Kuiva betoniliuos

Kun erikoislaitteiden pääsyä rakennustyömaalle ei ole mahdollista järjestää, eikä betoniliuoksen komponenttien säilytyspaikka ja työmäärä on pieni, on suositeltavaa käyttää valmiita betoniseoksia. Niiden toimitus tapahtuu valmiissa muodossa ja kätevässä pakkauksessa. Ennen käyttöä betoni riittää laimentamaan vaaditun veden määrää. Kuiva betonimassalla on useita etuja laastin tai sen itsenäisen valmisteen suhteen.

Mikä se on?

Kuiva betoni on välituote, joka koostuu varmennetusta määrästä sementtiä ja aggregaatteja. Kaikki tämän seoksen komponentit eivät sisällä kosteutta. Kuiva betonin tärkein ero on mahdollisuus varastoida pitkään aikaan. Tämä rakennusmateriaali laajentaa merkittävästi betonitehtaiden palvelualuetta ja vähentää huomattavasti aikaa toimitusjaksojen lukumäärän kanssa.

Mihin sitä käytetään?

Kuiva betonia käytetään perustusten, paviljonkien ja kulutusta kestävien lattioiden asettamiseen. Lisäaineena seosta käytetään jalos- tusten, korjaamoiden, työpajojen, työpajojen perusteiden valmisteluun. Kuiva betoniseokset soveltuvat betonin, kipsiseinien ja julkisivujen kaatamiseen, tiilien rakentamiseen, vedenpitävyyteen, betonituotteiden viimeistelyyn ja betonirakenteisiin. Suuret merkit kuivat sekoitukset käytetään korjaamaan valtateitä ja lentokenttäkaistoja.

Kuiva betoni soveltuu pieniin töihin suljetuissa tiloissa. Tämän ansiosta voit säästää rahaa kalliiden laitteiden täysimittaisella rakennustyömaalla.

Edut ja haitat

Sementtibetoniseoksilla on useita etuja:

 1. Keittämisen helpottaminen ja nopeus. Jokainen ryhmä kuiva betonia - mobiili, jäykkä tai erittäin jäykkä - on tietty koostumus tiukkoina mittasuhteina. Ratkaisun saamiseksi työhön riittää lisää tarvittava määrä vettä, asianmukaiset ohjeet. Samanaikaisesti, lisäaineiden takia, valmiin irtotavaran tuotetta ei poisteta. Rakenteella on tarvittavat indikaattorit lujuudesta, kosteuden läpäisevyydestä ja pakkasvasteesta.
 2. Mahdollisuus järjestää työ ahtaissa olosuhteissa. Näin voit välttää roskaamisen sivustolla roskia, mahdollisia tuhoutumista lähellä rakennuksia sekä säästää rahaa monimutkaisia ​​laitteita.
 3. Laadukas viimeistelty muotoilu. Kiinteästi kestävien osuuksien suhde kaikkiin kuivabetonin komponentteihin saavutetaan lopullisen seoksen tarvittava yhdenmukaisuus. Siksi tuloksena olevalla materiaalilla ei ole tyhjiöitä, ei kutistu, sillä on suuri lujuus ja kestävyys.
 4. Työn ja ajan säästäminen. On hyvin helppoa valmistaa homogeeninen kuiva betoni, joka on valmis työskentelemään - noudata vain ohjeita.
 5. helppokäyttöisyys. Betonin pakkaaminen erityisissä pusseissa edullisissa olosuhteissa mahdollistaa sen säilyttämisen jopa kuuden kuukauden ajan. Liuos voidaan valmistaa millä tahansa määrällä sopivaan aikaan rakennuttajalle.

Kuitenkin betonituotteilla on joitain haittapuolia. Se on hankalaa laajamittaiselle rakennustyölle. Säilytys vaatii varastoa, jossa sementtitehtaan kuivatekoostumukset eivät ravitse kosteutta eivätkä heikkene.

Kuiva betonin valmistus

Tehtaalla kuiva betoniseos saadaan sekoittamalla täsmällisiä määriä täysin kuivia aggregaatteja, joita kuivataan rumpukuivaajissa pyöriessä. Sitten ne sekoitetaan perusteellisesti ja pakataan erityiseen astiaan. Kuiva betoni voidaan kuitenkin valmistaa itse. Tätä varten sinun on sekoitettava täysin kuiva massa, joka koostuu sementistä, kalkista ja sora. On tärkeää noudattaa muutamia sääntöjä:

 1. Sekoituspinnan on oltava sileä ja puhdas.
 2. Seos on sekoitettava huolellisesti kuivassa muodossa. Voit tehdä tämän välittömästi kaataa hiekka pieniin paaluihin, ja päälle - sideaineita. Valmis massa täytyy kaataa, tasoittaa rake ja lapio uudelleen.
 3. Irtotavaran tulee olla yhtenäinen. Tämä voidaan määrittää väreillä - nauhojen puuttuminen osoittaa riittävien aineosien sekoittumisen.
 4. Lisää vettä annostellaan. Tätä varten kasaan ainesosien kanssa tehdään ura, johon kaadetaan vähän vettä. Sementti kaadetaan vähitellen sivuilta varmistaen, ettei neste ylitä kasaan. Tämä tapahtuu kunnes saadaan homogeeninen massa, jota pidetään yllä jopa 30 minuuttia.
Takaisin sisällysluetteloon

Valmistajien esimerkkejä

Nykyaikaisilla markkinoilla laaja valikoima rakennusalan peskobotonov kotimaisia ​​tuottajia, kuten Besto, Rusean, Finstroy, Gran Service, Stone Flower, VZHBI ja monet muut. Kaikki ne on pakattu pusseihin, ampeihin ja muihin käteviin säiliöihin. Suosituimmat tuotteet ovat: Rusean m 400, m 300, LUIX.

Rusean m 400

Suuren lujuusseoksen valmistukseen m400 käytettiin sementtiä sisältävää portlandsementtiä, epäorgaanista alkuperää, 0,15-20 mm: n murto-osaa, kemikaaleja ominaisuuksien parantamiseksi.

Ominaisuudet M400: korkea tarttuvuus, mekaanisten vaurioiden, krakkauksen, kosteuden ja alhaisten lämpötilojen vastustuskyky. Nämä ominaisuudet määrittävät Ruseanin sovelluksen leveyden lujan lujuuden ja kulutusta kestävien pintojen, kuten teollisuuslaitosten lattian ja pohjan, luomi- seksi.

Tämä brändi valmistetaan korkealaatuisesta sementistä ja puhdistetusta jokivesistä, jolla on suuri murto-osa 0 - 2,5 mm. Tehokkuuden parantamiseksi käytetään erityisiä mineraalilisäaineita. Pakattu pusseihin. M300 on universaali kutistumaton seos. Erottamisominaisuudet: luotettavuus, helppokäyttöisyys, hyvä sitkeys ja tarttuvuus. Kuivaamisen jälkeen pinta ei repeä, mikä mahdollistaa korkealaatuisten pinnoitteiden saamisen.

M300: n rakenne on tarkoitettu eri pintojen asennustöihin. Sitä käytetään täyttämään ja tasoittamaan lattiat, tekemään lujat vahvuudet, rakentamaan ja korjaamaan betoniseinät ja perustukset. Sovellus säätiön ja kaatamisen järjestämiseen on myös mahdollista.

Peskobeton LUIX: lle on ominaista hienorakeinen, joka mahdollistaa kestävien ja laadukkaiden pinnoitteiden saannin, jotka kestävät ulkoisia tekijöitä. Tämä brändi soveltuu koristeelliseen työhön. Suuri lujuus takaa hiekkakiven käyttämisen muurausmassana. Erottamisominaisuudet: korkea höyryläpäisevyys, tarttuvuus ja alhaisissa lämpötiloissa kestävä.

Muut tuotteet

Muita yhtä suosittuja tuotteita ovat SILTEK ja Dolmat. Myös POLIMIN- ja Kreps-kuivaseosten superplastinen betoni tunnetaan hyvin. Pakkaus tapahtuu pussissa.

johtopäätös

Sementtibetonin kuivaseokset pussissa eivät ole vain ihanteellisia yksittäisille rakenteille vaan myös laajentavat huomattavasti betonitehtaiden palvelualuetta.

Nykyään monien valmistajien rakennusmateriaaleista on saatavilla laaja valikoima, joten on helppo valita tuote erityisiin työoloihin ja tarpeisiin.

Kuiva betoniseokset

Erilaisten valmiiden seosten joukossa kuiva betoni arvostetaan suuren lujuuden, höyryn läpäisevyyden, tarttuvuuden ja kosteuden, hankauksen ja alhaisten lämpötilojen vastustamana. Tämän puolivalmisteen kanssa on kätevää työskennellä, kaikki tarvittavat jakeet ja lisäaineet sisältyvät jo sen koostumukseen, se laimennetaan yksinkertaisesti vedellä. Samanaikaisesti tällaisen betonin kannattavuus on suurempi kuin ostettujen valmiiden ratkaisujen vaivaaminen, vaivaus ei koske työvoimavaltaisia ​​prosesseja. On suositeltavaa ostaa materiaali tärkeiden alueiden betonoitumiseen jatkuvilla kuormituksilla, jolloin maksimaalinen vaikutus saavutetaan lattiapinnoitteen kaatamisen yhteydessä. Tämä konkreettinen sekoitus on saatavana 30 kg: n pusseissa, mikä edistää taloudellista kulutusta. Lisäksi on mahdollista ostaa se isoja pusseja painavasta 1 tonnista.

Koostumus sisältää: Portland-sementit, joiden lujuusluokka (M400), hiekka, täyteaineet, joiden murto-koko on enintään 20 mm, komposiittisäiliöt. Monimutkaisesti tällaisen seoksen ominaisuudet (samoin kuin kustannukset) määräytyvät epäpuhtauksien perusteella: superplasticisaattorit, tiivisteet, vettä hylkivä aineet, jauhemaiset mineraalit. Kaikki osat on perusteellisesti kuivattu ja mitattu, mikä eliminoi veden sekoittumisen ongelman, kuivan betonin valmistukseen ei tarvita betonisekoittimia. Erikoisominaisuuksia ovat esimerkiksi erikoisominaisuudet, joilla on korkea kuumavastus- tai lujituskuitu vahvistaakseen lujuuttaan, mutta useimmat merkit ovat yleismaailmallisia. Valikoimaa edustavat lähinnä kotimainen valmistaja: Besto, Rusean, Finstroy, Sandstone Stone Flower, hinta vaihtelee 90-200 ruplasta pussia kohden, paino 40 kg.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Tärkein ero perinteisestä betonista on kosteuden täydellinen puuttuminen. Tämän seurauksena kuivan betoniseoksen pitkä säilyvyysaika (6 kk), kuljetus- ja asennustöissä ei ole rajoituksia. Vaivattua ratkaisua koskevat vähimmäisvaatimukset: täsmällinen annostelun lisääminen ja mahdollisimman suuren homogeenisuuden saavuttaminen. Epäpuhtauksia ei voida hyväksyä, kaikki mittasuhteet on jo todennettu. Kuivien betonijakeiden osuus ei ole yli 20 mm, joten karkaisu on vähäistä.

Voit aloittaa työn heti, komponenteiden, säiliöiden tai pinnoitteiden valmistukseen ei ole vaatimuksia (lukuun ottamatta suurien jätteiden poistamista). Lähikuvaus 5 cm: n kerroksen muodostamiseksi on 100 kg / m2, vähintään 2 pussia.

Ostaessaan niitä ohjaavat sellaiset toiminnalliset ominaisuudet kuin:

 • Kuori, 4%.
 • Puristuslujuus: 30-50 MPa (vastaa betonia M400).
 • Vedenkulutus: keskimäärin 0,11 l / kg (laimennettuna, noudata tiukasti pusseissa ilmoitettua arvoa).
 • Fraktioiden enimmäiskoko, mm.
 • Tiheys: irtotavarana ja betoniseoksena.
 • Valmiin liuoksen elinkyky, jopa 120 minuuttia.
 • Pakkasenkestävyys: 35 - 300 sykliä.

Soveltamisala, edut

Päätarkoitus - betonilattiat huoneissa, joissa on korkea kosteus ja usein mekaaniset kuormat. Valmisteen laatu ja komponenttien yhtenäisyys mahdollistavat kestävän ja kulutusta kestävän pinnan saavuttamisen, joka ei ole muodonmuutoksen ja halkeilun kohteena. Periaatteessa yleispätevyyden vuoksi kuivassa betonissa pussit sopivat mihin tahansa rakennustyöhön: rappaus, muuraus, kaataminen, mutta ei saa unohtaa sen kustannuksia.

Tarvittaessa voit ostaa pakattuja seoksia, joissa on lämpöeristysominaisuuksia (huokoisilla lisäaineilla, vaahtolaseilla tai laajennetulla savella), niiden lämmönjohtavuus ei ole yli 0,075 W / (m ° C). Mutta tällaiset lajikkeet ovat joskus huonompia, esimerkiksi kuiva sekoitus M300 sopii lattiapinnoille ja M125 riittää pystysuorien pintojen tasoittamiseen ja lämpenemiseen.

Dry M400 betoni pussissa, murto 5 tai 20 mm

Kuiva betoni M400 on erittäin luja seos, joka koostuu epäorgaanisesta sideaineesta (Portland-sementti), täyteaine, jonka hiukkaskoko on 0,15 - 20 mm, kemiallisia lisäaineita, jotka parantavat betonin ominaisuuksia. Kuiva betoni M400 käytetään laajalti perustuksiin, valukappaleisiin, erittäin kestäviin kulutusta kestäviin lattioihin peruskerroksena kellarissa, autotallissa, työpajoissa, tuotantolaitoksissa sekä asennustöissä.

Kuiva betoni M-400 - käyttötapa:

Kaada pussin sisältö säiliöön, lisää vettä ja sekoita, kunnes se on sileä. Vedenkulutus 1,1 - 1,2 litraa kutakaseen 10 kg: aan. Levitä vahva, pölytön ja hieman kostutettu tiili- tai betonipohja. Veden puute liuoksessa vaikuttaa pinnan laatuun. Ylimääräinen vesi johtaa voimakkuuden ja halkeamien muodostumiseen. Ratkaisun aikana on välttämätöntä tiivistää materiaali huolella. Liitokset tai niiden vieressä olevat yksittäiset pinnat on liitettävä metalliliittimiin.

Toimitus 10 tonnia Moskovassa - ilmaiseksi;

Toimitus 1 - 1,5 tonnia - 2 200 ruplaa;

Toimitus 1,5-3 tonnia - 2500 ruplaa;

Toimitus 3 - 10 tonnia - 2800 ruplaa;

Toimitus Moskovan keskustaan ​​(Moskovan Ring Railway) - 2500 ruplaa;

Toimitus Moskovan alueella - 50 ruplaa / km. Mittarilaskenta Moskovan Ring Roadilta

Kuiva betoniseos: koostumus, tyypit ja sovelluksen ominaisuudet

Mitä voidaan käyttää kuivassa betoniseoksessa pussissa? Mitä osia siitä koostuu? Minkälaisia ​​kuivia sekoituksia löytyy myynnistä? Kuinka konkreettisesti valmistettu pohjautuu jalostukseen täyden valikoiman lujuusluokkaa? Selvitämme sen.

Kuiva kokoonpano ja muuraus.

Lisää vain vettä

Uskotaan, että betonin valmistus on helppoa rakentamisen aikana omalla kädelläsi. Komponentit ovat hyvin tunnettuja - Portland-sementti täyteaineena sideaineena, hiekana ja murskattuna.

Selvennys: jos tarvitaan materiaalia, jolla on paremmat lämpö- ja meluneristysominaisuudet, käytetään huokoisia täyteaineita (laajennettu savi, perliitti jne.). Ne törmäävät valmiiden seosten kesken: esimerkiksi polystyreeni-betonin kuiva seos käyttää... vaahtopalloja täyteaineena.

Komponenttien suhde riippuu betonista erilaisilla ominaisuuksilla. Vahvat mittasuhteet vaikuttavat brändin lujuuteen.

Kun itse kypsennetään, tuloksena olevalla tuotteella on väistämättä paljon ominaisuuksia erästä erää kohti.

 • Kun sekoitetaan käsin, on vaikea säilyttää tarkka annostus ja vastaavasti mittasuhteet.
 • Eri eristä koostuvasta sementistä on huomattavasti erilaisia ​​supistavia ominaisuuksia.
 • Betonin lujuuteen vaikuttaa voimakkaasti pölyn ja muiden epäpuhtauksien määrä, jotka väistämättä kuuluvat sen sekoittumiseen.

Kun konkreettinen käsityövalmistus voi kärsiä sen laadusta.

Onneksi on erittäin yksinkertainen tapa yksinkertaistaa tehtävääsi. Betonien kuivat sekoitukset sisältävät tarkasti annosteltuja komponentteja ilman epäpuhtauksia. Niiden koostumukselta puuttuu vain sekoitusvettä.

valmistelu

Ohjeet betonin valmistamiseksi kuivasta seoksesta eivät ole vaikeita.

Otan esimerkiksi esimerkin siitä, miten valmistaudut kuivaseokseen Peskobeton M300.

 • Puhdasasti vettä kaadetaan huoneenlämpötilaan 1,5 - 1,6 litraa 10 kilogrammassa seosta.
 • Sitten itse seos kaadetaan.

Kiinnitä huomiota: jos teet päinvastoin - lisää vettä kuivaan tuotteeseen - säiliön pohjalle muodostuu tiheitä kokkareita, jotka ovat melko vaikeita rikkoa.

 • Liuos sekoitetaan tasaiseen koostumukseen rakennesekoittimen tai porauksen kanssa sopivalla suuttimella. Viiden minuutin vanhenemisen ja uudelleen sekoittamisen jälkeen se on käyttövalmis. Potin elämä on 120 minuuttia.

Seosten tyypit

Betonin betonibetoniseokset luokitellaan ensisijaisesti soveltamalla.

rappaus

Tärkeimpiä ominaispiirteitä ovat hienojakoisen fraktioaggregaatin käyttö ja suhteellisen alhainen lujuusluokka (yleensä enintään M150).

Tämän kipin lujuus ja se vastaa M50-merkkiä.

Useat ominaisuudet voivat vaihdella:

 • Lisääntynyt jäätymisvastus tarkoittaa jäädytys- ja sulatusjaksojen lukumäärän kasvua, joka kipsi selviää ilman, että vahvuus laskee yli 5%. Se saavutetaan lisäaineilla, jotka vähentävät avointen huokosten määrää asetettaessa.
 • Plastisuus- ja halkeamiskestävyys mahdollistavat kipsin siirtävän rappeutuneen rakenteen lineaarisia mittoja lämmityksen tai jäähdytyksen aikana ilman merkkejä tuhoamisesta.
 • Ratkaisut nopeutetulla asetuksella ovat käyttökelpoisia, kun kipataan monimutkaisia ​​pintoja - kattoja, laakeripalkkeja, verhotankoja jne.

muuraus

Yleensä nämä ovat yksinkertaisia ​​hiekka- ja sementtikoostumuksia. Joissakin tapauksissa on olemassa pakkasnesteen lisäaineita; brändin vahvuus tässä tapauksessa harvoin ylittää M150: n. Hiilihapotetulle betonille ja vaahtolohkoille käytetään erityisen hienoa hiekkaa täyteaineena: nämä materiaalit vaativat liitoksen minimipaksuuden.

Tasot, hiekkakivet

Keskeinen ominaisuus on suhteellisen suurien jakeiden (karkea hiekka ja / tai pientä soraa, seulonta jne.) Yhdistelmä. Sen ansiosta minimi kutistuminen saavutetaan skhvatyvaniye; Lisäksi juuri muovattu levymä ei repeä.

Puolikuivan levitys.

Kestävyys - M200 - M350 - ja liikkuvuuden lisääminen mahdollistavat hiekkakiven käytön perustuksiin ja monoliittisiin töihin (lattiat, säätimet, palkit).

yleismaailmallinen

Yleisillä sekoituksilla, joilla on vakiomallinen ominaisuusryhmä, on eniten kysyntää, joten niitä voidaan käyttää sekä monoliittina, levittämättömänä että kipsinä. Niitä käytetään ensisijaisesti korjauksessa, kun pienen kuivaseoksen Peskobeton M300, kipsiyhdistelmän ja sementtikittien kulutus tekee sopimattomasta ostamisesta jokaisesta materiaalista.

Hyödyllinen: kaikkia koostumuksia voidaan tarvittaessa muuttaa erityisillä lisäaineilla. Joten nestemäinen lasipohja antaa vesille konkreettista läpäisemättömyyttä ja pinta-aktiivisten aineiden (esimerkiksi nestesaippuaa) lisääminen lisää liikkuvuutta.

kulut

Esittelemme useita nykyisiä hintoja tuotteille eri tarkoituksiin. Tietolähde on moskovalaisen Besto-yhtiön verkkosivusto.

Kuiva seos säätiölle

Monet parametrit riippuvat perustusvalun laadusta, joten kaadon materiaalin valintaa on lähestyttävä perusteellisesti. Kotimarkkinoilla Venäjän tehtaalla valmistetut russian tuotteet ovat korkealla tasolla. Seos sisältää komposiittimateriaaleja, joilla parannetaan lujuuden ominaisuuksia.

Valumateriaalin ominaisuudet

Säätiön kuiva betoniseos valmistetaan seuraavan kaavan mukaisesti:

 • Se laimennetaan vedellä tietyn määrän mukaisesti;
 • Valmis liuos tulee käyttää 24 tunnin kuluessa.

Tuotteet valmistetaan pusseissa ja niitä voidaan säilyttää pitkään tiiviyden ja kosteuden puutteissa. Kun työskentelet pohjasta kaatamalla, on varmistettava, että ilman lämpötila on positiivinen, ja säätö on riippuvainen ympäristöstä riippuen useita tunteja.

Kuiva betoni pussissa. Mitkä ovat ominaisuudet ja edut?

Hanki välttämätön rakennusmateriaali - betoni, kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on tilata valmis sekoitus lähimpään betonitehtaaseen. Toinen tapa on ostaa sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä ja valmistaa betonia itsestään betonimyllyssä, säiliössä tai raudasta. Toinen betonin saanti mahdollistaa seuraavat perustoimet:

 • Komponenttien annostelu riippuen betonityypistä;
 • Sementin, hiekan ja raunioiden perusteellinen sekoittuminen;
 • Veden sekoittuminen;
 • Runsas sekoitus - betoni on käyttövalmis.

Sementin, hiekan ja murskatun kiven annostuksen ja sekoittumisen ansiosta pussissa oleva kuiva betoni voidaan sulkea betonin valmistusprosessista. Kuten tekniikasta seuraa, tämä on täsmälleen 50% ajasta ja kovaa fyysistä työvoimaa.

Samalla ostaessasi kuivaa betonia, voit olla täysin varma siitä, että tuotoksesi saadaan täsmälleen pakkausmerkinnällä varustetun materiaalin tuotemerkin. Kuten käytännössä käy ilmi, komponenttien annostus kotona (kauhat, kotitalouskaasut, lapiot) ei etukäteen voi taata suunniteltua betonin laatua.

Mikä on kuiva betoni säkeissä?

Kuiva betoni on täysin käyttövalmis komponenttien seos (sementti, hiekka, murskattu kivi), pakattu 30-40 kg painaviin pusseihin. Tällöin komponenttien valmistus ja annostelu suoritetaan tehtaalla erikoislaitteissa. Tämä takaa mittasuhteiden täydellisen kiinnittymisen, täydellisen sekoittumisen sekä täydellisen "kuivumisen" kaikilta osilta.

Kuivan betonin ostajalle jää vain tarvittavan määrän purkaminen betonisekoittimeen, säiliöön tai rautaarkkiin, lisää vettä, sekoitetaan ja aloitetaan välittömästi kaatamalla rakennetta.

Valmiin kuivan betonin ostamisen edut

 • Rakennustyömaa-alueen säilyttäminen - ei ole tarvetta varata tilaa hiekka- ja kasa-altaalle;
 • Säästää aikaa ja työvoimakustannuksia betonin valmistuksessa;
 • Valmiin materiaalin 100 prosentin vaatimustenmukaisuus ilmoitetulla merkillä;
 • Kyky suunnitella rakentamisprosessia ajassa - kuiva betonia voidaan käyttää pieninä erinä, kun taas tilattava betonisekoitin on valmistettava muutamassa tunnissa.

Kaupankäyntiverkot tarjoavat kehittäjille erilaisia ​​betonipakkauksissa olevia kuivia betoneja erilaisiin tehtäviin. Kotimaisen LLC LLC: n Ruseanin huonoja tuotteita ei ollut.

Yhtiö valmistaa ja myy useita erilaisia ​​kuiva betonia (laajennettu savi betoni, peskobetoni, kuiva betoni ja kuiva betoni "LUIX"), joka on pakattu 30 ja 40 kg painaville pusseille erilaisten tehtävien hoitamiseksi. 40 kg painavan kuivan betonin keskimääräinen markkina-arvo on 140-160 ruplaa.

Kuinka paljon sementtiä per 1 m3 betonia täyttämään pohjan

Artikkelissa tarkastelemme, kuinka paljon materiaalia tarvitaan betonin valmistukseen säätiölle, ja annamme myös sementtiosuuksien taulukot 1 m3 betonille eri lujuusluokille.


Betonin betonisaatio tehdään suhteessa 1: 3: 5, jossa yksi on sementin osuus, kolme on osa hiekkaa ja viisi osaa täyteaineesta.


Betonirakentajien on suositeltavaa valmistaa betonia päivittäin komponenttien mittaamiseen osissa. Nämä tiedot ovat hyviä neuvoja, ja niitä on käytettävä. Esimerkiksi 1: 2 tarkoittaa, että sekoitat yhden kg M-400: ää kaksi kilogrammaa hiekkaseosta ja merkkiä M-600 sekoitetaan suhteessa 1: 3.

Suurin osa betonista 1: aan on 0.5 metriä3 hiekkaseosta ja 0.8 on raunio. Samanaikaisesti yksi betonikuori ei saa sisältää enempää kuin 350 kg sementtiä, mikä tarkoittaa enintään 7 pussia. Jos ylität nämä mittasuhteet, halkeilee;


On parempi ostaa rakennusmateriaaleja 50 kilogramman pakkaukseen. Joten, on helpompi laskea. Esimerkiksi sementin M100 sekoittamiseksi meidän on käytettävä 3 pussia ja 320 g päälle. Ja M150-merkin sekoittamiseen tarvitaan 205 kg tai 4 pussia ja 100 g.
Laukun käyttäminen eräänlaisena mittana on kätevä ja kustannustehokas yritys. Esimerkiksi kokeneilla betonityövoimilla on laasti, joka sisältää seuraavia komponentteja: sementtikovetinta (1 kpl), hiekka (3 kpl) ja sora (5 kpl). Lopputulos on laadukas ratkaisu, jolla on erinomaiset ominaisuudet;

Käytämme nyt aritmeettisen kurssin tietämystä, josta tiedämme, että yksi kuutio sisältää 1 000 000 cm3. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi osa on 111 111 cm³, vaikka noin cm³ sisältää 3 g sementtiä ja sementin kulutuksen arvo on siten 333 kg / m 3;


Tarkimman laskelman tekemiseksi sinun on tutustuttava SNiP 82-02-95: n asiakirjoihin. On totta, että nämä standardit voidaan täyttää vain konkreettisilla ammattilaisilla, sillä vain vaivaamisen ja komponenttien laskemisen huomioon ottaminen voi tehdä vain erityisosaajista.

Mitkä ovat betonin mittasuhteet säätiölle

Betoni on yksi moderneista materiaaleista, joita käytetään luomaan vahvoja ja kestäviä rakenteita. Se sisältää hiekkaa, joitain täyteaineita ja sideainetta. Kun betonilaatta kiinteytyy kokonaan, siitä tulee kivi. On mahdotonta kuvitella rakennustoimintaa, jossa betonia ei käytetä.

Materiaalin on kuitenkin täytettävä tietyt vaatimukset. Vain tässä tapauksessa on mahdollista rakentaa vankka rakenne, joka kestää yli kymmenkunta vuotta. Jotta materiaali olisi mahdollisimman kestävä, se olisi valmistettava erityisellä tekniikalla. Rakenteen lujuusvaatimusten mukaisesti betoniosuudet eri rakenteiden perustalle valitaan.

sementti

Sementti toimii aina sitovana aineena betonimassan aikaansaamiseksi. Se tehdään eri muunnelmissa. Tiettyjen sementtimerkkien valinta riippuu betonituotteen lopullisesta määräpaikasta ja käyttöolosuhteista. Sidoksen laatu on yksi sementin pääominaisuuksista.

Sementin valinnassa on tärkeää tarkastella sen teknisiä tietoja. Ne vaikuttavat lopulliseen kuormitukseen, jota valmis tuote voi kokea. Tämä indikaattori mitataan megapaskeina. Kotimaisen tuotemerkin merkitsemisen yhteydessä lisätään kirjain D (epäpuhtaus). Esimerkiksi jos M400-D20 on kirjoitettu pussiin, niin tällaisesta sementistä valmistettu betonituote kestää jopa 400 MPa: n kuormituksen ja jauheen prosenttiosuus on 20%.

Kotitarkoituksiin Portland-sementtiä käytetään usein 400-merkin kanssa, jolla on hyvä lujuus ja sopii matalarakenteisiin rakenteisiin. Teollisuustarkoituksiin valitse sementtituote 500: sta. Rakennettaessa rakenteita, jotka kokevat vakavan rasituksen, sinun on valittava korkeamman sementtipulverin.

Sementtiuute on sellainen ominaisuus kuin säilyvyysaika. Tietyn ajan kuluttua materiaali alkaa menettää hyödylliset ominaisuudet. Jos sementti on tuore, se on kuohkeaa, ei ole tiivisteitä ja kokkareita. Kun eri tiivisteissä jauheessa sementtiä ei saa käyttää töissä. Tällainen jauhe on jo absorboinut tietyn määrän kosteutta, joka heijastuu sen sitoutumisominaisuuksiin.

Hiekkavalinta

Hiekalla voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia. Kuinka hyvin se valitaan, riippuu lopputuloksen vahvuudesta. Betoniliuoksen valmistuksessa käytetään erilaisia ​​hiekkajalkoja. Yksi tärkeimmistä edellytyksistä on pölyn tai savipartikkeleiden puuttuminen siinä. Jos on olemassa useita tällaisia ​​sulkeumia, seoksesta tulee huono laatu. Tämä johtuu erityisesti hienosta hiekasta, joka sisältää suuren osan pölyhiukkasista. Sitä ei voida käyttää betonin valmistukseen.

Kuinka ei menetä rahaa valitsemalla hiekka? Loppujen lopuksi vain laatumateriaalin valinnassa voit tehdä kestävimmän betonin. On parempi valita joki- tai merenhiekka. Hän on puhtain. Urahiekkaa ei saa käyttää konkreettisen sekoituksen muodostamiseen ilman etukäteispuhdistusta. Yleensä se sisältää paljon puunjuuria, lehtiä ja kuorta. Urahiekkaan on suoritettava pesu ja laskeutuminen.

Jos jokin orgaaninen sulkeuma pääsee betoniin, se menettää tietyn prosenttiosuuden voimaa. Tämä johtuu tyhjyyden muodostumisesta valmiissa liuoksessa sekoitettaessa betonia likainen hiekka.

Toinen tärkeä tekijä on hiekan kosteuspitoisuus. Vaikka materiaali olisi kuiva, se voi sisältää jopa 2% vettä, märällä hiekalla jopa 10%. Jos käytät seokseen liian märkähiekkaa, valmiin tuotteen lujuus vähenee huomattavasti. Betonin valmistuksen tarkat mittasuhteet valitaan lopputuloksen vaatimusten mukaisesti. Eri tuotemerkkien betonilajit erotellaan taulukossa:

Sora ja rauniot

Betonin tärkeimpien täyteaineiden joukossa on usein soraa ja murskattua kiveä. Tämä materiaali on kallio, joka murskataan tiettyyn kokoon. Se voidaan luokitella yksittäisten elementtien koon mukaan. Murskattu kivi saattaa olla karkea tai sileä.

Kaatopaikka voi olla:

 • hyvin pienet - yksittäiset komponentit ovat 3 - 10 mm;
 • pienet kivet eroavat halkaisijaltaan 10-20 mm;
 • medium - tällainen murskattu kivi on kooltaan 20 - 40 mm;
 • suuri murskattu kivi on halkaisijaltaan 40-70 mm.

Monivuotisen betonin valmistamiseksi on välttämätöntä valita tällainen murskattu kivi siten, että sen yksittäisten osien koko ei ole enempää kuin 1/3 lopullisen tuotteen paksuudesta.

Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon toinen indikaattori - täyteaineen juoksevuus. Se määräytyy kivien välisen tyhjän tilan mukaan. On melko helppo määritellä. Voit tehdä tämän täyttämällä 10 litran kauhan rakeilla ja selvittämään, kuinka paljon vettä on täytettävä jäljellä oleva tila. Kun käytetään 3 litraa vettä, voidaan sanoa, että täyteaineen juoksevuus on 30%.

Tämä indikaattori vaikuttaa hiekan ja sementin määrään, jota käytetään betonin luomiseen. Mitä vähemmän tyhjyys on, sitä vähemmän täytyy käyttää jäljellä olevia komponentteja seoksen muodostamiseksi.

Maksimoidaksesi täytä aukot, käytä murskattuja eri fraktioita. Kivet ovat pienet kuin suuret ja keskikokoiset. On pidettävä mielessä, että hienojakeosan elementtejä on käytettävä vähintään 1,3: llä raunioiden kokonaismäärästä.

Sora- ja murskattujen graniittien lisäksi käytetään hiutaleita ja masuunikuonaa, riippuen betonituotteen käyttötarkoituksesta. Muita täyteaineita voidaan käyttää. Jos valmistetaan kevytbetoni, täyteaineeksi valitaan hakkeen. Kun luodaan ultrakevyttyyppisiä betonia, täyteaine on kaasuja. Tällaisten betonien valmistuksessa on kuitenkin noudatettava tiettyjä vaatimuksia. Muussa tapauksessa valmis tuote ei täytä standardeja. Taulukko betonin yleisistä vaatimuksista:

Betoniseosten täyteaineet voivat olla tiheitä tai onttoja. Luonnonmateriaaleilla on pienempi säteilytaso kuin keinotekoinen. Pienin indikaattori on graniittikiviä. Täyteaineiden lopputuotteilla ei kuitenkaan ole radioaktiivisen saastumisen lähteitä, joten tätä indikaattoria ei useinkaan oteta huomioon.

Vesi on yksi ratkaisun tärkeimmistä osista, joiden on myös täytettävä tietyt vaatimukset. Jos veden laatu on alhainen, se vaikuttaa haitallisesti betonituotteen lujuuteen. Seoksen valmistuksen pääsääntöä voidaan pitää tällaisena edellytyksenä - jos vettä voidaan käyttää ruoanlaittoon, se sopii myös betoniseoksen sekoittamiseen. Älä käytä vettä suolla.

Jokaisella liuoksen elementillä on erityinen kosteuden osoitin. Rakennusmateriaaleissa esiintyvä kosteus on ylimääräinen vesi, joka voi pilata valmiin betonin. Konkreettisen valmistelun selvittämiseksi sinun on päätettävä lopullisen tuotteen tarpeellisista ominaisuuksista.

Käytetyn veden määrä vaikuttaa muun muassa betonin muoviteettiin. Liuoksen plastisuus määritetään tavallisesti "silmällä".

Tämän indikaattorin määrittämiseksi pitäisi ottaa ratkaisu lapioon. Jos se liukuu vaakasuoraan sijoitetusta työkalusta, sillä on korkea plastisuus. Kun betoni kurottaa lapion lievän kaltevuuden tapauksessa, sitä voidaan pitää keskikokoisena muovina. Betoni, joka ei pyöri, vaikka lapio on voimakkaasti kalteva, sillä on pieni sitkeys.

Voima asetettu

Betoni hankkii tietyn vahvuuden vain tietyn ajan kuluttua. Viikon kuluttua valmis materiaali saa tiettyä voimaa (jopa 40%). Kuitenkin vain 28 päivän kuluessa valumisajankohdasta betoni voi olla mahdollisimman voimakasta. Tämän indikaattorin erityisvaatimukset perustuvat betonin luomiseen säätiölle.

Betonin koostumuksen laskennan on perustuttava tiettyihin tietoihin. Näistä tulisi korostaa:

 • sementti-jauhe;
 • rakeiden ja hiekan hiukkaskokojakauman ominaisuudet;
 • saavutettavan betonin plastisuus;
 • tarvittava merkki valmiista betonista.

Voit laskea betonin koostumuksen massasta sen komponenteista tai niiden tilavuudesta. Sementtiä pidetään aina yksikkönä. Muut betonin osat lasketaan tiettyyn osaan sementin tilavuudesta. Määritä, mitkä betoniosuudet valitaan perustukseksi, on oltava lopputuotteen merkin indikaattorin mukaan.

Painon laskeminen

Koostumuksen laskeminen voidaan suorittaa tiettyjen standardien mukaisesti. Päätavoitteena on saada keskisuurten plastisuusratkaisu.

Työn alussa on tarpeen määrittää, mitä vesi-sementti suhde on. Tämä indikaattori määritetään / c. Se edustaa veden ja sementin suhdetta. Tällaisten ominaisuuksien määrittely toteutetaan empiirisesti tai erityisen taulukon mukaisesti.

Betonimateriaalien määrän mittaamiseen käytetään yleensä 10 litran kauhaa. Sitä käytetään mittausaluksena. Laskennan helpottamiseksi on mainittava, kuinka paljon tietyt materiaalit sisältyvät 10 litran kauhaan:

 • noin 13 - 15 kg sementtijauhetta;
 • 14 - 17 kg hiekkaa - tämä indikaattori riippuu materiaalin kosteuspitoisuudesta;

On ymmärrettävä, että tällaisen laskennan menetelmä on jonkin verran huonompi kuin ammattimaisten rakentajien käyttämät menetelmät. Tämä menetelmä on kuitenkin edelleen hyvä kotitarkoituksiin. Massan suhteellisten osien lisäksi myös seoksen koostumuksen mittasuhteita tilavuuden mukaan sovelletaan. Tämä menetelmä on epätarkempi.

Oikea betonin erä

Betonia voidaan vaivata käsin, mutta tällaiseen työhön käytetään usein sekoittimia tai betonisekoittimia. Ensimmäisessä tapauksessa saatetaan valmiin seoksen pieni tilavuus. Ratkaisun oikea vaivaaminen vaatii tietyn äänenvoimakkuuden. Yleensä tähän tarkoitukseen valitaan tinapohja.

M400-merkin keskipitkän muoviteollisuuden betonin valmistuksen mittasuhteet olisi oltava seuraavat:

 • sementti - 1 osa;
 • murskattu kivi - 2,7 osaa;
 • hiekka - 1,2 osaa.

10 litraa sementtiä on käytettävä 31 litraa vettä. Käsinpanostaminen on suosituin, kun luodaan konkreettisia tuotteita kotipuutarhoille. Käytettyjen komponenttien määrä voidaan laskea taulukon avulla:

Betonin manuaalinen valmistelu on melko yksinkertaista. Hiekka kaadetaan kouruun. Sitten se vetää nauhan keskelle. Sementti kaadetaan uraan. Sitten nämä ainesosat on sekoitettava perusteellisesti. Tämän jälkeen lisätään murskattua kiveä. Tuloksena olevaa seosta vaivautetaan kunnes jokainen kivi peitetään liuoksella. Samalla pitäisi olla vähän lisätä vettä. Sen määrää hallitaan betonin plastisuus. Kun seos on homogeeninen, betonia voidaan kaataa.

Manuaalisen vaivaamisen aikana on tärkeää, että valmis liuos kaadetaan mahdollisimman nopeasti. Jos tapahtuu lyhyt viive, betoni alkaa hioa. Tällöin vesi alkaa työntyä liuoksen ylhäältä. On parempi sekoittaa betoni betonisekoittimessa.

Betonisekoittimen käyttö

Betonimyllyä käytettäessä sementtijauhe kaadetaan ensin laitteeseen ja vettä kaadetaan. Sitten sinun täytyy lisätä hiekkaa. Sitten liuosta vaivautetaan, samanaikaisesti lisätään vettä. Kun saadaan homogeeninen liuos, siihen syötetään täyteainetta.

Tämän menetelmän etuna - betoni ei kuorenna. Se voi olla sekoittimessa noin 1 tunti menettämättä sen ominaisuuksia. Laitetta ei saa sijoittaa kauas betonin kaatopaikasta. Tätä tilaa on noudatettava siten, että betoni ei menetä ominaisuuksiaan luovutuksen yhteydessä munimopaikkaan. Jos noudatat näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, voit saada luotettavan ja kestävän suunnittelun.

Mikä sementin merkki on tarpeen täyttää säätiö

Sementin keksiminen on tullut käännekohta rakennustekniikan kehityksen historiassa. Sementti on perusta rakennusrakenteiden tuotannolle, rakennusten monoliittirakenteisten elementtien rakentamiseen. Se on sementtiä, joka sitoo kiinteät täyteaineet yhteen massaan - betoniin. Pohjimmiltaan betonia käytetään rakennusten ja rakenteiden perustusten rakentamiseen. Säätiön laasti valmistetaan tiukassa osassa sementtiä, hiekkaa, roskaa ja vettä. Oikein valittu sementti säätiölle tarjoaa kiinteän kiven monoliittisen perustan rakennukseen. On erittäin tärkeää selvittää, mikä sementti on paras perustaksi.

Mikä on sementti

Sana sementti tulee latinalaisesta ilmaisusta "cementum", joka tarkoittaa rikkoutuneita kiviä. Materiaalin toinen nimi on Portland-sementti (PC). PC: n tuotanto on monimutkainen teknologinen prosessi. Alkuperäinen raaka-aine on kalkkikivi. Kalliota poltetaan uuneissa. Sitten paistettua kalliokilkikappaletta murskataan erityisissä myllylaitoksissa (näytöt). Klinkkeri jauhetaan jauheeksi.

Sementin merkki

Eri ainesosat lisätään jauheeseen muodostamaan tietyn tuotemerkin seos. Merkkiä merkitään kirjaimella "M" ja numerolla. Tehtaalaboratoriossa testataan näytteitä jokaisesta materiaalin erästä. PC: n ja hiekan (1: 3) jäädytetystä liuoksesta prismat 40x40x160 mm: n koe-osissa testataan puristamiseen täydelliseen tuhoamiseen asti. Kuorman kynnysarvo määrittää sementtimerkkien lukumäärän.

Niinpä M 200 tarkoittaa, että pakastettu sementtilaasti voi kestää enintään 200 kg: n kuormitusta 1 cm2: n pinnalle. Nykyaikainen rakennusmateriaalitekniikka tuottaa sitovia materiaaleja seuraavista tuotemerkeistä: 50, 100, 200, 300, 400, 500 ja 600.

Erilaisten esineiden perustusten rakentamiseen käytetään pääasiassa palkkaluokkia 200 - 400. PC: itä M 600 käytetään erikoistarkoituksiin.

Betonimerkki

Kuten PC, betonilla on myös oma merkintä. Pohjaan kaatamalla oleva laasti on murskattua kiveä, sementtiä ja hiekkaa, jota kutsutaan betoniksi. Betonin merkki riippuu siitä, mitä sementin merkkiä käytetään. Jokainen betonityyppi on tarkoitettu monoliittisiin perustuksiin tietyn rakenteen painon alla:

 • M 100: ää käytetään pienten puutalojen, korjaamojen ja tonttien rakentamiseen;
 • M 200: a käytetään yhden ja kaksikerroksisten yksityisten talojen perustuksiin kevyistä rakenteista;
 • M 250, 300 on käytettävä talon perustuksiin useilla kerroksilla;
 • M 400 käytetään monikerroksisten rakennusten perustusten rakentamiseen.

Perustaksi betonin koostumus voi sisältää erilaisia ​​sementtityyppejä. Esimerkiksi betonista M 300 valmistetun yksityisen talon perustamista varten tarvitaan sementtiä M 400 tai M 500. Säätiön laastin osuutta havainnoidaan seuraavalla suhdeluvulla:

 1. 1 h PT M 400 + 1,9 h hiekkaa + 3,7 h hiekkaa + vettä.
 2. 1 h PC M 500 + 2,4 h hiekkaa + 4,3 h hiekkaa + vettä.
Alakohtainen kaavio betoniseoksen aineosien suhteellisesta suhteesta

Betonin ratkaisun valmistelu säätiölle

Betonimassan valmistusprosessi on tärkeä askel rakennuksen säätiön monoliitin muodostamisessa. Kaikki poikkeamat betoniliuoksen komponenttien laadusta ja määrästä johtavat säätiön tukikapasiteetin häviämiseen. Betoni on valmistettu eri tavoin: se on manuaalinen, mekaaninen ja tehdasmenetelmä, miten ratkaista säätiö.

Manuaalinen tila

Betonin vaivaamiseksi manuaalisesti voit käyttää mitä tahansa ilmatiiviistä säiliötä: vanhaa kylpyä, kourua tai lisäainemateriaalista valmistettua hitsattua rakennetta. Ennen työkyvyn lisäämisen aloittamista sinun on valmisteltava seuraavat materiaalit:

 • puhdas pesty hiekka ilman savi sulkeumia;
 • sementti perustusvaluun;
 • rauniot tai sora;
 • suodatettu vesi, jos se kerätään luonnollisesta säiliöstä;
 • leveä (grabarka) ja bajonettinen lapio.

Betonin valmistusprosessi on seuraava:

 1. Kapasiteetissa nukahtaa sementtiä ja hiekkaa.
 2. Spade seos perusteellisesti kunnes homogeeninen.
 3. Seos kaadetaan vedellä, ja kaikki sekoittuvat.
 4. Kun sementtilaasti on valmis, siihen lisätään murskattua kiveä.
 5. Lopullisen sekoittumisen jälkeen betoni on valmis kaatamaan.

Manuaalinen betonivalmistevideo:

Mekanisoitu tapa

Käytä betonisekoittimessa kaatetun betonin koneelliseen valmistukseen perustusmateriaalissa. Mekanismi on pyörän runkoon sijoitettu metalli pyörivä rumpu. Rummua ajetaan sähkömoottorilla, ja siinä on pyörivä akseli kallistumiselle.

Esimerkki perunan kaatamisesta betonisekoittimella

Ennen kuin aloitat kaatamalla valmistetun betonin valmistusprosessin, tee alustava laskelma tarvikkeiden tarpeesta. Määritä, mitä sementtiä tarvitaan sementtilaastin valmistukseen. Tässä laskelmassa käytettiin sementtimerkkiä M 400.

Lähtökohtana: nauhatus - 5 m 3 betonia, betonisekoittimesta - 180 l, betonimerkki - M 300.

Materiaalien tarve laskea perustan täyttämiseksi 5 m 3: n tilavuudella

Betoniratkaisun muodostavien materiaalien tarpeiden tarkka laskenta mahdollistaa rakennuksen monoliittisen kellarin lisäkustannusten välttämisen. Jotta ei valitettaisi tiettyjen materiaalien puutetta, sinun pitäisi aina lisätä 5-7% laskettuun määrään betonikomponentteja odottamattomista tappioista.

 1. 1 betonisekoittimen vaivaaminen on 180 litraa betoniseosta. Tämä määrä vaatii sementtiä M 400 - 31,4 kg / 24,2 l, hiekka - 39,7 kg / 26,5 l, murskattu kivi - 95,6 kg, vesi 17 l.
 2. Siksi, jotta saataisiin 1 m 3 betonia, on tarpeen tehdä laasti pohjalle määränä 5,55 vaivaamista. Tämä on 398 kg sementtiä M 400, hiekkaa 503 kg, murskattua kiveä 1210 kg ja vettä 215 l.
 3. Koko säätiö vaatii sementtiä M 400 - 1990 kg.
 4. Jos teet samankaltaisia ​​laskelmia muiden sidosaineiden osalta, se vapautuu, että koko säätiö vaatii M 300 - 2500 kg, M 500 - 1705 kg.

Mitä korkeampi sementtiluku on, sitä vähemmän sitä tarvitaan. On kuitenkin otettava huomioon tekijä, jonka vahvempi sementti, sitä kalliimpi on. Rakennuksen omistajan on valittava, mikä sementti on parempi ostaa täyttämään säätiön.

Tehdasvalmiste betoniin

Rakennuksen perustan rakentamisen suuria määriä varten betoni tilataan betonilaivan laastilla. Betonielementtiyksikkö (BRU) - asennus betonituotantoon. Kytkin sisältää betonisekoittimen, jossa on ohjauspaneeli, nostolaite, sementti, vesi, kiinteät täyteaineet ja erilaiset lisäaineet. BRU valmistaa eri laatuluokkia.

Asiakkaan pyynnöstä BRU tuottaa nestemäistä betonia oikeaan määrään tiettynä ajankohtana. Toimitus voidaan suorittaa kuorma-autoilla, joissa on hermeettinen runko tai trukki.

Betonirunko - auto, joka on varustettu pyörivällä säiliöllä ja purkulaitteella. BRU: ssa betoni on kuormattu betonikuorma-auton trukkiin annostelijan kautta.

Rummun purkamisen aikana terät alkavat pyöriä toisessa suunnassa. Seos siirtyy perustelurakenteeseen erityisellä purkulaitteella. Erilaisissa betonikuorma-autoissa rummun tilavuus vaihtelee välillä 6,5 - 8 m 3.

Kun tilaat konkreettisen ratkaisun BRU: lle, rakennuttajan ei tarvitse ajatella, mikä sementti on parempi käyttää säätiöön. Betonikuorma-auto toimittaa vaaditun brändin valmiin betonin rakennustyömaalle.

Betonin täyttäminen

Jalustan puun täyttö tehdään hyvältä säältä. Betonointi suoritetaan jatkuvasti. Casting on mahdotonta keskeyttää yli 6-10 tuntia. Muussa tapauksessa rakennuksen pohjan lujuus murtuu, mikä puolestaan ​​aiheuttaa suuria ongelmia konkreettisen monoliitin muuntamisessa.

Betonin töiden ihanteellinen aika on kesä. Tämän vuoden aikana lämpötilajärjestely on edullisin rakenteen monoliittisen pohjan korkealaatuiselle kiinteyttämiselle. Jotta vältetään liiallinen kuivaus tai vettä, pohja on peitettävä muovikelmulla. Kalvo suojaa kiinteyttävää liuosta suoralta auringonvalolta ja sademäärästä. Hyvin kuumalla säällä säätiö kastuu säännöllisesti.

Edellä olevasta voidaan päätellä, että sementin valinta riippuu monista tekijöistä. Ensinnäkin se on materiaalin hinta, sen määrä ja menetelmä ratkaisun asettamiseen.

Virhe lisättävän sementin valinnassa ei aiheuta haittaa, paitsi tarpeettomat taloudelliset kustannukset, mutta vähemmän kestävän sideaineen käyttö voi aiheuttaa suuria ongelmia.

Säätiö konkreettinen

Se helppokäyttöisyys, jolla konkreettiset seokset tulevat keinotekoisiksi kiviksi, sallii niiden käytön rakennuskohteissa. Kun se kaatuu muottiin, se jäätyy selvästi määritellyssä muodossa. Niinpä levyn ja nauhan emäkset, kuten myös kaikentyyppiset tukipilvet tai grillat, voidaan helposti luoda. Samanaikaisesti betonilla on oltava suuri lujuus, johon komponentit vaikuttavat merkittävästi.

Merkki betoniin säätiölle

Yrityksemme myy kaikki tärkeimmät betonimerkit, joihin kuuluvat:

 • M100 betonin laatua käytetään rakentamisen aloitusvaiheessa tai täyteaineiden täyttämisessä. Useimmiten tämä tuotemerkki hankitaan sellaisten rakenteiden rakentamisessa kuin:
 • puiset talot;
 • autotallien;
 • maatalouden arvoisia rakennuksia.
 • Betoni M150 -arvoa käytetään yleensä, jos rakennuksen perustasot ovat kallioisella maaperällä. Useimmin tätä seosta käytetään liuskapohjien rakentamiseen tai valmistelutöiden aikana. Tämä betonimerkki löytyy, kun kaadetaan hiilihapotetun betonin, hiutaleen tai vaahtobetonin taloa. Myös tämän merkin sekoitusta voidaan käyttää säätiön alla autotalliin.
 • Betoni M200 säätiölle sopii esineiden rakentamiseen hiekkaisella maaperällä. Se on ihanteellinen yhden ja kaksikerroksisten talojen kanssa. Myös tämän merkin betonia käytetään betonituotteiden valmistuksessa.
 • Betonibetoni "mark 250" tai "M300" toimii hyvin alueilla, joilla on suuri pohjavesi, sekä alueille, joilla on suuri hiekan tai sillan kertyminen. Tällaisessa säätiössä tehdään yleensä viisikerroksiset yksityiset talot tai mökit. Lujuuskriteerien mukaan betoni 250 monoliittisten kerrosten perustalle tunnetaan luotettavimpana.
 • On parasta käyttää betoni M400, M450 ja M500 merkkiä korkeiden rakennusten rakentamisessa. Niillä on pitkä käyttöikä ja niitä ei useinkaan muuteta usein.

Sinua kiinnostavat myös:

Betonin tuotemerkin ominaisuudet säätiölle

Betoniliuoksen pääkomponenttien koostumus sisältää:

 • sora tai murskattu kivi;
 • sementti;
 • kemialliset lisäaineet, jotka lisäävät lujuusominaisuuksia;
 • hiekka;
 • vettä.

Tarvittava lopputaso betonista riippuu komponenttien laadusta.

Betonin pääpiirteet säätiölle ovat:

 • vedenpitävyys;
 • plastisuus;
 • pakkasvaste.

On tärkeää muistaa, että betonimerkin ja muiden parametrien välillä on suhde. Mitä korkeampi se on, sitä suurempi on sementin prosenttiosuus liuoksen koostumuksessa.

Talon perustan betonilukuihin on ominaista myös seuraavat indikaattorit:

 • puristuslujuus tai kuormitusraja;
 • vetolujuus.

Asiakirjoihin voidaan kuitenkin vastata paitsi betonimerkki, myös sen luokka. Se on merkitty kirjaimella "B" ja se on luokiteltu B1: stä B60: ksi. Ja jos brändi on keskimääräinen indikaattori, betoniluokka perustuksen alapuolella heijastaa tiukan lujuuden noudattamista.

Betoni perustuksen alla - mittasuhteet kaatamalla

Hyvin usein olemme kysyi: "Mikä on optimaalinen koostumus konkreettisia säätiön?" Ideal kaava: yksi tilavuusosa sementtiä ottaa osuus 3 osakkeita 4 hiekkaa ja soraa tai sepeliä osuutta.

Jos aiot valmistaa tuotemerkkejä M300 tai M400, niin kuivien osien kokonaispainosta on otettava vettä puoleen. Raaka-aineita valittaessa on tärkeää ottaa huomioon hiekan kosteus. Kuivaa seos ennen vaivaamista. Muussa tapauksessa sinun on otettava muutama litra vähemmän vettä. Seoksesta murskattu kivi otetaan hienojakeeksi. Sementtiä ostetaan enintään 1-2 viikkoa ennen betonin valmistuksen aloittamista. Paremman kyvykkyyden varmistamiseksi hiekan on oltava puhdas.

Miksi on parempi käyttää valmiita betonia säätiölle?

Valmis betoni perustukselle, brändistä riippumatta, on seuraavat edut:

Betonin ratkaisun tuottamisessa asiantuntijat ottavat huomioon kaikki valtion standardit ja standardit. Näin varmistetaan lopputuotteen korkea laatu sekä sen korkea suorituskyky, luotettavuus ja turvallisuus.

 • Tilaus minkä tahansa tilavuuden ja betonin tuotemerkin talon perustan alla.

Valmiiden seosten hankkiminen kanssamme on periaatteessa mahdollista, alkaen vähimmäistilavuudesta.

Kuljetuksen aikana tilatun ratkaisun on jatkuvasti sekoitettava. Siksi kuljetamme sitä erityisellä kuljetuksella säilyttäen seoksen kuluttajatulokset.

Valmiin betonirakenteen hinta säätiölle

Betonimassan keskimääräinen hinta Venäjän markkinoilla on erilainen. Ennen ostamista on parasta heti selvittää, kuinka paljon betonia koskevat kuutiot säätiölle. Sementtibrändi vaikuttaa merkittävästi hintaan. On myös tärkeää, mitkä lisäaineet, jotka lisäävät pakkasenkestävyyttä tai kemiallisten yhdisteiden kestävyyttä, ovat osa seosta. Erikseen hinnastossa on kirjoitettu:

 • kustannukset ja toimitusehdot;
 • seisokkeja;
 • min tilausmäärä;
 • purkamisaika;
 • betonin kaattamisen kustannukset.

Valumenetelmät betoni - pohja

On erittäin tärkeätä paitsi betonimerkki täyttää säätiö, mutta myös millä tavoin. Tärkeimmät ovat:

Tällainen vaihtoehto tunnustetaan eniten talousarviosta, koska rakennuksen perustamisesta valitaan alhainen betonivalikoima. Yleensä sitä käytetään kaksikerroksisten rakennusten rakentamisessa puupalkista tai kehyksestä. Tällaiset säätiöt eivät pelkää lämpötilahäviöitä, eikä rakentaminen edellytä merkittäviä materiaalisia investointeja. Tällaisen kehyksen vahvuus on kuitenkin vähäinen. Siksi ennen rakennuksen pystyttämistä on tarpeen tehdä tarkat laskelmat rakenteen kuormituksesta.

Tämä valumenetelmä on ihanteellinen 2-3-kerroksisten rakennusten rakentamiseen. Tätä tekniikkaa käytetään yleensä irtotavarana tai kelluvissa kiveissä. Rakenteen vahvuus on korkealaatuisen betonin lisäksi lujitettu betonilaattoilla.

Tämä säätiön kaataminen tunnetaan suosituimpana. Tämä johtuu siitä, että jopa kalliit betonibrändit eivät sovellu nauhateoksiin. Betoni, joka kaadetaan samalla tavalla, kykenee kestämään raskaita kuormia.

Jos on tarpeen rakentaa korkealle rakennukselle tai jos rakennuksen alapuolella on heikko maa, on parasta käyttää paalarakennetta. Tämä menetelmä on aikaa vievää ja kallista, mutta tuloksena oleva perusta on erittäin luotettava.

Osoitteemme: Pietari, pos. Beloostrov, st. Keski (Dunes), 1.