Tyypillinen betoni M200

Rakennusmaailmassa suosituin on konkreettinen ratkaisu, joka soveltuu kaikentyyppiseen työhön. Hän pystyy "pitämään" molemmat yksikerroksiset talot ja monikerroksiset. Moderni markkinat tarjoavat laajan tuotevalikoiman tämän rakennusmateriaalin eri teknisistä ominaisuuksista.

Yleiset ominaisuudet

Betoni M200 B15 on yksi tyypeistä. Se viittaa raskasbetoniin, useimmiten palvelee monoliittisia perustuksia, polkuja tai runkorakenteita. Koska sen lujuus ja kestävyys ovat negatiiviset ympäristötekijät, se tekee rakenteista kestävämmän. Lisäksi erotella tällaisen betonin alalajit:

 • sitomiskomponentissa - kipsi, silikaatti, sementti, polymeeri;
 • riippuen aggregaattien tyypistä - suurista tai pienistä;
 • koostumuksen sakeus - voi olla tiheä, huokoinen tai erityinen tarkoitus;
 • painosta - päästää kevyt ja raskas.
Takaisin sisällysluetteloon

rakenne

M200-betonilla on niin sanottu matala koostumus. Tämä johtuu siitä, että se sisältää sementtiä, jolla on nopeasti kovettuvia ja hydrofobisia ominaisuuksia. Jälkimmäinen parantaa tulevaisuuden mallin suorituskykyominaisuuksia. Käytä Portland-sementtiä (jos lämpötila päivässä voi laskea 10 asteeseen) tai kuona Portland-sementtiä (alueilla, joilla on lämpimämpi ilmasto).

Tämän osan lisäksi resepti sisältää hiekan. Se puhdistetaan liiallisesta likaisuudesta, joka voi heikentää tulevan betoniseoksen laatua. Hiekkapartikkeleiden tulee olla suuria. Hiekalla on tärkeä rooli, koska se on täyteaine, joka takaa tulevan konkreettisen ratkaisun plastisuuden.

Käytä myös murskattua kiveä ja erilaisia ​​lisäaineita. Törmäyshiukkasten tulee olla keskikokoisia. Lisäaineet antavat betonille B15-huurteenkestävyyttä säilyttäen samalla liuoksen vahvuuden. Jotkut lisäaineet hidastavat tai nopeuttavat betonin kuivausprosessia.

Viimeinen osa on vesi, jolla ei saa olla kemiallisia ja biologisia komponentteja (eli täysin puhdas).

Tekniset tiedot

Betoniseoksen tekniset ominaisuudet riippuvat siihen sisältyvistä elementeistä ja niiden suhdeluvuudesta. Betonin m200 ominaisuudet merkitsevät tiettyjä kohtia:

 1. Korkean luotettavuuden taso johtuu betonin alhaisesta tiheydestä.
 2. Seos kuivuu tarpeeksi nopeasti.
 3. Luokka - b15 (luokka B12 on erittäin harvoin osoitettu, koska luokka B12 on heikompi ominaisuus).
 4. Matala lämmönjohtavuus tarjoaa ohut kerros materiaaleja eristämiseen, mikä säästää rahaa.
 5. Liikkuvuusaste - n3.
 6. Seosta voidaan käyttää lämpötiloissa 5 astetta ja yli, mutta se ei menetä ominaisuuksiaan.
 7. Kosteuden kestävyys on määritelty w6: ksi.
 8. Jäätymisvastus - f100.
 9. Betonin m200 kutistumisen aikana ei tapahdu halkeamia, ja prosessi itsestään menee enemmän huomiotta, toisin kuin muut tuotemerkit.
Takaisin sisällysluetteloon

Osuudet kuutioittain

Saadaksesi haluttua johdonmukaisuutta, sinun täytyy tietää perus 4 pistettä. Ne ovat:

 • sementti laatua;
 • täyteaineominaisuudet;
 • plastisuus ja vahvuus, jonka haluat saada;
 • suhde.

Se riippuu erän oikeellisuudesta. B15-luokan betoniliuoksella on yksi kuutiosekoite, jonka osuus on:

 • sementtiarvolle m400, hiekalle ja raunioille suhde on 1: 2,8: 4,8;
 • M500 tarkoittaa suhdetta 1: 3,5: 5,6.

Keskimäärin B15: n betoniseos yhtä kuutiota kohden tarkoittaa tällaisten painoisten komponenttien käyttöä:

 • sementti - 330 kg;
 • hiekkakomponentti - 600 kg;
 • murskattu kivi - 1250 kg;
 • vesi - 180 l.

Näyttää siltä, ​​että summalla kaikki reseptin komponentit muodostavat paino 1,76 m3. Mutta silti ilmenee 1 kuutio, koska hiekkaa ja vettä syrjäyttää ilman raunioista, täyttää tilan ja poistaa kuplat. Tarkka paino huomioiden saavutat halutun laadun sementtiliuoksen ilman paljon vaivaa.

valmistelu

Suhteiden mukaan valmistusprosessi alkaa. Pääkomponentit ovat vesi, hiekka, sora ja sementtielementti. Betoni B15 voidaan ostaa sekä valmiina tuotteena (valmistajan on perustuttava GOST 26633-91: een) ja valmisteltava se itse.

Koska sementtielementti on tärkein tekijä, sen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Sementtikomponentin kulutus riippuu brändistä. Yleensä käytetään m400: sta ja uudemmasta. Alemman merkinnän käyttömahdollisuus on kuitenkin mahdollista. Samaan aikaan on lisättävä suuremman osan komponenttia.

Ei tarvitse vaivata liikaa ratkaisua. Tee tämä osa niin, että käytät sitä 1 kerran ilman jäämiä. Seuraavana päivänä betoniin tehdään kovettumisprosessi. Yksinkertaisesti lisää omien varojen kuluja. Tuotantotekniikka koostuu seuraavista vaiheista:

 • On tarpeen sekoittaa hiekkaa ja sementtiä hyvin, samanaikaisesti lisätä lisäaineen, joka tekee liuoksesi pakkasenkestävän. 10 kg sementtielementtiä on 1 kg lisäainetta.
 • Vähitellen otetaan käyttöön vettä ja sen jälkeen - rauniot.
 • Sekoita kaikki ainesosat kolmeen minuuttiin.

Se on tärkeää! Sallittu poikkeama suhteesta voi olla enintään 1%.

Täytä suositukset

Täyteprosessi ei ole niin yksinkertainen ja edellyttää tällaisten sääntöjen muistamista:

 1. Aseta säiliö liuokseen lähellä paikkaa, johon kaadetaan betonia. Tämä johtuu siitä, että ratkaisu alkaa kovettua nopeasti, joten etäisyys on mahdollisimman pieni.
 2. Seos on kaadettava korkeudesta korkeintaan 1 metriin niin, että ei ole delaminaatiota. Muussa tapauksessa sinun on lisättävä rakennuksen varojen menoja, jotta heikentää huonoa juonta.
 3. On parasta käyttää kourua, joka tarkentaa betonirauhaa.
 4. Älä valmistele betoniseosta huonoissa sääolosuhteissa. Optimaalinen lämpötila on 5 astetta ja yli.
 5. Yritä kaataa seos kerralla. Jos tarvitset tauon, älä tee sitä yli 3 tuntia.
 6. Paikoissa, joissa liittimet on asennettu, sinun täytyy koputtaa.
 7. Jos sateinen päivä alkoi ulkopuolella, peitä täytetty liuos muovikelmulla. Jos lämpöä esiintyy, suihketa vedellä joskus.

Näiden sääntöjen käyttäminen valmistusvaiheessa auttaa sinua saamaan hyvän tasaisen pinnan, jolla ei tapahdu halkeamia. Se pitää tiheytensä melko pitkään.

hakemus

Betoniyhdistelmää CL b15 käytetään laajasti rakennusmaailmassa. Tiheyden ja pakkasenkestävyyden ansiosta sitä käytetään rakentamisessa:

 • säätiöt;
 • portaita. Betoniportaat B15 toimivat vuosikymmeninä ilman murenemista;
 • sivustoja. Se voi olla alustoja ihmisten liikkumiselle ja liikenteelle. Betoniseos B15 pystyy kestämään raskaita kuormia;
 • betonituotteet (esimerkiksi reunukset, pylväät);
 • lattiapinnoitteet;
 • päällystyslaatat;
 • seinät talon sisällä, joilla ei ole suurta kuormitusta;
 • aidat;
 • kaivot ja paljon muuta.
Takaisin sisällysluetteloon

johtopäätös

Betoni m200 on suosittu rakennusmaailmassa. Tämä on raskas betoni, jolla on suuri lujuus. Sen avulla voit kaataa kauniin monoliittisen perustuksen ja rakentaa vahvan aidan. Sinun täytyy tietää mittasuhteet, jotta oikeat sävellykset tehdään omilla käsillänne. Tietenkin voit tilata valmiin ratkaisun valmistajalta. Käytetään myös betonijakoon tiettyihin luokkiin. Tätä varten useimmiten se on b15. Luokka B12 on harvinainen, mutta tämä vaihtoehto on myös mahdollista.

Kun valitset komponentteja tulevaa ratkaisua varten, kiinnitä huomiota niiden laatuun. Tämä pätee erityisesti sementtielementtiin, koska se on pääkomponentti. Muista tarkastella vanhentumispäivää. Kiinnitä erityiset materiaalin suhteet kuutiometriä kohden. Betoniliuoksen komponenttien määrän suhde 1 m3: a kohti voi poiketa vain 1%.

M200 brändi betoni - ominaisuudet ja tekniset tiedot

Betonibrändi 200 ei koske korkealaatuisia yhdisteitä. Sitä käytetään, jos rakenteiden merkittäviä kuormia ei oleteta. He rakentavat perustan pienille rakennuksille, sokeille alueille, kulkuteille, lattioille ja tasoituskerroksille. Sieltä päällystyslaatat.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

M200 betoni vastaa luokkaa B15 - tämä on uusi materiaalin nimi. Vanhassa brändissä M ilmoitettiin keskimääräinen puristuslujuus verrattuna luokkaan, mikä osoittaa vahvan lujuuden. Luokka B15 tarkoittaa, että materiaali kestää kuormitusta 15 MPa. M200: lle sallittu kuorma on 200 kg / cm².

Betoniluokan 200 koostumus määräytyy GOST: n mukaan, ja on otettava huomioon tulevan rakenteen toimintaolosuhteet.

Standardit osoittavat materiaalin perusominaisuudet. Yksi tärkeimmistä on koostumuksen liikkuvuus. Se on helppo työskennellä erittäin liikkuvan materiaalin kanssa, se täyttää kaikki aukot rakenteessa kaatamisen jälkeen. Pehmittimen lisääminen parantaa tätä indikaattoria.

Murskattujen kiviainesten koko määrittelee, mikä betoni saadaan - hienojakoinen, murskattua kiveä 2-8 mm tai karkea raekoko 20-40 mm: n rakeilla.

hakemus

M200-betoni kuuluu keuhkoihin. Sitä käytetään kaivertavien tasoituskerrosten tasoittamiseen eri betonipinnoilla. Käytetään teräsbetonirakenteiden, kuten lohkojen, pienikokoisten lattialaattojen, portaiden liikkeiden valmistukseen.

Matala- rakentamisessa, kotitalousrakennusten rakentamisessa ja tiilisahatavaroissa tätä materiaalia käytetään matalien perustusten rakentamiseen.

Materiaalimerkin M200 betonielementtien valmistus. Suunnittelulla on korkea luotettavuus, kestää lämpötilanvaihtelut eivätkä vaadi tarpeettomia taloudellisia kustannuksia.

Betonin käyttö määräytyy murskakiven murto-oloista. Hienojakoinen koostumus käytetään pienissä muottiin muodostuneissa tuotteissa. Tämä seos levittää tasaisesti muotoaan ja antaa pienet rakenteelliset elementit. Nämä ovat katuja, päällystyslaatat, portaiden elementit.

Karkean rakeisen koostumuksen laajuus ovat raudoitetut raudoitteet, seinät ja rakenteet.

Seoksen koostumus

Betonibrändillä M200 on peruskomponentteja, jotka ovat aina vakioita ja muuttujia, jotka määrittävät sen toiminnalliset ominaisuudet. Pääosa on sementti. M200-luokassa käytetään koostumuksessa portlandsementtiä M400-500.

Pakollinen komponentti - kuiva hiekka, enintään 3,5 mm, ilman epäpuhtauksia. Se määrittää seoksen plastisuuden.

Pakollinen kiviainetta tai soraa, enintään 80 mm.

Koostumuksen vesipitoisuus on 20%.

Frost- ja vedenläpäisevyyttä parannetaan erilaisilla lisäaineilla - pehmittimillä.

mittasuhteet

Noudata seuraavia mittasuhteita betonissa M200, suhde otetaan osittain:

 • 1 osa portland-sementistä.
 • Hiekkakomponentti;
 • 4.8 sora tai murskattu kivi;
 • 1/5 tilavuus - vesi.

Sementin ja hiekka-sora-seoksen määrä otetaan suhteessa 1: 8.

Sinun tulisi tietää, kuinka paljon sementtiä pitäisi olla betonin M200 kuution sisällä, sen paino on noin 300 kg.

Halutun laadun hankkimiseksi sinun on valittava osien oikea suhde. Aineenkulutus 1 m³ betoniseokselle:

Betoni M 200 V 15, lajikkeet, tekniset ominaisuudet, edut ja haitat

Myynnissä on laaja valikoima betonityyppejä, jotka puolestaan ​​jaetaan luokkiin. Rakennusmateriaalilla on erilainen koostumus, tiheys ja käyttöalue. Artikkelissa käsitellään sellaisia ​​rakennusmateriaaleja kuin betoni M 200 -luokka B15. Hiekkasekoittimen M 200 pääominaisuudet viittaavat raskaan betonin tyyppiin. Korjaustyön valmisteluvaiheeseen käytetään kaikkia luokkia aina M 150: een saakka. Näitä ovat: pohjapohjan, monoliittirakenteiden ja betoniterästen kaataminen. Sitä käytetään myös betonirakenteiden rakentamisessa, jota sovelletaan maltilliseen kuormitukseen.

Metsätyyppi M 200

Komponentissa on sellaisia ​​alalajia, joilla on eri komponentit ja ominaisuudet:

 1. Käytetty:
 • kotimaan rakentaminen;
 • teollisuusrakennusten rakentamisen aikana.
 1. Rakennusaineiston tyyppi:
 • sementti;
 • silikaatti;
 • kipsi;
 • lisäämällä polymeerisiä elementtejä.
 1. Kiinteän täyteaineen mitat:
 • karkea;
 • hieno.
 1. Hiukkasten tiheyden ja kimmoisuuden laatu:
 • tiheä;
 • huokoinen;
 • sekoitus erityistarkoituksiin.
 1. Kiinteyttämisnopeus, autoklaaviseos on suunniteltu tiivistymään luonnollisissa lämpötiloissa.
 2. Painomittarit:
 • raskas;
 • Kevyt.

Betoni Luokka B 15 Mikä tämä brändi on? Nykyaikaisissa rakennustekniikoissa lujuusindikaattori korvattiin tarkemmalla luokituksella "B". Luokka B 15 on suosittu rakennusmerkki M 200, jota pidetään yleisenä.

Tekniset ominaisuudet

Raskas betonirakenne B 15 M 200 on suunnitellut ominaisuudet, jotka on kuvattu sovellettavissa GOST-standardeissa. Sementtilaasti kykenee virtaviivaistamaan valmiin rakenteen lujuusindikaattoreita, valmistuksen reseptiä ja koostumuksen mittasuhteita, joustavuutta, tiheyttä, suunnittelun puristusresistanssia ja liuoksen kuutiometrin erityismassan. Valmisrakenteen pääominaisuus on puristuskestävyys, jota merkitään kirjaimella "M" ja brändinumerolla.

Betoni B 15 kestävyysluokka M 200, jonka keskimääräinen nimelliskestävyys. Liuoksen laadun indikaattorit, suurin sallittu lujuus ja tiheys 28 vuorokaudessa. Sementtilaastin koostumus sisältää erilaisten murskattujen kiviainesten - sora, graniitti, kalkki, jonka murto-osa on 6 - 70 mm.

GOST-järjestelmän mukaisten monoliittirakenteiden rakentamiseen saa käyttää murskattua kiveä ja soraa, joiden mitat ovat korkeintaan 14 cm. Kiinteiden täyteaineiden on ylitettävä lujuus ja kestävyys kahden kerran. Suurin osa murto-aggregaatista luo rakenteellisia puitteita taloja vahvistavasta betonista. Koostumuksen valmistuksessa käytettävä resepti sisältää hiekan, jonka fraktio on 0,15 - 5 mm. Hieno täyteaine, jonka tiheys on 1790 kg / m3. Peskobetonnaya-seos M 200 ja tiedot puristuskestävyyden laskemiseksi 200 kg / m3.

Suurten esineiden virtaamiseksi nopeammin, ei sakan soraa tai murskattua aggregaatin kokoa tulisi lisätä 20-140 millimetriä betoniin 15 m200 raskasluokassa. Betoniratkaisun tärkein ominaisuus on puristuslujuus Rbn, joka on merkitty numerolla "M". 1 m3 betonin ominaispaino 15 M 200: ssä vaihtelee 1800-2500 kilogrammasta. Koostumuksen massa vaihtelee kaikkien komponenttien tiheydestä ja on välillä 300-3000 kg.

GOST-standardit

Raskasta betonirakennetta B 15 M 200 kuvataan ominaisuuksilla GOST 7473-2010 BST B15, P3, F100, W6.

Merkintä M 200 osoittaa tällaisia ​​ominaisuuksia.

 • F 100 - jäätymisvastus. Kun seos altistuu jäätymiselle ja sulatukselle noin sata kertaa, materiaali menettää sen laadun 5%: lla;
 • W 6 - vedenkestävä koostumus ilmaisee veden tunkeutumisen esteen paineessa, joka on enintään 0,6 atm;
 • P 3 kertoo, että liikkuvuus riippuu veden ja sementin suhteellisuudesta.

Betonin komponentit M 200

Betonin laatu M 200 on alhainen koostumus yhdisteestä, joka johtuu nopeasti vaikuttavien, hydrofobisten, sulfaattien kestävien, pehmitetyistä sementtielementeistä. Tekniset ominaisuudet eivät tarjoa mitään lisäaineita, mukaan lukien aktiiviset mineraalit.

Useissa tapauksissa siihen lisätään elementtejä, joilla on pinta-aktiivisia ominaisuuksia. Nämä hiukkaset tekevät seoksen muovia, pakkasenkestävää tai nopeasti kuivuvaa. Tällaisten lisäaineiden ansiosta betoni M 200 V 15: tä käytetään alueilla, joilla on lämpötilanvaihtelu tai rakennustyömailla, joissa työ on tehtävä lyhyessä ajassa.

Laatustodistuksen mukaan betoni M 200 V 15: n on sisällettävä sementtiä, hiekkaa, vettä ja karkeaa kiviainetta. Esimerkki brändin M 200 sisältämien elementtien osuuksien valinnasta:

 • vesi - 0,18 m3;
 • sementtilaasti - 0,25 m3;
 • hiekka tai muu täyteaine - 0,45 m3;
 • karkeat sora-, sora- ja muut suuret osittaiset täyteaineet ovat 0,9 m3.

Tällaiset osuudet ainesosista ovat sopivia 1,76 kuutiometrin saamiseksi halutun kimmoisuuden valmiista seoksesta. Jokainen yksittäinen tapaus, kuten yllä oleva esimerkki, olisi tarkasteltava yksilöllisesti, koska kunkin kuutiometrin komponenttien lukumäärän indikaattorit voivat vaihdella, mutta osuuksia on noudatettava. Valmistajan on ilmoitettava pakkauksessa olevan merkin käyttöä koskevat merkinnät.

Betonin B 15 koostumusta tulisi tiukasti säätää mittasuhteilla: sementtilaasti M 400 - 1 - 2,8 - 4,8 - 0,5 ja sementtilajitelma M 500 - 1 - 3,5 - 5,6 - 0,5.

Laatu tuote saadaan käyttämällä elementtien valintamenetelmiä. On suositeltavaa kartoittaa B.15-luokan (15 MPa) betonista koostuvan osan valinta käyttämällä portlandsementtiä M 400 puhdistettua hiekkaa, jonka tiheys on 2600 kg / m3, graniittikiveä, jonka aggregaattiparametrit ovat 20 mm ja tilavuuspaino 1400 kg / m3. Käyttämällä erityistä kaavaa, joka saadaan kokeellisesti, määritetään haluttu määrä vettä. Sora-aineen mitat määräytyvät seulasarjoilla, joiden reiät ovat halkaisijaltaan 7, 4, 2, 1 ja 0,5 cm.

40 mm: n betonirakenteinen koon koko B 15 M 200 voi koostua seuraavista tyyppisistä raunioista:

20 cm leveisiin palkkeihin voidaan käyttää soraa, jonka kiven halkaisija on korkeintaan 15 cm. Hiekkaa ja murskattua kiviainetta käytetään GOST-standardien mukaisesti.

soveltamisalansa

Sekoitetaan betonia M 200 V 15 universaalia, sitä käytetään eri alojen korjaus- ja rakennustöissä:

 1. Betonin betonipinnoitus. Tällainen työ tehdään sisätiloissa, minkä vuoksi koostumus ei ehkä ole lisännyt vastustuskykyä lämpötilavälin ääriin ja kosteaan ympäristöön. Se, että tällaisen pohjan on kestettävä kuorma, on otettava huomioon. Tästä syystä esivalmistetuilla elementeillä on vahvuus ja tiheys.
 2. Hydrauliikkateknistä betonia, joka on sulfaattien kestävää portlandsementtiluokkia B 15 M 200, käytetään rakennettaessa taloja, jotka ovat kosketuksessa maan kanssa.
 3. Säätiö perustuu koti- ja teollisuuslaitoksiin. Tällaisilla koostumuksilla on hyvä kestävyys puristukseen, joka kestää koko rakenteen painon. Ennen työskentelyä on tarpeen laskea valmiiden rakennusten osuus.
 4. Betonin hienorakeista luokkaa B 15 M 200 käytetään rakentamaan kadunpuistoja ja asuintalojen lattioita.
 5. Rakenteet teräsbetonista, portaat, lattiat, pylväät. Hyväksyttävät betonin B15 kestävyyskustannukset ovat erinomaiset elastisia ominaisuuksia, mikä mahdollistaa valmiin rakenteen kestävän vakavan kuormituksen.
 6. Polut, paviljongit, leikkikentät ja muut vastaavat kohteet. Kuorman osuuden indikaattori tällaisissa tiloissa ei ole kovin suuri. Tästä syystä ja ottaen huomioon alhaiset kustannukset, tämä seos soveltuu edellä mainittujen töiden tyyppiin.
 7. Betonirakenteita, joiden koko on yli 40 mm, luokkaan B 15 M 200 käytetään tiebed-laattojen rakentamiseen. Alhaiset kustannukset huomioon ottaen tätä ratkaisua käytetään teräsbetonimassamateriaalien rakentamiseen. Myös kuorman paino on otettava huomioon. Lisäksi on suositeltavaa lisätä tuotteita, jotka lisäävät seoksen tiheyttä. Dokumentaation mukaisesti "betoni raskas luokka B 15 M 200", GOST nykyinen. Tällaisia ​​lisäaineita lisätään 1 m3: n liuokseen. Valmistajan on ilmoitettava pakkauksessa, minkä lisäaineen määrä on lisättävä yhden kuutiometrin seokseen, jotta saadaan yksi tai toinen materiaalin jousto.
 8. Betoni on raskas hydraulisten rakenteiden luokkaan B 15 M 200, jonka avulla voit rakentaa taloja märälle maaperälle, patoille, silloille, patoille ja vesistökuormituksille.

Monoliittisessa rakenteessa käytetään vesiliuosta w6 olevaa betonia m200, jossa on jäänkestävyys f150, jos rakennuksen korkeus on enintään 5 kerrosta.

arvokkuus

 1. Laasti on yleismaailmallinen, joten sitä käytetään usein sekä yksityisrakentajina että teollisuuslaitoksissa mekaanisten ominaisuuksien, hyväksyttävien kustannusten ja laadun maksimaalisen suhde huomioon ottaen.
 2. Jos verrataan keramzit-betoniseosta M 200 samankaltaisiin alhaisen asteen yhdisteisiin, siinä on korkeat suunnittelutiedot puristuslujuuteen.
 3. Korkea jäätymisvastus.
 4. Rakennusmateriaalin lämmönläpäisevyys on vähäinen, joten voit säästää lämpöä vahvistetusta betonista valmistettuihin tiloihin ilman lisäeristekerroksen asentamista.
 5. Seoksen, jossa tämä merkintä tulee nopeasti, tulee vahva ja tiheä, se mahdollistaa korjaus- ja rakennustöiden suorittamisen suurimmalla nopeudella.
 6. Rakenteiden aikana halkeamien muodostuminen vähenee nollaan.
 7. Liuoksen käyttölämpötila on +5 - +350 astetta. Matalissa lämpötiloissa käytetään tiettyinä osuuksina lisäaineita, joissa on palamista kestäviä aineita.

haittoja

Mark M 200-negatiiviset ominaisuudet ovat vähäiset. Pohjimmiltaan se on alhainen veden kestävyysindikaattori. Lisätyn veden suhdetta tulisi noudattaa erityisen selkeästi. Kokonaiskoostumuksesta sen paino on 20%.

GOST-asiakirjojen mukaan laatusertifikaatin ei pitäisi käyttää betonirakenteelle B 15 M 200 taloa, joka ylittää yli 5 kerrosta. Myös valmiin rakennuksen painoa ei oteta huomioon.

Betoni M 200 BST V 15 P 3- P 4 F100 W 4, vaikka sitä pidetään huonolaatuisena ratkaisuna, mutta tämä ei ole vähemmän suosittua. Seoksella on hyvät lujuusominaisuudet kantavien seinien asentamiseksi, monoliittisten perustusten, lattian ja polkujen kaatamiseksi. Tällaisten rakennusmateriaalien kanssa on helppo työskennellä, koska kaikkia standardeja noudatettiin tiukasti tuotannon aikana ja komponenttikomponentin säännöt. Valmiiden elementtien hyvä lujuus ja kestävyys sekä kohtuullinen hinta - nämä ovat tärkeimmät edut muihin merkkeihin verrattuna.

Mittasuhteet kuutioon betonin valmistukseen m200

On tunnettua, että betoni on yksi yleisimmistä ratkaisuista, joita käytetään rakentamisessa.

Nykyään betoni on erittäin kysyntä rakennusmarkkinoilla.

Ominaisuudet ja ominaisuudet

M-200 on eniten kysytty materiaali yksityisen rakentamisen alalla.

Se on liikkuvan kaluston, joka koostuu neljästä pääkomponentista, joita sekoitetaan tiettyyn suh- teeseen:

 • sementti (sideaine);
 • murskattu kivi (aggregaatti);
 • hiekka (aggregaatti);
 • vettä.

Jos murskattua kiveä ei käytetä, tällaista ratkaisua kutsutaan sementiksi (peskobetoniksi). Mark M200 takaa rakennusten luotettavuuden murtumatta kuitenkaan nopeasti, ei laskeudu, sillä on alhainen lämmönjohtavuus ja se ei menetä ominaisuuksiaan +5 - + 350 ° C lämpötiloissa. Etu on kestävyys.

Jotta saadaan laadukkaita materiaaleja, on välttämätöntä tarkkailla huolellisesti kaikkia osia. Optimaalisen suhteen noudattaminen, hyvälaatuisen seoksen saaminen samalla kun kustannukset pienenevät, ei ole vaikeaa. Sementtilaadun kasvun myötä sen laatu paranee myös sementin kulutuksen ansiosta. Sementin, murskatun, hiekan ja veden suhde esimerkiksi säätiön rakentamiseen 1: 4: 2: 0,5. Se riippuu brändistä, raunioista ja hiekasta, pehmittimien käytöstä jne. Kasveissa otetaan huomioon useita kymmeniä parametreja. Postimerkit vaihtelevat 50: stä 1000: een, mikä osoittaa kuution lopullisen puristuslujuuden 20 mm: n reunalla 28 vuorokautta. Betoni kovaa ensimmäisellä viikolla (jopa 70%).

Komponenttiosuudet taulukko

On tärkeää tietää, että liuokseen on suositeltavaa lisätä sementtiä 1 kg: n tarkkuudella, murskattua kiveä - tarkkuudella 5 kg. Nestemäisen tilavuuden lisäämistä ei suositella, koska jokaisessa sekoitusvedessä tarvitaan vähän tai vähemmän. Jotta saataisiin parempi sakeus, vettä on lisättävä vähitellen.

Vesi on tärkeä ainesosa seoksesta, ilman että liuoksen valmistaminen ja sen asettaminen on mahdotonta. On suositeltavaa käyttää vain puhdasta, ilman sekoittumista roskia ja maaperää, vettä.

Koostumus m200

Seoksen koostumus laattajuomalle: vesi, hiekka, sementti, murskattu kivi.

Pääkomponentit ovat sementti ja vesi, joiden tehtävänä on sitoa kaikki komponentit homogeeniseksi seokseksi. Sementti-vesi-suhteessa on otettava huomioon rakeiden (hiekan) kosteutta absorboivat ominaisuudet, niiden kosteus. Sementillä on sellainen ominaisuus kuin nesteytys, toisin sanoen takavarikointi vuorovaikutuksessa veden kanssa ja sementtikiven muodostuminen. Jälkimmäinen voi olla epämuodostunut, mikä johtaa mikrokruunujen ulkonäköön, joten sen lujuus ja kestävyys vähenevät. Näin ollen edellä mainittujen muunnosten estämiseksi koostumuksessa on lisättävä murskattua hiekkaa. Niiden päätehtävä on ottaa kutistumisjännitys, joka johtaa lujuuteen, vähäisempään muodonmuutokseen ja ryömintää.

Kaikki muu, murskattu kivi ja hiekka ovat halpoja materiaaleja verrattuna sementtiin. Merkittävä merkitys on sementtimerkin valinnassa, sen pitäisi olla enemmän kuin betonin merkki. Uskotaan, että lisäämällä sementtiä kuin mitä todella tarvitset, laasti tulee olemaan vahvempi. Tämä ei ole niin ja jopa päinvastoin. Vähentämällä haluttua sementtimäärää pelastamiseksi, ja sementin, joka ei ole asianmukaisesti varastoitu, käyttö lisää veden läpäisevyyttä, mikä johtaa raudoituksen korroosioon, rakenteiden tuhoamiseen. Ei ole välttämätöntä käyttää kalsiumkloridia sisältävien lisäaineiden väärinkäyttöä, vaan ne edistävät pisteiden, pintasuodatuksen ja korroosion ilmenemistä estääkseen inhibiittoreiden muodostumisen.

Eri fraktioiden murskattua kiveä varten käytetään.

Liuosvalmisteen murskattu kivi valitaan kaksinkertaisesti suuremmaksi kuin laskettu luokka, koska kuukausittainen lujuus on alle vuoden kuluttua ja raakaprosentti pysyy ennallaan koko toimintakauden ajan.

Seuraavia tyyppejä voidaan käyttää raunioina:

 1. Sora on yksi yleisimmistä tyypistä, jonka vahvuus on jopa 1000 kg / m³. Omistaa sellaiset ominaisuudet kuin edulliset, kestävät, pienemmät säteilytasot. Sitä käytetään materiaalien valmistukseen jopa m450 asti.
 2. Kalkkikivi, jonka keskiarvo on 600 kg / m³ (enintään 800 kg / m³). Vaihtelee alhaisessa roiskevedenvaimennuksessa ja sitä käytetään m100: n ja m300: n materiaalivoiman valmistuksessa.
 3. Graniitti on kestävin materiaali jopa 1400 kg / m³. Sen etuja ovat korkea rikki kestävyys, alhainen veden imeytyminen.

Hiekka puolestaan ​​on suuri - yli 2,4, keskitaso - 1,9-2,5, hieno - 1,5-2,0, erittäin hieno - 1,1-1,6, ohut - alle 1,2 mm.

Osuudet kuutioittain

Oikean johdonmukaisuuden saavuttamiseksi sinun tulisi tietää seuraavat tiedot:

 • materiaalin vaadittu lujuus;
 • osuus;
 • vaadittava sitkeys;
 • sementti laatua;
 • paikkamerkkiominaisuuksia.

Jotta saisit 1 m3 m 2: n, sinun on otettava komponentit seuraavilla määrillä:

 • sementti 330 kg - 0,25 m³ (tilavuuspaino 1300 kg / m³);
 • murskattu kivi 1250 kg - 0,9 m³ (1250 kg / m³);
 • hiekka 600 kg - 0,43 m³ (1400 kg / m³);
 • vesi 180 l - 0,18 m³.

Jos lisäät kunkin ainesosan tilavuuden, saat 1,76 m³. Oikeastaan ​​sai 1 cu. Sementti, hiekka ja vesi, jotka sijoitetaan rakeiden rakeiden rakeiden välille, muodostavat tiheän aineen ilman ilmakuplia.

Taulukko eri merkkien täyteaineista

Kalkkipohjan kuiva-laastien tuottamiseksi 1-kuution osuus pysyy samana, mutta vain kuivien ainesosien kostuttamiseen tarvitaan vain vettä. Betoni vie oikean määrän kosteutta ilmasta. Tiilimuuraus on sementin ja hiekan 1: 4 osuus hyväksyttävä. Vettä on kaadettava vähitellen, jolloin sakeus on johdonmukainen. Jos negatiiviset sääolosuhteet todennäköisesti altistuvat, on suositeltavaa käyttää 1: 3-suhdetta. Huoneen lattian täyttämiseksi sementti M500 valitaan suhteessa 1: 3 (yksi kuutio on 333 kg sementtiä ja 667 kg hiekkaa).

Koostumus vaihtelee sementtimerkin mukaan. Jos käytetään M400-sementtiä, koostumus suhteessa 1 kuutiometriin on 1: 2.8: 4.8 (sementti, hiekka, murskattu kivi); jos sementti m500 - 1: 3,5: 5,6.

Käyttöalueet

Ratkaisua käytetään lähes kaikentyyppisissä rakennus- ja viimeistelytoimissa.

M200: n koostumus, GOST 7473-94, sisältää lisäksi plastifioidun, hydrofobisen, nopeasti kovetettavan sementin, kalkin, saven, kipsin, pinta-aktiiviset aineet, mikä mahdollistaa sen käytön lämpötilaeroissa lyhyessä ajassa. Universal m200: n käyttö on tärkeää rakentamisessa ja restauroinnissa, yksittäisten talojen rakentamisessa, säätiöissä, polkuissa, tasoituskerroksissa ja paalukorkkeissa. Myös sen avulla pystytään portaat, kantavat seinät, lattiat rakennetaan. Voit varustaa ajotiet, jalkakäytävät, kävelytiet, tyynyt. Se kestää helposti raskasta liikennettä, joka kestää sääolosuhteita.

 1. Raschet komponenttien määrä, joka perustuu edellä mainittuun määrään.
 2. 2) sementin, hiekan ja tarvittavien lisäaineiden sekoittaminen homogeeniseen sakeuteen.
 3. 3) lisäämällä vettä ja roskaa. Jos kyseessä on ei-optimaalinen seos, tulee sisällyttää 5% sementtiä vedellä.

Sekoituksen parantamiseksi on parempi käyttää betonisekoittimia, muuten on välttämätöntä tarkkailla huolellisesti halutun sakeuden ratkaisun valmistamisprosessia. Betonin sitkeyttä (työstettävyyttä) voidaan säätää täyteaineen koostumuksella ja sen määrällä. Lisää sitkeyttä ja parempaa muotoilua, sinun on lisättävä vähemmän täyteainetta.

Koska seos kovettuu nopeasti passiivisessa tilassa, on suositeltavaa valmistaa tarvittava määrä liuosta ja käyttää sitä mahdollisimman lyhyessä ajassa jatkuvasti sekoittaen. Kuukausi sen jälkeen, kun linnoitus on laitettu, se on optimaalinen käytettäväksi jatkossa ja ajan myötä.

M200: n ominaisuudet ja mittasuhteet

Rakentamisen toteuttamista on vaikea kuvitella ilman konkreettista ratkaisua. Rakennusteollisuudessa käytetään erilaisia ​​betonityyppejä, jotka poikkeavat merkinnöistä, suorituskyvystä ja käytön laajuudesta. Laastin optimaalisen laadun valinta liittyy rakennuskohteen erityispiirteisiin ja betonirakenteiden toimintaolosuhteisiin. Betoni M200 on suosittu. Lisääntyneiden lujuusominaisuuksien ja korkean luotettavuuden ansiosta sitä käytetään erilaisten rakennusten rakentamiseen, kaatopaikkojen rakentamiseen sekä lattiapäällysteen muodostamiseen.

M200 brändi betoni - tärkeimmät ominaisuudet

Betoniratkaisun laajamittainen käyttö merkinnällä 200 liittyy sen ominaisuuksiin reseptin noudattamisen takia. Korkean teknisen ominaisuutensa takia materiaalia käytetään laajalti eri tasojen ongelmien ratkaisemiseen. Se eroaa kohtuullisella hinnalla ja on johtavassa asemassa muiden betonimerkkien alla hintatason mukaan.

Tärkeimmät indikaattorit ovat:

 • vahvuus. Parametri luonnehtii materiaalin kykyä säilyttää eheys puristuskuormien vaikutuksen alaisena. Rakennusmateriaali luokitellaan lujuusindeksillä B15. Tämä vastaa 150 kg: n kuormitusta neliösenttimetrillä monoliitin alueella;
 • pakkasvaste. Vastustuskykyä negatiivisiin lämpötiloihin betoniseoksella on F200. Digitaalinen indeksi kuvaa syväjäämien ja täydellisen sulatuksen syklien lukumäärää, minkä seurauksena murtumia ei muodostu betonirakenteessa;

Rakennusmaailmassa suosituin on konkreettinen ratkaisu, joka soveltuu kaikentyyppiseen työhön.

 • spesifinen paino. Liuoksen tiheys vaihtelee käytettävän täyteaineen painosta riippuen. Kevyen roskien käyttö vähentää tiettyä painoa 1,6 tonnia kuutiometriä kohden. Raskaaseen soraa käytettäessä tiheys kasvaa 2,4 tonniin kuutiometriä kohden;
 • sitkeys. Tämä on vakava ominaisuus, joka määrittää helpottavan liuoksen. Liikkuva seos täyttää kulma-alueet paremmin, on helpompi värähtelemään tiivistymistä. Liikkuvuuden mukaan materiaali luokitellaan P2 - P4: ksi. Tämä vastaa 5-20 cm: n kartiomallia.

Vedenkestävyyden ja kosteuden kestävyyden mukaan ratkaisu on nimeltään W 4. Merkkivalojen 200, betonin, kiinteiden perustusten, pinnoitteiden ja vedenpitävien rakenteiden kaatamisen ansiosta betonia käytetään.

Toiminnan vahvuuden hankkiminen ulkoisista tekijöistä riippuen tapahtuu 3-4 viikon sisällä. Tänä aikana hydrausprosessi on päättynyt, kosteus haihtuu ja monoliitti kykenee havaitsemaan merkittäviä kuormia.

Betonin M200 koostumus

Koostumusta säätelevät valtion standardin vaatimukset, jotka takaavat betonirakenteiden korkean luotettavuuden ja kestävyyden. Betonilaastin laadunvalvontaan erikoistuneissa yrityksissä työskentelevät erityislaboratorioita tekevät. Pienet poikkeamat ovat mahdollisia käytettävien ainesosien koon vuoksi, mutta koostumus pysyy aina vakiona.

M200-betonilla on niin sanottu matala koostumus

 • Portland-sementti M400 - M500. Sitä käytetään liuoksen koostumuksessa sideaineena;
 • hieno hiekka, esipuhdistettu vieraasta aineesta. Se on paikkamerkki;
 • murskattu kivi graniitin, soran tai kalkkikiven perusteella. Erilaisia ​​fraktioita käytetään aggregaattiin;
 • vettä. Tarjoaa betoniseoksen haluttu johdonmukaisuus ja se lisätään osissa sekoitusvaiheessa.

Tehtävistä riippuen betoniseos voi sisältää erilaisia ​​lisäaineita:

 • vettä hylkivä komponentit;
 • pehmittimet;
 • erityiset stabilointiaineet.

Betonimateriaalin laatu on ratkaiseva tekijä, joka takaa monoliitin kestävyyden ja sen lujuusominaisuudet. Tästä syystä on suositeltavaa ostaa koostumus vain sertifioiduilta laboratorioilta peräisin olevilta valmistajilta.

Suhteita betoniin M200

Valmis sekoitetta ei aina ole mahdollista järjestää erikoistuneella yrityksellä. Useat kehittäjät, jotka harjoittavat yksityisten rakennusten rakentamista, valmistelevat itsenäisesti ratkaisua. On tärkeää, että he osaavat tehdä konkreettisia 200 markkaa. Riippuen siitä, mihin sementtiä käytetään, osuus voi vaihdella.

Betoniseoksen tekniset ominaisuudet riippuvat siihen sisältyvistä elementeistä ja niiden suhdeluvuudesta

Betonibrändi M200 valmistetaan seuraavissa suhteissa:

 • M400-sementtiä käytettäessä on välttämätöntä sekoittaa hiekkaa, murskattua kiveä ja sementtiä painosuhteessa 2,8: 4,8: ​​1. Annosta käytettäessä tämä osuus muuttuu hieman ja on 2,5: 4,2: 1;
 • laastia valmistetaan Portland-sementin M500 perusteella, joka sisältää 3,5 kg hiekkaa ja 5,6 kg murskattua kiveä yhtä kilogrammaa sementtiä kohden. Tämän tyyppisen sementin tilavuusosuus sisältää murskatun kiven, hiekan ja sementin suhteessa 4,9: 3,2: 1.

Veden pitoisuus vaihtelee tavallisesti riippuen raaka-aineiden kosteudesta ja koosta sekä liuoksen vaaditusta liikkuvuuden asteesta. Veden osuus on noin 20% koko erästä. Jos noudatat suositeltuja mittasuhteita, betoni M200 on laadukas, mikä takaa rakenteiden pitkäkestoisen käyttöiän. On tärkeää sekoittaa ainesosat perusteellisesti betonisekoittimella.

Betoni 200 M - suositun brändin edut

Betoniratkaisulla, jolla on merkintä 200, on useita etuja.

Se eroaa muista betonityypeistä:

 • laaja käyttöalue. Seosta käytetään teollisiin tarkoituksiin ja yksityiseen rakentamiseen;
 • edullinen hinta. Ratkaisun hankkimisesta aiheutuvien kustannusten alenemisen vuoksi rakentamisen arvioidut kustannukset pienenevät;
 • lisääntynyt kosketus teräsvahvikkeella. Liuoksella on hyvä tartunta metalliin;
 • matala lämmönjohtavuus. Näin voit vähentää eristysaineiden hankintakustannuksia.

Jos rakennusten rakenteisiin ei kohdistu merkittäviä kuormia, voit turvallisesti antaa tämän betonimerkin etusijalle.

Betoni m200 on suosittu rakennusmaailmassa. Tämä on raskas betoni, jolla on suuri lujuus.

Millä alueilla käytetään betonia M 200

Betoniyhdistemerkkiä 200 käytetään eri tarkoituksiin:

 • rakennusten luotettavien perustusten rakentaminen. Materiaalin lujuus takaa pystytettyjen rakennusten vakauden;
 • jalkakäytävä, jalkakäytävä ja lasin asennus. Materiaali kovettumisen jälkeen kestää mekaanista rasitusta;
 • betonisointiin kiinnitetyt seinät sekä portaiden valmistuksen. Rakennusmateriaali on kestävä, ei muodosta halkeamia;
 • rakennusten vähäiset rakennukset. Betonimassan perusteella pystytään kantamaan kantavia seiniä tai voidaan tehdä lattioita;
 • suorita vahvistustyötä. Betonin lujittaminen, jolla betoni on hyvässä kosketuksessa, lisää rakennusten rakenteiden lujuutta.
 • täytä ajoneuvoja. Liuos kovettumisen jälkeen säilyttää sen eheyden merkittävien kuormitusten vaikutuksesta;
 • yksityinen rakentaminen. Betonin pohjalta rakennetaan varastotilat liikenteelle, kylvyt ja huvimajat rakennetaan;
 • moottoriteiden valmistusta varten sekä rakennusten ympärysmitta. Materiaalia käytetään myös pyöräilyreitteihin;
 • tienlevyjen tuotanto. Materiaalia muokataan erityisillä lisäaineilla, jotka lisäävät hankauskestävyyttä.
 • jotka muodostavat betonisuojuksia ja jalkaterälaitteita. Monoliitti säilyttää koskemattomuuden ongelma-alueille, jotka ovat alttiita liikkeelle.

Monien käyttötarkoitusten vuoksi materiaali on suosittua ammattimaisten rakentajien ja yksityisten kehittäjien kanssa. Sitä käytetään missä seuraavia suorituskykyominaisuuksia tarvitaan - vahvuus, vastustuskyky negatiivisille lämpötiloille ja kosteudenkestävyys.

tulokset

Päättäessäsi käyttää konkreettista ratkaisua 200 merkinnällä tiettyihin rakennustöihin, sinun on kiinnitettävä huomiota valmistajan maineeseen, laboratorion laadunvalvonnan saatavuuteen ja reseptin noudattamiseen. Näin varmistetaan, että ominaisuudet ovat standardien mukaisia. Itsevalmistelulla on välttämätöntä suorittaa vaivaus betonisekoittimessa, koska manuaalisen vaivaamisen vuoksi on vaikea varmistaa koostumuksen yhtenäisyys. On tärkeää noudattaa mittasuhteita, käyttää laadukkaita ainesosia ja noudattaa tekniikkaa.

Tyypillinen betoni M200

On mahdotonta toteuttaa erilaisia ​​rakennustehtäviä ilman betonin sekoittamista. Rakennusteollisuudessa käytetään konkreettisia koostumuksia, joilla on erilaiset tekniset ominaisuudet, käyttöominaisuudet, soveltamisala ja merkinnät. Ottaen huomioon hanketodisteiden vaatimukset jokaiselle työntyypille valitaan tietyn seoksen merkki. M200 betonia vaaditaan laajalti. Siitä on ominaista lisääntynyt turvallisuustaso, luotettavuus ja huurteenkestävyys.

Mitkä ominaisuudet ja ominaisuudet ovat betonimerkkejä M200

Dvojhsotoy-betonisekoituksen laajennettu käyttö ominaisuuksista johtuen. Rakentajille välttämättömät ominaisuudet saavutetaan laadukkaiden ainesosien käytön seurauksena sekä optimaalisten mittasuhteiden noudattamiseen keittoprosessissa. Kasvanut materiaalin käyttöominaisuudet, jotka ovat ostettavissa edulliseen hintaan, antavat mahdollisuuden ratkaista vakavia ongelmia, jotka vaihtelevat monimutkaisesti pienillä kustannuksilla.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • lisääntynyt turvallisuustaso. Rakennusmateriaali ei romaudu puristusvoimien seurauksena, jonka suuruus ei ylitä 0,15 tonnia betonipinnan neliösenttimetriä kohti. Sallittu kuormituskyky testataan laboratorio-olosuhteissa kontrollinäyteellä. Tämä koostumus on luonteeltaan lujuuden indikaattori, jota merkitään - B15;
 • pakkasvaste. Kaksisuuntaista liuosta lopullisen jähmettymisen ja kovettumisen jälkeen voidaan altistaa pitkittyneelle jäädytykselle edelleen sulattamalla. Näiden syklien enimmäismäärä on 200, jolle on tunnusomaista asianmukainen nimitys F 200. Alhaisten lämpötilojen vaikutusta ilmaiseva vaikutus ilmaistaan ​​halkeamien puuttuessa;
On paljon betonityyppejä.
 • tiheys. Betoniseoksen valmistamiseen käytettävän täyteaineen koko vaikuttaa laastin ominaispainoon. Käytä kevyeen sora-aineen vaivaamiseen vähentämällä tiheyttä 1600 kg / kuutiometri. Sillan käyttö, jonka ominaispaino on kasvanut, lisää vastaavasti betoniliuoksen tiheyttä 2400 kg: aan kuutiometriä kohden;
 • liikkuvuustaso. Tämä on tärkeä indikaattori, jota kutsutaan myös plastisuudeksi. Se kuvastaa koostumuksen työstettävyyttä. Muovi liuos leviää hyvin kaatamalla, täyttämällä kulma-alueet. Mobiilibetoni 200 M on myös helppo yhdistää syvällä värähtelijällä tai vibrolathilla. Liikkuvuuden tasolle on tunnusomaisia ​​indikaattorit P2, P3 ja P4, jotka vastaavat viistettä 50-200 mm;
 • kosteuden kestävyys ja veden kestävyys. Betonin hyvin valitun reseptin ja mittasuhteiden ansiosta luokka 200 käytetään perustusten rakentamiseen, pinnoitteiden rakentamiseen ja rakenteiden betonointiin, joilla on lisääntynyt vastustuskyky vesiympäristölle. Vedenkestävyyden osoittimelle on tunnusomaista lyhenne W4;
 • kovuuden kesto. Työstökyky, joka mahdollistaa betonirakenteiden käytön, tapahtuu vähitellen. Kovettamisen kestoon vaikuttavat ympäristön lämpötila sekä sen kosteus. Kestää vähintään 20-28 päivää nesteytyksen loppuun, vähentää kosteutta ja saavuttaa työkuormituksen.

Ilman erityisten lisäaineiden käyttöä seoksen suorituskyky säilyy positiivisessa lämpötilassa, joka ylittää 5 celsiusastetta.

Tätä materiaalia käytetään sekä ulkoiseen että sisäiseen työhön.

Betonin M200 koostumus - pääkomponentit ja lisäaineet

Betonimassan suorituskykyominaisuuksien ja -ominaisuuksien lisäksi voimassa oleva sääntelyasiakirja säätää myös laatuluokan 200 betonin koostumusta. Standardin vaatimusten noudattaminen takaa rakennusten rakenteiden turvallisuuden ja vakauden kasvun. Tarkastetaan seoksen vaatimustenmukaisuus standardin vaatimusten kanssa betonituotteiden yrityksissä, ja laboratorion laadunvalvonta suoritetaan. Sääntelyasiakirjassa sallitaan pienet poikkeamat yksittäisten komponenttien mittoihin, jotka tulevat betoniin 200.

Koostumus on muuttumaton:

 • Sideaine, jota käytetään - Portland-sementtiä. Sementin merkkiä betoniin M200 ei käytetä alle M400;
 • paikkamerkki - hieno joki tai louhos hiekka. Se on esipuhdistettava savi sulkeumia ja muita epäpuhtauksia;
 • soraa tai graniittia. Standardi mahdollistaa poikkeamat granuloiden granulometriseen koostumukseen;
 • vettä. Lisätään vähitellen ainesosien seokseen tarvittavan liuoksen tarvittavan juoksevuuden saavuttamiseksi.

Lisäämällä erityisiä lisäaineita rakentajat antavat betoniselle ratkaisulle halutut ominaisuudet. He lisäävät:

 • pehmittävä komponentit;
 • stabilointiaineet;
 • erikoisvettä hylkivä.

Betonirakenteiden käyttöaika ja turvamarginaali määräytyvät seoksen laadun mukaan. Vahvisteisten betonirakenteiden vahvuus voidaan taata ostamaan konkreettinen ratkaisu vain luotetuilta toimittajilta. Ne ohjaavat ainesosien laatua ja koostumusta erityisissä laboratorioissa.

Tämän betonimassan koostumuksella on pieni tiheys ja siksi se kuuluu valoluokkaan

Suositellut mittasuhteet betoniin M200

Rakennustöiden rajoitettu arvio ei salli joidenkin kehittäjien ostaa seosta betonituotteissa. Haluat kokata sen itse, sinun täytyy oppia tekemään konkreettista tuotemerkkiä 200. Vastaus tähän kysymykseen löytyy aina erikoistuneilta sivustoilta. Sementtiä M400 tai M500 voidaan käyttää. Tällöin mittasuhteet muuttuvat.

Betoni M200 valmistetaan noudattamalla seuraavaa reseptiä:

 • satsi-sementin neljän sadannen tuotemerkin avulla sekoitetaan murskattu kivi, hiekka ja sementti painosuhteessa 4,8: ​​2,8: 1. Komponenttien volumetrinen annos suhde on 4,2: 2,5: 1;
 • betoniseos valmistetaan 500: nnen sementin pohjalta, johon lisätään yksi sementtipussi (50 kg) 17,5 kg hiekkaa ja 28 kg soraa. Hiekan, soran ja sementin tilavuussuhde on 3,2: 4,9: 1.

Lisätyn veden määrä määritetään raaka-aineen koon, sen kosteuspitoisuuden ja vaaditun seoksen elastisuuden mukaan. Arvioitu vesipitoisuus on noin viidesosa kokonaistilavuudesta. Jos tekniikkaa ylläpidetään ja suhteutetaan, betoni M200 säilyy lujuusominaisuuksina koko rakenteen toiminnan ajan. Käytä betonisekoittimia, jotta varmistat komponenttien tasaisen sekoittumisen.

Betonin M200 valmistuksessa on noudatettava tarkasti mittasuhteita

Miten tehdä betoni 200 merkkiä

Kaksisataa betonin betoniseoksen valmistusta varten:

 • valitse resepti riippuen käytetyn portlandsementin tuotemerkistä;
 • määritetään annostuskomponenttien menetelmä (paino tai tilavuus);
 • valmistaa laitteita ja työkaluja;
 • ottaa tarvittavat määrät vaivauskomponenteille.

Lisävaiheet:

 1. Pane Portland-sementti huolellisesti hiekalla.
 2. Esitä tarvittaessa routaamaton lisäaine tai muut lisäaineet.
 3. Sekoita aineosat asteittaisella vedellä.
 4. Lisää murskattua kivää, sekoita seosta 3-5 minuuttia.

Huomaa, että poikkeama suositellusta osuudesta ei saa ylittää 1%.

Täytä betonia 200 - suosituksia ammattilaisilta

Ammattimaiset rakennuttajat ehdottavat betreenejä seuraavien suositusten avulla:

 • aseta liuos säiliöön työmaan välittömässä läheisyydessä;
Jotta se saisi korkeimmat ominaisuudet ja suuremman lujuuden, seokseen lisätään erilaisia ​​lisäaineita valmistuksen aikana.
 • kaataa korkeintaan yhden metrin korkeudelta, jotta vältetään delaminoituminen;
 • käytä seoksen kourun syöttämistä varten, mikä mahdollistaa liuoksen tarkemman jakautumisen;
 • Valmistetaan betoniliuos yli viiden asteen lämpötilassa;
 • betoni kerrallaan, jolloin rikkoutuminen voi olla enintään 2 tuntia;
 • tiivistää maski, erityisesti vahvistuskammion paikoissa;
 • kostuta pinta säännöllisesti.

Määritettyjen sääntöjen täyttäminen mahdollistaa halkeamien välttymisen, varmistaa monoliitin laadun.

Mitkä ovat betonin M kahden sadan hyödyt

M200-tuotemerkin konkreettinen sekoitus eroaa useista eduista:

 • laajennettu soveltamisala. Rakennusmateriaalia käytetään teolliseen rakentamiseen ja yksityisten tilojen rakentamiseen;
 • hyväksyttävät kustannukset. Kohtuullisen hinnan vuoksi rakennustoiminnan kokonaiskustannukset pienenevät;
 • parannettu kahva metalliosien kanssa. Tällä on positiivinen vaikutus raudoitetun betonin lujuusominaisuuksiin.
 • matala lämmönjohtavuus. Materiaali kuluttaa lämpöä huonosti, mikä vähentää lämmöneristimien hankintakustannuksia.

Aktiivisten kuormitusten sallitulla tasolla tätä ratkaisumerkkiä voidaan käyttää ilman vakavia seurauksia.

Käytetään rakennusten perustuksiin

Mitä käytetään 200-betonin betoniin

Suosittuja rakennusmateriaaleja käytetään eri tarkoituksiin:

 • säätiön rakentaminen;
 • valmistus portaat;
 • pehmustetut paikat;
 • betonituotteiden tuotanto;
 • betonirauta;
 • seinänrakennus;
 • rakennettu aidat;
 • tiepäällysteiden järjestely;
 • jalka-laitteet;
 • Sokean alueen rakenteet.

Ammattilaiset ja uutuustuottajat käyttävät laajasti tätä materiaalia niiden parempien suorituskykyominaisuuksien vuoksi.

Yhteenvetona

Rakennusteollisuudessa hajautettu betonielementti dvuhsotoy -merkki johtuu lisääntyneestä lujuudesta, kosteudenkestävyydestä ja mahdollisuudesta käyttää jäätymislämpötiloja. Tehtyäksesi vakavia tehtäviä on suositeltavaa ostaa ratkaisu luotettavalta toimittajalta. Korkealaatuisten komponenttien käyttö ja teknisten suositusten noudattaminen varmistavat monoliitin toiminnalliset ominaisuudet.