Betonielementtien 20x20x40 nauha ja pylväspohja

Betonielementit 20x20x40

Kevyiden rakennusten rakentamisen kannalta hyväksyttävin valinta säätilassa, vuodenajassa ja nostolaitteiden vähäisessä osuudessa on betonilohkojen perusta. Sen lisäksi, että ne ovat kustannustehokkaita, niiden asennusaika lyhenee merkittävästi. Ja lohkojen 20x20x40 asettaminen ei vaadi raskaiden koneiden käyttöä.

Betonielementtien valmistuksessa on tehty erilaisia ​​betonityyppejä, kuten betonia, vaahtobetonia, hiilihapotettua betonia ja muita. Mutta kaiken tyyppiset pääominaisuudet ovat pakkasenkestävyys, kosteuden kestävyys ja kestävyys.

Lisäksi valmiit betonilohkot 20x20x40 voivat olla onttoja, mikä antaa korkean lämmönkapasiteetin. Mutta niiden käyttöä rakennusten rakentamisessa ei ole suositeltavaa.

Niitä käytetään korjaamojen seinien tai ulkorakennusten rakentamiseen.

Strip-säätiö

Lohkojen 20x20x40 kaistaleosasto

Säätiön rakenne riippuu rakennuksen rakenteesta ottaen huomioon alueen geologia.

Rakennustyöt edellyttävät suurta kantavuutta. Näihin kuuluvat nauhan perustukset. Tämäntyyppisen rakenteen käytännöllinen ja taloudellinen hyöty on, että koko rakennuksessa ei ole tarvetta miehittää maata.

Ribbon säätiö ei vaadi irtotavaran maanrakennusta eikä lisäaineiston kustannuksia. Mutta sitä voidaan käyttää vain kiinteissä, veteen kyllästämättömissä maissa. Se voi olla syvä tai matala.

Rakennuksen ensimmäistä versiota käytetään kivirakennusten rakentamiseen ja se sijoitetaan sen alle syvyyteen. Tällaisen perustuksen tarkoituksena on estää sen muodonmuutos pakkaselta. Toista vaihtoehtoa käytetään useammin puiden tai hirsirakenteiden rakentamisessa maissa, jotka eivät ole pakkasnopeutta.

upotettu

Ribbon upotettu säätiö

Suoraan rakentamisen aikana kaivaminen kaivannon, suuri leveys 30-40 cm säätiön. Sitten lisätään hiekkakivilöityä kivimateriaalia, joka tiivistetään perusteellisesti, vasta sitten valmiit 20x20x40-lohkot asennetaan.

Lohkojen 20x20x40 peruskokoonpanon tärkeimmät vaatimukset ovat:

 • kaivettu ristikkäinen tyyny;
 • alarivin asettaminen on aloitettava niillä paikoilla, joissa seinät leikkaavat;
 • rakenteellisen lujuuden vuoksi 20x20x40-lohkojen rivejä on vahvistettu vahvikkeella ja sementtilaastilla;
 • Viimeinen rivi on tasoitettava laastilla ja lämmitettävä kahdella kerroksella vedenpitävyyttä;
 • Jalkakäytävä on pystytettävä kellarikerroksen ympärille suojatakseen lohkoja kosteudelta ja pakkaselta.

Perusrakenteen runkoon on välttämätöntä tarjota kaikki viestinnän aukot: jätevesi, vesi ja sähkö ja muut.

Matala syvyys

Laitteen malli matala pohja

Tämäntyyppisten nauhojen alapuolelle ei tarvita syvää kaivetta. On tärkeää puhdistaa alue ennen tulevan rakenteen merkitsemistä, ja maaperä, johon kasvillisuus sijaitsee, olisi poistettava.

Leveys säätiö on vahvistettu mesh, joka kaadetaan valmiiksi valmistettu betoni. 20x20x40-lohkojen asennus verkkoon alkaa kulmasta, jotta se ei häiritse tasoa, vie ne ristikon ratkaisuun ja sulkee näin liitokset. Lohkojen välissä on ratkaisu. Lohkojen välisiä yhteyksiä hierotaan ratkaisuun kaikilla puolilla.

Jokaisen 20x20x40 betonilohkon levittämisen jälkeen säännönvastaisuudet tarkastetaan tasolla, ja niiden esiintyminen korjataan laastin avulla. Ensimmäinen lohkoryhmä on kiinnitetty metalliristikkoon ja liuokseen, jonka jälkeen lisätään yksi lohko seuraavasta rivistä.

Tärkeää tietää! Jos rakenne on matalassa veden alla, lämmitetyt sokea alueet ovat pakollisia.

Pilarin perusta

Block Foundation

Pylväspohjan pystyttämisen materiaalikustannukset ja työvoimakustannukset ovat kaksi kertaa edullisempaa kuin matalalla nauhalevityksellä, varsinkin jos perustana on ottaa 20x20x40-lohkot. Tämän tyyppisen rakenteen pääasiallinen edellytys on voimakkaiden korotusten puuttuminen.

Teknologian perusperiaatteet:

 1. Rakenteen ympäryksen ympärillä kaivetaan tarvittava määrä suorakulmaisia ​​kaivoja.
 2. Ilman epäonnistumista, kaivon pohja peitetään varovasti tiivistetyllä tyynyllä, joka on valmistettu soraa sekoitetusta karkeaan hiekkaan.
 3. Asentaa sarjan lohkoja, jotka on tiivistetty betoniliuoksella.
 4. Toinen rivi sopii vastakkaiseen suuntaan. Jatka asennusta haluttuun korkeuteen.
 5. Pylväiden yläosa tasoitetaan, minkä jälkeen se peitetään vedeneristysmateriaalilla.

Muista! On välttämätöntä säilyttää samat pylvästasot kuin korjausten korjaus rakennuksen lopussa on ongelmallista.

Pylväsperusta on hyvä vaihtoehto rakennuksissa, joissa on syväjäämiä. Mutta tällä tyyppisellä on haittoja:

 • maanalaisen tilan puute;
 • vaatii rakennuksen julkisivun alaosan viimeistelyä;
 • Se on rakennettu vain ihanteelliselle pinnalle, jossa maaperäliike on suljettu pois. Jos ylimääräisiä linnoituksia oletetaan, kustannusosuus kasvaa, mikä riistää tämäntyyppisen edun perustan halvemmaksi;
 • ei ole tarkoitettu suurien kiinteiden rakennusten rakentamiseen.

Jäykistyskellari

Edellä mainittujen etujen ja haittojen huomioon ottamiseksi on syytä huomata, että sarakepohja on usein ainoa optimaalinen ja edullinen ratkaisu rakennusten kiireelliseen rakentamiseen. Jotta rakennus olisi pitkäikäinen, on kuitenkin noudatettava kaikkia ehtoja ja standardeja.

Lisäksi betonilohkot 20x20x40 kuuluvat yleismaailmalliseen ja talousarvioon tarkoitettuun materiaaliin, koska käyttöalue on melko laaja. Niiden etuja ovat:

 1. Materiaalin laatu, joka mahdollistaa rakenteen elinajan lisäämisen.
 2. Alhaiset kustannukset ja oikeat lomakkeet vähentävät ylimääräisen ratkaisumallin kustannuksia tasaamiseksi.
 3. Materiaalin keveyden ja lujuuden takia rakennusaika ja raskaiden laitteiden käyttökustannukset pienenevät.
 4. Materiaalin tärkeä tekijä on sen ympäristöystävällisyys.

Tee lohkot itse

Tee lohkot itse

Rakennusaineiden valmistukseen saakka, tehdäkseen itse itsensä, betonilohkojen 20x20x40 tekeminen ei ole aivan vaikeaa. Tarvitaan vain kvartsihiekkaa, korkealaatuista sementtiä, graniittikiveä ja muotoja, joissa tuotetaan valettuja tuotteita.

Betoniliuos valmistetaan 4 osaa sementistä, 6 osaa raunioista ja 7 osaa hiekkaa, joiden seos on täytetty vedellä ei-nestemäiseen sakeuteen. Valmistettu liuos täytetään etukäteen valmistetuilla lomakkeilla ja asennetaan tasaiselle alustalle. Liuoksen pinta on tiiviisti ja tasaisesti täytetty muoto, tasoitettu lastalla. Pysy täydelle jähmettymiselle kolmen päivän ajan. Jähmettymisen jälkeen muodot hajotetaan ja täytetään uudella liuoksella.

Valmislohkoja on mahdollista käyttää täydellisen kovettumisen jälkeen, joka kestää jopa kolme viikkoa.

Kuinka tehdä säätiö lohkot 20x20x40 tehdä se itse?

Betonipalkkeja 20x20x40 cm voidaan tehdä kotona. Tämä edellyttää: muotoa, katemateriaalia, betonia (hiekkaa, sementtiä, murskattua kiveä). Puhutaanpa siitä, miten tehdä lohkoja omin käsin.

Lomake on valmistettu puusta tai raudasta. Se on vahva laatikko, korkeus ja leveys 20 cm, pituus riippuu siitä, kuinka monta lohkoa aiot tehdä samanaikaisesti. Sisällä laatikkoa sinun on tehtävä väliseinät 40 cm: n välein, niiden määrä riippuu myös suunnitelluista lohkoista. Laatikon pohja on parempi olla tekemättä. Sivulle sopii kätevästi kaksi kahvaa. On olemassa useita muotoja, jotka on tehtävä, joten työ jatkuu nopeammin. Voit muodostaa lomakkeen yhdelle lohkolle, mutta halutun lukumäärän valmistusprosessi kestää kauemmin.

Ratkaisun valmistelu. Lohkojen lujuuden laatu riippuu pääosin sementin tuotemerkistä. Mitä korkeampi sementtiryhmä, sitä vahvempi betoni on. Hiekka-sementin ja sementin suhde työliuokseen on yleensä osoitettu sementtipusseissa. Suurempi määrä hiekkaa lisätään korkealaatuiseen sementtiin. Nyt ratkaisu myydään valmiina, pakattu pusseihin. Rubble sopii mihinkään, mutta on parempi ottaa hienojakoisia. Liuoksen on oltava paksu (valettuun).

Muodosta sisäpuoli niin, että betoni ei tartu seiniin, sinun on pyyhittävä teknisellä öljyllä tai dieselpolttoaineella. Laitoimme lomakkeen levittämään ruberoidia maahan. Me nukahduvat betonia, me hyppäämme. Betonin muodossa pitäisi olla kaksi päivää. Tämän jälkeen poistamme muodon, mutta betoni on vielä kostea, sen pitäisi olla niin. Betonielementit kuivuvat luonnollisella tavalla, on mahdotonta kuivua tarkasti. Tällä hetkellä ne on suojattava auringolta ja sateelta (rakentaa autokori). Kahden viikon aikana betonilohko on täysin käyttövalmis.

Lohkojen lujuuden lisäämiseksi vaiheessa, jossa betonia kaadetaan muottiin, voit lisätä lujittava lanka.

Tällaiset betonilohkot soveltuvat kellariin, ja on myös erittäin hyvä käyttää niitä seinien ja aidan rakentamiseen.

Edellä kuvatulla tavalla voit tehdä onttoja lohkoja seinien rakentamiseen. Onttojen lohkojen saamiseksi puupalkki tai metallikehys on sijoitettava muotin soluihin.

Jos kyseessä on seinälohkojen valmistus betonissa raunioitumisen sijasta, voit lisätä halvempia täyteaineita - laajennettu savi, kuona. Täydellinen tällaisiin lohkojen laastiin: sementti, laajennettu savi, hiekka (1: 6: 3).

Käsin tehty 20x20x40 cm: n pohjaseinä vähentää rakennuskustannuksia useita kertoja. Myös rakennusaika lyhenee, koska lohkot ovat suurempia kuin tiilet. Tällaiset lohkot sopivat sekä ulkoseinien perustukseen että kellariin ja sisäisiin väliseinämiin. Niitä voidaan käyttää täydellisesti myös korjaamojen ja ankkuripaikkojen rakentamiseen.

Pylväspohja lohkojen 20x20x40 kehysrakennukseen

Oikea lähestymistapa perustan valitsemiseen kotona tekee rakennuksesta vahvan ja järkevän käyttää rahaa rakentamiseen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja teknisen prosessin noudattaminen tarjoavat FBS: n luotettavan perustan missään rakenteessa ja mahdollistavat lohkojen 20x20x40 pylväsperustaisen varustuksen omilla.

Pylväsperustatyypit

Pylväspohjaan rakennetut pienet rakennukset, runkorakenteet ja matalan rakennuksen rakennukset. Omien käsien rakentamisprosessi eroaa nopeasti tehdyistä töistä ja käytettävissä olevasta FBS-tekniikan käyttöönotosta:

 • Matala sulautettu säätiö - käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen liikkuvat maaperät ja kallion esiintyminen;
 • Uppoasennettu pylväspohja - tappien asennuksen syvyys on 0,5-2,00 m; asettuu savimaahan pohjaveden kanssa.

Tuki-sarakkeen säätö pystytään tekemään itse, noudattamalla teknisiä ohjeita valokuvaselosteen avulla. Runkorakenteelle tai kivitalolle säätiö asetetaan eri rakennusmateriaaleista:

 • Monoliittinen teräsbetoni;
 • tiili;
 • Luonnonkivi;
 • Asbestiputket;
 • Metallikanava tai putki;
 • Betonielementit 20x20x40 cm.

Vihje! Puu on yksi vähiten luotettavista rakennusmateriaaleista kehyksen, tiilen tai kivitalon tukikannan perustuksille. Tällaisia ​​paaluja on esikäsiteltävä suojaavalla liuoksella estämään hajoamisen prosessi kosketettaessa maata.

Pylväsperustan edut ja haitat

On olemassa sellaisia ​​myönteisiä hetkiä, jotka luonnehtivat omalla kädellään rakennettavaksi valittua tukipylväsperustaa:

 1. Kyky valita halpa ja laadukas materiaali;
 2. Alhaisemmat kustannukset PBS: n pystytetystä perustasta verrattuna nauhalle;
 3. Betonielementtien 20x20x40 käyttö on paras vaihtoehto kehysrakennukselle;
 4. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle.

Haitta on monimutkainen prosessin lämmittämiseksi pohja. Lohkojen 20x20x40 pohjalle on ominaista suuri kuumeneminen.

Vaiheittainen pohjarakenne

 1. Työ alkaa oikeiden rakennusmateriaalien laskennassa kehysrakennuksen aiemmin laaditun suunnitelman tai muun FBS: n rakennuksen mukaisesti.
 2. Rakenteilla oleva alue on täysin poistettu ja pylväiden sijainti 20x20x40 on merkitty. Kaivetaan kaivoja ja varustetaan tukipylväspohjan hiekan ja raunioiden "tyynyllä".
 3. Valmistellaan vedenpitävä FBS ja asennetaan muotti. Irrotettavalle rakenteelle levyt käytetään 4 * 15 cm paksuudeltaan ja leveydeltään.
 4. Pilarien 20x20x40 muodon vahvistaminen ja betoniliuoksen kaataminen suoritetaan.
  Master Board! Tukosten muodostumisen estämiseksi seos, joka kaadetaan tukikolonniin, suositellaan täytettäväksi säännöllisesti.
 5. Meidän täytyy rakentaa grillage ja zabirku.

Varoitus! Pylväiden mekaanisten vaurioiden ja niveltymisen estämiseksi ei voida asentaa tiilien tai kantavien seinien lohkoja.

Lohkojen 20x20x40 perustus

Rakennamme talon perustan perustilohkosta 20x20x40

Rakenteiden rakentamisen vaihe pidetään kalleimpana - kustannukset voivat olla noin 35-40 prosenttia kokonaistalousarviosta. Käytännöllisesti katsoen kaikki yksityiset kehittäjät valitsevat rakentamisen, tekniikan ja materiaalien valinnassa mahdollisuuden vähentää työn suorittamisen ehtoja ja hoitaa mahdollisimman suurta määrää toimintoja omilla käsillään, jotta palkansaajien palkkoja ja erikoislaitteiden vuokrausta voitaisiin säästää. Tältä osin kiinnostuksen kohteena ovat 20 x 20x40: n lineaariset mitat. Millaisia ​​tuotteita, mikä on sen erityispiirre ja sen järjestys - ehdotettu artikkeli antaa vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin.

Lohkot 20x20x40 - nimi on yleistetty. Tällaisia ​​näytteitä on useita muunnoksia. Ero on suorituskyvyssä (kiinteä tai ontto) ja komponentit, joista liuos on valmistettu. Myynnissä on tuotteita vaahtomuovista ja keramiitista. Pääsääntöisesti niitä hankitaan useimmiten seinien (sisäiset ja ulkoiset) rakentamisessa matalan rakennustuotannon yhteydessä. Mutta ottaen huomioon huokoisuuden ja materiaalin riittämättömän lujuuden, tällaisia ​​"tiiliä" tulisi käyttää perustilohkoina äärimmäisen varovasti, vaikka myyjät väittävät päinvastoin.

Joissakin tapauksissa kevytbetonista valmistettuja keinokivisiä voidaan käyttää säätiön järjestämiseen, mutta tällainen työ vaatii huolellisia laskelmia (ellei kyseessä ole esimerkiksi miekkailu). On epätodennäköistä, että voit tehdä ne itse, käsitellä optimaalisen järjestelmän asentamista perustan tällaisia ​​lohkoja. Jopa yksityiskohtainen ohje ei auta, koska sinun on otettava huomioon monet tekijät - maaperän ominaisuudet, kuorma, ilmasto, pohjaveden muoto ja vastaavat.

Jos runko-telineen (teipin) pohja on asennettu, joskus käytetään elementtejä 20x20x40 laajennettua savibetonia. Ne myös lämmittävät kellarin, ja tämä on järkevää. Tällöin ei kuitenkaan pitäisi rakentaa yli 2 kerroksen rakennusta, varsinkin raskailta materiaaleilta.

Yleiskattavuuden näkökulmasta paras vaihtoehto on betonilohkot 20x20x40 (se tarkoittaa keinokivää, joka on tehty hiekasta, sementistä ja kiinteästä täyteaineesta - soraa tai roskaa). He pystyvät kestämään suurta kuormaa ja niitä käytetään useimmiten yksittäisissä rakennuksissa säätiön rakentamisen aikana.

PBS: n edut

1. Säätö on asennettu hyvin nopeasti. Tätä helpotetaan:

 • niiden mitat. Vertailun vuoksi pilarivälirakenteen rakentaminen yksinään (kaikki samanarvoiset parametrit) vaatii työvoimakustannuksia ja paljon enemmän aikaa;
 • yksinkertaistettu tekniikka. Ensinnäkin ei ole tarpeen asentaa ja asentaa muottiin, piirtää sen esikokoonpanoon ja tehdä laskelmia. Toiseksi kaikki eivät voi tehdä korkealaatuista tiilimuurausta omiin käsiinsä, mutta lohkojen asettaminen ja kohdistaminen (kun otetaan huomioon, että niiden paino on vain 32 kg) ei ole ongelma myöskään kokemattomalle henkilölle;
 • riippumattomuus ulkoisista olosuhteista. Säätölevyn lohkot voidaan asentaa myös sade- ja jäätymislämpötiloihin. Jos verrataan sitä siihen, mitä sinun tarvitsee tehdä kaadettaessa teippiä (liuoksen tiivistys, keinotekoinen lämmitys) ja odota, kun se kovettuu, niin tuotteiden 20x20x40 edut ovat enemmän kuin ilmeisiä.

2. Betonilohkojen pohjalla on lujuus ja kestävyys.

3. Tuotteen geometrian oikeellisuus helpottaa jalustan viimeistelyä (vedenpitävyys, eristys).

4. Taloudellinen hyöty lohkojen käytöstä säätiön rakentamiseen. Ja tämä on ymmärrettävää, koska yksinkertainen asennus tekniikka, koko ja kohtuulliset kustannukset näytteitä (42 ja 98 ruplaa / kpl).

Ohjeet askeleille

Sitten - vain kuvaus teknologian ominaisuuksista, koska tapahtumaluettelo on sama kuin minkä tahansa muun perustuksen rakentaminen (tyypin, järjestelmän, materiaalien) mukaan. Lisäksi on mahdotonta antaa erityistä käskyä, koska se ei tunne kaikkia rakennusalan vivahteita tietyllä paikalla (esimerkiksi kuorma, jäädytysaste).

Suosituimmat vaihtoehdot pienten rakennusten perustalle omassa rakentamisessa ovat nauha ja pylväs. Pääprosessissa niiden asennus on sama, ero on vain yksittäisiä vivahteita.

Suositus: perustilohkojen valinnassa ei pidä ohjata vain koekoot (20x20x40) vaan myös muut parametrit.

Ensinnäkin tiheys on vähintään 1500 kg / m3, toiseksi tuotteiden muutos 20x20x40. FBP: t (ontot) ovat halvempia, mutta ne myös pitävät kuorman pienempinä. Jos oletetaan, että monimutkaisen viestinnän rakentaminen on mahdollista, on parempi rakentaa perustus FBV: n lohkoilta. Näillä kivillä on jo erityisreitit. Jos käytät elementtejä 20x20x40 luokkaan FBS, niin vain kevyisiin rakennuksiin (esim. Pieni kylpyamme, mökit) ja aina sisäänrakennetulla vahvistuskehyksellä.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

1. Sivuston valmistelu ja maanrakennustyöt.

Sen jälkeen, kun alueen segmentti on poistettu, se on merkitty millä tahansa sopivalla tavalla piirustuksen (rakennussuunnitelman) mukaisesti. Kaivannon tai kaivojen koon määrittämisessä (sarakepohjasta) on otettava huomioon, että suojapinnoitteet (lämpö- ja vedeneristys) on tehtävä. Kuinka mukava se on?

Erityispiirteenä on, että kuopan tai kaivannon pohja on kohdistettava täydellisesti. Näytteet 20x20x40 eroavat tiukasti geometrisesti. Ja jos tasoitusmateriaalin laadulla ei ole merkitystä betonin asettamisessa muottiin, se ei ole merkityksetöntä lohkorakenteiden asentamisessa.

Riippumatta maaperän ominaisuuksista, on parasta muodostaa kytkin päälle (noin 30 mm). Se antaa voimaa "tyynylle" ja lisäksi suoristaa sen yläleikkauksen. Laskeutuminen siitä, että lohkojen perustaminen asennuksen aikana voidaan korottaa laastin avulla, ei ole täysin oikea. Mitä paksumpi on kerros, sitä korkeampi lämpöhäviö on "kylmäsiltojen" vuoksi. Rakennuksissa, joissa on kellari (tekninen) lattia - enemmän kuin asiaankuuluva.

3. Vedeneristysraja.

Mikä tahansa keinokivi imee kosteutta. Riippumatta siitä, onko sarakepidike kiinnitetty vai nauha, vaaditaan tällainen suojaava kerros.

Suositus: ei ole välttämätöntä käyttää kateaineita, sillä kosteusolosuhteissa ja lämpötilaeroissa se rikkoo nopeasti. Kun otetaan huomioon kivien 20x20x40 mittasuhteet, niiden alle riittää panna nauhojen leikattu paksuisesta p / e-kalvosta.

4. Asennuslohkojen ominaisuudet.

Heidän siteensä tehdään laastilla.

Työpisteessä päätetään, kuinka syvä säätiö kannattaa tehdä. Mutta elementtien sijainti on väliä. Ominaisuutensa (20x20x40) on se, että leveys on ½ pituutta. Siksi jokaisessa peräkkäisessä rivissä pilarien geometriaa ei ole syytä muuttaa, asennuskuviota muutetaan 90 °: lla. Tämä on välttämätön estämään yhden jatkuvan pystysuoran liitoksen muodostaminen lohkojen väliin.

Suositus: korkeilla tukikorkeuksilla on tarpeen asentaa tuki. Ratkaisu ei vahvistu välittömästi, ja tällainen ennakointi estää spontaaneja muutoksia perustuspilarien geometriassa.

Betonipinnan periaatetta kunnioitetaan. Kunkin tason yläpuolella rakennuselementit siirtyvät ½ suhteessa edelliseen. Syy on sama.

Kaikki muut säätiön järjestelyistä määräytyvät omistajan mukaan. Esimerkiksi lohkojen korkeus maanpinnasta, tee grillata tai ei.

Pylväspohja lohkojen 20x20x40 kehysrakennukseen

Oikea lähestymistapa perustan valitsemiseen kotona tekee rakennuksesta vahvan ja järkevän käyttää rahaa rakentamiseen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja teknisen prosessin noudattaminen tarjoavat FBS: n luotettavan perustan missään rakenteessa ja mahdollistavat lohkojen 20x20x40 pylväsperustaisen varustuksen omilla.

Pylväsperustatyypit

Pylväspohjaan rakennetut pienet rakennukset, runkorakenteet ja matalan rakennuksen rakennukset. Omien käsien rakentamisprosessi eroaa nopeasti tehdyistä töistä ja käytettävissä olevasta FBS-tekniikan käyttöönotosta:

 • Matala sulautettu säätiö - käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen liikkuvat maaperät ja kallion esiintyminen;
 • Uppoasennettu pylväspohja - tappien asennuksen syvyys on 0,5-2,00 m; asettuu savimaahan pohjaveden kanssa.

Tuki-sarakkeen säätö pystytään tekemään itse, noudattamalla teknisiä ohjeita valokuvaselosteen avulla. Runkorakenteelle tai kivitalolle säätiö asetetaan eri rakennusmateriaaleista:

 • Monoliittinen teräsbetoni;
 • tiili;
 • Luonnonkivi;
 • Asbestiputket;
 • Metallikanava tai putki;
 • Betonielementit 20x20x40 cm.

Vihje! Puu on yksi vähiten luotettavista rakennusmateriaaleista kehyksen, tiilen tai kivitalon tukikannan perustuksille. Tällaisia ​​paaluja on esikäsiteltävä suojaavalla liuoksella estämään hajoamisen prosessi kosketettaessa maata.

Pylväsperustan edut ja haitat

On olemassa sellaisia ​​myönteisiä hetkiä, jotka luonnehtivat omalla kädellään rakennettavaksi valittua tukipylväsperustaa:

 1. Kyky valita halpa ja laadukas materiaali;
 2. Alhaisemmat kustannukset PBS: n pystytetystä perustasta verrattuna nauhalle;
 3. Betonielementtien 20x20x40 käyttö on paras vaihtoehto kehysrakennukselle;
 4. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle.

Haitta on monimutkainen prosessin lämmittämiseksi pohja. Lohkojen 20x20x40 pohjalle on ominaista suuri kuumeneminen.

Vaiheittainen pohjarakenne

 1. Työ alkaa oikeiden rakennusmateriaalien laskennassa kehysrakennuksen aiemmin laaditun suunnitelman tai muun FBS: n rakennuksen mukaisesti.
 2. Rakenteilla oleva alue on täysin poistettu ja pylväiden sijainti 20x20x40 on merkitty. Kaivetaan kaivoja ja varustetaan tukipylväspohjan hiekan ja raunioiden "tyynyllä".
 3. Valmistellaan vedenpitävä FBS ja asennetaan muotti. Irrotettavalle rakenteelle levyt käytetään 4 * 15 cm paksuudeltaan ja leveydeltään.
 4. Pilarien 20x20x40 muodon vahvistaminen ja betoniliuoksen kaataminen suoritetaan.
  Master Board! Tukosten muodostumisen estämiseksi seos, joka kaadetaan tukikolonniin, suositellaan täytettäväksi säännöllisesti.
 5. Meidän täytyy rakentaa grillage ja zabirku.

Varoitus! Pylväiden mekaanisten vaurioiden ja niveltymisen estämiseksi ei voida asentaa tiilien tai kantavien seinien lohkoja.

Kuormituslaskenta

Karjan katemateriaali

Kaikki laskennalliset tiedot on esitetty valmistellussa rakennussuunnitelmassa. Standardien mukaan heikkoon maaperään kohdistuva maksimikuorma on 0,6 kg / cm². Lisäksi otettiin huomioon:

 1. Koko talon paino;
 2. Ehdotettujen huonekalujen ja sisustustuotteiden kokonaispaino;
 3. Itsensä tukevat pylväsperusta 20x20x40;
 4. Kuormitus tuulelta ja lumelta;
 5. Maaperän kantavuus.

Rakennussääntöjen mukaan lohkojen kannat on asennettava kulmiin talon kehän sisäpuolelle ja sisäisten väliseinien leikkauksen alle. Rakenteiden tulee nousta 15 cm maanpinnan yläpuolelle, jotta grillatus voidaan edelleen rakentaa.

Vihje! Betonipylväät FBS asennettuna 1,5 tai 2,00 metreinä pareittain. Tukin lopulliset mitat ovat 40 * 40 ja pituus vastaa syvyyttä, jolla maa jäätyy läpi.

Tällaiset laskelmat auttavat valitsemaan oikeat materiaalit sarakeaseman varustamiseksi FBS: ltä omiin käsiinsä. ja rakentaa talon kantavia seiniä.

Pilarin perustukset putkien avulla

 1. Valmistetussa kaivon pohjassa. Aseta putki ja peitä se tiiviisti maaperällä. Samalla tarkkaile tuen tarkkaa pystytasoa.
 2. Putken ontelo on 30% betonisekoituksella. Liuoksen kiinteyttämisen jälkeen putki nostetaan ja kaadetaan sementillä, ei kuitenkaan 15 cm: n päähän.
 3. Seos kaadetaan ja vahvistetaan putkiin asetetulla metallivarrulla. Liuoksen täydellisen jähmettymisen jälkeen suoritetaan vanteet, jotka asetetaan tukipylväspohjaan.

Porausreiät

Lohkojen 20x20x40 kaivokset kaivavat laajempaa kuin tulevaisuudessa. Näin voit vapaasti suorittaa asennuksen ja vedenpitävyyden omilla kädet.

Kun valitaan kehysrakennuksen hienoksi upotettu sarakepohja, riittää ulottaa reikä 15 cm kummallakin puolella. Jos FBS-syvennyspylväät ovat mukana, sisäänpääsyn pitäisi riittää kätevästi pilarien viimeistelyyn omilla kädillä ja järjestämällä vedenpitävyys.

PBS: n kunkin reiän pohja on hiekalla ja rauniolla. Tällaisen "tyynyn" paksuuden tulisi olla 20 cm.

Pinoamislohkot

Lohkojen asentaminen paksun ratkaisun avulla. Ne tarkkailevat pylväiden tarkkaa pystytasoa ja samaa korkeustasoa.

Korkealle alustalle, joka on yli 1 m maanpinnan yläpuolella, on saatavana lisärakenteiden asennus asennetuilla sivurajoilla. Tällöin on suunniteltu laajojen kaivojen porausta pylväille ottaen huomioon lisärakenteiden asennus.

vedeneristys

Kaikki betonilohkon 20x20x40 liitokset on peitetty huolella laastilla. Valmiit sauvat ompelemalla omia käsiään.

Lisäksi tukien vedeneristys suoritetaan erityisen kosteutta kestävällä kalvolla, mastilla tai kalvolla. Valmiin tuen ja kaivon seinien välinen tila täyttyy ja tiheästi kaatunut maahan.

Tärkeää tietää! Kun käytetään mastista, suojakerros tulee kuivua kokonaan, jotta se ei halkeile lisätoiminnan aikana.

Lohkojen 20x20x40 tee-se-itse: rakennustekniikka

20x20x40-pohjaiset lohkot ovat helpoin ja optimaalinen valinta eri rakennusten rakentamiseen. Niiden ominaisuus on kevyt, joten rakenne voi tapahtua ilman nostolaitteiden käyttöä. Lisäksi rakenteiden rakentaminen voidaan toteuttaa milloin tahansa vuoden aikana.

Lisäksi voit rakentaa lohkojen 20x20x40 perustan omiin käsiinsä ja viettää aikaa tähän. Mieti, minkä tyyppisiä perustuksia voidaan rakentaa tällaisesta materiaalista, asennustekniikasta sekä lohkojen valmistuksen ominaisuuksista.

edut

Betonin betonilohkojen käyttö säätiön rakentamiseen on erinomainen vaihtoehto kokemattomalle rakentajalle.

Harkitse tärkeimmät edut:

 • Rakennustarvikkeita ei tarvitse vuokrata. Siten on mahdollista minimoida kustannukset. Lisäksi kaikki työ voidaan tehdä omalla kädellä, mikä myös vähentää rakentamisen kustannuksia.
 • Rakennetta alustalle ei tarvitse asentaa muottirakennetta ja purkaa se sitten. Tämä nopeuttaa huomattavasti rakentamisprosessia;
 • On erittäin helppoa työskennellä materiaalin kanssa, joten on mahdollista tehdä säätiö sen avulla ilman kokemusta ja rakentamista;
 • Sitä voidaan käyttää rakennuskohteisiin milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa lämpötilassa.
 • Kun säätiö on rakennettu, voit heti aloittaa rakennuksen seinien rakentamisen.

Betonilohkot

Voit ostaa lohkoja 20x20x40 mistä tahansa rautakaupasta. Voit kuitenkin säästää tekemällä ne itse. Tämä edellyttää käytettävissä olevia materiaaleja ja työkaluja. Valmistukseen tarvitaan sementtiä, kvartsihiekkaa ja murskattua kiveä.

Ennen kuin aloitat, sinun on valmisteltava kaikki tarvitsemasi asiat sekä tehtävä lomake. Tuotannossa on käytettävä riittävän paksua vaneria, jolla on hyvät kosteutta kestävät ominaisuudet. Muodon valmistuksessa on tarpeen tarkkailla tarvittavat sisäiset mitat, jotka valmiit lohkot vastaavat GOSTia.

Sekoittamisen jälkeen betoni on kaadettava muottiin ja asetettava ne tasaiselle alustalle. Lomake on täytettävä tiiviisti betonilla, erityistä huomiota on kiinnitettävä sen kulmiin. Betonin tulee olla muodoltaan noin kolme päivää. Täydellisen kovettumisen jälkeen valmis tuote kestää jopa kolme viikkoa.

Lohkojen 20x20x40 pohjarakenteen ominaisuudet

Kevyitä betonilohkoja voidaan käyttää rakennusten, seinien, pohjakerrosten ja erilaisten perustusten rakentamiseen. Jos on tarpeen rakentaa perustan korkean kantavuuden omaavalle rakennukselle, on suositeltavaa käyttää nauhalevyä.

Hän puolestaan ​​voi olla matala ja syvä. Ensimmäistä tyyppiä käytetään puutaloissa, toinen kiveä ja tiiliä.

Nauhatalustana on betonirakenne, joka on asennettu pitkin rakenteen kehää. Rakennuksen alku on kaivannon kaivaus, johon betonipinnat asetetaan laastiin.

Strip Base Mounting Technology

Lohkojen 20x20x40 perustuksen valmistuksessa tee se itse, on tarpeen valmistaa kaivanto. Tämän jälkeen on tarpeen täyttää se hiekka- ja roska-seoksella sekä ramilla perusteellisesti.

Kaivosta kaadetaan sementtilaastilla, johon betonilohkoja asetetaan. Sen jälkeen sinun on kaadettava betoniin. Viimeinen vaihe on vedeneristysmateriaalin asennus.

On erittäin tärkeää ennakoida teknisiä avauksia sähkön, jätevesien ja muiden apuvälineiden asettamiseen.

Laskennassa tulee ottaa huomioon pohjan ja korkeuden pituus, leveys sekä rakennusaineiden kustannukset. Jos työ toteutetaan itsenäisesti ja materiaalit valmistetaan käsin, säätiön kustannuksia alennetaan useita kertoja.

Tällaisia ​​materiaaleja käytettäessä on myös mahdollista luopua suurikokoisten laitteiden käytöstä, joiden vuokraaminen voi myös nostaa rakennuskustannuksia.

Teknologian asennus pylväsperusta

Sarakepohjaa käytetään rakenteisiin, joissa on kevyitä seiniä, sekä alueilla, joilla ei ole suuria korkeuseroja. Jos et ota huomioon tätä ominaisuutta, rakennuksen siirtyminen voi olla mahdollista.

Alustan rakentaminen alkaa siitä, että on tarpeen kaivaa suorakaiteen kokoisia kaivoja. Niiden pohja on peitettävä sora ja hiekka, ja sitten varovasti tamped.

Tämän jälkeen lohkot sijoitetaan kaivon pohjaan, joka on tiivistetty sementin liuoksella. Pohja on tasoitettava ja peitettävä kerroksella vedeneristysmateriaalia.

On erittäin tärkeää, että jalustat ovat samassa tasossa, muuten on vaikea korjata vääristymiä tulevaisuudessa.

Tämäntyyppisen säätiön tärkein etu on sen edullinen ja nopea rakentaminen. On suositeltavaa käyttää rakennettaessa puutaloa. Se on kätevin vaihtoehto maaperälle, jossa on syvä jäädytys.

Tällä säätiöllä on kuitenkin haittansa:

 • Muita julkisivuja tarvitaan;
 • Ei ole mahdollista perustaa kellarissa;
 • Ei sovelleta savimaahan;
 • Käytetään vain vaaleisiin puutaloihin.

Hyödyllinen video artikkelin aihealueesta:

Jos tarkastelemme tällaisen materiaalin kaikkia etuja ja haittoja, sen käyttö perusrakenteen rakentamiseksi on usein ainoa hyväksyttävä vaihtoehto. Lisäksi lohkojen 20x20x40 omilla kädillä on korkea lujuus-, kestävyysindikaattori, ja niillä on myös alhaiset kustannukset verrattuna muihin materiaaleihin.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Lohkojen 20x20x40 pohjan asettaminen

Rakennusten kestävyyden varmistamiseksi rakennuttajat rakentavat erilaisia ​​malleja perustaan. Säätiön rakentamisessa on tärkeää säätiön luotettavuuden varmistaminen, joka määrittelee rakenteen resurssitoiminnan. Perus, jonka tyypit ja tyypit ovat erilaisia, olisi valittava ottaen huomioon maaperän kosteuspitoisuus ja rakenteen massa. Melko yleinen ratkaisu on upotettu sarakepohja lohkoista 20x20x40. Se on kestävä ja pystyy kestämään ylimääräisen kuormituksen, joka tapahtuu, kun päällekkäisyyttä vahvistetaan.

Pylväslajityyppien perusteet

Pilarin perustukset ovat osoittautuneet myönteisesti kevyiden rakennusten rakentamisessa, jotka perustuvat puupalkkeihin, lokeihin tai esivalmistettuihin kehikkoihin. Pylväsrakenteen perusteet ovat tehokkaita tiheillä maaperillä, joilla on merkittävä jäätymisaste. Tarvittaessa rakennusten rakentaminen pilkkoutumilla, pylväspohja on ainoa oikea vaihtoehto. Säätiön perusteet ovat eri malleja, samoin kuin niiden rakennusmateriaaleja.

Oikea lähestymistapa valittavantyyppisen säätiön kotona tekee rakennuksen vahvan ja tehokkaan käyttää rahaa rakentamiseen

Valmistukseen voidaan käyttää seuraavia rakennusmateriaaleja:

 • luonnonkivi;
 • palanut tiili;
 • betonilohkot;
 • puiset sauvat;
 • teräsbetonipylväät;
 • metalliprofiilit;
 • asbestisementtiputket.

Rakennuksen seinämien kestävyyden varmistamiseksi on tärkeää tehdä alustava laskelma ja valmistaa tukipylväiden pystysuuntaisuuden ylläpitämiseksi ja tuke- mien tarvittavan poikkipinta-alan varmistamiseksi riippuen käytetyistä materiaaleista.

On tärkeää noudattaa tukipintojen vähimmäiskokoa koskevia vaatimuksia käytetyistä materiaaleista riippuen:

 • raakakivi - 60x60 cm;
 • butobetoni - 40 x 40 cm;
 • teräsbetoni - 30x30 cm;
 • tiili - 50x50 cm;
 • puupalkit - 20-40 cm;
 • asbestisementtiputket - halkaisija 20 cm;
 • pohjakerrokset - 40x40 cm.

Maaperän louhinnan ja priyamkovin muodostumisen jälkeen kukin muodostettu vaimennustyyny, joka sopii suunnitellulle pohjalle. Se suoritetaan tarvittavan määrän sekoitettua hiekkaa ja raunioita käyttäen. Sitten vuodevaatteet kostuvat ja rypytetään.

Pienet rakennukset, kehysrakennukset ja matalan rakennuksen rakennukset, jotka on pystytetty tukipilariin

Tässä vaiheessa valmiste päättyy ja muodostetaan yksi seuraavista tyyppisistä pylväsperiaatteista:

 • lohko. Se on valmistettu vakio betonista tai betoniteräksistä. Lohkojen asennus suoritetaan sementtilaastilla;
 • betoni. Kun se on rakennettu, paneelilevykehikko, jossa on vahvistustangot, kaadetaan esivalmennetulla betoniliuoksella;
 • tiili tai rauniot. Valmistukseen käytetty kivirakennusmateriaali on betonoitu sementtisementtisideaineella;
 • putki. Se eroaa metalli- tai asbestisementistä valmistettujen putkien käyttämisestä tukielementteinä. Putkien pohjataso on suurella syvyydellä;
 • puuta. Se perustuu tukipalkkeihin, jotka on valmistettu puusta, joka on kyllästetty antiseptiseen koostumukseen. On tärkeää vedenpitävä puun osa maahan.

Päätös rakennusmateriaalien valinnasta pylväspohjan valmistusta varten tehdään sen kuormituskyvyn laskemisen jälkeen ottaen huomioon talon paino ja maaperän luonne. Karkean hiekan ja savifraktion maaperässä kohonneissa pitoisuuksissa on suositeltavaa asettaa pylväsperusta etusijalle. Tukipylväät erottuvat monenlaisilla poikkileikkausmuodoilla. Ne ovat pyöreitä, neliöitä tai suorakulmioita.

Päättäessä rakentaa pylväspohja, muista, että sen rakenne ei salli kellarinvarustusta. Vapaa tila tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden tarkkailemattomaan sijaintiin rakennuksen sähkö-, viemäri- ja muiden viestintöjen lattian alle.

Missä tapauksissa ei ole tarpeen tehdä perustusta FBS-merkin lohkoilta 20х20х40

Rakennuksen rakenteelliset ominaisuudet ja maaperän luonne eivät aina salli pylväsperustan käyttöä FBS-lohkojen perusteella. Rajoitukset johtuvat seuraavista kohdista:

Asentamalla pylväsperusta, voit tehdä työn itse.

 • maan kaltevuus horisontaalisiin liikkeisiin. Tällaisilla maaperillä pylväsperustaan ​​kohdistuu sivusuuntainen leikkaus;
 • rakennuksen lisääntynyt massa, jonka rakentaminen suunnitellaan maaperä, jolla on pienempi kantavuus. Pilarin perustukset eivät voi tukea massiivisten seinien painoa.

Merkittävät korkeuseroerot aiheuttavat myös vaikeuksia pylvästyypin pohjan rakentamisessa.

Lohkot 20x20x40 - soveltamisala

Rakennusteollisuudessa suositeltavat 20x20x40 cm: n pohjaseinät ovat suorakulmaisen suuntaissuuntaisen muotoisia tuotteita.

Suhteellisen pienet mittasuhteet, joilla on melko pieni paino, mahdollistavat erilaisten rakennustöiden suorittamisen nopeutetulla nopeudella:

 • pylväsrakenteen perustusten rakentaminen;
 • teippityypin perusrakenteiden rakentaminen;
 • asunto- ja teollisuuslaitosten pääseinien rakentaminen.

Pieni lohkojen massa ja kätevä koko mahdollistavat nopean rakennustoiminnan sekä ammattiurheilijoiden että yksityisten kehittäjien toimesta.

Säätölevyt (koot 20x20x40) - suositukset valintaan

Kun suunnittelet lohkojen 20x20x40 perustan rakentamista omiin käsiisi, on tärkeää ottaa vastuu rakennusaineiden valinnasta. On syytä kiinnittää huomiota FBS-tuotemerkin tuotteisiin, joiden tekninen valmistusprosessi on nykyisten standardien vaatimusten mukainen.

Kyky valita halpa ja laadukas materiaali

Lohkotuotteita valittaessa kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • lohkojen maksimikuormitettavuus, jonka tuet altistuvat kuormille rakenteen massasta;
 • alustavien laskelmien tulokset ottaen huomioon maaperän ominaisuudet ja pystytettävän rakennuksen paino;
 • lohkotuotteiden suorituskykyominaisuudet, jotka takaavat lohkojen jäätymisvastuksen sekä niiden lämmöneristysominaisuudet;
 • käyttöä eri tyyppisten aggregaattien lohkotuotteissa, joiden ominaisuudet vaikuttavat tuotteiden turvamarginaaliin.

Lohkoja valittaessa tarkista myös todistusten ja laatupassien saatavuus sen varmistamiseksi, että lohkot täyttävät voimassa olevien lakisääteisten asiakirjojen vaatimukset.

Talonrakennuslohkot - ominaisuudet ja ominaisuudet

Kun päätät rakentaa pohjan lohkojen 20x20x40 cm, tutkia tarkasti materiaalin ominaisuuksia sekä analysoida sen etuja ja haittoja.

Pysykäämme esteettömien rakennusmateriaalien suorituskykyyn:

 • pituus on 400 mm;
 • leveys on 200 mm;
 • korkeus ei ole yli 200 mm;
 • yhden lohkon massa on alueella 38-34 kg;
 • ominaispaino on 1,65-2,2 t / m3;
 • lämmönjohtavuuskerroin ei ylitä 1,16 W / mK;
 • pakkasenkestävyys on 50 sykliä ja indikaattori F50.

Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle

On huomattava, että valmistajien tarjoamat, 20x20x40 cm: n perustilohkot standardin vaatimusten mukaisesti ovat itse asiassa hieman erikokoisia - 390x190x188 mm. Suorituskyvyn nopeuttamiseksi valmistajat käyttävät pyöristettyjä mittoja.

Ontelojen läsnäolo on tärkeä piirre eri versiossa valmistetuille tuotteille:

 • monoliittisia lohkoja käytetään perustuksen perustuksiin sekä rakentamiseen kellareihin ja kellareihin;
 • onttoja tuotteita kysytään sisätilojen rakentamisen, kattovalaisimien ja seinärakenteiden rakentamiseen.

Block-tuotteilla on useita etuja:

 • ei ole tarvetta käyttää erikoisrakennustarvikkeita lohkojen nostoon;
 • ei ole tarvetta houkutella merkittävää työvoimaa säätiön rakentamiselle;
 • ei ole tarvetta kerätä muottiosastoa kiinnittämällä nauha- pohja tai rakentamalla sarakepohja;
 • kiihdytetyt laskeutumisnopeudet, joiden takia rakentamisen syklin kesto pienenee;
 • mahdollisuus käyttää rakennusta mihin aikaan tahansa vuodesta riippumatta lämpötilasta ja sääolosuhteista;
 • hyväksyttävän kuormituskapasiteetin, jonka avulla voidaan havaita rakenteen massa ja maaperän reaktio;
 • edullinen hinta, joka mahdollistaa huomattavasti rakennuskustannusten kokonaiskustannusten alentamisen.

Työt alkavat tarvittavien rakennusmateriaalien oikean laskemisen mukaan kehysrakennuksen tai muun rakennuksen FBS: n aikaisemmin valmistetun suunnitelman mukaan

Joitakin pieniä kysymyksiä ovat:

 • säästämiseen käytettävän sementtiseoksen kulutuksen lisääminen;
 • lisäeristyksen tarve vähäisten lämpöeristysominaisuuksien kanssa;
 • materiaalin herkkyys kosteudelle, joka edellyttää luotettavaa vedenpitävyyttä.

20x20x40-lohkojen tekniset ominaisuudet ja käyttöominaisuudet mahdollistavat niiden käytön alhaisen rakennuksen säätiörakenteiden rakentamiseen sekä kellareiden rakentamiseen.

Rakennustekniikka ja tärkeät kohdat säätiön rakentamisessa

Saraketyypin rakentamisen yhteydessä on tärkeää tarkastella seuraavia vivahteita:

 • ylläpitää etäisyys lohkotukien välillä välillä 1,3-3 m;
 • jotta varmistetaan etäisyys maaperän tasosta tuen korkeimmalle tasolle 0,3-0,6 m;
 • ylläpitää vaimennushiekan ja sora- pintojen paksuutta 15-20 cm: n tasossa;
 • täytä tukien ja maaperän välinen tila hiekalla ja rauniolla.
 • laske pohjan kantavuus, varmistaen rakenteen vakauden.

Tekniikka, jonka mukaisesti pystytään pylväspohjaksi tai 20x20x40-lohkojen liuskajohto, rakennetaan seuraavat vaiheet:

Jotta estettäisiin mekaaniset vaurioita ja rakenteiden vinoutumista pylväät, tiilet tai kantavien seinien lohkot ei tule asentaa.

 1. Suorita tarvittavat laskelmat.
 2. Rakennusmateriaalien tarve.
 3. Valmistelutapahtumat.
 4. Layout-rakennustyömaa.
 5. Maaperän poisto.
 6. Täyttävät tyynyt.
 7. Muuratut lohkot.
 8. Vedeneristystyöt.

Käsittelemme yksittäisten vaiheiden täytäntöönpanon ominaisuuksista.

Aiomme tehdä lohkojen perustan - valmistelutyöt

Valmisteluvaiheessa suoritetaan seuraava työ:

 1. Maaperän luonteen määrittäminen, maaperän jäädyttämisen taso ja vesipatsaiden syvyys.
 2. Rakennuspaikan puhdistaminen roskista ja kasvillisuudesta lisäämällä hedelmällistä maaperää.
 3. Pintasuunnittelu ja pohjarakenteen muoto.

Valmistelun jälkeen siirry maanrakennustöihin.

Ruoanlaitto kuoppaan lohkojen pylväiden alle

Maaperän talteenotto säätöön tapahtuu manuaalisesti tai pienikokoisten rakennuslaitteiden avulla. Maaperän talteenoton yhteydessä on tärkeää säilyttää seinien pystysuuntaus ja mennä syvemmälle maaperään, ylittäen maaperän jäädytysnopeuden 0,5 m: llä. Kaivon pohja on tasoitettava.

Rakennussääntöjen mukaan lohkojen kannat on asennettava kulmiin talon kehän sisäpuolelle ja sisäisten väliseinien leikkauksen alle.

Sarakepidikkeiden asennus

Lohkojen asennus suoritetaan seuraavan algoritmin mukaisesti:

 1. Aseta tyyny hiekalle ja raunioille.
 2. Kostuta ja paina vuodevaatteita.
 3. Estää sementtilaasti.
 4. Säädä oikea asennus.
 5. Pyyhi saumoja.

Rakenna tukee ennalta määritettyä korkeutta nollamerkin yläpuolella.

Vedeneristyskyky

Vedeneristyssuojaukseen käytetään seuraavia menetelmiä:

 • päällystetään peruspinta bitumikomposiitilla;
 • Pohjamateriaalin seinien suojaus.

On tärkeää asettaa katon materiaali päällekkäisyydellä 15-20 cm ja levittää päällystekoostumuksia kaksikerroksisen käsittelyn suorittamiseksi. Suojaava vedeneristys estää kosteuden pääsyn ja ei salli pohjaveden pestä sementtilaasti. Kun säätöasennus on valmis, tarvitaan sokea alue. Se myös suojaa pohjaa kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta.

johtopäätös

Lohkojen 20x20x40 perustana on aika testattu rakenne, joka takaa matalien rakennusten vakauden ja pitkäikäisyyden. On tärkeää käyttää korkealaatuisia materiaaleja perustuksen rakentamiseen ja huolellisesti tutkimaan tekniikkaa. Riippumaton työn suorittaminen vähentää kustannusten määrää.

Lohkojen matala perustus 20x20x40 tekevät sen itse

Lohkojen käyttö säätiön rakentamiseen mahdollistaa työskentelyn nopeasti ja tehokkaasti. Tätä tarkoitusta varten yksityisessä rakentamisessa on ostettu tuotteita, joiden koko on 20x20x40 cm, sileät seinät ja paino enintään 32 kg. Helpoin tapa tehdä tällaisten lohkojen asettaminen on itse, ei ole tarvetta houkutella nostokonetta. Rakennustekniikka on yksinkertainen kaikissa vaiheissa: piirustuksesta kokoonpanoon riittää yksinkertaisten sääntöjen noudattaminen. Säätiön luotettavuus riippuu rakennusmateriaalien laadusta.

 1. Hyödyt ja tyypit
 2. Ohjeet pohjan rakentamiseksi
 3. Hyödyllisiä suosituksia

Lohkojen 20x20x40 ominaisuudet ja edut

Näiden muuraustuotteiden erityisominaisuus on koko: pituus on kaksi kertaa sama leveys ja korkeus. Säätötyöhön käytetään vain kiinteitä betonilohkoja, joiden tiheys on vähintään 1500 kg / m3. Materiaalilla on tärkeä rooli: muunnokset, joissa kiinteä jakeittain täyteaine kestää lisääntynyttä kuormitusta, onttoa, laajennettua savea tai solukkoa tukialustan rakentamiseen eivät ole sopivia, mutta niitä voidaan käyttää sisäpohjan tai kellari seinämien lämmittimenä. Tarvittaessa monimutkaisten viestintöjen rakentaminen on suositeltavaa tehdä FBV: n perusteet (leikkauksella).

Lohkoperustan edut

Betonilohkojen 20x20x40 etuja ovat:

 • Yksinkertainen muuraustekniikka. Ei ole tarvetta muottiin, tämän kokoiset tuotteet ovat helpommin yhdenmukaisia, virheet ovat käytännössä suljettuina.
 • Vähemmän riippuvuutta sääolosuhteista: Betonielementtien kokoaminen on suositeltavaa positiivisessa lämpötilassa, mutta liuosta ei tarvitse tiivistää, lämmittää sitä kylmällä napsautuksella tai jatkuvasti kostuttaa täytettyä monoliittia kuumassa säässä.
 • Jalustan voimakkuus ja kestävyys.
 • Säästöpankkien edulliset kustannukset, alhaiset asennuskustannukset.
 • Geometristen muotojen korkea tarkkuus, joka puolestaan ​​minimoi muurauslaastin kulutuksen ja yksinkertaistaa vedenpitävyyttä ja viimeistelyä.
 • Ympäristöystävällisyys ja hygieniavaatimusten noudattaminen.

On huomattava, että nämä edut näkyvät vain, kun hankitaan korkealaatuisia perustilohkoja. Seinä- tai ontotuotteet sopivat vain paneelilevyjä varten, asiantuntijat eivät suosittele niiden ostamista.

Suositeltavat perustelutyypit

Lohkoista, joiden koko on 20x20x40, helpoin tapa on tehdä nauhan tai saraketyypin pohja. Ensimmäinen vaihtoehto valitaan talonrakentamisen aikana, jolla on suuri kantavuus, ja se voi puolestaan ​​olla matala (puurakennuksiin) ja upotettu (tiili- ja kivirakennuksiin).

Toinen tyyppi (pylväs) valitaan useimmiten, se on optimaalinen kevyille, matalalle nousevalle esineelle pakastetuilla mutta istumattomilla maaperillä. Tukien suositeltu syvyys vaihtelee 1,5-3 m: n välillä. On muistettava, että tällaisissa talleissa ei ole maanalaista tilaa ja kellarin osa vaatii lisää viimeistelyä.

Lohkojen perustuksen rakentamiskäsikirja tekee sen itse

Vaiheittaiset ohjeet sarakepohjan rakentamiseksi käsittävät seuraavat vaiheet:

 1. Piirroksen laatiminen ottaen huomioon 40 × 40 cm: n (kaksi lohkoa vierekkäin sijoitettu) neliönmuotoisten tukien sijoittaminen tukiseinien kulmiin ja ulkoreunaan, jonka korkeus on vähintään 2 m.
 2. Sivuston merkitseminen järjestelmän mukaan, maanrakennus. Kirjanmerkin syvyys on suurempi kuin laskettu vähintään 30-40 cm (tyynyn täyttöä varten).
 3. Sleeping ja tamping 10 cm soraa ja vähintään 15 hiekkaa, yksinkertaistaa prosessia, on suositeltavaa vettä tyyny.
 4. Viitekeskusten sijoittaminen (suositeltu vaihe). Pohjaveden vaikutuksen vähentämiseksi perustilalohkoihin monet sijoittavat pohjan alla olevan ruberoidin, taitetun polyeteenin tai päällystyslaatat. Mutta kokeneet rakentajat neuvovat tekemään lujitettuja laattoja vähärasvaisesta betonista, jonka koko on 60 × 60 cm ja korkeus noin 50-70. Tämä vaikeuttaa prosessia, mutta vähentää lohkojen kulutusta ja antaa rakennuksen vakauden raskaiden materiaalien seinien rakentamisen aikana. Tämä vaihe tulee pakolliseksi.
 5. Muuratut lohkot 20x20x40: kaksi kappaletta riviä päällekkäisyyksillä sementtilaastilla. Muurausseoksen mittasuhteet riippuvat maaperän muuttujista, lämmön kertymisen vaaraa varten sideaine sekoittuu hiekkaan 1: 2-suhteen kanssa normaaleissa olosuhteissa se on 1: 3. Tässä vaiheessa on äärimmäisen tärkeää, että kaikki tukit ovat samanlaisia, sarakepohjan luotettavuus riippuu tästä. Tämä on helpompaa tehdä köysien ja vedenpinnan avulla.
 6. Pohjan yläosan vedeneristys.
 7. Grillityyppien järjestäminen: vanteet baarilla tai kanavalla. 20x20x40-lohkareita ei ole suunniteltu suurelle painolle, siksi ne eivät sovellu betonikiinnitysvaluun.

On tärkeää muistaa, että esivalmistettu sarakepohja sopii vain kevyiden rakennusten rakentamiseen vakaisiin maaperäihin. Varsinkin uimassa on parempi valita toisen tyyppinen tukikohta. Vaiheittaiset ohjeet liuskojen esivalmistettujen perustusten rakentamiseksi ovat pitkälti samat kuin yllä, erot liittyvät maanrakennustöihin (kaivaminen kiinteään kaivantoon, ei suorakaiteen muotoisia osuuksia), ja muuraustekniikka vaihtelee myös hieman. Erityisesti:

 • Säätölohkojen asennus alkaa viereisten laakeriseinämien kulmasta tai leikkauksesta kaavion mukaan. Merkintä on tehtävä etukäteen, diagonaalin tai kehän poikkeamat eivät saa olla yli 20 mm. Alarivin taso tarkistetaan erityisen huolellisesti.
 • Raskaiden rakennusten perustuksen rakentamisen yhteydessä rivit vahvistetaan edelleen: metsäsuoja asetetaan laminaarisiin saumoihin.
 • Lohkot sijoitetaan pakollisella offset-arvolla 1/2, vastaavasti kuin tiilimuuraus. Epätasainen pystysuora sauma muodostumisen välillä ei ole hyväksyttävää.
 • Vedeneristyssuojausvaatimuksia vahvistetaan, edellä olevien lohkojen pohja peitetään vähintään kahdella kerroksella valssautuneita materiaaleja, on järkevää päällystää kellari seinät bitumilla alueilla, joilla on lämmön muodostumisriski.
 • Säleikkö alustan ympärillä on järjestetty.
 • Lohkojen nauhan perustuksessa, analogisesti monoliittirakenteiden kanssa, läpiviennin ja viemäriputkien ja muiden apuvälineiden reikiä harkitaan etukäteen ja järjestetään. Seinien poraamista ja lävistämistä ei ole suositeltavaa.

Teknologian merkitykset, yleiset suositukset

Tärkein vaatimus on, että lohkojen kastelu suoritetaan oikein, mikä merkitsee 90 °: n kuormituskuvion muuttamista kussakin seuraavassa rivissä rakennettaessa pylväspohjaa tai siirtämällä se puoleen kasetin rakentamisen aikana. Monia virheitä voidaan välttää laskemalla säätiön parametrit ja tarvittava määrä materiaalia, mikä edellyttää maaperän tilan alustavaa analyysia (ei kaivamisen aikana, kuten monet kesän asukkaat tekevät). Käytä saman valmistajan tuotteita, joilla on samat ominaisuudet.

Tällaisten lohkojen perustuksen rakentamisen tekniikka viittaa muodottomiin, mikä voi merkittävästi lyhentää työn ajankohtaa. Mutta jos sarakkeet ovat liian korkeat, on suositeltavaa käyttää rekvisiireja (tuet, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tukevat kilvet). Tämä poistaa riskin, että perustusrakenteet siirtyvät mielivaltaisesti tuoreen liuoksen kiinteyttämisprosessiin. Jotkut kehittäjät väittävät, että muurausseosten tarttuvuus on valinnainen ja että lohkojen pylväät tai nauhat ovat luotettavasti omalla painollaan, mutta käytännössä tämä on sallittua vain tilapäisten suojien rakentamisen aikana.

Säästämiseksi voit tehdä säätiön lohkot omilla käsilläsi. Liuos sekoitetaan Portland-sementistä, kvartsihiekasta ja graniittikiveästä suhteessa 1: 3,5: 2,5, kaadetaan muotteihin, joiden koko on 20x20x40, jossa se vanhennetaan vähintään 3 päivää. Mutta tämä menetelmä kestää kauan, saavuttaa tehtaan laatu on vaikeaa. Itsestään valmistetut lohkot sopivat muuraukseen aikaisintaan 3 viikkoa muotteista poistamisen jälkeen.

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Se on tärkeää! Pylväspohjan lohkomuutos on helpompaa, jos sinulla on käytännön kokemusta tiilestä, sementtilokerosta tai pahimmillaan kylpyhuoneissa tai keittiön seinissä olevien laattojen kanssa.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Vihje! Ostaessasi materiaalia, tarkista kaikki lohkot valmistellulla mallilla vanerirungon muodossa kalibroidulla reiällä. Usein on esivalmistettu erä, joka on valmistettu eri muodoissa ja erikokoisia jopa 5 mm.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Se on tärkeää! Keskiviivojen leikkauspisteiden tulisi olla lohkojen tukipylvään aksiaalinen viiva.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

 • Tyyny pilarin perustukselle
 • Tuki-sarake säätiö
 • Kiinteä muotti "Velox"
 • Kauniit kolonnit perustuvat omiin käsiisi

Betonielementit 20x20x40

Kevyiden rakennusten rakentamisen kannalta hyväksyttävin valinta säätilassa, vuodenajassa ja nostolaitteiden vähäisessä osuudessa on betonilohkojen perusta. Sen lisäksi, että ne ovat kustannustehokkaita, niiden asennusaika lyhenee merkittävästi. Ja lohkojen 20x20x40 asettaminen ei vaadi raskaiden koneiden käyttöä.

Betonielementtien valmistuksessa on tehty erilaisia ​​betonityyppejä, kuten betonia, vaahtobetonia, hiilihapotettua betonia ja muita. Mutta kaiken tyyppiset pääominaisuudet ovat pakkasenkestävyys, kosteuden kestävyys ja kestävyys.

Lisäksi valmiit betonilohkot 20x20x40 voivat olla onttoja, mikä antaa korkean lämmönkapasiteetin. Mutta niiden käyttöä rakennusten rakentamisessa ei ole suositeltavaa.

Niitä käytetään korjaamojen seinien tai ulkorakennusten rakentamiseen.

Strip-säätiö

Lohkojen 20x20x40 kaistaleosasto

Säätiön rakenne riippuu rakennuksen rakenteesta ottaen huomioon alueen geologia.

Rakennustyöt edellyttävät suurta kantavuutta. Näihin kuuluvat nauhan perustukset. Tämäntyyppisen rakenteen käytännöllinen ja taloudellinen hyöty on, että koko rakennuksessa ei ole tarvetta miehittää maata.

Ribbon säätiö ei vaadi irtotavaran maanrakennusta eikä lisäaineiston kustannuksia. Mutta sitä voidaan käyttää vain kiinteissä, veteen kyllästämättömissä maissa. Se voi olla syvä tai matala.

Rakennuksen ensimmäistä versiota käytetään kivirakennusten rakentamiseen ja se sijoitetaan sen alle syvyyteen. Tällaisen perustuksen tarkoituksena on estää sen muodonmuutos pakkaselta. Toista vaihtoehtoa käytetään useammin puiden tai hirsirakenteiden rakentamisessa maissa, jotka eivät ole pakkasnopeutta.

Ribbon upotettu säätiö

Suoraan rakentamisen aikana kaivaminen kaivannon, suuri leveys 30-40 cm säätiön. Sitten lisätään hiekkakivilöityä kivimateriaalia, joka tiivistetään perusteellisesti, vasta sitten valmiit 20x20x40-lohkot asennetaan.

Lohkojen 20x20x40 peruskokoonpanon tärkeimmät vaatimukset ovat:

 • kaivettu ristikkäinen tyyny;
 • alarivin asettaminen on aloitettava niillä paikoilla, joissa seinät leikkaavat;
 • rakenteellisen lujuuden vuoksi 20x20x40-lohkojen rivejä on vahvistettu vahvikkeella ja sementtilaastilla;
 • Viimeinen rivi on tasoitettava laastilla ja lämmitettävä kahdella kerroksella vedenpitävyyttä;
 • Jalkakäytävä on pystytettävä kellarikerroksen ympärille suojatakseen lohkoja kosteudelta ja pakkaselta.

Perusrakenteen runkoon on välttämätöntä tarjota kaikki viestinnän aukot: jätevesi, vesi ja sähkö ja muut.

Laitteen malli matala pohja

Tämäntyyppisten nauhojen alapuolelle ei tarvita syvää kaivetta. On tärkeää puhdistaa alue ennen tulevan rakenteen merkitsemistä, ja maaperä, johon kasvillisuus sijaitsee, olisi poistettava.

Leveys säätiö on vahvistettu mesh, joka kaadetaan valmiiksi valmistettu betoni. 20x20x40-lohkojen asennus verkkoon alkaa kulmasta, jotta se ei häiritse tasoa, vie ne ristikon ratkaisuun ja sulkee näin liitokset. Lohkojen välissä on ratkaisu. Lohkojen välisiä yhteyksiä hierotaan ratkaisuun kaikilla puolilla.

Jokaisen 20x20x40 betonilohkon levittämisen jälkeen säännönvastaisuudet tarkastetaan tasolla, ja niiden esiintyminen korjataan laastin avulla. Ensimmäinen lohkoryhmä on kiinnitetty metalliristikkoon ja liuokseen, jonka jälkeen lisätään yksi lohko seuraavasta rivistä.

Tärkeää tietää! Jos rakenne on matalassa veden alla, lämmitetyt sokea alueet ovat pakollisia.

Pilarin perusta

Block Foundation

Pylväspohjan pystyttämisen materiaalikustannukset ja työvoimakustannukset ovat kaksi kertaa edullisempaa kuin matalalla nauhalevityksellä, varsinkin jos perustana on ottaa 20x20x40-lohkot. Tämän tyyppisen rakenteen pääasiallinen edellytys on voimakkaiden korotusten puuttuminen.

Teknologian perusperiaatteet:

 1. Rakenteen ympäryksen ympärillä kaivetaan tarvittava määrä suorakulmaisia ​​kaivoja.
 2. Ilman epäonnistumista, kaivon pohja peitetään varovasti tiivistetyllä tyynyllä, joka on valmistettu soraa sekoitetusta karkeaan hiekkaan.
 3. Asentaa sarjan lohkoja, jotka on tiivistetty betoniliuoksella.
 4. Toinen rivi sopii vastakkaiseen suuntaan. Jatka asennusta haluttuun korkeuteen.
 5. Pylväiden yläosa tasoitetaan, minkä jälkeen se peitetään vedeneristysmateriaalilla.

Muista! On välttämätöntä säilyttää samat pylvästasot kuin korjausten korjaus rakennuksen lopussa on ongelmallista.

Pylväsperusta on hyvä vaihtoehto rakennuksissa, joissa on syväjäämiä. Mutta tällä tyyppisellä on haittoja:

 • maanalaisen tilan puute;
 • vaatii rakennuksen julkisivun alaosan viimeistelyä;
 • Se on rakennettu vain ihanteelliselle pinnalle, jossa maaperäliike on suljettu pois. Jos ylimääräisiä linnoituksia oletetaan, kustannusosuus kasvaa, mikä riistää tämäntyyppisen edun perustan halvemmaksi;
 • ei ole tarkoitettu suurien kiinteiden rakennusten rakentamiseen.

Jäykistyskellari

Edellä mainittujen etujen ja haittojen huomioon ottamiseksi on syytä huomata, että sarakepohja on usein ainoa optimaalinen ja edullinen ratkaisu rakennusten kiireelliseen rakentamiseen. Jotta rakennus olisi pitkäikäinen, on kuitenkin noudatettava kaikkia ehtoja ja standardeja.

Lisäksi betonilohkot 20x20x40 kuuluvat yleismaailmalliseen ja talousarvioon tarkoitettuun materiaaliin, koska käyttöalue on melko laaja. Niiden etuja ovat:

 1. Materiaalin laatu, joka mahdollistaa rakenteen elinajan lisäämisen.
 2. Alhaiset kustannukset ja oikeat lomakkeet vähentävät ylimääräisen ratkaisumallin kustannuksia tasaamiseksi.
 3. Materiaalin keveyden ja lujuuden takia rakennusaika ja raskaiden laitteiden käyttökustannukset pienenevät.
 4. Materiaalin tärkeä tekijä on sen ympäristöystävällisyys.

Tee lohkot itse

Tee lohkot itse

Rakennusaineiden valmistukseen saakka, tehdäkseen itse itsensä, betonilohkojen 20x20x40 tekeminen ei ole aivan vaikeaa. Tarvitaan vain kvartsihiekkaa, korkealaatuista sementtiä, graniittikiveä ja muotoja, joissa tuotetaan valettuja tuotteita.

Betoniliuos valmistetaan 4 osaa sementistä, 6 osaa raunioista ja 7 osaa hiekkaa, joiden seos on täytetty vedellä ei-nestemäiseen sakeuteen. Valmistettu liuos täytetään etukäteen valmistetuilla lomakkeilla ja asennetaan tasaiselle alustalle. Liuoksen pinta on tiiviisti ja tasaisesti täytetty muoto, tasoitettu lastalla. Pysy täydelle jähmettymiselle kolmen päivän ajan. Jähmettymisen jälkeen muodot hajotetaan ja täytetään uudella liuoksella.

Valmislohkoja on mahdollista käyttää täydellisen kovettumisen jälkeen, joka kestää jopa kolme viikkoa.

Oikea lähestymistapa perustan valitsemiseen kotona tekee rakennuksesta vahvan ja järkevän käyttää rahaa rakentamiseen. Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja teknisen prosessin noudattaminen tarjoavat FBS: n luotettavan perustan missään rakenteessa ja mahdollistavat lohkojen 20x20x40 pylväsperustaisen varustuksen omilla.

Pylväsperustatyypit

Pylväspohjaan rakennetut pienet rakennukset, runkorakenteet ja matalan rakennuksen rakennukset. Omien käsien rakentamisprosessi eroaa nopeasti tehdyistä töistä ja käytettävissä olevasta FBS-tekniikan käyttöönotosta:

 • Matala sulautettu säätiö - käytetään kevyiden rakenteiden rakentamiseen liikkuvat maaperät ja kallion esiintyminen;
 • Uppoasennettu pylväspohja - tappien asennuksen syvyys on 0,5-2,00 m; asettuu savimaahan pohjaveden kanssa.

Tuki-sarakkeen säätö pystytään tekemään itse, noudattamalla teknisiä ohjeita valokuvaselosteen avulla. Runkorakenteelle tai kivitalolle säätiö asetetaan eri rakennusmateriaaleista:

 • Monoliittinen teräsbetoni;
 • tiili;
 • Luonnonkivi;
 • Asbestiputket;
 • Metallikanava tai putki;
 • Betonielementit 20x20x40 cm.

Vihje! Puu on yksi vähiten luotettavista rakennusmateriaaleista kehyksen, tiilen tai kivitalon tukikannan perustuksille. Tällaisia ​​paaluja on esikäsiteltävä suojaavalla liuoksella estämään hajoamisen prosessi kosketettaessa maata.

Pylväsperustan edut ja haitat

On olemassa sellaisia ​​myönteisiä hetkiä, jotka luonnehtivat omalla kädellään rakennettavaksi valittua tukipylväsperustaa:

 1. Kyky valita halpa ja laadukas materiaali;
 2. Alhaisemmat kustannukset PBS: n pystytetystä perustasta verrattuna nauhalle;
 3. Betonielementtien 20x20x40 käyttö on paras vaihtoehto kehysrakennukselle;
 4. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti rakentaa lohkojen tukipylvään perustan omiin käsiisi yhdelle henkilölle.

Haitta on monimutkainen prosessin lämmittämiseksi pohja. Lohkojen 20x20x40 pohjalle on ominaista suuri kuumeneminen.

Vaiheittainen pohjarakenne

 1. Työ alkaa oikeiden rakennusmateriaalien laskennassa kehysrakennuksen aiemmin laaditun suunnitelman tai muun FBS: n rakennuksen mukaisesti.
 2. Rakenteilla oleva alue on täysin poistettu ja pylväiden sijainti 20x20x40 on merkitty. Kaivetaan kaivoja ja varustetaan tukipylväspohjan hiekan ja raunioiden "tyynyllä".
 3. Valmistellaan vedenpitävä FBS ja asennetaan muotti. Irrotettavalle rakenteelle levyt käytetään 4 * 15 cm paksuudeltaan ja leveydeltään.
 4. Pilarien 20x20x40 muodon vahvistaminen ja betoniliuoksen kaataminen suoritetaan.
  Master Board! Tukosten muodostumisen estämiseksi seos, joka kaadetaan tukikolonniin, suositellaan täytettäväksi säännöllisesti.
 5. Meidän täytyy rakentaa grillage ja zabirku.

Varoitus! Pylväiden mekaanisten vaurioiden ja niveltymisen estämiseksi ei voida asentaa tiilien tai kantavien seinien lohkoja.