Tietoja sivustosta

Informaatio- ja viihdeportaali "Grot" - ei-kaupallinen projekti (ilmestyi verkkoon 15. syyskuuta 2004), jossa yhdistetään tietoa eri.

haastattelu

Kumpi niistä osioista kiinnostaa sivustoa?

Patologia "XXX

Shibarin käsikirja aloittelijoille: Köydet

Ensimmäinen, tärkein ja yleensä vain sidonnaissoittimen työkalu on köysi. Itse asiassa tämä työkalu ei ole ainoa. Siellä on vielä kädet, pää ja fantasia. Mutta emme valitse mielikuvitusta - se on olemassa tai sitä ei ole olemassa - mutta henkilökohtaisesti sopiva köysi on täysin valittavissa.
Muuten pieni huomautus sivulle. En kutsele orpoja pelaajia tulevaisuudessa, eivät ollenkaan bondage pelaajia, vaan ne, jotka neulovat erityisesti japanilaista orjuutta. Mikä on kätevämpää.
Joten, siitä köydet, mitä he ovat, mitä heidän pitäisi olla ja mitä heidän ei pitäisi olla, yritän kertoa teille täällä.

Ensinnäkin, pieni historia. Ilmeisesti mies tiesi köysien käytön jo neoliittisessa iässä. Joka tapauksessa Suomessa löydettiin tämän aikakauden muinaisimmat solmut. En tiedä mistä ja keneltä heitä pidettiin, ja miksi kukaan ei ole paljastanut heitä niin pitkään, mutta tosiasia on edelleen.
Todellakin, niissä kaukaisissa aikoina ei ollut nailonia, ei nailonia, ei edes bolonyev-sadetakkejä. Näin ollen esi-isämme käyttivät luonnonmateriaaleista valmistettuja köysiä. Hamasta, pellavasta, villasta. Yleensä kaikki, jotka voidaan purkaa pitkiksi joustaviksi kuiduiksi ja sitten kierretyiksi tai kudotuksi. Jotkut onnistuivat tekemään omia hiuksiaan köydet, kuten Grimmin veljekset kertoivat meille luultavasti. Tietenkin, jos esi-isät pystyivät tekemään monomolekulaarisia lankoja, heidän ei tarvitse kutoa tai kierrä köysiä.
Mutta he eivät tienneet miten.

Kaikesta tästä voidaan tehdä neljä päätelmää.

Ensimmäinen johtopäätös: köydet ovat synteettisiä materiaaleja ja luonnollisia.
Johtopäätös kaksi: köydet kudotaan ja kierretty.
Kolmas päätelmä: köysi, joka on jätetty itselleen, koska se on kierretty tai kudottu, voi helposti rentoutua tai purkaa.
Neljäs päätelmä: ihmiskunta ei ole peräisin ulkomaalaisista, koska muutoin meillä olisi pitkät monomolekulaariset filamentit. Myös neoliittisina aikoina.

Luonnonmateriaaleja ovat kaikki, mitä voit kerätä, leikata, repätä tai kasvaa luonnossa. Kuten: hamppu, pellava, villa, muutamia puulajeja, olkea, puuvillaa, jopa asbestia. Ihmisaiheinen fantasia käytettäessä erilaisia ​​materiaaleja käsillä on ehtymätön.
Synteettiset materiaalit ovat nykyajan vaatteita ja, kuten henkilökohtaisesti epäilen, jotain ruokaa. Joka tapauksessa, jos vertaat kapron köyden maku ja pulla tavallisesta rautateiden lounasta. Minä kuitenkin poistan.
Synteettiset köydet valmistetaan pääasiassa nailonista ja polypropeenista. Ei ole täysin selvää, miksi nykyaikaisen tieteen ja teknologian koko voimalla vain näitä synteettisiä materiaaleja käytetään synteettisten johtojen valmistamiseen. En usko, että kaikki muut tyypit menisivät rautateiden ruokaloihin. Vaikka kaikki nämä rautateiden työntekijät voivat odottaa.

Useat tärkeät ominaisuudet riippuvat materiaalista, josta köysi on tehty. Avaa muistiinpanot ja kirjoita.
Kolme tärkeintä ominaisuutta ovat mielestäni voima, venytys ja liukuminen. Eli kuinka köysi kestää, kuinka paljon se voi venyttää ja kuinka hyvin se pitää solmuja.
Kuormalla kaikki on selvää. Mielestäni muutamat ihmiset ovat tyytyväisiä, jos epätavallisin hetki, alempi, joka kiinnitetään huolellisesti seinään, yhtäkkiä räjähtää, eivät pysty korvaamaan kiinteitä aseita tai jaloja. Siksi on tarpeen tarkkailla huolellisesti köyden sallittavia kuormituksia. Kun myydät köyden, sen raja rikkoutumiselle ja venyttämiselle on aina ilmoitettu. Nämä ovat erilaisia ​​voimaa. Toisin sanoen sama köysi voi kestää kuorman staattisen kuorman alla, mutta jos sama kuorma pudotetaan jerkillä, se puhkeaa. Meille vetolujuus on tärkeämpi, koska orjuuskuorma on staattinen. Mutta on kuitenkin parempi perebdet kuin tulla lyhyt ja saada köydet, joilla on suuri lujuus, sekä jännitteitä että eroa. Älä ole laiska kysyä myyjältä millaista kuormaa se kestää.
Lisäksi on aina pidettävä mielessä, että luonnonmateriaalista valmistettu köysi saattaa muuttaa ominaisuuksiaan ajan mittaan. Väärällä huollolla se voi yksinkertaisesti murua ja repeytyä pienestä jerkistä.
Vahvempi ja vähemmän herkkä synteettisen köyden varastointiolosuhteille. Mutta. Heillä on pari ei kovin mukavaa ominaisuutta. Ensiksikin ne venytyvät. Ja tämä tarkoittaa sitä, että synteettisellä köydellä työskentelyn aikana sinun on vaikea hallita jännityksen astetta. Toiseksi, synteettiset materiaalit eivät pidä hyvin soluja. Kuormituksen aikana synteettiset solmut pyrkivät liukumaan ja purkamaan.
Luonnollisilla köysillä on päinvastoin vailla näitä puutteita. Ne eivät venyä, ja solmut pitävät hyvin, mutta tästä he tarvitsevat henkilökohtaista hoitoa. Ne pelkäävät erityisesti hajoamista ja siksi niitä on kuivattu huolellisesti veden altistumisen jälkeen ja säilytettävä kuivissa paikoissa. Muuten, vaikka et ole altis hygienialle, kannattaa silti kuivata luonnonköydet kunnolla istunnon jälkeen. Koska mallistasi hiki - neste ei ole huonompi kuin muut, ja jopa orgaaninen. Mitä mätää orgaanisia aineita voi tehdä, tuntee kenenkään, joka on koskaan nähnyt pesemättömän bomzhikin. Joten on parempi lähettää jono säännöllisesti pesussa.
Ja luonnollisia köysiä voidaan käsitellä edelleen, josta keskustelen yksityiskohtaisemmin hieman myöhemmin.

Köyden valmistusmenetelmän mukaan, kuten sanoin, on jaettu pajuksi ja kierretty. Ero niiden välillä on havaittavissa paljain silmin. Kierretyt köydet valmistetaan kiertymällä useita säikeitä, ja kudotut on lomitettu. Perinteisesti shibari käyttää luonnon materiaaleista valmistettuja kiertynyttä köyttä, mutta tämä ei ole dogma.
On mahdotonta sanoa yksiselitteisesti, että jonkin köyden tärkeät ominaisuudet riippuvat valmistusmenetelmästä. Mutta huomautukseni mukaan punotut köydet ovat usein vähemmän joustavia kuin kiertyneet. Oikeutetusti on syytä huomata, että minulla ei ole koskaan ollut samaa materiaalia eri tavoin valmistettuja köysiä. Näin tapahtui, että käsissäni pudonnut köydet olivat synteettisiä ja kiertyneet luonnollisiksi. Ehkä näin on.

Riippumatta siitä, miten köysi on tehty, se pyrkii aina purkamaan itsensä komponentteihin samalla tavalla. Se purkaa päissä. Jotta tämä ei tapahdu, loput on käsiteltävä. Vaikka pidätkin särkyneitä harjoja. Loppujen lopuksi me opimme sitomaan, eikä käyttää särkyviä harjoja.
Käsittely päiden suojaamiseksi itsensä liukenemiselta voi olla erilainen. Helpoin tapa tehdä tämä on synteettinen materiaali. Synteettisen köyden päitä sulatetaan riittävän kevyesti tulipalossa, eikä niitä enää pääse irti. Mutta minun on sanottava, että tämä menetelmä, vaikka se on yksinkertainen, on edelleen merkittävä haitta: sulanut synteettinen materiaali muuttuu kiinteäksi ja voit naarmuttaa mallisi niin kovaa kärkiä. Ja kaikki eivät pidä siitä.
Tällaisen sabotoinnin välttämiseksi sulatetut päät voidaan käsitellä tiedostolla tai voit edetä aivan eri tavalla. Jos päätät muodostaa yhteyden synteettisiin materiaaleihin, voit olla johdonmukainen loppuun saakka ja kiinnittämään päät eivät sulavilla, mutta esimerkiksi nauhalla. Tämä on myös melko yksinkertainen tapa: kääri köysi nauhan ympärille, josta leikkaat sen ja leikkaa oikein käämityksen keskelle. Tuloksena saat kaksi päätä, jotka on kiinnitetty Scotch-nauhalla. (kuva) Tämä menetelmä on myös kätevä, koska nauhalla eri värejä, voit merkitä erikokoisia köysiä. Tulevaisuudessa näet, että se on erittäin kätevä.

Jos päätät antaa etusija luonnonmateriaaleille, nauha ei enää toimi. Ja ei ollenkaan laadullisista syistä. Tosiasia on, että kun me shibari-neulotaan, ja shibari on määritelmän mukaan esteettinen, meidän on noudatettava etukäteen tyyliä. Joten käsittelemme luonnollisia köysiä samoilla luonnollisilla tavoilla. Tähän mennessä tiedän vain yhden hyvän tavan hoitaa luonnollisen köyden päitä. Vaippa. (Kuva)
Jos olet koskaan pystynyt pitämään neulan käsissäsi, iho ei aiheuta ongelmia. Ompele köysi pari kertaa puoli - kaksi senttiä reunasta. Tämä riittää varmistamaan langan. Käännä sitten käämi tuulella tiukasti lankaa kohti köyden päätä. Senttimetrinen käämitys riittää. Ompele köysi käämityksen loppupään läpi ja tee sitten kaksi tai kolme suurta ommelta koko käämityksen ympäri. Tämä suojaa sitä liukenematta. Kaiken.
Tämä menetelmä on myös kätevä, koska moniväristen kierteiden avulla voit merkitä köysiesi.
Useita kertoja olen kuullut, että köysien päitä on tapana ilman muita keinoja. Mutta nämä menetelmät ovat minulle tuntemattomia. Jos joku tuntee heidät ja voi opettaa heille minulle, olen vain iloinen.

Olen jo maininnut värimerkinnät kahdesti. Mikä se on?
Tosiasia on, että käytetään eri pituisia shibari-köysiä. Esimerkiksi kahden ja kolmen metrin segmentit ovat käteviä käsien ja jalkojen sitomiseen. Ja myös, jos köyden pituus ei riitä sinulle jonnekin, voit laittaa sen sellaiseen kolmiulotteiseen kappaleeseen. Taloudessa on viisi tai kuusi kolme metristä segmenttiä. Tai anna heidän olla seitsemän tai kahdeksan, niin että he varmasti riitä kaikelle, mitä ajattelet.
Kaulanhihnoissa, reiteissä käytetään kahdeksan tai kaksitoista metrin pituisia kappaleita. Tai yhdistetty vanteet. Tällaisia ​​segmenttejä tarvitaan kolme tai neljä. Ja 12 - 15 metrin segmentit on tarkoitettu vartalolle, joka peittää koko kehon. He tarvitsevat vain pari.
Joten, jotta voit valita tarvitsemasi kappaleen takertuneesta paalusta, ei ole huonoa merkitä köysiä värillä riippuen pituudesta.

On toinen tapa. Et voi merkitä mitään, vaan tallentaa köydet vain siten, ettei mitään sekaantu. On kätevää lyödä lyhyitä kappaleita kahdesta neljään kertaa ja sitoa ne solmuun keskellä (kuva).
On parempi kierrä pidempät kappaleet rengasliitokseen ja sitoa tämä rengas yhteen päähän, jolloin muodostuu silmukka, jolle on kätevää ripustaa tällainen kierre koukkuun tai nastuun tai jotain muuta, että pidät köysiesi. (Kuva)
Tietenkin, jos olet erittäin siisti henkilö, kukaan ei kiellä sinua merkitsemästä köysiä ja pitää ne täydellisessä järjestyksessä. Tämä on parasta, koska shibari vaatii tarkkuutta. Mutta toisaalta, Zen opettaa olemaan kovin kiinteästi muotoon, etusijalla sisältöön. Toisin sanoen tee mitä haluat, niin kauan kuin se auttaa sinua tekemään hyvin.

Koska puhumme mittojen suhteen, on aika puhua yleisimmistä shibarin paksuuksista.
Juoksevan köyden paksuus on kuusi-kahdeksan millimetriä. Ohuempi köysi näyttää ensinnäkin melko säälittävältä, ja toiseksi se yksinkertaisesti leikkailee voimakkaammin mallin runkoon. Tietenkin, jos asetat tavoitteen mallin koristelemiseksi silmäkokoisella pähkinällä, niin valintasi on 4 mm: n köysi. Mutta on parempi käyttää sitä sitovia hiuksia ja vastaavia hienoja töitä.
Paksumpaa kymmenen millimetrin köyttä käytetään silloin, kun on tarpeen jakaa suurin kuorma mahdollisimman paljon. Esimerkiksi, kun roikkuu.
Joten alkuvaiheessa tarvitset viisi-kuusikymmentä metrin kappaletta, kolmekymmentäneljä kaksitoista metriä ja yksi 15 metriä pitkä. Paksuus 6-8 millimetriä. On parasta, että nämä ovat saman köyden kappaleita. Kuten ymmärrät, vanteet, jotka koostuvat puolet synteettisestä, puoli hamasta, näyttävät jonkin verran eklektisilta.

Henkilökohtaisesti käytän juuttia kahdeksan, ja olen melko tyytyväinen siihen. Materiaalin valintaan vaikuttivat useat syyt. Ensinnäkin juutti näyttää varsin autenttiselta, kun pariutuu shibariin. Olisi parempaa käyttää luonnollista hamppua, mutta muuten hamppu ei ole minkäänlaista hamppua. Siksi sen (hamppua) on niin vaikea löytää. Ilmeisesti huumeidenkäyttäjät tupakoivat köyttä maaperään matkalla valmistajalta kauppaan.
Toiseksi juutti on karkea materiaali. Siksi sen köydet ovat paremmin kuin muiden materiaalien. Minun mallini pitävät siitä.
No, ja kolmanneksi, kun onnettomasti hankinut kuusikymmentä metriä juuttia, päätin, että he eivät etsineet hyvää ja pysähtyneet siihen. Ja vaikka siitä lähtien on tullut käsissäni erilaisten, usein melko eksoottisten materiaalien köydet, nyt tämä on tapana. Olen tottunut köysiini. Olemme jo tehneet paljon asioita yhdessä.

Muuten luonnollisista materiaaleista saatavat köydet voidaan edelleen käsitellä, jotta ne voisivat olla tarkempia ominaisuuksia. Erityisesti luonnollista hamppua tai juuttia suositellaan usein depiloitavaksi. Muut kuin vitsejä. Poista heistä ylimääräinen kova pino. Tämä on parhaiten tulipalossa. Ota särmäinen köysi ja laita se tulen päälle kuin kana. Höystetystä köydestä saat kalpean.
Tai jopa luonnonköydet voidaan keittää antamaan heille erityisen pehmeää. Tällaisen sidoksen resepti vaihtelee jokaisesta lähteestä, mutta kaikki ovat samaa mieltä siitä, että lopussa köysi on huuhdeltava parin tunnin ajan kankaiden huuhtelussa. Henkilökohtaisesti yritin kerran käyttää vain yhtä hoitoa. Tulos oli täsmälleen sama kuin kolmen tunnin kiehumisen jälkeen ja huuhtelun jälkeen.
Lyhyesti sanottuna, miten pilkata köysiesi, valitse itsellesi. Kaikki, mitä tein työskentelevän juutin kanssa, on vain se, että valitsin kaikenlaiset roskat ja sirut. Suosittelen sinua vahvasti.

Shibarin eroottinen taide: miten ja miksi sitoa kumppanisi

Lähettäjä: Ostrova Elena, 20.2.2017 16070

Shibarin eroottinen taide: miten ja miksi sitoa kumppanisi

Shibari on kaunis, jännittävä ja ei ole kovin yksinkertainen. Mutta voit hallita japanilaista taidetta. Jotta lopulta tulee köyden päällikkö, aloita peruselementeillä ja turvallisuudella.


Mikä on shibari

Shibarin taidetta on peräisin japanilaisista sotilastekniikoista, jotka sitovat jojo-jutsuja. Heidän tavoitteensa oli paitsi pysäyttää vanki, myös korostaa hänen sosiaalista asemaa - tähän on käytetty erilaisia ​​vanteiden menetelmiä. Sodan lopussa sidontatekniikat siirtyivät normaaliin elämään: naiset korvaavat vankeja, ja itse prosessia arvostettiin sitovan kauneuden vuoksi.

Nyt Shibari on ennen kaikkea esteettisen köyden sidoksen taito, ei ilman meditatiivista luonnetta. Ja tietenkin se on eroottisia äänihuuloja: Shibari voidaan käyttää korjata kumppani (useammin, mutta ei välttämättä naisia). Lisäksi vanteiden yksittäiset elementit voivat vaikuttaa sen erogeenisiin vyöhykkeisiin.

Kuinka soveltaa tätä tekniikkaa omassa elämässäsi, kaikki päättävät itsestään. Tärkeintä on muistaa: ennen kaikkea keskinäinen halu ja erityisesti aluksi varovaisuus. Kaikki muu riippuu vain mielikuvitustasi.


Miten valita köyden shibari

tarvikkeet

Köydet ovat kahta tyyppiä: luonnollinen ja synteettinen. Jälkimmäiset ovat kulutusta kestäviä, mutta silti ne eivät ole paras vaihtoehto: ne pitävät solmu pahempaa ja voivat jättää palovammoja iholle.

Luonnonmateriaaleista valmistetut köydet eivät kaikki ole niin yksinkertaisia. Puuvilla - pehmein, mutta tämä voi aiheuttaa ongelmia jännittäville. Liinavaijerit ovat myös pehmeitä, mutta joskus ne voivat sisältää kiinteitä sulkeumia, jotka voivat vahingoittaa ihoa.
________

Genren klassikot - juuttiköysi. Ne ovat melko pehmeitä, jotta ei aiheuta vahinkoa, mutta myös kohtalaisen karkea, jotta henkilö tuntuu kiinnittymiseltä.
________

Shibarin köydet voidaan myös tehdä muista luonnonmateriaaleista. Tee valinta omien tunteiden ja kumppanin tunteiden perusteella. Ja parempi ostaa jalostettuja köysiä erikoisliikkeissä.

Koko, pituus ja määrä

Jotta et ymmärrä eri kokoisia, valitse ensin keskipaksuuden mukaiset köydet: 6-8 mm. Hyvin hienovaraiset vaihtoehdot eivät näytä niin mukavilta ja törmäävät kehoon. On vaikeampaa työskennellä paksujen kanssa, ja niitä käytetään usein jakamaan voimakas kuorma (esimerkiksi ripustettaessa, eikä tämä ole varmasti ensimmäinen askel shibarissa).

Pituuden suhteen kahden ja kolmen metrin köydet ovat käteviä käsien ja jalkojen sitomiseen. Rintojen ja lantion sitomiseen käytetään 8 - 12 metrin pituisia köysiä, ja pitempia leikkauksia tarvitaan koko kehon sitomiseen.

Köysien määrä riippuu pituudesta (yleensä sitä pidempi, sitä vähemmän niitä tarvitaan) sekä solmujen lukumäärän ja sitomisnopeuden. Yksinkertaisesti sanottuna voit sitoa yhden solmun yhdellä lyhyellä köydellä. Mutta jos haluat luoda monimutkaisen kuvion, tarvitset kaksi tai kolme tai jopa enemmän.

Mitä elementtejä alkaa

Shibarin peruselementit sitovat käsiä, jalkoja, rintakehää ja koko kehon kiinnittämistä. On parasta aloittaa jotain yksinkertaista, käyttämällä käsikirjoja tai oma mielikuvitustasi. Loppujen lopuksi shibari on taidetta, ainoa oikea sidontatekniikka ei ole olemassa.

Kytkeminen kädet kiinnitysyksikön kanssa

Tämä solmu on varsin luotettava eikä kiristä itseään, mikä vähentää onnettomuuksien todennäköisyyttä. Aloita paremmin hänen kanssaan.

Taita köysi puoliksi ja laita se solmuun kuvan mukaisesti. Liu'uta kumppanin ranteet reikään, jossa keski- ja rengas sormet sijaitsevat, ja säädä silmukan kireyttä. Köyden tulisi painaa kämmenet tiukasti toisiaan vasten, mutta ei aiheuta kipua.


Kiinnitä silmukka useilla yksinkertaisilla solmuilla. Niiden on oltava tasaisia, ilman päällekkäisyyksiä.


Samoin voit sitoa yhden ranne- tai solmukenkaan selän taakse.

Selaa seuraavalle sivulle painamalla sen numeroa.

Hihnavälitysjärjestelmä

Itse asiassa meren elämä on käsittämätöntä tietämättä tietyn solmupisteen, joista jokaisella on erityinen tarkoitus ja joka voi olla tehokas työkalu ammattitaitoisen solmun käsissä. Kun rakennustyön taito arvostettiin parin kokeneen navigaattorin kanssa. Merenkulkuneuvot metsästivät solmujen asiantuntijoita ja aluksella tällaista miestä arvostettiin paljon enemmän kuin tavallinen merimies. Nykyään neulontaan liittyvät taidot ovat vähitellen tulleet menneisyyteen, mutta jopa tämän vanhan käsityötaidon omat solmun perustaidot voivat olla korvaamattomia eri tilanteissa. Tässä on 10 solmua, jotka ovat välttämättömiä sekä merikäytössä että arjessa.

Suora solmu

Tämä sivusto käytti muinaiset egyptiläiset jo kolme tuhatta vuotta BC, samoin kuin muinaiset kreikkalaiset ja antiikin roomalaiset. Suora solmu on kaksi puoli solmua, jotka sidotaan toisiinsa toisistaan ​​eri suuntiin. Jos liitettyjen kaapeleiden kuorma on hyvin suuri tai kaapelit kastuvat, solmu on hyvin tiukka, mutta jopa märkä ja voimakkaasti kiristetty, irrotetaan hyvin yksinkertaisesti 1-2 sekunnissa.

Litteä solmu

Se on pitkään pidetty yhtenä luotettavimmista solmuista eri paksuisten kaapeleiden sitomiseksi. Kun kahdeksan interlaatiota ei ole, litteä solmu ei koskaan tule liian tiukaksi, eikä se vaurioidu eikä vahingoita kaapelia, koska sillä ei ole teräviä mutkia ja kaapeleiden kuormitus jakautuu tasaisesti solmun yli. Kun kaapelin kuorma on irrotettu, tämä solmu on helppo purkaa.

kahdeksan

Tämä klassinen solmu muodostaa tusinan verran monimutkaisempia solmuja eri tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää kaapelin päässä olevaan tulppaan (toisin kuin yksinkertainen solmu, se ei vahingoita kaapelia kovalla köydellä, ja se voidaan aina helposti irrottaa) tai esimerkiksi puisen kauhan tai altaan köysien kahvoista. Kahdeksan voi jopa kiinnittää kielekkeet viuluihin, kitaristoihin ja muihin soittimiin.

Portugalin kulmakivi

Sitä käytetään, kun toisessa päässä on kaksi silmukkaa. Esimerkiksi haavoittuneen henkilön nosta- miseksi hänen jalkansa kierretään silmukoihin ja juuripää (kun neulottelevat solmut toimivat kaapeleiden ns. Juoksevina päissä, ja ne päät, joiden ympärillä ympäröivät juoksevat päät) kutsutaan puoliksi tikariin, joka on neulottua rintaosan ympärille käsivarsien alle. Tällöin henkilö ei pudota, vaikka hän olisi tajuton.

Superior Daggerhead

Sitä pidetään yhtenä parhaista solmuista kahden suuren halkaisijan omaavan kaapelin sitomiseksi, koska se on hyvin yksinkertainen muotoilussa ja tarpeeksi kompakti, kun se kiristetään. Tiukennetussa tilassa molempien kaapelien kahvat päätyvät eri suuntiin. Tikarin solmu on helppo irrottaa, jos irrota yksi äärimmäisistä silmukoista.

Flanderin silmukka

Se on vahva ja helposti sulkeutuva silmukka kaapelin päässä, joka on solmittu kahdeksalla kahdella taitetulla kaapelilla. Flanderin silmukka sopii sekä paksujen että ohuiden köysien sitomiseen. Se ei heikennä kaapelin vahvuutta. Meriliikenteen lisäksi sitä voidaan käyttää soittimien jousien liittämiseen.

Flanderin solmu

Itse asiassa tämä on sama kahdeksan, mutta sidottu kahteen päähän. Flanderin solmu on yksi aluksista, joita käytetään vanhoissa merisolmuissa yhdistämään kaksi köysiä, jotka ovat ohuita ja paksuja. Vaikka se on tiukasti kiristetty, se ei vahingoita kaapelia, ja se on suhteellisen helppo purkaa.

Kalastus-bajonetti

Viiden tuhannen vuoden toimituksen aikana ihmiset eivät voineet saada luotettavampaa solmua ankkurikiinnityksen kiinnittämiseksi ankkuriin kuin kalasaturi. Tämä solmu, joka on vuosisatoja kokemus merenkulun käytännöstä, voidaan myös turvallisesti käyttää kaikissa tapauksissa, kun työskennellään kaapeleiden kanssa, kun heihin kohdistuu voimakasta vetovoimaa.

Pysäytä solmu

Tämäntyyppinen meriyksikkö on suunniteltu parantamaan kaapelin halkaisijaa estääkseen sen liukumasta lohkosta, koska se ei liukastu ja pidä sitä tukevasti. Jotta lukkosolmu saataisi entistä suuremman koon (esimerkiksi kun halkaisija, jonka läpi kaapeli kulkee, on paljon suurempi kuin kaapelin halkaisija), voit sitoa solmun, jossa on kolme silmukkaa. Se voi olla hyödyllinen myös silloin, kun kaapelin päässä on mukava kahva.

riimu

Se on ollut pitkään yksi purjehduslaivaston tärkeimmistä solmuista. Lokit sidottiin vetokoukkuun vedellä, jota käytettiin sylinterin muotoisten esineiden, lastauskaiteiden ja teleskooppipylväiden lataamiseen. Lisäksi tämä solmu, jota on vuosisatoja kokemus merellä, on jo pitkään käytetty itsessään ja maissa - hyvää syytä monilla vierailla kielillä sitä kutsutaan "metsän solmaksi" tai "solmuksi". Hanger with half-noses - luotettava ja erittäin vahva solmu, joka on erittäin tiukasti kiristetty kohteen ympärille nostava.

Katso myös tutorial-video 10 mielenkiintoisesta ja hyödyllisestä sivustosta jokapäiväisessä elämässä.

Jos olet kiinnostunut FISHING KNOTSista, katsele alla olevaa videota.

Yhden rullan kerättyjen menetelmien avulla voit tutkia kalastuksen kannalta välttämättömimpiä tehtäviä lyhyessä ajassa. Tämä video voi olla hyödyllinen myös, jos olet jo kalastamassa ja sinun on päästävä puhelimeesi Internetin kautta ainoaan videoleikkeeseen, jossa on lähes kaikki mitä tarvitset. On myös hyödyllistä, että tämä video ei ole kovin pitkä ja voit löytää nopeasti tarvittavan solmun, vaikka katsot sitä alusta loppuun.

00:00 Miten sitoa koukku;
05:46 Miten sitoa hihnaa kiinteällä linjalla kuin seini;
09:24 Miten sitoa vihjeitä kalastuslinjan päähän;
13:12 Miten sitoa toinen hihna tärkeimmistä kalastuslinjoista tai miten sitoa jäykkä kalastusviiva pehmeällä punottullä viivalla (punottu kalastusviiva tai miten sitoa pehmeä, ohut hihna kovalle paksuiselle kalastuslinjalle;
16:31 Miten sitoa pudotuslinja;
18:45 Miten sitoa kalastuslinja kalastusrummuun;
20:50 Tuplakalastus solmu
23:14 Kuinka tehdä luotettava silmukka yleisesti pyydyksille?
24:55 Kuinka tehdä silmukka sinkerille tai miten sitoa sinker
26:05 Universal solmu UNI

Eroottisen sidoksen taidetta tuli Euroopasta Japanista, jossa sitä kutsutaan nimellä "Shibari". Luonnollisesti Shibari japanilaisten keskuudessa ei ole pelkästään seksuaalista hauskaa, vaan koko filosofia. Emme mene kovin pitkälle ja kerron teille vähän tästä tekniikasta.

Perinne sitoa naisia ​​syntyi Japanissa, maa tunnetaan sen outo suhteiden kulttuuria. Japanin köysi kiinnitti erityistä merkitystä muinaisina aikoina pitäen sitä symbolina ihmisen ja Jumalan välisestä yhteydestä. Suurin osa koruista sidottiin köydellä, ja lähes kaikki vaatekappaleet vietiin sisään.

XV-XVI-luvuilla, jolloin maan feudalisotien runtelemat maat, ilmestyi erityinen vangittujen sitomismenetelmä - hojo-jutsu. Tarkoitus oli, että solmut sijaitsevat kehon erikoispisteissä, joiden avulla pystyttiin saavuttamaan vastustajan kehon täydellinen halvaus tai jopa hidas tukehtuminen.

Edo-aikana (1600-1868), kun sodat olivat ohi ja talouskasvun aika alkoi, perinne siirtyi japanilaisten jokapäiväiseen elämään. Silloin alkoivat esiintyä ensimmäisiä teatteriesityksiä, joissa erityisesti koulutetut päälliköt sitoivat tytöt hauskanpitoon yleisölle. Hieman myöhemmin erityiset klubit alkoivat avata, missä taide, jota kutsuttiin shibari, alkoi levitä aktiivisesti. Shibarin mestareita on aina erotettu siitä, että he keskittyivät vanteiden taitoon ja teatraalisuuteen, niin että harjoittelematon henkilö ei koskaan voisi toistaa työtä.

onnettomuuksien ehkäisy

Ensimmäinen valjaiden pitäisi olla vapaa. Köysi ei saa kaivaa käsiin, puristaa suonet ja painostaa luuta ranteessa.

Toisen solmun on oltava jäykkä niin, että silmukka ei kiristä, muuten köysi tarttuu laskimoon ja ei anna mitään iloa.

köysi

Tärkein vaatimus Köyden on oltava luonnollista (ei synteettistä), halkaisijaltaan 5-6 mm. Hamppu, juutti sopii, mutta synteettinen äkillisen liikkeen seurauksena jättää polttaa iholla. Ainoa ongelma on se, että et löydä täydellistä köyttä tällaisista menettelyistä maassamme päivällä palamaan - käsityöläiset vaativat laitteitaan Japanista tai Euroopasta. Lucky voi taloudellisilla markkinoilla tai samassa myymälässä. 4 metrin pituinen riittää sinulle kosto.

Jotta tyttö sopivasti yhdistettäisiin, ei ole tarpeen opiskella kirjoja, tämä on ennen kaikkea filosofia ja luova lähestymistapa. Mielestäni on aina mielenkiintoista kokeilla jotain uutta, ja olen sitä mieltä, että japanilaiset sitoutuvat olemaan esteettisesti houkuttelevia.

Tärkeintä on linjojen kauneus. Riittää oppia tekemään muutamia solmuja ja loput mielikuvituksesi.

Tärkeintä on köyden laatu ja sen jännitys, sen pitäisi vahingoittaa, ei sag, vaan tehdä kehosta jännittynyt. Kipu kynnys tässä on rajoitin. Mutta yleensä kaikki on hyvin yksilöllistä ja joka tapauksessa ainutlaatuista.

Shibarin tärkeimmät elementit

Etuosat

Taitettu puoli, köysi kiristetään silmukkaan "kiinnittimeen". Sen jälkeen silmukka asetetaan tytön suljetulle kämmenelle. Silmukka kiristetään, ja päät on sidottu yksinkertaisella solmulla. Samalla tavalla voit kiristää tarvittaessa ja yhdellä kädellä.

Jalat sidottu polviin

Jalkalla on kulmakappale "jalusta". Sen jälkeen vankeuden jalat taipuvat polvilleen, ja köysi tekee useita kierroksia nilkan ympärillä. Köysi pidetään käämin alle ja alkaa kääriä jalka vastakkaiseen suuntaan. Lopullinen sidos päättyy solmuun.

Takana takana olevat kädet

Silmukka, joka on kiinnitetty jalustan kanssa, työnnetään vasempaan käteen. Sen jälkeen köysi menee vasempaan olkapäähän, varttaa rintakehän ja tulee oikeaan ranteeseen. Tärkeintä tässä on kiristää köyttä kovemmin korjata käsiasentoa. Sitten se kulkee oikean käden ympäri ja suoritetaan vastakkaiseen suuntaan, lähellä edellistä käämiä. Köysi tulee vasempaan ranteeseen ja liittää siihen myös. Toimenpide toistetaan useita kertoja, sitten köysi kiinnitetään oikealla kädellä olevaan solmuun.

Nilkka on ristissä, jonka jälkeen ne ovat sidoksissa toisiinsa samalla laakerinivelillä. Köysi kiertyy sokkana useita kertoja ja kiinnitetään solmuun juuri polvien alapuolella. Loput köysi ulottuu jalkojen väliin ja menee alas ensimmäiseen solmuun. Lisäksi köysi menee jälleen reiden väliin, mutta vastakkaiseen suuntaan. Useiden kierrosten jälkeen köysi on solmittu. Tärkeintä on kiristää köysi koko ajan niin, että jalat painetaan yhteen niin tiukasti kuin mahdollista.

Miksi tytöt pitävät siitä?

1) Miksi ei? Jokainen tyttö houkuttelee prosessin estetiikka. Nuori vahva naarasrunko monimutkaisissa nauhoissa, nahka, kynttilät, hihnat. Kaunis, ei mitään sanottavaa.

2) Jokainen tyttö haluaisi tehdä jotain epätavallista, hajota kuvio, ennen kaikkea itselleen. Päästä eroon monimutkaisista, joista monet. Tunne kaunis.

3) He haluavat luottaa heidän mieheensä. Mutta nöyryys tässä tapauksessa ei ole yhtä heikkoa, koska mies tekee juuri sitä, mitä hän itse haluaisi.

Ja lopuksi vähän huumoria: Miten selviytyä tästä elokuvassa

CAUCASIAN POWN, 1966

Coward, Balbius ja Byvaliy tuntuivat tuntevan Shibarin kulttuurin tai toistivat satunnaisesti tämän japanilaisen tekniikan. Kaikki silmukat pitävät siististi vankina, ja lopulta ne ovat taitavasti kiristettyjä rintaan. Se osoittautui erittäin luotettavaksi: Nina, ei väliä kuinka paljon hän vastusti, ei pystynyt irrottautumaan itsestään, ja jopa Shurik ponnisteli paljon erottamaan hänet ainakin yhdestä kädestä.

Nastya oli sidottu vanhanaikaiseen, mutta varsin luotettavaan: hän oli silmukan puun ympärillä metsässä. Ehkä kyläläisten menetelmät näyttävät hieman kömpelöisiltä, ​​mutta sitten ne toimivat moitteettomasti.

Väärennetyt alustavat sidotut kätensä, sulkivat suunsa ja laittoivat ne pussiin. Jotkut vapaudet liikkeissä, joita rosvot ajattelemattomasti jättivät vankeuteen, lopulta pelastivat hänen elämänsä: huomaa liikkuvan kuorman, päähenkilö löysi hänet.

Vaaralliset yhteydet: miten sitoa naista

FURFUR puhui yksityiskohtaisesti naisen sieppauksen perinnöstä useita kuukausia sitten. Sitten lukijat olivat vakuuttuneita siitä, että tämä rituaali on kauas kaukaa unohdetuista tarinoista valkoihoisista isoäideistä, mutta melko yleinen ja erittäin tehokas käytäntö monissa maailman maissa. Kuten tiedätte, on mahdotonta kokata munakokkelia rikkomatta munia, mikä tarkoittaa sitä, että kun päätimme varastaa sen, meidän täytyy sitoa tyttö.

Tässä artikkelissa toimittajat ymmärtävät, missä tilanteissa tyttö voi olla sidottu, ja miten se parhaiten tekee, ja antaa useita laadullisia ja hyvin vähän esimerkkejä suosituista kulttuureista. Jokaisella on varmasti omat syyt tämän taiton käyttämiseen, mutta toivomme silti kunnioitustanne.

Perinne sitoa naisia ​​syntyi Japanissa, maa tunnetaan sen outo suhteiden kulttuuria. Japanin köysi kiinnitti erityistä merkitystä muinaisina aikoina pitäen sitä symbolina ihmisen ja Jumalan välisestä yhteydestä. Suurin osa koruista sidottiin köydellä, ja lähes kaikki vaatekappaleet vietiin sisään.

XV-XVI-luvuilla, jolloin maan feudalisotien runtelemat maat, ilmestyi erityinen vangittujen sitomismenetelmä - hojo-jutsu. Tarkoitus oli, että solmut sijaitsevat kehon erikoispisteissä, joiden avulla pystyttiin saavuttamaan vastustajan kehon täydellinen halvaus tai jopa hidas tukehtuminen.

Edo-aikana (1600-1868), kun sodat olivat ohi ja talouskasvun aika alkoi, perinne siirtyi japanilaisten jokapäiväiseen elämään. Silloin alkoivat esiintyä ensimmäisiä teatteriesityksiä, joissa erityisesti koulutetut päälliköt sitoivat tytöt hauskanpitoon yleisölle. Hieman myöhemmin erityiset klubit alkoivat avata, missä taide, jota kutsuttiin shibari, alkoi levitä aktiivisesti. Shibarin mestareita on aina erotettu siitä, että he keskittyivät vanteiden taitoon ja teatraalisuuteen, niin että harjoittelematon henkilö ei koskaan voisi toistaa työtä.

Jotta tyttö sopivasti yhdistettäisiin, ei ole tarpeen opiskella kirjoja, tämä on ennen kaikkea filosofia ja luova lähestymistapa. Mielestäni on aina mielenkiintoista kokeilla jotain uutta, ja olen sitä mieltä, että japanilaiset sitoutuvat olemaan esteettisesti houkuttelevia.

Tärkeintä on linjojen kauneus. Riittää oppia tekemään muutamia solmuja ja loput mielikuvituksesi.

Tärkeintä on köyden laatu ja sen jännitys, sen pitäisi vahingoittaa, ei sag, vaan tehdä kehosta jännittynyt. Kipu kynnys tässä on rajoitin. Mutta yleensä kaikki on hyvin yksilöllistä ja joka tapauksessa ainutlaatuista.

tärkein
shibarin elementtejä

Etuosat

Taitettu puoli, köysi kiristetään silmukkaan "kiinnittimeen". Sen jälkeen silmukka asetetaan tytön suljetulle kämmenelle. Silmukka kiristetään, ja päät on sidottu yksinkertaisella solmulla. Samalla tavalla voit kiristää tarvittaessa ja yhdellä kädellä.

Jalat sidottu polviin

Jalkalla on kulmakappale "jalusta". Sen jälkeen vankeuden jalat taipuvat polvilleen, ja köysi tekee useita kierroksia nilkan ympärillä. Köysi pidetään käämin alle ja alkaa kääriä jalka vastakkaiseen suuntaan. Lopullinen sidos päättyy solmuun.

Takana takana olevat kädet

Silmukka, joka on kiinnitetty jalustan kanssa, työnnetään vasempaan käteen. Sen jälkeen köysi menee vasempaan olkapäähän, varttaa rintakehän ja tulee oikeaan ranteeseen. Tärkeintä tässä on kiristää köyttä kovemmin korjata käsiasentoa. Sitten se kulkee oikean käden ympäri ja suoritetaan vastakkaiseen suuntaan, lähellä edellistä käämiä. Köysi tulee vasempaan ranteeseen ja liittää siihen myös. Toimenpide toistetaan useita kertoja, sitten köysi kiinnitetään oikealla kädellä olevaan solmuun.

Nilkka on ristissä, jonka jälkeen ne ovat sidoksissa toisiinsa samalla laakerinivelillä. Köysi kiertyy sokkana useita kertoja ja kiinnitetään solmuun juuri polvien alapuolella. Loput köysi ulottuu jalkojen väliin ja menee alas ensimmäiseen solmuun. Lisäksi köysi menee jälleen reiden väliin, mutta vastakkaiseen suuntaan. Useiden kierrosten jälkeen köysi on solmittu. Tärkeintä on kiristää köysi koko ajan niin, että jalat painetaan yhteen niin tiukasti kuin mahdollista.

Miten selviytyä siitä
elokuvaan

Kaukaasian vankeudessa, 1966

Coward, Balbius ja Byvaliy tuntuivat tuntevan Shibarin kulttuurin tai toistivat satunnaisesti tämän japanilaisen tekniikan. Kaikki silmukat pitävät siististi vankina, ja lopulta ne ovat taitavasti kiristettyjä rintaan. Se osoittautui erittäin luotettavaksi: Nina, ei väliä kuinka paljon hän vastusti, ei pystynyt irrottautumaan itsestään, ja jopa Shurik ponnisteli paljon erottamaan hänet ainakin yhdestä kädestä.

Yhdistä minut, 1990

Ricky käytti taitavasti ympäristöä - riistää tytöstä mahdollisuuden liikkua, hän yksinkertaisesti sitoi hänet sänkyyn. Jotkut silmukat jalat ja käsivarret - ja nyt ei ole mitään syytä pyytää apua. Tämän seurauksena vankeus meni tytölle vain hyväksi - hän rakastui kidnappaajaansa ja meni hänelle (joka on fiktiota, mutta voi olla eräänlainen argumentti riita-asiassa, joka liittyy naisistuneiden kanssa).

Nastya oli sidottu vanhanaikaiseen, mutta varsin luotettavaan: hän oli silmukan puun ympärillä metsässä. Ehkä kyläläisten menetelmät näyttävät hieman kömpelöisiltä, ​​mutta sitten ne toimivat moitteettomasti.

Väärennetyt alustavat sidotut kätensä, sulkivat suunsa ja laittoivat ne pussiin. Jotkut vapaudet liikkeissä, joita rosvot ajattelemattomasti jättivät vankeuteen, lopulta pelastivat hänen elämänsä: huomaa liikkuvan kuorman, päähenkilö löysi hänet.

Erinomainen esimerkki siitä, miten sitoa tytöt ilman tarpeetonta viisautta: suu suljetaan, kädet kiertyvät selän takana, nilkat suljetaan ja painetaan tiukasti toisiinsa. Tässä tilanteessa tytöt voivat vain rullata lattialle. Tärkeintä on valvoa, eivätkä he ole piilottaneet hihoissaan veistä, tappaa tai muuta terävää esinettä.

Miten sitoa naisen

Eroottisen sidoksen taidetta tuli Euroopasta Japanista, jossa sitä kutsutaan nimellä "Shibari". Luonnollisesti Shibari japanilaisten keskuudessa ei ole pelkästään seksuaalista hauskaa, vaan koko filosofia. Emme mene niin pitkälle ja kerro teille kahdesta yksinkertaisesta solmusta, joita voit varmasti löytää.

onnettomuuksien ehkäisy

Ensimmäinen valjaiden pitäisi olla vapaa. Köysi ei saa kaivaa käsiin, puristaa suonet ja painostaa luuta ranteessa.

Toisen solmun on oltava jäykkä niin, että silmukka ei kiristä, muuten köysi tarttuu laskimoon ja ei anna mitään iloa.

köysi

Tärkein vaatimus Köyden on oltava luonnollista (ei synteettistä), halkaisijaltaan 5-6 mm. Hamppu, juutti sopii, mutta synteettinen äkillisen liikkeen seurauksena jättää polttaa iholla. Ainoa ongelma on se, että et löydä täydellistä köyttä tällaisista menettelyistä maassamme päivällä palamaan - käsityöläiset vaativat laitteitaan Japanista tai Euroopasta. Lucky voi taloudellisilla markkinoilla tai samassa myymälässä. 4 metrin pituinen riittää sinulle kosto.

Solmun numero 1. Sitoa hänet

Ei kiristä, helposti irrotettuna. Loop - työskentely, voit tarttua johonkin. Vapaa loppu sitoo mitä haluat.

1. Köysi on taitettu puoliin, käsi on ylhäällä, silmukan pää ei ole kovin pitkä.

2. Lopeta silmukka kahdesti ranteen ympärillä.

3. Etusormiisi tulisi indeksoida vapaasti valjaiden alla.

4. Siellä kaipaa pitkää päätä.

5. Viimeisen solmun liittäminen. Teet samoin toisella kädelläsi.

Solmun numero 2. Sitoa kätensä

Ei vedä, yksinkertainen liikkuminen. Silmukka toimii uudelleen, tarttuu siihen, mitä haluat.

1. Rope taitettuna puoleen, kädet päälle. Silmukan pää ei ole kovin pitkä.

2. Kierrä silmukka silmukan ympärillä ranteen ympärillä kiristämättä sitä.

3. Päiden yli.

4. Kaipaa pitkää päätä vanteiden alla.

5. Yhden solmun tekeminen.

6. Teet toisen solmun, niin varmasti.

Asiantuntija: Ivan Varhammer, päällikkö Shibari

Shibari: sitota minut varovasti

Epärealistinen brunette lyhyt musta mekko, joka tällä hetkellä tuskin peittää vyötäröään, kiristää ripustuksen alla katon alla, taitavasti sidottuna köysien kanssa. Solmuja ja kutoja menevät tehokkaasti hänen päähänsä kaarevaan rungon päähän, hartioille, rintakehille, pakaroille. Hänen kätensä ovat sidoksissa selän takana, hänen jalkansa venytetään pystysuorassa langassa: oikea on sidottu polven alle ja kiinteä nostettu, vasen on vapaa. Nainen arjessa, jos hän ei ole voimistelija eikä balerina, ei voi olettaa tällaista avointa ja suojaamatonta positiota. Tämän eroottisen kohtauksen vapaaehtoiset todistajat, mukaan lukien minä, yrittävät saada kiinni mitä tyttö tuntee - kipua, iloa, pelkoa ja orgasmin ennakointia? Mutta hänen päänsä on alhaalla, hiukset kätkeytyvät tunteitaan.

Hiljainen tauko kestää enintään kymmenen sekuntia. Huoneen kireys on niin voimakas, että se tuntuu alkavan rikkoa huonekaluja. Ainoastaan ​​henkilöllä, jolla on yhteys, on oikeus lähestyä tyttöä. Hän pelin sääntöjen mukaan (toistaiseksi kutsun tätä toimintaa niin), hänellä on täysi vastuu siitä ja päättää, miten edetä. Tämän aistillisen suorituskyvyn pysäyttämiseksi ja kääntämiseksi alkusykseksi sukupuoleen tai tiukentamaan kiristää köydet - ja siitä tulee tuskallisempi hänelle aivan yhtä paljon kuin hän sallii - sidoksissa olevalla puolueella on oikeus lopettaa sana, ja kun se osoittautui, on toivottavaa, että se on mahdollisimman aavemainen (esimerkiksi "kalastajat").

Alec Zander (tunnetaan myös nimellä Alexander Sokolov) on yksi Shibarin parhaimmista mestareista CIS: n alueella - ja hänen mallinsa Tatyana luo jotain esteettömyyttä inhimillisten voimavarojen suhteen köyden avulla. Vaikein vanteet, venytysmerkit, ripustukset. Jos et tunkeudu siihen, mitä kuorma Tatiana kokee tällä hetkellä, voit nauttia spektaakkelista, se on jyrkempi kuin Cirque du Soleilin esittely. Ihmettelen, miten voisin tuntea, jos sallin sitoa itseni tähän asemaan? En tiedä. Ehkä herättäminen. Ehkäpä aggressiota - jos et tee lisenssejä show-vaikutukselle ja objektiivisesti katsoa, ​​mitä tapahtuu, Tanya muistuttaa ansaan kiinni karhunpoikasta.

Toinen, Alec poistaa hiuksensa Tatianan kasvoilta, nostaa päätä, suutelee huuliaan ja sitten hitaasti pitää kädessään hoikkaiden jalojensa välissä. Tatiana hymyilee, tekee syvä huoka ja näyttää siltä, ​​hänen kauttaan, vilkkuu. Hänen silmissään luen intohimoa ja kipua ja iloa. Myöhemmin he selittävät minulle, että tyttö oli tilassa "Subspace" - tämä on nimen kiveys (köyden painetta), jossa aivotoiminta hidastuu, henkilö menettää ajan tunteen ja suuri määrä endorfiineja vapautuu verenkiertoon. Monet pitkät ja taitavasti harjoittelevat Shibarin tunnelevat jännittäjät etsivät juuri tätä ehtoa - vaihtoehtona orgasmille.

Kerran Lähi-idässä yksityisessä kerhossa minulla oli tilaisuus tarkkailla, kuinka naaras, maailman suurin hämähäkki Theraphosa blondi, metsästää (valitettavasti vankeudessa) ja kykenee nielemään keskikokoisen linnun. Joten, raajojen pyyhkäisy hyökkäyksen aikana viilentää verta, mutta samalla hypnoosii, ja kohtaus on hyvin samanlainen tunteena tähän. Kuorimetsä loukkuun? Ei, ehkä, Tanya - Theraphos Blond.

Näiden ajatusten avulla kerää asioita ja jätän kotoa klubista, jossa vietin noin kuusi tuntia sidonnan ja solmujen tekniikoita. Raportointi ei ole tavanomaista aloittaa loppuun, mutta Shibarin tapauksessa se on mahdollista: tässä taustalla paljon ei ole yhtä ilmeistä sidottua kuin se tuntuu.

Naaras, jolla on köysi, ei tarvitse

Itse asiassa en ole koskaan todella suunnitellut sitoutumista sitovaan. Mutta äskettäin, keskustelemalla asiasta toisen aiheen kanssa ja samalla julkaistun jatko-osaston kanssa, "50 värisävyä on tummempi" (seksuaaliryhmä Ekaterina Lyubimova kertoo tilastotietoja Marie Claire Australia -kollegoidensa tilastoista). Kyselyjen mukaan 70 prosenttia Australian naisista unelmoi olla sidottu sukupuolen aikana.

"Se ei ole mikään yllätys", tuki Katya. - Useissa vuosina harjoitteluni kuulin lähes kaikista muista tytöistä, että hän haluaisi tuntea kumppaninsa hallitsevan itsensä. Fantasia immobilisoidaan - naisen unelma lähettämisestä. Hyvin kiinteä nainen ei tarvitse alustavia syytöksiä, ja samalla hänen avuttomuutensa herättää miestä, joskus enemmän kuin mikään ennustus. "

Se kuulosti vakuuttavalta. Päi- vän kuluttua seisoin suljettujen ovien Moskovan kamarien Shibari-klubin kynnyksellä, joka oli suunniteltu enintään kaksikymmentä ihmistä. Tilavat huoneet (niitä on useita), ihmiset puhuvat matalissa äänissä, pehmeät matot lattialla ja kevyt hämärä - tilanne sisällä muistutti minua eliitin saarikylpylästä, sillä eroa on, että tämä tila on täynnä puupylväitä ja vahvoja kehyksiä katon alle, mihin kymmenet ovat kiinteitä renkaat karbiineilla. Yksikään google- tai yandex-kortti ei virallisesti ilmoittanut, että tämän viimeisen vuosisadan alussa rakennettu keltaisen tiilen talon ihmiset osallistuvat ajoittain japanilaisen sidonnan filosofiaan. Ulkopuolella ja sisäänkäynnillä pysäköityjen autojen (mukaan lukien kuljettajat) perusteella kaikki, jotka pääsevät tänne, voivat hoitaa suuren kansainvälisen yrityksen tavallisessa elämässä.

Klubille ei ole erityisehtoja. Alec Zander osoittautui kuuluisaksi "neulontaopettajaksi" - ainakin 13 vuotta sitten kirjoitti ensimmäisen shibarin käsikirjan venäjäksi (se on ainoa). "Tule yksin", hän kertoi minulle puhelimessa. - Shibarin menetelmien oppimiseen kumppani ei ole pakollinen, oma kehosi riittää. Pukukoodi? Kaikki mukavat. Haluat estetiikka - käytä löysä hame. Emme myöskään saa heikentää vaatteiden puutteen vuoksi. "

Ole varovainen, että voit polttaa

Kassamon turtleneckin pusero ja farkut mieluummin miellyttävät tarkkailijan asemaa. Koulutuksen ensimmäinen osa on teoreettinen tapaus. "Kun vertaat esimerkkejä shibariin ja eurooppalaiseen orjuuteen, saat tunne, että eurooppalainen on kiirehtimässä", Zander selittää (muuten japanilaisen shibarin tarkoittaa "solmimista, solmimista"). - Köysi on haavoitettu jotenkin, kaikki näyttää toimistolta ja kuntosalilta. Japanilaiset eivät ole kiireisiä. Hän aina kysyy, kuinka hän tekee tämän tai sen. Sillä ei ole merkitystä, sitoudutko henkilön tekemään tiettyjä toimia hänelle tai suorittamaan hänen asentoaan, shibarissa teet sen tarkoituksellisesti. "

Toinen japanilaisen tekniikan piirre on, että sidokset ovat hyvin erotettuja. Sitoutuminen tehdään aina niin, että korostetaan mallin seksuaalisuutta, ehkä sen sukuelinten delineaatiota, työntääkseen rintakehän. Monet ihmiset virheellisesti katsovat shibarin muinaisen samurai-taiteen. Kuulin myös jotain siitä. Mutta huomaan, että taistelulajien japanilaisen sidonnan taitoa kutsutaan Hojutsuksi, ja Shibari vain lainasi joitain temppuja sieltä. Suhteessa kumppanin kanssa päällikkö shibari on vanhempi-lapsi-suhteen puitteissa, ja vanhempi on aina ystävällinen.

Shibarin tärkein työkalu on luonnonmateriaalista valmistettu kierretty köysi (pellava tai juutti). Vaikka on mahdollista työskennellä, mikä on kätevää ja mitä solmut tarjoavat: köydet, nauhat, siteet, huivit, silkkinauhat. Luonnonmateriaalin edut ovat kiistattomia - tällaisen köyden kokoaminen on sinänsä hyvin solmu. Lisäksi luonnollinen köysi on miellyttävämpi keholle (yritä nopeasti vetää pitkää synteettistä johtoa kiristyneen nyrkkeen läpi ja tuntea, kuinka se palaa). Köyden halkaisija on 6-8 mm. Tämä kompromissi isännän shibarin ja hänen kumppaninsa mukavuuden välillä: ohuempi köysi, sitä vaikeampi malli, sitä paksumpi - sitä kovempaa ovat yhdistävät sormet.

Kerää enemmän kuin seksiä

Ensimmäinen ja tärkein "suora solmu" (luotettavin, ja mikä tärkeintä, jos vedät köyden oikeaan suuntaan, se on helppo purkaa). Minua tarjotaan sidottavaksi omaan jalkaan. Itse asiassa kaikki ei ole niin vaikeaa, jos otat suunnan, mutta ensimmäistä kertaa se ei toimi. "Sinulla on tyhmä solmu - se ei kestä kuormaa, joten sitä pidetään vaarallisena", selittää Zander ja kolmessa tilissä, minulla ei edes ollut aikaa huomata, taitavasti ja luottavaisesti sidottiin jalkani useissa girths.

"Sainpas! Nyt he osoittavat, mitä shibari on jännittävänä, "naapurini, kokenut liikelaitos Ekaterinburgissa, kokee sitovan aiheen. Tapasimme Svetlanan pari minuuttia ennen luokkien alkua. Hänellä oli aikaa kertoa, että hän tuli klubiin uusista tiedoista - miehelleen ei ollut väliä, mutta hän asui kotona.

"Shibari suspensiossa on aerobatia", Svetlana sanoo vakavasti. - Mutta harjoittaa järkeviä aloittelijoita ei uskalla - on erittäin helppo vahingoittaa kumppania. Putoamattomasta köydestä johtuvaan putoamiseen vartalon säteittäisen hermon loukkaantumiseen (tässä tapauksessa harja voidaan poistaa useita kuukausia). Mieheni ja minä päätimme ensimmäistä kertaa vasta vuoden koulutuksen jälkeen. "

Vaikka Zander opettaa meitä sitomaan silmukoita, leikkaamalla heidät suoralla solmulla, sitomalla polvea, rintakehää, reisiä ja, mikä tärkeintä, sitomaan kädet oikein (yksi shibarin tärkeimmistä säännöistä: kun henkilö on vapaana, istunto ei ole alkanut) nainen on todella ilmainen. Tarkoittaako tämä, että hän vapautuu komplekseista, pysähtyy ajattelemaan kuvaa, jolla on ylimääräisiä taitteita, todellisia ja kuvitteellisia puutteita? On valmis. Itse asiassa, japanilaisen estetiikan näkökulmasta, kauneuden tasoa ei ole olemassa - mies, joka neuloo naisen kehoa, katsoo koko kuvaa, hän ei näe mitään puutteita.

"Mutta tärkeintä, shibari antaa minulle täydellisen vapauden - olen irrallinen ongelmista - ja ehdoton luottamus mieheeni: tällä hetkellä siirrän kaiken vastuun itsestäni", vastaa Svetti kysymykseeni. Istunnon jälkeen, kun kaikki meni hyvin, hänen mukaansa hänellä on vahva kunnioitus miehelleen. Hän ymmärtää, että hän ei ole mitään, että hän valitsi hänet miehensä.

"Shibarin aihe on usein kiehtova pariskunnista, joissa nainen johtaa. Hän ansaitsee enemmän tai on aluksi korkeampi sosiaalisessa asemassa. Esimerkiksi olen pitänyt perheen kymmenen vuotta. Kiitollinen miehelle olemisesta. Kokosimme kolme kriisiä, jotka molemmissa käsiteltiin avioeroa varten - eivät voineet ymmärtää, missä makuuhuoneen intohimo oli kadonnut. Ja löysimme hänet.

Upea yksityiskohti: miehen ei saa sitoa Svetlanaa muille miehille. "Sinun täytyy ymmärtää: köysi tuo kumppaneita lähemmäs toisiaan, enemmän kuin seksiä. Henkilö, joka on menestyksekkäästi liittänyt sinut ainakin kerran, tulee perheellesi, hän selittää, ei ilman iloa.
Keskustelu on mielenkiintoinen Olgalle. Hän tuli koulutukseen aviomiehensä kanssa, ja kun hän tutkii tarkasti säännöllistä sidontaohjelmaa, jossa nainen voidaan kiinnittää avoimesti, saan selville paljon mielenkiintoisia asioita hänestä. Olga ja Victor yrittivät shibarin pari vuotta sitten, he alkoivat yksinkertaisimmilla poseilla: kädet, pysähtyivät selänsä takana, nilkkat kiinnittyivät svengaamaan. Jossain vaiheessa mies ajettiin pois, sitomalla Olgaa päästä varpaisiin. "Tämä oli estetiikan meri, erotiikan meri", hän myöntää. - Köysien paineessa ihoni kasvoi tyhmältä, näytti siltä, ​​että menetin herkkyys "ulkopuolelta" ja löysin sen "sisälle". Kun meillä oli paras sukupuoli elämässämme, kokenut hyvin kirkkaan orgasmin. "

"Onneksi olkoon! - Zander taputtaa kätensä useita kertoja. - On mahdotonta opettaa enempää ensimmäistä kertaa, eikä se ole välttämätöntä. Kehittämällä taitoja automatismiin, voit helposti toistaa mitä tahansa vanteita ja aiheuttaa, Internetin hyöty on heidän joukonsa. Tarvitset neuloa nopeasti ja luottavaisesti. Muista turvasta. "

Jotkut parit eivät tulleet tänne perusasioihin, vaan käytäntöön "suspensio". Ja vaikka he ovat intohimoisia prosessin suhteen, yritän selvittää, voiko köysi kulkea ihoni päälle korvaamalla joukon esipelin? Haluaisin tulla tänne olemaan yksin? En tiedä. Näen uusien tuttavuuksien kasvot: he ovat löytäneet ja harjoittavat melko rohkeaa sukupuoliterapiaa - shibari tuo ne yhteen.

Ajat ovat hämmentyneitä, ja utelias perheen tandem houkuttelee huomiota - hän on sinisilmäinen brunette, kauneus noin kolmekymmentäviisi, hän näyttää Steve Jobsilta - hillitty, fiksu ja lasit. Puoliso, joka makaa selällään, nauraa äänekkäästi: aviomies sitoi kätensä hänen päällensä, kiinnitti oikean jalansa köyden kanssa ja kiinnitti sen ripustukseen. "Rakas, mitä seuraava?" - tyttö hauskaa.

"Naurua pettää epämuodollisen asenteen miehellään tässä naisessa", Christina, mestari Shibari ja psykologi koulutuksen kautta, selittää kuiskaukseni minulle kuiskaamalla. "Hän ei selvästikään tiedä, jos joku brutaali, kuten Alec, sitoo häntä. Parilla on pitkä matka. "
Kuunteleva nauru, Zander kävelee vilpittömästi flirttailevalle naiselle, hiljaa poistaa köyden seinästä, kerää hiuksensa hevosen hännän päälle, kääri sen solmuun ja kiinnittää päänsä hännän ripustuksella. "Vau!" - onnistuu hengittämään "uhri", sulkee silmänsä ja lopulta pysähtyy nauraen antaen miehelleen vapauden improvisoida.