Palkkipalkin muotti

Beam-transom-muotti on raken- nusjärjestelmä, joka koostuu suurikokoisista suojista, joiden avulla eri pinnoitteita betonoidaan. Järjestelmä on runkorakenne, joka on asennettu laakeripuisten I-palkkien ja metallikanavien (ristikkorakenteiden) avulla. Kansi käyttää kosteutta kestävää laminoitua vaneria tai liimapuuta.

Tämä järjestelmä on edelleen välttämätöntä joidenkin esineiden rakentamisessa. Se pystyy luomaan korkealaatuisen betonipinnan, jota ei enää tarvitse käsitellä.

Kilpailuetu

Lohko- ja pulttimuotti ei ole epämuotoinen, kun sitä käytetään korkealla korkeudella ja sillä on monia muita etuja:

 • Kevyt ja liikkuva
 • Sillä on erinomainen kantavuus.
 • Voidaan käyttää useita kertoja.
 • Vähäinen lämmönjohtavuus vaihtelee
 • Se on yksinkertaisesti asennettu ja mukautuu helposti mihin tahansa muotoon rakennetuista rakennuksista.
 • Kompakti ja helppo säilyttää ja kuljettaa.

Tärkein etu on tunnistaa mahdollisuus rakentaa yksittäinen kokoonpano. Käyttämällä samoja elementtejä voit yhdistää kaarevat ja suorakulmaiset lineaariset muodot mielivaltaisiin kokoihin.

Palkkiin palkin muotti sarakkeet suoritetaan samalla periaatteella kuin rakentamiseen horisontaalinen laatat, pyöreä seinät, padot, jäteveden kasvien ja muiden monimutkaisten kohteiden yksipuolista betonoinnin.

Tiukasti kiinni teknologiaan on mahdollista asentaa muottipaneelit, joilla ei ole aukkoja, mikä johtaa sileään monoliittiseen, joka on kestävä muodonmuutos.

Soveltamisalueet

Yleisrakenteisia ja edullisia rakenteellisia matoja käytetään laajalti sekä asuntojen rakentamisessa että teollisuuslaitosten rakentamisessa. Sen käyttäminen suorakaiteen muotoisten ja monipuoli- vien pylväiden järjestämisessä yli 15 metrin korkeudella, jolla on uskomattoman kantokyky kapasiteetin avulla kulmakokoonpanotekniikalla, on yleistynyt.

Toimitamme muottirakenteita Voronezhin ja Voronezhin alueella (Anna, Bobrov, Borisoglebsk, Boguchar, Kalach, Liski, Novovoronezh, Ostrogozhsk, Pavlovsk, Ertil, Rossosh jne.).

Toimitamme myös laitteita Kurskille, Lipetskille, Belgorodille, Stary Oskolille, Orelille ja Tamboville.

Rakenteessa olevat palkki-palkkamallien käyttöominaisuudet

Palkkiin palkin muotti viittaa erikoinen muottikehikkorakenteet, tunnettu siitä, että korkea monipuolisuus ansiosta mahdollisuus soveltaa ei ainoastaan ​​luoda standardi rakenteita, mutta myös monimutkaisia ​​muotoja eri sovelluksiin. Sitä käytetään useimmiten erilaisten kokoonpanojen sarakkeiden pystyttämiseen sekä sellaisten alkuperäisten arkkitehtuuriratkaisujen toteuttamiseen kuin pallomaiset seinät ja muut kaarevat rakenteet.

Suunnittelu ja soveltamisala

Palkin muotoinen muotti on rakennettu ristipuiden modulaarisen modulaarisen periaatteen mukaan, joka tukee tukien toimintaa ja telineitä, jotka on liitetty toisiinsa erityisten kiinnittimien avulla. Kaikki tämä rakenne tukee muottisuojuksia.

 • Palkkipalkin muottien avulla pystytettyjen betoniseosten erottelevat pinnan korkea sileys, joka mahdollistaa ylimääräisten viimeistelytoimien välttymisen.
 • Toinen etu on se, että tämäntyyppistä muottia voidaan käyttää kaikentyyppisten betonien kanssa.
 • Useimmissa tapauksissa suojakalvon materiaalina käytetään laminoitua vaneria.

Suosituin palkkipalkin muotti, joka on saatu kaupunkirakennusten rakenteiden rakentamisessa, mutta sitä voidaan käyttää muilla rakennuskohteilla. Ei ole tarvetta käyttää valmiita kehyksiä, mikä mahdollistaa erilaisten geometristen muotojen mallintamisen.

Kanssa kyky sopeutua muottikehikkorakenteet esineiden käytännöllisesti katsoen minkä tahansa koko ja monimutkaisuus sekä monipuolisuus käytetyt materiaalit, palkin ja palkin kotelointialustan tunnettu siitä, että mahdollisimman tehokkaasti joukossa Tämän tyyppiset. Lisäksi palkkipalkin muotti voidaan yhdistää muuntyyppisten muottirakenteiden kanssa lopullisten elementtien laadun ja luotettavuuden uhraamatta.

Ominaisuudet ja edut

Työ- ja materiaaliresurssien vähentäminen asennustyön aikana: palkkipalkin muottien asennus ei edellytä erityislaitteita ja se suoritetaan melko nopeasti.

 • Suurten laakereiden kapasiteetti ja sen elementtien kestävyys muodonmuutoksille;
 • monipuolisuus johtuen mahdollisuudesta muotoilla uudelleen elementtejä suoraan rakentamisen aikana ja joustavaa sitovaa järjestelmää. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda rakenteita pyöreää muotoa eri säteellä, korkeudella ja poikkileikkauksella;
 • kyky käyttää erityisen monimutkaisia ​​rakennusten rakenteita, joiden pitäisi lisätä lujuutta ja luotettavuutta, esimerkiksi siltoja, tunneleita, risteyksiä ja metroja. Tällöin on mahdollista saada optimaaliset muodot ilman lisäkäsittelytoimenpiteitä;
 • kyky kerätä muottiin geometrisen kokoonpanon kohteille modulaarisen rakenteen periaatteen takia;

Pylväiden palkki-peräpehmustus on mahdollista tehdä eri osastojen tukia: suorakaiteen, neliön ja kahdeksankulmion.

 • muottielementteihin on tunnusomaista suhteellisen pieni massa, minkä ansiosta on helppo kuljettaa, asentaa ja purkaa rakenteita;
 • johtuu siitä, että järjestelmä ei ole valmis valmentava suunnittelu, ja se koostuu joukon standardoituja elementtejä, työ valmistajilla on mahdollisuus kerätä oman joukko modulaarisia komponentteja tarvitaan toteutumista arkkitehtuurin ratkaisun.

Kaikkien muottien elementtien liitos suoritetaan nopeasti ja helposti luotettavien lukkojen ansiosta varmistaen samalla nivelten niin tarkan, että saadaan täydellinen betonipinta ilman lisäkäsittelyä.

Siten palkkipalkkilaitteiston järjestelmä on nykyaikainen, luotettava ja kustannustehokas ratkaisu seinien, lattian, pylväiden ja muiden elementtien muodostamiseen sekä teollisuus- että asuinrakennuksille. Rakentamisen aikana ei ole tarvetta sovittaa murskauskomponentteja, käyttää monimutkaisia ​​rakennusmateriaaleja ja suorittaa laajamittaista valmistelutyötä.

Beam-muottipesät

Palkin muotoinen muotti on erityinen muottirakennetyyppi, jota käytetään monoliittien valimiseen. Tämäntyyppisen muottirakenteen erityispiirre on monipuolisuus, joka johti niiden laajaan käyttöön, sekä tavanomaisten rakenteiden luomiseen että minkä tahansa muotoisiin sarakkeisiin tai seinärakenteisiin. Koska kyky sopeutua muottirakenteisiin minkä tahansa monimutkaisuuden ja koon rakennusrakenteisiin, se on yleistynyt. Yleisimpiä sovelluksia ovat:

Eri muotoisten sarakkeiden rakentaminen:

 • Alkuperäisten arkkitehtonisten ratkaisujen luominen, esimerkiksi pallomaiset seinät, kaarevat pinnat;
 • Silta rakentaminen;
 • Hydrotechnical structures (altaan seinät);
 • Kaupunkisuunnittelu (kaarevat pysäköintirakennelmat jne.).

Palkin muotoinen muotti tarjoaa laadukasta betonipintaa, joka ei vaadi jatkojalostusta.

Palkki-palkin muotoilu

Palkin peräpehmustus on muotoilu, joka soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin, yksinkertainen ja kätevä käyttää. Se koostuu kolmesta pääelementistä: terävät teräspultit, eri kokoiset palkit ja muottipesät. Nämä elementit voidaan helposti yhdistää sarakkeiden ja seinien suojamuotojen yksityiskohtiin ja siirtymälevyjen avulla saadaan aikaan tehokas ja kestävä muottijärjestelmä.

Rakennusrakenteen valetun elementin tyypin mukaan palkkipalkin muotti on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • Rakenteet pystysuorien elementtien (pylväiden, tukipylväiden päällekkäisyyksien) rakentamiseen, mikä antaa mahdollisuuden luoda sileitä pintoja pyöreän ja suorakaiteen muotoisia teräsbetonipylväitä. Muotin kannatinpalkki sarakkeita, ja se riittää vain yksi sarja täyttää sarakkeen epätasainen pystysuora poikkileikkaus eri muotoisia ja vaakasuoraan - suorakaiteen, neliön tai jopa kahdeksankulmainen;
 • Suoja - sileille seinille, jolla on suuri kuormituskyky (useita tonneja neliömetriä kohden), joka on helposti sovitettavissa mihin tahansa projektissa olevaan seinäelementtiin;
 • Kaarevat geometrian seinät, joiden säde on yli 2 metriä, käytetään pyöreiden altaiden, jätevedenpuhdistamoiden jne. Monoliittiseen rakentamiseen;
 • Yksipuoleinen muotti, jossa vakiovastukset monoliittisille betonisointikaivoille, kaivoille, kaivannoille, rinteille. Tässä tapauksessa käytetään uudelleenkäytettäviä ankkureita, joilla on suuri kuormituskyky;
 • Modulaariset konsolijärjestelmät monoliittisten valukappaleiden varustamiseksi mahdollisuuksien ja tilan puuttuessa muottien kiinnittämiseen.

Palkin muottien ominaisuudet ja edut

Näihin kuuluvat seuraavat tekijät:

 • Taloutta. Sovellus tarjoaa alhaiset resurssikustannukset ja ajan ilman, että se houkuttelee rakennustyömaalle erikoislaitteita;
 • Muottielementtien uudelleenmuotoilu rakentamisen aikana;
 • Erittäin korkea vastustuskyky kummankin muottielementin muodonmuutoksille ja kuormituksille sekä koko lopullinen monoliittirakenne (kantavuus);
 • Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa elementtien monimutkaisuuden muodostamisen geometrisessa muodossa, käytännössä on mahdollista sovittaa palkkipalkin muottiin lähes mihin tahansa esineeseen.

Beam-transom -pylväsmuotti

Beam-transom -pylväsmuotti

Palkin muotoista lamellia käytetään myös minkä tahansa säteen, osan ja korkeuden sarakkeiden ja elementtien rakentamiseen. Tämän muottijärjestelmän elementit ovat helposti ja kustannustehokkaasti muokattavissa mihin tahansa säteeseen, samalla kun varmistetaan jäykän rakenteen muodostuminen, joka vastustaa spontaania siirtymistä. Myös palkkipalkin muottirakenteita käytetään laajalti silta-laiturien rakentamisessa.

Runko-palkkirakenteiden asennus

Palkin ja peräpeilin muottien asennus

Kun asennat palkin poikkipalkin muottiosuuden suoraviivaisen geometrian seinämiin, muottirakenteen asennusprosessi sisältää seuraavat vaiheet:

 • Rakennustilan valmistelu, mukaan lukien puulattian rakentaminen;
 • Säännöllisin väliajoin palkit ja girths asetetaan kohtisuoraan;
 • Asennus alkaa reunalla sijaitsevilla palkkeilla, kiinnittämällä ne ristipäällysteisiin erityisellä kiinnittimellä.
 • Keskimmäiset palkit saavat aukkoja projektin mukaan;
 • Vaneriarkit kiinnitetään palkkeihin;
 • Rakenteen vaurioitumisen estämiseksi liuoksen kovettamisen aikana puu on kiinnitetty rakenteen ulkopuolelle;
 • Seuraavien laskeutusreikien porat ovat porattuja.

Nurkatasojen rakentamiseksi on suoritettava seuraavat toimenpiteet:

 • Sivuston valmistelu;
 • Vaakasuoraan asennettu lattiapäällyste, jossa on kulmakappaleet, joihin on kiinnitetty puupaneelit;
 • Asenna välilevyt, jotka kiinnittyvät hankkeen vaatimaan etäisyyteen;
 • Silmukoiden muodossa olevat kiinnittimet kiinnitetään palkkeihin;
 • Kiinnitä vanerilevyt, jotka toimivat "kannen" roolissa.

Asennustekniikka määräytyy seinärakenteiden ja -pylväiden korkeuden ja poikkileikkauksen mukaan. Tämä on vaikea tehtävä, joka edellyttää korkeaa pätevyyttä. Muotoilun arvioidut kustannukset vaihtelevat eri toimittajilta, mutta kallein elementti on kulmasäteet.

Palkin muotoinen laminaatti - yksi monoliittisten rakenteiden rakentamiseen käytettävien kompleksien lajikkeista. Tämän järjestelmän suunnitteluominaisuus on I-palkkien käyttö.

Kaikissa betonirakenteissa, rakennuksen aikana, tarvitaan muottirakenteita. Tämä ei ole lainkaan toissijainen työ, kuten monet saattavat ajatella..

Monoliittisten seinien rakentamiseen käytetään useampia muotojen tyyppejä, jotka voidaan vuokrata säästämään rahaa. Valitse muovausmuoto.

Tällä hetkellä laaja teknologia monoliittinen rakentaminen. Tähän tekniikkaan perustuvien talojen ja teollisuusrakennusten erottuvat korkeat toiminnot.

Palkkipalkin muotti

Määritä tukku- ja vähittäismyyntihinnat

Suojakotelo (muotti) muottien irrotettava suuri kilpi (jäljempänä "tuote") on tarkoitettu monoliittisten betonien ja betoniteräsrakenteiden rakentamiseen ympäristön lämpötiloissa -40 ° C ja +45 °, mikä vastaa GOST R 52085-2003: n mukaista luokan 3 suorituskykyä.

 1. Tekniset tiedot.

Muottiin:
Suurin muottikorkeus......................3,0 m.
Suojaleveys.......................................... enintään 3,0 m.
Betonisekoituksen sallittu paine....... 8 ts / m2 (11 ts / m2).

 1. Laite ja toimintaperiaate.

Palkin ja peräpeilin muottien kansi on yhdistelmärakenne, joka koostuu seuraavista pääosista:
- laminoidusta vanerista, jonka paksuus on 18 (21) mm (kuvio 1 kohta 1), joka muodostaa suojuksen pinnan;
- liimattu puupalkki BDK 20, joka on kiinnitetty pystysuoraan vaneriin, jossa on itsekierteittävät ruuvit (kuva 1, kohta 2).
- (Kuva 1, kohta 3), kiinnitettynä kiinnikkeillä (kuva 1, 4). palkkeja palkin takaosasta vanerista. Lineaarinen pultti on muottirakenteen pääasiallinen kantoelementti ja toimii pohjana lisäelementtien kiinnittämiselle:
- insertit, jotka mahdollistavat lineaaristen suojien yhdistämisen keskenään samaan aikaan tasoittamalla niitä;
- kulmakappaleet muottipilarien keräämiseen;
- lisäelementit - päitä asennuskiinnikkeisiin, kulma pysähtyy.
- runkopultin muotti on viimeisteltävä tavanomaisilla mittalaitteilla - tukijalat, telineiden kiinnikkeet, kytkentäruuvit.

Palkkipalkin muotti

Palkin ja peräpeilin muottijärjestelmää käytetään laajalti monoliittisessa ja esivalmistetussa monoliittirakenteessa. Tämän muotin kolmikomponenttiset järjestelmät mahdollistavat erilaisten seinä- ja kattopintojen rakentamisen, rakentaa minkä tahansa geometrisen muodon sarakkeita, rakentaa siltoja ja muita rakennusobjekteja. Portaattomien elementtien liitäntöjen käyttö järjestelmässä mahdollistaa täydellisen laadun, kun muodostat betonipintoja liittymättä saumoja, jotka yleensä jäävät betonoinnin jälkeen.

Tärkeimmät edut

 • Monipuolisuus. Mahdollisuus muodostaa suoraviivaiset ja kaarevat pinnat, paikkarakenteet, pylväät, käyttäen samoja muottielementtejä. Peilijärjestelmä on yhteensopiva muiden muottien tyyppien kanssa ja soveltuu käytettäviksi vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa, kun kohteelle pääsy on rajoitettu rakennuksen etupuolelta.
 • Liikkuvuutta. Pienen massan ansiosta muotti voidaan irrottaa helposti nosturin nopealle liikkeelle paikan päällä.
 • Kestävyys ja turvallisuus. Rakenteellinen vastustus muodonmuutokseen, joka johtuu uudelleenkäytettävien ankkureiden käytöstä. Laskettu kantokyky on vähintään 100 kN / m2.
 • Pienennä kustannuksia. Se toimitetaan tehtaalla tai erillisinä elementteinä kokoonpanoon, mikä vähentää huomattavasti kuljetus- ja varastointikustannuksia. Yksi paneeli tai poikkipalkki voi toistuvasti käyttää uudelleen, jolloin lattiaa voidaan vielä betonoitua, mikä vähentää kulutushyödykkeiden kustannuksia.

Rakenteiden pystyttämisen aikana palkki - peräpeili - järjestelmän ansiosta on mahdollista luoda tasaiset, geometrisesti oikeat pinnat betonista, joten niiden myöhempää kohdistamista ei tarvita.

Suunnittelun ominaisuudet

Palkin muotti on vastustuskykyinen muodonmuutokseen, joka on suojattu tiukasti spontaanista spatiaalisesta siirtymärakenteesta. Se koostuu erikokoisista metallipalkkeista ja I-palkkeista, jotka on kiinnitetty toisiinsa jäykällä kiinnittimellä kiinnittimien avulla. Jokainen näistä osista yhdistelmäyhdistelmässä mahdollistaa seinätöiden muodostamisen lähes kaikissa geometrisissa muodoissa.

H-20-palkkien ulottuvuuksista riippuen seinien palkki-peräpehmustus voi saavuttaa 6 tai useamman metrin korkeuden, ja se voidaan rakentaa mihin tahansa säteeseen häiritsemättä kokonaista jäykkyyttä, mikä mahdollistaa poikkileikkauksen eri tukien muodostamisen. Puupalkit ja monikerroksinen laminoitu vaneri ovat muotoilun osa.

Päälaitteiden lisäksi palkkipalkin muottiin on lisäkomponentteja: kulmat, rakennustelojen eri kokoiset tyynyt ja muut kiinnityselementit.

Lajikkeet ja soveltamisala

Krupnoshchitovaya kolmen komponentin peräpeili muottiin voit rakentaa suuria alue ja poikkileikkaus rakenne:

 • palkkien ja ristipuiden palkkiseinä - luoda geometrisesti säännöllisiä pintoja:
  • säde - halkaisijaltaan halkaisijaltaan 2,5 m: n etäisyydeltä kauempaakin tarkkoja säteitä, kääntösäde löytyy "vaihtelevan kaarevuussuojan" avulla:
   • Suuri kilpi - käytetään jäähdytystornien sijoittamisessa, jätevedenpuhdistamojen rakenteissa, altaan altaissa ja muissa pallomaisissa ja kartiomaisissa rakennuskohteissa, joissa hanke edellyttää geometrisesti ihanteellisen säteittäisen pinnan muodostamista;
   • pieni kilpi - epätasaisten kaarevien sivuseinien rakentamiseen.
 • tukipinta - tämä muottijärjestelmä antaa ihanteellisen sileän pinnan rakentamisen monoliittisten tukipuiden luomiseksi;
 • hissikuilutunnelit - joita käytetään hissikuilujen luomiseen monoliittisissa rakenteissa millä tahansa muo- dolla, turva-alustoja käytetään tukena;
 • yleismaailmallinen - tämän muotin joustavuutta käytetään betonityötöissä rakennustyömailla, joissa vaaditaan seinien sekoitettua lineaarista geometriaa (mukaan lukien täysin sileä säde).
 • palkki - peräpeilin muottien sarakkeet:
  • suorissa pylväissä, joissa on täysin sileät pinnat;
  • korkeita pylväitä varten - korkeintaan 18 m pylväiden muodostusta varten;
  • kolmio- ja puolisuunnikkaan profiileja varten.
 • Paikallinen jalkakäytävä:
  • kaaria ja holveja varten - jäykän saranoitu kehys, joka ei vaadi ylimääräistä stabilointia lävistäjällä;
  • siltojen tukirakenteille - minkä tahansa muotoisen sillintukien muodostamiseen, mukaan lukien suorakaiteen muotoiset (suorakulmainen, kahdeksankulmainen, neliömäinen), kaarevat pallomaiset ja kartiomaiset rakenteet (pyöreät, soikeat) missä tahansa korkeudessa.
 • palkkiin tukevat lattiat - yhdistelmällä oleva tiivistystyökalu yhdistää lattialaattojen, etutornin tornit ja rakennustelineiden massiivisen tuen, samalla kun luodaan vakaimmin tukematon kehys, joka ei vaadi lisävahvistusta.

Miksi ostaa yksittäisiä osia pultti muotti (puupalkit, metallipultit), jos voit vuokrata uudelleenkäytettäviä palkki palkki muottiin?

On kysymyksiä - soita meille tai jätä pyyntö puhelun takaisin!

Miksi tarvitsemme palkkipalkin muottirakenteita ja sen asennusominaisuuksia

Yksi muottirakenteiden lajikkeista on palkin peräpehmustus. Tämä on runkorakenne, joka kattaa ilman valmiita suojuksia. Työntömoduulit kootaan palkki- ja peräpeilin kehyksestä ja kannesta, joka kiinnitetään palkkeihin kokoamispaikassa. Tämäntyyppisten muottien asennus vaatii runsaasti työtä ja aikaa, mutta tämä vaihtoehto on välttämätöntä, kun haluat rakentaa kompleksisia elementtejä sisältävän rakennuksen. Palkki- ja peräpehmusuojausta käytetään eri korkeuksien ja muotoisten sarakkeiden, suorien ja säteittäisten seinien, jäähdytystornkien ja muiden rakenteiden rakentamisessa.

Yleispalkin peräpehmustus on erityinen muotoilumuotoilu, jota voidaan käyttää yhtä menestyksekkäästi sekä rakennusmateriaalien rakentamisessa standardimallien mukaisesti että monimutkaisten hankkeiden toteuttamiseksi. Erityisesti palkinpalkin muottirakennetta käytetään usein siinä tapauksessa, että rakenteeltaan monimutkaisten sarakkeiden rakentaminen on suunniteltu.

Tämäntyyppistä muottirakennetta voidaan käyttää myös sileiden suorien tai kaarevien, myös pallomaisten seinien pystyttämiseen sekä monimutkaisuuden ainutlaatuisten arkkitehtonisten mallien kääntämiseen.

soveltamisalansa

Palkin peräpehmustus on laajalti käytössä. Tätä muotoa voidaan käyttää:

 • Kaikkien korkeuden ja muodon seinien rakentamiseen. Käytetty palkin peräpehmustus mahdollistaa osia, joissa on sileät pinnat, joten viimeistely vaatii vähiten työtä.
 • Hissikaivosten rakentamiseen. Universal-palkin peräpeiliä voidaan käyttää rakentamaan akseleita teollisiin ja yksityisiin hisseihin.
 • Sarakkeiden rakentamiseen. Tämän tyyppistä muottirakennetta voidaan käyttää monimutkaisten sarakkeiden rakentamiseen. Tällainen muotti on ihanteellinen korkeiden pylväiden rakentamiseen.

Vihje! Vakiopalkki-peräpehmusmuotoa voidaan käyttää enintään 18 metrin pylväiden rakentamiseen.

 • Silta-laiturien ja -lautojen rakentamiseen. Suuri kantavuus ja kimmoisuus, jotka erottavat rungon muotoisen palkin, mahdollistavat näiden rakenteiden käytön sillanrakentamisessa.

Muottien suunnittelu

Rakenteellisesti, muotti on joukkomuodon palkkeja ja palkkeja, jotka suorittavat tukirakenteiden toiminnot. Kaikki elementit on liitetty toisiinsa erikoiskiinnikkeillä.

Koska valmiita suojavaippoja ei ole sisällytetty muottipakkaukseen, malli on koottu yksilöllisesti osan rakentamispaikalle joka kerta. Siksi, käyttäen samoja muottielementtejä, on mahdollista koota muotit eri malleja varten. Nämä voivat olla eri kokoja ja muotoja.

Se on muodoltaan kehystyyppinen muotti, joka sallii vaakasuorat päällekkäiset ja pystysuorat seinät, suorakulmaiset ja pyöreät pylväät, jotka päätyvät pääkaupungeihin ja muihin monimutkaisiin yksityiskohtiin.

Vihje! Palkin tyyppisten muottijärjestelmiä ei käytetä ainoastaan ​​rakennusten rakentamisen aikana, vaan tällaisia ​​muottirakennuksia tarvitaan rakennettaessa siltoja, patoja, jätevedenpuhdistamoja jne.

Suunnittelun ominaisuudet ja edut

Muotoilurakenteiden palkki-palkkityypin tulee sisältää seuraavat kohdat:

 • Resurssien säästäminen johtuen siitä, ettei tarvetta käyttää erityisiä laitteita muottien asennusta varten;
 • Kyky muotoilla muottielementtejä suoraan lomakkeiden kokoamisprosessissa.
 • Oikein asennettu muotti on erilainen yksittäisten elementtien ja koko muodon resistenssin suhteen muodonmuutokseen betoniliuoksen aiheuttaman paineen vuoksi.
 • Rakennuksen uskomattoman korkea kantavuus, joka mahdollistaa korkeiden rakenteiden rakenteen.
 • Monipuolisuus. Palkin muotoilla voidaan käyttää lähes kaikkia arkkitehtonisia hankkeita.
 • Muotoilun elementtien geometristen mittasuhteiden suuri tarkkuus ja yksinkertaisin osien liittäminen helpottavat asennusta.

Muottien asennus

Muottijärjestelmä asennetaan suoraan rakennustyömaalle. Työ tapahtuu seuraavassa järjestyksessä:

 • Asennuspaikan valmistelu. On tärkeää, että asennustöissä puupalkit ja metallipultit on järjestetty yhtä suurilla päillä. Tällöin pulttien on oltava kohtisuorassa palkkeihin nähden. Sen varmistamiseksi, että tämä edellytys täyttyy, muotti on asennettava tasaiselle alustalle, minkä vuoksi ennen asennusta laudan vaakasuorat lattiapäällysteet tehdään yleensä.
 • Aloita muotojen kokoaminen pulttien asentamisella. Ensinnäkin puulattian asennus lopettaa rajoittimet ja asenna sitten pultit suunnitelman mukaisesti.
 • Seuraava asennusvaihe on puupalkkien asennus. Laita ensin äärimmäiset palkit, ne kiinnitetään ristipistoihin kiinnittimillä.
 • Sitten aseta väli palkit, heillä on askel määritelty hankkeen.

Vihje! On tärkeää, että palkkien yläreuna sijaitsee samalla tasolla, mikä takaa sulkemispaneelin asentamisen helpoksi.

 • Seuraavaksi sinun täytyy kiinnittää vaneripanot palkkeihin. Kiinnitä ne ruuvilla.
 • Kiinnityslevyt (lankakoko 20 x 5 cm) kiinnitetään muotin yläosaan ja pohjaan. Levyjen asennus suojaa rakennetta. Alla oleva levy estää palkkien päätyosien vaurioitumisen, kun elementti asennetaan asennusnosturilla. Rakenteen yläosaan asennettava levy on välttämätöntä asennuksen aikana kohdistuvien palkkien sivuttaiskuormien kompensoimiseksi.
 • Viimeinen asennusvaihe koostuu asennusreikien kartoittamisesta ja porauksesta, joissa esikiristimet asennetaan.
 • Tarvittaessa koota säteittäinen muottilevy käyttäen vanerile- menttien välissä olevaa saranoitua liitintä.

Joten palkin peräpehmustus on yleinen rakenne, jota käytetään rakennuksen tyypillisten ja monimutkaisten arkkitehtonisten elementtien rakentamiseen.

TUOTANTO, MYYNTI JA VUOKRAUS
BARBED RIGGEL

TOIMITUS VENÄJÄSSÄ!

Muottien vuokraus: 600 rub. / M 2
Muottien myynti: pyydettäessä rub./m 2
 • Rakennekorkeus: jopa 15 m
 • Kuormitus: enintään 100 kN / m 2

BALT-RIGGEL-ILMOITUS RAKENTAMISEN TAVOITTEISIIN

TILAUSLOMAKE LASKEMISEKSI ILMAISEKSI

TAVOITTEET

Hintahaku Lippujen laskeminen Lattakaapit Vuokrataan Paneelilaudan muotti Osta komponentit

PRO FORMWORK

KAIKKI TALOUDELLISESTA HUONEISTOON

Järjestelmän kokoonpano, paneeleiden koko ja rakenne, kokoonpano- ja vuokrausohjeet

Palkkipalkin muotti

Saumapultit ovat ihanteellisia monoliittisen betonin ja betoniteräsrakenteiden rakentamisessa. Sen avulla voit luoda monimutkaisia ​​kokoonpanoja, sekä suorat että pyöristetyt seinät ja pylväät, jotka käyttävät samoja elementtejä eri yhdistelmissä.

JÄRJESTELMÄN KOOSTUMUS, PANELIN MITAT

Palkin muotoilu koostuu kolmesta pääosasta: puupalkista, laminoidusta vanerista ja teräspultista. Niiden yhdistelmä mahdollistaa lähes koko pituuden ja korkeuden kokoamisen.

Puupalkkien vakiokorkeus on 245 cm, 290 cm, 330 cm, 360 cm, 390 cm, 450 cm ja 490 cm, ja ne voidaan yhdistää toisiinsa liitoskappaleilla, mikä lisää rakenteen korkeutta.

Paneelin korkeutta voidaan myös vaihtaa käyttämällä puupalkkeja, joilla ei ole vakiomallisia mittasuhteita tai kiinnitettäessä vanerilevyä korkeintaan 20 cm puupalkin yläpinnan yläpuolella tai alapuolella.

BALT-RIGGEL FORMWORK -OHJELMAN EDUT

 • Monipuolisuus. Palkin muotoinen muotti mahdollistaa epätavallisten tehtävien ratkaisemisen seinien ja pylväiden rakentamisessa. Se mahdollistaa suorat ja pyöristetyt muodot ja luo lähes minkä tahansa kokoonpanon.
 • Mukavuutta. Se mahdollistaa korkeintaan 12 metrin korkeuden kaatamisen kerrallaan.
 • Luotettavuus Suuri kuormituskyky. Kestää kuormitusta jopa 100 kN / m 2.
 • Helppo koota. Palkit ja palkit on varustettu liitosjoilla. Paneelien kokoaminen ei vaadi erityisiä taitoja ja erikoistyökaluja.
 • Tiiviyttä. Purettava, se on erittäin kompakti, mikä sopii kuljetukseen sekä rakennustyömaan sisällä että toimitettavaksi sivustolle.
 • 100% kunnossapito rakennustyömailla: vain vaneria ja palkkeja voi tarvita ajan myötä.

KOKOONPANOASIAKIRJAT

On kätevää koota puupaneelien paneelit puupinnoitteisiin. Se auttaa pitämään oikean kulman palkkien ja palkkien välissä ja halutun etäisyyden näiden elementtien välillä. Kokoonpano tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Teräpulttien sijoittaminen lattiaan. Asennettaessa on tärkeää käyttää rajoitinta, pysähtyä ja ohjata suunnittelumittaukset. Ristikkojen virheellinen järjestely saattaa aiheuttaa vaikeuksia myöhemmin, kun muottipaneelit liitetään toisiinsa.
 • Puupalkkien asettaminen. Ääriset palkit asetetaan ruuveille, jotka ovat oikealla kulmalla niihin ja kiinnitettyinä pultteihin kiinnittimillä. Tämän jälkeen väli palkit kiinnittyvät ääripäiden väliin, piste määritellään tavallisesti projektissa ja palkkien yläreuna tasoitetaan.
 • Vanerin asennus. Vaneriarkkia levitetään palkkien päälle ja kiinnitetään ruuveilla.
 • Kiinnitys "suoja". Kokoonpaneelin pää ja pohja puupalkkeihin ovat kiinnitetyt levyt. Pohja - suojaamaan palkkien päitä, kun paneelit asetetaan tai lasketaan nosturilla maahan, ylhäällä - kompensoimaan palkkien lateraalista kuormitusta, kun muottipaneelit nostetaan nosturilla. Tämä vaihe ei ole pakollinen, rakentamisen kannalta usein ilman sitä.
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut reiät. Ne porataan vanerilehdellä viimeisessä vaiheessa.

Palkkipalkin muottien kulmapaneeleiden asennus tehdään samalla tekniikalla.

FORMWORK SHAPE MYYNTI

Haluatko ostaa palkkipalkin muottipesän? Yrityksemme tarjoaa todella edullisimmat olosuhteet.

 • Emme osallistu pelkästään palkki-muottien myyntiin. Ostamme meiltä, ​​saat täydellisen teknisen tuen kaikissa työn vaiheissa.
 • Asiantuntijamme valitsevat sinulle yleisen sarjan laitteita yhden tai useamman esineen työstä.
 • Ostaa meiltä palkki-muotti - tämä ostaa valmistajalta tuottajahinnoilla.
 • Kaikki komponentit kannattimeen ja muuhun muottiin, joita saat yhdessä paikassa.
 • Tarjoamme sinulle maksunmaksun maksusuorituksen jopa 25%.

BALL JA RIGGEL SHELL vuokrataan

Palkkipalkin vuokraus on edullinen ratkaisu, jos täytät seinät tai pylväät, ja työn kesto on pieni.

Viisi syytä, miksi seinien ja pylväiden palkkamateriaalien vuokraaminen on oikea valinta:

 • Nopeus. 10-20 päivää vuokraa riittää toimitus-, asennus-, täyttö- ja palautuslaitteisiin.
 • Luotettavuutta. Asiantuntijamme kehittävät kaikki tarvittavat asiakirjat työstä ottaen huomioon kohteen ominaisuudet.
 • Laadun. Toimitamme laitteita vain hyvässä kunnossa. Saat sileän pinnan täydelliseksi.
 • Mukavuutta. Kaikki saapuu ja lähtee ajoissa. Ei roskia tai muuta rakennusjätettä.
 • Alhainen hinta Valmistajan palkkamembraanien vuokrauksen hinta on aina alhaisempi kuin välittäjien.

Kuinka ottaa palkki-palkin muotti vuokrataan?

 • Soita meille tai jätä pyyntö verkkosivustolle. Asiantuntijamme määrää tarvittavan laitteen määrän.
 • Johtaja käsittelee työehtojen ja vuokrausehtojen mukaasi.
 • Odottakaa sovitussa ajassa laitetta laitteessasi tai noudata itseäsi.

Beam-transom -pylväsmuotti


Ristikkopalkin muotti on runko-metallirakenne, joka on koottu telineistä ja ristikkotuista, jotka on kiinnitetty kiinnikkeillä.

Palkin muotoista laminaattia käytetään laajalti sekä teollisuudessa että asuntorakentamisessa. Tämäntyyppisten muottijärjestelmien suuri kysyntä johtuu pääasiassa niiden monipuolisuudesta ja alhaisista kustannuksista.

Palkin ja muottien elementit

Peitepalkki

Mutterit, pultit, aluslaatat


Palkki-palkin muottijärjestelmän paneelielementit ovat sarja palkkeja, joihin on kiinnitetty vaneri, jotka on kiinnitetty yhdessä kahden kanavan hihnojen kanssa.

Lisälaitteet

Palkin muotoista lamellia käytetään myös minkä tahansa säteen, osan ja korkeuden pyöreiden rakenteiden pystyttämiseen. Tämän muottijärjestelmän elementit ovat helposti ja kustannustehokkaasti muokattavissa mihin tahansa säteeseen, samalla kun varmistetaan jäykän rakenteen muodostuminen, joka vastustaa spontaania siirtymistä. Myös palkkipalkin muottirakenteita käytetään laajalti silta-laiturien rakentamisessa.

Polttopalkin muottijärjestelmä ei sisällä valmiita muotoilurakenteita, se koostuu joukosta yhtenäisiä kuormittavia elementtejä.

Muottielementtien liitos suoritetaan helposti ja nopeasti luotettavan lukon avulla. Rakennuksen rakenta- minen vaadittuun korkeuteen tehdään rakennuksen erikoisvuorien avulla. Betonipinnan puhtaat laatu saavutetaan portaattomasta liitoksesta, joka tiivistää tiivisteen elementit tiiviisti.


Kehyspalkin muottien edut

Mahdollisuus käyttää muottijärjestelmää missä tahansa muodossa (myös pyöristetyt ja vinot) ilman merkittäviä lisäkustannuksia.

Muottirakenteen helppo mukauttaminen mihin tahansa korkeuteen, osaan ja kuormaan muuttamalla ankkojen, palkkien ja palkkien muotoa.

Yksinkertainen asettelu ja asennus, pieni määrä elementtejä.

Epäpätevä betonipinta äärettömän liitoselementtien käytön seurauksena (kiristää laakerielementit tiiviisti).

Pieni paino, kuljetuksen helpottaminen, asennus / purkaminen.

Alhaiset kustannukset johtuvat puisten elementtien käytöstä


Puun käyttö palkkipalkin muottien elementtien valmistukseen sen suhteellisen alhaisen hinnan, alhaisen painon, käsittelyn helppouden ja alhaisen lämmönjohtavuuden vuoksi.

Palkkipalkin muotti

Rakennusmuottirakennejärjestelmää käytetään monoliittiseen ja esivalmistettuun monoliittiseen rakenteeseen. Tämän rakenteen avulla rakennetaan eri muotojen seinät, katot ja pylväät. Sitä käytetään myös kiinnitys- ja perusseinien rakentamisessa. Tämä muotti tarjoaa erityisen litteän betonipinnan. Tämä estää betonin jatkokäsittelyn tarpeen.

Palkin muotoinen muotti koostuu kolmesta pääelementistä:


Mahdollisuus tuottaa suorakaiteen muotoisia, kaarevia seiniä ja seiniä kulmassa samoin kuin samojen muottielementtien eri osien pylväät helpottavat suuresti rakennuspaikan työtä.

Lisääntynyt rakenteellinen lujuus mahdollistaa suuremman alueen sarakkeiden ja seinien pystyttämisen. Toinen etuna on tämä muotti - edullinen verrattuna muihin rakenteisiin. Koska kyky tarjota sileitä pintoja kaarevilla rakenteilla, tällainen järjestelmä ei ole keskenään vaihdettavissa monimutkaisten arkkitehtonisten rakenteiden rakentamisessa. Palkin muotoisilla muottipuikoilla on hyvin laaja valikoima sovelluksia: teollisista rakennuksista huviloiden rakentamiseen, viaduktien tukkeista seinään.

Sen tärkeimmät edut ovat:

 1. Helppo liikkua nosturilla.
 2. Samojen elementtien yhdistelmä eri pituuksilla ja korkeuksilla.
 3. Suurten nopeuksien permutaatiomuottien tarjoaminen.
 4. Muottien joustava mukauttaminen toiseen asetteluun.
 5. Mahdollisuus käyttää uudelleen yhtä paneelia alusta loppuun töitä ilman purkamista. Näin saavutetaan materiaalien vähimmäiskulutus.
 6. Minimoi erityisratkaisujen tarve kullekin yksittäiselle hankkeelle.
 7. Mahdollisuus soveltaa samoja elementtejä erilaisiin betonin paineisiin.
 8. Yhteensopivuus muiden muotojen kanssa.