Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla - esimerkkejä

Kylpyammeen rakentamisen suunnittelussa jokainen haluaa varmistaa, että se kestää niin kauan kuin mahdollista, ja tämä voidaan saavuttaa vain rakentamalla vankka perustus. Yksi suosituimmista ja edullisimmista säätiöistä on ruuvi - me kuvaamme sitä myöhemmin artikkelissa. Valokuva ja video on kiinnitetty tähän materiaaliin, mikä havainnollistaa pino-ruuvin perustuksen organisaation päävaiheet.

Paalusäätiön keksintö kuuluu suunnittelija Alexander Mitchellille, joka ensin testasi tätä tekniikkaa Delaware Bayn majakan rakentamisessa jo 1850. Menetelmän ydin oli se, etteivät paalut ajautuneet maahan, vaan ruuvattiin alaspäin antamalla jonkin pylvään päistä terävä muoto. Tämä menetelmä ei ollut vain tehokas, vaan myös kului ajankokeen, sitä on käytetty tähän mennessä.

Erityisesti aktiivisesti kasattu säätiöt alkoivat käyttää sotilashenkilöitä liikuttamaan kalustoa. Tällainen tekniikka on erittäin tärkeä myös vaikeasti tavoitettaville alueille. Erityisesti pohjoisilla alueilla he luopuivat lähes pylväsperustaista ja tottelevauttamismenetelmistä, korvaamalla ne ruuvipapeilla.

Jos puhumme Venäjän federaatiosta, silloin tietyillä alueilla, joilla ilmasto on erityisen ankara, ruuveja käytetään sopivimpana asuntotuotannon ja teollisen rakentamisen perustaksi.

Jos haluat rakentaa kylpyamme laminoidusta puusta tai hirsimökistä sivustollesi, niin paaliruuvi on paras mahdollinen.

Rakennustiedot

Niillä alueilla, joilla maaperä on ei-kernomyria, perinteiset pylväs- ja nauhatalustot ovat haalistuneet taustalle (lue myös: "Kuinka luoda pylväskylmän perustilat - tyypilliset rakennusvaihtoehdot"). Sen sijaan ne käyttävät aktiivisesti ruuveja, koska ne ovat paitsi luotettavia myös paljon edullisempia taloudellisesti monille asiakkaille.

Yksi ruuvipilareiden ominaisuuksista on se, ettei ole tarvetta liittää lisäosa palkkiin tai kanavapalkkeihin. Koska grillage on alempi leikkauskruunu.

Monet mieluummin rakentavat kylpylän omille käsiinsä, jotka valitsevat tällä alueella vesistöjen lähellä tai kukkulan rinteillä. Koska tällaisissa paikoissa maaperä on yleensä kuivia tai sedimenttisiä ja joskus turveosia, paalujen käyttö tällaisissa tapauksissa on enemmän kuin perusteltua.

Paalun ja ruuvin perustuksen rakentaminen

Ruuvipolleille asennettu säätö vaikuttaa ensisijaisesti tulevien kylpyammeiden lattioihin. Jotta voidaan oikein laskea rakennusaineiden määrä, joka tarvitaan korkealaatuisen ja kestävän perustan rakentamiseen, on suositeltavaa luottaa asiantuntijoihin.

Laskennassa on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • maaperän koostumus ja sen laatu;
 • talven lumetason keskimääräinen taso;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • tulvataso sulavedellä;
 • tuulen ruusu;
 • lopullisen rakenteen massa täydellä viimeistelyllä.

Rungon kylvyn rakentamisen alku ruuveilla tapahtuu vain sen jälkeen, kun alustavat merkinnät tukien sijoittamisesta paikalle. Haluttuihin pisteisiin ajetaan pieniä tappuja ja merkkijonoa kiristetään, jolloin kaikki muut mittaukset otetaan. Kasa voidaan ruuvaa joko erikoislaitteiden avulla tai useiden ihmisten yhteisillä ponnisteluilla. On syytä muistaa, että paalun sijainti on ehdottomasti kohtisuorassa horisontin linjaa kohden. Katso myös: "Kylpyammeen perustan valinta - mikä sopii paremmin."

Käämityksen tekeminen, paalun sijainti tarkistetaan magneettisella tasolla joka neljäs kierrosta kohti. Vastaavasti asenna kaikki telineet ja varmista, että niiden asema vastaa samaa suorituskykyä magneettisella tasolla.

Jos paalun kiristämisprosessissa muodostuu esijännitys, ne tasataan käyttämällä pyörintätasoa vetämättä. On mahdotonta ruuvaa kiina jo johti maahan, muuten ajan myötä kylpy alkaa kutistua johtuen maaperän löysyydestä. Ruuvatun tukipylvän korkeuden on oltava vähintään 20 cm, minkä jälkeen tämä kappale voidaan leikata jyrsimellä.

Kun niiden ja maaperän väliin asennetut paalut muodostuvat, muodostetaan rakoja, jotka kaadetaan betonin liuoksella ja täytetään vahvikkeilla. Tämä lähestymistapa tekee perustan kehyshauteelle ruuvipinoilla, joissa omat kädet kestävät ja kestävät, suojaavat metallisia elementtejä ruostumiselta.

Tukien asennuksen jälkeen suoritetaan mittaukset niiden sijainnista ja etenevät kärkien hitsaukseen. Saumoissa on korroosionestoainetta.

Jos et halua käyttää metallia, palkkia voidaan käyttää myös sillana, joka on pultattu. Totta, puuta on käsiteltävä erityisellä antiseptisellä aineella.

Lähellä säätiötä

Jotta tukipilareilla olisi näkyvämpi ulkonäkö ja suojata ne lian ja kosteuden aiheuttamilta lumen sulamiselta tai tulvien aiheuttamilta vesistöiltä lampusta, ne on syytä leikata edelleen. Erilaiset vuorausmateriaalit auttavat suojaamaan lattiaa kylvyssä ruuvipinoissa sekä keskittymään rakennuksen ulkonäköön.

Koska tärkeimmät vauriot voivat olla lumen ja likaisen veden virrat off-season -vaiheessa, erityistä huomiota on kiinnitettävä verhousmateriaalien vedeneristysominaisuuksiin.

Huomaa, että erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä on luonnollinen ja keinotekoinen kivi.

Lattian muotoilu kylvyssä

On järkevää analysoida kunkin lattiatyypin yksityiskohdat, kun kyseessä on asuin- tai julkiset rakennukset. Laitekerros kylvyssä ruuvipapeilla on kuitenkin mahdollista myös vähän tietoa ja taitoja.

Jos riittävän suuri grillaus on aikaansaatu, roikkuva, ei-vuotava lankkulevy kehyshauteessa paaluilla on optimaalinen tie ulos. Lisäeristyskerroksen avulla voit käyttää kylpyamme milloin tahansa vuoden, muuten talvella tämä lattia on hyvin kylmä.

Paalusäätiö suojaa lattiaosan alaosaa kaikilta ulkoisilta vaikutuksilta, erityisesti sademääriltä, ​​tulvilta tai vain kosteudelta. Mutta sisäpuolelta tällainen lattia joutuu jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden muutoksiin, koska höyrysaunassa muodostuu kondensoitumista ja myös pesuhuoneeseen syötetään vettä.

Siksi yksi erittäin tärkeistä asioista, kun kylvyn rakentaminen ruuveilla on, on tehdä tyhjennys. Näyttää siltä, ​​että pieni tikkaat, joiden kautta vesi virtaa suoraan septiseen säiliöön tai keskitettyyn viemäriverkkoon (lue myös: "Kuivausaltaan täyttö" tai "valmis").

Huomaa, että kylvyssä olevan tyhjennysruuvin paalut on varustettava paitsi suihkulla myös höyrysaunassa, jossa vesi näkyy hyllyjen ja lattiojen pesun jälkeen.

Vuotavat lattiat

Lattian kaataminen kylvyssä pölkkyissä on yksinkertaisin ja edullisin toteutus. Sen organisaatio vaatii pohjan, jonka korkeus on vähintään 50 cm.

Tällaisen lattian asennusmenetelmällä tarkoitetaan viivettä grillataessa ilman kaltevuutta. Lokilla on lattiat 7 mm: n sisennyslepäleistä, joten vesihauteella voidaan helposti kulkea aukkojen läpi, vaikka puu turpoaa.

Ennen kuin teet lattian kylpylässä pihdit, sinun on huolehdittava maanalaisista. Rakenteen tässä osassa kaadetaan betonirauta vinosti viemärijärjestelmää kohti siten, että ylhäältä virtaava vesi ei pysähdy ja muotti ei kasva eikä myöskään pysyvän hajun välttäminen. Puhdistusta ja desinfiointia varten lattia on ajoittain irrotettava juoksevan veden paineella ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

Betonin betonipinnoitus

Lattiat kylvyssä paalun pohjalla voi olla betonipohja.

Betonin kaatamisen alustava vaihe sisältää seuraavat toimet:

 1. Viestinnän asennus - vesi- ja saniteettitilat.
 2. Aseta trapik vesivirtaan siten, että säleikön viimeistely on lattian alimmassa osassa.
 3. Hiekka-sora-alusta täyttö, jonka paksuus vaihtelee eristemateriaalin tyypistä riippuen. Yleensä soraa oleva kerros ei yleensä ylitä 4 cm, kun se eristetään laajennetulla savella.
 4. Asettaminen jokaisen vedenpitävän pohjakerroksen osiin. Vaihtoehtoisesti kateaine voidaan hyväksyä, mutta on parasta käyttää höyryä läpäisevää kalvoa.
 5. Lämmitysmateriaalin asennus.

Jos keramzit valittiin lattian lämmittämiseksi kylvyssä, on toivottavaa, että se sisältää erilaiset rakeiden jakeet. Lisäksi ennen levittämistä on varmistettava, että savipinta on täysin kuiva, koska se kykenee imemään nopeasti ja hiljaa vapauttamaan kosteuden.

Lattianeristys

Ennenkuin laid levyt kallon baarit, ne, samoin kuin kaikki puuosat tulisi käsitellä säilöntäaineita syntymisen estämiseksi bakteerien ja muiden tuholaisten. Seuraavaksi, kerrosten välissä levyt levyt eristävät.

Eristekerroksen paksuus on erilainen, esimerkiksi jos käytetään mineraali- tai basalttivillaa, kerros nousee 25 cm: iin. Vaahtomuovin tapauksessa 15 cm kerros riittää eristämiseen, varsinkin jos kylvyssä ei ole kellarissa, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

Jos säädetyn viiveen korkeus ei riitä asettamaan halutun korkeuden eristekerrosta, palkit ovat lisäksi täytettyjä palkkeja. Tällöin höyrysulkumateriaalin palkkien välissä on yksi eristekerros ja toinen kerros sijoitetaan palkkien väliin. Seuraavaksi lattian koko pinta peitetään toisella vedeneristyskerroksella, ja jo palkkien yläpuolella asentavat levyn lattia.

Keraamiset laatat

Hyvin päin oleva materiaali kylpyyn lattian sisustukseen on keraamisia tai laattoja sisältäviä lattialaatoja. Sen alapuolella, älä laita kiinteää alustaa ja mieluummin lastulevyä, vaneria ja muita materiaaleja, jotka kiinnittyvät lattian tankoihin.

Tämän kerroksen päälle voit turvallisesti asettaa keraamiset laatat vakiokuvioon. Lisäksi jopa "lämpimät lattiat" järjestäminen on sallittua - sähkö, infrapuna tai vesi.

Ruuvipallojen asennusohjeet

Asennettaessa ruuvipilareita säätöön on tehty oikein, sinun on noudatettava useita perussääntöjä.

On kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Erillisten paalujen välissä etäisyys ei saa olla yli 3 metriä, muuten kylvyssä oleva lattia alkaa kutistua liiallisen kuormituksen vuoksi.
 2. Jos vierekkäisten viiveiden välinen etäisyys on yli 3 metriä, kunkin palkin keskiosaan on asennettava lisätukit niin, etteivät lattiat kulje kevyesti.
 3. Koska paaliruuvi-pohja merkitsee tuentien harvoin sijoittamista kuin esimerkiksi kaistaleen, on suositeltavaa sitoa keskilinjojen kanava.
 4. Jos puupalkkia käytetään vanteisiin, keskilohkojen korkeus on alhaisempi 15 cm kuin muualla.
 5. Jos viides seinä liittyy rakennukseen, on asennettava kaksi lisäkonetta.

Kylvökylpyjen ruuvipilarien vakiokorkeus on 6 m. Tukien asennuksen yhteydessä on huolehdittava siitä, että jätteet pysyvät mahdollisimman pieninä.

Huomaa, että jos noudatat kaikkia rakennustekniikoita ja tukee asennustekniikkaa, patoalustalla oleva kylpy voi kestää vähintään puoli vuosisataa tai jopa kauemmin.

Säätiön edut ja haitat ruuveilla

Yksi pino-ruuvin perustaan ​​liittyvistä tärkeimmistä haitoista voidaan kutsua sillä, että huonolaatuisia materiaaleja käytetään usein paalujen valmistukseen. Jos kuitenkin komponenttien hankinta koskettaa todistettuja rakennusyrityksiä, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan tuotteen. Lue myös: "Kuinka luoda säätiö omalla kädelläsi kylvönauhan rakentamiseksi käytännössä."

Toinen tämän tyyppisiin säätiöihin liittyvä vaikeus voidaan pitää höyrysulun, eristyksen ja alustalevyjen asennuksena.

Mutta paaliruuvi-tyyppisen perustuksen epävarmat edut voidaan katsoa johtuvan:

 • kulutushyödykkeiden saatavuus vähäisen tulotason keskivertokuluttajalle;
 • työn suorituskyvyn riippumattomuus ilmastollisista tai sääolosuhteista;
 • mahdollisuus järjestää säätiö itse;
 • säätiön rakentamiseen tarvittava pieni aika;
 • saada vankka perustus tiivistämällä maakerroksen paalujen ympärille;
 • kyky korjata tukea;
 • perustuselementtien absoluuttinen pystysuora, joka saadaan aikaan teknisten välineiden avulla;
 • varmistaa maanalaisen ilmanvaihdon, suojaa sitä mätämästä.

Kylpypyyhkeitä omilla käsillä

Ajoittain rakentajat kohtaavat maaperän epävakauden ongelma. Tämä voi johtaa siihen, että ylemmän kerroksen siirtyminen aiheuttaa minkä tahansa rakennuksen osittaisen tai täydellisen tuhoutumisen. Tämän välttämiseksi sinun on harkittava etukäteen laitekohtausta. Tässä artikkelissa kerromme, miten rakentaa kylpypalloja omalla kädelläsi.

Mikä on paalun perusta

Yksinkertaisesti sanottuna paalusäätiö on tietty määrä pilareita, jotka ovat syvennyttävään maaperän jäädyttämiseen. Heidän pohjansa tukevat luotettavaa kerrosta, joka on perusta. Tällainen laite mahdollistaa korkealaatuisten rakennusten rakentamisen jopa permafrost-alueilla.

Tyypit säätiöt

Kaikentyyppiset paalujen perustukset voidaan jakaa neljään päätyyppiin.

 • Ruuveilla. Tämä vaihtoehto on yhä suosittu. Piles on valmistettu metalliputkista, joiden päissä on erikoisporauksia. Asennukseensa ei tarvita lisävarusteita. Vipujen avulla tuki yksinkertaisesti ruuvataan maahan haluttuun syvyyteen vakaan kerroksen päälle. Pora itse myös suorittaa tuen tehtävän terän alueen ansiosta.
 • Käytetyillä paaluilla. Tällainen kasa on valmiiksi raudoitettu betoni, metalli tai puurakenne, jolla on yleensä terävä pää. Erityisten teollisuusvasarien tai tärinöiden avulla pylväät upotetaan haluttuun syvyyteen.
 • Paalujen kuoret. Tällöin asennusprosessi alkaa suurella halkaisijalla olevasta metalliputkesta, joka työnnetään maahan (0,8-1,6 m, joissakin tapauksissa se voi olla suurempi). Joissakin tapauksissa itse stabilointiaine voi toimia itse maaperänä tai se voidaan poistaa putkesta, ja keskiöön asennetaan vahvistusverkko ja betoniliuos kaadetaan.
 • Painetuissa pihdeissä. Erikoislaitteiden avulla maaperä pakataan tarvittavaan syvyyteen. Sitten metallirunko laskeutuu kaivoon, ja kaikki kaadetaan betonilla.
 • Poraus paaluilla. Poraa reikä maahan. Pohja laajenee muodostaen "kantapään". Tämän jälkeen raudoitusverkko asetetaan ja täytetään betoniliuoksella.

Kiinnitä huomiota! Piles voi olla roikkuu - tässä tapauksessa niiden pinta on tehty siten, että maaperään on hyvä tarttuvuus. Niinpä paalut, pylväät tai tuki - tässä tapauksessa kasa on upotettu kovaihin kiviin, jotka takaavat vakauden.

Pallon pohjan edut

Jos vertaat paalujen perustusta tavallisella nauhavaihtoehdolla, on olemassa useita merkittäviä etuja.

 • Koko hankkeen alhaisemmat kustannukset.
 • Korkea asennusnopeus.
 • Soveltaminen vaikeassa maaperässä.
 • Jotkut paalut voidaan asentaa myös talvella.
 • Poistaa tarvetta laajaan maaperänäytteenottoon.
 • Maaperän kestävyys.
 • Mahdollisuus vapaan kuormituksen jakamiseen valitsemalla paalujen lukumäärä.
 • Ei tarvitse eristää kosteudelta.
 • Helppo huolto.
 • Jos käytetään halkeamia tai ruuvipalloja, voit heti aloittaa seinien rakentamisen.
 • Yksinkertaisuus toimittaa erilaisia ​​viestintää.

Kiinnitä huomiota! Ruuvat metallipallot altistuvat syövyttävälle pohjaveden hyökkäykselle. Ennen asennusta on erittäin tärkeää käsitellä niitä erityisellä yhdisteellä, joka sulkee pois hapettumisen.

Säätiön valmistus

Jos sinulla on riittävät keinot, voit avata minkä tahansa edellä mainitun vaihtoehdon. Jos kaikki rakennetaan yksin, ilman lisävarusteita, niin nämä kaksi ovat optimaalisia - ruuvipohja tai poraus paalut.

Jotta runkopatsaiden pohja voitaisiin tehdä, tarvitset seuraavaa:

 • Osta tarvittava määrä paaluja. Voit jatkaa asennuksen ehtoja 1,2 m: n etäisyydellä. Se voi vaihdella rakenteen painosta riippuen.
 • Teemme alueen puhdistuksen ja merkitsemisen, jolla rakentaminen toteutetaan.
 • Ajoittaa paalujen sijainti.
 • Kaivamme reikiä 30 - 50 cm: n syvyyksiltä.
 • Lisäämme nippu niihin. Aseta paalun yläosassa oleva erityinen reikä vipuun.
 • Upotetaan vaaditulle tasolle. Voit tehdä tämän vain kääntämällä kasa. Yleensä hautausaste on 1,5 m. Kaikki riippuu tietystä maaperästä.
 • Seuraa pystytasoa. Tehdäksesi helpommin, voit ottaa yhden tai kaksi tasoa magneettisella pohjalla ja kiinnittää sen metalliputkeen, tulevaan pinoon.
 • Kun kannattimet ovat ennalta määrätyssä asennossa, on tarpeen tasoittaa niiden korkeus. Voit tehdä tämän valitsemalla yhden niistä ja käyttämällä rulettia ja liitua merkitsemme ja lyhennämme sitä. Käytä puupalkkia ja tason tasoa tai sääntöä, siirrä korkeusmerkki jäljelle jääneille paaluille ja leikkaa ne haluttuun kokoon.
 • Yläpäässä on hitsattu pieni alusta. On välttämätöntä helpottaa tulevan puun hankkimista. Neliön mitat voivat olla esimerkiksi 200 × 200 mm.

Kiinnitä huomiota! Ruuvipallot voidaan tehdä itsenäisesti. Tämä ei ole iso juttu, jos sinulla on taitoja työskennellä hitsauskoneella. Tarvitset metalliputken. Sen halkaisijan on oltava yli 80 mm. Kaikki riippuu alueen maaperästä. Putken pohjasta olevan hiomakoneen avulla on tarpeen leikata osa siten, että saadaan neljä kolmiota. Sitten ne taivutetaan karhun muodostamiseksi ja kiehuvaksi, saumat tasautuvat hiomalla. Terien voit käyttää erikoisia aihioita tai leikata 68 mm: n halkaisijaltaan ympyrän muotoinen ympyrä. Se tuottaa reiän halkaisijaltaan, joka vastaa putken halkaisijaa. Seuraavaksi on tarpeen leikata säde toisella puolella ja taivuttaa reunat niin, että ne eivät ole samassa tasossa. Ympärys on asetettu putkeen ja kastunut.

Jos päätät, että vaihtoehtosi on paras ratkaisu porausten poraamiseksi, toimintojen sarja on seuraava:

 • Käyttämällä käsiporaa, sinun on tehtävä reikiä tuleville paaluille. Tyypillisesti tällaisen työkalun halkaisija voi olla 30 cm. On syytä mennä syvemmälle etäisyydellä, joka on vähintään 50 cm maanpinnan alapuolella.
 • Lisäksi lisätyökalun avulla on tarpeen lisätä hieman reiän pohjaa.
 • Kovametallilevyjen käyttäminen edellyttää bikrostin tai polyeteenikalvoa kuoren seinien ympäröimiseksi. Tämä on tärkeää, jotta tulevat tuet eivät ole alttiita maanpinnalle.
 • Koko pituus on laskettu reikään, sen halkaisija voi olla 8-12 mm.
 • Valmistellaan konkreettinen ratkaisu. Hänelle on parempaa käyttää sementtiasteikkoa M350 ja sitä korkeampi.
 • Betoni kaadetaan kaivoihin. Tämän jälkeen se on hyvin tamped kanssa vibrator muodostamaan monoliittirakenne.
 • Jotta paalut nousisivat, on tehtävä muotti. Näihin tarkoituksiin voit kiinnittää putket sopivalla halkaisijalla, jotka on haudattava maahan.

Kiinnitä huomiota! Joissakin tapauksissa kaikki paalut eivät liitä toisiinsa puinen pohja vaan betoni. Tällöin paalujen väliin vedetään pieni kaivanto, jonka pohja on hiekkaa tai roskaa, joka on kaatunut. Tämän jälkeen muotti on asetettu ja kaatamaton nauhaosasto kaadetaan. Tämän ratkaisun etuna on, että tiiliseinien rakentaminen on ehdottomasti yksinkertaistettu.

Perusrakenne

Kun säätiö oli asetettu, ja betonipilareiden ollessa tarpeellinen määräaika, voit jatkaa työskentelyäsi.

 • Jotta voit poistaa jatkuvasti rikkaruohot ja muut kasvit kylvyn alta, voit tehdä hiekkaa. Tämä toteutetaan realistisesti seuraavalla tavalla: koko alueelle asetetaan kattomateriaalilevyt, joiden päällekkäisyys on noin 10 cm, hiekkakerros täytetään 15-20 cm: n päähän. Prosessin päätyttyä voidaan irrottaa vedellä.
 • Luomme pohjan seinille - grillage. Hänelle tarvitsemme 15 x 15 cm: n kokoiset lokit, jos rakennuksen kokonaispaino on merkittävä, vie aikaa ja ota 20 x 20 cm: n palkki. Koko vastaa kaikkien seinien pituutta ja uudelleenjärjestelyjä.
 • Jos perustuksemme on tehty betonipaloista, vedenpitävyys on asetettava puun alle. Näihin tarkoituksiin sopivaa tiheää rakennekalvoa, bikrostia tai kattohuopaa.
 • Ensinnäkin lokit yksinkertaisesti pinotaan liitosten muodostamiseksi ja lopulta kokoon sovittamiseksi.
 • Jotta ne yhdistettäisiin yhteen, on tehtävä lopussa syvennys, jonka syvyys on puolet lokin leveydestä ja liitososan leveys vastaa laastin leveyttä.
 • Kierrä yksi ruuvi ulompaan kulmaan ja tarkista diagonaalit tarvittaessa siirtymällä samojen arvojen saavuttamiseksi.
 • Asennuksen jälkeen vahvistamme toisen ruuvi. Sisäkulmassa on parempi kiinnittää metallikulma.
 • Jos paalut on tehty metallista, on tarpeen kiinnittää grillaus paikoille, jotka on hitsattu. Alussa reiät porataan ja ruuvit kiertyvät pohjasta. Betonisissa paaluissa kiinnitys tehdään ankkuripulttien avulla.

Kiinnitä huomiota! Tässä vaiheessa voit huolehtia tiedonsiirron toimittamisesta sekä veden poistamisesta pesuhuoneesta. Voit sijoittaa viemäriputket ja viedä ne kuopan tulevan sijainnin paikkaan. On olemassa toinen vaihtoehto: betonisoida pieni alusta suoraan pesun alla, jolloin pieni bias. Niinpä tikkaiden läpi kulkeva vesi putoaa tälle pohjalle ja tyhjennetään kaivoon.

Rakennamme seiniä ja kattoa

Pihdeissä voit rakentaa monimutkaisen rakenteen. Voit tehdä kylvyn hirsitalosta, mutta yksinkertaisempi vaihtoehto olisi kehysseinät. Jotta saisit alas liiketoimintaa, tarvitsemme reunat, joiden mitat ovat 150 × 50 mm tai 150 × 100 mm, kaikki riippuu siitä, minkä pohjan haluat valita.

 • Määritämme tulevien kylpyammeiden korkeuden sekä mikä on katto. Jos se irtoaa, niin toisella puolella olevat palkit voidaan tehdä suuremmiksi. Jos suunnittelet pylväät - kaikki on valmistettu samasta pituudesta.
 • Nurkatukien kohdalla voit käyttää palkkia 150 × 150 mm tai 150 × 200 mm. On parempi kiinnittää ne piikkiin, eikä vain nurkkien kanssa. Tee näin tehdä pieni ulkonema päähän (vähintään 50 × 50 × 50 mm) ja työnnä vastaava reikä. Sen jälkeen voit asentaa kaksi metallikulmaa. Jotta ne pysyisivät pystyssä, väliaikainen puomi asennetaan.
 • Askeleella, joka oli 60 cm: n asennettu taivutettu levy, joka mainittiin edellä. Jos tukemme ovat 1,2 m: n etäisyydellä, kaikki muut pystyasemat putoavat paaluun, mikä takaa korkean vakauden. Laudat kiinnitetään kulmien avulla grillata. Niiden välissä on kiinnityshihnat.
 • Asenna yläreunus, joka yhdistää kaikki palkit keskenään.
 • Voit aloittaa lattian asentamisen. Tätä varten metallikulmien käyttäminen korjaa viiveitä. Ne voidaan sijoittaa grillageiden väliin ja päällekkäin. Viiveen alareunassa täytämme reunuslevyn. Siten saamme urakohtia, joissa on mahdollista asentaa vedeneristys, eristys ja ommella ylhäältä aluksella, vanerilevyistä tai OSB-levyistä.
 • Asennamme kattopalkit ja kokoamme kattojärjestelmän tulevalle katollemme. Teemme laatikon lattiamateriaalin tyypille, joka asetetaan projektillemme.
 • Koska kattolevyt voivat soveltaa mitä sinulla on varaa. Useimmiten tällaiset tilat on peitetty metallilevyillä tai aaltopahvilla.
 • Seinän ulkopinnalta voidaan ommella kosteutta kestävä OSB-levy, seinälevy tai sivuraide. Sitten vedeneristys asetetaan kalvosta, eristys (se voi olla mineraalivillaa, sahanpurua tai vaahtoa), höyrysulku - folio.
 • Katto voidaan sovittaa palkkeihin, jotka asetettiin aiemmin. Seuraavaksi, ullakolla, asetamme kalvon höyrysulun ja lämmittimenä käytetään mineraalivillaa. On hyvä, jos koko rakenne on lisäksi päällystetty kalvolla, jotta villa ei lennä toisistaan.
 • Sisustuksessa käytetään puinen vuori.
 • Suuri kylpyamme on parempi käyttää tiiliseipää. Jos huone on pieni, niin sähköinen versio on melko tarpeeksi.

Kiinnitä huomiota! Jos uuni on tarpeeksi massiivinen, olisi hyvä varmistaa, että sen paikassa oli myös erillinen paalu. Tämä on hyvä pohja uunille.

Jos valitset juuri tällaisen keinon rakentaa oma kylpyamme, varmista, että rakenne on erittäin luotettava, riippumatta siitä, millä maaperällä on vallitseva alue.

video

Tässä näkemyksessä kerrotaan kylmähuoneen rakentamisesta ruuveilla:

Moderni kylpy ruuveilla, joissa on grillata ympäri kehä

Nykyiset teknologiat tarjoavat mahdollisuuden tehdä ilman työvoimavaltaista työtä maan päällä rakentaen rakenteen perustan. Viime aikoina kylvyn rakentaminen ruuvipolleille on onnistuneesti suoritettu, kun taas rakentamisen nopeus on erittäin korkea, mitä ei voida sanoa betonin perustamisen yhteydessä.

Kehittäjille myönteinen tekijä on se, että työ voidaan tehdä käsin.

Kuvassa näkyy kylpy, jossa on kuisti tukevilla paaluilla.

Tukien itsenäinen asennus

Tämäntyyppinen metalliteline on pyöristetty putki, jota käsitellään erityisellä korroosiosuojauksella. Alareunassa olevalla kärjellä tehdään erityisiä terät, yksinkertaistaen prosessin, jossa kannatin viedään maahan. Nämä tuotteet ruuvataan maaperään vähentäen sen kantokykyä.

Laitteen ominaisuudet

Vaikka tätä perustetta pidetään melko yksinkertaisena rakenteena, on olemassa tiettyjä vaikeuksia, joita voidaan välttää suunniteltaessa. (Ks. Myös artikkeli Puukylpyhankkeet: ominaisuudet.)

Kun kylvyn ruuvipilareiden laskenta suoritetaan, otetaan huomioon SP: n 24.13330.2011 pistettä sekä SNiP 2.02.03-85: n koodien päivitetty versio.

Kaikki toimenpiteet suoritetaan manuaalisesti tai käyttämällä hydraulisia mekanismeja.

Tuen sarakkeiden sijainnin arvioitu versio järjestelmässä.

 • Rakenteelliset elementit olisi hankittava suunnittelijan laskelmien mukaisesti, jotka on tehty hydrogeologisten tutkimusten, rakenteen massan ja pakastuksen syvyyden perusteella.
 • Joissakin tilanteissa tukialustan komponenttien ruuvaaminen voi olla hyvin vaikeaa, vaikka asennukseen olisi useampia ihmisiä. Kaikki riippuu kuitenkin maaperän ominaisuuksista.
 • Kun kellari sijaitsee korkeiden pensaiden, puiden, aidojen ja muiden rakennusten välittömässä läheisyydessä, saattaa syntyä tiettyjä vaikeuksia, kun elementit uppoavat manuaalisesti.

HUOM!
Joissakin tapauksissa lattia on järjestetty ruuveilla tapahtuvaan kylpylähuoneeseen, varsinkin jos kylvyn nauhaosasto on jo valmistettu.
Tällöin lokit sijoitetaan suoraan metallitelineille.

toiminta Menettely

Säilytyselementteihin ei saa tallentaa hankintaprosessia. Telineitä tulee valmistaa vain uusista sopivista paksuisista putkista, joiden pinta pinnoitetaan erityisellä yhdisteellä korroosiota vastaan.

Asennuksen helpottamiseksi varrelle on tehty kaksi reikää, jotka tukevat asennusta.

Visuaalinen esittely ruuvituotteiden rakenteeseen.

 1. Ensimmäinen sarja tappuja, jotka sijaitsevat metallitelineillä. Kaaviot tarkistetaan, kulmien tasaisuutta seurataan ja perusmatkat mitataan tarkasti.
 2. Ennen kylvyn ruuvipilareita maadoitukseen tulee olla pieniä reikiä tukien asennuspaikoille. Niiden syvyys on yleensä 10-15 senttimetriä.
 3. Seuraavaksi metallituote otetaan ja ruuvataan maaperään käyttäen erityistä sauvaa. Pohjaan upotettuina elementin pystysuuntaus ohjataan huolellisesti.
 4. Syventyminen suoritetaan, kunnes teline saavuttaa maahan, joka ei jäädy läpi. Rakenteen muut komponentit asennetaan yllä kuvatulla tavalla.
 5. Kun kaikki osat ruuvataan maahan, yläpäät ovat kohdakkain. Tätä tarkoitusta varten käytetään kulmamyllyä, joka sallii ylimääräisten putkien leikkaamisen tasaisesti.
 6. Betonisekoitus kaadetaan tuotteiden sisäpuolelle, mikä mahdollistaa lujuusominaisuuksien lisäämisen ja merkittävästi korroosionopeuden pienentämisen.
 7. Viimeisessä vaiheessa kullakin kannalla hitsataan 8-10 mm: n paksuiset metallilevyt. Niiden pitäisi työntyä molemmilta puoliltaan muutaman senttimetrin telineestä.

Laajamittaiset mitat laitteen pohjalle.

Varoitus!
Ilman ongelmia, kylvyn alle sijoitetaan vain ruuvipallot, jotka ovat läpäisseet hitsaustarkastuksen.
Todentaminen suoritetaan yleensä röntgentutkimuksella ja ultraäänellä.

Yhdistetyt osat

Komponentteja voidaan liittää käyttämällä erityistä muotoilua - betonista tai betonista valmistettua grilliä. Laitteen menetelmästä riippuen on esivalmistettuja ja monoliittisia rakenteita.

Kylpyläosastoille on useimmiten pystytetty yleinen grilli, joka on tasainen maahan.

 1. Maan yläkerros poistetaan kylvyn pohjan täyttöpaksuuden perusteella. Tuloksena olevassa syvennyshiekka kaadetaan. Siten syntyy iskunvaimennustyyny, jonka paksuus on noin 10-15 cm.
 2. Sovitetut puiset muottipesät kopioimalla yhteen yksittäisiä suojuksia. Kuitenkin tavallisia levyt voidaan myös käyttää. Suunnittelun on kestettävä betonikoostumus.
 3. Metallivarsien sisäosan vahvistaminen. Yleensä sirpaleiden liitos suoritetaan hitsaamalla. Teräsverkko asetetaan vähintään 5 senttimetrin päähän maasta.
 4. Muottiosan sisäosa on täynnä betonia. Sementtiä M 300 ja 400 käytetään sopivan koostumuksen valmistamiseen. Seuraa seuraavaa osaa: sementti-1; hiekka - 3; murskattu kivi - 7.

Yhdistetään telineet käyttämällä teräsbetoniliuskaa.

Täydentää!
Jos kylvyn lattia on järjestetty ruuveilla, grillata ei useinkaan suoriteta.
Välittömästi metallipylväiden pinnalle pinottu puutöitä haluttuun poikkileikkaukseen.

Lopuksi

Viime aikoina saunan ruuveilla on ollut erittäin suosittua, jonka lopullinen hinta on suhteellisen alhainen, kun se suoritetaan itsenäisesti. Edellä mainitut ohjeet antavat mahdollisuuden tutustua perustuksen kokoonpanon tekniikkaan, joka koostuu metallitukista ja raudoitetun betoniliitoksesta.

Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla omilla käsilläsi

Virkistysalueen järjestely säiliön rannalla tai rinteessä viittaa siihen, että ruostumattomien paalujen kylvyssä oleva lattia asennetaan ottaen huomioon maaperän tai maaperän ominaispiirteet. Nämä kivet ovat osa maata joen rannalla tai lampi, rinteitä, kukkuloita.

Ruuvipallojen kylvyn pohja sopii paikkaan rinteessä, joten pilarin korkeutta on mahdollista säätää

Edut pohjaan ruuveilla

Laitteen lattia kylvyssä ruuvaamalla paalut paljon helpommin kuin massiivisella pohjalla. Tämän mallin edut:

 • säätiö voidaan nopeasti koota omiin käsiisi;
 • ruuvipallot kompastensivat maata huomattavasti, mikä takaa koko rakenteen vakauden;
 • säätö on kätevä korjata tarvittaessa;
 • Ruuvien paalujen asennus on helppoa käyttämällä moderneja instrumentteja ja lisävarusteita;
 • Pohja voidaan asentaa mihin tahansa sääolosuhteisiin;
 • ruuvipallot tarjoavat tehokkaan automaattisen ilmanvaihdon kylpyammeen maanalaiseen tilaan;
 • kestävyys ja luotettavuus ovat riittävän suuria;
 • oikein asennettu lattia suojaa kylvyn seinämät ruuvaan paikoilta imemästä sedimenttistä ja sulavaa vettä maaperästä;
 • ruuvi-pohja voidaan järjestää epästabiiliin maahan, joka vauhdittaa ja turvota raskas sademäärä.
Pohjanpohjapohja voidaan asentaa myös talvella. Ruuviasennus asennetaan hyvin nopeasti.

Pilarijärjestelmän edut tekevät asennuksesta nopean, ja toiminta on luotettavaa, yksinkertaista ja kätevää. Tärkeintä on tutkia maaperän ominaisuuksia ensin kylvyssä valituilla paikoilla, suorittaa kaikki laskelmat oikein ja suorittaa tarvittava työ tiukasti ohjeiden mukaisesti.

Ruuvat on asetettava maaperän mukaan riippuen. Ruuvipilarin asennus maahan, ruuvipuristimet asennetaan kaikkiin kantaviin seiniin ja elementteihin.

Mikä tekee lattiasta kylvyssä?

Ruuvien paalujen kylvyssä oleva lattia voidaan tehdä eri materiaaleista. Käytetään pääasiassa betonielementtiä ja havupuuta. Betonilattian järjestäminen edellyttää merkittäviä materiaalikustannuksia. Tämä kerros kuitenkin kestää jatkuvasti altistumista kosteudelle. Siksi kylvyssä oleva betonikerros kestää yli kymmenkunta vuotta. Puu on halvempaa materiaalia. Kuitenkin kosteuden puulattian vaikutuksen alaisena romahtaa nopeasti. Hoito antiseptisellä aineella hidastaa merkittävästi tätä prosessia. Mutta 7-10 vuoden kuluttua puulattia on vaihdettava.

Järjestelmä kiinnittää erilaisia ​​materiaaleja lattiasta paaluun Betonikerroksen kylvyssä on kaikkein kestävin kosteus

Puulattian etuja ei ole vain materiaalin halvalla. Tarvittaessa voit korvata vaurioituneet elementit muuttamatta pinnoitetta kokonaan. Jos teet säännöllisesti puukomponenttien toistuvaa käsittelyä antiseptisellä aineella, on mahdollista pidentää tällaisen lattian käyttöikää lähes kaksi kertaa. Paras vaihtoehto otetaan huomioon, kun huoneissa on korkea kosteus - höyrysauna ja pesuhuone, betonipinnoitus tehdään. Pukuhuoneessa ja lepohuoneessa voi tehdä puulattia, koska kosteustaso on paljon pienempi.

Puuhuoneessa oleva lattiapäällyste on paremmin sijoitettu pukeutumisalueelle

Valmistelutyöt

Niinpä perustus asennettiin ja seinät pystytettiin. Nyt teemme lattian kylvyssä ruuvipilareissa. Sinun on valmistauduttava perusteellisesti tähän työhön, opiskele tekniikkaa, hankkia kaiken tarvitsemasi, kutsua avustajia.

Työ edellyttää seuraavia materiaaleja:

 • levy on uritettu;
 • puutavara;
 • kiinnitysmateriaalit - kynnet jne.;
 • sementti;
 • karkea hiekka;
 • hiutale ja / tai muut irtotavarat;
 • valssattu vedeneristys;
 • antiseptinen koostumus;
 • mineraalivillaa tai muuta eristystä.

Työvälineistä ja tarvikkeista tarvitaan:

 • rakentaminen mikseri;
 • sekoitussäiliö;
 • puutavaran hakaset;
 • Saw-Bulgaria;
 • rakentaminen veitsi;
 • vasara;
 • rukkaset, työvaatteet, rätit.

On mahdollista määrittää tarvittavien työkalujen ja materiaalien luettelo sen jälkeen, kun määritetään, mistä materiaalista ja millä tavalla kylvyssä oleva lattia on kiinnitetty ruuveilla.

Lattialämmitys: Yleiset säännöt

Ennen asennuksen aloittamista ja lattiaeristystä on suoritettava valmiiden rakenteiden puukomponenttien antiseptinen käsittely. Tämän erikoiskoostumus voidaan ostaa myymälän rakennusmateriaaleista. Antiseptinen suojaa puuta haitallisten mikro-organismien tunkeutumiselta, joka voi tuhota sen.

Jos talviaikaan käytetään ruuveilla varustettuja kylvöjä, lattianeristys alkaa rakennuksen tukirakenteiden eristämisen kautta. Useimmiten käytetään mineraalivillaa (kerrospaksuutta 25 cm) tai vaahtoa (kerrospaksuutta 15 cm).

Järjestelmä eristää betonilattia kylvyssä

Kun palkkien paksuus ei riitä palkkien asettamiseen, niihin on kiinnitetty kohtisuorasti lisäpalkit. Vedeneristys on esivalmistettu. Palkkien välissä on lämmittimen alempi kerros. Yläkerros sijoitetaan lisäpalkkien väliin. Sitten asetetaan toinen vesikerroksen kerros, jonka päälle viimeistely lattia asennetaan. Eristetty kerros kylvyssä ruuveilla kasvattaa rakenteen käyttöikää ja lisää huomattavasti kylpyammeen mukavuutta.

Järjestelmä eristys puulattian kylpyamme

Perusasennus

Tehokas eristys lattian kylvyssä ruuveilla on tehty pohjan avulla, joka on asennettu porausruuvin ympärille. Kellari peittää luotettavasti kylpytynnyrin alapuolella olevan vapaan tilan kylmän ilman läpivientiin ja parantaa merkittävästi valmiin rakennuksen ulkonäköä.

Korkin tyhjää tilaa suljetaan jonkinlaisilla paneeleilla.

Tärkeimmät materiaalit kellariin - lämmöneristyslevyt ja koristeelliset paneelit. Aseta niiden väliin lisälämpöeristyskerros. Yleensä käytetään tätä vaahtoa, vaahtoa ja vastaavia materiaaleja. Paneelien välisten liitosten tiivistys kellariasennuksen jälkeen tehdään vaahdolla.

Laite kaatamalla lattia

Optimaalisen ratkaisun katsotaan kaatavan lattiaa kylvyssä ruuvipinoihin. Kylmäkaudella on tarpeen suorittaa koko rakenteen pakollinen lämpeneminen.

Suuri määrä vettä pääsee lattialle kylvyssä, joten on tarpeen lisätä kosteuden kestävyyttä ja puhdistaa vettä. Tätä varten on tarpeen varustaa erityinen tyhjennys. Sen kautta vesi virtaa viemäriputkeen tai viemärijärjestelmään.

Kaavio laitteesta, jossa lattiaa kaadetaan kylpyyn

Asennus kaatopaikan alkavat suorittaa, makaaminen grillage lags. Ne asetetaan tarkasti vaakasuoraan ilman kallistamista. Lokilla kynnet on kiinnitetty havupuut. Niiden välissä on aukkoja 7 mm leveä ja enemmän. Vaikka puu turpoaa, yksittäisten elementtien väliset raot säilyvät edelleen. Käytetty vesi kulkee vapaasti niiden läpi.

Veden kerääntymistä varten maanalainen on asennettava kartiomaiseen betonikytkimeen, jossa on kaltevuus viemäriverkon tai viemärijärjestelmän suuntaan.

Vihje! Epämiellyttävän hajun ja / tai haitallisten mikro-organismien esiintymisen välttämiseksi betonirakenne tulisi pestä säännöllisesti, puhdistaa ja käsitellä erityisillä yhdisteillä.

Jotta mikään ei kaadu ja kertyisi kosteutta, on tarpeen asentaa betonikulho, jossa on pesuallas kylpyyn.

Kuiva puulattia kylpyammeeseen

Kuiva lattia on asetettu levyt 2 kerrosta. Ensimmäinen asennettu karkea lattia. Levyjen päälle asetetaan vesitiivis. Asenna sitten eriste. Sen päälle - toinen kerros vedeneristys. Loppujen lopussa laatoitetaan. Tätä tarkoitusta varten käytetään kiinteän havupuukan urituslevyä. Erilliset lattialaudat on asetettava lähelle toisiaan ilman aukkoja tai aukkoja. Asennettaessa valmiita kerroksia tarvitaan kaltevuus yhteen huoneen kulmaan. Tässä tehdään reikä, jonka alle siipi on kiinnitetty. Tämä auttaa poistamaan käytetyn veden helposti kylvyn aikana.

Betonikerros kylpyssä

Ennen betonilattian kaatamista on välttämätöntä suorittaa alustava työ kylvyssä ruuvin pohjassa:

 • veden ja viemäriputkien asentaminen;
 • tikkaiden asennus, joka sopii viimeistelylohkoon;
 • joka muodostaa massamateriaalin tyynyn altaan alta;
 • telaneristyksen sijoittaminen kellariosastoihin;
 • eristys.
Betonin sekoitusjärjestelmä

Nuance! On parempi kaataa tyyny, joka muodostaa lattiakakun eri fraktioista irtotavarasta, joka on kuivattava etukäteen.

Betonilattiaeriste

Betonilattia höyrysaunassa ruuvipisteissä alkaa lämmetä, kun levitin tarttuu ja kovettuu. Koska lämmitintä käytetään tavallisesti:

 • ekstrudoitu polystyreenivaahto;
 • laajennettu savi;
 • perliitti;
 • mineraalivillaa.
Kylpyammeen lattiaeriste: perliitti, laajennettu savi, polystyreeni vaahto, mineraalivilla

Ennen lämmityskerroksen levittämistä on tarpeen puhdistaa betonilattian pinta kokonaan vieraista esineistä, pölystä, roskista jne., Jonka jälkeen vedetään päällekkäin vedeneristyskerros. Murtolujuus eristetään osana erityistä seosta. Sen jälkeen, kun se kuivuu, sementtiastia kaadetaan ylhäältä.

Laatoitettu eristys edellyttää tiivistysliitoksia paneeleiden välillä asennuksen jälkeen. Tämä tehdään tavallisesti vaahdolla. Kun se kuivuu, käytä telan hydroisolaattorin toista kerrosta. Jotta pesu kuumennetaan tasaisesti lattialle pesukylpyyn ruuveilla, höyryhuoneessa tai toisessa huoneessa, raudoitusverkko asetetaan.

On mahdollista lämmittää kaato lattiaa kylvyssä laajennetun saven avulla, se on asetettava ennen betonipinnoitetta.

Lattialaatat

Keraamiset laatat voidaan sijoittaa kylpyammeen puulattian päälle. Samaan aikaan kartongin, puukuitulevyn, DSP: n tai vanerin sijasta käytetään karkeaa pinnoitusta.

Pesuhuoneessa voit laittaa laatat lattialle kylvyssä

Keraaminen laatta asetetaan asetetun levyn päällisen päälle. Tämä tehdään tavallisella tavalla. Laattojen alapuolella voit laittaa lämpimän lattian kylvyssä ruuvipilareihin. Voit käyttää hydraulista tai sähköistä infrapunavaihtoehtoa.

Pukuhuoneessa voit laittaa lämpimän kerroksen kylpyyn. Sähkölämmitteisen lattian laite. Lämmitetty lattia.

Ehkäisevät toimenpiteet

Korkean kosteuden taso erottaa kylmäkaapin ruuveilla, erityiset ennaltaehkäisevät toimenpiteet auttavat tekemään lattiaa mahdottomaksi sienelle ja muotille, jotka väistämättä näkyvät märässä ympäristössä. Rakentamisprosessissa kaikki käytetyt rakenteelliset elementit on päällystettävä erityisellä antiseptisellä koostumuksella useissa kerroksissa.

Jotta lattia ei enää mätä, on tarpeen peittää se sienestä antiseptisesti.

On erittäin tärkeää soveltaa myös korkealaatuisia vedenpitäjiä. Tämä voi olla kateaine tai muovikalvo. Nämä toimenpiteet auttavat lisäämään rakenteen elämää, suojelemaan sitä mätämästä ja ennenaikaisesta tuhoamisesta.

Järjestelmä lattian vedenpitävyydestä kylvyssä

Jos mädäntyneitä puumateriaaleja havaittiin, koko rakenne on purettava. Vaihda vaurioituneet osat.

Nuance! Kuivaa perusteellisesti kaikki komponentit antiseptisellä aineella ja kuivaa uudelleen. Ennen asennusta puulevy on päällystettävä vahalla tai vettähylkivällä lakalla.

Kuinka laittaa kylpyamme ruuvipinoon omilla käsilläsi

Useimmissa tapauksissa ruuveilla tapahtuva kylpy on hyvä tapa rakentaa haluamasi rakennuksen nopeasti omiin käsiisi vertailukelpoisilla budjettien säästöillä. On parasta rakentaa välittömästi odotuksia ympärivuotiseen käyttöön.

Jopa talvella "seisokkeja", kaikki sisäiset rakenteet suojataan luotettavammin ilmastollisilta vaikutuksilta. Sisäinen asettelu, seinät, katto eivät eroa muiden vastaavien rakennusten vastaavista rakennuksista.

edut

Kylvyn nostaminen ruuvien paaluilla maanpinnan yläpuolella mahdollistaa paitsi katkaista yhteyden jäädytysmaahan ja ukkospentteihin, vaan myös käyttää käytetyn veden luonnollista valumia aukkojen ja tikkaiden läpi. Tarvittavien tilojen välissä olevaan tilaan on järjestettävä konkreettinen lokero nesteen keräämiseksi ja tyhjentämiseksi tyhjennysaukkoon.

Kaistaleen rakennetta kutsutaan tippuvuudeksi. Levyn välinen kuilu säilyy 0,7 cm: n päähän, jolloin puu turpoaa, kun välys ei pääse päällekkäin. Tarvittavat tuuletukset ja maanalaisen siivouksen käyttö on rakentavasti ratkaistu kasaan perustuen, jonka korkeus on vähintään 0,5 metrin päässä nollamerkistä.

Mitä etsiä

Ruuveilla on yleensä omia käsiinsä kevyempiä kylpyrakennuksia. On mahdollista rakentaa tiiliseinät konkreettiseen grilliin, laatta, mutta tämä vaatii jäykkäästi kytkettyä pölkkikenttää. Puupohjaisten materiaalien rakenne vähentää kokonaispainoa ja lämmönjohtavuutta.

Pölkkyjä ruuvataan 2 ÷ 3 m: n välein riippuen pohjapalkkien jäykkyydestä. On toivottavaa sitoa keskuspilarit kanavalla tukemaan viivettä.

Suunniteltaessa tukipisteiden numeroa ja sijaintia on otettava huomioon kylpy-laitteen sijainti. Uunissa, vesisäiliöissä ja muissa laitteissa, jotka aiheuttavat vaihtelevia lämpö- ja painokiloja asennusalueen yli, on asennettava turvallisesti kiinteään alustaan.

Kosteuden kohottaminen napeelta estää kerrosmateriaalin kerroksen päälle työntymisen ulkonemaan muutaman senttimetrin reunoilta.

Veden on oltava kaikissa huoneissa. Jos et käytä vettä pesuun, sitä käytetään puhdistukseen ja desinfiointiin. Jos kylpyvierailu on suunniteltu kerran viikossa tai vähemmän, älä laita luumuja vesilukkoihin. Ne kuivuvat, jätevesi tuoksuu. Tässä tapauksessa on parempi asentaa kuiva suljin.

Kylpyammeen asennus ruuveilla

Kun kukin ruuvipallo saavuttaa pysäyttimen, sinun on leikattava se hiomalla haluttuun tasoon. Kehystaloissa - tämä on vaakasuora taso. Kehällä on eroa pitkittäisen ja poikittaisen kruunun lokin välillä. Se voidaan valita päällyksellä tai eri korkeudella pylväiden leikkaamiseen (150 mm).

Kehyksen luominen

Pohja on valmistettu puusta, jonka reunat ovat 150 mm. Raskaille rakenteille - 200 mm. Asennusprosessi:

 • Levitämme päähän, merkitsemme lovet "puun lattialla" tai "tassussa";
 • Pyöritä kehys leikkuupäähän, kiinnitämme 1 ruuvin jokaiseen kulmaan;
 • Saavutamme oikean kulman risteyksessä, mittaamalla diagonaalit;
 • Kiinnitä toinen ruuvi jokaiseen risteykseen.
 • Kiinnitä pohja ruuveilla yläosaan;
 • Leikkaamme puun "lattiaan" sisäpuuta.

Seinätelineet sijaitsevat 0,6 m: n etäisyydellä, joten paalujen välinen välys on laskettava tästä huolimatta. Lisäksi sinun on valittava huolellisesti puun materiaali, laitteen höyrysulku kylpyhuonekerrostukseen.

Hirsitalon asettaminen

Pienessä hirsitalossa, jossa ei ole kuormitet- tuja sisäseiniä, asennus suoritetaan usein suoraan kruunullaan grillauksen sijaan. Ensimmäisen rivi-lokin tulee olla aina paksumpi kuin seuraavassa. Sitä ei ole sijoitettu välittömästi kärkeen vaan lehtikuusen vuoriin, pyökki, joka on esikäsitelty hartsilla (lukuun ottamatta päitä). Pitkän ja poikittaisen lokin välinen ero kompensoi levyn paksuutta. Kulma on lisäksi kiinnitetty kannattimella.

Seuraavaksi kehys kootaan ordinaalisten numeroiden mukaan hampun, hihnan, huovutustyypin mukaan ohjeiden mukaan. Seinien lukumäärä ja ulkoneva kuisti osoittavat, kuinka monta tukipistettä tarvitset.

Laita kehys ja kanavan kahvinkeitin. Kruunussa reikää porataan alhaalta, jonka alapuolella pystytangot hitsataan teräsvanteeseen. Loki on "laitettu" sauvaan. Hanki kovaa kahvaa. Katso video miten kiinnittää kehys paaluun.

Valmis vaihtoehto

Jos haluat asentaa valmiin rakennuksen säätöön, niin hän lisäksi kiinnittää kulmat ja nostavat nostimien, vuorien, I-palkkien avulla paikan.

Lattialaite

Kun rakennat tämän tyyppistä kylpyta omalla kädellä, on erittäin tärkeää ennakoida lattian oikea rakentaminen, jonka rakentaminen riippuu suoraan pohjasta. Kuuma höyry kondensoituu ja pyrkii tyhjentämään, aivan kuin suihkussa oleva vesi. Siksi ei-vuotavan kylvyn lattian rakentaminen, joka sijaitsee ruuveilla, on monimutkaisempi:

Luonnos taso

Decking ilman aukkoja, käsitelty anti-sieni impregnointi. Liimattu kalvomateriaaleilla suojaamaan kosteutta alhaalta, täynnä laajennettua savea.

Yläosassa on myös kalvo. Kateaineiden ja muiden bitumipitoisten pinnoitteiden käyttö voi vaikeuttaa elämää epämiellyttävän tervan tuoksun avulla. Tyhjennysputkien korkeus, niiden alaiset kanavat kaikilla lattian tasoilla, merkitään välittömästi.

Lämmöneristys

Käytettävissä olevan materiaalin lämmitys:

 • Mineraalivilla (lävistysmatot, rulla) - 0,25 m paksu;
 • Vaahtopolymeeri, vaahtomuovi (levy) - 0,15 m.

Suojaa ylhäältä vaaditaan kosteudelta. Styroksi on resistentti tätä vaikutusta varten. Muut lämmittimet vähentävät niiden ominaisuuksia. Erinomainen todistettu suojakalvopäällysteiksi. Ne on valmistettu riittävän pitkästä pituudesta ja leveydestä (enintään 61 × 15,5 m) koko kappaleen sulkemiseksi ja seinien päällekkäisyyksien kanssa. Kehysrakennuksessa höyrysulku tehdään myös seiniä pitkin, kun lauhde vapautetaan kalvolle purkautumisen vuoksi.

Suojaa ja koristele

Kylpyammeen asentaminen ruuvipillereihin omilla kädillä valmistuu kokonaan pohjan asennuksen jälkeen. Se suojaa jätteiden kertymisestä talon alle, talvella - lumen ajautumisesta, luo ylimääräisen esteen lämmön menetykselle ja kaunistaa näkemystä. Riippuen korkeudesta maanpinnan yläpuolella, lattia rakenne, koko rakennuksen käsite, voit käyttää sivuraide, tekokivet, koriste-pinnoitteet.

Meidän ei pidä unohtaa varustaa tekniset luukut säätiön tarkastukseen. Sisäinen tila on puhdistettava hedelmällisestä kerroksesta, joka on peitetty raunioilla ja hiekalla.