Laastin ja sementtilaastin valmistuksen osuus

Muun kuin sementin perinteinen koostumus sisältää tietyn määrän hiekkaa ja raunioita.

Seulonnan käyttö täyteaineena, joka on eri kivien hiomisen sivutuote, vähentää sementin kulutusta ja mahdollistaa materiaalin hankkimisen, jolla on korkea suorituskykyindikaattori.

Erilaisten tyyppien ja muunnelmien alkuperäiset kiviä ja jauhatusaste tekee seulamateriaalista, joka kykenee muodostamaan monenlaisia ​​betonityyppejä. Koostumukset, jotka saadaan erilaisten seulonnan ja sementtityyppien yhdistämisen tuloksena, eroavat ominaisuuksisssa seulontamateriaalin ominaisuuksien vuoksi.

Positiiviset ominaisuudet

Pudotus on pieni Ranska, joka on saatu lopussa jyrsimän seulomisen jälkeen. Murskauksen jälkeen tuloksena oleva massa johdetaan peräkkäin eri kokoisten seulojen läpi erottamalla eri jakeiden murskattua kiveä, joka täyttää GOSTin sääntelyvaatimukset.

Seula, joka on läpäissyt seulan ja joka ei täytä pienin raunioille asetettuja kokovaatimuksia, on seulonta. Siinä on merkittäviä etuja verrattuna hiekkaan:

 • Homogeeninen koostumus ilman savea tai orgaanisia aineita;
 • Korkea lujuus, alhainen lämpötila, turvallisuus;
 • Murskattujen murskausjätteiden käyttö mahdollistaa ilman hiekkaa erikoislaatuisten betonituotteiden valmistuksessa;
 • Konkreettinen seulonta rakeiden sijasta tekee lopullisesta tuotteesta halvemman ilman suorituskyvyn pienentämistä;
 • Materiaalia voidaan käyttää paitsi betonissa, myös itsenäisenä täytönä.

Seulonta on jäännöksen kollektiivinen nimi, joka syntyy irtotavaran mekaanisesta lajittelusta. Siitä, millaisia ​​kiviä tai rakennusmateriaaleja murskattiin raunioiksi, on olemassa vastaavia tyyppisiä seuloja.

Parametrit, joiden avulla näytöt jaetaan:

 • Murtokoko.
 • Lähdeaineisto

Fraktion koko riippuu materiaalin ominaisuuksista, sen koostumuksesta ja raaka-aineiden valmistuksessa käytettävien lajitteluristojen solujen koosta. Tavallinen partikkelikoko on alueella 0 - 10 mm, mutta usein se on rajoitettu 1,5-4 mm: iin.

Pienimpien hiukkasten erottelu ennen käyttöä tehdään pesemällä. Tee näin, aseta seulaset ohuella kerroksella tasaiselle alustalle, jossa on kestävä pinnoite ja kaada se letkuun. Pienimmät hiukkaset, pöly ja epäpuhtaudet suoritetaan vesivirralla kokonaismassasta ja jäljellä olevaa ainetta käytetään betonin valmistamiseen.

betoni

Saatu käsittelyssä betonilaatikoiden hiontaprosessissa. Se on tärkeä etu - kaikki betoniryhmässä esiintyvät prosessit ovat jo pitkään valmistuneet, mikä vähentää sementin läsnäolon aiheuttamien toistuvien prosessien kestoa ja intensiteettiä useita kertoja.

Jätemateriaalin kierrätys lisää tehokkuutta, vähentää kuljetuskustannuksia ja komponenttien käsittelyä. Konkreettisia seuloja käytetään laajalti betonituotteiden valmistuksessa, tienrakentamisessa, jota käytetään viherrakentamiseen.

Lisäksi on betoni-seinää, joka koostuu hiukkasista, jotka on saatu murtamalla vanhoja tiiliseinämiä. Se auttaa saamaan korkealaatuista betonia, josta rakennusten eri elementtejä voidaan tehdä, mukaan lukien säätiö.

graniittinen

Tämä materiaali on muodostettu murskaamalla graniittia, sillä on kaikki positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet. Se on erittäin kestävä mekaaniselle tai termiselle rasitukselle. Erillisillä hiukkasilla on epäsäännöllinen muoto ja terävät reunat, mikä lisää niiden kykyä sitoutua sideaineeseen.

Graniittimerkkien raekoko on 2-5 mm. Betonirakenteessa tämä täyteaine pystyy parantamaan mekaanisen rasituksen voimakkuutta. Negatiivinen tekijä voi olla kvartsiitin läsnäolo, joka ei ole toivottavaa betonin koostumuksessa.

Graniittilehdillä on oma väri - vaaleanpunainen, harmaa, vihertävä - jonka avulla voit sekoittaa päällystelevyjä ja konkreettisia tontteja halutun sävyn lisäaineilla. Voit sekoittaa ne parantamaan asfalttipäällysteiden autonrenkaiden kiinnittymistä.

Rikkomisen poistaminen

Murskattujen kivien hiomakivien tuotanto ja lajittelemalla niistä syntyvät fragmentit koon mukaan. Käytetään löysää massaa, jossa materiaali jaetaan suurempaan ja pienempään fraktioon käyttämällä painovoiman vaikutusta. Sitten massan monivaiheinen seulonta suoritetaan, vuorotellen erottamalla suurimmat hiukkaset pienemmistä.

Jokainen seulonnan vaihe antaa vastaavan tyyppistä murskattua kiveä tietyn murto-osan. Pienin seulan kulun jälkeen muodostunut jäännös kutsutaan seulomiseksi.

Tämän murto-osan koon lisäksi, joka ei ole GOST- tai TU-standardien mukainen murskattua kiven kokoa varten, tämä materiaali ei eroa muusta massasta, sillä on samat ominaisuudet, kemiallinen koostumus ja toiminnalliset ominaisuudet. Käytetään täyteaineen sijasta betonin luomiseen, tehden päällystyspäällysteitä, kaatamalla perustan, jota käytetään rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa.

Yleisimpiä yksityisrakentamisessa, koska se vähentää hiekan ja raunioiden hankintakustannuksia.

Komponenttiosuudet

Yleinen vaihtoehto betonin asettelulle näytön täyttämiseksi on seuraava:

 • Sementtityyppi M400 - yksi kappale.
 • Kaikkien seulonta - kahdeksan osaa.
 • Vesi - noin 20% seoksen kokonaistilavuudesta.

Tuloksena oleva ratkaisu käyttöparametrien mukaan vastaa betonin laatua M150. Useimmat rakentajat eivät kieltäydy lisäämästä hiekkaa, sekoittamalla se seulomalla yhtä suuria osia tai pienempiä määriä.

Kyky yhdistää komponenttien suhde antaa sinulle mahdollisuuden valita betonielementtejä, joilla on korkea suorituskyky ja kestävyys.

Merkittävä kiinteistö, joka on saatu lisättyä graniitti- tai betonirypäleillä, on veden kestävyys, kosteuden läpäisevyys materiaalin runkoon, jolla on huono vaikutus sen tilaan pakkasen aikana.

Betonin valmistus

Se hajoaa komponenttien sekoittamiseen (sementti ja täyteaine) ja lisää vettä. Yleensä yksiköt tulevat saatavissa oleviin säiliöihin, useimmiten määrät lasketaan kauhain.

Jos aiot valmistaa suuren määrän betonia, tarvitset betonisekoittimen, koska manuaalisesti suuret erät liuoksesta on vaikea tehdä sekä fysikaalisesta näkökulmasta että lopputuotteen laadusta. On suositeltavaa sekoittaa kuiva seos huolellisesti ennen vettä lisäämistä, jotta komponentit tasaisesti jakautuvat.

Vettä lisätään pieniin eräkokoihin ja sekoitetaan välittömästi. Kaikkia vesiä samanaikaisesti ei suositella. Veden määrää on seurattava tarkasti, koska liuos menettää voimansa ylikuormituksen vuoksi, huomattava kutistuminen ilmenee, betoni alkaa murentua. Sen vuoksi vettä kaadetaan osiin ja samaan aikaan sekoitetaan syntynyt seos.

Valmis ratkaisu ei vaadi pitkää altistusta ja sitä voidaan käyttää välittömästi tuotannon jälkeen.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Betoni seulomisesta ja sementtiosuuksista kaupeissa

Betoni puristamisesta ja sementistä

Seulonta on ainutlaatuinen koostumus, joka perustuu kivenmurskauksen jälkeen saatuan materiaaliin.

Graniittia käytetään betonituotteiden valmistamiseen, teiden ja jalkakäytävien talvikauden aikana liukuvirran pienentämiseksi.

Prosessissa käytetään erityistä yksittäistä seulaa kullekin yksittäiselle lajille. Näyttää graniittikoostumuksen avoimella kaivoksella, nimittäin räjähdysmenetelmällä. Saalis murskataan ja lajitellaan jakeiksi. Nykyään sitä käytetään laajalti tie-, asunto- ja muilla rakennusalueilla, sillä se pystyy tarjoamaan tilat, joilla on tarvittava luotettavuus ja kestävyys. Se on myös laajalti käytetty viherrakentamiseen, sisustustarkoituksiin mukaan lukien.

Tärkeimpiä suorituskykyindikaattoreita - materiaalikoko ja vahvuus. Moduulin koko määrää murtoluku. Seulonta on ympäristön kannalta turvallinen tuote ihmisille. Sen saatavuus ja edullisuus tekevät joskus materiaalista välttämätöntä rakentamisessa ja koristeellisissa töissä.

Eri tyyppejä

Graniittikiveä saadaan kivenmurskausjäämien uuttamisen seurauksena erityisillä seuloilla.

Graniitti on muru, jonka koko vaihtelee suunnilleen 0-10 mm. Se voi olla punertava ja harmaa väri. Erilaiset punaiset sävyt mahdollistavat graniitin käytön tuotteiden valmistuksessa, päällystyslaatat, maisemapuutarhoissa.

Betoni on edullisin materiaali, joka saadaan betonin kierrätyksen jälkeen. Tämä materiaali on koostumuksessaan pienin murto-osa sekundaarisesta raunioista, 1 - 10 mm, joka saadaan tuotteen murskaamisprosessissa. Betonia käytetään betonituotteiden tuotantoon tienrakentamisen, maisemoinnin alalla. Betonimateriaalien valmistuksessa käytetään laajalti teollisuusrakennusta, asfaltti- ja seinämateriaalien valmistusta.

Betoni tiilillä on seos, joka on valmistettu tiilien ja betonin käsittelystä tai hävittämisestä. Jalostustuotteet merkitsevät tiilikiviä, jossa osa betonista, sementistä ja muista rakennusmateriaaleista. Voit ostaa sementtiä Dnepropetrovskissa sivustolla sellstroy.dp.ua.

Ratkaisu on paljon vahvempi.

Graniittiin perustuvassa ratkaisussa lopullinen materiaali hankkii tarvittavan lujuuden ja tiheyden. Tällainen materiaali on halvempaa kuin raunioista tehty ja sen käyttö vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia. Mutta tärkeintä on, että sementistä ja graniitista saatu betoni ei pysty vaikuttamaan tuloksena olevan rakenteen tai rakenteen suorituskykyominaisuuksiin, mikä tekee tästä materiaalista välttämätöntä monilla rakennusalalla.

Kun seos valmistetaan oikein, voit varmistaa lopullisen tuotteen voimakkuuden. Tässä tapauksessa on tärkeää käyttää näytöksiä oikeassa suhteessa. Graniitin tärkein sovellus on korvata hiekka tai käyttää sitä osittaisena korvikkeena. Viimeistä vaihtoehtoa käytetään yleensä useammin.

valmistelu

Graniittien seulonnan ja sementin betoni on paljon edullisempi ratkaisu kuin hiekan ja raunioiden käyttö alustassa.

Pihan täyttämiseksi sinun on ensin päätettävä, mitä pinnoitteen kuormitus tapahtuu ja millä lämpötilaolosuhteilla sitä käytetään. Graniittisekoituksen ja sementin ratkaisu on paljon edullisempi ratkaisu kuin hiekan ja raunioiden levittäminen alustalle. Liuos on yleensä vahvistettu silmällä, ja itse materiaali kaadetaan kerroksessa 7 cm: n ja sen yli. Seuraavat mittasuhteet, kun valmistellaan graniitista: sementti M400 - 1 osa, seulonta - 8 osaa, vesi - enintään 20 prosenttia - antavat ratkaisun, jonka vahvuus on yhtä suuri kuin M150. Pihan täyttämiseksi tällaisen vahvuuden pitäisi olla melko tarpeeksi. Ei ole sallittua käyttää keltaista väriä, jossa koostumus sisältää saviä tai mustaa, joka sisältää grafiittia.

Graniitti soveltuu säätiön kaatamiseen. Mutta kun kaadat pihaa, sinun pitäisi ensin tehdä tyyny hiekasta. Voit myös käyttää seulonnan tätä varten, minkä jälkeen sinun on lisättävä jälkikäteen, ja myöhemmin voit aloittaa kaatamisen. Tällöin on käytettävä 5 senttimetrin paksuutta.

Taulukko esittää koostumuksen ja mittasuhteet ruoanlaittoon graniitin ja sementin perusteella.

On syytä muistaa, että ylimääräinen täyteaine graniitti käyttää tehokkaammin. Tässä tapauksessa on välttämätöntä poistaa osa hiekasta ja osa raunioista vaaditusta koostumuksesta ja lisätä sen sijaan kaksi osaa seulonnasta. Taulukossa esitetään tarkat ruoanlaittoosuudet graniitin ja sementin perusteella. Riippumatta siitä, kuinka paljon voimakkaampi betoni tulee graniitin käyttöön, sementti on edelleen sen tärkein osa. Mitä vahvempi lopputuote on, sitä korkeampi sementin liima-lujuus, pintaan tarttumisen taso on tärkeä.

Älkää unohtako, että sementti menettää 10 prosenttia vahvuudestaan ​​kuukauden kuluttua, kolmen kuukauden aikana vahvuus on 20 prosenttia, kuusi - 30 prosenttia vuodessa - 40 prosenttia. Jos sementtiä säilytetään kahden vuoden ajan, se tulee 50 prosenttia vähemmän kestäväksi. Pääsääntöisesti, jos hiukan karkaistun sementin pehmeät pehmeät, jotka hajoittavat pienestä puristuksesta, se sisältää edelleen tavanomaisia ​​kosteuspitoisuuksia ja pohjaa, mikä mahdollistaa materiaalin tehokkaan käytön. Älä muuta sementin osuuksia, lisää sen sisältöä koostumuksessa, se ei lisää voimaa, päinvastoin, vähentää sitä.

Jotta laadulliset ratkaisut voidaan tehdä seulonnasta, on otettava huomioon kunkin komponentin oikeat mittasuhteet veden suhteen. Liuoksen keskipitkän sakeuden tulisi olla taulukon mukaan, veden tulee olla noin 20 prosenttia liuoksen kokonaismassasta. Ylimääräinen määrä johtaa siihen, että aggregaatti rikkoo liuoksen rakennetta, lisäksi tällaisen koostumuksen kaatamisen jälkeen saadaan aikaan merkittävä kutistuma, joka aiheuttaa halkeamien muodostumista ja sen kantavuus pienenee. On syytä muistaa, että sementin ja veden on oltava korkealaatuisia. Joten, jotta saataisiin suuritehoinen betoni tehtaalla ja käyttää juomavettä. Betoni ei toimi ja merivesi.

Ruoanlaittoon tarvittavat työkalut ja materiaalit:

Tilavuuslaskenta

Eri tuotemerkkien hyödykeratkaisu viskositeetista ja koostumuksesta riippuen on ominaista epätasaisesta kutistumisesta, minkä vuoksi tämän parametrin arvo on määritettävä ennen ostoa. Mitä suurempi kutistussuhde, sitä suurempi vaadittu määrä on. Sellaisille perustuksille, joilla on parallelepipedin muoto, tilavuus voidaan tunnistaa kertomalla leveys pituudelta ja sitten korkeudella käyttäen kaavaa: V = abh, tuloksena oleva luku on kerrottava tietyn brändin kutistumiskertoimella. Tulokseksi saatu arvo jaetaan 1,05. Jälkimmäinen indikaattori määrittää äänenvoimakkuuden, johon lisäelementtejä käytetään, esimerkiksi vahvistus.

On muistettava, että kun vaihdat sementtimerkkiä M-500 M-400: een, säilyttäen samalla mittasuhteet loppuun saat betoni M-250. Määritä ratkaisu pari tuntia.

Betoni seulonnasta - yleiset tiedot, seulonnan tyypit, mittasuhteet laastin valmistukseen

Konkreettisen ratkaisun valmistelu omilla käsillänne on muistettava, että sen tekijät vaikuttavat monet tekijät. Erityisesti täyteaineen ulkonäkö ja laatu ovat tärkeitä, joten sen valinta on myös erittäin vastuullista. Perinteisin täyteaine on hiekka, mutta usein näihin tarkoituksiin se käyttää seulomisia, joihin tämä artikkeli on omistettu.

Joten mitä kutsutaan seulonta? Useimmiten se on kalliomuotoinen ja lajiteltu jakeittain. Myös myyntiin voidaan löytää eri rakennusmateriaalien kierrätyksen poistaminen.

Joka tapauksessa, murskatyyppistä riippumatta, se on ympäristöystävällinen ja turvallinen ihmisille. Saatavuuden ja alhaisten kustannusten ansiosta on tullut melkein välttämätöntä monien rakennustöiden ja koriste-esineiden valmistuksessa.

Erityisesti murusia käytetään asuntorakentamisessa, tieliikenteessä, betonituotteiden valmistuksessa jne. Lisäksi seulonta käytetään usein maisemointiin.

Tämän materiaalin tärkeimmät suorituskykyindikaattorit ovat moduulin koko.

Kuten edellä mainittiin, seulomiset voivat olla erilaisia.

Useimmiten betonin valmistuksessa käytetään seuraavia tyyppejä:

 • graniitti;
 • betoni;
 • Betoni tiilillä.

Tarkastele nyt tarkemmin erilaisten murusien ominaisuuksia.

Graniitti seulonta on suosituin täyteaine. Se on muru, jonka koko on 1-10 mm: n kokoinen, jolla on harmaa tai punertava väri. Punaisten eri sävyjen ansiosta granotsevia käytetään aktiivisesti putkien ja erilaisten betonituotteiden valmistuksessa. Lisäksi granotsev on laajalti levinnyt puutarhanhoitoon.

On sanottava, että granotsevan betonista on erinomainen vahvuus ja tiheys. Ainoa asia on välttämätöntä betoniosuuksien havainnoimiseksi graniittisekoitteesta. Jauhoa voidaan käyttää hiekkaa täydellisenä tai osittaisena korvikkeena. Näin ollen eri tapauksissa sen mittasuhteet ovat erilaiset.

Tämän täyteaineen edullisuuden vuoksi rakennuskustannukset pienenevät. Erityisesti tällainen betoni on paljon halvempaa kuin ratkaisu lisäämällä rauniot. Muita etuja ovat se, että se ei vaikuta betonirakenteiden suorituskykyominaisuuksiin.

Betonin seulonnan tärkein etu on alhainen hinta. Crumb on valmistettu kierrättämällä betonia. Raudoitettujen betonituotteiden murskaamisen seurauksena muru- jakeiden koko on 1-10 mm.

Betonin seulonta käytetään laajasti seuraavilla rakennusalueilla:

 • Tieliikenteen alalla;
 • Eri betonituotteiden valmistuksessa;
 • Teollisessa rakentamisessa;
 • Kun maisemointi jne.

Valokuvassa - muru tiiliä ja betonia

Betonin ja tiilien seulonta

Tämä materiaali on seos, joka on tehty tuhoutumistuotteista tai tiilien ja betonin käsittelystä. Tällainen vauva sisältää tiilen rikkomisen lisäksi tietyn osan sementtikiven ja murto-osan muusta rakennusmateriaalista.

Kuten edellä mainittiin, seulonnan käyttö täyteaineena on edullisempi ratkaisu kuin hiekka ja rauniot. Päällystysbetonisointi suoritetaan pääsääntöisesti vahvistamalla. Kun kaadetaan kerroksia, joissa tällaista täyteainetta käytetään useimmin, kerroksen paksuus on 7-10 cm.

Jotta saataisiin riittävän vahva materiaali valuksi, esimerkiksi telakalle, on noudatettava seuraavia betonin osuuksia granotsevista:

Betoni seulonnasta - yleiset tiedot, seulonnan tyypit, mittasuhteet laastin valmistukseen

Konkreettisen ratkaisun valmistelu omilla käsillänne on muistettava, että sen tekijät vaikuttavat monet tekijät. Erityisesti täyteaineen ulkonäkö ja laatu ovat tärkeitä, joten sen valinta on myös erittäin vastuullista. Perinteisin täyteaine on hiekka, mutta usein näihin tarkoituksiin se käyttää seulomisia, joihin tämä artikkeli on omistettu.

Yleistä tietoa

Joten mitä kutsutaan seulonta? Useimmiten se on kalliomuotoinen ja lajiteltu jakeittain. Myös myyntiin voidaan löytää eri rakennusmateriaalien kierrätyksen poistaminen.

Joka tapauksessa, murskatyyppistä riippumatta, se on ympäristöystävällinen ja turvallinen ihmisille. Saatavuuden ja alhaisten kustannusten ansiosta on tullut melkein välttämätöntä monien rakennustöiden ja koriste-esineiden valmistuksessa.

Erityisesti murusia käytetään asuntorakentamisessa, tieliikenteessä, betonituotteiden valmistuksessa jne. Lisäksi seulonta käytetään usein maisemointiin.

Tämän materiaalin tärkeimmät suorituskykyindikaattorit ovat moduulin koko.

Poistumistyypit

Kuten edellä mainittiin, seulomiset voivat olla erilaisia.

Useimmiten betonin valmistuksessa käytetään seuraavia tyyppejä:

 • graniitti;
 • betoni;
 • Betoni tiilillä.

Tarkastele nyt tarkemmin erilaisten murusien ominaisuuksia.

graniittinen

Graniitti seulonta on suosituin täyteaine. Se on muru, jonka koko on 1-10 mm: n kokoinen, jolla on harmaa tai punertava väri. Punaisten eri sävyjen ansiosta granotsevia käytetään aktiivisesti putkien ja erilaisten betonituotteiden valmistuksessa. Lisäksi granotsev on laajalti levinnyt puutarhanhoitoon.

On sanottava, että granotsevan betonista on erinomainen vahvuus ja tiheys. Ainoa asia on välttämätöntä betoniosuuksien havainnoimiseksi graniittisekoitteesta. Jauhoa voidaan käyttää hiekkaa täydellisenä tai osittaisena korvikkeena. Näin ollen eri tapauksissa sen mittasuhteet ovat erilaiset.

Tämän täyteaineen edullisuuden vuoksi rakennuskustannukset pienenevät. Erityisesti tällainen betoni on paljon halvempaa kuin ratkaisu lisäämällä rauniot. Muita etuja ovat se, että se ei vaikuta betonirakenteiden suorituskykyominaisuuksiin.

betoni

Betonin seulonnan tärkein etu on alhainen hinta. Crumb on valmistettu kierrättämällä betonia. Raudoitettujen betonituotteiden murskaamisen seurauksena muru- jakeiden koko on 1-10 mm.

Betonin seulonta käytetään laajasti seuraavilla rakennusalueilla:

 • Tieliikenteen alalla;
 • Eri betonituotteiden valmistuksessa;
 • Teollisessa rakentamisessa;
 • Kun maisemointi jne.

Valokuvassa - muru tiiliä ja betonia

Betonin ja tiilien seulonta

Tämä materiaali on seos, joka on tehty tuhoutumistuotteista tai tiilien ja betonin käsittelystä. Tällainen vauva sisältää tiilen rikkomisen lisäksi tietyn osan sementtikiven ja murto-osan muusta rakennusmateriaalista.

Betonin valmistus

mittasuhteet

Kuten edellä mainittiin, seulonnan käyttö täyteaineena on edullisempi ratkaisu kuin hiekka ja rauniot. Päällystysbetonisointi suoritetaan pääsääntöisesti vahvistamalla. Kun kaadetaan kerroksia, joissa tällaista täyteainetta käytetään useimmin, kerroksen paksuus on 7-10 cm.

Jotta saataisiin riittävän vahva materiaali valuksi, esimerkiksi telakalle, on noudatettava seuraavia betonin osuuksia granotsevista:

Tämä osuus mahdollistaa betonimerkin M150 hankinnan. Jos rakennusmateriaalit vaativat kestävämpää materiaalia, voit käyttää korkeamman asteen sementtiä. Esimerkiksi jos valmistat laastin, joka perustuu sementti M500: een, niin tämä osuus antaa sinulle mahdollisuuden saada konkreettinen brändi M250.

Kuitenkin, ei pitäisi tehdä yleinen virhe alkujaan rakentajien välillä - lisätä sementin sisältöä ratkaisussa. Sementin korkea sakeus ei lisää materiaalin voimakkuutta, mutta päinvastoin se vähentää sitä.

Kiinnitä huomiota! On kiellettyä käyttää keltaista seuloa, joka sisältää saviä sekä mustia siruja, ts. grafiittisisällön kanssa.

Jos granotsev ei täysin korvata hiekkaa, on mahdollista käyttää tällaisia ​​betoniosuuksia seulonnalla:

Tällaisella osalla murskamäärän lisääminen käytännössä ei lisää liuoksen määrää, koska se täyttää pilkkujen väliset aukot ja vahvistaa hiekan ja raunioiden välistä sidosta.

Liuoksen valmistus

Nyt harkitsemme konkreettista betonista granotsevista. Tätä varten tarvitset betonisekoittimen, varsinkin jos seoksessa on murskattua kiveä, koska tällaisen ratkaisun sekoittaminen on hyvin vaikeaa, vaikka sitä sekoitettaisiin pienessä tilavuudessa.

Ohjeet betoniliuoksen valmistamiseksi ovat seuraavat:

 • Ensin sinun on sekoitettava kuivia ainesosia.
 • Seulon, hiekan ja sementin sekoittamisen jälkeen sekoitetaan vettä vähitellen koostumukseen. Tarvittaessa lisätään pehmittimiä ja muita lisäaineita tässä vaiheessa. Suositukset niiden käytöstä ovat aina pakkauksessa.
 • Saadun homogeenisen massan jälkeen murskattu kivi tai sora puhdistetaan ja kostutetaan vedessä. Sitten kaikki osat on sekoitettava perusteellisesti. Tarvittaessa voit lisätä pientä määrää vettä, mutta et voi sallia sen liiallista, kuten tällöin täyte tuhoaa betonirakenteen, lisäksi liiallinen vesipitoisuus lisää kutistumista.

Kiinnitä huomiota! Korkealaatuisen rakennusmateriaalin valmistukseen on tarpeen käyttää tuoretta sementtiä ilman epäpuhtauksia sekä puhdasta (mieluiten juomavettä) vettä. Varastointivuoden aikana sementti menettää jopa 40 prosenttia sen vahvuudesta. Myös merkittävästi vähentää sementtikiven kantta ja erilaisia ​​epäpuhtauksia vedessä.

Tässä prosessissa ratkaisun valmistaminen on valmis. Tuloksena saatua seosta on kehitettävä kahden tunnin kuluessa.

johtopäätös

Seulonnan käyttö betonin täyteaineena on yleistynyt rakentajien keskuudessa tällaisen ratkaisun monien etujen takia. Säästämisen lisäksi vauva antaa sinulle vahvan ja kestävän materiaalin. Ainoa asia on, että on noudatettava tiukasti mittasuhteita ja kiinnitettävä huomiota myös kaikkien seoksen osien laatuun.

Tämän artikkelin videosta saat lisätietoja tästä aiheesta.

Seulonnan ja sementin betoniseoksen valmistus


Rakennustyöt suorittavat omat, monet kehittäjät ajattelevat omasta konkreettisesta ratkaisustaan. Jotta seos olisi laadukasta, tiettyjä vivahteita olisi otettava huomioon luotaessa sitä. Erityisesti on kiinnitettävä erityistä huomiota täyteaineen valintaan. Perinteisesti hiekkaa käytetään täyteaineena, mutta yksityisessä rakentamisessa näytöt ovat suosittuja. Tässä artikkelissa tarkastelemme betonin konkreettisuutta seulomisesta ja sementistä, mittasuhteista, joissa on parasta sekoittaa komponentteja sekä etuja ja haittoja tämän täyteaineen käyttämisestä.

Näyttelyt: ominaisuudet, lajikkeet, laajuus


Mikä on seulonta? Useimmissa tapauksissa tämä nimi murskataan ja lajitellaan kallion koon mukaan. Tätä kutsutaan myös kierrätettyjen rakennusmateriaalien seulomiseksi.

Seulonnan erityisen suosio johtuu sen alhaisista kustannuksista ja kohtuuhintaisuudesta. Lisäksi materiaali ei vahingoita ihmisiä, koska se on ympäristöystävällinen raaka-aine tyyppiä ja kokoa riippumatta.

Monet kokemattomat rakentajat ovat kiinnostuneita siitä, onko betonista mahdollista tehdä seulominen. Vastaus on luonnollisesti myönteinen. Ominaisuuksistaan ​​materiaalia käytetään aktiivisesti konkreettisen ratkaisun luomiseen.

Tämän raaka-aineen avulla valmistettua betonia käytetään erilaisten rakennustöiden suorittamiseen: asuinrakennusten rakentamisessa, betoniseosten rakentamisessa, teiden rakentamisessa jne.

On olemassa useita tyyppisiä keskeytyksiä. Jos materiaali on betonin täyteaineen rooli, on suositeltavaa käyttää seuraavia raaka-aineita:

 • Graniittimerkit:
 • Betoni seulonta;
 • Betonin tiilimuuraus.

Pitäisi tarkastella yksityiskohtaisesti jokaista vaihtoehtoa.

Graniittiseulonta


Korkealuokkaisten ominaisuuksien ansiosta graniittihiutaleita pidetään suosituimpana täyteaineena. Betoni graniitti seulonta, joka on tehty kaikkien sääntöjen mukaisesti, on erityisen kestävä.

Materiaali itsessään on graniittihiukkasia, joiden koko voi olla 0,1 - 1 cm. Yksi graniittisen seulonnan ominaisuuksista on sen väri - harmaa tai punainen.

Tämän täyteaineen etuja ovat:

 • Hyväksyttävät kustannukset. Graniittien seulonnan hinta on melko demokraattinen, mikä vähentää merkittävästi rakennustöiden kustannuksia. Jos vertaillaan muihin materiaaleihin, betoniliuoksen kustannukset graniitilla ovat paljon pienemmät kuin betonin hinta murskattuna;
 • Kyky käyttää graniitti seulonta hiekan sijasta betoniin. Hiekka voidaan korvata muruilla sekä osittain että kokonaan;
 • Houkutteleva ulkonäkö. Punainen hiukkasia käytetään laajasti koristeellisten betonielementtien - sarakkeiden, päällystyslautojen jne. Valmistuksessa;
 • Betonituotteiden suorituskyvyn parantaminen. Oikeilla mittasuhteilla materiaali lisää betonin tiheyttä, mikä lisää valmiin rakenteen tai elementin kantokykyä.

Betoniromu


Betonirummun tärkein etu on sen edullinen hinta.

Täyteaine valmistetaan kierrättämällä betonia. Raudoitetut betonielementit murskataan niin, että saadut hiukkaset ovat kooltaan 0,1-1 cm.

Tämän tyyppisestä seulonnasta valmistettu betoni on tärkeä:

 • Teiden rakentamisessa;
 • Erilaisten teräsbetonituotteiden valmistuksessa;
 • Teollisuusrakennusten rakentamisen aikana;
 • Alueiden tilanteen parantaminen;
 • Maalaistalossa;
 • Teknisten rakenteiden ja laajennusten rakentamisessa.

Betonitiilet

Tämä täyteaine on seos, joka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista - betonista ja tiilestä. Usein seulonnat saadaan hiomalla rakennusjätteitä sekä purkamalla rakennuksia, jotka ovat käyttökelvottomia. Tiilikiven ja betoniaggregaattien lisäksi täyteaine voi sisältää elementtejä muista rakennusmateriaaleista.

Asiantuntijaneuvonta


Kun betonia valmistetaan seulomisesta, komponenttien osuuksia on tarkasti noudatettava. Tämän säännön laiminlyönti on täynnä huonolaatuisen ratkaisun saanti, jonka toimintaominaisuudet ovat kaukana normista.

Sinun tulisi myös ottaa huomioon seuraavat ammattilaisten suositukset:

 • Murskattu kivi voi korvata hiekkaa vain, kun muruserän koko on 0,15-0,4 cm. Jos pudotusfraktio on pienempi, se ei sovellu täyteaineen rooliin: pienet rakeet heikentävät seoksen laatua;
 • Jos betonista käytetään seulomuksia käyttäen, betonitointi suoritetaan yksinomaan raudoituskotelon läsnäollessa;
 • Valmistettaessa betonia ei ole hyväksyttävää käyttää keltaisen sävyn (se sisältää saviä) ja mustan värin (grafiitti on osa seulonta).

Materiaalien suhde liuokseen


Ratkaisun tekemiseksi ilman hiekkaa käytettäessä sementin ja seulonnan välinen suhde tulee olla seuraavanlainen:

 • Brand 400 sementti - 1 osa;
 • Täyteaine (graniittiseulonta on hyvä käyttää) - 8 osaa.

Tarvitaan myös vettä, joka ei saa ylittää 20% kokonaistilavuudesta.

Suhteella pyritään saamaan betoni M150. Jos rakentaja uskoo tällaisen ratkaisun turvallisuuden olevan liian pieni, hänen tulisi käyttää korkealaatuista sementtiä. Esimerkiksi, jos valmistetaan seos käyttää sementtimerkkiä 500, edellä oleva suhde antaa sinulle mahdollisuuden tehdä ratkaisu M250.

Jos päällikkö sekoittaa kokonaan hiekan puuttumisen, hän voi korvata sen osittain. Tämä edellyttää rakeiden lisäämistä.

Joten jos betonia valmistetaan seulomisesta, hiekasta ja sementistä, mittasuhteet ovat seuraavat:

 • Brand 400 sementti - 1 osa;
 • Ground rock - 1-2 osaa;
 • Murskattu kivi - 3 osaa;
 • Hiekka - 3 osaa;
 • Vesi - enintään 20%.

Tällä suh- teella seulomisen lisäämisellä ei ole lainkaan vaikutusta seoksen tilavuuden lisäämiseen, koska rakeet täyttävät rakeiden väliset raot ja ovat myös rauniot hiekkaan.

Vaikuttaa ratkaisun vahvuutta samalla tavalla kuin ensimmäisessä tapauksessa, eikä mitään muuta. Kun otetaan huomioon konkreettinen tämä säännös, se johtuu miinukset.

Valitettavasti monet uudet toimijat uskovat, että betonin lujuusominaisuudet eivät vaikuta sementtilajikkeen muutokseen, vaan tämän materiaalin osuuden kasvuun. Älä yritä toistaa tätä virhettä: ylimääräinen sementti vähentää ratkaisun laatua useita kertoja.

Sinun on myös kiinnitettävä huomiota siihen, että korkealaatuisen betonin valmistukseen tulee käyttää vain sementtiä, joka ei ole päättynyt, materiaalin lisäksi ei saa olla epäpuhtauksia. Betonin valmistamisen tulee olla puhdasta (on parempi käyttää juomavettä).

Joten seulonta betoniin on hyvä vai huono? Kun otetaan huomioon tämän täyteaineen suosio betoniseoksen valmistuksessa, voidaan päätellä, että murskatun kiven käyttö on varsin järkevä ratkaisu. Näyttelyt ovat erittäin kysyntää rakennusteollisuudessa niiden kiistämättömien ansioiden vuoksi. Materiaali on taloudellisesti kannattavaa, ja sen ansiosta voit tehdä kestävää ja kestävää betonia. On kuitenkin syytä muistaa, että kaikki seulonnan hyödyt menetetään, jos vääriä mittasuhteita havaitaan ratkaisun luomisen aikana.

Seulontaktien ja sementin betoniseoksen videoiden valmistelu:

Osuudet betonista seulonnasta ja sementistä

Betoni on saanut valtavaa käyttöä rakennustöiden suorituksessa. Se on valmistettu sementistä, johon on lisätty erilaisia ​​komponentteja. Eräs rakennetyyppi koostuu konkreettisesta seulonnasta sementin avulla.

Kuvaus ja tyypit

Eliminaatio on murto, joka saadaan murskaamalla kiviä. Tässä prosessissa käytä erityistä seulaa.

Graniittiseulonta

Esimerkiksi saadaksesi tämän lisäaineen graniitista, sinun täytyy saada se räjähdysmäisesti, murskata se osiksi ja lajitella se osaksi jakeita. On syytä huomata, että sitä käytetään aktiivisesti sekä asunto-, tie- että muilla tuotantoalueilla. Tämä johtuu siitä, että graniitti tarjoaa tarvittavan kestävyyden ja luotettavuuden. Sitä käytetään myös koristeellisiin tarkoituksiin.

Kuten edellä mainittiin, seulonta läpäisee pakollisen lajittelun. Seulan avulla tiettyjen kokojen hiukkaset erotetaan toisistaan. Eri fraktioilla varustettua materiaalia käytetään seoksissa, joita käytetään myöhemmin eri rakennuskohteissa.

Betoni seulonta

Graniittien seulontaa lisäksi on myös betonia. Minun on sanottava, että grantotsev vauva on kooltaan 0-10 mm. Se on harmaa tai punertava sävyjä. Muuten, punaviinimateriaalia käytetään laattojen valmistukseen. Betonin seulonnassa tämä on edullisin materiaali, joka saadaan betonin kierrättämisen jälkeen. Hiukkasten koon on oltava välillä 1 - 10 mm.

Materiaali saadaan betonin mekaanisen murskausprosessin aikana. Tätä seosta käytetään teiden ja maisemointien yhteydessä. Erityisesti sitä käytetään asfaltin ja seinämateriaalin valmistukseen. On huomattava, että epäpuhtaudet sisältävät joskus murskattuja tiiliä. Yleensä se saadaan käsiteltäessä tuhoutuneita tiilitaloja.

On huomattava, että graniitin käyttö on paljon halvempaa kuin ratkaisun kustannukset verrattuna raunioiden käyttöön. Tällöin malli hankkii tarvittavan tiheyden ja lujuuden.

Tärkein ominaispiirre on se, että betoni- tai graniittipäällysteiden seos ei vaikuta rakenteen laatuominaisuuksiin. Siksi nämä tyypit ovat yksinkertaisesti rakentamattomia.

Komponenttiluvut

Suurin vaikutus rakenteiden laatuun ja kestävyyteen saadaan sopivalla mittasuhteella kaikkiin seoksen osiin. On syytä huomata, että graniittiseulonta puhtaassa muodossaan käytetään harvoin. Ne korvataan yleensä osittain hiekalla koostumuksessa tai lisätään sora-osan sijasta.

Betonin seulonnan oikean määrittämiseksi on tarpeen vähentää 1 osa hiekkaa ja hiekkaa tavallisesta osuudesta ja lisätä kaksi osaa niiden sijaan. Esimerkiksi jos koostumuksessa käytetään 1 osaa sementtiä, 4 osaa hiekkaa ja 3 osaa hiekkaa, sementin, 3 osaa murskattua kiveä ja 2 osaa seuloja tai hiekkaa olisi käytettävä erän valmistamiseksi.

Pudotusmäärä ja betonin laatu

Yhden tai muun tyyppisen seulonnan käyttämiseksi on tarpeen määrittää päällysteen kuormitustaso. Lämpötilan käyttö pinnoitteen käytön aikana on myös tärkeä. Kuten edellä mainittiin, liuos, jossa materiaalia käytetään graniitista ja sementistä, on edullisempi verrattuna koostumukseen, joka perustuu hiekkaan ja murskattuun kiviin.

Esimerkiksi telan täyttämiseksi ratkaisun lisäksi käytetään vahvistusverkkoa. Samanaikaisesti materiaali täytetään 7 cm: n kerroksella. Yleensä jos seos perustuu graniittimateriaaliin, laastille otetaan seuraavat mittasuhteet:

 • 1 osa sementtiä M400;
 • 8 osaa keskeyttää;
 • enintään 20% vettä.

Samalla saat M150: n massavahvuuden. Graniitti on erinomainen ratkaisu seoksen kaatamiseksi. Vaikka pihan täyttämiseen käytät, sinun täytyy tehdä tyyny hiekasta. Hiekan sijasta voit käyttää seulontaa, joka on pakattava ja vasta sen jälkeen täytetään. Sen paksuuden tulisi olla vähintään 5 cm.

Graniittiaineiston kannattaa sanoa, että sen käyttö on kannattavampaa. Soveltamalla graniittia liuosten koostumukseen on välttämätöntä korvata osa hiekasta ja osan raunioista kahdessa sen osassa.

Sementti pääkomponenttina

Ja silti riippumatta siitä, mitä seuloja käytetään, laastin pääosa on sementtiä, jonka laatu määrittelee rakennusaineen massan. Mitä suurempi merkintä, sitä vahvempi valmis materiaali on, eli liimamurtolujuus on suuri, mikä antaa halutun kiinnittymisen pinnalle.

Kuinka kauan seos voidaan varastoida? Se on mahdotonta pitkään, koska kuukausittainen materiaali menettää jopa 10 prosenttia sen vahvuudesta ja jos se varastoidaan kahden vuoden ajan, siitä tulee vähemmän kestävä 50 prosenttia. Voit tarkistaa laadun ja käyttökelpoisuuden koskettamalla - ottaa pienen määrän kättäsi ja purista sitä varovasti. Tässä tapauksessa sementin on oltava murskata. Tämä viittaa siihen, että kosteuden ja emästen mittasuhteet mahdollistavat tämän materiaalin tehokkaan käytön.

Sementin laadun parantamiseksi siihen lisätään usein hydraulisia lisäaineita. Mitä vähemmän murskattua klinkkeriä, sitä suurempi tarttuvuus. Sementti tulee eri luokkiin. Numeerinen nimitys osoittaa sen voimakkuuden. On huomattava, että valinta liittyy suoraan tulevan säätiön kuormaan. Vaikka useimmiten näihin tarkoituksiin otetaan sementti M400 tai M500. Hinnalla toinen merkki on kalliimpi, mutta sillä on myös parhaat laatuominaisuudet. Mittasuhteet ovat seuraavat: Yhdessä M-400-betonikuoressa on sementtiä 417 kg: n määrässä, ja yhdessä M-100-betonikupissa on vain 166 kg.

Vesi. Sen laatu ja määrä

On huomattava, että laadukkaan ratkaisun valmistuksessa on otettava huolellisesti huomioon veden osuus. Sen määrittäminen, kuinka paljon se koostuu koostumuksesta, on luotettava kriteeriin, että prosessissa pitäisi saada keskimääräinen sakeus.

Ylimääräinen vesi johtaa seoksen rakenteen häiriöön, joka käytettäessä aiheuttaa erittäin voimakkaan kutistumisen. Tämän seurauksena halkeamia saattaa esiintyä ja kantokyky vähenee. Samalla on huolehdittava veden laadusta. Esimerkiksi korkean lujuuden omaavien betonien valmistuksessa yrityksissä teknisen veden sijasta käytetään vain juomista.

Hiekka ja rauniot

On huomattava, että hiekkaan on oltava puhdas ja savesta epäpuhtauksia, koska ne heikentävät betonin laatua. Samalla ei ole väliä, onko joki hiekka tai louhos. Epäpuhtauksien hiekassa olevien standardien mukaan pitäisi olla korkeintaan 3%. Hiekan puhtaus on helppo tarkistaa seuraavasti:

 • kaada pieni määrä läpinäkyvään astiaan;
 • kaataa vettä;
 • ravista

Jos vesi on kirkas ja hieman mutainen, hiekka on puhdas. Muuten sora ei saisi sisältää paljon saviä. Ja yleensä käytä soraa kokoa 1-8 cm. Murskattu kivi ennen käyttöä koostumuksessa on pestävä ja puhdistettava ylimääräisistä sulkeumia. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi letkun avulla. Itse asiassa betoni ei missään tapauksessa saa pudota maahan.

DIY ratkaisu

Ratkaisu voidaan helposti valmistaa omiin käsiisi. Tämä edellyttää betonisekoitinta ja sen puuttuessa rakennesäiliötä, jossa seos tehdään. Vaaditut märät kuivista ainesosista kaadetaan sekoittimeen tai säiliöön:

Seuraava sekoittaa ne homogeeniseen massaan asti. Viimeinen otetaan käyttöön pienissä osissa vettä. Tällöin seosta sekoitetaan jatkuvasti. Sinun täytyy tehdä homogeeninen massa ja kosteus - sitten ratkaisu on valmis ja sitä voidaan käyttää työhön. On huomattava, että massaa on käytettävä kahden tunnin kuluessa valmistuksesta, muutoin sen ominaisuuksien menetystä ei voida välttää.

Jos kosteuden haihtumisprosessin aikana tapahtuu, on tarpeen lisätä niin paljon vettä seokseen kuin on tarpeen halutun konsistenssin kannalta. On huomattava, että mikäli jokin komponentti on märkä, silloin rakennusaineiden valmistuksessa on tarpeen vähentää veden määrää.

Laadun laskeminen ja parantaminen

Laadun parantamiseksi on välttämätöntä puhdistaa hiekka. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että eri laatuluokkien koostumus vaikuttaa suuresti kutistumiseen kaatamisen jälkeen. Siksi ennen määrittämään, kuinka paljon koostumusta tarvitaan ja jatkaa sen määrän laskemista, on välttämätöntä määrittää materiaalimerkki. Mitä korkeampi kutistussuhde on, sitä enemmän työtä tarvitaan.

Kuinka paljon konkreettista tarvitaan esimerkiksi säätiön täyttämiseen? Laskennassa pituus on kerrottava leveydellä ja saatu tulos kerrottuna tulevan säätiön korkeudella. Lisäksi tuloksena oleva luku kerrotaan kutistekertoimella. Ja sen jälkeen kerrotaan kerran 1,05. Tämä on tehtävä, jotta vahvistus vahvistettaisiin.

Betoni puristamisesta ja sementistä

Seulonta on ainutlaatuinen koostumus, joka perustuu kivenmurskauksen jälkeen saatuan materiaaliin.

Graniittia käytetään betonituotteiden valmistamiseen, teiden ja jalkakäytävien talvikauden aikana liukuvirran pienentämiseksi.

Prosessissa käytetään erityistä yksittäistä seulaa kullekin yksittäiselle lajille. Näyttää graniittikoostumuksen avoimella kaivoksella, nimittäin räjähdysmenetelmällä. Saalis murskataan ja lajitellaan jakeiksi. Nykyään sitä käytetään laajalti tie-, asunto- ja muilla rakennusalueilla, sillä se pystyy tarjoamaan tilat, joilla on tarvittava luotettavuus ja kestävyys. Se on myös laajalti käytetty viherrakentamiseen, sisustustarkoituksiin mukaan lukien.

Tärkeimpiä suorituskykyindikaattoreita - materiaalikoko ja vahvuus. Moduulin koko määrää murtoluku. Seulonta on ympäristön kannalta turvallinen tuote ihmisille. Sen saatavuus ja edullisuus tekevät joskus materiaalista välttämätöntä rakentamisessa ja koristeellisissa töissä.

Eri tyyppejä

Graniittikiveä saadaan kivenmurskausjäämien uuttamisen seurauksena erityisillä seuloilla.

Graniitti on muru, jonka koko vaihtelee suunnilleen 0-10 mm. Se voi olla punertava ja harmaa väri. Erilaiset punaiset sävyt mahdollistavat graniitin käytön tuotteiden valmistuksessa, päällystyslaatat, maisemapuutarhoissa.

Betoni on edullisin materiaali, joka saadaan betonin kierrätyksen jälkeen. Tämä materiaali on koostumuksessaan pienin murto-osa sekundaarisesta raunioista, 1 - 10 mm, joka saadaan tuotteen murskaamisprosessissa. Betonia käytetään betonituotteiden tuotantoon tienrakentamisen, maisemoinnin alalla. Betonimateriaalien valmistuksessa käytetään laajalti teollisuusrakennusta, asfaltti- ja seinämateriaalien valmistusta.

Betoni tiilillä on seos, joka on valmistettu tiilien ja betonin käsittelystä tai hävittämisestä. Jalostustuotteet merkitsevät tiilikiviä, jossa osa betonista, sementistä ja muista rakennusmateriaaleista.

Ratkaisu saadaan
paljon vahvempi.

Graniittiin perustuvassa ratkaisussa lopullinen materiaali hankkii tarvittavan lujuuden ja tiheyden. Tällainen materiaali on halvempaa kuin raunioista tehty ja sen käyttö vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia. Mutta tärkeintä on, että sementistä ja graniitista saatu betoni ei pysty vaikuttamaan tuloksena olevan rakenteen tai rakenteen suorituskykyominaisuuksiin, mikä tekee tästä materiaalista välttämätöntä monilla rakennusalalla.

Kun seos valmistetaan oikein, voit varmistaa lopullisen tuotteen voimakkuuden. Tässä tapauksessa on tärkeää käyttää näytöksiä oikeassa suhteessa. Graniitin tärkein sovellus on korvata hiekka tai käyttää sitä osittaisena korvikkeena. Viimeistä vaihtoehtoa käytetään yleensä useammin.

valmistelu

Graniittien seulonnan ja sementin betoni on paljon edullisempi ratkaisu kuin hiekan ja raunioiden käyttö alustassa.

Pihan täyttämiseksi sinun on ensin päätettävä, mitä pinnoitteen kuormitus tapahtuu ja millä lämpötilaolosuhteilla sitä käytetään. Graniittisekoituksen ja sementin ratkaisu on paljon edullisempi ratkaisu kuin hiekan ja raunioiden levittäminen alustalle. Liuos on yleensä vahvistettu silmällä, ja itse materiaali kaadetaan kerroksessa 7 cm: n ja sen yli. Seuraavat mittasuhteet, kun valmistellaan graniitista: sementti M400 - 1 osa, seulonta - 8 osaa, vesi - enintään 20 prosenttia - antavat ratkaisun, jonka vahvuus on yhtä suuri kuin M150. Pihan täyttämiseksi tällaisen vahvuuden pitäisi olla melko tarpeeksi. Ei ole sallittua käyttää keltaista väriä, jossa koostumus sisältää saviä tai mustaa, joka sisältää grafiittia.

Graniitti soveltuu säätiön kaatamiseen. Mutta kun kaadat pihaa, sinun pitäisi ensin tehdä tyyny hiekasta. Voit myös käyttää seulonnan tätä varten, minkä jälkeen sinun on lisättävä jälkikäteen, ja myöhemmin voit aloittaa kaatamisen. Tällöin on käytettävä 5 senttimetrin paksuutta.

Taulukko esittää koostumuksen ja mittasuhteet ruoanlaittoon graniitin ja sementin perusteella.

On syytä muistaa, että ylimääräinen täyteaine graniitti käyttää tehokkaammin. Tässä tapauksessa on välttämätöntä poistaa osa hiekasta ja osa raunioista vaaditusta koostumuksesta ja lisätä sen sijaan kaksi osaa seulonnasta. Taulukossa esitetään tarkat ruoanlaittoosuudet graniitin ja sementin perusteella. Riippumatta siitä, kuinka paljon voimakkaampi betoni tulee graniitin käyttöön, sementti on edelleen sen tärkein osa. Mitä vahvempi lopputuote on, sitä korkeampi sementin liima-lujuus, pintaan tarttumisen taso on tärkeä.

Älkää unohtako, että sementti menettää 10 prosenttia vahvuudestaan ​​kuukauden kuluttua, kolmen kuukauden aikana vahvuus on 20 prosenttia, kuusi - 30 prosenttia vuodessa - 40 prosenttia. Jos sementtiä säilytetään kahden vuoden ajan, se tulee 50 prosenttia vähemmän kestäväksi. Pääsääntöisesti, jos hiukan karkaistun sementin pehmeät pehmeät, jotka hajoittavat pienestä puristuksesta, se sisältää edelleen tavanomaisia ​​kosteuspitoisuuksia ja pohjaa, mikä mahdollistaa materiaalin tehokkaan käytön. Älä muuta sementin osuuksia, lisää sen sisältöä koostumuksessa, se ei lisää voimaa, päinvastoin, vähentää sitä.

Jotta laadulliset ratkaisut voidaan tehdä seulonnasta, on otettava huomioon kunkin komponentin oikeat mittasuhteet veden suhteen. Liuoksen keskipitkän sakeuden tulisi olla taulukon mukaan, veden tulee olla noin 20 prosenttia liuoksen kokonaismassasta. Ylimääräinen määrä johtaa siihen, että aggregaatti rikkoo liuoksen rakennetta, lisäksi tällaisen koostumuksen kaatamisen jälkeen saadaan aikaan merkittävä kutistuma, joka aiheuttaa halkeamien muodostumista ja sen kantavuus pienenee. On syytä muistaa, että sementin ja veden on oltava korkealaatuisia. Joten, jotta saataisiin suuritehoinen betoni tehtaalla ja käyttää juomavettä. Betoni ei toimi ja merivesi.

Ruoanlaittoon tarvittavat työkalut ja materiaalit:

Tilavuuslaskenta

Eri tuotemerkkien hyödykeratkaisu viskositeetista ja koostumuksesta riippuen on ominaista epätasaisesta kutistumisesta, minkä vuoksi tämän parametrin arvo on määritettävä ennen ostoa. Mitä suurempi kutistussuhde, sitä suurempi vaadittu määrä on. Sellaisille perustuksille, joilla on parallelepipedin muoto, tilavuus voidaan tunnistaa kertomalla leveys pituudelta ja sitten korkeudella käyttäen kaavaa: V = abh, tuloksena oleva luku on kerrottava tietyn brändin kutistumiskertoimella. Tulokseksi saatu arvo jaetaan 1,05. Jälkimmäinen indikaattori määrittää äänenvoimakkuuden, johon lisäelementtejä käytetään, esimerkiksi vahvistus.

On muistettava, että kun vaihdat sementtimerkkiä M-500 M-400: een, säilyttäen samalla mittasuhteet loppuun saat betoni M-250. Määritä ratkaisu pari tuntia.

Miten betonista tehdään seulonta ja sementti?

Betonin valmistus betonista ja sementistä on monien mielestä mielenkiintoinen, koska se on melko yleinen rakennusmateriaali, jonka kiinteyttämisen jälkeen on ominaista erittäin suuri lujuus ja sitä käytetään lähes kaikilla rakennusalalla.

Betoniseoksen valmistusmenetelmä.

Graniittiseuloja käytetään usein erilaisten teräsbetonituotteiden valmistukseen ja laasti ja sementtilaasti ovat erittäin korkealaatuisia.

Pienen graniittisekoituksen perusteella tehty betoni on eniten kysyntää maisemasuunnittelussa. Tämän materiaalin avulla laatat luodaan jalkakäytävällä, erilaiset säiliöt, talojen vieressä olevat alueet, kukkapuutarhat ja monet muut koriste-elementit.

Tämän ratkaisun avulla valmistetaan myös alkuperäisen muodon ja arkkitehtuurin taivutuksia vastaavat tuotteet.

Betonin ominaisuudet, seulonnat

Graniittikiveä.

Konkreettinen seulonta on edullisin rakennusmateriaali, joka muodostuu välittömästi sen jälkeen, kun valmiin betonin huolellinen käsittely on murskattu.

Tämä seulonta käytetään betonin ja erilaisten betonituotteiden valmistukseen. Lisäksi sitä käytetään aktiivisesti rakentamisessa ja asfaltin valmistuksessa. Seulonnasta valmistettu betoni on paljon vahvempi, joten sitä käytetään usein hiekan sijasta.

Lopullinen tuote hankkii tarvittavan lujuuden ja hyvän tiheyden. Tuloksena oleva materiaali on melko edullinen, joten sen käyttö vähentää merkittävästi rakennuskustannuksia. Se ei vaikuta lopullisen rakenteen nykyisiin ominaisuuksiin, mikä tekee siitä yksinkertaisen välttämättömän monilla rakennusalalla.

Koostumus ja mittasuhteet betonin valmistukseen graniitin ja sementin perusteella.

Jos sementin ja käytetyn seulonnan suhde valitaan oikein, saat lopullisen tuotteen erittäin suurella lujuudella. Seulonnan pääasiallinen käyttö vähenee hiekan täydelliseen korvaamiseen tai sen käyttämiseen osittaisena korvikkeena.

Tuotannossa kannattaa kiinnittää huomiota kaikkiin osiin ja niiden laatuun. Laadun ratkaisun tuottamiseksi käytettävän verkon seulonnan halkaisijan tulisi olla 1,5-4 mm. Seulonta pienemmillä hiukkasilla on täysin sopimaton betonin valmistamiseksi.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä käytetyn materiaalin laatuun, koska seulonnan ei pitäisi sisältää mitään epäpuhtauksia lainkaan.

On erittäin tärkeää valita oikea sementtimerkki korkealaatuisen laastin valmistukseen, koska sementti on betonin tärkein osa.

Kiinteän monoliittisen perustuksen rakentamisessa käytetään usein sementtiä, jolle on tunnusomaista hyvä jäätyvyys, veden kestävyys, suuri tiheys ja melko nopea kovettuminen.

Miten betonista tehdään seulonta ja sementti?

Seulonnan käyttö betoniseoksen valmistukseen säästää huomattavasti rahaa.

Seulonnan ja sementin betoni on käytännöllisin ja kannattavin vaihtoehto kuin hiekan tai soran käyttö alustassa. Jotta kestävä betoni olisi, sinun on noudatettava tiukasti mittasuhteita.

Jotta voit tehdä sen:

 • yksi osa sementtimerkkiä M400;
 • kahdeksan osaa keskeyttää;
 • noin 20 prosenttia vettä;
 • betonisekoittimella.

Kaatopaikalle valmistetun laastin tulee osoittautua keskikokoiseksi, joten mittasuhteita on ehdottomasti noudatettava. Ylimääräinen vesi voi johtaa siihen, että käytetty aggregaatti täysin tuhoaa valmiin liuoksen rakenteen ja sen kaatamisen jälkeen antaa välittömästi suuren kutistumisen, mikä johtaa syvien halkeamien ilmaantumiseen.

On syytä muistaa, että vahvan ja hyvän ratkaisun tuottamiseksi veden ja sementin on oltava korkealaatuisia. Jotta saisit laadukkaan tuotteen, jolla on suuri lujuus, on parasta käyttää puhdistettua juomavettä.

Betonisekoittimen rakenne konkreettisesta seulonnasta.

Laastin ominaisuuksien parantamiseksi siihen voidaan lisätä erilaisia ​​tiivisteitä lisäämällä lujuutta ja elastisuutta. On kuitenkin muistettava, että tiivisteiden käyttö on suositeltavaa vain tienrakentamisessa.

Jos betonia käytetään asuinrakennuksen rakentamiseen, sen laatu ja vahvuus on kiinnitettävä erityistä huomiota, koska rakennuksen turvallisuus riippuu tästä.

Betonin valmistamiseksi sinun on kaadettava sementti ja seulot konkreettiseen sekoittimeen ja sekoitettava seos muutamaksi minuutiksi perusteellisesti. Sitten sinun on lisättävä vettä sekoittimeen ja sekoitettava seos homogeeniseen sakeuteen asti.

Seulonta vaivaamalla kokonaan tai osittain korvaa hiekan ja melko pienen sora. On huomattava, että tällaisen betonin asianmukainen tuottaminen ei ole huonompi kuin se, joka on tehty käyttäen tavanomaista murto-osaa.

Betonin valmistus ilman betonisekoittimia

Betoni voidaan tehdä sementistä ja seulomisesta ilman betonisekoittimen käyttöä sekoittamalla seosta puu- tai metallisäiliöön.

Ainesosien mittasuhteet betonin sekoittamiseen.

Valmistetaan valmistetut komponentit liuoksen valmistamiseksi kuivassa muodossa suoraan säiliöön ja sekoitetaan huolellisesti siihen asti, kunnes saadaan tiheä homogeeninen massa.

Kun kaikki osat on sekoitettu, sinun on vähitellen lisättävä vettä, sekoittamalla seosta vähitellen, jotta vältytään kokkareiden muodostumiselta. Kun seos on tasaisesti sekoitettu ja hyvin kostutettu, voit käyttää sitä täyttämään pohjan.

Käytä valmiita laasti vain muutaman tunnin kuluessa sen valmistuksesta. Jos ratkaisu osoittautuu liian paksuiseksi, voit lisätä hieman vettä. Sakeuden tulisi olla sellainen, että se voidaan sekoittaa helposti, mutta ei tehdä paljon vaivaa, mutta samanaikaisesti, jotta se ei pääse kaatumaan.

Seulonta ennen käyttöä on hyvin seulottu. Jos seulonta on märkä, lisää vettä hieman vähemmän kuin vaadittu määrä. Sementin on oltava aina tuoretta ja hyvälaatuista.

Jos liuos valmistetaan kylmäkaudella, vesi on lämmitettävä, koska betoni voi kovettua ennen ja menettää voimaa. Talvella vaivaavana on syytä vaihtaa kaikkien komponenttien lastausjärjestys, aluksi kuumavesi kaadetaan säiliöön, ja siihen lisätään seuloja ja sementtiä. Liuokseen ei ole tarpeen lisätä jäätymisenestoaineita, koska ne vahingoittavat raudoitusta ja edistävät valmiin betonin nopeaa tuhoutumista.

Korkealaatuisen betonin valmistus

Voit tehdä erittäin vahvan ja kestävän betonin seulonnan, hiekan, raunion, sementin ja veden seoksesta.

Kaikkien betonin valmistukseen tarkoitettujen komponenttien on oltava kuivia. Aluksi sinun on sekoitettava yhtenäiseen hiekkaan, seulontaan ja sementtiin. Kun seos sekoitetaan perusteellisesti, tuloksena oleva koostumus on vähitellen kaadettava veteen sekoittaen jatkuvasti homogeeniseen seokseen.

Tarvittaessa voit lisätä erilaisia ​​lisäaineita tuloksena olevalle seokselle, mikä antaa konkreettiselle suuremman lujuuden ja vaaditun plastisuuden.

Saatuaan homogeenisen massan koostumukses- sa, sinun on lisättävä murskattu ja hieman murskattu veteen tai soraan. Sekoita sitten kaikki perusteellisesti ja lisää tarvittaessa pieni määrä vettä, mutta se ei missään tapauksessa saa ylittää, koska tällä tavoin voit rikkoa betonin rakennetta, minkä seurauksena se muuttuu liian herkäksi ja nestemäiseksi.