Betonivalmistusruuvit

On olemassa sellainen kuin ruuvi - metallipylväs, jossa on toisella puolella oleva ruuvilieri ja toisaalta tekninen reikä. Näitä tuotteita käytetään talon talon pohjan luotettavan vahvistamiseen. Ne takaavat rakenteen lujuuden ja kestävyyden. Mutta tätä varten heitä suositellaan konkreettisesti. Betoni lisää pilarien kestävyyttä suhteessa ulkoisiin kuormituksiin, varmistaa niiden pitkäaikaisen toimivuuden. Laadullisesti betonoitu kasa toimii useita kertoja pidempään kuin sinkkiä, ja lisäksi se maksaa paljon vähemmän.

Mikä on betonointi?

Konkreettiset ruuvipallot ovat välttämättömiä korroosion välttämiseksi tuotteen ytimen sisällä eli pakottamaan ilmaa putken sisäpuolelta. Lisäksi betoni lisää ruuvipuristimen voimaa ja säästää rahaa.

Tavaramerkit käytettiin betoneita

Ennen työn aloittamista on selvitettävä, mikä betoni soveltuu parhaiten ruuviasennuksen vahvistamiseen. Tavallisesti betonitointiin käytetään matalia konkreettisia betonia M200, M300.

Betonin M200 koostumus.

Mark M200 käytetään useimmiten yhden tarinan tai kaksikerroksisten talojen rakentamisprosessiin, joissa on vaalea katto. Tätä tuotemerkkiä käytetään betoniterästuotteiden työstämisessä sen lujuuden ominaispiirteiden mukaan, jotka se viittaa rakentamiseen.

Mark M300 sopii yksityisten talojen perustusten rakentamiseen jopa viiteen kerrokseen. Tällaista betonia suositellaan sovittamaan monoliittisiin lattiatyyppeihin.

tekniikka

Betonin tehokkaaseen kaatamiseen sinun on ensin valmisteltava kastelupullo vedellä. Ankkuri on välittömästi leikattava ja asetettava kooltaan. Jos ei ole liikaa paaluja, on suositeltavaa vaivaa betonia omilla kädillä, lapio muovisäiliöön. On tärkeää muistaa: luotettavan ja kestävän betonisoinnin kannalta kannattaa säätää tangot korkeiksi.

Rakennustöiden jälkeen betonissa voi olla kiinnitysreikiä, jotka on kiristettävä tavallisella paperiteipillä. Myöhemmin, kun betoni muuttuu kiinteäksi, nauha voidaan poistaa.

Materiaalien ja työkalujen valmistus

Pallosäätiön rakentamisen materiaalien valinnan tulisi olla vastuussa, joten myöhemmin ei ole tarvetta käsitellä epätoivottuja seurauksia. Useimmiten se riippuu tekijöistä, kuten pylväiden tyypistä, valmistusmenetelmistä, maahan upottamisesta ja sijainnista rakennuksen aikana.

Paalusäätiölle tarvitaan runsaasti rakennustarvikkeita, joten mökeissä ja asuntotaloissa on tarpeen ottaa huomioon ne rakennusmahdollisuudet, joita voit rakentaa omilla käsillänne.

Tuotteen tärkeä osa on grillata. Grilli on pohjan yläosa, jonka tehtävänä on kuorman jakautuminen sen pohjalle. Se on muotoa laattoja, jotka yhdistävät paalujen pohjat ja toimivat niiden tukirakenteena.

Leikkuupää

Pile-pohjan rakenne mahdollistaa täysin tasaisen pinnan valmistamisen paalujen tason mukaan. Ei ole helppoa tehdä ilman erikoislaitteita, koska paalujen päiden välinen etäisyys on melko suuri, ja on lähes mahdotonta määrittää, onko pinta täysin linjassa. Laitteisto auttaa määrittämään kaikki parametrit tarkkuudella. Se edustaa erikoistunutta suuttimen kaivukoneeseen, joka on asennettu puomin päälle. Sisällä on tehokas työkalu betonin, metallin ja muiden rakennusmateriaalien leikkaamiseen. Työskentely tällaisella suuttimella takaa tarkkuuden leikkaamista. Pinnan tasoitus suoritetaan ilman näkyviä puutteita.

Rebar insertti

Pölkkyissä on erilaisia ​​vahvikkeita - ei-stressoituja, esipainettuja. Ne auttavat kiinnittämään rakenteita. Pino on asennettava tarkasti keskikohtaan, jotta estetään vinoutuminen. Riippumatta siitä, onko se betonirakenne vai metalliruuvi, tekniikka on sama.

Suunnittelu vahvistuu kulmissa. Seuraavan paalin sijainti kulmasta voi olla korkeintaan kolme metriä ja poikkeaman aste ei voi olla korkeampi kuin kaksi - tässä tapauksessa taipumus kuormien pitämiseen vähenee merkittävästi. Rakentajat sanovat, että seuraavana päivänä asennuksen jälkeen on jo melko mahdollista aloittaa rakennuksen seinien rakentaminen.

betonointi

Ruuvien pylväiden betonisoitumisen aikana on erittäin tärkeää, että betonissa ei ole aukkoja paikassa, jossa kasa on betonin vieressä. Sisällä runkojohdinrunko rakenteen vahvistamiseksi. Betoni kaadetaan ruuvipatsaan tynnyriin. Sitten hän täyttää säätiön koko alueen ja saadaan yksi suuri betoniteräsrakenne.

Prosessin edut

Ruuvaa paaluja, jotta luodaan perusta - kestävä. Tällaisen rakenteen omaava talo pystyy seisomaan noin sata vuotta. Niitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisessä maaperässä. Maanrakennustyöt niiden asennuksen aikana eivät ole ollenkaan tarpeellisia, koska niiden alapuolella oleva maa ei käytännössä jääty ja ei turvota. Yksinkertaisten rakenteiden lisäksi on mahdollista rakentaa korkealaatuisia taloja tiilimateriaaleista tällaisilla pylväillä.

Tarvitsenko konkreettisia ruuveja?

Ruuvien paalujen betonisointi on melko yksinkertainen prosessi, mutta joiden soveltaminen on kyseenalaista.

Tämän tekniikan kannattajien asiantuntevat mielipiteet.

Menetelmä ruuvipillojen laakerikapasiteetin lisäämiseksi ja niiden korroosionkestävyyden varmistamiseksi syntyi injektiopillojen asennusmenetelmästä. Tätä tekniikkaa käytetään rakentamisessa tiheästi rakennettuihin alueisiin ja se mahdollistaa sen, että naapurimaiden rakennusten perustukset tuhoutuvat, joita esiintyy käytettäessä täytettyjä paaluja.

Videon betonipäällystämisestä terän teräksestä

Säätörakenne injektoivien paalujen avulla käsittää auger-porausyksiköiden käytön. Reikäyn, joka on täynnä hiekkaa tai vesisementtiä sisältävä laasti, porataan kaivon sisään, jolloin paalua painetaan.

Ratkaisutekniikan injektointitekniikka ruuvipatsaan tynnyriin kasvattaa sen kantokykyä kolmanneksella, mikä saavutetaan lisäämällä jäykkyyttä ja lujuutta, ja paalun joustavuus taipuessa kasvaa myös. Veden kanssa laimennettua hiekkabetoniseosta suositellaan lämpimän kauden aikana, talvella tarvitaan erityisiä lisäaineita jäädyttämisen estämiseksi.

Jotkut osaavat asiantuntijat uskovat, että betoni voi täyttää onteloita johtuen tiheydestä täytettäessä paaluja, toisin sanoen ilmaa ei poisteta. Paras ratkaisu on DSP: n tai hiekkakiven M-300 täyttö, lauhde, joka ilmestyy ajan myötä, betonoituu seokseen.

Kaavan mukaisen seoksen vaaditun määrän laskeminen:

missä: π = 3,14; r on rungon säde (m); h - paalun pituus (m).

Laskelmissa todettiin, että 1 m: n pinoakselilla D = 108 mm tarvitaan 16 kg seosta.

Täytäntöönpanovirtapallojen hyödyttömyysperuste

Jotkut asiakkaat ja urakoitsijat kyseenalaistavat betonirakentamisen tekniikan soveltamisen toteutettavuutta. He uskovat, että ruuvaavan mahdollinen tuhoaminen on pääasiallinen vaara betonin ja metallin välisen kosketuksen läsnäolosta, joilla on erilaiset lämpölaajenemiskertoimet.

Tämä materiaaliominaisuus johtaa betonimassan sisältämien mikrohiukkasten muodostumiseen. Näin ollen on mahdollista kerääntyä kosteutta ja ilmaa, joka aktivoi korroosioprosessin, ts. Kasa alkaa romahtaa.

Yleensä pinoakseliin käytetään vesikaasua saumaputkia, joiden paksuus on enintään 4 mm. Ne on suunniteltu toimimaan enintään 24 ilmakehän paineessa. Uusi paksuseinäinen (enintään 7 mm) putki D = 108 mm kestää suuremman voiman tuhoisaa vaikutusta, kun taas hankinnan kustannukset ovat verrattavissa betonointikustannuksiin.

Esimerkiksi saumattomia putkiputkia, jotka on suunniteltu 450 ilmakehän paineisiin, voidaan käyttää ruuvipuristimessa. Niiden seinämän paksuus on enintään 8 mm. Tällaisen putken betonointi on epäkäytännöllistä.

uutiset

Tarvitsen sisäpuolelta konkreettisia ruuveja

Tarvitsen sisäpuolelta konkreettisia ruuveja

8:14, 25. maaliskuuta 2016

Paalusakselin sisäinen betonointi suoritetaan upotuksen jälkeen ennen kärjen asentamista. Tässä menettelyssä on kaksi tavoitetta:

 • - estää vettä pääsemästä paalun akseliin (kosteus kiihdyttää korroosiota sisäpuolelta ja jää voi muodostaa putken laajennuksen aikana);
 • - rakenteen jäykkyyden vahvistaminen.

Sisäinen betonointi: "for" ja "against"

Rungon injektio rungon onteloon parantaa kolmanteen laakeriominaisuut- taan, joten sitä voidaan käyttää säästämään porausruuvin perustaa. Sisäinen betonisoituminen mahdollistaa halkaisijaltaan pienempien paalujen käytön edellyttäen, että käytetyn betonin kustannukset ovat pienemmät kuin paalun kustannukset.

Suosittelemme betonin kaatoamista seuraavissa tapauksissa:

 • - paalun ja ruuvien perustaminen vesistöihin;
 • - ruuveilla Moskovassa kaupunkikehityksen oloissa, missä on tärkeää voittaa joka mittari (perustan vahvistamiseksi);
 • - 2-3-kerroksisen rakennuksen tai rakenteen rakentaminen samanlaisilla massaparametreilla.

Sisäisen betonisoitumisen vastustajat uskovat, että sementti voi vahingoittaa, koska metallilla ja betonilla on erilaiset lämpölaajenemiskertoimet. Toinen väite: betonilla aikaansaadut halkeamat, joissa muodostuu kosteutta ja ilmaa, joka aktivoi korroosioprosessin. Osittain näillä väitteillä on oikeus elämään, mutta ilman betonia, jäätä kerääntyy rungon onteloon, mikä myös vaikuttaa korroosiota ja joutuu lämpölaajenemiseen.

Vihjeitä ruuvipuristimen sisäiseen betonointiin:

 • - ei ole mitään järkeä täyttää valmiin ratkaisun, koska se on epätodennäköistä, että se löy- tyy täydellisesti ilman, että se muodostaa onton ristikon. Kaada kuivasekoitettu hiekkakehän sekoitus, se lopulta imeytyy kosteuteen, kääntyy kiviin;
 • - keskimäärin se kestää noin 12 kg seosta 1 metrin 89 mm: n paalun betonoitumiseen;
 • - Talvella on parempi lisätä lisäaineita seokseen.

Missä tapauksissa sisäinen betonointi ei ole välttämätöntä:

 • - kun asennat säätiön lyhyeksi ajaksi esim. rakennusvaunuun. Paalut, jotka on kaadettu betonilla, on erittäin vaikea purkaa ja käyttää vieläkin enemmän. Tyhjät paalut ovat ruuvaamattomat mekaanisilta laitteilta ja niitä käytetään uudelleen (olettaen terän ja akselin eheyden);
 • - asennettaessa halkaisijaltaan 57 mm halkeamia (esim. aidalle). Jäämän lämpölaajeneminen tällaisessa halkaisijaltaan saakka ei voi aiheuttaa haittaa pienen määrän vuoksi;
 • - asennettaessa 8 mm: n seinämäpaksuisia paaluja. Putken läpimitalta riippumatta sisäinen betonointi ei vaikuta säätöruuvien laatuun, sillä halkaisijaltaan 108 mm: n kasa ja 8 mm: n seinä kestävät valtavaa kuormitusta ja betonin kaataminen ei ole taloudellisesti mahdollista.

Löydät lisää vastauksia kaikkiin Hermes-ZSK LLC: n ammattiyhdistyskoneisiin. Me emme ainoastaan ​​tuotu ruuveja Moskovassa, vaan myös tarjoamme korjauspalveluita monimutkaisuuden perustuksille. Meille pääsemme takaamaan vastuullisen vastuun, tehokkuuden ja laadun.

Toteutettavuus betonipuristusta varten

Vankka pohjapohja talojen rakentamisessa takaa niiden vakauden, erityisesti ongelmatilanteissa. Rumpuporakojen järjestely on yksi kustannustehokkaimmista vaihtoehdoista, mutta tämä malli vaatii lisävahvistusta betonin avulla, mikä mahdollistaa sen kestävän jopa 3 tonnin kuormituksen.

Tarve täyttää betoniporat on usein kyseenalaistettu ja silti tämä tekninen toiminta on paras tapa lisätä rakenteiden kantavuutta ja varmistaa niiden korroosionkestävyyden. Lisäksi tämä tekniikka estää paalujen tuhoutumisen talvikaudella, mikä on mahdollista, jos vesi pääsee putkeen ja jäätyy, sekä varmistaa myös naapurimaiden rakennusten perustan säilymisen, kun rakennustöitä tehdään tiheään rakennetuilla alueilla.

Rullakapin akselin betonisoitumisen tarve

Betonointiruuveilla on edullinen vaikutus rakenteen mekaanisiin ominaisuuksiin, mikä lisää jäykkyyttä, lujuutta ja joustavuutta. Kuitenkin tällaisen voiton vastustajat vastustavat metallin ja betonin lämpölaajenemiskertoimien eroon liittyvää vaaraa. Heidän mielestään tämä voi johtaa mikrokreän muodostumiseen, jossa kosteus kertyy, mikä johtaa korroosionprosessien aktivointiin.

Mutta tällainen vastalause ei todennäköisesti löydä monia kannattajia, koska se kiistää käytäntö. Tällaisten rakennusmateriaalien, kuten betoni- tai putkibetonien, lujuusominaisuudet eivät todellakaan ole epäilyksiä, joten ei ole syytä uskoa, että ruuvipallojen täyttö betonilla voi vaikuttaa haitallisesti niiden korroosionkestävyyteen.

Lisäksi korroosiota kehitettäessä kosteuden lisäksi tarvitaan jatkuvasti happea, ja betonitoimismenetelmä syrjäyttää ilman paalun akselilta. On myös huomattava, että betoni on alkalimetalli, joka on edullinen rautametalleille altistumiselle ja jolla ei näin ollen ole merkittäviä kemiallisia tai fysikaalisia vaikutuksia metallirakenteisiin.

Menetelmä tynnyriruuvin paalin ontelon täyttämiseksi

Joten olimme vakuuttuneita siitä, että kysymys siitä, pitäisikö ruuvaamalla paalujen ruuvaus olisi päätettävä positiivisesti. Miten tämä toiminto suoritetaan oikein parhaalla tuloksella? Itse asiassa tämä tekniikka ei edellytä erikoislaitteiden tai erikoistekniikoiden käyttöä. Se valmistetaan seuraavasti:

 • Rungon ruuvauksen jälkeen on tarpeen leikata osaa asennusreiällä.
 • Betoniliuos kaadetaan paalun akselin sisään, ja suppiloa suositellaan materiaalien säästämiseksi.
 • Kaatamisen jälkeen liuos tiivistetään, mikä voidaan tehdä käsin, mutta on parasta käyttää tätä tarkoitusta varten vahvistusta. Tämä yksinkertainen menettely vähentää sisäisten syvennysten määrää.
 • Kun betoniseos kovettuu, kärki asennetaan.

Mikä on paras tapa täyttää ruuvipurkki ja miksi? Tähän käytetään yleensä hiekkabetonisekoitetta, jolla on taipumus kutistua, ja itse kaatoaminen suoritetaan hieman leikkaustason alapuolella. Kun betoni kovettuu, muodostuu pieni masennus, joten korkealaatuiseen valuun sementtiä tai jauhebetonia tulee kaataa paaluun.

Betonilaatua valittaessa on otettava huomioon rakennettavan rakennuksen ominaisuudet. Niinpä betoni M-200 soveltuu paremmin 1-2-kerroksisiin taloihin, ja brändiä M-300 käytetään rakennusten rakentamiseen korkeintaan 5 kerrokseen.

On syytä muistaa, että kylmäkauden ruuvipilareita kaadetaan tai täytetään lisäämällä jäätymistä estäviä lisäaineita, jotka estävät sen tuhoutumiselta, jos jäinen liuos laajenee. Jos ilmasto-olosuhteet sallivat, alempi osa voidaan täyttää ilman lisäaineiden käyttöä, mikä mahdollistaa näiden materiaalien säästöt.

Rakenteen edelleen vahvistamiseksi voit käyttää raudoitusta leikkaamalla sitä pitkin pinoa pitkin ja asettamalla se putken onteloon ennen kaatamista.

Muut paalujen täyttömenetelmät

Onko aina tarpeen täyttää paalut betonilla? Useimmin käytettyjä ja muita samankaltaisia ​​aineita, esimerkiksi kuivia hiekkasaastiseoksia käytetään useimmiten negatiivisissa ilman lämpötiloissa. Tämä vaihtoehto on myös hyvä, koska jos kosteus joutuu tynnyriin, se imeyttää sen ja lisää siten omaa voimaa. Ruuvipallot voidaan myös täyttää hiekkakivellä, joka toimii samalla tavoin kuin PCB. Mikä on parempi - kaada tai täytä kasa säätöön? Jotkut asiantuntijat uskovat, että kuivien seosten käyttö olisi parempi betoniin, koska ne eivät muodosta sisäisiä onteloita.

Muuten kysymys ruuvipillojen täyttämisestä voi olla merkityksetöntä, jos perinteisten kaasuputkien sijasta käytetään enintään 4 mm: n seinämän paksuisia paksuisia putkia. Esimerkiksi putki, jonka läpimitta on 108 mm ja seinämän paksuus 7 mm, voi kestää suurempia kuormituksia kuin betonirakenne, jossa on ohuemmat seinät. Todellakin, tällaisen putken kustannukset ovat verraten korkeammat, joten betoniprosessi on edelleen suosittu ja luotettava tapa lisätä paalujen vastustuskykyä mekaanisiin ja fysikaalis-kemiallisiin kuormituksiin, lisää säätiön kestävyyttä ja viime kädessä koko rakenteen luotettavuutta ja vakautta.

Betonipuristimet

Miten kaadetaan betonipalloja itse

Betonin ruuveja, samoin kuin täytettyjä tukia, ovat välttämättömiä niiden korkean kantavuuden saavuttamiseksi. Tämäntyyppisten tukien pylväspohjat perustuvat heikkoon maaperään. Hiekka-, savi-, turve- ja swampy maaperät ovat heikkoja perusteita. Pylvään suunnittelun kuormituksesta riippuen on tarpeen vahvistaa lisävahvistusta tuen sisemmän ontelon tilavuudelle. Tässä artikkelissa on tietoja betonipilateiden tukemisesta.

Yleisiä käsitteitä betonilla täytetyistä paaluista

Pinoja, jotka on täytetty laastilla, kutsutaan padding paaluiksi. Pehmopallojen rakenteelliset rakenteet ovat monenlaisia:

 • Betonituotteet;
 • Teräsbetonituotteet;
 • Metalliputket;
 • Asbestisementtiputket;
 • Synteettiset kuoret;
 • Kierrä paalut.

Rakennustyömaalla talon alla olevat kannattimet muodostavat paalikentän. Se voi muodostaa sekä yksittäisen tuen että nauhojen tai pensaiden. Palo perustuksen talon alla, yleensä suunnitella suorakulmainen muoto.

Painettujen paalujen asennus ja valuminen

Täytetyt tangot on valmistettu eri tavoin, kuten esimerkiksi poraus maaperään, poraus vibra-mekaanisten laitteiden avulla, poraus ruiskuttamalla mutaa ja räjähdyksen avulla.

Poraus tuella on tehty sekä manuaalisesti että teknologian avulla

Pehmopallojen laite koostuu useista vaiheista:

 • Koko sivusto, joka on omistettu talonrakennukseen, tekee kuopat augerista. Pohjan runkoon kaadettiin hiekkaa tai hiekkaa ja soraa tilavuudeltaan 1: 1. Päällystyskerros paksuus noin 150-200 mm. Vedenpitävä kerros asetetaan pohjakerrokseen (kattolevyn tai muun materiaalin arkki).
 • Tulvitetussa maaperässä erikoislaitteiden avulla kaivon sisäpinta on päällystetty kyllästetyllä savimaisella liuoksella. Tämä luo vedenpitävän "kuoren" kuopan pinnalle, mikä estää seinien romahduksen.
 • Lujitushäkki asennetaan valmiiseen onteloon. Kehyksen asentamisessa tarkasti valvoa sen pystysuuntaisuutta.

Betonikourujen kaataminen suorittaa kerroksia. Kunkin kerroksen tilavuus on tavallisesti noin 200-250 mm. Pienennä manuaalisella sähköisellä värähtelijällä täytetyn seoksen tilavuus.

Piling käyttäen koteloa

Pienissä kantavuudessa olevissa maissa talon täytetyt tuet on tehty kotelosta. Ensin porataan kaivo, jonka jälkeen kotelon segmentit lasketaan tuloksena olevaan tynnyriin. Erityisten hydraulilaitteiden (liittimet) tuottaman putken yksittäisten osien upottaminen.

Jos päätetään tehdä paalutuki laajemmalla pohjalla, se tehdään leikkaamalla maakerros erityisellä mekaanisella veitsellä tai laajentamalla reiän pohjaa räjähdyksellä. Pilarituen laajennettu pohja vaikuttaa merkittävästi tuen kantavuuden lisääntymiseen.

Peruskerroksen asentamisen ja vedenpitävän veden asentamisen jälkeen koottavan vahvistuksen häkki asennetaan. Liuoksen kaataminen tehdään kerroksittain kunkin kerroksen sinetillä sähköisellä värähtelijällä. Kun betoni kaadetaan ja kovettuu, kotelon osat puretaan.

Tuottaa tamping koko betoniliuoksen tilavuus kerrosten kaapeli täryttimet. Kompakti jokainen kaadettu kerros, jonka paksuus on 200 mm.

Paisuttamalla betonipilareita pneumaattisilla laitteilla

Vesi-kyllästetyillä mailla taloon perustuvat pylväspohjat valmistetaan täytettyjen tukien avulla betonin kaatamalla pneumaattisten laitteiden avulla. Putken pohjalle asetetulle betoniseokselle kompressori toimittaa paineilmaa. Täytä tynnyri betonilla kerroksittain koko tilavuuden ajan. Suorita tämä työ erityisellä pneumaattisella ruiskutuslaitteella.

Täytetään tylsät paalut laajennetulla kantapäällä

Laajennettu kuoppa on tehty kolmella tavalla:

 • Kaivon pohjaa kaadetaan kerroksilla betoniliuosta, jonka paksuus on 200-300 mm, ja paineen lisääntyessä liuos puristaa ympäröivän maaperän muodostaen laajan pohjan.
 • Muodosta kantapää erityisellä leikkauslaitteella. Porauskolonniin asennettu taitettava leikkauselementti paljastuu halutussa syvyydessä. Pyörivä, veitsi laajentaa pohjan koon kaivon halkaisijaan 2-3 metriä. Veitsi ohjaa hydraulimekanismia kaukosäätimellä.
 • Laajenna hyvin räjähtävä menetelmä pohjaan. Etäasennus aktivoi räjähdyksen ja muodostaa pallomaisen syvennyksen.

Tämän jälkeen ontelo vahvistetaan ja runko, johon on asennettu raudoitus, kaadetaan betonilla.

Täytetään kasa maaperän ja betonin seoksella

Maalata on muodostettu sekoittamalla maaperän erityinen porauslaitos nestemäiseen betoniin. Poranterät sekoittavat leikatun maaperän liuoksella. Betoniseoksen koko tilavuus syötetään kaivoon paineen alaisena.

Sekoitettu tuloksena oleva seos muodostaa runko, jolla on suuri kantavuus.

Maanpohjan rakentamista varten ei ole tarpeen ottaa maata pois porausrungon ontelosta. Tällaiset tuet on suunniteltu ensisijaisesti talon rakentamiseen hiekkaisella, heikolla maalla.

Betonin laastin ruuvipallot

Runkotukit, jotka täytetään 200 mm: n betonikerroksilla. Jokainen kerros on tiivistettävä värähtelijällä. Jos telineet on suunniteltu pienelle talolle, betoni on onnistuneesti tiivistetty sileällä vahvistuksella tai muulla improvisoidulla kiinnittimellä.

Valetun betonin ansiosta ruuvipuristin saa aikaan suuren kantavuuden. Näistä eduista huolimatta betoniruuveja ei käytetä raskasmateriaaleista valmistetuille taloille.

Betonivalmistusruuvit

On olemassa sellainen kuin ruuvi - metallipylväs, jossa on toisella puolella oleva ruuvilieri ja toisaalta tekninen reikä. Näitä tuotteita käytetään talon talon pohjan luotettavan vahvistamiseen. Ne takaavat rakenteen lujuuden ja kestävyyden. Mutta tätä varten heitä suositellaan konkreettisesti. Betoni lisää pilarien kestävyyttä suhteessa ulkoisiin kuormituksiin, varmistaa niiden pitkäaikaisen toimivuuden. Laadullisesti betonoitu kasa toimii useita kertoja pidempään kuin sinkkiä, ja lisäksi se maksaa paljon vähemmän.

Mikä on betonointi?

Konkreettiset ruuvipallot ovat välttämättömiä korroosion välttämiseksi tuotteen ytimen sisällä eli pakottamaan ilmaa putken sisäpuolelta. Lisäksi betoni lisää ruuvipuristimen voimaa ja säästää rahaa.

Tavaramerkit käytettiin betoneita

Ennen työn aloittamista on selvitettävä, mikä betoni soveltuu parhaiten ruuviasennuksen vahvistamiseen. Tavallisesti betonitointiin käytetään matalia konkreettisia betonia M200, M300.

Mark M200 käytetään useimmiten yhden tarinan tai kaksikerroksisten talojen rakentamisprosessiin, joissa on vaalea katto. Tätä tuotemerkkiä käytetään betoniterästuotteiden työstämisessä sen lujuuden ominaispiirteiden mukaan, jotka se viittaa rakentamiseen.

Mark M300 sopii yksityisten talojen perustusten rakentamiseen jopa viiteen kerrokseen. Tällaista betonia suositellaan sovittamaan monoliittisiin lattiatyyppeihin.

tekniikka

Betonin tehokkaaseen kaatamiseen sinun on ensin valmisteltava kastelupullo vedellä. Ankkuri on välittömästi leikattava ja asetettava kooltaan. Jos ei ole liikaa paaluja, on suositeltavaa vaivaa betonia omilla kädillä, lapio muovisäiliöön. On tärkeää muistaa: luotettavan ja kestävän betonisoinnin kannalta kannattaa säätää tangot korkeiksi.

Rakennustöiden jälkeen betonissa voi olla kiinnitysreikiä, jotka on kiristettävä tavallisella paperiteipillä. Myöhemmin, kun betoni muuttuu kiinteäksi, nauha voidaan poistaa.

Materiaalien ja työkalujen valmistus

Pallosäätiön rakentamisen materiaalien valinnan tulisi olla vastuussa, joten myöhemmin ei ole tarvetta käsitellä epätoivottuja seurauksia. Useimmiten se riippuu tekijöistä, kuten pylväiden tyypistä, valmistusmenetelmistä, maahan upottamisesta ja sijainnista rakennuksen aikana.

Paalusäätiölle tarvitaan runsaasti rakennustarvikkeita, joten mökeissä ja asuntotaloissa on tarpeen ottaa huomioon ne rakennusmahdollisuudet, joita voit rakentaa omilla käsillänne.

Tuotteen tärkeä osa on grillata. Grilli on pohjan yläosa, jonka tehtävänä on kuorman jakautuminen sen pohjalle. Se on muotoa laattoja, jotka yhdistävät paalujen pohjat ja toimivat niiden tukirakenteena.

Pile-pohjan rakenne mahdollistaa täysin tasaisen pinnan valmistamisen paalujen tason mukaan. Ei ole helppoa tehdä ilman erikoislaitteita, koska paalujen päiden välinen etäisyys on melko suuri, ja on lähes mahdotonta määrittää, onko pinta täysin linjassa. Laitteisto auttaa määrittämään kaikki parametrit tarkkuudella. Se edustaa erikoistunutta suuttimen kaivukoneeseen, joka on asennettu puomin päälle. Sisällä on tehokas työkalu betonin, metallin ja muiden rakennusmateriaalien leikkaamiseen. Työskentely tällaisella suuttimella takaa tarkkuuden leikkaamista. Pinnan tasoitus suoritetaan ilman näkyviä puutteita.

Pölkkyissä on erilaisia ​​vahvikkeita - ei-stressoituja, esipainettuja. Ne auttavat kiinnittämään rakenteita. Pino on asennettava tarkasti keskikohtaan, jotta estetään vinoutuminen. Riippumatta siitä, onko se betonirakenne vai metalliruuvi, tekniikka on sama.

Suunnittelu vahvistuu kulmissa. Seuraavan paalin sijainti kulmasta voi olla korkeintaan kolme metriä ja poikkeaman aste ei voi olla korkeampi kuin kaksi - tässä tapauksessa taipumus kuormien pitämiseen vähenee merkittävästi. Rakentajat sanovat, että seuraavana päivänä asennuksen jälkeen on jo melko mahdollista aloittaa rakennuksen seinien rakentaminen.

Ruuvien pylväiden betonisoitumisen aikana on erittäin tärkeää, että betonissa ei ole aukkoja paikassa, jossa kasa on betonin vieressä. Sisällä runkojohdinrunko rakenteen vahvistamiseksi. Betoni kaadetaan ruuvipatsaan tynnyriin. Sitten hän täyttää säätiön koko alueen ja saadaan yksi suuri betoniteräsrakenne.

Prosessin edut

Ruuvaa paaluja, jotta luodaan perusta - kestävä. Tällaisen rakenteen omaava talo pystyy seisomaan noin sata vuotta. Niitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisessä maaperässä. Maanrakennustyöt niiden asennuksen aikana eivät ole ollenkaan tarpeellisia, koska niiden alapuolella oleva maa ei käytännössä jääty ja ei turvota. Yksinkertaisten rakenteiden lisäksi on mahdollista rakentaa korkealaatuisia taloja tiilimateriaaleista tällaisilla pylväillä.

Rullakapin akselin betonisoitumisen tarve

Artikkelissa käsitellään ruuvipätkän tynnyrin betonoitumista, teräksen ja betonin yhteistoimintaa sekä vaihtoehtoisia tapoja täyttää putki.

Menetelmä tynnyriruuvin paalin ontelon täyttämiseksi

Usein asiakkaat epäilevät tarvetta täyttää ruuvipurkkiakselin. Syynä on se, että koska ei ole asiantuntija, on melko vaikea ymmärtää kaikkia menettelyn etuja. Teknologian mukaan liuoksen pistäminen paalun akselille on kuitenkin yksi tärkeistä prosesseista.

Se tehdään seuraavasti: betonielementti kaadetaan pääsääntöisesti ruuvattuun paaluun sen jälkeen, kun leikkaus on leikattu asennusreiällä. On suositeltavaa käyttää suppiloa (esimerkiksi tiekartio): ratkaisu ei kaadu, ja pystyt paremmin hallitsemaan materiaalin kulutusta.

Sen jälkeen, kun se on kaatunut ramdiin (se voi olla vahvistusosa), on suositeltavaa tiivistää liuos. Tietenkään on epätodennäköistä, että kaikki jäljellä olevat ilmatyynyt voidaan poistaa tällä tavalla, mutta menettely vähentää merkittävästi niiden lukumäärää. Sen jälkeen voit asentaa kärjen ja jatkaa työskentelyä.

Betonipallot ovat alttiimpia korroosiolle - myytille tai todellisuudelle?

Näyttäisi siltä, ​​että tekniikka on yksinkertainen ja tarpeellinen, mutta sen toteutettavuus kyseenalaistettiin. Jotkut yritykset eivät käytä betonipäällystystä, koska niiden näkökulmasta se vähentää säätiön elämää. Tätä näkemystä tukee se seikka, että metallilla ja betonilla on erilainen lämpölaajeneminen. Tämän epäjohdonmukaisuuden vuoksi väitetysti muodostuu mikro-aukkoja, joissa kosteus kertyy ja hapen pääsyn läsnäollessa korroosio etenee nopeutetulla nopeudella.

Näillä väitteillä ei ole todellista perustetta ja ne voidaan helposti kumota. Teräksen ja betonin lineaarisen lämpölaajenemisen kertoimet poikkeavat toisistaan ​​vähän, ja nykyinen merkityksetön ero ei voi aiheuttaa materiaalikokemusta. Rakenteet, jotka on valmistettu raudasta ja betonista sekä negatiivisissa lämpötiloissa että epäsäännöllisissä lämpöolosuhteissa, toimivat samalla tavalla homogeenisinä. Tämä mahdollistaa sellaisten materiaalien olemassaolon kuin raudoitettu betoni ja putkibetoni.

Vaikka ontelot pysyisivät betoniliuoksessa, hapenpysähdyksen puute minimoi niiden kondensaation todennäköisyyden ja siten korroosionkestävyys rungon sisäseinällä. Ruoste alkaa vain, jos paalulla on koko pituudeltaan jatkuva ontelo, mikä on epätodennäköistä.

Siten tämä tekniikka ei ainoastaan ​​aiheuta korroosioprosesseja, vaan päinvastoin haittaa niiden kehitystä. Betoni syrjäyttää happea runko-osasta ja lisäksi se itsessään on rautametallin kannalta edullinen emäksinen väliaine. Liuokseen jäänyt vesi saavuttaa pH-arvon, joka on yli 7 yksikköä (emäksinen väliaine). Eli betonilla ei ole fyysisiä tai kemiallisia haittavaikutuksia metalliin.

Lisäksi teräsputken täyttäminen betonilla vähentää elementtien joustavuutta, lisää seinien paikallista vakautta ja vaimentaa tärinää.

Vaihtoehtoisesti täyttöruuviakselin ontelo

On syytä muistaa, että betonin lisäksi hiekkasementtilaastia voidaan käyttää ruuvipurkin tynnyrin täyttämiseen. Toisaalta tosiasiassa tapahtunut toimenpidejärjestys ei tosiasiassa poikkea: kiihdyttääksesi asetusta (kovettumista), on suositeltavaa betonin tai hiekkasementtilaastin tiivistämisen jälkeen, kuivan PSD: n täyttävän tynnyrin viimeiset 20 senttimetriä.

PCB: n käyttö mahdollistaa talvirakentamisen. Betonin kanssa työskentelyssä edullisin lämpötila on välillä + 15 ° ja +25 ° C. Jos käytät pakkasnesteen lisäaineita, tämä alue laajenee +5 ° C: seen. Negatiivisessa ilman lämpötilassa betonia tai hiekosementtiseosta on jatkuvasti lämmitettävä, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.

Erinomainen vaihtoehto tässä tapauksessa on käyttää kuivaa hiekka-sementtiseosta. Kuten betoni- tai hiekkasementtilaastin tapauksessa, leikkaamalla leikkaukset teknisellä reiällä, se kaadetaan kasaa suppilon läpi ja tiivistetään sitten.

Hiekosementtisekoitus sekä betoniliuos "puristavat" ilmaa, mikä estää korroosioprosessien syntymisen putken sisäpinnalla. Lisäksi, vaikka kosteus joutuisi edelleen tynnyriin, DSP yksinkertaisesti imee sen ja saa voimaa.

On syytä muistaa, minkälainen täyttövaihtoehto päättää, miten kärki hitsataan.

Miten kaadetaan betonipalloja itse

Betonin ruuveja, samoin kuin täytettyjä tukia, ovat välttämättömiä niiden korkean kantavuuden saavuttamiseksi. Tämäntyyppisten tukien pylväspohjat perustuvat heikkoon maaperään. Hiekka-, savi-, turve- ja swampy maaperät ovat heikkoja perusteita. Pylvään suunnittelun kuormituksesta riippuen on tarpeen vahvistaa lisävahvistusta tuen sisemmän ontelon tilavuudelle. Tässä artikkelissa on tietoja betonipilateiden tukemisesta.

Yleisiä käsitteitä betonilla täytetyistä paaluista

Pinoja, jotka on täytetty laastilla, kutsutaan padding paaluiksi. Pehmopallojen rakenteelliset rakenteet ovat monenlaisia:

 • Betonituotteet;
 • Teräsbetonituotteet;
 • Metalliputket;
 • Asbestisementtiputket;
 • Synteettiset kuoret;
 • Kierrä paalut.

Rakennustyömaalla talon alla olevat kannattimet muodostavat paalikentän. Se voi muodostaa sekä yksittäisen tuen että nauhojen tai pensaiden. Palo perustuksen talon alla, yleensä suunnitella suorakulmainen muoto.

Painettujen paalujen asennus ja valuminen

Täytetyt tangot on valmistettu eri tavoin, kuten esimerkiksi poraus maaperään, poraus vibra-mekaanisten laitteiden avulla, poraus ruiskuttamalla mutaa ja räjähdyksen avulla.

Poraus tuella on tehty sekä manuaalisesti että teknologian avulla

Pehmopallojen laite koostuu useista vaiheista:

 • Koko sivusto, joka on omistettu talonrakennukseen, tekee kuopat augerista. Pohjan runkoon kaadettiin hiekkaa tai hiekkaa ja soraa tilavuudeltaan 1: 1. Päällystyskerros paksuus noin 150-200 mm. Vedenpitävä kerros asetetaan pohjakerrokseen (kattolevyn tai muun materiaalin arkki).
 • Tulvitetussa maaperässä erikoislaitteiden avulla kaivon sisäpinta on päällystetty kyllästetyllä savimaisella liuoksella. Tämä luo vedenpitävän "kuoren" kuopan pinnalle, mikä estää seinien romahduksen.
 • Lujitushäkki asennetaan valmiiseen onteloon. Kehyksen asentamisessa tarkasti valvoa sen pystysuuntaisuutta.

Betonikourujen kaataminen suorittaa kerroksia. Kunkin kerroksen tilavuus on tavallisesti noin 200-250 mm. Pienennä manuaalisella sähköisellä värähtelijällä täytetyn seoksen tilavuus.

Piling käyttäen koteloa

Pienissä kantavuudessa olevissa maissa talon täytetyt tuet on tehty kotelosta. Ensin porataan kaivo, jonka jälkeen kotelon segmentit lasketaan tuloksena olevaan tynnyriin. Erityisten hydraulilaitteiden (liittimet) tuottaman putken yksittäisten osien upottaminen.

Jos päätetään tehdä paalutuki laajemmalla pohjalla, se tehdään leikkaamalla maakerros erityisellä mekaanisella veitsellä tai laajentamalla reiän pohjaa räjähdyksellä. Pilarituen laajennettu pohja vaikuttaa merkittävästi tuen kantavuuden lisääntymiseen.

Peruskerroksen asentamisen ja vedenpitävän veden asentamisen jälkeen koottavan vahvistuksen häkki asennetaan. Liuoksen kaataminen tehdään kerroksittain kunkin kerroksen sinetillä sähköisellä värähtelijällä. Kun betoni kaadetaan ja kovettuu, kotelon osat puretaan.

Tuottaa tamping koko betoniliuoksen tilavuus kerrosten kaapeli täryttimet. Kompakti jokainen kaadettu kerros, jonka paksuus on 200 mm.

Paisuttamalla betonipilareita pneumaattisilla laitteilla

Vesi-kyllästetyillä mailla taloon perustuvat pylväspohjat valmistetaan täytettyjen tukien avulla betonin kaatamalla pneumaattisten laitteiden avulla. Putken pohjalle asetetulle betoniseokselle kompressori toimittaa paineilmaa. Täytä tynnyri betonilla kerroksittain koko tilavuuden ajan. Suorita tämä työ erityisellä pneumaattisella ruiskutuslaitteella.

Täytetään tylsät paalut laajennetulla kantapäällä

Laajennettu kuoppa on tehty kolmella tavalla:

 • Kaivon pohjaa kaadetaan kerroksilla betoniliuosta, jonka paksuus on 200-300 mm, ja paineen lisääntyessä liuos puristaa ympäröivän maaperän muodostaen laajan pohjan.
 • Muodosta kantapää erityisellä leikkauslaitteella. Porauskolonniin asennettu taitettava leikkauselementti paljastuu halutussa syvyydessä. Pyörivä, veitsi laajentaa pohjan koon kaivon halkaisijaan 2-3 metriä. Veitsi ohjaa hydraulimekanismia kaukosäätimellä.
 • Laajenna hyvin räjähtävä menetelmä pohjaan. Etäasennus aktivoi räjähdyksen ja muodostaa pallomaisen syvennyksen.

Tämän jälkeen ontelo vahvistetaan ja runko, johon on asennettu raudoitus, kaadetaan betonilla.

Suosittelemme katsomaan videota siitä, kuinka tukivarastoa jatketaan viidennen kerran.

Täytetään kasa maaperän ja betonin seoksella

Maalata on muodostettu sekoittamalla maaperän erityinen porauslaitos nestemäiseen betoniin. Poranterät sekoittavat leikatun maaperän liuoksella. Betoniseoksen koko tilavuus syötetään kaivoon paineen alaisena.

Sekoitettu tuloksena oleva seos muodostaa runko, jolla on suuri kantavuus.

Maanpohjan rakentamista varten ei ole tarpeen ottaa maata pois porausrungon ontelosta. Tällaiset tuet on suunniteltu ensisijaisesti talon rakentamiseen hiekkaisella, heikolla maalla.

Betonin laastin ruuvipallot

Runkotukit, jotka täytetään 200 mm: n betonikerroksilla. Jokainen kerros on tiivistettävä värähtelijällä. Jos telineet on suunniteltu pienelle talolle, betoni on onnistuneesti tiivistetty sileällä vahvistuksella tai muulla improvisoidulla kiinnittimellä.

Katso videota ruuvitukien täyttämisestä.

Valetun betonin ansiosta ruuvipuristin saa aikaan suuren kantavuuden. Näistä eduista huolimatta betoniruuveja ei käytetä raskasmateriaaleista valmistetuille taloille.

Pouring ratkaisu ruuvi paaluilla omalla kädellä

Asennetut paalut on täytettävä betonilla. Tätä varten ostettiin kolme pussia sementtiä. Hiekka oli saatavana lasten hiekkalaatikon jälkeen (katso hiekkalaatikon valmistus). Betonin hitsaamista varten sinun on varastoitava ohuella 2 metriä pitkällä vahvikkeella. Betoni sekoitetaan kourussa 1 osa sementin suhteessa 3 osaan hiekkaa. Seosta sekoitetaan kuivana ja sekoitetaan jatkuvasti, lisätään vettä kermamaisen massan aikaansaamiseksi, joka asetetaan paaluun. Työskentele kumihansuissa ja älä koskaan nähkää kasaa liuoksen aikana))). Liuoksen ilma poistetaan syöttöputken sisäänviennin ja liikkeen avulla. Seosten annokset, jotka suoritettiin käyttäen erityistä kotitekoista kauhaa. Sementtilietteen asettamisprosessissa on pieni vetäytyminen, joka täytetään 24 tunnin kuluttua.

Toisessa osassa oleva pohja kaadettiin konkreettisella liuoksella, joka oli valmistettu betonisekoittimella. Pienikokoisten betonisekoittimien käyttö säästää paljon aikaa ja paljon fyysistä voimaa. Prosessin normaalin organisoinnin avulla yksi henkilö suorittaa tämän työn yhdellä siirtymällä. Katso video.

Varmista, että betonin lopullinen asetus tasoitetaan betonilla niin, että ei ole ulkonevia kuoppia tai muruja. Muuten sinun on leikattava karkaistu betoni.

Vint.rf-paalut

ruuvipallojen valmistus ja asennus Pietarissa

Kierrä paalut, betonointi

Kierrä paalut ja betoni

Ruuvien paalujen betonitoimintoa käytetään korroosion eliminoimiseen ruuvaan kuuluvan tynnyrin sisällä.
Betonilaastin on täytetty (täytetty) ruuvipuristimen koko sisäosa alhaalta ylöspäin. Zabutovkien aikana on vältettävä sellaisten luolien muodostumista, jotka sijaitsevat sisäpuolella betonin ja paalun akselin risteyksestä. Pallon yläosa peittää kärjen tai kanavan. Jos asennettu ruuvi paalut suunnitellaan valettu betonilaattoja, tai kaistale, sisäpuolelta betonin ruuvin paalut Ei täytetty, se pannaan tavaratilaan ankkurin, joka kiinnitetään sitten teräsbetonirakenteet koko verkkoon. Betoni valetaan ruuvipurkimen tynnyriin ja täyttää loput tulevan pohjan alueesta, jolloin voit luoda yhden yhteisen betoniteräksen.

Kierrä kasa betonointi

Kierrä pino viimeistely

Viimeistelyruuvin paalut - miten se tehdään? - joskus kuulet tällaisen kysymyksen. Tosiasia on, että ruuvipuristin on jo valmis tuote, joka on tarkoitettu säätiön nopeaan asentamiseen. Ruuvaa paaluja, jotka on käsitelty erikoisella korroosionestoaineella ja ovat käyttövalmiita.
Ruuvipillojen koristelussa voi olla lisätuotteita. Tätä tarkoitusta varten, yläosa ruuvin paalun maanpinnan yläpuolella pinta on päällystetty ylimääräisen korroosiosuoja mastiksin tahna geotekstiilin ja uudelleen progruntovyvayut. Ruuvien paalujen monipuolisuus perustuu siihen, ettei erityistä viimeistelyä tarvita.

Ruuvaa paalunvalmistus

Ennen täyttökuormaa betoniseoksella pinoiden korkeus tehdään tiettyyn tasoon asti. Merkintäpinoilla leikataan. Kun ruuvipallojen yläosat on asennettu pään tai kanavan päälle.

Betonisointi- ja leikkausruuvin paalut

Kun ruuvipillojen rungot tasaantuvat yhteen tasoon, ne kaadetaan aikaisemmin laimennetulla betoniseoksella. Putki tai tikku 150 cm. tuottamaan betonitiiviste paalun akselin sisällä.

ruuvipallot, betonisointi, paalun akselin merkki tietyllä tasolla

Toimii paalin täyttämisestä betonilla.

Betonilaastilla täytetty kasa on "sidottu" kanavalla tai asennettu teräskärjen päälle, johon rakennuksen rakenne on kiinnitetty.

Paalusäätiön asennus illalla

Usein paaluteollisuuden asennuksen aika päättyy päivän iltatunteina.

Oikein tehdyt työt ovat panttia pitkää palvelua pohjaan. 981-84-08

2 ajatusta aiheesta "Ruuvipallot, betonointi"

Jotkut asiakkaat ja urakoitsijat kyseenalaistavat betonirakentamisen tekniikan soveltamisen toteutettavuutta. He uskovat, että ruuvaavan mahdollinen tuhoaminen on pääasiallinen vaara betonin ja metallin välisen kosketuksen läsnäolosta, joilla on erilaiset lämpölaajenemiskertoimet.

Kaikkea voidaan kyseenalaistaa mm. Betonirakenteita, joita käytetään yleisesti teollisissa ja siviilikäyttöisissä rakenteissa, joissa on teräspalkkeja, joihin on asennettu betonilattiat, jotka suoritetaan suoraan rakennustyömaalla ja jotka ovat ulkoisia kantajia alueilla, joilla on usein lämpötilaeroja. Vaara voi olla matto betonirungossa mahdollisen kosteuden täytön kanssa. Lämpötilan vaihtelut Venäjän federaation alueella eivät ole merkittäviä, sillä teräsrakenteiden laajenemisen vaikutukset ovat yli 120 asteen lämpötiloja. Ilmeisesti asiakkaat ja esiintyjät ilmoittavat voit käyttää ruuveja paaluja rakentaessaan masuunien tai vastaavia monimutkaisia. rakenteisiin.

5 virheitä asennettaessa ruuvipinoja, jotka voivat olla kalliita

Edellisessä artikkelissa puhuimme kuinka epärehelliset ruuvipillojen valmistajat ja myyjät pettävät asiakkaita. Havaitsimme, miten säästötavoitteet voivat vaikuttaa tuotteiden laatuun ja viime kädessä säätiön lujuuteen ja kestävyyteen.

Tällä kertaa on aika muistaa, että ei riitä ostaa hyviä ruuvipinoja - niitä on vielä asennettava oikein. Ja täällä, myös häiritsevien palveluntarjoajien saattaa olla joitain virheitä ja "patoja". Niitä voi olla vaikea havaita kerralla, ja loppujen lopuksi on jälleen maksettava rakentamisen luotettavuus.

Kuten he sanovat, varoitettu on forearmed.

Mikä uhkaa paalikentän virheellistä laskemista?

Ennen pylväsruuvin asentamista on tärkeää tietää tarkkaan, kuinka monta paalua tarvitaan ja mistä etäisyydestä toisistaan ​​on asennettava.

Eniten "vaarattomia" seurauksia, jotka johtuvat paalikentän virheellisestä laskemisesta, on vartalolle tarvittavien materiaalien kustannusten kasvu ja grillauksen rakentaminen.

Pahimmassa tapauksessa säätiö on epävakaa, se johtaa lattian muodonmuutokseen ja rakennuksen vakauden rikkomiseen. Riippuen "oireiden vakavuudesta", sinun on asennettava lisää paaluita tai rakennettava uusi säätiö.

Mikä on ero - mitä siellä on, maan alla?

Jotta metsätalouden "yllätyksiä" ei kohdata säätiön rakentamisen aikana, on kiinnitettävä riittävästi huomiota teknisten ja geologisten tutkimusten suorittamiseen.

Mitä haluaa säästää tässä työn vaiheessa? Osa pinoiden kantavuudesta menetetään. Muita vaikutuksia on helppo arvailla.

Twisted, kierretty, kierretty uudelleen...

Mitä mieltä olet - miksi paaluille tarvitaan ruuvi kärki? Jotta helpompi kierrättää ne maahan? Tämä on osittain totta. Mutta potkurin terät tekevät toisen tärkeän tehtävän: ne tiivistävät maaperän, joka on niiden alapuolella, jonka seurauksena säätiö on vakaampi.

Ja nyt kuvitella tilanne: työntekijät huomasivat, että he kiertävät kasa liian syvällä, ja se osoittautui pienemmäksi kuin muut. Kuinka ratkaista tilanne? Yksinkertaisin (mutta ei paras) ratkaisu on irrottaa kasa takaisin haluttuun korkeuteen. Vasta tämän jälkeen hän menettää kantavuutensa ja tulevaisuudessa hän puristaa uudelleen.

Vielä pahempaa, kun kasa on asennettu esikaivattuun reikään. Ammattilaiset eivät koskaan tee tätä varmasti.

Drunk paalut

Ihannetapauksessa kaikki ruuvipilarit asennetaan pystysuoraan. Käytännössä pieni poikkeama on hyväksyttävä - korkeintaan 2 °. Jos tämä kriittinen arvo ylittyy, säätiön vakaus vähenee. Tällaisia ​​"humalallisia" paaluja ei missään tapauksessa voida lisätä.

Tarvitsenko konkreettisia?

Pitäisikö minun kaataa betonia pinoiden alareunaan asennuksen jälkeen? On ainakin kaksi syytä, miksi tämä kannattaa tehdä:

 • Betoni suojaa paalun varren sisäpuolelta korroosiolta.
 • Jos trunkissa ei ole betonia, niin vesi tunkeutuu siihen, mikä voi jäädyttää yksinkertaisesti rikkoa metallia.

Niinpä betonirakentaminen ei ole tallennuksen arvoinen prosessi.