Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla - esimerkkejä

Kylpyammeen rakentamisen suunnittelussa jokainen haluaa varmistaa, että se kestää niin kauan kuin mahdollista, ja tämä voidaan saavuttaa vain rakentamalla vankka perustus. Yksi suosituimmista ja edullisimmista säätiöistä on ruuvi - me kuvaamme sitä myöhemmin artikkelissa. Valokuva ja video on kiinnitetty tähän materiaaliin, mikä havainnollistaa pino-ruuvin perustuksen organisaation päävaiheet.

Paalusäätiön keksintö kuuluu suunnittelija Alexander Mitchellille, joka ensin testasi tätä tekniikkaa Delaware Bayn majakan rakentamisessa jo 1850. Menetelmän ydin oli se, etteivät paalut ajautuneet maahan, vaan ruuvattiin alaspäin antamalla jonkin pylvään päistä terävä muoto. Tämä menetelmä ei ollut vain tehokas, vaan myös kului ajankokeen, sitä on käytetty tähän mennessä.

Erityisesti aktiivisesti kasattu säätiöt alkoivat käyttää sotilashenkilöitä liikuttamaan kalustoa. Tällainen tekniikka on erittäin tärkeä myös vaikeasti tavoitettaville alueille. Erityisesti pohjoisilla alueilla he luopuivat lähes pylväsperustaista ja tottelevauttamismenetelmistä, korvaamalla ne ruuvipapeilla.

Jos puhumme Venäjän federaatiosta, silloin tietyillä alueilla, joilla ilmasto on erityisen ankara, ruuveja käytetään sopivimpana asuntotuotannon ja teollisen rakentamisen perustaksi.

Jos haluat rakentaa kylpyamme laminoidusta puusta tai hirsimökistä sivustollesi, niin paaliruuvi on paras mahdollinen.

Rakennustiedot

Niillä alueilla, joilla maaperä on ei-kernomyria, perinteiset pylväs- ja nauhatalustot ovat haalistuneet taustalle (lue myös: "Kuinka luoda pylväskylmän perustilat - tyypilliset rakennusvaihtoehdot"). Sen sijaan ne käyttävät aktiivisesti ruuveja, koska ne ovat paitsi luotettavia myös paljon edullisempia taloudellisesti monille asiakkaille.

Yksi ruuvipilareiden ominaisuuksista on se, ettei ole tarvetta liittää lisäosa palkkiin tai kanavapalkkeihin. Koska grillage on alempi leikkauskruunu.

Monet mieluummin rakentavat kylpylän omille käsiinsä, jotka valitsevat tällä alueella vesistöjen lähellä tai kukkulan rinteillä. Koska tällaisissa paikoissa maaperä on yleensä kuivia tai sedimenttisiä ja joskus turveosia, paalujen käyttö tällaisissa tapauksissa on enemmän kuin perusteltua.

Paalun ja ruuvin perustuksen rakentaminen

Ruuvipolleille asennettu säätö vaikuttaa ensisijaisesti tulevien kylpyammeiden lattioihin. Jotta voidaan oikein laskea rakennusaineiden määrä, joka tarvitaan korkealaatuisen ja kestävän perustan rakentamiseen, on suositeltavaa luottaa asiantuntijoihin.

Laskennassa on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • maaperän koostumus ja sen laatu;
 • talven lumetason keskimääräinen taso;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • tulvataso sulavedellä;
 • tuulen ruusu;
 • lopullisen rakenteen massa täydellä viimeistelyllä.

Rungon kylvyn rakentamisen alku ruuveilla tapahtuu vain sen jälkeen, kun alustavat merkinnät tukien sijoittamisesta paikalle. Haluttuihin pisteisiin ajetaan pieniä tappuja ja merkkijonoa kiristetään, jolloin kaikki muut mittaukset otetaan. Kasa voidaan ruuvaa joko erikoislaitteiden avulla tai useiden ihmisten yhteisillä ponnisteluilla. On syytä muistaa, että paalun sijainti on ehdottomasti kohtisuorassa horisontin linjaa kohden. Katso myös: "Kylpyammeen perustan valinta - mikä sopii paremmin."

Käämityksen tekeminen, paalun sijainti tarkistetaan magneettisella tasolla joka neljäs kierrosta kohti. Vastaavasti asenna kaikki telineet ja varmista, että niiden asema vastaa samaa suorituskykyä magneettisella tasolla.

Jos paalun kiristämisprosessissa muodostuu esijännitys, ne tasataan käyttämällä pyörintätasoa vetämättä. On mahdotonta ruuvaa kiina jo johti maahan, muuten ajan myötä kylpy alkaa kutistua johtuen maaperän löysyydestä. Ruuvatun tukipylvän korkeuden on oltava vähintään 20 cm, minkä jälkeen tämä kappale voidaan leikata jyrsimellä.

Kun niiden ja maaperän väliin asennetut paalut muodostuvat, muodostetaan rakoja, jotka kaadetaan betonin liuoksella ja täytetään vahvikkeilla. Tämä lähestymistapa tekee perustan kehyshauteelle ruuvipinoilla, joissa omat kädet kestävät ja kestävät, suojaavat metallisia elementtejä ruostumiselta.

Tukien asennuksen jälkeen suoritetaan mittaukset niiden sijainnista ja etenevät kärkien hitsaukseen. Saumoissa on korroosionestoainetta.

Jos et halua käyttää metallia, palkkia voidaan käyttää myös sillana, joka on pultattu. Totta, puuta on käsiteltävä erityisellä antiseptisellä aineella.

Lähellä säätiötä

Jotta tukipilareilla olisi näkyvämpi ulkonäkö ja suojata ne lian ja kosteuden aiheuttamilta lumen sulamiselta tai tulvien aiheuttamilta vesistöiltä lampusta, ne on syytä leikata edelleen. Erilaiset vuorausmateriaalit auttavat suojaamaan lattiaa kylvyssä ruuvipinoissa sekä keskittymään rakennuksen ulkonäköön.

Koska tärkeimmät vauriot voivat olla lumen ja likaisen veden virrat off-season -vaiheessa, erityistä huomiota on kiinnitettävä verhousmateriaalien vedeneristysominaisuuksiin.

Huomaa, että erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä on luonnollinen ja keinotekoinen kivi.

Lattian muotoilu kylvyssä

On järkevää analysoida kunkin lattiatyypin yksityiskohdat, kun kyseessä on asuin- tai julkiset rakennukset. Laitekerros kylvyssä ruuvipapeilla on kuitenkin mahdollista myös vähän tietoa ja taitoja.

Jos riittävän suuri grillaus on aikaansaatu, roikkuva, ei-vuotava lankkulevy kehyshauteessa paaluilla on optimaalinen tie ulos. Lisäeristyskerroksen avulla voit käyttää kylpyamme milloin tahansa vuoden, muuten talvella tämä lattia on hyvin kylmä.

Paalusäätiö suojaa lattiaosan alaosaa kaikilta ulkoisilta vaikutuksilta, erityisesti sademääriltä, ​​tulvilta tai vain kosteudelta. Mutta sisäpuolelta tällainen lattia joutuu jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden muutoksiin, koska höyrysaunassa muodostuu kondensoitumista ja myös pesuhuoneeseen syötetään vettä.

Siksi yksi erittäin tärkeistä asioista, kun kylvyn rakentaminen ruuveilla on, on tehdä tyhjennys. Näyttää siltä, ​​että pieni tikkaat, joiden kautta vesi virtaa suoraan septiseen säiliöön tai keskitettyyn viemäriverkkoon (lue myös: "Kuivausaltaan täyttö" tai "valmis").

Huomaa, että kylvyssä olevan tyhjennysruuvin paalut on varustettava paitsi suihkulla myös höyrysaunassa, jossa vesi näkyy hyllyjen ja lattiojen pesun jälkeen.

Vuotavat lattiat

Lattian kaataminen kylvyssä pölkkyissä on yksinkertaisin ja edullisin toteutus. Sen organisaatio vaatii pohjan, jonka korkeus on vähintään 50 cm.

Tällaisen lattian asennusmenetelmällä tarkoitetaan viivettä grillataessa ilman kaltevuutta. Lokilla on lattiat 7 mm: n sisennyslepäleistä, joten vesihauteella voidaan helposti kulkea aukkojen läpi, vaikka puu turpoaa.

Ennen kuin teet lattian kylpylässä pihdit, sinun on huolehdittava maanalaisista. Rakenteen tässä osassa kaadetaan betonirauta vinosti viemärijärjestelmää kohti siten, että ylhäältä virtaava vesi ei pysähdy ja muotti ei kasva eikä myöskään pysyvän hajun välttäminen. Puhdistusta ja desinfiointia varten lattia on ajoittain irrotettava juoksevan veden paineella ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

Betonin betonipinnoitus

Lattiat kylvyssä paalun pohjalla voi olla betonipohja.

Betonin kaatamisen alustava vaihe sisältää seuraavat toimet:

 1. Viestinnän asennus - vesi- ja saniteettitilat.
 2. Aseta trapik vesivirtaan siten, että säleikön viimeistely on lattian alimmassa osassa.
 3. Hiekka-sora-alusta täyttö, jonka paksuus vaihtelee eristemateriaalin tyypistä riippuen. Yleensä soraa oleva kerros ei yleensä ylitä 4 cm, kun se eristetään laajennetulla savella.
 4. Asettaminen jokaisen vedenpitävän pohjakerroksen osiin. Vaihtoehtoisesti kateaine voidaan hyväksyä, mutta on parasta käyttää höyryä läpäisevää kalvoa.
 5. Lämmitysmateriaalin asennus.

Jos keramzit valittiin lattian lämmittämiseksi kylvyssä, on toivottavaa, että se sisältää erilaiset rakeiden jakeet. Lisäksi ennen levittämistä on varmistettava, että savipinta on täysin kuiva, koska se kykenee imemään nopeasti ja hiljaa vapauttamaan kosteuden.

Lattianeristys

Ennenkuin laid levyt kallon baarit, ne, samoin kuin kaikki puuosat tulisi käsitellä säilöntäaineita syntymisen estämiseksi bakteerien ja muiden tuholaisten. Seuraavaksi, kerrosten välissä levyt levyt eristävät.

Eristekerroksen paksuus on erilainen, esimerkiksi jos käytetään mineraali- tai basalttivillaa, kerros nousee 25 cm: iin. Vaahtomuovin tapauksessa 15 cm kerros riittää eristämiseen, varsinkin jos kylvyssä ei ole kellarissa, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

Jos säädetyn viiveen korkeus ei riitä asettamaan halutun korkeuden eristekerrosta, palkit ovat lisäksi täytettyjä palkkeja. Tällöin höyrysulkumateriaalin palkkien välissä on yksi eristekerros ja toinen kerros sijoitetaan palkkien väliin. Seuraavaksi lattian koko pinta peitetään toisella vedeneristyskerroksella, ja jo palkkien yläpuolella asentavat levyn lattia.

Keraamiset laatat

Hyvin päin oleva materiaali kylpyyn lattian sisustukseen on keraamisia tai laattoja sisältäviä lattialaatoja. Sen alapuolella, älä laita kiinteää alustaa ja mieluummin lastulevyä, vaneria ja muita materiaaleja, jotka kiinnittyvät lattian tankoihin.

Tämän kerroksen päälle voit turvallisesti asettaa keraamiset laatat vakiokuvioon. Lisäksi jopa "lämpimät lattiat" järjestäminen on sallittua - sähkö, infrapuna tai vesi.

Ruuvipallojen asennusohjeet

Asennettaessa ruuvipilareita säätöön on tehty oikein, sinun on noudatettava useita perussääntöjä.

On kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Erillisten paalujen välissä etäisyys ei saa olla yli 3 metriä, muuten kylvyssä oleva lattia alkaa kutistua liiallisen kuormituksen vuoksi.
 2. Jos vierekkäisten viiveiden välinen etäisyys on yli 3 metriä, kunkin palkin keskiosaan on asennettava lisätukit niin, etteivät lattiat kulje kevyesti.
 3. Koska paaliruuvi-pohja merkitsee tuentien harvoin sijoittamista kuin esimerkiksi kaistaleen, on suositeltavaa sitoa keskilinjojen kanava.
 4. Jos puupalkkia käytetään vanteisiin, keskilohkojen korkeus on alhaisempi 15 cm kuin muualla.
 5. Jos viides seinä liittyy rakennukseen, on asennettava kaksi lisäkonetta.

Kylvökylpyjen ruuvipilarien vakiokorkeus on 6 m. Tukien asennuksen yhteydessä on huolehdittava siitä, että jätteet pysyvät mahdollisimman pieninä.

Huomaa, että jos noudatat kaikkia rakennustekniikoita ja tukee asennustekniikkaa, patoalustalla oleva kylpy voi kestää vähintään puoli vuosisataa tai jopa kauemmin.

Säätiön edut ja haitat ruuveilla

Yksi pino-ruuvin perustaan ​​liittyvistä tärkeimmistä haitoista voidaan kutsua sillä, että huonolaatuisia materiaaleja käytetään usein paalujen valmistukseen. Jos kuitenkin komponenttien hankinta koskettaa todistettuja rakennusyrityksiä, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan tuotteen. Lue myös: "Kuinka luoda säätiö omalla kädelläsi kylvönauhan rakentamiseksi käytännössä."

Toinen tämän tyyppisiin säätiöihin liittyvä vaikeus voidaan pitää höyrysulun, eristyksen ja alustalevyjen asennuksena.

Mutta paaliruuvi-tyyppisen perustuksen epävarmat edut voidaan katsoa johtuvan:

 • kulutushyödykkeiden saatavuus vähäisen tulotason keskivertokuluttajalle;
 • työn suorituskyvyn riippumattomuus ilmastollisista tai sääolosuhteista;
 • mahdollisuus järjestää säätiö itse;
 • säätiön rakentamiseen tarvittava pieni aika;
 • saada vankka perustus tiivistämällä maakerroksen paalujen ympärille;
 • kyky korjata tukea;
 • perustuselementtien absoluuttinen pystysuora, joka saadaan aikaan teknisten välineiden avulla;
 • varmistaa maanalaisen ilmanvaihdon, suojaa sitä mätämästä.

Ympäristöystävällinen ja luotettava: kylpylä ruuveilla

Optimaalinen ratkaisu henkilöille, joiden budjetti on rajallinen ja jotka vaativat rakennuksen laatua ja luotettavuutta. Asiantuntijat suosittelevat tämän tyyppisen huoneen rakentamista odottamalla koko kauden elämää. Jos kylpy on rakennettu ottaen huomioon talven seisokit, ei pakkasella ole vaikutusta tämän suunnitelman turvallisuuteen. Sen elementit - katto, ulko- ja sisäseinät - ovat samanlaisia ​​kuin muuntyyppisten kylpyrakennusten komponentit. Mutta kuten minkäänlainen rakenne, tällaisella kylvyssä on sen edut ja haitat.

Hyödyt ja haitat säätiöstä ruuveilla

Tämän pohjan erottuva piirre on se, että kannattimet on valmistettu metalliputkesta kärjellä. Hänellä on terät. Tällainen paalulaite mahdollistaa tukien kääntämisen maaperään löysättä maata. Joten tukee saada vakaa asema.

Rakenteen lisävakaus saadaan terillä, jotka ovat esteenä kutistumiselle. Maksimipaino, jonka vain yksi ruuva on kestävä, on 25 tonnia kuormaa. Suunnitteluparametrit (halkaisija, pituus) määritetään asiakkaan valitseman kylpyammeen mukaan. Nykyaikaisilla ruuvipinoilla voit valita sopivan tyyppisen rakennetyypin, olipa kyseessä vaalea puurakenne tai monitonirakenteinen betonirakenne.

Mikä on hyvä ruuvipohja kylpyyn? Hänellä on useita etuja.

 1. Merkittävät budjetin säästöt. Perusrakenteen rakentaminen ruuveilla aiheuttaa asiakkaalle monta kertaa vähemmän kuin rakentaa toisenlaista rakennetta.
 2. Lyhyt valmistusaika erityisten automaattisten työkalujen käytön ansiosta. Ruuvipillojen vahvistaminen ei vaadi merkittävää fyysistä ponnistelua, ja käytettävät laitteet pääsevät helposti haluttuun maan syvyyteen.
 3. Ei tarvitse käyttää raskaita rakennuslaitteita maaperän löystymiseen.
 4. Suorittaa rakentaminen kaikkina vuodenaikoina.
 5. Monipuolinen muotoilu.
 6. Kyky toimittaa nopeasti ruuvipallot.
 7. Ympäristöystävällisyys. Tämän pohjan luomisessa käytetyt materiaalit ja käyttämättömät työtyypit eivät vaikuta kielteisesti luontoon.

Onko tällä säätiöllä puutteita? Kyllä, mutta niiden tunnistaminen riippuu täysin rakennuksen asennuksen oikeellisuudesta. Toisin sanoen, jos rakennusvaiheessa tehdään tiettyjä virheitä, niin kielteiset seuraukset tulevat pian tuntemaan itsensä. Siksi ruuvipohjan perustuksen luominen olisi luotettava vain asiantuntijoille.

Pallojen luotettavuuteen vaikuttavat maaperän rakenne, johon laitos asennetaan, sekä pohjaveden ja maaston taso. Vaikka kaikki nämä tekijät eivät ole esteenä paalujen perustuksen rakentamiselle, mutta kannattavuuden vahvempaa vahvistamista varten nämä näkökohdat olisi tutkittava mahdollisimman pitkälle. Muutoin, jos käytössä on virhe, koko rakenne tai sen osa voi kutistua.

On tarpeen laskea oikein kuormitus säätöön, muutoin se voi olla vino tai vääntynyt.

Mikä kylpy voidaan rakentaa tällä tavalla

Ruuvipylväät kylpyyn ovat paras perusta rakenteelle. Ne kestävät lähes minkä tahansa kuorman. Tärkeintä: paalien määrän ja koon laskeminen oikein rakenteen arvioidun painon mukaan. Tällaisella säätiöllä voit rakentaa rakenteen lokista. Aktiivisesti konstruoidut kylvyt ruuveilla.

Jos asiakas haluaa rakentaa betonikiinnityksellä tiiliseinien rakennetta, tässä tapauksessa on välttämätöntä luoda jäykästi yhdistetty paalukenttä. Myös ruuveilla voidaan helposti asentaa valmiita rungon rakenteita. Tämäntyyppistä perustusta käyttävät valmistajat esivalmistetut rakenteet (kuten tunnetaan, muiden rakennuskohteiden joukossa myös valmistaa kylpyammeita).

Kuinka tehdä säätiö ruuveilla

Ruuvipuristimen asennus mahdollistaa alustavan tarkan laskennan rakennustyömaan kestävän rakentamisen edellyttämien tukien lukumäärälle. Laskennan osat:

 • rakenteen paino sekä lunta ja tuulen kuormitus;
 • maaperän kantavuus.

Maaperän ominaisuuksien mukaan kutakin kuormitusta lasketaan. Lisäksi matemaattisissa laskelmissa rakenteen kokonaispaino jaetaan kuormitusarvolla erilliseksi paaluksi. Tuloksena on laskettu tarvittava määrä tukia.

On mahdollista rakentaa ruuvipohjaperusta omilla käsilläsi. Tällöin sinun on ensinnäkin merkittävä paikka rakennuksen suunnitelman ja kylpyhuonekaluston mukaisesti. Tukien asennuspaikat on merkitty tapilla.

Seuraavaksi kannatetaan ruuveja. Tämä työ voidaan tehdä mekaanisten laitteiden avulla tai (jos maa on pehmeää) manuaalisesti. Piles upotetaan laskettuun syvyyteen kiinteän maakerroksen tasolle. Ruuvaamalla paaluilla on varmistettava, että niiden akselin sijainti on täysin pystysuora. Kallistusakseli ei ole sallittu.

Tukien asennusta varten niiden korkeus on säädettävä (mikä määräytyy myös etukäteen, ennen asennusta). Tätä varten ne joko kasvavat tai vähenevät. Rattaat ovat äärimmäisen mahdottomia irrottaa korkeuden säätöä varten, koska tällaiset toimenpiteet voivat johtaa piltioiden pysyvyyden häviämiseen ja säätiön samentumiseen. Seuraava vaihe täyttää asentamat paalut ratkaisulla. Tämä on tehostettu säätiön vakauden lisäämiseksi kuormituksiin.

Ruuvipohjan rakentamisen yhteydessä sen viemäröinti tehdään. Tämä toimenpide ei sinänsä ole pakollista, mutta veden korkealla vedellä maaperässä kuivatuskanavan varrella kannattaa ohjata ylijäämää. Voit tehdä pienen kaivannon ympärillä kylpyamme koskettaa ulkopuolella sivuston. Niinpä tarpeeton vesi menee ilman ongelmia.

Betoniin kaadetut kannat ovat sidottuja kanavalla (se voi olla palkki tai lauta) grillata.

Rostverk on hihna rakenteen tukiseinien tukemiseksi. Sen vedeneristys on tarpeen.

Säätiö itse on valmis. Jäljelle jää vielä pohjan lopettaminen. Aineistoa käytetään myös maaperän mukaan.

Yksi lisätoimenpiteistä on pylväsruuvin eriste. Voit helposti saavuttaa lämpöeristyksen kalkin ja sahanpurun 0,5 metrin paksuudesta johtuen. Tällainen seos ei ainoastaan ​​lämmitä rakenteen pohjaa vaan myös estää vesihöyryn tunkeutumisen rakenteisiin.

Lattian asennus

Kun rakennat kylpyläsi ruuveilla, on tärkeätä paitsi perustaa säätiö kaikkiin sääntöihin ja tarkkoihin laskelmiin, mutta myös ottaa lattian asennus tässä huoneessa vakavasti ja vastuuntuntoisesti. Sen luomiseen on kaksi vaihtoehtoa: ensimmäinen mahdollistaa käyttökelpoisuuden vain lämpimässä vuodenaikana. Toisen kerroksen vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kylpylähoitoja ympäri vuoden. Jos kylpyamme käytetään vain lämpimän kauden aikana, voit käyttää yksinkertaisia ​​puupaneeleja lattian asennukseen. Sinun on kuitenkin valmistauduttava siihen, että vesi leviää jatkuvasti näiden levyjen läpi maahan.

Virtauslattian asentamiseen vesivirtaamalla maahan tarvitaan seuraavat.

Moderni kylpy ruuveilla, joissa on grillata ympäri kehä

Nykyiset teknologiat tarjoavat mahdollisuuden tehdä ilman työvoimavaltaista työtä maan päällä rakentaen rakenteen perustan. Viime aikoina kylvyn rakentaminen ruuvipolleille on onnistuneesti suoritettu, kun taas rakentamisen nopeus on erittäin korkea, mitä ei voida sanoa betonin perustamisen yhteydessä.

Kehittäjille myönteinen tekijä on se, että työ voidaan tehdä käsin.

Kuvassa näkyy kylpy, jossa on kuisti tukevilla paaluilla.

Tukien itsenäinen asennus

Tämäntyyppinen metalliteline on pyöristetty putki, jota käsitellään erityisellä korroosiosuojauksella. Alareunassa olevalla kärjellä tehdään erityisiä terät, yksinkertaistaen prosessin, jossa kannatin viedään maahan. Nämä tuotteet ruuvataan maaperään vähentäen sen kantokykyä.

Laitteen ominaisuudet

Vaikka tätä perustetta pidetään melko yksinkertaisena rakenteena, on olemassa tiettyjä vaikeuksia, joita voidaan välttää suunniteltaessa. (Ks. Myös artikkeli Puukylpyhankkeet: ominaisuudet.)

Kun kylvyn ruuvipilareiden laskenta suoritetaan, otetaan huomioon SP: n 24.13330.2011 pistettä sekä SNiP 2.02.03-85: n koodien päivitetty versio.

Kaikki toimenpiteet suoritetaan manuaalisesti tai käyttämällä hydraulisia mekanismeja.

Tuen sarakkeiden sijainnin arvioitu versio järjestelmässä.

 • Rakenteelliset elementit olisi hankittava suunnittelijan laskelmien mukaisesti, jotka on tehty hydrogeologisten tutkimusten, rakenteen massan ja pakastuksen syvyyden perusteella.
 • Joissakin tilanteissa tukialustan komponenttien ruuvaaminen voi olla hyvin vaikeaa, vaikka asennukseen olisi useampia ihmisiä. Kaikki riippuu kuitenkin maaperän ominaisuuksista.
 • Kun kellari sijaitsee korkeiden pensaiden, puiden, aidojen ja muiden rakennusten välittömässä läheisyydessä, saattaa syntyä tiettyjä vaikeuksia, kun elementit uppoavat manuaalisesti.

HUOM!
Joissakin tapauksissa lattia on järjestetty ruuveilla tapahtuvaan kylpylähuoneeseen, varsinkin jos kylvyn nauhaosasto on jo valmistettu.
Tällöin lokit sijoitetaan suoraan metallitelineille.

toiminta Menettely

Säilytyselementteihin ei saa tallentaa hankintaprosessia. Telineitä tulee valmistaa vain uusista sopivista paksuisista putkista, joiden pinta pinnoitetaan erityisellä yhdisteellä korroosiota vastaan.

Asennuksen helpottamiseksi varrelle on tehty kaksi reikää, jotka tukevat asennusta.

Visuaalinen esittely ruuvituotteiden rakenteeseen.

 1. Ensimmäinen sarja tappuja, jotka sijaitsevat metallitelineillä. Kaaviot tarkistetaan, kulmien tasaisuutta seurataan ja perusmatkat mitataan tarkasti.
 2. Ennen kylvyn ruuvipilareita maadoitukseen tulee olla pieniä reikiä tukien asennuspaikoille. Niiden syvyys on yleensä 10-15 senttimetriä.
 3. Seuraavaksi metallituote otetaan ja ruuvataan maaperään käyttäen erityistä sauvaa. Pohjaan upotettuina elementin pystysuuntaus ohjataan huolellisesti.
 4. Syventyminen suoritetaan, kunnes teline saavuttaa maahan, joka ei jäädy läpi. Rakenteen muut komponentit asennetaan yllä kuvatulla tavalla.
 5. Kun kaikki osat ruuvataan maahan, yläpäät ovat kohdakkain. Tätä tarkoitusta varten käytetään kulmamyllyä, joka sallii ylimääräisten putkien leikkaamisen tasaisesti.
 6. Betonisekoitus kaadetaan tuotteiden sisäpuolelle, mikä mahdollistaa lujuusominaisuuksien lisäämisen ja merkittävästi korroosionopeuden pienentämisen.
 7. Viimeisessä vaiheessa kullakin kannalla hitsataan 8-10 mm: n paksuiset metallilevyt. Niiden pitäisi työntyä molemmilta puoliltaan muutaman senttimetrin telineestä.

Laajamittaiset mitat laitteen pohjalle.

Varoitus!
Ilman ongelmia, kylvyn alle sijoitetaan vain ruuvipallot, jotka ovat läpäisseet hitsaustarkastuksen.
Todentaminen suoritetaan yleensä röntgentutkimuksella ja ultraäänellä.

Yhdistetyt osat

Komponentteja voidaan liittää käyttämällä erityistä muotoilua - betonista tai betonista valmistettua grilliä. Laitteen menetelmästä riippuen on esivalmistettuja ja monoliittisia rakenteita.

Kylpyläosastoille on useimmiten pystytetty yleinen grilli, joka on tasainen maahan.

 1. Maan yläkerros poistetaan kylvyn pohjan täyttöpaksuuden perusteella. Tuloksena olevassa syvennyshiekka kaadetaan. Siten syntyy iskunvaimennustyyny, jonka paksuus on noin 10-15 cm.
 2. Sovitetut puiset muottipesät kopioimalla yhteen yksittäisiä suojuksia. Kuitenkin tavallisia levyt voidaan myös käyttää. Suunnittelun on kestettävä betonikoostumus.
 3. Metallivarsien sisäosan vahvistaminen. Yleensä sirpaleiden liitos suoritetaan hitsaamalla. Teräsverkko asetetaan vähintään 5 senttimetrin päähän maasta.
 4. Muottiosan sisäosa on täynnä betonia. Sementtiä M 300 ja 400 käytetään sopivan koostumuksen valmistamiseen. Seuraa seuraavaa osaa: sementti-1; hiekka - 3; murskattu kivi - 7.

Yhdistetään telineet käyttämällä teräsbetoniliuskaa.

Täydentää!
Jos kylvyn lattia on järjestetty ruuveilla, grillata ei useinkaan suoriteta.
Välittömästi metallipylväiden pinnalle pinottu puutöitä haluttuun poikkileikkaukseen.

Lopuksi

Viime aikoina saunan ruuveilla on ollut erittäin suosittua, jonka lopullinen hinta on suhteellisen alhainen, kun se suoritetaan itsenäisesti. Edellä mainitut ohjeet antavat mahdollisuuden tutustua perustuksen kokoonpanon tekniikkaan, joka koostuu metallitukista ja raudoitetun betoniliitoksesta.

Kuinka laittaa kylpyamme ruuvipinoon omilla käsilläsi

Useimmissa tapauksissa ruuveilla tapahtuva kylpy on hyvä tapa rakentaa haluamasi rakennuksen nopeasti omiin käsiisi vertailukelpoisilla budjettien säästöillä. On parasta rakentaa välittömästi odotuksia ympärivuotiseen käyttöön.

Jopa talvella "seisokkeja", kaikki sisäiset rakenteet suojataan luotettavammin ilmastollisilta vaikutuksilta. Sisäinen asettelu, seinät, katto eivät eroa muiden vastaavien rakennusten vastaavista rakennuksista.

edut

Kylvyn nostaminen ruuvien paaluilla maanpinnan yläpuolella mahdollistaa paitsi katkaista yhteyden jäädytysmaahan ja ukkospentteihin, vaan myös käyttää käytetyn veden luonnollista valumia aukkojen ja tikkaiden läpi. Tarvittavien tilojen välissä olevaan tilaan on järjestettävä konkreettinen lokero nesteen keräämiseksi ja tyhjentämiseksi tyhjennysaukkoon.

Kaistaleen rakennetta kutsutaan tippuvuudeksi. Levyn välinen kuilu säilyy 0,7 cm: n päähän, jolloin puu turpoaa, kun välys ei pääse päällekkäin. Tarvittavat tuuletukset ja maanalaisen siivouksen käyttö on rakentavasti ratkaistu kasaan perustuen, jonka korkeus on vähintään 0,5 metrin päässä nollamerkistä.

Mitä etsiä

Ruuveilla on yleensä omia käsiinsä kevyempiä kylpyrakennuksia. On mahdollista rakentaa tiiliseinät konkreettiseen grilliin, laatta, mutta tämä vaatii jäykkäästi kytkettyä pölkkikenttää. Puupohjaisten materiaalien rakenne vähentää kokonaispainoa ja lämmönjohtavuutta.

Pölkkyjä ruuvataan 2 ÷ 3 m: n välein riippuen pohjapalkkien jäykkyydestä. On toivottavaa sitoa keskuspilarit kanavalla tukemaan viivettä.

Suunniteltaessa tukipisteiden numeroa ja sijaintia on otettava huomioon kylpy-laitteen sijainti. Uunissa, vesisäiliöissä ja muissa laitteissa, jotka aiheuttavat vaihtelevia lämpö- ja painokiloja asennusalueen yli, on asennettava turvallisesti kiinteään alustaan.

Kosteuden kohottaminen napeelta estää kerrosmateriaalin kerroksen päälle työntymisen ulkonemaan muutaman senttimetrin reunoilta.

Veden on oltava kaikissa huoneissa. Jos et käytä vettä pesuun, sitä käytetään puhdistukseen ja desinfiointiin. Jos kylpyvierailu on suunniteltu kerran viikossa tai vähemmän, älä laita luumuja vesilukkoihin. Ne kuivuvat, jätevesi tuoksuu. Tässä tapauksessa on parempi asentaa kuiva suljin.

Kylpyammeen asennus ruuveilla

Kun kukin ruuvipallo saavuttaa pysäyttimen, sinun on leikattava se hiomalla haluttuun tasoon. Kehystaloissa - tämä on vaakasuora taso. Kehällä on eroa pitkittäisen ja poikittaisen kruunun lokin välillä. Se voidaan valita päällyksellä tai eri korkeudella pylväiden leikkaamiseen (150 mm).

Kehyksen luominen

Pohja on valmistettu puusta, jonka reunat ovat 150 mm. Raskaille rakenteille - 200 mm. Asennusprosessi:

 • Levitämme päähän, merkitsemme lovet "puun lattialla" tai "tassussa";
 • Pyöritä kehys leikkuupäähän, kiinnitämme 1 ruuvin jokaiseen kulmaan;
 • Saavutamme oikean kulman risteyksessä, mittaamalla diagonaalit;
 • Kiinnitä toinen ruuvi jokaiseen risteykseen.
 • Kiinnitä pohja ruuveilla yläosaan;
 • Leikkaamme puun "lattiaan" sisäpuuta.

Seinätelineet sijaitsevat 0,6 m: n etäisyydellä, joten paalujen välinen välys on laskettava tästä huolimatta. Lisäksi sinun on valittava huolellisesti puun materiaali, laitteen höyrysulku kylpyhuonekerrostukseen.

Hirsitalon asettaminen

Pienessä hirsitalossa, jossa ei ole kuormitet- tuja sisäseiniä, asennus suoritetaan usein suoraan kruunullaan grillauksen sijaan. Ensimmäisen rivi-lokin tulee olla aina paksumpi kuin seuraavassa. Sitä ei ole sijoitettu välittömästi kärkeen vaan lehtikuusen vuoriin, pyökki, joka on esikäsitelty hartsilla (lukuun ottamatta päitä). Pitkän ja poikittaisen lokin välinen ero kompensoi levyn paksuutta. Kulma on lisäksi kiinnitetty kannattimella.

Seuraavaksi kehys kootaan ordinaalisten numeroiden mukaan hampun, hihnan, huovutustyypin mukaan ohjeiden mukaan. Seinien lukumäärä ja ulkoneva kuisti osoittavat, kuinka monta tukipistettä tarvitset.

Laita kehys ja kanavan kahvinkeitin. Kruunussa reikää porataan alhaalta, jonka alapuolella pystytangot hitsataan teräsvanteeseen. Loki on "laitettu" sauvaan. Hanki kovaa kahvaa. Katso video miten kiinnittää kehys paaluun.

Valmis vaihtoehto

Jos haluat asentaa valmiin rakennuksen säätöön, niin hän lisäksi kiinnittää kulmat ja nostavat nostimien, vuorien, I-palkkien avulla paikan.

Lattialaite

Kun rakennat tämän tyyppistä kylpyta omalla kädellä, on erittäin tärkeää ennakoida lattian oikea rakentaminen, jonka rakentaminen riippuu suoraan pohjasta. Kuuma höyry kondensoituu ja pyrkii tyhjentämään, aivan kuin suihkussa oleva vesi. Siksi ei-vuotavan kylvyn lattian rakentaminen, joka sijaitsee ruuveilla, on monimutkaisempi:

Luonnos taso

Decking ilman aukkoja, käsitelty anti-sieni impregnointi. Liimattu kalvomateriaaleilla suojaamaan kosteutta alhaalta, täynnä laajennettua savea.

Yläosassa on myös kalvo. Kateaineiden ja muiden bitumipitoisten pinnoitteiden käyttö voi vaikeuttaa elämää epämiellyttävän tervan tuoksun avulla. Tyhjennysputkien korkeus, niiden alaiset kanavat kaikilla lattian tasoilla, merkitään välittömästi.

Lämmöneristys

Käytettävissä olevan materiaalin lämmitys:

 • Mineraalivilla (lävistysmatot, rulla) - 0,25 m paksu;
 • Vaahtopolymeeri, vaahtomuovi (levy) - 0,15 m.

Suojaa ylhäältä vaaditaan kosteudelta. Styroksi on resistentti tätä vaikutusta varten. Muut lämmittimet vähentävät niiden ominaisuuksia. Erinomainen todistettu suojakalvopäällysteiksi. Ne on valmistettu riittävän pitkästä pituudesta ja leveydestä (enintään 61 × 15,5 m) koko kappaleen sulkemiseksi ja seinien päällekkäisyyksien kanssa. Kehysrakennuksessa höyrysulku tehdään myös seiniä pitkin, kun lauhde vapautetaan kalvolle purkautumisen vuoksi.

Suojaa ja koristele

Kylpyammeen asentaminen ruuvipillereihin omilla kädillä valmistuu kokonaan pohjan asennuksen jälkeen. Se suojaa jätteiden kertymisestä talon alle, talvella - lumen ajautumisesta, luo ylimääräisen esteen lämmön menetykselle ja kaunistaa näkemystä. Riippuen korkeudesta maanpinnan yläpuolella, lattia rakenne, koko rakennuksen käsite, voit käyttää sivuraide, tekokivet, koriste-pinnoitteet.

Meidän ei pidä unohtaa varustaa tekniset luukut säätiön tarkastukseen. Sisäinen tila on puhdistettava hedelmällisestä kerroksesta, joka on peitetty raunioilla ja hiekalla.

Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla omilla käsilläsi

Virkistysalueen järjestely säiliön rannalla tai rinteessä viittaa siihen, että ruostumattomien paalujen kylvyssä oleva lattia asennetaan ottaen huomioon maaperän tai maaperän ominaispiirteet. Nämä kivet ovat osa maata joen rannalla tai lampi, rinteitä, kukkuloita.

Ruuvipallojen kylvyn pohja sopii paikkaan rinteessä, joten pilarin korkeutta on mahdollista säätää

Edut pohjaan ruuveilla

Laitteen lattia kylvyssä ruuvaamalla paalut paljon helpommin kuin massiivisella pohjalla. Tämän mallin edut:

 • säätiö voidaan nopeasti koota omiin käsiisi;
 • ruuvipallot kompastensivat maata huomattavasti, mikä takaa koko rakenteen vakauden;
 • säätö on kätevä korjata tarvittaessa;
 • Ruuvien paalujen asennus on helppoa käyttämällä moderneja instrumentteja ja lisävarusteita;
 • Pohja voidaan asentaa mihin tahansa sääolosuhteisiin;
 • ruuvipallot tarjoavat tehokkaan automaattisen ilmanvaihdon kylpyammeen maanalaiseen tilaan;
 • kestävyys ja luotettavuus ovat riittävän suuria;
 • oikein asennettu lattia suojaa kylvyn seinämät ruuvaan paikoilta imemästä sedimenttistä ja sulavaa vettä maaperästä;
 • ruuvi-pohja voidaan järjestää epästabiiliin maahan, joka vauhdittaa ja turvota raskas sademäärä.
Pohjanpohjapohja voidaan asentaa myös talvella. Ruuviasennus asennetaan hyvin nopeasti.

Pilarijärjestelmän edut tekevät asennuksesta nopean, ja toiminta on luotettavaa, yksinkertaista ja kätevää. Tärkeintä on tutkia maaperän ominaisuuksia ensin kylvyssä valituilla paikoilla, suorittaa kaikki laskelmat oikein ja suorittaa tarvittava työ tiukasti ohjeiden mukaisesti.

Ruuvat on asetettava maaperän mukaan riippuen. Ruuvipilarin asennus maahan, ruuvipuristimet asennetaan kaikkiin kantaviin seiniin ja elementteihin.

Mikä tekee lattiasta kylvyssä?

Ruuvien paalujen kylvyssä oleva lattia voidaan tehdä eri materiaaleista. Käytetään pääasiassa betonielementtiä ja havupuuta. Betonilattian järjestäminen edellyttää merkittäviä materiaalikustannuksia. Tämä kerros kuitenkin kestää jatkuvasti altistumista kosteudelle. Siksi kylvyssä oleva betonikerros kestää yli kymmenkunta vuotta. Puu on halvempaa materiaalia. Kuitenkin kosteuden puulattian vaikutuksen alaisena romahtaa nopeasti. Hoito antiseptisellä aineella hidastaa merkittävästi tätä prosessia. Mutta 7-10 vuoden kuluttua puulattia on vaihdettava.

Järjestelmä kiinnittää erilaisia ​​materiaaleja lattiasta paaluun Betonikerroksen kylvyssä on kaikkein kestävin kosteus

Puulattian etuja ei ole vain materiaalin halvalla. Tarvittaessa voit korvata vaurioituneet elementit muuttamatta pinnoitetta kokonaan. Jos teet säännöllisesti puukomponenttien toistuvaa käsittelyä antiseptisellä aineella, on mahdollista pidentää tällaisen lattian käyttöikää lähes kaksi kertaa. Paras vaihtoehto otetaan huomioon, kun huoneissa on korkea kosteus - höyrysauna ja pesuhuone, betonipinnoitus tehdään. Pukuhuoneessa ja lepohuoneessa voi tehdä puulattia, koska kosteustaso on paljon pienempi.

Puuhuoneessa oleva lattiapäällyste on paremmin sijoitettu pukeutumisalueelle

Valmistelutyöt

Niinpä perustus asennettiin ja seinät pystytettiin. Nyt teemme lattian kylvyssä ruuvipilareissa. Sinun on valmistauduttava perusteellisesti tähän työhön, opiskele tekniikkaa, hankkia kaiken tarvitsemasi, kutsua avustajia.

Työ edellyttää seuraavia materiaaleja:

 • levy on uritettu;
 • puutavara;
 • kiinnitysmateriaalit - kynnet jne.;
 • sementti;
 • karkea hiekka;
 • hiutale ja / tai muut irtotavarat;
 • valssattu vedeneristys;
 • antiseptinen koostumus;
 • mineraalivillaa tai muuta eristystä.

Työvälineistä ja tarvikkeista tarvitaan:

 • rakentaminen mikseri;
 • sekoitussäiliö;
 • puutavaran hakaset;
 • Saw-Bulgaria;
 • rakentaminen veitsi;
 • vasara;
 • rukkaset, työvaatteet, rätit.

On mahdollista määrittää tarvittavien työkalujen ja materiaalien luettelo sen jälkeen, kun määritetään, mistä materiaalista ja millä tavalla kylvyssä oleva lattia on kiinnitetty ruuveilla.

Lattialämmitys: Yleiset säännöt

Ennen asennuksen aloittamista ja lattiaeristystä on suoritettava valmiiden rakenteiden puukomponenttien antiseptinen käsittely. Tämän erikoiskoostumus voidaan ostaa myymälän rakennusmateriaaleista. Antiseptinen suojaa puuta haitallisten mikro-organismien tunkeutumiselta, joka voi tuhota sen.

Jos talviaikaan käytetään ruuveilla varustettuja kylvöjä, lattianeristys alkaa rakennuksen tukirakenteiden eristämisen kautta. Useimmiten käytetään mineraalivillaa (kerrospaksuutta 25 cm) tai vaahtoa (kerrospaksuutta 15 cm).

Järjestelmä eristää betonilattia kylvyssä

Kun palkkien paksuus ei riitä palkkien asettamiseen, niihin on kiinnitetty kohtisuorasti lisäpalkit. Vedeneristys on esivalmistettu. Palkkien välissä on lämmittimen alempi kerros. Yläkerros sijoitetaan lisäpalkkien väliin. Sitten asetetaan toinen vesikerroksen kerros, jonka päälle viimeistely lattia asennetaan. Eristetty kerros kylvyssä ruuveilla kasvattaa rakenteen käyttöikää ja lisää huomattavasti kylpyammeen mukavuutta.

Järjestelmä eristys puulattian kylpyamme

Perusasennus

Tehokas eristys lattian kylvyssä ruuveilla on tehty pohjan avulla, joka on asennettu porausruuvin ympärille. Kellari peittää luotettavasti kylpytynnyrin alapuolella olevan vapaan tilan kylmän ilman läpivientiin ja parantaa merkittävästi valmiin rakennuksen ulkonäköä.

Korkin tyhjää tilaa suljetaan jonkinlaisilla paneeleilla.

Tärkeimmät materiaalit kellariin - lämmöneristyslevyt ja koristeelliset paneelit. Aseta niiden väliin lisälämpöeristyskerros. Yleensä käytetään tätä vaahtoa, vaahtoa ja vastaavia materiaaleja. Paneelien välisten liitosten tiivistys kellariasennuksen jälkeen tehdään vaahdolla.

Laite kaatamalla lattia

Optimaalisen ratkaisun katsotaan kaatavan lattiaa kylvyssä ruuvipinoihin. Kylmäkaudella on tarpeen suorittaa koko rakenteen pakollinen lämpeneminen.

Suuri määrä vettä pääsee lattialle kylvyssä, joten on tarpeen lisätä kosteuden kestävyyttä ja puhdistaa vettä. Tätä varten on tarpeen varustaa erityinen tyhjennys. Sen kautta vesi virtaa viemäriputkeen tai viemärijärjestelmään.

Kaavio laitteesta, jossa lattiaa kaadetaan kylpyyn

Asennus kaatopaikan alkavat suorittaa, makaaminen grillage lags. Ne asetetaan tarkasti vaakasuoraan ilman kallistamista. Lokilla kynnet on kiinnitetty havupuut. Niiden välissä on aukkoja 7 mm leveä ja enemmän. Vaikka puu turpoaa, yksittäisten elementtien väliset raot säilyvät edelleen. Käytetty vesi kulkee vapaasti niiden läpi.

Veden kerääntymistä varten maanalainen on asennettava kartiomaiseen betonikytkimeen, jossa on kaltevuus viemäriverkon tai viemärijärjestelmän suuntaan.

Vihje! Epämiellyttävän hajun ja / tai haitallisten mikro-organismien esiintymisen välttämiseksi betonirakenne tulisi pestä säännöllisesti, puhdistaa ja käsitellä erityisillä yhdisteillä.

Jotta mikään ei kaadu ja kertyisi kosteutta, on tarpeen asentaa betonikulho, jossa on pesuallas kylpyyn.

Kuiva puulattia kylpyammeeseen

Kuiva lattia on asetettu levyt 2 kerrosta. Ensimmäinen asennettu karkea lattia. Levyjen päälle asetetaan vesitiivis. Asenna sitten eriste. Sen päälle - toinen kerros vedeneristys. Loppujen lopussa laatoitetaan. Tätä tarkoitusta varten käytetään kiinteän havupuukan urituslevyä. Erilliset lattialaudat on asetettava lähelle toisiaan ilman aukkoja tai aukkoja. Asennettaessa valmiita kerroksia tarvitaan kaltevuus yhteen huoneen kulmaan. Tässä tehdään reikä, jonka alle siipi on kiinnitetty. Tämä auttaa poistamaan käytetyn veden helposti kylvyn aikana.

Betonikerros kylpyssä

Ennen betonilattian kaatamista on välttämätöntä suorittaa alustava työ kylvyssä ruuvin pohjassa:

 • veden ja viemäriputkien asentaminen;
 • tikkaiden asennus, joka sopii viimeistelylohkoon;
 • joka muodostaa massamateriaalin tyynyn altaan alta;
 • telaneristyksen sijoittaminen kellariosastoihin;
 • eristys.
Betonin sekoitusjärjestelmä

Nuance! On parempi kaataa tyyny, joka muodostaa lattiakakun eri fraktioista irtotavarasta, joka on kuivattava etukäteen.

Betonilattiaeriste

Betonilattia höyrysaunassa ruuvipisteissä alkaa lämmetä, kun levitin tarttuu ja kovettuu. Koska lämmitintä käytetään tavallisesti:

 • ekstrudoitu polystyreenivaahto;
 • laajennettu savi;
 • perliitti;
 • mineraalivillaa.
Kylpyammeen lattiaeriste: perliitti, laajennettu savi, polystyreeni vaahto, mineraalivilla

Ennen lämmityskerroksen levittämistä on tarpeen puhdistaa betonilattian pinta kokonaan vieraista esineistä, pölystä, roskista jne., Jonka jälkeen vedetään päällekkäin vedeneristyskerros. Murtolujuus eristetään osana erityistä seosta. Sen jälkeen, kun se kuivuu, sementtiastia kaadetaan ylhäältä.

Laatoitettu eristys edellyttää tiivistysliitoksia paneeleiden välillä asennuksen jälkeen. Tämä tehdään tavallisesti vaahdolla. Kun se kuivuu, käytä telan hydroisolaattorin toista kerrosta. Jotta pesu kuumennetaan tasaisesti lattialle pesukylpyyn ruuveilla, höyryhuoneessa tai toisessa huoneessa, raudoitusverkko asetetaan.

On mahdollista lämmittää kaato lattiaa kylvyssä laajennetun saven avulla, se on asetettava ennen betonipinnoitetta.

Lattialaatat

Keraamiset laatat voidaan sijoittaa kylpyammeen puulattian päälle. Samaan aikaan kartongin, puukuitulevyn, DSP: n tai vanerin sijasta käytetään karkeaa pinnoitusta.

Pesuhuoneessa voit laittaa laatat lattialle kylvyssä

Keraaminen laatta asetetaan asetetun levyn päällisen päälle. Tämä tehdään tavallisella tavalla. Laattojen alapuolella voit laittaa lämpimän lattian kylvyssä ruuvipilareihin. Voit käyttää hydraulista tai sähköistä infrapunavaihtoehtoa.

Pukuhuoneessa voit laittaa lämpimän kerroksen kylpyyn. Sähkölämmitteisen lattian laite. Lämmitetty lattia.

Ehkäisevät toimenpiteet

Korkean kosteuden taso erottaa kylmäkaapin ruuveilla, erityiset ennaltaehkäisevät toimenpiteet auttavat tekemään lattiaa mahdottomaksi sienelle ja muotille, jotka väistämättä näkyvät märässä ympäristössä. Rakentamisprosessissa kaikki käytetyt rakenteelliset elementit on päällystettävä erityisellä antiseptisellä koostumuksella useissa kerroksissa.

Jotta lattia ei enää mätä, on tarpeen peittää se sienestä antiseptisesti.

On erittäin tärkeää soveltaa myös korkealaatuisia vedenpitäjiä. Tämä voi olla kateaine tai muovikalvo. Nämä toimenpiteet auttavat lisäämään rakenteen elämää, suojelemaan sitä mätämästä ja ennenaikaisesta tuhoamisesta.

Järjestelmä lattian vedenpitävyydestä kylvyssä

Jos mädäntyneitä puumateriaaleja havaittiin, koko rakenne on purettava. Vaihda vaurioituneet osat.

Nuance! Kuivaa perusteellisesti kaikki komponentit antiseptisellä aineella ja kuivaa uudelleen. Ennen asennusta puulevy on päällystettävä vahalla tai vettähylkivällä lakalla.

Kuinka perustaa kylpylöille jalat: halpa ja iloinen

Kylvyssä oleva paalun pohja on luotettava pohja, joka koostuu paaluista ja vanteista. Tämä säätiö sopii hyvin kevyisiin rakennuksiin, kuten baarien kylpyihin. Mutta tiilitalojen rakentamiseen se ei ole sopivaa.

Päättäessään tehdä pohjan kylpytynnyreille, on parempi ottaa huomioon pahimmat ennusteet. On huomattava, että paikkoja ei voida asentaa kaikilla maaperillä. On parempi jatkaa maaperän jäädyttämisestä talvimmin pessimistisiltä kuvioilta (1,5-1,7 m), sitten saat luotettavan perustan, joka ei "kävele". Lisäksi ei ole tarpeetonta asentaa paaluja useammin kuin suurin sallittu etäisyys (2 m paalujen välillä). Tällainen kylpyamme pysyy pitkään.

Tyypit ja ominaisuudet

Esineiden rakentamiseen osallistuvat asiantuntijat jakavat 12 tyyppistä paalua. Huonokokoisten rakennusten rakentamisen vaihtoehdoista huolimatta sopii vain 3 seuraavista tyypeistä:

 1. kyllästynyt;
 2. ruuvi, metallista;
 3. ajo, raudoitettu betonirakenne.

Vahvistettuja betonituotteita kylpytuotteiden rakentamiseen käytetään hyvin harvoin. Asia on, että työskennellä heidän kanssaan vaatii tekniikkaa. Sen avulla rakenteet ajetaan maahan. Käytettyjen paalujen käyttö on luonteenomaista, että tulos on erittäin vankka perustus.
Haureut laakerit on helppo tehdä omasta. Työvoimakustannukset ovat suuret, mutta materiaalien säästöt ovat huomattavat.

Kaikki tuet on asennettava tärkeimpiin paikkoihin. Näihin kuuluvat ne paikat, joissa seinien liitos sekä pohjan kulmat.

Näissä kohdissa on välttämätöntä asettaa välituet.

Kahden elementin välinen etäisyys olisi valittava ottaen huomioon maaperätyyppi rakennustyömaalla sekä suunnitelluista kuormituksista riippuen.

On huomattava, että kahden tukin välinen etäisyys ei saa olla yli 2 m. Pilejä on sijoitettava koko seinien ulkoreunaan ja asennettava myös seinien alle.

Kylpy putoaa veteen

Rakenna kylpyamme veteen - unelma monien omistajien esikaupunkialueilla. Rakennus on sijoitettu siten, että osa siitä menee lahdelle ja toinen on rannalla. Pallot pitävät kylpyamme veden yläpuolella, ne asennetaan kullekin kulmalle sekä seinien ja väliseinien alle.

Rakentaminen ei ole uusi, tällaiset kylvyt valmistettiin aiemmin, vain viime vuosisatoina, massiivipuuta kannattivat paalut. Larch oli paras vaihtoehto, koska se ei kaadu. Siksi puun tai pölkkyjen pyllykylpy on ollut useita vuosikymmeniä.

Nykyään puukannat asennetaan hyvin harvoin, vaikka tämä rakennusvaihtoehto on halvin. Tällaisten kylpyhuonemäärien asentaminen ei eroa muista asioista, paitsi että paalut on porattava säiliön pohjaan vähintään 1,5-2 metriä (vastaavasti lisää syvyys tähän paikkaan ja rannan kaltevuus).

Hyödyt ja haitat

Kylvyn rakentaminen ruuvityyppisille kannattimille on ansaittu suosittu.

Tällaiset perusteet ovat paljon tavanomaista edullisempia. Kun rakennat kylpyamme, tukia voidaan asentaa 1-2 vuorokautta.

Voit asentaa telineet yhteen, erityislaitteita ei tarvita. Paalut voidaan asentaa moniin monimutkaisiin alueisiin.

Puiden välissä on mahdollista rakentaa metsätuoreita. Ei ole tarpeen puhdistaa maata ja poistaa pensaat.

Pylväsruuvit ovat erinomaisia ​​kylvyn rakentamiseksi maaperälle, jonka vesikerrokset ovat korkealla tasolla. On myös mahdollista saada tukea heikosta maaperästä. Ruuvaamot tarjoavat korkean stabiilisuuden alustalle, koska ne putoavat alas, saavuttavat kiinteät maaperän kerrokset.

Tällaisen perustuksen etuna voidaan sanoa se, että ruuvipallojen kylvyssä voi aina tehdä laajennuksen, joka ei "kävele", koska sillä on erillinen säätö.

Ruuvatyyppiset kannattimet erottuvat erinomaisella kantavuudella. On huomattava, että kun ne on asennettu, maa ei muuta rakenteensa, vaan se muuttuu tiheämmältä. Terät, joissa paalut on varustettu, jakavat kuorman tasaisesti. Ensin he päättivät käyttää Neuvostoliiton insinöörejä. Tällaiset rakenteelliset elementit edistävät pakkasvastusta.

Rakentaminen voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana. Perusteesta tulee kestävä, se palvelee vähintään 100 vuotta. Kylvyn asentaminen avaimet käteen -stilillä on mahdollista insinööritekniikan läheisyydessä.

Tämäntyyppisten säätiöiden edut ovat kiistattomia, mutta tekniikalla on useita haittoja. Tärkeintä on, että paalut ovat metallia. Tämä materiaali on altis korroosiota varten, joten on tärkeää valita valmistusyritys, joka noudattaa tiukasti tuotantotekniikkaa vapautettaessa tukia.

Valmistusprosessi

Ensinnäkin on tarpeen merkitä paikka, määrittää paalujen asennuspisteiden lukumäärä ja sijainti, asentaa tappit näihin paikkoihin. Ennen telineen asentamista on tärkeää tarkistaa lävistäjäkulmat. Tukien välistä etäisyyttä seurataan huolellisesti.

Alkuvaiheessa ruuvatut paalut ruuvataan maahan. Paikoissa, joissa ne asennetaan, on oltava etukäteen 10-15 senttimetrin syvennyksiä.

Tukit ruuvataan maaperään sauvan avulla, kun taas elementin sisääntulon pystysuuntaus on tärkeää maaperään. Syveneminen toteutetaan, kunnes tuki saavuttaa tason, jossa maaperä ei jäätyä talvella.

Kun elementit ruuvataan maahan, tukien yläpäät on tasoitettava. Tätä tarkoitusta varten käytetään hiomakone, jonka avulla on helppo katkaista ylimääräiset putket. Tämän jälkeen betoniseos kaadetaan tuotteisiin, mikä mahdollistaa putkien lujuusominaisuuksien parantamisen ja vähentää merkittävästi metallin korroosionopeutta.

Asennuksen viimeisessä vaiheessa on tarpeen ottaa metallilevyt. On parasta käyttää tuotteita, joiden paksuus on 10 mm. Ne on hitsattu kumpaankin tukeen niin, että ne ulottuvat kummankin puolen telineen yli, ulkonevat useita senttimetrejä. Rungon kylvyn pohja ruuveilla (omalla kädellä tai urakoitsijana) tehdään samalla tavalla.
Tukielementtien väliin voidaan yhdistää erityinen muotoilu, sitä kutsutaan grillageeksi.

Useimmiten se on valmistettu betonista, mutta sitä voidaan käyttää sekä metallista että betonista. Rakennukset tekevät esivalmistetut ja monoliittiset.

Lisäksi kylpyhuonekalustojen perustukset voidaan valmistaa valmiista sarjaan tukevista elementeistä, jotka ovat myynnissä rautakaupoissa.

Jos varoja on käytettävissä, asennus voidaan antaa asiantuntijoille.

Kylpy baarista

Tämäntyyppisten rakennettujen rakennusten määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Työ voidaan tehdä käsin, nopeus runkopallojen kylvyn perustuksen rakentamisnopeudella on erittäin korkea.

Kylvyn pohjan laskemisen yhteydessä sinun on harkittava yhteisyritystä 24.13330.2011, jota lisäksi SNiP 2.02.03-85 voi käyttää. Jos laskelmia on vaikea tehdä itse, ota yhteyttä suunnittelijaan. Säätiön osat on hankittava asiantuntijan ohjeiden mukaan.

Kuinka tehdä valua?

Kylvyssä olevan pohjan laitteessa on tärkeää suorittaa purku. Koska kylpy asennetaan ruuvipolleihin, tavallinen tyhjennys, jossa on hydraulinen lukko, ei toimi - talvella vesi jäätyy.

Viemäröinti on suunniteltava niin, että sen vettä ei voi kerääntyä missään. Tätä varten voit käyttää tavallista viemäriputkiputkea, jonka halkaisija on 40 tai 50 mm. Se kiinnittyy esimerkiksi metallinauhalla kipsilevyasennukseen tai muihin kiinnikkeisiin jokaista 50-70 cm putkea kohti kylpyammeen tai pohjakerroksen alaosaan.

Jotta kylmää ilmaa ei pääse käymään kylvyn läpi ruuvipinoilla, on hyvin yksinkertainen, todistettu ja halpa tapa laittaa 40-60 mm: n läpimitaltaan oleva kumipallo tyhjennysaukkoon. Kun vesi tulee sisään, pallo kelluu ja vapauttaa sen. Ja kun he eivät käytä vettä, he eivät anna kylmää ilmaa huoneeseen.

Kuinka tehdä valjaat

Kun ruuvituki on asennettu, ne on lähetettävä. Tuloksena on jäykkä rakenne, jota kutsutaan grillage (vanteet). Se suorittaa päällekkäisyyden merkityksen, joka on kylvyn ja säätiön välillä.

Rostverk tekee baareja, niiden liitosta suluissa ja metallikulmissa. Johdinten tuenta on kiinnitetty pultteihin tai ruuveihin. Puun alapuolella olevat väliseinät ja puutavarat tekevät raasta. Kiinnityksen ansiosta rakennuksen paino jakautuu säätiölle tasaisesti. Koska monet ympäristötekijät vaikuttavat grillaukseen, se on suojattava.

Pohjan ja puun välissä on oltava vesitiiviys. Sama materiaali asetetaan vanteen ja seinien väliin. Kaikki puun avoimet tilat on peitettävä mastilla, mikä suojaa valjaat mätämästä.

tulokset

Vaikeasta monimutkaisuudesta huolimatta ei ole kovin vaikeaa laskea ja rakentaa pohjaa kylpylälle ruuveilla paikoillaan omilla kädillä, itse asiassa se on yksi helpoimmista tukimuodoista. Ja jopa ei-asiantuntijat pystyvät ostamaan tai valmistamaan paalut itse kylpylään, jotta ne voidaan asentaa myöhemmin.