Kesämökin säätiö

Gazebosin rakentaminen antaa valtavan mahdollisuuden luovuuteen. Lisäksi sen rakentamisessa on yksinkertaistettu muoto kaikesta, joka on suuren talon rakentamisessa, perustus mukaan lukien. Ja sen rakentaminen on erinomainen tapa testata ja testata taitojasi ennen talon rakentamista.

lehtimaja

Arbor - suosikkipaikka meidän ei-kaukana esi-isämme puutarhassa. Arbetsit klassisessa muodossa tulivat venäjärvialueilta Versaillesta ja Trianonista. Mutta niiden samankaltaisuudet rakennettiin Venäjälle ja kauan sitten - niitä kuitenkin kutsuttiin "ullakoiksi".

Arbor - kevyt arkkitehtoninen rakenne, joka sijaitsee pääsääntöisesti puutarhassa tai puistossa, jossa on penkkejä ja pöytää, joka on suunniteltu suojaamaan sateelta ja suoralta auringonvalolta ja palvellen rentoutumiseen ja keskusteluihin - mikä antoi sille nimen.

wikipedia

Muotojen lajikkeet

Klassisella huvimaalla oli aina ovi ja lasitetut ikkunat ja se mahdollisti nauttia luonnon mukavuudesta kartanossa. Hevosilla oli kerran maalauksia, sohvia, tulisijoja.

Toinen paviljonki - avoin. Heillä ei ole ikkunoita, eivätkä ne yksistään ole saumoja ja kattoja, tai vaalea matala seinämä on kiinnitetty kolmelle puolelle, ja neljännessä sivussa on portaikko, jossa on portaita. Seinällä on pyöreä penkki, ja keskellä kiinteää tukea on pöytä.

On toinenkin huvipuisto, jota kutsutaan nimellä "belvedere" (käännetty italiaksi - "kaunis näkymä"), se on myös vihreä lehtimaja. Sen katto on avoimilla ristikkoseinillä - ristikko, joka usein punotetaan kiipeilykasveilla. Belvedere oli yleinen italialaisessa ja ranskalaisessa puutarhassa ja puistossa, mutta heitä rakastettiin "miehellä".

Joskus huvimaja on vain leikkipaikka ruoholla, suojattu sateelta katolla ja aidattu joko baareilla tai tiheään istutetuilla pensailla. Säätiö ei ole välttämätön tällaiselle kynttilälle.

Varsinaisten lajikkeiden muoto, materiaali ja muotoilu

Muotokuvioissa voi olla nelikulmainen, pyöreä tai monipuolinen. Ne voidaan rakentaa taotavasta metallista, puusta, kivestä. Sisällä voit sijoittaa sisäänrakennettu pöytä ja penkit, ja voit - huonekalu. Gazeboissa voi olla takka ja grilli.

Valokuvagalleria: eri kerrostumia eri säätiöissä

Tietenkin säätiön tyyppi riippuu myös huvimajasta.

Tarvitsen säätiöjalan

Tietenkin huvimaja on perustettava. Huolimatta siitä, että huvimaja on hyvin kevyt, melkein painoton, jopa verhoon verrattuna, puhumattakaan talosta, sillä on myös jonkin verran painoa, se on epämuodostunut turvotuksesta, kun pohjavesi jäädyttää pois kulkeutumisesta ja maaperän siirtymistä, kosteuden tunkeutumista itse rakenteeseen. Siksi me tarvitsemme ainakin kaikkein yksinkertaisin perustein, jopa improvisoiduista keinoista tai tällaisista paradoksaalisista rakennusmateriaaleista, kuten betonista ja auton renkaista. Säätiö suojaa huvimaasi useimmilta ongelmilta sen käytön aikana.

Säätiö (latinalaiselta Fundamentum - säätiöltä) on maanalainen tai vedenalainen osa rakennusta (rakennetta), joka vastaanottaa kuormia ja siirtää ne perustaksi. Erota nauha-pohja (mukaan lukien rajat nauhat), pylväs, kiinteä, kasa. On olemassa monoliittisia ja esivalmistettuja. Materiaali - betoni, teräsbetoni, kivi (puu), puu.

Big Encyclopedic Dictionary

http://slovari.299.ru/enc.php

Perusteet valintana kellarissa huvimajaan varten

Säätiö on olennainen osa kaikkea pienintä rakennusta. Jokainen säätiö on huono ja ei täytä toimintojaan, jos se on tehty väärin.

On hyvin vähän perusta. Heillä kaikilla on tietty syvyys; valehtele viemäröintirikkouteen, kiviä, hiekkaa. Vedenpitävyys on aina säätiön ja siihen rakennettujen rakenteiden välillä. Poikkeuksena voidaan todeta, että pylväät, joissa ei ole tyynyä, voidaan havaita (vaikka joskus on pöytään peilipohjan haudattu grillaus) ja hautautuneita perustuksia, joita käytetään kevyimmille rakennuksille.

Tyypit säätiöt

Syvyyden mukaan kaikki perustukset jaetaan haudattuihin, haudattuihin ja haudattuihin.

Suunnittelun mukaan ne on jaettu neljään päätyyppiin: laatta, vyö, kasa ja pylväs.

laatta

Sitä käytetään tapauksissa, joissa esiintyy kiviaineksia, veden läheistä esiintymistä ja maaperän samentumista. Edut: perusteellisuus, luotettavuus; Meidän tapauksessamme ohut monoliittinen säätiö voi olla paljon kätevämpää kuin liuska, sillä alusta on välittömästi luotu - lehtien lattia. Haitat: vaatii enemmän työvoimaa ja enemmän materiaaleja kuin muut tyypit, vastaavasti, on kalliimpaa.

Kaavion esittämä raskaiden laattojen pohjalla on tietenkin tarpeeton huvimaja

nauha

Yleensä nauha-base - suosituin vaihtoehto, mutta ei arbors. Edut: perusteellisuus, luotettavuus. Haitat: Täysin tarpeeton huviveneille. Vaikka se on hyvin raskasta, niin nauhatus on parempi kuin monoliittinen - se on halvempi ja selviää paremmin maaperän muodonmuutoksista.

Ribbon monoliittinen säätiö - ei ole paras ratkaisu huviveneille

nukka

Ne ovat voimakkaasti upotettuja maaperään ja kiinnittyneet hyvin pieniin osastoihin - asbestisementtiin tai metalliputkiin. Harvoin, mutta joskus tällainen säätiö on puupuuta, mutta se vaatii erityiskoulutusta. Joissakin tapauksissa käytetään tehdasmetallista metalliputkia, mikä lisää suunnittelun ja tarttuvuuden luotettavuutta maaperään. Edut: sopii epäluotettavaan maaperään, rakentamiseen rinteessä; Asbesti-sementtiputkien kasaosasto ei edellytä suuria taloudellisia investointeja. Haitat: se vaatii työtä ja suurta huolellisuutta paalujen vahvistamisessa, ja se on usein tarpeeton haaran rakentamisen tapauksessa.

Pile-pohja ruuveilla ja betonikiinnitys rinteillä

columnar

Helpoin ja useimmin käytetty perusta arbors. Se tapahtuu haudattu, matala ja ei haudattu. Arbors soveltaa kahden viimeisen tyypin. Lohkot sijoitetaan raunioihin tai sora- pinnalle joko suoraan puhdistetulle alueelle tai kaivoille. Edut: äärimmäisen helppokäyttöinen, erittäin edullinen, sopiva mille tahansa maaperälle. Ei ole puutteita.

Pylväskappaleiden pylväspohjapinta - ihanteellinen ratkaisu huvimajaan

Video: laatikoiden rakentaminen puutavaran alla

Koska päärakennus on jo rakennettu, sinulla on jo käsissänne ammattilaisten tekemä päätelmä teidän maaperästä ennen kuin se on suunniteltu. Lisäksi tiedät jo, miten rakennuksesi käyttäytyvät: mitkä ovat sateenkaari, maaperän muutokset, tulvat. Gazebo- tai verantapohjan perustan valinta perustuu ammattilaisten tekemiseen ja henkilökohtaiseen kokemukseenne. Tietenkin sinun on otettava huomioon sivustokartoituksen indikaattorit. Mutta paviljongin tapauksessa kaikki on paljon yksinkertaisempaa: vaatimukset eivät ole niin jäykkä; syvyys on joko merkityksetön tai puuttuu; grilli on helpoin.

Kuvagalleria: tyyppisiä säätiöitä huvipuistoihin

Lyhyt kuvaus majatalojen päätyyppien valmistuksesta

Säätiön valinta ei riipu pelkästään maaperästä, vesistöstä ja pensasrakenteesta. Se riippuu mieltymyksistäsi ja materiaalien saatavuudesta, joita sinulla on jo, ja jopa kaudella (esim. On parempi olla tulvista konkreettisia lajikkeita talvella, tulos on surullinen). Siksi sinun on tunnettava perusperiaatteet kunkin säätiön luomiseksi.

Säätiövaihtoehtoja gazebos: nauha, monoliittinen, pylväs ja kasa, kaksi viimeistä - puiset grillatsit

Pilarin perustukset huvipuistoille

Tämä pohja on tehty lohkoista (betoni, laajennettu savi, vaahtobetoni) tai tiili.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Kumi-vasara.
 7. Hydro-taso (tai lasertaso).
 8. Rulettia.

Vaiheittainen sarakepohjan luominen lohkoilta

 1. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme alueen ja valitsevat paikkoja virkoille. Merkitty paikan pitäisi olla hieman suurempi kuin kellarialue - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella.
 2. Syvimmöimme maata merkityssä neliössä (poistamme hedelmällisen kerroksen) 30 senttimetrin etäisyydellä (voit poistaa tämän kerroksen vain pylväiden alle, sitten tarvitset vähemmän roskaa).
 3. Laitamme syrjään romumustyynyn, kaatamme sen vedellä, priramivovym.
 4. Sarakkeille merkityissä paikoissa laitamme kaksi tai neljä (jos kaksi - sitten yksi, jos neljäs porrastetussa järjestyksessä) estää itsenäisesti valmistetun liuoksen (sementti M-400, hiekka ja murskattu kivi suhteessa 1: 2: 5). Anna ratkaisu tarttua. Sama periaate - tiilet, mutta ne menevät enemmän. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 5. Pylväiden päälle laitamme kateaineen palaset bitumille vedenpitäviksi.
 6. Asennamme itsekierteittäviin ruuveihin grillata barista.
 7. Liitämme sen sisäisiin jäykisteisiin levyiltä (tai puusta).

Myös basementin rakentaminen betonielementtien huvimajaan on hyvin yksinkertainen.

Video: huvimaja rakentaminen lohkoihin, jotka eivät ole upotettu pylväspohjaan

Ribbon säätiö gazebosille

Joissakin edellä kuvatuissa tapauk- sissa haaran rakentamista varten tarvitaan nauhatusperusta.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Hitsauskone (jos tarvitset keittotasoa).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgaria leikkaamalla tangot.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, sahatavaran leikkaamiseen muottien rakentamisen aikana).
 14. Sähköpora (muottiin asennukseen).
 15. Ruuvimeisseli (asennettaessa muottiin).
 16. Vuohet (muottien asennukseen).

Betoniraudan perustusvaiheen vaiheittainen luominen

 1. Merkitään kaivoita maahan (yleensä puolen metrin syvä, 40 senttimetriä leveä ja marginaali muottiin), ajaaksemme tappeja, venytämme merkkijonoja.
 2. Heiluttavat merkityt kaivannot.
 3. Täytämme hiekka viemäriputkeen - noin 30 senttimetriä, vuotaa se vedellä, me tamp on se.
 4. Rakennamme rakennusta.
 5. Jos veranta on talvi, voit hakea vahvistusta.
 6. Kaadetaan valmistamalla itse (M-400 sementti, hiekka ja murskattu kivi - 1, 2 ja 5 paino-osaa vastaavasti) tai valmis ratkaisu muottiin.
 7. Peitä potin polyeteenillä ja kostuta se koko ajan.
 8. Muotti voidaan purkaa 5-7 vuorokautta. Mutta valettu poimii linnoituksen vain kuukaudessa.
 9. Asennamme kehyksen verannalle.

Kaasupohjien rakentamisen vaiheet huvipuistoihin

Tiilet ja lohkot

Tämä perusta on melko monimutkainen toteutuksessa. Mutta se on yksinkertaisempi kuin monoliittinen vyö, vaikka luotettavuuden kannalta se on jopa suurempi - "ei-monoliittinen" muotoilu kestää maaperän muodonmuutoksia paremmin. Lisäksi se on erittäin kaunis - sen kellari on tiiliä ja periaatteessa ei vaadi vuorausta.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Eri painoiset vasarat.
 7. Eri kokoja.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgaria leikkaamalla tangot.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, sahatavaran leikkaamiseen muottien rakentamisen aikana).
 14. Sähköpora (muottiin asennukseen).
 15. Ruuvimeisseli (asennettaessa muottiin).
 16. Vuohet (muottien asennukseen).

Tiivistä ja lohkoista muodostuvien nauhan perustusten vaiheittainen luominen

 1. Merkitään ja kaivaamme kaivannon (tavallisesti puolen metrin syvä, 40 cm leveä, sekä marginaali muottiin).
 2. Täytämme hiekka viemäriputkeen - noin 30 senttimetriä, vuotaa se vedellä, me tamp on se.
 3. Laitamme hieman itsenäisesti valmistettua laastia (M-400 sementti ja hiekka - 1 osa ja 3 osaa vastaavasti) kaivannossa tasaisella kerroksella. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 4. Asettamme siihen onttoa sementtilohkoa ja odotamme laasti asetettavaksi.
 5. Laitamme ratkaisun lohkojen aukkoihin.
 6. Laita tiilet ratkaisuun. Kulmissa sinun on oltava varovainen.
 7. Ompelemme saumat; Tämä perusta on itsessään hyvin kaunis ja ei tarvitse vuorausta.

Kellarin rakentaminen lohkojen ja tiilien huvimajaan

Kierrä kasa alusta

Piles ovat melko kalliita, mutta äärettömän luotettavia.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Mekanismi ruuvien paaluille (tai tavalliselle romulle tällaisen mekanismin puuttuessa).
 6. Hitsauskone (jos haluat grillata grillin).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgarian metalliprofiilin leikkaamiseen.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattaessa grillata- misen aikana).
 14. Sähköpora (grillata varten).
 15. Ruuvimeisseli (grillata varten).
 16. Vuohet (puutavaran sahaukseen grillataessa).

Paalun ja ruuvin pohjan vaiheittainen luominen

 1. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme alueet ja paikat. Merkitty paikan pitäisi olla hieman suurempi kuin kellarialue - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella. Pallojen merkintä ilmaisee niiden kantavuutta. Noin noin tuntemalla paino huvimaja, laskemme tarvittavan määrän paaluilla.
 2. Ruuvipallot ruuvatetaan merkittyihin paikkoihin - nämä ovat onttoja sylintereitä, joissa on pora. Paalujen yläpäässä on aukkoja, ruuvimeisseli asetetaan sisään - tai tavallinen romu, kun vipua suurennetaan putkilla, pudotetaan romun päihin.
 3. Nestemäinen, itse valmistettu laasti (sementti M-400 ja hiekka suhteessa 1: 3), joka kiinnittää paalun maahan ja vahvistaa paalusylinteriä itse, kaadetaan paaluihin. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 4. Grilli on asennettu: metalli hitsattu tai puinen, baarista.

Gazebo-paakaruuvi on yksi luotettavimmista ratkaisuista.

Pile-pohja kaatetuista betonipaloista

Tämä on hyvä kompromissi nauhan ja pylväsnäytön välillä. Ja tietysti se on paljon luotettavampi sarake.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Puutarhapora.
 5. Manuaalinen auto.
 6. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgaria leikkaamalla tangot.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, sahatavaran leikkaamiseen muottien ja grillatahojen valmistuksen aikana).
 14. Sähköpora (muottiin ja grillattavaan asentoon).
 15. Ruuvimeisseli (muottien kiinnittämiseen ja grillattavaan).
 16. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseksi muottien ja grillatahojen aikana).

Paalasbetonin perustaminen vaiheittain

 1. Merkitään ja kaivataan kaivoa, pehmustetaan 30 senttimetrin paksuinen hiekka, vahvistetaan yläpuolella olevaa muottipohjaa (pystytään vahvistamaan useita reiän syvyydessä olevia raudoituksia), kaadetaan itse valmisteltu liuos kaivoihin (sementti M-400, hiekka ja murskattu kivi suhteessa 1: 2: 5), jätä kaksi viikkoa. On mahdollista asettaa etukäteen bitumilla kyllästettyjen levyjen sarakkeiden neliöt vanteiden kiinnittämiseksi. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 2. Keräämme tarvikkeita grillata varten.
 3. Kiinnitä leikkaus neliöihin.
 4. Vahvistamme sen kulmalla.
 5. Kiinnitä teline tai veranta tuki.

Kaasutettujen betonipaalujen kellarikerroksen vaiheistettu rakentaminen

Pile-pohja puusta

Tämä on hyvin yksinkertainen ja edullinen vaihtoehto, kun taas kevyiden rakenteiden kohdalla se on yhtä vahva kuin metallipallojen kasa. Mutta se on paljon vähemmän kestävä kuin mikään muu pohja, lukuun ottamatta palkin kehystä.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Puutarhapora.
 5. Manuaalinen auto.
 6. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Nail catcher, romu.
 10. Hydro-taso (tai lasertaso).
 11. Rulettia.
 12. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattava).
 13. Sähköpora.
 14. Ruuvimeisselillä.
 15. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).

Paalupohjan vaiheittainen luominen palkista

 1. Merkitään paikka, valmistetaan tunkit metalliprofiilin vuorauksessa.
 2. Heiluttavat kuopat, teemme heistä 30 senttimetrin paksuisella hiekkarannalla varustetulla tyynyllä, tuodaan tuet siellä ja kaadetaan itse valmistamamme liuos (sementti M-400 ja hiekka suhteessa 1: 3). Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 3. Tukee kommunikoida grillage kanssa.
 4. Grillityyppien liitokset vahvistetaan metallikulmilla.
 5. Voit lisätä jäykisteitä levyiltä.

Vaiheittainen rakenne kantopalkin tangosta puutavaralle

Peruskehys suurelta osastosta olevasta palkista

Tämä on kaikkein yksinkertaisin perusta. Valitettavasti myös korkealaatuisesta kyllästyksestä ja perusteellisesta vedeneristyksestä on lyhytikäinen.

Vaaditut työkalut

 1. Nimillä.
 2. Shovel sovkovaya.
 3. Manuaalinen auto.
 4. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 5. Eri painoiset vasarat.
 6. Pihdeillä.
 7. Nail catcher, romu.
 8. Hydro-taso (tai lasertaso).
 9. Rulettia.
 10. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattava).
 11. Sähköpora.
 12. Ruuvimeisselillä.
 13. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).

Peruskehikon vaiheittainen luominen palkista

 1. Merkitään ja kaivaamme kaivannon. Matalalla syvyydellä puu, joka on 30 senttimetrin paksuisella hiekotyynyllä ja kateaine (vedenpitävyys), on hieman maanpinnan yläpuolella. Periaatteessa voit kaivata kaivannon tyynyn syvyyteen. Joskus on välttämätöntä, että puu oli maanpinnan tasolla. Sitten kaivannon pitäisi olla syvempi, ja baari on kääritty kattohuopa.
 2. Kulmissa olevat nivelet vahvistetaan metallikulmilla.
 3. Vaakasuuntaisista liikkeistä puu on lisäksi kiinnitetty tangoilla, jotka työntyvät maahan reikien läpi.

Puutarhan muotoinen huvimaja on hyvä, mutta lyhytikäinen

Pohja putkista (muovi)

Se on hyvin yksinkertainen ja tehokas. Mutta se vaatii runsaasti putkia ja näin ollen - huolellista työtä. Putket voivat olla hyvin erilaisia: viemärit, asbestisementti ja jopa muovi.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Hitsauskone (jos haluat grillata grillin).
 3. Nimillä.
 4. Shovel sovkovaya.
 5. Puutarhapora.
 6. Manuaalinen auto.
 7. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 8. Sledgehammer.
 9. Eri painoiset vasarat.
 10. Pihdeillä.
 11. Nail catcher, romu.
 12. Hydro-taso (tai lasertaso).
 13. Rulettia.
 14. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattaessa grillata- misen aikana).
 15. Sähköpora.
 16. Ruuvimeisselillä.
 17. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).

Askel askeleelta alustan perustaminen muoviputkista

 1. Kaivaa hyvin reiät hieman kauemmaksi kuin lasketut syvyysputket.
 2. Putken päällä on 30 senttimetrin paksuinen jään tyyny. Ohuempi putket, sitä useammin ne sijoitetaan. Putken pituus on yleensä noin kaksi metriä, maanpinnan yläpuolella sen tulee työntyä puoleen metriin.
 3. Ihannetusti vahvistamme putket sisäpuolella metallipalkkeilla (useita paloja) putken koko pituudelle.
 4. Kaadetaan putket nestemäisellä liuoksella, joka on valmistettu itsenäisesti (sementti M-400, hiekka ja murskattu kivi 1: 2: 5), jätä kaksi viikkoa. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 5. Asennamme grillauksen: se voi olla puuta, betonia muottipesässä ja jopa metallia.

Putkien perustana on yksinkertainen, mutta työvoimakas rakentaminen.

Perusta autonrenkaiden huvimaja varten

Vanhoja renkaita käytetään laajasti monissa puutarhayrityksissä. Tällainen soveltaminen on levinnyt vasta äskettäin - 2000-luvun alusta lähtien. Keksijä Mikhail Semykin omistaa renkaiden käsittelyä koskevan patentin rakennustarkoituksiin. Edut: se on uskomattoman edullinen - tarvitset vain laastin ja hiekka-sora-sekoituksen; renkaat ikuisesti, mutta sinä ostat rakennusmateriaaleja, sinä itse - vedenkestävä, joustava ja erinomainen maaperän muodonmuutoskyky. Haitat: se ei ole aina esteettinen, on toivottavaa koristella renkaat ja sitten.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Hitsauskone (jos haluat hitsata metallia pysyvästi muottiin).
 3. Nimillä.
 4. Shovel sovkovaya.
 5. Manuaalinen auto.
 6. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Nail catcher, romu.
 10. Hydro-taso (tai lasertaso).
 11. Rulettia.
 12. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa varten).
 13. Bulgaria leikkaamalla tangot ja kanavat.
 14. Sähköpora.
 15. Ruuvimeisselillä.
 16. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).
 17. Linssin tai kateaineiden sakset.

Automaattisten renkaiden perustuksen asteittainen luominen

 1. "Säästämme" tarvittavan määrän saman kokoisia ja korkeita renkaita.
 2. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme alueet ja tilat viesteille. Merkitty paikka olisi hieman kellarinviljelyä suurempi - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella, sen vaakasuora asento ja sen tasaisuus varmistetaan lasertasolla.
 3. Kaada täyteaine putoille asetettuihin renkaisiin - pieni murskattu kivi, kiviä, pieniä lohkojen ja tiilien palasia ja jopa maata; sitten me tamp it hyvin.
 4. Aseta kateaine renkaiden päälle: useissa kerroksissa päällekkäin, jokainen seuraava kerros kohtisuorassa edelliseen verrattuna. Voit korvata sen paksu linoleumi - se on vielä turvallisempaa.
 5. Sitten renkaiden päälle kiinnitämme muotin, joka ei ole alle 10 senttimetriä. Kiinteä muotti on mahdollista hitsata, levykehys on neliö suuren osan kanavalta, esimerkiksi 100x50x5 millimetriä.
 6. Laatoissa asemoimme metallivanteet. On suositeltavaa, ettei hitsia hitsata koko alueelle, vaan hitsaamalla sitä mahdollisimman vähän. Kiinnitetään vahvistus langalla.
 7. Valmistamme liuoksen ja kaadetaan se muottiin (kanava) tasaisesti ja nopeasti. Kohdista pinta, peitä kalvo. Kosteuttaa joka päivä, viikon kuluttua muotti voidaan poistaa. Mutta voit käyttää säätiötä vain kolmen viikon kuluttua.

Tämä säätiö auttaa kierrättämään renkaita ja mahdolliset muodonmuutokset takaavat mielenrauhan.

On toinen tapa: täytä renkaat liuoksella tai täytä täyteaineet tiukasti, ja tällä tavoin kiinnität grillauksen, kiinnittäen sen renkaisiin lujittamalla.

Yleisimmät renkaiden perustukset, joissa on puinen grillata

Voit rakentaa renkaiden nauhan perustan. Sitä ei tarvita ja muotti.

Renkaiden "nauhat" perustan rakentaminen

Ja lisäksi renkaat korvaavat täydellisesti muut materiaalit pylväsperustaan. Mutta sinun on huolellisesti täytettävä ne täyteaineella tai kaada laasti niin, että teidän rakennuksenne ei heiluta kuin cockerel keväällä lasten puistossa.

Pylväsrenkaat - erittäin käytännöllinen ja toimiva

Pylväsperusta betonin kaatuneita tynnyreitä

Käytetään metalliputkia, joiden kansi on katkaistu. Usein pohja on katkaistu. Joten saamme pysyvän muottipesän, jota kutsutaan sivuseinäksi. Standardin "tynnyri", jonka tilavuus on 200 litraa, on halkaisijaltaan 60 senttimetriä ja korkeus 85. Tynnyrit sijoitetaan rakennuksen kulmiin, kantavien seinien leikkauspisteeseen ja niiden keskelle. Edut: kustannustehokkuus, kestävyys, ei tarvita muottirakennetta. Haitat: tarvitsemme syvän suuren louhinnan (paljon maapähkinöitä) ja paljon hiekkaa ja soraa; Se vie paljon vanhoja tynnyreitä, jotka eivät todennäköisesti pysty keräämään, - heidän on ostettava.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Hydro-taso (tai lasertaso).
 7. Rulettia.
 8. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa varten).
 9. Jyrsin pohjan ja kannen kannen leikkaamiseen ja liittimien leikkaamiseen.
 10. Linssin tai kateaineiden sakset.

Metalliputkien perustuksen perustaminen asteittain

 1. "Saving" oikea määrä vanhoja tynnyreitä.
 2. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme paikan ja paikkoja, joissa tynnyrit ovat. Merkittävän paikan pitäisi olla hieman suurempi kuin kellarialue - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella, voimme tarkistaa sen vaakasuoran asennon ja tasaisuuden lasertasolla.
 3. Irrota suuri kaivanto (tai reikiä tynnyreille, joiden halkaisija on hieman suurempi kuin tynnyrin halkaisija).
 4. Kaada hiekka 0,3 metrin korkeudelle kaivosta tai kaivoista, täytä se kevyesti vedellä ja kaatamalla.
 5. Jos tynnyreissä ei ole pohjaa, laita ruberoidi hiekkaan yhteen tai kahteen kerrokseen.
 6. Laitamme metallikuoret (tynnyreitä), jotka on hävitetty jäteöljyllä suunnitelluilla paikoilla.
 7. Sitten kuoppaan tai kaivoihin nukahtaa tynnyreiden ympärillä hiekkaseoksella, jonka märkäämme kerroksittain ja ramiksi.
 8. Tyhjiöissä tynnyreissä laitamme raudoituksen siten, että se työntyy liuoksen pinnan yläpuolelle.
 9. Täytä tynnyrit liuoksella; On tarpeen kaataa jokainen erillinen tynnyri kerrallaan.
 10. Annamme ratkaisun voimaa vahvistamiselle kuukauden sisällä, kostuttamalla pinta. Sitten tehdään vedeneristys sulan bitumin ja kateaineen kanssa.
 11. Laitoimme grillatauksen, kiinnitämme sen teräslevyyn.

Perusta temppeliä varten on melko monimutkainen asia

"Tynnyri" -perusta tulisi pystyttää keväällä, ja siihen olisi välittömästi rakennettava lehtimaja. Jos tällainen säätiö on talvella kuormittamaton, maaperä voi työntää epätasaisesti tynnyreitämme, eikä muoto ole koskaan täysin vankka.

Ruberoid Column -säätiö

Voit tehdä ilman tynnyreitä. Täytäntöönpanosuunnitelma on täsmälleen sama kuin edellisessä tapauksessa, mutta vain tynnyreiden sijasta kaivoista on asetettu "putket" valssausta kattotuotteesta. Ne voidaan sijoittaa ristikon tapauksiin tai voit helposti asettaa kuoppaan. Edut: sama kuin edellisessä tapauksessa. Ei ole puutteita.

Ruberoidinen pylväsperusta - "paras" ratkaisu

Video: kateaineiden pylväspohjan rakentaminen

Te voitti tyydyttävästi vaikean tehtävän - rakensit perustan tulevalle lehterille. Nyt meidän on jatkettava asuntojen rakentamisen parantamista.

Miten tehdä itsellesi itsellesi sopiva huvipuisto - yksityiskohtaiset ohjeet

Arbor ei ole vaikea rakenne, jolla on vähäiset rakennustyöt, voit tehdä sen omalla kädelläsi. Asennuksen ensimmäinen askel on perusta - lopetamme sen osana artikkelia. Opit perustaa huvimaja omien käsiisi.

pitoisuus

Tarvitsenko perustan huviveneksi?

Uusien rakentajien keskuudessa on yleinen kysymys: onko tarve täyttää lehtipuun säätiö? Loppujen lopuksi malli on kevyt paino ja se ei ole tällainen perusta. Ehkä se riittää selvittämään maapallon ja sitten asettamaan tarvittavat kannattimet tai välittömästi seinät?

Ei niin yksinkertaista. Esimerkiksi puu ei pidä kosketusta kostealla ja märällä pinnalla, josta se alkaa huonontua. Säätiö toimii välittäjänä. Betonilaatan rakentaminen ulkouima-altaan alapuolella estää tulvan mahdollisuuden: rakenne on vakaampi ja kestävämpi.

Miten perustaa säätiön alla huvimaja oikein harkita alla.

Mikä säätiö valitsisi huvimaja varten

Ennen työn aloittamista suunnitteluvaiheessa päätä, mitkä perustukset valitaan huvimaerille. Harkitse seuraavia tekijöitä:

 • maaperän ominaispiirteet ja sen tyyppi;
 • pohjaveden taso;
 • arvioitu kuormitus pohjaan;
 • kirjanmerkin syvyys.

Esittelemme säätiön legenda:

Renkaiden huvimaja-säätiö

Jos sinulla on pieni budjetti, mutta haluat tehdä säätiön omalla kädelläsi huvimajaa varten ja säästää enimmäismäärää, suosittelemme erinomaista vaihtoehtoa - tehdä se auton renkaista. Renkaat sopivat sekä pylväs- että nauhapohjan rakentamiseen.

Renkaiden peruskokoonpanojen tärkeimpiä etuja:

 • alhaiset kustannukset;
 • kestävyys;
 • yhtenäinen kuormitusjakautuma rakenteessa;
 • hyvä vesieristys;
 • rakentamisen erityisosaamisen puuttuminen.

Renkaiden jalka

Nauhapohjan rakentamisessa noudatetaan alla mainittua periaatetta.

Tee sivustosi ulkoasu tulevan huviveneen alla. Käytä tappeja, piirrä rajoja;

Kaivaa reiät 40-50 cm: n korkeuteen rakennuksen ympäryksen ympärillä.

Aseta renkaat yhteen kerrokseen kehän ympäri. Ensimmäisen kerroksen jälkeen tee toinen;

Jos teet perustan rengaspaikalle omalla kädellä rinteessä, rakennustesi pitäisi olla tasainen. Lisää toisella puolella yli kaksi renkaan tasoa tasaamiseen.

Täytä kerrosten väliin hiekkaa tai soraa. Nukahtamme kerrostumaa koko alueen pinta-alalle tasoittamiseen;

Pilarin renkaiden säätiö

Jos haluat tehdä sarakkeiden pohjan huvimaailmalle omilla käsilläsi renkaista, niin se eroaa ensimmäisestä vaiheesta:

Merkinnän jälkeen uraa ei ole kaivettu, mutta renkaat asetetaan välittömästi rakenteen reunaan. Hiekkaa, maata tai raunioita kaadetaan sisälle ja ympärille.

Rengaspuolella on vesitiiviys.

Kiinnitä poikittaiset palkit. Voit tehdä tämän katkaisemalla erityiset reiät kaikille palkkeille. Kun palkit ovat muodostuneet uria, ne kiinnitetään ruuveilla suuremman lujuuden ansiosta.

Arbor ruuveilla

Jos alueesi maaperässä on runsaasti kosteutta tai suolaa, ruuvipallot toimivat parhaiten. Perus on tietyn halkaisijan ruuvipuristimet maahan. Asennustyö vaatii hyvää fyysistä voimaa ja teknisiä vähimmäisvaatimuksia, joten voit tehdä huvimajoista omilla kädilläsi.

Pallot, joiden läpimitta on 89 tai 108 mm, sopivat arborille.

Paikka on valmis ja sen jälkeen on säädetty.

Ensimmäinen kasa ruuvatetaan toisen puolen päähän. Ruuvattaessa maata ei löysty, vaan tiivistetään.

Vaadittu etäisyys mitataan ja toinen kasa ruuvataan. Etäisyys kolmannesta kahteen ja diagonaalisesti mitataan. Kierrä jäljellä olevat pitkittäiset ja poikittaiset paalut;

Pallojen välistä etäisyyttä on suositeltavaa tehdä 2,5-3m

Tarkistamme, että kaikki paalut ovat tiukalla. Me leikkaamme yhden vaakasuoran tason siten, että päädyn ja pinnan välinen etäisyys on 40-55 cm (valinnainen).

Betonipallot. Tätä varten, sen sisällä ja kehällä, kaada betoniliuos kaapeeseen. Tämä antaa suuremman rakenteellisen lujuuden;

Hitsaamme kärjen paalujen yläpäähän, tässä tapauksessa 15x15;

Teemme puiset tai metalliset vanteet. Kolme tapaa metalli vanteiden alla olevassa kuvassa.

edut:

 • ruukupillojen huvivenemateriaalin pohja jakaa optimaalisesti rakenteen kuormituksen;
 • paalusäätiötä rakennetaan myös marskimaahan;
 • eroaa kestävyydestä ja kestävyydestä;
 • mahdollisuus purkaa ja asentaa uuteen paikkaan;
 • vähimmäisaika, joka vaaditaan aloittamaan suunnitelmasta hankkeen ja rakentamisen välillä.

Pilarin perustukset huvipuistoille

Pylväspohja sopii pieneen tai keskikokoiseen huvimaaseen. Jotta tee-se-itse-sarake-tyyppinen huvimaja perustettaisiin, seuraa alla olevia ohjeita.

Paikan poistaminen. Teemme tontti sivustosta suunnitelman mukaan ja kaivaa reikiä 60 cm: n (matala pylväs) sarakkeille. Alareunassa asetetaan hiekka ja sora, korkeus 10 cm.

Betonipilarin muodostaminen. Ota kattotiiliarkki, käännä ympyrä ja kiinnitä lanka. Laitoimme sen syvennykseen

Lomakkeen sisällä kiinnitämme vahvistuskorin 12 mm: n poikkileikkauksineen, kuten tässä kuvassa.

Asenna muotti ja täytä pylväät betoniseoksella.

Kun betoni on asetettu, poistamme ruberoidit ja muottipesät

Plussat:

 • korkea rakentamisnopeus;
 • halvempi kuin nauha ja kiinteät perustukset;
 • mahdollisuus rakentaa jäädytettyyn maahan;
 • helppo asentaa;
 • käyttöikä - 80-100 vuotta.

Pilarivaiheilla on suuri haitta - niitä ei voi käyttää liikkuvissa maissa. Oikealla lähestymistavalla ja järjestelmällisellä työllä ei tule kysymyksiä siitä, miten tällaisen säätiön sarakkeet tehdään ja täytetään.

Betonilohkareiden perusta

Pohjalla huvimaja omilla käsillä lohkojen on hyvä apu kenenkään sivustolla, joka sijaitsee vanhan betonilohkon ympärillä. Rakenna noudattamalla seuraavaa sekvenssiä:

Valmista juoni ja merkitse se. Merkitse terästangoilla ja köyden reunalla ja reunalla.

Kaivaa pienet soraa soraa varten, jossa betonilohkot asennetaan puutavaran alle.

Me nukuamme aiemmin kaivettu fossa soralla ja me tamp.

Asenna betonilohkot silmille yhden tason alapuolelle. Lohkot ovat halpoja, joten ne sopivat säätiön budjettiesitykseen. Tärkeintä ei ole asettaa yli kolme kappaletta toisiinsa - muotoilu osoittautuu epävakaaksi.

Käytä puupalkkiin kiinnitettyä tasoa: leikkaamalla lohkojen asennuskorkeutta, poistamalla tai lisäämällä raunioita.

Kun pohja on valmis ja taso on tasainen, jatka jatkaa työskentelyä huvimaerän rakentamisessa.

etuja:

 • kestävyys ja veden kestävyys;
 • pitkä alustava valmistus ja betonointi ei ole tarpeen;

haittoja:

 • tontin tulee olla mahdollisimman sileä;
 • Käyttö on rajoitettu kiinteään maaperään.

Ribbon säätiö lehtien alla

Teippityypin perustana on raudoitetun betonin kaistale, joka kaadetaan koko kehyksen ympärille. Käytä raskaita rakenteita. Haaran osalta tällainen pohja kestää minkä tahansa kehyksen. Et voi pelätä viimeistelemättä ylimääräisiä rakenteita, kuten palmikkoa tai raskaita huonekaluja ja kaappeja.

Rakenna, tutustu seuraaviin vaiheisiin.

Tunnuksen merkintä langan ja tappien avulla. Yleensä kesämökit eivät saa olla yli 6x6 metriä. Mutta kaikki on tehtävä projektin mukaan.

Kaivamme kaivannon 40 cm syvyyteen, leveys on 25 - 35 cm.

Teemme muottien ja vahvistamisen F12. Nouse maan yläpuolelle jopa 30 cm.

Täytä betonia M250 ja odota kuivaamista - noin 4-5 viikkoa.

edut:

 • korkea kantavuus;
 • mahdollisuus kaataa kuivaan hiekkaan;
 • sopii tiilen, puun ja kiven rakentamiseen.

haittoja:

 • yksi työvoimavaltaisimmista säätiötyypeistä.

Muoviputkien perustus

Jos olet päättänyt, että vain pylväspohja soveltuu rakennustöihisi, mutta budjetti on odotettua heikompi, suosittelemme yksinkertaisemman version käyttämistä ja pylväiden tekemistä muoviputkista:

Sivuston perustaminen ja merkitseminen säätiön alle.

Kaivamme kaivoja jokaisen pylvään alla 60 cm: n päähän ja asennamme halkaisijaltaan 110 mm muovisia putkia, mutta emme ole unohtaneet tehdä sora-hiekkajousta kaivojen pohjasta.

Asennetaan pystysuora vahvistuskehys.

Täytä betoniliuos.

Laattojen alapinta lehtien alla

Gazebo-levy on asennettu epävakaalle maaperälle ja se on suunniteltu puusta ja tiilestä. Jos haluat rakentaa tämäntyyppisiä säätiöjä huvimaailman alla omilla käsilläsi, tutustu ohjeisiin:

Tyhjennä alue ja merkitse se kiinnikkeellä ja köydellä.

Kaivaa 30 cm syvä kaivo;

Laita hiekkakerros, jonka paksuus on 10 cm ja murskattu kivi 10 cm.

Aseta vahvistusverkko.

Poistamme muottien viikossa.

Tämän seurauksena perustuksen tulisi työntyä 10-15 cm maanpinnan yläpuolelle.

Valitse pohja riippuen puutavaran tyypistä

On tärkeää ymmärtää, millaisia ​​rakenteita perustetaan. Seuraavaksi keskitymme tähän kysymykseen tarkemmin.

Tiilen päärynää

Tiilen talvirakenteiden on oltava vankkoja, mutta niiden on kestettävä vakavia kuormia. Tällaisten rakennusten rakentamiseksi käytä nauha- tai laattapohjaa.

Säätiön syvyyden osalta paras vaihtoehto on 30 cm.

Puuportaiden virrat

Jos päätät rakentaa puuhauta omalla alueella, vie pylvästyypin pohja tai betonilohkosta. Sitä käytetään laakereiden pystysuoraan järjestelyyn. Grillaus on lehtoran ensimmäinen rivi.

Kun puurakenteet otetaan huomioon joitain vivahteita. Aluksi betonilaatta on kiinnitettävä erityisiin laastin tiilisiin, jotka ovat suoraan toistensa kanssa samansuuntaisia. Seuraava askel on pinota tiilet porrastetusti sementtilaastilla. Kaikki tämä toistetaan haluttuun korkeuteen saakka.

Gazebo valmistettu polykarbonaatista ja proftruby

Polykarbonaatista valmistettu huvimaja, jonka aallotettu putki on pylväspohjainen. Reikien määrä on kaivettu 70 cm: n syvennyksillä, ja sitten niihin kiinnitetään 12-16 mm: n liittimet. Seuraavassa vaiheessa on sijoitettu ruberoidin pohja ja ristikko ja hiekka tyyny. Kun kaadat betonia ja aseta 10 mm: n teräksen kiinnityksen yläosaan. Asuntolaina kiinnitetty ankkurit M12x150. Kiinnitämme tuen kiinnitykseen ja kypsennämme 4 kulmakappaleet kulmissa vakautta varten.

johtopäätös

Lopuksi päätelmät:

 1. Massiivisiin tiilarakenteisiin ja huoneisiin, joissa on pirtelö ja paljon huonekaluja, sopii monoliittinen tai nauhan pohja;
 2. Kevytrakenteisiin rakenteisiin, joissa on useita tuoleja / sohva ja pöytä, ovat paaluperustukset, pilarit ja renkaat sopivat.

Toivomme, että neuvomme optimaalisen säätiön valitsemisesta hyödyllisiksi sinulle. Rakenna hyvä ja nauti lomasta!

Ruuvaa heinätuotteita - paras ratkaisu

Maan talon rakentamisen jälkeen syntyy kysymys ulkouima-ajanpaikan järjestämisestä ystävien ja perheen kanssa. Tämän vuoksi on tärkeätä paitsi valita tuleva rakenteen sijainti ja materiaali, josta se rakennetaan. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä säätiöön, joka riippuu rakenteen vahvuudesta ja toiminnan kestosta.

Ruuvipohjan elementit.

Mikä on paalun perusta

Pallosäätiön perustana on teräsbetonista, puusta tai metallista valmistettu rakenne, joka on upotettu kaivoon ja ottaa koko rakenteen painon ja siirtää koko kuorman maahan. Pilat ovat pohjan pääelementtejä, pitkät pilarit asennettu maahan vaaditulla syvyydellä.

Pile-säätiö lehtien alla.

laji

Arbor voidaan rakentaa tällaisten elementtien avulla.

 • Halvin vaihtoehto on käyttää puupinoja. Yleisimmin käytetty puu on kuusi, mänty, lehtikuusi ja kuusi. Epäyhtenä johtuen tällaisia ​​paaluja käytetään harvoin ja sitten kevyiden lehtien rakenteiden rakentamiseen.
 • Metallielementtejä käytetään useammin, jos puu on rakennettu paaluille omilla käsillä. Tämän materiaalin etuna on yksinkertaisuuden säätäminen säästä riippumatta sekä hyvä kestävyys. Haittoihin kuuluu korkea hinta ja tarve käyttää korroosionestoaineita.
 • Myös erittäin suosittu vaihtoehto on betonipallojen asentaminen. Tällainen jakelu he saivat optimaalisen hinnan ja laadun yhdistelmän ansiosta. Kellarihankojen rakentamiseen voit käyttää valmiita paaluja tai kaataa ne manuaalisesti rakennusvaiheen aikana. Pileille on ominaista pitkä käyttöikä, joka voi saavuttaa sata vuotta.

Asennusmenetelmä

Materiaalien ja suunnittelun ohella paalut jaetaan seuraaviin tyyppeihin asennustavan mukaan.

 • Odotuksiin. Tällaisten paalujen käyttämiseen liittyy erikoislaitteiden käyttö, joka kulkee pylväässä sisennyksellä tai värähtelyvoimien avulla.

Crane ajokone

Kone maaperän poraamiseksi.

 • Kaatopaikkojen asennus toteutetaan asettamalla lujitemuovaus ja sitten kaadamalla valmistettu kaivo betoniin.

Jyrsiä vahvistettu hyvin sementtilaastin kaatamisen jälkeen

 • Kuten näette, kaikki aiemmat menetelmät vaativat erikoislaitteita. Ruuvatut paalut, joissa asumme, ovat helpoin asentaa ja ne voidaan asentaa kokonaan manuaalisesti.

Kierrä paalut

Arbor ruuveilla.

Kun rakennat huvimaja omalla kädellä, on parempi turvautua ruuvipillojen asentamiseen. Tämäntyyppisten perustusten elementit, kuten kuvassa näkyy, on ruuvi, joka on upotettu maahan.

Jaettu useisiin päätyyppeihin, joista kaksi käytetään pienimuotoisessa rakennuksessa:

 • Paksut, voi olla yksi tai useampi teriä. Terien lukumäärän mukaan elementin kantavuus kasvaa, mutta asennusprosessi muuttuu monimutkaisemmaksi.

Yksisäikeiset ruuvisyöt.

 • Shurupoobraznye. Käytetään erityisen koville maille.

Puhutaan siitä, miksi kannattaa lopettaa valinta ruuveilla.

edut

Arborilla ruuveilla on useita kiistämätöntä etua.

Tämän mallin tärkeimmät edut on syytä ottaa huomioon.

 • Mahdollisuus asentaa huvimaja vain yhden päivän aikana, jopa ilman erikoislaitteita.
 • Tämä perusta on erinomainen luotettavuus, kestävyys ja kestävyys. Käyttöikä kestää sata vuotta.
 • Ruuvattaessa tällä tavalla sarakkeet eivät riko sivuston maisemaa, koska ne eivät vaadi erityisten syvennysten toteuttamista.
 • Ruuvipolleihin asennettu pergola ei rakeita, vaikka se olisi rakennettu epävakaalle maaperälle.
 • Pallojen tasaamisen ansiosta säätö voidaan asentaa missä tahansa (kukkuloilla, lähellä ojia).

asennus

Sitten voit aloittaa asentamisen säätiön.

Tätä varten seuraavat ohjeet auttavat.

 1. Ensin merkitse paalujen sijainti. Garbage plot -merkillä poistetaan neliö, joka sijoittaa tangot nurkkiin ja neliön kummallekin puolelle.
 2. Aseta kasa valmiiseen kuoppaan ja alkaa kiertää. Elementin syventäminen voidaan tehdä käsin portin avulla.

Ruuviliitoksen kauluksen syveneminen.

Pinoa voidaan myös ruuvata erityisellä manuaalisella sähkökoneella tai iskuvasarulla porakoneella.

Manuaalinen sähkökone ruuviosien kiristämiseksi.

On välttämätöntä muistaa tasa-arvon ja vastakohdan laki: sähkökoneen käyttö ei anna vallitsevaa voimaa, jotta tällainen kone pysyisi niin voimakkaana kuin portin ruuvaamiseen.

Mikä hyöty on sen käytöstä? Prosessin merkittävä kiihtyvyys ja ei tarvitse kävellä kaivon ympärillä.

Se on tärkeää!
Sähkökoneen kieltäminen on ehdottomasti kielletty ottamatta ensin huomioon vähintään kahden ihmisen ponnisteluja.
Muussa tapauksessa kone voi mennä vapaaseen kiertymään, ja sen kahvat muuttuvat tappaviksi "tuulettimiksi".

Lopuksi elementtejä voidaan haudata erityislaitteiden avulla, mutta tämä luonnollisesti riistää suurimman mahdollisen ruuvi- menetelmän - mahdollisuuden tehdä kaiken työn yksin.

Erikoiskaupat, jotka perustuvat minikaivureihin.

 1. Ruuvaus suoritetaan niin syvälle, että rakennuksen pohja, joka asennetaan säätöön, vastaa projektin asettamaa asentoa.

Vihje! Jos putki kaatuu ruuvauksen aikana, mikä tapahtuu usein viimeisimmissä kierroksissa, on tärkeää, ettei se suoriteta millään tavoin. Tämä voi heikentää rakennetta ja heikentää sen lujuusominaisuuksia. Siksi on suositeltavaa yksinkertaisesti leikata paalu taittoviivalla ja hitsata kärki,

 1. Kaikkien sarakkeiden asentamisen jälkeen määritetään pienin paalun korkeus. Loput on muokattu tähän kokoon.
 2. Seuraavassa vaiheessa putket täytetään betonilla.
 3. Seuraavaksi sinun on hitsattava pää pylvääseen niin, että palkit voidaan kiinnittää paaluihin. Pään yläosassa on neljä reikää pulttaukseen. Korroosion estämiseksi kaikki hitsit täytetään alukkeella.

johtopäätös

Jos haaran rakentamisen aikana on kysymys perustuksen valinnasta, ruuvipillojen käyttö varmistaa rakenteen tarvittavan luotettavuuden ja kestävyyden mahdollisimman pieninä kustannuksina.

Voit ostaa paaluja erikoistuneeseen rakennusmateriaaliin tai kauppapaikkaan. Samalla on kiinnitettävä huomiota metallin tilaan, putkien ja hitsien halkeamien puuttumiseen. On hyödyllistä käsitellä kasa uudelleen emalilla.

Myös joidenkin tämän rakentamismenetelmän ominaisuuksilla esitellään videon tässä artikkelissa.

Jätä kommentti

Jätetään kommentti, hyväksyy käyttöehdot

Gazebo-säätiön rakentamisen tekniikka tekee sen itse

On vaikea kuvitella henkilökohtaista tonttia ilman kätevää, mukavaa ja toimivaa ulkona lepopaikkaa. Se riippuu monista tekijöistä. Jotta rakennus olisi kiinteä, luotettava ja kestää pitkään, on tärkeää järjestää asianmukaisesti huvivenesataman perusta.

Tässä artikkelissa puhumme pienen arkkitehtonisen muotoilun perusteiden suunnittelusta ja rakentamisesta ja kiinnitämme erityistä huomiota kysymykseen siitä, miten perustaa huvimaja, jossa on grilli tai grilli.

yleiskatsaus

Arbor on pieni arkkitehtoninen muoto, jonka koko riippuu suoraan sivuston alueesta, omistajien toiminnallisuudesta ja kotitalouksien tarpeista. Se voi olla mini-rakenne, ja joskus se on suuri yhdistetty rakennukset 2 kerroksessa.

Tyypit, muodot ja koot

Ja lisäksi kahvilat ovat avoimia - markiisit, rotunda, klassinen ulkonäkö tai suljetut paviljongit, grilliravintolat suomalaisten standardien tai kesäkeittiöiden mukaan. Rakennuksen muoto voidaan valita myös: pyöreät, suorakulmaiset, monipuoliset, kaarevat, joissa yhdistyvät useita eri geometrian huoneita kerralla.

tarvikkeet

Rakennuksen päämateriaaleja ovat: erilaiset puut, metallit, myös taonta ja hitsatut rakenteet, kivi - marmori, graniitti, rauniot ja keinotekoinen tiili, betoni laatat tai veistokselliset luonnonmateriaalit - bambu, ruoko, paju, olki. Ja viime aikoina on ollut taipumus rakentaa kotitalousmateriaaleista, kuten muovista tai lasipullosta.

Optimaalinen ratkaisu

Arkkiautojen rakentamisen aikana betonia, kiveä ja tiiliä suositaan edelleen - nämä ovat palamattomia materiaaleja, joten ne ovat käytännöllisiä tulisijan asettamisessa. Usein nämä materiaalit yhdistetään taontaan, puuhun tai polykarbonaattiin.

Olemme tunnistaneet tärkeimmät trendit, mutta joissakin tapauksissa omistajat päättävät luopua kivi- tai tiilitalleista puisten oksien hyväksi. On tärkeää ymmärtää, että tällaiset rungot edellyttävät puisten elementtien lisäkäsittelyä palonkestävillä kyllästyksillä.

Tärkeää: Paloturvallisuussyistä ulkorakennusten tulee olla 5 metrin päässä päärakennuksesta ja enintään 8 metrin päässä naapuritalosta. SNiP säätää myös, että tällaiselle rakennukselle on annettava tulipalo.

Laattojen pohja puuhelmiin, jossa on grilli

Mikä riippuu säätiön valinnasta

Säätiö takaa rakenteen luotettavuuden ja kestävyyden, joten kysymys: miten valita huvimaja huvimajaan, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä. Niinpä pienten ja kevyiden rakennusten kohdalla on parempi valita sarakepohja: lohkoista, putkista - asbestisementistä, ruberoidista, metallista, betonista ja puupylväistä, tiilestä, raakakivestä ja valmiista monoliittisista betonituotteista.

Yksinkertainen monoliittinen betonipylväs on valmistettu kiertyneestä monikerroksisesta kateaineistosta ja vahvikekehyksestä

Hänen laitteensa ei edellytä suuria rahoituskustannuksia. Pilarien avulla useimmiten säätiö asetetaan puutavaran tai metallin huvimaailmaan.

Säätiö tarvitsee sekä vaakasuoraan että pystysuoraan vedenpitävyyteen, on suositeltavaa päällystää navat bitumilla tai liimalla kateaineella

Pienille ja keskikokoisille veistoksille varastosäiliö yleensä kaadetaan, tietenkin tämä on kallis tapahtuma, mutta liesi toimii välittömästi lattiana ja haluttaessa se voidaan myöhemmin laatoittaa laatat, puu tai komposiittimateriaalit.

Laattojen vahvistamiseksi käytetään vain 8-12 mm: n poikkileikkauksessa olevaa rei'itettyä raudoitusta, jonka paksuus on 100-400 mm

Keskikokoisille ja suurille rakennuksille, varsinkin jos ne ovat suljettuina, liuska-säätiö sopii, ja se on myös optimaalinen grillin ja grilliin tarkoitetun huviveneen rakentamiseksi. Pääasiassa teipin pohja on tiilestä, betonista, kivestä, suurista rakenteista baarista tai lokeista.

Teipin pohjaa suositellaan kaatamaan betonilla kerralla, jotta saumoja ei muodostuisi, tuulilasit valmistetaan ylhäältä ilmaa varten

Mutta kaikki ei ole niin yksinkertainen, että perusta-teippi tai levy ei sovi huvimaailman alle, jos paikan päällä on vaikea rinteiden helpotus, tällaisissa olosuhteissa rakennetaan puuhelmi. Peräpohjaiset tai ruuvipallot ovat yksinkertaisesti välttämättömiä muurahaisten rakentamiseksi säiliöihin, mutta se on täysin sopimatonta, jos alue on kivinen.

Arbor aivoitetuilla vahvistetuilla pihdeillä

Ruuvien paaluilla oleva arbor on rakennettu erittäin harvoin, koska se vaatii taloudellisia kustannuksia ja erikoislaitteiden osallistumista, mutta tällainen säätiö voidaan järjestää jopa talvella ilman laadun heikkenemistä, mikä eliminoi aikaa vievää maanrakennusta.

Ruuvien paalujen vaikeat perustukset soveltuvat tilanteisiin, joissa kaivosten rakentaminen on erittäin epätasaista

Tietenkin on olemassa muita vaihtoehtoja, kuten perustaa puita, esimerkiksi renkaita tai vain alustaa, päällystetty päällystyslautalla tai peitetty raunioilla. Tällaiset perustukset soveltuvat lähiöalueille, ellei aiot rakentaa hyvää, suurta huvimaata.

Renkaiden pohja on pieni arbor

Miten kaataa säätiön huvimaailman alle omiin käsiinsä

Joten olemme jo selvittäneet, miten valita oikea säätiö riippuen rakennustyypistä ja sivuston geodeettisista ominaisuuksista. Pohjapaneeli, jossa on haarukka: nauha, pylväillä tai paaluilla.

Säätiön säännöt:

 1. Pilarit ja paalut on sijoitettava enintään 2-2,5 m etäisyydelle toisistaan.
 2. Nauhakannen leveys ei saa olla suurempi kuin sen korkeus. Nauhan optimaalinen leveys on 300-400 mm.
 3. Uppoamaton nauhateos sopii alueille, joilla on lievä ilmasto, vain laitteelle on poistettu pehmeä hedelmällinen maakerros, syvyys on 300-500 mm.
 4. Kaadetaan matala-jalkainen nauha-pohja huvimajaan, 700 mm syvä kaivantoa tarvitaan.
 5. Jos huvivenäytössä on laakerielementtejä - pylväät, on parempi täyttää pylväs- tai paalusäätiö maaperän jäädytystason alapuolella, jossa ei-upotettu teippi monoliittinen betonikiinnitys.
 6. Pileät on aina järjestetty alle 200-300 mm: n maaperän jäädytysasteen alapuolelle. Indikaattorit vaihtelevat alueittain.

Perussäännöt, jotka auttavat valitsemaan huvivenäytön perustan oikein

Aloittaminen

Ennen kuin aseta huvivenettä omilla kädellänne, kannattaa selvittää rakennustyömaja, merkitä ylös, panna pisteitä kulmissa ja vetää köysi niiden väliin.

Merkitään puutavaran alla oleva alue

Seuraavaksi sinun on tarkistettava kehän geometria: neliö tai mittaa lävistäjä, jonka tulee olla yhtä suuri. Tarkempaan testiin käytetään Pythagoraanin lause: hypotenusen neliö on yhtä suuri kuin jalkojen neliöiden summa. Vedä tontti sitten hedelmällisestä maaperäkerroksesta.

Naula-, laatta- tai pylväslaitetta varten kaivosta, kaivosta tai kaivosta, jolla on sopiva syvyys, kaivetaan ulos huvimaailman alta, pohja on huolellisesti tasoitettu ja tamped, on parempi peittää se geotekstiilillä vältytään silting.

Sitten järjestetään tyyny: 100-200 mm murskakiviä, 100-200 mm hiekkakiveä, tyyny tiivistetään, jonka jälkeen pohja voidaan kaataa.

Tärkeää: Rakentamisessa huvimaassa, grilli, grilli tulee tarjota oma riippumaton säätiö, joka ei ole sidottu päähän. Yleensä se on monoliittinen betonilaatta. Jos kaadetaan nauha-ala, jolla on omat kädet ja välittömästi pohja uunin alle, joissakin tapauksissa uunin pohjakerros on sidottu nauhaan ja kaadettu kerralla, mutta on suositeltavaa tehdä kaksinkertainen vaakasuora vahvike hihnaan.

Uunissa olevan uunin optimaalinen paksuus on vähintään 400 mm

Muotti ja vahvistaminen

Kun hiekka ja murskatut tyyny valmistetaan, siihen on vuorattu katemateriaalin kerros, se toimii alemman vaakasuoran vedenpitävänä. Seuraavaksi kaivo asennetaan kaivoon, tavallisesti se tyhjennetään 50 mm: n paksuisesta tai vanerista valmistetusta levystä, jossa on erityinen kyllästys. Laatikko on vahvistettu tukipyörillä ja kiristetty yläpuolella olevilla tankoilla säätiön geometrian säilyttämiseksi, kun se valetaan betonilla.

Järjestelmä, miten tehdä laatikko säätiölle

Kotelon kiinnityskorissa. Matala-alustaan ​​perustuen se koostuu kahdesta vaakasuorasta kerroksesta, joista yhdessä kerroksessa on 2-3 aaltoputkia, joiden osuudeksi on 8-12 mm, pystysuorat, tukevat, tukeutuvat sileään vahvikkeeseen. Kehys on paremmin kiinnitettävä neuletiheydellä tai muovisilla kiinnikkeillä, muotoilu heikentyy hitsauksesta.

Kuinka tehdä raudoituksen rungon nauhan perustuksille

Ennen kuin asennat kehyksen, laita kaivon pohjaan kivet tai seisot siten, että aukko on 50 mm alapuolella. Tosiasia on, että raudoitus tulee upottaa betoniin vähintään 50 mm: n etäisyydeltä. On mahdollista kaataa liuos valmistettuun alustaan.

Kuvamateriaalissa, jossa on asennettu vahvistinkehys

Tuore betoni on upotettu tai käsitelty upotusvärähtelijällä siten, ettei sisällä ole kuplia, tyhjät voivat myöhemmin johtaa pohjan tuhoamiseen.

Järjestelmä, miten järjestää nauhatus säätiö huvimajaan

Seitsemäntenä päivänä muotti voidaan irrottaa, nauhan sivut tulisi liimata katepaperilla tai käsitellä päällystetyypin vedeneristyksellä. Tarvittaessa säätö voidaan lämmittää. Kuuden kuukauden kuluttua, kun betoni on täysin noussut, täyttyy maaperän kanssa, ja voit ladata pohjan lehtimuseinällä.