, rakentaa minkä tahansa geometrisen muodon sarakkeita, rakentaa siltoja ja muita rakennusobjekteja. Portaattomien elementtien liitäntöjen käyttö järjestelmässä mahdollistaa täydellisen laadun, kun muodostat betonipintoja liittymättä saumoja, jotka yleensä jäävät betonoinnin jälkeen.

Tärkeimmät edut

 • Monipuolisuus. Mahdollisuus muodostaa suoraviivaiset ja kaarevat pinnat, paikkarakenteet, pylväät, käyttäen samoja muottielementtejä. Peilijärjestelmä on yhteensopiva muiden muottien tyyppien kanssa ja soveltuu käytettäviksi vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa, kun kohteelle pääsy on rajoitettu rakennuksen etupuolelta.
 • Liikkuvuutta. Pienen massan ansiosta muotti voidaan irrottaa helposti nosturin nopealle liikkeelle paikan päällä.
 • Kestävyys ja turvallisuus. Rakenteellinen vastustus muodonmuutokseen, joka johtuu uudelleenkäytettävien ankkureiden käytöstä. Laskettu kantokyky on vähintään 100 kN / m2.
 • Pienennä kustannuksia. Se toimitetaan tehtaalla tai erillisinä elementteinä kokoonpanoon, mikä vähentää huomattavasti kuljetus- ja varastointikustannuksia. Yksi paneeli tai poikkipalkki voi toistuvasti käyttää uudelleen, jolloin lattiaa voidaan vielä betonoitua, mikä vähentää kulutushyödykkeiden kustannuksia.

Rakenteiden pystyttämisen aikana palkki - peräpeili - järjestelmän ansiosta on mahdollista luoda tasaiset, geometrisesti oikeat pinnat betonista, joten niiden myöhempää kohdistamista ei tarvita.

Suunnittelun ominaisuudet

Palkin muotti on vastustuskykyinen muodonmuutokseen, joka on suojattu tiukasti spontaanista spatiaalisesta siirtymärakenteesta. Se koostuu erikokoisista metallipalkkeista ja I-palkkeista, jotka on kiinnitetty toisiinsa jäykällä kiinnittimellä kiinnittimien avulla. Jokainen näistä osista yhdistelmäyhdistelmässä mahdollistaa seinätöiden muodostamisen lähes kaikissa geometrisissa muodoissa.

H-20-palkkien ulottuvuuksista riippuen seinien palkki-peräpehmustus voi saavuttaa 6 tai useamman metrin korkeuden, ja se voidaan rakentaa mihin tahansa säteeseen häiritsemättä kokonaista jäykkyyttä, mikä mahdollistaa poikkileikkauksen eri tukien muodostamisen. Puupalkit ja monikerroksinen laminoitu vaneri ovat muotoilun osa.

Päälaitteiden lisäksi palkkipalkin muottiin on lisäkomponentteja: kulmat, rakennustelojen eri kokoiset tyynyt ja muut kiinnityselementit.

Lajikkeet ja soveltamisala

Krupnoshchitovaya kolmen komponentin peräpeili muottiin voit rakentaa suuria alue ja poikkileikkaus rakenne:

 • palkkien ja ristipuiden palkkiseinä - luoda geometrisesti säännöllisiä pintoja:
  • säde - halkaisijaltaan halkaisijaltaan 2,5 m: n etäisyydeltä kauempaakin tarkkoja säteitä, kääntösäde löytyy "vaihtelevan kaarevuussuojan" avulla:
   • Suuri kilpi - käytetään jäähdytystornien sijoittamisessa, jätevedenpuhdistamojen rakenteissa, altaan altaissa ja muissa pallomaisissa ja kartiomaisissa rakennuskohteissa, joissa hanke edellyttää geometrisesti ihanteellisen säteittäisen pinnan muodostamista;
   • pieni kilpi - epätasaisten kaarevien sivuseinien rakentamiseen.
 • tukipinta - tämä muottijärjestelmä antaa ihanteellisen sileän pinnan rakentamisen monoliittisten tukipuiden luomiseksi;
 • hissikuilutunnelit - joita käytetään hissikuilujen luomiseen monoliittisissa rakenteissa millä tahansa muo- dolla, turva-alustoja käytetään tukena;
 • yleismaailmallinen - tämän muotin joustavuutta käytetään betonityötöissä rakennustyömailla, joissa vaaditaan seinien sekoitettua lineaarista geometriaa (mukaan lukien täysin sileä säde).
 • palkki - peräpeilin muottien sarakkeet:
  • suorissa pylväissä, joissa on täysin sileät pinnat;
  • korkeita pylväitä varten - korkeintaan 18 m pylväiden muodostusta varten;
  • kolmio- ja puolisuunnikkaan profiileja varten.
 • Paikallinen jalkakäytävä:
  • kaaria ja holveja varten - jäykän saranoitu kehys, joka ei vaadi ylimääräistä stabilointia lävistäjällä;
  • siltojen tukirakenteille - minkä tahansa muotoisen sillintukien muodostamiseen, mukaan lukien suorakaiteen muotoiset (suorakulmainen, kahdeksankulmainen, neliömäinen), kaarevat pallomaiset ja kartiomaiset rakenteet (pyöreät, soikeat) missä tahansa korkeudessa.
 • palkkiin tukevat lattiat - yhdistelmällä oleva tiivistystyökalu yhdistää lattialaattojen, etutornin tornit ja rakennustelineiden massiivisen tuen, samalla kun luodaan vakaimmin tukematon kehys, joka ei vaadi lisävahvistusta.

Miksi ostaa yksittäisiä osia pultti muotti (puupalkit, metallipultit), jos voit vuokrata uudelleenkäytettäviä palkki palkki muottiin?

On kysymyksiä - soita meille tai jätä pyyntö puhelun takaisin!

TUOTANTO, MYYNTI JA VUOKRAUS
BARBED RIGGEL

TOIMITUS VENÄJÄSSÄ!

Muottien vuokraus: 600 rub. / M 2
Muottien myynti: pyydettäessä rub./m 2
 • Rakennekorkeus: jopa 15 m
 • Kuormitus: enintään 100 kN / m 2

BALT-RIGGEL-ILMOITUS RAKENTAMISEN TAVOITTEISIIN

TILAUSLOMAKE LASKEMISEKSI ILMAISEKSI

TAVOITTEET

Hintahaku Lippujen laskeminen Lattakaapit Vuokrataan Paneelilaudan muotti Osta komponentit

PRO FORMWORK

KAIKKI TALOUDELLISESTA HUONEISTOON

Järjestelmän kokoonpano, paneeleiden koko ja rakenne, kokoonpano- ja vuokrausohjeet

Palkkipalkin muotti

Saumapultit ovat ihanteellisia monoliittisen betonin ja betoniteräsrakenteiden rakentamisessa. Sen avulla voit luoda monimutkaisia ​​kokoonpanoja, sekä suorat että pyöristetyt seinät ja pylväät, jotka käyttävät samoja elementtejä eri yhdistelmissä.

JÄRJESTELMÄN KOOSTUMUS, PANELIN MITAT

Palkin muotoilu koostuu kolmesta pääosasta: puupalkista, laminoidusta vanerista ja teräspultista. Niiden yhdistelmä mahdollistaa lähes koko pituuden ja korkeuden kokoamisen.

Puupalkkien vakiokorkeus on 245 cm, 290 cm, 330 cm, 360 cm, 390 cm, 450 cm ja 490 cm, ja ne voidaan yhdistää toisiinsa liitoskappaleilla, mikä lisää rakenteen korkeutta.

Paneelin korkeutta voidaan myös vaihtaa käyttämällä puupalkkeja, joilla ei ole vakiomallisia mittasuhteita tai kiinnitettäessä vanerilevyä korkeintaan 20 cm puupalkin yläpinnan yläpuolella tai alapuolella.

BALT-RIGGEL FORMWORK -OHJELMAN EDUT

 • Monipuolisuus. Palkin muotoinen muotti mahdollistaa epätavallisten tehtävien ratkaisemisen seinien ja pylväiden rakentamisessa. Se mahdollistaa suorat ja pyöristetyt muodot ja luo lähes minkä tahansa kokoonpanon.
 • Mukavuutta. Se mahdollistaa korkeintaan 12 metrin korkeuden kaatamisen kerrallaan.
 • Luotettavuus Suuri kuormituskyky. Kestää kuormitusta jopa 100 kN / m 2.
 • Helppo koota. Palkit ja palkit on varustettu liitosjoilla. Paneelien kokoaminen ei vaadi erityisiä taitoja ja erikoistyökaluja.
 • Tiiviyttä. Purettava, se on erittäin kompakti, mikä sopii kuljetukseen sekä rakennustyömaan sisällä että toimitettavaksi sivustolle.
 • 100% kunnossapito rakennustyömailla: vain vaneria ja palkkeja voi tarvita ajan myötä.

KOKOONPANOASIAKIRJAT

On kätevää koota puupaneelien paneelit puupinnoitteisiin. Se auttaa pitämään oikean kulman palkkien ja palkkien välissä ja halutun etäisyyden näiden elementtien välillä. Kokoonpano tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Teräpulttien sijoittaminen lattiaan. Asennettaessa on tärkeää käyttää rajoitinta, pysähtyä ja ohjata suunnittelumittaukset. Ristikkojen virheellinen järjestely saattaa aiheuttaa vaikeuksia myöhemmin, kun muottipaneelit liitetään toisiinsa.
 • Puupalkkien asettaminen. Ääriset palkit asetetaan ruuveille, jotka ovat oikealla kulmalla niihin ja kiinnitettyinä pultteihin kiinnittimillä. Tämän jälkeen väli palkit kiinnittyvät ääripäiden väliin, piste määritellään tavallisesti projektissa ja palkkien yläreuna tasoitetaan.
 • Vanerin asennus. Vaneriarkkia levitetään palkkien päälle ja kiinnitetään ruuveilla.
 • Kiinnitys "suoja". Kokoonpaneelin pää ja pohja puupalkkeihin ovat kiinnitetyt levyt. Pohja - suojaamaan palkkien päitä, kun paneelit asetetaan tai lasketaan nosturilla maahan, ylhäällä - kompensoimaan palkkien lateraalista kuormitusta, kun muottipaneelit nostetaan nosturilla. Tämä vaihe ei ole pakollinen, rakentamisen kannalta usein ilman sitä.
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut reiät. Ne porataan vanerilehdellä viimeisessä vaiheessa.

Palkkipalkin muottien kulmapaneeleiden asennus tehdään samalla tekniikalla.

FORMWORK SHAPE MYYNTI

Haluatko ostaa palkkipalkin muottipesän? Yrityksemme tarjoaa todella edullisimmat olosuhteet.

 • Emme osallistu pelkästään palkki-muottien myyntiin. Ostamme meiltä, ​​saat täydellisen teknisen tuen kaikissa työn vaiheissa.
 • Asiantuntijamme valitsevat sinulle yleisen sarjan laitteita yhden tai useamman esineen työstä.
 • Ostaa meiltä palkki-muotti - tämä ostaa valmistajalta tuottajahinnoilla.
 • Kaikki komponentit kannattimeen ja muuhun muottiin, joita saat yhdessä paikassa.
 • Tarjoamme sinulle maksunmaksun maksusuorituksen jopa 25%.

BALL JA RIGGEL SHELL vuokrataan

Palkkipalkin vuokraus on edullinen ratkaisu, jos täytät seinät tai pylväät, ja työn kesto on pieni.

Viisi syytä, miksi seinien ja pylväiden palkkamateriaalien vuokraaminen on oikea valinta:

 • Nopeus. 10-20 päivää vuokraa riittää toimitus-, asennus-, täyttö- ja palautuslaitteisiin.
 • Luotettavuutta. Asiantuntijamme kehittävät kaikki tarvittavat asiakirjat työstä ottaen huomioon kohteen ominaisuudet.
 • Laadun. Toimitamme laitteita vain hyvässä kunnossa. Saat sileän pinnan täydelliseksi.
 • Mukavuutta. Kaikki saapuu ja lähtee ajoissa. Ei roskia tai muuta rakennusjätettä.
 • Alhainen hinta Valmistajan palkkamembraanien vuokrauksen hinta on aina alhaisempi kuin välittäjien.

Kuinka ottaa palkki-palkin muotti vuokrataan?

 • Soita meille tai jätä pyyntö verkkosivustolle. Asiantuntijamme määrää tarvittavan laitteen määrän.
 • Johtaja käsittelee työehtojen ja vuokrausehtojen mukaasi.
 • Odottakaa sovitussa ajassa laitetta laitteessasi tai noudata itseäsi.

Beam-transom -pylväsmuotti


Ristikkopalkin muotti on runko-metallirakenne, joka on koottu telineistä ja ristikkotuista, jotka on kiinnitetty kiinnikkeillä.

Palkin muotoista laminaattia käytetään laajalti sekä teollisuudessa että asuntorakentamisessa. Tämäntyyppisten muottijärjestelmien suuri kysyntä johtuu pääasiassa niiden monipuolisuudesta ja alhaisista kustannuksista.

Palkin ja muottien elementit

Peitepalkki

Mutterit, pultit, aluslaatat


Palkki-palkin muottijärjestelmän paneelielementit ovat sarja palkkeja, joihin on kiinnitetty vaneri, jotka on kiinnitetty yhdessä kahden kanavan hihnojen kanssa.

Lisälaitteet

Palkin muotoista lamellia käytetään myös minkä tahansa säteen, osan ja korkeuden pyöreiden rakenteiden pystyttämiseen. Tämän muottijärjestelmän elementit ovat helposti ja kustannustehokkaasti muokattavissa mihin tahansa säteeseen, samalla kun varmistetaan jäykän rakenteen muodostuminen, joka vastustaa spontaania siirtymistä. Myös palkkipalkin muottirakenteita käytetään laajalti silta-laiturien rakentamisessa.

Polttopalkin muottijärjestelmä ei sisällä valmiita muotoilurakenteita, se koostuu joukosta yhtenäisiä kuormittavia elementtejä.

Muottielementtien liitos suoritetaan helposti ja nopeasti luotettavan lukon avulla. Rakennuksen rakenta- minen vaadittuun korkeuteen tehdään rakennuksen erikoisvuorien avulla. Betonipinnan puhtaat laatu saavutetaan portaattomasta liitoksesta, joka tiivistää tiivisteen elementit tiiviisti.


Kehyspalkin muottien edut

Mahdollisuus käyttää muottijärjestelmää missä tahansa muodossa (myös pyöristetyt ja vinot) ilman merkittäviä lisäkustannuksia.

Muottirakenteen helppo mukauttaminen mihin tahansa korkeuteen, osaan ja kuormaan muuttamalla ankkojen, palkkien ja palkkien muotoa.

Yksinkertainen asettelu ja asennus, pieni määrä elementtejä.

Epäpätevä betonipinta äärettömän liitoselementtien käytön seurauksena (kiristää laakerielementit tiiviisti).

Pieni paino, kuljetuksen helpottaminen, asennus / purkaminen.

Alhaiset kustannukset johtuvat puisten elementtien käytöstä


Puun käyttö palkkipalkin muottien elementtien valmistukseen sen suhteellisen alhaisen hinnan, alhaisen painon, käsittelyn helppouden ja alhaisen lämmönjohtavuuden vuoksi.

Palkki-pultti muotti ostaa Voronezh hinta

Palkin muotoinen muotti on runko-metallituote, joka on koottu elementtimuotoisista elementeistä. Sitä voidaan käyttää suuren alueen pintojen ja moni- mutkaisten pintojen betonoinnissa. Suunnittelun erottuva piirre on I-palkin käyttö komponenttina, joka vahvistaa kosketuspinnan sijainnin. Yleensä järjestelmä on elementtien kompleksi, joka on koottu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi kaatamisen ja purkamisen aikana rakenteen muodostamisen jälkeen. Rakennuksen vaatimusten mukaan pystytään poimimaan kaikki tarvittavat muottikomponentit, geometrinen muoto ja kansi.

Beam-transom-muottien käyttö on tärkeää asuin- ja teollisuuslaitosten rakentamisessa, siltojen rakentamisessa, avaruuskeskusten rakentamisessa, ydinvoimaloissa ja muissa suurissa monoliittirakenteissa.

Palkki- ja peräpehmustus on ominaista useilla ominaisuuksilla:

 • Muotoilu seinään

Suorien, kaltevien ja pyöreiden seinien kotelo suoritetaan ilman lisäkustannuksia.

 • monipuolisuus

  Toisin kuin muut muottijärjestel- mät, palkkamateriaalina käytetään myös seinän muotti- ja lattiamateriaalina.

 • Helppo sopeuttaminen

  Tämäntyyppinen muotti soveltuu helposti erilaisiin korkeusasteisiin, minkä tahansa tyyppisiin kuormituksiin ja osioihin, mikä mahdollistaa palkki- ja palkkirakenteiden kiinnittimien tyypin muuttamisen.

 • Kuljetuksen ja asennuksen mukavuus

  Rakenteen yksinkertainen kokoonpano ja purkaminen, kuljetuksen mukavuus ja muotin helppo asennus varmistetaan rakenteen vähäisellä massalla ja pienellä elementtiryhmällä. Ja tarkat yksityiskohdat alhaisella hinnalla (vuoraukset, yhdistävät sormet) antavat mahdollisuuden liittää osat muottiin luotettavasti ja lyhyessä ajassa.

 • Moitteeton tulos

  Portaaton liitäntä tiivistää tiivisteen laakeripesät tiiviisti, mikä antaa sileän pinnan betoniin.

  Palkkipalkin muotti

  Palkin muotoinen muotti on kehysrakenne, joka on koottu palkkeista, jotka on yhdistetty erikoiskiinnikkeillä. Tämä muotti ei tarkoita valmiiden kilpien saatavuutta. Runko koostuu palkkeista ja erikoispalkkeista sekä kannesta, joka on asennettu "paikoilleen" palkkeihin. Tällaisen järjestelmän haittoihin kuuluu asennuksen ja purkamisen suurempia tyydyttävyys, mutta joissakin tapauksissa tämä järjestelmä on välttämätön (esimerkiksi jäähdytystornin rakentamisessa). Kannen lautaselle käytetään laminoidusta vanerista 18 ja 21 mm paksua. Palkkikappaleen etuna on alhaiset kustannukset verrattuna muihin muottityyppeihin, sekä mahdollisuus käyttää laminoitua vaneria ja palkkeja lattiamoduulia varten. Ristikkopalkin muotoilu - tarjoaa korkealaatuista betonipintaa, mikä eliminoi niiden myöhempää käsittelyä.

  RANTAJEN VAATIMUSTEN MÄÄRÄ

  VAATIMUSTEN MÄÄRIEN MÄÄRITTÄMINEN MÄÄRITETTÄVÄ

  YLÖS NÄYTTÖÖN

  Korotetaan käytetyn vuorauksen korkeus rakennusta varten

  Kahden pultin liitosjärjes- telmä, jossa on lisälevyt ja kiilat

  Kiinnitä ripustustangon kiristettäessä paneelin kulmat

  KIINNITYSJÄRJESTELMÄT

  käyttäen tanko-osaa

  käyttäen levyä pään kiinnittämiseksi

  käyttäen tanko-osaa

  säädettävällä pultilla

  Ristikkopalkin mitat pilarin poikkipinta-alan mukaan

  sarakkeille, joiden suurin osa on 900x900 - 1345x1345 ja 1000x1000 - 1445x1445

  Palkkipalkin muotti

  Sisäkolmion pultti

  Kaulus sarakkeisiin

  Kulma yleinen poikkipalkki

  Rakennuspaneelien kokoaminen rakennustyömaalla

  Muottipaneelien kokoaminen on yksinkertaista. Ensin sinun on valmisteltava asennusalusta. Paneelien asennuksen aikana on tärkeää varmistaa, että puupalkit ja teräspultit sijaitsevat samalla etäisyydellä niiden välillä ja pultit sijaitsevat oikealla kulmalla puupalkkeihin. Siksi asennuspaikalla on järjestetty vaakasuora puulattia.

  1. Asennus alkaa teräspulttien avulla. Ensinnäkin, rajoittimien avulla - pysyvät lattiaan kiinnitettyinä, teräspultit on järjestetty suunnittelumittausten mukaan. Teräpulttien väärä asemointi voi aiheuttaa vaikeuksia kahden muottipaneelin liittämisessä.

  2. Teräspulttien asettamisen jälkeen on tarpeen asettaa puupalkkeja. Äärimmäiset puupalkit kiinnitetään ristipäällysteisiin kiinnikkeisiin ensinnäkin. Ensinnäkin äärimmäiset puupalkit on kiinnitetty poikkipalkkeihin. Teräspulttien asettamisen jälkeen on tarpeen asettaa puupalkkeja. Äärimmäiset puupalkit kiinnitetään ristipäällysteisiin kiinnikkeisiin ensinnäkin.

  3. Tämän jälkeen välipuupalkkien asennus toteutetaan projektissa määritellyllä vaiheella. Palkkien yläreunan sijainti samassa tasossa helpottaa lippauspaneelien päällekkäisyyttä toistensa päälle. Puupalkit kiinnitetään teräspultteihin kiinnitysliittimillä.

  4. Vaneriarkin kiinnitys puupalkkeihin tehdään ruuveilla. Ylä- ja alareunasta 5x20-kokoiset puulevyt kiinnitetään puupalkkeihin. Pohjalevy estää puupalkkien päiden vahingoittumisen, kun nostolaite laskee nosturin maahan ja purkamisen aikana, ja ylälevy kompensoi puupalkkien sivukuormat siirtäessään muottipaneeleja nosturilla.

  5. Lopuksi paikat on merkitty vanerilevyllä ja porat porataan.

  6. Tässä muunnelmassa oleva säde annetaan suojuksen väliin kiinnitetyn sarana-insertin avulla.