Betonin aita-asemat

Nykyään aidojen rakentamiseen käytetään paljon erilaisia ​​materiaaleja. Pohjimmiltaan asennus tekniikka minkäänlaista aita on lähes sama. Mutta tämän lajikkeen joukossa on aidat, joissa pilarien betonointi on pakollista. Kaikki esikaupunkialueet on aina aidattu.

Esimerkki betonirakenteesta tehtyihin aidattuihin pylväisiin

Tekniikan mukaan pilarien betonointi suoritetaan vain siinä tapauksessa, että saantiosien massa on riittävän suuri, kun maaperällä on suuri liikkuvuus tai erittäin pehmeä.

Jos käytät oikein betonipylväitä, saat aidan, joka on vahva ja luotettava. Ei talvenpoikasia, hän ei pelkää.

Asenna asennustapoja

Valmis valettu nauhalevy rautapylväillä

Ajaminen sisään

Näin asennat aidan omiin käsiisi pätee minkä tahansa aidan pilarien asentamiseen. Se voidaan kuitenkin suorittaa apulaitteiden avulla.

Tätä varten on erikoispora, joka porataan maanpohjalla tukeen. Sen halkaisija on hieman pienempi kuin kannattimen läpimitta, jota raskas murskaaja työntää maahan.

Tämä menetelmä soveltuu pilarien asentamiseen, joihin asennetaan kevyitä materiaaleja:

Butovanie

Ensinnäkin poran avulla porataan reikiä omilla käsillä, joiden läpimitta ylittää sauvan läpimitan 5-10 cm: llä. Tukijalan pidättäminen tiukasti pystysuorassa asennossa, kaikki vapaa tila on täynnä raunioita ja varovasti paikoillaan erityisellä levyllä.

Tällaiset kannattimet asennuksen jälkeen kestävät suuren massan ja paineen. Heille ripustetaan raskaampia materiaaleja:

Metallien aitausporojen sovitus

Osittainen betonointi

Niinpä ne saavuttavat tukien kestävän asennuksen, vähentävät betoniliuoksen kulutusta.

Betonisoinnin tarkoitus

Betonin betonitoimiseksi täytetään sementtilaasti. Nykyään on kehitetty monia muita tekniikoita, jotka tarjoavat aidan rakentamisen omin käsin; ne eroavat korkean luotettavuuden pohjalta.

Strip-säätiö

Tämä on luotettavin tapa, jolla aita kiinnitetään kunnolla. Kuitenkin tekniikka kaataa nauha säätiö on erittäin työläs, se on korkea hinta, joten tätä menetelmää ei käytetä kovin usein.

Polykarbonaatti aita pohjalevy vaihtoehto

Kuiva betonointi

Tukia lisätään reikään, joka kaadetaan rauniolla, lisätään hiekkaa ja juotetaan.

tukkeutumista

Tämän menetelmän käyttämiseksi aita-alasajoon ei tarvita lisäaineita, eikä konkreettista ratkaisua tarvita. Samanlaista menetelmää käytetään tukien tukemiseen, joihin valopinnat on asennettu, esimerkiksi galvanoidusta metalliverkosta.

 • Korkea pilarin vakaus;
 • Korroosio ei koskaan näy;
 • Pitkä käyttöikä.

Tämän tekniikan haitta on betonirakenteiden pilkkominen rankkasateiden jälkeen. Tämän ilmiön syy on pohjavesi, joka sijaitsee maanpinnan lähellä.

Raskas sateen jälkeen pylväät alkavat nousta ja työntää tuet pois maasta betonin mukana. Hän saattaa jopa alkaa haljeta.

Merkintäoperaatio

Ennen kuin aloitat alueen betonoitumisen aitauksen alle, sinun on tehtävä merkintä tulevaisuuden aitasta omalla kädelläsi.

Pilarien väli on tehtävä 2,5 metrin etäisyydellä. Tämä johtuu siitä, että kiinteällä aitauksella voi ilmetä tuulta, mikä heikentää aidan luotettavuutta. Tämän vuoksi on tarpeen pitää asennuspylväs tässä raja-arvossa.

Piirustus aita-asemien sijainnista

Tietyllä syvyydellä kaivetun reiän pohja on varovasti tamped. Sitten täytetään 15 cm kerros hiekkaa. Seinien eristäminen suoritetaan, jota käytetään rullakankaalla, joka on kääritty olkiin ja työnnetään sitten valmiiseen reikään ja kiinnitetään varovasti seiniin.

Valmistelutyöt

Aitauksen betonisointi tehtiin oikein, sinun on oltava:

 • Valssatut kateaineet;
 • Vahvikkeet;
 • puutavara;
 • sementti;
 • Sähköpora;
 • lapio;
 • Boer;
 • Tasolla.

Ensin suoritetaan pintavalmistus. Lapio leikkaa maaperän yläkerroksen, poistaa juuret, jotka voivat häiritä porausta. Kaivon koko riippuu porauksen koosta. Työkalu tekee tietyn syvyyden reiän. Poistetun maaperän on välittömästi siirrettävä toiseen paikkaan.

Reiän ihanteellinen syvyys on 1,6 m. Yleensä maaperän jäädytys ei ylitä tätä arvoa. Kaivon erikoisrektorin pohjaa on lisättävä. Tämä on välttämätöntä, jotta vaikeat pakkasteet eivät tukahdutettaisi ulos maasta.

Sitten betonipinta eristetään pohjaveden vaikutuksista. Valssattu katemateriaali otetaan, siitä valmistetaan tietty läpimittainen putki. Putken toisessa päässä on muovipussi. Tuloksena oleva rakenne lasketaan reikään, jonka jälkeen betonointi suoritetaan.

Betonintekniikka

Ensin edellä kuvattu ruberoidiputki otetaan ja asetetaan kaivoon. Kun liuos kaadetaan, kateaineen putki alkaa lujasti tarttua reiän seinämiin. Alhaalta jäänyt kosteus alkaa nousta. Tämän seurauksena betonin liuos kiinteytymisen jälkeen on täysin suojattu muovipussilla. Betonin tasaiselle saostukselle on välttämätöntä pikarajaamalla se puupaneelilla. Injektointi pysähtyy, kun muutama senttimetri pysyy maan pinnalla.

Vahvikkeet, joiden koko on pienempi kuin kannan pituus, työnnetään kaivoon. Pylvään korkeuteen ei ylitä haluttua kokoa, johtoa venytetään aidan koko kehän ympäri.

Sitten mitataan etäisyyttä puusta, joka on rakennettu reikään, venytettyyn johtoon. Tulos on merkitty sauvaan, tuen päätypinta katsotaan vertailupisteeksi. Porauksessa porataan reikä, jossa metallipalkki on työnnetty. Metallipidike kiinnitetään reikään katsottaviin kiinnikkeisiin. Näin putki roikkuu ilmassa, joka seisoo puusta. Tämän jälkeen viestit ovat pystysuorassa. Tätä tarkoitusta varten otetaan rakennustaso, joka on kiinnitetty tuen yläosaan. Kiinnitä telineet pystyasentoon asentamalla lujitustuki.

Sen jälkeen suoritetaan reiän yläosan betonointi. Metallitangon kaatamisen jälkeen metallinen sauva poistetaan ja itse kannan on pysyttävä levossa 24 tunnin ajan, kunnes betoni on täysin asetettu.

Osittainen betonointi

Tätä menetelmää käytetään pääasiassa pylväisiin, joihin portit tai portit ripustetaan. Tässä tapauksessa, kun tuki on asennettu, konkreettinen kaatustoiminto on vain osittain valmis. Tämän seurauksena tuki saa suurta vakautta ja luotettavuutta.

Esimerkki osittaisen saantirakoinnin betonitoimista

Osittainen betonointitekniikka

 • Reikä porataan kannattimen alle. Tätä varten voit käyttää poraa, jonka halkaisija on pienempi kuin sarakkeen halkaisija;
 • Putki vasaroidaan käämivasaralla;
 • Pilarin sisäpuoli ja kaikki ympärillä kaadetaan betonilla.
Takaisin sisällysluetteloon

edut

Korkea luotettavuus, koska tällainen tuki kestää kaikenlaista sään. Se ei loimi kovissa pakkasissa, kestää tuulenpuuskia ja rankkasadea.

puutteet

Kun asennus tehtiin erittäin raskaalla pohjalla, pylväät voivat silmutella. Tiheä maaperä ei ime riittävästi vettä, joten talven jälkeen pystysuora tuki voi olla kadonnut.

Osittaisen betonitoiminnan käyttämiseksi on tarpeen tutkia takapihan juuren maaperäominaisuuksia.

Kaatopaikkakivi

Tämän menetelmän käyttö on täysin perusteltua, kun tontilla on raskas maa. Tätä toimenpidettä kutsutaan myös "kuivalevyksi".

 • Porataan reikä;
 • Tukea vahvistetaan;
 • Jäljellä oleva tila on täynnä raunioita;
 • Pinta murskataan, jota käytetään värähtelevyllä.

Tämän seurauksena neste pääsee vapaasti mereen maaperään, joka kulkee raunioiden läpi. Pylvään stabiilius kasvaa merkittävästi, koska talvella oleva vesi ei viipy ponnahduslautan sisäpuolella vaan seuloo sora- kerroksen läpi. Se poistuu kokonaan, kannattimet pysyvät paikallaan ja neste ei työnnä niitä ulos. Tätä menetelmää voidaan käyttää asentamaan minkäänlaisia ​​aidoja mihin tahansa maaperään. Kun aidan rakenne on suuri massa, tuen asennus tehdään syvyyteen, joka ylittää yhden metrin. Tällä tavoin voit menestyksekkäästi tehdä betonisia aidoja puusta.

Raudanpylväiden asennus

Useat maanomistajat ovat tottuneet säästämään rakennuskustannuksista ja selviytymään usein tietyistä rakennus- ja maanrakennustyypeistä. Ja jos omistaja ymmärtää jotain aluetta, johon hän otti sen, niin tämä on hyvä. Mutta usein tapahtuu, että aloittelijat tekevät paljon virheitä, mikä johtaa surullisiin seurauksiin. Yksi näistä väärennöksistä on tietämättömyys asentaa rautapilarit aitaukseen. Miten ne asetetaan suhteessa olemassa olevaan maaperään, ja mikä menetelmä on kestävämpi tulevaisuuden aitaukseen?

Merkintäalue

Aita-asentojen korkealaatuista asentamista varten on tehtävä tarkka merkintä suljetusta alueesta. Voit tehdä tämän käyttämällä mittanauhaa ja puupalkkeja.

Kun jalkat on asennettu nurkkapilarien paikkoihin, voit suunnitella välitukien sijainnin. Tätä varten etäisyys yhdestä kulmasta toiseen on jaettava yhtä suuriin segmenteihin, joiden pituus saa olla enintään 2,5 - 3 m. Aidan suunnan suoruuteen on suositeltavaa jännittää johto, kun merkinnät on merkitty.

Metallipylväiden asennustavat

Rakentajien keskuudessa yleisimpiä ovat kolme vaihtoehtoa metalliputkien asentamiseksi aitauksiksi:

Jokainen menetelmä on hyvä omalla tavallaan, vain soveltamalla yhtä tai kahta toista, on otettava huomioon itse aidan paino. Toisin sanoen, jos aita on tehty ketjunlistaverkosta, niin täällä voit täysin päästä tavalliseen pilareiden ajamiseen maahan. Tuulen voima ei millään tavoin voi vaikuttaa aidan lujuuteen ja kestävyyteen.

Jos aita on valmistettu aaltopahvista, liuskekivestä tai puusta, tässä tapauksessa on tarkoituksenmukaisempaa soveltaa metallipylväiden asennusta toista ja kolmatta tapaa.

Metallipylväät asennettaessa on syytä ottaa huomioon maaperä, johon ne perustetaan. Optimaalinen ei ole maanviljelyä. Tällainen näkymä pitää luotettavasti minkä tahansa materiaalin pylväät häiritsemättä alkuperäistä asemaa. Loosely, maa on kyllin kykenevä jonkin ajan kuluttua muuttamaan jopa betonipilarin asentoa, mikä johtaa koko aidan vääristymiseen ja laskuun.

Ajaminen metallipylväät

Voit ajaa metalli-postissa tarvitset:

 1. lapio tai puomi;
 2. sledge hammer;
 3. hiekka, sora tai murskattu kivi;
 4. rammer;
 5. mate help

Tämä menetelmä ei ole helppo, mutta se on edullisin rahoituksen kannalta. Muuten metallipilarin asennusmenetelmä vaatii huomattavaa vahvuutta. Lisäksi se soveltuu vain kiinteälle maaperälle. Jos maaperä on hiekkainen tai märkä, niin aita tulee hyvin pian vääntyneenä.

Ajaessasi sinun on ensin luotava pylväät kaivoihin. Tällainen metallipilarin asennusmenetelmä vaatii pääsääntöisesti 50 cm: n syvyyden ja halkaisijan 5 cm: n suuremman reiän. Voit tehdä reikiä tavallisella lapiolla, tai voit käyttää puutarhan ruuvia.

Lähetä reikä

Aseta kaivo tuloksena olevaan kaivoon. Tarvitset apua kumppanin kanssa, joka auttaa sinua pitämällä pilari oikeassa asennossa. On välttämätöntä vasarata metallipylväässä murskaimella, kunnes 1,5 - 2 m putket pysyvät maanpinnan yläpuolella.

Rikkoutuneen pylvään on oltava hyvin kiinnittynyt, sillä se täyttää tilan ja maan välillä hienon sora, sora tai hiekka. Tämä on tehtävä hitaasti ja huolellisesti leimaamalla joka 10 cm irtotavarana.

Metallipylväät

Tämä menetelmä sopii pilarien asentamiseen liikkuvalle maalle. Tosiasia on, että rauniot (pieni kivi, murskattu kivi tai sora) toimivat vedenpoistona kosteudelle, joka tulee siihen ja sallii siten metallipylväiden pysyvän lujasti yli vuoden ajan.

Metalliakseleihin tarvitaan:

 1. lapio tai puomi;
 2. hiekka;
 3. murskattu kivi, sora tai vain rikkoutunut tiili;
 4. rammer;
 5. rakennustasolla.

Pilarien asentaminen olemassaolon menetelmällä on hyvin paljon syvempi (1,2 m) kuin ajettaessa.

Merkittyä aluetta varten asennamme ensin kulmaviestit. Tämän ansiosta voimme keskittyä jo vahvistettuihin tukiin, jotta pystyimme asentamaan tasaisen pilaripilarin jälkikäteen. Tämä voidaan saavuttaa vetämällä lanka tai silkkilanka uloimpien pylväiden väliin.

Joten, jotta zabutovanny-sarake pysyisi tukevasti, reiän pohjan on oltava hyvin tamped. Tämän jälkeen sinun on täytettävä hiekka niin, että sen taso ei ylitä 10 cm: n. Hiekkakerros on myös perusteellisesti repeytynyt.

Aseta se reikään ja siirrä se suoraan alustalle. Tätä varten sinun on täytettävä pieni kivi (sora, sora) pienissä kerroksissa, jotka on tiivistettävä hyvin. Seuraavaksi lisää pieni määrä hiekkaa kivikerrokselle niin, että se täyttää kaikki aukot kiven väliin. Kerro uudelleen perusteellisesti lisäämällä vettä. Joten, kerros kerroksittain, asennus metallipylväitä keinotekoinen menetelmä on tehty. Keittämisen yhteydessä on käytettävä vain makeaa vettä. Ja on myös kiellettyä käyttää sileää kiveä.

Betoni metallipylväät

Tämä tukiasentamenetelmä on suosituin rakentajien keskuudessa, mutta ei aina luotettava. Koska mobiili maaperä pystyy työntämään ulos betonipylvään ajan mittaan. On suositeltavaa käyttää tätä asennusmenetelmää kiinteissä, ei-kiviseinissä.

Tarvittavien pilareiden betonisoimiseksi:

 1. lapio tai pusku
 2. betonisekoittimella tai millä tahansa betonisekoittimella
 3. teräsnauha, jonka pituus on vähintään 1 m
 4. sementti, hiekka, murskattu kivi

Jotta ratkaisu olisi vahva, on parempi käyttää sellaisia ​​mittasuhteita 1: 3: 5 (sementti, hiekka, murskatut kivet). Joten, merkityllä alueella tehdään reikiä. Niiden syvyyden on oltava vähintään 1,2 m. Jokaisen pohjalla kaada pieni määrä hiekkaa (noin 10 cm) ja paina sitä.

Asettamme pylvään syvennykseen ja tukemalla se kaada betonia sen ympärille.

Seuraamme pilarin tasaisuutta rakentamisen tason avulla.

Liuoksen ilmarakoiden välttämiseksi on tarpeen pakata betonin hyvin. Teemme tämän teräspalkin avulla, läpäisimme täyteisen ratkaisun huolellisesti pohjaan.

Betonia sekoitettaessa, varmista, että irtotavarana ei ole roskia. Parasta on hiomata hiekkaa ennen vaivaamista.

Olet nyt perehtynyt metallipilarien asentamiseen. Valitse sopivin maaperäsi ja anna aidan olla pitkä ja kaunis.

Miksi tarvitset ämpäri-postin?

Stubbing on universaali tapa asentaa tuki aidalle. Menetelmä sopii kaikentyyppiseen maaperään, mutta joissakin tapauksissa se on optimaalinen ratkaisu. Erityisesti pilareiden purkaminen ratkaisee 2 ongelmaa kerralla - maaperän kallistuminen ja korroosion lisääntyminen. Kun tämä saavutetaan, rakenteen riittävä kantokyky mahdollistaa kaikenlaisten aidojen asentamisen.

Boot-tekniikka

Metsästys on olennaisesti maaperän korvaaminen, kun tukia tamped down, asennettu valmiiksi kaivoon. Tällöin porataan reikä porakoneella maahan. Porauksen halkaisija on 20 cm suurempi kuin kannatin paksuus, joten reiän seinämän ja pilarin välinen rako mahdollistaa tampingin.

Kun tuki on upotettu isku- menetelmällä, reiän tila täytetään soralla ja hiekalla haluttuun syvyyteen. Täyttö täytetään kerroksittain kastelulla ja tampingilla 20 cm: n välein. Täyteaineena voidaan käyttää myös murskattua murskattua kiveä tai rikkoutua tiiliä. Hiekkaa lisätään suurempien hiukkasten välisten aukkojen täyttämiseen, mikä johtaa riittävän tiheään.

Purkin tarkoitus

Zabutovkan avulla voit turvallisesti tukea kentällä. Yksinkertaisen tekniikan noudattamisen takia tämä tekniikka on melkein yhtä hyvä kuin betonin lujuus. Vahvistukset edellyttävät yleensä kulmakantoja, joihin kohdistuu lateraalisia kuormituksia, esimerkiksi asennettaessa ketjunlenkkiä. Sivuttaiset kuormat ovat alttiina pylväille, joihin portit ja vaunut kiinnitetään, mikä myös edellyttää parannettua kiinnitystä.

Zabutovki ominaisuus

Tärkein ero betonoinnissa on tiivistetyn kerroksen läpäisevyys veteen. Tällöin pylvään pohjalle saadaan vedenpoistokerros niin, että vesi ei kestä. Tällä ominaisuudella on ratkaiseva merkitys pilarien asennusmenetelmän valinnassa kaltevilla mailla.

Kun jäätä esiintyy, vesi jäätyy ja laajenee, minkä vuoksi pintamaali, joka sisältää kosteutta, turpoaa ja työntää tukea. Tukkeutumisen tapauksessa tukikerros ei sisällä vettä, joten se ei laajene, kun se jäätyy. Toinen ero on roskan ja hiekan pohjan plastisuus. Luodut puskurivyöhykkeet pystyvät imemään alemman maakerroksen painekuormitukset.

Vähentynyt maaperän syövyttävyys

Maaperä voi sisältää paljon kosteutta sisältävien savi- ja loemaisten maalien lisäksi orgaanisia happoja, joilla on kielteinen vaikutus tukimateriaaliin. Esimerkiksi podzolaariset maaperät katsotaan syövyttävinä metallin vaikutuksiltaan. Tukien estäminen tässä tapauksessa sulkee pois maaperän suoran kosketuksen kolonnin maanalaiseen osaan. Hiekka ja sora, jotka eivät hankaa kosteutta, muuttuvat neutraalimmiksi ympäristöiksi, jotka estävät kielteisiä vaikutuksia. Lisäksi kosteuden kertymisen puute tukikohdassa vähentää sähkökemiallisen korroosion riskiä.

hyötyjä butovaniya

Tehokkaiden ja helppokäyttöisten tekniikoiden lisäksi maaperän kulutuksen ja korroosion olosuhteissa tarvittavien suorituskykyindikaattorien lisäksi tekniikka on kustannustehokas. Vahvistamalla tämäntyyppisiä tuke- mien asennusta hankkeen kustannukset pienenevät, asennusaikaa pienennetään ja suunnittelun korkea laatu ja luotettavuus saavutetaan.

Valitun maaperän vaimennukseen verrattuna, aidan kestävyys kasvaa, tuulen ja mekaanisten kuormitusten vastustuskyky sekä äärimmäisten ja kulmikkaiden tukien vääristymät poistetaan.

TSENTRZABOROV LLC: n asiantuntijoiden suorittamassa työssä pakkaus toteutetaan maaperäanalyysin tuloksena tai asiakkaan pyynnöstä perustuvan teknologian selkeästi perustellulla toteutettavuudella. Tällöin asiakas saa asennuslaadun takuun ja aita toimii pitkään eikä vaadi suuria korjauksia koko toiminnan ajan.

Oikeat aidat

Aita on yksityisten talojen, puistojen, leikkikenttien ja pysäköintialueiden tärkeä ominaisuus. Aidan luotettavuus riippuu suurelta osin tuen tukevuudesta, joka on kiinnitetty eri tavoin: betonisoimalla, ajamalla sisään ja ruuvaamalla. Näihin kuuluu tukipylväät aidan raunioille.

Kiinnittymisen edut ja haitat

Metsästystä kutsutaan myös kuivalevyksi. Tätä menetelmää on käytetty pitkään, eikä se ole menettänyt merkityksensä, koska se on yksinkertainen ja taloudellinen. Leikkaaminen on seuraavanlaista: osa maanpintaan asennetusta kannasta on ripoteltu rauniolla (jakeiden koko - 20 - 40 mm) tai muu kivi (laajennettu savi, sora, rikkoutunut tiili, romubetonituotteet). Täyttö täyttyy veteen ja tiivistetään täydellisesti kuopan aukkojen täyttämiseksi.

Kuten missä tahansa muussa pilarin asennusmenetelmässä, asennuksella on sen edut ja haitat.

Kuiva betonimyön tärkein etu on monipuolisuus. Sitä voidaan käyttää puu- tai betonipoikien, muovin, asbestin, metalliputkien tai kulmien asentamiseen. Pistely on mahdollista missä tahansa maaperässä.

Jätteenpudotuksen - kieltämätöntä kiinnittymisen arvokkuutta - lähelle pylväästä ei ole maaperän muodonmuutosta jäätymisen ja sulamisen aikana. Kosteus ei kerääntyy tyhjiöihin, mikä on tyypillistä maaperän karsimiselle. Murskattu kivi tai muu karkotukseen käytetty materiaali poistaa helposti ylimääräisen kosteuden, mikä estää veden kerääntymisen tuen lähellä. Siksi, toisin kuin betonitoiminnassa, on mahdollista rakentaa aidan virkoja savimaassa.

Lisäksi kivikerros luo vankan puskurivyöhykkeen, joka tarttuu monisuuntaisten kallistusvoimien paineeseen estäen laakerin työntämisen pois maaperästä.

Verrattuna betonisointiin käynnistys kestää 3 kertaa vähemmän aikaa ja on paljon halvempaa. Lähettämistä voi tehdä yhdellä henkilöllä.

Aidat ja muut aidat pylväiden tukkeutumisella ei ole merkittäviä puutteita, lukuun ottamatta yhtä: vaikka kuiva-betonitoimintatapaan asennettava pylväs kestää pitkään aikaan tuulen ja muiden kuormitusten vuoksi, rakenteen irtoaminen ei ole suljettu pois. Tällöin tarvitaan uudelleensytytystä.

Suhteellisia haittoja ovat monimutkaisuus - tukkeutuminen, verrattuna tukikäyttöön, vaatii suuremman syvyyden. On myös otettava huomioon materiaalien kustannukset täyttöä varten.

Asennustekniikka

Käynnistys suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Reikä on valmistumassa virkaan. Porauksen syvyys lasketaan seuraavasti: vähintään 1/3 kolonnin korkeudesta, mutta hieman alle maaperän jäädyttämisen. Moskovan alueella se on 1,3-1,6 m. Syvennyksen leveyden tulisi olla 12 cm suurempi kuin tukiputken halkaisija. Lapin käyttö tähän tarkoitukseen heikentää työn laatua: on vaikea hyvin painaa laajaa kuoppia.
 2. Jätehuollon pohjalle on muodostettu tyyny, jonka korkeus on 10-15 cm. Tätä tarkoitusta varten käytetään hiekkaa, murskattua kiveä tai laajennettua savea. Materiaali tuhoutuu romun mukana. Tämä kerros tyhjentää kosteutta estäen veden kerääntymisen.
 3. Tuki on muodostettu viemärin tyynyyn. Jos se on ontto putki, aseta pistokkeet sen päihin. Pohjakori on laajempi kuin putken halkaisija ankkurin toiminnan toteuttamiseksi.
 4. Tämän jälkeen reiän täyttö alkaa. Jokaisen täytön päälle täytetään hiekkakivi (tai muu kivi), joka murtaa murskat, sora (tai muu kivi). Sitten kerros kastellaan vedellä ja sekoitetaan sähkövärähtelijällä. Jos tällaista tekniikkaa ei ole, painokoneet valmistetaan käsin leikattujen lokien avulla. Reikä täytetään täyteaineella liukukappaleella siten, ettei vesi pääse virtaamaan sisään. Tässä botovanie päättyy.

Kestävyyden takaamiseksi viimeinen sora on kaadettu laastilla, mutta tämä vaihe ei ole välttämätön. On myös mahdollista, että vuodevaatteet eivät pääse maatasolle 15 cm: iin, tämä aukko on täynnä betonia.

Käynnistys voidaan tehdä muilla tavoin:

 1. Reiän pohjassa betoni kaadetaan kerroksella, jonka korkeus on 30 cm, sitten napa asetetaan. Täyteainetta pakotetaan välttämättä metallipalkilla ilmakuplien poistamiseksi - tämä antaa tarvittavan kutistumisen betoniin. Sitten valmistetut kivet kaadetaan kerrosten kaivoihin, ne kaadetaan vedellä ja tiivistetään.
 2. Pohjaveden alapuolella olevaan reikään erikoisporakoneella tai kapellimella varustetulla bajonettivaihteella betonikannelle tehdään jatke. Se lisää tuen kantavuutta ja suojaa tangentiaalisten voimien tuhoisilta vaikutuksilta, kun jäädytetty maa sulaa.

Käynnistyksen aikana on tarpeen säätää asennustelineen asentoa jatkuvasti - se ei saisi poiketa pystysuorasta. Tätä varten käytä rakennustasoa (ja mieluiten 2, jotka ovat keskenään kohtisuorassa). Käytännöllisyyden vuoksi tasot kiinnitetään tukeen Scotch-nauhalla. Jotta asennuksen aikana sarake ei muuta asentoaan, on suositeltavaa korjata se tilapäisillä tukipyörillä.

Tukien oikein suoritetut tarkkailu takaa aidan kestävyyden.

Säröillä pilareita pilalla, vai ei?

Tukipilarit kantavat koko aitauksen kuorman, joten niiden asennus on suoritettava kaikkien luotettavuussääntöjen mukaisesti. Mikä pilarin asennusmenetelmä on parempi, jos ne pannaan pullottamaan tai betonoimaan? Nämä ovat ensisijaisia ​​asioita, jotka on ratkaistava aidan asennuksen aikana.

Asiantuntijat suosittelevat pinoja, jotka ottavat suurimmat kuormat - johon portit ja vikit kiinnitetään - kiinnittyvät betonoinnilla. Jäljelle jäävät kannattimet, jopa metallia varten, voidaan kiinnittää zabutovkien avulla.

Varmuuskopiointi on pilarien asennusprosessi, jossa on pilkottu raunio. Pilarin kaivon pohjalle kaadetaan hiekkaa ja tiivistetään. Seuraavaksi reiälle asetetaan tiukasti pystysuora tukipylväs ja kiinnitetään tasaisten kerrostumien avulla, joista jokainen on tiivistetty perusteellisesti.

Murskattu kivi - hieno murskattu kivi. Optimaalisen hinnan ja käytettävyyden ansiosta sitä käytetään erilaisten vaa'ojen rakentamiseen, ja se erottuu erinomaisista käynnistysominaisuuksista.

Zabutovkien edut:

 1. Murskattu kivi on optimaalinen ratkaisu pilarien asentamiseen rasvattomalle maaperälle. Jäätymisen ja sulatuksen aiheuttaman maaperän tilavuuden muutos ei vahingoita esteiden tukia, koska rauniot estävät pystyttämisen.
 2. Huolellisesti murskattu murskattu kivi pitää suuria kuormituksia, eroaa kestävyydestä.
 3. Zabutovka maksaa vähemmän betrementointia.

Ihanteellinen murskattu kivi kivestä

Tukipilarien tukkeutumiseen sopii murskattu kivi, jonka keskimääräinen murto-osa on 20-40 mm lisättynä 5-15 mm: n viljalla. Tällainen kiviseos mahdollistaa korkealaatuisen tiivistymisen ilman tyhjiötä. On parempi suorittaa tamping värähtelevällä levyllä täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

Autamme sinua kvalitatiivisesti toteuttamaan ideasi!

Aita-postin paistaminen on helppo tapa rakentaa luotettava tuki.

Maantieteellisen alueen attribuutti on aita. Tämän mallin tukielementti ovat tukipylväät. Aidan lujuus ja kestävyys riippuvat asennuksen lujuudesta. Märkä- ja savitynnyreissä yksinkertainen ja halpa menetelmä aidan kiinnittämiseksi aidan tai takapihan tonttien katsotaan olevan aita-postin likaantuminen.

Metsästys - taistelu maaperän kausittaisesta kallistumisesta

Valittaessa menetelmää aidan sijoittamiseksi paikoille on välttämätöntä edetä paitsi materiaalin ominaisuuksista, joista tukit ja koko rakenne tehdään, mutta myös maaperän ominaisuuksista paikan päällä. Yksi näistä maaperän ominaisuuksista on sen kosteus.

Luonnollisessa tilassaan maaperällä on runsaasti tyhjiä, sekä suuria että mikroskooppisia, jotka ovat täynnä vettä. Maaperän kosteuspitoisuus riippuu pohjaveden pinnasta.

Kuten tiedätte, kun veden jäädyttäminen laajenee. Tämän seurauksena esillä olleista esineistä on valtava paine. Tämä aiheuttaa tällaisen ilmiön maaperän jäädytyskerroksen turpoamisesta, minkä seurauksena keväällä voi havaita "kasvua" tai "vinoutumista" paitsi pylväistä, myös koko talon perustuksista. Jäätymisen aikana maaperän yläkerros nousee ja kuljettaa sen mukana kaikki kaivetut elementit, ja kun se sulaa, se laskeutuu jälleen ja tukit pysyvät uudessa, korotetussa asennossa. Tähän ilmiöön voidaan torjua kahta tapaa:

 • Savi- ja märissä maissa perustettaessa ja tukemisessa on syytä syventää maaperään jäädytyksen alapuolella. Mutta johtuen suurista talven lämpötilavaihteluista ja niiden säilytysaikasta miinusmerkillä, maaperän jäädytys voi lisääntyä, joten erityisen vaikeiden talvien ollessa jopa kaivettuna putken riittävään syvyyteen voidaan työntää keväällä.
 • Muodostuu ruiskutettavan elementin ympärille sellaisen kestävän materiaalin puskurikerros, josta puuttuu kosteus ja joka vastaanottaa maaperän paineen jäädyttämisen aikana. Tällä tavalla, ja on butovuv raunioilla.

Kuinka naarmuuntuminen estää napojen pääsyn pois

Jäykistyslaitteen järjestelyllä saavutetaan seuraavat vaikutukset:

 • Pohjakerroksen viemäröinti ja kosteuden poisto.
 • Syvennyksen pohjan vahvistaminen, joka estää sakkautumisen.
 • Maaperän paineen alentaminen materiaalille jäädyttämisen aikana.
 • Koska alustan maanalainen osa sijaitsee tasaisen ja vakion tiheyden vuoksi, pilarit eivät loeloja, kun maaperä liikkuu kausiluonteisesti.

Zabutovin säännöt

Asennuksen aitta haudattujen pylväiden päälle tapahtuu kolmessa vaiheessa:

 1. Tukien, täyttömateriaalin, merkitseminen alueen reunaan.
 2. Poraus tai kaivaminen.
 3. Pylväiden tukkeutuminen ja aidan asentaminen.

Se on tärkeää! Pakkauksen etuna on, että voit käyttää vanhoja tiilihiukkasia tai murskattuja betonirakenteita takertämateriaalina, mikä vähentää merkittävästi aidan asentamisen kustannuksia.

Koska pakkaus tehdään pitkäaikaisten aidojen rakentamisen aikana, käytetään tukipilareita tai metalliputkia. Korkeiden kustannusten takia metalliprofiileja käytetään harvemmin, ja puuraaka-aineita käytetään harvoin nykyaikaisessa rakenteessa, lähinnä lyhytaikaisiin aitoihin ja asennettuna ajamalla sisään.

Metallipylväät on puhdistettava ruosteesta, maalista ja siitä osasta, joka on maan päällä, käsittelemään bitumista. Estääksesi kosteuden pääsyn putken onteloon, ne suljetaan pistokkeilla. Yläpää on tavallisesti tehty sarakkeen halkaisijan mukaan ja pohja on laajempi, koska se edelleen toimii ankkurin roolissa, joka pitää tuen irti.

Kaivojen syvyys riippuu aidan korkeudesta, massasta ja purjeesta. Esimerkiksi läpinäkyvä aita ristikkäis-ketjuliitoksesta on vähimmäispuhtaus ja kevyt, joten tällaisen 2 metrin vakiokorkeuden vuoksi maahan mahtuu riittävästi putkien syvyys 1,2 metriä.

Tuki tukoskuvio

Se on tärkeää! Koska kuopan pohjasta tulisi olla ryöstön tyyny, se tehdään 25-30 cm syvemmältä kuin tarvittava putken upotuksen taso.

Kaivojen halkaisijan tulee olla 20 cm suurempi kuin sen poikkileikkaus. Käytettäessä manuaalista Zemburia on mahdollista suorittaa nopeasti kalibroituja reikiä putkille, joissa on tasaiset seinät, mikä vähentää latausmateriaalin kulutusta ja mahdollistaa tiheämmän istuvuuden.

Aseta aluksi välilevyt, joiden väliin ne jännittävät johtoa. Kaavojen optimaalinen span on 2,5 - 3 m. Ennen tukien asentamista alareunassa kaadetaan pohjaan hienojakoisen murto-osan ja hiekan sekoitusta. Kaikki huolellisesti paisutettu ja vuodatti vettä maksimaalista tiivistymistä varten. Sitten putki laskeutuu ankkurilla ja käyttämällä väliaikaisia ​​tukia, ne kiinnitetään pystyasentoon.

Väliaikaiset tukipyörät, kun asetetaan tukia putkilinjalle

Kun putken taso on asetettu reiän ja pilarin seinän väliseen rakoon, murskattu kivi tai pieni tiili taistelu nukahtaa kerroksittain, jatkuvasti tamping it alas.

Se on tärkeää! On suositeltavaa täyttää reikä täyteaineella "liukuvalla" siten, että sadeveden muodossa oleva vesi virtaa sivulle eikä tukeen.

Monet puutarhurit ovat jo arvostaneet asentamisen helppoutta ja suuremman lujuuden aitojen haudattavissa töissä. Ja tällaisen aidan rakentaminen voi olla yksin, ilman apua. Tällä tavalla aita ei vaadi suuria rahavirtoja ja takaa pitkän aikavälin aita-palvelun.

Aita ilman betonipilaripylväitä

Aidat, joissa ei ole betonirakenteita, ovat ihanteellinen valinta tontille, jossa on vakaa maadoitus. Ilman pistekuoren ja monoliittisten nauhojen perustamista pystytään kevyesti ja vähäisin aidoin. Puu- tai metalli-aitaus, polykarbonaatti, ketjuliitosverkko ja muut matalapainoiset materiaalit ovat rakenteeltaan optimaalisia.

Aita, jossa on tiilipylväät ilman monoliittisen nauhan perustuksen rakentamista, ei toimi. Kun asennat suurikokoista (2 m: n) kiinteää aitaa, joka on tehty puusta tai aallotetusta lattiasta, ei ole mahdollista tehdä ilman pylväiden pisteviivaa, koska tällaisia ​​rakenteita on runsaasti tuulivoimaa. Loose tuet eivät kestä kuormaa.

Kiinnitä huomiota! Kaikkien aidojen (puinen, metalli tai tiili) asentaminen epästabiiliin maaperään ei ole täydellinen ilman paikkoja betonirakentamista tai monoliittisten nauhojen perustamista. Muussa tapauksessa maaperän kausivaihtelut johtavat rakenteiden vääristymiin ja ennenaikaiseen tuhoamiseen.

Jos maaperän ominaisuudet, valitut leikkausmateriaalit ja aidan mitat täyttävät edellä mainitut vaatimukset, jatka asennusta. Seuraavassa tarkastellaan, mitkä pylväät sopivat parhaiten rakennustöihin ja millä tavoilla he asentavat aidat ilman betonituotantoa.

Pylväiden valinta aitauksen asentamiselle ilman betonirakenteita

Jos aiot rakentaa puisen aidan ilman pylväiden betonointia, Venäjän pohjoisilta alueilta tuodut tammi-, pyökki- ja havumetsät tuet ovat optimaalisia. Tuloksena oleva muotoilu on kestävä, luotettava, ympäristöystävällinen ja esteettisesti houkutteleva.

Suojarakenteiden oikea-aikaisella ja asianmukaisella käsittelyllä puinen aita tulee olemaan hieman pienempi kuin esimerkiksi aaltopahvista valmistettu aita. Useimmin rakennustarkoituksessa puutavara 100 * 100 tai 120 * 120 mm.

Kuva nro 1: palkki on 100 * 100 mm

Jos haluat laittaa metalli- tai polykarbonaatti-aidan ilman betonirakentamista, sopivat putket tekevät. Aaltopahvi- tai evroshtaketnik-aidan rakentamiseen käytetään suorakaiteen muotoisia poikkileikkauksia. On helpompi kiinnittää viiveitä niille.

Kuva nro 2: suorakaiteen muotoiset putket

Edullisempi vaihtoehto on pyöreät putket. Ne sopivat erinomaisesti ruudukko-ketjun tai hitsauksen avoimien osien aitauksen rakentamiseen.

Kuva nro 3: muotoillut putket, joiden poikkileikkaus on pyöreä

Se on tärkeää! Huolehdi pilarien suojaamisesta sademäärästä ja osta oikeat pistokkeet.

Kuva nro 4: pistokkeet pilarien suojaamiseksi

Seuraavaksi tarkastelemme yksityiskohtaisesti menetelmää ja menetelmiä aidan asentamiseksi ilman pylväiden betonointia.

Aseen asentaminen ilman betonin pylväitä tekee sen itse. Työn vaiheet

Aitojen asennus ilman pylväiden betonointia tapahtuu neljässä vaiheessa.

Vaihe 1. Mittaukset ja laskelmat

Tee tarvittavat mittaukset, määritä tulevan aidan mitat ja pilarien välinen etäisyys. Piirrä piirros aidasta ja laske tukien ja materiaalien määrä, josta rakennat osioita.

Kiinnitä huomiota! Älä tee leikkeitä liian pitkiksi ja korkeiksi. Asennuksen tukipylväiden välinen optimaalinen etäisyys, asennettu ilman betonirakenteita - 2 m. Tämä malli on kestävä ja luotettava. Sopivin korkeus on 1,8 m. Tällöin riittää kaksi viiveä osiossa.

Osta mitä tarvitset rakennusalustaan ​​ja jatka asennustyötä.

Vaihe 2. Piirtämisalue

Merkinnöissä tarvitaan köysi ja tapit. Kiinnitä lanka tulevan aidan koko kehän ympäri ja aseta kiilat asennuspisteisiin.

Kuva nro 5: tontin merkintä

Se on tärkeää! Varmista, että merkintä on oikea. Joten vältät vääristymiä ja ongelmia asennustyön aikana.

Vaihe 3. Pilarien asennus aitaukseen ilman betonointia

Asennustyön asentaminen ilman betonointia voidaan tehdä kahdella tavalla.

Menetelmä 1. Käynnistys

Tämä menetelmä pilarien asentamiselle ilman betonointia on helpoin. Kaikki työ voidaan tehdä yksin.

 • manuaalinen tai sähköinen porauslaite;
 • välilevyt;
 • tasolla;
 • murskatut keskimmäisen murskat;
 • rammer.

Asenna jokainen tuki seuraavasti.

Kuvan numero 1: kaavion aita-virkaa

 1. Laita reikä 1,2-1,5 m syvyyteen, pituus ja leveys on 20 cm enemmän kuin napa mitat.
 2. Asenna tuki reikään.
 3. Kiinnitä napa tukipyörillä pystyasentoon.
 4. Vähitellen täytä kuoppa raunioilla pienellä hiekalla, räpäyttämällä joka 20 senttimetrin kerroksesta.
 5. Varmista, että pylväs on oikein paikallaan.

Kiinnitä huomiota! Asenna puiset tai metalliset kannattimet suorakulmaisella poikkileikkauksella siten, että etupinnat ovat samassa tasossa. Tee lisää merkintää työn yksinkertaistamiseksi.

Kuva nro 6: pyyntivälineen asentamat ketjupyörät

Menetelmä 2. Tukkeutuminen

Tällainen tukipylväiden asentaminen ilman aidatusta vie aikaa vievää. Oikein pisteet tukea yksinään on lähes mahdotonta.

Se on tärkeää! Tätä menetelmää käytetään metallisten tukirakenteiden asennukseen. Puupalkki ei kestä kuormaa.

 • kaksi kumppania;
 • tasolla;
 • manuaalinen tai sähköinen porauslaite;
 • tikkaat;
 • moukari.

Kuvan numero 2: aidan aita-virkaa

 1. Poraa pieni reikä maahan.
 2. Asenna pylväs kaivoon.
 3. Hanki tikkaat ja aja tukeen murskaimella.

Asennuksen aikana yksi kumppaneista pitää tikkaat ja toinen ohjaa tukirakenteen pystysuuntaisuutta.

Kuva nro 6: alas aita-asemat

Hyvä neuvoja! Voit yksinkertaistaa asennusprosessia ja pienentää asentajien lukumäärää kahteen ihmiseen vuokraamalla kannettavan paalunohjaimen.

Kuva nro 7: tukien tukkeutuminen erikoislaitteiden avulla

Vaihe 4. Asennusviive ja osat

Esimerkiksi viive- ja jaksoelementtien kiinnittämisessä esimerkiksi shtaketiiniä ei voida tehdä ilman:

 • porat;
 • ruuvimeisseli;
 • galvanoidut ruuvit.

Merkitse ja kiinnitä poikkipalkit oikeisiin paikkoihin. Puupohjaisten rakenteiden kytkemiseksi käytä galvanoiduja ruuveja, jotka on pesty pellavaöljyllä tai moottoriöljyllä. Metallijakaumia voidaan joko hitsata (jos varusteena) tai kiinnittää tukiin erityisillä kiinnittimillä.

Kuva nro 8: metallilokien kiinnittäminen kiristimillä

Kun olet koonnut kehyksen, siirry kappaleiden asentamiseen ja aidan viimeistelyyn.

tulokset

Kuten näette, aidan rakentaminen ilman betonirakenteita on vaikea tehtävä, joka vaatii tietämystä, taitoja ja vakavaa aikaa vievää. Jos olet varma kyvystänne - jatka. Muussa tapauksessa ota yhteyttä luotettavaan rakennusalan yritykseen.

Ammattilaiset pystyvät rakentamaan aidan avaimet käteen mökillä nopeasti ja ilman virheitä. Saat takuun asennustöistä.

Asennustyön asentaminen ilman betonointia

Lähes jokainen yksityinen talo ja mökki on varustettu aidalla. Sen päätehtävänä on turvata koti tai maa-alue, mutta myös täydentää kokonaisarkkitehtuurin eheyttä. Aidan asennus on melko aikaa vievä prosessi, jolla on omat vivahteensa. Se asennetaan pääasiassa asennettuihin tukiin.

Tuki postimateriaaleille

Kun valitset materiaalin, josta pylväitä tehdään aidalle, sinun on otettava huomioon seuraavat ominaisuudet. Tuen on oltava riittävän vahva kestämään aitauksen kuormitukset, voimakkaat tuulet ja mahdolliset vaikutukset. Sen valmistukseen käyttäen metallia, betonia, tiiliä tai puuta.

Metal rekvisiitta

Monipuolisin materiaali on metalli. Useimmiten pylväillä on ontto rakenne. Ne ovat kestäviä, kestäviä ja kestäviä.

Niitä käytetään melkein minkä tahansa aallotetun metalliverkon, puisen shtaketnikan tai muovipaneelin asentamiseen.

puu

Puiset sauvat ovat vähemmän kestäviä. Niiden elinikä jopa erikoiskäsittelyllä on korkeintaan 20-30 vuotta, ja kosteassa ilmastovyöhykkeessä sitä pienennetään puoleen.

Tämän materiaalin hinta on korkea. Useimmiten sitä käytetään rakentamaan pieni väliaikainen aita. Mutta huolimatta vakavista puutteista tällaisen aidan toiminnassa se näyttää esteettiseltä ja rikkaalta.

Tiili, betoni

Tiilet ja betonipylväät asennetaan pääasiassa raskaille osille. Niiden ominaisuus sekä metallitukit takaavat korkean kestävyyden. Usein tiilimuuraus valitaan ensisijaisesti rakenteen tekemiseksi houkuttelevammaksi.

Tämä materiaali on yksi kalleimmista. Tällainen aita on rikkaiden maiden "kasvot". Betonituotteet ovat paljon halvempia ja niillä on pitkä käyttöikä.

Kuinka merkitä viestit

Ennen kuin laitat aitauksen, on tärkeää merkitä paikkaan oikein ja laskea pilarien asennus. Kaikki tämä on tehtävä etukäteen, jopa ennen kaikkien materiaalien hankintaa. Ennen ostamista mitat on kirjattava piirustukseen. Tämän vaiheen virheet johtavat vaikeisiin ja oikeisiin seurauksiin: rakenteiden vääristymiseen ja sivujen sijoittamiseen.

Tukien välinen etäisyys lasketaan koko alueen pituudesta ja aita-verkon koosta. Pilarien välinen keskimääräinen etäisyys on yleensä enintään 3 metriä.

Asennusmenetelmät

Pilarien asennus toteutetaan usein betonitoimilla. Tämä on yleismaailmallinen menetelmä, jota käytetään yleensä lähiympäristöjen etsimisessä. Maassa porataan reikä, pylväät työnnetään siihen, jolloin vapaata tilaa kaadetaan betonin liuoksella.

Tätä menetelmää, toisin kuin sen vahvuuden yleinen mielipide, ei voida kutsua tällaiseksi. Sementtiseos, joka täyttää maaperän tyhjyyden tuen ylläpitämiseksi, ei suorita tehtävänsä vaan täyttää tyhjän tilan. Tämä tekniikka sopii hiekkasille, joita ei ole alttiina kallistumiselle (muutokset niiden tilavuuksissa kylmän lämpötilan vaikutuksesta). Tämä prosessi voi syrjäyttää, tuhota tai työntää ulos aidan rakennetta, joten aina on otettava huomioon maakerrosten ominaisuudet ennen tällaisen työn aloittamista. Yleensä maaperän talteenotto on nähtävissä talvikauden jälkeen.

Siksi, että savipohjaiset maaperät useimmissa tapauksissa asennuksen aikana tekevät siitä ilman betonointia. Aseen asentamiseen on kaksi päävaihtoehtoa: estäminen ja estäminen.

Butovanie

Tätä tekniikkaa kutsutaan muuten nimellä "kuiva betonointi". Puiden, betonin tai asbestisementin kiinnittämiseen käytetään luiskinta. Se sopii hyvin kevyiden aidojen asentamiseen.

Reiän repiminen

Aluksi ulos vedetään 10 cm leveämpi kuin kolonnin halkaisija. Se on erittäin kätevä käyttää moottoriporaa tähän. Kun tätä erikoislaitetta käytetään kaivamaan napaa, se ei ole vaikeaa.

Kun ulos vedetään manuaalisesti, et voi laskea kokoa ja tehdä syvennys, jonka halkaisija on kaksi kertaa niin suuri kuin tarpeen. On vaikea painaa suuria reikiä, joten työn laatu saattaa kärsiä. Sen koko tulee vastata 1/3 koko rakenteen pituudesta.

Asenna asennus

Syvennys sijoitetaan tukeen, joka on huolellisesti tasoitettu rakennustasolla. On parasta käyttää kahta laitetta sijoittamaan ne kohtisuorasti toisiinsa nähden. Kun työskentelet yksin, on suositeltavaa kiinnittää ne putkeen teipillä tai nauhalla. Myynnissä on taso, joka voi seurata kahta tasoa kerralla. Täysin sijoitettujen tukien välissä on ohjaussäikeitä, jotka auttavat sijoittamaan kaikki elementit oikein.

Tasotuksen jälkeen aukot ovat täynnä raunioita. Kunkin kiven on oltava keskipitkän halkaisijaltaan. Materiaali on täynnä kerroksia, jotka on tamped vuorotellen. Käytännöllisyyden vuoksi on suositeltavaa käyttää erityistä laitetta - tärisevää levyä (tai vibroausta). Jos ei ole mahdollista ostaa tai vuokrata tällaisia ​​laitteita, takaisinkytkentä tehdään käsin leikattu loki. Tason valvonta olisi suoritettava kaikissa nukahtamisvaiheessa vapaassa tilassa.

Tunnistamisen epäilyttävä etu on maaperän kuivatus. Murskattu kivi ei salli kosteuden kerääntyä pilarin pohjan ympärille ja poistaa sen helposti pohjaveteen.

Tämän tekniikan asennettu tuki tukee pitkää käyttöikää, mutta ajan myötä tuulen tai muiden luonnollisten kuormitusten vaikutuksesta aita voidaan irrottaa. Usein uudelleen puristava kiinnitysmateriaali.

tukkeutumista

Tämä menetelmä on melko yksinkertainen sen toteutuksessa. Se sopii pääasiassa metalli paaluille. Muut tyypit eivät kestä kuormaa ylhäältä ajettaessa.

Porat porataan maahan, jonka koko on hieman pienempi kuin asennettavan kolonnin halkaisija. Porauksen syvyys on vähintään 60% putken upottamisesta. Tämä on välttämätöntä sen helpottamiseksi sen kulkeutumista tiiviiksi maakerroksiksi.

Työtä ei suositella tekemään yksin, sinun on löydettävä kumppani, jotta pystyt tarkasti selvittämään tuen kohtisuoran aseman. Se lyö hamsteri. Käytä kätevästi portaita. On kannettava pino kuljettaja, joka asentaa metalliset tuet maahan helposti ja nopeasti. Tämä laite toimii kompressorilla. Tätä ja sitä voidaan vuokrata.

Menetelmä

Tämän menetelmän haitat ovat teknologian manuaalisen suorituksen haitta ja monimutkaisuus. Pilarin asentamiseksi sinun on oltava sen yläreunan yläpuolella. Kun silmiinpistävää on käytettävä huomattavaa voimaa. Tällaista työtä ei voida kutsua turvalliseksi. Tällöin asennuksen vertikaalisuutta on valvottava.

Ennen työn aloittamista tarkista mönkijän turvallisuus. Vasaralla on oltava vahva kiinnitys kahvaan, jotta vältytään äkilliseltä putoamiselta iskun voiman vaikutuksen alaisena.

Esivalmistettujen rakenteiden asennus

Moderni teknologia on antanut meille mahdollisuuden kehittää tukirakenteiden komposiittirakenne. Se on helppo asentaa ja on erittäin kestävä. Tämä järjestelmä koostuu kahdesta osasta: pylväästä ja erityisestä tuesta, joka työnnetään maahan. Molemmat osat kiinnitetään toisiinsa ruuveilla. Pohjassa on kätevä muoto: pääty on valettu ruuvin muodossa. Tämä rakenne mahdollistaa nopean ja vaivattoman työntämisen maahan. Koko prosessi on kuin ruuvaamalla ruuvi, kun se saapuu maahan, se tiivistää sen ympärille. Tämä menetelmä kiinnitys paaluilla voi olla raskas aita arkki.

Betonointi ei aina ratkaise rakennusten aitoja. Ennen töitä sinun tulee tarkistaa maaperän koostumus, jotta vältetään surkeat seuraukset. Kun on märkä- ja savea maaperää, on harkittava muita vaihtoehtoisia tapoja asentaa paaluja aidalle.

Aseiden vahvistaminen

Metallipylväät aidan asentamiseen voidaan vahvistaa yhdellä kolmesta tavasta: vain kuljettamaan ne maahan, betoniin tai zabutoviksi. Asennusmenetelmän valinta riippuu materiaalista, josta aita tehdään ja maaperän tyypistä, johon laitos sijaitsee. Suurilla tuulilla varustetuilla kovilla aidatuilla pylväät ovat parhaiten betonoituja. Mutta tämä asennusmenetelmä ei sovellu kaikkiin maaperään.

Pilarien asentaminen ongelmaan maaperään

Kallistuvien maalien kohdalla betonipylväät voivat puristaa ja laskea jopa vain yhden vuoden. Jotta ymmärtäisit, miksi näin tapahtuu, sinun on ymmärrettävä, millaisia ​​maaperä on ja kuinka vaarallista he ovat rakennuksissa.

Voimisteluun ovat maaperä, johon kerääntyy runsaasti vettä: savi, lieju, hiekkasauma ja jotkut muut. Talvella vesi maaperässä jäätyy ja se lisää merkittävästi tilavuutta - "turpoaa". Samalla maaperä puristaa pylväiden betonipohjat maasta.

Kivityöt - ongelmien ratkaiseminen maaperän karsimiseksi

Jos sarakkeita vahvistetaan alustalla, niillä ei ole jäykkä pohja, joka voi puristaa turpoavaa maata. Pylvään ympärille muodostuu pieni tila, jossa on keinotekoisesti luotu epätasainen maaperä.

Tosiasia on, että roskiin, jota käytetään vedenpoistoon, vesi ei kerääntyy, mutta se jää alle jäätymisen syvyyden. Näin ollen talvella, jäädyttämisen aikana, pylvään ympärillä oleva maa ei laajene eikä purista sitä.

Miten sarakkeiden asennus käynnistetään

Pilarin alla valmistetaan reikä, jonka läpimitta on suurempi kuin pylvään paksuus. Tyypillisesti reiän läpimitta - 20-25 cm. Reikä voidaan tehdä tavallisesta puutarhakiristimestä tai kaasuporakoneesta. Reiän syvyyden tulisi ylittää maaperän jäädyttämisen syvyys. Esimerkiksi Moskovan ja Leningradin alueilla 1,5 metrin syvyys on riittävä.

Saraketta ei tarvitse laskea reikään täydestä syvyydestä. Riittää kaivaa kaksi kolmasosaa. Eli jos aidan oletetaan olevan 2 metriä korkea, kolonnin pitäisi mennä maahan noin metrin päällä. Muu osa reiän pohjasta on täynnä raunioita.

Palopää on asetettu pystysuoraan, ja etäisyys sen ja reiän seinämien välillä on täynnä raunio, joka on varovasti tamped kerros kerroksittain. Voit käyttää sorkkarauta kompakti pakkaus. Kun kaikki viestit vahvistuvat, voit aloittaa asennuksen.

Tärkeimmät putken betonisoitumis- ja asennusmenetelmät aitauksen alla

sisältö:

Aita on maa-alueen olennainen osa. Ja monet kotiopettajat, jotka ovat päättäneet asentaa aidan omiin käsiinsä, kysyvät itseltään kysymyksen: onko tarpeen aitaatin pylväitä betonille? Jotta tähän kysymykseen päästäisiin konkreettisesti, on määritettävä maaperä ja saantirakenteen ominaisuudet. Mitä tässä artikkelissa käsitellään.

Perusasennusmenetelmät

Tähän mennessä on olemassa erilaisia ​​muotoja aidat. Kuitenkin riippumatta siitä, minkä tyyppistä haluat, asennusohjeet eivät poikkea merkittävästi. Tällaisen työn tekniikka voi erota toisistaan, ehkä vain betonirakenteen tukipylväät. Asennuksessa on neljä perusperiaatetta:

 1. Yksinkertaisimmista ja vanhimmista, mikä merkitsee maahan pääsemistä. Sopii hyvin pakattuihin ja vakaisiin maaperään.
 2. Osittainen betonivuoto on yleisin menetelmä, mutta ei luotettavin.
 3. Täysi betonivuoto - tämä menetelmä on luotettavin.
 4. Tamping tai hankaus. Hyvä "raskas" maaperälle.

Joten, harkitsemme kaiken järjestyksessä.

Ajaminen maahan

Onko mahdollista tehdä ilman betrementausta ja miten pisteitä sijoitetaan? Luonnollisesti se on mahdollista. Tätä menetelmää käytettiin muinaisina aikoina. Teoksia tehdään useassa vaiheessa:

 • Reikää porataan maahan. Sen halkaisijan on kuitenkin oltava pienempi kuin asennettava pohja.

Vihje! Helpoin tapa käyttää reikien poratusta porakoneella.

 • Nyt sinun on ajettava tukea syntyvässä reiässä. Voit tehdä tämän käyttämällä vasaraa, ja paremmin, kamomurskainta. Ja kapeampi ja syvempi reikä, sitä vahvempi se seisoo.

Valokuva. Ajaminen sisään

Harkitse tämän menetelmän hyvät ja huonot puolet:

 • Edut ovat se, että se on erittäin helppo asentaa ja se ei varmasti edellytä erikoisvarusteiden läsnäoloa. Sinulla ei myöskään tarvitse olla mitään erikoistaitoja.
 • Miinukset - vaihtoehdon soveltaminen koskee vain kevyitä aitoja, joihin ei ole ominaista "purjeen" vaikutusta.

Aaltopahvia, kuten aaltopahvia, ei voida käyttää täällä, mutta ketjunlista tai pikakiinnike on erinomainen vaihtoehto.

Se on tärkeää! Sateiden tai talvien jälkeen tällaiset tuet voivat vääristää, ja siksi sinun on palautettava ne paikalle jälleen kouristusvasaran avulla.

Osittainen betonivaihto

Nyt harkitsemme, miten betonirakenteet aidalle tai portille. Tämä menetelmä on hyvin samanlainen kuin edellinen. Ainoa ero on, että tuen asentamisen jälkeen se osittain kaadetaan sementillä. Tämä parantaa huomattavasti vakautta verrattuna ensimmäiseen menetelmään.

Harkitse, miten betonoidaan sarake näin:

 1. Poraamme reiän, jonka halkaisijan on oltava pienempi kuin asennetun tuen.
 2. Vasara putki vasaralla.
 3. Siihen kaadetaan betonia.

Järjestelmään. Asennuspylväät

Menetelmän edut ja haitat:

 • Ammattilaisia. Tämä asennusmenetelmä on erittäin luotettava, koska tällainen tuki kestää sekä merkittäviä sateita että talven kylmää ilman vinoutumista.
 • Miinukset. Jos kyseessä on asennus raskaan maaperän päälle, joka ei absorboi vettä hyvin, perustukset voivat kuulostaa talven jälkeen. Siksi ennen kuin suosittelet tätä menetelmää, sinun on tutustuttava maaperän ominaisuuksiin.

Vihje! Siinä tapauksessa, että asennat kevyen aidan, koko pylväs ei ole tarpeen kaataa betonilla (täydellinen betonitointi sopii keskipainon rakenteisiin). Osittainen betonointi ei sovellu massiiviseen aitaukseen.

Täysi betonivuoto

Koska se on luotettavin tapa, se on kalliimpaa ja monimutkaisempaa kuin edelliset kaksi vaihtoehtoa.

Harkitse, miten askelin sarakkeet asennetaan:

 1. Poraamme reikiä tukeen. Niiden halkaisijan on oltava noin 20 cm.
 2. Ajetamme reikiä.
 3. Täytä putket betoniliuoksella putkiin.

Vihje! Hyvin usein, jotta lujitettaisiin pohjaa ja vältettäisiin sen esijännitys, sen ympärillä oleva alue korvataan hiekalla ja sitten se kaadetaan betonilla. Tämä olisi tehtävä alueilla, joilla on voimakas pohjavesi.

Kuten kaikilla vastaavilla menetelmillä, sillä on sekä etuja että haittoja:

 • Edut - näin asennetut tuet eivät pelkää kylmää säätä ja sadetta. Ne sopivat asentamaan raskaita aitauspaneeleja. Tämä on hyvä vaihtoehto kohteille, joille on tunnusomaista hiekkainen maaperä tai pohjavesi.
 • Haitat - äärimmäisen harvoissa tapauksissa talvi voi pylväs sivuttain. Siksi, jos sivustollesi on ominaista raskas maaperä, silloin neljäs asennusmenetelmä on sinulle parempi.

Stomping post kanssa rauniot

Tämä menetelmä sopii raskaille maille. Tämä on pilarien ns. Kuiva betonointi.

Asennusvaiheet:

 1. Poraa reikä.
 2. Asenna pylväs. Vapaa tila on täytettävä hienolla sora. Sen jälkeen sitä painetaan tärisevällä levyllä. Tämä on välttämätöntä, jotta vedellä on mahdolli- suus helposti päästä maaperään pääsemään läpi rauniot. Tämä takaa myös pilarin vakauden - kylmäkautena, vesi lähtee roska-kerroksen läpi, jolloin se ei jäätyy ja työntäisi tukea.

Osa oikeasta aidasta

Tämä menetelmä sopii kaikentyyppiseen maaperään ja kaikkiin aitauksiin. Käytettäessä raskaita rakenteita on syytä antaa syvä asennuskanta (yli metri). Tämä muotoilu pystyy kestämään kaikenlaisia ​​aidat. Lisäksi se on erinomainen tapa betonoitua puupylväitä.

Nyt tiedät, miten oikein betonoitu aita-postti itse. Jäljellä on vain poimia materiaaleja edullisin hinnoin. On kuitenkin pidettävä mielessä, että korkealaatuisten betonien ja hyvien asennustyökalujen säästäminen voi vaikuttaa rakenteen tulevaisuuden luotettavuuteen.