Käsintehdyt lohkot

PBI: n "Maksimovo" -yritys ostaa ostaa osia, jotka toimitetaan Moskovassa kohtuuhintaan. Tuotteet ovat GOST-vaatimusten mukaisia ​​ja soveltuvat käytettäväksi kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Työskentelemällä suoraan asiakkaan kanssa ilman välikäsiä voit luoda kannattavimmat tarjoukset asiakkaille ja käsitellä sovelluksia nopeasti.

Käsintehdyt lohkot ovat monoliittisia, vahvistettuja betonituotteita, jotka on varustettu molemmilla puolilla olevilla silmukka- ja kiinnitysrakoilla. Ne valmistetaan hiekka- ja murskatun seoksen perusteella, mikä takaa niiden suhteellisen alhaisen painon. Tätä materiaalia käytetään säätiön rakentamiseen sekä kellari seinämiin ja muuhun kuin asuinrakennukseen.

Käsintehtyjen lohkojen edut ja käyttöalue

Lohkojen pieni paino ja pienet mitat mahdollistavat kuljetuksen ja purkamisen ilman erikoislaitteita ja suuren työvoiman vetovoimaa. Saranoiden ja asennusvarsien läsnäolo myös yksinkertaistaa niiden siirtämistä.

Manuaalisia muurauslohkoja käytetään usein työtiloissa ja maalaistaloissa. Ne poistavat tarvetta vaurioittaa konkreettista ratkaisua ja kaataa säätiö, joka vähentää huomattavasti rakentamisen aikaa ja sen kustannuksia.

Materiaalin muita etuja ovat kosteuden ja lämpötilan ääripään kestävyys, korkea lämmöneristys ja kestävyys.

Manuaalisia muurauslohkoja käytetään asuinrakennusten, hallintorakennusten ja tuotantolaitosten rakentamisessa ja restauroinnissa etenkin niissä paikoissa, joissa raskaiden koneiden käyttö on rajoitettua.

Block Foundation

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone maaseudulla. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne, joka on asennettu pylväspohjaiseen betonilohkoon. Välittömästi on syytä tehdä varaus, että pylväspohjan lohkotyypitys ei tarkoita FBS-lohkojen tai muiden vastaavanlaisten teräsbetonituotteiden käyttöä tonnikalaa painavana. Kyse on siitä, miten yhdistää pylväsperusta lohkojen 20x20x40, joka painaa alle 30 kg, ei enempää.

Betonielementtien pilarin perustuksen tekniikan perusteet

Mikä on mielenkiintoinen tällainen säätiön muunnelma:

 • Taitojen ja tietyn järjestelytavan tuntemuksen takia tällainen sarakepohja on rakennettu lohkojen käsin yhdeksi, enintään kahdeksi päivälle;
 • Kymmenen pilarin vaatimattoman perustuspylväsjärjes- telmän rakentamisen kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa edellyttäen, että pylväspohjan lohkot ostettiin valmiiksi 50 ruplaa kohden ja suurin osa työstä tehtiin käsin;
 • Se on helpompaa, nopeampaa ja halvempaa tehdä perustan vaalealle puurakenteelle, jota yksinkertaisesti ei ole olemassa, ja vaikeimmassa rakenteessa on pilarirakenteen tukipintojen geometria ja tasot.

Rakenna pylväsperusta säätiölohkojen päälle

Kuten mökkirakennuksessa tahansa, säätiön lohkotuote voidaan rakentaa useita tunteja päivässä vapaa-ajalla ja fyysisellä voimalla. Työ ei ole kova, ei vaadi suurta määrää kaivamaan kaivoksia tai kaivoksia. Mutta on yksi piirre - pylväsperustan rakentaminen vaatii ensinnäkin erittäin vakavaa valmistelutyötä. On tarpeen luoda lohkot, asentaa majakat ja maamerkit, joihin materiaali asetetaan sementtilaastille. Helpoin tapa tehdä tämä hieno osa työstä välittömästi, kun tarvittavat tiedot ovat tuoreita muistiin, kuinka merkitä sivuston. Katso, miten tiivistää ja kohdistaa tyynyn lohkojen 20x20x40 sarakkeen alapuolelle:

Kaksi sanaa sarakepohjan rakennuspalikoista

Säätiön rakentamiseen käytetään useimmiten monoliittisia kivejä, jotka on valettu värähtelevään koneeseen tai M100-150-merkkisen betonin betonista. Helpoin ja halvempi asia ostaa tällaista materiaalia kuin yrittää tehdä sitä itse. Se on suhteellisen kallis, eräiden mökkien tai kodinhoitohuoneen rakentamisesta omistajilta voi ostaa materiaalin jäännöksiä, varsinkin kun et tarvitse niin paljon, 40-50 kappaletta.

Useimmiten käytetään pylväsperustaisten rakenteiden rakentamista varsin objektiivisista syistä 20 x 20 cm: n pituudelta ja pituudeltaan 40 cm:

 • Lohkon koko määrittää sen pienen painon. Riippuen käytetystä täyteaineesta yhden kiven massa on 30 - 32 kg, minkä vuoksi on helppoa nostaa ja sijoittaa lohkot ilman lisätyökaluja ja lisävarusteita.
 • Useimmiten lohkot tehdään vibropressoihin vakiomuodossa vaahtobetoniin tai sementtilohkoon. Samanaikaisesti saadaan valukiveksi, jonka alkuperäisen lujuuden on ylittänyt käsityöläisen betonivalun;
 • Menestyksekkäät mittasuhteet tekevät siitä suhteellisen helpoksi taittua perustuspylvään taittamista ja tasoittaa tasoa ilman, että jyrsintä leikattaisi tuen yläosaa.

Sivuston merkitseminen ja tyynyn kannattimien tyynyn valmistelu

Valmistuksen alkuvaiheessa on välttämätöntä tehdä oikea merkintä asennuspisteiden kohdalla pilarin kannattimille. Voit tehdä tämän käyttämällä runkopalkin palkkipalkin kokoa ja muotoa, joka perustuu pylväisiin. Projektin luonnoksen mukaan on tarpeen laskea puun keskiviivan tarkat mittasuhteet ja siirtää se johdinten avulla maahan. Tulevan pohjan sivujen pituuksien millimetrin vaatimusten noudattamisen lisäksi sinun on tarkistettava, että vierekkäisten sivujen välinen oikea kulma on havaittavissa.

Tämän seurauksena kulmien pylväsmateriaalien asennuksessa olisi oltava neljä pääkohtaa, joiden välissä on rakenteeltaan tai merkintäjohtoa venyttämättä. Samanaikaisesti panokset, joille lanka tai johto on kiinnitetty, on sijoitettava säätiön kehän ulkopuolelle.

Samalla tavoin sinun on kohdistettava juovamerkkien sijainti korkeuteen siten, että havaitaan tarkka horisontin taso.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen valmistaa tyynyt asennuspaloille. On luotettavampaa syventää sarakkeen tukia maahan 20-25 cm, mutta tässä tapauksessa on tarpeen käyttää jokaista saraketta varten lisäparin lohkojen sijasta kahden rivin sijasta kolmeen riviin.

Jos teet ylimääräisen maadoituksen maaperään 50 cm: n säteellä tuen ympärille, pääset sitten sarakkeen tukemattomaan versioon. 30-35 cm: n syvyyteen kaivettuun ojaan on tarpeen kaataa kaksi kerrosta hiekkaa, jossa on keskimmäinen paksusekoitettu kerros. Kaatunut materiaali peitetään perusteellisesti kerroksittain siten, että pinnalla on pieni kerros pölyhiekkaa.

Pylväspohjapintojen asennus

Lohkojen sijoittaminen pylvästukeen pohjaan suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin tiilen asettaminen. Korkea mekaaninen lujuus muurauslaastia ei tarvita, kunhan se on muovia, mutta ei levitä betoniin. Hiekkapohja, johon lohko asetetaan, kostutetaan ja välittömästi peitetään ohut kerros laastilla, jonka paksuus on 1-1,5 cm. Lohkot voidaan sijoittaa betonikerrokseen.

Lohkon sijainti on tasoitettava jännitetyistä johtimista ja rakennustasosta siten, että tukipinnan hyvä täyttö liuoksella varmistetaan eikä horisonttia ole tukossa.

Seuraavien parin korttelin kun makaat neljänneskierrosta, jolloin rivien ligaatio saadaan. Jos on kolmas rivi, se on myös sidottava alareunaan.

Joissakin tapauksissa ohjattu tyynyt lohkojen asettamiseksi tehdään betonilevyjen muodossa, jotka puhdistetaan ja yhdenmukaistetaan horisontin kanssa laastin ennalta asettamisen jälkeen. Tällöin tyynyn päällinen hiekkaa ei kaadeta, ja muurauslaasti on sijoitettu suoraan soraan, jossa sora on vuotanut nestemäisellä betonilla.

Viimeistely ja pinoaminen

Muurauslaastin asettamisen jälkeen pylväsosien lohkojen pohja puhdistetaan, aukot hierotaan laastilla, rappeutuvat ja vedetetään. Jos pylväitä asennetaan pitkin majakoita oikein, ilman tukipinnan tukkeutumista, voit jatkaa säätämisen säätämistä palkilla.

Grillityön puukehys valmistetaan puusta etukäteen, useimmiten kahden L-muotoisen elementin muodossa. Nurkkaliitoksen alaosa, joka lepää lohkojen pylväsrakenteisiin, on vahvistettu metallilevyllä. Parin metallilevyjen välissä on ankkurivaippa, joka upotetaan sauman päälle kahden ylemmän lohkon väliin.

Kehyksen kaksi puolta on sijoitettu kannattimiin ja keskittyvät sarakkeen tukien akseleille, minkä jälkeen ne liitetään laastarilla. Puutavara kiinnittyy myös välitelineisiin, mutta ilman levyjä palkit yksinkertaisesti sidotaan pehmeällä langalla ylempiin lohkoihin tai kuten video:

johtopäätös

Lohkojen perustuksen lujuus ja kestävyys riippuvat pitkälti vanteenpalkin ja lohkotukien oikeasta liitoksesta, joten usein palkin lisäksi kulmista tai puulevyistä on sijoitettu muita nurkkapidikkeitä ja tukirakenteita. Epäsuotuisin tekijä on vanteiden palkin heikkous, jonka voimakas pystysuuntainen taipuma johtaa kapenemiseen, joka voi jakaa tuen.

Teräsbetonituotteiden valmistus käsijalalle: TsKS ja FBS

ZHBI-4: n kasvibetonituotteiden valikoimaa edustaa paitsi rakennusmateriaalit, joita käytetään rakennusten tukien muodostamiseen ja niiden välittämiseen, mutta myös seinien rakentamiseen suoraan käytettäviin asemiin. Yksi näistä tuotteista on käsin luotuja lohkoja.

Mitkä ovat lohkot käsien asettamiseen?

Käsintehtäviin tarkoitettujen teräsbetonituotteiden tuotanto on tiukasti säännelty. Näiden tuotteiden vahvuus ja kestävyys ovat erittäin tiukat vaatimukset. Tehtaamme tarjoaa kahden tyyppisiä käsilevyjä:

 • Vibropressoimalla tehdyt CCS - lohkot. Käytetään muurattuihin seiniin.
 • FBS - korpulentti pohja lohkojen raskaasta betonista

Rakenteellisesti molemmat lohkotyypit ovat samanlaisia ​​ja edustavat monoliittista tuotetta, jossa on molemmilta puoliltaan asennettavat aukot ja sarana, mikä helpottaa niiden kuljetusta ja kuljetusta.

Lohkot TsKS ja FBS eroavat pieninä mitoina. Merkinnöissään tuotteen salatut mitat. Siten FBS 36.36.30 -tuotteella on seuraavat parametrit: pituus ja leveys - 36 cm, korkeus - 30 cm.

Missä manuaalinen muuraus estää CCS: n ja FBS: n?

Tässä jaksossa esitettyjä molempia muutoksia käytetään paneelilevyjen ja tiilien rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa.

Kuten nimestä käy ilmi, FBS-tuotteet on suunniteltu järjestämään rakennusten tuet. Heidän avullaan voit perustaa säätiön omalla kädelläsi, kun rakennat taloa omaan juoniin. Säätiön lisäksi FBS-lohkoja käytetään kellari-seinien asentamiseen (nimi löytyy usein "kellarikerroksen lohkoista"), teknisestä maanalaisesta, kellarista ja nauhan perustuksesta. Lisäksi niitä käytetään usein muissa kuin asuinalueissa.

Tyypillisiä ЦКС-lohkoja käytetään useiden tilojen manuaaliseen asentamiseen.

Kuinka saada konkreettisia tavaroita käsiin asettamisen yhteydessä?

Plant ZhBI-4 tarjoaa FBS: n ja TsKS: n tyyppisten käsien asentamiseen tarvittavien määrien hankkimisen rakennusmäärässä, joka toimitetaan suoraan esineeseen. Omalla laivastomme avulla voimme nopeasti suorittaa kaikki tilaukset ja toimittaa konkreettisia tavaroita suoraan niiden asennuspaikkaan.

Kun viestitään etukäteen laitoksen työntekijöille, on mahdollista tehdä lasku, joka perustuu lastin painoon, valitse optimaalisesti sopiva kuljetus ja selaa toimituspäivämääriin. Lohkojen varaaminen oikeaan määrään tehdään vain sataprosenttisen ennakkomaksun edellytyksenä.

Käsittelemme TsKS- ja FBS-lohkojen lastaamista ja purkamista suurella vastuulla, koska ymmärrämme, kuinka tärkeää on säilyttää esitys laadukkaaseen muuraukseen. Tarjoamme tilaisuuden määrätä nämä konkreettiset tavarat vaaditussa määrin.

Betonituotteiden valmistus ja toimitus
ja rakennusmateriaalit

Rakenna nopeasti ja luotettavasti - aseta betonilohkoja

Rakennuspalikoiden ansiosta aiemmin suosittu tiili antoi tien ensisijaiseksi. Betonilohkojen asennus on nopeampaa, pidetään luotettavana ja taloudellisena.

Betonielementtien ominaisuudet

Betoni on rakennuslohkojen tärkein sideaineosa. Jäljelle jäävät komponentit, jotka sisältyvät koostumukseen, määrittävät materiaalin ominaispiirteet. Kuvittele suosituimmat betoniseinien lajit:

 • laajennetut savi-lohkot;
 • keraamiset;
 • vaahtomuovilohkot;
 • solubetoni;
 • kaasusilikaatti.

Lohkoissa on erikokoisia ja parallelepiped muotoja.

Betonilohkojen etuja

Materiaalilla on useita etuja:

 • eristys;
 • asennusnopeus;
 • lämmöneristys;
 • kestävä (yli 100 vuotta);
 • vahvuus;
 • vastustuskyky jyrsijöille ja mikro-organismeille - muotti ja sieni;
 • pieni paino ja huomattava tiheys;
 • edullinen (suhteessa tiiliin -35%).

Käsintehtyjen betonilohkojen kannattavuus ei liity ainoastaan ​​tiilien hintaan. Tässä ja helppo säätiö, alhaiset kuljetuskustannukset ja nopea asennus. Lohkoperinteiden perustaminen on yksinkertainen tehtävä: lohkot eivät vaadi raskasta pohjaa, yksinkertainen nauha tekee.

puutteet

Ne ovat harvoja, mutta ne rajoittavat merkittävästi rakennuspalikoiden käyttöä. Esimerkiksi lohkoseinät eivät pysty kestämään betonilattian vakavuutta, tarvitaan lisävahvistus erikoisvyöllä tai puutavaraa voidaan käyttää.

Materiaalit ja työkalut

Työkalut ja materiaalit on huolehdittava ennen työn aloittamista. Setti riippuu valitusta lohkosta. Luettelo kaikista:

 1. Mittaustyökalut: ruletti, taso, läppä, neliö.
 2. Kayanka ja simulaattori.
 3. Trowel (useita, erikokoisia).
 4. Forest.
 5. Johdosta.
 6. Bulgaria.
 7. Sähköpora.
 8. Taso tai vesitaso.
 9. Harjaa harjakset.
 10. Seinämateriaali.
 11. Metalliverkko tai raudoitus palkkeihin.
 12. Betonimylly tai sekoittimet.
 13. Kapasiteetti ja raaka-aineet ratkaisuun.

Liuoksen valmistus

Betonilohkojen asentamista käytetään sementti- ja liimakoostumuksina.

Sementti- ja hiekkalaasti

Korkealaatuisen betonilohkon ratkaisuun tarvitaan korkean tason sementtiä, ei pienempi kuin M 400. Hiekka on homogeeninen, ilman sakkaa. Suurista sulkeumista on päästävä eroon.

Laastin ideaalinen suhde betonilohkareiden asentamiseen hiekalla ja sementillä oli:

Vettä lisätään sementtiä nopeudella 0,7.

Haluttu kimmoisuus saadaan, kun otetaan huomioon, kuinka märkä hiekka on, ja massan säätö lisäaineilla.

Liuos valmistetaan pieninä annoksina, jatkuvasti sekoittaen, niin että seos ei kuorenna ja tarttua.

Kaasutilikaattiliima

Yleiskoostumus, joka soveltuu käytettäviksi lohkotuotteita asennettaessa. Se on korkea tarttuvuus, jonka avulla voit tehdä sauman, jonka paksuus on vähintään kolme millimetriä.

Liiman tekeminen omiin käsiisi vaatii valmiin kuivaseoksen, veden, muovisäiliön ja sähköporan. Koostumusta tulisi sekoittaa täydellisen homogeenisuuden saavuttamiseksi matalilla kierroksilla. On tärkeää kunnioittaa annettuja osuuksia. Teoksen koko määrittää työsi nopeuden. Asettaessasi on selvää, mitä sen pitäisi olla, niin että liimaerä menee liiketoimintaan eikä sillä ole aikaa kovettua.

Valmistelutyöt

Valmistelu lohkareikiön käsittelyyn vähenee materiaalien hankintaan ja toimittamiseen. Yleinen menetelmä lohkojen käyttämiseksi on laastin valmistaminen vaakapinnan ja vedenpitävyyden aikaansaamiseksi.

Muuratut lohkot

Askel askeleelta ohjeet betonilohkojen asettamiseen omiin käsiisi:

 1. Tulevat kulmat ovat merkittyjä, johto vedetään. Tämä on tarpeen tasaamiseksi.
 2. Vedeneristysmateriaalille levitetään kuorikerros, päälle - lohko. Se painetaan voimakkaasti pohjaan.
 3. Liitos on käynnissä. Se riippuu lopullisesta viimeistelystä.
 4. Naapurilohkot asetetaan samalla tavalla. Älä unohda hallita muotoilua. Sen on oltava tasainen kaikissa vaiheissa.
 5. Toinen rivi sopii yhteen.
 6. Kolmas rivi voidaan asettaa liima-aineen avulla. Sitä käytetään 2 riviä pistoolilla.
 7. Kaikkien seinät on rakennettu samaan aikaan lujittaakseen samalla tasolla.
 8. Joka viiden rivin on oltava vahvistettuja seinämiä: uria tehdään pitkin kehää, vahvistusta tai verkkoa asetetaan niihin. Joillakin lohkoilla on erityisiä markkinarahtia.
 9. Katto antaa vakavaa kuormitusta seinille. Jakaaksesi sitä tasaisesti, tarvitsemme armopoyat, kun kaikki rivit on asetettu. Se on tehty sivustolla puinen muotti, runko ja betoni. Kestävyys saadaan elokuvan alla 7 päivän kuluessa.
 10. Muuraus voidaan katsoa täydelliseksi ja jatkaa julkisivuverhousta.

Nämä olivat yleisiä vinkkejä. Lohkojen asettamisen tekniikalla on omat ominaispiirteensä. Ota esimerkiksi suosittuja lajikkeita.

Keraamilohkot

Betoniyhdistelmä ja tehty vaahtokerros (laajennettu savi) ovat niiden osa. Voimavarat mahdollistavat vahvistuksen.

 1. Teemme pohjatason vedenpitävyyden valssattujen kateaineiden avulla: kiinnitämme sen sementtilaskoon.
 2. Alamme laittaa nurkasta ja liikkua kehän ympäri.
 3. Vaakatasoinen muuraus määritetään käyttäen tasoa. On tärkeää, että sarjan alku ja loppu samaan aikaan.
 4. Järjestelmässä on harjotyyppi, aukkoja ei ole, joten pystysuorat liitokset eivät ole täynnä ratkaisua. Vaakasuora sauma - enintään kymmenen senttimetriä.
 5. Säädä kaikki seinät samanaikaisesti: kantavat ja sisäiset.
 6. Asennus voidaan tehdä normaalisti betoniseokseksi ja liimasementiksi.

Vinkki: Aseta laakeroidut seinät korkeintaan 2 cm: n korkeudella. Joten vähentää lattian kuormitusta. Korkeuseroa muodostava rako on helppo täyttää vaahdolla.

Höyrytetyt betonilohkot

Niitä kutsutaan myös kaasusilikaatiksi. Niille on ominaista suuri huokoisuus, joka johtaa materiaalin asteittaiseen hajoamiseen. Tulevaisuudessa näkyvät halkeamat, rakenne alkaa romahtaa. On olemassa keino välttää nämä ongelmat tarjoamalla luotettavat vedeneristys- ja esivahvistetut seinät.

Kun lopetat kehyksen asettumisen, keskeytä 12 tuntia.

Asennus tehdään helposti pienen painon ja lohkojen koon vuoksi.

 1. Tämänlaatuisten betonilohkojen asennus tehdään liimalla tai sementillä. Jos asennat sementtiin, tee sauma 6 - 10 mm, jos laitat sen sementille - enintään 3 mm.
 2. Aloita sivelemällä sileä pohja pakollisella vedeneristyksellä.
 3. Tee betonilohkojen ratkaisu 4: 1-suhteessa (hiekka ja sementti).
 4. Laitteen pohja on kostutettava. Muussa tapauksessa liuoksen kosteus voi muuttua hiilihapotetuksi betoniksi ja seinämä ei ole vahva.
 5. Asettelu tehdään korkeimman osan pohjasta. Määritä se käyttämällä tasoa tai tasoa.
 6. On tärkeää tasoittaa lohkojen alarivi vaakatasossa.
 7. Kaikki lohkot voidaan sitten istuttaa liimalla.
 8. Neljännen rivin on oltava vahvistettu metalli- tai lasikuituvahvikkeella, jonka läpimitta on 8 mm.

Viimeistele ilmastetun betonin seinät valmiilla kipsilevyllä. Kipsihöyrynkestävyys suojaa betonilohkoja tuhoamiselta.

Vaahtobetonialustat

Lohkot antavat sileän pinnan, tämä on niiden etu. Anna säästää tasoitusmateriaaleihin.

 1. Pohjaan pinnalle asetetaan hiekalle ja sementille noin 2 cm: n kerros päällekkäin - vedeneristyskerros (bikrost, kateaine). Sitten voit laittaa ensimmäisen rivin.
 2. Varo aukkojen muodostumista saumoissa, niitä ei voida hyväksyä. Levy tasaisesti levittää liimatahtoa helpottaa lovettu kauhakalvo. Saumat on täytettävä.
 3. Jos lohkojen asennusvaiheessa käytetään sementtilaastia, on tarpeen kostuttaa lohkot vedellä. Syy on materiaalin huokoisuus.
 4. Liuoksen lohkojen toiminnan parantamiseksi lisätään pehmittimiä.

Vinkki: Aseta laakeroidut seinät korkeintaan 2 cm: n korkeudella. Joten vähentää lattian kuormitusta. Korkeuseroa muodostava rako on helppo täyttää vaahdolla.

Solulaariset lohkot

 1. Tasaa pohja, odota, että säätiö noutaa voimaa ja aloita muninta.
 2. Käytä liimaa asennusyhdisteenä. Ensimmäiselle kerrokselle - sementti-hiekkalaasti. Seoksen plastisuuden lisäämiseksi lisätään nestemäistä saippuaa tai pehmitintä.
 3. Asettelu alkaa kulmista, tarkkailemalla suuntausta: rivi yhdestä suunnasta, toinen - päinvastainen.
 4. Asentamisen jälkeen kulma-elementit alkavat rakentaa seiniä.

Rakennusvihjeitä

Annamme käytännön neuvoja rakentajille, miten pannaan konkreettinen lohko.

 1. Lohkot on käsiteltävä märällä harjalla ennen käyttöä - pinta imeyttää liimaa paremmin ja muuraus tulee vahvemmaksi.
 2. Hyppyjen sijaan käytä kulmia.
 3. Käytä kalastuslinjaa täyttämällä kulmien välistä etäisyyttä. Vedä se ylemmän sisäreunan väliin. Sinulla on selvä ulompi linja. Se on kätevämpää, jos kalastusviiva on värjätty.
 4. Käytä liuosta ei ole liimalla, se on paljon helpompaa - hieroa lohkoa lohkon yli tasaisesti.
 5. Jokainen lohko on sijoitettava jonkin matkan etäisyydelle edellisestä: se laskee alaspäin ja noutaa osan asennusseoksesta.
 6. Älä päästä tyhjiä lohkoja tasoitukseen: tuotteet ovat hauras, vaurioituneet helposti.
 7. Prosessissa tarvitset osia lohkoista. Jos ei ole kokemusta rikkomatta, käytä kulmamyllyä.
 8. Muurausbetonilevyjen liimausmenetelmällä sauma on ohuempi ja huoneen lämpöeristys paranee. Liiman korkeammasta hinnasta huolimatta kustannukset ovat perusteltuja sementtiseoksen vähäisen kulutuksen vuoksi.
 9. Joskus viimeinen lohkon rivi ei ole sama kuin seinämän haluttu korkeus. Se ei ole pelottavaa - lohkot voidaan helposti leikata hylsyn avulla.
 10. Kulmien välinen diagonaali, tarkkaile muurauksen tasaisuutta välittömästi ja usein, sitten puutetta ei voida korjata. Käytä rakentamista ja lasertasoja, putkilinjoja. Jos saavutat maksimaalisen tarkkuuden - tarvitset tasoa.
 11. Sisäpäät eristetään laajennetulla polystyreenillä.

Jos lohkojen geometrinen muoto on selkeä, voit käyttää liimaa. Seinä on monoliittinen, ja saumat - ohut.

Asennuskappaleet näyttävät olevan vaikeita prosesseja, jotka vaativat vakavia taitoja ja kokemuksia. Jos haluat, jokainen voi hallita tätä tekniikkaa, siellä olisi halu. Toivomme, että tiedot ovat hyödyllisiä!

Häpeä pilarin sisäpuolella näkyi selvästi Voronezhissa

Kansalaiset taas tulvensivat säiliön rannalla jätettä. Alle kuukausi on kulunut siitä, että Zheleznodorozhny Districtin tehtaan työntekijöiden työntekijät ovat kiinnostuneita betonilaattojen huonosta kunnosta. Sitten pormestarin toimistossa kirjeenvaihtoon.

Saratovissa työskentelevät työtekijät riisuttivat talon oven konkreettisella tavalla. Tapahtuma tapahtui Rakhovin kadulla. Asukkaana alueellisen keskuksen Anya Isaenkova sanoi sosiaalisissa verkostoissa, hänen vanhempansa kärsivät niin kutsutusta kaunistamisesta tällä kadulla. Talo sijaitsee lähellä tienrakentajien työtä. Tämän seurauksena tytön mukaan täynnä vanhoja paloja.

Voronezhin asukkaille osoitettiin Venäjän pohjoisimman kaupungin kauneus. Chukotkan valokuvagalleria järjestettiin Black Soil -alueen pääkaupungissa. Kuvaaja Milita Garbersagen esitteli työtään Voronezhissa matkan jälkeen maan pohjoisin kaupunki Pevek. Näyttely pidettiin 30. elokuuta Rebelheadsissa ja kokoontui noin puolen sadan valokuvan ystäville. Omassa.

Svobodnyssä jalkakäytävän yli, jossa lapset käyvät, on betonilaatta (video) Svobodnyin asukkaat, jotka ovat valittaneet Mukhin Streetin konkreettisen aidan vaarallisesta osasta, puhuivat Amur.info-toimitukselle. Laatta roikkuu kulmassa jalkakäytävän yli ja lepää lanka. Ja tällä jalkakäytävällä on lapsia. Paikallinen asukas Anastasia kertoo.

Voronezhin keskustassa evakuoijat kieltäytyivät siivoamasta Mercedesa varkailla, ja auto pysäytti kaupunkilaiset lähtemästä pihalta. Voronezhin asukkaat valittivat Mercedes-maastoauton omistajasta, jolla oli tyhmä numero, jonka hän lähti oikeuteen. Silminnäkijöiden mukaan auto on ollut täällä kahdeksi päiväksi ja on estänyt pihan poistumisen. Paikallaan.

Voronezhin asukkaat vertailivat keskuspuiston menneisyyttä apokalypsin kanssa. Puolet tuhoutuneet pylväät ja hylätty teatteri - tämä oli Dynamo ennen jälleenrakennusta. Voronezhin asukkaat vertailivat Central Parkin kuvia jälleenrakennukseen kuvaamaan apokalypsea. Nyt kansalaisten on jo vaikea kuvitella, että tällainen kodikas ja kaunis Dynamo näytti yhtä vahvalta.

Novozybkov pysähtyä sairaalassa huomenna podremontiruyut PCR "parannus" vastasi nopeasti kirjeenvaihtaja noin ränsistynyt betonilaatta, joka toimii ponnahduslautana nouseville matkustajille linja-stop "sairaala". Toimittajat kertoivat julkiselle palvelulle, että liesi oli vuotanut joillakin paikoilla.

Päivitetty Barca-Longa "Mercury" esitetään auringonlaskun Voronezhissa pienoismallilaiva sijoitettu puistossa "Iljitsh". Päivitetty Barca-Longa "Mercury", asennetaan uuteen paikkaan, joka näkyy kuvassa Voronezh. Läpinäkyvä purjeet alus jää taustalle kirkkaan oranssi auringonlaskun. Kuva yksi julkaistu.

Asunnottomat ihmiset järjestävät orgiita vanhojen talojen keskelle Voronezhin keskustassa. Voronezhin keskuksessa asunnottomat järjestävät orgioita lähiympäristöissä. Paikalliset tiedotusvälineet saivat kantelun Koltsovskaja ja Tshaikovskin kaduilla, jotka ilmaisivat tyytymättömyytensä tilanteeseen. Voronezhin asukkaat syyttävät Magnin supermarketia.

Voronezhin järjetön puoli osoitettiin Zheleznodorozhny-alueella muodostuneen Ostuzhev Dump-talon ikkunasta. Chernozemin alueen pääkaupungissa Asuin-talon numero 3 Ostuzhevin kadulla osoitti, mitä "kaunista" maisemaa voi nähdä korkean rakennuksen ikkunasta. Julkaistu valokuva osoittaa, kuinka jättiläinen sijaitsee kymmenen metrin päässä talosta.

Voronezh käytti sisäänkäyntiä vessan nimitykseen ja sai videon Kaupunkilaiset eivät odottaneet kameran ottavan sen pois. Verkostossa Voronezhin asukkaat levittivät videon, jossa nuori mies tekee kohtuutonta toimintaa - hän täyttää pienen tarpeen oikein korkean rakennuksen sisäänkäynnillä. Valvontakamera otti hetken miehen sisään.

Vanhus Sharyinka oli täynnä tiiliä omassa talossaan. Kiven vankeudesta hän ei voinut paeta kahden päivän ajan. Hätätilanne Sharyinsky Districtin Nyryugin kylässä: talon katto kaatui vanhuksille. 60-vuotias eläkeläinen ei päässyt irti kivirauhasta itsekseen ja vietti kaksi päivää raunioon. Pelasti eläkeläisten työntekijät.

Vaunu pois tien Karymskii alueella, yksi henkilö kuoli kuorma karkasi tien alueella Karymskoe Trans-Baikal Territory 1. syyskuuta vuonna 7,00, yksi henkilö kuoli ja toinen loukkaantui, kertoi kirjeenvaihtaja IA "Chita.Ru" lehdistöpalvelu alueellisten seurauksena onnettomuus AMIA. "Ei ole vielä selvää, mikä heistä ajaa. Vahingon sijaan.

Viidennen päivän Voronezhin asukkaat terrorisoivat pelastajat väärillä puheluilla. Paikallisen mukaan naisella on aidattu puolet pihasta eikä se salli pysäköintiä. Voronezhin asukkaat kertoivat naisesta, joka viidennen päivän aikana on terrorisoinut hallinnon työntekijöitä ja pelastushenkilöitä, joilla on outoja haasteita. Nikitinskyn talon asukkaiden mukaan naapuri kutsuu päivittäin erityispalveluja.

Voronezhin asukkaat pelkäsivät säiliön veden kirkkaan vihreää väriä. Liuoksen "poikkeama" osoittautui yksinkertaiseksi. Voronezhin asukkaat pelkäsivät sen värin, jonka säiliössä oleva vesi oli hankkinut. Saapuessaan juomaan kahvia rannalla, pari nuorta huomasi, että lampi oli muuttunut kirkkaan vihreäksi. Valokuvan yksi suosituimmista kaupunkisyhteisöistä julkaisi Voronezh Ig.

Saratovin pylväs menee maan alle Kosmonautien pengerryksen asfalttipinta antoi voimakkaan halkeaman, joka muodostaa uuden kastelun. Sosiaalisissa verkostoissa todettiin silminnäkijöiden mukaan kansalaisten suosima kävelypaikka ja kaupungin vieraat. Jotkut ovat niin tottuneita pengerryksen sellaiseen "käyttäytymiseen", joka d.

Korsakovin alueen asukkaita pyydetään ilmoittamaan viherrakentamissääntöjen rikkomuksista. Korsakovin hallinto työskentelee aktiivisesti kaunistaa sekä sisä- että katualueita ja virkistyspaikkoja. Asukkaat itse, samoin kuin satamakaupungin ja kylien yrittäjät, ajoittain estävät tätä prosessia. Käytössä.

Romahtaminen päällekkäisyys tien muodostunut kaduilla Zhuravlev sivustosta osoitteessa Chita Autoliikenne estänyt betonitiilet liikennettä risteyksessä Zhuravlev ja Novobulvarnaya Chita, koska mitä tällä alueella illalla 24. elokuuta muodostuu liikenneruuhkia, kirjeenvaihtaja IA "Chita.Ru". Kiinnike luodaan myös merkin sijainnin takia.

Voronezhin asukkaat pelkäävät hiljattain remontoidulla sillalla. Vaara on havaittu kaupungin rautatiealueella. Paikkakunnat puhuivat reiästä, joka "flaunts" sillan Borovoye ja Somovo välillä. Paikallisväestön mukaan vyöhykkeen äskettäin korjattiin, mutta tämä ei estä kuopan muodostumista. Ihmiset pelkäävät.

Ufa uusi laituri on suljettu kuukaudessa jalankulkijat ja ajoneuvot yhteydessä työn alkamisesta parantamiseen alueella Shore suojajärjestelmä White River päässä rautatiesillalta SRC "Nuoret" jalankulkijoille ja ajoneuvojen on rajoitettu pääsy penkereen 27. elokuuta 2018 saakka 30. syyskuuta 2019 Turvallisuuden varmistaminen tällä sivustolla.

Lawlessness hallitsee: vapaaehtoinen puhui ympäristöongelmien syistä Tunisiassa Ympäristötilanne Tunisiassa, sanoen lievästi, jättää paljon toivomisen varaa. Rannat ovat täynnä roskia. Myös kaatopaikat voidaan nähdä kaupungeissa, teillä ja jopa lähialueilla. On kuitenkin ihmisiä, jotka yrittävät taistella puhtauden puolesta. 27-vuotias Mohamed Huij omasta.

Fetid-savu pilasi aamun Voronezhin asukkaille. Savu-ikkuna kattoi useita katuja. Välittömästi useat Voronezhin asukkaat, noin kello 7 aamulla, ilmoittivat voimakkaasta savusta kaupungin lounaaseen sekä 9. tammikuuta kadulle. Tietoja kaupungeista, jotka on julkaistu sosiaalisessa verkostossa. - Mitä polttaa SW: ssä? Palavan polttaman savun tuoksu.

Krimisillalla avustarakenteet puretaan. Rakentajat purkavat vähitellen lisäapua, jota tarvitaan betonipilarien asentamiseen. Myös rakenteet, joiden avulla sillan kannatus tehtiin betoniin, poistettiin ja objektin tieosuuden alueet pystytettiin. Purkaminen toteutetaan osallistumalla.

Yli 700 kuutiometriä roskaa otettiin talvella Magadanilta viime viikolla. Pormestarin toimisto teki Magadanin laittomien kaatopaikkojen poistamisen "People's Control" - ja "General Cleaning ONF" - hankkeiden puitteissa. Viime viikolla yli 700 kuutiometriä jätettä otettiin pois eri kaupunginosista - jätteiden luvattomasta huolehtimispaikasta. On selvitetty.

Laittomuuden. Ekologi nimeltään vapaaehtoinen aiheuttaa pentueen rannat Tunisia 27-vuotiaan Huidzh kulkee pitkin rannikkoa Tunisian lähinnä Euroopassa mitattuna maan - Cape Cap Bon Moanastiru etelään. Hänen valokuviensa mukaan tämä polku on 300 kilometriä roskia. Ekologi-vapaaehtoinen kutsui projektinsa "300 kilometriä.

Iset-rannalla karsittiin kymmeniä pajua ja vaahteraa. Jekaterinburgissa Malyshevin ja Kuibyshev-kaduilla sijaitsevan Iset-pengerteen yli sata puuta leikattiin. Puiden kaataminen alkoi toinen päivä osana pengeremuksen parantamista. Suurin isku putosi alueelle NCCA: n Dendroparkissa ja Uralissa. Nyt olen päällä.

Pelastusauton pelastaminen säiliön penkillä sai Audi A6: n videon, joka ajoi ulos hiekkalaivasta. Voronezhin säiliön rannalla videokameraa varten hiekkaan kiinni pudotusauton pelastaminen. Kaupunkilaiset, jotka tulivat pelastamaan Audi A6: ssa vetivät auton kaapelilla. Video yhdellä suosituimmista kaupunkisyhteisöistä.

Nevinnomysskin asukkaat ilmaisivat mielipiteen parannuksen kohteista kaupungissa. Viattomien internetyhteisöjen aattona tehtiin sosiaalisia tutkimuksia. Kaupunkilaiset kysyivät: mitä heidän mielestään kaupunginhallinnassa olisi kiinnitettävä huomiota parannusohjelman puitteissa? Valinta antoi 2 vastausta: parannus ja korjaus.

Baskirissa moottoripyöräilijä kaatui betoniseinään ja kuoli, Beloretskin kaupungissa tapahtui moottoripyöräilijän tapaturma. Liikkuvat Bolshaya-kadun puolelta Tochissky-kadun puolelle biker ryntäsi reunakivet ja lensi betoniseen aitaan nopeudella. Kahden pyöräisen ajoneuvon kuljettaja kuoli aven paikkaan.

Vapaaehtoiset järjestivät vapaaehtoisen siivouksen Mikhailovskin Groveissa Vapaaehtoiset viipyivät vapaaehtoisen siivouksen Mikhailovskin Grove-hankkeessa Aloitus Tomsk-kansalaiset puhdistivat roskat ja puhdistivat luonnolliset rauniot Mikhailovskin luolassa. Puhdistetulla alueella he haluavat rakentaa eko-polun nimeltä Tomskin paikallisen historian Valentin Rudskyn. - Mikhailovsky Grove on.

Uusia yksityiskohtia hiekkarannoista, jotka ovat kerääntyneet teini-ikäisille lähellä Voronezhia, ovat tulleet tunnetuksi. 14-vuotiaan koululainen on romahtanut kuolemaan Muzhchiyen, Vorobyevskin piirin kylässä. Voronezhin alueella tutkinta jatkuu teini-ikäisen kuoleman kanssa hiekkaveden laskeutumisesta. Muistutamme, aiemmin ilmoitimme, että Vorobyevskin kaupungin Muzhichye-kylässä 14-vuotiaan koululaisen romahti.

Voronezhin asukkaat ilmoittivat ampumasta Levoberezhnyin piirikunnassa. Paikalliset asukkaat kuulivat jonkun lyönnin koirilla. Voronezhin asukkaat ilmoittivat ampumisesta Voronezhin vasemmistonpuoleisen pihan pihalla. Kun muistikirja Voronezh kerrottiin alueen sisäasiainministeriön ulkoministeriön lehdistöpalvelussa, asunnon asukkaat 24 lentokoneiden valmistajien laiturilla kutsuttiin poliisille. Paikka.

Voronezhin asukkaat ilmoittivat ampumasta Levoberezhnyin piirikunnassa. Paikalliset asukkaat kuulivat jonkun lyönnin koirilla. Voronezhin asukkaat ilmoittivat ampumisesta Voronezhin vasemmistonpuoleisen pihan pihalla. Kun muistikirja Voronezh kerrottiin alueen sisäasiainministeriön ulkoministeriön lehdistöpalvelussa, asunnon asukkaat 24 lentokoneiden valmistajien laiturilla kutsuttiin poliisille. Paikka.

Voronezhin asukkaat ilmoittivat ampumasta Levoberezhnyin piirikunnassa. Paikalliset asukkaat kuulivat jonkun lyönnin koirilla. Voronezhin asukkaat ilmoittivat ampumisesta Voronezhin vasemmistonpuoleisen pihan pihalla. Kun muistikirja Voronezh kerrottiin alueen sisäasiainministeriön ulkoministeriön lehdistöpalvelussa, asunnon asukkaat 24 lentokoneiden valmistajien laiturilla kutsuttiin poliisille. Paikka.

Marchekanskoen valtatielle, Marchekanskylin kaistalle ja Koltsevayalle Gagarinille suunnatun liikenteen rajoittaminen Magadan GELUDin ja KZH: n asiantuntijoilla esitteli maanantaina työsuunnitelman. Tämä ilmoitettiin RADIOSA "KOLYMA-INFORM": lle Magadanin pormestarin toimiston lehdistöpalvelussa. Nykyään 3. syyskuuta kadut ja kadut ja likaiset teet tehdään Marchekansky-maantiellä, Marchekansky-kaistalla, Yuzhnaya, Chukotka, Koltsa-kaduilla.

Voronezh-teini-ikäiset vihastelivat kaupunkilaisia ​​räikeällä viihdetyllä suihkulähteellä. Nyt he tarjoavat suojelemaan New Cityn maamerkkiä. Hiljattain ansaittu "kuiva" suihkulähde Pavlovskin kaupungissa, Voronezh-alueella, herätti ahdistusta yhteiskunnallisissa verkostoissa. Kaupunkilaiset otti uuden vetovoiman neliön lähellä Sovremennik virkistyskeskuksen kanssa bang, mutta sillä.

Viipurin eteläisen mikrorakenteen pysähdys purettiin ilman uutta asentamista. Viipurin asukkaat ovat ylpeitä siitä, että kaupungin Primorskyn valtatie ei ole pysähdyksissä. Ihmiset lähettivät valituksensa yhdestä Vyborg-ryhmästä VKontakte-verkostossa. Viipurin piirin hallinto kuuden kuukauden ajan korvasi vanhentuneet ja vahingoittuneet vandalismiautojen seurauksena.

Tyumenin paikalliset historioitsijat löysivät vanhan maanalaisen kulkueen. Ja tämä ei ole legenda! Tyumenin etnistit ovat löytäneet maanalaisen kanavan, joka yhdistää muinaismuistoja. Se voi olla toinen kaupungin nähtävyys. Kuitenkin, ennen kuin maanalainen kurssi on tutkittava. Itse asiassa Tyumenissa on tosiasiallisesti monia legendoja.

Autoilijoille: maantieliikenteen vuoksi liikennettä rajoitetaan Magadanin kolmella paikkakunnalla 3. syyskuuta maanteiden vuoksi, liikennettä voidaan rajoittaa Marchekanskoe-moottoritiellä, Marchekansky-kaistalla ja Koltsevayasta Gagarinille. Osana lämmön- ja vesihuollon teknisten verkostojen jälleenrakentamista liikenne estettiin Pushkinin kadulla (Dzerzhinskyltä.

Ilmailuhallitsija löysi ilmatyynyn aikana irtoseinä Stavropol Stavropolin ennätyksen haltijaan, lentäen tänä kesänä Elbrusia lentäen ja nousseen 8405 metrin korkeuteen. Säännöllisen ilmapallon aikana hän löysi Lermontovissa suuren jätesäiliön. Mies löi vuorovaikutteisen pisteen.

Sotšissa karhu nousi yhdeksi ja söi hanhiä. Tänä vuonna Sotšissa usein poistuu luonnonvaraisten eläinten ihmisille. Vain karhu ilmestyi asuinalueilla 11 kertaa, myös sudet ja ketut ilmestyi. Tämän kertoivat Venäjän luonnontieteiden akatemian akatemialainen.

Viime viikolla Magadaniin vietiin yli 700 kuutiometriä roskaa, Magadanin pormestari taistelee laittomilta kaatopaikoilta. Jätteiden kaatopaikkojen purkaminen toteutetaan "Kansanvalvonnan" ja "ONF: n yleisen puhdistuksen" puitteissa. Tämä ilmoitettiin RIA: lle "KOLYMA-INFORM" Magadanin kaupungin lehdistöpalvelussa. Kunta taistelee jatkuvasti itsestään.

Orskissa, alastomainen nainen kävelee tiellä. Orskin poliiseilla pidätettiin alastomainen nainen, joka kävelee tiellä. Tällä hetkellä hän on lääkäriasemassa lääkäreiden valvonnassa. Orskin paikalliset asukkaat 29. elokuuta olivat epätavallisia tapahtumia. Suora tiellä kiireisessä ajassa.

Sovetskin johtaja syyttää poliisiviranomaisten toimettomuutta. Sovetskin asukkaat valittavat kaupunginhallinnolle, koska vaaratilanne on lisääntynyt. Tämän päivän, syyskuun 3. päivä 2018, kirjoittaa hänen sivunsa Facebook sosiaalisen verkoston kaupunginpäällikkö Nikolay Voishchev. Maanantaina Sovetskin pormestari järjesti operatiivisen kokouksen.

Kemerovon alue täyttyi raekuuroilla Kemerovon alueella valtavien rakeiden sademäärän seurauksena paikalliset maisemat alkoivat muistuttaa talvea. $ CUT $

4. syyskuuta rajoittaa matka Luxin, Boldyrevin ja Prospect Karl Marxin kaduilla Magadanissa Tänään, syyskuun 4. päivänä teiden pesun takia Luxu, Boldyrev ja Prospect Karl Marx kaduilla on rajoituksia. Osana lämmön- ja vesihuoltojen teknisten verkostojen jälleenrakentamista liikenne estettiin Pushkin-kadulla (Dzerzhinskystä Lenin Avenueen). Goro.

Novocherkasskin apuohjelmien työntekijöiden on työskenneltävä ylitöissä täydentääkseen koulujen lähellä tehtäviä korjauksia viimeistään syyskuun 1. päivänä, ennen kuin tietopäivä puhkesi putkilinjan läpi. Novocherkasskissa Oktyabrskin mikroruistossa Chehhov-kadulla koulu nro 32 on korjattu. Siellä putkistoa korjataan keskellä olevan sisäänkäynnin edessä, minkä seurauksena vedenpaine putosi suoraan kadulle. Goro.

Voronezh Carin kiertänyt "Pyataks" City Park "Gradin" parkkipaikalla Voronezhissa vangittiin video ensimmäisen jännittävän ajoverkon videoista, joka tunnetaan parhaillaan "Pyataks" City Park "Gradin" parkkipaikalla., aivan katsojien edessä. Instagramissa hänen sivullaan oleva video julkaisi laulajan.

Voronezhista löydettiin tuhannen kilometrin päässä vihamielinen ruokavalio-asiantuntija. Mies syytettiin. Anninsky'n alueella paikallinen asuinpaikka haastoi evakuoidun maksun elatusavun ja sitten meni Karachay-Cherkessin tasavallassa työskentelemään varoittamatta tästä paikallisen ulosottopäällikön henkilökunnasta. Laiminlyönti b.

Tunisian vapaaehtoinen selitti, mikä aiheuttaa sen maaperän saastumista roskatilanteessa. Tunisiassa ympäristön tilanne heikkenee edelleen, viranomaiset eivät ryhdy toimiin tämän vakavan ongelman poistamiseksi. Sen sijaan Pohjois-Afrikan maan johto yrittää käydä rahaa matkailualan laskusuhdanteessa. Laajennetut rannat ulottuvat.

Valdain piirikunnan asukas jäi ilman aseita Velkojen takia Novgorodin alueella paikallinen asukas menetti aseen velkojen takia. Tiedetään, että Valdai-alueella mies ei maksa veroa pitkään. Tämän seurauksena velan kokonaismäärä oli 70 tuhatta ruplaa. Lisäksi viivästysvelvollisuus oli kymmenentuhatta ruplaa. V.

Luxor Street, Boldyrev ja Karl Marx Avenue ovat nykyään rajoitettuja tiekuljetusten yhteydessä, ja GELUDin ja KZH: n asiantuntijat esittivät tiistaina työsuunnitelman. Magadanissa liikennöinti Luxin, Boldyrevin ja Karl Marx Avenue: n kaduilla on rajoitettu. kone toimii kaduilla Lux, Boldyrev, Narovchatova, Koltsevoy, prosp.

Sokolin Magadanin asutuksessa asetti noin 150 tonnia asfalttia, Sokolin asutuksessa on käynnissä viherrakentaminen, jonka lopussa on noin 150 tonnia asfalttia. Uusi asfalttipinta ilmestyy kahdessa kylän paikassa kerralla. Tämän ilmoitti RIA: n "Kolyma-INFORM" lehdistössä.

Voronezhin evakuoijien keskuksessa hyödynnetään kuljettajien huolimattomuutta. Ajurit varoittavat verkosta. Voronezhin asukkaat varoittavat autoilijoita veturikuorma-autojen aktiivisesta toiminnasta, jotka kuljettavat autoja lähellä Premier-yrityskeskusta Komissarzhevskajan pysäkillä kaupungin keskustassa. Mukaan paikallisen asukas, Alexander, viranomaiset vuonna.

Rostovissa Patsayevin katu tulvii putken puhkeamisen vuoksi: video Putkilinjan ongelmat tapahtuvat säännöllisesti ja julkiset laitokset toteuttavat vain väliaikaisia ​​toimenpiteitä. Rostovissa, Patsaev-kadulla, lähellä talon numeroa 5, oli tulva putken kiireestä. Video tallensi talossa asuva Galina Isakova 3. syyskuuta. Asuinalueella Rostov aamulla 3. syyskuuta tapahtui.

Yaroslavlissa ilmestyi sarjavälyttävän räjäytystysejä, ja sarjamurskaussäiliöitä paljastui Yaroslavlissa. Vain kahdessa päivässä 14 muovisäiliötä poltettiin kaupungin kolmella alueella. Lisäksi vain yhdyskäytävän jätteiden keräilykontit ovat polttamassa, joka aloittaa täyden palvelun jo 1. syyskuuta.

Kuukauden ajan Brestin asukas kieltäytyi sosiaalisesta verkostosta ja kertoi, miten se muuttui elämänsä 29-vuotias Alexander Samosyuk Brestistä työskentelee ohjelmistosuunnittelija. Kolmekymmentä päivää hän lupasi olla menemättä kaikkiin sosiaalisiin verkostoihin, joissa hänet oli rekisteröity: VKontakte, Odnoklassniki ja Facebook. - Minulle on tärkeää, koska perheelle ei ole tarpeeksi aikaa, jotta se sopii hyvin.

Työttömyys väheni Medvezhegorskin alueella 15% Vuonna 2018 noin 15% Medvezhiegorskin piirikunnan työttömistä asui. Tämä kertoo Karelinform-portaali. Työpaikkojen vaikea tilanne syntyi alueella vuosi sitten, kun yritys Medvezhiegorsk Dairy Plant suljettiin. Viime elokuussa

Voronezh Lihachin keskustassa poistettu vaarallinen stunt-skootteri, joka rikkoi liikennesääntöjä, ajoi takapyörää. Voronezhin asukkaat todistivat temppu nimeltä "Willy" (sanasta pyörä), jonka skootteri kuljetsi mustamaan maakunnan pääkaupungin keskellä. Moottoripyöräilijä, joka ajoi vallankumouksen varrella, otti videon hänestä, kuten hämmentävä skootteri.

Voronezhin keskustaan ​​kohdistuneen massasakon seuraukset koskettivat videota. Neljä autoilua oli mukana onnettomuudessa. Paikalliset ovat kokeneet verilöylyn seuraukset kaupungin keskustassa. Neljä ulkomaista autoa törmäsivät riviin Plekhanovskajan kadulla edellisenä päivänä, 29. elokuuta yöllä. Mikä aiheutti törmäyksen, bye.

Voronezhin keskustaan ​​kohdistuneen massasakon seuraukset koskettivat videota. Neljä autoilua oli mukana onnettomuudessa. Paikalliset ovat kokeneet verilöylyn seuraukset kaupungin keskustassa. Neljä ulkomaista autoa törmäsivät riviin Plekhanovskajan kadulla edellisenä päivänä, 29. elokuuta yöllä. Mikä aiheutti törmäyksen, bye.

Yhteishallissa Lada kaatui betoniin: kuljettaja kuoli paikan päällä myöhään illalla Oktyabrskogin kaupungissa, 35-vuotias paikallinen asukas, joka ajoi Lada Kalina Sportia, menetti hallinnan ja ajoi betoniraudalle.

Voronezhin bussilla huomasivat Shaggy "mökkijohtimet", jotka yhdellä kaupungin reiteistä huomasivat "cotduktor". Voronezhin asukkaat huomasivat ja kuvasivat punaisen tähkäisen kapellimestarin jommankumman pohjoisen mikrorakenteen reiteillä.

Mies avasi tulipalon Pietarin huoneiston ikkunasta. Kaupungin tiedotusvälineiden mukaan SOBR: n työntekijät, ambulanssi- ja hätäkaasupalvelut ovat paikalla. Tällä hetkellä yritys yrittää aloittaa neuvottelut ampujan kanssa, mutta hän on riittämätön kunnossa ja kieltäytyy kommunikoimasta riidan kanssa.

Voronezh kuoli sen jälkeen, kun VAZ-lainvalvojien kauhea kaatuminen todisti tragedian kaikki olosuhteet. Maanantaina 3. syyskuuta 2018, noin klo 17.15, auto kaatui Voronezhin vasemmistonpuoleiselta alueelta, jolloin kuljettaja kuoli. Onnettomuus tapahtui kadulla Dubrovin. 63 vuotta vanha.

Voronezh kertoi vaarallisesta löydöstä metsissä lähellä taloja Nuoren miehen mukaan pelastajat olivat passiivisia. Paikallinen asukas Leonard kertoi maanmiehilleen outoa löytää metsän lähellä kylän Yamnoye. Siellä 23. elokuuta lenkillä Voronezh-mies löysi laastin kuoren ja kranaatin. Tietenkin sotilasammutukset ovat hämmentyneitä.

Blagoveshchenskin alueella sijaitsevat pihat on maisemoitu 10.9. Mennessä. Uudet pysäköintialueet, jalkakäytävät ja kävelytiet alkavat ilahduttaa Blagoveshchenskin lähiympäristön asukkaat ajoissa. Kaupunginympäristöprojektin puitteissa toteutettavien pihojen parannustöitä tutkivat kaupungin pormestari Valentina Kalita ilmoittaa IA: lle "City". Pihojen parantaminen.

Voronezh-kaupungin asukkaiden lähellä sijaitsevan esteellä oleva jalankulkusäätiö pelkää muta-aitaa. Yksi Semilukin kaupungin asukkaista oli tyytymätön työhön, joka oli tehty uuden paviljongin rakentamiseksi lähellä "Hospital" bussipysäkkiä kadulla 25 vuoden lokakuussa. Kaupungin asukkaiden mukaan uuden rakennuksen lähellä oleva alue täyttyi hl: llä.

Verisen "verilöylyn" seuraukset pelottivat Voronezhin korkean rakennuksen asukkaita. Kaupunkilaiset olivat kauhistuneita lääkäreiden verisen paidan takia. Voronezhin asukkaat pelkäsivät verinen paita, jonka ambulanssin henkilökunta oli jättänyt Monrosov-kadun korkean rakennuksen pihalle. Kuvia kammottavista löydöistä julkaistiin yksi suosituimmista kaupunkisyhteisöistä tiistaina, 2.

Tunnettiin, kuinka monta Voronezhin henkilöä maksaisi asuntolainan. Paikalliset asukkaat ottavat asuntolainan keskimäärin 16 vuotta ja 7 kuukautta. Vuoden 2018 alkupuoliskolla Voronezhissa ja alueella kansalaiset käyttivät 10 083 kiinnitystä, joiden arvo oli 16,2 miljardia ruplaa. Jos verrataan samaan ajanjaksoon vuonna 2017, tämä määrä kasvaa.

Leningradin alueen asukkaat alkoivat kasvaa sieniä heti töissä. Yksi Ivbg.ru: n lukijoista lähetti kuvia toimitukselle, joka näyttää sieniä. He kasvoivat aivan työpaikallaan Viipurissa. Kuva: lukija ivbg.ru Viipurissa sienet pääsivät pois työmaalta työpaikalla lähes keskellä kaupunkia.

Espanjassa kymmenien uhrien kuolemaan johtaneen onnettomuuden tiedot paljastettiin tiedotusvälineille. Espanjan pohjoisosassa tapahtui onnettomuus matkustajaliikenteen linja-autolla, jonka seurauksena ihmiset kuolivat ja kärsivät maan tiedotusvälineiden mukaan. Tunnetusti, traaginen tapaus tapahtui kaupungissa Aviles, joka sijaitsee maan pohjoisosassa, jossa matkustaja-bussin kuljettaja, joka seuraa.

Vapaaehtoinen ilmaisi syyt Tunisian rannoille. Tunisian rannoille roskasäiliöön osallistunut vapaaehtoinen ekologi Mohamed Huij nimitti tärkeimmät syyt, jotka olivat kerran kukoistaneet Afrikan maata, jossa oli aina monia turisteja, ekologisen katastrofin ääressä. Nykyään 27-vuotias Huij matkustaa rannikolla.

Autokuljettajille: 28. syyskuuta liikenne rajoitetaan Magadan Today -sataman valtatiellä maantieliikenteen vuoksi, sataman valtatien liikennettä voidaan rajoittaa (Strelka-alue). Osana lämmön- ja vesihuoltojen teknisten verkostojen jälleenrakentamista liikenne estettiin Pushkin-kadulla (Dzerzhinskystä Lenin Avenueen). Kansalaisia ​​pyydetään olemaan pysäköimättä.

Höyryn purkautumisen vuoksi Lenin Avenuen huoneistot muuttuivat kaasukammioiksi, Paul oli mätä, seinillä oli muotia. Lenin Avenuen 9 talon asukkaat kutsuvat asuntojaan kaasukammiot. Syy lämmitysjärjestelmien jälleenrakentamiseen. Asukkaiden mukaan korjausvaiheessa hyödyllisyysmiehet eivät tehneet höyryä vastuuvapauden kadulle, ja nyt kaikki kosteus ja lämpö menevät Yaroslavlin asuntoihin.

"Likaa ympärillä. Likaa hallituksessa. " Viranomaiset rupesivat kameran ympäristöaktivistiksi Tunisiassa, kun rannat, jotka ulottuivat Cape Bonista pohjoisessa Monastiriin etelään, pidettiin matkailualueeksi. Nyt nämä paikat tuskin tuntuvat levähdysalueelta. Kiinnitä huomiota ongelmaan paikallisen asukkaan ja vapaaehtoisen, ympäristönsuojelijan, koulutuksen perusteella. Huij kutsuu itseään vaeltamaan.

Magadanin korjaustöiden yhteydessä satama valtatiellä on rajoitettu tänään, ja GELUDin ja KZH: n asiantuntijat esittivät tiistaina työsuunnitelman. Tämä ilmoitettiin RIA: lle "KOLYMA-INFORM" Magadanin pormestarin lehdistöpalvelussa. Tänään 28. elokuuta GULUD-yleispuhdistuskoneet toimivat Marchekansky Lane, Boldyreva, Lux, Narovchatova, Koltsevaya. Samalla.

Kansalaiset onnittelevat kuvernöörin syntymäpäivää: hashtag # kiitos Tulu levittäytyy sosiaalisissa verkostoissa Tula-alueen kuvernöörin syntymäpäivän Alexei Dyuminin sosiaalisten verkostojen käyttäjien käynnistämiä hashtag # kiitos Tulalle. Alexey Dyuminu kääntyi tänään 46-vuotiaaksi. Tula-alueen kuvernöörin virkaan hänellä on vain kaksi vuotta. Tänä aikana Dyumin, joka Tulassa.

Igor Albin lupasi soveltaa tiukimpia toimenpiteitä yleishyödyllisiin laitoksiin, jos he eivät palauttaneet kunnostustöitä kunnostustöiden jälkeen väärään aikaan. Seuraavan lämmityskauden kaupunkikomitean kokouksen aikana Northern Stationin varapuheenjohtaja.

Petrozavodskin Solomennoye-alue jää jälleen ilman sähköä. JSC "Prionezhskaya Grid Company" työskentelee sähköverkostoissa. JSC: n "Prionezhskaya Grid Company" -tietojärjestelmän tietojen mukaan 31.8. Klo 11-16 on suunniteltu sähkökatkos Solomennoyen asuinalueella Navolokskajan, Gornayan ja Yalgubskoen moottoriteillä, s.

Autoilijoille: 31. elokuuta Naberezhnaya-kadun liikenne Magadanissa on rajoitettu Tänä päivänä ajoradan pesun vuoksi liikennettä Magadanka-joen pääkadulla rajoitetaan. Tieliikenteen yhteydessä rajoitus on voimassa liikennejoen risteyksessä. Lämpö- ja vesihuollon teknisten verkkojen jälleenrakentamisen yhteydessä.

Voronezhin asukas jäähdytti onanistin kiihotuksen iskuja vasten, ja pervertin valitti poliisille. Voronezhin asukkaat Green Parkin asuinkompleksista (Moskovsky Prospect, 215) varoitti sellaisen onanistin toimintaa, joka tappoi yhden paikallisen asukkaista kadulla. Hänen aviomiehensä Denis kertoi tästä ryhmäkokonaisuudessaan sosiaalisessa verkostossa "VKontakte".

Magadanissa Movnayan, Tauiskayan ja Khasynskajan liikkeet ovat rajoitettuja. GELUDin ja KZH: n asiantuntijat esittivät toimintasuunnitelmansa keskiviikkona 29. elokuuta. Tämä ilmoitettiin RIA: lle "Kolyma-INFORM" Magadanin kaupungin lehdistöpalvelussa. Keskiviikkona 29. elokuuta GULUDin yleiset puhdistuskoneet toimivat Koltsevayan, Proletarskayan, Yagodnayan ja Magadanka-joen rannalla.

Ford röyhkeästi murskasi kenkäkauppaan Voronezhin keskustassa Silminnäkijät ilmoittivat onnettomuudesta. Voronezhin asukkaat ilmoittivat liikenneonnettomuudesta, joka sattui 26. elokuuta kaupungin keskusta-alueella Plekhanovskajan ja Koltsovskajan kaduilla. Kuten tapahtuman todistaja kertoi Anna kirjeenvaihtajalle "Notebook Crow".

Voronezhin asukkaat kertoivat heidän kissojensa outo-ruokavalioista. Kansalaisten ilmeiset lemmikit osoittautuivat herkkusuiksi. Paikallinen asukas jakaa muiden kanssa maanmiehensä kanssa kissan mieltymykset, kuten kävi ilmi, hänen neljänlaisen lemmikkiensa rakastaa vesimeloneja. Hänen sanojansa tueksi tyttö julkaisi videon, jossa oli karvainen eläin, jolla oli ruokahalu.

Kreetalla he löysivät hautaamattoman muinaisen haudan. Ierapetran alueella Kreetan saarella kaivettiin kivutonta hautausta. Hautaus vahingossa löysi paikallinen asukas. Hän katsoi kuoppaa, jota hän löysi oliivitarhassa lähellä Kentryn kylää ja kääntyi välittömästi arkeologeihin, kertoo RIA Novosti. Ne nopeasti.

Voronezhin asukkaat kuvasivat Levoberezhnyin piiriä ulosteiden tunnelmia käyttäen Kominternovskin pysyvien liikenneruuhkien paikka ja Leninsky - taiteen keskus. Voronezhin asukkailla oli mahdollisuus kuvata omia kaupunkejaan Emojin avulla. Tällainen toiminto on äskettäin ilmestynyt Yandex.Maps-palveluun. Voit kuvata kunkin piirin erikseen - tarpeeksi.

Vytegrassa juopunut kuljettaja petti itsensä käyttäytymisestä. VytaGrassa Rosguardsin työntekijät pidättivät paikallisen asukkaan, joka ajoi päihtyneenä. Nuori mies itse antoi itselleen käyttäytymisen. On todettu, että 21-vuotias autonkuljettaja Daewoo Nexia ajoi piireissä parkkipaikalla lähellä pankkia.

Svetlyin asukasta pidätettiin huumeiden hallussapidosta. Svetlyssä oikeudenkäynti pidettiin paikallisen asukkaan kohdalla. Häntä syytetään siitä, että hänellä on huumeita ilman myyntiä. Se on ilmoittanut alueellisen sisäasiainministeriön lehdistöpalvelusta. Mies joutui epäiltyihin tutkijoihin. Lainvalvontaviranomaiset järjestivät operatiivisen tarkastuksen. Aikana upposi.

Etelä-Kiinan haaksirikon seurauksena kuoli kaksi ihmistä $ Nanning, 29. elokuuta / Xinhua / - Kaksi ihmistä kuoli, kolme muuta puuttui laivan haaksirikon seurauksena samalla Guangzhoussa Zhuangin itsehallintoalueella / AP / Etelä-Kiinassa sijaitsevan Nanningin Lianqingin alueella. Tämän ilmoitti paikallisviranomaiset.

Magadanissa liikennöinti Magadanka-joenrannan kaduilla ja Transportnaya-joen risteyksellä on rajoitettu tänään. Asiantuntijat GELUD ja KZH esittivät perjantaina 31. elokuuta työsuunnitelman. Tämä ilmoitettiin RIA: lle "KOLYMA-INFORM" Magadanin kaupungin pormestarin lehdistöpalvelussa. Perjantaina 31. elokuuta GULUDin yleiskäyttöiset sadonkorjuukoneet toimivat Magadanka-joen, Parkovan, Gagarinin, Portovayan p.

Paikalliset ja asiantuntijat Hunanin provinssissa pelastavat ikivanhan ginkgo-puun $ Changsha, 28. elokuuta / Xinhua / - Viimeisen kahden kuukauden aikana jonkin Kiinan maakunnan asukkaat ja metsätalousasiantuntijat ovat yrittäneet viivyttää aikaa säästääkseen 1700 vuotta vanhaa ginkgo-puuta. Vanha puu kasvaa Huazhun County, Hunan Province / Central.

Stavropolissa ne jatkavat laajamittaisten mainostorakenteiden poistamista. Stavropolissa kaupungin veteraanien ja nuorisoneuvoston järjestön jäsenet ehdottivat, että kaupunginhallitusten olisi tehostettava ponnistelujaan laaja-alaisten mainostorakenteiden vähentämiseksi. - Tilauksen palauttamisprosessit ulkoilmamarkkinoiden alalla ovat samassa linjassa ja etusijalla.

Ilmestyskirjan kolmessa talossa korjauksen takia sammutettiin kuuma vesi. Ilmestyskunnan kolmen talon asukkaat jättivät jälleen ilman kuumaa vettä. Nykyään julkiset laitokset aloittavat lämmitysverkkojen korjaukset Oktyabrskaja - Trudovaja - kaduilla. Amur Municipal Systemsin JSC: n lehdistöpalvelun mukaan tästä sivustosta 29. elokuuta alkaen,

FAS kumosi kilpailun tulokset sopimuspuolen valitsemiseksi Summer Lake parantamiseksi Alueellinen anti-monopoliasema (FAS) aluetoimisto kumosi kilpailijansa tuloksesta sopimuspuolen sijoittautumispaikalle kesäjärven parantamiseksi. Raportoi julkaisu "Kaliningrad.RU". Huutokaupan ainoa osallistuja oli Gorsvet Finance LLC, jonka omistaja on.

Stavropolin alueella, maaseutumaassa, he löysivät käsirauhan kantoraketin. Aleksandrian Pyhän Yrjön piirin alueella asuvat asukkaat löysivät esineen ruohonleikkureunan kaltaisessa alueessa, joka oli samanlainen kuin käsiraaka-asema. Mineral Watersin välittömästä paikasta saapui teknisen osaston O. henkilökunta.

Primakovin kadulla rakennettiin talonrakennus yhdistää tulipalon. Silminnäkijöiden ilmoittama tapahtuma sosiaalisessa verkostossa. Paikalliset huomasivat, että Primakov-kadun rakennuksesta tuli paksu musta savu. Kuten kävi ilmi, rakennus on talonrakennustehdas ja se sijaitsee virallisesti Avtovskaja-kadulla, 31. Todistajat välittömästi.

Baltiyskin pää haluaa palauttaa järjestyksen kaupungin roska-alueisiin Perjantaina 24. elokuuta 2018 Baltiyskissa pidettiin laajennettu kokous kiinteän jätteen poistamisesta kunnassa. Tämä on raportoitu sivulla "Itämeren kuntayhtymän hallinto" sosiaalisessa verkostossa "VKontakte". Baltiyskin Sergei Melnikovin johtaja

Voronezhin kesäiset asukkaat ryöstivät kauan odotettua asfalttia. Vasen kasa materiaali poistettiin nopeasti puutarhakorkeuden avulla. Kauempana puutarhoissa teurastetun asfaltin leikkaus haudattiin yhteen päivään. Viime kesän puolivälissä lomakylän asukkaat ovat keränneet allekirjoituksia tekemään valituksen tienpinnan kunnosta.

Astrakhanin kuvernööri Alexander Zhilkin ja kaupunginhallituksen päällikkö Oleg Polumordvinov pitivät perääntymään kunnostetussa piha-alueella amiraalilla Nakhimovin kadulla 125. Amiraalin Nakhimovin kadulla parhaillaan korjataan telakkaa. Käytössä.

Ufassa uusi pylväsosa suljetaan vuoden päästä. Ufassa elokuun lopusta lähtien alkaa työ Belaya-joen pengerteen parantamiseksi Yunost-altaan ja rautatiesillan osuudella. Tältä osin pääsy tämän sivuston jalankulkijoille ja autoja rajoitetaan vasta 30. syyskuuta ensi vuonna.

Voronezhtsev oli ylpeä siitä, että jalkakäytävällä oli kohotettu jeep-pysäköinti. SUV-kuva lähetettiin toimittajalle. Paikalliset taas eivät päässyt kulkemaan jalkakäytävän päällä sijaitsevalle autolle. Tänä aikana auto jätti omistaja Leninsky-kaupunginosassa lähellä talon numeroa 52 9. tammikuuta. Vakuutan Voronezhin muistikirjan toimittajalle.

Astrakhan valitti sikoja ja vuohia, jotka estivät kalastusta. Astrakhanin oli pakko uida. Eläimet, jotka juoksivat rannalle estivät heitä kalastamasta ja alkoivat meluisiksi. Hauska tarina kertoi paikallinen asukas julkisen yleisön "Big Fishing in Astrakhan". Postin kirjoittajan mukaan hän ja hänen vaimonsa kävivät moottoriveneellä Volgaa pitkin.

Voronezhin valokuvan epämiellyttävät seuraukset "tiilen" huomiotta jättämisestä olivat kuljettajakuljettajan parkkipaikalle jättäessä ottamatta huomioon merkkiä. Voronezhissa kuva sai seuraukset merkkien huomiotta jättämisestä. Ajoneuvon kuljettaja näytti siltä, ​​että "tiili" ei ollut este häntä ja ajoi suoraan trukin pyörien alle. Voronezhin onnettomuuksien onnettomuuksista yhteisö julkaisi paikallisen Konin asukkaan.

Pyatigorskin yksityisellä sektorilla oli "roskasäiliö". Pyatigorskin yksityisellä sektorilla käyvät kaatopaikat kaatopaikalle. Ensinnäkin kaupunginhallinnon valvonta- ja tarkastusosaston asiantuntijat menevät tarkastukseen niissä talouksissa, joissa ei ole sopimusta kotitalousjätteen viennistä. Useimmiten he eivät halua vapaata.

Voronezhin asukkaat tuomitsivat omistajan, joka asfaltti heitti roskat. Yksityisen talon omistaja päätti päästä eroon rakennusjätteestä jättäen sen kiinteän jätteen säiliöiden viereen. Voronezh-alueen Pavlovskin alueen asukkaat kiinnittivät huomiota valtavien asfalttipalojen kasoista, jotka oli jätetty jossakin hedelmä- ja vihannestatilojen jätesäkeissä. C.

Rescue quad from lussi video Voronezhissa Viime viikonloppuna, 25. ja 26. elokuuta, Voronezhissä, säiliön rannalla, järjestettiin laajamittainen quad-festivaali. Järjestäjät olivat huolissaan ohjelman kylläisyydestä, ja tapahtuman vieraat näkivät mönkijöiden ja jeepien kilpailun. Extreme-urheilu koko Venäjältä.

Voronezhin asukkaat kertoivat tien "pyyntivälineet" pitkien autonkuljettajien jättämät tienvarustajat. Moottoriurheilija Ivan oli ylpeä Voronezhin Kominternovskin alueella tehdyllä tiekuljetuksella. Erityisesti paikallinen asukas valitti työntekijöiden jättämistä kaivoista asfaltin leikkaamisen jälkeen Begovaya-kadun ja Moskovsky Prospectin risteyksestä..

Umbiriaan katto romahti Sterlitamakissa sijaitsevassa asuinrakennuksessa, katto romahti yhdessä talosta. Asukkaat eivät ihmeellisesti kärsi. Asunnon omistajat sanovat, että asuinrakennus on jo pitkään ollut korjaamisessa. Puulattiat eivät ole betonilattiat, ja katon reikien takia ne romahtavat. Ihmiset kääntyivät paikallisviranomaisiin.

Voronezhissa 22-vuotias huijari ryösti kansalaisia ​​ilmoitusten kautta. Tyttö omisti kannettavat tietokoneet ja puhelimet maksamatta penniäkään heille. Voronezhissa 22-vuotias petoksesta pidätettiin, jättäen Voronezhin asukkaat ilman kannettavia tietokoneita ja puhelimia käyttämällä mainospaikkaa. Tyttö neuvotteli laitteen ostamisesta, sai sen kädestään ja katosi, kuten.

Yaroslavl Rybinskin säiliöön sijoitetun sellu- ja paperitehtaan rakentamiseen Yaroslavlin alueen hallinto vastusti sellu- ja paperitehtaan rakentamista Rybinskin säiliön rannalla Cherepovetsin piirikunnassa. Yaroslavlin alueen ympäristöministeriö on erityisen huolestunut - tämä on sovellus kemikaalien tuotannossa, joka voi vaikuttaa EY: hyn.

Yli 90 Amurin kyliä kilpailevat miljoonasta kaunistamiseen Yli 90 Amur-kylää on jo tullut taisteluun miljoonalle ruplelle kaunistamiseen. Ensi vuonna noin 44 miljoonaa euroa kohdennetaan paikallisten aloitteiden tukiohjelmaan. - Tämä hanke on tärkeä, koska sen tarkoituksena on kehittää hallituksen ja kansan välinen vuoropuhelu.

Viipurin vandalit pilaantivat pysäkit ja varastivat kukkaruukkuja Vipborgin pysähtymiseen vei vähän aikaa, sillä vandalukset olivat jo onnistuneet pilata kaksi ja varastaa useita kukkaruukkuja kukilla. Viime aikoina Viipurissa perustettiin useita uusia pysähdyksiä, toisena päivänä kaksi (lähellä kauppatoria) maalattiin vandaliimalla.

Me leikimme, mutta emme istut: Omutninskin puuta ei ole jäljellä - Puhdistamme asukkaiden pyynnöstä - "Asuminenpalvelut" työntekijät olivat nopeasti vastaamassa kirjeenvaihtajaan. Joten muutamat kaupungin puut ovat vähentyneet. Tämä ei kuitenkaan ole yksittäinen tapaus. Puiden metsien hakkuu tapahtui kaupungin puistossa, puita leikattiin paljon kadulla 3.

Me leikimme, mutta emme istut: Omutninskin puuta ei ole jäljellä - Puhdistamme asukkaiden pyynnöstä - "Asuminenpalvelut" työntekijät olivat nopeasti vastaamassa kirjeenvaihtajaan. Joten muutamat kaupungin puut ovat vähentyneet. Tämä ei kuitenkaan ole yksittäinen tapaus. Puiden metsien hakkuu tapahtui kaupungin puistossa, puita leikattiin paljon kadulla 3.

Voronezhissa mies joutui aidattuun kaivaukseen. Pelastajat pääsivät Voronezhin nostimeen pinnalle. Voronezhissa mies putosi kuoppaan. Tapahtuma sattui torstaina 23.8. Talon numero 49 kadulla Siperian sankareita. Voronezhin pelastajat saapuivat paikalle. Epäonnistuneen miehen haaste.

Atamanovkan junassa tapahtuneessa onnettomuudessa kuollut kuljettaja osallistui yksityiseen taksimatkaan. Kuljettaja kuoli junan törmäyksessä Chitan alueella Atamanovkan kylässä, kuljettaja oli yksityisen taksinkuljettajan kanssa, kaksi riippumatonta lähteestä kertoi uutistoimisto Chita.Ru: lle. "Se oli Subaru R2 -auto, joka ajoi 49-vuotiaasta naisesta, joka taksovala kylässä.

Voronezhin asukkaat raportoivat joukkohäiriö Borovoye Mikro-kaupungin asukkaat kutsuivat poliisin paikalle, mutta väkijoukko hajosi. Borovoyen mikrokylän asukkaat kertoivat joukkoraistelun, joka tapahtui 1. syyskuuta yöllään jossakin pihasta. Voronezh-ihmiset herättivät paikallisen urheilun mahdottoman melun ja huutoja.

Tutkijat kertoivat tuntemattoman olon jälkiä tuntumasta Tyynen valtameren pohjassa Tiedemiehet kertoivat tuntemattoman olon jälkiä tuntumasta Tyynenmeren pohjassa. Meksikon ja Havaijin välinen alue tutkittiin robottilla. Alueen asiantuntijat kutsuivat Clarion-Clippertonin vyöhykkeen. Tutkimusrobotti laskeutui 3,5 kilometrin syvyyteen..

Mari Elissa vankia haavoittui veitsellä siirtokunnissa: henkilöstön jäsen syytettiin Mari Elin tutkintolautakunnan lehdistöpalvelun mukaan alueen korjaavasta siirtotyöläisestä syytettiin ylittämästä hänen auktoriteettinsa ja vangin veitsen haavoittuneena. Hän joutuu nyt oikeudenkäyntiin. Tutkijat huomasivat, että 25. joulukuuta aamulla viime vuonna I.

"Armeijan elvyttämisestä sen ryöstämiseen on yksi askel": Ukrainassa maata on otettu suuresti Ukrainan puolustusministeriöltä ja Ukrainan asevoimilta Zhytomyrin alueelta, 24. elokuuta. Tilanne razderbanivanie "ministeriön maa" voidaan osoittaa esimerkkinä tahansa aloilla. Lähes jokaisella alueella on tapauksia, joissa paikallisviranomaiset pyrkivät purkamaan maukkaan morselin omaansa riippumatta siitä, mitä, tarpeet ja toiveet. V.

VNo matematiikassa tulee pakolliseksi vasta muutaman vuoden kuluttua. Vuonna 2018 lähes puolet lukiolaisista täytti testiä tästä aiheesta.

Cape Jonquierin tunnelin eteläinen sisäänkäynti kasvatti kivia. Historian ja kulttuurin muistomerkki ei vahvistunut useiden vuosikymmenien ajan.

Voronezhissa avoin VAZ, jossa avaimet "vietteli", kaappaaja siirtyy kotiin. Hyökkääjä tunnusti rikoksen. Aamulla 27. elokuuta 2018 47-vuotiaan paikallisen miehen jätti auton Dimitrovin kadulla autotalliosuuskunnassa, mutta kävi liikenteessä ja unohdoi ottaa sytytyslippuja. Palattuaan Voronezh ei löytänyt häntä.

Poroshenko nostaa Ukrainan lippua Donetskin yli Ukrainan johtaja on osoittanut, että onneksi Rovnin ihmiset juhlivat loman "vapaalla ukrainalaisella maalla". Donetsk on kuitenkin edelleen "miehitetty". Siitä huolimatta Kiev taas nostaa Ukrainan lipun Donbassin kaupungin yli, Poroshenko lupasi. (Seg.

Astrakhanit ovat huolissaan penkkien puutteesta ja kulkukoirien ylitarjonnasta. Viime vuonna Astrakhan, 40 kaupunkia Venäjälle, tuli hankkeeseen "Mukava kaupunkiympäristö". Se lasketaan vuoteen 2022 asti. Ensimmäisen ohjelman vuodelle kaupungissa on 11 metriä maisemoitu, yhdistää 38 kerrostaloa. Tänä vuonna aluekeskuksessa tilauksesta pr.

VAZ: n parissa oleva mies on etsimässä toista viikkoa Voronezhissa, jossa puuttuva sijainti on tuntematon 10.8. Alkaen. Poliisien pyynnöstä Chernozemyen etsintä- ja pelastusjoukkojen edustajat esittivät yhteisössä ohjeen 28-vuotiaan Maxim Meshcheryakovin etsimisestä. Mies asuu talossa Begovaya kadulla.

Kuuba-joen kuumeneminen Kalarsky-alueella ei löytynyt. Klo 19: een, Transbaikal-alueen etsintä- ja pelastuspalvelun työntekijät eivät löytäneet kiinalaisen kansalaisen ruumista, joka hukkui Kuangan joen ylittämisen aikana Kalarsky-alueella. Tämä Zab.ru raportoi operatiivisen tehtävän osastosta. - alkaen n.

Sisäasiainministeriön Vologdan lineaarisen yksikön työntekijät poistivat seitsemän riviä junista Viimeisen viikonloppuna alueella sisäasiainministeriön Vologdan lineaarisen osaston työntekijät poistivat seitsemän matkustajaa jumisteista, jotka olivat päihtyneitä. Yhdessä tapauksesta peruutettiin 51-vuotias uros 51-vuotias Udmurtian tasavalta.

Novocherkasskin hallintopäällikkö Igor Zyuzin kehotti käsittelemään roskavamman ongelman mahdollisimman pian ja erikseen lautakunnan kokouksessa he keskittyivät myös harhaanjohtavien koirien ja tapettien ongelmiin. Kaupunkipäällikkö Igor Zyuzin, jonka puheenjohtajana toimi Novocherkasskin hallitus, pidettiin 24.8. Kaupunginhallinnossa. Erikseen.

Julkiset laitokset varoitti Pietermartereita siitä, että lumi katosivat lunta. Julkiset palvelut varoitti Pietarin vieraita ja asukkaita lumimyrskyistä yhden monikerroksisen rakennuksen katosta. Tiedot tästä ilmestyi sosiaalisessa verkostossa "VKontakte". Varoitus julkishallinnon huomannut yksi ohikulkijoita. Hän käveli pitkin jalkakäytävää ja kompastui minuun.

Voronezh VAZ: ssa kuoli "lobovuhin" jälkeen ulkomaisella autolla valtatiellä Kuljettaja kuoli tragedian paikan päällä. Voronezh-Lugansk-Novovoronezhin moottoritie kahdeksannella kilometrillä tapahtui liikenneonnettomuus, joka tappoi yhden henkilön. Tapahtuma tapahtui elokuun 24. aattona kello 9.10 Khokholskin alueella. K.

Nevelissä heillä ei ollut aikaa korjata taloja, koska he alkoivat kaatua. Nevelissä Lenin Streetilla kaksi vuotta sitten he uudistivat kaksi taloa - nro 24 ja nro 26. Kuitenkin hyvin nopeasti talot alkoivat kaataa hieman. Talon asukkaat eivät kyenneet kapinoimaan, he vetosivat kaupunginhallintoon ja kysyivät, miksi uudistukset toteutettiin niin paljon.

Zeyan Snow Maidenin väärennetty veistos pesti Zeya Snow Maidenin, joka loukkaantui Vandalsin käsissä, puhdistettiin uudelleen. Tuntemattomat kaupunkilaiset pureskelivat kuvan "verinen" tahroista ja punaisesta maalista sanomalehden "Zeysky Vestnik" mukaan. Muista, että tapahtuma tapahtui noin viikko sitten 1800-luvun talon leikkikentällä.

Kaduilla kommuunin ja Port kunnostetaan tänään Magadanin tietyöntekijöille ja asiantuntijat GELUD KZH esittäneet suunnitelman työskennellä torstai 30 elokuu. Tämä ilmoitettiin RIA: lle "Kolyma-INFORM" Magadanin kaupungin lehdistöpalvelussa. Torstaina 30. elokuuta GULUD-yleispuhdistuskoneet toimivat Sovetskajan, Järven, Transportnaya, Pushkin ja tie Vostretsin kaduilla.

Viisi tuhatta Voronezhin asukasta päätti muuttaa nimensä vuonna 2018. Tilastot julkaistiin rekisteritoimistossa. Tammikuusta heinäkuuhun 2018 Voronezhin alueella rekisteröitiin 507 nimenmuutosta. Useimmiten Voronezhin kansalaiset pyysivät tällaista pyyntöä alueellisen rekisterin toimistoon maaliskuussa. Sitten 85 ihmistä päätti valita itselleen uuden nimen. Toiseksi.

Somalian auton räjähdys tappoi kolme ihmistä. Syyskuun 2. päivänä Ranska Presse kertoo paikallisten viranomaisten tiedot. Erityisesti ilmoitettiin, että auto, joka oli täynnä itsemurhapommittajan ajaa räjähteitä, puhalsi Mogadishu - Kaulvadagin keskusosastoon lähellä hallintoa.

Yaroslavlissa on 35 ongelma-tietä, kortin korjaus tehdään. Yaroslavlin Zavolzhskin alueella alkoi Urochskaya-kadun jälleenrakennus. Teokset toteutetaan kunnallisen kunnostustyön puitteissa. Kuitenkin onnettomuustilanteesta johtuen päätettiin kokonaan muuttaa vanhentunut asfalttibetonipinnoite..

Kislododskissa he muistuttivat rautateiden terrori-iskujen uhreja. Muistathan, että sivusto 1777.ru ilmoitti aikaisemmin, että 3. syyskuuta Venäjä juhlii solidaarisuuden päivää terrorismin torjunnassa. Päivämäärä asetettiin muistiin Beslanin tapahtumista, kun gangsteri tarttui kouluun aivan lomaratkaisujen aikana. Stavropolin asukkaat muistavat tragedian Budyonnovskajan sairaalassa.

Blagoveshchenskinin Pervomaisky-puistossa ilmestyy yhteyseläinpuisto. Blagoveshchenskin 3. elokuuta lähtien Amur-alueen pääjohtaja Vasily Orlov vieraili Pervomaysky-puistossa ja tulevaisuuden luistopuiston alueella OCC: ssä. Toukokuussa Pervomaisky Park, johtajuus aikoo avata yhteyden eläintarhan yhdessä hevosurheilun kanssa toukokuussa 2019.

Birobidzhanin lämpövoimalaitoksen putki kaatoi kaupungin: sen korjaukset ovat teollisten kiipeilijöitä. Birobidzhanin lämpövoimalaitos valmistautuu tulevalle lämmityskaudelle teollisten kiipeilijöiden kanssa korjaamalla vuonna 1973 rakennettu 120 metrin savupiippu, Khabarovsk Heating Network Companyn lehdistöpalvelu raportoi JSC "DGK". Et ai.

VTsIOM-kysely: venäläiset huomauttivat Venäjän ekologisen tilanteen parantuessa Analyytikot All-Russian Center for Public Opinion -tutkimuslaitoksessa (VTsIOM) esittivät uutta tutkimustietoa maamme ympäristöolosuhteista. VTsIOM: n virallisella verkkosivustolla julkaistujen tietojen perusteella arvioidaan ympäristön tilannetta viimeisen vuosikymmenen aikana.

Zheleznovodskin huvipuiston portaat on valmistettu travertiinista, ja Zheleznovodskissa he päättivät valita luonnollisen materiaalin: portaat, jotka johtavat Resort Parkin pääsisäänkäynnille, ovat travertiini. Hallinnassa kaupunkien talouden keinona sanoi, että työ suoritettu 75 prosenttia. "Rakentajat.

Voronezh Voronezhin asukkaat kertovat "Hot" -matkoista läheisessä bussissa. He kertoivat olosuhteista, joissa he saavat mikrokartasta Voronezhin. Uuden kouluvuoden saapuessa liikenteessä olevat henkilöt (täsmälleen samalla tavoin kuin liikenne itse tiellä) muuttuivat paljon enemmän - joku tuli lomasta, joku meni kouluihin ja yliopistoihin. Teemoja.

Rybinskissä he alkoivat rekonstruoida puistoa kaupungin keskustassa. Rybinskissä he alkoivat jälleenrakentaa kaupungin vanhimpia puistoja. Neliö "Lozovsky" perustettiin kauppiaan Zhuravlevin puiston puistoon ja oli kauhistunut pitkään. Tämän seurauksena puistosta jäi vain aidat ja rönsyilevät tammet. Työntekijät alkoivat.

Pietarissa sijaitseva tuomioistuin vapautti rikollisvastuuseen joutuneen maanalaisen kulkevan eläkkeensaajan. Pietarin Moskovan käräjäoikeus vapautti rikosoikeudellisen vastuun Moskovskaja-metroaseman maanalaisesta eläkkeelle siirtyneestä eläkkeensaajasta Gennady Valyayevin, joka lähetettiin pakolliseen hoitoon sairaalaan, joka tarjoaa psykiatrista apua sairaalassa. vol.

Kuorma-autolla kuolemaan johtaneen kuolemantapauksen video julkaistiin Zab.ru. Kuorma-autonkuljettaja räjäytti betonielementit syyskuun ensimmäisellä puoliskolla 92. kilometrin päässä Chitasta ja teki kaatumisen. Tämän seurauksena kuljettaja kuoli paikan päällä, matkustaja loukkaantui. Tämä on raportoitu Zab.ru -portaaliin 3. syyskuuta U Road Safety Promotion -ryhmässä.

Voronezhin kansalaisia ​​varoitettiin shawarman hygieenisestä keittotavasta. Voronezh päätti säästää kansalaisten vatsasta turhautumista. Paikallinen asukas, joka halusi pysyä nimettömänä, varoitti maanmiehiä ostamaan pita-leivän ruokalajia välipala baarissa lounaismarkkinoilla linja-autoaseman lähellä. Hänen mukaansa, kun hän oli nälkä, hän päätti saada snack of shau.

Kiova vetosi WTO: hon rautatievaunuja koskevasta päätöksestä. Ukraina valitti Maailman kauppajärjestön (WTO) päätöksestä Venäjän kanssa käytävässä riidassa. Puhumme menettelyistä rautatievaunujen osalta. Kiinassa, joka Kiinassa jätettiin vuoden 2015 loppuun mennessä, koski rajoituksia junien ja kiintiöiden tuontiin. Ukrainalaiset virkamiehet.

Sevastopolissa joulukuussa järjestetään neliöitä ja vihreitä alueita. FederalPressin mukaan viherrakentaminen alkaa Sevastopolin kaupungissa. Tämän vuoden loppuun asti useat kaupunkitilat odottavat niiden muuttamista, nimittäin kuutta. Teokset valmistuu tämän vuoden joulukuussa. Tulos parannusta sata.

Kuzbass, veli "luovutti" veljensä lainvalvontaviranomaisille rahaa Kemerovossa hänen veljensä luovutti oman 37-vuotiaan veljensä Rosgvardian henkilökunnalle, joka oli tuolloin ollut liittovaltion haluttuun luetteloon useita kuukausia, Rosgvardin aluehallinnon lehdistöpalvelu. Kuten kertoi Sibdepo osastolla, 37-vuotias Kemerovo.

Tie toimii Yablochkovin kadulla, joka päättyy kuukauden kuluttua. Yablochkov-kadulla kulkeva tie on saavuttanut loppuvaiheen - korjatun tienpinnan kokonaispituus on yli kaksi kilometriä. Astrahanin hallintopäällikön, Oleg Polumordvinovin, tarkastajat siirsivät heidät. Tällä hetkellä työ jatkuu kahdessa vuorossa, posk.

Sergey Tsivilev puhui Iskitimkan parantamisesta ja Victory Parkin laajentamisesta Kemerovossa 3. syyskuuta Kuzbassin 300-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Sergey Tsiviljevin toimiva kuvernööri kertoi suunnitelmista Iskitimkan rannikon parantamiseksi ja Victory Parkin laajentamiseksi heille. GK Zhukova. "Haluan kävellä jalka, varsinkin työpäivän jälkeen. Ja kun olen.

Sergey Tsivilev puhui Iskitimkan parantamisesta ja Victory Parkin laajentamisesta Kemerovossa 3. syyskuuta Kuzbassin 300-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Sergey Tsiviljevin toimiva kuvernööri kertoi suunnitelmista Iskitimkan rannikon parantamiseksi ja Victory Parkin laajentamiseksi heille. GK Zhukova. "Haluan kävellä jalka, varsinkin työpäivän jälkeen. Ja kun olen.

Pietarissa pidätettiin joukko teini-ikäisiä, jotka tappoivat miehen koulun pihalla. Pietarissa avattiin rikosasiakirja 32-vuotiaan miehen kuolemaan saakka. Hän kärsi vakavasta loukkaantumisesta teini-ikäisten kanssa. Andrei Minchukin ruumis löydettiin Griboedovin kanavan pitkin 256. koulun pihalla. Hänen päätä lyötiin, mutta asfalla.

Albin uhkaa rangaista julkisia laitoksia parantaakseen parannusta Pietarin asukkaat vetoojohtajan mukaan ovat aktiivisesti valittaneet myöhästyneistä töistä.

Voronezh varoitti ristipistokkeista viikset linjalla Thief keskusteltiin verkossa. Huolellinen paikallinen asukas Michael kuvasi ryöppyjen toimet, jotka metsästivät yhdeksän aamulla 24. elokuuta. Kahdesti varas yritti päästä eri tyttöjen pusseihin, ja molemmat ajankohdat pysähtyivät. Tapahtuma tapahtui bussilla numero 105. Voronezh.

Malajan Okhta: n kansalaiset kärsivät kärsivällisyydestä: asukkaat vastustivat alueen johtajan ylilyöntejä, minkä vuoksi tällainen vihamielisyys oli kunnan johtajan järjestelmällinen toiminta, joka ei vastannut hänen asemaansa. Tällöin tyytymättömyyttä aiheuttivat videotallenteet, jotka aiheuttivat resonanssin tiedotusvälineissä, missä munkit joutuivat huligaaneihin, loukkaaviksi ja hyökkäsivät.

Lexus sai Voronezhin kostoa "liikenneopettajista" siirtämällä päinvastaista miestä. Mies ei voinut ajaa ruuhkan ympärillä. Voronezhin asukas, joka kutsuu itseään Mad Maxin, ajoi "vastapainoa" vastineeksi "liikennepoliisin opettajille". Lexusin mies teloitti itsepäisesti muita autoja ottaessaan videon. Voronezh lähetti viestin Instagram-sivulla..

Arkangelin yhdistämisen työntekijät tulivat Kulttuuripalatssiin työvaatteissaan. Suurimman sellu- ja paperitehtaan alueella juhlii syntymäpäivää. Arkangelin sellu- ja paperitehdas lanseerattiin 78 vuotta sitten. Kasvi on yksi maan massan, pakkauksen, pahvin ja opiskelijoiden kannettavien suurimmista tuottajista. Yrityksessä päivälle.

Oleg Polumordvinov piti kansalaisten vastaanottoa Kirovin kaupunginosassa Kaupunginhallituksen päällikkö Oleg Polumordvinov jatkaa kansalaisten poistumisvierailuja. Samanlaisia ​​kokouksia on jo pidetty kaikissa Astrakhanin piirissä. Kirovin alueen asukkaat pyysivät ratkaisemaan asuntojen ja kunnallisten palveluiden, teiden korjaamisen ja maisemointiin liittyviä asioita. Joten, ac.

Novgorodin alueen tutkintolautakunnan lehdistöpalvelun mukaan Novgorodin alueella olevan Krechevitsyn mikrorakenteen asukkaat ilmoittivat laitoksen henkilökunnalle. Hän sanoi, että hän asui talossa, joka oli tunnetusti hiljattain tunnustanut. Nyt tämä kysymys.

Metsässä Zheleznovodskin otti punatukkainen kansalainen, joka valmisteli huumeiden kulutusta. Osana Mak-2018 -ohjelmaa henkilökunta etsi Zheleznovodskin metsää luonnonvaraisen kannabiksen varalle. Räjähdyksen aikana poliisi vahingossa törmäsi 28-vuotiaalle matkailijalle, joka oli ruoanlaittoa jotain panoksessa. Kuitenkin, kuten kävi ilmi, bonfire tarvitaan kansalaisen ei piknik vartaat, mutta.

Voronezhin videonauhan "jotain" ajettaessa ajettiin. Voronezhin asukkaat yrittivät oikeuttaa kuljettajaa. Kuljettaja astui Voronezh DVR: n linssiin, ylimielisesti toiset vastakkain. Samalla yksi kaista oli vapaa, mutta jostain syystä autoilija oli niin vaarallinen askel. Video yhteisössä "Tapaturmat Voronezh-onnettomuudessa" op.

Saksalaisen laivaston ehtoa kutsuttiin häpeäksi ja verrattiin 41. vuoteen. Saksan merivoimien kunto, rikkain Euroopan maa, on häpeällistä. Saksalainen laivasto on huonosti suunniteltu eikä sillä ole tarpeeksi rahoitusta. Hän ei kykene täyttämään päätehtäviään. Kansallisen edun artikkeli sanoo, että ongelma on laivastossa.

Nimetty kymmeniä suosituimpia risteyksiä Euroopassa vuonna 2018. Analyytikot analysoivat autokaupan tuloksia Euroopan markkinoilla tämän vuoden ensimmäisten seitsemän kuukauden aikana. Tulosten perusteella he nimittivät suosituimmat risteytykset. Tammi-heinäkuussa 2018 suosituin malli on Volkswagen Tiguan. Seitsemän kuukautta.

Voronezhin alueen asukkaille talletetaan 330 miljardia ruplaa. Vuoden aikana määrä kasvoi 6,5%. Voronezhin asukkailla on 330 miljardia ruplaa talletuksiin luottolaitoksissa. Tällaisia ​​tietoja ilmaisivat Venäjän valtionpankin paikallisosaston asiantuntijat Keski-Saksan liittovaltion piirissä, joka analysoi lukuja vuoden 2018 alkupuoliskolla.

Asunto-kompleksin infrastruktuuri merkitsee talojen rakentamisen lisäksi myös sosiaalisten, kulttuuristen ja yhteisöllisten tilojen saatavuutta täydellä teknisellä tuella ja maisemoinnilla. Syktyvkarin kaupungintalo on perustanut Kochpon-Chitan autokorjaamoiden rakentamisen. Kochpon-Chit kehitti vuosineljänneksen kehitystä koskevia asiakirjoja.

Seuraava Blagoveshchenskinin pankkien suojelua koskeva työ oli arviolta 654 miljoonaa ruplaa. Blagoveshchenskin hallinto ilmoitti, että tarjouskilpailun voittaja valitsi urakoitsijan tekemään työtä pilarien rakentamisen toisen vaiheen ja Amur-joen pankkisuojan puitteissa. Parannuksen kustannusten arvioidaan olevan yli 654 miljoonaa ruplaa. Kuten RosTender.info-sanomalla todettiin, h.

Kineshemit jatkavat yksityisen sektorin Kineshemets.RU-teiden kunnostusta omalla kustannuksellaan, kun kaupunkilaiset omin kustannuksin korjaavat tien Lukhskaya-kadulla, jossa he vievät lastensa lastentarhaan päivittäin. Samoin DKhZ-mikrorakenteen asukkaat, jotka on siirretty uudelleen kahden kadun korjaamiseen kerralla, Yuzhskaya ja kolmas piiri ovat lähestymässä maastoajo-ongelman ratkaisua.

Leningradin alueen asukkaat äänekkäästi huuivat paikallisen myymälän oluesta, mutta sen jälkeen, kun he tekivät parhaansa 1. syyskuuta, Pikalevon kaduilla sijaitsevan Oleana-myymälän johtajan Pikalevestä saapunut viesti saapui Boksitogorskin 91. poliisilaitoksen työasemalle koulu. Poliisit, hän sanoi, että noin 6 am hänelle ma.

Gaizerin tapauksessa "Syktyvkarin teollisuuslaitoksen entiset kirjanpitäjät kyseenalaistettiin Zamoskvoretskin tuomioistuimessa" Gaizerin tapauksessa ", Lilia Buga ja Tatyana Gorenbacher, jotka olivat työskennelleet Syktyvkar Industrial Plant LLC: n päätilintarkastajana eri vuosina. vuosina 2007-2010. Tatyana Gorenbacher vuonna 2010

Yaroslavlin alueen asukkaat työnsivät juomavetoisuuden, joka kaatui ja kuoli epäonnistuneesti: lause 53-vuotias vanha asuinpaikka ilmestyi Danilovin tuomioistuimessa. Hänet syytetään syylliseksi kuolemasta laiminlyönnistä. Tuomioistuin havaitsi, että tämän vuoden toukokuussa mies juonut kaverinsa kotona. Jossain vaiheessa konflikti syntyi miesten välillä. Hallitse taloa.

DHZ-alueen laitamilla oli viihtyisä leikkipaikka 28. elokuuta DHZ-alueen laitamilla, joka on nimeltään Lapshikha, avattiin lasten leikkipaikka. Hän ilmestyi kaltevalle jättiläiselle kadulla 1 Bereznikovskajan kadun 24 lähellä 25 tuhannen ruplan avustuksen kustannuksella, joka vuonna 2018 voitti paikallisen CBT: n. Lisäksi oli lisää.

Voronezhin tiellä sijaitsevassa leggingsissä ja kantapäässä tytön kummallista toimintaa. Videosta keskusteltiin verkossa. Aikaisin aamulla Antonin paikallinen asukkaista estettiin tie Red Bannerin kadulla, tyttö, joka hitaasti käveli suoraan tiellä pitkin. Jalkakäytävästä huolimatta nainen loi uhka elämäänsä. Moottoriurheilija.

Yksi vaimoni kuoli ja yksi loukkaantui kuorma-autossa, joka lensi sillalta Chita-Khabarovskin valtatien 92. kilometrin päässä Trans-Baikalin alueen Karymsky-alueella Chita.Ru raportoi 3. syyskuuta Alueen etsintä- ja pelastuspalvelun päällikkö Sergey Skrynnik. Onnettomuus tapahtui 1. syyskuuta.

Primoryessa venettä, jossa kuollutta kalastajaa suoritettiin rannalle. Primoryessa venettä tehtiin rannalle, johon kuului kuollut kalastaja. Tietoa tapahtumasta toimitetaan SS: lle TFR-liikenteestä, jossa todetaan, että vainaja oli ulkomaalainen. Raporttien mukaan vene löydettiin maanantaina 28. elokuuta venäläisen saaren rannikolla.

Päätä konkreettisesta: Ugrassa opettaja tuomitaan, josta tyttö pakeni Ugra-tutkijat suorittivat tutkinnan rikosasiaan, joka oli tuotu lastentarhanopettajaksi. Tosiasia on, että viime vuoden elokuussa lapsi käveli naisen huomiotta nelivuotiaan tytön, joka hän lähti.

Pechorassa Hyundain kuljettaja menetti itsensä tietoisesti auton pyörän takana ja lensi rakennustyömaalle. Eilen aamulla 3. syyskuuta Pechorassa tapahtui liikenneonnettomuus, jonka seurauksena ulkomaalaisen auton kuljettaja loukkaantui. Mies menetti tietoisuutensa ajoneuvon pyörässä ja ajoi konkreettiseen perustukseen rakennustyömaalla. Se tuli tunnetuksi liikennepoliisilta Pechoralta.

Yaroslavlin Volga-alueen ulkopuolelle jäävien teiden korjaus valmistuu syyskuussa. Klubin ja Yaroslavlin ensimmäisen moottoritien kaduilla tehty korjaus otettiin tänä vuonna mukaan etusijalle liittovaltion hankkeeseen "Turvalliset ja laadukkaat tiet". Valiokunnan varaministeri Vitaly Tkachenko tarkasti yhdessä kaupungintalon edustajien kanssa.

Vologdan tutkintavaliokunta aloitti rikollisen tapauksen tappamisesta 6-vuotiaalle pojalle, joka saapui 10. elokuuta koomaan Vologdan alueelliseen lasten sairaalaan ja toi poika vakavilla lyönneillä. Tällä hetkellä 6-vuotiaana oleva lapsi ei ole vieläkään palannut pahoinpitelystä ja on koomassa. Tapahtumassa tutkintaviranomaiset tutkivat Venäjän federaation tahallisen rikoslain 111 pykälän mukaista rikosasiaa.

Rostovissa rattijuopumus, joka ajoi suurella nopeudella, törmäsi napaan. Sunnuntaina 26. elokuuta Rostov-on-Donin kaupungissa asui paikallinen asukas päättänyt piristää itseään tyhjenemällä pari pulloa alkoholia. Tämän jälkeen Rostovin kansalainen uskaltikin päästä autonsa takana. Todennäköisesti, jotain, mitä vaaditaan miehelle ja aikaa peskeille.

Murmanskin hallinnon johtaja Andrei Sysoev vieraili Semenovskyn järven rannalla, tarkastaen korjaustyön edistymistä yhdellä kaupungin suosituimmista kohteista. "Walrus Lodge" ilmestyy Semenovskyn järven pinnalle maiseman rakentamisen aikana. Uudelleenrakentaminen tapahtuu vaiheittain. Ensimmäinen kausi valmistui vuonna 2017 jalankulkuneuvon rakentamisen myötä.

Murmanskin asukkaat jättivät onnettomuuden seurauksena ilman vettä, Murmanskin keskustaan ​​sattui vesilinja. Tältä osin joissakin taloissa, jotka sijaitsivat Polyarnye Zorin, Schmidtin ja Lenin Avenuen kaduilla, paine putkissa väheni ja kylmän veden tarjonta oli vähäistä. Tällä hetkellä asiantuntijat poistavat vahingon ja onnettomuuden seuraukset. AP

Voronezhtsev varoitti huligaanista heittäen kiviä autoihin Kaupunkien asukkaat varoittivat verkossa. Paikallinen asukas, Oleg, joutui autoilun uhriin, joka "liikkuu" M-4 Don -moottoritien 520. kilometrillä. Miehen mukaan kaveri heitti kiviä kulkeviin autoihin, ja Oleg itse sai sen. Voronezhin mukaan lattia.

Lääketieteellinen tutkimus kutsuu Novgorodin lähellä Vinogradin kuolinsyyttä Eilen 26. elokuuta alueellisen asukkaat löysivät hirvittävän löydön Lomonosov-kadulla. Ihmisen eloton kappale räjähti aivan alkoholijuomien "Viinirypäleiden" portaisiin. Tutkintavaliokunnan alueellisen osaston henkilökunta saapui paikalle tarkastettavaksi.

Voronezhin korkean rakennuksen piha-alueella vartijoita varoitettiin vandalisteista. Tytön auto oli uhattuna. Paikallinen asukas Lana Svetlaya kertoi maanmiehilleen, kuinka epätoivoisesti perjantai alkoi hänen puolestaan. Hän jätti maastoautonsa talon numeroon 259/8 telakalla 45 Riflemen Divisionilla, ja hän löysi seuraavana aamuna valtavan aukon puolelta.

Esteen vähäinen tuhoaminen sai videon Voronezhissa. Oikeiden kansalaisten mielipiteet jaetaan. Voronezhin asukkaat järjestivät keskustelun videokasesta, jossa Nivan kuljettaja ratkaisee ongelman radallaan näkyvällä esteellä. Julkaistusta kuvaesityksestä näet, miten autoilija halusi päästä metsäalueelle, mutta u.

Julkiset laitokset Braginissa peittivät katkennetun putken, keitetyt mukulakivet Ylä-Yaroslavlin Leningradskyn Prospectin 103 talon asukkaat ovat seuranneet geyseriä pihallaan jo 24 tuntia. Lämmitysverkon onnettomuus tapahtui edellisenä päivänä. Julkiset apuvälineet ovat saapuneet, mutta yhdellä valtateillä olevaa fisteliä ei ole pysäytetty. Toisessa - reikä peitti valtava mukulakivi. Asukkaat rass.

Kolme tapahtumaa Komiissa tuli bloggaajan Varlamovin "suuria" löytöjä vastaan. Kuuluisa kotimainen bloggaaja Ilya Varlamov teki äskettäin arvionsa venäläisten virkamiesten suurimmista löytöistä. Syynä tähän toimintaan oli jätteiden avaaminen Tverin alueella. Kolme Komin löytymistä löytyy Varlamovin "kymmenestä".

Voronezhissa tuntematon ihminen avasi tulen talon sisäänkäynnille. Paikalliset asukkaat kuulivat laukauksia aikaisin aamulla. Voronezhissa tuntematon henkilö avasi tulen korkean kerrostalon rakennuksessa. Tapahtuma tapahtui varhain aamulla tiistaina 4. syyskuuta talossa 8b Teplichnaya-kadulla. Peloteltuja paikallisia kutsui poliisin paikalle. Kuten kerrotaan "Muistiossa.

Nainen vastasi tuomioistuimessa miehensä murhasta kateellisuudesta Voronezhissa. Paikallinen asukas ei pitänyt miehensä väitteistä. Voronezhin 33-vuotiaan asukkaan rikosoikeudenkäynnin tutkinta saatettiin päätökseen ja toimitettiin tuomioistuimelle. Nainen syytetään Venäjän federaation rikoslain 110 pykälän 4 §: n nojalla "tahallisesta ruumiillisesta vahingosta, joka on henkeä uhkaava henkilö.

Kaliningradissa teini-ikä laski rautatiesilta ja sai sähköiskun ja kallon murtuman. Kaliningradissa tapahtui onnettomuus: teini-ikä laski rautatiesilta ja loukkaantui vakavasti. Raportissa julkaistaan ​​painos "Klops" viitaten alueen hätäpalvelujen lähteeseen. Kaikki tapahtui sillalla Zheleznodorozhny-kadulla. 15-vuotias kaveri humaa.

TV-kanava "Present Time" syytti matkailijoita leviämisestä Tunisian viranomaisten levittämään mutaan. On mielenkiintoista, että tv-kanavan toimittajat päättivät siirtää Tunisian hallitukselta turisteille vastuun roskista. Niinpä ilmassa näytettiin kuvauksia, jotka osoittavat, että aktivisti vapaasti poisti lian, joka jättää lepoa Välimeren ulkomaalaisille.

Työntekijät ilmestyivät Cherniginskin vuoristossa Volga-alueella, ja he kehittävät aluetta. Vuonna Cherniginskaya pengertie Volga alkoi maisemointi. Urakoitsija LLC "DMS" on jo aloittanut työn valmisteluvaiheen - alueen suunnittelua, puiston tulevien kohteiden ja raiteiden merkitsemistä, maanrakennustöitä tehdään. Oivallusta.

Voronezhissa tartuntatautien sairaala evakuoitiin yöllä. Rakennuksessa oli oikosulku. 122 henkilöä evakuoitiin Voronezhin alueellisesta kliinisestä infektiosairaalasta Bakhmetyevin kadulla. Tapahtuma tapahtui maanantai-iltana, 27. elokuuta. Alustavien tietojen mukaan rakennuksessa oli oikosulku. Sinun sijaan.

Orava asetetaan puistoon Yaroslavlin Zavolzhskin kaupunginosassa. Pormestarin toimisto päätti varustaa virkistyskeskuksen "Energetik" Jaroslavlin Zavolzhskin alueella. Tänä vuonna ennen syyskuun 9. päivää tukit korjataan ja valaistus palautetaan. Vuoden 2019 suunnitellut kunnianhimoisempi työ: kävelytietojen parantaminen, turvallisuuden asennus.

Osana "ONF: n yleistä puhdistusta" hankittiin yli 84 kuutiometriä roskaa Magadanin eri pisteistä. Viimeisen viikon aikana Magadanin eri pisteistä poistettiin yli 84 kuutiometriä roskia projektin "Yleinen puhdistus ONF: issa". luvattomalta jätteenkäsittelylaitoksen eri paikoilta.

Subbotnik pidetään Itämeren Itämerellä 15. syyskuuta 2018 Itämeren itään järjestetään subbotnik. Tämä ilmestyi eilen Klopsin online-versiosta viitaten puiston museo -kompleksin "Old Lunetin" sivulle Facebookin sosiaalisessa verkossa. Valkovenäjän museon johtajan Valeria Nadymovan, Itämeren museon johtajan mukaan.

Dynamo stopin biker-akrobat pilkkasi Voronezh-ihmisiä videolla. Paikalliset asukkaat ilmoittivat, että kaveri kävelee käsiään tien yli, koska hän oli palvellut viidettä pistettä. Illalla 3. syyskuuta Voronezhin asukkaat julkaisivat videon paikallisen pyöräilijän kanssa. Nuori mies kypärässä pysäköi moottoripyörän lähellä Dinamon julkisen liikenteen pysäkkiä. Kaveri.

Poroshenko nurkkaan luo uusia ongelmia itselleen - Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on psykologisesti loppu. Hän on ajautunut kulmaan ja luo yhä enemmän ongelmia itselleen, yrittäen ratkaista vanhoja, sanoo psykologian ehdokas Alexander Neveev. Psykologi kommentoi äskettäistä Poroshenkon tapausta. Presidentti vieraili.

Parveke romahti Pervomaiskyn naisen kanssa 25. elokuuta Pervomaiskyllä ​​parvekkeella, jossa oli vanha nainen, paikallinen asukas kertoi Zab.ru. "Nainen meni parvekkeelle ja rakenne kaatui. He kutsuivat ambulanssia, naapuri oli sairaalassa, hänellä oli jotain jalkansa, mustelmia. Mutta hän on shokissa.

"Novosibirskin asukkaaksi jätettiin 235 tuhatta ruplaa" Leroy Merliniin ". Kirovin tuomioistuin sai Novosibirskin asukkaan hakemuksen. Hän vaatii korvausta moraalisista ja aineellisista vahingoista Leroy Merlin -kaupasta. "Tammikuun 24. päivänä uutuushygienikauppa osti Vutautina-kadulta Leroy Merliniin kylpyhuonehana. Tehosekoitin.

Astrakhanin asukkaat ottivat haltuunsa oman kohtalonsa ja asfaltivat itse tien, heidät hakasivat uuteen kadulle uuden asfalttitien varrella. Plodovy Laneen asukkaat Aeroportovskoye-moottoritien läheisyydessä päättivät olla odottamaan säätä merellä, ja televisiossa heillä ei ollut uutisia tien korjaamisesta, mutta he tekivät ja järjestivät omat. 400 metriä uutta asfalttilattiaa.

Zimbabwen perustuslakituomioistuin: Mnangagwa - maan laillisesti valittu presidentti Emerson Mnangagwa - Zimbabwen tasavallan laillisesti valittu presidentti. Tämä, Internet-portaalin News24 mukaan, ilmoitettiin maan perustuslakituomioistuimessa. Kuten todettiin, Zimbabwen presidentinvaalien tulokset tulivat tunnetuksi elokuun alussa, mutta heitä esiintyy edelleen.

Tietämyksen päivänä ilmoituksen voi ilmoittaa lapsille luovan tiimin ja osion. OCK-aukiolla ilmoituksen voi ilmoittaa lapset luoviksi ryhminä ja osuuksiksi, ja urheiluliitot järjestävät demonstraatiokurssit. Blagoveshchenskin pormestarin lehdistöpalvelun mukaan yli 15 urheiluliiton avointa koulutusta alkaa klo 1.

Pihkovan alueella rautateiden varrella löydettiin henkeäsalpaava miehen runko. Sunnuntaina 26. elokuuta Pskovin Sebezhskin alueella paikalliset asukkaat näkivät kauhean kuvan. Rautatiekiskoissa silminnäkijät huomasivat miehen. Kuten myöhemmin ilmeni, he näkivät paikallisen ilman merkkejä elämästä. Tällä hetkellä tuntematon,.

Kaluga-1: sta Kaluga-1 -rautatieasemalta lähti 28. elokuuta yli 20 pussia, jotka toteutettiin puhdistamalla ja maisemalla. Kalugan kaupunginhallituksen kutsusta MUP: n "Integrated Public Services" -toimiston työntekijät osallistuivat siivoukseen. Puhdistuksen jälkeen.

Uhkavaatimus syyttäjänvirastoa pormestari biker liian pää mainita tiedotusvälineissä Birobidzhan Juutalaisten autonominen alue syyttäjänvirasto elokuun alussa kiinnittänyt huomiota Birobidzhan kaupunginjohtaja Eugene Korostelyova yhteensopimattomuus tehtäviään johtajana kaupungin ja presidentti paikallisen biker klubi. Tällainen loukkaus voi olla syy pormestarin eroon. Tietoja siitä.

Blogger Vladimir Leshukov: Volga-alueen vesimeloni-keidas. Suurella mielellä kävin Pietarin keskustassa Rovnoe - Volgan alueen vesimeloni-keidas. Nykyinen FOK "Start" on rakennettu vuonna 2011. Pari minuutin ajomatkan päässä urheilu- ja virkistyskeskuksesta - merkittävä taide-esine "Tämä on minun Volga", joka perustettiin viime vuonna. Sarin innoittamana.

Tuymazinskyn alueella EMERCOMin Venäjän työntekijät osallistuivat toimintaan "Perheloma". Työntekijät palo-pelastus osa №48 FGKU "12 ryhmää liittovaltion raja yksikön Baškortostan" yhdessä työntekijöiden PKU "keskuksen Gims EMERCOM edistämällä Venäjän Baškortostan" ja OMVD päälle Tuimazyn piiri osallistui "Family vapaapäivä." Kokouksessa lasten ja heidän vanhempiensa kanssa.

Volzhskin risteyksestä purettiin betonipylväs, joka tapahtui 3. syyskuuta aattona, illalla Pushkin Street-2: lla.

Pietarin ja Leningradin alueen patrolmen järjestivät luentoja lastensa ja nuoren kanssa. Patroksen ja poliisin suojelupäivän aattona järjestettiin tapahtumia Pietarissa ja Leningradin alueella sijaitseville lastentarhanopettajille. Kuva: Venäjän federaation sisäasiainministeri Pietarin ja Leningradin alueelle. Ivbg.ru ilmoitti valtion sisäasiainministeriön Pietarin ja Leningradin alueen lehdistöpalvelulle tänään 30. elokuuta.

Australian rannikolla valmistettiin kaksi valtavaa salaperäistä kieltä: Australiassa kaksi vieraalle tuntemattomasta alkuperäiskansoa naulattiin Australian rannikolle. Paikallinen asukas loukkaantui heille sattumalta, ja sen seurauksena löydökset hämmentivät tutkijoita. Tapahtuma tapahtui Darwinissa, joka sijaitsee Pohjois-Australiassa. Rannalla oli pari.

Verkkopalvelun analysoijat Domofond.ru sijoittui Venäjän 150 kaupunkia kohti asukkaiden tyytyväisyyden mukaan suhteessa tuloihin ja elinkustannuksiin. Kemerovin asukkaat ottivat käyttöön 134 asukkaan asukkaat elämässä. Tutkimukseen osallistui yli 60 000 ihmistä eri maan kaupungeista ja alueista. Asukkaita pyydettiin arvioimaan hyväksyntä.

Betonipylväs putosi Karl Marxin kadulle Vologdassa (KUVAT) Valaistusmasto putosi tielle klo 17.00 Karl Marxin kadulla, kaukana Veterans Parkista. Virka estää katua kadulla, silminnäkijöiden mukaan, kukaan ei loukkaantunut. Hätätilanteiden ministeriö ja valtion liikenneturvallisuushallinto työskentelevät onnettomuuspaikalla, syyn syyn hylkäämisen syistä ei ilmoiteta tulevasta ammattilaisesta.

Kortkeroksen kaduilla muutettiin Komin päälliköltä myöntämän avustuksen ansiosta. Tämän vuoden aikana Kortkeros-alueen alueen päälliköltä myönnettävän avustuksen ansiosta oli mahdollista rajata tarkasti ja varustaa piirin keskuksen alue. Tasavallan energiaministeriön, asunto - ja yleishyödyllisten laitosten sekä kunnallisten kuntien ministeriöiden kilpailun seurauksena Kortkeros at.

Väärinkäytökset ja rankaisemattomuus: Tunisian ekologi selitti, mikä johti maan ympäristökatastrofiin. Viranomaisten liittoutumattomuus ja teollisuusyritysten vähimmäisrangaistusten puuttuminen johtivat Tunisian ekologiseen katastrofiin. Tästä tänään 4. syyskuuta Internet-portaalin mukaan "Politiikka tänään". Julkaisun kirjeenvaihtaja pystyi kommunikoimaan Mohamed Huidin kanssa.

Karhu meni uudelleen Valkoisenmeren alueen valtatielle (Video) Paikalliset sanovat, että Bruin asuu tiellä Valkoisenmeren alueen Karhun keväästä, jonka vetää liikematkailusta palaava autoilija. Mishka ei käyttäytynyt aggressiivisesti, mutta lähestyi selkeästi autolla, jotta hän ei voinut pyytää mitään. Kuten luonnonsuojelaministeriössä on kuvattu, jokaisella moottoritiellä e.

Vanhalla sillalla on vain korjauslauttoja - Birobidzhanin pormestari. Vanhan sillan tila Bira-joen yli Birobidzhanissa on sellainen, ettei väliaikaiset toimenpiteet auttaisi. Ainoa asia, joka on vielä tekemättä, on estää siirtyminen lopulta putoamasta hajoamiseen - korjata kuopat tienpinnalla. Maailmanlaajuista jälleenrakennusta tarvitaan

Vyöhykkeellä löydettiin vartaloa ympäröivä ruumis, jonka murhaaja epäilty oli pidätetty Zhukovskin alueella. Kaluga-alueen TFR: n hallinnon hallinnon lehdistöpalveluna hän ilmoitti 9. heinäkuuta, että Zhukovin viemäriverkossa löydettiin 56-vuotiaan paikallisen asukkaan, jolla oli kaulan ympärillä oleva nänni. Tästä syystä artikkelin mukaan aloitettiin rikosasia. "

Liikennesääntöjen laiminlyönti "tulevasta" osui videoon Voronezh: ssä. Toinen kuljettaja ajoi tulevalle kaistalle. DVR-autoilija Dmitry kaapasi liikennerikkomukset vasemmalla rannalla lähellä ostoskeskusta. Kotimaisen auton kuljettaja ajoi kirjailijaa Stratosfordin sankareita kohti.

Voronezh oli täynnä musta savi ja kutsui itseään öljytieteiksi. Nuori mies jakoi kuvan lomastaan. Voronezhin asuva Yevgeny päätti jakaa tilaajiensa kanssa melko epätavallisen ja hieman pelottavan kuvan. Nuori mies peitti paksusta mustasta savesta päästä varpaisiin ja laskeutui hiekalle lampilla. Näyttää siltä kuin dei.

Magadanin media- ja Internet-käyttäjille tehtiin toinen blogikierros, joka pidettiin kolmessa suorituspaikassa blogikatsastukseen, johon osallistuivat toimittajat ja bloggaajat Magadaniin. Ohjelma sisälsi vierailun Pushkin-kadulle, jossa rakennustekniset verkot on jälleenrakennettava, Berzina-kadun pihojen maisemointi ja vierailu tulevaisuuteen.

Yamal-lapsille muistutettiin syksyn vesiturvallisuussäännöistä. Lasten turvallisen käyttäytymisen edistäminen on yksi painopisteistä GIMS-tarkastajien toiminnassa. Uuden kouluvuoden aattona GIMS-keskuksen tarkastajat vierailivat lapset Gornoknyazevon koulusta. Venäjän GIMS EMERCOMin tarkastajien ystävyys YNAOssa Hornin kaverin kanssa.

Yamal-lapsille muistutettiin syksyn vesiturvallisuussäännöistä. Lasten turvallisen käyttäytymisen edistäminen on yksi painopisteistä GIMS-tarkastajien toiminnassa. Uuden kouluvuoden aattona GIMS-keskuksen tarkastajat vierailivat lapset Gornoknyazevon koulusta. Venäjän GIMS EMERCOMin tarkastajien ystävyys YNAOssa Hornin kaverin kanssa.

Voronezh-humalassa kuljettaja lensi 2 tuntia DPS: ltä ja tappoi matkustajan. Autolla ajettaessa autoilija onnistui piiloutumaan poliisin alueelta 5 alueen piiristä. Voronezhin alueella tuomioistuin tuomitsi 29-vuotias paikallinen asuva Vadim Ostroukhov. Mies syytettiin rikkomasta liikennesääntöjä humalassa, mikä johti henkilön kuolemaan..

Blagoveshchenskin toimittaja Anton Silvonik kutsui kanavan One Amurskyn toimittaja, entinen Alfa Channel -lehtori, Anton Silvonik, joka johtaa ensimmäisen kanavan Kaukoidän toimistoa. Hän aloittaa uusia tehtäviä 3. syyskuuta. Amur asukas saapui jo Habarovskissa ja tapasi tulevan työpaikan. Anton Sylvonik syntyi.

Suuri tulipalo Bashkortostanissa: asuntorakennus poltettiin maahan. Suuri tulipalo tapahtui 31. elokuuta illalla Bashkir-kaupungissa Oktyabrskissä. Bratskaya-kadun asuintalo syttyi. 23 palomiehiä ja 6 yksikköä erikoislaitteita taistelivat tulta. Tulipalo leviää nopeasti ja voi milloin tahansa levitä naapurimaisiin taloihin. Kuten ilmoitettiin.

Venäläinen surmattiin Yhdysvaltain säiliöön Sanomalehtien mukaan amerikkalaisen säiliöalueen Powellin tapahtumasta kolme loukkaantui. Se tapahtui maanantaina 27. elokuuta. 30 nuoren ryhmä vuokrasi kolme ponttonialusta kävellen säiliöön. He astuivat purjehtimaan yhdelle marsseista.

Ei vedetä: aikaan ryöstön 30 miljoonaa ruplaa Sotshin ja harjoittamisesta rosvot kiinni videon yksi niistä alueista Sotšin oli tapaus, jossa paikallinen asukas menettänyt laukku kolmekymmentä miljoonaa ruplaa, mukaan "360" kanava. Videon perusteella, jonka video julkaistiin REN TV: n verkkosivustolla, ryöstöt koukutettiin uhriin autoon sen jälkeen.

Sammutuslietteen sammuttaminen Voronezhin Sovetskyn alueella tehtiin videota. Voronezhissa he kuvaavat tukahduttavaa savuavaa lieteseuraa Sovetskyn alueella. 27 henkilöä ja 12 laitetta - säiliöautot, moottoripumput ja kastelulaitteet toimivat edelleen paikan päällä. Videotallennus virallisessa yhteisössä.

"Olen menettänyt isoisäni, isoäiti ja rakas": yksityiskohdat trauman onnettomuudesta kolmen kuolleen Tyumen-moottoritiellä. Yksityiskohdat tragediasta, joka 27. elokuuta kesti kolme ihmistä. Muistathan, että Kurgan-Tyumen-moottoritien 134 km: n kilometrin päässä Skoda ja Lada Kalina autot törmäsivät alueellisen mukaan.

Asiantuntijat huomauttavat Pietarin autokaupan kasvun hidastumisen Kesän toisena kuukautena Pietarissa myytiin hieman yli 12 500 uutta autoa ja kevyttä hyötyajoneuvoa. Tämä luku oli 13% korkeampi kuin edellisen vuoden vastaava luku. Tämä käy ilmi virastojen tutkimuksesta 29. elokuuta julkaistuista tiedoista.

Kineshin "kvartetin" työntekijät pelasivat lentopalloa tuomareiden kanssa Venäjän liittovaltion vankeustuomioistuimen korjauslaitoksessa nro 4 pidettiin Ivanovon alueella instituutin ja tuomareiden työntekijöiden välillä. Persoonallisen taistelun aikana henkilökunta voitti pistemäärän 3: 2. "Laitoksemme henkilökunnan lentopallojoukkue kolmen viime vuoden aikana.

Odessa on täynnä roskia: tilanne pahenee joka päivä. Ukrainan tulo Euroopan maaksi ei ole vielä onnistunut, sitä enemmän aikaa kuluu Maidanin jälkeen, sitä enemmän Nezalezhnaya-aukio liikkuu Euroopan unelmastaan. Vuoden 2014 aseellisen vallankaappauksen seurauksena maan vallanvaihdosta monet alueet käynnistettiin ja.

Tunnettiin, kuinka paljon Petrosyan ja Stepanenko ansaitsevat. Median avulla onnistuttiin selvittämään, kuinka paljon rahaa Yevgeny Petrosyan ja Elena Stepanenko ansaitsevat. Huomio kiinnostuneiden puolisoiden tuloista herätti julkisuudesta sen jälkeen, kun pari ilmoitti olevansa noin 1,5 miljardia ruplaa. Virallisten tietojen mukaan vuoden 2017 Yevgeny Petr.

Mikään haavoittuneita konfliktin sodan paikallisten mene lääkäriin laajuisen Baikal Trans-Baikal Territory terveysministeriön raportoitu mitään hoitoa lääkäreille osallistujilta aseellisen konfliktin välillä ilmennyt armeijan ja paikallisten asukkaiden rautatieasemalla kaupungin Petrovsk-Trans-Baikal raportoitu IA "Chita syntynyt.

Vihreän kaupungin Pietarin piirin poliisiviranomaiset selvittävät 27.8. Iltana tapahtuneen ryöstöhyökkäyksen yksityiskohdat. Uhka kääntyi lainvalvontaviranomaisten puoleen ja valitti, että useat ihmiset hyökkäsivät häntä vastaan ​​ja ottivat hänen matkapuhelimensa pois. Rikostutkinnon virkailijat suun.

Järjestäjät festivaalin veden lyhdyt syyllisyyden pilaantumisen Lohijoen ei tunnista Ltd "Vmeza" ei pidä itseään syylliseksi joen pilaantuminen Lohijoen jossa Petroskoin aktivistit löytyi roskakoriin jälkeen viettänyt viikonlopun vesi Lyhtyjuhla. Lomalle oli aluksi monia kysymyksiä: joissakin kaupungeissa se kiellettiin kokonaan ympäristönsuojelijoiden pyynnöstä.

Sillä "hankalia" kysymyksiä Poroshenko nappasi toimittaja mikrofoni Ukrainan presidentti Petro Poroshenko hyvin sekava "terävä" kysymys, että hän pyysi kirjeenvaihtaja paikallisen sanomalehden "NikVesti" Ivan Casorian yritys "Zorya-Mashproekt" Nikolaev. Kysymys koskee tietysti rahaa ja lupauksia. Video julkaistiin Casor itse Faceboossa.

Rinnerecomin Astrakhan-haara osallistui Narimanin kaupunginpäivän juhliin, ja viime viikonloppuna tuhannet Nariman-asukkaat juhlivat piirin keskuksen 55-vuotispäivää. Kansalaisille järjestettiin runsaasti ohjelmaa: vuorovaikutteisia alustoja, näyttelyitä, urheilukilpailuja, kilpailuja, tietokilpailuja, iso juhla-konsertti ja suurenmoinen tervehdys. "Rostele.

Aleshinossa matkustajalautta pyydystettiin uudelleen. Iltapäivällä matkustaja-alus ajoi alamäessä Aleshinosta Sedkyrkeschiin. Laivalla oli 44 henkilöä, BNK: sta ilmoitettiin Komin hätätilanteiden ministeriön pääosastolle. Puolen tunnin kuluttua ihmiset evakuoitiin aluksella, joka oli mukana kaivamaan hiekkaa Vychegdan kanavalla.

Lento Yakutskista Blagoveshchenskille viivästyy yli 12 tuntia, lento Yakutskista Blagoveshchenskiin viivästyy yli 12 tuntia. Lentokentän tietopalvelun mukaan syynä oli lentokoneen puuttuminen. Aikataulun mukaan lentokoneen piti lentää alueelliseen pääkaupunkiin klo 6:40. Kuitenkin Yakutin lentokentältä itse.

Rostelecomin Astrakhan-haara osallistui Narimanin kaupunginpäivän juhlaan, joka järjestettiin runsaasti kansalaisille. Viime viikonloppuna tuhannet Nariman-asukkaat juhlivat piirin keskuksen 55-vuotisjuhlaa. Kansalaisille järjestettiin kiireinen ohjelma: vuorovaikutteiset alustat, näyttelyt, urheilukilpailut, kilpailut, tietokilpailut ja hyvä aika.

Voronezhin asukkaat puhuivat toista olympialaista Zheleznodorozhnyn alueella Vetoomus ilmestyi Zemlyachka-kadun metsäpuistoalueen luomisesta

Monchegorskin asukas tuomittiin 10 kuukauden korjaustyöhön, joka aiheutti kuoleman laiminlyönnistä. Monchegorskissa paikallinen asuinpaikka tuomittiin kuolemasta laiminlyönnistä. Tuomioistuin tuomitsi mies korjaavaan työhön 10 kuukauden ajan. Tutkimuksen aikana oli mahdollista todeta, että vastaajana oli 12. heinäkuuta 2017 aamulla alkoholiin kohdistuvaa päihtymystä.

Tapahtuma järjestettiin Vologdan asuinkompleksin viherrakentamisen kehittämistä vastaan. Nykyään Tchaikovskin aukiolla pidettiin ralli LCD-joen kompleksin maisemointivyöhykkeen kehittämistä vastaan. Yevgeny Domozhirovan johtajana toimi Vologdan kansalaisten puolustaminen. Selitettäessä ongelman ydintä ja koska järjestys järjestettiin, kysyin tämän m aktivistilta.

Lenin-pankki kaatui epäilyttävän laukun takia Tänään 31. elokuuta lainatyöntekijät sulkivat Lenin Streetin toisen pankin rakentamisen. Kaluga-poisk.ru -portaalin toimitukselliseksi henkilökunnalle ilmoitti Venäjän sisäasiainministeriön lehdistöpalvelu Kalugan alueelle. Poliisi sai 15.40 paikallisilta lähettiläiltä löytämänsä sanoman.

Elokuvalle ruumis löydettiin lähellä Veliky Novgorodissa sijaitsevaa alkoholimagneettia. Sunnuntaina 26. elokuuta miehen ruumis löytyi aluekeskuksesta. Runko löytyi Lomonosov-kadulta alkoholikaupan lähellä. Tutkintavaliokunnan aluetoimiston työntekijät työskentelevät vaaratilanteessa, ja tutkimuksia tehdään yksityiskohtien selvittämiseksi.

Kuzbassin valtion hätätilanteiden ministeriö antoi suosituksia palontorjunnasta ruoanlaittoon. Kemerovon alueen Venäjän federaation Valtion hallinto EMERCOM kertoi kuinka välttää tulipaloa ruoanlaittoon. Ministeriön mukaan keittiön tulipalot ovat lähes viikoittain. "Syynä elintarvikkeiden polttamiseen tulee usein tavallinen huolimattomuus. He panivat potin uuniin ja unohtavat sen: he nukkuvat.

Kharabalin kaupungissa, Astrakhanin alue, viisikerroksinen rakennus romahdetaan, ja asukkaat kuulevat hälytystä, 160 asuntoa Kharabalin kaupungissa tarvitsevat kiireellisiä korjauksia. Omistajat pelkäävät, että hän ei elää kunnostaakseen itseään. Kiertokäynti viiden kerroksen tiilitalon 30: n rauniolle kadulla "8. vuosineljännes" on tien varrella. Hänen cum.

Näytteitä betonin Oktjabrskista silta lähetetty lisäselvityksiä yhteydessä, että rakennusalan yritys aloitti tekemään jälleenrakennustyötä, käyttämällä tietoja tilasta sillan vuonna 2017, jotta vältettäisiin katastrofaaliset seuraukset urakoitsijan johto päätti ottaa näyte 10 cm paksu.

Pelastajat tutkittiin 20 km joen etsimään hukkui Kuanda Kiinan pelastajat tutkituista 20 km rannalla Kuanda Kalār piirin laajuinen Baikal alue etsimään hukkui Aug. 24 kohti kun ylittäessään Kiinan, sanoi Aug. 27 kirjeenvaihtaja IA "Chita.Ru" johtaja etsintä ja pelastus Zabaykalpozhspasa Sergei Skrynnik. Mies.

Ramenyen kylässä rattijuomaaja ei työntänyt tupakansytyttinsä ja asettanut oman talonsa tulelle. Tulipalon syyt, jotka sattui 25. elokuuta yöllä Novosokolnicheskyn alueella, jonka Nevsky NEWS oli aiemmin kertonut, tuli tunnetuksi. Hätätapausministeriön aluetoimiston lehdistöpalvelun mukaan pelastustoimistot oppivat tulipalosta Ramenyeren kylässä 1 tuntiin ja 9 minuuttiin. Saapumispaikkaan.

Udmurtiassa vandalit alkoivat purkaa Zavyalovon 300-vuotiaan männyn matkamuistoiksi. Udmurtian. Udmurtiassa vandalit alkoivat purkaa 300 vuotta vanhoja mäntyjä matkamuistoihin akselien kanssa. Zavyalovskiin piirin viranomaiset pyrkivät suojelemaan turistimonumenttia ja kehittämään hankkeen ainutlaatuisen puun säilyttämiseksi. "Bolshaya Kiyaikin kylän asukkaat kääntyivät meihin siitä.

Saratovin asukkaat ovat huolissaan Saratovin asukkaista nukkumassa Boulevard-kadulla Rakhovin kadulla, joka valittaa kodittomista, jotka nukkuvat bulevardilla Rahov-kadun varrella. Tästä tänään, viitaten asianomaisten kansalaisten kirjoitti uutistoimisto Saratovnews. Paikallisen asukkaan mukaan ihmiset, joilla ei ole tietyn asuinpaikan, kerääntyvät Moskovaan lähempänä oleviin penkkeihin. Nainen toteaa, että bo.

Matkustaja-autoliikenteen onnettomuus lamautti Voronezhin keskustan onnettomuuksien ruuhka-aikoina kaduilla. Paikalliset asukkaat, jotka kulkevat keskustaan ​​työmatkallaan tai liiketoiminnastaan, kokoontuvat perjantaiaamuna liikenneruuhkassa, joka syntyi Koltsovskajan ja Plekhanovskajan kaduilla tapahtuneen liikenneonnettomuuden takia. Mikä sata.

Cherchesov uskoo, että Venäjän joukkueen on aika ottaa seuraava askel. Venäjän jalkapallojoukkueen valmentaja juhlii 55-vuotisjuhlaa. Pitkässä RIA Novosti-haastattelussa hän myönsi, että hän ei halunnut juhlia syntymäpäiviä ja puhuu työskentelystä tiimin kanssa. Valmentaja vietti vuosipäivää viisi vuotta sitten ja vain siksi, että hänen sisarensa kykenisi vakuuttamaan hänet tekemään niin. Käytössä.

Morkinskyn piirissä lapsuuskuoppa tuli tulipalossa 3. syyskuuta. Tulipalo puhkesi yksityisen tilan alueella Bolshiy Shalin Morkinsky-piirin kylässä. Messut tulipalon tulipaloista tulivat palo- ja pelastuspalveluun klo 18.02 paikallisilta asukkailta. Ennen kuin palomiehet saapuivat, he kuitenkin sammuttivat liekit improvisoituilla keinoilla.

Talon ikkunan alla oleva roskasäiliö kääntyi ihmisten elämään helvettiin. Hiiret, torakat, kirppuja ja kärpäsiä pudotessaan talon numero 140 Pionerskaya-kadulla

Pietarissa miehi ampui talon ikkunasta Pietarin Moskovan alueella 44-vuotiaan miehen avasi tulen herkästi kivääriin yhdellä Kostyushkon kaduista ja uhkasi räjäyttää kaasua. Paikalliset asukkaat kutsuivat poliisin, joka onnistui pidättämään epäiltyä. Ase takavarikoitiin pidätetystä miehestä. Vol.

Pietarissa miehi ampui talon ikkunasta Pietarin Moskovan alueella 44-vuotiaan miehen avasi tulen herkästi kivääriin yhdellä Kostyushkon kaduista ja uhkasi räjäyttää kaasua. Paikalliset asukkaat kutsuivat poliisin, joka onnistui pidättämään epäiltyä. Ase takavarikoitiin pidätetystä miehestä. Vol.

Tula, 8a: n viisikerroksisen rakennuksen asukkaat ovat huolestuneita: he sanovat, että heitä hieman "ravistettiin" Tulskaya-kadun talon asukkaita, 8, mutta he ovat menettämässä - monet ovat vakuuttuneita siitä, että viisikerroksisen rakennuksen kulma voi romahtaa milloin tahansa. Tämä talo, kuten kaksi pisaraa vettä, on samanlainen kuin seinä, joka kaatui useita vuosia - Kharkovskaya, 52-a. Takana.

Pskovia pyydetään jättämään lapset yksin metsään, jolloin perheet alkavat menettää sieniä. Lasten oikeuksista vastaava komissaari Natalia Sokolova kuitenkin varoittaa, että tämän vuoden aikana on syytä tarkkailla tarkasti lapsiasi ja kertoa heille yksityiskohtaisesti siitä, millainen käyttäytyminen on metsissä. Sokolova toteaa, että h.

Alueellisen toimijan EcoCenterin kanssa pidetään kokouksia asukkaiden kanssa. Kaupungin- ja piirin viranomaiset järjestävät päivittäin tapaamisia asukkaiden, naapuruston ja raid-kierrosten kanssa. Ecocenterin yritys päätti hyväksyä menestyksekkäitä suoran kokemuksen voidakseen olla tietoinen ongelmista ja puutteista sekä vuorovaikutuksessa väestön kanssa.

Pushkinin kukkuloilla ei ollut palonsäteilyä, jonka takia paikallinen asukkaiden talo poltettiin. Pushkinogorskin piirin syyttäjätoimisto reagoi paikallisen asukkaan pyyntöön ja tarkasti, miten paloturvallisuuslainsäädäntöä noudatettiin. Ministeriön lehdistöpalvelun ilmoittaa. Tarkastuksen tuloksena kävi ilmi, että yhdellä Pushkinin vuoristoalueilla ei ollut omaa.

Magadanin asukkaita pyydetään osallistumaan kilpailuun "Cross Nation". Koko Venäjän "Cross Nation" -päivänä pidetään 15. syyskuuta aluekeskuksessa. Kaupunkia kutsutaan osallistumaan kilpailuihin. "Cross Nation" on suurin urheilutapahtuma alueen osanottajien ja maantieteellisen kattavuuden perusteella.

Pihan parannus Batetskyn kylässä valmistui. Alueella tehdään parhaillaan töitä pihan alueiden parantamisessa. Rakentajat tekivät töitä kylässä Batetsky lähellä talon numero 27A Pervomayskaya Street. Talon lähellä oleva lika polku on nyt peitetty asfaltilla. Koko alueen pinta-ala oli 420 neliömetriä. Käytössä.

Tatarstanissa kaksi kuorma-autoa murskasi LADA Larguksen, kuoli neljä ihmistä. Tatarstanissa tapahtui kuolemaan johtanut onnettomuus. M7-moottoritiellä Zelenodolskin alueen läpi kulkevassa osassa kaksi raskaaa kuorma-autoa murskasi LADA Largus -henkilöauton, neljä ihmistä kuoli, tarkastus on suoritettu. Tapahtuma tapahtui kylän lähellä.

Voronezh naapurin VAZ teki onnettomuuden "laskuri" "Kuusi" mies otti salassa. Maanantaina 20. elokuuta 2018 40-vuotiaan Talovskiy-alueen asukkaista päätti käydä pankkiautomaatilla naapurimaiden kuudelle. Tietäen täysin, että VAZ-2106: n omistaja puuttuu, mies salaa otti talon kodin avaimet kotiin.

Talossa, joka ratkaistaan ​​vuoteen 2025 mennessä, katto kaatui. Suuret kipsipalat lähes repivät päähänsä. Toinen tapaus 21. kadulla kadulla Dachnaya. Yhdessä huoneistosta katto kaatui. Talo on jo pitkään tunnustettu hätätilanteeksi, mutta ihmiset eivät halua lähteä kodeistaan. Miksi, Sofia Kremenetskaya kertoo. Pöly, tapetit, kasa dos.

Uskomatonta matkaa panssaroitujen ajoneuvojen varrella Voronezh-joen varrella, valtava sotilasajoneuvo ajoi veden läpi. Kalastajat ja lomanviettäjät Voronezh-joen rannalla huvittelivat panssaroituja ajoneuvoja vedessä. Valtavan BRDM: n katolla oli uimareitissä ja pyyhkeissä iloisia uimareita, ja yleisö ei voinut pysäyttää.

Pomorie kauhistelee Lenskyn alueella sijaitsevaa kaatopaikkaa vastaan. Ursanan kylässä Lensky-alueella järjestettiin ralli Shies-aseman kiinteän jätteen kaatopaikan rakentamisessa. "Kädet pois Shiesa!" - osallistujat kutsuivat toimintaa, joka kokoontui yli puolitoista tuhatta. Protestereiden epäluottamus kohti hallitsijaa.

Komsomolskin asukkaat kiittivät Volodinia uuden urheilukentän puolesta. Asukkaat ovat jo pystyneet arvioimaan uuden urheilukeskuksen - Saratovissa Zavodskoin alueella eilen, 23. elokuuta. He avasivat nykyisen urheilukentän. Piirin alueen Komsomolskin asukkaat onnistuivat jakamaan tunteensa tästä tapahtumasta. Muista, että kohde on auki.

Vaarallinen loma: Tunisian poliisi jätti huomiotta yhden hotellin rattijuopumuksen. Tunisian niin sanotun "arabialaisen kevään" jälkeen sosiopoliittinen tilanne on vähitellen pahentunut ja rikollisuus lisääntyy. Maan kerran suosittuja lomakohteita menettää turisteja korkean uhkailun vuoksi, joka lähestyi punaista. Nyt kaikki tämä on lisätty.

Ristiriitaiset liikennemerkit tuhosivat Voronezhin asukkaat vaistoon. Yksi - kieltää pysähtymisen, toinen - pysäköinnin. Outoinen yhdistelmä liikennemerkkejä syöksivät Voronezhin autonkuljettajat surkeiksi. Yksi heistä kieltää lähimmän 10 metrin pysäköinnin ja uhkaa evakuoida, ja seuraava, kirjaimellisesti metrin päässä, mahdollistaa pysäköinnin. F.

Svobodnyssä työntekijät vahingossa katkaisivat vesihuollon. Sunnuntaina 2. syyskuuta Svobodnyin keskusosa jätettiin ilman vettä. Verkkojen toimeksisaajat rikkoutuivat huolimattomuudesta johtuen vesilinjasta. Kun kaupunginhallitus ilmoittaa hätäviestinnässä, ensimmäinen varapääjohtaja Vyacheslav Kondratov työskentelee tapahtumapaikalla.

Svobodnyssä työntekijät vahingossa katkaisivat vesihuollon. Sunnuntaina 2. syyskuuta Svobodnyin keskusosa jätettiin ilman vettä. Verkkojen toimeksisaajat rikkoutuivat huolimattomuudesta johtuen vesilinjasta. Kun kaupunginhallitus ilmoittaa hätäviestinnässä, ensimmäinen varapääjohtaja Vyacheslav Kondratov työskentelee tapahtumapaikalla.

EMERCOMin joukot, jotka lähetettiin pelastamaan ulkomaalainen kuunari, joka on ahdingossa Japaninmeressä. Stormy-sää Japaninmeressä aiheutti katastrofin, joka kärsii yhden kalastusaluksen. Miehistön jäsenten joukossa on Pohjois-Korean asukkaita. Tiedetään, että aluksella on kuusi henkilöä, joiden evakuointi on tarpeen. Oletettavasti he onnistuivat pelastamaan linjan, joka kulkee.

Kuolematon Tyumen-mies, joka järjesti auto-onnettomuuden ja osui poliisiin, tuomittiin. Tänään 4. syyskuuta tuli 30-vuotiaan tyumenetsin rangaistus tuli voimaan. Mies syytettiin ajamisesta päihtyneenä ja väkivallalla. Tammikuussa 2018 mies maksoi myös sakon.

Udmurtia minuutissa: Viikon tärkeimmät uutiset Izhevsk. Udmurtian. Työviikko on päättynyt. Olemme perjantaina perjantaina mukana Susanin-uutistoimiston kirjeenvaihtajien viimeisten viiden päivän mielenkiintoisimmista uutisista. Udmurtia minuutissa: Viikon pääuutiset Udmurtian päivän tulokset. lisätietoja: http: // sus.

Noin 60 prosenttia venäläisistä osallistuu urheiluun - VTsIOM Tiistaina 28. elokuuta All-Russian Public Opinion Center (VTsIOM) julkaisi tutkimuksen tulokset venäläisten asenteesta urheiluun. Kyselyjen aikana sosiologit havaitsivat, että 60 prosenttia väestöstä ajoittain harrastaa urheilua, 38 prosenttia vastaajista sanoi maksavansa e.

Kolmen kuukauden ajan Kaliningrad matkusti Volgaa pitkin Astrakhanista Kineshmaan. Matkan ansiosta oli mahdollista katsella erityisesti joki ja sen pankkien vilkasta elämää. Kaliningradin, Nikita Elkinin, asukas meni vaellukselle Volgaa Astrakhanista Kineshmaan. Hän aloitti matkansa keväällä ja suunnitteli sen valmiiksi 15.9. Mennessä. Kaliningradian.

Tambovkan asukkaat pelkäsivät perkeleen veitsellä. Tambovin alueella tuomittiin 42-vuotias paikallinen asuinpaikka, joka pelotti huomattavasti hänen ynnäkorvansa. Hän uhkasi tappaa hänet veitsellä, Amur Lighthouse -lehti kirjoittaa. Ennen oikeudenkäyntiä Amurin asukas vastasi kahta rikosta. Erityisesti huumeiden hallussapitoa on myös huomattava määrä.

Atomstroycomplex, joka menetti pormestarin toimistolle 1905 Atomstroycomplexin alueella mukulakivikonttori, ei voinut saada oikeudesta saada korvausta Jekaterinburgin hallinnosta alueen korjaamiseksi 1905. Viime vuonna yritys siirsi päällystekivet neliöihin. Kaupungin viranomaiset olivat kuitenkin tyytymättömiä työn laatuun ja eivät hyväksyneet niitä. "Atomstroy.

Kiireelliset! Spetsnaz viheriyttää kasvispohjaa Uritskylle. Juuri nyt Ulyanovskissa sijaitsevan Uritsky-kadun kasvispohjassa on valtava taistelu. 73online kirjeenvaihtaja toimii tapahtumapaikassa. Tietomme mukaan kaikki alkoi maahanmuutto-toimenpiteillä laittoman työvoiman löytämiseksi. Ne toteutetaan erityisosastojen työntekijöinä.

Sochista päivitetään Lazarevskin seitsemän lämmönjakelukeskusta. Sochiteploenergo-yhtiön hallinto päätti pelastaa kaupungin tehottomista kattilahuoneista, jotka käyttävät hiiltä, ​​polttoöljyä tai dieselpolttoainetta. Nykyaikaistamisohjelman mukaan Lazarevskin piirin lämmönjakelukeskukset on asennettu lomakohteeseen. Lähitulevaisuudessa kattilahuoneet siirretään.

Suomen rautatieasemalla he viettävät "nuoren matkustajan tunti". Pietarin rautatieasemalla he viettävät "nuoren matkustajan tunti". Sen järjestivät Venäjän sisäasiainministeriön lineaarisen osaston työntekijät liikenteessä. Tapahtuman päätavoite on alaikäisten hallinnollisten rikosten ja vammojen ehkäiseminen Fr.

Kokopäiväinen jazz -festivaali Koktebel Jazz Party alkoi Crimeassa. Avauspisteenä olivat USA: n Rebirth V -bändi, brittiläinen Incognito, intialainen jazzbändi Rajeev Raja Conbine ja venäläiset jazz-improvisoijat Jacob Okun ja Oleg Starikov. Päävaihe on aivan Mustanmeren rannikolla. Esittäjä Olga Skobeeva ilmoitti, ettei mikään.

Veitsen veitsen nuoren pojan äidille Ukrainassa opetustarkoituksiin Yksi Ukrainan Ukrainan piireistä tapahtui tapaus, joka aiheutti seitsemän vuoden ikäisen pojan loukkaantumisen ja päätyi sairaalaan, tiedotusvälineissä, jotka viittaavat paikallisiin lainvalvontaviranomaisiin. Tunnettu tapahtuma tapahtui äidin, joka oli verkossa, riitaa.

Kaupungintalo lupaa palauttaa sähkön Strawiin päivän loppuun mennessä. Sähkön tarjonta yksityisasuntoihin ja päiväkodin Straw-alueelle jatkuu päivällä. Petroskoin kaupunginosan hallinnon lehdistöpalvelu kertoo. Nyt kaupungintalo valvoo restaurointityötä, jota hoitaa hätäkysely.

Shebekinets sai 5 kk: n korjaustyötä loukkaavan poliiseja humalassa kirottuihin lainvalvontaviranomaisiin, jotka pidätettiin hänet onnettomuuden jälkeen. Rattijuoppaan liittynyt onnettomuus tapahtui 30. kesäkuuta Shebekinon kylässä Voznesenovka. Paikallinen asuinpaikka pakeni paikasta, mutta hänet pidätettiin liikennepoliisin. Tätä varten tekijä hämärästi loukkaisi poliisia.

Volgogradissa, Traktorozavodskyn piirikunnan asukkaalla, löytyi vauvan ruumis roskakoriin uudelleen. Hän etsii ruokaa roskakoriin Shurukhina-kadulla.

"Kultainen mies, rakastava isä": Tyumeni, joka sairastui pyörään, on vakavassa kunnossa Tyumenissa toisena päivänä hänet pysähtyi kuljettajalta, joka käyttäytyi kummallakin tavalla - hänen puheenvuoronsa oli hauras eikä ollut mahdotonta ymmärtää, mistä hän puhui. Silminnäkijöiden mukaan hän nukahti aivan liikennevaloissa. Sen jälkeen, kun tontti oli vapautettu alueellisesta televisiosta.

"Jopa vähän pelottavaa!": Venäjän rehellisesti kertoivat hänelle, miksi amerikkalaiset olivat lyöneet häntä. Aleksanteri muutti Venäjältä Amerikkaan vuosi sitten. Nyt hän työskentelee palvelualalla. RuOpenin haastattelussa tyttö puhui rehellisesti uudesta elämästään ja mitä yllättynyt hänelle uudessa maassa. Aleksanteri amerikkalaisilla on ärsyttänyt tahdon puute. Monet niistä

Malaya Kokshagin rannoista on tullut puhtaampia Venäjän hätätilanteiden ministeriö "Clean Coast" on pidetty vuodesta 2014 lähtien. Vuosittain, ennen uima-kauden alkamista ja sen valmistumisen jälkeen, pelastusviranomaiset ja vapaaehtoiset puhdistavat roskat rannalla. Tapahtuman tarkoitus - houkutella kansalaisten huomion tarve ylläpitää järjestystä.

Verkossa näkyi kehämättömiä Apple iPad Pro -tabletteja. Apple-laitteiden esittelyn aattona Steven Hemmerstoffer lähetti videon, josta näkyy kehyksetön Apple iPad Pro 2018 -tabletti. Huomaa, että tabletti ilmestyi renderöille, joiden pohjalta tuli piirustukset, jotka yhdistettiin Internetiin aikaisemmin. Oletus.

MIAS-2028: Kiinan uusi GAC-brändi täyttyy Venäjältä risteyksillä Moskovan autonäyttelyssä 2018 tapahtui Venäjän markkinoille useita malleja edustavan uuden kiinalaisen GAC-tuotemerkin debyytti. Todellakin, kun se tulee ulos, yrityksen edustajat eivät voi vielä vastata

Sakhalin-syyttäjänvirastossa syytettyihin syyttäjiin kohdistettiin taloudellisia rikoksia ja rikoksia koskeva vastaväite 28. elokuuta. Alueellinen syyttäjä A. Saksalainen järjesti työryhmän, jossa käsiteltiin rikosten ja rikosten torjuntaa käsittelevää yksiköiden välistä työryhmää.

Murmanskin Sverdlov-kadulla poltetaan roska-tölkkejä. Nykyään 25. elokuuta noin 19:21 Murmanskissa tapahtui hätätilanne. Palokertomus saatiin lähetyspisteestä. Tulipalo tapahtui roskasäiliöissä, lähellä Sverdlov Streetin "Armada" -kauppaa. Paikalla oli suunnattu.

Arabijousen seuraukset: rikollisuus ja köyhyys niellyt Tunisia Tunisiaa sen jälkeen, kun arabikevästä on tullut yksi alueen kaikkein rikollisimpiin maihin. Viime aikoina Afrikan tasavallan paikallisten asukkaiden hyökkäysten määrä on lisääntynyt. Tuoreimpien Tunisian rikosilmoitusten mukaan viimeisimmät hyökkääjät.

Voronezhin asukkaat kuvasivat asfalttiin kaatunut ZIL. Silminnäkijöiden mukaan tienpinta rikkoutui trukin pyörien alla. Voronezhissa ZIL: n pyörien alla asfaltti putosi. Tapahtuma tapahtui Marshak Streetissä keskiviikkona 29. elokuuta. Auto kaatui kuoppaan oikealle puolelle. Kuvat kaupunkikuvassa julkaistuista paikoista.

Bolton varoitti Patrushevia siitä, että Yhdysvallat on valmis iskeytymään uudelleen Syyriaan. Bloombergin lauantaina hän on sanonut hänen sanansa. Julkaisun mukaan Washington väittää, että väitetysti hänellä on tietoja siitä, että Damaskos aikoo antaa armeijan käyttää kemiallisia aseita pyrkiessään palauttamaan viimeiset alueet, joita militantit ja ryhmät valvovat varkaan.

Dieselmoottorin kaappaamiseen ajetaan Khabarovskin alueelle koneistelija Ilyich Khabarovskin alueen käskyt rikoksen tekemisessä h.

Kuuluisa ukrainalainen pedofiili pidätettiin Pietarin keskustassa - lähde Pohjois-pääkaupungissa perjantaina 24. elokuuta pidätettiin 66-vuotias pedofiili Ukrainan Khmelnitskin kaupungista. Rikollinen oli kansainvälisen halutun luettelon ja toivoi piiloutuvan rangaistuksesta Venäjän federaation alueella, kertoo lähde Nation News. Kaikki alkoi.

Vsevolozhskin ylikulutus maksaa Lenoblastin 1,5 miljardia ruplaa ja toimitetaan vuoden 2022 loppuun mennessä. Liikennekysymys on kärsinyt Vsevolozhskin kuljettajia ja asukkaita monien vuosien ajan. Kaupungin teillä, jotka on jaettu kahteen osaan rautateitse, kertyy päivittäin liikenneruuhkia. Muutama vuosi sitten tilanne alkoi heikentyä. Yhdellä osuudella jaettu tie, naapurustossa "Etelä.

MP Peter Tolstoy kutsui koulutusuudistusta teini-ikäisten aggression aiheuttajaksi YK: n Venäjän puolueen valtionpohjaa Petr Tolstoj lähetti sosiaalisen verkoston, jossa hän selitti, että teini-ikäisten hyökkäys johtui "koulutusuudistuksista". Tolstoi totesi, että tällainen toimenpide ei ole yksinkertainen huligaanipeli, mutta on hyvin.

Astrakhanin alla tienhoitaja murskasi murskattua kiveä aivojen aivotärähdyksen ja joutui sairaalahoitoon. Onnettomuus tapahtui 3. syyskuuta klo 9 Narimanovin alueella. R-216 Astrakhan-Elista-Stavropol-moottoritiellä 99-luvun Ladan ajajatyöntekijä liikennöi tieosuutta, joka oli eroteltu betoniteillä ja törmäsi.

Demyanskissa lähes 90 prosenttia valaisimista muuttui LED-valoiksi. Novgorodin alueen hallitus lehdistöpalvelun mukaan Demyanskin kaupungissa korvasi katulamput LED-valoilla. Tämä säästää jopa miljoona ruplaa vuodessa, Demyansky-alueen johtaja Alexey Ashukhin toteaa. Nyt suurin osa työstä.

Pskovin kahden pihan korjaus maksaa kuusi miljoonaa ruplaa. Pskovin hallinnon UGH löysi urakoitsijan, joka ryhtyi korjaamaan talojen nro 12 pihoja Narodnaya Streetillä ja nro 18 Zvezdnaya Streetillä. Johto aikoo viettää 620 000 292 ruplaa korjaamaan kaksi telakat. Raportit siitä "Moskovsky Komsomolets". Korjaamisesta.

Voronezhissa ammuttiin vaarallista autoa, joka heilutti yötietä. Kuljettaja uhmasi muita tienkäyttäjiä. Motorist Alexey näki vaarallisen liikkumavaraa auton edessä. Mies onnistui ottamaan videon, kun kuljettaja vaivasi tiellä VAI-alueen alueella Voronezhin vasemmalla rannalla. Pimeässä.

Sukeltajat ryhtyivät purkamaan Crimean sillan lisäinfrastruktuuria: rakentaminen on käynnissä - matkailijat matkustavat Krimellä 30. elokuuta. Kriminsillan rautatieosuuden rakentaminen jatkuu aktiivisesti huolimatta siitä, että jotkut ukrainalaiset patriootit uskovat edelleen, että tämä on Mosfilmin tuotanto. Mukaan tiedotuskeskuksen "Crimean Bridge", viime kuussa rakentajat jo.

Rob, uhkaavat kivittää: äärimmäinen köyhyys työntää tunisialaisia ​​epätoivoisiin tekoihin. Tunisia oli ennen arabikeväärien saapumista suosittu matkailukohde. Nyt tilanne maassa kuitenkin tahtomattaan työntää pois sen lämmitetyn kriminogeenisen tilanteen. Asia ei ole edes terrorismin uhalla, vaan ryöstöllä ja ryöstöllä. Tunis-rikosraportit ovat voimassa.

Vologdassa poistetaan laittomat mainokset kaduilta Vologdassa jatketaan laittoman mainonnan torjuntaa. Paikallisviranomaisten mukaan 50 mainostaulua poistetaan kadulta, joka asennetaan lain rikkomuksiin. Mainostorakenteiden omistajille annettiin kuukausi purkaa. Jotkut yrittäjät ovat jo alkaneet puhdistaa.

Novokuznechanin vei useita kertoja karkeaa koiraa veitsellä. Novokuznetskin paikallinen asukas tapasi hauras-koiran ja yritti tappaa eläimen aiheuttamalla useampia veitsihaittoja, kertoi Sibdepolle paikallinen eläinsuojelujärjestö Natalia Khrapova. Tapaus tapahtui 2. syyskuuta DOZ Streetin talon "eteisessä", missä.

Lugovoyn kylässä ensiapu- ja kätilöasema avattiin uudelleen kolme vuotta, koska terveydenhuollon työntekijä puuttui, FAP ei toiminut Primorskin alueella Lugovoyn kylässä. Nyt elokuun lopusta lähtien paikalliset asukkaat alkoivat jälleen saada ensisijaista sairaanhoitoa.

Valko-Venäjän tasavallan valtionkomitean mukaan vuoden 2018 aikana 7 kuukauden kuluttua vuoden alusta 1 472 ihmistä muutti nimensä, sukunimensä tai isäntänsä. Tämä luku on 10,5% suurempi kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona - sitten nimi muutettiin 1 322 henkilöllä. Analyysin mukaan suurempi määrä asukkaita Bashkortostan minua.

Voronezhissa asfalttia tuottava yritys palasi työntekijöille yli 13 miljoonaa ruplaa. Oikeusasiamiehet puuttuivat velkajärjestelyyn. Voronezhin ulosottomiehet keräsivät 200 täytäntöönpanomenettelyä yhdessä konsolidoidussa järjestössä, jotta paikallisjärjestöltä voitaisiin saada takaisin 13 miljoonaa ruplaa palkattomasta palkasta. Asiantuntijat keksivät ensin, mitä velallinen omistaa.

Murha paljastettiin: mies tappoi miehen, otti ruumiin vaunuun ja heitti oksat Uljanovskin alueelle paljasti 69-vuotiaan miehen murhaa, joka on tehty epäselvyyksissä, alueen RF-IC: n mukaan. Tutkijoiden ja kriminologien asiantunteva työ, jonka avulla voidaan selvittää rikoksen olosuhteet ja päästä väitettyyn tappajaan. Hänet tuomittiin aiemmin.

Ukrainan Ukrainan 1. syyskuuta rakennettu leikkipaikka hautausmaalla. Leikkikenttä rakennettiin aivan Ukrainan kaupungin Melitopolin paikallisen hautausmaan haudojen vieressä. Lasten pelejä pelattiin Zaporozhyen kaupungissa kouluvuoden alussa - syyskuun 1. päivään mennessä. Se, että sivusto rakennettiin sopimattomaksi paikalle, paikallinen MW.

Kellojen ensimmäiset kilometrit ilmestyivät Crimean "Tavrida" -väylälle. Rakennusta jatketaan Tavirata-reitillä, joka sijaitsee Crimean tasavallassa. Tiedetään, että kaksi valtateiden seitsemästä osasta on jo auki liikenteelle. Nyt rakennus on päässyt konkreettiseen aitaukseen. On tiedossa, että suunnitelmissa on rakentaa este esteen vuoteen 2020 mennessä.

Työntekijä kuoli vakavista loukkaantumisista vesiletkussa. Kalugassa 25-vuotias paikallinen asuinpaikka tuomittiin turvallisuussääntöjen rikkomisesta työskentelyn aikana, mikä aiheutti henkilön kuoleman huolimattomuudesta. On todettu, että Kalugan kansalainen oli toiminut operaattorina rajavastuuyrityksen tuotantopaikassa. Figurant noin.

Ufa-rannan rakentamisen toinen vaihe valmistuu täyteen vuoteen etukäteen. Teokset ovat aikataulussa - joulukuun 2019 sijaan rakennuttajat aikovat tilata esityksen lokakuussa tasavallan päivänä. Mittari metrillä tasainen kerros erityinen geogrid tukossa raunioilla. Tampingin jälkeen asettele levyjä päälle. Ystävyyskortin alueella on jo puolet penkereistä.

Vihreät kaupungit vähentävät henkistä rasitusta. Vihreät istutukset suuressa määrin, tietämätön jätealueiden ja infrastruktuurin soveltumattomien alueiden järkevä järjestely ovat hyödyllisiä kansalaisten tunne- ja henkisessä tilassa. $ CUT $ Tieteellistä työtä tämän aiheen tekivät asiantuntijat Pennsylvanian yliopistosta (USA), kertoo NPR. Jos.

Vartija, joka oli loukkaantunut Kharkivin pormestarin viraston hyökkäyksessä, tuli hänen aistilleen

Moskovassa alkoi kokeilun korokattujen kumikuljetusten asentamisesta Moskovassa TsODD: n pääosaston päällikkö Andrei Alekseev totesi, että Kerchenskaya-kadulla Moskovassa nousi kumipalkkikulkureitti turvallisuuden lisäämiseksi teillä. Hän lisäsi myös, että onnistuneiden tulosten tapauksessa.

Astrakhanin siirtokuntaan sairaalahoidossa oleva imami tuomittiin terrorismin oikeutuksesta. Hänen kuntonsa arvioidaan vakaana. UFSIN: n lehdistöpalvelun päällikön, Yulia Dubrovinan, TASSin kirjeenvaihtajan johtajan mukaan tuomittu on lääketieteellisen henkilökunnan jatkuvassa valvonnassa ja saa tarvittavan hoidon. Moskovan Yardyam-moskeijan entinen imami, Mahmoud Velitov.

Tulipalojen ehkäiseminen ja ihmisten kuoleminen Tambovin alueella sijaitsevan EMERCOMin pääjohtajan työtehtävät ovat ihmisten tulipalojen ja kuoleman ehkäisy. Tänään järjestettiin ennaltaehkäisevä tapahtuma, jossa annettiin esitteitä, jotka selittävät paloturvallisuusvaatimukset,

Tutkijat eivät löytäneet jälkiä rikoksista NLMK: n varapresidentin asunnossa. Asunnon alustava tarkastus ei paljastanut mitään jälkiä rikoksista NLMK: n varapresidentti Bruno Charles de Cumanan kuolemassa. Tämän ilmoitti lähteistä lainvalvonnassa. Elokuun 29. päivän iltapäivällä 61-vuotias Kuman laski hänen huoneensa ikkunasta Moskovan keskustassa ja kaatui kuoliaaksi. Ensisijainen.

He vetivät minua toiselta maailmalta: Don, 18-vuotias poika ihmeissään selviytyi sähköiskun jälkeen Dmitry D. halusi ottaa äärimmäisen selfies rautatiesilta. Toisen viikon ajan Rostovin lääkärit taistelevat 18-vuotiaan Dima D.: n elämästä, joka sai vakavia palovammoja sähköiskun jälkeen. Onnettomuus tapahtui Proletarskissa 25. elokuuta. Pikkukaupungissa kaunis.

Pietarin ravintolan tarjoajan palkinnon voitti internetin käyttäjien sydämet. Video, jossa tarjoilija kuuntelee kokoonpanoa Whitney Houstonia Pietarin ravintoloiden vierailijoiden edessä, on suosittu. Hänen tavallisissa työvaateissaan, videon sankaritar lauloi uskomattoman melodisesti laulun, jolla ei ole mitään, mikä on elokuvan ääniraita "The Body.

Stavropolissa pidettiin työväenasema vammaisille. Stavropolin hallinnon työ- ja sosiaalisen suojelun komitea sekä työllistämiskeskus keskittyivät vammaisten työelämään. Tapahtumaan osallistui yli 60 yritystä ja organisaatiota.

Drunk-persoonallisuudet ovat valinneet "rengas" piknikille aivan Syktyvkarin keskustassa. Viime aikoina tiedettiin, että Komi-pääkaupungin keskustassa tuntemattomat miehet ovat valinneet kokoontumispaikan. He kokoontuvat ryhmiin, usein humalaan ja joskus nukkumaan. Kommunisticheskaya-kadun ylävirtakaupungin kaupunkilaiset huomasivat epätavallisia kokoontumisia.

Toinen piha Murmanskissa päivitetään sisällä mukavan ympäristön ohjelma hallintopäällikkö Andrei Sysoev perinteisessä kaupunkien ohituksen tarkistanut edistymistä korjaustöiden parantamiseen alueiden lähellä taloja kadulla Glider, 3. Tämä sivusto on yksi 14 pihasta, joka on lisätty ohjelmaan "Mukavan kaupunkiympäristön luominen".

Jossain horisontin yli. Kun työvuoro kulkee kaivoksen sisäänkäynnin, uloskäynnin, inhale-exhale, Dmitry Saharov tässä maanalainen haava kymmeniä tuhansia tunteja ja ymmärtää minun tunteita. Hän sanoo, että hänellä on pieni ilo noustaessa pinnalle joka päivä. Mutta ennen kuin kokeilet jotain kaivoksessa, kaivos testata sinua: siirtyminen alkaa.

Sberbank sanoi sivuston Kyshtymsky työskentelee toimenpiteistä Kuten aikaisemmin ilmoitettiin CD verkossa julkaistu Kyshtym rakentamiseen autotallissa Säästöpankki kerrostalon yöllä jäi ilman vesi-, eilen urakoitsija rakennusten rakentamiseen tarkoitettujen autojen laatikoiden panssaroidut Sberbank.

Ukraina ei ole esittänyt vastaväitteitä WTO: lle Ukrainan rautateiden kiistassa. WTO: n vetoomus paneeliä vastaan ​​Venäjän rautateiden riitaa koskevasta päätöksestä on tänään jätetty Ukrainaan. Vastaava oikeusjuttu jätettiin lokakuussa 2015. Kiova vaati, että vuodesta 2013 Moskova oli kohtuuttomasti rajoittanut Ukrainan autojen, liikkuvan kaluston ja vaihtavien autojen toimituksia.

Yksi kuoli ja kaksi loukkaantui auton kärsineisiin junaan Atamanovka yksi henkilö kuoli ja kaksi loukkaantui liikenneonnettomuudessa 3. syyskuuta auton ja tavarajuna klo tasoristeyksen kylässä Chita Piirin Atamanovka Trans-Baikal Territory raportoitu IA "Chita.Ru" lehdistöpalvelu alueellinen terveysministeriö. Tapaturma klo 7.

Rashkin syytti Navalnyta yhteistyöstä FSB: n kanssa. Kommunisti ilmoitti, että vaikka hän ei henkilökohtaisesti ollut yhteydessä Navalnyn kanssa, hän tuntee hänet. Rashkin vakuuttaa, että FBK: n tutkimuksissa käytetyt tiedot ovat peräisin liittovaltion turvallisuuspalvelun työntekijöiltä samoin kuin muista "klaanien arvostelijoista". Kommunisti.

Karjalan tasavallan poliisilaitoksessa asuvien kannabiksen yli 60 potilasta suoritettiin säännöllinen toiminta tunnistaakseen huumekauppaan liittyvät rikokset. Poppy Karelia - 2018 -operaation ensimmäisen vaiheen tulosten mukaan vain yksi Pitkärannan alueen asukkaista löysi 62 potin.

Sledkov alkoi ennen tutkimuksen tarkastuksia ampumisen chasovoyh asukaspysäköintialueilla Petrovska-Baikal Military tutkinta osasto Venäjän federaation Tutkiva komitea varuskunnan Sosnovyi Borin alkoi ennen tutkimuksen tarkastukset siihen käytön aseiden sotilaita, jäsenet vartija, rautatieasemalla kaupungin Petrovsk-Zabaikalski, koska joka tappoi paikallinen asukas CoO.

Amurin pelastajat pelastivat kissaa ja koiraa vaikeassa tilanteessa. Viimeisen päivän, 27. elokuuta, Amur-pelastuslaitoksen pelastuspalvelujen ja paloturvallisuuden pelastajat joutuivat pelastamaan eläimet katastrofiin kahdesti. Blagoveshchenskissa koira on vedetty pois hylätyltä keräilijältä, ja Zeyassa kissan stimulaatiota laskeutui puusta. Ilmestyskirjassa.

Svobodnyssä vihittiin pyhitetty peruskorjattu aukio, joka oli yksi Svobodnin vanhimmista piireistä, ja julkisen puutarhan jälleenrakennus valmistui. Avajaiset avajaiset, sekä alueen ja stelesien pyhittäminen Pyhän Neitsyt Marian edessä, pidettiin edellisenä päivänä, kaupungin verkkosivusto Alekseevsky kertoo. - Tämä neliö on erittäin tärkeä, koska kaupunki on Free Ber.

Rostovissa puu putosi leikkipaikalle. Kansalaiset ilmoittavat hätäpuita Donin pääkaupungin eri osissa. Korolev-kadun leikkipaikka lähes tuli hätätilanteeksi. 28. elokuuta pihalla talon numero 17/4 suuri haara romahti hiekkalaatikkoon. Paikalliset kirjoittavat kirjaimellisesti minuutin välein, sivustolla b.

Moskovan metro valmistellaan talvella. Moskovan metro alkaa jo syksyn ensimmäisinä päivinä valmistautua kylmän sään syntyyn. Moskovan metroaseman raideinfrastruktuurin päivittämistä koskeva työ julkaistiin liikenneministeriön lehdistöpalvelussa Moskovan kaupungintalolla. Valmistautuminen talvella metropoli metropol.

Viemärikannet varastettu toinen yö sovittelussa Antipiha yö 28 ja 30 elokuuta kylässä Chita Antipiha varastettiin kattavat monia kaivot kaduilla Borova ja kasakka. Tämä Zab.ru raportoi yhdestä paikallisesta asukkaasta. - Varovaisten arvioiden mukaan jo 10 korkkia on varastettu. Tänään paikalliset kutsuttiin poliisille.

Alhainen syntyvyys ja korkea maahanmuutto: miten Liettua vajoaa "väestörakenteen pohjaan"? Liettuan kouluvuoden alusta tulee aina syy puhua siitä, että maassa on vakavia väestöongelmia. Tiedetään, että maassa on alhaisin syntyvyys ja suurin maahanmuutto Euroopassa. Koululaisten ja opiskelijoiden määrä vähenee täällä.

Blagoveshchenskissa sijaitseva Sayapin House avattiin Blagoveshchenskin vierailijoille, ja tänään avattiin Amurin alueellinen museo - Sayapin House. Vanhassa kaksikerroksisessa puurakennuksessa kansalaiset voivat tutustua paikallisten kauppiaiden elämään ja Ilmestyskirjan taiteilijoiden ja kirjoittajien työhön. Rakennetaan Amur, 216 rakennettiin vuonna 1915.

Palontorjunta asuntosektorilla Palontorjunta on Tambovin alueen EMERCOM-päähallinnon henkilöstön tärkein ja tärkein tehtävä. Joka päivä ennaltaehkäisevän työn tulipalojen ennaltaehkäisemiseksi Venäjän EMERCOMin henkilökunta Tambovin piirikunnassa suorittaa kotiin kierroksia ja c.

Volgográdin alla, Nivalla oleva humalainen hölmöinen kuljettaja ampui piirin poliiseja. Aluksi hän järjesti kisat poliisin kanssa ja sitten hän hyökkäsi häntä vastaan. 30. elokuuta, Kotelnikovskin alueella, Nivan juopunut kuljettaja, joka yrittää päästä poliisilta, joutui piirin poliisivoimiin murskaten valitettavan virallisen auton huopaan. Venäjän sisäasiainministeriön mukaan In.

Yksi henkilö kuoli ja kolme haavoittui sotilaiden ja asukkaiden välillä Transbaikalian konfliktissa. Ammattilaisten ristiriita tapahtui 27.8. Yöllä rautatieasemalla Petrovsky Zavod sotilasjoukot ja paikalliset asukkaat, lähde kertoi Zab.ru. Nämä tiedot vahvistettiin portaalin kirjeenvaihtajalle. Kaupunginjohtajat Vladimir Beloglazov. - Miten tämä on.

Kuka saa Moskovan vaunun tuhoutumisen? Vaunuväylät katoavat Moskovasta. Ne korvataan sähköbusseilla ja linja-autoilla, ja trolibus-puistot myyvät Viimeisten viiden vuoden aikana trollautojen määrä Moskovassa on lähes puolittunut (tuhansille autoille); yli puolet reiteistä oli suljettu - nykyään ne jäävät jäljelle.

Kuka saa Moskovan vaunun tuhoutumisen? Vaunuväylät katoavat Moskovasta. Ne korvataan sähköbusseilla ja linja-autoilla, ja trolibus-puistot myyvät Viimeisten viiden vuoden aikana trollautojen määrä Moskovassa on lähes puolittunut (tuhansille autoille); yli puolet reiteistä oli suljettu - nykyään ne jäävät jäljelle.

Orenday sai tietää etsinnöistä Orenburgin rakennusyritysten toimipisteissä Kun Orenday oppi omilta lähteiltään, turvallisuusjoukot hyökkäsivät suuret Orenburgin rakennusyritykset. On todettu, että alueellisten IC: n, DAEC: n ja OMON: n työntekijät todistajien läsnä ollessa takavarikoivat asiakirjat tavalla tai toisella Gennady Borisovin ja Yevgenin nimillä.

Voronezh murskasi vastapainon hissikuilussa. Tragedia tapahtui Kalugassa. Voronezhin alueen asukas kuoli Kalugan hissin purkamisen aikana. Mies murskattiin vastapainolla, joka putosi hänelle 9. kerroksen korkeudesta, kertoi Kaluga-alueen SKR-osaston lehdistöpalvelu. Mies oli organisaation työntekijä.

Mikä oli seksikasvatus Neuvostoliitossa On yleisesti hyväksyttyä, että Neuvostoliitossa jopa aikuiset olivat ujoa puhua intiimistä suhteista toisiinsa. Mitä voimme sanoa lasten seksuaalikasvatuksesta? Ja osittain tämä toteamus on totta. Mutta vain osittain. Vallankumouksen jälkeen Itse asiassa 20-luvulta 20-luvulta.

Mikä oli seksikasvatus Neuvostoliitossa On yleisesti hyväksyttyä, että Neuvostoliitossa jopa aikuiset olivat ujoa puhua intiimistä suhteista toisiinsa. Mitä voimme sanoa lasten seksuaalikasvatuksesta? Ja osittain tämä toteamus on totta. Mutta vain osittain. Vallankumouksen jälkeen Itse asiassa 20-luvulta 20-luvulta.

Stavropolin työpäivästä tuli yli neljä tuhatta ihmistä. Stavropolin hallinnon lehdistöpalvelu kertoo, että 25. elokuuta työpäivänä oli yli 4000 ihmistä, mukaan lukien yli 300 työntekijää kaupunginhallinnon eri osastoista. He siivoivat roskat ja nostivat järjestyksen Vasilyevin osalle - kadulta.

Ensimmäiset valokuvan sillan väylän törmäyspaikasta ilmestyi verkossa. Suomalaiset tiedotusvälineet kertoivat Kuopion lähellä Pohjois-Savon maakunnassa tapahtuneesta tragediasta. Matkustajavuori lähti silta ja törmäsi rautateille. Tiedetään, että ainakin kolme ihmistä kuoli RT: n mukaan. Muutama ihminen on sairas.

Voronezh vihasteli naapureitansa takavarikoimalla joen pankin väliintulijat puuttumaan tilanteeseen. Asukkaat Kashirskoyen kylästä, joka asuu Khvorostan-joen vieressä, aidatut osan rannikosta aidalla. Miehet eivät pitäneet kyläläisiltään, ja he haastoivat "hyökkääjän" tuomioistuimeen, jotta voisimme palata tilaisuuteen vapaasti lähestyä säiliötä.

26-vuotias Astrakhan kuoli rakennuspaikan putoamisen jälkeen ja kuoli kahden viikon jälkeen tehohoidossa. Mies kuoli 3. syyskuuta tehosairaalassa kaupungin sairaalassa. Hänet tuodaan siellä 22. elokuuta rakennuksesta Babeuf Streetissä. Hän putosi ensimmäisen kerroksen puuportaista ja lyö päänsä betonilattialle. Infuusiona.

Saksalainen poliisi poistettiin palvelusta natsien tervehdyksistä Saksan liittovaltion poliisi keskeytti kaksi työntekijää, koska he nostivat kätensä natsi-tervehdyksissä. Tapahtuma tapahtui Baijerin kaupungissa Rosenheim. Paikalliset asukkaat sanoivat, että kaksi lainvalvontaviranomaista lepäsi yhdessä ravintolasta. Hän on.

Murmanskin yöllä räjähti auto, eikä Murmanskin kaupungissa ollut räjähdys. Kaikki tapahtui pimeässä lähellä julkisen liikenteen pysäkkiä nimeltä "Baby Food Combine", eli yksi ketjun myymälöissä. Kävi ilmi, että hätätilan syy oli lastia.

Leningradin alueella miestä lyötiin oluen takia. Lugassa he hyökkäsivät kansalaisiin ja yrittivät ottaa pois oluenpannut. On raportoitu, että tapahtuma sattui 22-23. Elokuun iltana. Lugan rautatieaseman alueella mies ja hänen sydäntinsä hyökkäsivät ohikulkijoille ja yrittivät ottaa pois hänen omaisuutensa. Odotan heitä.

Yaroslavlista poltettiin kymmeniä uusia roskasäiliöitä. Sarjan polttouunin roskasäiliöt räjäyttivät Yaroslavlin tällä viikolla. Kahden viime päivän aikana tapahtumia esiintyi kolmen aluekeskuksen alueella. Samanaikaisesti vain yksi roskasäiliö operaattori kärsinyt tuhoeläinten hyökkäyksistä, joiden pitäisi alkaa työskennellä 1. syyskuuta.

Mennyt rikokseen: rajavartija rikkoi Ukrainan passin, joka päätti siirtyä Crimea Krimaan 29. elokuuta. Halu päästä eroon ukrainalaisista kansalaisuudestaan ​​on niin suuri, että he ovat jopa valmiita tekemään rikoksen. Venäjän rajavartijat pidättivät Ukrainan kansalaisen, joka yritti laittomasti päästä Crimean niemimaalle. Tilaa kanavallamme Telegramissa.

Poliisi löysi koulutuskranaatteja lähellä Rostov-on-Don-koulua. RIA Novostin mukaan poliisi löysi kaksi harjoituskranaattia laatikossa, joka jäi aivan kaupungin länsiosassa kadun keskelle. Kranaatteja löytyi koulun läheltä ja paikallinen ammunta-alue on myös lähellä. Lainvalvojat eivät ole vielä vahvistaneet ampumatarvikkeiden identiteettiä.

Poliisi löysi koulutuskranaatteja lähellä Rostov-on-Don-koulua. RIA Novostin mukaan poliisi löysi kaksi harjoituskranaattia laatikossa, joka jäi aivan kaupungin länsiosassa kadun keskelle. Kranaatteja löytyi koulun läheltä ja paikallinen ammunta-alue on myös lähellä. Lainvalvojat eivät ole vielä vahvistaneet ampumatarvikkeiden identiteettiä.

Poliisiyhdistys kääntyi Novoaleksandrovskin asukkaan ehdolliseen ajankohtaan. Novoaleksandrovskiin piirin tuomioistuin tuomitsi Stavropolin, joka oli taistellut poliisin kanssa tämän vuoden toukokuussa. Kolmeen naisen miestä vei auton Novoaleksandrovskin läpi päihtyneenä. Kun epäilyttävää autoa yritetään.

Polar Star avattiin Vorkutassa - ainutlaatuinen perheen virkistys- ja saunakokonaisuus. Moderni virkistyskylpykompleksi aloitti työnsä Vorkutassa. Hotelli sijaitsee viihtyisällä paikalla lähellä kaupungin puistoa, ja se tarjoaa vierailijoilleen monipuolisen valikoiman palveluita. Tähän mennessä on jo käynnistetty venäläinen höyrysauna, jossa on todellinen uuni ja turkkilainen höyrysauna.

Työ maastopalojen vuonna Petushki alueen Vladimir alueella jatkuu: Uhkia järjestelypankin mitään evakuointi ei ole suunniteltu (video) Kun Petushki Alueella Vladimir alueen jatkaa toimintaansa maastopalojen. 16.00 alkaen. Elokuun 28. elokuuta yksittäisten polttouhrien aiheuttama korruptioalue on 300 hehtaaria, palon pinta-ala on 500 hehtaaria. Tulipalo on paikallinen. Ei ole uhka siirtokunnille. Väestön evakuointi.

Kylä Izhma siistinä veteraanien muistomerkki syyskuun alussa kylässä Komin Izhma piirin tarkoitus tehdä työtä parantamisesta paikallisen muistomerkin pystytetty muistoksi surmansa toisessa maailmansodassa. Työntekijät ovat jo purkaneet vanhat aidat ja asettaneet levyt. Samanlainen työnkulku.

Asukas Petrovsk-Transbaikalian :. Meidän ennen ampumista 100 m käynnissä haavoittuneille sotilaallisten yritysten asukkaat Petrovsk-Zabaikalski ennen yksi heistä ammuttiin ja toinen haavoittui tunnin Defence johtoporras, noin 100 metriä jahtaa kaksi haavoittuneita sotilaita, jotka tuli huoneeseen kahvila-yökerho lopettamishetkellä, kertoi uutistoimisto.

Kolme cherepovchaninaa tappoi kymmenen tonnia kiskoja Metallurgien kaupungissa kolme paikallista asukasta useiden kuukausien ajan ryöstivät kappaleen ylemmän rakenteen osien sieppaamista. Hyökkääjät, jotka olivat liikenneinfrastruktuuriyrityksen työntekijöitä, solmivat sopimuksen, ja kuluvan vuoden toukokuusta kesäkuuhun saatiin hakkuut.

Moskovan kuljettajilla oli oikeus hakea muutosta sakkoihin mos.ru Moskovan pormestarin virallisella verkkosivustolla, mos.ru, siirtää vähitellen palveluita Avtokod-autoilijoiden portaalista, ja nyt on mahdollisuus haastaa sakot. Puhumme Moskovan hallinnollisen hallintotarkastuksen (MADI) ja GKU: n Moskovan puistojen hallintoneuvoston päätöksistä.

Novgorodiläiset löysivät miehen eloton ruumiin alkoholimyymälän sisäänkäynnin ulkopuolella. Niin kauan sitten Veliky Novgorodin kaupungissa, paikalliset asukkaat näkivät pelottavan ja pelottavan kuvan. Viinikaupungin sisäänkäynnillä "Viinirypäleet" asetetaan mies. Paikallisen asuinpaikan hengästynyt elin, silminnäkijöiden mukaan, oli oikeassa askeleessa. Kuten paikallinen.

Suunnittelu "A": stä "Z": modernin muotoilun trendit hallissa asunnossa 2018. Valitessaan saliin suunnitelman yleensä alkaa katsoa ammattitaidolla, haluan tehdä samalla kodikas ja harmoninen sisustus omassa asunnossani. Hienostunut tyyli, jokainen yksityiskohta on sen sijaan. Tämä ei ole yllättävää, koska täällä olemme tyytyväisiä vieraita, ja täällä.

3 kuukautta kalingradets kulunut Volgan välillä Astrakhan Kinešma Kineshemets.RU kirjoitti Kaliningradin asukkaille Nikita Elkin, jotka menivät vaellus Volgan välillä Astrakhan Kinešma. Hän aloitti matkansa keväällä ja suunnitteli sen valmiiksi 15.9. Mennessä. Kaliningradin halusi ihailla Volgan maisemia, kaupunkeja ja kyliä ja.

Yabloko kutsuu koolle Yekaterinburgin puhelimitse esivalintajuhlille. Toinen poliittinen puolue päätti käyttää puhelinkeskusteluja Jekaterinburgissa järjestettäviin kampanjoihin. Tällä hetkellä kansalaiset soittavat "Apple". Poliittisen neuvoston käytöksessä kävi puhelinneuvottelu, jossa Yabloko-edustaja kutsui Jekaterinburgin asukkaan.

Toisen maailmansodan sotatarvikkeet tuhottiin Pryazhinsky- ja Kondopoga-alueilla Viime viikon aikana mellakkapoliisi tuhosi useita räjähteitä toisen maailmansodan aikana. Karjalan tasavallan Rosgvardian lehdistöpalvelu raportoi. Kondopogan alueella paikalliset asukkaat löysivät useita kranaateja. Yksi heistä, puolustava.

Orenburzhtsy arvosteli laserosoitetta, joka vietti puoli miljoonaa ruplaa. Tänä päivänä aluekeskuksen vuosipäivää juhlivat tapahtumat järjestettiin useaan paikkaan kerralla. Puistossa heille. Neuvostoliiton 50-vuotisjuhlan oli tarkoitus olla suosittu Neuvostoliiton ja Venäjän "Mirage" -ryhmä, joka tunnetaan ja rakastaa lähinnä vanhempi sukupolvi. Mutta mitä me olemme.

Orenburzhtsy arvosteli laserosoitetta, joka vietti puoli miljoonaa ruplaa. Tänä päivänä aluekeskuksen vuosipäivää juhlivat tapahtumat järjestettiin useaan paikkaan kerralla. Puistossa heille. Neuvostoliiton 50-vuotisjuhlan oli tarkoitus olla suosittu Neuvostoliiton ja Venäjän "Mirage" -ryhmä, joka tunnetaan ja rakastaa lähinnä vanhempi sukupolvi. Mutta mitä me olemme.

Hän hakata kirveellä ystävän vanha velka naapuri Ukraina yhdellä piirit Kiovan alueen tapaus tapahtui Ukrainassa, seurauksena jota paikalliset hakata kuoliaaksi hänen naapurinsa mukaan maan tiedotusvälineet, viitaten paikallisten lainvalvontaviranomaisten. Kuten tapahtui, tapahtuma tapahtui Krasilovkan kylässä tiistaina viime vuonna.

Maksut verot ja muut maksut, esimerkkinä alueellisen osaston SPF Vyazemsky, Temkinsky ja Ugra alueet suorituskyky on 1. elokuuta 2018 saakka 1569 Executive asiakirjat perintä verojen ja maksujen, ylimäärin 45986tys. hieroa. Yksi tehokkaista velanmaksujärjestelyistä.

Vene, jossa humalassa Novosibirsk jumittui Ob-joelle, kuoli yksi henkilö. Huomautetaan, että kolme ihmistä, kaksi miestä ja nainen, joivat joen rannalla Komsomolskin rautatiesillan edellä Vodozabor-kadun lähellä. Tietoja todistajien sanoista, jossakin vaiheessa päätettiin, että kolminaisuus, joka oli päihtynyt

Kolmasosa Voronezhin asukkaista pitää koulujen tuntemusta merkityksettömänä, ja tutkimukseen osallistui 1 000 kansalaista. Sosiaalisen verkoston "Fotostrana" -asiantuntijat suorittivat kyselyn 1000 Voronezhin asukkaiden keskuudessa ja selvittivät, oliko kouluosaaminen hyödyllinen heille. Näytti siltä, ​​että 51% kansalaisista uskoo, että kouluosaaminen on välttämätöntä kaikille. Tämän osan väestöstä,.

Kolmasosa Voronezhin asukkaista pitää koulujen tuntemusta merkityksettömänä, ja tutkimukseen osallistui 1 000 kansalaista. Sosiaalisen verkoston "Fotostrana" -asiantuntijat suorittivat kyselyn 1000 Voronezhin asukkaiden keskuudessa ja selvittivät, oliko kouluosaaminen hyödyllinen heille. Näytti siltä, ​​että 51% kansalaisista uskoo, että kouluosaaminen on välttämätöntä kaikille. Tämän osan väestöstä,.

Kolmasosa Voronezhin asukkaista pitää koulujen tuntemusta merkityksettömänä, ja tutkimukseen osallistui 1 000 kansalaista. Sosiaalisen verkoston "Fotostrana" -asiantuntijat suorittivat kyselyn 1000 Voronezhin asukkaiden keskuudessa ja selvittivät, oliko kouluosaaminen hyödyllinen heille. Näytti siltä, ​​että 51% kansalaisista uskoo, että kouluosaaminen on välttämätöntä kaikille. Tämän osan väestöstä,.

Vladivostokin laivan päällä korjattiin jalankulkualue, junarata pitkin raitiovaunuja ja rakennettavan temppelin alueella lisättiin ylimääräinen kuilu vihreällä vyöhykkeellä>

Astrakhanin Sovetskyn alueella tänään ne sammuttavat kaasun lähes koko päivän. Keskiviikkona 29. elokuuta kaasu toimitetaan Astrakhanin Sovetskyn alueella. Gazprom Mezhregiongaz LLC selittää tämän tekemällä kiireellisiä korjauksia Akhsharumov-kadulla. Näin ollen kuluttajat pysyvät ilman "sinistä polttoainetta", 08: 30-19: 00.