Arbor ruuveilla

Kesäpuutarha - jokaisen talon omistajan rakastettu unelma. Tämä on unohtumaton luontoelämys, ystävien ihailu ja naapureiden kateellinen katse. Totta, vain jos se on oikein rakennettu. Ja tämä, kuten tiedämme, on mahdotonta ilman hyvää perustetta. Ja huvimaja, vakavaraisuuden puutteen vuoksi, ei ole yhtä tärkeä kuin pääomarakenteen kannalta. Lisäksi se on rakennettu, sen on oltava mahdollisimman nopea, joten myös tällä kaudella meillä on aikaa nauttia loput ja pienet kustannukset.

Useimmat säätiöt sulkevat tämän pois. Jotkut niistä tarvitsevat aikaa hankkia tarvittava voima ja luonnos, ja jotkut, kuten betonipilvet, ovat kalliita, koska tarvetta käyttää erityisiä laitteita. Siksi paras vaihtoehto olisi huvimaja ruuveilla, se on suhteellisen halpaa ja rakentaminen voi alkaa heti perustuksen asentamisen jälkeen.

Vähän ruuveja

Painopallojen kaikkien etujen korostamiseksi niitä on tarkasteltava suhteessa muihin rakenteiden perustyyppeihin. Aluksi, millaisia ​​perustuksia on olemassa. Ei ole niin paljon niistä:

 • Vyö. Sopii parhaiten pääomarakennuksiin. Erilaiset kestävät. Samalla se vaatii suuria materiaalisia ja fyysisiä kustannuksia ja kutistumisaikaa.
 • Columnar. Tiilipylväät rakennetaan kulmissa ja tulevan rakenteen seinillä. Kaikki työ kestää vain muutaman tunnin. Se vaatii paljon vähemmän aikaa hankkia voimaa kuin liuskan perustus. Haitta ei sovellu heikkoihin ja liikkuviin maaperäihin.
 • Laatta. Tällainen säätiö voidaan rakentaa liikkuvimmista ja löyhimmistä maaperistä, vaikkakin tässä tapauksessa tarvitset runsaasti avustajia ja rakennustarvikkeita, mikä tarkoittaa, että talousarviota on tarkistettava ylöspäin.

Ruuvin pohja ei sisällä lueteltuja puutteita ja samalla yhdistää muiden emästen positiiviset ominaisuudet. Sen perustana ovat ruuvipallot - melko suuren halkaisijan putket, joissa on piste ja ruuvi lopussa. Niinpä ne muistuttavat valtavaa gimletä. Ne kiertyvät maaperään tietyllä syvyydellä ja tasaisella etäisyydellä, kulmien reunalla ja seinillä pitkin, pylväsperustaisena. Pallojen osa, joka on maan yläpuolella, vähenee samaan tasoon ja pohja on valmis.

Ruuvipillojen tyypit

Tietenkin kaikki ei ole niin yksinkertainen ja nopea, on joitain vivahteita, mutta enemmän myöhemmin, mutta nyt ruuvikiinnityksen edut.

 1. Nopea asennus;
 2. Suhteellisen alhainen hinta;
 3. Mahdollisuus asentaa epävakaisiin, irrallisiin ja liikkuviin maaperään;
 4. Alhaiset työvoimakustannukset;
 5. Rakennuksen rakentaminen voi alkaa heti perustuksen rakentamisen jälkeen.

Erityisen hyvät ruuvipallot, joissa on suuri syvyyssuola. Tässä itsenäisellä rakentamisella ei ole lainkaan kilpailijoita.

Tärkeimmät ominaisuudet

Niinpä ruuvi on tietyn pituinen putki. Toisaalta se päättyy pisteellä, jossa terät kiertyvät maahan. Kun tuki on kierretty maahan, kärki hitsataan siihen - alusta, johon päärakenne lepää. Pallon halkaisija voi olla 76-160 mm. Yksittäisessä rakenteessa käytetään useimmin rakenteita, joiden halkaisija on 109 mm.

Kierrä paalut 2000 mm

Pahan pituus voi vaihdella 1,5 - 2,5 m. ja enemmän. Kun itse perustetaan säätiö useimmin käytettyjä tukia, joiden pituus on 2000 mm., Jos maaperä ei vaadi suuria kokoja. Yksi standardipino (80x2000mm) pystyy kestämään jopa 5 tonnin kuormat.

Paalujen itseasennus

Kun teoreettinen osa on tehty, voit nyt harkita ruuviperustaisen itsesuunnittelun prosessia.

Säätiömerkintä

Merkitään paikka paalun alla

Ensimmäinen asia, jonka sinun on tehtävä, on merkitä tulevan säätiön ääriviivat ja merkitse se paalujen asennuspaikat. Täällä paljon riippuu huvimaja-arkkitehtuurista, mutta sinun on pidettävä mielessä, että viereisten tukien välinen etäisyys ei saa olla alle 2 eikä korkeintaan 3 metriä. Ensinnäkin sinun täytyy merkitä paikka paalujen asentamiseksi lehtien kulmissa. Sitten samalla etäisyydellä merkitse välitukit. Asennuskohteita voidaan havaita kaivamalla kuoppa bajonettikiipalla. Mutta meidän on pidettävä mielessä, että niiden syvyys ei saa ylittää terän korkeutta.

Kierrä kasa

Nyt, miten kiristää pinoa. Tätä varten vipu työnnetään tukeen yläosan reikään. Koska halkaisijaltaan sopivaa romua tai liittimiä voidaan käyttää. Vivun pituus riippuu maaperästä. Mitä kovempaa se on, sitä pitempi on metallinen tappi.

Pino asennetaan pystysuoraan, se tarkistetaan tasolta. Alkuvaiheessa yksi henkilö kiertyy tukeen. Tämä ylläpitää vertikaalisuutta. Mitä syvemmälle kasa kiertyy, sitä enemmän ponnisteluja on sovellettava ja sitä lähempänä maalia, et voi tehdä ilman avustajaa.

Manuaalinen kasaus

Säätöpilot kiertyvät ainakin terän korkeudelle, joka on pienempi kuin maaperän jäädyttämisen syvyys. Yläpuolisen osan korkeus riippuu huvivenerän kellarista. On pidettävä mielessä, että tukea ei voida irrottaa myöhemmin, joten on helpompi jättää hieman ylhäältä. Optimaalinen korkeus on 50 cm.

Säätiön asennuksen aikana saattaa tapahtua, että käämintä on käännettävä toiseen paikkaan. Syynä voi olla kivi tai juuri. Tällöin uusi asennuspaikka on erotettava edellisestä vähintään kolmesta terän halkaisijasta.

Kohdistus ja vanteet

Kun kaikki säätiön pilarit kierretään, ne on saatava samalle tasolle. Tämä tehdään parhaiten laseritason avulla. Jos näin ei ole, voit tehdä tavanomaisen. Todellinen aika vie enemmän ja tarkkuus ei ole sama. Pituusmerkkejä koskevat merkit on tehty naamiointinauhalla. Kun tulevan lehtivaraston kaikki pilarit merkitään, on jälleen kerran tarpeen tarkistaa kaikki, ja sitten leikata ylijäämä "murskaimella".

Ruuvaa paalupää

Nyt se on vielä hitsata paalupäähän ja ruuvattaa seisontapohjan pohja. Voit tehdä valjaat, ts. yhdistää kaikki paalut keskenään yhdeksi pohjaksi lehtipuulle. Tämä on hyvä tehdä puupalkilla, ruuvaamalla se pään reikien läpi ankkuripulttien avulla. Asiantuntijat eivät suosittele paalujen hitsaamista keskenään. Tämä vähentää säätiön käyttöikää sähkökemiallisen korroosion vuoksi. Base on valmis, voit rakentaa huvimaja aiemmin valitun projektin mukaan.

Ominaisuudet kellarissa huvimajaan, jossa on grilli

Erillinen tarina - huviveneiden rakentaminen ruuveilla, joissa on grilli. Tällaisen hankkeen erityispiirteet ovat yhdistetty perusta. Pergolan perusta itse on ruuvipilareita, ja liesi lepää betonialustalla.

Ensimmäinen asia, joudut valitsemaan paikka tuleville gazeboksille. Se olisi sijoitettava mahdollisimman lähelle taloa valmistuksen helpottamiseksi ja samalla etäisyyden ei pitäisi olla pienempi kuin paloturvallisuus vaatii. Kun paikka on määritetty, huvimaja- ja grilli-ääriviivat asetetaan maahan. Altaan alla kaivaa kaivo. Ei tarvitse kaivata syvälle - uunin paino mahdollistaa vain ylimmän kerroksen poistamisen 30 cm: n syvyyteen. Kaivon pohjassa kaadetaan hiekkalaatikko, minkä jälkeen se täytetään betonilla. Voit tietenkin käyttää valmiin RC-laatan, mutta tässä tapauksessa et voi tehdä ilman erityisiä laitteita.

Pohjalla huvimaja, jossa on grilli

Nyt voit merkitä ja kiristää ruuvipallot. Tällöin edellytys on niiden sijoittaminen huvimajaan kulmiin ja uunin pohjan kulmiin. On tarpeen luoda tukia siten, että tulevaisuudessa valjaat peittävät grillin. Heti kun kannattimet kierretään, itse uuni on rakennettu tiilestä, sitten vanteet on tehty ja nyt voit myös rakentaa huvimaata.

Ja viimeinen. Kaikkien säätiön etujen ansiosta ruuveilla ei ole hyötyä kallioille. Tällöin haaran täytyy valita toisenlainen säätiö.

Arbor ruuvipinoilla omilla käsillä

Ensimmäinen vaihe

Puutarhan huvimaja, eli rotunda, rakentaa omalla kädelläsi on melko yksinkertainen. Arbor ruuveilla omilla kädillä alkaa suunnittelusta. Ennen kuin otat hylsyn - selkeä kuvitella, millainen huvimaja haluat nähdä ja piirtää. Tietenkin, jos sinulla ei ole taitojen piirustusta, sinua auttavat erilaisissa tietokonemallinnusohjelmissa. On tärkeää saada paperille selkeä kuva siitä, mitä aiot rakentaa. Näin teillä ei ole väliä.

Rakennuksen valitseminen

Klassisesti, sinun on valittava seisontatuet mahdollisimman tasaiselle pinnalle, mutta ruuveilla paikoillaan perustuvien säätöjen avulla voimme rakentaa sivustolle mahdolliset erot. On tärkeää, että rotunda ei sijaitse laaksossa, muuten se muuttuu säiliöksi sadeveden keräämiseksi.

Työkalut ja materiaalit

Jos haluat sijoittaa huvimajaan ruuveilla, sinun täytyy varastoida:

 1. Itse paalut;
 2. taulut;
 3. Bruce;
 4. Kattotiilet;
 5. Pienet kulutustarvikkeet (naulat, ruuvit jne.);
 6. vannesahan;
 7. Romu tai ryypä;
 8. Teräsputket;
 9. vasara;
 10. ruuvimeisseli;
 11. Magneettinen taso.

Pile-pohja on loistava idea huvimajaan varten. Ensinnäkin se on melko kevyt rakenne, jonka paalut helposti kestävät. Toiseksi pieni neliöruuvi tarvitsee vähän, ja säätö voidaan valmistaa muutamassa tunnissa. Kolmanneksi ruuvipallot eivät ole herkkiä maaperälajille - niitä voidaan käyttää missä vain, ei vain kiviä. Paloja voidaan ottaa halkaisijaltaan 57 mm 0,5-2 metrin välein. Ne on ruuvattava kaikkiin tukipisteisiin - huvimajaan kulmissa, portaiden reunassa ja tukipylväässä, jos varusteena tai lattian keskellä. Jos olet epävarma, käytä online-paalunumeroiden laskimia - niitä on runsaasti Internetissä.

Kierrä paalutusmenetelmä

Pile-pohjainen huvimaja kädellään tehdään yksinkertaisesti. Kiinnitys tai romu tarvitaan ruuvaamaan paalua maahan. Aluksi ne menevät helposti, eikä lisävälineitä tarvita. Mutta syventävän selauspöydän ollessa vaikeampi. Jotta kasa ruuvataan tasaisesti, siihen on kiinnitettävä taso. Se auttaa hallitsemaan pystyasentoa. Kun paalu kiertyy kovemmin, se on pakattava siihen ja sijoitettava metalliputket kahdelle puolelle - ne toimivat lisävipuina.

Kolme ihmistä joutuu kierrä kasa: kaksi kierrosta yhtenäisellä ja samaa voimaa, ja kolmas säätelee paalun pystysuoraa asemaa ja korjaa työn. Kun poiketaan pystysuorasta, pino on vedettävä vastakkaiseen suuntaan ja kiristettävä. Muutaman kierroksen jälkeen jännityksen tulisi olla rento ja varmista, että se palaa pystyasentoon. Jos ei ole, kohdistusmenettely on toistettava. Kierrä kasa maaperän jäädyttämiseen.

Kiristysongelmat

Kulmapäällykset on aina ruuvattava ensin. Tämä tehdään siten, että kun kasaa ei voida kiristää, on perusteltua siirtää säätö muutama senttiä sivulle. Jos epäsymmetrinen kasa on esteitä vasten, se voidaan jättää sellaisenaan, jos se mahtuu maahan vähintään metrin. Jos ei ole, yritä poistaa este tai siirtää paalun sivuun pari senttimetriä.

Kun paalut ruuvatetaan, ne on leikattava samalle tasolle ja sopivimmin betonoidu sisälle. Periaatteessa on mahdollista tehdä ilman konkreettista kaatamista - huvimaja ei ole niin raskas, että kasa ei kestänyt sitä. Lisäksi ei-betonoituja tukia voidaan irrottaa ja käyttää tarvittaessa uudelleen.

Rakennusvaihe

Kun säätiö on valmisteltu, voit aloittaa huviveneiden rakentamisen. Ensinnäkin se on tehty puusta, joka on kiinnitetty nauloilla tai ruuveilla. Lattian pohjana on useita palkkeja, jotka hahmotellaan huvimaerän ääriviivat ja poikittaiset kylkiluut kestävyydestä. Runkopalkkien pystysuora osa nurkissa ja keskellä, jos sellainen on. Kun kehys on valmis - laita levyt lattiaan.

On parempi jatkaa seinien asentamista sen jälkeen, kun pyöreä katto on valmis, mutta voit tehdä sen heti. Piirustuksen mukaisesti asetamme puun tulevan kattorakenteen mukaan ja kiinnitämme siihen kattotarvikkeet. Muista, että katon pitäisi olla leveämpi kuin pohja niin, että sadevesi voi virrata ulos pergola, eikä sisällä sitä.

Kattoluokitus

On mahdollista kattaa lehtien katto eri materiaaleilla - kaikki riippuu siitä, kuinka tätä rakennusta käytetään, ja rakennuttajan makuun.

 • Metallilevy - luotettava ja yksinkertainen pinnoite;
 • Tulenkestävä bitumipäällyste - kebabien ja kitaran ystäville tulen avulla;
 • Odulin - kevyt ja kestävä katto;
 • Polykarbonaatti on muovia, joka läpäisee täydellisesti valon;
 • Reed - eksoottisten ystäville.

Riippumatta siitä, mitä kattavuutta valitset, kysy myös asennusolosuhteista. Esimerkiksi polykarbonaattia ei kiinnitetä tavallisten ruuvien kanssa, vaan erityisten muovilevyjen avulla, jotka jakavat paineen arkille tasaisemmin.

Kaikki puusepän elementit on käsiteltävä antiseptisellä tai kyllästetyllä Pinotexilla. Se suojaa puuta hyönteisiltä ja hajoaa ja merkittävästi pidentää rakentamasi hakkeen elämää. On myös toivottavaa tehdä useita reikiä tuuletukseen kellarissa - sitten rotundan lattia on vielä kestävämpi.

Miten tehdä itsellesi itsellesi sopiva huvipuisto - yksityiskohtaiset ohjeet

Arbor ei ole vaikea rakenne, jolla on vähäiset rakennustyöt, voit tehdä sen omalla kädelläsi. Asennuksen ensimmäinen askel on perusta - lopetamme sen osana artikkelia. Opit perustaa huvimaja omien käsiisi.

pitoisuus

Tarvitsenko perustan huviveneksi?

Uusien rakentajien keskuudessa on yleinen kysymys: onko tarve täyttää lehtipuun säätiö? Loppujen lopuksi malli on kevyt paino ja se ei ole tällainen perusta. Ehkä se riittää selvittämään maapallon ja sitten asettamaan tarvittavat kannattimet tai välittömästi seinät?

Ei niin yksinkertaista. Esimerkiksi puu ei pidä kosketusta kostealla ja märällä pinnalla, josta se alkaa huonontua. Säätiö toimii välittäjänä. Betonilaatan rakentaminen ulkouima-altaan alapuolella estää tulvan mahdollisuuden: rakenne on vakaampi ja kestävämpi.

Miten perustaa säätiön alla huvimaja oikein harkita alla.

Mikä säätiö valitsisi huvimaja varten

Ennen työn aloittamista suunnitteluvaiheessa päätä, mitkä perustukset valitaan huvimaerille. Harkitse seuraavia tekijöitä:

 • maaperän ominaispiirteet ja sen tyyppi;
 • pohjaveden taso;
 • arvioitu kuormitus pohjaan;
 • kirjanmerkin syvyys.

Esittelemme säätiön legenda:

Renkaiden huvimaja-säätiö

Jos sinulla on pieni budjetti, mutta haluat tehdä säätiön omalla kädelläsi huvimajaa varten ja säästää enimmäismäärää, suosittelemme erinomaista vaihtoehtoa - tehdä se auton renkaista. Renkaat sopivat sekä pylväs- että nauhapohjan rakentamiseen.

Renkaiden peruskokoonpanojen tärkeimpiä etuja:

 • alhaiset kustannukset;
 • kestävyys;
 • yhtenäinen kuormitusjakautuma rakenteessa;
 • hyvä vesieristys;
 • rakentamisen erityisosaamisen puuttuminen.

Renkaiden jalka

Nauhapohjan rakentamisessa noudatetaan alla mainittua periaatetta.

Tee sivustosi ulkoasu tulevan huviveneen alla. Käytä tappeja, piirrä rajoja;

Kaivaa reiät 40-50 cm: n korkeuteen rakennuksen ympäryksen ympärillä.

Aseta renkaat yhteen kerrokseen kehän ympäri. Ensimmäisen kerroksen jälkeen tee toinen;

Jos teet perustan rengaspaikalle omalla kädellä rinteessä, rakennustesi pitäisi olla tasainen. Lisää toisella puolella yli kaksi renkaan tasoa tasaamiseen.

Täytä kerrosten väliin hiekkaa tai soraa. Nukahtamme kerrostumaa koko alueen pinta-alalle tasoittamiseen;

Pilarin renkaiden säätiö

Jos haluat tehdä sarakkeiden pohjan huvimaailmalle omilla käsilläsi renkaista, niin se eroaa ensimmäisestä vaiheesta:

Merkinnän jälkeen uraa ei ole kaivettu, mutta renkaat asetetaan välittömästi rakenteen reunaan. Hiekkaa, maata tai raunioita kaadetaan sisälle ja ympärille.

Rengaspuolella on vesitiiviys.

Kiinnitä poikittaiset palkit. Voit tehdä tämän katkaisemalla erityiset reiät kaikille palkkeille. Kun palkit ovat muodostuneet uria, ne kiinnitetään ruuveilla suuremman lujuuden ansiosta.

Arbor ruuveilla

Jos alueesi maaperässä on runsaasti kosteutta tai suolaa, ruuvipallot toimivat parhaiten. Perus on tietyn halkaisijan ruuvipuristimet maahan. Asennustyö vaatii hyvää fyysistä voimaa ja teknisiä vähimmäisvaatimuksia, joten voit tehdä huvimajoista omilla kädilläsi.

Pallot, joiden läpimitta on 89 tai 108 mm, sopivat arborille.

Paikka on valmis ja sen jälkeen on säädetty.

Ensimmäinen kasa ruuvatetaan toisen puolen päähän. Ruuvattaessa maata ei löysty, vaan tiivistetään.

Vaadittu etäisyys mitataan ja toinen kasa ruuvataan. Etäisyys kolmannesta kahteen ja diagonaalisesti mitataan. Kierrä jäljellä olevat pitkittäiset ja poikittaiset paalut;

Pallojen välistä etäisyyttä on suositeltavaa tehdä 2,5-3m

Tarkistamme, että kaikki paalut ovat tiukalla. Me leikkaamme yhden vaakasuoran tason siten, että päädyn ja pinnan välinen etäisyys on 40-55 cm (valinnainen).

Betonipallot. Tätä varten, sen sisällä ja kehällä, kaada betoniliuos kaapeeseen. Tämä antaa suuremman rakenteellisen lujuuden;

Hitsaamme kärjen paalujen yläpäähän, tässä tapauksessa 15x15;

Teemme puiset tai metalliset vanteet. Kolme tapaa metalli vanteiden alla olevassa kuvassa.

edut:

 • ruukupillojen huvivenemateriaalin pohja jakaa optimaalisesti rakenteen kuormituksen;
 • paalusäätiötä rakennetaan myös marskimaahan;
 • eroaa kestävyydestä ja kestävyydestä;
 • mahdollisuus purkaa ja asentaa uuteen paikkaan;
 • vähimmäisaika, joka vaaditaan aloittamaan suunnitelmasta hankkeen ja rakentamisen välillä.

Pilarin perustukset huvipuistoille

Pylväspohja sopii pieneen tai keskikokoiseen huvimaaseen. Jotta tee-se-itse-sarake-tyyppinen huvimaja perustettaisiin, seuraa alla olevia ohjeita.

Paikan poistaminen. Teemme tontti sivustosta suunnitelman mukaan ja kaivaa reikiä 60 cm: n (matala pylväs) sarakkeille. Alareunassa asetetaan hiekka ja sora, korkeus 10 cm.

Betonipilarin muodostaminen. Ota kattotiiliarkki, käännä ympyrä ja kiinnitä lanka. Laitoimme sen syvennykseen

Lomakkeen sisällä kiinnitämme vahvistuskorin 12 mm: n poikkileikkauksineen, kuten tässä kuvassa.

Asenna muotti ja täytä pylväät betoniseoksella.

Kun betoni on asetettu, poistamme ruberoidit ja muottipesät

Plussat:

 • korkea rakentamisnopeus;
 • halvempi kuin nauha ja kiinteät perustukset;
 • mahdollisuus rakentaa jäädytettyyn maahan;
 • helppo asentaa;
 • käyttöikä - 80-100 vuotta.

Pilarivaiheilla on suuri haitta - niitä ei voi käyttää liikkuvissa maissa. Oikealla lähestymistavalla ja järjestelmällisellä työllä ei tule kysymyksiä siitä, miten tällaisen säätiön sarakkeet tehdään ja täytetään.

Betonilohkareiden perusta

Pohjalla huvimaja omilla käsillä lohkojen on hyvä apu kenenkään sivustolla, joka sijaitsee vanhan betonilohkon ympärillä. Rakenna noudattamalla seuraavaa sekvenssiä:

Valmista juoni ja merkitse se. Merkitse terästangoilla ja köyden reunalla ja reunalla.

Kaivaa pienet soraa soraa varten, jossa betonilohkot asennetaan puutavaran alle.

Me nukuamme aiemmin kaivettu fossa soralla ja me tamp.

Asenna betonilohkot silmille yhden tason alapuolelle. Lohkot ovat halpoja, joten ne sopivat säätiön budjettiesitykseen. Tärkeintä ei ole asettaa yli kolme kappaletta toisiinsa - muotoilu osoittautuu epävakaaksi.

Käytä puupalkkiin kiinnitettyä tasoa: leikkaamalla lohkojen asennuskorkeutta, poistamalla tai lisäämällä raunioita.

Kun pohja on valmis ja taso on tasainen, jatka jatkaa työskentelyä huvimaerän rakentamisessa.

etuja:

 • kestävyys ja veden kestävyys;
 • pitkä alustava valmistus ja betonointi ei ole tarpeen;

haittoja:

 • tontin tulee olla mahdollisimman sileä;
 • Käyttö on rajoitettu kiinteään maaperään.

Ribbon säätiö lehtien alla

Teippityypin perustana on raudoitetun betonin kaistale, joka kaadetaan koko kehyksen ympärille. Käytä raskaita rakenteita. Haaran osalta tällainen pohja kestää minkä tahansa kehyksen. Et voi pelätä viimeistelemättä ylimääräisiä rakenteita, kuten palmikkoa tai raskaita huonekaluja ja kaappeja.

Rakenna, tutustu seuraaviin vaiheisiin.

Tunnuksen merkintä langan ja tappien avulla. Yleensä kesämökit eivät saa olla yli 6x6 metriä. Mutta kaikki on tehtävä projektin mukaan.

Kaivamme kaivannon 40 cm syvyyteen, leveys on 25 - 35 cm.

Teemme muottien ja vahvistamisen F12. Nouse maan yläpuolelle jopa 30 cm.

Täytä betonia M250 ja odota kuivaamista - noin 4-5 viikkoa.

edut:

 • korkea kantavuus;
 • mahdollisuus kaataa kuivaan hiekkaan;
 • sopii tiilen, puun ja kiven rakentamiseen.

haittoja:

 • yksi työvoimavaltaisimmista säätiötyypeistä.

Muoviputkien perustus

Jos olet päättänyt, että vain pylväspohja soveltuu rakennustöihisi, mutta budjetti on odotettua heikompi, suosittelemme yksinkertaisemman version käyttämistä ja pylväiden tekemistä muoviputkista:

Sivuston perustaminen ja merkitseminen säätiön alle.

Kaivamme kaivoja jokaisen pylvään alla 60 cm: n päähän ja asennamme halkaisijaltaan 110 mm muovisia putkia, mutta emme ole unohtaneet tehdä sora-hiekkajousta kaivojen pohjasta.

Asennetaan pystysuora vahvistuskehys.

Täytä betoniliuos.

Laattojen alapinta lehtien alla

Gazebo-levy on asennettu epävakaalle maaperälle ja se on suunniteltu puusta ja tiilestä. Jos haluat rakentaa tämäntyyppisiä säätiöjä huvimaailman alla omilla käsilläsi, tutustu ohjeisiin:

Tyhjennä alue ja merkitse se kiinnikkeellä ja köydellä.

Kaivaa 30 cm syvä kaivo;

Laita hiekkakerros, jonka paksuus on 10 cm ja murskattu kivi 10 cm.

Aseta vahvistusverkko.

Poistamme muottien viikossa.

Tämän seurauksena perustuksen tulisi työntyä 10-15 cm maanpinnan yläpuolelle.

Valitse pohja riippuen puutavaran tyypistä

On tärkeää ymmärtää, millaisia ​​rakenteita perustetaan. Seuraavaksi keskitymme tähän kysymykseen tarkemmin.

Tiilen päärynää

Tiilen talvirakenteiden on oltava vankkoja, mutta niiden on kestettävä vakavia kuormia. Tällaisten rakennusten rakentamiseksi käytä nauha- tai laattapohjaa.

Säätiön syvyyden osalta paras vaihtoehto on 30 cm.

Puuportaiden virrat

Jos päätät rakentaa puuhauta omalla alueella, vie pylvästyypin pohja tai betonilohkosta. Sitä käytetään laakereiden pystysuoraan järjestelyyn. Grillaus on lehtoran ensimmäinen rivi.

Kun puurakenteet otetaan huomioon joitain vivahteita. Aluksi betonilaatta on kiinnitettävä erityisiin laastin tiilisiin, jotka ovat suoraan toistensa kanssa samansuuntaisia. Seuraava askel on pinota tiilet porrastetusti sementtilaastilla. Kaikki tämä toistetaan haluttuun korkeuteen saakka.

Gazebo valmistettu polykarbonaatista ja proftruby

Polykarbonaatista valmistettu huvimaja, jonka aallotettu putki on pylväspohjainen. Reikien määrä on kaivettu 70 cm: n syvennyksillä, ja sitten niihin kiinnitetään 12-16 mm: n liittimet. Seuraavassa vaiheessa on sijoitettu ruberoidin pohja ja ristikko ja hiekka tyyny. Kun kaadat betonia ja aseta 10 mm: n teräksen kiinnityksen yläosaan. Asuntolaina kiinnitetty ankkurit M12x150. Kiinnitämme tuen kiinnitykseen ja kypsennämme 4 kulmakappaleet kulmissa vakautta varten.

johtopäätös

Lopuksi päätelmät:

 1. Massiivisiin tiilarakenteisiin ja huoneisiin, joissa on pirtelö ja paljon huonekaluja, sopii monoliittinen tai nauhan pohja;
 2. Kevytrakenteisiin rakenteisiin, joissa on useita tuoleja / sohva ja pöytä, ovat paaluperustukset, pilarit ja renkaat sopivat.

Toivomme, että neuvomme optimaalisen säätiön valitsemisesta hyödyllisiksi sinulle. Rakenna hyvä ja nauti lomasta!

Ruuvaa heinätuotteita - paras ratkaisu

Maan talon rakentamisen jälkeen syntyy kysymys ulkouima-ajanpaikan järjestämisestä ystävien ja perheen kanssa. Tämän vuoksi on tärkeätä paitsi valita tuleva rakenteen sijainti ja materiaali, josta se rakennetaan. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä säätiöön, joka riippuu rakenteen vahvuudesta ja toiminnan kestosta.

Ruuvipohjan elementit.

Mikä on paalun perusta

Pallosäätiön perustana on teräsbetonista, puusta tai metallista valmistettu rakenne, joka on upotettu kaivoon ja ottaa koko rakenteen painon ja siirtää koko kuorman maahan. Pilat ovat pohjan pääelementtejä, pitkät pilarit asennettu maahan vaaditulla syvyydellä.

Pile-säätiö lehtien alla.

laji

Arbor voidaan rakentaa tällaisten elementtien avulla.

 • Halvin vaihtoehto on käyttää puupinoja. Yleisimmin käytetty puu on kuusi, mänty, lehtikuusi ja kuusi. Epäyhtenä johtuen tällaisia ​​paaluja käytetään harvoin ja sitten kevyiden lehtien rakenteiden rakentamiseen.
 • Metallielementtejä käytetään useammin, jos puu on rakennettu paaluille omilla käsillä. Tämän materiaalin etuna on yksinkertaisuuden säätäminen säästä riippumatta sekä hyvä kestävyys. Haittoihin kuuluu korkea hinta ja tarve käyttää korroosionestoaineita.
 • Myös erittäin suosittu vaihtoehto on betonipallojen asentaminen. Tällainen jakelu he saivat optimaalisen hinnan ja laadun yhdistelmän ansiosta. Kellarihankojen rakentamiseen voit käyttää valmiita paaluja tai kaataa ne manuaalisesti rakennusvaiheen aikana. Pileille on ominaista pitkä käyttöikä, joka voi saavuttaa sata vuotta.

Asennusmenetelmä

Materiaalien ja suunnittelun ohella paalut jaetaan seuraaviin tyyppeihin asennustavan mukaan.

 • Odotuksiin. Tällaisten paalujen käyttämiseen liittyy erikoislaitteiden käyttö, joka kulkee pylväässä sisennyksellä tai värähtelyvoimien avulla.

Crane ajokone

Kone maaperän poraamiseksi.

 • Kaatopaikkojen asennus toteutetaan asettamalla lujitemuovaus ja sitten kaadamalla valmistettu kaivo betoniin.

Jyrsiä vahvistettu hyvin sementtilaastin kaatamisen jälkeen

 • Kuten näette, kaikki aiemmat menetelmät vaativat erikoislaitteita. Ruuvatut paalut, joissa asumme, ovat helpoin asentaa ja ne voidaan asentaa kokonaan manuaalisesti.

Kierrä paalut

Arbor ruuveilla.

Kun rakennat huvimaja omalla kädellä, on parempi turvautua ruuvipillojen asentamiseen. Tämäntyyppisten perustusten elementit, kuten kuvassa näkyy, on ruuvi, joka on upotettu maahan.

Jaettu useisiin päätyyppeihin, joista kaksi käytetään pienimuotoisessa rakennuksessa:

 • Paksut, voi olla yksi tai useampi teriä. Terien lukumäärän mukaan elementin kantavuus kasvaa, mutta asennusprosessi muuttuu monimutkaisemmaksi.

Yksisäikeiset ruuvisyöt.

 • Shurupoobraznye. Käytetään erityisen koville maille.

Puhutaan siitä, miksi kannattaa lopettaa valinta ruuveilla.

edut

Arborilla ruuveilla on useita kiistämätöntä etua.

Tämän mallin tärkeimmät edut on syytä ottaa huomioon.

 • Mahdollisuus asentaa huvimaja vain yhden päivän aikana, jopa ilman erikoislaitteita.
 • Tämä perusta on erinomainen luotettavuus, kestävyys ja kestävyys. Käyttöikä kestää sata vuotta.
 • Ruuvattaessa tällä tavalla sarakkeet eivät riko sivuston maisemaa, koska ne eivät vaadi erityisten syvennysten toteuttamista.
 • Ruuvipolleihin asennettu pergola ei rakeita, vaikka se olisi rakennettu epävakaalle maaperälle.
 • Pallojen tasaamisen ansiosta säätö voidaan asentaa missä tahansa (kukkuloilla, lähellä ojia).

asennus

Sitten voit aloittaa asentamisen säätiön.

Tätä varten seuraavat ohjeet auttavat.

 1. Ensin merkitse paalujen sijainti. Garbage plot -merkillä poistetaan neliö, joka sijoittaa tangot nurkkiin ja neliön kummallekin puolelle.
 2. Aseta kasa valmiiseen kuoppaan ja alkaa kiertää. Elementin syventäminen voidaan tehdä käsin portin avulla.

Ruuviliitoksen kauluksen syveneminen.

Pinoa voidaan myös ruuvata erityisellä manuaalisella sähkökoneella tai iskuvasarulla porakoneella.

Manuaalinen sähkökone ruuviosien kiristämiseksi.

On välttämätöntä muistaa tasa-arvon ja vastakohdan laki: sähkökoneen käyttö ei anna vallitsevaa voimaa, jotta tällainen kone pysyisi niin voimakkaana kuin portin ruuvaamiseen.

Mikä hyöty on sen käytöstä? Prosessin merkittävä kiihtyvyys ja ei tarvitse kävellä kaivon ympärillä.

Se on tärkeää!
Sähkökoneen kieltäminen on ehdottomasti kielletty ottamatta ensin huomioon vähintään kahden ihmisen ponnisteluja.
Muussa tapauksessa kone voi mennä vapaaseen kiertymään, ja sen kahvat muuttuvat tappaviksi "tuulettimiksi".

Lopuksi elementtejä voidaan haudata erityislaitteiden avulla, mutta tämä luonnollisesti riistää suurimman mahdollisen ruuvi- menetelmän - mahdollisuuden tehdä kaiken työn yksin.

Erikoiskaupat, jotka perustuvat minikaivureihin.

 1. Ruuvaus suoritetaan niin syvälle, että rakennuksen pohja, joka asennetaan säätöön, vastaa projektin asettamaa asentoa.

Vihje! Jos putki kaatuu ruuvauksen aikana, mikä tapahtuu usein viimeisimmissä kierroksissa, on tärkeää, ettei se suoriteta millään tavoin. Tämä voi heikentää rakennetta ja heikentää sen lujuusominaisuuksia. Siksi on suositeltavaa yksinkertaisesti leikata paalu taittoviivalla ja hitsata kärki,

 1. Kaikkien sarakkeiden asentamisen jälkeen määritetään pienin paalun korkeus. Loput on muokattu tähän kokoon.
 2. Seuraavassa vaiheessa putket täytetään betonilla.
 3. Seuraavaksi sinun on hitsattava pää pylvääseen niin, että palkit voidaan kiinnittää paaluihin. Pään yläosassa on neljä reikää pulttaukseen. Korroosion estämiseksi kaikki hitsit täytetään alukkeella.

johtopäätös

Jos haaran rakentamisen aikana on kysymys perustuksen valinnasta, ruuvipillojen käyttö varmistaa rakenteen tarvittavan luotettavuuden ja kestävyyden mahdollisimman pieninä kustannuksina.

Voit ostaa paaluja erikoistuneeseen rakennusmateriaaliin tai kauppapaikkaan. Samalla on kiinnitettävä huomiota metallin tilaan, putkien ja hitsien halkeamien puuttumiseen. On hyödyllistä käsitellä kasa uudelleen emalilla.

Myös joidenkin tämän rakentamismenetelmän ominaisuuksilla esitellään videon tässä artikkelissa.

Jätä kommentti

Jätetään kommentti, hyväksyy käyttöehdot

Kesämökin säätiö

Gazebosin rakentaminen antaa valtavan mahdollisuuden luovuuteen. Lisäksi sen rakentamisessa on yksinkertaistettu muoto kaikesta, joka on suuren talon rakentamisessa, perustus mukaan lukien. Ja sen rakentaminen on erinomainen tapa testata ja testata taitojasi ennen talon rakentamista.

lehtimaja

Arbor - suosikkipaikka meidän ei-kaukana esi-isämme puutarhassa. Arbetsit klassisessa muodossa tulivat venäjärvialueilta Versaillesta ja Trianonista. Mutta niiden samankaltaisuudet rakennettiin Venäjälle ja kauan sitten - niitä kuitenkin kutsuttiin "ullakoiksi".

Arbor - kevyt arkkitehtoninen rakenne, joka sijaitsee pääsääntöisesti puutarhassa tai puistossa, jossa on penkkejä ja pöytää, joka on suunniteltu suojaamaan sateelta ja suoralta auringonvalolta ja palvellen rentoutumiseen ja keskusteluihin - mikä antoi sille nimen.

wikipedia

Muotojen lajikkeet

Klassisella huvimaalla oli aina ovi ja lasitetut ikkunat ja se mahdollisti nauttia luonnon mukavuudesta kartanossa. Hevosilla oli kerran maalauksia, sohvia, tulisijoja.

Toinen paviljonki - avoin. Heillä ei ole ikkunoita, eivätkä ne yksistään ole saumoja ja kattoja, tai vaalea matala seinämä on kiinnitetty kolmelle puolelle, ja neljännessä sivussa on portaikko, jossa on portaita. Seinällä on pyöreä penkki, ja keskellä kiinteää tukea on pöytä.

On toinenkin huvipuisto, jota kutsutaan nimellä "belvedere" (käännetty italiaksi - "kaunis näkymä"), se on myös vihreä lehtimaja. Sen katto on avoimilla ristikkoseinillä - ristikko, joka usein punotetaan kiipeilykasveilla. Belvedere oli yleinen italialaisessa ja ranskalaisessa puutarhassa ja puistossa, mutta heitä rakastettiin "miehellä".

Joskus huvimaja on vain leikkipaikka ruoholla, suojattu sateelta katolla ja aidattu joko baareilla tai tiheään istutetuilla pensailla. Säätiö ei ole välttämätön tällaiselle kynttilälle.

Varsinaisten lajikkeiden muoto, materiaali ja muotoilu

Muotokuvioissa voi olla nelikulmainen, pyöreä tai monipuolinen. Ne voidaan rakentaa taotavasta metallista, puusta, kivestä. Sisällä voit sijoittaa sisäänrakennettu pöytä ja penkit, ja voit - huonekalu. Gazeboissa voi olla takka ja grilli.

Valokuvagalleria: eri kerrostumia eri säätiöissä

Tietenkin säätiön tyyppi riippuu myös huvimajasta.

Tarvitsen säätiöjalan

Tietenkin huvimaja on perustettava. Huolimatta siitä, että huvimaja on hyvin kevyt, melkein painoton, jopa verhoon verrattuna, puhumattakaan talosta, sillä on myös jonkin verran painoa, se on epämuodostunut turvotuksesta, kun pohjavesi jäädyttää pois kulkeutumisesta ja maaperän siirtymistä, kosteuden tunkeutumista itse rakenteeseen. Siksi me tarvitsemme ainakin kaikkein yksinkertaisin perustein, jopa improvisoiduista keinoista tai tällaisista paradoksaalisista rakennusmateriaaleista, kuten betonista ja auton renkaista. Säätiö suojaa huvimaasi useimmilta ongelmilta sen käytön aikana.

Säätiö (latinalaiselta Fundamentum - säätiöltä) on maanalainen tai vedenalainen osa rakennusta (rakennetta), joka vastaanottaa kuormia ja siirtää ne perustaksi. Erota nauha-pohja (mukaan lukien rajat nauhat), pylväs, kiinteä, kasa. On olemassa monoliittisia ja esivalmistettuja. Materiaali - betoni, teräsbetoni, kivi (puu), puu.

Big Encyclopedic Dictionary

http://slovari.299.ru/enc.php

Perusteet valintana kellarissa huvimajaan varten

Säätiö on olennainen osa kaikkea pienintä rakennusta. Jokainen säätiö on huono ja ei täytä toimintojaan, jos se on tehty väärin.

On hyvin vähän perusta. Heillä kaikilla on tietty syvyys; valehtele viemäröintirikkouteen, kiviä, hiekkaa. Vedenpitävyys on aina säätiön ja siihen rakennettujen rakenteiden välillä. Poikkeuksena voidaan todeta, että pylväät, joissa ei ole tyynyä, voidaan havaita (vaikka joskus on pöytään peilipohjan haudattu grillaus) ja hautautuneita perustuksia, joita käytetään kevyimmille rakennuksille.

Tyypit säätiöt

Syvyyden mukaan kaikki perustukset jaetaan haudattuihin, haudattuihin ja haudattuihin.

Suunnittelun mukaan ne on jaettu neljään päätyyppiin: laatta, vyö, kasa ja pylväs.

laatta

Sitä käytetään tapauksissa, joissa esiintyy kiviaineksia, veden läheistä esiintymistä ja maaperän samentumista. Edut: perusteellisuus, luotettavuus; Meidän tapauksessamme ohut monoliittinen säätiö voi olla paljon kätevämpää kuin liuska, sillä alusta on välittömästi luotu - lehtien lattia. Haitat: vaatii enemmän työvoimaa ja enemmän materiaaleja kuin muut tyypit, vastaavasti, on kalliimpaa.

Kaavion esittämä raskaiden laattojen pohjalla on tietenkin tarpeeton huvimaja

nauha

Yleensä nauha-base - suosituin vaihtoehto, mutta ei arbors. Edut: perusteellisuus, luotettavuus. Haitat: Täysin tarpeeton huviveneille. Vaikka se on hyvin raskasta, niin nauhatus on parempi kuin monoliittinen - se on halvempi ja selviää paremmin maaperän muodonmuutoksista.

Ribbon monoliittinen säätiö - ei ole paras ratkaisu huviveneille

nukka

Ne ovat voimakkaasti upotettuja maaperään ja kiinnittyneet hyvin pieniin osastoihin - asbestisementtiin tai metalliputkiin. Harvoin, mutta joskus tällainen säätiö on puupuuta, mutta se vaatii erityiskoulutusta. Joissakin tapauksissa käytetään tehdasmetallista metalliputkia, mikä lisää suunnittelun ja tarttuvuuden luotettavuutta maaperään. Edut: sopii epäluotettavaan maaperään, rakentamiseen rinteessä; Asbesti-sementtiputkien kasaosasto ei edellytä suuria taloudellisia investointeja. Haitat: se vaatii työtä ja suurta huolellisuutta paalujen vahvistamisessa, ja se on usein tarpeeton haaran rakentamisen tapauksessa.

Pile-pohja ruuveilla ja betonikiinnitys rinteillä

columnar

Helpoin ja useimmin käytetty perusta arbors. Se tapahtuu haudattu, matala ja ei haudattu. Arbors soveltaa kahden viimeisen tyypin. Lohkot sijoitetaan raunioihin tai sora- pinnalle joko suoraan puhdistetulle alueelle tai kaivoille. Edut: äärimmäisen helppokäyttöinen, erittäin edullinen, sopiva mille tahansa maaperälle. Ei ole puutteita.

Pylväskappaleiden pylväspohjapinta - ihanteellinen ratkaisu huvimajaan

Video: laatikoiden rakentaminen puutavaran alla

Koska päärakennus on jo rakennettu, sinulla on jo käsissänne ammattilaisten tekemä päätelmä teidän maaperästä ennen kuin se on suunniteltu. Lisäksi tiedät jo, miten rakennuksesi käyttäytyvät: mitkä ovat sateenkaari, maaperän muutokset, tulvat. Gazebo- tai verantapohjan perustan valinta perustuu ammattilaisten tekemiseen ja henkilökohtaiseen kokemukseenne. Tietenkin sinun on otettava huomioon sivustokartoituksen indikaattorit. Mutta paviljongin tapauksessa kaikki on paljon yksinkertaisempaa: vaatimukset eivät ole niin jäykkä; syvyys on joko merkityksetön tai puuttuu; grilli on helpoin.

Kuvagalleria: tyyppisiä säätiöitä huvipuistoihin

Lyhyt kuvaus majatalojen päätyyppien valmistuksesta

Säätiön valinta ei riipu pelkästään maaperästä, vesistöstä ja pensasrakenteesta. Se riippuu mieltymyksistäsi ja materiaalien saatavuudesta, joita sinulla on jo, ja jopa kaudella (esim. On parempi olla tulvista konkreettisia lajikkeita talvella, tulos on surullinen). Siksi sinun on tunnettava perusperiaatteet kunkin säätiön luomiseksi.

Säätiövaihtoehtoja gazebos: nauha, monoliittinen, pylväs ja kasa, kaksi viimeistä - puiset grillatsit

Pilarin perustukset huvipuistoille

Tämä pohja on tehty lohkoista (betoni, laajennettu savi, vaahtobetoni) tai tiili.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Kumi-vasara.
 7. Hydro-taso (tai lasertaso).
 8. Rulettia.

Vaiheittainen sarakepohjan luominen lohkoilta

 1. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme alueen ja valitsevat paikkoja virkoille. Merkitty paikan pitäisi olla hieman suurempi kuin kellarialue - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella.
 2. Syvimmöimme maata merkityssä neliössä (poistamme hedelmällisen kerroksen) 30 senttimetrin etäisyydellä (voit poistaa tämän kerroksen vain pylväiden alle, sitten tarvitset vähemmän roskaa).
 3. Laitamme syrjään romumustyynyn, kaatamme sen vedellä, priramivovym.
 4. Sarakkeille merkityissä paikoissa laitamme kaksi tai neljä (jos kaksi - sitten yksi, jos neljäs porrastetussa järjestyksessä) estää itsenäisesti valmistetun liuoksen (sementti M-400, hiekka ja murskattu kivi suhteessa 1: 2: 5). Anna ratkaisu tarttua. Sama periaate - tiilet, mutta ne menevät enemmän. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 5. Pylväiden päälle laitamme kateaineen palaset bitumille vedenpitäviksi.
 6. Asennamme itsekierteittäviin ruuveihin grillata barista.
 7. Liitämme sen sisäisiin jäykisteisiin levyiltä (tai puusta).

Myös basementin rakentaminen betonielementtien huvimajaan on hyvin yksinkertainen.

Video: huvimaja rakentaminen lohkoihin, jotka eivät ole upotettu pylväspohjaan

Ribbon säätiö gazebosille

Joissakin edellä kuvatuissa tapauk- sissa haaran rakentamista varten tarvitaan nauhatusperusta.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Hitsauskone (jos tarvitset keittotasoa).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgaria leikkaamalla tangot.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, sahatavaran leikkaamiseen muottien rakentamisen aikana).
 14. Sähköpora (muottiin asennukseen).
 15. Ruuvimeisseli (asennettaessa muottiin).
 16. Vuohet (muottien asennukseen).

Betoniraudan perustusvaiheen vaiheittainen luominen

 1. Merkitään kaivoita maahan (yleensä puolen metrin syvä, 40 senttimetriä leveä ja marginaali muottiin), ajaaksemme tappeja, venytämme merkkijonoja.
 2. Heiluttavat merkityt kaivannot.
 3. Täytämme hiekka viemäriputkeen - noin 30 senttimetriä, vuotaa se vedellä, me tamp on se.
 4. Rakennamme rakennusta.
 5. Jos veranta on talvi, voit hakea vahvistusta.
 6. Kaadetaan valmistamalla itse (M-400 sementti, hiekka ja murskattu kivi - 1, 2 ja 5 paino-osaa vastaavasti) tai valmis ratkaisu muottiin.
 7. Peitä potin polyeteenillä ja kostuta se koko ajan.
 8. Muotti voidaan purkaa 5-7 vuorokautta. Mutta valettu poimii linnoituksen vain kuukaudessa.
 9. Asennamme kehyksen verannalle.

Kaasupohjien rakentamisen vaiheet huvipuistoihin

Tiilet ja lohkot

Tämä perusta on melko monimutkainen toteutuksessa. Mutta se on yksinkertaisempi kuin monoliittinen vyö, vaikka luotettavuuden kannalta se on jopa suurempi - "ei-monoliittinen" muotoilu kestää maaperän muodonmuutoksia paremmin. Lisäksi se on erittäin kaunis - sen kellari on tiiliä ja periaatteessa ei vaadi vuorausta.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Eri painoiset vasarat.
 7. Eri kokoja.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgaria leikkaamalla tangot.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, sahatavaran leikkaamiseen muottien rakentamisen aikana).
 14. Sähköpora (muottiin asennukseen).
 15. Ruuvimeisseli (asennettaessa muottiin).
 16. Vuohet (muottien asennukseen).

Tiivistä ja lohkoista muodostuvien nauhan perustusten vaiheittainen luominen

 1. Merkitään ja kaivaamme kaivannon (tavallisesti puolen metrin syvä, 40 cm leveä, sekä marginaali muottiin).
 2. Täytämme hiekka viemäriputkeen - noin 30 senttimetriä, vuotaa se vedellä, me tamp on se.
 3. Laitamme hieman itsenäisesti valmistettua laastia (M-400 sementti ja hiekka - 1 osa ja 3 osaa vastaavasti) kaivannossa tasaisella kerroksella. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 4. Asettamme siihen onttoa sementtilohkoa ja odotamme laasti asetettavaksi.
 5. Laitamme ratkaisun lohkojen aukkoihin.
 6. Laita tiilet ratkaisuun. Kulmissa sinun on oltava varovainen.
 7. Ompelemme saumat; Tämä perusta on itsessään hyvin kaunis ja ei tarvitse vuorausta.

Kellarin rakentaminen lohkojen ja tiilien huvimajaan

Kierrä kasa alusta

Piles ovat melko kalliita, mutta äärettömän luotettavia.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Mekanismi ruuvien paaluille (tai tavalliselle romulle tällaisen mekanismin puuttuessa).
 6. Hitsauskone (jos haluat grillata grillin).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgarian metalliprofiilin leikkaamiseen.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattaessa grillata- misen aikana).
 14. Sähköpora (grillata varten).
 15. Ruuvimeisseli (grillata varten).
 16. Vuohet (puutavaran sahaukseen grillataessa).

Paalun ja ruuvin pohjan vaiheittainen luominen

 1. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme alueet ja paikat. Merkitty paikan pitäisi olla hieman suurempi kuin kellarialue - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella. Pallojen merkintä ilmaisee niiden kantavuutta. Noin noin tuntemalla paino huvimaja, laskemme tarvittavan määrän paaluilla.
 2. Ruuvipallot ruuvatetaan merkittyihin paikkoihin - nämä ovat onttoja sylintereitä, joissa on pora. Paalujen yläpäässä on aukkoja, ruuvimeisseli asetetaan sisään - tai tavallinen romu, kun vipua suurennetaan putkilla, pudotetaan romun päihin.
 3. Nestemäinen, itse valmistettu laasti (sementti M-400 ja hiekka suhteessa 1: 3), joka kiinnittää paalun maahan ja vahvistaa paalusylinteriä itse, kaadetaan paaluihin. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 4. Grilli on asennettu: metalli hitsattu tai puinen, baarista.

Gazebo-paakaruuvi on yksi luotettavimmista ratkaisuista.

Pile-pohja kaatetuista betonipaloista

Tämä on hyvä kompromissi nauhan ja pylväsnäytön välillä. Ja tietysti se on paljon luotettavampi sarake.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Puutarhapora.
 5. Manuaalinen auto.
 6. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Bulgaria leikkaamalla tangot.
 10. Nail catcher, romu.
 11. Hydro-taso (tai lasertaso).
 12. Rulettia.
 13. Pyörösaha (tai käsi saha, sahatavaran leikkaamiseen muottien ja grillatahojen valmistuksen aikana).
 14. Sähköpora (muottiin ja grillattavaan asentoon).
 15. Ruuvimeisseli (muottien kiinnittämiseen ja grillattavaan).
 16. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseksi muottien ja grillatahojen aikana).

Paalasbetonin perustaminen vaiheittain

 1. Merkitään ja kaivataan kaivoa, pehmustetaan 30 senttimetrin paksuinen hiekka, vahvistetaan yläpuolella olevaa muottipohjaa (pystytään vahvistamaan useita reiän syvyydessä olevia raudoituksia), kaadetaan itse valmisteltu liuos kaivoihin (sementti M-400, hiekka ja murskattu kivi suhteessa 1: 2: 5), jätä kaksi viikkoa. On mahdollista asettaa etukäteen bitumilla kyllästettyjen levyjen sarakkeiden neliöt vanteiden kiinnittämiseksi. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 2. Keräämme tarvikkeita grillata varten.
 3. Kiinnitä leikkaus neliöihin.
 4. Vahvistamme sen kulmalla.
 5. Kiinnitä teline tai veranta tuki.

Kaasutettujen betonipaalujen kellarikerroksen vaiheistettu rakentaminen

Pile-pohja puusta

Tämä on hyvin yksinkertainen ja edullinen vaihtoehto, kun taas kevyiden rakenteiden kohdalla se on yhtä vahva kuin metallipallojen kasa. Mutta se on paljon vähemmän kestävä kuin mikään muu pohja, lukuun ottamatta palkin kehystä.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Puutarhapora.
 5. Manuaalinen auto.
 6. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Nail catcher, romu.
 10. Hydro-taso (tai lasertaso).
 11. Rulettia.
 12. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattava).
 13. Sähköpora.
 14. Ruuvimeisselillä.
 15. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).

Paalupohjan vaiheittainen luominen palkista

 1. Merkitään paikka, valmistetaan tunkit metalliprofiilin vuorauksessa.
 2. Heiluttavat kuopat, teemme heistä 30 senttimetrin paksuisella hiekkarannalla varustetulla tyynyllä, tuodaan tuet siellä ja kaadetaan itse valmistamamme liuos (sementti M-400 ja hiekka suhteessa 1: 3). Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 3. Tukee kommunikoida grillage kanssa.
 4. Grillityyppien liitokset vahvistetaan metallikulmilla.
 5. Voit lisätä jäykisteitä levyiltä.

Vaiheittainen rakenne kantopalkin tangosta puutavaralle

Peruskehys suurelta osastosta olevasta palkista

Tämä on kaikkein yksinkertaisin perusta. Valitettavasti myös korkealaatuisesta kyllästyksestä ja perusteellisesta vedeneristyksestä on lyhytikäinen.

Vaaditut työkalut

 1. Nimillä.
 2. Shovel sovkovaya.
 3. Manuaalinen auto.
 4. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 5. Eri painoiset vasarat.
 6. Pihdeillä.
 7. Nail catcher, romu.
 8. Hydro-taso (tai lasertaso).
 9. Rulettia.
 10. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattava).
 11. Sähköpora.
 12. Ruuvimeisselillä.
 13. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).

Peruskehikon vaiheittainen luominen palkista

 1. Merkitään ja kaivaamme kaivannon. Matalalla syvyydellä puu, joka on 30 senttimetrin paksuisella hiekotyynyllä ja kateaine (vedenpitävyys), on hieman maanpinnan yläpuolella. Periaatteessa voit kaivata kaivannon tyynyn syvyyteen. Joskus on välttämätöntä, että puu oli maanpinnan tasolla. Sitten kaivannon pitäisi olla syvempi, ja baari on kääritty kattohuopa.
 2. Kulmissa olevat nivelet vahvistetaan metallikulmilla.
 3. Vaakasuuntaisista liikkeistä puu on lisäksi kiinnitetty tangoilla, jotka työntyvät maahan reikien läpi.

Puutarhan muotoinen huvimaja on hyvä, mutta lyhytikäinen

Pohja putkista (muovi)

Se on hyvin yksinkertainen ja tehokas. Mutta se vaatii runsaasti putkia ja näin ollen - huolellista työtä. Putket voivat olla hyvin erilaisia: viemärit, asbestisementti ja jopa muovi.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Hitsauskone (jos haluat grillata grillin).
 3. Nimillä.
 4. Shovel sovkovaya.
 5. Puutarhapora.
 6. Manuaalinen auto.
 7. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 8. Sledgehammer.
 9. Eri painoiset vasarat.
 10. Pihdeillä.
 11. Nail catcher, romu.
 12. Hydro-taso (tai lasertaso).
 13. Rulettia.
 14. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa leikattaessa grillata- misen aikana).
 15. Sähköpora.
 16. Ruuvimeisselillä.
 17. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).

Askel askeleelta alustan perustaminen muoviputkista

 1. Kaivaa hyvin reiät hieman kauemmaksi kuin lasketut syvyysputket.
 2. Putken päällä on 30 senttimetrin paksuinen jään tyyny. Ohuempi putket, sitä useammin ne sijoitetaan. Putken pituus on yleensä noin kaksi metriä, maanpinnan yläpuolella sen tulee työntyä puoleen metriin.
 3. Ihannetusti vahvistamme putket sisäpuolella metallipalkkeilla (useita paloja) putken koko pituudelle.
 4. Kaadetaan putket nestemäisellä liuoksella, joka on valmistettu itsenäisesti (sementti M-400, hiekka ja murskattu kivi 1: 2: 5), jätä kaksi viikkoa. Ei ole järkeä ostaa valmiita ratkaisuja, koska se tarvitsee vähän.
 5. Asennamme grillauksen: se voi olla puuta, betonia muottipesässä ja jopa metallia.

Putkien perustana on yksinkertainen, mutta työvoimakas rakentaminen.

Perusta autonrenkaiden huvimaja varten

Vanhoja renkaita käytetään laajasti monissa puutarhayrityksissä. Tällainen soveltaminen on levinnyt vasta äskettäin - 2000-luvun alusta lähtien. Keksijä Mikhail Semykin omistaa renkaiden käsittelyä koskevan patentin rakennustarkoituksiin. Edut: se on uskomattoman edullinen - tarvitset vain laastin ja hiekka-sora-sekoituksen; renkaat ikuisesti, mutta sinä ostat rakennusmateriaaleja, sinä itse - vedenkestävä, joustava ja erinomainen maaperän muodonmuutoskyky. Haitat: se ei ole aina esteettinen, on toivottavaa koristella renkaat ja sitten.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Hitsauskone (jos haluat hitsata metallia pysyvästi muottiin).
 3. Nimillä.
 4. Shovel sovkovaya.
 5. Manuaalinen auto.
 6. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 7. Eri painoiset vasarat.
 8. Pihdeillä.
 9. Nail catcher, romu.
 10. Hydro-taso (tai lasertaso).
 11. Rulettia.
 12. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa varten).
 13. Bulgaria leikkaamalla tangot ja kanavat.
 14. Sähköpora.
 15. Ruuvimeisselillä.
 16. Vuohet (sahatavaran leikkaamiseen).
 17. Linssin tai kateaineiden sakset.

Automaattisten renkaiden perustuksen asteittainen luominen

 1. "Säästämme" tarvittavan määrän saman kokoisia ja korkeita renkaita.
 2. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme alueet ja tilat viesteille. Merkitty paikka olisi hieman kellarinviljelyä suurempi - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella, sen vaakasuora asento ja sen tasaisuus varmistetaan lasertasolla.
 3. Kaada täyteaine putoille asetettuihin renkaisiin - pieni murskattu kivi, kiviä, pieniä lohkojen ja tiilien palasia ja jopa maata; sitten me tamp it hyvin.
 4. Aseta kateaine renkaiden päälle: useissa kerroksissa päällekkäin, jokainen seuraava kerros kohtisuorassa edelliseen verrattuna. Voit korvata sen paksu linoleumi - se on vielä turvallisempaa.
 5. Sitten renkaiden päälle kiinnitämme muotin, joka ei ole alle 10 senttimetriä. Kiinteä muotti on mahdollista hitsata, levykehys on neliö suuren osan kanavalta, esimerkiksi 100x50x5 millimetriä.
 6. Laatoissa asemoimme metallivanteet. On suositeltavaa, ettei hitsia hitsata koko alueelle, vaan hitsaamalla sitä mahdollisimman vähän. Kiinnitetään vahvistus langalla.
 7. Valmistamme liuoksen ja kaadetaan se muottiin (kanava) tasaisesti ja nopeasti. Kohdista pinta, peitä kalvo. Kosteuttaa joka päivä, viikon kuluttua muotti voidaan poistaa. Mutta voit käyttää säätiötä vain kolmen viikon kuluttua.

Tämä säätiö auttaa kierrättämään renkaita ja mahdolliset muodonmuutokset takaavat mielenrauhan.

On toinen tapa: täytä renkaat liuoksella tai täytä täyteaineet tiukasti, ja tällä tavoin kiinnität grillauksen, kiinnittäen sen renkaisiin lujittamalla.

Yleisimmät renkaiden perustukset, joissa on puinen grillata

Voit rakentaa renkaiden nauhan perustan. Sitä ei tarvita ja muotti.

Renkaiden "nauhat" perustan rakentaminen

Ja lisäksi renkaat korvaavat täydellisesti muut materiaalit pylväsperustaan. Mutta sinun on huolellisesti täytettävä ne täyteaineella tai kaada laasti niin, että teidän rakennuksenne ei heiluta kuin cockerel keväällä lasten puistossa.

Pylväsrenkaat - erittäin käytännöllinen ja toimiva

Pylväsperusta betonin kaatuneita tynnyreitä

Käytetään metalliputkia, joiden kansi on katkaistu. Usein pohja on katkaistu. Joten saamme pysyvän muottipesän, jota kutsutaan sivuseinäksi. Standardin "tynnyri", jonka tilavuus on 200 litraa, on halkaisijaltaan 60 senttimetriä ja korkeus 85. Tynnyrit sijoitetaan rakennuksen kulmiin, kantavien seinien leikkauspisteeseen ja niiden keskelle. Edut: kustannustehokkuus, kestävyys, ei tarvita muottirakennetta. Haitat: tarvitsemme syvän suuren louhinnan (paljon maapähkinöitä) ja paljon hiekkaa ja soraa; Se vie paljon vanhoja tynnyreitä, jotka eivät todennäköisesti pysty keräämään, - heidän on ostettava.

Vaaditut työkalut

 1. Rakentamisekoitin betonin sekoittamiseksi (tai kouru sekoittumiseen käsin).
 2. Nimillä.
 3. Shovel sovkovaya.
 4. Manuaalinen auto.
 5. Rammer (manuaalinen tai vibro).
 6. Hydro-taso (tai lasertaso).
 7. Rulettia.
 8. Pyörösaha (tai käsi saha, puutavaraa varten).
 9. Jyrsin pohjan ja kannen kannen leikkaamiseen ja liittimien leikkaamiseen.
 10. Linssin tai kateaineiden sakset.

Metalliputkien perustuksen perustaminen asteittain

 1. "Saving" oikea määrä vanhoja tynnyreitä.
 2. Lankojen ja panosten avulla merkitsemme paikan ja paikkoja, joissa tynnyrit ovat. Merkittävän paikan pitäisi olla hieman suurempi kuin kellarialue - 30-50 senttimetriä kummallakin puolella, voimme tarkistaa sen vaakasuoran asennon ja tasaisuuden lasertasolla.
 3. Irrota suuri kaivanto (tai reikiä tynnyreille, joiden halkaisija on hieman suurempi kuin tynnyrin halkaisija).
 4. Kaada hiekka 0,3 metrin korkeudelle kaivosta tai kaivoista, täytä se kevyesti vedellä ja kaatamalla.
 5. Jos tynnyreissä ei ole pohjaa, laita ruberoidi hiekkaan yhteen tai kahteen kerrokseen.
 6. Laitamme metallikuoret (tynnyreitä), jotka on hävitetty jäteöljyllä suunnitelluilla paikoilla.
 7. Sitten kuoppaan tai kaivoihin nukahtaa tynnyreiden ympärillä hiekkaseoksella, jonka märkäämme kerroksittain ja ramiksi.
 8. Tyhjiöissä tynnyreissä laitamme raudoituksen siten, että se työntyy liuoksen pinnan yläpuolelle.
 9. Täytä tynnyrit liuoksella; On tarpeen kaataa jokainen erillinen tynnyri kerrallaan.
 10. Annamme ratkaisun voimaa vahvistamiselle kuukauden sisällä, kostuttamalla pinta. Sitten tehdään vedeneristys sulan bitumin ja kateaineen kanssa.
 11. Laitoimme grillatauksen, kiinnitämme sen teräslevyyn.

Perusta temppeliä varten on melko monimutkainen asia

"Tynnyri" -perusta tulisi pystyttää keväällä, ja siihen olisi välittömästi rakennettava lehtimaja. Jos tällainen säätiö on talvella kuormittamaton, maaperä voi työntää epätasaisesti tynnyreitämme, eikä muoto ole koskaan täysin vankka.

Ruberoid Column -säätiö

Voit tehdä ilman tynnyreitä. Täytäntöönpanosuunnitelma on täsmälleen sama kuin edellisessä tapauksessa, mutta vain tynnyreiden sijasta kaivoista on asetettu "putket" valssausta kattotuotteesta. Ne voidaan sijoittaa ristikon tapauksiin tai voit helposti asettaa kuoppaan. Edut: sama kuin edellisessä tapauksessa. Ei ole puutteita.

Ruberoidinen pylväsperusta - "paras" ratkaisu

Video: kateaineiden pylväspohjan rakentaminen

Te voitti tyydyttävästi vaikean tehtävän - rakensit perustan tulevalle lehterille. Nyt meidän on jatkettava asuntojen rakentamisen parantamista.