Renkaiden perusta ja vastaan: kylpy, koti tai huvimaja omilla käsillä

Renkaiden perustaminen omiin käsiinsä on suhteellisen uusi tapa järjestää vahva ja luotettava laakerirakennerakenne erilaisten maisema-alueiden rakentamiseen. Teknologia on saavuttanut suosiota alhaisten kustannusten ja yksinkertaisen asennuksen ansiosta.

Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten renkaiden perustus ja mitkä tämän tukirakenteisen rakenteen rakenteet ovat.

Tukirakenteen edut ja haitat

Alkurakenteella tehdään yleensä laskentamallin kustannus ja luotettavuus, ja kaikki edut ja edut punnitaan. Pohjan rakentamisen kustannukset voivat olla 20-30% valmiin rakenteen kokonaiskustannuksista. Tarkastellaan renkaiden perustan yleisiä etuja ja haittoja.

arvokkuus

Renkaiden tukirakenteiden asentaminen on sen etuja ja haittoja. Perusaseman suurin etu on sen edullinen hinta: vanhoja renkaita voi ottaa ilmaiseksi huoltoasemalta, tarkistaa saatavuus autotallin osuuskunnissa, pyytää ystäviä ja tuttavia. Vanhoilla renkailla on kuitenkin sellaisia ​​etuja kuin:

 • Korkea hyötykuorma. Yksi pino tukirakenteesta kestää kahden tonnin kuormituksen.
 • Luotettavuutta. Renkaiden (etenkin kuorma-autojen) korkean laakerialueen ansiosta maaperän saostuminen voi estää rakenteen kallistumisen.
 • Poistot. Jos renkaiden puutteellinen täyttö hiekalla ja maaperän liikkumisella, kuormitettu osa kannasta säröi, mikä estää rakenteen muodonmuutoksen.
 • Se voi toimia hydrolysointialustana. Kumi estää ominaisuuksiensa vuoksi kostuvan talon alareunojen.

Lisäksi autonrenkaiden tukirakenteen pohja on kevyt, mikä helpottaa renkaiden toimitusta (voit kuljettaa materiaalia sivustollesi vuokraamalla kuorma-auton) ja mahdollistaa asennuksen ilman lisäapua.

puutteet

Rengasperustan haitat ovat vain avointen renkaiden reaktio UV-säteilyyn ja korkeisiin lämpötiloihin: kumi altistuu auringolle, vapauttaa syöpää aiheuttavia aineita ja epämiellyttäviä hajuja. Tämä voidaan välttää peittämällä materiaali maaliin, joka on kestämätön, kuorella kehä ammattilevyllä jne.

Säätiön laajuus

Renkaiden perustusta käytetään aktiivisesti maanpinnasta rakennettavien rakennusten rakentamisessa ja rakennusten pystyttämisessä seismisen toiminnan alueella. Perus soveltuu rakentamiseen:

 • Varasto, autotalli ja muut kotitalousrakenteet. Renkaiden tukipilarit asennetaan rakennusten kulmiin.
 • Bani. Puun kylvyn renkaiden tukea ei ole täytetty. Tämän periaatteen mukaan voi myös rakentaa avoin kesän huvimaja.
 • Kehysrakennus. Asuinrakennuksen renkaat pinotaan useassa kerroksessa. Tässä tapauksessa, talon alla, sinun täytyy aina kaivaa säätiön kuoppaan.
 • Aita. Yksi kerros materiaali sijoitetaan aidan ympärille.

Renkaita voidaan käyttää tukena, jolla nostetaan aluetta autopaikan alle yksityisten talojen lähellä oleville autolle. Paineella tai seulomalla olevat renkaat pystyvät tukemaan jopa muutamia lastattuja autoita.

Se on tärkeää! Vanhojen renkaiden perustana on parempi käyttää kevyiden asuinrakenteiden rakentamiseen, esimerkiksi puutavaran taloon. On parempi olla säästämättä raskasmateriaaleista muodostuvien korkeiden rakennusten rakentamista ja rengasratkaisujen sijasta valita upotettu vyö.

Video valmistelu betonitoiminnalle: renkaiden leikkaaminen

Säätiön tyypit ja tekniikka

Pyöränrenkaiden laakerointirakenne vaihtelee asennustekniikan mukaan. On olemassa seuraavia tyyppejä:

 • Laatta. Laattojen alla olevat renkaat pinotaan kahdessa kerroksessa. Tällaisen säätiön asentaminen edellyttää kokemusta varusteiden kanssa.
 • Columnar. Tukirakenne koostuu renkaista, joiden renkaat voivat olla korkeintaan neljä (renkaiden koosta riippuen).

Se on tärkeää! Talon perustuksen alapuolella on parempi valita kumi, jolla on suuri halkaisija, koska sillä on suurempi lujuus. Renkaiden on oltava samankokoisia: ne helpottavat asennusta.

Laattojen perustaminen

Laattojen perustaminen renkaiden avulla maa puretaan tontilla ja yläkerros maaperä poistetaan pakolliselta pohjalta. Sitten rengasmateriaali asetetaan kahteen kerrokseen (tasoa on seurattava). Renkaiden väliset ja renkaiden sisäpuoliset aukot on täynnä soraa, raunioita, rikkoutuneita tiiliä. Samanaikaisesti jokainen rengas täyttyy vain 80%. Asenna sitten rautabetonilattialevyt (katso kuva).

Laattoja kaatavat käsityöläiset, ne toimivat seuraavasti: ruberoid tai linoleum puhaltaa renkaille (tämän ansiosta voit saada sileän pinnan kaatoraudalle), kehä ympäröi muottipinta, jonka korkeus on vähintään 100 mm. Armeija sopii kattohuovan kerrokseen ja se kaadetaan betonin liuoksella. Viikkoa myöhemmin puinen muotti on purettu. Jälkimmäinen menetelmä on kyseenalainen, rehellinen, epäilevä.

Varoitus! Ei ole suositeltavaa käyttää hiekkaa aukkojen täyttämiseen, muutoin se voi johtaa säätiön voimakkaaseen kutistumiseen.

Asennuspilaripohja

Valokuvan työkalu auton renkaiden hiontaan. Myös tällaiselle perustukselle on parasta ottaa putketon renkaita. Koska ne on helpompi täyttää hiekalla

Pylväsperusta on hyvin kestävä maaperän muutoksille. Sen vuoksi on suositeltavaa asentaa se alueille, joilla on korkea seisminen toiminta.

Rengasrungon jalustan perustaminen edellyttää:

 1. Kaivaa pohjataso ja tasoita se hiekalla.
 2. Ympyrän ympärysmerkinnät tulevan rakentamisen suunnitelman mukaan pilareiden avulla.
 3. Aseta renkaat useisiin kerroksiin pylväät niin, että merkintä on keskellä.
 4. Tasaa pilarin korkeus rakennustasolla.
 5. Täytä renkaat raunioilla, tamping alas materiaalikerros kerroksittain.
 6. Kostuta rauni ja kaada valua jokaisen renkaan päälle.

Voit asentaa puuta rakennuksen alapäälle neljän päivän kuluttua. Tällä kertaa pitäisi riittää, että renkaiden betoni kytkeytyy hyvin.

SNiP 2.02.01-83: n mukaan talviaikojen syvyyden on oltava vähintään puolet arvioidusta jäätymisvyöhykkeestä.

johtopäätös

Autojen renkaiden perustaminen on yksinkertainen, luotettava ja taloudellinen vaihtoehto kevyiden asunto- ja ankkuripaikkojen rakentamiseen (lato, kylpylä, huvimaja) epävakaalla maaperällä. Tällaisen tuen soveltamisala on äärimmäisen suuri, ja tekniikka itse etsii yhä useammat kannattajat. Loppujen lopuksi pyörärenkaiden peruskustannukset ovat useita kertoja halvempia kuin vahvistettu nauha, ja tuki on paljon luotettavampi ja vahvempi kuin laatta.

Rengaskehityksen perusta: rakentamisen periaate

Vanhat renkaat ovat todellinen ongelma monille autojen korjaamoille ja rengasvalmistajille, koska kierrätys on melko ongelmallista. Tällaisten laitosten omistajat ovat paljon helpommin jakamassa jätemateriaalia ilmaiseksi, jotta he eivät käytä rahaa alueen vientiin.

Tämän ansiosta monet rakentajat ovat miettineet, miten perustaa renkaiden kylpyamme säästää rahaa ja saada luotettava säätiö.

Amatöörikuva valmiista rakennuksesta, joka asennetaan vanhojen renkaiden pohjaan

Esiintymisperiaate

Ensinnäkin on syytä huomata, että materiaalilla on oltava yksi leveys. On tarpeen valita renkaita, joilla on sama halkaisija ja pyörien paksuus, koska tämä yksinkertaistaa työtä huomattavasti. Myös etukäteen sinun on huolehdittava siitä, että rakennustyömaalle toimitetaan tarvittava määrä materiaalia.

Yksi vaihtoehto sijoittaa rakenne vanhaan renkaaseen, jotka on asennettu useisiin riveihin

edut

 • Aluksi on sanottava, että renkaiden valmistuksessa käytetään erityistä kumikomponenttia, joka on kestävä lähes kaikille ulkoisille tekijöille kuin auringonvalolle. Siksi valmis tuote voi kestää kymmeniä ja jopa satoja vuosia.
 • Tämän materiaalin ominaisuuksien vuoksi saat vakaan pohjan, jolla voi olla huomattavia kuormia. Tässä tapauksessa se vie aina alkuperäisen muodon, jos paino poistetaan.

Mahdollisuus luoda tällaisen materiaalin teippipohja

 • Erityistä huomiota on kiinnitettävä renkaiden vedeneristysominaisuuksiin. Ne ovat erinomaisia ​​kosteudensiirrossa ja erottavat perusosan tai kruunun pääosan pinnasta.
 • Puutteiden joukosta voidaan todeta, että voimakkaalla kuumentamisella tämä aine voi vapauttaa haitallisia aineita. Kuitenkin tällaisen vaikutuksen asianmukainen asennus siihen aikana ei ole.

Ylpeä pohja täynnä raunioita

 • Tämän tyyppistä perustusta ei tulisi käyttää korkeisiin ja irtolastisiin rakennuksiin. Samaan aikaan se on täydellinen kylpylä, varikko tai muu taloudellinen rakennus.

Vihje! Säätiön valmistukseen käytettävien renkaiden käytöstä päätettäessä on arvioitava kaikki niiden edut ja haitat ja saadut tulokset perustuvat konkreettisiin teknisiin edellytyksiin. Muussa tapauksessa saattaa ilmetä suuria ongelmia asennuksen ja käytön aikana.

Sijoittelun periaate betoniliuskan perustusten valmistukseen

laji

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä siihen, että on olemassa lukuisia erityyppisiä säätiöitä. Niillä on erilainen tarkoitus ja valmistusperiaate. Samanaikaisesti tätä materiaalia voidaan käyttää melkein mistä tahansa rakenteesta, joka luo alustoja, kehyksiä ja jopa paalujen muottirakenteita (ks. Myös artikkeli "Pylväspohja kylpylle omilla kädillä - tämä koskee kaikkia").

Tässä tapauksessa harkitaan hanketta, jossa rengasta käytetään alustaksi, joka suojaa betonirakennetta suoralta vuorovaikutukselta maan kanssa. Pintaan asennetaan levy, joka toimii tuotteen kantajana, mutta haluttaessa se voidaan korvata puisilla vanteilla nostamalla alustan tasoa itse pyörän korkeuteen.

Graafinen kuva, joka osoittaa periaatteen tehdä vanteet renkaan taakse, mikä antaa rakenteen hyvän vakauden aikana maaperän liikkeiden aikana

Maa toimii

 • Ensinnäkin on tarpeen kaivaa kaivo tulevan rakennuksen alueella, ottaen huomioon kaikkien sivujen sisennys 20 cm.
 • Sen syvyyden tulisi olla myös 20 cm riippumatta käytetyn materiaalin paksusta.
 • Seuraavaksi sen pohja on tamped alas, luo tasainen pinta, joka kannattaa tarkistaa pois, käyttämällä veden tasoa tähän.

Periaate rakennettujen renkaiden kasaan perustetuista

 • Seuraavassa vaiheessa sinun on laitettava renkaat kuoppaan pohjaan omilla kädillä, jolloin ne ovat aivan vierekkäin, tasainen.
 • Sitten voit käyttää maata, rakennusjätteitä tai soraa. Valitulla materiaalilla on tarpeen täyttää tuotteiden sisältämä tila tiivistämällä se erityisellä vasaralla tai tikulla. Sinun on myös tehtävä itse renkaiden välisiä aukkoja.
 • Kerrosvaatteiden ei pitäisi peittää kumin päätä, ja on välttämätöntä, että se sijaitsee samalla tasolla kuin yläreunat.

Vihje! Mitä tiheämpi materiaali on, sitä parempi ja luotettavampi pohja on.

Periaate käyttää levyjä kumipeitteellä, jota jotkut mestarit kutsuvat tehokkaimmiksi

Betonityö

 • Seuraavassa vaiheessa asennusohje suosittelee vedenpitävyyttä. Koska sitä käytetään kalvo- tai kateaineina (ks. Myös artikkeli "Uunissa olevan altaan perustekniikka: tyypit, vinkit ja kuvaus olemassa olevista rakenteista").
 • Seuraavaksi sinun on tehtävä muotti. Voit luoda sen vanhat levyt tai vanerilevyt.

Betoniperusta, joka pyörii käytettyjen renkaiden pohjaan

 • Muottirakenteen on oltava sellainen, että betonilaatan kaatamisen jälkeen ilmenee, mikä toimii perustuksen yläosana.
 • Vahvistustuotteissa käytetään teräsvaijeriin sidottuja raudoitusta tai muuta metallia.
 • Jotkut käsityöläiset mieluummin käyttävät valmiita laattoja, jotka on yksinkertaisesti sijoitettu pinnalle heidän työnsä helpottamiseksi. Tällaisten tuotteiden toimituksen ja asennuksen hinta voi kuitenkin olla liian korkea.

Periaate betonilaatan muodostamisesta kumipohjan päällä

 • Kaada muottiin tarvitaan konkreettista ratkaisua, joka voidaan tehdä itsenäisesti. Tällöin on välttämätöntä lisätä erityinen pehmitin halkeilun välttämiseksi kovettamisen aikana ja tuotteen kimmoisuuden lisäämiseksi.
 • Jotta liuos kuivuu nopeasti, sen kaatamisen jälkeen pinnalle asetetaan ammoniakkiliuokseen liotetut rätit. Peitä ne kalvolla. Tätä menetelmää käytetään usein tuotannossa kosteuden poistamiseksi materiaalista.
 • Viikon kuluttua betonilaatan on saatava tarvittava voima ja muotti voidaan purkaa.
 • Tässä muodossa vanhojen renkaiden perustusta voidaan käyttää ennen kylvyn valmistusta.

Vihje! Levyä kaataessa on erittäin tärkeää säilyttää oikea vaakasuora pinta. Siksi työ tehdään parhaiten vesitasolla.

Valmiin laattapohjan voi näyttää siltä, ​​että vanhojen renkaiden substraatti ei edes ole näkyvissä

johtopäätös

Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta. Myös edellä esitetyn tekstin perusteella voidaan päätellä, että renkaiden perusteella perustettu säätiö on melko helppo tehdä. Samalla, kun otetaan huomioon materiaalin saatavuus ja hinta, valmis rakenne osoittautuu halvaksi ja hyvin käytännölliseksi (ks. Myös artikkeli "Kylvyn nauha-pohja: maanrakennuksesta betonin kaatamiseen").

Kuinka perustaa renkaita kylpyyn

Rengasperheen tarina alkaa siitä, että maan päällä päätettiin rakentaa kylpyamme (5 * 5 metriä). Koska kylpy-seinien rakentaminen koostui palkista (kevyt materiaali), säätiön aluksi päätettiin tehdä kevyt, matala perustus. Mökin omistaja on luova luonteinen henkilö (ohjelmoija), ja hän myös lähestyi luovan puolen valmistusta. Matkalla lähiympäristöön oli rengas, jonka ympärillä oli vanhoja renkaita. Joidenkin neuvottelujen jälkeen (renkaiden kanssa kiitollisina) nämä renkaat siirtyivät dachaan, mikä aiheutti naapureiden ja ystävien hämmennystä.

Renkaiden perustana ovat ihmiset, jotka ovat hyvin kaukana rakennusalasta, mutta kyky löytää tarvittavat tiedot Internetistä on tuottanut hedelmää.

Joten, miten perustaa renkaat omalla kädelläsi! Ensin poistettiin kernomyrikerros, noin 400 mm paksu. Näin saatiin savi kerrokset, jotka kovuus ylitti mustan maaperän kerrokset ja mahdollistivat alkuvaiheen suorittamisen. Noin 100 mm: n korkeudella tulevan pohjan kehä pitkin he venyttivät ketjut pitämällä vaakatasossa, joka määritettiin käyttämällä merkkijonoon kiinnittynyttä tasoa (alkukantainen mutta tehokas). Lisäksi kaivon pohjalle kaadettiin kerrosta savea (100 mm) ja murskatut kivet olivat hajallaan. Sen jälkeen tyynyä painettiin kädensijalla, joka oli tehty lokista, jossa oli kahvat kiinnitettyinä. Kun painat tyynyä hieman vettä, vedellä.

Kaksi päivää kestäneen kuivauksen jälkeen alkoivat työskennellä renkaiden kanssa. Tämän säätiön valmistuksessa käytettyjä renkaita on erilainen sisäpuolella, mutta välttämättömästi ulkohalkaisijaltaan läpimitaltaan. Aluksi he yrittivät täyttää ne savi lähellä paikkaa, jossa ne kaivoivat. Mutta renkaat osoittautuivat liian raskaiksi, mutta savien kuljetusosan aikana putosi. Siksi päätimme toimittaa savi rakennustyömaalle ja täyttää renkaat suoraan työmaalla. On huomattava, että kaikki toimenpiteet suoritettiin tarkasti Internetissä kuvatun tekniikan mukaisesti, jossa todettiin, että rengas olisi pakattava mahdollisimman sakeasti saviin. Tämä osoittautui ole yksinkertainen ja aikaa vievä tehtävä.

Ensimmäisen rivin koko prosessi tapahtui näin: ensin köysi nostettiin renkaiden korkeuteen ja vedettiin vaakasuoraan edellä kuvatulla tavalla. Sitten tyhjät renkaat asetettiin paikalleen ja täyttivät ne varovasti savella. Tulevaan uuniin asennettavaksi tarkoitetulle paikalle ei rengasta asetettu, koska he päättivät asentaa uunin erilliseen (klassiseen) uuniin. Niinpä kesti neljä päivää valmistelemaan perustapehmuste ja asetettava ensimmäinen rengas rengas.

Toisen rivin renkaiden asennus eroosi vähän ensimmäisestä, paitsi että alusta oli asetettu renkaiden alle (muovinen nauha eristyspakkauksista, jotka yleensä heitetään pois).

Myös toisen rivin renkaat keskenään kiinnitettiin metallihihnoilla, jotka antoivat perustan lisätyn jäykkyyden.

Kun koko alue täytettiin renkailla, niihin asennettiin muotti (tiukasti vaakatasossa), joka oli tehty 150: nnestä reunasta, joka oli kiinnitetty ulkopuolelta ulospäin. Laudat asennettiin renkaille siten, että tuleva monoliittinen laatta menisi renkaalle 2/3.

Seuraavaksi, kahdessa kerroksessa olevan ristin ristikon sisäpuolella, katehuopa asetettiin vedeneristysmateriaalina, joka oli päällystetty savialla ja niin kuin ne voitiin tamped.

Sitten tähän rakenteeseen asetettiin polyeteeniä. Ylärajainen vahvikevy, jonka sauva on 10 mm.

Monoliittisen laatan kaatamiseksi käytetty betoni (B-20, tuotto-luokka P-4), tilavuus 2,5 kuutiometriä. m. Betonin venyttämisen ja sen asettamisen jälkeen laatta peitettiin kalvolla ja jätettiin 20 vuorokautta lujuuden parantamiseksi, joka kastui joka toinen päivä vedellä. Säätiön valmistukseen kului 29 päivää (ottaen huomioon betonin kovettuminen).

Nyt on sanottava tästä rakentamisesta käytännön näkökulmasta.

Säätiön tekeminen ei edellyttänyt vakavaa kaivamista, ja se oli tehty jäteaineista, mikä heijastui huomattaviin kustannussäästöihin. Tällainen säätiö ei pelkää kosteutta ja sen käyttöikä on melkein rajoittamaton. Erikseen huomaamme, että se kestää maaperän talven talteenottoa johtuen siitä, että renkaat rauhallisesti kestävät muodonmuutosta ja toimivat hyvin taivutuksessa. Rakennukset, joiden perusta on tehty tällä tavoin, voidaan tallentaa turvallisesti ympäristöä suojaavien "vihreiden talojen" rekisteriin.

Ja nyt on mahdollista vastata kysymykseen, joka esitettiin alussa: onko se seikkailu tai kohtuullinen valinta? Päätät...

8,815 näyttökertaa, 3 katselua tänään

Renkaiden perusrunko Semykina - rakennustekniikka

Alkuperäinen tapa rakentaa kiinteä ja luotettava säätiö kaikentyyppisille talonrakentamiselle maaperään on omien käsien renkaiden perusta.

Tämä tekniikka on tullut suosittu alhaisten rahoituskustannusten ja sen yksinkertaisuuden vuoksi.

Auton renkaiden perustalla on omat suunnittelu- ja toimintaominaisuudet.

Vanhojen autojen renkaiden käyttö säätiön rakentamiseen on Mikhail Semykinin ainutlaatuinen kehitys, joka toteutti sen ensimmäisen kerran 3-kerroksisen yksityisen talon rakentamisessa, jonka pinta-ala oli 260 neliömetriä.

Säätiön edut ja haitat

Jokaisella säätiön rakentamisella on omat edut ja haitat.

Autojen renkaiden rakentamisen tärkein etu on kohtuullinen hinta: käytettyjä renkaita voi ostaa mistä tahansa huoltoasemasta, auton korjaamosta tai tutuilta autoilijoilta.

Lisäksi tällä pohjalla on seuraavat edut:

 • korkea kantavuus - lopullinen muotoilu kestää useita tonnia kuormitusta;
 • luotettavuus ja kestävyys - autojen renkaiden tukeminen kuorma-autoista estää rakenteen liukenemisen, muodonmuutoksen ja kaatumisen liikkuvassa maaperässä;
 • suuret vedeneristysominaisuudet - pohja antaa rakenteen luotettavan suojan pohjaveden ja korkean kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta;
 • poistot äkillisissä lämpötilaolosuhteissa;
 • maanjäristysten maanjäristyskestävyys, joka estää halkeamien ja halkeamien muodostumisen valmiissa rakenteessa;
 • tukikohdan yksinkertaisuuden ja saatavuuden omiin käsiinsä houkuttelematta kalliita asiantuntijoita;
 • pieni materiaalipaino ja kuljetusmukavuus;
 • pitkä käyttöikä.

Materiaalin haitat ovat kumin alttius ultraviolettisäteilyn ja korkeiden lämpötilojen negatiivisille vaikutuksille.

Kuumennettaessa autonrenkaat kykenevät tuottamaan myrkyllisiä aineita ja synteettistä hajua.

Ainoa tällaisen epäedullisuuden poistaminen on autonrenkaiden luotettava eristäminen ympäristötekijöiden kielteisistä vaikutuksista. Esimerkiksi maalaus lämpöä kestävällä maalilla tai kalvolla, jossa on profiililevy koko pohjan ympärillä.

Säätiön soveltamisala

Renkaiden perustusta käytetään menestyksekkäästi rakennusten rakentamiseen kumpuilevilla mailla ja seismisesti aktiivisilla vyöhykkeillä. Rakennustyön perustana on:

 • yksityiset kehysrakennukset. Renkaiden asennus tehdään useassa rivissä aikaisemmin valmistetussa kuopassa;
 • ankkuripaikkoja - autotallit, latoja, huvipuistoja. Renkaiden pylväskanta asennetaan rakennusten ulkokulmille;
 • kylpyammeet ja saunat. Puiset kylpyammeet, autojen renkaiden perusteet eivät vaadi ylimääräistä täyttöä;
 • aidat. Renkaat on asennettu yhteen riviin koko alueen kehällä.

Suosituin on renkaiden perustaminen kylpyyn ja kotiin.

Rengastyypin tyypit

Korkean kantavuuden vuoksi kevyiden esineiden rakentamiseen suositellaan auton renkaiden perustaa. Asennustekniikan mukaan eritellään kahta päätyyppiä:

 • columnar. Sitä edustaa erilliset pylväät, jotka voivat olla 4-5 renkaita. Täyteaineena käytetään betonia tai maata;
 • MDF. Levyn rakentamiseksi rakennusmateriaali asennetaan kahteen riviin, joissa on vahvistettu erityinen panssaroitu vyö metallitankoilla.

Se on tärkeää! Talon pohjalla on suositeltavaa käyttää suuren halkaisijan omaavia renkaita, jotka ovat lisänneet lujuutta ja kulutusta. Lisäksi kaikkien elementtien on oltava samankokoisia ja brändejä, mikä takaa luotettavan ja kestävän rakenteen rakentamisen.

Laattapohjan järjestely

Laattojen pohja on vanhoista renkaista valmistettu kiinteä laatta. Rakennustyöt suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Rakenteellisen sivuston puhdistaminen roskista ja puista, vanhan rakenteen purkaminen.
 2. Maaperän yläkerroksen poistaminen 15 cm syvyyteen.
 3. Laadukkaat renkaiden asennus kaksoiskerroksessa, jotta voimakkuutta voidaan lisätä tulevan rakenteen perustalle.
 4. Muodostuneiden aukkojen täyttö loppuun murto-osan yksittäisten elementtien sisäpuolella ja välillä - pientä murto-osaa tai tiilitaistelua. Jokaisen renkaan sisätila täyttyy vain 85%.
 5. Katonmateriaalin tai linoleumin asennus vedeneristyskerroksena.
 6. Asennetaan irrotettava suojamoduuli pohjan ympärillä. Valmiiden muottien korkeuden on oltava vähintään 10 cm.
 7. Vahvistustankojen asentaminen vedeneristyskerrokseen valmiiden rakenteiden lujuuden lisäämiseksi.
 8. Betoniseos, joka on valmistettu sementistä, hienosta hiekasta ja vedestä.
 9. Poista irrotettava puutavara betonin täydellisen kuivaamisen jälkeen.

Varoitus! Hiekkaa ei voida käyttää täyteaineena renkaiden tyhjiöön. Tämä on täynnä pohjan liiallista kutistumista ja valmiin rakenteen muodonmuutoksia.

Pylväspohjan perustuksen rakentaminen

Pylväiden muodossa oleva autokumi on perustana kevyiden runkorakenteiden rakentamiselle, olipa kyseessä kylpylä, maalaistalo, autotalli tai ankkurointi.

Tällainen säätiö on vastustuskykyinen maaperän liikkuvuuteen, joten on suositeltavaa rakentaa se seismisesti aktiivisille alueille.

Gazeboon tai kylpyyn tarkoitettujen renkaiden pylväspohja perustetaan seuraavasti:

 1. Rakennuspaikan säätökuoppan valmistus. Pohjan tasoitus, täyttö hiekalla tai pienen murto-osan hiekalla. Huolellinen tamping vedenpitävä tyyny.
 2. Alustan ympärysalueen merkintä rakentamissuunnitelman mukaisesti tappien avulla.
 3. Asenna autonrenkaat siten, että kiinnitysosa sijaitsee kunkin elementin keskellä.
 4. Tukien korkeuden suuntaaminen rakennustasolla.
 5. Jatkuva täyttö muodostaa murto-osan - rauniot tai tiilikokeet.
 6. Kostutetaan ja kaadetaan jokainen betoniseoksen osa.
 7. Puun leikkuujärjestelmän asennus betonin jälkeen on täysin asetettu.

Vanhojen autojen renkaiden säätiö on kohtuuhintainen ja luotettava tapa kevyiden rakennusten rakentamiseen - asuintalojen ja kiinteistöjen rakentamiseen liikuteltavien maalien alueilla.

Kylpyammeen renkaiden perusta

Renkaiden perusrunko Semykina - rakennustekniikka

Alkuperäinen tapa rakentaa kiinteä ja luotettava säätiö kaikentyyppisille talonrakentamiselle maaperään on omien käsien renkaiden perusta.

Tämä tekniikka on tullut suosittu alhaisten rahoituskustannusten ja sen yksinkertaisuuden vuoksi.

Auton renkaiden perustalla on omat suunnittelu- ja toimintaominaisuudet.

Vanhojen autojen renkaiden käyttö säätiön rakentamiseen on Mikhail Semykinin ainutlaatuinen kehitys, joka toteutti sen ensimmäisen kerran 3-kerroksisen yksityisen talon rakentamisessa, jonka pinta-ala oli 260 neliömetriä.

Säätiön edut ja haitat

Jokaisella säätiön rakentamisella on omat edut ja haitat.

Autojen renkaiden rakentamisen tärkein etu on kohtuullinen hinta: käytettyjä renkaita voi ostaa mistä tahansa huoltoasemasta, auton korjaamosta tai tutuilta autoilijoilta.

Lisäksi tällä pohjalla on seuraavat edut:

 • korkea kantavuus - lopullinen muotoilu kestää useita tonnia kuormitusta;
 • luotettavuus ja kestävyys - autojen renkaiden tukeminen kuorma-autoista estää rakenteen liukenemisen, muodonmuutoksen ja kaatumisen liikkuvassa maaperässä;
 • suuret vedeneristysominaisuudet - pohja antaa rakenteen luotettavan suojan pohjaveden ja korkean kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta;
 • poistot äkillisissä lämpötilaolosuhteissa;
 • maanjäristysten maanjäristyskestävyys, joka estää halkeamien ja halkeamien muodostumisen valmiissa rakenteessa;
 • tukikohdan yksinkertaisuuden ja saatavuuden omiin käsiinsä houkuttelematta kalliita asiantuntijoita;
 • pieni materiaalipaino ja kuljetusmukavuus;
 • pitkä käyttöikä.

Materiaalin haitat ovat kumin alttius ultraviolettisäteilyn ja korkeiden lämpötilojen negatiivisille vaikutuksille.

Kuumennettaessa autonrenkaat kykenevät tuottamaan myrkyllisiä aineita ja synteettistä hajua.

Ainoa tällaisen epäedullisuuden poistaminen on autonrenkaiden luotettava eristäminen ympäristötekijöiden kielteisistä vaikutuksista. Esimerkiksi maalaus lämpöä kestävällä maalilla tai kalvolla, jossa on profiililevy koko pohjan ympärillä.

Säätiön soveltamisala

Renkaiden perustusta käytetään menestyksekkäästi rakennusten rakentamiseen kumpuilevilla mailla ja seismisesti aktiivisilla vyöhykkeillä. Rakennustyön perustana on:

 • yksityiset kehysrakennukset. Renkaiden asennus tehdään useassa rivissä aikaisemmin valmistetussa kuopassa;
 • ankkuripaikkoja - autotallit, latoja, huvipuistoja. Renkaiden pylväskanta asennetaan rakennusten ulkokulmille;
 • kylpyammeet ja saunat. Puiset kylpyammeet, autojen renkaiden perusteet eivät vaadi ylimääräistä täyttöä;
 • aidat. Renkaat on asennettu yhteen riviin koko alueen kehällä.

Suosituin on renkaiden perustaminen kylpyyn ja kotiin.

Rengastyypin tyypit

Korkean kantavuuden vuoksi kevyiden esineiden rakentamiseen suositellaan auton renkaiden perustaa. Asennustekniikan mukaan eritellään kahta päätyyppiä:

 • columnar. Sitä edustaa erilliset pylväät, jotka voivat olla 4-5 renkaita. Täyteaineena käytetään betonia tai maata;
 • MDF. Levyn rakentamiseksi rakennusmateriaali asennetaan kahteen riviin, joissa on vahvistettu erityinen panssaroitu vyö metallitankoilla.

Se on tärkeää! Talon pohjalla on suositeltavaa käyttää suuren halkaisijan omaavia renkaita, jotka ovat lisänneet lujuutta ja kulutusta. Lisäksi kaikkien elementtien on oltava samankokoisia ja brändejä, mikä takaa luotettavan ja kestävän rakenteen rakentamisen.

Laattapohjan järjestely

Laattojen pohja on vanhoista renkaista valmistettu kiinteä laatta. Rakennustyöt suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Rakenteellisen sivuston puhdistaminen roskista ja puista, vanhan rakenteen purkaminen.
 2. Maaperän yläkerroksen poistaminen 15 cm syvyyteen.
 3. Laadukkaat renkaiden asennus kaksoiskerroksessa, jotta voimakkuutta voidaan lisätä tulevan rakenteen perustalle.
 4. Muodostuneiden aukkojen täyttö loppuun murto-osan yksittäisten elementtien sisäpuolella ja välillä - pientä murto-osaa tai tiilitaistelua. Jokaisen renkaan sisätila täyttyy vain 85%.
 5. Katonmateriaalin tai linoleumin asennus vedeneristyskerroksena.
 6. Asennetaan irrotettava suojamoduuli pohjan ympärillä. Valmiiden muottien korkeuden on oltava vähintään 10 cm.
 7. Vahvistustankojen asentaminen vedeneristyskerrokseen valmiiden rakenteiden lujuuden lisäämiseksi.
 8. Betoniseos, joka on valmistettu sementistä, hienosta hiekasta ja vedestä.
 9. Poista irrotettava puutavara betonin täydellisen kuivaamisen jälkeen.

Varoitus! Hiekkaa ei voida käyttää täyteaineena renkaiden tyhjiöön. Tämä on täynnä pohjan liiallista kutistumista ja valmiin rakenteen muodonmuutoksia.

Pylväspohjan perustuksen rakentaminen

Pylväiden muodossa oleva autokumi on perustana kevyiden runkorakenteiden rakentamiselle, olipa kyseessä kylpylä, maalaistalo, autotalli tai ankkurointi.

Tällainen säätiö on vastustuskykyinen maaperän liikkuvuuteen, joten on suositeltavaa rakentaa se seismisesti aktiivisille alueille.

Gazeboon tai kylpyyn tarkoitettujen renkaiden pylväspohja perustetaan seuraavasti:

 1. Rakennuspaikan säätökuoppan valmistus. Pohjan tasoitus, täyttö hiekalla tai pienen murto-osan hiekalla. Huolellinen tamping vedenpitävä tyyny.
 2. Alustan ympärysalueen merkintä rakentamissuunnitelman mukaisesti tappien avulla.
 3. Asenna autonrenkaat siten, että kiinnitysosa sijaitsee kunkin elementin keskellä.
 4. Tukien korkeuden suuntaaminen rakennustasolla.
 5. Jatkuva täyttö muodostaa murto-osan - rauniot tai tiilikokeet.
 6. Kostutetaan ja kaadetaan jokainen betoniseoksen osa.
 7. Puun leikkuujärjestelmän asennus betonin jälkeen on täysin asetettu.

Vanhojen autojen renkaiden säätiö on kohtuuhintainen ja luotettava tapa kevyiden rakennusten rakentamiseen - asuintalojen ja kiinteistöjen rakentamiseen liikuteltavien maalien alueilla.

(Ei arvosteluja)

Auton renkaiden perusta. Koe forumchanin.

07/30/2014 Tashtabanov Rinat

Kuinka rakentaa talon, jos sivustosi sijaitsee suolla tai mooressa? On todistettu vaihtoehto - rakentaa vanhojen renkaiden perustukset!

Maapallon maaperää pidetään yhtenä epäluotettavammin, ja perustuksen rakentaminen tällaisissa olosuhteissa pidetään erittäin monimutkaisena ja kalliina yrityksenä ja hyvin usein epäonnistuu.

Laattojen säätiö alkaa epäonnistua, on kallis kiristää ruuvipilareita, ja pylväspohja kasvaa ennemmin tai myöhemmin kiristysvoimien voimien läpi. Mitä tehdä Forumhouse.ru: n käyttäjien käytännön kokemuksen perusteella voimme sanoa, että yksi helpoimmista tavoista voi olla auton renkaiden perustaminen!

Runkojen kasa säässä.

Käyttäjän aiheesta (foorumin Billy @ Bons)

- Miksi on tapana syventää perusta? Ensinnäkin katsotaan, kuinka säännöllinen sarake on vuorovaikutuksessa maan kanssa. Kolonnin paine siirretään maaperään kaikissa suunnissa ja maaperän liike tapahtuu, kun vastus on pienempi. Jos pylväs on pinnalla, pylväs upotetaan ja maa, joka osittain puristuu pohjan alapuolella, lähinnä liikkuu ylöspäin.

On syytä muistaa, että upotetun pylvään tapauksessa sijoitettu maa-alueen yläpuolella oleva paino estää tällaisen liikkeen. Ja jos haluat siirtää maaperän tässä tapauksessa, sinun täytyy nostaa koko maaperän yläpuolella. Siksi mitä syvempi haudattu sarake on, sitä vaikeampi on tehdä.

Billy @ Bons
- Tärkeintä on siirtää paineen tasaisesti sarakkeesta suuriin alueisiin ja syvyyteen. Ja tämä voidaan tehdä kolonnilla renkailla, jotka ovat täynnä raunioita tai hiekkaa.

Rengas, kuten muotti, vie paineen sivulle ja ylös ja ohjaa kaikkia paineita alas paalun alle. Tällaisen R13-renkaan kasa on noin 2500 cm2 ja sen kantavuus on noin 2 tonnia.

Me pääsemme eroon pakkasen voimien voimista.

Kuten tiedetään, pakkanevat voimat voivat johtaa halkeamiin pohjalla. Miten he yleensä tekevät tämän välttämiseksi?

Ne tekevät esimerkiksi jäykän, hyvin vahvistetun nauhan perustan ja syvälle maaperän jäädyttämisen alle.

Tällainen säätö ei muuta sen geometriaa, jos se nostetaan tietystä kulmasta. Tällaisen säätiön talo ei myöskään muuta sitä.

Tällaisella säätiöllä on kuitenkin vakavia haittoja.

Tämä johtaa maaperän epätasaiseen jäädyttämiseen talon alle ja pakkasen voimistumisen voimien syntymiseen.

-Miksi esimerkiksi pylväsperusta on pääsääntöisesti väliaikainen perusta? Koska maaperä kallistuu ja sen tukialue on pieni.
Tämän seurauksena 5 vuoden kuluttua tällaisen säätiön talo voi pudota sivulleen.

Mutta rungon, etenkin lastin tuella, tuen alue on täysin erilainen, joten maaperän saostumista ja kaatumista ei ole.

Tällaiseen säätiöön kohdistuva maaperän ongelma voidaan ratkaista kahdella tavalla:

 • Yksi menetelmä koskee vain osittaista täyttämistä renkaasta täyteaineella. Tässä tapauksessa talon paino näkee enemmän kumia.

- Jos rengas on täytetty epätasaisesti hiekalla. talo, mielestäni, seisoo ikään kuin jouset. Ja kun talvella maa liikkuu heikosti kallistuvalla maaperällä, se ei ole talossa, joka nousee, mutta enemmän kuormattua tukea haudataan, ja tämä tasoittaa seuraukset jossain määrin.

 • Toisessa menetelmässä renkaiden perustan eristäminen.

- Uskon, että oikein olisi yksinkertaisesti lämmittää sokea alue ja tehdä verho. Ja täytä rengas kokonaan. Sitten talo istuu samoilla hiekkakuiduilla renkaiden muottiin.

Teoriasta käytäntöön.

Mielenkiintoista on se, että foorumin jäsenenä on lupakirja Seryoga7, joka kehittää kehysrenkaan autotyylirenkaiden perustamiseen.

- Minulla on korkea pohjavesi ja vähäpäästöiset kallistuvat maaperät. Siksi autotallin alla päätin tehdä auton renkaiden perustan. Tätä varten otin renkaat, viisi lattialevyä ja hiekkaa renkaiden pakkaamiseen.

Kuinka rakentaa runko-autotalli omasta kuvataan tässä artikkelissa.

Itse prosessi rakentamaan säätiön monimutkaiselle pohjalle voidaan jakaa seuraaviin vaiheisiin:

 • Puhdistettu rakennuskohde on peitetty tiilillä ja tasoitettu hiekalla. Sitten renkaat on säädetty tähän valmistettuun pohjaan.

Tiilien sijasta voidaan käyttää rikkoutuneita lasia.

 • Renkaat ovat tukossa hiekalla.

Tutki itsenäisesti, millaista maata sivustossasi voit lukea tämän artikkelin.

"Renkaat eivät ole kokoisia." Pääkoko on 315x80x12 ". Kaikki renkaat ovat putketonta. Esitin ensimmäiset pari riviä, joiden renkaat ovat 315x70x12 ". Ja sitten, jotta vältytään tyhjiä käytetään 315x80x12 ".

 • Renkaiden asettaminen voidaan ohjata itsetäytteisen vesivoiman avulla.

Vaikka hiukkasten renkaiden ajaminen ensi silmäyksellä näyttää tuntuvan tyytymättömältä, jotta ei pääse sisältämään mitään aukkoja, sinun täytyy tuntea joitain salaisuuksia.

"Aluksi kokeilin kamppailijoita, putkia ja vasaraita, mutta kaikki tämä on hankalaa. Esimerkiksi koukku ei salli rengasta syvästi hiekkaa, kahva on tiellä. Kelkavasaran miinus on myös se, että voit vain aaltoilla sitä tai esimerkiksi pikakeksiä avoimella alueella.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi Sergei teki kotitekoisen työkalun.

- Otin mittarilevyn 150x50. Keskellä, tavallinen ovenkahva on pultattu kulmassa. Tämä kortti voi toimia missä tahansa tasossa, täyttämällä hiekka kauimpana kulmassa. On erittäin kätevää, että hän pudottaa hiekkaa päälle pinnan tasoittamiseksi.

Myös tällaiselle perustukselle on parasta ottaa putketon renkaita. Koska ne on helpompi täyttää hiekalla.

Kun olet asentanut kaikki renkaat ja hionnellut niitä tällä pohjalla, voit asentaa betoniteräksen ja jatkaa runko-autotallin rakentamista!

Kuten käytännössä ilmenee, riippumattomalla rakentamisella löydetään ulospääsy kaikista tilanteista, mikä tarkoittaa, että renkaiden perustus voi olla luotettava perusta useille rakennuksille - kylpylöistä ja ankkurista rungon tai hirsitaloon.

Kaikki säätiön tiedot kerätään tämän foorumin osiossa. Tässä haarassa keskustellaan lämpimästi autonrenkaiden perustuksista. Lue lisää rakentamisen nauhat säätiöt käyttäjät forumhouse.ru täällä. Tietoja siitä, kuinka kaistaleet voidaan kaataa vaikealle alustalle, käyttäjä kertoo tämän foorumin haara. Ja tässä videossa voit selvästi nähdä, kuinka voit rakentaa kehysrakennuksen, jossa on kaksi naaraspuolista käsiä suolla alueella.

osake

Kuinka perustaa renkaita kylpyyn

Rengasperheen tarina alkaa siitä, että maan päällä päätettiin rakentaa kylpyamme (5 * 5 metriä). Koska kylpy-seinien rakentaminen koostui palkista (kevyt materiaali), säätiön aluksi päätettiin tehdä kevyt, matala perustus. Mökin omistaja on luova luonteinen henkilö (ohjelmoija), ja hän myös lähestyi luovan puolen valmistusta. Matkalla lähiympäristöön oli rengas, jonka ympärillä oli vanhoja renkaita. Joidenkin neuvottelujen jälkeen (renkaiden kanssa kiitollisina) nämä renkaat siirtyivät dachaan, mikä aiheutti naapureiden ja ystävien hämmennystä.

Renkaiden perustana ovat ihmiset, jotka ovat hyvin kaukana rakennusalasta, mutta kyky löytää tarvittavat tiedot Internetistä on tuottanut hedelmää.

Joten, miten perustaa renkaat omalla kädelläsi! Ensin poistettiin kernomyrikerros, noin 400 mm paksu. Näin saatiin savi kerrokset, jotka kovuus ylitti mustan maaperän kerrokset ja mahdollistivat alkuvaiheen suorittamisen. Noin 100 mm: n korkeudella tulevan pohjan kehä pitkin he venyttivät ketjut pitämällä vaakatasossa, joka määritettiin käyttämällä merkkijonoon kiinnittynyttä tasoa (alkukantainen mutta tehokas). Lisäksi kaivon pohjalle kaadettiin kerrosta savea (100 mm) ja murskatut kivet olivat hajallaan. Sen jälkeen tyynyä painettiin kädensijalla, joka oli tehty lokista, jossa oli kahvat kiinnitettyinä. Kun painat tyynyä hieman vettä, vedellä.

Kaksi päivää kestäneen kuivauksen jälkeen alkoivat työskennellä renkaiden kanssa. Tämän säätiön valmistuksessa käytettyjä renkaita on erilainen sisäpuolella, mutta välttämättömästi ulkohalkaisijaltaan läpimitaltaan. Aluksi he yrittivät täyttää ne savi lähellä paikkaa, jossa ne kaivoivat. Mutta renkaat osoittautuivat liian raskaiksi, mutta savien kuljetusosan aikana putosi. Siksi päätimme toimittaa savi rakennustyömaalle ja täyttää renkaat suoraan työmaalla. On huomattava, että kaikki toimenpiteet suoritettiin tarkasti Internetissä kuvatun tekniikan mukaisesti, jossa todettiin, että rengas olisi pakattava mahdollisimman sakeasti saviin. Tämä osoittautui ole yksinkertainen ja aikaa vievä tehtävä.

Ensimmäisen rivin koko prosessi tapahtui näin: ensin köysi nostettiin renkaiden korkeuteen ja vedettiin vaakasuoraan edellä kuvatulla tavalla. Sitten tyhjät renkaat asetettiin paikalleen ja täyttivät ne varovasti savella. Tulevaan uuniin asennettavaksi tarkoitetulle paikalle ei rengasta asetettu, koska he päättivät asentaa uunin erilliseen (klassiseen) uuniin. Niinpä kesti neljä päivää valmistelemaan perustapehmuste ja asetettava ensimmäinen rengas rengas.

Toisen rivin renkaiden asennus eroosi vähän ensimmäisestä, paitsi että alusta oli asetettu renkaiden alle (muovinen nauha eristyspakkauksista, jotka yleensä heitetään pois).

Myös toisen rivin renkaat keskenään kiinnitettiin metallihihnoilla, jotka antoivat perustan lisätyn jäykkyyden.

Kun koko alue täytettiin renkailla, niihin asennettiin muotti (tiukasti vaakatasossa), joka oli tehty 150: nnestä reunasta, joka oli kiinnitetty ulkopuolelta ulospäin. Laudat asennettiin renkaille siten, että tuleva monoliittinen laatta menisi renkaalle 2/3.

Seuraavaksi, kahdessa kerroksessa olevan ristin ristikon sisäpuolella, katehuopa asetettiin vedeneristysmateriaalina, joka oli päällystetty savialla ja niin kuin ne voitiin tamped.

Sitten tähän rakenteeseen asetettiin polyeteeniä. Ylärajainen vahvikevy, jonka sauva on 10 mm.

Monoliittisen laatan kaatamiseksi käytetty betoni (B-20, tuotto-luokka P-4), tilavuus 2,5 kuutiometriä. m. Betonin venyttämisen ja sen asettamisen jälkeen laatta peitettiin kalvolla ja jätettiin 20 vuorokautta lujuuden parantamiseksi, joka kastui joka toinen päivä vedellä. Säätiön valmistukseen kului 29 päivää (ottaen huomioon betonin kovettuminen).

Nyt on sanottava tästä rakentamisesta käytännön näkökulmasta.

Säätiön tekeminen ei edellyttänyt vakavaa kaivamista, ja se oli tehty jäteaineista, mikä heijastui huomattaviin kustannussäästöihin. Tällainen säätiö ei pelkää kosteutta ja sen käyttöikä on melkein rajoittamaton. Erikseen huomaamme, että se kestää maaperän talven talteenottoa johtuen siitä, että renkaat rauhallisesti kestävät muodonmuutosta ja toimivat hyvin taivutuksessa. Rakennukset, joiden perusta on tehty tällä tavoin, voidaan tallentaa turvallisesti ympäristöä suojaavien "vihreiden talojen" rekisteriin.

Ja nyt on mahdollista vastata kysymykseen, joka esitettiin alussa: onko se seikkailu tai kohtuullinen valinta? Päätät...

5.056 yhteensä katselua, 1 katselukertaa täällä tänään

Renkaiden perusta - halpa, luotettava ja helppo. Ohjeet renkaiden pohjan asentamiseen omilla käsillä.

Renkaiden käyttö mahdollistaa luotettavan ja edullisen perustan rakentamisen

Ihmiset, jotka ovat päättäneet rakentaa talon, pienen mökin, autotallin tai kylpy talon, ovat kiinnostuneita siitä, että taloudelliset investoinnit ovat vähäisiä. Suurin osa kustannuksista kuuluu pääsääntöisesti rakennuksen maanalaiseen osaan.

Tähän mennessä on erityisen tärkeää kiinnittää renkaat. Tämä on paras vaihtoehto ja hyvä ratkaisu, jonka ansiosta aineistoon ei tarvita suurta rahoitusta. Emme kuitenkaan saa unohtaa, että jotkut renkaat eivät riitä.

Renkaiden perusteet

Vanhojen renkaiden käytöstä säätiöksi tutkijat ajattelivat jo vuonna 2000, ja monet ihmiset pitivät tätä vaihtoehtoa.

Tämän lähestymistavan tärkeimmät edut ovat:

 • säästävät rakennusmateriaalit;
 • kestävyys - oikea rengaspaikka voi kestää vuosikymmeniä;
 • renkaat ovat merkittävä vedenpitävä kerros;
 • kyky poistaa kausittaiset muodonmuutokset, jotka ilmenivät lämpötilan vaihteluissa ilmassa.

Myös autonrenkaiden perustana on miinus - jos renkaat ovat maassa, ne pystyvät aiheuttamaan haitallisia aineita, joten on välttämätöntä luoda sellaiset olosuhteet, joilla varmistetaan asianmukainen toiminta.

Jos päätät antaa lohdutuksen dachalle, katso ideoita tehdä puutarhahahmot omalla kädelläsi täällä.

Lue myös askel askeleelta ohjeet pergolan rakenteesta omiin käsiisi.

Millaiset rakenteet sopivat renkaiden perustukseen

Tätä tekniikkaa voidaan käyttää pienten rakennusten rakentamisessa, joten perinteisiä perustustapoja käytetään massiivisiin ja lohkorakenteisiin. Renkaan erittäin hyvä pohja soveltuu autotallin ja kylpyammeen rakentamiseen.

Missään tapauksessa et voi kokeilla rakennettaessa suuria taloja, sillä säästöt ja itsenäisyys voivat aiheuttaa suuria ongelmia.

Kuinka perustaa renkaat, harvat tietävät, joten tämä tekniikka on käytettävissä niille, jotka ovat koskaan kohdanneet tätä prosessia.

Renkaiden perustusta ei voida käyttää suurissa rakennuksissa, mutta se soveltuu erinomaisesti pieniin rakennuksiin, kuten kylpyihin

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Ennen kuin aloitat säätöprosessin, sinun on valmistauduttava tähän rakennustarvikkeisiin:

 • auton renkaat;
 • haravat;
 • sora;
 • hiekka;
 • tiili;
 • laudat muottiin;
 • kattotiiliä;
 • lapio;
 • rakennustasot;
 • kanava-palkki;
 • varusteet.

Askel askeleelta ohjeet säätiön tekemiseen

Käytettävissä olevia renkaita on useita vaihtoehtoja.

kaakeloitu

Tämä on säätiö, joka rakennetaan peruslevyn renkaiden ansiosta.

Laattojen pohja on rengas, joka on sijoitettu kahteen kerrokseen pohjan koko alueelle

 • rakennuksen ala on puhdistettu kivistä ja roskista;
 • maaperän pintakerros poistetaan (noin 30 cm);
 • asennus tapahtuu kahdessa kerroksessa: mitä enemmän renkaita - sitä vahvempi pohja;
 • renkaiden välille muodostunut tyhjyys auttaa kompastumaan soraa tai tiiliä;
 • kattotuotteita asetetaan valmiiseen pohjaan, mikä helpottaa täyttöä;
 • alustaan ​​kiinnitetyt rungot ympäröivät laatikoita, joiden pituus on 10 cm.
 • sisätilojen varusteet;
 • pinnoite betonilla.

Muotti voidaan poistaa vain 7 päivän kuluttua.

columnar

renkaiden perustusta käytetään rakentamisessa pilareina. Tämä vaihtoehto, vaikka se vie enemmän aikaa renkaiden asettamiseen, mutta sitä pidetään erittäin luotettavana.

Renkaiden pylväspohja on erittäin luotettava, joten se on yleensä rakennettu alueille, joilla on korkea seisminen toiminta.

Prosessi itse on seuraava:

 • poistetaan suuri kerros maaperä; kaivetaan sopivan kokoinen kaivanto, joka on edelleen täytetty ja hyvin tiivistetty rauniolla;
 • tontti on merkitty tapilla;
 • ne ovat itse sopivat renkaisiin, vain siten, että ensimmäinen oli selvästi keskellä; tason on oltava vaakatasossa;
 • kaikki renkaat on täynnä raunioita ja täynnä betonia;
 • Muutaman päivän kuluttua voit aloittaa pohjarakenteen asettamisen.

Yksityiskohtaisemmin renkaan renkaiden järjestelystä on video:

Missä muodossa säätiö on, kaikki päättävät itsestään. Tärkeintä on hyvä tietämys, tarvittavat rakennusmateriaalit ja työvoiman kyvyt.

Kun prosessi on valmis, ulkonemat, jotka muodostettiin, kun säätiö asetettiin rakennuksen alle, voidaan helposti koristella millä tahansa rakennusmateriaalilla, mikä antaa rakenteelle esteettisen ulkonäön.

Kuinka tehdä kuiva virta maan, lue artikkeli.

Renkaiden perusta - paras ja edullinen vaihtoehto alustan rakenteelle autotallien, kylpyammeiden ja pienten talojen alle. On vain muistettava, että tämä säätiön versio ei sovi massiivisiin ja suuriin rakennuksiin, koska se vaatii kestävämpää materiaalia kuin renkaat.

Vanhojen, käytettyjen renkaiden erityinen hoito ei edellytä. Jos se on asianmukaisesti asetettu ja suojattu auringolta alkuvaiheessa, sen käyttö ja sen jälkeinen toiminta eivät aiheuta ongelmia.

Mikä on renkaiden perustan kestävyyden salaisuus: paljastetaan polttotekniikka

Renkaiden perusta on täysin uusi peruspohja, joka voidaan tehdä sekä pienen rakennuksen että yksityisen talon alle. Ja se voidaan tehdä käsin.

Renkaiden perustan ominaisuudet

Kierrätettyjen materiaalien käytön ansiosta on mahdollista vähentää huomattavasti rakennuksen kustannuksia, varsinkin jos puhutaan sellaisista kiinteistä hankkeista kuin yksityinen talo tai kylpyamme. Tässä on mahdollista onnistua hyvin, jos sitä käytetään perustettaessa käytettyjen renkaiden rakentamiseen. Tällä materiaalilla on monia etuja:

 • pitkä käyttöikä;
 • seismiset ja kulutuskestävyys;
 • ympäristöystävällisyys;
 • saavutettavuus;
 • kiinteys;
 • helppo asentaa;
 • ei tarvitse järjestää vesitiivistystä;
 • korkea luotettavuus

Tarvittavien autojen renkaiden perustaja on Pietarin asukas - Mikhail Semykin. Tämä rakennus on nimetty hänen kunniakseen. Aluksi hän käytti raitiovaunujen renkaita rakentamiseen. Kun tällainen säätiö oli kestänyt yli vuoden, alkuperäisessä suunnittelussa ei löytynyt muutoksia, Mikhail kehitti teknologiaa, jonka hän myöhemmin patentoitui. Renkaiden perustan luotettavuus on hänen henkilökohtainen kolmikerroksinen talo, jonka pinta-ala on 260 m 2.

Renkaiden perustalle voidaan rakentaa ja asuinrakennuksia

On renkaita ja yksi vakava haitta, joka on kuitenkin melko helppo poistaa - materiaali korkeassa ilman lämpötilassa voi vapauttaa haitallisia aineita. Tämän välttämiseksi renkaat on eristettävä suorasta auringonvalosta.

Tämäntyyppisen renkaan käyttö on järkevää seismisille alueille, maaperälle, niille alueille, joilla on havaittavissa permafrost-maaperää.

Rengasperustatyypit

Kyseisestä materiaalista koostuvien rakennusten perusteet on järjestetty kahdella tavalla:

 • laatta; Laattoja voidaan käyttää kiinteisiin rakennuksiin
 • columnar. Renkaiden pylväspohja sopii hyvin koville rakennuksille, esimerkiksi kylvylle

Erot ovat siinä, että ensimmäisessä tapauksessa renkaat pinotaan koko rakennustyömaan kohdalle. Toisessa renkaassa tehdään vain erillisiä porteita, joissa puupalkit on asetettu. Se on sarake säätiö luotettavampi, joten se voidaan asentaa turvallisesti alueille, joilla on seismistä toimintaa.

Kuvagalleria: renkaiden perustan käyttö erilaisiin rakennuksiin

Rengasperustat: askel askeleelta asennusohje

Tehdään säätiö Semykina tehdä se itse on melko yksinkertainen. Muista kuitenkin, että tämän vuoksi sinun on tuettava suuri määrä autonrenkaita sivustoosi.

Asuinrakennuksen perusta

Tämäntyyppinen säätiö on laatta koko rakennustyömaan kohdalle. Työjärjestys on seuraava:

 1. Paikan puhdistaminen roskista, kasvillisuus. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä puiden juurien poistamiseen. Päällystetty pinta on poistettava (noin 20-30 cm).
 2. Renkaiden asettaminen kahteen kerrokseen. Tämä on tarpeen säätiön voimakkuuden lisäämiseksi. Renkaat voidaan asettaa hiekalle tai suoraan maahan
 3. Uudelleen täyttäminen tyhjennysten välillä renkaista, joissa on murto-osa. On myös tarpeen täyttää jokaisen renkaan sisäiset aukot, mutta ei täysin. Renkaiden sisäiset ontelot on täytettävä hiekalla tai soralla
 4. Lattianpitävä vedeneristysmateriaali. Ne voivat toimia ruberoidina tai linoleumina.
 5. Suojamateriaalin asennus. Sen pitäisi olla irrotettava. Asenna se säätiön reunaan. Valmiiden muottien korkeuden on oltava vähintään 10 cm.
 6. Vahvistettu muotti. Tähän liittyvä vahvike on asetettava suoraan vedeneristyskerrokseen.
 7. Täytä muotti betoniseoksella. Se on valmistettu sementistä, hiekasta ja pienestä määrästä vettä. Muottien pitäisi sijaita säätiön ympäryksen ympärillä
 8. Purkamismuoto. Tämä voidaan tehdä vasta betonin lopullisen kovettumisen jälkeen.

Video: renkaiden pohjalevyn rakentaminen

Kylpy- ja muiden pienten rakennusten perusteet

On suositeltavaa kiinnittää tämäntyyppinen rengasperusta kevyisiin rakenteisiin, kuten kylpyyn tai säiliöön. Se on pylväsnimi voi olla paras ratkaisu liiallisiksi räjäyttäville maille tai alueille, joilla on korkea seisminen toiminta.

Jos haluat rakentaa pylväsperustan, sinun on tehtävä useita toimia:

 1. Kaivon rakentaminen. Tätä varten pinnan pinta on tasoitettava, peitettävä hiekalla tai hienolla sora. Tämä tyyny on täytettävä oikein. Ennen työn aloittamista on välttämätöntä poistaa kaikki kasvit alueelta ja poistaa maaperän yläkerros.
 2. Merkintäalue. Tätä varten sinun täytyy käyttää tappeja.
 3. Auton renkaiden asettaminen. Tämä on tehtävä niin, että jokainen varsi sijaitsee renkaan keskellä.
 4. Pilarien kohdistaminen. Se auttaa tässä rakennustasossa.
 5. Patiivien täyttö Täällä hieno raunio tai tiilitaistelu on ihanteellinen. Renkaiden onteloiden täyttäminen on parempaa romua
 6. Täytä jokainen pylväs betonilaastilla.
 7. Puun sidonta. Voit jatkaa tätä menettelyä vain, jos betoni on täysin jäädytetty. Renkaiden pylväät sopivat horisontaaliseen hakkuun

Video: Semykin tee-se-itse sarake perusta

Renkaiden perustan rakentamisen salaisuudet

Jotta tällainen säätiö voisi olla pitkään, on olemassa tiettyjä sääntöjä, joiden noudattaminen on pakollista:

 • Ei ole suositeltavaa käyttää renkaiden perustaa tiilien tai betonilohkojen massiivisten rakennusten rakentamiseen;
 • renkaiden perustan on oltava matala;
 • renkaat on sijoitettava vaakasuoraan, joten asennettaessa ensimmäistä riviä sinun on valittava huolellisesti niiden asema rakentamisen tasolla;
 • jos halutaan, pohjan ulkonevat osat voidaan peittää koristeellisella materiaalilla;
 • Renkaan halkaisijan tulee olla niin suuri kuin voit löytää, koska suuret renkaat ovat lisänneet kestävyyttä.

Renkaiden perusta

Tein 10-renkainen rengaspaikka, täytin rengas betonilla, se oli normaalia, minulla ei edes ollut aasiakin. Vain KAMAZ-ajoneuvot ovat Uralin parempia: ne ovat pehmeämpiä, kun leikkaat yläosaa laajentaaksesi betonin läpimittaa. Mutta muistakaa: renkaiden määrä on erittäin suuri, joten minä puolet täyttyi roskia, sitten vain betonia, kolme riviä kuljetusta, musta lattia.

min

http://forum.ykt.ru/viewmsg.jsp?id=15661228

"+": Sta nämä ovat edullisia, konkreettisia säästöjä ja rakentamisen nopeutta (itse asiassa valmiita pysyviä muottirakenteita), "hyvä ekologinen karma" (mielessä - kierrätys). "-" on ääretön renkaiden käyttöikä (ymmärrettävästi, se on varmasti 20 vuotta, mutta 50-100?). Vaikka hyvä betoni kaatamista varten, muottien eheys ei ole niin kriittinen. Myös renkaiden ympäristövaikutuksia niiden hajoamiseen ei ole määritetty. Tämä voidaan ratkaista kipsimällä valmiin pohjan tai pinnoittamalla se sopivalla materiaalilla (sokea / kauha). Lisäksi tällainen säätö voidaan tehdä jatkuvana nauhana talon (ja kantavien seinien alla) pitkin ja pylväsperustaisena. Renkailla on kuitenkin parempi käyttää suurempaa halkaisijaa (kuten Kamazissa jne.).

Ecohazard

http://straw.z42.ru/node/719

Kyllä, lisään. Meidän maaperä (loema) ja nauhat ja pylväsperiaatteet hajoavat kuten lankoja. Voimakkaasti syvä, voimakas, voimakkaasti vahvistettu nauhan perustus voi nousta ylös, kuutiomainen kapasiteetti yli 10. Mutta ei kaikkialla. Paikka on mäkinen ja jotkut ovat hyvin epäonnisia: perustukset ovat kelluvia. Jotkut yrittivät korjata pylväitä, ei auta. Voit olla taloni perustana samoilla kuvilla. Mutta rengaslevyt, jos vain henna, alle 3 kertaa. Olen jo rauhallinen säätiölle, koska rengaslevy tasaisesti nousee ja laskee eikä riko mitään.

DAN

http://wiktar.6bb.ru/viewtopic.php?id=37

Renkaiden perustusta voidaan pitää ihanteellisena vaihtoehtona, jos lopulta haluat saada luotettavan perustan ja säästää rahaa merkittävästi.