Onko mahdollista rakentaa käytettyjä ratapölkkyjä? Jos on, miten?

On mahdotonta rakentaa kylpyhuonetta käytetyistä ratapölkistä.

Puiset ratapölkyt ovat kyllästettyjä kreosootilla, se on hyvin haitallinen aine.

Jos asut tai olet ollut eri vuodenaikoina vieraillessasi talon, joka on rakennettu käytetyistä ratapölkistä, olet todennäköisesti huomannut, että kesällä, jossa ovia ja ikkunoita avautuu sellaisessa talossa, voi olla ja ei kokene epämukavuutta erikoisesta tuoksusta, sinun pitäisi sulkea talon kolkuttaessa tai talvikauden aikana lämmittämisen käynnistämiseksi (sulattaa uuni) välittömästi hajuilla kreosootti.

Kreosootti aiheuttaa pyörrytystä, heikkoutta, ripulia pitkällä kosketuksella kreosootin kanssa voi olla syöpä.

No, tässä kaikki on selvää kylvyssä, et voi tehdä mitään tämän tuoksun kanssa heti kun alkaa lämmetä kylpyamme, voimakas haju kreosootti ilmestyy välittömästi.

Se ei auta eikä mitään, ei kipsisavua vyöruusuilla, ei nykyaikaisempia sisustusmateriaaleja tai mitään.

On luonnollista, että voit päättää, aiotko käyttää kylpyamme yksin, eikä haju ja tilaisuus saada vakavasti sairaita, vaan voit rakentaa sen, mutta mielestäni on epätodennäköistä, että käytät annettuja tietoja.

On äärimmäisen harvinaista, että ihmiset rakensivat kylpylän käytetyistä ratapölkistä, kuulin vain tällaisista kylvöistä, mutta en nähnyt sitä, mutta olen toistuvasti käynyt kreosoottihuoneissa (lue, käytä ratapölkyt).

Kysymyksen kirjoittaja kysyy todennäköisimmin kreosootilla kyllästettyjä käytettyjä puiset ratapölkyt.

Onko mahdollista rakentaa kylpyamme tällaisista ratapölkistä? Jos yksiselitteinen ja epävirallinen vastaus ei ole! Jos sinulla on mahdollisuus valita rakennusmateriaalien välillä, on parempi mieluummin puhdas puu (hirsi tai puu), tiili, sementtilohko tai jopa täyttö. Se on parempi kuin mikään esteetön ratapölkyt.

Kyllä, joku sanoo, että kreosootti on erilainen - olen samaa mieltä. Puun kreosoottia käytetään tuberkuloosin hoitoon ja antiseptisiin tarkoituksiin. Mutta tosiasia on, että ratapölkyt kyllästetään hiilen kreosootilla, jossa pääasiassa fenoliset yhdisteet, kuumennettaessa, muuttuvat helposti haihtuviksi. Tästä ja tuosta hajuista rautatien lähellä. Fenolin pitoisuus ratapölkkyjen lähellä on pitkä ja vakaa.

Haalarit ovat silti sallittuja käytettäväksi pohjina, pilareina ulkona. Kuitenkin niistä muodostuvat seinät voivat aiheuttaa hengityselinten sairauksia, limakalvojen sairauksia, ihosairauksia ja jopa syöpäsairauksia niissä, jotka ovat tällaisessa huoneessa.

Joissakin paikoissa ulkona, koko kylät ovat rakennettu ratapölkyt, ja ihmiset elävät niitä. Mutta usko, että se ei ole hyvästä elämästä, ja se varmasti jättää merkin terveydestään. Erityisesti ei ole tarpeen kasvattaa lapsia tällaisissa rakennuksissa.

Nykyisin teemapuheissa on runsaasti esimerkkejä ratapölkkyjen rakentamisesta ja eristämisestä. Voiko ylistää kaikin tavoin. Mutta usko minua, sinun ei pidä vaarantaa terveyttäsi ja lapsesi, säästämällä muutamia kymmeniä tuhansia ruplaa käytettyjen ratapölkkyjen hinnan ja puhtaan palkin välillä. Mutta asia, hyvä eristäminen kreosootin tuoksusta todennäköisesti "syö" kaikki säästöt. Ja jopa tämä vaarantaa haitallisten kemikaalien hengittämisen.

Ponnauteiden sauna - rakentaa itsenäisesti

Suosituin ja samaan aikaan kalojen rakentamisen kallein materiaali on blockhouse. Ja koska hirsitalon rakentaminen vaatii huomattavia taloudellisia investointeja ja vie paljon aikaa, ei joka kesällä asuva päättää tällaisen rakennuksen rakentamisesta. Erityinen tapa ulos tilanteesta on ratapölkky - halpa ja melko kestävä vaihtoehto.

Monet käsityöläiset eivät edes pidä ratapölkkyjä täysimittaisena rakennusmateriaalina. Samanaikaisesti käsityöläiset, jotka haluavat säästää rahaa, ovat aktiivisesti pystyttämässä nukkuja-rakennuksia samalla kun he saavat laadukasta rakentamista. Miten rakentaa kylpy omalla kädellä polkuista, puhumme tässä artikkelissa.

Kuvassa - rakentaminen kylpyamme ratapölkyt.

Muutamia sanoja rakennusmateriaaleista

Haalarit ovat sahatavaraa, jota käsitellään erityisellä suojaavalla aineella - kreosootilla. Koska ratapölkkyjen käyttö kuuluu avoimiin alueisiin erilaisten luonnollisten tekijöiden vaikutuksesta, niiden perustamisen tärkein kriteeri on kestävyys. Kreosootti on myrkyllinen antiseptinen aine, jonka avulla puun kestävyys kasvaa huomattavasti, koska sen mätä on estetty.

Kuten tiedätte, ratapölkkien päätavoite on käyttää rautateiden rakentamisessa, jossa ne voidaan poistaa useista syistä (esimerkiksi elämän loppu). Useimmat puutarhurit käyttävät näitä materiaaleja, joiden avulla hoidetaan ratapölkyt, jotka on valmistettu ratapölkistä omilla käsillään.

Kirjoitettu ratapölkyt, joista useimmiten rakentaa kylpy talonmestarit.

Edut ja haitat

Ennen kuin rakennat kylpyamme ratapölkillä, sinun tulisi olla tietoinen tämän materiaalin tärkeimmistä eduista ja haitoista. (Katso myös artikkeli Ominaisuudet turkkilaisen kylpy Hamam)

edut

 1. Alhainen hinta.
 2. Helppo asennus.
 3. Korkea kestävyys. Tällaiset rakennukset palvelevat yli 20 vuotta.
 4. Korkea kokoontumisnopeus.

puutteet

 1. Houkutteleva ulkonäkö. Kesän asukkaat harvoin viilentävät tällaisia ​​rakennuksia.
 2. Tärkein haitta on kreosootin haitallisuus. Lämmityksen vuoksi se alkaa tuoda haitallisia epäpuhtauksia ilmaan, jolla on myös epämiellyttävä tuoksu, mikä heikentää merkittävästi höyryhuoneen mukavuutta.

Kuitenkin puutteista huolimatta nukkujauhojen rakentaminen on ollut käytössä jo vuosia.

Materiaalien valinta rakentamiseen

Pöytätasku olisi rakennettava kestävällä materiaalilla, jonka valinnassa olisi kiinnitettävä asianmukaista huomiota. Useimmat talliomistajat valitsevat käytetyn materiaalin, vaikka vapailla markkinoilla on myös uusia ratapölkkejä. (Ks. Myös artikkeli Saunojen hankkeet pyöristetystä lokista: vaihtoehdot)

Tämä selittyy paitsi käytöstä poistetun rakennusmateriaalin alhaisemmasta hinnasta myös siitä, että 10-12 vuoden käytön aikana haitallinen kreosootti katoaa kokonaan puusta.

Krakattomat rakennusmateriaalit on hävitettävä.

Jos tavoitteesi on luotettava kylpyamme ratapölkyt, silloin valittaessa materiaalia, sinun pitäisi kuunnella useita vinkkejä:

 1. Kaikki materiaali ei ole yhtä hyvä. Siksi ei ole tarpeen suorittaa ensimmäistä virkettä. Hyvin usein puutarhurit ostavat tällaisia ​​rakennusmateriaaleja satunnaisesti - ja tämä on ensimmäinen virhe, koska olet todennäköisesti luiskahtanut jo märkäpuun. Ja jos rakennat rakennuksen tällaisista raaka-aineista, se palvelee sinua enintään 3 vuodenaikaa, minkä jälkeen se epäonnistuu, eikä sitä korjata.
 2. Varmista ostetun materiaalin laatu napauttamalla sitä vasaralla. Äänen on oltava kuuro.

Valitse säätiö

Ponnauteiden kylpyammeet voivat olla kahdentyyppisiä:

Valokuvasarakkeessa.

Nauhapohja on luotettavampi, mutta myös sen järjestely maksaa melko suuria kuluja. Jos maa on vakaa, on mahdollista rakentaa sarakepohjaan.

Kylpyammeen rakentaminen

Niinpä rakentaa kylpyläalusta ratapöllyksiltä.

Tässä on yksinkertainen ohje:

 1. Me ostamme materiaalia. Työssä tarvitaan noin sata laadukasta ja vahvaa ratapölkkyä.
 2. Teemme jäykistetyn pohjan vedenpitävyyden. Tätä varten sinun on pinnoitettava betoni sulavalla bitumimastilla. Kipsimaalauksen päälle asetamme kateaineen kahteen kerrokseen.
 3. Sijoitamme ensimmäiset ratapölkyt.

Vihje!
Aluslevyt on sijoitettava säleisiin, jolloin pohjan ja alareunan välinen kosketus estetään.

 1. Ponnauteiden liittäminen keskenään tapahtuu piikkiyhteyden avulla. Kun ensimmäinen kruunu on asetettu, sen ja pohjan välinen rako tiivistetään vaahdolla.

Ensimmäisen kruunun asettaminen.

 1. Asettamme eristyksen ensimmäisen kruunun päälle. Lämpenemisen materiaali voi olla sammal, hinaus, juutti ja muut leikkuuterille tarkoitetut materiaalit.
 2. Aseta seuraava kruunu eristyksen päälle. Kiinnitys suoritetaan "groove-thorn" -menetelmällä, mutta asiantuntijat suosittelevat lisää messinkiliitoksen käyttöä. Voit tehdä tämän haarukoiden kahdella vastakkaisella sivulla katkaisemalla hylsyjen reiät (metallilevyt, jotka pitävät ratapölkyt). (Katso myös artikkeli Bathin katon eristämisominaisuudet)

Torvet ja muut kiinnikkeet on leikattava tarkalleen eikä missään tapauksessa silmään. Muussa tapauksessa suunnittelussa on vääristymiä ja aukkoja. Kruunut on asetettava rakennustasolla ja luodilla.

Kruunujen väliin sijoitetaan eristysliuskoja, jolloin rakennetaan seiniä.

johtopäätös

Pohdimme, kuinka rakentaa kylpyamme omilla käsillään ratapölkistä. Kuten näette, tässä prosessissa ei ole ongelmia. Jotta kaiken työn voi suorittaa korkeimmalla tasolla, sinun on noudatettava tiukasti edellä mainittuja suosituksia ja ammattilaisten antamia ohjeita.

Sitten kylpylärakennus palvelee sinua yhdellä vuosikymmenellä, mikä antaa lämpöä ja mukavuutta kylmimmillä talvikuukausilla. Saat lisätietoja aiheesta tutustumalla videoon tässä artikkelissa.

Creosote-pinnoitteiden kylpy on haitallista

Totuus on pienikokoinen (jäljelle jäävä) tuoksu katolta, talon seinät (se on tiili, rappaus) ja sisäänrakennetusta vaatekaapista - laajennuksen 19 vuoden aikana he onnistuivat liotamaan hieman tuoksuun. Uskon, että jäljelle jäänyt haju katoaa kokonaan kittiä ja maalaa seinät ja katon. Aion tehdä toinen vaatekaappi, koska nykyinen on jo vanhentunut. Kyllä, tällä tuoksuu nyt. Se on verraton pienempi (tuskin havaittavissa hyvällä nenällä, jos se haju kun sitä pyydetään) kuin esim. Hajun tasainen tai tupakoitsijan parveke, kun hänellä on kaksi viikkoa, kun hän ei enää tupakoi.

Mitä parempi pölkkyjen kylvyn lopettaminen, joten kreosootti ei vuoda?

Kuinka valita kylpypyyhkeet kylpyyn? Kylpypyyhkeet Ennen siirtymistä talonrakennusteknologiaan ratapölkkeillä omilla käsillä, on kiinnitettävä huomiota rakennusaineiden oikeaan valintaan. Kuten ymmärrät, useimmat puutarhurit käyttävät käytettyjä rautatietoliitoksia, jotka on lopetettu, mutta myös uusia rautatieyhteyksiä.

Syy, miksi jokainen käyttää mieluummin käytettyjä ratapölkkyjä kylvyn rakentamiseen, on se, että tämä vaihtoehto on halvempi, ja ratapölkyt itseään lähes kokonaan rikkovat haitallisen kreosootin 10-12 vuoden palveluksen aikana. Mitä tulee polttopuiden määrään kylvyn rakentamiseksi omilla kädillä, on välttämätöntä ostaa vähintään 100 kappaletta.
Kiinnitän huomionne siihen, että usein puutarhurit ostavat "kissan pussiin": mädätetyt ratapölkyt, jotka ovat jo märehtineet sisäpuolelta.

Ponnauteiden kylpy.

Onko mahdollista rakentaa käytettyjä ratapölkkyjä? jos on, miten?

Kuinka kylpyttää ratapölkyt omalla kädelläsi? Haarojen etuja ja haittoja ratapölkistä Omalla kädellä olevilla ratapölkillä varustetut kylpypyyhkeet Haalarit ovat sahatavaraa, joka on käsitelty erityisellä suojaavalla aineella - kreosootilla. Tämä työkalu on myrkyllinen antiseptinen.

mikä itse asiassa lisää ratapölkkyjen kestävyyttä estäen materiaalin mätänemästä. Ratakapasiteetin rakentamiseen käytetään nukkareita, jotka voidaan poistaa käytöstä eri syistä (esimerkiksi käyttöikä on kulunut umpeen). Tyypillisesti nämä ratapölkyt, useimmat kesän asukkaat käyttävät omien talonsa rakentamisessa, joista yksi on ratapölkky.

Ostin polttopuun talon, kuinka pääsen eroon kreosootin tuoksusta

Älä unohda käyttää tasoa ja lyijyä, niin että malli osoittautui tasaiseksi. 6. Määritä myös suunnitteluvaiheessa, mistä löydät ikkunat ja oven kylpyyn.

Aukot leikataan sähkösahalla, kun seinät on pystytetty. Kaikkien seinien on oltava kytkettynä metallisiin tappeihin.

Kylpyvuode

Käytetyt ratapölkyt ovat käytön aikana erilaisten aggressiivisten vaikutusten alaisia, sillä CIS: ssä rautatievaunut eivät ole ilmatiivis, ja niiden kautta kemikaalit voivat "herätä" ja imeytyä ratapölkkyihin käytännöllisesti katsoen "koko jaksotusta pöydästä". Lisäksi kreosootilla on terävä epämiellyttävä tuoksu, joka pyrkii välttämään pehmusteella, eristyksillä ratapölkkyjä kalvolla, kipsillä ja muilla menetelmillä.

Nämä toimenpiteet eivät kuitenkaan riitä poistamaan kreosootin haitallisia vaikutuksia ihmisiin. Jotkut väittävät, ja sanovat, että heidän talonsa on ratapölkkyjen kanssa hyvä eristys ei tuota hajua, ja niiden isoäitini äiti, isoäiti ja sukulaisten niin talot elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Osittainen vastaus tähän vastalauseeseen on puupalkkien kyllästämisen laatu ja menetelmä. Ponnauteiden tuotannossa on pinta (5 cm: n syvyyteen) tai impregnoimalla (paineessa).

Kuinka pukea vaskipyyhkeitä tuntematta kreosootin tuoksua?

Anton, luultavasti jotain menettää ratapölkyt, mutta kuinka paljon ja lisää muita haitallisia yhdisteitä... ohimennen junista. Jos ei ole suositeltavaa jopa kerätä sieniä lähemmäksi kuin 500 metriä polkuja...
Monet ansaitsevat vain keskustelemalla foorumillamme! Esimerkiksi tällainen. Tai näin. Voit aloittaa keskustelun foorumilla nyt. Kirjaudu vain Vkontakte-yhteyden kautta tai rekisteröidä, se kestää minuutin. Mutta jos kulje, voit silti: Tank IR-lämmitys Kuinka lämmittää altaan? Linden ja mehiläiset.
Barrier-40A: n täydellinen sulkeminen Miten kuumennetulla talolla oleva riippuvalo käyttäytyy? Värilliset LEDit vilkkuvat ja tavalliset eivät sytytä ollenkaan, millaista sekoittimen asennusta on parempi asentaa. Sekoitin asennetaan suihkulla. kipsi-täytekammion kaali-maalaus dacha-uuni kylvyssä. Lanka ei anna mittakaavua kuumennettaessa.

Miten kreosootti vaikuttaa henkilöön

Sinun on myös kiinnitettävä huomiota siihen, että kruunut on asetettava lyönti- ja rakennustasolla, kaikki ratapölkyt tulisi asettaa vaakasuoraan. On huomattava, että kylpylärakennuksen rakentaminen on tärkeä piirre ratapölkistä omilla kädillä: tärkeintä on se, että sisäseinät ovat täysin sileät, jos ulkopuolisia on epäsäännöllisyyksiä, ne voidaan piilottaa sivuraiteen takana.
tai muuta viimeistelyainetta. Penkkien rakennuksen ulkokoristelu Kuten ratapölkkyjen kylpyhuonekalusteiden ikkunoista ja ovista, näitä elementtejä suositellaan upotettavaksi kaikkien kruunujen asentamisen jälkeen. Luominen teknisten reikien alla ikkunoiden ja ovien kylpyyn ratapölkyt vaiheessa laittaa vanteet on erittäin työläs prosessi. On parasta ensin koota vanteet ja sitten moottorisahan avulla leikata huolellisesti lasketut suorakulmat ovien ja ikkunoiden alle.

Pyyhkikää omat kädet

Kreosootti maa- ja vesirakennuksessa. Ihmiset työskentelevät näissä tiloissa ympäri vuorokauden. Hämmästys, varsinkin kesällä kannattaa hoo. Siirtymisen päätyttyä pää sattuu mahdottomuuteen. Kaikki työntekijät huomaavat tehon heikkenemisen ja hyvinvoinnin heikkenemisen. Tässä osassa mainitaan, koska kreosootti, polttouunien kyllästäminen hiilen öljy on vaarallinen syöpää aiheuttava aine, vuodesta 2003 lähtien se on kielletty käytettäväksi EU-maissa. Nukkuminen olisi pitänyt Ja paikka on hyvä ja pyytää halpaa, mutta on kiusallista, että talo on rakennettu ratapölkyt. Totta, sen ulkopuolella ja sen sisällä on kipsiä. Lähistöllä on keskeneräinen kylpylä, joka on tehty myös liotetuista ratapölkistä. Kuinka vaarallinen tämä kyllästys on terveydelle ja onko se ajan myötä? Boulder-ratapölkyt ovat melko halpa materiaali, joten vuosikymmenien yleinen pulaa se oli suosituin puutarhurit.

Haluatko ostaa ratapölkyt? Loppujen lopuksi sinun on päätettävä, tallentaako terveys vai ei. Edellä esitetyn perusteella en henkilökohtaisesti ehdottomasti neuvota talon rakentamisesta käytettyjen puisten ratapölkkien ja varsinkin uusista puusta.

Käytettyjä puiset ratapölkyt ovat hyväksyttäviä käytettäväksi rakennusteknikkona ankkuripaikkojen rakentamiseen, jossa henkilöllä on hyvin vähän aikaa (tubloki, lato, jne.). Vaikka tällaisten ulkorakennusten omistajat sanovat, että jopa 30 vuoden toiminnan jälkeen, varsinkin lämpimällä säällä, tiloissa on epämiellyttävä tuoksu sekä sisä- että ulkopuolelta.

Ja lopuksi niille, joilla on jo voimakas halu rakentaa talon puiset ratapölkyt - valita vain uudet ratapölkyt, jotka eivät ole vielä kyllästyneet myrkyllisten antiseptisten aineiden kanssa. sitä enemmän kreosootti - tällainen talo on lämmin, kuiva ja mukava elämään.

Onko mahdollista rakentaa autotalli ja kylpylä ratapölkyt?

Kerättiin rakentamaan sivustoa autotalli ja kylpyamme, on mahdollista ostaa ratapölkyt erittäin edulliseen hintaan.

Eikö olisi haitallista olla tällaisissa rakennuksissa?

Kerron teille mitä tiedän: Kun olin vielä koulussa (15 vuotta sitten), isäni osti (tai hänelle annettiin) jonnekin toisen käden ratapölkkejä. Näistä rakennettiin vakaa - siellä pidettiin sikoja ja kanoja. Viime vuonna (vuonna 2015) stabiili purettiin. Vuonna 2016 ne vietiin uuteen paikkaan ja kokoontuivat uudelleen - tämä on minulle se, että ratapölkyt, kuten materiaali, ovat kestäviä (hyvät, he heittivät pari kappaletta, jotka rotat ryntäsivät ja hieman mätänevät). Isäni sanoo, että isoisäni työskenteli rautateillä ja jatkuvasti tallissa, ratapölkyt (tietysti käytetyistä)

Ja vuonna 2016 veljeni osti talon ja tontin, jolla on kylpyamme ratapölkyt. Ja kylpeä ja kylpeä - kaikki on kunnossa.

Joten, on mahdollista rakentaa autotalli täsmälleen ratapöllyksiltä, ​​no, kylpy on parempi kuin jotain muuta, jos on mahdollista (ja sitten tuoksu ratapölistä on edelleen).

Ponnauteiden kylpy omalla kädellä: hyvät ja huonot puolet

Lähettäjä: admin in sauna ja sauna 09.05.2018 0 13 Views

Pöytätuotteiden sauna on yksi suosituimmista vaihtoehdoista tällaisen rakennuksen rakentamiselle. Koska ei ole aina mahdollista kerätä tarpeeksi rahaa kalliille tiilitalleille, hirsitalleille tai muulle materiaalille, ihmiset löysivät halvemman tavan. Käytettäessä ratapölkkyjä, jotka ovat jo käyttöikää rakennusmateriaalina, ei ole turvallisin vaihtoehto, mutta vähiten kallis. Nyt sinun täytyy selvittää, mitä käyttää rakentamisessa ja mitä ei.

Melkein minkä tahansa rakennuksen rakentaminen on sinänsä melko kallista ja kylpyhuonekalujen rakentaminen edellyttää myös erityyppisiä materiaaleja. Vanhalla tavalla Venäjällä kylvyt rakennettiin puukehyksestä. Puurakennukset voivat olla vuosikymmeniä jopa aktiivisessa käytössä. Tänään, jotta säästää rahaa, hirsitalo korvataan ratapölkkyillä.

Kylpylä omilla käsillä on tarpeeksi halpa, ja tämä on sen suurin etu. Kreosootilla käsitelty vanha puu voi olla vielä pitkään käytössä. Rakennus, joka tulee loppuun, voi kestää ainakin kymmenkunta vuotta ennen korjausta.

Mutta sinun pitäisi huolellisesti valita materiaali, muuten rakenne tulee käyttökelvottomaksi alle vuodessa. Keskellä olevat mädäntyvät ratapölkyt saattavat suuresti heikentää rakennuksen laatua, joten kannattaa tarkistaa kaikki, mitä ostit. Voimakkaasti säröiltuja materiaaleja ei saa käyttää, mutta niillä, joilla on pieniä vikoja ja kynsiä, sopivat ensimmäisen kruunun asettamiseen. Jos mahdollista, ota kaikki käytettävissä olevat puupalkit.

Materiaalien valinnan jälkeen voit aloittaa merkitsemisen ja luoda perustan - kylpyamme.

Kylvyn perustana olisi oltava käytettävissä olevat materiaalit, joten yksi vaihtoehdoista voisi olla ratapölkkyjen perustana. Se voidaan tehdä pylväs- tai nauhamenetelmäksi.

Ensin sinun täytyy kaivaa kaivannot riippuen maan jäädytyksestä. Tuloksena olevat kanavat voivat saavuttaa syvyyteen puolentoista metriä. Ne on täytettävä hiekalla, kostutetulla ja tiivistetyllä hiekalla tai soralla.

Jos haluat tehdä ylimääräisen vedeneristyskerroksen, ennen kuin nukahtaa kaivannon, se voidaan vuorotella erityisellä kalvolla. Sitten voit asettaa ratapölkyt. Ensimmäinen puutavara asetetaan kaivannon alkuun, joten voit laittaa toisen ylätalven alapäälle.

Kaikki ratapölkyt kiinnitetään tangoilla tai kainaloilla maaperään ja kiinnitetään yhdessä vannenauhan kanssa. Puun päistä voidaan kiinnittää rakennekannattimet. Tämä on yksinkertaisin järjestelmä, joka voidaan toteuttaa kylvyn rakentamisen aikana.

Jos mahdollista, voit käyttää betonirakenteita säätiöksi. Teräsbetonipalkit ovat erittäin kestäviä ja luotettavia materiaaleja tällaisiin töihin, mutta niiden asettaminen on erilainen, koska on tarpeen käyttää betonia, jotta ne voidaan yhdistää yhteen. Jos ei ole tarvittavia laitteita ja keinoja, tämä vaihtoehto katoaa.

Kun olet lopettanut säätiön, voit jatkaa kylvyn rakentamisen rakentamista. Tärkein on ensimmäinen rivi. Asennusta varten on valittava tasaisimmat ja samankokoiset ratapölkyt. Kruunun ja säätiön väliin on asetettava säleet, jotka erottavat ne. Koko puun on oltava täysin vaakatasossa. Ensimmäisen kruunun nuket voidaan liittää vaahtoon. Ensimmäistä kruunua ei ole tarpeen korjata, koska rakenteen paino riittää vakaaseen asentoon.

Ensimmäisen rivin päälle voit laittaa lämpöeristeen. Edelleen, samanlaiset kuin ensimmäiset, sijoitetaan jäljelle jääneet kruunut. Puutavaraa kiinnitetään toisiinsa teräksisellä tapilla tai tangoilla, joiden reiät on tehtävä etukäteen. Työvoimakustannusten pienentämiseksi voit leikata tarvittavat reiät tulevaisuuden oviin ja ikkunoihin rakentamisen aikana.

Toiseksi viimeinen vaihe on katon rakentaminen. Viimeiset kaksi kruunua voidaan poistaa ja korvata palkkeilla. Katolla on kattohuopa tai liuskekivi. Ja rakentamisen lopettamiseksi sinun tulee "sulata" kylpy, täten tarvitset eristävää materiaalia, joka voidaan työntää kruunujen ratapölkkyjen väliin. Jotta kylpy houkuttelevampi ulkoasu, se voidaan peittää edullinen sivuraide. Tässä rakennushauteessa voidaan katsoa olevan täydellinen.

Niinpä talvikylpyjen tekniikka ratapölkistä on yksinkertainen, ja kuka tahansa, jolla on rakennustyöt, kärsivällisyys ja halu, voi suorittaa sen.

Kylpyvuode arvostelut

Kun olet 12, palaa Peon-leirien portteihin. Varo 72 elitaa, jotka he partioivat ympäri.

Comment by verb

Kommentti käyttäjältä mulpha

Kommentti käyttäjältä sildarath

Kommentti käyttäjältä EvilDeathCrab

Rakensin talonpylväät, asun toisen vuoden. Pinnoitteet, eristetty polyeteenillä, maalattu silmä ja päällystetty, tekivät viimeistelyn. Toisen vuoden kuluttua Crazotin haju meni. Kerro minulle, kuinka poistaa haju.
1. Missä tahansa voi olla halkeamia, joiden kautta "sifoni". Erityistä huomiota on kiinnitettävä seinien liitoksiin lattian ja katon sekä ovien ja ikkunoiden aukkojen kanssa.
2. Mikä on elokuva pimeya? Sen paksuus? Kuinka paljon hän sulki ratapölkyt? Jos se on liian ohut, epävakaa eikä peitä koko alue, kreosootti voi vuotaa.
3. Ei tiedetä, millaista kipsiä on käytetty. Jos huokoista, niin mitään yllättävää - ruokki kreazotomi, joten haju. Kipsin on oltava erittäin vahva.
4. On epäselvää, miten lattia on tehty. Jos lattialle käytettiin ratapölkistä valmistettuja palkkeja, lattia olisi voinut kuivua, haju voisi tulla sieltä.
5. On tarkistettava, kuinka huone on tuuletettu, sillä voi olla ylimääräistä ilmavuotoa ratapölkkyjen sivulta. Kesällä injektion käyttö on suositeltavaa.

Ne ovat rakennettu ratapölkyt, jotka ovat palvelleet aikaa, valitse normaalit, vahvat ratapölkyt.

Vanhempani asuvat sellaisessa talossa, kun kaikki ovat elossa ja hyvin. Vaikka tämä ei todellakaan ole osoitus, olisi väärin arvioida yhden sukupolven elämä, valitettavasti ei vielä ole muita tilastoja.

Kun talo rakennettiin, rakennettiin runsaasti rinteitä, varjoja, aidat, portit, se rakennettiin myös ratapöllyksiltä, ​​vain nämä ratapölkyt sahautuivat taulukoihin (isäni sanoo, että se oli hyvin kapea hetki - löydettäisiin saha, haju huolimatta siitä, että nukkuja on 20 vuotta vanha, kannattaa hoo) Kaikki! rakennukset maksoivat noin 40 vuotta, sillä puiset aidat ovat paljon

Talon rakennettu ratapölkyt oli kipsi molemmin puolin, ei enää eristämistoimenpiteitä toteutettu, tältä osin en voi sanoa, että talo osoittautui erityisen lämmin, rakennus tarvitsee.

"Katselimme puutarhavyöhykkeellä. Ja paikka on hyvä, ja pyydä halpaa, mutta hämmentynyt, että talo on rakennettu ratapölkyt. Totta, sen ulkopuolella ja sen sisällä on kipsiä. Lähistöllä on keskeneräinen kylpylä, joka on tehty myös liotetuista ratapölkistä. Kuinka vaarallinen tämä kyllästys on terveydelle ja onko se ajan myötä? "

1.... isoäitini talo ratapölkyt ja iso-isoäiti oli kanssa ratapölkyt kanssa ratapölkyt oli koti isoisäni, hänen vaimonsa, ja ei ollut ongelmia, ei haju, ei päänsärky. Se on viileä kesällä sellaisessa talossa, ja lämmin talvella. Ja tämä huolimatta siitä, että hänen isoäitinsä hän vain rappaus sisällä, mutta ulkopuolelta yleensä mitään trim. Itse rakensin autotallin, jossa oli ratapölkyt, ja lopetin kylvyn rakentamisen, pian rakennan talon (niistä). Muuten ehkä levyt ratapölkyt riitelevät. Kun sahain, huomasin, että ne ovat kyllästyneitä 5 mm: n voimalla, ja loput ovat puhtaita puita, ehkä siksi ei ole hajua. Jotkut suutuneet läpi, nämä, luultavasti, antaa haju. Ja vielä päätös on sinun.

Tavalliset rakennusmateriaalit ovat nykyään kalliita. Siksi rajoitetun budjetin omaavien henkilöiden on kiinnitettävä huomiota asuntorakentamisen epätavanomaisiin tapoihin. Vanhoja ratapölkkyjä on käytetty vuosikymmenien ajan. Ja ratapölkytasot omilla käsillään - talouksien versio massiivipuiden rakentamisesta.

Haalarit ovat havupuuta, joka on kyllästetty erityisellä yhdisteellä - kreosootilla. Tätä fenoliyhdistettä käytetään antiseptisenä, sillä se suojaa maaperää puusta mätänemästä ja bakteerien lisääntymisestä sekä hyönteisten ja jyrsijöiden vahingoittumisesta.

Talvipohjaiset talot ovat lämpimiä ja kuivia, maanjäristyksiä hyvin, toisin kuin tiili- tai paneelirakenteita. Yksikerroksisen hirsitalon rakentamiseksi 10x10 m, tarvitaan noin 350 vahvaa kantta ilman pintavirheitä. Voit ostaa ne rautateiden toimistoissa, jotka suorittavat kappaleiden korjauksen. Juuri nyt.

No, näen, että ihmiset pelkäsivät, he näkevät nukkujan, he menevät heti nukkumaan. Kyllä, on hengenvaarallista elää yleensä - tulos on 100%, kukaan ei ole vielä välttänyt sitä.
Joten älä hämätä ihmisten aivoja, ei ole mitään kauheaa. Haluat päästä eroon haisusta, eristää, kipsiä, pelätä - purkaa, maksaa ja rakentaa ympäristöystävällisistä materiaaleista, kysymys on, mistä löytää ne, jos luonto on täynnä verenkiertoa ja pingviinejä löytyi verestä 60-luvulla.
Yleensä kraazot on musta aine, joka näyttää bitumilta terävällä spesifisellä tuoksulla, mutta se ei ole kovin hyvin absorboitunut puuhun, joten ratapölkyt kyllästettiin erityisissä nukkuja impregnointilaitoksissa kuumissa creazot-säiliöissä, ja luonnollisesti, kuten on täällä usein tapana, useimmat ratapölkyt liotetaan vain pieneen kerrokseen.

Rautateiden lähellä sijaitsevissa kylissä ja siirtokunnissa voi usein nähdä ratapölkkyjä rakennettuja taloja. Pienille budjetille omaaville perheille on oma tapa tehdä kotitekoinen nukkuja talonsa. Epätavalliset ulkonäkörakennuksissa on erinomainen lämmönkestävyys, pitkä käyttöikä, suuri jyrsijöiden, bakteerien ja alhaisten kustannusten vastustuskyky.

Creazotilla hoidetut ratapölkyt eivät ole ihanteellinen rakennusmateriaali niiden karsinogeenisten ominaisuuksien vuoksi, jotka haittaavat ihmisten terveyttä. Jos hyvin harkittu ja noudatettava rakennustekniikkaa sekä seinien ja julkisivujen viimeistelyä, creatsootin negatiivinen vaikutus vähenee minimiin.

Materiaalin valinta

Rakentamiseen soveltuvat ratapölkyt voivat olla rautatiekisojen korjaamiseen ja sijoittamiseen osallistuvassa organisaatiossa.

Keskusteluja ratapölkkien koteihin, älä häivytä.

Kaikki ei ole niin yksinkertainen, materiaali ei varmasti ole kallista, mutta se ei lisää terveyttä kreosootti.

Jos kuitenkin päätetään, voit aloittaa

Kuten minkä tahansa kodin rakentamisessa, alamme perustaa.

Tässä on useita vaihtoehtoja, säätiö voidaan rakentaa nauhalle, ja se on mahdollista, kuten puurakenteissa, tukipylväässä (muuten tämä vaihtoehto on halvempi).

Asun nauhan perustukseen.

Luultavasti tiedät jo, miten se tapahtuu ilman minua, ja tämä ei ole kysymys, voin muistuttaa teitä, kaivanto kaivaa rakennuksen kehällä ja sisäisten kantavien seinien, lisätyökalujen, liitososien, betonien, yleensä kaiken tavoin.

Ei ole suurta nuolia, kun taas säätiö on vielä kostea vaiheessa (sen yläkerros), kiinnityspultteja asennetaan siihen, niiden on oltava melko voimakkaita ja halkaisijaltaan vähintään 40 mm.

Pultit asennetaan vähintään yhden metrin askelin. Nämä pultit kiinnittävät ensimmäisen ratapölkkyn.

Katso täydellinen versio (venäjäksi): hirsimökki ratapölkyt.. SOS.

neuvoo mitä tehdä pozh-that!
Talon hirsitalo toimitti minun isäni 90-luvulla (kun ei ollut rahaa eikä materiaaleja) ratapölkistä, nyt (kun paljon rahaa kaatuu loppuun ja viimeistelyyn) En tiedä, mitä tehdä sillä: ratapihan haju: 008:
näyttävät siltä, ​​että ne heittivät sisälle kalvon, sitten ne peittivät sen limittäin. edelleen kaivaa, purkaa sen ja rakentaa uutta rahaa
Ehkä on olemassa ratkaisu.

lukuun ottamatta kreosootin haju haihtuvaa hajua, on erittäin haitallista terveydelle.

Jos et purkaa, vähennä ainakin VOC: n päästöjä talon sisällä - vyöruusu, kipsi paksulla kerroksella, hyprok.
Mutta jopa näillä toimenpiteillä fenolin pitoisuus on todennäköisesti huomattavasti korkeampi kuin MPC, varsinkin kesällä.

Tietenkin se tapahtuu. jos vain haju.

En halua järkyttää, mutta hyvää - purkamista varten. Kreosootti ei ole kovin hyödyllinen asia.

Joskus rakentamiseen taloja ja muita rakennuksia vaiheessa luodaan perusta käy ilmi, että käyttö standardin materiaaleja, joita käytetään yleisesti kaatamalla säätiön, kuten sepeli, sementti ja hiekka, jostakin syystä ei voi olla. Mikä on perusmateriaalin vakiomateriaalien korvaaminen? Yksi erinomaisista ratkaisuista on ratapölkyt, erittäin edullinen ja edullinen materiaali.

Ponnauteiden perustukset on järjestetty pääasiassa kevyille rakenteille, kuten pienille mökkeille, autotallille, huviloille, tiloille ja niin edelleen.

Talon, kasvihuonekaasujen ja muiden kotitalouksien rakentamisen perusta on hyvä, koska materiaalin rakentaminen on helppoa. Toinen tärkeä etu on edullinen, ja jos ratapölkyt tuodaan suoraan talon, ei ole parempaa vaihtoehtoa laitteen talojen perustuksen, kasvihuoneissa tai muissa ulkorakennukset eivät vain löytää. Monet.

Kuinka rakentaa betonikerroksen perustukset oikein? Tärkeitä vivahteita nukkuja-pohjan rakentamisessa Mikä on betoniteräspalkkien perusta?

Tämä on mitä iron-betoniset ratapölkyt näyttävät siitä, mistä rakentaa perustan.

Joskus rakennusvaiheessa rakentamisen aikana todetaan, että perusaineiden, kuten hiekan, sementin ja murskakiven, täyttämiseen tavallisesti käytettäviä vakiomateriaaleja ei ole mahdollista käyttää. Mikä voisi olla vaihtoehtoinen materiaali säätiön asettamiseksi?

Tämä tietysti ratapölkyt - erittäin halpa ja kohtuuhintainen materiaali. Peräpohja on hyvä, koska kulutustarvikkeet ovat riittävän helppoja saada hänet. Toinen kiistaton etu on alhainen hinta, ja jos ratapölkyt toimitetaan suoraan taloon, niin paras materiaali tulevan kodin perustusten rakentamiseen ei yksinkertaisesti löydy.

Monet vastustavat käyttöä.

koti ratapölistä "data-lightbox =" article-image "> koti ratapölkistä" src = "http://st03.kakprosto.ru/tumb/imageboard_preview/images/article/2011/5/24/1_525501e6ef917525501e6ef954.gif ">

Sinun ei pitäisi olla iloinen, että olet ostanut lähes uusia ratapölkkejä.
Ensinnäkin tämä on lainvastaista - tässä tapauksessa nukkuja olisi pitänyt lähteä liikkeelle uudelleen, ei myynnissä. Siksi hankintaan liittyen saattaa olla kysymyksiä lainvalvontaviranomaisilta.
Toiseksi kreosootti (impregnointi ratapölkkyille), öljyperusteisena antiseptisenä aineena, pysyy pysyvästi ominaisuuksin tunkeutumaan kipsin, kittien ja muiden viimeistelyaineiden kautta.
Kolmanneksi kreosootin vahva, jatkuva haju muistuttaa sinua "vääristä" ostoista pitkään.
Oikea päätös on käytetty käytet- täessä käytettyjä polkuja, joita käytetään monien vuosien ajan tiellä, pesty sateella ja lumella, ja kreosootti kuivattiin aurinko- kunnolla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten rakentaa talonpeti ja kuinka tehokas se on, kun otetaan huomioon rakennusmateriaalien korkea hinta näinä päivinä. Alhaisen perheen tulotason ansiosta etupuolella ratapölkkyjen etuna talon rakentamisen materiaalina on heidän kohtuuhintaisuus. Ihmiset, jotka asuvat lähistöllä erilaisista rautatieyhteyksistä, ovat jo pitkään harjoittaneet talojen ja ratapölkkyjen rakentamista, joilla on useita etuja, kuten korkea lämmönkestävyys, joka mahdollistaa talon lämmityksen talvella ja luo viileyttä, halvempaa ja pitkäaikaista havupuuta kesällä. Myös ratapölkkyjen pinnoituksen ansiosta erityinen yhdiste - kreosootti - erilaiset bakteerit, hyönteiset ja jyrsijät, jotka tuhoavat usein muita puusta valmistettuja rakenteita, eivät aseta niihin. Kreosootin läsnäolo on sekä etuna että epäedullisena, koska sillä on syöpää aiheuttavia ominaisuuksia, jotka edistävät syövän puhkeamista ja kehittymistä. Mutta asianmukaisesti harkittu rakentaminen ja koristelu julkisivu ja seinät.

SI; POP VSCHMP TOBMSHOSCHN BUTTEN, B CHUS BFB LOISB EZP YYMHDYCHPK YLHTPK, TCHUCHYYOOPK, OBVYPPK UPMPNPK PPHPCHBCHMEOOPK OBPPLBB MADN. kanssa VShchUTP RETETPU YDAY. th RPFPNH OE DPCHETSM CHSCHUPLPLMBUUOSCHN UREGYBMYUFBN, LPFPTSCHE OETEDLP VSCHMY CHUEZP MYYSH YOFEMMELFBNY, BRETFSCHNY NETSDH CHSCHUPLYNY UFEOBNY, J DEKUFCHYFEMSHOP RTECHPUIPDOP, PE CHUEI DEFBMSI OBMY LBTSDSCHK LBNEOSH NPUFPCHPK PE DCHPTE UCHPEK FATSHNSCH, FPZDB LBL kanssa ON YEE NEUFE jalostamon R ™ £ OBFSH, dv LBLPZP LBTSHETB CHSCHTHVMEOSCH FY LBNOY ULPMSHLP BLTBVPFBM LBNEOIL. kanssa PVCHYOSM YEE W OEFPYUOPUFY, RPFPNH YUFP CHUEZDB OBIPDYM NBFETYBMSCH, LPFPTSCHE NPZMY UMHTSYFSH OELPEK Gemy, B tsEMBOYE VSCHMP OBDETSOSCHN RTPCHPDOYLPN RP OELPEK EDYOUFCHEOOPK dv NOPTSEUFCHB DPTPZ, CHEDHEYI PF Gemy UCHETYEOYA. rMPPHY DUSHE NEUFB OE VSHMP. NOPZPE RPZNBM: n, NOPZPE OEDPPGEOCHBM: n, NOPZPE RTYUFBMSSHOP TBUUNBFTYCHBM I RTYOINBM LBL FBLPCHPE: n, RFPPNHU: N APPOINT COFFEE RTEDUFBCHMSMUS NOE VPMEE GEOSCHCHNIN OSALLISTUJAT, YuEN PLOLTHOBBS DESFEMSHOPUFSH. NEOS RPUEEBMY BNVYGYY LBTSHETEYNB, OP OE БBDETTSYCHBMYUSH.

Näytä täysikokoisena: Kotisivu! Mitä rakentaa yhtä hyvin?

Yleensä aiomme rakentaa talon. Mutta ei vielä päättynyt siitä, mitä. Hirsitalo? Frame?
Lopulta haluan nähdä lämpimän yhden kerroksen talon, noin 80 neliömetriä.
Ei ole kaasua, mutta on mahdollisuus.
Kerro minulle, mikä talo, lopulta halvempi, lohko tai pilkottu?
Jos aihe on jo keskusteltu, lähetä!

estää halvempaa. rakentaa laajennettua savea.

Lopulta haluan nähdä lämpimän yhden kerroksen talon, noin 80 neliömetriä.
Yann: "En ole kuullut niin fiksuista ideasta pitkään.
Mutta ei vielä päättynyt siitä, mitä. Hirsitalo? Frame?
Edellä olevista vaahtolohkoista
Kerro minulle, mikä talo, lopulta halvempi, lohko tai pilkottu?
Älä etsi halvempaa, käytä sitä mieluummin. Ajattele eristys- ja ulkopinta.

tai hienonnettu?
Olen silputtua taloa. (Nyt he alkavat heittää tossut minuun!) Sama, sillä.

Kuninkaallisen perheen ja useiden luottamushenkilöiden ampuminen Yparatijevin talossa Jekaterinburgissa kesällä 1918 tutkittiin melkein loppuun asti [1]; vain rooli joidenkin bolsevikkien komentajien, erityisesti V.I. Ulyanova (Lenin). Tutkija N.A. Sokolov osoittautui myös perheen tappamisesta palvelijoistaan ​​Ipatijevin talossa ja holviksen polttamisessa Ganina-kuopassa, joka on nyt luostari, mutta tänään Neuvostoliiton "perestroikan" lopussa Ipatijevin talon vangit haudattiin yhtäkkiä. Huolimatta siitä, että Sokolovin tutkimuksessa tämä hautaaminen ei voinut olla, Sokolovin todisteita ei oteta huomioon, ja tutkijan nimeämä geneettinen tutkimus päätteli, että kuninkaallinen perhe ja hänen palvelijansa olivat edelleen haudassa. Koska Sokolov osoitti ruumiiden polttamisen johtopäätöksillä, ei "deduktiivisella menetelmällä", vaan hänen löytämänsä aineellisen todistusaineiston avulla, joka, kuten hän totesi, todistaa rikoksesta.

- Jos hylkäät paistetut elintarvikkeet, rasvaiset lihat, makeiset ja alkoholijuomat, elätte vielä sata vuotta...
- Tohtori, onko se todella elämä?

Kaikki alkoi pari vuotta sitten. Veritesti. Sen sijaan huomattavasti kohonnut kolesterolin määrä veressä.

"Sinun täytyy harkita ruokavaliota uudelleen", sanoi lääkäri.

"No, hyvä," ajattelin. - Ikä on kulunut kolmekymmentä. Vanha ikä ei ole iloa. Mennään sitruunan sitruuna: otan tilaisuuden vihdoin kääntää silmäni kohti terveellistä ruokavaliota. Ehkä se ei ole liian myöhäistä. Elämme.

Viime vuosina olen täysin muuttanut perheemme ruokavaliota. Ei mitään tavallisesta. Noudimme standardia, joka tunnetaan kaikkiin sääntöihin.

Muuten, palvellessani, niin usein piti puhua lääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa, että voisin herätä yöllä terveellisen syönnin perusteista. Päivittäinen annos jokaisesta vitamiinista ja hivenaineesta.

Viime maanantaina Lontoon muotiviikolla Dita Von Teese pudotti sateenvarjon. Näyttää siltä, ​​että tapahtuma. No, putosi. No, ja sateenvarjo. Von Marivanna pudotti nukkujan, eikä mitään kohonnut ja käveli. Mutta Ditalla on kapea mekko, ja ympärillä - paparazzi. Ei ole vakavan naisen asia vaarantaa itsensä. Tällainen on niiden kova elämä tähtien keskuudessa...

Tietenkin heti kahta prinssi ryntäsi auttamaan amerikkalaista divaa taistelemassa oikeutta säästää kaunista naista, joka putosi epätasaisessa taistelussa sateenvarjoon. Mutta kukaan ei mennyt avustamaan spathe-tupakoitsija Marivannaa. Joko oikeat herrat karkotettiin koneenrakennusalan työpajaan tai jotain muuta... Jotkut ihmiset nyt uskaltavat väittää, että naiselle on kiellettyä kuljettaa yli 10 kiloa painoa, mutta loistava sankarimme voisi työskennellä tuntikohtaisesti tai jopa helpommin koristella hänen kotitaloudensa. Toinen asia on se, että hän tuli hänen luokseen ottamaan tämän nukkujan käsiinsä...

Teen kaiken itselleni

Ja kysymys on yleensä jakamaton. Kuinka paljon

perusteellisesti.
Ainoastaan, jos saan tällaisen pikkutyttöä.

1. kyllä, tämä on, jos raudoitus lähelle reunaa (betonipilarit - valaisinlinjojen tuet) imeytyy betoniin ja murtuu, kun se jäätyy, se kuumenee epätasaisesti kesällä, koska raudoituksella ja betonilla (kivellä) on erilainen laajenemiskerroin
2. Ei, jos oikea teknologia otetaan huomioon, muotoilu on piilotettu talven ja kesän suurista lämpötilahäviöistä ja kosteuden kuivasta.

eli jos laitat ruostumattomasta teräsvahvikkeesta oikein betonisekoittimen, värähtelevät oikein ja muodostavat vedenpitävyyden (esim. lämpöä vasten), niin betoni selviää useiden sukupolvien bunkkereiden eloonjääneitä.

mutta valitettavasti kukaan ja kukaan eivät noudata tekniikkaa, kaikki on "silmällä" - kuten nähdään 60-luvun rakennuksista (esimerkiksi)
"Hruščov", joka laskelmien mukaan oli tarkoitus palvella 80 vuotta voimaominaisuuksista.

ja zhb valaistuspylväät tuhoutuvat nopeammin kuin puiset sauvat
ja niin ympärillä.
.

Talvella.

Rakas rakennusasiantuntija!
Minulla on mahdollisuus rakentaa talon 8x9 ratapölkyt!
Jos sinulla on lausunto, kirjoita (mutta vain ansioihin).

Jos ratapölkyt ZH.B. - se voidaan rakentaa.
Jos puiset siteet kyllästetään kryozotilla (tai creazotilla), silloin on nopeampaa juoda myrkkyä. Tämä kyllästys itsessään (kriazot tai creazot) on melko pelottava asia.

Tosiasia on, että nämä ratapölkyt ovat jo viisi vuotta vanha. Ja jos laitat talon ja sisätilan sulkeaksesi kaikki GVLom aaaaaa.

tuz @ tuz kirjoitti:
Tosiasia on, että nämä ratapölkyt ovat jo viisi vuotta vanha. Ja jos laitat talon ja sisätilan sulkeaksesi kaikki GVLom aaaaaa.

Noin 5 vuotta sitten luin, että mies rakensi talon pulloista.
Sitä ymmärrän, luovaa!

tuz @ tuz kirjoitti:
Tosiasia on, että nämä ratapölkyt ovat jo viisi vuotta vanha. Ja jos laitat talon ja sisätilan sulkeaksesi kaikki GVLom aaaaaa.

jos "rakastettu" avio on mahdollinen, ja jos rakastat itseäsi.

Kreosootti, väritön, tuskin liukeneva öljyinen neste vedessä, saadaan puusta ja kivihiilitervasta ja se on fenolien seos, lukuja. arr., guaiacol ja kreosoli. Woody K. käytetään tuberkuloosiin; kivi veistämällä K.- puun säilyttämiseksi (liotusrakenteet), antiseptiä varten. saippuaa ja muita

En usko, että GVL auttaa fenolia, vaikka viisi vuotta kestävät ratapölkyt.

Kaverit eivät vain ole eläviä ja piparjuuri ostaa asuntoa meidän aikanamme. Ehkä joku antaa hyviä neuvoja.

Mielestäni mitä teetkin, talossa on edelleen haju kuin rautatie.
Tämä tuoksu on todella haitallista.
Voit myydä nämä ratapölkyt ja ostaa baarin.

Tämä oli yleinen rakentamismenetelmä etenkin junioriasemilla. Mutta sitten atomipommit räjäyttivät ilmassa.

Ei niin kallista tavallista (ei-sylinterimäistä) hirsimökkiä. Ja ratapölkyt - autotalli, lato.

Zhuk kirjoitti:
Mielestäni mitä teetkin, talossa on edelleen haju kuin rautatie.
Tämä tuoksu on todella haitallista.
Voit myydä nämä ratapölkyt ja ostaa baarin.

Näiden ratapölkkyjen kustannukset riittää vain lattialla kotona. Joten ei ole mitään tyylejä.

tuz @ tuz kirjoitti:
Kaverit eivät vain ole eläviä ja piparjuuri ostaa asuntoa meidän aikanamme. Ehkä joku antaa hyviä neuvoja.

Myy ratapölkyt ja rahaa ostaa normaalia materiaalia (samaa puutavaraa). Esimerkiksi haluaisin ostaa ratapölkkyjä aidatöille.

Yleensä on katkera kokemus.

tuz @ tuz kirjoitti:
Yleensä on katkera kokemus.

Ja millaista katkeraa kokemusta tarvitset? Että joku asui sellaisessa talossa ja kuoli syöpään? Joten kaikki syöpä ja puutalot kuolevat. Kuinka usein tai vähemmän? Tämä on tilastotietojen kysymys, mutta täällä et ole statti. hallinta.
Esimerkkejä ei voida osoittaa, eikä mitään voida kumota. Mutta voitko antaa itsellesi anteeksi, jos onnettomuus tapahtuu rakkaisiisi? Voitko vakuuttaa itsellesi, että ratapölkillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa?

tuz @ tuz kirjoitti:
Näiden ratapölkkyjen kustannukset riittää vain lattialla kotona

No, rakenna puoli talo. Jos sinulla ei ole minkäänlaista elämää, aloittakaa sitten hieman vaatimattomampi kuin 8x9. Tunnen ihmisiä, jotka alkoivat 5x5: stä, pienestä huoneesta ja keittiöstä yhdistettynä käytävään, sitten liittyivät sisään.

TUZ @ TUZ, eikä ymmärtänyt, millaisia ​​ratapölkyt. Jos ratapölkyt ovat valkoisia, toisin sanoen ei ole liioiteltu villinä, niin kaikki on kunnossa. Se on mahdollista ja jopa tarpeellista rakentaa, koska puutalo on lämpimämpi kuin kivitalo ja kustannukset ovat pienemmät. Ja jos ratapölkyt ovat kyllästyneet, niin valitettavasti. Voidaan käyttää vain navetan perustana. Vaikka impregnoidut ratapölkyt suunnitellaan poistamaan creazot-kerroksen (4-5 mm kyllästyskerros), haju jää. Fenoli on erittäin huono kaikille eläville asioille. Tarvitsetko sen?
Mar6565 "Kauha on ollut yleinen rakentamismenetelmä etenkin risteysasemilla, mutta atomipommit myös räjäyttivät ilmassa."
Neuvostoliitossa ei ollut ihmisiä, jotka rakensivat talojaan kreosoottipalkkeja. Tämä sanon teille rautateiksi.

Hyvä tunti! Minä näin sen itse, ihmiset rakensivat talon talon, mutta he asuvat lähellä, kesämökin aikana, on mahdotonta... kesällä, talvella ja kesällä, kun se on lämmin ja lähellä se kaada.
Joten omalla vastuullasi.

Ehkä on liian aikaista aloittaa rakentaminen, jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa edes seinämateriaaleja varten. Yrität tehdä laajemman laskelman koko rakennuksesta ja katsoa, ​​että seinien kustannukset ovat vain osa ongelmaa.

Hei kaikki! Rakastettu ystävä on asunut 6-7 vuotta. Ulkopuolella, päällystetty puoli-tiilellä, sisä- kipsi ristikolla. En puhu haitasta - täällä kaikki, mitä voidaan sanoa, on jo olemassa, mutta pari kertaa vuodessa he viettävät yötä - ei ole tuoksua, joka voi olla konkreettinen, joko kesällä tai lämmityskaudella.

Paljon tietoa talosta tehtyistä oljista. Rehellisesti, en myönnä itselleni, mutta en olisi pitänyt tällaisten talojen elämää kymmenkunta vuotta, vaikka kaikki artikkeleissa ja kirjoissa on varsin vakuuttava. Nämä ovat linkkejä Yandexista, katsoa voi olla kiinnostunut ">
Mutta prokreozochennyh ratapölkyt rakentaa talon ehdottomasti ei.

SandyV kirjoitti:
seinien kustannukset ovat vain osa ongelmaa

tuz @ tuz kirjoitti:
Yleensä on katkera kokemus.

Miksi tarvitset jonkun toisen katkeraa kokemusta, ja vielä enemmän, Jumala kieltää, omasi?
Jopa Fifty-Fifty-vaihtoehdolla sinun ei pitäisi kokeilla terveyttäsi ja ehkä elämääsi.
Haluat rakentaa talon LIVElle, eikä kärsiä tai pahempaa.

Ukraina, Kharkivin alue, Lozovskiy-alue, Orelka (liittymä), 1975. Jokainen viides talo on rakennettu seuraavan tekniikan mukaan: laatikko, joka on peitetty ulkopuolelta tulevien tiilien kanssa, asennetaan pystysuoraan ja vaakasuoraan kattopuristimilla, ja se on kipsattu päreittäin ulkopuolelta.
Loppusanat Vähän pois aiheesta. Kellot kyläläisille korvattiin myyvällä junalla.

2mar6565:
Se on oikein, talot on rakennettu ratapölkkyistä koko kyliin. Mutta ne on rakennettu enimmäkseen kaikki kyllästetyt ratapölkyt. Oli tietenkin ainoita, jotka eivät välittäneet terveydestään, mutta heistä oli hyvin vähän. Yrität kesällä lämpöä vain seisomaan vieressä, unohtamatta kreosootti. Köyhät rautatiekuljettajat palvelevat heidän okolotokiaan yksilöiden iltana turvotusta. Mitään tästä haisusta ei tallenneta, ei tiiliä eikä kipsiä.

En halua rakentaa sitä, aloitan ottamalla talkkareitit kädestäni tekemään ilkeä, erityisesti rakentaen niitä
ratapölkyt ovat lyhyitä - sinun täytyy sitoa ne yhteen näin - jos haluat jotain hirsirakennusta,
haju talossa on taattu vaikka kipsi - silloin tottuu siihen, etkä huomaa sitä, mutta se ei vahingoita minua,
jos haluat rakentaa hirsitalon ja asettaa tiilen sille, niin on helpompi rakentaa runko, jolla on hyvä hyötyajoneuvo ja ulkoseinä, joka on tehty tiilestä.
Naapuri rakensi kylpylän ratapölkistä - hän peitti sen kalvolla seinän sisäpuolella ja peitti sen taittolevyllä - mutta kun haju hajosi, se tuntui - ja kylpy oli jo 15-vuotias, kuin jos kutsuttiin, mutta juoksin - ja he höyryssä eivätkä huomaa
Viimeisenä keinona ratapölkyt voidaan laittaa jotain viivästymiseen tai myydä niitä tehokkaasti

Kuinka kylpyttää ratapölkyt omalla kädelläsi?

Haarojen etuja ja haittoja ratapölkistä

Pyyhkikää omat kädet

Haalarit ovat sahatavaraa, joka on käsitelty erityisellä suojaavalla aineella - kreosootilla. Tämä työkalu on myrkyllinen antiseptinen aine, joka lisää pinnoitteiden kestävyyttä estäen materiaalin mätänemästä.

Ratakapasiteetin rakentamiseen käytetään nukkareita, jotka voidaan poistaa käytöstä eri syistä (esimerkiksi käyttöikä on kulunut umpeen). Tyypillisesti nämä ratapölkyt, useimmat kesän asukkaat käyttävät omien talonsa rakentamisessa, joista yksi on ratapölkky.

Ullakylvyn etuja ovat seuraavat:

 • Halvatun ratapölkyt johtuvat kylvyn rakentamisen kustannuksista
 • Kylpy on helppo asentaa
 • Rakennuksen korkea kestävyys (käyttöikä jopa 20 vuotta)
 • Nopea työskentely vähintään 2 työntekijän rakentamisessa (ei välttämättä päälliköitä)

Kuten näette, kylpyläosaston tärkein etu ratapölistä on edullinen ja nopea rakentaminen rakennukselle.

Mitä tulee haaran haittoihin ratapölkistä, tärkein haitta on kylvyn haitallisuus johtuen kreosootin erityisestä tuoksusta. Kun kylvyt lämmitetään sisä- tai ulkopuolelta, kreosootti alkaa päästää haitallisia epäpuhtauksia, mikä heikentää mukavuus viihtyvyyteen. Tästä huolimatta monta vuotta peräkkäin puutarhurit käyttävät omien käsiensa avulla rakettien rakentamista.

Kuinka valita kylpypyyhkeet kylpyyn?

Ennen kuin käytät talonrakennusteknologiaa ratapölkistä omalla kädelläsi, on kiinnitettävä huomiota rakennusaineiden oikeaan valintaan.

Kuten ymmärrät, useimmat puutarhurit käyttävät käytettyjä rautatietoliitoksia, jotka on lopetettu, mutta myös uusia rautatieyhteyksiä. Syy, miksi jokainen käyttää mieluummin käytettyjä ratapölkkyjä kylvyn rakentamiseen, on se, että tämä vaihtoehto on halvempi, ja ratapölkyt itseään lähes kokonaan rikkovat haitallisen kreosootin 10-12 vuoden palveluksen aikana.

Mitä tulee polttopuiden määrään kylvyn rakentamiseksi omilla kädillä, on välttämätöntä ostaa vähintään 100 kappaletta.

Kiinnitän huomionne siihen, että usein puutarhurit ostavat "kissan pussiin": mädätetyt ratapölkyt, jotka ovat jo märehtineet sisäpuolelta. Jos kylpylä on rakennettu tällaisista ratapölkistä, 2-3 vuodenaikaa rakennus epäonnistuu ja rahat ja ponnistelut yksinkertaisesti heitetään tuulessa.

Jotta ei käytetä käytettyjä ratapölkkyjä, sinun täytyy koputtaa se vasaralla ennen ostoa. Kuurosoundi tekee selväksi, että nukkuja on vielä kokonaisena ja kestää vähintään 15-20 vuotta.

Kiinnitämme huomionne siihen, että saunan rakentaminen ratapölkkeiltä omilla käsillään on paljon negatiivisia arvosteluja. Huolimatta siitä, että ratapölkkyjen jakelijat sanovat, että ratapölkyt eivät enää anna epämiellyttäviä hajuja, ja et kuule epämiellyttävyyttä korkealaatuisten seinien eristyksen kanssa, kylpyhuonevalmistajat polttouuneista väittävät, että on mahdotonta päästä eroon epämiellyttävistä hajuista useiden vuodenaikojen jälkeen seinät ja katto.

Teknologia rakennetaan kylpylöitä ratapölkistä omilla käsillään

Joten olet hankkinut yli 100 koko ratapölkyt, nyt kääntykää saunan rakentamiseen omiin käsiisi. Aluksi on huomattava, että ratapölkkyjen asentaminen on tekniikka, joka on samanlainen kuin hirsitalon rakentaminen.

Kylvyn nykyisen projektin pohjalta valmistelemme maastoa ja täytämme säätiön. Asiantuntijat suosittelevat kylpyläosastojen rakentamista, mutta olemme yhä luotettavamman nauhapohjan kannattajia.

Ponnistelujen pohja

Heti kun pohja kovettuu, teemme sen vedeneristys. Tätä varten me päällystämme betonia sulavalla bitumimateriaalilla, jonka päälle asetamme kateaineen kahteen kerrokseen.

Seuraavaksi asetetaan ensimmäiset ratapölkyt. Kiinnitämme huomiota siihen, että ratapölkyt on asetettava säleille, mikä estää alhaisemman vanteen pääsemästä pohjaan. Niitit on yhdistettävä toisiinsa, kun taas alempi kruunu ei ole kiinnitettävissä säätöön (alhaiset ratapölkyt kylvyn alle eivät "pelata"). Kun alempi kruunu on asetettu, on suositeltavaa puhaltaa asennusvaahto pohjan ja ratapölkkyjen väliin.

Rakentaminen kylpyammeet ratapölkyt

Ensimmäisen kruunun päälle aseta eriste. Materiaali lämpenemiseen voi olla juutti, sammale, hinaus ja muut materiaalit hirretöntä sulkemista varten. Lämmittimen päälle on asetettava loput kruunut koko kylpyammeen korkeudelle. Kuten edellisessä tapauksessa, vanteet kiinnitetään "groove-thorn" -menetelmällä, mutta on lisäksi suositeltavaa käyttää jäykistysliitäntää (reikiä tehdään nastat - metallilevyt, jotka pitävät ratapölkyt) jokaisen nukkujan molemmille vastakkaisille puolille. Kiinnitämme huomionne siihen, että piikkejä ja muita kiinnikkeitä on leikattava täsmälleen eikä silmällä, muuten polkupyörien koko kylpy on puutteita ja vääristymiä. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota siihen, että kruunut on asetettava lyönti- ja rakennustasolla, kaikki ratapölkyt tulisi asettaa vaakasuoraan.

On huomattava, että kylpylärakennuksen rakentaminen on tärkeä ominaisuus ratapölkistä omilla kädillä: tärkeintä on se, että sisäseinät ovat täysin tasaiset, jos niiden ulkopuolella on epäsäännöllisyyksiä, ne voidaan piiloutua sivuseinän tai muun viimeistelyaineiston takana.

Päällysrakenteinen ulkopinta

Ponnauteiden kylpyhuonekalusteiden ikkunoista ja ovista on suositeltavaa "upottaa" nämä elementit, kun kaikki kruunut on asennettu. Luominen teknisten reikien alla ikkunoiden ja ovien kylpyyn ratapölkyt vaiheessa laittaa vanteet on erittäin työläs prosessi. On parasta ensin koota vanteet ja sitten moottorisahan avulla leikata huolellisesti lasketut suorakulmat ovien ja ikkunoiden alle.

Leikkaa aukot kylpylän oviin ratapölkistä

Kun kaikki kruunut on asetettu, on tarpeen katkaista katto ja eristää seinät, lattia ja katto. On myös suositeltavaa suorittaa kylpyammeiden ensisijainen paistinpenkki ompeleilta omilla kädillä ja sitten jättää rakennuksen vuodeksi kokonaan kutinaan. Kun ratapölkyt ovat istumassa, palaamme kylvyn rakentamiseen loppuun: pysyy vain poikien toisioketjun loppuun, kylvyn sisätilaan, asenna kaikki laitteet ja nauti kauan odotetusta lepoajasta!

Ullakkolaatikon rakentaminen

Se on koko tekniikka, jonka avulla saunan rakentaminen ratapölistä omalla kädelläsi! Kuten näette, tekniikka on melko yksinkertainen, eikä se vaadi lisäkustannuksia materiaalin ja asiantuntijoiden työn suhteen. Tästä huolimatta suosittelemme edelleen käyttämään tiiliä, lohkopaikkaa tai vaahtoblokkia kylpyammeen rakentamiseen. Näiden materiaalien kylpy on kestävämpi, ja mikä tärkeintä, mukava ja turvallinen

Valokuvan esimerkkejä talvikaupasta polttareita

Näin itsetietoinen nukkuiva kylpy näyttää:

Suosittelemme myös lukemaan artikkelin: leirihaun edut ja asennus!