M350 betoni

Luonnonkiviä pidettiin kaikissa vuosina kestävämpään ja kestävämpään rakennusmateriaaliin. Kiven ja sen rakenteiden kustannukset ovat liian korkeat, koska sen uute, käsittely ja laskutus ovat korkeita. Siksi luotiin analogeja luonnonkivi - betonilejeistä. Tehokkain on betoni M350 B25, joka perustuu Portland-sementtiin. Korkean ominaispiirteidensä vuoksi materiaalia pidetään ihanteellisena rakenteellisesti monimutkaisten rakennusten ja rakenteiden rakentamiselle.

Seoksen koostumus ja mittasuhteet

Betonibrändi m350 kuuluu rakennuselementtien eliittirakenteisiin. Se on tarkoitettu rakennusten rakentamiseen suurilla fysikaalisilla, ilmakehän ja mekaanisilla kuormilla. Puristuslujuusominaisuudet ovat erityisen korkeat. Monilla tavoilla tällaiset korkeat ominaisuudet saadaan aikaan asianmukaisesti valituilla seoskoostumuksilla.

Betoniin f100 sisältyy sementti, vesi, murskattu kivi, hiekka, pakkasnesteet ja plastisointiaineet. Jokainen ainesosa eroaa lujuusominaisuuksista, raekokoista ja muista tärkeistä parametreistä:

 1. Sen saa käyttää hiekkaa, jolla on jokin raekoko: suuri, pieni ja keskikokoinen.
 2. Ehkä graniitti- tai kalkkikivestä tai kalkkikiven käytöstä.

Nopeasti kovettuva ominaisuus saadaan aikaan Portland-sementin korkealla pitoisuudella B25-laastin koostumuksessa. Hyödykebetoni M350 saadaan Portland-sementistä, joka ei ole alempi kuin M400. 10 kg: n seokselle kokonaiskulutus on 15 kg hiekkaa ja 31 kg soraa. Jos sementtiarvoa M500 on saatavana, 10 kg kuivaa seosta on 19 kg hiekkaa ja 36 kg soraa.

Massayksiköiden muuntamiseksi volumetriksi:

 • per 10 000 cc sementin M400 betonista B20 tulee ottaa 14 litraa hiekkaa ja 28 litraa soraa;
 • 10 000 cm kuutiota kohti Sementtiasteen M500 betoni f100 vaatii 19 litran hiekan ja 36 litran soraa.
Betonin M350 koostumus.

Laskettaessa mittasuhteita tilavuudeltaan 1 m3 massatuotteina tarvitset:

 • 400 kg 500: sta sementtiä;
 • 752 kg puhdistettua hiekkaa;
 • 1000 kg soraa tai soraa;
 • 175 litraa vettä.

Mikä on B25: n seos, voit arvioida osuuden. Missä vakavuudessa havaitaan, kuinka hyvin aineet sekoitetaan, massan homogeenisuus riippuu. Jos olosuhteet eivät täyty, lopullisen betonipainon vahvuus ei ole toivottavaa, mikä heikentää pystytetyn rakenteen teknistä ja toiminnallista suorituskykyä.

arvokkuus

Tämän tuotemerkin edut ovat lukuisat:

 1. Erittäin lujat ominaisuudet 327 kgf / cm neliö. anna materiaalin kestää suurimmat kuormat.
 2. P2-P4: n suurta liikkuvuutta säätelevät pehmittimet, joten tämä arvo voi saavuttaa jopa suuremmat indikaattorit. Yleisimmin käytetty luokka on P3.
 3. Säädettävä jäätymisvastus laaja-alueella F50-F200. Tämän parametrin ansiosta rakennetun rakenteen rakenteellinen eheys on mahdollista saavuttaa koko käyttöjaksolle vaikeissa lämpötilan vaihteluissa aiheuttamissa vaikeissa olosuhteissa.
 4. Vesitiivisluokan W2 - W8 rakennusmateriaalit laajentavat huomattavasti materiaalin käytön mahdollisuuksia. Tämä ominaisuus tarjoaa korkean suojan veden imeytymistä vastaan. Korkeissa kosteudenkestävissä materiaaleissa saa rakenteen ilman onteloita tai ilmakuplia.
 5. Suurempi puristuskestävyys mahdollistaa 1 cm: n neliön. materiaali kestää jopa 8 kg.
 6. Tuote m350 kestää hankausta ja kestävyyttä aggressiivisille ympäristöille.
 7. Suuri tiheys 1800-2500 kg / m3 takaa rakenteiden luotettavuuden. Yleisimmin käytetty luokka, jonka tilavuuspaino on noin 2200-2400 kg / m3.
 8. Ympäristöystävällisyys ja kestävyys.
Takaisin sisällysluetteloon

puutteet

Elitaisuudestaan ​​ja monipuolisuudestaan ​​huolimatta M350 с25 В27 -merkin tekniset haitat ovat:

 1. Suuri juoksevuus johtuen pehmittimien käytöstä, mikä lisää liikkuvuutta P3: een, mikä rajoittaa tämän tuotemerkin laajuutta.
 2. Sementin suuresta määrästä johtuen valmiin betonin B25 sakeutuu ja kovettuu nopeasti, joten se vaatii nopean toimituksen rakennustyömaalle.
 3. Tähän luokkaan kuuluvan 1 m3 betonin kustannukset ovat korkeat, mikä yhdessä toimituskustannusten kanssa lisää valmiin rakenteen kustannuksia.
Takaisin sisällysluetteloon

Käyttöalueet

Korkean lujuuden omaava betoni m350 c20, lujuus B27 ja maksimaalinen kosteuden läpäisevyys, pakkasenkestävyys F200 on tarkoitettu ontelolaatuisten lattialevyjen, lentolevyjen ja muiden rakenteiden kestävään rakenteeseen.

Lisäaineiden avulla betoniluokka vaihtelee laajalla alueella. Siksi betonia voidaan aina valita riippuen rakennuspro- sessin erillisestä vaiheesta. Esimerkiksi C20- ja C25-laatua olevat betonit kaadetaan monikerroksisten rakennusten laattojen perustuksiin, ja palkit, pylväät ja lattiat on rakennettu monoliittiseen rakenteeseen. Tämän tuotemerkin materiaalia käytetään useimpien asunto-, julkisten ja liikerakennusten rakentamiseen.

Seoksen lajikkeet m350 w6 B20 C25 luokitellaan raskaiksi. Materiaalit soveltuvat mökkien rakentamiseen, kriittisten teräsrakenteiden, portaiden ja kattojen, viemäreiden ja septisäiliöiden rakentamiseen, muihin kohteisiin, jotka kestävät suuria vetojännityksiä.

Sen korkean kosteuden läpäisemättömyyden vuoksi, joka antaa sille mahdollisuuden kestää ilmakehän ilmiöitä ja maanalaisen sulaveden vaikutuksia, betonia W6 - W8 käytetään ilmakilvilevyjen ja lentokenttien betonirakenteen rakentamiseen.

Liuoksen valmistus

Tiukan suhteellisuuden lisäksi on tärkeää valmistaa konkreettinen ratkaisu täsmälleen tekniikan mukaisesti. Seoksen saamiseksi on suositeltavaa käyttää betonisekoittimia, koska tällaiset laitteet edistävät suurta yhtenäisyyttä:

 1. Kuiva hiekosementti lisätään betonisekoittimeen. Ainesosat sekoitetaan perusteellisesti.
 2. Vesi sekoitetaan koostumukseen. Jos käytetään pehmittimiä ja muita lisäaineita, ne laimennetaan etukäteen vedessä, vasta sitten neste lisätään hiekkasementtimassaan.
 3. Veteen kostutettu sora tai murskattu kivi sekoitetaan tuloksena olevan liuoksen kanssa. Sekoittaminen tapahtuu ennen koko massan homogeenisuuden saavuttamista.

On muistettava, että tuotemerkin m350 b20 betoni tarttuu ja kovettuu hyvin nopeasti, joten kaataminen olisi tehtävä lyhyessä ajassa.

Itsekiihdyttämisen sijaan on aina mahdollista ostaa erikoistuneissa rakennusyrityksissä luokan 350 valmisbetonia. Tässä tapauksessa ratkaisun kustannukset ovat korkeammat, mutta laatu ei aiheuta epäilyksiä. Säästää aikaa ja rahaa betonipassin valmistuksen ja kuljetuksen vaiheisiin rakennustyömaalle. Betoniä tarjoavat yritykset tarjoavat yleensä erikoisvarusteita, jotka helpottavat kuljetusten ja valun tekemistä suuria töitä varten.

Valmis seoksen valmistusmenetelmä on yksinkertainen - vain sekoitetaan valmiin hiekan betonia tiettyyn määrään vettä, jonka valmistaja on määrittänyt pakkauksessa.

johtopäätös

Joten, b25-brändi on yksi yleisimmistä. Yksittäisessä rakenteessa ei ole aina suositeltavaa käyttää niin vahvaa ja kallista seosta. Mutta jos tarvitset suuria eritelmiä, raskas betoni on yksinkertaisesti välttämätön.

B25 M350 betoni

Luonnonmukainen luonnonkivi on aina ollut kysyntä rakennusteollisuudessa, johtuen voimien lisääntyneestä arvosta ja pitkistä käyttökausista. Sen poistamista, käsittelyä ja muotoilua pidetään kuitenkin erittäin vaikeana työnä, joka vaikuttaa tuotteen kustannuksiin ja sen rakenteeseen. Siksi teknologiat ovat keksineet samanlaisen, mutta jo keinotekoisen materiaalin - betonin. Suosituin muunnelmista, jotka jäljittelevät luonnonkiveä, on betoni M350, joka perustuu Portland-sementtiin.

Tätä sarjaa pidetään hyvästä rakentavasta tuotteesta, joka mahdollistaa luotettavien rakenteiden luomisen eri tarkoituksiin.

Tarkoitus ja tekniset ominaisuudet

Raskas monoliitti on suosituin tyypillinen ei-luonnollinen lohko. Suuri tiheys ja lujuusominaisuudet takaavat pitkän käyttöiän, ja ne kestävät 140 vuotta. Jos tutkimme kulutettujen materiaalien tilastoja rakennustöistä, johtava asema on betoni 25 m350. Tuotetta käytetään useimmiten kantavien rakenteiden ja muiden esivalmistettujen elementtien aikaansaamiseksi.

Rakennusmateriaalin rakenne sisältää runsaasti sitovia komponentteja. Tuotteen luomiseksi on tärkeää tarkkailla raaka-aineiden osuutta, joka on suunnattu 1 m 3: ksi. Lisäksi on muistettava, että betonin m350 resepti ei salli hiekan tai aggregaattien käyttöä, jolla on suuri kaliiperi, huonolaatuinen.

Kaikkien brändin betonin valmistukseen tarvitaan tiukkoja noudattamismalleja, mutta M350: lle - tämä parametri on kriittinen

Jotta materiaali saisi tarvittavan lujuuden, huurtovastustason ja kosteuden läpäisemättömyyden, on välttämätöntä sisällyttää hiekka, jonka murto-osa on 1,8-2,5, ja aggregaatti, joka koostuu tiheistä mineraaleista, joiden hiomamerkit ovat M800: n yläpuolella.

Betonin tiheys B25 M350

B25-luokituksen betoni M350: llä on pääasiassa korkeat tiheys- ja lujuusominaisuudet, jotka vastaavat 33MPa: n tasoa. Tämä tekijä mahdollistaa rakennusmateriaalien käytön laakeripylväiden, tukirakenteiden, palkkien, päällekkäisten, lentokenttälevyjen ja kaivoselementtien pystyttämiseen.

Vähintään kerran 350-merkin monoliittia käytetään teollisuus- ja varastorakennusten järjestämiseen, joissa vaaditaan suuria lujuusominaisuuksia.

Komponenttien komponenttien tarkistetut parametrit edellyttävät täsmällisten osuuksien noudattamista sekoittamisen aikana. Tuotannon aikana B25: n luokittelua koskevien valtion määräysten noudattaminen on myös tiukasti tarkistettu.

Valtion standardit

Nykyään on olemassa useita GOSTia, jotka säätävät koostumuksen teknisiä ominaisuuksia. Yhdessä niiden kanssa on kehitetty rakennusmääräyksiä ja määräyksiä (SNiP), jotka vähitellen korvataan rakennussäännöillä (SP). Yksilöiden välillä standardit voivat poiketa yksittäisistä parametreista.

Raskasbetonin koostumus ja ominaisuudet, jotka on valmistettu lisäämällä soraa ja / tai murskattua kiveä:

Hoito ja toiminta:

 • SP 63.13330.2012. Vanhan version SNiP 52-01-2003.

Perusparametrit

Rakennusmateriaaleille on ominaista keskiosan segmentti. Siksi betonin m350 koostumus per 1 m 3 tarkoittaa korkeampia kustannuksia kuin tavalliset ryhmät. Siksi tuotteella on laaja valikoima positiivisia ominaisuuksia. Keinotekoinen rakennusmateriaali on eritelty seuraavilla parametreilla:

 • optimaalinen lujuusrajoitus puristuksessa, venytys taivutuksessa;
 • korkea betonin tiheys m350;
 • hyvät vakauden indikaattorit ennen pakkasia;
 • kosteutta kestävät ominaisuudet;
 • merkitsemällä monoliitin liikkuvuutta;
 • ilmasolujen sisältö.

Rakennusmateriaalin lujuus oikeuttaa sen kykyyn kestää erilaisten fysikaalisten tai mekaanisten rasitusten.

Juuri lujuusindikaattoreita, joita pidetään perusindikaattorina, jolla monoliitin elementtien rakenne tehdään.

Frost-kestävyys osoittaa komposiittimateriaalien kyvyn kestää säännöllisiä lämpötilan muutoksia, jotka vaihtelevat absorboidun kosteuden jäädyttämisestä sulatukseen. Kilpailevissa muutoksissa lohkon rungossa oleva jäädytetty vesi alkaa tuhota tuotteen rakenteen. Tämän prosessin konkreettisesta rakennusmateriaalista ei tapahdu.

Lyhyt tekniset ominaisuudet ja niiden nimet:

M350 betoni

M350-betonia pidetään eliittinä. Sitä käytetään silloin, kun se merkitsee suuria kuormituksia. Kovettumisen jälkeen betoni muuttuu fyysiseksi rasitukseksi. Se on erittäin hyvä suorituskyky, erityisesti puristusvoiman suhteen.

Tuotannossa käytetään sementtiä, murskattua kiveä, vettä, hiekkaa ja erityisiä lisäaineita.

Hiekka voi olla eri jyviä. Murskattu kivi voi olla joko soraa tai graniittia.

 • Betonin M 350 valmistukseen käyttämällä sementtimerkkiä M400 10 kg. sementti on 15 kg. hiekkaa ja 31 kg. raunioista.
 • Käytettäessä M500-merkkisiä sementtiä 10 kg: aan. sementin osuus on 19 kg. hiekkaa ja 36 kg. raunioista.

Jos on parempi käyttää äänenvoimakkuutta, niin:

 • Kun käytät M400-merkin sementtiä 10 litraa. sementti on 14 litraa. hiekkaa ja 28 litraa. raunioista.
 • Käytä sementtimerkkiä M500 10 l. sementin osuus on 19 litraa. hiekkaa ja 36 litraa. raunioista.

ominaisuudet

 • Kuuluu luokkaan B25;
 • Liikkuvuus - P2: stä P4: ään.
 • Jäätymisenesto - F200.
 • Vedenkestävä - W8.
 • Parempi kosteuden kestävyys.
 • Maksimipaine on 8 kgf / cm2.
 • Paino 1 m3 - noin 2,4 tonnia.

Jäätymisolosuhteet

Pehmittimiä lisätään betoniin M350 kovettuakseen nopeammin. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää tehdä työ nopeasti. Asentamisen asiantuntijat mieluummin käyttävät upotusvärähtelijöitä. Rakennetta ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Yhden kuukauden kuluttua kaatamisen jälkeen on tärkeää säilyttää optimaalinen kosteustaso.

Betoni M350 -osuudet

Betonin M350 osuuksien soveltaminen ja laskeminen

Luonnonkestävyyden ja kestävyyden ansiosta luonnonkivi on aina arvostettu. Mutta sen kaivostoiminta, jalostus ja muuraus ovat erittäin työvoimavaltaisia ​​prosesseja, jotka vaikuttavat materiaalin ja rakenteiden kustannuksiin. Siksi muinaisina aikoina luonnonkiven keinotekoiset analogit alkoivat näkyä.

Tehokkain niistä oli betoni, joka perustui Portland-sementtiin. Betoni M350 on erinomainen rakennemateriaali, jonka avulla voit tehdä kriittisiä rakenteita eri tarkoituksiin.

Tarkoitus ja ominaisuudet

Raskas betoni on suosituin keinotekoinen kivi. Tämä materiaali voi toimia yli 150 vuoden ajan suuren tiheyden ja lujuuden ansiosta. Jos tarkastelemme eniten kysyttyjä materiaaleja eri rakennusalueilla, betoni M350 tai B25 käytetään useimmiten tukirakenteiden ja erilaisten esivalmistettujen elementtien valmistukseen.

Betonista M350, jonka ominaisuus on koostumus, jolla on suuri sideaineenkulutuksen, on tarpeen tarkkailla tarkasti raaka-aineiden mittasuhteita 1 m3: a kohti. Lisäksi on muistettava, että tällainen materiaali ei siedä huonolaatuisen hiekan tai karkean aggregaatin käyttöä.

Jotta varmistetaan tietty tiheys, kaikentyyppinen lujuus, korkea jäätymisvastus ja alhainen vedenkestävyys komposiitin koostumuksessa, sen on käytettävä hiekkaa, jonka hiukkaskoko on 1,8 - 2,5, sekä karkeita karkeita kiviä, joiden aste on vähintään M800.

Käyttöalueet

Tämän luokan luokka on 33 MPa, jonka ansiosta se voidaan käyttää tukipylväiden, tukien, palkkien, lattialevyjen, tie- ja lentokenttälevyjen sekä hissikuilun ja muiden rakenteiden muodostavien rakenteiden valmistukseen. Usein tämän luokan luokitusta käytetään teollisuus- tai varastotilaan, koska erikoislaitteiden liike vaatii voimakkaan materiaalin.

Betoni M350 on kysyntää monoliitti- ja hydraulirakenteissa, betoniteräsrakenteiden valmistuksessa sekä laivan jalkakäytävässä. Komposiitin todennettu resepti ja 1 ml: n koostumuksen tarkka kiinnittyminen sekä raaka-aineiden laadun sekoittuminen ovat edellytys korkealaatuisen B25-betonin saamiseksi.

Materiaalin tärkeimmät parametrit

Betoni M350 viittaa keskiosan segmentteihin. Sen tuotannossa tarvitaan enemmän sideainetta 1 m3: lla kuin tavallisissa luokissa, joten betonin M350 tekniset ominaisuudet ovat paljon monipuolisempia. Samanluokan ja rakenteen omaavalle keinokivelle erotetaan seuraavat perusparametrit:

 • puristuslujuusraja;
 • taivutusvetolujuus;
 • tiheys;
 • pakkasenkestävyys;
 • vedenpitävyys;
 • veden imeytyminen (tiepäällysteisiin ja päällystyselementteihin);
 • merkki betoniseoksen liikkumisesta;
 • (sillan ja tienrakennuksen osalta).

Betonin lujuus määrittää sen kyvyn kestää erilaisia ​​mekaanisia kuormia. Tämä vahvuus on perusominaisuus, jolla materiaalin koostumuksen rakenne.

Pakkasenkestävyys osoittaa komposiitin kyvyn kestää vaihtoehtoisen jäädytyksen ja sulatuksen ilman vaurioita. Vesi on konkreettisessa rungossa, joten kun se kulkee 0 ° C: n läpi, voi muodostua jäätä huokosissa, mikä voi tuhota materiaalin rakenteen. Siksi jäätymisvastus on yksi kestävyyden parametreista. Vedenkestävyys luonnehtii komposiittikappaleen tiheyttä ja sen kykyä vastustaa ulkoisia vaikutuksia.

Aineiston perusominaisuudet ja niiden numeeriset arvot on esitetty taulukossa.

Komponenttien suhde valmistuksessa

Se on materiaalin koostumus, joka määrittää kaikki sen ominaisuudet. Betonien osalta raaka-aineiden suhde on useimmiten kirjattu massamääränä 1 m3 valmiista seoksesta.

Betoni on monimutkainen komposiitti, jonka perusmateriaalit poikkeavat huomattavasti tiheydestä ja juoksevuudesta. Tuotteiden toimittaminen tapahtuu tilavuuden mukaan eikä painosta, joten betonin koostumus 1 m3 kohden on suunniteltu niin, että inerttien aggregaattien, sideaineen ja veden mittasuhteet varmistavat täysin tiheän rungon ja niiden annostus tehdään painon mukaan.

Perusmäärät

M350: n likimääräinen koostumus 1 m3: lla voidaan esittää seuraavasti:

 • sementti = 360 - 390 kg / m3;
 • hiekka = 650 - 750 kg / m3;
 • karkea aggregaatti = 1000-1100 kg / m3;
 • vesi = 170 - 190 kg / m3;
 • pehmittimen tai monimutkaisen modifioijan optimaaliseen annostukseen.

Kaikkien komponenttien määrätyillä mittasuhteilla varmistetaan, että määritetyt materiaaliominaisuudet saadaan. Älä unohda, että järjestelmän monimutkaisuudesta johtuen se on sekoitettava perusteellisesti 2-3 minuutin ajan betonin ja betonin yhdenmukaisuuden varmistamiseksi.

Valikoiman valinta

On muistettava, että betonibrändillä M350 on oltava tiheä rakenne, jossa on vähimmäismäärä vikoja. Siksi komponenttien osuudet valitaan tiettyjen sääntöjen mukaisesti.

Veden määrä

Mitä vähemmän vettä käytetään keinokiveksi, sitä tiheämpi rakenne, sitä korkeampi vahvuus ja kestävyys. Siksi vesi-sementin suhde on parempi nimittää enintään 0,5 - 0,55. Vedenkestävyys ja pakkasenkestävyys ovat suuria, veden sementtiosuudet vähenevät usein 0,4 - 0,45. Molemmissa tapauksissa tarvitaan erityisiä lisäaineita - pehmittimiä, koska muuten betonirakenteen liikkuminen on vähäistä, mikä aiheuttaa ongelmia kuljetuksen ja asennuksen aikana.

Kirjanpidon suunnittelu

Betonin M350 perusmäärät voivat vaihdella materiaalin tarkoituksen mukaan. Komposiitin koostumus monoliittiselle rakenteelle on ominaista hiekkapitoisuus ja korkeampi liikkuvuus.

Tehdasvalmistuksessa tarvitaan nopeutettua kovettamista, joten sementin määrä betonin koostumuksessa kasvaa ja hiekkamäärien osuus hiekasta siirtyy ylöspäin.

Erittäin kestävien formulaatioiden vastaanottaminen

Korkeiden arvojen määrittämisessä pakkasenkestävyydelle ja vedenkestävyydelle tarvitaan betoniseoksen ja betonin ilmasisällön muutos, joten materiaaliin lisätään erityisiä lisäaineita. Jotta kompensoidaan niiden kielteinen vaikutus keinotekoisen kiven lujuuteen, sideaineen kulutus kasvaa. Tällaisia ​​raaka-aineita käytetään useimmiten betonin valmistuksessa hydraulirakenteelle ja tienrakennukselle.

M350 betoni

M350-betonia pidetään eliittinä. Sitä käytetään silloin, kun se merkitsee suuria kuormituksia. Kovettumisen jälkeen betoni muuttuu fyysiseksi rasitukseksi. Se on erittäin hyvä suorituskyky, erityisesti puristusvoiman suhteen.

Tuotannossa käytetään sementtiä, murskattua kiveä, vettä, hiekkaa ja erityisiä lisäaineita.

Hiekka voi olla eri jyviä. Murskattu kivi voi olla joko soraa tai graniittia.

 • Betonin M 350 valmistukseen käyttämällä sementtimerkkiä M400 10 kg. sementti on 15 kg. hiekkaa ja 31 kg. raunioista.
 • Käytettäessä M500-merkkisiä sementtiä 10 kg: aan. sementin osuus on 19 kg. hiekkaa ja 36 kg. raunioista.

Jos on parempi käyttää äänenvoimakkuutta, niin:

 • Kun käytät M400-merkin sementtiä 10 litraa. sementti on 14 litraa. hiekkaa ja 28 litraa. raunioista.
 • Käytä sementtimerkkiä M500 10 l. sementin osuus on 19 litraa. hiekkaa ja 36 litraa. raunioista.
 • Kuuluu luokkaan B25;
 • Liikkuvuus - P2: stä P4: ään.
 • Jäätymisenesto - F200.
 • Vedenkestävä - W8.
 • Parempi kosteuden kestävyys.
 • Maksimipaine on 8 kgf / cm2.
 • Paino 1 m3 - noin 2,4 tonnia.

Pehmittimiä lisätään betoniin M350 kovettuakseen nopeammin. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää tehdä työ nopeasti. Asentamisen asiantuntijat mieluummin käyttävät upotusvärähtelijöitä. Rakennetta ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Yhden kuukauden kuluttua kaatamisen jälkeen on tärkeää säilyttää optimaalinen kosteustaso.

 • Levyjen valmistuksessa, joka on kestettävä suurta kuormaa. Esimerkiksi teillä tai lentokentillä.
 • Teräsbetonirakenteiden luominen.
 • Pylväiden valmistus suunnitellulle asennukselle, jolla on merkittävä paino.
 • Monoliittisen pohjan täyttämistä suurille esineille.

M350: n ominaisuudet ja mittasuhteet

Etusivu | Betonityyppejä | M350: n ominaisuudet ja mittasuhteet

Päivämäärä: 20. marraskuuta 2017

Rakennusteollisuudessa kuormitetun rakenteen valmistukseen käyttäen suuren lujuuden omaavia betoniseoksia. Kestävyydelle ja lujuusominaisuuksille ne luottavat kilpailuun luonnonkiven kanssa, jonka käyttö lisää kustannuksia. Yksi tällaisista rakennusmateriaaleista on M350 betoni. Se on rakenteellinen tarkoitus, joka pystyy havaitsemaan merkittäviä kuormia ja jolla on myös suuri vastustuskyky ulkoisille vaikutuksille. Myynnin osalta hän johtaa muiden betonibrändien joukossa.

M350 betoni - tekniset ominaisuudet

Rakennusalan suosittuja materiaaleja on merkitty M 350 -indeksillä. Betonilla on joukko ominaisuuksia, joiden avulla sitä voidaan käyttää erilaisten tehtävien ratkaisemiseen. Kiinnitäkäämme yhteisten rakennusmateriaalien ominaisuuksiin.

M350: n ratkaisun pääindikaattorit:

 • lisääntynyt lujuus. Jäädytetty monoliitti pystyy hyväksymään puristuskuorman, joka on enintään 25 MPa, ilman halkeilua, joka vastaa luokkaa B25. Lisääntynyt turvallisuustaso saavutetaan lisäämällä Portland-sementin käyttöä;
 • sitkeys. Betoniseoksen liikkuvuusindeksi sijaitsee välissä P2-P4. Todistettu formulaatio mahdollistaa erityisten lisäaineiden syöttämisen, joita kutsutaan pehmittimiksi. Ne mahdollistavat tarvittaessa betoniliuoksen liikkuvuuden lisäämisen;

Tehokkain on betoni M350 B25, joka perustuu Portland-sementtiin

 • veden kestävyys. Vedenkestävyyden asteen mukaan M350-seos vastaa W8-indikaattoria. Kovettumisen jälkeen betonirakenteessa on tiheä rakenne, jossa ilman huokoset ja ontelot puuttuvat. Tämä antaa ryhmän korkean suojan kosteuden imeytykseltä;
 • pakkasvaste. Rakennusmateriaali jäätymisvastuksen kannalta vastaa F200: n arvoa, jonka ansiosta voit käyttää ratkaisua vaikeassa ilmastossa. Monoliitti ei menetä rakenteellista eheyttä 200 jäätymis- ja sulatusjakson jälkeen;
 • tiheys. Betonirakenteen tiheyden ansiosta voit säilyttää monoliitin eheyden pinnan kulumisen ja äärimmäisten kuormitusten vaikutuksen alaisena. Riippuen käytetystä aggregaatista ja sen koosta 1 kuutiometrin liuos painaa 2,2-2,4 tonnia.

Kehittyneiden suorituskykyominaisuuksien ja ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta materiaalilla on kasvava suosio, ja erikoisorganisaatioiden ja yksityisten kehittäjien on kysyttävä.

Betonibrandin koostumus 350

Betonilaastin, leimattu indeksi M350, käytettiin sementti-hiekkaseosta, vettä ja kiinteää täyteainetta. Voidaan käyttää hienoja graniittisiruja, murskattuja kiviä tai soraa. Nykyisen standardin säännösten mukainen koostumus mahdollistaa erityisten lisäaineiden syöttämisen. Ne laajentavat tämän seoksen käyttöä.

Betonibrändi m350 kuuluu rakennuselementtien eliittirakenteisiin

Käytettävän materiaalin valmistukseen kuuluvat seuraavat komponentit:

 • Portland korkeat arvosanat. 400-merkkisen sementin käyttö sideaineena saa aikaan valmiin betonin, jolla on suuria ominaisuuksia. Käytetyn sementtityypin kasvun myötä betonimassan lujuus kasvaa;
 • seulonut hiekkaa. Irtotavaran tulee puhdistaa perusteellisesti epäpuhtauksista. Se voi käyttää louhoksissa hiekoitettua hiekkaa sekä jokien hiekkaa minkä tahansa raekokoon. Seoksen ominaisuudet eivät riipu käytetyn hiekan koosta;
 • raunioista. Betonin valmistuksessa käytetyssä rakennusalueella on melko yleistä. Raudan puuttuessa nykyiset sääntelyasiakirjat mahdollistavat hienokivis kalkkikiven tai keskisuurten graniittien käytön;
 • vettä. Hän otti asteittain konkreettiseen ratkaisuun. Ensimmäinen osa lisätään sekoitusvaiheessa. Sitten pienet nestemäiset nesteet ruiskutetaan, kunnes saavutetaan homogeeninen betoniliuos tarvittavalla johdonmukaisuudella;
 • erityisiä lisäaineita. Jäätymisenestoaineiden lisäys voi parantaa seoksen pakkasvastusta työskennellä negatiivisissa lämpötiloissa. Pehmentimien lisääminen lisää betoniseoksen liikkumista valun aikana.

Tärkeä edellytys vaaditun betonin ominaisuuksien takaamiseksi on sekoittumisen korkea taso sekä teknisten suositusten ja reseptien noudattaminen.

Puristuslujuusominaisuudet ovat erityisen korkeat. Monilla tavoilla tällaiset korkeat ominaisuudet varmistetaan seoksen oikealla koostumuksella.

M350 betoniresepti

Jotta saataisiin laadukas ratkaisu, jolla on paremmat lujuusominaisuudet, on noudatettava mittasuhteita. M350 betoni voidaan tehdä itsenäisesti tai tilata erikoistuneessa rakennusorganisaatiossa. Injektoitavien ainesosien määrä vaihtelee käytettävän portlandsementin tuotemerkin mukaan.

Seoksen komponenttien painoannostelussa tulisi noudattaa seuraavia suhteita:

 • tonnia sementtimerkkiä M400, sinun on käytettävä 3,1 tonnia hiekkaa ja 1,5 tonnia hiekkaa;
 • kun käytetään 1 tonnia sementtilaatua M500, tarvitaan 1,9 tonnia hiekkaa ja 3,6 tonnia hiekkaa.

Mitatun kapasiteetin käyttö, joissakin tapauksissa volumetrinen annostus on kätevä. Seuraavia ohjeita tulisi noudattaa:

 • Portland-sementtiä M400 100 litran tilavuu- dessa tulisi sekoittaa räjähteisiin - 280 litraa ja hiekkaa - 140 litraa;
 • 190 litraa hiekkaa ja 360 litraa soraa tulisi lisätä seokseen 100 litraa sementtiä kohden M500.

Monoliitin laatuun vaikuttavat komponenttien sekoittamisen yhtenäisyys sekä reseptin tiukka noudattaminen. Tehostetun rakenteen tai valmistettujen tuotteiden teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien varmistamiseksi on tarpeen laskea oikein ruiskutettavien ainesosien määrä.

Lisäaineiden käyttö betoniluokka vaihtelee laajalla alueella

Mitä hyötyä betonilla 350 on?

Tällä betonibrändillä on monia etuja:

 • parannetut lujuusominaisuudet. Betonipilvi ei romahda merkittävien puristuskuormien vaikutuksesta eikä pinnan aktiivisen hankauksen aikana käytön aikana;
 • korkea liikkuvuusaste. Tämä helpottaa konkreettisen työn suorituskykyä ja erityisten pehmittimien käyttö voi edelleen lisätä elastisuutta;
 • säädettävä pakkasenkestävyys. Liuosvalmisteen vaiheessa on mahdollista aikaansaada vaadittu jäätymisvastuksen taso monoliitin eheyden säilyttämiseksi vaikeissa olosuhteissa;
 • pitkä käyttöikä. Brändin M350 koostumus säilyttää alkuperäiset lujuusominaisuudet pitkään aikaan eikä se romahtaa aggressiivisten tekijöiden vaikutuksesta;
 • lisääntynyt tiheys. Nestemäisen betonin tehokkaan tiivistämisen ansiosta massiivissa ei ole koloja ja ilman huokoset. Tämä lisää suuresti veden kestävyyttä ja laajentaa käyttömahdollisuuksia.
 • ekologinen puhdas. Sellaisten ympäristöystävällisten raaka-aineiden valmistukseen, joilla ei ole kielteisiä vaikutuksia ihmisiin kovettumisprosessin jälkeen.

Näistä eduista johtuen M350-brändin betoni on vakiinnuttanut itsensä rakennustarkoituksiin yleiseksi rakennusmateriaaliksi.

Alueita, jotka käyttävät 350 betonia

Mix-merkkiä M350 käytetään erilaisten tehtävien suorittamiseen:

 • kaataa monoliittiset perustukset kriittisille kohteille. Lisääntyneen turvallisuuden vuoksi betoni monoliitti kykenee ylläpitämään eheyttä, havaitessaan lisääntynyttä kuormitusta;
 • tukien betonointi pino-rostrum -menetelmällä. Betoni kaadetaan suoraan maaperään porattuun onteloon tulevan tuen muodostamiseksi;
 • valmistusliitäntälevyt. Hollowpaneeleilla on suuria lujuusominaisuuksia pienellä massalla, ja ne voidaan tehdä ilman vahvistusvahvistusta;
 • täyttölevyt lentopaikoille ja valtateille. Betonilaastia kaadetaan erikoismuotoihin, joissa on valmiiksi asennettu vahvike häkki. Kovettumisen jälkeen tuotteet ovat lisänneet voimaa;
 • tukipylväiden muodostuminen, joka havaitsee merkittävän kuorman rakennusrakenteiden massasta. Puristuksen lisäksi tällaisia ​​elementtejä ovat taivutusmomentit ja vetovoimat.

Materiaaliominaisuuksien ansiosta sitä voidaan käyttää myös mökkien rakentamiseen, portaiden rakentamiseen ja betonirakenteisiin. On tärkeää tiivistää seos kaatamalla ja säilyttää optimaalinen kosteus kovettumisvaiheen aikana.

Betoni M350 luokka B25 ja sen ominaisuudet. Ominaisuudet, ominaisuudet, soveltamisala

Betoni M350: ta käytettiin laajasti rakentamisessa. Sitä käytetään monoliittisten perustusten, lattialevyjen, pylväiden jne. Rakentamisessa. Toisin sanoen kyseessä on rakenteellinen betoni, jota käytetään rakenteiden rakentamisessa, mikä aiheuttaa suurimman kuormituksen.

Tasoitus täyttö M350 betonilla

Seuraavaksi tarkastelemme tämän ratkaisun perusominaisuuksia ja ominaisuuksia sekä sen valmistusmenetelmiä.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Nykyaikaisessa kaupallisessa rakentamisessa raskaiden betoniluokan B25 M350 on suosio, mistä on osoituksena myyntitiedot. Tämä johtuu rakennusten rakennevaatimuksista, joihin tämä materiaali vastaa.

Voimaindikaattori on luokka B25. Tämä nimitys kertoo, että yhden kuutiometrin betoni voi kestää 25 MPa: n paineen vaarantamatta eheyttä. Luonnon lisäksi myös betonin M350 muut ominaisuudet ovat varsin houkuttelevia:

M350: n ominaisuudet ja mittasuhteet

Rakennusteollisuudessa kuormitetun rakenteen valmistukseen käyttäen suuren lujuuden omaavia betoniseoksia. Kestävyydelle ja lujuusominaisuuksille ne luottavat kilpailuun luonnonkiven kanssa, jonka käyttö lisää kustannuksia. Yksi tällaisista rakennusmateriaaleista on M350 betoni. Se on rakenteellinen tarkoitus, joka pystyy havaitsemaan merkittäviä kuormia ja jolla on myös suuri vastustuskyky ulkoisille vaikutuksille. Myynnin osalta hän johtaa muiden betonibrändien joukossa.

M350 betoni - tekniset ominaisuudet

Rakennusalan suosittuja materiaaleja on merkitty M 350 -indeksillä. Betonilla on joukko ominaisuuksia, joiden avulla sitä voidaan käyttää erilaisten tehtävien ratkaisemiseen. Kiinnitäkäämme yhteisten rakennusmateriaalien ominaisuuksiin.

M350: n ratkaisun pääindikaattorit:

 • lisääntynyt lujuus. Jäädytetty monoliitti pystyy hyväksymään puristuskuorman, joka on enintään 25 MPa, ilman halkeilua, joka vastaa luokkaa B25. Lisääntynyt turvallisuustaso saavutetaan lisäämällä Portland-sementin käyttöä;
 • sitkeys. Betoniseoksen liikkuvuusindeksi sijaitsee välissä P2-P4. Todistettu formulaatio mahdollistaa erityisten lisäaineiden syöttämisen, joita kutsutaan pehmittimiksi. Ne mahdollistavat tarvittaessa betoniliuoksen liikkuvuuden lisäämisen;

Tehokkain on betoni M350 B25, joka perustuu Portland-sementtiin

 • veden kestävyys. Vedenkestävyyden asteen mukaan M350-seos vastaa W8-indikaattoria. Kovettumisen jälkeen betonirakenteessa on tiheä rakenne, jossa ilman huokoset ja ontelot puuttuvat. Tämä antaa ryhmän korkean suojan kosteuden imeytykseltä;
 • pakkasvaste. Rakennusmateriaali jäätymisvastuksen kannalta vastaa F200: n arvoa, jonka ansiosta voit käyttää ratkaisua vaikeassa ilmastossa. Monoliitti ei menetä rakenteellista eheyttä 200 jäätymis- ja sulatusjakson jälkeen;
 • tiheys. Betonirakenteen tiheyden ansiosta voit säilyttää monoliitin eheyden pinnan kulumisen ja äärimmäisten kuormitusten vaikutuksen alaisena. Riippuen käytetystä aggregaatista ja sen koosta 1 kuutiometrin liuos painaa 2,2-2,4 tonnia.

Kehittyneiden suorituskykyominaisuuksien ja ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta materiaalilla on kasvava suosio, ja erikoisorganisaatioiden ja yksityisten kehittäjien on kysyttävä.

Betonibrandin koostumus 350

Betonilaastin, leimattu indeksi M350, käytettiin sementti-hiekkaseosta, vettä ja kiinteää täyteainetta. Voidaan käyttää hienoja graniittisiruja, murskattuja kiviä tai soraa. Nykyisen standardin säännösten mukainen koostumus mahdollistaa erityisten lisäaineiden syöttämisen. Ne laajentavat tämän seoksen käyttöä.

Betonibrändi m350 kuuluu rakennuselementtien eliittirakenteisiin

Käytettävän materiaalin valmistukseen kuuluvat seuraavat komponentit:

 • Portland korkeat arvosanat. 400-merkkisen sementin käyttö sideaineena saa aikaan valmiin betonin, jolla on suuria ominaisuuksia. Käytetyn sementtityypin kasvun myötä betonimassan lujuus kasvaa;
 • seulonut hiekkaa. Irtotavaran tulee puhdistaa perusteellisesti epäpuhtauksista. Se voi käyttää louhoksissa hiekoitettua hiekkaa sekä jokien hiekkaa minkä tahansa raekokoon. Seoksen ominaisuudet eivät riipu käytetyn hiekan koosta;
 • raunioista. Betonin valmistuksessa käytetyssä rakennusalueella on melko yleistä. Raudan puuttuessa nykyiset sääntelyasiakirjat mahdollistavat hienokivis kalkkikiven tai keskisuurten graniittien käytön;
 • vettä. Hän otti asteittain konkreettiseen ratkaisuun. Ensimmäinen osa lisätään sekoitusvaiheessa. Sitten pienet nestemäiset nesteet ruiskutetaan, kunnes saavutetaan homogeeninen betoniliuos tarvittavalla johdonmukaisuudella;
 • erityisiä lisäaineita. Jäätymisenestoaineiden lisäys voi parantaa seoksen pakkasvastusta työskennellä negatiivisissa lämpötiloissa. Pehmentimien lisääminen lisää betoniseoksen liikkumista valun aikana.

Tärkeä edellytys vaaditun betonin ominaisuuksien takaamiseksi on sekoittumisen korkea taso sekä teknisten suositusten ja reseptien noudattaminen.

Puristuslujuusominaisuudet ovat erityisen korkeat. Monilla tavoilla tällaiset korkeat ominaisuudet varmistetaan seoksen oikealla koostumuksella.

M350 betoniresepti

Jotta saataisiin laadukas ratkaisu, jolla on paremmat lujuusominaisuudet, on noudatettava mittasuhteita. M350 betoni voidaan tehdä itsenäisesti tai tilata erikoistuneessa rakennusorganisaatiossa. Injektoitavien ainesosien määrä vaihtelee käytettävän portlandsementin tuotemerkin mukaan.

Seoksen komponenttien painoannostelussa tulisi noudattaa seuraavia suhteita:

 • tonnia sementtimerkkiä M400, sinun on käytettävä 3,1 tonnia hiekkaa ja 1,5 tonnia hiekkaa;
 • kun käytetään 1 tonnia sementtilaatua M500, tarvitaan 1,9 tonnia hiekkaa ja 3,6 tonnia hiekkaa.

Mitatun kapasiteetin käyttö, joissakin tapauksissa volumetrinen annostus on kätevä. Seuraavia ohjeita tulisi noudattaa:

 • Portland-sementtiä M400 100 litran tilavuu- dessa tulisi sekoittaa räjähteisiin - 280 litraa ja hiekkaa - 140 litraa;
 • 190 litraa hiekkaa ja 360 litraa soraa tulisi lisätä seokseen 100 litraa sementtiä kohden M500.

Monoliitin laatuun vaikuttavat komponenttien sekoittamisen yhtenäisyys sekä reseptin tiukka noudattaminen. Tehostetun rakenteen tai valmistettujen tuotteiden teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien varmistamiseksi on tarpeen laskea oikein ruiskutettavien ainesosien määrä.

Lisäaineiden käyttö betoniluokka vaihtelee laajalla alueella

Mitä hyötyä betonilla 350 on?

Tällä betonibrändillä on monia etuja:

 • parannetut lujuusominaisuudet. Betonipilvi ei romahda merkittävien puristuskuormien vaikutuksesta eikä pinnan aktiivisen hankauksen aikana käytön aikana;
 • korkea liikkuvuusaste. Tämä helpottaa konkreettisen työn suorituskykyä ja erityisten pehmittimien käyttö voi edelleen lisätä elastisuutta;
 • säädettävä pakkasenkestävyys. Liuosvalmisteen vaiheessa on mahdollista aikaansaada vaadittu jäätymisvastuksen taso monoliitin eheyden säilyttämiseksi vaikeissa olosuhteissa;
 • pitkä käyttöikä. Brändin M350 koostumus säilyttää alkuperäiset lujuusominaisuudet pitkään aikaan eikä se romahtaa aggressiivisten tekijöiden vaikutuksesta;
 • lisääntynyt tiheys. Nestemäisen betonin tehokkaan tiivistämisen ansiosta massiivissa ei ole koloja ja ilman huokoset. Tämä lisää suuresti veden kestävyyttä ja laajentaa käyttömahdollisuuksia.
 • ekologinen puhdas. Sellaisten ympäristöystävällisten raaka-aineiden valmistukseen, joilla ei ole kielteisiä vaikutuksia ihmisiin kovettumisprosessin jälkeen.

Näistä eduista johtuen M350-brändin betoni on vakiinnuttanut itsensä rakennustarkoituksiin yleiseksi rakennusmateriaaliksi.

Alueita, jotka käyttävät 350 betonia

Mix-merkkiä M350 käytetään erilaisten tehtävien suorittamiseen:

 • kaataa monoliittiset perustukset kriittisille kohteille. Lisääntyneen turvallisuuden vuoksi betoni monoliitti kykenee ylläpitämään eheyttä, havaitessaan lisääntynyttä kuormitusta;
 • tukien betonointi pino-rostrum -menetelmällä. Betoni kaadetaan suoraan maaperään porattuun onteloon tulevan tuen muodostamiseksi;
 • valmistusliitäntälevyt. Hollowpaneeleilla on suuria lujuusominaisuuksia pienellä massalla, ja ne voidaan tehdä ilman vahvistusvahvistusta;
 • täyttölevyt lentopaikoille ja valtateille. Betonilaastia kaadetaan erikoismuotoihin, joissa on valmiiksi asennettu vahvike häkki. Kovettumisen jälkeen tuotteet ovat lisänneet voimaa;
 • tukipylväiden muodostuminen, joka havaitsee merkittävän kuorman rakennusrakenteiden massasta. Puristuksen lisäksi tällaisia ​​elementtejä ovat taivutusmomentit ja vetovoimat.

Materiaaliominaisuuksien ansiosta sitä voidaan käyttää myös mökkien rakentamiseen, portaiden rakentamiseen ja betonirakenteisiin. On tärkeää tiivistää seos kaatamalla ja säilyttää optimaalinen kosteus kovettumisvaiheen aikana.

Betonin M350 osuuksien soveltaminen ja laskeminen

Luonnonkestävyyden ja kestävyyden ansiosta luonnonkivi on aina arvostettu. Mutta sen kaivostoiminta, jalostus ja muuraus ovat erittäin työvoimavaltaisia ​​prosesseja, jotka vaikuttavat materiaalin ja rakenteiden kustannuksiin. Siksi muinaisina aikoina luonnonkiven keinotekoiset analogit alkoivat näkyä.

Tehokkain niistä oli betoni, joka perustui Portland-sementtiin. Betoni M350 on erinomainen rakennemateriaali, jonka avulla voit tehdä kriittisiä rakenteita eri tarkoituksiin.

Tarkoitus ja ominaisuudet

Raskas betoni on suosituin keinotekoinen kivi. Tämä materiaali voi toimia yli 150 vuoden ajan suuren tiheyden ja lujuuden ansiosta. Jos tarkastelemme eniten kysyttyjä materiaaleja eri rakennusalueilla, betoni M350 tai B25 käytetään useimmiten tukirakenteiden ja erilaisten esivalmistettujen elementtien valmistukseen.

Betonista M350, jonka ominaisuus on koostumus, jolla on suuri sideaineenkulutuksen, on tarpeen tarkkailla tarkasti raaka-aineiden mittasuhteita 1 m3: a kohti. Lisäksi on muistettava, että tällainen materiaali ei siedä huonolaatuisen hiekan tai karkean aggregaatin käyttöä.

Jotta varmistetaan tietty tiheys, kaikentyyppinen lujuus, korkea jäätymisvastus ja alhainen vedenkestävyys komposiitin koostumuksessa, sen on käytettävä hiekkaa, jonka hiukkaskoko on 1,8 - 2,5, sekä karkeita karkeita kiviä, joiden aste on vähintään M800.

Käyttöalueet

Tämän luokan luokka on 33 MPa, jonka ansiosta se voidaan käyttää tukipylväiden, tukien, palkkien, lattialevyjen, tie- ja lentokenttälevyjen sekä hissikuilun ja muiden rakenteiden muodostavien rakenteiden valmistukseen. Usein tämän luokan luokitusta käytetään teollisuus- tai varastotilaan, koska erikoislaitteiden liike vaatii voimakkaan materiaalin.

Betoni M350 on kysyntää monoliitti- ja hydraulirakenteissa, betoniteräsrakenteiden valmistuksessa sekä laivan jalkakäytävässä. Komposiitin todennettu resepti ja 1 ml: n koostumuksen tarkka kiinnittyminen sekä raaka-aineiden laadun sekoittuminen ovat edellytys korkealaatuisen B25-betonin saamiseksi.

Materiaalin tärkeimmät parametrit

Betoni M350 viittaa keskiosan segmentteihin. Sen tuotannossa tarvitaan enemmän sideainetta 1 m3: lla kuin tavallisissa luokissa, joten betonin M350 tekniset ominaisuudet ovat paljon monipuolisempia. Samanluokan ja rakenteen omaavalle keinokivelle erotetaan seuraavat perusparametrit:

 • puristuslujuusraja;
 • taivutusvetolujuus;
 • tiheys;
 • pakkasenkestävyys;
 • vedenpitävyys;
 • veden imeytyminen (tiepäällysteisiin ja päällystyselementteihin);
 • merkki betoniseoksen liikkumisesta;
 • (sillan ja tienrakennuksen osalta).

Betonin lujuus määrittää sen kyvyn kestää erilaisia ​​mekaanisia kuormia. Tämä vahvuus on perusominaisuus, jolla materiaalin koostumuksen rakenne.

Pakkasenkestävyys osoittaa komposiitin kyvyn kestää vaihtoehtoisen jäädytyksen ja sulatuksen ilman vaurioita. Vesi on konkreettisessa rungossa, joten kun se kulkee 0 ° C: n läpi, voi muodostua jäätä huokosissa, mikä voi tuhota materiaalin rakenteen. Siksi jäätymisvastus on yksi kestävyyden parametreista. Vedenkestävyys luonnehtii komposiittikappaleen tiheyttä ja sen kykyä vastustaa ulkoisia vaikutuksia.

Aineiston perusominaisuudet ja niiden numeeriset arvot on esitetty taulukossa.

Betoni M350 luokka B25 ja sen ominaisuudet. Ominaisuudet, ominaisuudet, soveltamisala

Betoni M350: ta käytettiin laajasti rakentamisessa. Sitä käytetään monoliittisten perustusten, lattialevyjen, pylväiden jne. Rakentamisessa. Toisin sanoen kyseessä on rakenteellinen betoni, jota käytetään rakenteiden rakentamisessa, mikä aiheuttaa suurimman kuormituksen.

Tasoitus täyttö M350 betonilla

Seuraavaksi tarkastelemme tämän ratkaisun perusominaisuuksia ja ominaisuuksia sekä sen valmistusmenetelmiä.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Nykyaikaisessa kaupallisessa rakentamisessa raskaiden betoniluokan B25 M350 on suosio, mistä on osoituksena myyntitiedot. Tämä johtuu rakennusten rakennevaatimuksista, joihin tämä materiaali vastaa.

Voimaindikaattori on luokka B25. Tämä nimitys kertoo, että yhden kuutiometrin betoni voi kestää 25 MPa: n paineen vaarantamatta eheyttä. Luonnon lisäksi myös betonin M350 muut ominaisuudet ovat varsin houkuttelevia:

Vihje! Koska valmis betoni on erittäin kova ja kestävä, sen mekaaninen käsittely aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia. Siksi kaikki toiminnot toteutetaan timanttityökalulla, esimerkiksi rakentajat tekevät usein betonissa olevien timanttien porausta ja leikkaamalla vahvistettua betonia timanttipiireillä.

Allas täyttö

soveltamisalansa

Kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien seurauksena materiaalin laajuus on hyvin laaja. Kuten edellä mainittiin, betoniluokka M350 käytetään ensisijaisesti kantavien rakenteiden rakentamisessa. Erityisesti sen vahvan lujuuden ansiosta sitä käytetään ontelolaatuisten lattialevyjen valmistukseen.

M350 betonin rakenne

Lisäksi materiaalia käytetään, kun kaadetaan lentokenttien tienlevyt. Myös rakentajat käyttävät aktiivisesti sellaisia ​​materiaalin ominaisuuksia kuin vedenkestävyys. Erityisesti M350: a käytetään altaiden ja muiden hydraulirakenteiden kulhoon.

Betonin valmistus B25

rakenne

 • sementti;
 • vesi;
 • Murskattu kivi;
 • hiekka;
 • Erilaiset lisäaineet (jäädytys tai pehmittyminen).

Kuvassa murskattu kivi

On todettava, että liuoksen valmistamiseen käytetyt komponentit voivat erota lujuus, hiukkaskoko ja jotkin muut parametrit.

Esimerkiksi täyteaineet voivat toimia:

 • Karkea, keskipitkä ja hieno hiekka.
 • Murskattu kivi;
 • Graniitti tai kalkkihiekka.

Myös tämän ratkaisun piirteistä on mahdollista erottaa sementin lisääntynyt pitoisuus, jonka seurauksena materiaali kovettuu suhteellisen nopeasti.

tekniikka

Betonin M350 osuuden koostumus 1 m3: lla on seuraava:

 • 400 kg sementtiä M500;
 • 752 kg hiekkaa (ilman epäpuhtauksia);
 • Tonnin raunio tai muu kiinteä täyteaine;
 • 175 litraa vettä.

Korkealaatuisen betonin saamiseksi on tärkeää noudattaa vain tätä M350 betonikomponenttia 1 m3: n tarkkuudella, mutta myös sekoittaa huolellisesti kaikki komponentit siten, että massa on homogeeninen. Tosiasia on, että huonosti sekoitettu massa vähentää merkittävästi materiaalin lujuutta, mikä luonnollisesti vähentää rakenteen teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia.

Kuten edellä on mainittu, erilaisia ​​lisäaineita voidaan käyttää materiaalien ominaisuuksien parantamiseen. Esimerkiksi jos rakentaminen tehdään talvella, lisätään jäätymistä estävää lisäainetta estämään liuos jäätymisestä. Lisäksi on mahdollista parantaa vahvuutta ja vedenpitävyyttä käyttäen pehmittimiä.

Ohjeet liuoksen valmistamiseksi ovat seuraavat:

 • Ensiksi kuiva komponentit tulisi lisätä sekoittimeen, ts. sementtiä ja hiekkaa. Komponentit on sekoitettava perusteellisesti.
 • Sitten koostumukseen lisätään vettä. Tässä vaiheessa liuokseen voidaan myös lisätä pehmitintä tai muuta lisäainetta.
 • Sen jälkeen betonisekoittimeen lisätään tarvittava määrä veteen kostutettua soraa tai murskattua kiveä. Kun tätä liuosta sekoitetaan perusteellisesti kunnes homogeeninen massa.

On sanottava, että rakennustyön suorittamisessa ei ole välttämätöntä valmistaa ratkaisua omiin käsiisi. On olemassa yrityksiä, jotka myyvät valmiita betonia.

Vaahtolaastia betonisekoittimesta

Kiinnitä huomiota! Betonilevybrändi M350 jäätyy paljon nopeammin kuin M300. Siksi sen kaatoaminen edellyttää ammattitaitoa ja työntekijöiden hyvin koordinoituja toimia.

Tietenkin tässä tapauksessa ratkaisun hinta on korkeampi, mutta siitä saat laadukasta sekamuotoa. Lisäksi sinun ei tarvitse viettää aikaa sen valmistuksessa. Usein nämä yritykset tarjoavat erikoislaitteita, jotka yksinkertaistavat valuprosessia, mikä on kätevää suoritettaessa laajamittaista työtä.

Betonin M350 kustannus kuutiota kohden on koostumuksessa käytettyjen komponenttien kustannusten summa, valmistukseen ja toimitukseen liittyvät kustannukset sekä valmistajan merkinnät. Siksi jokaisella yrityksellä on oma markkina-arvo materiaalista. Jos koostumus käytti lisäaineita esimerkiksi pakkasvasteeseen, niin sen jälkeen liuoksen kustannukset ovat korkeammat.

On huomattava, että rakennusmyymälöissä voit ostaa hiekkalaatikkoa M350 pussissa. Tässä tapauksessa kehittäjä saa hiekkaliuoksen, sinun on vain sekoitettava kuiva seos veden kanssa pakkauksessa ilmoitetulla osuudella. Tietenkin tällaisen materiaalin hinta on huomattavasti pienempi kuin valmiin ratkaisun.

Tässä ehkä kaikki B25-betonin pääpiirteet ovat, että sinun pitäisi olla tietoinen valittaessa materiaalimerkkiä konkreettiselle työlle.

johtopäätös

Kuten havaitsimme, betoni luokka B25 M350 viittaa yhteen tavallisimmista betonityypeistä. Yksityisessä rakentamisessa ei kuitenkaan ole aina tarvetta tällaisen vahvuuden omaavalle materiaalille. Siksi se voidaan korvata brandin M250 ratkaisulla, joka vähentää rakentamisen kustannuksia.

Tämän artikkelin videosta saat lisätietoja tästä aiheesta.