Säätölevyt 20 x 20 x 40: hinta, ominaisuudet ja sovellus

Kuva 1 - Pohjustuslohkot 200 x 200 x 400

Kerrostalotus riittää usein rakennuksiin, jotka eivät ole monikerroksisia, niissä on kellareja sekä kellarikerroksia.

Jos erikoistekniikkaa ei voida soveltaa, lohkojen 20 x 20 x 40 (cm) pohja voidaan asettaa manuaalisesti, koska kunkin paino on 30-35 kg. Tämä säätiö ei ole hämmästyttävää sääolosuhteille, koska se on jo täysin muodostunut ja 100% vahva.

Yksi tärkeimmistä 200 x 200 x 400 säätiölohkoihin vaikuttavista asioista on hinta: riippuu taloudellisista mahdollisuuksista, minkä tyyppisen säätiön valitaan rakentamiseen.

Mitä he pitävät?

Kuva 2 - Valmiit kuljetusalustaan ​​200 x 200 x 400

Peruslohko on konkreettinen tuote, joka on valmistettu erityisessä muodossa ja saavuttanut suurimman lujuuden. Peruslohkojen valmistus on sarjamuotoinen ja valmistettu GOST 13579-78: n mukaisesti. Tällaisia ​​materiaaleja käytetään erilaisten emästen, kuten teipin, muodostamiseen perustuksesta tai pilareista (paalut). Standardikoko:

 • leveys 200 mm;
 • korkeus 200 mm;
 • pituus 400 mm.

Tekniset tiedot

Kuva 3 - Lohkojen 200 x 200 x 400 piirustuskennoja

Tällaisia ​​kokoja tukevat lattiat rakentavat kellareja, kellareja, kellareja.

[kärki] Tärkeää! Monikerroksisen rakennuksen rakentamiseksi ja mahdollisuuksien mukaan käytä FBS-lohkoja säätiön pohjassa. [/ Vinkki]

edut

Peruslohkon 20 x 20 x 40:

 • ei ole tarpeen palkata suurta määrää työntekijöitä ja käyttää erityisiä raskaita laitteita;
 • ei tarvita muottien valmistusta, mikä on edellytys monoliittiselle levylle tai nauhalle;
 • suuri nopeus rakennuksen rakentamisessa: säätöpohjien perustus voidaan helposti taittaa käsin;
 • mahdollisuus perustaa säätiö milloin tahansa vuoden, koska nämä materiaalit ovat jo valmiita tuotteita ja eivät vaaranna halkeilua tai romahdusta kuin tulva monoliitti;
 • ei odottaa aloittaa seinien rakentamista.

puutteet

Tällaisten tuotteiden haitat ovat:

 • kyvyttömyys luoda vankka perusta pienen koon vuoksi;
 • betonin korkea kulutus munien aikana.

Siksi perusta, joka yhdistää parhaat ominaisuudet, voidaan tehdä säätiölohkoista: tekniset ominaisuudet, laajuus ja kustannukset ovat optimaaliset ja täysin verrattavissa muihin materiaaleihin.

Peruslajin lohkojen 20 x 20 x 40: n peruskorjaus: perustaa perusta sisältää seuraavat osat:

 • raaka-aineiden kustannukset;
 • tuotannon hinta;
 • kuljetuskustannukset.

[kärki] Tärkeää! Joissakin tapauksissa, jos tuotanto sijaitsee samassa paikassa, jossa se myydään, ja tehtaalla on oma varasto, toimituskulut lasketaan erikseen ostaessaan tavaraerän. [/ Tip]

Kuva 4 - Lohkojen perusta 200 x 200 x 400

Säätiölohkojen 20 x 20 x 40 hinta vaihtelee keskimäärin 35-65 ruplaa kappaletta kohden. Tällainen voimakas hajotus johtuu useista syistä:

 1. Eri alueet, joilla ne tuottavat. Niissä paikoissa, joissa ei ole niin paljon kasveja, on heikko kilpailu ja tuotannon kustannukset ovat korkeammat.
 2. Valmiiden tuotteiden tyyppi. Jos se on keraamisia betonituotteita, niiden kustannukset ovat alhaisemmat kuin kiinteiden tuotteiden hinnat.
 3. Myyjäpyynnöt. Tehdasteollisuuden tuotteiden ostaminen on aina halvempaa kuin tavaraerän tilaaminen jälleenmyyjältä.

Jos toimitus lasketaan erikseen, osa myyjistä voi tehdä alennuksen ostamalla suuria määriä tavaroita.

video

Video osoittaa perustusseinien asentamisen 200 x 200 x 400 lohkossa.

tulokset

20 x 20 x 40 perustan lohko, jonka hinta on keskimäärin 50 ruplaa kappaletta kohden, on yksi kätevimmistä materiaaleista talon perustamisen ilman erikoislaitteita. Materiaalin tiheyden vuoksi, joka on 1350 - 2250 kg / m². m ja pieni paino (30 - 35 kg) tällainen säätiö on erinomainen valinta perustan matalan rakennusten tai kellarien.

Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

rakennuspalikat 20x20x40

Nykyään rakentamisen alalla alkoi saada rakennuspalikoita. Niiden tärkein etu on korkea lujuus ja kestävyys. Lisäksi voit ostaa vastaavanlaisen tuotteen mistä tahansa koosta, mutta nykyään useimmiten rakentajat käyttävät materiaalia, jonka mitat ovat 20x20x40mm.

Rakennelohkojen tuottamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja, joiden seurauksena valmistetulla tuotteella voi olla omat ominaispiirteensä.

Artikkelissa on liima hiilihappopeton lohkojen hinnasta ja käyttöominaisuuksista.

betoni

Tällaiset tuotteet ovat kaikkein oudokkaimpia, niitä on hyvin vaikea varastoida ja kuljettaa. Käytä niitä pystysuoran suojarakenteen rakentamisessa. Tämän lähestymistavan avulla on mahdollista alentaa kustannuksia ja vauhdittaa kaikkia rakennusurakoita.

GOST 6133-84: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n betonilohkoilla on seuraavat ominaisuudet:

 1. Tuotteen paino voi olla 30-35 kg.
 2. Tyyppi - corpulent ja ontto. Ensimmäiselle vaihtoehdolle on tyypillistä käyttää sitä vain talon tai kellarikerroksen perustamiseksi. Kiinteitä materiaaleja on kysyntää seinien, kattojen ja väliseinien rakentamisessa.
 3. Valmis tuotemerkki voi saavuttaa M25 - valon ja myös saavuttaa M500 - raskas.

Käytettäessä käytettyjä betonilohkoja tällaisia ​​komponentteja:

 • laadukas portlandsementti,
 • karkea hiekka,
 • kivi muru.

Harvoissa tapauksissa koostumus voi sisältää erilaisia ​​lisäaineita, jotka antavat plastisuutta ja vastustuskykyä ilmakehän ilmiöihin. Näiden tuotteiden hinta voi nousta 25-45 ruplaa kohti. Ja mitä betonirainan laatua voit lukea artikkelissa.

Mikä on tämän artikkelin mukainen ilmastetun betonilohkon 1 m-3 paino.

Videorakenteissa 20x20x40:

Hiekkasementti

GOST 6133-99: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n mitatuilla tuotteilla voi olla seuraavat ominaisuudet:

 • paino - 14-18 kg;
 • lämmönjohtavuus - 0,4-0,55 W (m * s);
 • vahvuus - M-35;
 • pakkasenkestävyys - F-25;
 • kiven tiheys on 940-1100 kg / m 3.

Hiekkasementtilohkot saadaan hiekkabetoniseoksella käyttämällä vibropressointimenetelmää. Tämän tekniikan ansiosta on mahdollista saada aikaan suuri puristuslujuus ja pitkäaikainen käyttö. Lisäksi tuotannon aikana on mahdollista saada ihanteelliset geometriset mittasuhteet ja käytännön tietojen vastaavuus mainituilla. Siten voit saada tuotteen, jolla on ihanteellinen geometria ja ominaisuudet.

Ilmastetut betonilohkojen etuja ja haittoja sekä sovelluksen ominaisuuksia on mainittu artikkelissa.

Hiekkasementti voi olla kahta tyyppiä: kiinteä ja ontto. Onteloiden määrä voi olla 2,4, 7 ja 8. Onteloille tuotteille pieni lujuus on ominaista, mutta ne voivat saavuttaa erinomaisen lämpösuojauksen, ovat äänenpitävät ja painavat vähemmän.

20x20x40 mm: n hiekkasementtilohkoja käytetään kantavien seinien, tukipylväiden, pohjojen ja kellareiden rakentamisessa. Seinää asettaessasi voit saavuttaa puolen korttelin, yhden rivin, puolitoista tai kaksinkertaisen paksuuden. Korkea indikaattori materiaalinvoimakkuudesta ja erinomaisista lämpöeristysominaisuuksista mahdollistaa onton kiven käytön ulkoseinien asennuksessa. Sementistä ja hiekasta saatu lohko voi vastustaa ympäristön aggressiivista vaikutusta, joten se on aktiivisesti mukana teollisessa rakentamisessa.

Ja mikä on ontto laatta, voit lukea artikkelissamme.

Tästä artikkelista voit oppia, että on parempi höyrystettyä betonia, kaasua ja vaahtotasetta.

Videossa - lohkojen 20x20x40 perusteet tekevät itse:

Tämän materiaalin etuja ovat:

 • helppo asentaa;
 • kivenlavaus ja maalaus;
 • hyväksyttävät kustannukset;
 • kestävyys ja pitkäaikainen käyttö;
 • ympäristöystävällisyys;
 • Erinomainen eristys ja seinäeristys.

Jos päätät ostaa tämän materiaalin, se maksaa 25-65 ruplaa kappaletta kohden.

Rakennustöiden luonnollinen hiekka on kooltaan keskimäärin ja artikkelissa on sen käyttöominaisuudet.

Miten GOST 8736 93: n mukaisen hiekan moduulikoko voi oppia artikkelista.

sementti

Tällä rakennusmateriaalilla on tällä hetkellä suuri kysyntä. Syynä on se, että sementtilohkot 20x20x40 mm ovat erittäin helppoja asentaa, minkä ansiosta jopa kokematon henkilö voi tehdä kaiken työn. Käytä betonilohkoja yksityisten talojen tai monikerroksisten rakenteiden rakentamiseen. Laajan tuotevalikoiman ansiosta on mahdollista valita menestyksekkäin vaihtoehto tiettyihin tarkoituksiin.

Sementtilohkojen tärkeimmät edut ovat:

 • lujuus ja vakaus;
 • kestävyys;
 • palonkestävyys;
 • energiansäästö;
 • optimaalinen lämpötila, kosteus;
 • äänieristys.

Kaasupallon lohkot ominaisuus ja sovelluksen ominaisuudet on määritelty artikkelissa.

Esitetyn tuotteen kustannukset voivat olla 33 - 45 ruplaa erikseen.

perusta

Tälle tuotteelle on ominaista erityinen muoto ja suurin lujuus. 20x20x40 mm: n kokoinen säätölohkon valmistusprosessi on luonteeltaan sarja ja toteutetaan ottaen huomioon GOST 13579-78.

Käytä valmiita tuotteita erilaisten pohjojen, kuten nauhateosten, rakentamiseen. Lisäksi perustilohkot ovat välttämättömiä seinien rakentamiseksi kellariin, kellariin ja kellariin.

Taulukko 1 - Materiaalin tiedot

Kiinteä betonipohjapaneeli 40x20x20 käsien asennukseen

Voit ostaa betonipohjan 400x200x200 edulliseen hintaan. Tämän rakennusmateriaalin tärkeimmät edut ovat:

 • korkea lujuus;
 • matala kosteuden imeytyminen;
 • pakkasvaste.

Betonilohkon 200x200x400 käyttö on merkityksellistä eri rakennusalateilla: esimerkiksi luodessaan luotettavaa ja tukevaa perustusta rakennuskohteen tukiseinille seinät ja aidat sarakkeita varten. Nämä lohkot toimivat optimaalisena materiaalina erilaisten käyttötarkoitusten tukemiseen, puolipohjan elementteihin ja kellareihin sekä kellareihin sekä yksikerroksisissa että monikerroksisissa rakennuksissa.

Erikoislohkoja, joiden mitat ovat 200x200x400 mm, asennetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pienemmillä resursseilla. Tämä on erittäin tärkeää rakentamisessa, mutta myös maisemasuunnittelussa.

400x200x200 mm: n kokoinen betonielementti valmistetaan erikoismetallimuodoissa, jotka takaavat rakennusmateriaalien korkean laadun ja tarkan kiinnityksen tarvittaviin mittoihin. Pääraaka-aineen - hiekan, sementin ja veden lisäksi valmistaja voi käyttää sellaisia ​​täyteaineita kuin grafienia, pientä murto-osaa jne. Jokainen betonilohko 200x200x400 läpäisee vibropressoinnin pakolliset vaiheet, joiden aikana tuotteet hankkivat tarvittavat lujuusominaisuudet ja muut ominaisuudet.

Pääasialliset edut meihin yhteyttä ovat yksilöllinen lähestymistapa kullekin asiakkaalle, vähimmäisvientikausi (tähän on erityinen kuljetus), demokraattiset kustannukset. Ota yhteyttä puhelimitse +7 495-150-36-66, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Tämä laskelma on approksimaatio ilman tilavuusalennuksia. Sovelluksen lähettämisen jälkeen johtajamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman lyhyessä ajassa ja selventävät lopullisia kustannuksia sekä laskevat toimituksen tarvittaessa.

Tilauksesi lähetys onnistui! Johtajamme ottaa sinuun yhteyttä lisätietoja varten.

Hiekkasementtibetonibetoni (hiekkasbetoni, pohja)

Sand-sementtitehtaat suoraan tehtaalta!

Yrityksemme myy kaikentyyppiset ja koot hiekkasementtilohkot (hiekkakivet, säätiöt) tehtaan valmistajan varastolta kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitamme välittömästi ja tarvittaessa purkaa huolellisesti nosturilla tai manipulaattorilla.
Toimitamme sekä Moskovan alueen että minkä tahansa Keski-Venäjän liittovaltion alueen ja Moskovan (olemme kulkeneet Moskovan Ring Roadin, Kolmannen Ring Roadin, Boulevard Ringin) läpi.

Osta betonielementit 20 20 40 ja muut koot toimitus- ja purkamiselta ovat nyt yksinkertaiset ja luotettavat - vain soita
"Luottamus-SNAB"!

Tietoja hiekkasementtilohkoista

Näitä hiekkasementtibetoniseoksia (koska niitä kutsutaan myös hiekkasementti- tai hiekkabetonilohkoiksi) käytetään eri toiminta-aloilla. Kuitenkin monet asiakkaistamme eivät tiedä niin paljon niistä, ja siksi me kerromme sinulle tärkeimmistä hiekkasementtilohkoista.

Näytteitä toimistossa. Sand-sementtilohkot varastossa

Hiekkasementtilohkojen ominaisuudet ja ominaisuudet

Useimmiten tuotetaan yleisimpi koko - lohko 400x200x200 mm.

Hiekkasementtilohkot (betoni) ovat:

• Hollow (on 2, 4, 7, 8, 11 slotted), jotka tarjoavat hyvät lämpö- ja äänieristeet

• Kiinteä - kiinteä, jota käytetään perustusten rakentamiseen.

• Seinä - kantavien seinien osalta.

• Kasvot - julkisivuun päin.

• Väliseinät - suunniteltu sisäisiin väliseinämiin.

Näytteitä toimistossa. Hiekkakivilohkot

Monet kehittäjät valitsevat nämä suosittujen 20x20x40 betonilohkojen, koska voit ostaa sen lähes kaikkialla. Se ei ole vaikea löytää, mutta sinun on oltava pätevä valitsemaan toimittajaa. Jos etsit alhaista hintaa, et näe aina sivustosi laatua. tuotetta. Myös tämä materiaali on edullinen, ja näiden lohkojen rakentamisen prosessissa ei tarvitse kiinnittää paljon huomiota. Ne ovat melko helppoja käyttää ja rakentaminen tapahtuu hyvin nopeasti.


Tarvitaanko hiekkasementtilohkoja ja estää 20x20x40?

Täältä löydät hiekkasementtilohkot ja suosittu lohko 20x20x40, jonka hinta on kilpailukykyinen ja markkinoiden alapuolella. Niillä on korkea laatu ja pitkä käyttöikä. Näillä lohkoilla on monenlaisia ​​etuja, että ne erottuvat muiden rakennusmateriaalien taustalla. Hiekkasementtilistojen käyttö rakentamisen aikana on oikea ja pätevä päätös.

Betonilohkot 20x20x40 on pakattu kuormalavoille (kuormalavoja) ja kääritty joko venytyskalvolla tai solmio nauhalla.

Peskobetonny-lohkoja rakentamiseen ja matalalle talolle ja käytetään korkeita rakennuksia. Se voi olla paitsi taloja, myös toimistorakennuksia ja kauppoja, ja jopa autotalli oman auton. Niiden soveltaminen tällä alalla on melko monipuolista. Hiekkakivilohkareilla sääoloilla ei ole merkitystä, mikä tarkoittaa, että kaikissa sääolosuhteissa, jopa erittäin epämiellyttävät, ne säilyttävät korkealaatuisen.

Suosittuja lohkojen valmistajia:

Suosittuja tiilenvalmistajia:

Hiekkasementtituotteiden suosituimmat valmistajat:

Pehmeän katon valmistajat (vyöruusut):

Mikä höyrytetty betonilohko on parempi käyttää kantavia seiniä ilman eristystä?

Kuinka laskea tarvittava määrä kuutioita seinille?

Kuinka monta palan tiiliä tarvitset 1 m2 muuraukseen?

Betonin lohkojen käyttö 20x20x40 cm perustuksen rakentamiseen

Nykyään markkinat tarjoavat valtavan valikoiman materiaaleja, jotka on tarkoitettu kaikenlaisten rakenteiden rakentamiseen. Niistä betonilohkot ovat suurimmassa kysynnässä. Ne ovat käytännöllisiä, kestäviä, säänkestäviä, kestävät raskaita kuormia ja niillä on alhainen markkinakustannus.

Venäjän kuluttajien suosituimmat ovat lohkot 20x20x40 säätiölle. Niiden käyttö mahdollistaa talon perustan nopeasti rakentamisen eikä pelkää sen muodonmuutosta lisärakennuksen aikana.

Betonituotteiden valmistuksessa käytettiin sardidiittiä. Siinä on erinomaiset lämmönkestävyysominaisuudet (lämmönjohtavuuskerroin 0,82 W / m OS) ja pakkasenkestävyys (50 Mzr). Ei kutistu. Peruslohkojen tuotannolla lisätään M100-tuotemerkin sementtiä, jolla on kestävyys.

Valmistusprosessissa käytetään vain luonnollista alkuperää olevia materiaaleja. Puolikuivaista vibropressointitekniikkaa käytetään lohkojen muodostamisessa, jonka pohjana on korkealaatuisesta sementistä, hiekasta, vedestä ja hienoista murskakivestä valmistettu betonisekoitus. Sitten tuote lähetetään muottiin ja sitten jalostetaan värähtelevään pöytään. Tämän jälkeen lohkot puristetaan ja upotetaan läpinäkyvään kammioon. Koko prosessi täyttää GOST 6133-84: n vaatimukset.

Ensiksi lohkoilla on edullinen markkina-arvo, mikä on joskus ratkaiseva tekijä rakennusmateriaalien ostamisessa. Niiden huomattavan koon ja helppokäyttöisyyden ansiosta ne antavat lyhyen aikaa rakentaa talon, varaston, teollisuusrakennelman tai muuntyyppisen rakenteen perustan ja seinät, mikä vähentää huomattavasti työaikaa.

Perustablokit 20x20x40 ovat täysin vaarattomia ihmisten terveydelle ja niiden käyttö ei aiheuta vahinkoa ympäristölle.

Asennuksen aikana ei ole tarpeen lisätä asiantuntijoita ja käyttää raskaita laitteita. Valmiin tuotteen paino on vain 32 kg, mikä mahdollistaa betonilohkon talon perustamisen 20 x 20 x 40 manuaalisesti.

Mutta tärkein etu on, että säätiön asettaminen voidaan tehdä milloin tahansa sääolosuhteista riippumatta. Lisäksi työn päätyttyä voit välittömästi jatkaa ylimääräisten kerrosten jatkokäsittelyä.

Kaikki tämä viittaa siihen, että 20x20x40 cm lohkot ovat perustan optimaalinen materiaali.

Käyttö rakentamisessa

Laajennettuja savityyppejä käytetään mökeissä ja matalissa taloissa, joissa on maanalaiset tilat. Niitä käytetään myös kellariin, autotalliin, varastointiin, teollisiin ja hallinnollisiin tiloihin tarkoitettujen seinien ja väliseinien rakentamiseen. Betonielementit osoittautuivat myös erinomaisiksi monoliittisen perustuksen kellarista (asennus tehdään vahvistetulle nauhalle).

Hyvin usein niitä käytetään kesäkeittiöiden, terassien, verannan ja muiden avointen tilojen rakenteessa. Aineiston teknisten ominaisuuksien ansiosta on mahdollista työskennellä yksityisen sektorin kanssa, mutta asiantuntijoiden ja käsityöläisten osallistumista ei tarvita. Jotkut käsityöläiset käyttävät niitä talonrakentamisen rakentamiseen.

Rakennuksen rakentamisen yhteydessä rakennuksen on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • kaivaa kaavion suunnitellusta syvyydestä, peitä se hiekalla ja paina sitä;
 • estää tarvittava korkeus ja tasoittaa ne betoniseoksilla;
 • tehdä vedenpitävyys millään tavalla mahdollista.

Lohkojen perustuksen laitteen viimeinen vaihe - sokea alue.

Moskovan lohkojen keskihinta

Tavaroiden hankinta on tehtävä vain ajallisesti testatuilta toimittajilta, jotka antavat todistuksen tuotteen laadusta.

Moskovan kustannukset vaihtelevat 38-57 ruplaa / kpl. On mahdollista ostaa betonilohkoja säätiölle 20x20x40 missään rautakaupassa. Kaikki riippuu materiaalin tyypistä ja suunnittelusta. Esimerkiksi laajennetun saviovien lohkojen keskimääräiset kustannukset ovat noin 44 ruplaa / kpl. Ja corpulent-tuotteita voi ostaa 54 ruplaa / kpl. Jotkut toimittajat toimittavat tavaroita hintaan 38 ruplaa / kpl ja tarjoavat alennuksen. Sen koko määrittää ostettujen tavaroiden määrän.

Tuotantokustannukset perustuvat hinta + toimituskustannuksiin. Toimitusmaksu riippuu toimituskohteen ja toimittajan varaston etäisyydestä.

Säätölevyt 20x20x40 cm

Kuluttajamarkkinoilla voit ostaa kaikenlaisia ​​rakennusmateriaaleja ja orientaatiota, ne eroavat teknisistä indikaattoreista ja ominaisuuksista sekä käyttöalueesta. Kuluttajista suosituimpia olivat FBS 20x20x40 cm, joita käytetään usein rakennuksen, seinien ja väliseinien rakentamiseen.

Käsite ja ominaisuudet

Betonilohko on konstruktiivinen tehdasvalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi rakennusteollisuudessa. Tällainen perinteinen tiili, jota käytetään rakenteiden sulkevien rakenteiden rakentamiseen. Säätiön sopivin vaihtoehto on 20x20x40 lohkon koko. Materiaalin ominaisuudet tuottavat seuraavat parametrit:

1. Todellinen koko - 39x19x18.8 cm. Käytännöllisyyden vuoksi mitat ovat pyöristettyjä.

2. Paino - 30-35 kg / kpl.

3. Tuotantomateriaali - B7,5-B: n raskaan betonin valmistus.

4. FBS-tyyppiset kiinteät lohkot; leikkaamalla leikkausviestintään; ontto tuotteita pohjan rakentamiseen.

5. Lujuusaste - indikaattori vaihtelee M25: stä M500: een hyvin kevyeksi ja raskaaksi.

6. Tiheys - 2200 kg / m3 (täysikokoiselle rakenteelle) ja 1650 (ontto).

Tuotesovellus

Samanlaisia ​​lohkoja käytetään kellarikerroksella varustettujen matalien ja korkeiden rakennusten perustusten rakentamiseen. Teollisuus- tai hallintotilojen seinät ja väliseinät voidaan myös rakentaa niistä. Jos puhumme hyppääjien ja päällekkäisyyksien monimutkaisista muodoista (kun elementit on nivelletty eri kulmissa), tyhjät FBS: t ovat kiellettyjä. Mutta niitä voidaan menestyksekkäästi käyttää rakentamisen perustaksi.

Tehdasvalmisteiden käyttö helpottaa myös avaruuksien rakentamista: terasseja, verannat jne. Betonilohkojen 20x20x40 pohjan monoliittinen osa on optimaalinen ratkaisu, kun asennat työtä vahvistetulle nauhalle.

Laskentamateriaalin laajamittainen käyttö säätiön rakentamisessa johtuu useista eduista:

1. ei tarvitse palkata ammattihenkilöstöä ja erikoisvarusteiden käyttöä rakennusprosessissa;

2. tehokkuus työssä: lohkojen käyttö kädessä 20x20x40 antaa nopeuden rakentamista;

3. FBS on pienempiä betonilaattoja vasten, mikä takaa yksinkertaisuuden ja saavutettavuuden tulevan rakenteen ulottuvuuksien säätelyssä.

4. helppo asentaa;

5. muottiyksikön tarve on poistettava - pakollinen edellytys monoliittisen levyn tai nauhan tapauksessa;

6. pitkä takuuaika;

7. kohtuuhintainen hinta keskivertokuluttajalle;

8. lisääntynyt vastustuskyky happamille ja muille aggressiivisille aineille;

9. Mahdollisuus rakentaa missä tahansa säässä: FBS - valmisbetonituote, jota ei voida hävittää, toisin kuin täyteaineen rakenne;

10. ei tarvitse odottaa ennen työn aloittamista seinien asentamisessa;

11. Betonilohkojen valmistukseen käytettävä materiaali ei aiheuta uhkaa ihmisten terveydelle ja ympäristölle.

Tehdasvalmisteiden eduilla on myös joitain haittoja. Tämä laite on uusi vesivoima ja lämpöeristys, koska rakenteiden asennus väistämättä muodostaa aukkoja liitospintojen välillä. Jotta tukirakenteen lujuus vahvistettaisiin lujittavien sauvien lohkojen välille ja kaadetaan betoniliuokseen.

Hintaan sisältyy seuraavat osat:

 • kuljetuskustannukset;
 • tuotantokustannukset;
 • raaka-aineiden kustannukset, puhumme lähinnä betonin merkistä.

Jos myymälä sijaitsee tuotteiden myyntipaikalla ja laitoksella on oma varasto, kuljetuskustannukset voidaan laskea myöhemmin välittömästi lähetyksen yhteydessä.

Keskimäärin 20x20x40 cm: n lohkot maksoivat 35-65 ruplasta yhdestä kappaleesta. Tällainen merkittävä hintaindikaattoreiden ero voidaan selittää seuraavilla syillä:

1. Alueelliset erot tuotantopaikalla. Alhaisimmilla tehtaiden keskittymillä kilpailuasema pienenee ja tuotteet alhaisemmat.

2. Erilaisia ​​viimeisteltyjä malleja. Täyteläisen täyteläisen PBS: n hintaominaisuudet.

3. Myyjän pyynnöt. Suurten tehtaiden tuotteiden hankinta on kannattavin vaihtoehto, koska tuotannon laajuus tässä tapauksessa vaikuttaa siihen, että yhtiöllä on mahdollisuus alentaa hintaa.

Kun kerralla on suuri tavaralähetys, myyjä asettaa tukkuhinnan, joka on keskimäärin 15-20% alhaisempi kuin vähittäismyyntihinta. Ennen lopputuotteiden ostamista suosittelemme, että päätetät materiaalin, josta rakentaminen on suunniteltu. Joten voit selvittää rakenteen perustan paineen, hakea sopivat tuotteet ja laskea tarvittavan numeron.

Näin ollen 20x20x40 betonilohkojen käyttö ylimitoitettujen perusrakenteiden rakentamisprosessiin on erinomainen vaihtoehto, joka mahdollistaa sekä aineellisten että tilapäisten resurssien säästämisen.

Betonielementit 20x20x40

Rakennuspalikat 20x20x40: betoni, sementti

Nykyään rakentamisen alalla alkoi saada rakennuspalikoita. Niiden tärkein etu on korkea lujuus ja kestävyys. Lisäksi voit ostaa vastaavanlaisen tuotteen mistä tahansa koosta, mutta nykyään useimmiten rakentajat käyttävät materiaalia, jonka mitat ovat 20x20x40mm.

Rakennelohkojen tuottamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja, joiden seurauksena valmistetulla tuotteella voi olla omat ominaispiirteensä.

Artikkelissa on liima hiilihappopeton lohkojen hinnasta ja käyttöominaisuuksista.

 • 1 Betoni
 • 2 hiekkakiveä
 • 3 Sementti
 • 4 säätiö

betoni

Tällaiset tuotteet ovat kaikkein oudokkaimpia, niitä on hyvin vaikea varastoida ja kuljettaa. Käytä niitä pystysuoran suojarakenteen rakentamisessa. Tämän lähestymistavan avulla on mahdollista alentaa kustannuksia ja vauhdittaa kaikkia rakennusurakoita.

GOST 6133-84: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n betonilohkoilla on seuraavat ominaisuudet:

 1. Tuotteen paino voi olla 30-35 kg.
 2. Tyyppi - corpulent ja ontto. Ensimmäiselle vaihtoehdolle on tyypillistä käyttää sitä vain talon tai kellarikerroksen perustamiseksi. Kiinteitä materiaaleja on kysyntää seinien, kattojen ja väliseinien rakentamisessa.
 3. Valmis tuotemerkki voi saavuttaa M25 - valon ja myös saavuttaa M500 - raskas.

Käytettäessä käytettyjä betonilohkoja tällaisia ​​komponentteja:

 • laadukas portlandsementti,
 • karkea hiekka,
 • kivi muru.

Harvoissa tapauksissa koostumus voi sisältää erilaisia ​​lisäaineita, jotka antavat plastisuutta ja vastustuskykyä ilmakehän ilmiöihin. Näiden tuotteiden hinta voi nousta 25-45 ruplaa kohti.

Mikä on tämän artikkelin mukainen ilmastetun betonilohkon 1 m-3 paino.

Videorakenteissa 20x20x40:

Hiekkasementti

GOST 6133-99: n mukaan 20 x 20 x 40 mm: n mitatuilla tuotteilla voi olla seuraavat ominaisuudet:

 • paino - 14-18 kg;
 • lämmönjohtavuus - 0,4-0,55 W (m * s);
 • vahvuus - M-35;
 • pakkasenkestävyys - F-25;
 • kiven tiheys on 940-1100 kg / m3.

Hiekkasementtilohkot saadaan hiekkabetoniseoksella käyttämällä vibropressointimenetelmää. Tämän tekniikan ansiosta on mahdollista saada aikaan suuri puristuslujuus ja pitkäaikainen käyttö. Lisäksi tuotannon aikana on mahdollista saada ihanteelliset geometriset mittasuhteet ja käytännön tietojen vastaavuus mainituilla. Siten voit saada tuotteen, jolla on ihanteellinen geometria ja ominaisuudet.

Ilmastetut betonilohkojen etuja ja haittoja sekä sovelluksen ominaisuuksia on mainittu artikkelissa.

Hiekkasementti voi olla kahta tyyppiä: kiinteä ja ontto. Onteloiden määrä voi olla 2,4, 7 ja 8. Onteloille tuotteille pieni lujuus on ominaista, mutta ne voivat saavuttaa erinomaisen lämpösuojauksen, ovat äänenpitävät ja painavat vähemmän.

20x20x40 mm: n hiekkasementtilohkoja käytetään kantavien seinien, tukipylväiden, pohjojen ja kellareiden rakentamisessa. Seinää asettaessasi voit saavuttaa puolen korttelin, yhden rivin, puolitoista tai kaksinkertaisen paksuuden. Korkea indikaattori materiaalinvoimakkuudesta ja erinomaisista lämpöeristysominaisuuksista mahdollistaa onton kiven käytön ulkoseinien asennuksessa. Sementistä ja hiekasta saatu lohko voi vastustaa ympäristön aggressiivista vaikutusta, joten se on aktiivisesti mukana teollisessa rakentamisessa.

Tästä artikkelista voit oppia, että on parempi höyrystettyä betonia, kaasua ja vaahtotasetta.

Videossa - lohkojen 20x20x40 perusteet tekevät itse:

Tämän materiaalin etuja ovat:

 • helppo asentaa;
 • kivenlavaus ja maalaus;
 • hyväksyttävät kustannukset;
 • kestävyys ja pitkäaikainen käyttö;
 • ympäristöystävällisyys;
 • Erinomainen eristys ja seinäeristys.

Jos päätät ostaa tämän materiaalin, se maksaa 25-65 ruplaa kappaletta kohden.

Rakennustöiden luonnollinen hiekka on kooltaan keskimäärin ja artikkelissa on sen käyttöominaisuudet.

Miten GOST 8736 93: n mukaisen hiekan moduulikoko voi oppia artikkelista.

Tässä artikkelissa näet valokuvista urahiekkaa: http://resforbuild.ru/sypuchie-materialy/pesok/karernyj/xarakteristiki.html

sementti

Tällä rakennusmateriaalilla on tällä hetkellä suuri kysyntä. Syynä on se, että sementtilohkot 20x20x40 mm ovat erittäin helppoja asentaa, minkä ansiosta jopa kokematon henkilö voi tehdä kaiken työn. Käytä betonilohkoja yksityisten talojen tai monikerroksisten rakenteiden rakentamiseen. Laajan tuotevalikoiman ansiosta on mahdollista valita menestyksekkäin vaihtoehto tiettyihin tarkoituksiin.

Sementtilohkojen tärkeimmät edut ovat:

 • lujuus ja vakaus;
 • kestävyys;
 • palonkestävyys;
 • energiansäästö;
 • optimaalinen lämpötila, kosteus;
 • äänieristys.

Kaasupallon lohkot ominaisuus ja sovelluksen ominaisuudet on määritelty artikkelissa.

Esitetyn tuotteen kustannukset voivat olla 33 - 45 ruplaa erikseen.

perusta

Tälle tuotteelle on ominaista erityinen muoto ja suurin lujuus. 20x20x40 mm: n peruslohkojen valmistusprosessi on sarjamuotoinen ja toteutetaan ottaen huomioon GOST 13579-78.

Käytä valmiita tuotteita erilaisten pohjojen, kuten nauhateosten, rakentamiseen. Lisäksi perustilohkot ovat välttämättömiä seinien rakentamiseksi kellariin, kellariin ja kellariin.

Taulukko 1 - Materiaalin tiedot

Mitkä ovat seuraavat materiaalin edut, joiden mitat ovat 20 x 20 x 40 mm:

 • Asennettaessa yksiköitä ei tarvitse käyttää raskaita koneita tai palkata rakentajien joukkoa;
 • Ei ole tarvetta varustaa muottiosastoa, toisin kuin monoliittinen laatta tai nauha;
 • Tämän materiaalin käyttöön perustuva säätiö on erittäin nopea ja yksinkertaisesti taitettu, joten säästät aikaa rakentamisessa.
 • Voit luoda mallin milloin tahansa vuoden ajan, koska valmiit tuotteet eivät repäise ja älä romahtaa aggressiivisten ympäristöolosuhteiden vaikutuksesta.

Ilmoitetut betonin mitat ja sovelluksen ominaisuudet on määritelty artikkelissa.

Esitetyllä materiaalilla on myös tiettyjä etuja:

 • Säätiön kestävyyttä ei voida suorittaa pienen koon vuoksi;
 • Asennuksen aikana on suuri kustannus betonista.

Peruslohkojen 20x20x40 mm levittämisen ansiosta voit saada säätiön, joka imee parhaat ominaisuudet. Kyseisen materiaalin hinta ei tietenkään ole vähäistä, mutta voit saavuttaa ainutlaatuiset ominaisuudet ja suorittaa kaikki rakennustoiminnot lyhyessä ajassa. Perusyksikön kustannukset voivat saavuttaa 200-250 ruplaa yksittäin.

Mikä on kattolevy-paneelin paino, voit oppia tästä artikkelista.

Rakennuspalikat ovat ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa tarvittava rakenne nopeasti ja helposti. Sen lisäksi, että tällaisilla tuotteilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet, niiden kustannukset ovat edelleen varsin hyväksyttävät. Siirry myymälään valitsemalla vaihtoehto, joka sopisi ihanteellisesti kaikkiin toimintaolosuhteisiin.

Säätölevyt 20x20x40 cm

Betonielementit - rakennusmateriaali, jota käytetään rakennusten perustusten ja seinien rakentamiseen. Niiden valmistuksessa käytettiin sementtiä, hiekkaa ja vettä. On myös mahdollista lisätä muita komponentteja, jotka nopeuttavat kovettumista ja parantavat lujuutta tai lämmöneristysominaisuuksia. Yksityisasuntojen suosituin koko on 20x20x40.

Lohkojen kuvaus ja ominaisuudet

Tämän rakennusmateriaalin käyttö voi merkittävästi pienentää rakennuksen rakennusaikaa. Jotta ne asetettaisiin, kestää paljon vähemmän aikaa kuin jos kaadat monoliittista alustaa. Kokoa 20x20x40, suurikokoisten laitteiden läsnäoloa ei tarvitse tehdä.

Perusrakennetta varten tarvitset tiettyjä merkkejä ja lohkotyyppejä. Esimerkiksi onttoja hylsyjä ei suositella, koska ne on tarkoitettu pienemmälle kuormitukselle ja seinämille. Rakennusmateriaalilla on oltava suuri lujuus ja tiheys, muuten talon painon alla alkaa muuttua, mikä johtaa sen tuhoamiseen. Standardien betonilohkojen 20x20x40 lisäksi perustetaan silikaatti, laajennettu savi, rauta, kaasu ja vaahtobetoni.

Ne on tehty kiinteiksi - FBS, kiinteä leikkauksella - FBV ja ontto - FBP. Suosituimmat ovat jatkuvat, raskasbetoniliuoksesta ja korkealaatuisesta silikaatista. Koko 20x20x40 on pyöristetty numero, koska itse asiassa elementteillä on muut mitat - 39x19x18.8.

soveltamisalansa

FBS 20x20x40 käytetään nauhojen ja pylväsperäisten emästen rakentamiseen. Monoliittisella on suurin lujuus ja tiheys. Ne on valittu yksityisten talojen, matala- ja korkeiden rakennusten perustusten rakentamiseen. Sopii täydellisesti kellareiden seiniksi.

Onttoa lohkoa rakennuslaastin rakentamiseen. Ennen täyttämistä lujitustangot asetetaan niihin rakenteellisen lujuuden lisäämiseksi. Käytetään paikoissa, joissa viestintä on välttämätöntä. Valmistettu betoni ja laajennettu savi. Jälkimmäistä vaihtoehtoa voidaan käyttää vain niillä alueilla, joissa pohjavesi on alhainen. Samalla on tarpeen suojata lisäksi vettä, koska niillä on korkea hygroskooppisuusindeksi.

Lohkomateriaalin edut:

 • korkea lujuusaste;
 • pitkä käyttöikä;
 • kestää alhaisia ​​lämpötiloja, kosteutta ja happamia ympäristöjä;
 • laaja valikoima koot ja tyypit;
 • edullisia

Rakennetta ei tarvitse purkaa, koska niiden asettaminen ei ole tarpeen. Voit tehdä rakennustyöt milloin tahansa vuoden aikana.

Hyväksyttyjen standardien mukaan lohkojen on täytettävä seuraavat parametrit:

 • lujuusmerkki - M100;
 • pakkasenkestävyys - 50 (voi vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan);
 • paino - 30-32 kg (liuoksesta riippuen).

On lohkomateriaali M150 ja M200. Tiettyyn tyyppiin valitaan vaikuttava käyttötarkoitus ja sovelluspaikka. Koska rakennuksen perustan lujuus, luotettavuus ja kestävyys, vastustuskyky negatiivisille olosuhteille ja suurille kuormille riippuu betonin merkistä ja siinä olevan raudoituksen läsnäolosta.

Kun valitset, ota huomioon seuraavat seikat:

 • maaperän kosteus ja tiheys;
 • kutistuminen;
 • ilmastoon.

Mutta tärkein valintakriteeri on säätiön kuormitus.

Nauhapohjan rakentaminen

Projektin ja merkintöjen alapuolella kaivanto on vedetty ulos. Jos maa on hiekkaista, sen pohja on täysin tasoitettu, ja jos maa on erilainen, sen jälkeen kaadetaan ja tasataan 10 cm: n paksu hiekkalaatta. Leveydeltään sen pitäisi olla yli 20-30 cm, joten FBS ei roikku siitä. Tämän jälkeen tasaisuus tarkistetaan ja levittäminen alkaa. Työ johtaa kulmista. Toinen rivi sopii offsetin kanssa niin, että saumat eivät täsmää. Tämä tekee säätiöstä paljon voimakkaamman.

Kun asetat 20x20x40 lohkareita, reiät on jätettävä etukäteen tai putket on asetettava viestintään. Joten miten se tehdään myöhemmin on paljon vaikeampaa. Asennuksen aikana tarkista tasaisuus tasaisesti. Tätä tarkoitusta varten käytetään rakennustasoja ja läpimittoja. Tarvittaessa vahvistetut tangot on lisäksi pinottu vahvistamiseksi.

Heti, kun muninta on päättynyt, kaikki FBS: t päällystetään bitumilla tai muulla vedeneristysmateriaalilla kosteuden suojaamiseksi. Nukkumisen jälkeen kellarissa suositellaan sokean alueen varustamista. Se estää saostumisen tunkeutumisen siihen.

Miten tehdä lohkoja omilla kädilläsi?

Jos on tarpeen rakentaa talonrakennus tai pieni autotalli, sitten lohkot 20x20x40 voidaan tehdä itsenäisesti. Tämä edellyttää laastin muotoa ja komponentteja: korkealaatuista Portland-sementtiä, hiekkaa, vettä ja hienorakeista murskattua kiveä. Mittasuhteet riippuvat betonin merkistä. Seoksen tiheyden ja lujuuden lisäämiseksi on suositeltavaa käyttää tärinää. Se poistaa ylimääräisen ilman, mikä vähentää aukkojen lukumäärää.

Lomake voi ostaa valmiiksi tai tehdä omalla kädelläsi paksuseinäisestä vanerista. Sen tulee olla sileä ja siinä ei ole aukkoja, sillä muuten se ei kestä kuormaa betonista tai alkaa vuotaa. On suositeltavaa koota se siten, että betonin kovettumisen jälkeen elementti on nopeasti ja helposti irrotettavissa siitä.

Heti kun lomakkeet ovat valmiita, ne asetetaan tasaiselle paikalle ja täytetään keskipaksun liuoksella. Sen jälkeen niitä käsitellään värähtelyyksiköllä siten, että seos jaetaan tasaisesti kaikkiin kulmiin. 2-3 päivän kuluttua kehys voidaan purkaa ja lohkot poistaa kovettumiselta (noin 3 viikkoa). Niitä ei saa altistaa auringonvalolle.

Kustannukset

Taulukko, jossa hinnat voi ostaa FBS 20x20x40:

Lohkojen valinnassa kannattaa tarkistaa niiden tasaisuus. Tee näin muutamia kappaletta tarpeeksi toisiaan varten. Lisäksi niillä ei pitäisi olla siruja ja halkeamia. Ei ole suositeltavaa ostaa materiaalia, jolla ei ole laatusertifikaatteja. Koska jos niitä ei valmistettu tehtaalla, vaan kotona, niiden tuottamiseen voitaisiin käyttää heikkolaatuisia ainesosia tai alempaa sementtiä.

Säätölevyt 20x20x40 cm

Kuluttajamarkkinoilla voit ostaa kaikenlaisia ​​rakennusmateriaaleja ja orientaatiota, ne eroavat teknisistä indikaattoreista ja ominaisuuksista sekä käyttöalueesta. Kuluttajista suosituimpia olivat FBS 20x20x40 cm, joita käytetään usein rakennuksen, seinien ja väliseinien rakentamiseen.

 1. FBS: n ominaisuudet
 2. Soveltamisala
 3. Hyötynäkymä
 4. Kustannukset

Käsite ja ominaisuudet

Betonilohko on konstruktiivinen tehdasvalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi rakennusteollisuudessa. Tällainen perinteinen tiili, jota käytetään rakenteiden sulkevien rakenteiden rakentamiseen. Säätiön sopivin vaihtoehto on 20x20x40 lohkon koko. Materiaalin ominaisuudet tuottavat seuraavat parametrit:

1. Todellinen koko - 39x19x18.8 cm. Käytännöllisyyden vuoksi mitat ovat pyöristettyjä.

2. Paino - 30-35 kg / kpl.

3. Tuotantomateriaali - B7,5-B: n raskaan betonin valmistus.

4. FBS-tyyppiset kiinteät lohkot; leikkaamalla leikkausviestintään; ontto tuotteita pohjan rakentamiseen.

5. Lujuusaste - indikaattori vaihtelee M25: stä M500: een hyvin kevyeksi ja raskaaksi.

6. Tiheys - 2200 kg / m3 (täysikokoiselle rakenteelle) ja 1650 (ontto).

Tuotesovellus

Samanlaisia ​​lohkoja käytetään kellarikerroksella varustettujen matalien ja korkeiden rakennusten perustusten rakentamiseen. Teollisuus- tai hallintotilojen seinät ja väliseinät voidaan myös rakentaa niistä. Jos puhumme hyppääjien ja päällekkäisyyksien monimutkaisista muodoista (kun elementit on nivelletty eri kulmissa), tyhjät FBS: t ovat kiellettyjä. Mutta niitä voidaan menestyksekkäästi käyttää rakentamisen perustaksi.

Tehdasvalmisteiden käyttö helpottaa myös avaruuksien rakentamista: terasseja, verannat jne. Betonilohkojen 20x20x40 pohjan monoliittinen osa on optimaalinen ratkaisu, kun asennat työtä vahvistetulle nauhalle.

Laskentamateriaalin laajamittainen käyttö säätiön rakentamisessa johtuu useista eduista:

1. ei tarvitse palkata ammattihenkilöstöä ja erikoisvarusteiden käyttöä rakennusprosessissa;

2. tehokkuus työssä: lohkojen käyttö kädessä 20x20x40 antaa nopeuden rakentamista;

3. FBS on pienempiä betonilaattoja vasten, mikä takaa yksinkertaisuuden ja saavutettavuuden tulevan rakenteen ulottuvuuksien säätelyssä.

4. helppo asentaa;

5. muottiyksikön tarve on poistettava - pakollinen edellytys monoliittisen levyn tai nauhan tapauksessa;

6. pitkä takuuaika;

7. kohtuuhintainen hinta keskivertokuluttajalle;

8. lisääntynyt vastustuskyky happamille ja muille aggressiivisille aineille;

9. Mahdollisuus rakentaa missä tahansa säässä: FBS - valmisbetonituote, jota ei voida hävittää, toisin kuin täyteaineen rakenne;

10. ei tarvitse odottaa ennen työn aloittamista seinien asentamisessa;

11. Betonilohkojen valmistukseen käytettävä materiaali ei aiheuta uhkaa ihmisten terveydelle ja ympäristölle.

Tehdasvalmisteiden eduilla on myös joitain haittoja. Tämä laite on uusi vesivoima ja lämpöeristys, koska rakenteiden asennus väistämättä muodostaa aukkoja liitospintojen välillä. Jotta tukirakenteen lujuus vahvistettaisiin lujittavien sauvien lohkojen välille ja kaadetaan betoniliuokseen.

Hintaan sisältyy seuraavat osat:

 • kuljetuskustannukset;
 • tuotantokustannukset;
 • raaka-aineiden kustannukset, puhumme lähinnä betonin merkistä.

Jos myymälä sijaitsee tuotteiden myyntipaikalla ja laitoksella on oma varasto, kuljetuskustannukset voidaan laskea myöhemmin välittömästi lähetyksen yhteydessä.

Keskimäärin 20x20x40 cm: n lohkot maksoivat 35-65 ruplasta yhdestä kappaleesta. Tällainen merkittävä hintaindikaattoreiden ero voidaan selittää seuraavilla syillä:

1. Alueelliset erot tuotantopaikalla. Alhaisimmilla tehtaiden keskittymillä kilpailuasema pienenee ja tuotteet alhaisemmat.

2. Erilaisia ​​viimeisteltyjä malleja. Täyteläisen täyteläisen PBS: n hintaominaisuudet.

3. Myyjän pyynnöt. Suurten tehtaiden tuotteiden hankinta on kannattavin vaihtoehto, koska tuotannon laajuus tässä tapauksessa vaikuttaa siihen, että yhtiöllä on mahdollisuus alentaa hintaa.

Kun kerralla on suuri tavaralähetys, myyjä asettaa tukkuhinnan, joka on keskimäärin 15-20% alhaisempi kuin vähittäismyyntihinta. Ennen lopputuotteiden ostamista suosittelemme, että päätetät materiaalin, josta rakentaminen on suunniteltu. Joten voit selvittää rakenteen perustan paineen, hakea sopivat tuotteet ja laskea tarvittavan numeron.

Näin ollen 20x20x40 betonilohkojen käyttö ylimitoitettujen perusrakenteiden rakentamisprosessiin on erinomainen vaihtoehto, joka mahdollistaa sekä aineellisten että tilapäisten resurssien säästämisen.

Betonin lohkojen käyttö 20x20x40 cm perustuksen rakentamiseen

Nykyään markkinat tarjoavat valtavan valikoiman materiaaleja, jotka on tarkoitettu kaikenlaisten rakenteiden rakentamiseen. Niistä betonilohkot ovat suurimmassa kysynnässä. Ne ovat käytännöllisiä, kestäviä, säänkestäviä, kestävät raskaita kuormia ja niillä on alhainen markkinakustannus.

Venäjän kuluttajien suosituimmat ovat lohkot 20x20x40 säätiölle. Niiden käyttö mahdollistaa talon perustan nopeasti rakentamisen eikä pelkää sen muodonmuutosta lisärakennuksen aikana.

Betonituotteiden valmistuksessa käytettiin sardidiittiä. Siinä on erinomaiset lämmönkestävyysominaisuudet (lämmönjohtavuuskerroin 0,82 W / m OS) ja pakkasenkestävyys (50 Mzr). Ei kutistu. Peruslohkojen tuotannolla lisätään M100-tuotemerkin sementtiä, jolla on kestävyys.

Valmistusprosessissa käytetään vain luonnollista alkuperää olevia materiaaleja. Puolikuivaista vibropressointitekniikkaa käytetään lohkojen muodostamisessa, jonka pohjana on korkealaatuisesta sementistä, hiekasta, vedestä ja hienoista murskakivestä valmistettu betonisekoitus. Sitten tuote lähetetään muottiin ja sitten jalostetaan värähtelevään pöytään. Tämän jälkeen lohkot puristetaan ja upotetaan läpinäkyvään kammioon. Koko prosessi täyttää GOST 6133-84: n vaatimukset.

Ensiksi lohkoilla on edullinen markkina-arvo, mikä on joskus ratkaiseva tekijä rakennusmateriaalien ostamisessa. Niiden huomattavan koon ja helppokäyttöisyyden ansiosta ne antavat lyhyen aikaa rakentaa talon, varaston, teollisuusrakennelman tai muuntyyppisen rakenteen perustan ja seinät, mikä vähentää huomattavasti työaikaa.

Perustablokit 20x20x40 ovat täysin vaarattomia ihmisten terveydelle ja niiden käyttö ei aiheuta vahinkoa ympäristölle.

Asennuksen aikana ei ole tarpeen lisätä asiantuntijoita ja käyttää raskaita laitteita. Valmiin tuotteen paino on vain 32 kg, mikä mahdollistaa betonilohkon talon perustamisen 20 x 20 x 40 manuaalisesti.

Mutta tärkein etu on, että säätiön asettaminen voidaan tehdä milloin tahansa sääolosuhteista riippumatta. Lisäksi työn päätyttyä voit välittömästi jatkaa ylimääräisten kerrosten jatkokäsittelyä.

Kaikki tämä viittaa siihen, että 20x20x40 cm lohkot ovat perustan optimaalinen materiaali.

Käyttö rakentamisessa

Laajennettuja savityyppejä käytetään mökeissä ja matalissa taloissa, joissa on maanalaiset tilat. Niitä käytetään myös kellariin, autotalliin, varastointiin, teollisiin ja hallinnollisiin tiloihin tarkoitettujen seinien ja väliseinien rakentamiseen. Betonielementit osoittautuivat myös erinomaisiksi monoliittisen perustuksen kellarista (asennus tehdään vahvistetulle nauhalle).

Hyvin usein niitä käytetään kesäkeittiöiden, terassien, verannan ja muiden avointen tilojen rakenteessa. Aineiston teknisten ominaisuuksien ansiosta on mahdollista työskennellä yksityisen sektorin kanssa, mutta asiantuntijoiden ja käsityöläisten osallistumista ei tarvita. Jotkut käsityöläiset käyttävät niitä talonrakentamisen rakentamiseen.

Rakennuksen rakentamisen yhteydessä rakennuksen on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • kaivaa kaavion suunnitellusta syvyydestä, peitä se hiekalla ja paina sitä;
 • estää tarvittava korkeus ja tasoittaa ne betoniseoksilla;
 • tehdä vedenpitävyys millään tavalla mahdollista.

Lohkojen perustuksen laitteen viimeinen vaihe - sokea alue.

Moskovan lohkojen keskihinta

Tavaroiden hankinta on tehtävä vain ajallisesti testatuilta toimittajilta, jotka antavat todistuksen tuotteen laadusta.

Moskovan kustannukset vaihtelevat 38-57 ruplaa / kpl. On mahdollista ostaa betonilohkoja säätiölle 20x20x40 missään rautakaupassa. Kaikki riippuu materiaalin tyypistä ja suunnittelusta. Esimerkiksi laajennetun saviovien lohkojen keskimääräiset kustannukset ovat noin 44 ruplaa / kpl. Ja corpulent-tuotteita voi ostaa 54 ruplaa / kpl. Jotkut toimittajat toimittavat tavaroita hintaan 38 ruplaa / kpl ja tarjoavat alennuksen. Sen koko määrittää ostettujen tavaroiden määrän.

Tuotantokustannukset perustuvat hinta + toimituskustannuksiin. Toimitusmaksu riippuu toimituskohteen ja toimittajan varaston etäisyydestä.