Kylvyn rakentaminen ilman säätiötä omilla käsillä

Näin tapahtui, että kylpy - olennainen ominaisuus kauniista, varustetuista mökeistä. On yksi asia kiireesti kylpeä epämiellyttävässä ja ahtaassa suihkukaapissa, ja se on aivan toinen mukavasti ottaa höyrysauna viihtyisässä paikassa, tuntuu todellinen asuva muinaisessa Venäjällä. Ei ole yllättävää, että esikaupunkialueen kylvyt ovat niin suosittuja. Tietenkin voit tilata kylvyn rakentamisen missä tahansa rakennusyrityksessä. Mutta entä jos sinä itse osallistut dachin suunnitteluun ja et halua nyt häiritä nykyistä harmoniaa joku toisen väliintulon kanssa? Vain itse kylvyn rakentaminen jatkuu. Lisäksi se ei ole niin vaikeaa. Tässä artikkelissa korostetaan kaikkia pisteitä, jotka voivat aiheuttaa vaikeuksia, ja saat ihastuttavan kylpyyn ilman säätiötä.

Miksi ei perustetta?

On kolme syytä.

Bath paikkaan ilman perusta

 1. Asunnon rakentaminen säätiöön on paljon kalliimpaa. Jos et sitä ilman, rakentamisen kustannukset voidaan leikata hyvin.
 2. Ilman säätiötä rakennetta pidetään laillisesti navetana. Sinun ei tarvitse sopia kylvyn rakenteesta lukuisilla tarkastuksilla ja saada lupaa. Ei, "navetta" on myös annettava, mutta se on paljon helpompaa. Tavanomaisesti tämä kylpy katsotaan liikkuvaksi, kokoontaitettavaksi rakennukseksi, jota voidaan siirtää missä tahansa milloin tahansa. Mutta sivustolle vietettyä aikaa ei säännellä, joten huolehdi siitä mihin tahansa.
 3. Joskus ei yksinkertaisesti ole aikaa rakentaa vankka perusta. Ja sitten se on tilapäinen ratkaisu. Ja sitten voit siirtää kylvyn ja säätiön, jos haluat.

Rakenteiden vaatimukset

Jotta vältetään tulevat tarkastusongelmat, on parasta varmistaa, että kylpyamme täyttää seuraavat vaatimukset:

 • paino enintään 4 tonnia;
 • ala on enintään 30 neliömetriä. Sitä ei pidetä huoneen sisällä, vaan ulkona ulkoreunaa pitkin;
 • lattian pitäisi olla vain yksi, ensimmäinen. On mahdotonta rakentaa toista kerrosta;
 • rakenne on kokoontaitettava. Ehdottomasti kokoontaitettava. Tietenkään kukaan ei pura kylpyamme tarkistamaan tätä kriteeriä.

Maata tontille

Määritä maaperä

Ensin sinun on selvitettävä, onko mahdollista rakentaa kylpyamme ilman säätiötä sivustossasi. Onko mahdollista aina ilman sitä? Nro Paljon riippuu alueen maaperästä. Ihanteellinen kivinen, vuoristoinen maasto, jossa maaperä on melko kiinteä. Pehmeä maa häviää väistämättä, ja se tekee sen epätasaisesti, mikä aiheuttaa ovien, ikkunoiden ja jopa seinien tuhoutumisen vääristymiä.

Maaperän on kestettävä 12-15 kg: n paine neliösenttimetrillä. Tämä on vähimmäisvaatimus kovuus. Jos se ei ole olemassa, sinun on tehtävä nauha-säätiö tai paalusäätiö, ja tämä on aiheen toinen artikkeli.

Savialusta

Jos maaperä on tiheä, ei vesimäärää, se ei ole altis tulville ja liukastumiselle, voit käyttää tätä menetelmää.

 1. Tasaa paikka, johon rakentaminen on oletettu.
 2. Merkitse tulevan kylpyamme ääriviivat ja kaivaa kaivantoa sen kehältä. Syvyyden tulisi olla noin 30 senttimetriä, kaivannon pohjan tulee olla ehdottomasti samansuuntainen maan pinnan kanssa.
 3. Vahvistaa kaivanto levyineen. Niiden on oltava melko kestäviä, eli vanhentuneesta mädäntyvä puu ei toimi täällä.
 4. Täytä levyt levyjen väliin. Älä tyhjennä koko savi yhtä aikaa, tee se vähitellen, esimerkiksi 5-10 senttimetriä savea kerrallaan. Pane se perusteellisesti joka kerta. Voit käyttää erityistä rullaa tai vain jonkinlaista lokia, joka joutuu koputtamaan savea puristamalla sitä.
 5. Savi kuivuu muutamassa päivässä, ja nyt voit rakentaa seiniä. Se antaa riittävän tiheyden pohjalle.

Maaperän ominaisuus paikan päällä

Hiekka ja sora

Se ei silti ole perusta, mutta sinun täytyy kaivaa kaivanto. Tämä vaihtoehto soveltuu vähemmän tiheään maaperään.

 1. Kaivaa kuoppaan. Sen syvyyden tulisi olla 90-100 senttimetriä. Teoriassa voit tehdä lapio, mutta on parempi käyttää erikoislaitteita.
 2. Katkaise kuivatuskaivojen läpi. Niiden pitäisi mennä kuin alas ja kulmassa kuopasta. Heidän tehtävänsä on ohjata pohjavettä kuopasta ja vähentää kosteutta. Kaivannosta varten on täytettävä erityinen vedenpoistoaluke.
 3. Täytä kuoppa rauniolla. Voit käyttää jotain muuta, esimerkiksi rikkoutua tiiliä, mutta tämä on vähemmän tehokasta. Rubble on parempi.
 4. Rikkomisen päälle sinun on asetettava vedenpitävä kerros kaikista materiaaleista, jotka haluat ja jotka täyttävät vedenpitävyyden tavoitteet. Ruberoidi soveltuu hyvin tähän tarkoitukseen.

Tällainen pohja voi kestää paljon enemmän painoa kuin savi.

Boulder base

Kuten jo mainittiin, yksi sopivimmista paikoista, joissa ei ole pohjaa, on vuoristoinen ja kivinen alue. Siinä on runsaasti lohkareita ja kivet erikokoisia ja muotoisia. Siksi on edullisempaa ja helpompaa tehdä kylpyläperusta, nimittäin niistä.

 1. Kirjoita lohkareita ja lajittele ne suuriksi ja pieniksi.
 2. Kaivaa pieni kaivanto ja merkitse tulevan kylpyammeen ääriviivat. On huomattava, että sekä ulkoiset että sisäiset seinät.

Lohkareiden oja

Tällainen säätiö on erittäin luotettava ja kestää jopa melko raskas rakenne. Kylpy, jossa ei ole pohjaa, vaan kivi-pohja voidaan jopa taittaa lokista. Luotettavuus ja kyky kestää painovoimaa on täysin verrattavissa tähän säätiöön.

Macadamin tyyny

Tällainen pohja sopii vain tasaiselle pinnalle. Jos paikka, jossa aiot laittaa kylpyamme, on tietty kaltevuus maaperä, sinun on tehtävä sarakkeita.

 1. Kaivaa matala (enintään 50 senttimetrin) kuoppa tulevan kylpyammeen alapuolella. Sen pohjan on oltava tasainen, samansuuntainen pääpinnan kanssa.
 2. Täytä kuoppa rauniolla.
 3. Aseta vedeneristyskerros päälle.

Kylpyammeen ominaisuudet

Muista, että säätiö tarvitsee tarkasti kestämään rakennuksen raskaan painon. Ei ole väliä kuinka hyvin säätiösi sait, se ei ole vielä perusta. Ja se ei kestä kovin suuria kuormia. Siksi itse kylpy, jonka sinun tulee rakentaa, pitäisi olla kevyempi kuin sen "perustavanlaatuiset" vastapuolet.

Seinät ovat parhaiten puusta tai muovista, raskas puutavara ei ole kovin sopiva, mutta jos ne ovat kevyitä eikä liian paksuja, voit käyttää niitä.

Kuinka nostaa kylpyamme

Mitä jos sinulla on jo sauna paikan päällä, mutta haluat nostaa sen. Esimerkiksi siitä syystä, että huomaat, kuinka seinät liikkuvat alhaalta. Kuinka korottaa kylpyamme ilman säätiötä? Se ei ole niin vaikeaa kuin saattaa vaikuttaa. Tarvitset tunkki (sinulla on yksi, mutta se on helpompaa muutamalla), rekvisiitta ja työt, joihin kylpy olisi asennettava. Joten miten tämä tehdään?

Aseta jakki altaan toiseen kulmaan ja nosta sitä varovasti. Ei liikaa, viisi senttiä kerralla olisi tarpeeksi. Aseta tiukka alusta. Siirry seuraavaan kulmaan ja toista sama. Joten, pohja seinien alle istutetaan, nyt voit siirtyä rekvisiitta. Se on kaikki sama: nosta kulmat hieman, laita tuki yksitellen, irrota pistoke. Jos sinulla on useita pistokkeita kerralla (neljä on parempaa), kaikki voidaan tehdä paljon helpommin: asennat nostot heti kaikissa kulmissa, nosta ne samanaikaisesti ja aseta tukee. Joten voit nostaa kylpy ei ole viisi senttiä kerrallaan, mutta hieman enemmän. Lisäksi, koska kunkin yksittäisen liittimen kuormitus on pienempi, mikä tarkoittaa sitä, että on vähemmän riskiä siitä, että jokin menee pieleen.

Jos rakennuksen kruunu näyttää epäluotettavalta ja tuntuu siltä, ​​että se voi rikkoa, noudata yllä olevia ohjeita ei ole välttämätöntä, koska se on vaarallista ja on täynnä vahinkoa, puhumattakaan kylpyrakenteen vaaroista.

Ostaa valmiin kylpyamme

Jos et ole varma, että voit rakentaa kylpyamme itse, voit aina ostaa valmiin vaihtoehdon. Sitten pohja on tehtävä edellä kuvatulla tavalla. Teknologia ei muutu. Sinun tarvitsee vain keskittyä valmiin kylpyammeen kokoon, älä unohda täsmentää niitä oikein ja useita kertoja. Yleensä, vaikka haluat ostaa niin sanottua "liikkuvaa" kylpyta pyörillä, säätiö ei vahingoita häntä.

On aina parempi, että rakennus, jopa liikkuva, on vaakasuora, ilman vääristymiä. Varsinkin jos et koskaan kuljeta hankittua kylpyamme minne tahansa. Rakennuksen paino aiheuttaa sen edelleen kaatumisen. Vääristymät aiheuttavat haittaa kylpyammeen toiminnalle, joten vankka perusta on hyvä tie. Ainoa asia, kun ostaa mobiili kylpy huolehtia vedenpitävyys voi olla hieman pienempi. Hän silti nousee maan yläpuolelle.

Joten, jos et pelkää vaikeuksia, hallitse kekseliäisyyttä ja jotain teknistä mielikuvitusta, ei ole vaikeaa rakentaa kylpyläsi kesämökillesi. Tärkeintä on muistaa, että jos jotain ei tee töitä, katkaise ja pyydä kokeneemmilta ystäviltä ja tuttavilta neuvoja. Myös päteviä neuvoja voi usein saada mistä tahansa rakennustyömaasta. Tietenkin tämä on hyvin erityinen ilo - kylpeä omassa kädessäsi rakennettuun kylpyyn, joten kaikki vaikeudet päästäkseen tähän tavoitteeseen ovat todella sen arvoisia.

Kuinka rakentaa kylpy ilman pohjaa

Rakennuksen rakentaminen alkaa säätiön asennuksella. Tästä huolimatta on monia tapauksia, joissa rakentamisen tekniikka poistaa tarpeen rakentaa tällainen rakenne. Tämä koskee rakenteita, joilla on pieni paino.

Näkyvä esimerkki tästä on ilman perustetta, jonka koko on pienikokoinen.

Jos haluat rakentaa ilman omia käsiä ilman säätiötä, sinulla on oltava tietyt rakennus- ja asennustyön taidot ja tietävät tämän prosessin yhteydessä useita hienouksia.

Miksi ihmiset rakentavat rakennuksia ilman säätiötä

On monia syitä siihen, miksi ilman pohjaa perustana oleva kylpy on ihanteellinen ratkaisu. Yleisimpiä näistä ovat seuraavat neljä:

 • Säätiön asettaminen - se on melko kallis tapahtuma. Asennusprosessi vie paljon aikaa ja rahaa. Keskimäärin 25 prosenttia rakennuksesta käytetyn kokonaismäärän budjetista käytetään säätiön perustamiseen.
 • Oikeudellisesta näkökulmasta rakennukset, joilla ei ole säätiötä, katsotaan tavalliseksi varastoksi tai varastoksi. Tämän vuoksi rakentamisen koordinointia sääntelyviranomaisten kanssa ei ole tarpeen.
 • Säätiön rakentamisella ei useinkaan ole tarpeeksi aikaa, mikä on välttämätöntä paitsi asennustyön suorittamiseksi myös luonnoksen tekemiseksi.
 • Yleisin syy rakenteen rakentamiseen ilman säätiötä on ostaa valmiin rakenteen. Samanlaisia ​​muutostaloja voi saada missä tahansa kaupungissa.

Tietenkin tällainen kylpy on huomattavasti huonompi kuin rakenteet, joiden käyttöikä ja muut ominaisuudet ovat perustana. Mutta tämä ei ole ongelma. Voit laittaa kylpyamme säätiölle myöhemmin, kun on rahaa ja vapaa-aikaa.

Perusvaatimukset perustettaville rakenteille

Ehkä tämän artikkelin tärkein kysymys on "Kuinka rakentaa kylpy ilman säätiötä?". On ymmärrettävä, että tällaiset rakenteet eivät merkitse täydellistä perustan puutetta. Heillä on säätiö, mutta muutettu. Mikä tahansa rakenne, jossa ei ole perustusta, upotetaan epätasaisesti maahan.

On tärkeää ymmärtää, että rakennuksen rakentaminen ilman säätiötä ei ole sallittu kaikissa paikoissa. Siksi aluksi kannattaa varmistaa, että sivustossa on kiinteää maaperää. Ihanteellinen ratkaisu voi olla vuoristoisen maaston luontainen kivinen maaperä. Jos maa on hiekkainen, rakennuksen on oltava pohjaan.

Tärkeä asia on vaatimus rakenteille, joilla ei ole säätiötä. Valtion sääntelyviranomaisten kysymysten välttämiseksi sinun on noudatettava useita sääntöjä rakentamisen aikana:

 • Rakenteen paino ei saa ylittää 4000 kiloa.
 • Kokonaispinta-ala on enintään 30 neliömetriä. Mittaus olisi tehtävä ulomman kehälaitteen kohdalla.
 • Kylpy tulee olla 1 kerros. Toisen kerroksen asentaminen ei vain houkuttele sääntelyviranomaisten huomiota vaan myös lisää merkittävästi kuormitusta pohjassa.
 • Rakennuksen on oltava kokoontaitettava, ainakin ehdollisesti. Tietenkään kukaan ei yritä purkaa kylpyläsi, mutta sinun on muistettava, että lain mukaan tällainen mahdollisuus on oltava läsnä.

Jos et pysty noudattamaan kaikkia edellä mainittuja vaatimuksia, rakenne on rekisteröitävä vastaavasti. Tässä tilanteessa paras vaihtoehto olisi laittaa kylpyamme pohjaan.

Menetelmä saven rungon asentamiseksi

Säätiön järjestelyä koskevat valmistelutyöt on aloitettava merkinnällä. Kun mittaukset on tehty ja kehyksen rajat on ilmoitettu, sen on edettävä järjestelyyn. Samanlaisia ​​toimintoja suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Ensimmäinen vaihe on kaivata kaivoa. Sen syvyys vaihtelee 20 - 40 senttimetriä. Kaivon pohjan tulee olla tasainen, joten kun työskentelet, sinun on käytettävä mittauslaitteita.
 • Seuraavaksi sinun on tehtävä muotti. Näitä tarkoituksia varten voit käyttää levyt, joiden paksuus on 25-50 millimetriä (sitä voidaan käyttää, mutta hyvässä kunnossa).
 • Perusasennuksen seuraava vaihe on täyttää kuoppa savealla. Hänen tulee varastoida tulevaa käyttöä varten, koska tarvitaan vähintään 30 senttimetrin kerros. Haudan täyttäminen savella tulee tehdä vaiheittain - noin 10 senttiä päivässä. Se on painettava huolellisesti. Näihin tarkoituksiin voit käyttää erityistä laitetta tai tavallista hakatut loki.
 • Välittömästi ennen rakennuksen yläpuolisen osan asennusta on tehtävä vesitiiviit toimenpiteet. Parasta kaikesta, katemateriaali ja laajennettu savi sopivat näihin tarkoituksiin. Voit käyttää erityisiä vedenpitäviä materiaaleja, mutta niiden kustannukset ovat paljon korkeammat.

Kylvyn rakentaminen ilman säätiötä on edullista (taloudellisesta näkökulmasta) paikoissa, joissa savi on vapaasti käytettävissä. Muutoin asennus ilman säätiötä voi olla paljon kalliimpaa. Tällaisessa tilanteessa on parempi aluksi rakentaa rakennusta säätiöön.

Raudan ja hiekan pohjan asennus

Pohjan kiinnitysmenetelmää voidaan hieman muuttaa. Usein hiekkaa ja murskattua kiveä käytetään tällaisiin tarkoituksiin. Vastaava vaihtoehto sopii täydellisesti chernozem-alueille. Hiekka ja rauniot ovat rakennuksen kestävämpi ja vakaa perusta. Jotta hiekkaan ja raunioihin perustuisi, sinun on toimittava seuraavien suositusten mukaisesti:

 • Kaivaa kaivo, jonka syvyys on vähintään 80-100 senttimetriä. On ymmärrettävä, että tämä on työläs prosessi, se voi kestää paljon aikaa ja vaivaa.
 • Viemärijärjestelmät. Niiden tehokas työ on syvempi kuin pohjan asennukseen tarkoitetun kaivon syvyys.
 • Pohja peitetään hiekalla, ja sitten asetetaan kerros ryöstöä. Näihin tarkoituksiin ihanteellisia rakennusmateriaaleja keskimmäisen jakeen.
 • Täytä kaivannon salaojitus. On mahdollista varustaa ojia kuivauskaivojen tyypin mukaan vuorotellen kerrosttamalla kerrostumia ja hiekkaa.
 • Perusasennuksen viimeinen vaihe koostuu vedeneristyskohteiden toteuttamisesta. Näihin tarkoituksiin voit käyttää mitä tahansa sopivaa vedenpitävää materiaalia.

Samalla pohjalla varustettu kylpy kestää kauemmin. Tämä johtuu siitä, että raunioiden pohja kestää suurta kuormitusta.

Kylpyammeen asennus

Jos haluat nopeasti saada kylvyn sivustolla, tilaa se myymälästä, joka on erikoistunut vaihto-talojen myyntiin. Näin ollen perusasennuksen alkamisajankohdasta hikoilun ensimmäiseen vierailuun asti maksimiviikko kuluu. Toimittajat itse panivat sen valmiiksi valmistettuun maahan. Sinun on vain sytytettävä liesi.

Jos haluat uida omalla kädelläsi, laita sitten varovasti levy, jonka poikkipinta on vähintään 5 senttimetriä, lämpöä eristävä ja vedenpitävä materiaali. Sinun ei pitäisi yrittää rakentaa kylpyjä kilpeä. Se on huonosti eristetty ja kaikki lämpö menee ulos.

Sitä ei saa käyttää kovien materiaalien rakentamiseen, koska sallittu paino ylittyy ja rakennettu esine on purettava.

Liikkuva kylpyamme

Huomattavia suosittuja ovat pyörillä liikkuvat kylpyammeet. Niitä voidaan siirtää mihin tahansa paikkaan, johon on sisäänkäynti.

Usein kylvyt ovat vanhoja linja-autoja ja kuorma-autoja. Haarojen haitta pyörillä on pieni alue. Heillä on kuitenkin höyryhuone ja odotushuone.

Jos päätät maksaa kuorma-auton tai väylän uudestaan ​​kylvyssä, sinun on ensin huolehdittava hyvästä vedeneristyksestä ja eristyksestä. Tämä on tärkeintä.

Tällaisen kylvyn pääasiallinen etu on sen liikkuvuus. Halutessasi voit ottaa sen mukanasi, lähteä luontoon ja sijoittaa säiliön rannalle.

Tietenkin pyörillä varustettu kylpylä voi tilata tuotannostaan ​​erikoistuneilta yrityksiltä. Tällaisia ​​järjestöjä on melko vähän. Kylpyammeiden valmistuksessa yritysasiantuntijat ottavat huomioon kaikki asiakkaiden toiveet.

Ei ole vaikeaa rakentaa kylpyamme ilman säätiötä, mutta käyttöikä on merkittävästi huonompi kuin perinteinen rakenne. Siksi sinun on pidettävä ajan mittaan säätiön asennusta.

Se voidaan varustaa suoraan kylvyn alla, nostamalla rakennetta liittimiin, asettamalla paalut tai siirtämällä se toiseen, jo valmiiksi varattuun paikkaan. Toinen menetelmä edellyttää osittaista analyysiä kylvystä tai nostolaitteiden vetovoimasta. Jos aiot tulevaisuudessa järjestää kylpyamme pohjaan, sen asentamisen vaiheessa sinun on otettava huomioon suluiden asennus. Tämä helpottaa rakenteen siirtämistä uuteen paikkaan.

Miksi tarvitsemme kylpyamme ilman perustetta

Vaikka on tunnettua, että jokainen rakenne edellyttää säätiön rakentamista, silloin on tapauksia, joissa esineitä ei rakenneta ilman sitä. Ensinnäkin tämä pätee kevyisiin rakenteisiin, kuten kylpyyn, pienellä massalla ja rajoitetulla alueella, ei enempää kuin 30 m².

Ennen kuin päätät rakentaa kylpyamme ilman säätiötä, kannattaa viitata esi-isien kokemukseen ja kertyneeseen tietoon. Eläviä esimerkkejä tällaisesta rakenteesta löytyy useimmilta maapallon eläimiltä.

Erittäin pieni kylpyamme.

Milloin rakentaa ilman perusta

Erittäin taloudellinen kylpyamme.

On useita syitä siihen, että joskus järkevää toteuttaa rakentaminen ilman säätiön käyttöä:

 • halvempi hanke tai rakennuskustannusten alentaminen;
 • maaperän ominaispiirteet, jotka mahdollistavat rakentaa pieniä rakennuksia ilman säätiötä, koska niiden laitteisto vaatii suuria materiaalikustannuksia ja on erittäin aikaa vievää, eloisa esimerkki on kivirakentaminen.

Kiinnitä huomiota! Tärkein syy siihen, että monet puutarhurit kääntävät huomionsa rakentamiskeinoihin, joilla ei ole säätiöitä heidän sivuillaan, on ongelmana niiden rekisteröinnissä ja lupien saannissa eri tarkastuksissa.

Yksi tavallinen tapa on rakentaa rakennus, joka kuuluu väliaikaisen luokkaan tai on pieni arkkitehtoninen muoto (MAF). Vaihtoehtoisesti voit laatia asiakirjoja, jotka on tarkoitettu ostoon ja toimitukseen tontille MAFA - matkapuhelin tai mobiili kylpyamme.

Tällöin kohde on virallisesti sivustolla tilapäisesti, eli milloin tahansa hypoteettisesti, se voidaan siirtää uudelleen, mutta samanaikaisesti sen "pysäköinnin" aika ei ole rajoitettu.

Minkälainen tapa järjestää kylpylä hänen kesämökkiään tai maatilaansa valita, jokainen omistaja päättää itsenäisesti, jota ohjaavat ensisijaisesti seuraavat edellytykset:

 • alueen tai sen osan koko, joka voidaan ottaa kylpykompleksin laitteen alle;
 • rakennuksen taloudellinen puoli;
 • perheen tarpeet tai suunniteltu ihmisten lukumäärä, jotka voivat osallistua kylpyyn samanaikaisesti, sekä monia muita aiheita, jotka liittyvät jokaiseen yksittäistapaukseen.

Kolme tapaa ilman kylvyn laitetta

Ilman säätiötä voit rakentaa erilaisia ​​kylpytyyppejä.

MAFamin mukaan rakennukset:

 1. Pienellä painolla, joka sallii niiden asentamisen tavalliselle pinnalle:
 • suoraan maahan;
 • betonilaatalla, asfaltilla tai betonilla;
 1. Lisäksi MAF voidaan osoittaa vain sellaisille rakennuksille, jotka ovat:
 • mobiili, ilman suljettuja huoneita, jotka on tarkoitettu ihmisten tilapäiseen oleskeluun;
 • pysähtyneenä, suljetussa huoneessa, joka mahdollistaa tilapäisen oleskelun ihmisissä:
 • korkeintaan yksi kerros;
 • ulkokehällä mitattu pinta-ala ei ylitä 30 m²;
 • tällaisten rakenteiden on oltava kokoontaitettavissa.

Kiinnitä huomiota! On olemassa joitain lainsäädännöllisiä porsaanreikiä, joiden avulla voit suorittaa matalan pinnan.

Käytännön toteutus

Miten rakentaa seinää ilman säätiötä.

Teoriassa tällaisia ​​rakennuksia voidaan kutsua eri tavoin, esimerkiksi kioski, varikko jne. - se on itse asiassa merkityksetön. Tällaisia ​​rakenteita on jopa mahdollista asentaa perävaunun tai muun ajoneuvon akseliväliin tai käyttää puutavaraa kuljetettaessa vetureita (myös selvittää, onko mahdollista rakentaa talon, jossa on kylpyamme yhden katon alla).

Jos käytetään matalaa pohjaa, on mahdollista järjestää viemäröinti haudasta, sorauksesta tai muusta kalliosta kylpyammeen ympäröimässä kaivannossa. Lisäksi ylhäältä voidaan järjestää hiekan tyyny, ja kerrosten välille suositellaan geotekstiilin kerrosta. Ja tällä perusteella antaa tulevaisuuden rakenteen kruunu, tai vaihtoehtoisesti valmis tai valmiiksi rakennettu rakennushaute-MAF.

Tällöin havaitaan tärkein edellytys: tosiasiallinen rakenne on kentällä eikä ole perustekijää. Tästä syystä on mahdotonta määritellä tällainen kylpy päärakennelmiksi, joten sen rakentamista varten ei tarvita lupaa.

Tällöin rakenteen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 1. on matala perustus tai ei lainkaan;
 • on helppo purkaa;
 • ja tietenkin tällainen rakenne olisi kutsuttava rakennusosaston, varaston jne. asiakirjoihin, mutta ei kylpyon;
 1. tilapäiset rakennukset, vaikka ne vaativat laillistamista, mutta vaatimukset ovat hyvin uskollisia ja jos kylpy täyttää edellä mainitut vaatimukset, ei ole ongelmia.

Dachaan hankitut ja asennettu mobiili- tai mobiilihauteet eivät aiheuta ongelmia rekisteröintiin (tämä ei edellytä, sopimus, jonka perusteella osto / myynti ja jakelu suoritetaan) tai valvontalaitosten vaateet riitä.

Kuinka järjestää kylpyamme paikan päällä ilman säätiötä

Matkustamon kylpyhuonetarvikkeet.

Matkustamoihin, jotka asennetaan usein alustalle, joka muuttuu myös liikkuvaksi rakenteeksi, on tullut erityisen suosittuja ja yleisiä kesän asukkaiden keskuudessa.

Tällaisia ​​rakenteita monissa kokoonpanoissa ja laajalla valikoimalla tarjoavat monet yritykset, jotka eivät ainoastaan ​​rakenna kylpyamme nykyisten projektiensa mukaisesti, vaan myös huomioivat asiakkaan kaikki toiveet. Myös tällaiset rakenteet ovat kykeneviä tekemään omilla käsillänne ja monilla kesän asukkailla.

Vaikka tällaisten kylpyammeiden koko on hyvin rajoitettu, mutta laitteessa on odotushuone ja höyrysauna, voidaan myös järjestää suihkuhuone, joka kuitenkin säästöjen ansiosta yhdistyy usein odotustilaan.

Lisäksi voit hoitaa lepoaikoja. Jos aiot käyttää tällaista kylpyta kesällä, sinun pitäisi tehdä kevyt saranoitu rakenne tai laittaa joukko pöytiä ja penkkejä lähellä kylpyamme. Itse asiassa, varsinkin kylpyyn itämainen tyyli, siellä on erittäin mukava amme täynnä kylmää vettä kontrastin kylpyjä.

Liikkuvaa kylpyhuonetta voidaan valmistaa eri tyypeillä ja muodoilla, mutta tavallisimpia materiaaleja ovat erilaiset puutavarat, mukaan lukien pyöristetyn lokin simulointi, lohkotalo jne.

Mikä sisältyy perusvarusteiden liikkuviin kylpyihin

Ulkonäkö ja sisustus liikkuvassa kylpyssä.

Valmistusyhtiön toimittama kylpy-paikka toimitetaan koekäytössä, yleensä valmistajayritys, mutta lisäkorvaus on joissakin tapauksissa erittäin kätevä käyttää nosturin manipulaattorin palveluita. Asennus tehdään pohjalla tai tavanomaisilla lohkoilla, joskus jopa puisia elementtejä käytetään, jotka usein sisältyvät peruspakkaukseen.

Luonnollisesti kaikki ikkunat ja ovet ovat käytettävissä, panoraamakuulutus näyttää erittäin vaikuttavalta, mutta sitä voidaan kuitenkin peittää. Kaikki seinät ja katto on peitetty takalevyllä, puhtaalla lattialla on tarvittavat laitteet ja kalusteet.

Mukana on myös uuni, joka asennetaan usein kylpyyn ulkopuolella. Katolla on suuri erilainen toteutus, joten ympäröivään maisemaan ei ole vaikea sopia orgaanisesti.

Kaikki tyhjennysaukot ja tuuletusaukot ovat saatavilla ja ovat saatavilla tässä kylvyssä. Sähköjohdotuspaikka tai se voidaan jo asentaa kaikkien valaisimien, pistorasioiden, suojajärjestelmien jne. Kanssa.

Laitteen kylvyn vetovoima ilman perustusta

Matkaviestimen laitteen edut maan tai maatilan paikkakunnalla ovat ilmeisiä. Sen lisäksi, että hinta, joka mahdollistaa täydellisen rakenteen, on erittäin edullinen ja hyvin perinteisen kylpytynnyrin alapuolella, sen laite ei vaadi kauan aikaa.

Tilatessasi kylpyta unelmiesi tekemiseen sivustossasi voi kestää päivästä toiseen tai viikkoon.

Niiden hankinta on mahdollista puulämmitteillä tai sähköllä toimivilla uuneilla, ne lämpenevät paljon nopeammin, mikä tekee niistä erittäin taloudellisen. Useimmissa malleissa on useita vaihtoehtoja liittämiseen sivustoihin, lähinnä vesijohtoverkkoon ja sähköön.

Matkapuheluita erotetaan erittäin luotettavasti, niiden käyttö on täysin turvallista, mutta tietenkin, jos käyttöohjeita noudatetaan tiukasti.

Mobile bath ja sen tärkeimmät erot mobiiliversiosta

Kuva-amme tynnyrin muodossa.

Matkustamoalueilla on ehdollinen liikkuvuus. Siksi silloin, kun on tarvetta kylvystä, joka voidaan helposti ja yksinkertaisesti kuljettaa, sinun on kiinnitettävä huomiota niiden pysyvän laitteen vaihtoihin autoon tai muuhun itsekäyttöiseen alustaan ​​tai perävaunuun.

Sisällön ja muotoilun suhteen ne voivat vaihdella merkittävästi keskenään, niiden koko on rajoitettu, mutta joka tapauksessa se on täysipainoinen sauna, joka on erittäin käytännöllinen retkille, leirintäalueille ja muille matkailutiloille.

Voit jopa harkita matkapuhelinkeskuksia kaupallisena kohteena, mutta koska asiaankuuluvien palveluiden tarjoamista ei säännellä laissa ja tällaisen liiketoiminnan aloittaminen on hyvin monimutkaista eikä laajalle levinnyt, harvinaiset tarjoukset, joita voidaan löytää, eivät todennäköisesti ole täysin laillisia..

Voit rakentaa tai tilata melkein minkä tahansa muotoisen mobiilihyllyn, mutta sen koossa on vielä tiettyjä rajoituksia. Tällaiset tynnyrissä valmistetut kylpylät ovat erittäin suosittuja, ja ne voidaan laittaa pohjaan ja sivulle.

Esikaupunkialueella tämä lomake on hyvin orgaaninen eikä vie paljon tilaa, mutta sisätiloissa on vain vähän tilaa, mutta perheelle tai pienelle yritykselle on tarpeeksi tilaa kaikille.

Varoitus! Säännöllistä kuljetusta varten ne eivät ole varsin sopivia vaihtoehtoja, ja niitä käytetään pääasiassa pysyvästi, ja niiden asennusta varten voit laatia erityinen alusta tai laittaa se maahan, puuhun tai lokiin haudattuihin puupaloihin.

johtopäätös

Huolimatta siitä, että tällaisiin kylpyihin kiinnitettyjen matkapuhelinten nimi ei eroa suuresti liikkuvuudessa, ja ne on tarkoitettu useimmiten kiinteään käyttöön. Usein heidän laitteistonsa riippuu mallista, ja valmistaja myös määrittelee (selvitä täältä, mikä on kylvyn perustan syvyys).

Mutta hyvin usein on olemassa mahdollisuus täydentää tai parannettua konfiguraatiota asiakkaan toiveiden mukaan. Tämän artikkelin videosta saat lisätietoja aiheesta.

Yleiskatsaus teknologiarakentamiseen ilman säätiötä

Millaiset rakennukset eivät näe tänään. Se voi olla monikerroksisia kerrostaloja, jotka ovat tulvinneet kaupungin kaduilla, mutta se voi olla myös pieni yksityinen talo epätavallisessa arkkitehtuuriratkaisussa sekä muissa kaupallisissa rakennuksissa ja rakenteissa. Lue, miten voit luoda säätiön kasvihuoneeseen tällä sivulla.

Kuvassa näkyy kylpy kaivosperustaan
Lähes jokainen rakennus on pystytetty esivalmistettuun tukikohtaan. Nyt rakentajat käyttävät erityyppistä perustusta jokaisen talon tai rakennetyypin suhteen, koska alustan kantavuus on erilainen. Mutta sattuu myös, että jotkut rakennukset on pystytetty ilman säätiötä. Tätä menetelmää voidaan käyttää vain kiinteillä maaperillä, koska maaperän hillintäkyky on erittäin tärkeä.

Rakennusten tyypit ilman säätiötä

Tällä hetkellä voit rakentaa rakennuksen kokonaan ilman mitään perusta, mutta tämä on tehtävä kaikkien rakennusmääräysten mukaisesti. Nyt suosituimpia ovat seuraavat rakennustyypit, joilla ei ole perusta:

 • taloa, jossa ei ole perustusta, voidaan asentaa vain kiinteälle maalle. Pääasia on, että säätiö on sijoitettava kaikkien rakennusten tukiseinien ja tukirakenteiden alle;
 • kylpy ilman pohjaa on erittäin kätevä tapa rakentaa tällaista rakennusta, koska tällainen rakenne muuttuu liikkuvaksi ja voi liikkua vapaasti mihin tahansa paikkaan;
 • liesi ilman pohjaa sekä kylpy on kätevä ja yksinkertainen laite;
 • autotalli, jossa ei ole pohjaa, on asennettava kosteutta kestävään maahan, koska rakenne on erittäin laaja ja raskas. Useimmissa tapauksissa tällaiset rakenteet ovat kokonaan rautaa;
 • takka ilman säätiötä on melko yksinkertainen rakenne, joka ei vaadi lisätietoa rakentamisesta;
 • polykarbonaatti kasvihuone ilman pohjaa on kevyt rakenne, joka voi olla joko esivalmistettu tai asennettu kerran;
 • perustuslaki, joka ei ole säätiö, on sellainen rakennustyyppi, joka ei vaadi perustusta, koska usein he käyttävät vain menetelmää, jolla luodaan betonipyörä ja ei enää;
 • aidat, joilla ei ole säätiötä - tämä on rakenne, joka on sijoitettava 1/3: ksi maaperään, vain, kun säätiö katoaa;

Rakenteen, jolla ei ole syytä, on oltava kestävä ja täytettävä rakennuskoodit, muuten rakennus ei kestä pitkään aikaan.

Säätiö ilman muottirakennetta

Rakennuksen perustaminen levittää puutavaraa. Muotti on raudasta, muovista tai puusta valmistettu rakenne, jota käytetään pohjan muodostamiseen. Sitten muotti suljettiin useimmissa tapauksissa.
Mutta tänään voimme rakentaa perustan rakenteelle ja ilman muottirakennetta.

Näyttävä esimerkki voisi olla liuska-säätiö ilman muottirakennetta. Asiantuntijat sanovat, että siinä tapauksessa, että tarkoituksena on asettaa matalalle syvyystyyppiselle nauhatyypille perustus, laatoitus voidaan laiminlyödä ja pohja on kaadettava maaperän kaivantoon. Juuri tästä on tarpeen ottaa huomioon yksi asia - tällaiselle säätiölle ei ole mitään tarvetta luoda konkreettista alustaa säätiölle. Tämäntyyppinen työ on siten myös edullinen. Lue teknologiasta aidan perustamisen rakentamiseksi täältä: http://fundamentgid.ru/osobennosti-ustrojstva/obekty/instrukciya-kak-sdelat-fundament-pod-zabor.html

Erityiset säätiöt

Kuvaaja on kaistaleen pohja
Kuten aiemmin mainittiin, nykyään on monenlaisia ​​syitä erilaisiin rakennuksiin. Mutta tavallisen: nauhan, monoliittisen, vahvistetun betonin, paalun jne. Lisäksi on olemassa useita muita säätiöitä, kuten "ilman", eli sellaisia ​​perustuksia, jotka suoritetaan erityisohjelman mukaisesti:

 • perustus ilman vahvistusta - tällaiset perusteet asetetaan käytettäessä raunioita ja jo kaadettuja betonirakenteita;
 • perusta ilman syventämistä - pystytetty käyttäen muottirakennetta. Suunnittelu sijoitetaan riittävän kaukana maasta. On välttämätöntä, että koko viiva on sinetöity;
 • säätiö, jossa ei ole kellaria - se on melko usein pystytetty eikä edellytä syvästi haudatun kaivannon luomista;
 • pohja ilman betonia - tällaista perustusta pystytetään vain silloin, kun rakenne ei ole raskas, ts. ei ole vakavaa kuormitusta pohjaan;
 • perustus ilman raunioita - usein asetettu kiinteään maahan, murskattu kivi antaa erityisen vahvuuden, mutta sen läsnäolo ei ole välttämätöntä;
 • perustus ilman tyynyä on usein pystytetty, tyyny on pystytetty, kun suuri kuorma tehdään säätiöön, muuten se ei ole niin;
 • säätiö, jossa ei ole jalusta, sekä perustus ilman kellarista, on rakenne, joka ei vaadi ylimääräisiä materiaaleja lisälaakeripintojen luomiseksi;

Kuinka rakentaa talon ilman säätiötä?

Mistä aloittaa talon rakentaminen ilman säätiötä? Ensinnäkin on ymmärrettävä, että mitään irralliselle maaperälle ei voida rakentaa. Siksi sinun on esivoitettava maata, ts. luo tiheä painettu kerros.
Pallosäätiön perustus edellyttää, että nämä elementit asetetaan maahan 1/3. Tämä on erittäin tärkeää, koska muuten talo on tärisevää. Lue lisää tämän sivun kylpyammeen perustuksen rakentamisominaisuuksista.

Mitä puutalolle, jossa ei ole perustusta, tällainen rakenne on useimmiten sijoitettu rautarakenteisiin ja nostettu riittävän pinnalta.

Tällaisessa rakenteessa on tärkeää, että huoneen lattian eristys on korkealaatuista.

Kuinka rakentaa autotalli ilman säätiötä?

On mahdollista rakentaa autotalli ilman pohjaa suurista elementeistä - lohkoista ja simpukankuoria. Ensin on tarpeen painaa pintaa, jolle rakennus on. Miten rakentaa säätiön autotallille, lue tältä sivulta.

Kuinka rakentaa kylpy ilman säätiötä?

Kylvyn rakentaminen ilman perustusta edellyttää vain, että huone perustuu runkorakenteeseen, ts. Sen erektioon on valmistettu metalli- tai puukehys. Muussa tapauksessa jopa kokematon rakennusmestari voi rakentaa kylpyamme kehysmenetelmää käytettäessä, tärkein asia on saada rakennus kunnolla vesistöön ja lämpöeristetty.

video

Katso videovinkkejä säätiön rakentamatta ilman rakennusta:

Tietenkin rakennuksen rakentaminen ilman säätiötä säästää rahaa, mutta ennen kuin valitset tämän talonrakennusmenetelmän, sinun täytyy miettiä, kuinka kauan rakennus rakennetaan ja millaisen rakennuksen se on.

Kuinka rakentaa kylpy ilman pohjaa

Kylpy ilman perustetta

Kylpy on ei-asuinalue, mutta se vaatii erikoistaitoja rakentamiseen ja tietenkin varoihin. Ja vaikka sitä todennäköisesti käytetään harvemmin (esimerkiksi kerran viikossa), sen pitäisi täyttää perusvaatimukset.

Entä jos kylvyn rakentaminen ei ole erityisen halukas asettamaan omaisuutta, mutta se ei vaikuta rakentamisen laatuun? On olemassa tie ulos, koska huomattava määrä rahaa voidaan todella säästää asettamatta syvää konkreettista perustetta.

Ja vaikka rakenne todella joutuu kuormille, ne eivät ole niin suuria, että ne aiheuttavat konkreettista työtä. Jätteen tyyny voidaan hallita.

Säätiö ilman konkreettisia

Murskattu tyyny voi olla tulevaisuus kylpy luotettava säätiö. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tällainen pohja sopii vain tasaiselle vaakasuoralle pinnalle. Jos rakennustyömaalla on kaltevuus, on tarpeen laittaa pieniä sarakkeita.

Mitkä ovat sora-tyynyn edut?

 • Pintaveden poisto;
 • Veden siirto ensimmäisestä kruunupalkasta;
 • Vähentynyt maaperän kallistuminen;
 • Rakennuksen pohjan siirtymisen estäminen;
 • Ei tarvita konkreettista työtä;
 • Kustannussäästöt.

Mitä tiili taistelu, sen käyttö on edelleen toivottavaa. Se ei ole yhtä kestävä kuin rauniot. Tiilipituudet voivat kerääntyä ajan myötä. Pakkasen ja veden vaikutuksesta tiilitaistelu murenee. Siksi on parempi käyttää roskaa, se on luotettavampi. Se voidaan turvallisesti käyttää vuodevaatteiden valmistukseen. Tällainen tyyny on hyvä korvike konkreettiselle säätiölle.

Käyttämällä betonittomia vuoteita on tärkeää muistaa, että ensimmäinen kruunupalkka altistuu korkealle kosteudelle. Siksi se on jaettava ja suojattava sen vuoksi mätää.

Tällaisella "säätiöllä" on hyvä kantavuus. Hän kykenee kestämään kuorman.

Perusta kylvyssä maahan kaltevalla rintamalla

Jos kylvyn rakentamispaikalla on kaltevuus, sitten sora-tyynyllä on tarpeen asentaa tasoituspylväät. Rakennuksen pohja on kiinnitetty niihin.

Ennen tällaisen säätiön rakentamista on tärkeää määrittää maaperä, sen lujuus ja ottaa huomioon mahdollinen sakkaus. Tämä pätee erityisesti silloin, kun pohjavettä on lähellä pintaa. Jos maa on hiljainen, se koostuu hienosta hiekasta tai turpeesta, on mahdotonta rakentaa kylpyamme siihen.

Pilarin ja nauhan perustukset

Jos aiot rakentaa runko- tai tiilikylpyä, on huomattava, että nauhan perustus sopii paremmin sille. Kylvyssä pylväspohja on rakennettu palkista tai lokerosta.

Pilarin pohja on tehty betonista tai tiilipylväistä. Ne asennetaan kylvyn kulmiin sekä paikkoihin, joissa seinät leikkaavat. Pilarien on oltava ehdottomasti pystysuoria. Kivi- ja tiilipylväiden koko on 51x51 cm. Pilarien välissä on tiiliseinät.

Nauhatalusta on jatkuva kaistale, joka kaadetaan betoni- tai vaahtosekoituksella. Ensin kaivaa kaivo, joka on peitetty hiekalla, kostutetulla ja kyllästyneellä. Sitten tulee kerros ryöstöä, täynnä laasti, ja sitten hiekkaa uudelleen. Ja niin monta kertaa. Tämä pohja on 1 metrin syvyydessä tai enemmän. Lopussa on asennettu laasti, joka on täytetty laastilla varustetulla muotti- ja lujitushihnalla.

Höyrysulku putosi ruberoid. Tällaisen säätiön suojaamiseksi sateelta tai lumelta, kalteva sokea alue on valmistettu savi-, hiekka- ja raunioiden seoksesta. Hyvä kuivatus ja viemärijärjestelmä on myös erittäin tärkeä tässä.

Kuten voit nähdä, käyttämällä tällaisia ​​taloudellisia menetelmiä, voit vähentää huomattavasti kustannuksia rakentaa kylpy, mutta ei menetä mitään rakennetta.

Kuinka rakentaa kylpyamme säätiöstä kattoon

Oman kylvyn rakentaminen on harjoitus, johon sinun on lähestyttävä täysipainoisesti. Kuten käytännössä käy ilmi, useimmiten kylpytuotteiden valmistuksessa käytetään puuta, joten voit tehdä ympäristöystävällisestä, luotettavasta ja kestävästä rakennuksesta. Tässä artikkelissa keskustellaan siitä, miten oikein rakennetaan kylpyamme baarista.

Puun ansioista

Ehkä puun tärkein etu on kylvyn yksinkertainen rakentaminen tyhjästä tämän materiaalin avulla. Lisäksi puutavaran laatu erottuu muista kylpyhuonekerrakenteiden valmistukseen käytetyistä materiaaleista ja myös lähimmän analogisen pyöristetyn puun taustasta.

Puun tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Materiaalin käsittelyn yksinkertaisuus, jotta kylpy voidaan rakentaa itsenäisesti, turvautumatta ammatillisten rakentajien palveluihin;
 • Perinteisellä puulla on pienin kutistumissuhde verrattuna muihin puumateriaaleihin;
 • Kylvyn rakentaminen baarista on paljon halvempaa kuin muiden rakennusmateriaalien käyttö;
 • Kylvyn erikoispalkkiin voi tehdä tehtaalta valmistettuja kiinnittimiä, mikä yksinkertaistaa huomattavasti asennusprosessia.

Edellä kuvatusta laadusta huolimatta sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että puupalkki on erilainen. Siksi, koska rakennamme puiset kylpyammeet, kannattaa valita materiaali viisaasti välttääkseen epämiellyttäviä seurauksia.

Kylpyammeen valinta

Puun laatu vaikuttaa suoraan rakennuksen ominaisuuksiin, joten sinun on kiinnitettävä paljon huomiota tähän asiaan. Valitessasi sinun on välittömästi tarkastettava puuta rehellisyydestä - myös äärimmäisen vähäisiä virheitä ja puutteita ei pitäisi olla. Tosiasia on, että vahingoilla on kumulatiivinen vaikutus, minkä seurauksena pieni halkeaminen voi lopulta johtaa puun vahingoittumiseen ja tuhoamiseen.

Puun pinnalla ei pitäisi olla sinisiä pilkkuja. Tällaisten puutteiden läsnäolo kertoo aina mädäntyvän aineen sisältä, mikä todennäköisimmin aiheutuu vaarallisista ja erittäin haitallisista mikro-organismeista. Luonnollisesti tällaisen puun käyttö kylvyn rakentamisessa (ja muissa rakennuksissa) on ehdottomasti kielletty.

Jos tangon silmämääräisen tarkastuksen aikana havaittiin jyrsijöiden tai kovakuoriaisten aiheuttamia vahinkoja, tämä materiaali ei myöskään ole sopiva kylpyyn sijoittamiseen. Hyvät palkit erottuvat sileällä ja ikävällä pinnalla ilman vaurioita, ärsytystä, halkeamia, mutkia ja loimit. Näiden merkkien läsnäolo on tae materiaalin epävakaudesta.

Algoritmi rakensi kylpyjä

Kylpyrakenteiden luominen alkaa aina suunnittelussa. Tämä vaihe on itsestäänselvyys, mutta sitä ei voida sivuuttaa. Kylpyhanke voidaan tehdä itsenäisesti tai tilata asiantuntijoilta - joten jos rakennamme kylpyamme tyhjästä, tarvitsemme laadukkaan projektin, jossa otetaan huomioon kaikki tämän rakennuksen ominaisuudet.

Kylpylärakennuksen vaiheet lokista ovat seuraavat:

 1. Säätiön järjestely.
 2. Pohja vedeneristys.
 3. Ensimmäisen kruunun järjestely.
 4. Muiden kruunujen sovitus.
 5. Ovien ja ikkunoiden avaaminen.
 6. Pyyhkäisevät aukot.
 7. Kattojärjestely.

Jokainen vaihe on käsiteltävä yksityiskohtaisemmin - kylpyammeen oikea rakenne riippuu suoraan kaikkien teosten laadusta.

Puusta valmistetulla kylpyhuonekalulla on suhteellisen pieni paino, joten rakennuksen alapuolella ei ole tarvetta laajaan monoliittiseen perustukseen. Nauhat tai pylväsperusta olisi hyvä vaihtoehto.

Kun valitset nauhalevyn, sinun täytyy ensin kaivaa kaivanto ympäri kehä ja jokaisen seinän tulevan rakennuksen. Kaivon pohjalle ensin kaadetaan hiekan ja soran seos, jonka jälkeen lujitussilmukka asetetaan. Sitten kaikki tehdään monien tuttujen algoritmien mukaisesti - muotti on asennettu ja betoniliuos kaadetaan.

Säätiön syvyys määritetään erikseen riippuen maaperän jäädyttämisestä. Kuten käytännössä käy ilmi, keskimääräinen syvennys on noin 70-100 cm. Jotta perustus voisi luotettavasti suojata rakenteen kosteudelta, se on nostettava vähintään puoli metriä maanpinnan yläpuolella.

Kaistaleen pohjan reunassa sinun täytyy kaataa rauniot ja hiekka. Sitten nämä kaistaleet voidaan kaataa esimerkiksi betoniliuoksella tai voit järjestää puulattian päälle - sinun on valittava itse lopullinen versio.

Pilarin säätiö ratkaistaan ​​eri tavalla. Työt alkavat betonituotteiden tai betoniputkien asentamisen avulla. Nämä elementit on asennettava kehän ympärille, rakenteen kulmissa ja kylvyn jokaisen seinän alla. Tukit asennetaan paitsi maahan, mutta betonipinnan päälle. Yksittäisten pylväiden välisen etäisyyden tulisi olla noin 1,5 m.

Joka tapauksessa pohjaa on vahvistettava, jotta varmistetaan mahdollisimman suuri voima. Kun betoni kovettuu (ja se yleensä kestää noin kuukausi), on mahdollista jatkaa työskentelyä kylvyn järjestelyssä.

Pohja vedeneristys

Kovetetun betonin yläpuolelle kaadetaan kuumennettu bitumi, joka on asetettu kattolamateriaali. Kun bitumi kovettuu, koko toimenpide on toistettava, jolloin saadaan luotettava hydro-esteri, joka kykenee estämään kosteuden pääsyn kylpyyn puualueisiin.

Osittain sama käyttötarkoitus on puun käsittely antiseptisellä - useimmat erikoistyökalut parantavat materiaalin kestävyyttä kaikentyyppisille vaurioille.

Ensimmäisen kruunun järjestely

Valmisteluvaiheiden jälkeen voit lopulta aloittaa kylvyn. Ensimmäinen vaihe on ensimmäisen kruunun asettaminen. Vedenpitävyys, jonka askel on 30 cm, on sovitettu säleisiin, joiden paksuus on enintään 15 mm. Luonnollisesti kaikki säleet tulisi kyllästää antiseptisellä aineella jo ennen työn aloittamista.

Pinotut kiskot suojaavat rakennetta suoralta kosketukselta pohjaan, minkä vuoksi puun lisäsuojaa kosteudelta säädetään. Yläosastojen alapuolella palkit asetetaan.

Ensimmäistä kruunua ei tulisi kiinnittää välittömästi. Ensin on varmistettava, että rakenne on säädetty oikein ja tasaisesti, mihin käytetään neliötä ja tasoa. Vain tasojen tasaamisen jälkeen ne voidaan asentaa. Tähän voidaan tehdä useita tapoja, mutta useammin puuta kiinnitetään ankkuripultteilla.

Kuitenkin usein yksityisen kylvyn järjestelyllä, alemman kruunun kiinnitys yksinkertaisesti hylätään. Se johtuu yksinkertaisesti: rakenteen oma paino on riittävän suuri pitämään rakenne paikallaan. Lisäksi tämä menetelmä antaa odottamattoman edun - jos on tarpeen korvata osa alemman kruunun, se vie vähemmän vaivaa.

Riippumatta kiinnitysmenetelmästä, kruunun ja pohjan välinen tila on täytetty asennusvaahdolla, jonka jälkeen voit jatkaa työtä.

Muiden kruunujen asennus

Eristysmateriaalin kerros asetetaan ensimmäisen kruunun päälle. Kylpyta, juuttia, sammaa tai hinausta käytetään yleensä. On suositeltavaa laatia materiaali siten, että pieni osa siitä (noin 10 cm) irtoaa - tulevaisuudessa on mahdollista käyttää tätä suvaitsevuutta kauhalla.

Ensimmäisen rivin jälkeen on aivan loogista, että on aika pinota toinen. Se on kiinnitetty puisiin tapoihin, joista etupäässä porataan reikiä. Yksi nogle voi yhdistää peräkkäin useita peräkkäisiä rivejä.

Samalla tavalla kaikki muut seinämät muodostavat rivit asennetaan. Joka 2-3 riviä kannattaa tarkistaa horisontaalisen ja pystysuoran linjauksen suunnittelu. Älä myöskään unohda tiivistysmateriaalia, joka on läsnä kaikkien kruunujen välissä.

Kylpykaavan kaksi ylempää riviä eivät ole kiinteitä. Tosiasia on, että puu kutistuu ajallaan, ja kattopalkit voidaan asentaa vain, kun tämä prosessi muuttuu lähes huomaamattomaksi. Ennen palkkien asettamista yläreunat poistetaan.

Ovien ja ikkunoiden avaaminen

Kaksi pohjimmiltaan erilaista järjestelmää käytetään ovien ja ikkunoiden luomiseen puukylpyyn:

 1. Ikkunat ja ovet luodaan kylvyn rakentamisen jälkeen. Tällöin kruunujen asettamisen vaiheessa on välttämätöntä jättää aukkoja, jotka kooltaan vastaavat asennetuotteita. Kun kylvyt on rakennettu, moottorisahan avulla sopivat aukot leikataan oikeisiin paikkoihin.
 2. Ikkunat ja ovet valmistetaan etukäteen. Tämä menetelmä on paljon monimutkaisempi, koska sen toteuttaminen edellyttää erityisiä uria ja palkkeja, joilla on päätykappaleita.

Käytännössä eniten käytetään ensimmäistä menetelmää, joka on varsin yksinkertainen eikä vaadi erityisiä kuluja.

Pyyhkäisevät aukot

Kokoonpannut rakennus on jätettävä noin puoli vuotta, jotta puu vajottaisi riittävästi. Tällä hetkellä rakenne on peitettävä levyt ja liuskekivi. Sen jälkeen voit alkaa tiivistää halkeamat.

Jos aiemmin käytettiin tiivistysaineena vetoketjua tai sammaleita, kauhakuppi usein katoaa materiaalin kunnon tarkastamiseksi. Aukkojen täyttö on vähentynyt siihen, että kaikki silmille näkyvät aukot täytetään tiivistetyllä materiaalilla.

Kattojärjestely

Katteen asennus, joka voidaan aloittaa vasta rakennuksen kutistumisen jälkeen, on seuraava:

 1. Puiset kattopalkit on pinottu päällekkäin seinälampun päälle.
 2. Rattaat kiinnitetään kiinteisiin palkkeihin noin metrin etäisyydellä.
 3. Etukäteen valittua materiaalia tai vaipan alla olevaa arkkikerroksen pinnoitetta reunataan naulan jalkoihin.
 4. Nyt voit kiinnittää materiaalin asentamisen tekniikan mukaisesti.
 5. Harja peitetään galvanoidulla raudalla.
 6. Jalat on ommeltu sopivalla materiaalilla (esimerkiksi sivuraide tai seinälevy).

Kun katon ulkopinta on asennettu, on vain varustaa sisäinen tila - eristys-, vedeneristys- ja viimeistelytoiminnan asennus.

Tässä artikkelissa kuvataan yksityiskohtaisesti, miten kylpy on rakennettu tyhjästä. Tämä prosessi ei ole paljon aikaa vievää, varsinkin jos lähestyt sitä vastuullisesti ja suorita se suoraan.

Miksi tarvitsemme kylpyamme ilman perustetta

Vaikka on tunnettua, että jokainen rakenne edellyttää säätiön rakentamista, silloin on tapauksia, joissa esineitä ei rakenneta ilman sitä. Ensinnäkin tämä pätee kevyisiin rakenteisiin, kuten kylpyyn, pienellä massalla ja rajoitetulla alueella, ei enempää kuin 30 m².

Ennen kuin päätät rakentaa kylpyamme ilman säätiötä, kannattaa viitata esi-isien kokemukseen ja kertyneeseen tietoon. Eläviä esimerkkejä tällaisesta rakenteesta löytyy useimmilta maapallon eläimiltä.

Erittäin pieni kylpyamme.

Milloin rakentaa ilman perusta

Erittäin taloudellinen kylpyamme.

On useita syitä siihen, että joskus järkevää toteuttaa rakentaminen ilman säätiön käyttöä:

 • halvempi hanke tai rakennuskustannusten alentaminen;
 • maaperän ominaispiirteet, jotka mahdollistavat rakentaa pieniä rakennuksia ilman säätiötä, koska niiden laitteisto vaatii suuria materiaalikustannuksia ja on erittäin aikaa vievää, eloisa esimerkki on kivirakentaminen.

Kiinnitä huomiota! Tärkein syy siihen, että monet puutarhurit kääntävät huomionsa rakentamiskeinoihin, joilla ei ole säätiöitä heidän sivuillaan, on ongelmana niiden rekisteröinnissä ja lupien saannissa eri tarkastuksissa.

Yksi tavallinen tapa on rakentaa rakennus, joka kuuluu väliaikaisen luokkaan tai on pieni arkkitehtoninen muoto (MAF). Vaihtoehtoisesti voit laatia asiakirjoja, jotka on tarkoitettu ostoon ja toimitukseen tontille MAFA - matkapuhelin tai mobiili kylpyamme.

Tällöin kohde on virallisesti sivustolla tilapäisesti, eli milloin tahansa hypoteettisesti, se voidaan siirtää uudelleen, mutta samanaikaisesti sen "pysäköinnin" aika ei ole rajoitettu.

Minkälainen tapa järjestää kylpylä hänen kesämökkiään tai maatilaansa valita, jokainen omistaja päättää itsenäisesti, jota ohjaavat ensisijaisesti seuraavat edellytykset:

 • alueen tai sen osan koko, joka voidaan ottaa kylpykompleksin laitteen alle;
 • rakennuksen taloudellinen puoli;
 • perheen tarpeet tai suunniteltu ihmisten lukumäärä, jotka voivat osallistua kylpyyn samanaikaisesti, sekä monia muita aiheita, jotka liittyvät jokaiseen yksittäistapaukseen.

Kolme tapaa ilman kylvyn laitetta

Ilman säätiötä voit rakentaa erilaisia ​​kylpytyyppejä.

MAFamin mukaan rakennukset:

 1. Pienellä painolla, joka sallii niiden asentamisen tavalliselle pinnalle:
 • suoraan maahan;
 • betonilaatalla, asfaltilla tai betonilla;
 1. Lisäksi MAF voidaan osoittaa vain sellaisille rakennuksille, jotka ovat:
 • mobiili, ilman suljettuja huoneita, jotka on tarkoitettu ihmisten tilapäiseen oleskeluun;
 • pysähtyneenä, suljetussa huoneessa, joka mahdollistaa tilapäisen oleskelun ihmisissä:
 • korkeintaan yksi kerros;
 • ulkokehällä mitattu pinta-ala ei ylitä 30 m²;
 • tällaisten rakenteiden on oltava kokoontaitettavissa.

Kiinnitä huomiota! On olemassa joitain lainsäädännöllisiä porsaanreikiä, joiden avulla voit suorittaa matalan pinnan.

Miten rakentaa seinää ilman säätiötä.

Teoriassa tällaisia ​​rakennuksia voidaan kutsua eri tavoin, esimerkiksi kioski, varikko jne. - se on itse asiassa merkityksetön. On jopa mahdollista asentaa tällaiset rakenteet perävaunun tai muun ajoneuvon akseliväliin tai käyttää palkkia, mikä merkitsee kuljetusta vetämällä.

Jos käytetään matalaa pohjaa, on mahdollista järjestää viemäröinti haudasta, sorauksesta tai muusta kalliosta kylpyammeen ympäröimässä kaivannossa. Lisäksi ylhäältä voidaan järjestää hiekan tyyny, ja kerrosten välille suositellaan geotekstiilin kerrosta. Ja tällä perusteella antaa tulevaisuuden rakenteen kruunu, tai vaihtoehtoisesti valmis tai valmiiksi rakennettu rakennushaute-MAF.

Tällöin havaitaan tärkein edellytys: tosiasiallinen rakenne on kentällä eikä ole perustekijää. Tästä syystä on mahdotonta määritellä tällainen kylpy päärakennelmiksi, joten sen rakentamista varten ei tarvita lupaa.

Tällöin rakenteen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 1. on matala perustus tai ei lainkaan;
 • on helppo purkaa;
 • ja tietenkin tällainen rakenne olisi kutsuttava rakennusosaston, varaston jne. asiakirjoihin, mutta ei kylpyon;
 1. tilapäiset rakennukset, vaikka ne vaativat laillistamista, mutta vaatimukset ovat hyvin uskollisia ja jos kylpy täyttää edellä mainitut vaatimukset, ei ole ongelmia.

Dachaan hankitut ja asennettu mobiili- tai mobiilihauteet eivät aiheuta ongelmia rekisteröintiin (tämä ei edellytä, sopimus, jonka perusteella osto / myynti ja jakelu suoritetaan) tai valvontalaitosten vaateet riitä.

Kuinka järjestää kylpyamme paikan päällä ilman säätiötä

Matkustamon kylpyhuonetarvikkeet.

Matkustamoihin, jotka asennetaan usein alustalle, joka muuttuu myös liikkuvaksi rakenteeksi, on tullut erityisen suosittuja ja yleisiä kesän asukkaiden keskuudessa.

Tällaisia ​​rakenteita monissa kokoonpanoissa ja laajalla valikoimalla tarjoavat monet yritykset, jotka eivät ainoastaan ​​rakenna kylpyamme nykyisten projektiensa mukaisesti, vaan myös huomioivat asiakkaan kaikki toiveet. Myös tällaiset rakenteet ovat kykeneviä tekemään omilla käsillänne ja monilla kesän asukkailla.

Vaikka tällaisten kylpyammeiden koko on hyvin rajoitettu, mutta laitteessa on odotushuone ja höyrysauna, voidaan myös järjestää suihkuhuone, joka kuitenkin säästöjen ansiosta yhdistyy usein odotustilaan.

Lisäksi voit hoitaa lepoaikoja. Jos aiot käyttää tällaista kylpyta kesällä, sinun pitäisi tehdä kevyt saranoitu rakenne tai laittaa joukko pöytiä ja penkkejä lähellä kylpyamme. Itse asiassa, varsinkin kylpyyn itämainen tyyli, siellä on erittäin mukava amme täynnä kylmää vettä kontrastin kylpyjä.

Liikkuvaa kylpyhuonetta voidaan valmistaa eri tyypeillä ja muodoilla, mutta tavallisimpia materiaaleja ovat erilaiset puutavarat, mukaan lukien pyöristetyn lokin simulointi, lohkotalo jne.

Mikä sisältyy perusvarusteiden liikkuviin kylpyihin

Ulkonäkö ja sisustus liikkuvassa kylpyssä.

Valmistusyhtiön toimittama kylpy-paikka toimitetaan koekäytössä, yleensä valmistajayritys, mutta lisäkorvaus on joissakin tapauksissa erittäin kätevä käyttää nosturin manipulaattorin palveluita. Asennus tehdään pohjalla tai tavanomaisilla lohkoilla, joskus jopa puisia elementtejä käytetään, jotka usein sisältyvät peruspakkaukseen.

Luonnollisesti kaikki ikkunat ja ovet ovat käytettävissä, panoraamakuulutus näyttää erittäin vaikuttavalta, mutta sitä voidaan kuitenkin peittää. Kaikki seinät ja katto on peitetty takalevyllä, puhtaalla lattialla on tarvittavat laitteet ja kalusteet.

Mukana on myös uuni, joka asennetaan usein kylpyyn ulkopuolella. Katolla on suuri erilainen toteutus, joten ympäröivään maisemaan ei ole vaikea sopia orgaanisesti.

Kaikki tyhjennysaukot ja tuuletusaukot ovat saatavilla ja ovat saatavilla tässä kylvyssä. Sähköjohdotuspaikka tai se voidaan jo asentaa kaikkien valaisimien, pistorasioiden, suojajärjestelmien jne. Kanssa.

Laitteen kylvyn vetovoima ilman perustusta

Matkaviestimen laitteen edut maan tai maatilan paikkakunnalla ovat ilmeisiä. Sen lisäksi, että hinta, joka mahdollistaa täydellisen rakenteen, on erittäin edullinen ja hyvin perinteisen kylpytynnyrin alapuolella, sen laite ei vaadi kauan aikaa.

Tilatessasi kylpyta unelmiesi tekemiseen sivustossasi voi kestää päivästä toiseen tai viikkoon.

Niiden hankinta on mahdollista puulämmitteillä tai sähköllä toimivilla uuneilla, ne lämpenevät paljon nopeammin, mikä tekee niistä erittäin taloudellisen. Useimmissa malleissa on useita vaihtoehtoja liittämiseen sivustoihin, lähinnä vesijohtoverkkoon ja sähköön.

Matkapuheluita erotetaan erittäin luotettavasti, niiden käyttö on täysin turvallista, mutta tietenkin, jos käyttöohjeita noudatetaan tiukasti.

Mobile bath ja sen tärkeimmät erot mobiiliversiosta

Kuva-amme tynnyrin muodossa.

Matkustamoalueilla on ehdollinen liikkuvuus. Siksi silloin, kun on tarvetta kylvystä, joka voidaan helposti ja yksinkertaisesti kuljettaa, sinun on kiinnitettävä huomiota niiden pysyvän laitteen vaihtoihin autoon tai muuhun itsekäyttöiseen alustaan ​​tai perävaunuun.

Sisällön ja muotoilun suhteen ne voivat vaihdella merkittävästi keskenään, niiden koko on rajoitettu, mutta joka tapauksessa se on täysipainoinen sauna, joka on erittäin käytännöllinen retkille, leirintäalueille ja muille matkailutiloille.

Voit jopa harkita matkapuhelinkeskuksia kaupallisena kohteena, mutta koska asiaankuuluvien palveluiden tarjoamista ei säännellä laissa ja tällaisen liiketoiminnan aloittaminen on hyvin monimutkaista eikä laajalle levinnyt, harvinaiset tarjoukset, joita voidaan löytää, eivät todennäköisesti ole täysin laillisia..

Voit rakentaa tai tilata melkein minkä tahansa muotoisen mobiilihyllyn, mutta sen koossa on vielä tiettyjä rajoituksia. Tällaiset tynnyrissä valmistetut kylpylät ovat erittäin suosittuja, ja ne voidaan laittaa pohjaan ja sivulle.

Esikaupunkialueella tämä lomake on hyvin orgaaninen eikä vie paljon tilaa, mutta sisätiloissa on vain vähän tilaa, mutta perheelle tai pienelle yritykselle on tarpeeksi tilaa kaikille.

Varoitus! Säännöllistä kuljetusta varten ne eivät ole varsin sopivia vaihtoehtoja, ja niitä käytetään pääasiassa pysyvästi, ja niiden asennusta varten voit laatia erityinen alusta tai laittaa se maahan, puuhun tai lokiin haudattuihin puupaloihin.

johtopäätös

Huolimatta siitä, että tällaisiin kylpyihin kiinnitettyjen matkapuhelinten nimi ei eroa suuresti liikkuvuudessa, ja ne on tarkoitettu useimmiten kiinteään käyttöön. Usein niiden varusteet riippuvat mallista, ja valmistaja myös määrää.

Mutta hyvin usein on olemassa mahdollisuus täydentää tai parannettua konfiguraatiota asiakkaan toiveiden mukaan.

Mitä sinun tarvitsee tietää rakentamaan kylpyamme ilman säätiötä omilla käsillään

Rakennuksen rakentaminen alkaa säätiön asennuksella. Tästä huolimatta on monia tapauksia, joissa rakentamisen tekniikka poistaa tarpeen rakentaa tällainen rakenne. Tämä koskee rakenteita, joilla on pieni paino.

Näkyvä esimerkki tästä on ilman perustetta, jonka koko on pienikokoinen.

Jos haluat rakentaa ilman omia käsiä ilman säätiötä, sinulla on oltava tietyt rakennus- ja asennustyön taidot ja tietävät tämän prosessin yhteydessä useita hienouksia.

Miksi ihmiset rakentavat rakennuksia ilman säätiötä

On monia syitä siihen, miksi ilman pohjaa perustana oleva kylpy on ihanteellinen ratkaisu. Yleisimpiä näistä ovat seuraavat neljä:

 • Säätiön asettaminen - se on melko kallis tapahtuma. Asennusprosessi vie paljon aikaa ja rahaa. Keskimäärin 25 prosenttia rakennuksesta käytetyn kokonaismäärän budjetista käytetään säätiön perustamiseen.
 • Oikeudellisesta näkökulmasta rakennukset, joilla ei ole säätiötä, katsotaan tavalliseksi varastoksi tai varastoksi. Tämän vuoksi rakentamisen koordinointia sääntelyviranomaisten kanssa ei ole tarpeen.
 • Säätiön rakentamisella ei useinkaan ole tarpeeksi aikaa, mikä on välttämätöntä paitsi asennustyön suorittamiseksi myös luonnoksen tekemiseksi.
 • Yleisin syy rakenteen rakentamiseen ilman säätiötä on ostaa valmiin rakenteen. Samanlaisia ​​muutostaloja voi saada missä tahansa kaupungissa.

Tietenkin tällainen kylpy on huomattavasti huonompi kuin rakenteet, joiden käyttöikä ja muut ominaisuudet ovat perustana. Mutta tämä ei ole ongelma. Voit laittaa kylpyamme säätiölle myöhemmin, kun on rahaa ja vapaa-aikaa.

Perusvaatimukset perustettaville rakenteille

Ehkä tämän artikkelin tärkein kysymys on "Kuinka rakentaa kylpy ilman säätiötä?". On ymmärrettävä, että tällaiset rakenteet eivät merkitse täydellistä perustan puutetta. Heillä on säätiö, mutta muutettu. Mikä tahansa rakenne, jossa ei ole perustusta, upotetaan epätasaisesti maahan.

On tärkeää ymmärtää, että rakennuksen rakentaminen ilman säätiötä ei ole sallittu kaikissa paikoissa. Siksi aluksi kannattaa varmistaa, että sivustossa on kiinteää maaperää. Ihanteellinen ratkaisu voi olla vuoristoisen maaston luontainen kivinen maaperä. Jos maa on hiekkainen, rakennuksen on oltava pohjaan.

Tärkeä asia on vaatimus rakenteille, joilla ei ole säätiötä. Valtion sääntelyviranomaisten kysymysten välttämiseksi sinun on noudatettava useita sääntöjä rakentamisen aikana:

 • Rakenteen paino ei saa ylittää 4000 kiloa.
 • Kokonaispinta-ala on enintään 30 neliömetriä. Mittaus olisi tehtävä ulomman kehälaitteen kohdalla.
 • Kylpy tulee olla 1 kerros. Toisen kerroksen asentaminen ei vain houkuttele sääntelyviranomaisten huomiota vaan myös lisää merkittävästi kuormitusta pohjassa.
 • Rakennuksen on oltava kokoontaitettava, ainakin ehdollisesti. Tietenkään kukaan ei yritä purkaa kylpyläsi, mutta sinun on muistettava, että lain mukaan tällainen mahdollisuus on oltava läsnä.

Jos et pysty noudattamaan kaikkia edellä mainittuja vaatimuksia, rakenne on rekisteröitävä vastaavasti. Tässä tilanteessa paras vaihtoehto olisi laittaa kylpyamme pohjaan.

Menetelmä saven rungon asentamiseksi

Säätiön järjestelyä koskevat valmistelutyöt on aloitettava merkinnällä. Kun mittaukset on tehty ja kehyksen rajat on ilmoitettu, sen on edettävä järjestelyyn. Samanlaisia ​​toimintoja suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Ensimmäinen vaihe on kaivata kaivoa. Sen syvyys vaihtelee 20 - 40 senttimetriä. Kaivon pohjan tulee olla tasainen, joten kun työskentelet, sinun on käytettävä mittauslaitteita.
 • Seuraavaksi sinun on tehtävä muotti. Näitä tarkoituksia varten voit käyttää levyt, joiden paksuus on 25-50 millimetriä (sitä voidaan käyttää, mutta hyvässä kunnossa).
 • Perusasennuksen seuraava vaihe on täyttää kuoppa savealla. Hänen tulee varastoida tulevaa käyttöä varten, koska tarvitaan vähintään 30 senttimetrin kerros. Haudan täyttäminen savella tulee tehdä vaiheittain - noin 10 senttiä päivässä. Se on painettava huolellisesti. Näihin tarkoituksiin voit käyttää erityistä laitetta tai tavallista hakatut loki.
 • Välittömästi ennen rakennuksen yläpuolisen osan asennusta on tehtävä vesitiiviit toimenpiteet. Parasta kaikesta, katemateriaali ja laajennettu savi sopivat näihin tarkoituksiin. Voit käyttää erityisiä vedenpitäviä materiaaleja, mutta niiden kustannukset ovat paljon korkeammat.

Kylvyn rakentaminen ilman säätiötä on edullista (taloudellisesta näkökulmasta) paikoissa, joissa savi on vapaasti käytettävissä. Muutoin asennus ilman säätiötä voi olla paljon kalliimpaa. Tällaisessa tilanteessa on parempi aluksi rakentaa rakennusta säätiöön.

Raudan ja hiekan pohjan asennus

Pohjan kiinnitysmenetelmää voidaan hieman muuttaa. Usein hiekkaa ja murskattua kiveä käytetään tällaisiin tarkoituksiin. Vastaava vaihtoehto sopii täydellisesti chernozem-alueille. Hiekka ja rauniot ovat rakennuksen kestävämpi ja vakaa perusta. Jotta hiekkaan ja raunioihin perustuisi, sinun on toimittava seuraavien suositusten mukaisesti:

 • Kaivaa kaivo, jonka syvyys on vähintään 80-100 senttimetriä. On ymmärrettävä, että tämä on työläs prosessi, se voi kestää paljon aikaa ja vaivaa.
 • Viemärijärjestelmät. Niiden tehokas työ on syvempi kuin pohjan asennukseen tarkoitetun kaivon syvyys.
 • Pohja peitetään hiekalla, ja sitten asetetaan kerros ryöstöä. Näihin tarkoituksiin ihanteellisia rakennusmateriaaleja keskimmäisen jakeen.
 • Täytä kaivannon salaojitus. On mahdollista varustaa ojia kuivauskaivojen tyypin mukaan vuorotellen kerrosttamalla kerrostumia ja hiekkaa.
 • Perusasennuksen viimeinen vaihe koostuu vedeneristyskohteiden toteuttamisesta. Näihin tarkoituksiin voit käyttää mitä tahansa sopivaa vedenpitävää materiaalia.

Samalla pohjalla varustettu kylpy kestää kauemmin. Tämä johtuu siitä, että raunioiden pohja kestää suurta kuormitusta.

Kylpyammeen asennus

Jos haluat nopeasti saada kylvyn sivustolla, tilaa se myymälästä, joka on erikoistunut vaihto-talojen myyntiin. Näin ollen perusasennuksen alkamisajankohdasta hikoilun ensimmäiseen vierailuun asti maksimiviikko kuluu. Toimittajat itse panivat sen valmiiksi valmistettuun maahan. Sinun on vain sytytettävä liesi.

Jos haluat uida omalla kädelläsi, laita sitten varovasti levy, jonka poikkipinta on vähintään 5 senttimetriä, lämpöä eristävä ja vedenpitävä materiaali. Sinun ei pitäisi yrittää rakentaa kylpyjä kilpeä. Se on huonosti eristetty ja kaikki lämpö menee ulos.

Sitä ei saa käyttää kovien materiaalien rakentamiseen, koska sallittu paino ylittyy ja rakennettu esine on purettava.

Liikkuva kylpyamme

Huomattavia suosittuja ovat pyörillä liikkuvat kylpyammeet. Niitä voidaan siirtää mihin tahansa paikkaan, johon on sisäänkäynti.

Usein kylvyt ovat vanhoja linja-autoja ja kuorma-autoja. Haarojen haitta pyörillä on pieni alue. Heillä on kuitenkin höyryhuone ja odotushuone.

Jos päätät maksaa kuorma-auton tai väylän uudestaan ​​kylvyssä, sinun on ensin huolehdittava hyvästä vedeneristyksestä ja eristyksestä. Tämä on tärkeintä.

Tällaisen kylvyn pääasiallinen etu on sen liikkuvuus. Halutessasi voit ottaa sen mukanasi, lähteä luontoon ja sijoittaa säiliön rannalle.

Tietenkin pyörillä varustettu kylpylä voi tilata tuotannostaan ​​erikoistuneilta yrityksiltä. Tällaisia ​​järjestöjä on melko vähän. Kylpyammeiden valmistuksessa yritysasiantuntijat ottavat huomioon kaikki asiakkaiden toiveet.

Ei ole vaikeaa rakentaa kylpyamme ilman säätiötä, mutta käyttöikä on merkittävästi huonompi kuin perinteinen rakenne. Siksi sinun on pidettävä ajan mittaan säätiön asennusta.

Se voidaan varustaa suoraan kylvyn alla, nostamalla rakennetta liittimiin, asettamalla paalut tai siirtämällä se toiseen, jo valmiiksi varattuun paikkaan. Toinen menetelmä edellyttää osittaista analyysiä kylvystä tai nostolaitteiden vetovoimasta. Jos aiot tulevaisuudessa järjestää kylpyamme pohjaan, sen asentamisen vaiheessa sinun on otettava huomioon suluiden asennus. Tämä helpottaa rakenteen siirtämistä uuteen paikkaan.

Kuinka rakentaa kylpy ilman pohjaa

Kylpy on minkä tahansa maan sivuston ornamentti ja sitä pidetään välttämättömänä rakentamisena. Kuten käy ilmi, tällaisen rakenteen rakentaminen voidaan tehdä käsin. Sinun tarvitsee vain kokea jotain ja noudattaa tarkasti ohjeita. Kaikenlaiset kylpyammeet merkitsevät joitain keskeisiä piirteitä. Jokaisessa rakennuksessa täytyy olla asianmukainen tuki, muuten on vaikeaa puhua luotettavuudesta. Säätiö on tarkoitettu jakamaan kohteen massan maahan. Lisäksi se ei salli sileyttä maata, mikä johtaa halkeamien ja muiden ongelmien ilmaantumiseen.

Tällaisessa tilanteessa on syytä tarkastella lähemmin kylpyammeen rakentamisen ominaisuuksia. Klassisilla malleilla on pienet mittasuhteet ja niiden kokonaismäärä on enintään muutamia tonnia. Näin ollen maan kuormitus on huomattavasti alempi kuin normaaleissa tilanteissa. Tässä tapauksessa on olemassa oletus mahdollisuudesta suorittaa kylvyn rakentaminen, mutta prosessissa ei tehdä työtä perustuksen luomiseksi. On välttämätöntä tarkistaa tätä vaihtoehtoa tarkemmin ja puhua useista syistä, jotka soveltuvat näihin pyyntöihin.

Kun on mahdollista rakentaa kylpy ilman pohjaa

On mainittava, että täydellisten säätiöiden puuttuminen ei ole oletettu. Kylpy on samanlainen osa, mutta hieman muunnettu ja erittäin kevyt muoto. Rakenne ilman perustuksia ja mahdolliset vihjeet on tuomittu epätasaiseen maahan upottamiseen. Sellainen sedimentti, jossa yksittäisten osien lineaariset mitat muuttuvat. Siten säätiön puute vaatii vielä tiettyjä töitä, joiden tarkoituksena on luoda kylpyamme.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka mahdollistavat tämän mahdollisuuden puhumisen, on riittävän tiheän maaperän läsnäolo. Erityisesti pohja suoritetaan yksinkertaistetuissa järjestelmissä alueilla, joissa on kiviä. Ne ehdottavat sopivimpien olosuhteiden esiintymistä, kun pohjavesi sijaitsee syvällä, ja maapallolla on huomattava määrä kivet ja kivet. Missään tapauksessa tämäntyyppisiä töitä ei saa suorittaa hiekkapohjaisessa maaperässä. Hänelle on useita moneen tonniin jo riitä.

Edut kylvyn luomiseen ilman säätiötä ovat alhaisemmat kustannukset. Perusrakenteen rakentaminen vaatii noin 20-30% kokonaiskustannuksista. Tällöin tilanne yksinkertaistuu huomattavasti teknisesti. Jos puhumme luotettavuudesta, kylvyn merkityksettömän massan takia luonnos on pieni.

Pohja kiinteälle maalle kylpyyn

Tällaisen maaperän kantavuus on noin 12 - 15 kg / cm2. Tällainen indikaattori merkitsee, että on tarpeen tasata alue, jonka jälkeen se pystyy pitämään pienikokoisen rakenteen ikuisesti pitkään. Työn suorittaminen alkaa aina merkinnällä. Kun se toteutetaan, käytetään seuraavaa menettelyä perustuksen luomiseksi ilman säätiötä:

 1. Kehällä kaivetaan kaivoa. Sen syvyyden tulisi olla noin 25-35 senttimetriä. Tällaisten teosten tärkeä piirre on tarve tasoittaa pohja. Sen tulee olla maanpinnan kanssa samansuuntaisella tasolla, sitten kylpy tulee nousemaan oikein.
 2. Kaivon ympärysalle on suljettu erityinen laudalautojen muotti. Voit käyttää käytettyjä tuotteita, mutta niiden ei pitäisi erota vanhuudesta. Sen jälkeen pohjaan puretaan kerrosta saviä, jonka paksuus on enintään 30 senttimetriä. Täällä on piilossa tärkeä piirre tällaisen pohjan soveltamisesta ilman säätiötä. Paikan päällä on oltava savea, koska sen osto ja toimitus voi tehdä rakennuksesta kannattamattoman taloudellisen näkökulman.
 3. Saviä ei saa purkaa kerralla. On välttämätöntä suorittaa samanlainen prosessi kerroksittain 10 senttimetriä ja täyttämään kukin niistä. Tätä varten sinulla on oltava manuaalinen rulla, mutta voit käyttää lokia, joka koputtaa pinnalle. Tämä on hyvin aikaa vievä prosessi, mutta päivässä voit selviytyä.
 4. Saviä annetaan useita päiviä, jotta se voidaan puristaa ja muodostaa tiheä kuori. Tämän jälkeen ei ole ongelmia, jotka liittyvät riittämättömään kantavuuteen. Savi kerros pystyy ottamaan vastaan ​​kylpyrakenteen massan eikä muovaamaan.
 5. Ennen kuin asennat seinät, on tarpeen suorittaa vedeneristys ja eristys. Tämän ongelman ratkaisemiseksi suojaa ruperoidilla ja sen jälkeen levittämisellä laajennetulla savella sopii hyvin.

Sen on toimitettava tällainen asennus niin, että kuorma jakautuu mahdollisimman suurelle alueelle.

Mitä suurempi tila, jossa paine on, sitä vähemmän riippuvuutta.

Laajennettu savi vuodevaatteet mahdollistavat rakenteen ilman perustusta, mutta myös estääkseen savesta jäätymisen. Vaihtoehtona levylämmöneristys on varsin sopiva. Tällaisten elementtien huokosten ja rako- jen läsnäolo mahdollistaa ilmankierron alaryhmässä.

Säätiö kuopassa

Kylpy voidaan rakentaa hieman muutetun tekniikan avulla. Hän olettaa, että ei ole perustetta, kuten edellisessä tapauksessa. Tärkein ero on se, että saven sijasta käytetään hiekan ja soran seosta. Sen etua voidaan kutsua lisääntyneeksi kantavuudeksi. Sen on laskettava tarvittava määrä tällaista materiaalia ennen ostoa.

Koska kerros 90-100 senttimetriä on luotu, alueella on keskeinen rooli laskennassa. Yleensä 3-4 metrinen 2-3 metriä kestävä klassinen rakenne vie 6 - 12 kuutiometriä soraa ja hieman pienempiä hiekkaa. Kun otetaan huomioon niiden arvo rakennusmarkkinoilla. Joka tapauksessa voit saavuttaa huomattavia säästöjä verrattuna pylväs- tai nauhaosastoon.

Kylpy, ilman että tarvitsee rakentaa säätiötä, liittyy seuraaviin teoksiin:

 1. Kaivaus kaivataan noin 1 metrin syvyydellä. Tämä merkitsee melko suurta määrää maanrakennustöitä, ja niiden suorittaminen kestää useita päiviä ilman laitteita.
 2. Kuivauskaivueita tuotetaan. Niiden pitäisi olla haudattuja, jotta vettä voi tyhjentyä. Kaivantoaukot tehdään alaspäin suuntautuvan rinteen alapuolella kuoppaan nähden. Tällaisten välineiden tehtävänä on vähentää maaperän kosteutta. Tämä voi merkittävästi vähentää sen muodonmuutoksen mahdollisuutta.
 3. Kun tehtävä on suoritettu, sen on asetettava kuoppaan mittarikerros murskattua kiveä. On suositeltavaa käyttää materiaalia, jolla on keskimääräinen murto-osa. Murskattua kiveä ehdotetaan ongelman ratkaisemiseksi sen vähimmäiskustannusten takia. Jos alhaisemmalla hinnalla on mahdollisuus käyttää muuta samanlaisten ominaisuuksien omaavaa materiaalia, voit tehdä sen.
 4. Vuodevaatteet eivät ole yhtä tehokkaita kuin todellinen perusta, koska juani asennetaan turvallisesti. Se on eräänlainen suuri betonilaatta. Älä unohda viemärikaivoa. He suorittavat tehtäviään säätiön luomisen jälkeen. Viemärikaivojen on täytettävä erityisellä kuivatusmaalla.
 5. Viimeinen vaihe on suoja ulkoisista vaikutteista. Se johtuu siitä, että perustan päälle muodostuu vedenpitävyys. Lisäksi on suositeltavaa täyttää vähärasvaisen betonin päällä. Hän täyttää täydellisesti kaikki halkeamat ja luo monoliittisen alustan.

Tämän tyyppisen pohjan etua voidaan kutsua sillä, että se kykenee kestämään huomattavasti suuremman kuormituksen kuin savella syntyvä.

Ominaisuudet luoda kylpy ilman pohjaa

Sen on tarkasteltava tarkemmin ominaisuuksia, jotka muodostavat vähärasvaisen betonin. Materiaalia kutsutaan tällä tavoin sementtipitoisuuden vuoksi. Se on kallein komponentti ja vaatii samanlaisen materiaalin käyttämistä noin 5% kokonaismäärästä.

Kylpy on alaosakehykset, jotka on asennettava tähän levyyn. Sen on suoritettava työtä vasta sen jälkeen, kun monoliitti vapautuu 100% sen voimaa. Kuten käy ilmi, tämä tapahtuu 4 viikkoa. Periaatteessa työ voi alkaa 21 päivän kuluttua, kun vahvuus on 70%, mutta on parempi odottaa hieman kovettumisen ratkaisua.

Vedenpitäväksi kattorakennetulle kerrokselle. Lisäksi viemäröintijärjestelmä tekee hyvää työtä, jonka tehtävänä on poistaa kosteus. Lämmöneristys käsittää täytetyn saven tai materiaalin täyttämisen, jolla on samankaltaiset ominaisuudet kellarikattoisen kylpyammeen viivästysten välillä. Rakennus ilman perustusta olettaa, että mittarikerros tasoittaa ja kompensoi muodonmuutoksia.

Lohkareiden pohja kylpyyn

On aina suositeltavaa käyttää paikallisia materiaaleja rakentamisen aikana, koska tällainen lähestymistapa mahdollistaa huomattavat säästöt käteisenä. Kuten käytännössä ilmenee, vuoristoalueilla ja muilla alueilla ei ole pula kiviä tai kiviä. Ne voivat olla pohjan kylpylle. Samanlaisen rakenteen tekeminen ilman säätiötä tulisi noudattaa yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Kylvyn ääriviivat luodaan ja sivusto on merkitty työhön.
 2. Valitaan riittävä määrä lohkareita niin, että perusnauha voidaan tehdä. Kivet on lajiteltava koon mukaan. Varastointi tapahtuu suoraan rakennustyömaalla.
 3. Ensimmäisenä kerroksena käytetään suurimpia lohkareita. Ne ovat tärkein taakka ja vastaavanlaiset elementit on kestettävä. Kylvyn rakentamisessa ei ole tarvetta luoda paksua muurausta, koska sen paine on alhainen. Seinä on sidottu sementillä tai betonilla.
 4. Muuraus olettaa, että kussakin paikassa tulee olemaan kiven valinta sen muodon yksilöllisten pyyntöjen mukaan. Tämä on tärkein vaikeus rakentaa tällainen rakenne. Se vie paljon aikaa ja vaivaa. Älä käytä liiallista sementointiliuosta. Tämä liittyy paitsi sen kustannuksiin myös sen vuoksi, että kiinteytymisen jälkeen koostumuksella on vähemmän lujuutta kuin kivi.

Kun otetaan huomioon se, että ei ole tarvetta luoda massiivista ja suurta perusseinää, sen korkeus voi olla jopa puoli metriä. Kylpyammeet eivät aiheuta voimakasta kuormitusta maahan. Tämän perusteen yläpuolella on grillata. Sitä on se, että rakennetta rakennetaan edelleen. Vesitiiviyden lisäämistä ei tarvita. Kivet ovat kiviä, ja sen kyky säilyttää vettä on erittäin korkea.