Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

Ruuvien paalujen kylvyssä olevan lattian tulee olla hyvä lämpösuojaus, koska rakennuksen alla on paljon vapaata tilaa. Jos kylvyä käytetään talvella kylmällä ilmastoalueella, on suositeltavaa lisäksi suojata maanalaista tilaa sulkemalla sen ympärillä kehä ja pohja. Tässä sulkevassa rakenteessa tehdään useita aukkoja, jotka mahdollistavat maanalaisen ilman tehokkaan tuuletuksen ja samalla lisäsuojan.

Lattiat kylpyssä pölkkyissä - Järjestelmät ja projektit

Suurin osa keskusteluista johtuu lattian muotoilusta tukin kylvyssä, koska on vaarana rakentaa rakenne, jossa alempi kruunu kostuu liian voimakkaasti. Tällaisen kosteuden jatkuvan altistumisen seurauksena puu saattaa alkaa hajota aikaisemmin ja koko rakenne palvelee huomattavasti vähemmän kuin määrätty aika. Siksi seuraavassa on hyvälaatuisten kerrosten tarvittavien elementtien optimaalinen sijainti.

Alemmassa kruunussa lattialokit on asennettu 100 x 150 mm: n osaan.

Kylvö ruuveilla paaleilla, miten tehdä viemäriin

Pohjan allas kylpyammeella: valmistus

Modernit kylpyammeet ovat erottaneet niiden muotoilu ja seinämateriaali, joten kondensaatin eliminoinnilla on tärkeä rooli. Siksi, kun suunnittelevat kylpyammeiden perustuksia, ne alun perin tarjoavat tyhjennysmahdollisuuden, jonka voit tehdä omilla kädilläsi mahdollisimman pian. Mutta tästä on syytä kuvitella uimavedenpuhdistuksen tekniikka, miten niiden koostumus ja hoitomenetelmä voidaan ennustaa. Vain silloin voimme ennustaa, millaista perustusta tulisi käyttää kylvyn alla ja millaisia ​​materiaaleja sen pitäisi tehdä.

Rakennuksen pienen massan takia kuitenkin on paalujen ruuvipohja, joka voidaan nyt tehdä omilla kädilläsi mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pienin kustannuksin. Vedenpitävyyden parantamiseksi on aina hyvä asentaa korkealaatuinen lattianeristys erityisesti kylmällä maantieteellisellä alueella.

Viemärit voivat olla harmaita tai ruskeita, lähetetään ensin suodattimelle tai suoraan septisäiliöön.

Siinä otetaan myös huomioon WC: n kylpyamme, joka voi toimia jatkuvasti tai määräajoin. Sitten tyhjennys tulee lähettää suoraan septiseen säiliöön, jossa jätevesi puhdistetaan ulosteesta.

Jos kylvyssä ei ole wc: tä, ja jätevesi sisältää vain shampoo- ja saippuaa, voit poistua grafiittisuodattimesta puhdistuksen helpottamiseksi.

Mitkä ovat valuma-altaat, joita voit tehdä itse

 1. Viemäriverkko Se on valmistettu suurista poikkileikkaukseltaan metallisista tai muovisista putkista, ja viemärit ohjataan säätiön alle kaatopaikkaan tai suodattimeen.
 2. Tasainen tyhjennys. Tätä muotoilua käytetään harmailla tyhjennyslaitteilla, se asennetaan suoraan pesuosaston alle ja tarjoaa kalteva, hermeettisen toisen kerroksen, joka on ensin tehtävä ruuvipuristimen asennuksen yhteydessä. Joten talvella viemärit eivät jäätyvät huoneen lämpötilan, maaperän ja lämpötilan eron läpi, lattiaeristystä tehdään rakennusmateriaaleilla tai vaahtomuovilla toisen kerroksen sisäpinnalla.

Mikä on optimaalinen perusta kylvyn rakentamiseksi?

Tässä on useita perusvaihtoehtoja altaiden valmistukseen kylpyammeiden alla, joissa voit tehdä korkealaatuista jätevedenpuhdistusta omiin käsiisi häiritsemättä koko rakenteen eheyttä.

Mutta jälleen, on tärkeää tietää, mitkä tyhjennykset hallitsevat uppoaa. Ja jos viemärijärjestelmää ei ole suunniteltu, niin pilareiden pylväs- tai ruuvipohja on täydellinen tällaisiin tarkoituksiin.

Sen tuotanto vie vähän aikaa, se on suhteellisen halpa ja kestävä. Ja tärkeintä on se, että voit tehdä sen itse ilman erityisiä rakennustarvikkeita rakennustyömaan rajoitetuilla alueilla.

Pilarin edut, ruuvipohjamaalit paaluille kylpyyn

 • Säätiölle voit käyttää materiaaleja käsin: metalliputket, betoni ja vahvikkeet. Loppujen lopuksi kylpyamme on kevyt, sitä ei ole rakennettu luonnonkivestä tai betonista ja useimmiten puusta. Mutta eristys tehdä lattia on melko vaikeaa helpottamalla pohjaa.
 • Ruuvipallojen välissä voit asettaa avoimen tyhjennystilan tai asentaa suojaavan verkon huokoisella eristyksellä;
 • Suunnittelu sopii erinomaisesti niille, jotka on rakennettu suonviljelyyn ja kausittaisiin liikkeisiin maaperän jäädyttämisen kautta;
 • Lattian lämmitys suoritetaan suoraan toisen kerroksen asennuksen aikana;
 • Putkikommunikaatiota voidaan sijoittaa eri syvyyksille, sen lisäksi, että se mahdollistaa putkien eristyksen, mutta ei ole suositeltavaa asentaa putkia syvennyksessä ruuvien paalujen alareunan alapuolelle;
 • Kylpy voidaan rakentaa suurelle rinteelle omilla käsillään mahdollisimman pian;
 • Laakerirakenteet asennetaan suoraan pohjan ylemmälle horisontaaliselle kohdalle, joka voi olla eristyksen toinen kerros.

Mitkä rakennusaineet käytetään kylvyn perustuksiin ruuvipinoilla?

Paalut kylpyyn pohjan rakentamiseen

Rauta- tai teräsbetonipilot, jotka kierrätetään maaperään maaperän jäädyttämiselle;

 • Pohjan lämmittäminen polyfoamilla, mineraalilla tai lasivillalla;
 • vedenpitäväksi;
 • Nestemäinen betoni kaatamalla ruuvipallot;
 • Armature vahvistaa tukirakennetta;
 • Puu- tai betonipaneelit toisen kerroksen asentamiseksi;
 • Mineraalivillan lattian lämmitys;
 • Teräs- tai muoviset viemäriputket, joiden laskettu halkaisija on itse kylvyn tehoa.
 • Lattian lämmittäminen on parasta tehdä luotettavista ympäristöystävällisistä materiaaleista, joita lämpötila ja kosteus eivät koske. Lattialle optimaalinen eristys on halpa ja kestävä vaahto, koska se liimataan toisen kerroksen sisäpintaan.

  Putkien osalta on kuitenkin parempi käyttää huopaa, modernia huokoista lämmöneristävää polymeerimateriaalia. Lämmityksen säätö voidaan tehdä, jos käytetään luonnollista viemäriä toisen kerroksen läpi, koska se on edullinen budjetin vaihtoehto kylpyyn ja talvella jäätymisjätteet ovat mahdollisia.

  Rakennusteknologia ruuvin pohjaan kylpylässä, jossa on valuma metalli paaluilla

  Kylpy ruuvipallojen päälle

  Laskettaessa sallittuja kuormia kylvyn pohjalle, ruuvipillojen tyypin ja koon valinta;

 • Rakennuspaikan asennuspaikka, paalupaikan valinta;
 • Kaivannon valmistelu betonin vahvistamiseksi ja kaatamiseksi;
 • Ruuvien paalujen asennus rakennuskoodien mukaisesti;
 • Kohdista rakenne horisontaalisesti, lisää vahvistamista, kaikki tämä voidaan tehdä nopeasti omalla kädelläsi;
 • Pääkerroksen lämmitys päähän ulkokehästä;
 • Viemäriputkien asennus, niiden eriste;
 • Toisen rakenteen muodostaminen kallistettuna suureen jäteveden kulmaan tai viemäriputken muodostaman sisäänkäynnin suunnassa;
 • Pääkerroksen kaataminen.
 • Pienikokoisille kylvökoneille, jotka on tehty paikoilla, joissa on puuta tai tukkia, ruuvien perustukset paaluilla - tämä on paras ratkaisu. Loppujen lopuksi sen tuotanto kestää useita päiviä, voit tehdä sen itsekin, ja säätiön kuohuminen ei tule olemaan tukirakenteiden pienellä kuormituksella. Mutta kun asennat paalun ruuvin pohjan, on tiukasti kiinni tekniikan ja ei salli paalujen liikkua pystysuunnassa eri suuntiin.

  Maxim 16.03.2015 klo 08:36

  Aion jakaa, kuinka olin järjestänyt yksinkertaisimmasta viemäriverkosta, tarkemmin sanottuna vedenpoistoa, veden purkamista tulevasta kylpylästä ruuveilla. Koska viemärit suunnitellaan vain nestemäiseksi (ainakin aluksi), ts. vettä pesemällä, niin jäteveden järjestelmä valittiin yksinkertaisimmin. Suurin merkitys veden kulutuksesta paikalle.
  Tätä varten käytettiin 200 litran muovipyörää, jossa pohja oli esileikkaus:

  Lisäksi kaivettiin kaivantoa, jonka pohjalla viemäriputket asetettiin, jotka oli aiemmin eristetty lämpöpaperilla kahdessa kerroksessa

  http://i057.radikal.ru/1210/2a/b3dd4410d9f4.jpg
  Tynnyri haudattiin maahan
  http://s45.radikal.ru/i107/1210/76/de6ae7dbd4b9.jpg
  pohjaan asetettiin pieni kerros ryöstöä, järjestettiin hydraulinen lukko, joka estäisi vieraiden hajujen tunkeutumisen huoneeseen, ja kangas keksittiin myös tarkistuksen mahdollistamiseksi ja koko kotitalous suljettiin.

  Kaiken tämän ympärillä se oli edelleen peitetty hiekalla, jotta veden tiivisteen todennäköisyys jäätyy.

  Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla - esimerkkejä

  Kylpyammeen rakentamisen suunnittelussa jokainen haluaa varmistaa, että se kestää niin kauan kuin mahdollista, ja tämä voidaan saavuttaa vain rakentamalla vankka perustus. Yksi suosituimmista ja edullisimmista säätiöistä on ruuvi - me kuvaamme sitä myöhemmin artikkelissa. Valokuva ja video on kiinnitetty tähän materiaaliin, mikä havainnollistaa pino-ruuvin perustuksen organisaation päävaiheet.

  Paalusäätiön keksintö kuuluu suunnittelija Alexander Mitchellille, joka ensin testasi tätä tekniikkaa Delaware Bayn majakan rakentamisessa jo 1850. Menetelmän ydin oli se, etteivät paalut ajautuneet maahan, vaan ruuvattiin alaspäin antamalla jonkin pylvään päistä terävä muoto. Tämä menetelmä ei ollut vain tehokas, vaan myös kului ajankokeen, sitä on käytetty tähän mennessä.

  Erityisesti aktiivisesti kasattu säätiöt alkoivat käyttää sotilashenkilöitä liikuttamaan kalustoa. Tällainen tekniikka on erittäin tärkeä myös vaikeasti tavoitettaville alueille. Erityisesti pohjoisilla alueilla he luopuivat lähes pylväsperustaista ja tottelevauttamismenetelmistä, korvaamalla ne ruuvipapeilla.

  Jos puhumme Venäjän federaatiosta, silloin tietyillä alueilla, joilla ilmasto on erityisen ankara, ruuveja käytetään sopivimpana asuntotuotannon ja teollisen rakentamisen perustaksi.

  Jos haluat rakentaa kylpyamme laminoidusta puusta tai hirsimökistä sivustollesi, niin paaliruuvi on paras mahdollinen.

  Rakennustiedot

  Niillä alueilla, joilla maaperä on ei-kernomivi, perinteiset pylväs- ja nauhatalustot ovat haalistuneet taustalle (lue myös: "Pilarivarastojen perustaminen - rakentamisvaihtoehtojen tyypit"). Sen sijaan ne käyttävät aktiivisesti ruuveja, koska ne ovat paitsi luotettavia myös paljon edullisempia taloudellisesti monille asiakkaille.

  Yksi ruuvipilareiden ominaisuuksista on se, ettei ole tarvetta liittää lisäosa palkkiin tai kanavapalkkeihin. Koska grillage on alempi leikkauskruunu.

  Monet mieluummin rakentavat kylpylän omille käsiinsä, jotka valitsevat tällä alueella vesistöjen lähellä tai kukkulan rinteillä. Koska tällaisissa paikoissa maaperä on yleensä kuivia tai sedimenttisiä ja joskus turveosia, paalujen käyttö tällaisissa tapauksissa on enemmän kuin perusteltua.

  Paalun ja ruuvin perustuksen rakentaminen

  Ruuvipolleille asennettu säätö vaikuttaa ensisijaisesti tulevien kylpyammeiden lattioihin. Jotta voidaan oikein laskea rakennusaineiden määrä, joka tarvitaan korkealaatuisen ja kestävän perustan rakentamiseen, on suositeltavaa luottaa asiantuntijoihin.

  Laskennassa on otettava huomioon seuraavat tekijät:

  • maaperän koostumus ja sen laatu;
  • talven lumetason keskimääräinen taso;
  • maaperän jäädyttämisen syvyys;
  • tulvataso sulavedellä;
  • tuulen ruusu;
  • lopullisen rakenteen massa täydellä viimeistelyllä.

  Rungon kylvyn rakentamisen alku ruuveilla tapahtuu vain sen jälkeen, kun alustavat merkinnät tukien sijoittamisesta paikalle. Haluttuihin pisteisiin ajetaan pieniä tappuja ja merkkijonoa kiristetään, jolloin kaikki muut mittaukset otetaan. Kasa voidaan ruuvaa joko erikoislaitteiden avulla tai useiden ihmisten yhteisillä ponnisteluilla. On syytä muistaa, että paalun sijainti on ehdottomasti kohtisuorassa horisontin linjaa kohden. Katso myös: "Kylpyammeen perustan valitseminen - mikä sopii paremmin".

  Käämityksen tekeminen, paalun sijainti tarkistetaan magneettisella tasolla joka neljäs kierrosta kohti. Vastaavasti asenna kaikki telineet ja varmista, että niiden asema vastaa samaa suorituskykyä magneettisella tasolla.

  Jos paalun kiristämisprosessissa muodostuu esijännitys, ne tasataan käyttämällä pyörintätasoa vetämättä. On mahdotonta ruuvaa kiina jo johti maahan, muuten ajan myötä kylpy alkaa kutistua johtuen maaperän löysyydestä. Ruuvatun tukipylvän korkeuden on oltava vähintään 20 cm, minkä jälkeen tämä kappale voidaan leikata jyrsimellä.

  Kun niiden ja maaperän väliin asennetut paalut muodostuvat, muodostetaan rakoja, jotka kaadetaan betonin liuoksella ja täytetään vahvikkeilla. Tämä lähestymistapa tekee perustan kehyshauteelle ruuvipinoilla, joissa omat kädet kestävät ja kestävät, suojaavat metallisia elementtejä ruostumiselta.

  Tukien asennuksen jälkeen suoritetaan mittaukset niiden sijainnista ja etenevät kärkien hitsaukseen. Saumoissa on korroosionestoainetta.

  Jos et halua käyttää metallia, palkkia voidaan käyttää myös sillana, joka on pultattu. Totta, puuta on käsiteltävä erityisellä antiseptisellä aineella.

  Lähellä säätiötä

  Jotta tukipilareilla olisi näkyvämpi ulkonäkö ja suojata ne lian ja kosteuden aiheuttamilta lumen sulamiselta tai tulvien aiheuttamilta vesistöiltä lampusta, ne on syytä leikata edelleen. Erilaiset vuorausmateriaalit auttavat suojaamaan lattiaa kylvyssä ruuvipinoissa sekä keskittymään rakennuksen ulkonäköön.

  Koska tärkeimmät vauriot voivat olla lumen ja likaisen veden virrat off-season -vaiheessa, erityistä huomiota on kiinnitettävä verhousmateriaalien vedeneristysominaisuuksiin.

  Huomaa, että erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä on luonnollinen ja keinotekoinen kivi.

  Lattian muotoilu kylvyssä

  On järkevää analysoida kunkin lattiatyypin yksityiskohdat, kun kyseessä on asuin- tai julkiset rakennukset. Laitekerros kylvyssä ruuvipapeilla on kuitenkin mahdollista myös vähän tietoa ja taitoja.

  Jos riittävän suuri grillaus on aikaansaatu, roikkuva, ei-vuotava lankkulevy kehyshauteessa paaluilla on optimaalinen tie ulos. Lisäeristyskerroksen avulla voit käyttää kylpyamme milloin tahansa vuoden, muuten talvella tämä lattia on hyvin kylmä.

  Paalusäätiö suojaa lattiaosan alaosaa kaikilta ulkoisilta vaikutuksilta, erityisesti sademääriltä, ​​tulvilta tai vain kosteudelta. Mutta sisäpuolelta tällainen lattia joutuu jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden muutoksiin, koska höyrysaunassa muodostuu kondensoitumista ja myös pesuhuoneeseen syötetään vettä.

  Siksi yksi erittäin tärkeistä asioista, kun kylvyn rakentaminen ruuveilla on, on tehdä tyhjennys. Näyttää siltä, ​​että pieni tikkaat, joiden kautta vesi virtaa suoraan septiseen säiliöön tai keskitettyyn viemäriverkkoon (lue myös: "Kuivausaltaan täyttö" tai "valmis").

  Huomaa, että kylvyssä olevan tyhjennysruuvin paalut on varustettava paitsi suihkulla myös höyrysaunassa, jossa vesi näkyy hyllyjen ja lattiojen pesun jälkeen.

  Vuotavat lattiat

  Lattian kaataminen kylvyssä pölkkyissä on yksinkertaisin ja edullisin toteutus. Sen organisaatio vaatii pohjan, jonka korkeus on vähintään 50 cm.

  Tällaisen lattian asennusmenetelmällä tarkoitetaan viivettä grillataessa ilman kaltevuutta. Lokilla on lattiat 7 mm: n sisennyslepäleistä, joten vesihauteella voidaan helposti kulkea aukkojen läpi, vaikka puu turpoaa.

  Ennen kuin teet lattian kylpylässä pihdit, sinun on huolehdittava maanalaisista. Rakenteen tässä osassa kaadetaan betonirauta vinosti viemärijärjestelmää kohti siten, että ylhäältä virtaava vesi ei pysähdy ja muotti ei kasva eikä myöskään pysyvän hajun välttäminen. Puhdistusta ja desinfiointia varten lattia on ajoittain irrotettava juoksevan veden paineella ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

  Betonin betonipinnoitus

  Lattiat kylvyssä paalun pohjalla voi olla betonipohja.

  Betonin kaatamisen alustava vaihe sisältää seuraavat toimet:

  1. Viestinnän asennus - vesi- ja saniteettitilat.
  2. Aseta trapik vesivirtaan siten, että säleikön viimeistely on lattian alimmassa osassa.
  3. Hiekka-sora-alusta täyttö, jonka paksuus vaihtelee eristemateriaalin tyypistä riippuen. Yleensä soraa oleva kerros ei yleensä ylitä 4 cm, kun se eristetään laajennetulla savella.
  4. Asettaminen jokaisen vedenpitävän pohjakerroksen osiin. Vaihtoehtoisesti kateaine voidaan hyväksyä, mutta on parasta käyttää höyryä läpäisevää kalvoa.
  5. Lämmitysmateriaalin asennus.

  Jos keramzit valittiin lattian lämmittämiseksi kylvyssä, on toivottavaa, että se sisältää erilaiset rakeiden jakeet. Lisäksi ennen levittämistä on varmistettava, että savipinta on täysin kuiva, koska se kykenee imemään nopeasti ja hiljaa vapauttamaan kosteuden.

  Lattianeristys

  Ennenkuin laid levyt kallon baarit, ne, samoin kuin kaikki puuosat tulisi käsitellä säilöntäaineita syntymisen estämiseksi bakteerien ja muiden tuholaisten. Seuraavaksi, kerrosten välissä levyt levyt eristävät.

  Eristekerroksen paksuus on erilainen, esimerkiksi jos käytetään mineraali- tai basalttivillaa, kerros nousee 25 cm: iin. Vaahtomuovin tapauksessa 15 cm kerros riittää eristämiseen, varsinkin jos kylvyssä ei ole kellarissa, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

  Jos säädetyn viiveen korkeus ei riitä asettamaan halutun korkeuden eristekerrosta, palkit ovat lisäksi täytettyjä palkkeja. Tällöin höyrysulkumateriaalin palkkien välissä on yksi eristekerros ja toinen kerros sijoitetaan palkkien väliin. Seuraavaksi lattian koko pinta peitetään toisella vedeneristyskerroksella, ja jo palkkien yläpuolella asentavat levyn lattia.

  Keraamiset laatat

  Hyvin päin oleva materiaali kylpyyn lattian sisustukseen on keraamisia tai laattoja sisältäviä lattialaatoja. Sen alapuolella, älä laita kiinteää alustaa ja mieluummin lastulevyä, vaneria ja muita materiaaleja, jotka kiinnittyvät lattian tankoihin.

  Tämän kerroksen päälle voit turvallisesti asettaa keraamiset laatat vakiokuvioon. Lisäksi jopa "lämpimät lattiat" järjestäminen on sallittua - sähkö, infrapuna tai vesi.

  Ruuvipallojen asennusohjeet

  Asennettaessa ruuvipilareita säätöön on tehty oikein, sinun on noudatettava useita perussääntöjä.

  On kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

  1. Erillisten paalujen välissä etäisyys ei saa olla yli 3 metriä, muuten kylvyssä oleva lattia alkaa kutistua liiallisen kuormituksen vuoksi.
  2. Jos vierekkäisten viiveiden välinen etäisyys on yli 3 metriä, kunkin palkin keskiosaan on asennettava lisätukit niin, etteivät lattiat kulje kevyesti.
  3. Koska paaliruuvi-pohja merkitsee tuentien harvoin sijoittamista kuin esimerkiksi kaistaleen, on suositeltavaa sitoa keskilinjojen kanava.
  4. Jos puupalkkia käytetään vanteisiin, keskilohkojen korkeus on alhaisempi 15 cm kuin muualla.
  5. Jos viides seinä liittyy rakennukseen, on asennettava kaksi lisäkonetta.

  Kylvökylpyjen ruuvipilarien vakiokorkeus on 6 m. Tukien asennuksen yhteydessä on huolehdittava siitä, että jätteet pysyvät mahdollisimman pieninä.

  Huomaa, että jos noudatat kaikkia rakennustekniikoita ja tukee asennustekniikkaa, patoalustalla oleva kylpy voi kestää vähintään puoli vuosisataa tai jopa kauemmin.

  Säätiön edut ja haitat ruuveilla

  Yksi pino-ruuvin perustaan ​​liittyvistä tärkeimmistä haitoista voidaan kutsua sillä, että huonolaatuisia materiaaleja käytetään usein paalujen valmistukseen. Jos kuitenkin komponenttien hankinta koskettaa todistettuja rakennusyrityksiä, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan tuotteen. Katso myös: "Kuinka luoda säätiö omalla kädelläsi kylvyssä on käytännössä kasettirakenne."

  Toinen tämän tyyppisiin säätiöihin liittyvä vaikeus voidaan pitää höyrysulun, eristyksen ja alustalevyjen asennuksena.

  Mutta paaliruuvi-tyyppisen perustuksen epävarmat edut voidaan katsoa johtuvan:

  • kulutushyödykkeiden saatavuus vähäisen tulotason keskivertokuluttajalle;
  • työn suorituskyvyn riippumattomuus ilmastollisista tai sääolosuhteista;
  • mahdollisuus järjestää säätiö itse;
  • säätiön rakentamiseen tarvittava pieni aika;
  • saada vankka perustus tiivistämällä maakerroksen paalujen ympärille;
  • kyky korjata tukea;
  • perustuselementtien absoluuttinen pystysuora, joka saadaan aikaan teknisten välineiden avulla;
  • varmistaa maanalaisen ilmanvaihdon, suojaa sitä mätämästä.

  Anna palautetta:

  Laite tyhjennetään kylvyssä ruuveilla

  Alueilla, joilla on raskas maasto ja epävakaat maaperät, oikea päätös on rakentaa kylpylä ruuvipohjaperustaan. Tällainen rakenne voi sijaita säiliön rannalla tai rinteessä vähentäen merkittävästi alueen miehitettyä aluetta. Tilojen järjestely samanaikaisesti pysyy melkein muuttumattomana, mutta ruiskupillojen kylvyssä oleva purkaus on järjestetty eräillä ominaisuuksilla.

  Rakenteiden ominaisuudet

  Kylpy on rakenteeltaan ainutlaatuinen toimintatapa. Huoneiden lämmitys esiintyy harvoin, mutta hyvin merkittäviin lämpötiloihin, joissa on pitkä jäähtymisjakso, joten runkorakenteet ovat sen rakenteen kannalta täydellisiä.

  Runko kylpy ruuvipallot - yksi yleisimmistä tyypit

  Tämä valinta johtuu seuraavista tekijöistä:

  • Ei ole tarvetta lämmittää seiniä, koska ei ole vakaa lämmitys ja lämmön säilyttäminen pitkään menettää kaiken merkityksen;
  • Talvella hirren tai tiilen seinät muuttuvat jääpalakoneiksi, joita ei voida nopeasti kuumentaa;
  • Rungossa on eristysmateriaali, joka mahdollistaa lämmön säilyttämisen uunista, lämmittää huoneet nopeammin ja vähentää lämmityskustannuksia.
  • Puulattian ruuvipatsaan kylpylöissä lämmitetään paljon nopeammin kuin betonipinta tai kiinteä laatta;
  • Tavallinen puulattia ei järjestä vedenpoistoa pohjasta. järjestää korkealaatuisen tyhjennysruuvien paalujen kylpyammeet.

  Sen sijaan, että kehystä kehitettäisiin sisäpuolelta hirsi- tai tiilikotelon seinien ympärillä, on parempi tehdä välittömästi runko-amme, joka maksaa paljon vähemmän. Betonipinnoitteita tai laattasäiliöitä on korvattava puupohjaisilla tukkeilla laitteella kosteuden poistamiseksi EPDM-kalvojen kautta.

  Viemäröintilaite lämmittämällä lattiaa

  Työn tekemisessä käytännöllisin ja taloudellisin vaihtoehto on asentaa lattia vakiokylpyyn ja kaikki tavanomaiset rakenteet viimeistelyn ja lattiapäällysteiden välillä lokeihin. Vedenpitävyys pohjaan on kalvo, jonka läpi vesi poistuu.

  Tavallinen tyhjennys, jossa on vesitiiviste paalun pohjassa olevissa kylvyssä, kuivuu, ja septisten säiliöiden tuoksu tunkeutuu huoneisiin. Kun lattiat kuoritaan, tavallisen tikkaat sijasta on suositeltavaa käyttää kuivaa hydraulista lukkoa.

  Lattian vedeneristys

  Kylvyn huoneissa sen käytön aikana kosteus kasvaa merkittävästi. Puiset seinät on eristetty kosteudelta höyrysulun kalvomateriaalien kautta. Pesussa vesi virtaa suoraan lattialle, kun taas eristyksen tehokkuus voi merkittävästi vähentyä. Vesi ei ole ongelma suulakepuristetuille polystyreeni-vaahtolevyille, kun taas muut materiaalit menettävät eristysominaisuutensa liotuksen jälkeen.

  Lattian vedenpitävyys on useita tapoja, ja sen avulla kylpyammeet perustuvat:

  • Valssattujen materiaalien pinnoittaminen laattaan ja päällystäminen pinnoilla mastilla (betonilattiat);
  • Asettaminen lämmitin ja karkea lattia vahva kalvo (puulattiat).

  Molempien vaihtoehtojen tyhjennys on järjestetty ilman mitään ongelmia, mutta toisessa tapauksessa lattiaa lämmitetään paljon nopeammin.

  Tyhjennyslaite

  Koska pylvästä, runko-altaita tai hirsirakennusten rakennuksia on pääasiassa pystytetty paalusäätiöön, grilli on järjestetty pääasiassa baarista tai metallitelasta.

  Järjestä tyhjennys kallistettu laatta

  Tällöin viemäri voidaan tehdä välittömästi useilla eri tavoilla:

  • Levynkatselun täyttö;
  • Asbestisementtiarkin asentaminen palkkeihin litteällä liuskekiven laatatella tai pinnalla olevilla laitteilla ja tarvittava kaltevuus johtuen liiman paksuuserosta;
  • Kiinnitä sinkityslevy grilliin, jossa kaltevuus kohti viemäristöä (puulattiat);
  • Asettaminen karkealle lattiamembraanille, joka on kiinnitetty seinien molemmille sivupinnoille (puulattiat).

  Jokainen vaihtoehto tarjoaa eristyksen vesikerroksen alla. Seinät on aina päällystettävä mastilla, liimattu lasilasiin ja peitetty kalvolla, joka on vähintään 10 cm lattian vaakasuoran tason yläpuolella.

  Kalvon tyhjennyslaite

  Edullisimman vaihtoehdon katsotaan tyhjentävän EPDM-kalvojen läpi. Rakenne on seuraava:

  • Metalliosien kiinnittämä viivästysaikaväli;
  • Karkea lattia, joka voidaan tehdä tiukasti asetetuista laudoista 25-30 cm;
  • Eristys, jota käytetään EPS-paksuutena 80 - 100 mm;
  • Tikkaat on sijoitettu lattiapintaan ja lämmitysmateriaaliin ja asetettu tyhjennysaukkoon kuivalla vesitiivisteellä;
  • Kalvo, joka on asetettu koko kehälle. Se on myös asennettava sivuseinille, ottaen huomioon tasoristeyksen korkeus;
  • Profiililtaan kiinnitetyt pylväät ovat kiinteät lattiamateriaalit;
  • Pintamaali, joka on muodoltaan terälevy, jota ei ole suositeltavaa olla kiinteästi kiinnitetty, mutta kiinnitettynä 10 mm: n kielekkeisiin.

  Pintamaalin tällaisen ankkuroinnin ansiosta levyt voidaan irrottaa mistä tahansa paikasta jätteiden puhdistamiseksi ja viemäriputkien puhdistamiseksi. Veden virtauslaitteelle kaltevuus on järjestetty suoraan kalvolle asennuksen aikana. EPDM: n alaosaa painetaan, minkä jälkeen vedeneristys nostetaan hieman ylhäältä ja kiinnitetään pienellä jännityksellä.

  Kalvon kiinnitys kehää pitkin on valmistettava suoraan kruunukorulle käyttäen alumiinilevyjä, joita voi ostaa rakennustarvikkeista.

  Katso videota vedenpoiston vedenpitävyydestä käyttämällä kalvoa ja asentamalla tyhjennysaukon.

  Rungon kylpylöissä sisäseinien pinnoittamiseksi höyrysulku on välttämätöntä, ja järjestelmään tehdään joitain muutoksia:

  • Aluksi asetetaan lattiapinta, ja sen eristys suoritetaan samalla tavalla kuin ensimmäisessä ratkaisussa;
  • Kalvo kiinnitetään seinämiin pienellä alustalla nitojan avulla, sillä laitteen tyhjennys luo jännitystä;
  • Seinien luuranko on päällystetty höyryeristysmateriaalilla, kun taas sen alareuna asetetaan EPDM: n päälle - kosteuden kerääntymisen myötä se pinoaa kalvoa tuhoamatta voimakehyksen puisia elementtejä.

  Levymateriaalien käyttö

  Posliinien tai laattojen kaltevuuden luominen arkkimateriaaleille on hieman kalliimpaa, mutta on aivan mahdollista tehdä se itse.

  Katso videota, miten kaltevuus tehdään viemärien alla laatikoiden avulla.

  Tätä tekniikkaa on noudatettava:

  • Lattiapinta on valmistettu hirsireunoista;
  • Eristeenä käytetään puristettua polystyreeniä XP5;
  • Kuiva levitys on valmistettu asbestisementtiarkkeista tai DSP: stä;
  • EPDM-kalvo- ja polymeerimateriaalipäällysteitä käytetään vedenpitävyyteen;
  • Stoke on järjestetty vain tikkaiden muodossa, joissa on kuivat lukot;
  • Käytä kaakeleita tai posliinia vuorattuina rinteellä kohti ramppia.

  Kaikissa tyypeissä olevissa kylvöissä on mahdotonta käyttää bitumia ja epoksimuovia sekä valssattuja materiaaleja, joilla on hitsauspinta, muutoin epämiellyttäviä hajuja on suuri.

  Laite tyhjennetään levittämällä

  Kuiva tiivistemuoto

  Päällystämättömiä solmioita käytetään säästämään viimeistelyyn. Tällaisessa tapauksessa vaaditaan puisia askeleita, jotka on asetettu kylvyn käytön yhteydessä ja jotka puhdistetaan kuivauksen uimistamisen jälkeen.

  Tyhjennys, kun se on järjestetty kahden tai kolmen kerroksen vedeneristysmassan, läpäisevien aineiden tai hydroglassin avulla. Tiivistyslattiat on upotettu pohjaan, mistä on suositeltavaa käyttää kuivavesiantuja.

  Tyhjennyslaite levyn kaatamisen yhteydessä

  Levy kaadetaan pohjakerroksen rakentamisen aikana. Viemärin kaltevuus asetetaan suoraan laatan suuntaan ja viemärin aukko on järjestetty asentamalla haluttuun haluttuun putkeen muottiin.

  Kuinka tehdä kerrosten lattiat paalupohjalla?

  Lattian kylvyssä tulisi olla useita merkittäviä toimintoja, jotka oikeuttavat niiden eron "asuinympäristöstä". Lisäksi niiden on varmistettava turvallinen liikkuminen jatkuvan kosteuden olosuhteissa, on myös välttämätöntä tarjota tapoja veden poistamiseksi pinnalta. Oikein järjestetty pinta ei aiheuta mätä ja ennenaikaista kulumista.

  Ennen rakentamisen aloittamista kannattaa tutustua eri teknologioihin ja niiden erityispiirteisiin. Sen jälkeen voit turvallisesti valita sopivimman vaihtoehdon. Lattiaan on yleensä kehitettävä erityinen projekti, jossa on tarkat mitat ja laskelmat kaikista komponenteista. Mutta suurin osa niistä, jotka haluavat tehdä omia käsiään järjestämällä kylpyamme, riittää saamaan yleistä tietoa lattian periaatteista pylväsperustaan.

  Maamerkit suunnittelun valinnalle

  Kun aloitat oman kylvyn rakentamisen, sinun on ensin harkittava vedenpoiston tyyppiä ja päätä lattian materiaalin valinnasta. Useimmissa tapauksissa lattia on betonoitu tai lattiapäällystetty. Betonirakenne vaatii huomattavia työvoimakustannuksia, taloutta ja paljon aikaa. Kuitenkin sen käyttöikä voi kestää jopa puoli vuosisataa.

  Yksinkertaisempi ja halvempi vaihtoehto - lankojen lattiat puutavaraa. Tee se helposti. Sivustollamme on riittävästi video- ja valokuva-aineistoa aiheesta. Mutta tämä malli on suunniteltu 7-8 vuotta. Tämän ajanjakson alussa monet kohteet on korvattava. Puuntyyppiset rakenteet vedenlaadun tyypin ja siihen liittyvän laitteen monimutkaisuuden mukaan jaetaan virtaavaan ja "vuotavaan" tyyppiin.

  Virtaavan tyyppiset haitat ja edut

  Tällainen lattia on suhteellisen helppo asentaa ja melko halpa. Tämä on tavallinen lattia, jossa levyn välissä on aukkoja veden virtaamiseksi maahan. Tällöin ei ole suunniteltu ylimääräisiä jäteveden "herkkuja", lukuun ottamatta lattian alapuolella olevaa tyhjennysaukoa. Eristämistä ei ole, joten tämäntyyppinen kylpylä on rakennettu eteläisillä toreilla.

  Se ei aiheuta vaikeuksia ja vahingoittuneiden palasien vaihtoa ja täydellistä remonttia. Tämä rakenne ei tarjoa asennuslevyjä lokeihin, ne voidaan poistaa ja niitä voidaan säännöllisesti kuivata ilmassa. Jos mahdollista, voit asentaa muovisen kuormalavan tyhjennysaukon sijasta ja ohjata viemärit lähimpään viemäriin.

  Vuototyypin erityisyys

  Tämä lattialämmitysjärjestelmä, joka perustuu pohjaan tai seisoo puusepäillä, on omat vaikeutensa. Tässä on tarpeen asentaa kaksi riviä levyä. Yläkerrokselle, joka kulkee lokin yli, käytetään mäntyä tai lehtikuusia, joka on asennettu ilman aukkoja. Pohjassa on oltava lattialevyt. Tämä on niin sanottu "kuiva" kerros, on suositeltavaa asentaa se höyrysaunaan ja tässä on välttämätöntä lämmittää välilyönti levyt. On toivottavaa, että lattiapinnat asetetaan viimeistelylattialle kevyellä esijännitteellä kohti jätevesiä. Alimmassa kohdassa sinun on tehtävä reikä, joka on liitetty sifoniin tyhjennykseen.

  Paul pölkkyissä

  Jos projektin mukaan kylvö on ruuveilla tai betonipohjalla ja nostetaan maanpinnan yläpuolelle, teknisten prosessien valmistus vaihtelee. Lattian lämmittämiseen tarvitaan myös erilainen järjestelmä. Samoja vaatimuksia sovelletaan paalujen rakenteisiin. Ensinnäkin päällekkäiset palkit sijaitsevat yläosassa kupin pylväs- tai paalun perustassa ja sitten "kallon" puuta, johon aluslattiat asetetaan.

  Palkkien väliset raot täytetään laajennetulla savella, ja jos saadaan jatkuva pinta, sitten mineraalivillaa. Sitten höyrysulku asetetaan (asfaltti) ja jälkikäteen. Viivästysten välissä on eristetty. Omalla kädellä voit tehdä lopullisen vaiheen - asettaa laudan. Videotiedot tässä artikkelissa auttavat jokaista, joka rakentaa omia käsiään, kaatamaan kaikki hienot yksityiskohdat.

  Pallon pohjan edut

  1. Pallojen laiteperusta lisää koko rakenteen lujuutta;
  2. Kyky rakentaa kylpyjä "pehmeille" maille, joilla on taipumus liikkua;
  3. Rakennuskustannusten alentaminen;
  4. Rakennusaikojen huomattava väheneminen;
  5. Pohjan kantavuuden lisääminen.

  Betonilattiat

  Betonilattioiden laite on valmistettu useassa vaiheessa. Suunnittelu on eräänlainen kakku, joka koostuu monista kerroksista:

  • Tukkeutunut pohja maahan;
  • Ensimmäinen betonikerros, jonka paksuus on vähintään 5 cm;
  • Laajennettu savi ja huopa kuumentimena kehysvalussa;
  • Betonikerros, vahvistettu verkolla;
  • Tasoittava viimeistelykerros;
  • Lopullinen kattavuus.

  Ripusta maaperä ja aseta vahvikekerros soraa raunioilla päälle ja kaada jokainen kerros kaltevuuteen tyhjennysaukon suuntaan. Tämän seurauksena oikealla laidalla on oltava vähintään 10º kaltevuus. Mutta mikä tärkeintä, mitä sinun on kiinnitettävä huomiota, kun järjestää betonilattiat - tehokkaampi pohja uunin alle.

  Jos monoliittisen betonilevyn viemärijärjestelmä johtaa veden virtaukseen suoraan maahan, on tarpeen antaa tuuletinta kellarissa ja asentaa asbestiputket siellä. Nämä aukot ovat välttämättömiä ilmanvaihdolle ja epämiellyttävän hajujen poistamiseksi, jotka väistämättä näkyvät ajan myötä.

  Puulattian asennuksen ominaisuudet

  Yksi puulattian rakentamisen tärkeimmistä elementeistä ovat kestävät lokit, joita voidaan tukea palkissa, jossa on pylväsmenetelmä säätämistä varten. On kuitenkin muistettava, että kaikki kosketuspisteet on eristettävä huolellisesti kattopyyhkeellä, jossa on esilämmitettyä bitumia. Jos lattia asennetaan paaluille, on toivottavaa käyttää eristävää materiaalia, jolla on tehokkaampia ominaisuuksia.

  Viiveen kiinnittämisen jälkeen ne on pinottu levyille, joita käsitellään erityisillä yhdisteillä mätää vastaan. Jos laitteen oletetaan olevan vuotava lattia, levyn välissä on 3-4 mm: n rako ilmanvaihtoa ja veden virtausta varten. Ja neliön kehällä on 2 senttimetrin tekninen aukko.

  Se on tärkeää! Lattian rakentamisessa höyryhuoneessa vuotamattomassa tyypissä asennuslokin tulee olla kohtisuorassa suhteessa vesivirtaan. On toivottavaa lämmetä viiveiden väliset raot.

  Suojelu ja estäminen lattialle kylvyssä

  Kylvyn tärkein vihollinen on korkea kosteus, jatkuva haihtuminen ja kosteus. Ei ole mitään keinoa ilman vedenpitävyyttä. Mutta silti tarvitaan materiaalien käsittelyä asianmukaisia ​​antiseptisiä formulaatioita. Muutoin muotti ja sieni voivat tuhota puuta ja jopa betoniperustuksia.

  Kaikki elementit rakentamisessa pakollisesti impregnoitu antiseptisiä, joita myydään runsaasti rautakaupoissa. Ja täällä tärkeintä ei ole olla laiska ja suorittaa käsittely useita kertoja. Lisäksi kylvyn eristäminen ilman vedenpitävyyttä ei toimi. Nämä toimenpiteet lisäävät kaikkien elementtien elämää ja pidentävät koko rakenteen elämää.

  Kaaviot erityyppisistä kerroksista saunassa

  Jos jostain syystä näitä toimenpiteitä ei ole tehty rakentamisen aikana, on noudatettava useita melko yksinkertaisia ​​menettelyjä lattian ja seinien puisten osien tuhoamisen välttämiseksi. Rakenne voidaan irrottaa, kuivaa se perusteellisesti, poistaa mätänevät sienet ja puhdistaa sienten aiheuttama alue metallilla ja höyrypaperilla. Liota sitten puu antibakteerisella liuoksella ja kuivaa uudelleen. On suositeltavaa lopettaa levyt vahalla tai lakalla vedenkestävillä ominaisuuksilla, kun työ on valmis.

  johtopäätös

  Kuvatut järjestelmät esittelevät kehittäjää vain yleisesti ottaen menetelmillä kerrosten järjestämiseksi kylvyssä. Tämä on vain yleinen suositus. Voit tutustua rakentamisprosessiin tarkemmin katsomalla videoita ja valokuvia sivuillamme.

  Lattialla kylvyssä paaluilla: laite ja asennus paaluilla, kaatamalla, betonilattia

  Ihmiset usein pyrkivät järjestämään omat kylvensä säiliöiden alta. Ne, joilla ei ole pääsyä avoimeen veteen, mieluummin laittaa virkistysalueen rinteisiin. Tällaisissa tapauksissa hyvin usein perustukset sijaitsevat sedimentteihin, jotka koostuvat sedimenttisestä tai alluvijalosta tai jopa suoita. Tässä ainoa oikea päätös voidaan pitää lattian laitteena kylvyssä paaluilla. Tämä on yksinkertaisin ja edullisin ratkaisu.

  • Lattian ominaisuudet kylpyssä pihdeissä
  • Paalun pohjan asennus kylvyssä
   • Mikä vaikuttaa laskelmiin?
   • Vihjeitä ruuvipillojen oikeaan asennukseen
   • Paalun asennusjärjestys
   • Lattianeristys
   • Lähellä säätiötä
  • Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla
   • Raskaat lattiat
   • Betonilattiat
   • Lattiakeramiikan laatoittaminen

  Lattian ominaisuudet kylpyssä pihdeissä

  Jos kylpy on rakennettu kiinteistä tukkeista, joita ei ole yhdistetty tukkien pituuteen nähden, silloin tällöin alempi vanteiden kruunu voi toimia täysimittaisena grillata, eikä sitä tarvitse sitoa baarilla tai kanavasillalla.

  Lattian edut paaluilla kylvyssä:

  • Mahdollisuus perustaa itsensä tekemä ja nopea tuotanto.
  • Tuloksena olevan rakenteen stabiilisuus johtuen maaperän tiivistämisestä ruuvattuihin paaluihin.
  • Mahdollisuus korjata säätiö.
  • Nykyaikaiset laitteet mahdollistavat paalujen sijoittamisen ehdottomasti pystysuoraan.
  • Voit tehdä säätiön milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä.
  • Automaattinen tuuletuksen automaattinen saatavuus alustalta, mikä on erityisen tärkeää kylvyssä.
  • Verrattuna nauhamaiseen pohjaan lattian laite lautalla ruuveilla on yksinkertaisempi.
  • Jos höyrystysputki on hyvin eristetty vaahtopaneelilla, se saa luotettavan vedenpitävyyden.
  • Pallon perustukset käyttöikä ja vahvuus eivät johda monoliittisiin perustuksiin.
  • Paalun pohjassa oleva kylpyamme kerros on luotettava suoja rakennuksen seinämille vasten tunkeutumista sulatettuun ja sadeveden maahan maahan.

  Pallosäätiöiden käyttö on suositeltava myös maissa, jotka ovat kausiluonteisia tai huomattavia rakenteellisia muutoksia.

  Paalun pohjan asennus kylvyssä

  Moderniin rakentamiseen käytetään metallista saatuja putkia. Putken alemmassa osassa terät hitsataan, jotka, kuten ruuveja, syvenevät paalua maahan ja toimivat käytön aikana säätiön roolissa.

  Ruuvipolleille asennettu säätö määrittää ennalta, millä lattialla on ruuvipilareissa oleva kylpyamme.

  Mikä vaikuttaa laskelmiin?

  Ennen perustuksen rakentamista on tarpeen tehdä kaikki laskelmat rakennusmateriaalien kustannusten optimoimiseksi. Paras kaikista laskutoimituksista ja mittauksista, millaisia ​​materiaaleja määritellään asiantuntijan antamiseksi. Seuraavia parametreja laskettaessa tulisi ottaa huomioon:

  • sula veden taso;
  • maaperän jäädyttämisen syvyys;
  • maaperän muodostavat maaperän ominaisuudet;
  • tuulikuorma;
  • keskimääräinen lumen syvyys;
  • rakennuksen paino täydellä viimeistelyllä.

  Vihjeitä ruuvipillojen oikeaan asennukseen

  Jos kylvyn rakentamisessa valittiin säätiö ruuvipilareilla, sen rakentamisen aikana on tarpeen noudattaa tiettyjä tärkeitä olosuhteita:

  • On tarpeen tarkkailla paalujen välistä etäisyyttä, joka ei saa olla yli kolme metriä. Jos lisäämme tätä etäisyyttä enemmän, rakenteen liiallisen kuormituksen vuoksi kylpyammeen lattia alkaa laskeutua.
  • Jos lokit ovat pituudeltaan yli kolme metriä, niiden alle on asennettava välituki. Jos tällaista tukea ei ole, niin esimerkiksi dynaamisissa kuormissa, kun kävelet, lattian alla jalkasi juoksevat.
  • Koska ruuvien paalujen välinen nousu on suurempi kuin nauhalevyn viiveen sitomisen taajuus, on välttämätöntä sitoa keskimmäinen rivi kanavalla.
  • Jos kanavana käytetään tukipalkkia, keskukiekkojen korkeuden pitäisi olla pienempi kuin muut palkin kokoiset tuet.
  • Rakennuksen viidennen seinän risteyspisteissä on asennettava lisäparin ruuvipilareita.

  Asennettaessa säätöruuveja puupylvään alle, on asennettava 6 metrin vakiotukit niin, että ne tuottavat mahdollisimman vähän jätettä. Jos ruuvipallot asennetaan kaikkien standardien mukaisesti, ne toimivat vähintään puolen vuosisadan ajan.

  Paalun asennusjärjestys

  1. Pallojen asennuskohteet on rakennuksen kulmien ja seinien alapuolella, joten ne on merkittävä merkkijonoineen ja merkittävästi panoksilla.
  2. Pallot ruuvatetaan maahan ihmisen lihaksen voimakkuuden avulla ja kierretään maanpinnan suuntaisesti vipuputken reikään.
  1. Joka neljännen täydellisen kierroksen jälkeen on ehdottomasti tarkistettava paalin asema magneettisella tasolla, samalla kun samaa tasoa on käytettävä kaikkialla paalujen asennuksessa.

  Jos havaitaan pinon kallistuksen mittaamisen jälkeen, sitä ei tarvitse irrottaa, vaan se on tasoitettava pyörivällä lasertasolla.

  Kun irrotat ja kiinnität paalun uudelleen, maa irtoaa, mikä myöhemmin aiheuttaa väistämättömän vedon rakenteen.

  1. Ylhäältä, tuen täydellisen kiristämisen jälkeen tulee olla noin 20 cm ylimääräistä korkeutta, joka on sitten leikattava hiomalla.
  2. Rebar on laskettu kaikkien metalliputkien paikkoihin ja täytetty betoniliuoksella.
  1. Asennettaessa paaluja niiden ympärille on edelleen tyhjä, joka on myös kaadettava betonilla. Tästä johtuen paalarakenne saa ylimääräisen turvallisuustason, ja betonikuori suojaa metalliputkea korroosiolta, mikä parantaa huomattavasti sen käyttöikää.
  2. Sitten sinun on mitattava kaikkien paalujen asento, hitsaa ne vihjeet ja käsitellä hitsisaumat korroosiota aiheuttavilla aineilla.
  1. Rostverk voidaan valmistaa metallina hitsaamalla hitsaamalla ja puupalkilla.

  Lattianeristys

  Ennen kuin teet lattiaa kylvyssä pihdeissä ja laita tukipaneeleja kallo-palkkeihin, sinun on kohdeltava huolellisesti kaikkia puurakenneosia antiseptisilla aineilla, jotka suojaavat niitä mikro-organismeilta ja tuholaisilta. Tukirakenteisten elementtien välissä eristetty. Eristyskerroksen tulee olla minimaalivillaa alle 25 cm ja käytettäessä halvempaa vaahtoa riittää 15 cm. Tämä on erityisen välttämätöntä, jos kylvyssä ei ole soclea, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

  Jos palkkien korkeus on riittämätön, palkit ovat kohtisuorassa niiden suhteen, jotta voit lisätä eristekerroksen paksuutta. Ensimmäinen eristyskerros tulee levittää vedeneristyskerrokseen, se on palkkien välissä. Toinen eristekerros sijoitetaan pakattujen tankojen väliin. Ylhäältä rakennus on peitetty toisella kerroksella vedenpitävyyttä ja viimeistely lattia kehys kylvyssä paaluilla on pakattu baareihin.

  Lue lisää kylpyammeen lattiaeristyksen menetelmistä ja materiaaleista paaluilla artikkelissamme.

  Lähellä säätiötä

  Kun paalusäätiö on valmis, sen pitäisi olla hyväksyttävämpi ulkonäkö. Jos kylpy on puusta valmistettu, sen edessä olevien materiaalien on ilmoitettava hänelle sellaisista ominaisuuksista, jotka parantaisivat käyttöikää. Tätä varten sinun on ymmärrettävä, mitkä ympäristötekijät ovat kaikkein uhkaavimpia ulkoisen sisustuksen materiaaleja:

  Puusäilytyspuulattiat on suojattava korkealta lumipeitteeltä, joka väistämättä kertyy sen seiniin ja lisää kosteutta. Sen vuoksi vedeneristysominaisuudet ovat erittäin tärkeät verhousmateriaalille.

  Voit yhdistää lujuuden ja vedenpitävyyden viimeistelyyn, mutta on suositeltavaa käyttää sitä keinotekoista tai luonnonkiveä.

  Kivi voidaan asentaa samalle laastille, jota käytetään laattapintojen asennuksessa. Se perustuu sementtiin, jota tukevat sidonta-aineet, jotka parantavat sen laatua. Pinnoitteen kiinnittäminen pintaan oli vahvempaa, seosta tulisi levittää viimeistelyaineeseen. On myös tarpeen sulkea saumojen muodostamat saumat, mutta tämä tulee tehdä päivän kuluttua kiven kiinnittymisen jälkeen.

  Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

  Raskaat lattiat

  Koska kylvyn rakentaminen pölkkyjen päälle, sen lattia on etukäteen leikattu maanpinnasta, yksinkertaisin ja lupaavin ratkaisu olisi kaataa lattiat pyllykylpyyn kylvyssä. Tällainen rakenne on lämmitettävä, muuten pölkkyjen kylvö voi työskennellä vain lämpimässä jaksossa, kun taas lattia pysyy kylmässä.

  Järjestelyyn vaaditaan, että alustan korkeus on vähintään 50 cm.

  Myös kylvyn kaatamalla lattiapenkillä suositaan sitä, että kylvyn päällekkäisyys altistuu säännöllisesti veteen, koska menettelyjen aikana veden virtaus sisätiloissa ja lisäksi kondensaatti laskeutuu höyryhuoneen ja pesuosaston kaikkiin pintoihin. Kaikki tämä vesi on jotenkin poistettava, joten vaikka kylpy on tehty paaluilla, miten lattiaa kestävä kosteus on edelleen kiireellinen tehtävä. Paras ratkaisu on tikkaiden kehittäminen - tyhjennys, johon vesi kulkee tyhjennysaukkoon tai viemärijärjestelmään. On pidettävä mielessä, että tikkaat on annettava paitsi pesu- tai suihkuhuoneessa myös kaksoishuoneessa, koska ei ole pelkästään kondensaatiotoimintaa vaan myös vettä, joka lattiat ja penkit on pestävä jokaisen kylpy-menettelyn jälkeen.

  Kaatopaikan rakenne on yksinkertainen:

  1. Viivästykset on pinottu grillattaessa ilman kaltevuutta.
  2. Niille on kääritty leikkuulaudat, joissa on melko suuret aukot (vähintään 7 mm). Näiden aukkojen leveydestä johtuen, jotka eivät sulkeudu, vaikka levyt turpoavat imeytyneestä kosteudesta, ylhäältä tuleva vesi ei kestä, mutta se poistuu välittömästi näiden aukkojen läpi.

  Kaadetun lattian varustaminen, sinun on huolehdittava maanalaisesta suojasta, jotta jätevesi ei kerääntyisi siellä, joka uhkaisi tuulen, sienen ja epäherkkien olosuhteiden vuoksi. Tällöin alivaiheessa on tehtävä kartiomainen betonipinta, jossa kaltevuus viemäröintijärjestelmään. Käytön aikana järjestelmä on puhdistettava säännöllisesti, huuhdeltava juoksevalla vedellä ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

  Betonilattiat

  Myös betonilattiat paalusäätiön altaissa on oikeus olla olemassa. Ennen kuin sementti-hiekkaa tai betoniseosta kaadetaan lattiaan ruuvipohjissa olevissa kylvyssä, tarvitaan jonkinlainen valmistelu:

  1. Aseta tarvittavat vesi- ja viemäriputket.
  2. Asenna tikkaat, joiden hila on lopullisen viimeistelyn aikana lattian alimmassa osassa.
  3. Kylvyn alapuolella tehdään hiekkakivipehmuste, jonka paksuus tulisi yhdistää eristämiseen käytettyyn materiaaliin. Jos käytetään laajennettua savea, tyynyn paksuus ei saa olla yli 40 mm.
  4. Kaikissa säätöosastoissa voit asettaa vesitiivistykseen, jota voidaan käyttää kateaineella, mutta on parempi ottaa käyttöön erityinen höyryä läpäisevä kalvo.
  5. Laita eristys.

  Jokainen, joka osaa tehdä lattiakakun kylpylässä, tulee varmasti ostaa eri slaydite-fraktioita ja varmista, että se on kuiva, koska tämä on erittäin hygroskooppinen materiaali, joka imee nopeasti vettä, mutta antaa sen vaikeuksitta.

  Video lattiat kylvyssä pihdit:

  Lattiakeramiikan laatoittaminen

  Puulattia voidaan peittää keraamisilla lattialaatoilla.

  Mutta tällaisissa tapauksissa levyjen sijasta käytetään kuitulevyä, vaneria tai kaksikerroksista DSP: tä, ja jokainen näistä kerroksista on kiinnitetty paikoilleen. Jo tämän päälle peittävän laatta perinteisen tekniikan mukaan. Täällä voit jopa käyttää lattialämmitysjärjestelmää, sekä hydrauliikkaa että infrapuna-sähköä. Tästä johtuen lattian kylvyssä pihdit ovat paljon mukavampaa jalat.

  Rakentaisitko kylpyläsi ruuvipylväät? Tai sinulla on jo kokemus? Kerro meille kommentit.

  Jaa tämä artikkeli ystävien kanssa:

  "data-url =" http://krutopol.com/pol-v-bane-na-svayax.html "data-image =" http://krutopol.com/wp-content/uploads/2016/10/pol -v-bane-na-svajah-450x343.jpg "data-title =" Lattiat kylvyssä paaluilla: paalut ja kaataminen, betonilattia ja laitteiden asennus ">

  Olet kiinnostunut:

  Jos joku todella haluaa rakentaa kylpyamme, ja paikan päällä vain löysä maaperä, on parasta perustaa se ruuveilla. Mutta tässä tapauksessa rakennuksen alla...

  Kommentit

  Tervetuloa! Ilmoita yksityiskohtaisesti tyhjennyslaitteen malli, kuinka vesi joutuu saostussäiliöön, miten se kerääntyy lattian alle. Kuinka tehdä kaltevuus lattialle niin, että vesi sammuu yhdestä pisteestä. Kuinka tehdä tikkaat lattian alla, kirjoitat, että lattian alla on hyvin yksinkertainen, etkä selitä mitään. Kiitos jo etukäteen.