Tieastiat Voronezhissa

Rakennettaessa maantie-, rautatie-, raitiovaunu-, lentokenttäalueiden ja korkeatasoisia tienlevyjä käytetään. Se on tämä elementti, jossa otetaan huomioon tavara-, henkilö- ja lentoliikenteen pääasiallinen kuormitus. Lisäksi ainutlaatuisten kykyjensä ansiosta materiaalia voidaan käyttää rakentamisen eri aloilta aina laitteiden raiteilta maanrakennukselle ja päättymään sotilaskoulutusalueilla.

Yrityksemme edustaa laajaa valikoimaa tuotteita. Jokainen Voronezhin tehtaalla sijaitseva tuotantolaitos, jossa "ZhBI-Ural TEC" LLC sijaitsee, tehdään asiantuntijoiden tiukalla valvonnalla. Tuotos on tuote, joka täyttää täysin GOST 21924.0-84: n asettamat standardit. On paljon helpompaa työskennellä tiepiirien kanssa:

 1. Tuotteen avulla voit nopeasti asentaa tien Tämä prosessi ei edellytä alustavaa työtä rakennusaineiden asennuksen perustan valmistelussa.
 2. Tiebetonilaatoilla on selkeä muoto, jonka ansiosta asennus on paljon helpompaa. Tuote on helppo avata maan pinnalle.
 3. Kun levyt on asetettu, tien päällä on täysin esteettinen ulkonäkö, joka ei edellytä vuorauksen pakollista peittämistä.

On vielä lisättävä, että on mahdollista ostaa LLC ZhBI-Ural TEC: n Voronezhin tuottamia jalkakäytäviä laitokselta tai tilata se virallisella verkkosivustolla. Tilauksen lisäksi antaa laattapalvelua, joka toimitetaan määräpaikkaan, jossa rakennustyöt toteutetaan, mikä helpottaa kuljetuksen tehtävää.

Betonilaatat jalkakäytävällä

Vahvitetusta betonista valmistettuja tiililevyjä käytetään väliaikaisesti tai pysyvästi tiepalkkien järjestämiseen. Betonibetonipäällysteet kaupunkiteiden pinnoittamiseksi valmistetaan valtion standardin mukaisesti. Ne ovat suosittuja moottoriteiden, teiden, autobahnien rakentamisessa. Betoni- tai teräsbetonilaatta pystyy ylläpitämään laatuominaisuuksia eri lämpötiloissa, lämpömittari voi saavuttaa miinus neljäkymmentä celsiusastetta. Levyjen käyttö takaa pitkän ja luotettavan käyttöiän.

Mitä me olemme?

Teräsbetonilaattojen tienpinta pystyy kestämään raskaita kuormia. Suunniteltu muina kuin pysyvien teiden ja tieperusteiden rakentamiseen jatkuvasti. Tiehella käytetään lähestymistapoja pienen määrän ihmisiä, jotka sijaitsevat lyhyen matkan päässä päätieltä. Työtaskujen kanssa ei ole vaikeuksia, joten niiden rakentamisen tekniikka mahdollistaa teiden asentamisen eri maastoihin. Tieputkella voit asentaa asfalttia, joka suojaa levyjä negatiivisilta ulkoisilta vaikutuksilta ja lisää käyttöaikaa.

Teräsbetonituotteilla on mahdollisuus uudelleenkäyttöön edellyttäen, että ne säilyttävät laatuominaisuudet. Tämän ominaisuuden avulla voit säästää rahaa ja käyttää niitä uudelleen tilapäisen tietopohjan rakentamiseen. Betonituotteet tai betonielementit entisen käytön jälkeen eroavat uudesta, tuotannosta, ulkonäöstä, joten käytettyjen tuotteiden asennushinta on alle puolet. Vahvitetusta betonista valmistettuja levytuotteita voidaan käyttää sekä alhaisissa että korkeissa lämpötiloissa. Sen varmistamiseksi, että levyt ovat erittäin kestäviä eri lämpötiloille, betoniliuokseen on lisättävä erityisiä epäpuhtauksia, jotka lisäävät tuotteen lujuutta.

Vahvistettu betonielementti on kyky asentaa nopeasti ja sillä ei ole vaikeuksia perustaa pohjaa ennen asennusta. Teiden asennus betonilaudalla tarjoaa esteettisesti houkuttelevan kuvan tienpinnasta ja mukavasta ajamisesta kuljettajille.

Teräsbetonilaatassa on haitta, joka on seuraava: maaperän valmistaminen aiheuttaa saumoja, mikä johtaa tien eroon. Käyttämällä betonielementtejä sinun on säännöllisesti tarkistettava tilanne ja ulkonäkö. Vikojen ajankohtainen poistaminen lisää tienpinnan toimintaa.

suunnittelu

Tierilevyt ovat muodoltaan suorakaiteen muotoisia ja ne on valmistettu raudoitetusta betonista, jonka paksuus on 140-180 millimetriä. Ne on tehty rasittavasta tai ei-stressaavasta vahvikkeesta. Onko aallotettu pinta ja sivureunat sisältävät silmukoita asennukseen. Betonia käytetään sideaineena ja sitä korkeampi sen laatua, sitä suurempi rakenne kykenee kestämään rasituksia. Terässauvojen rakenne on pitkäikäinen ja kykenee ylläpitämään ominaisuuksia negatiivisten tekijöiden vaikutuksesta. Tee levyelementit seuraavien kokoisten tilastandardien mukaisesti:

 • pituus on 600 cm, leveys 175, 187, 350, 375 cm;
 • pituus 300 cm, leveys 175 cm;
 • pituus 350 cm, leveys 275 cm;
 • pituus 175 cm, leveys 150 cm

Asettelu tuotteet suoritetaan paikoissa, joiden korkeus on enintään kaksi metriä. Ensimmäinen rivi asetetaan valmistetulle pinnalle, joka on tasoitettava ennen tätä ja varmistettava tiheys.

luokitus

Laskentatuotteisiin, jotka ovat tiellä määräpaikkaan, ovat kahta tyyppiä:

 • pysyvää työtä varten;
 • tilapäistä kattavuutta varten.

On puolisuunnikkaan muotoinen, suorakulmainen ja kuusikulmainen. Mutta suosituimmat suorakulmaiset tuotteet pysyville tai väliaikaisille teille. Tuotemerkeistä riippuen tuotteet ovat erikokoisia ja näin ollen myös hintoja. Esimerkiksi PD-levy 60x12 on mitat 6x1,2x0,22 metriä ja paino 3390 kg, tuotemerkki PD 6, on mitat 2,5x1,7x0,22 metriä ja paino 2300 kg. Tuotemerkinnöissä on kuormituskyky.

Valmistus tekniikka

Tierilevyjen valmistus on seuraava:

 • Lomakkeet valmistellaan. Valmistustöihin kuuluu säiliön puhdistaminen vanhan betoniliuoksen jäämistä. Pohja ja sivut on voideltu erityisellä rasvalla, mikä on välttämätöntä vähentää betonin tarttumista säiliön metalliin ja poistaa elementti ongelmitta.
 • Suorita vahvistus. Rakenteen vahvistaminen tehdään kahdella vahvistusverkolla, jotka asetetaan säiliöön ja kiinnittimiin. Kiinnityslaitteet ovat tarpeen vahvistavien silmien välisen etäisyyden määrittämiseksi ja toimivat suojakerroksen rajoittajina.
 • Laastin valmistelu. Vaadittavan hiekan, soran, sementin ja veden valmistukseen. Sementin kulutuksen vähentämiseksi ja valmiin rakenteen jäykkyyden lisäämiseksi pehmentimiä lisätään liuokseen.
 • Betonin levittäminen betonista. Seos asetetaan tasaisesti säiliöön ja tiivistetään. Tiivistys suoritetaan erityisissä värähtelevissä pöydissä.
 • Betonituotteen lämpökäsittely. Täytetyt säiliöt, joissa on rakennusseos, lähetetään erityiseen kammioon, jossa suoritetaan lämmitys ja lämpökäsittely.
 • Levyelementtien poisto. Kun betonoidut säiliöt tarttuvat, purkaa rakenne.
 • Tarkista valmiiden betonituotteiden laatuominaisuudet.
 • Käytä merkintää.
 • Valmiiden tuotteiden siirto. Tieelementit lähetetään varastoon, jossa ne on pinottu paaluiksi.
Penkki tuotantomenetelmä pienille levyille.

Teräsbetonielementtien tuotanto tapahtuu kahdella menetelmällä:

 • Ensimmäinen menetelmä on aggregoitu virtaus. Tämän tyyppisellä on kyky tuottaa samanaikaisesti useita eri tyyppisiä tuotteita. Siirrä rakenteita käyttämällä erityisesti suunniteltua nostomekanismia. Kuivaustuotteet suoritetaan lämpökammiossa.
 • Toinen tapa on juliste. Tätä menetelmää käytetään tuotannossa, jossa on pieni määrä tuotteita. Tuotanto toteutetaan siirtämällä mekanismi tukien väliin, tuote on liikkumaton.

Jotta saisit tuotteet, joilla on korkeat tekniset ominaisuudet, sinun tulee huolehtia ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja laadukkaista laitteista. Tie-levyjen tuottamiseen tarvitaan seuraavat yksiköt:

 • höyrykammio;
 • sekoittimet laastin valmistukseen;
 • kojeet, jotka ovat välttämättömiä metallisuojien kiristämiseksi esijännitysvahvistuksella;
 • nostolaitteet;
 • metalliset kontit;
 • tärinää taulukko.

Yksi tiekarttojen tärkeimmistä laitteista on lomake. Ennen sen käyttöä säiliö on puhdistettava ja voiteltava. Betonin liuos kaadetaan muotoihin ja lähetetään värähtelevään pöytään, jossa seos tiivistetään. Seuraavaksi lähetä tuote höyrykammiossa, jossa halutun lämpötilan ja kosteuden käsittely.

Muotoiluominaisuudet

Kun tielevyt on tehty, jatka heidän työntämistä. Kuitenkin kestävien ja kestävien elementtien asennuksen tulisi olla selvillä niiden asennuksen ominaisuuksista, jotka sisältävät seuraavat suositukset:

 • Levyjä ei saa tehdä suoraan maaperään. Ennen niiden asentamista sinun on luotava perusta tulevalle rakentamiselle. Tee näin leikkaamalla yläkerros maaperästä, tasoittamalla pinta ja poistamalla mahdolliset epäsäännöllisyydet. Sitten on tarpeen kaivaa kaivanto 300 mm syvyyteen ja kaivaa kaivettu pohja geotekstiilillä. Tämä ei-kudottu materiaali auttaa estämään ruohon kasvua ja pohjan kastumista. Tämän jälkeen sinun täytyy täyttää kaivanto kaivoilla ja hiekalla, tiivistää kerrokset huolellisesti ja kaataa vettä. Seuraavaksi sinun on tiivistettävä tyynyn tärytyslevy tai tärisevä rulla. Varoitus on päättynyt, kun pinta saa tasaisuuden, mikä on tärkeätä vahvistetun betonipäällysteen myöhemmäksi asettamiselle.
 • Maaston maastosta riippuen on välttämätöntä varustaa kaltevuus, jota pitkin sulaa tai sadevettä virtaa. Voit asentaa astioita myrskyviemäriin. Seuraavaksi kiinnitä sivukivet tai aseta reunus.
 • Jotta saat laadukkaita valmiita tuotteita, käytä vain todistettuja materiaaleja ja huollettavia laitteita.
 • On tarpeen käyttää tienlevyjä sopivalla kuormalla oleviin pintoihin.
Takaisin sisällysluetteloon

johtopäätös

Tiebetonilaatoilla on suuri lujuus ja monipuolisuus. Niitä käytetään teollisessa rakentamisessa, jossa niitä voidaan käyttää tilapäisesti tai pysyvästi.

Vahvistetut betonituotteet soveltuvat erilaisiin kuormituksiin sekä ajoneuvojen painosta että sadosta. Siksi levyjen pääkomponenttien valmistus - betoni on suoritettava sääntöjen mukaisesti ja laadukkaiden materiaalien avulla.

Betoniseinä: ominaisuudet ja käyttö

Betoniseinä on eräänlainen teräsbetonituote, jonka avulla voit tehdä laadun ja virheettömän tien lyhyessä ajassa. Tällainen pinnoite eroaa lisääntyneistä käyttöominaisuuksista, jotka vuorostaan ​​antavat sen kestämään raskaiden ajoneuvojen virtauksen pitkään ilman muodonmuutoksia ja vaurioita.

Tällaisia ​​raudoitettua betonia on erilaisia. Jotta et menetä niitä ja tekisivät oikean valinnan, harkitsemme tarkemmin kunkin tyyppisiä ominaisuuksia.

Valmisvalmisteiset tuotteet

Yhdysvaltojen 1900-luvun alussa tehtyjen tutkimusten mukaan kokeellisesti todettiin, että konkreettiset tieetuotteet ovat paljon paremmat kuin asfalttipäällyste. Tällainen raudoitettu betoni on huomattava sen kulutuskestävyyden ja sen vastustuskyvyn suurina kuormituksina.

Ilman korvausta ja korjausta materiaali voi kestää jopa puoli vuosisataa, kun asfaltti vaatii jatkuvaa korjausta - lähes joka vuosi.

Materiaalien edut

Todennäköisesti asfalttipäällysteiden merkittävin etu on niiden alhaiset kustannukset verrattuna betonituotteisiin asennuksen aikana. Mutta jos otetaan huomioon kaikki laadun edut, niiden hinta on täysin perusteltu ja korjataan koko toimintakaudelle.

Kaikki korkealaatuiset raskasbetonit antavat kertoimet vaihtoehtoiselle rakennusmateriaalille.

Ja betonin koostumus on erikoinen, mikä antaa aineelle erinomaiset suorituskykyominaisuudet:

 • Hyvä puristuslujuus ja esijännitetyt vahvikkeet - sekä vetolujuus. Betoni merkki: M400 - M800.
 • Vähäinen veden imeytyminen, joka puolestaan ​​antaa hyvän jäätymisvastuksen.
 • Ei-alttius staattisen ja dynaamisen luonteen mekaanisille vaikutuksille.

Kaikki tämä takaa tällaisten RC-materiaalien kestävyyden. Lisäksi betoni on ainoa ihmisen luoma materiaali, jolla voi vain saada aikaan voimaa ajan myötä eikä menetä sitä.

Toinen epäilyttävä etu - edullinen ja edullinen korjaus tarvittaessa. Tarvitset vain työratkaisun, kätevän mestarin ja viikon betonin kovettumiselle, eikä 3-4 kuukautta, kuten asfalttipäällysteiden korvaamiseen.

"Ja jos haluat korvata kiireellisesti maanalaiset viestit?" - kysyt. Älä huoli! Kuten minkä tahansa muun raudoitetun betonin tavoin, näitä tuotteita ei ole vaikea purkaa. Lisäksi ne voidaan sijoittaa vanhaan paikkaan ilman uuden pinnoitteen kustannuksia.

Jotta pinnan käyttö olisi todella pitkä ja ilman muodonmuutoksia, sinun on valittava materiaalin tyyppi ja tyyppi.

Levytyypit

Materiaali, kuten muut betoniteräkset - sertifioitu ja standardoitu. GOST 21924.0-84 - tämä on tärkein tekninen asiakirja, jossa on laadittu kaikki laatu- ja parametrisäännöt. Mutta siinä ei löydy paljon tietoa, joka luonnehtii materiaalia: betonin määrää, koostumuksen valintaa ja vahvistamisen laatua.

Kaikki tämä on kokenut jokaisen yksittäisen tuotannon. Jos sinulla on passi ja todistus, et voi epäillä tuotteen laatua ja sen noudattamista GOST-perustarpeen kanssa.

Miten merkitään

Riippuen määränpäästä, on olemassa erilaisia ​​tyyppejä. Niiden valmistuksessa käytetään erilaisia ​​betonimerkkejä.

Mutta vahvistaminen suoritetaan millä tahansa tavalla:

 • DMA. Se on yleisin tyyppi, jota käytetään eri teillä. Se kestää alhaisia ​​lämpötiloja jopa -50 astetta ja kuormittaa jopa 6000 kg raskaiden hyötyajoneuvojen yhtä rengasta. Kaikki nämä arvot ovat hyvin ehdollisia, koska tällaiset ominaisuudet riippuvat käytetyn betonin tyypistä.
 • PDN. Tällainen rakentava esilaskettu laatta yhdessä korkealaatuisen betonin kanssa kestää raskaita kuormituksia ja lämpötiloja jopa -55 astetta. Tällaisia ​​tuotteita suositellaan käytettäviksi kovissa ilmasto-olosuhteissa ja pehmeän maaperän läsnäollessa.
 • PAG-lentokenttä. Tätä näkemystä voidaan kutsua johtajaksi kaikilta osin, koska hän kykenee kestämään kohtuuttomia kuormia vuosikausia tuhoamatta. Tällaiset ominaisuudet ovat välttämättömiä lentokenttämaalien pinnoitteiden rakentamiseksi raskaiden koneiden kuljetukseen ja kiitotien asennukseen. Tällaiset tuotteet kestävät jopa 75 tonnia samanaikaisia ​​kuormia. Nämä ja muut ominaisuudet on määritelty GOST 25912-2015.

Muihin betoniterästuotteisiin, kyseiseen materiaaliin sovelletaan pakollisia merkintöjä, jotka on toimitettu tärkeimmissä teknisissä asiakirjoissa GOST 21924.0-84:

 • 1 - pysyvät tiekentät;
 • 2 - Tilapäisten pinnoitteiden kohdistaminen;
 • P - suorakulmainen;
 • PB - suorakulmainen, yhdellä yhdellä puolella;
 • PBB - suorakulmainen, jossa on kaksi yhdistettyä sivua;
 • PT - puolisuunnikkaan muotoinen;
 • PN - on kuusikulmainen muoto;
 • PSHD - kuusikulmainen teräsbetonituotteet aksiaalinen lävistäjä;
 • PSHP - kuusikulmainen aksiaalinen poikittainen;
 • DPSH - puoli kuusikulmion muotoinen, aksiaalinen lävistäjä;
 • PCA on kuusikulman puolileveyden poikittainen osa.

Kirjaimellisten arvojen ohella mitat ilmoitetaan myös merkinnöissä. Suorakulmainen, pituus ja leveys, puolisuunnikkaan muotoinen, vain pituus ja kuusikulmainen, diagonaalisille. Tietäen, kuinka lukea tarra, voit aina selvittää minkälainen materiaali - ja sen mukaisesti, mihin se on tarkoitettu.

Vaihtoehtoinen materiaalihakemus

Kuten nimestä käy ilmi, tällaisia ​​betonituotteita käytetään laitteen pinnoitteisiin eri tarkoituksiin. Ne voivat olla esimerkiksi pysyvästi käytössä, kuten alla olevassa kuvassa.

 • Tällaisten pinnoitteiden järjestämiseksi suosituin tuote on 1P30-18.30. Tuloksena olevilla pinnoilla voi olla jopa 30 tonnin kuormitukset normaalilla mannermainen ilmasto, jonka ympäristön lämpötila on enintään -40 astetta.
 • Ne ovat erityisen suosittuja väliaikaisten teiden rakentamisessa esimerkiksi kaupungin ulkopuolella sijaitsevalle rakennustyömaalle. Se on helppo purkaa ja kuljettaa toiseen rakennustyömaalle.
 • Kyllä, se on kallista. Mutta toisaalta se mahdollistaa raskaiden ajoneuvojen jäätymisen mutaan ja saviin ja lisää myös rakennustöiden sopivuutta.
 • 2P30-18.30 ovat yleisimpiä väliaikaisia ​​teitä asennettaessa, jotka kestävät jopa 320 tonnin kuormia.

Vaihtoehtoinen sovellus

Konkreettitiellemme maassamme käytetään paitsi sen aiottuun tarkoitukseen. Kuitenkin, kuten monet nykyaikaiset tuotteet. Säätiön rakentaminen suoritetaan usein juuri tällaisesta materiaalista - jos tietysti maaperän tiheys sallii. Tuloksena oleva säätö pystyy kestämään kaikki yksityiset rakennukset ja monoliittiset.

Tässä artikkelissa oleva video kertoo yksityiskohtaisesti siitä, miten tiekarttojen perustukset rakennetaan omiin käsiisi.

Samaan aikaan itse kokoonpanoa koskeva ohje on niin yksinkertainen, että jokainen voi tehdä tällaisen luotettavan perustan. On vain houkuteltava erikoislaitteita, sillä ilman sitä lautaset eivät yksinkertaisesti nosta asianmukaisesti laidalle säätiölle.

Betoninen tiililevy, kuten kävi ilmi - luotettava pinnoite kaikenlaisille teille, eikä vain. Ja miksi teemme ei ole vielä päällystetty tällaisilla laattoilla esimerkiksi autoilijoiden iloon, kuten Yhdysvalloissa tai Saksassa? Toivomme, että lähitulevaisuudessa autojemme kulkevat pitkin epäpuhtaita betonipintoja, jotka pitävät ajoneuvon ripustuksen ja hermot omistajilleen.

Tyyppihyväksynnät ja putkilevyt

Teiden, tilapäisten kulkuväylien, varastoalueiden ja jalkakäytävien rakentamiseen käytetään laajalti tiekiskoja, jotka ovat tehdasvalmisteisia litteitä teräsbetonituotteita, jotka kestävät raskaita kuormituksia. Niitä voidaan käyttää tavarankuljetusajoneuvoissa ja erikoislaitteissa, jalankulkijoiden liikenteessä, materiaalien varastossa jne.

Laaja valikoima erilaisia ​​betonituotteita ja niiden muotoja, joita tarjotaan nykyään rakennusmateriaalien markkinoilla, mahdollistaa nopean ratkaisun suurissa tehtävissä, jotka liittyvät jalkakäytävän, varastointi- ja tuotantoalueiden järjestämiseen sekä puutarhatyökaluihin.

Hakemuksen edut ja haitat

Tie-levyjen käytön tärkeimmät edut ovat:

 • yksinkertainen muotoilutekniikka, joka lisää asennusnopeutta ja yksinkertaistaa rakennustyötä säilyttäen samalla korkealaatuiset pinnoitteet;
 • käytettyjen materiaalien suhteellisen alhainen hinta;
 • vähentää maaperän kehityksen ja siihen liittyvän työn kustannuksia;
 • pinnoitteen korkea luotettavuus, kestävyys ja pakkasenkestävyys;
 • mahdollisuus kierrättää materiaalia purkamisen jälkeen.

Suurin haitta on saumojen läsnäolo, jotka eivät salli täysin tasaisen pinnan saamista. Kuitenkin asfaltin käyttö päällystekerroksena tai saumojen liittäminen laastiin auttaa poistamaan tämän epäkohdan ja parantamaan pinnan laatua.

Aerodromilevy PAG.

luokitus

Ajoneuvot luokitellaan niiden tarkoituksen, geometrisen muodon ja koon mukaan GOST 21924.0-84 mukaisesti. Tarkoituksenmukaisesti ne on tehty pysyvistä ja väliaikaisista jalkakäytävistä. Erillisyyppinä tuotteina pidetään PAG-lentopelti- laattoja, joilla on lisääntynyt lujuus. Tuotelaji määräytyy merkinnällä. Jos ensimmäistä numeroa käytetään "1", tämä tarkoittaa materiaalin käyttämistä pysyvänä kansi- na, ja kuva 2 tarkoittaa tilapäistä.

Geometrisesti muotoillut tiebetonilaatat on jaettu seuraavasti:

 • suorakulmaiset merkit P;
 • yhdellä tai kahdella yhdistelmällä - PB, PBB;
 • PT - tasainen trapetsiopinta;
 • PSh, PShD, PShP, DPSh, PPSh - kuusikulmaiset mallit ja niiden lisäelementit.

Yleisimmät tuotteet ovat muodoltaan suorakaiteen muotoisia, koska ne ovat helpoimpia valmistamaan, muotoilemaan ja nauttimaan parhaasta kysynnästä. Niiden pituus voi olla välillä 1,75-6,00 metriä ja leveys 1,00 - 3,75 metriä. Tarkemmat tiedot annetaan taulukoissa.

 • HDPE 6 × 2 - esijännitetty vahvike, 6,0 m pitkä ja 2,0 m leveä;
 • HDPE 3 × 1,5 - jännitetyllä vahvistuksella, 3,0 × 1,5 metriä;
 • tienlevy 2П 30 18 30 - tilapäisillä teillä, 3,0 × 1,8 m, suunniteltu sallituksi 30 tonnin painon mukaan;
 • 2H30.18-10 - tilapäisillä teillä, 3,0 × 1,8 m, suunniteltu sallittuun painoon enintään 10 tonnia.

Muut lajit on merkitty samalla tavalla, mukaan lukien tiedot niiden tarkoituksesta, geometriasta ja koosta.

Materiaalien käyttö lentokenttien lattialle teiden rakentamisen aikana mahdollistaa erittäin kestävän ja kestävän päällysteen saamisen pehmeällä aallotetulla pinnalla, mikä takaa auton pysyvyyden tiellä. Lujitetun raudoituksen valmistamiseen käytetään tuotemerkkejä ja korkealaatuista betonia.

Teräsbetonilaattojen rakentaminen

Rakenteellisesti levyt ovat litteitä betonituotteita, joiden paksuus on 140-240 mm, jossa on esijännitetty tai ei-rasitettu vahvike. Sopivassa asennuksessa niillä voi olla metallilenkkejä, jotka ovat piilossa monoliittisen rakenteen runkoon ja eivät työntyvät tienpinnan pintaan.

Valmistuksen päärakennusmateriaali on betonia, joka kattaa lujittavan vahvistusrakenteen haitallisista ilmakehän ja mekaanisista vaikutuksista. Tieliikenteen laattojen valmistukseen käytettiin betonia, jossa on vähintään 150 sykliä ja tiheys 2,2-2,5 tonnia / m 3.

Esijännitetyn vahvikekatoksen valmistuksessa käytetään teräsraudoituksia A-5, AT-5 ja AT-4. Kuormittamattomien rakenteiden tapauksessa käytetään vahvistuslajia A-1, A-3 ja A-3C sekä halkaisijaltaan 6-8 mm: n BP-1-lanka.

Kun valmiit tuotteet varastoidaan, ne on pinottu tasaiselle kiinteälle alustalle käyttäen poikittaisia ​​puupalkkeja. Varastoon sijoitetaan edelleen tiililevyjä, joissa käytetään kaikkien puiden välisiä puupaneeleja.

Tehdasvalmistus

Vahvitetun betoniseinämän muodostamisen tekniikka alkaa muodon valmistelusta. Tässä vaiheessa kaikki muotin seinät voidellaan erityisellä voiteluaineella helpottamaan tulevan purkamisen prosessi. Tämän jälkeen:

 • asennetaan kaksi vahvistavaa silmää oikean spatiaalisen asennon kohdalle, jossa "ympyrän" tai "tähtimerkin" muoviset pidikkeet on asennettu lujitustangolle;
 • betoniseos asetetaan muotoon ja tiivistetään tärinän avulla;
 • suorita betonin lämpökäsittely kuumalla höyryllä lämmityskammiossa 8-12 tuntia;
 • valmiin tuotteen purkaminen, tuotannon laadunvalvonta ja merkinnät levyn tyypin mukaan.

Seuraavaksi tuote lähetetään Sladille, jossa sitä säilytetään, kunnes se on toimitettu ostajalle vähintään 92 tuntia (4 päivää).

Tekniikka, joka on julkisesti tärkeillä teillä

Monipuolisuutensa ansiosta raudoitettuja betoniseinämiä käytetään paitsi laajamittaisessa tienrakentamisessa, myös yksityisten rakennusten takapihoilla varustettujen moottoriajoneuvojen päällystystilojen ja ajoväylien käytölle.

Teiden ja yleisten teiden kaatamisen yhteydessä säätiön valmistelu riippuu tien päämäärästä käyttötarkoituksen keston suhteen. Pidetään riittävänä valmistella hiekkainen pakattu tyyny väliaikaisille teille, ajoreiteille ja laitureille ja sijoittaa tienlevyt itselleen ilman, että asennat reunakiviä.

Betoniteiden pysyvä käyttö tulisi asettaa monikerroksiseen perustukseen, joka koostuu seuraavista:

 • murskatut kuivatuskerrokset;
 • ei-kudotut geotekstiililattiat;
 • tiheä hiekkalaatikko.
Hiekkapyyhkeiden käyttö on tärkeää.

Samanaikaisesti reunakivien asentaminen tien reunaan on pakollinen. Joka 10 metrin välein kiviä kohti on välttämätöntä jättää 5-7 cm: n raot normaalin sadeveden laskemiseksi tiestä.

Viemärikerros kaadetaan "kouruun", joka saadaan poistamalla maaperän yläkerros koko tulevan tien leveydeltä 25-30 cm syvyyteen.

Tämän jälkeen murskattu kivi kuoriutuu hyvin ja peitetään geotekstilikerroksella, johon on kaadettu 10 - 15 cm paksua hiekkalaatikkoa. Tierilevy sijoitetaan tiivistettyyn hiekkaan, jonka jälkeen seinät kiinnitetään saranoilla sementtilaastilla tai hienorakeisella betonilla. Ajoradan äärimmäisiksi elementteinä on suositeltavaa sijoittaa PB tai PBB yhdistettyihin sivuulokkeisiin, jotka ovat reunakiviin vierekkäin.

Jalkakäytävän laadun parantamiseksi pinta voidaan kääriä asfaltilla tai peittää jatkuvalla betonikerroksen kerroksella.

Teräsbetonilaattojen käyttö yksityisessä rakentamisessa

Puutarhojen alueen järjestelyissä käytettyjen tienlevyjen avulla voit nopeasti ja edullisesti tehdä sisäänkäynnit rakennukselle, puutarhatylille tai jalkakäytävälle. Samanaikaisesti autojen kulkuväylät ja -paikat käyttävät yleensä 3-6 metriä pitkiä suurikokoisia levyjä, joiden sallittu kuormitus on enintään 10 tonnia. Esimerkiksi 2P30.18-10, 2P60.1,8-10 tai tienlevy PND 6000x2000x140. Tehokkaampia tuotteita yksityisessä rakentamisessa käytetään epäkäytännöllisenä.

Tieliikenteen kestävyyden takaamiseksi raskaiden tienlevyjen asentaminen olisi tehtävä valmistetulla pohjalla, jossa on murskattua kuivatuskerrosta ja geotekstiilipäällysteinen välikerros, joka estää välilevyjen juurikasvien itämisen.

Kävelyreiteillä on kätevää ja edullista käyttää heksagonaalisia, puolisuunnikkaan muotoisia tai pienikokoisia, suorakulmaisia ​​tuotteita, joiden suhteellisen pieni lujuus, koska tällaisten pintojen kuorma on pieni.

Pohjaksi tiivistetty hiekkalaatta on melko riittävä, ja geotekstilikerros levitetään. Tämä materiaali estää rikkakasvien mahdollisen itämisen ja samanaikaisesti sallii sadeveden pääsyn maahan helposti. Jotta voidaan taata radan geometristen mittojen säilyminen, on toivottavaa saada betonijyrsin.

On tarpeen leikata tai rikkoa raudoitettuja betonilaatoja vaadittuun kokoon olemassa olevan raudoituksen tai yli, vähintään 250 mm: n etäisyydellä reunasta. Kaikki silmukan aukot on täytettävä hienorakeisella betonilla, ja neulat saatiin nestemäisellä sementtilaastilla.

Uusia tyyppejä teräsbetonilaatoille päällystämiseen

Nykyään valmistajat tarjoavat betonituotteita yksityisille kehittäjille neliön, suorakulmion, kolmiomaisen, romaanisen, monikulmion muotoisten ja muiden muotojen pinnoittamiseksi. Tällöin tiililevyjen pinta voi olla sekä väri että normaali harmaa. Betonipinta on sileä tai kohokuvioitu pienentämään liukumisen todennäköisyyttä märälle pinnalle.

Asettuneen levyn asento.

Käyttämällä niitä voit tehdä hyvin alkuperäisen rakennuksen puutarhan ympärillä. Sen saa käyttää yhdistelmää, jossa on tiheäsiemateriaaleja, joissa on värillinen sora, päällystyskivet, päällystyslaatat ja muut materiaalit. Niiden perustana tulisi olla kaksikerroksinen sora-hiekkalaatta.

Oikeat raidamerkinnän perusperiaatteet

Merkintä on ensimmäinen vaihe jalankulkijoiden päällystetyn peitteen järjestelystä. Alueen ulkonäkö, kestävyys ja käytettävyys riippuvat paljolti sen asianmukaisesta toteutuksesta.

Kävelyn leveyden tulee olla sellainen, että kokouksen aikana vapaasti hajottavat 2 henkilöä, mutta vähintään 0,8 metriä.

Kulkuneuvoon kulkeva kävelytie varmistaisi henkilön turvallisen liikkeen, kun auto liikkuu.

Kiinnitetty kova päällyste on sijoitettava vähintään 1,5 metrin etäisyydelle puutarhapuista, jotta kasvavat juuret eivät vahingoita pohjaa. On tarpeen varmistaa radan pinnan rinteiden sateen ja sulaveden poistamiseksi. On tärkeää sulkea pois todennäköisyys heidän pääsynsä asunnon ja sivurakenteiden puolelle.

Betonitie

Päällystys- ja tiebetonilaatat

On olemassa useita päällystetyyppejä - asfaltti, tiebetonilaatat, päällystyslaatat. Mutta kun asfaltti pehmenee kesän aikana korkean lämpötilan vaikutuksesta, siihen kiinnitetään vähemmän huomiota. Päällystyslaatat on valmistettu raskaasta ja hienorakeisesta betonista, ja se soveltuu kattojen, yksityisten pihojen, jalkakäytävien, maisemapuutarhatien, moottoriteiden kattamiseen.

Vahvistettuja betoniseinämiä käytetään pysyvien ja tilapäisten kaupunkiteiden rakentamiseen sekä teollisuusalueiden liityntäpisteisiin. Niiden ominaisuudet mahdollistavat rakenteiden rakenteen suurikokoisille ja raskaille laitteille.

Päällystyslautojen tärkeimmät edut:

 • Esteettinen ulkonäkö, joka liittyy monenlaisiin väreihin, muotoihin.
 • Yksinkertainen prosessi ja monipuoliset asennusmahdollisuudet sekä helppokäyttöisyys.
 • Luotettavuus, lujuus, kyky kestää lisääntynyttä kuormitusta.
 • Saatavuus (hinta on suhteellisen alhainen)

Etulevyn etuja ovat:

 • Suuri nopeus ja helppokäyttöisyys.
 • Voidaan käyttää suurissa kuormituksissa.
 • Kestävyys.
 • Voidaan käyttää pysyvänä ja tilapäisenä pinnoitteena.
 • Suuresta kulutuskestävyydestä johtuen levyjä voidaan käyttää uudelleen sileänä, jonka hinta on huomattavasti alhaisempi kuin uusilla.

Lohkojen ominaisuudet

Laattojen valmistukseen käytettiin tärytysvalun ja vibrokompression menetelmiä. Lopputuotteen tekniset ominaisuudet riippuvat tuotantomenetelmästä.

Niinpä vibrocast-levyssä on sileä pinta, joka rajoittaa merkittävästi sen soveltamisalaa. Veden ja sementin korkean suhteen ansiosta tuotteen lujuus laskee, mikä edellyttää toimenpiteiden käyttöönottoa sen lisäämiseksi. Riittävän alhaisen käyttöiän (3 - 10 vuotta) selittyy vähäinen jäätymisvastus.

Värinälevylle on ominaista korkeammat lujuusominaisuudet (300 - 400 kg / cm2) ja pakkasvastuksen taso (F200 - 300), mikä parantaa huomattavasti käyttöikää (vähintään 25 vuotta). Siinä on myös tiukat geometriset muodot, jotka sulkevat pois suuret laattojen väliset aukot.

Teräsbetonilaatoille on ominaista kyky kestää kuormia 10-30 tonnia, lämpötiloja -55 ° C asti. Jopa käytössä pitkään, ne eivät menetä käyttöominaisuuksiaan.

Kaavojen ja koon vaihtelusta johtuen päällystelevyillä on suuri määrä luokituksia. Mukaan GOST 17608-91 se on jaettu eri kokoonpanon mukaan - neliön (C), suorakulmainen (P), kuusikulmainen (W) rajoittuu (E) ja kihara (F), hieno tie elementit (EDD).

Neljä ensimmäistä tyyppiä varten käytetään seuraavaa merkintää: vakiokoko, levyn tyyppi ja paksuus sarjanumero. Esimerkiksi 6.K.7 on mitat 500x500x70, neliömäinen muoto.

Vammaisten (sokeiden, näkövammaisten) jalankulkualueiden järjestämiseen on kehitetty konkreettisia jalkakäytävälevyjä. Niille on tunnusomaista kuperampi, karkea pinta ja liukastumisen estävät ominaisuudet. Maan yläpuolella olevat indikaattorit luodaan, jotka ovat oppaita ja varoituksia. Ensimmäisessä on pituussuuntaiset ja diagonaaliset riutat, jotka osoittavat liikkeen suunta ja toinen kartiomainen.

Tieastiat voidaan luokitella eri kriteerien mukaan. Merkintä ilmaisee tyypin ja sallitun kuormitustason.

Joten, tarkoitukseensa ne ovat - pysyviä (1P), väliaikaisia ​​(2P) teitä. Niiden tärkein ero on raaka-aineissa ja yhdistystyypeissä. Myös trapezoidiset, suorakulmainen ja kuusikulmainen muotoilu on erilainen.

Käyttöominaisuuksien mukaan tienlevyt jaetaan PDN: ään ja PD: hen. Ero on valmistusmenetelmässä - esijännitetyllä vahvistuksella ja ilman. Edellisillä on joitain käyttörajoituksia - niitä ei ole suositeltavaa sijoittaa kangasta paikkoihin, joissa on raskaita kuorma-autoja säännöllisesti.

Vakiokoot

Vakion koot betonilaatat ovat pituudeltaan 3 000-6 000 mm, leveys 1 200-2 000 mm, korkeus 140-220 mm.

Tuotettujen päällystyslautojen mitat ovat laaja-alaisia, ja ne on kuvattu täydellisesti GOST-järjestelmässä. Esimerkiksi neliöt ovat saatavana kooltaan 200x200-1000x1000 mm. Jokaisen laattojen paksuus vaihtelee riippuen siitä, minkä tyyppistä perustusta se on asetettu (murskattu kivi, betoni, hiekka) sekä tarkoitus. Esimerkiksi puutarhojen korkeuskorkeuden pitäisi olla noin 40 - 60 mm. Raskaiden ajoneuvojen saapumispaikkoihin on suositeltavaa käyttää tuotteita, joiden paksuus on yli 80 mm.

Aikaisemmin valmistettu betonialusta on asetettava ohut laatta (korkeus alle 40 mm).

Tiejohtajille, jotka on asennettu jalkakäytäviin, on suositeltavaa käyttää 500x500x70 tai 300x300x60 mm kosketusta betonilaatasta.

Valmistajat ja kustannukset

Suosituimmat päällystyslaatat valmistajat ovat - A.D.W. Klinker, CRH-Klinker, Feldhaus Klinker (Saksa), Lode (Latvia). Moskovassa ja Moskovan alueella valmistajat valmistavat betonilaattoja jalkakäytäviin, joiden hinta on alempi - Domodedovo, Nobetek, IMF, Gothica Factory.

Tienlevyjä valmistaa ZhBI-Kuntsevo, Kzv Rzhevsky, ZhBI Tuchkovo ja muut.

Betonin tiililevyt

Jekaterinburgin ja Sverdlovskin alueen tienlevyjen ostaminen on hyödyllistä "North Caravan" -yrityksessä. Organisaatiomme on Neiva-konkreettisen tavaratalon virallinen edustaja, joka on Uralin alueen vanhimpia teollisuusyrityksiä. Tiebetonilaatta voi kestää valtavia kuormia. Tämä tuote on kestävä lämpötilaan ja sitä voidaan käyttää useissa ilmasto-olosuhteissa. Rakennusmateriaalien hyväksyttävä hinta, joka vastaa Rostechnadzorin valtion vaatimuksia ja standardeja, mahdollistaa näiden tuotteiden oston erinomaisissa olosuhteissa.

hakemus

Tiebetonilaatuja käytetään eri teollisuuden aloilla. Tuotteemme ovat luotettavia jännitteitä ja raskasbetonin laatumerkkejä. Tästä syystä voimakkaita tuotteita voidaan varustaa:

 • väliaikaiset kulkuväylät suurien vetoisuusautojen saapumiselle;
 • pysyvät moottoritiet paikoissa, joissa on epävakaa maaperä tai ankara ilmasto;
 • lentokenttäkaistat ja laskeutumispaikat;
 • sotilaallinen koulutusalue, jossa testataan massiivisia panssaroituja ajoneuvoja;
 • porauslautat, öljynporauslaitteet;
 • kokoonpano- ja tuotantopaikat eri teollisuuslaitoksissa;
 • pysäköinti ajoneuvot.

Suoritusvaatimukset

Yhtiömme tarjoamat tienlevyt valmistetaan noudattaen tiukasti valmistusmenetelmiä. Tuotteidemme käyttö yksinkertaistaa merkittävästi rakennustöitä. Voit nopeasti asentaa teollisuusalueita ja järjestää luotettavia tietä, vähentää korjauskustannuksia tilojen käytön aikana. Ja mahdollisuus käyttää PDN AtV: tä ja CNG: tä säästää huomattavasti rahaa.

Kaikki tuotteet ovat säännöllisen laadunvalvonnan alaisia. Siksi voimme taata, että rakennusmateriaaleille on ominaista seuraavat hyödylliset ominaisuudet:

 • murtolujuus jopa dynaamisissa intensiivisissä kuormissa;
 • kosteuden kestävyys;
 • pakkasenkestävyys;
 • säänkestävyys;
 • kulumiskestävyys;
 • käyttöiän kestävyys;
 • helppo asennus

Miksi sinun pitäisi ottaa yhteyttä?

Tarjoamme tienlevyt valmistajalta, joka tuottaa laadukkaita betonituotteita monta vuotta. Voimme ostaa rakennusmateriaaleja sekä tukku- että vähittäiskaupasta. Tarvittavien tavaroiden tilaaminen riittää täyttämään pienen lomakkeen verkkosivuilla.

Jos haluat valita tuotetta, joka vastaa parhaiten tuotantotavoitteitasi, voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai puhelimitse. Toimivaltaiset konsultit vastaavat kaikkiin kysymyksiin ilmaiseksi ja auttavat löytämään tarvittavat konkreettiset tavarat.

Kaikki tuotteemme täyttävät laatuvaatimukset ja niissä on täysi pakkaus mukana toimitetuissa asiakirjoissa. Jos tarvitset rakennuslevyjä, jotka toimitetaan nopeasti ja edullisesti, North Caravan LLC on ilo päästä toimittajallesi ja luo pitkän aikavälin molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä.

Betonilevyt

Betonilevyt

Tietyissä betonitien paikoissa tehdään saumoja - niin sanottuja aukkoja. Jotta vältät betonilaatan tuhoutumisen, kun se kuumennetaan, asenna laajennusliitokset - betonirakenteen vierekkäisten levyjen väliin. Saumat täytetään bitumilla estääkseen veden imeytymisen pohjaan laatan alla. Normaalissa ilmastossa laajennusliitokset asennetaan 25-35 metrin etäisyydelle. Tämä aika riippuu betoniseosten lämpötilasta asennuksen aikana ja valitun alueen ilmastosta.

Kun tie peitetään kiinteällä betonisella nauhalla, lämpötilan vaihtelulla (yö ja päivä, talvi ja kesä), betonilaatta muuttaa sen kokoa - sopimusta ja laajentamista, siinä syntyy todennäköisesti jännitettä, joka voi johtaa betonin halkeilua. Ei ole mikään salaisuus, että kun kerätään rautatiekiskoja, kiskot, jotta vältytään vääristymästä lämpötilan laajenemisen aikana, eivät liity tiiviisti, useiden millimetrien rako jää jäljelle niiden välisissä risteyksissä. Talvella kiskojen päät eroavat toisistaan, kesällä tämä aukko sulkeutuu.

Rakentamisen vähäisistä taloudellisista tappioista huolimatta betonipinnoite lisää tien teknisiä ja taloudellisia painopisteitä. Betonin riittävän kestävyyden ansiosta korjaus- ja huoltokustannukset voidaan pienentää mahdollisimman pieniksi. Betonin päällä kulkevan tien palveluaika on useita kertoja pitempi kuin asfalttipeitteellä varustetun tien. Hyvin rakennettu tie, jolla on sementtiä oleva betoni, voi kestää vuosikymmeniä ilman korjausta. Tie, jolla on sementtibetonipinnoite, on laatta, jonka paksuus on 20-25 cm.

Betoni tienrakentajille, valmistelu ja muninta

Nykyään asiantuntijat edelleen väittävät, mikä on parempi jalkakäytävä: betoni tai asfalttibetoni. Käytäntö kuitenkin osoittaa, että betonirakenne kestää useita kertoja kauemmin kuin asfalttibetonia.

Betonitie on eräänlainen betonilaatta, jonka paksuus on 20-25 cm. Tällaisen "betonin" asettaminen edellyttää kuitenkin valtion standardin mukaisten sääntöjen täytäntöönpanoa. Ensimmäinen asia, jonka kaikki ohjeet edellyttävät, on se, että tieliikenteen työntekijöitä koskeva betoni on valmistettava erityisillä BRU-putkilla (betoni-laasti) ja toimitettava asennuspaikkaan erikoisajoneuvojen "sekoittimilla". Tämä tehdään sellaisella tarkoituksella, että betonin asettaminen oli tuoretta ja joustavaa. Jäätymislämpötiloissa työskentelyä varten tällainen betoni tulee myös kuumentua.

Kaikki tietävät, että usein lämpötilanmuutoksista negatiiviselta positiivisiksi, fyysiset elimet yleensä laajenevat kuumennettaessa ja päinvastoin kutistuvat jäähdytettäessä. Sama asia tapahtuu betonin kanssa tienrakentajille. Jotta estettäisiin halkeamien esiintyminen betoniverkossa, joka tavallisesti esiintyy, kun betonilaatta painaa, jälkimmäisen tilan muutoksen vuoksi saumoja tehdään 25-35 metrin välein - kiinteät aukot rainan koko leveyden yli. Kun betoni on asetettu, ne täytetään bitumilla estääkseen kosteuden pääsyn betonialustan alle.

Tämän seurauksena asianmukaisesti asetettu betonirakennus kestää useita vuosikymmeniä ilman korjausta, ja siksi se vähentää mahdollisimman vähäiseksi kaikki kunnossapidon kustannukset.

Ajolevyt (1P, 2P, PDN) ja lentokenttä (PAG)

Voronezhissa tierakenteiset betonilaatat ovat perusteltuja tapauksissa, joissa on tarpeen rakentaa laadukas tiepaikka lyhyessä ajassa. Rakennemateriaalin toisesta nimityksestä huolimatta sitä käytetään myös kiitotien rakentamiseen, mutta myös lattiapäällysteisiin hangareissa ja maanteillä, jotka on suunniteltu lisäämään kuormitusta (liittovaltion ja alueelliset tiet, paikat paikoissa, joissa on vaikeita ilmasto-olosuhteita, pääsyteitä teollisuuslaitoksiin jne.).

Tuotekuvaus

Tuote on suorakaiteen muotoinen, betoniteräsrakenne, jonka paksuus on 14-18 cm. Voronezhin tienraudoitettujen betonilaattojen mitat on merkitty tuotteen merkintään. Tie- ja lentokenttälevyt valmistetaan seuraavissa muutoksissa:

tilapäiset jalkakäytävät;

vahvistaa rannikkoa;

lentoasemien kiitoratoille jne.

Tie- ja lentolevyjen valmistus laitoksessa "ZHBI-2"

Tämä rakennusmateriaali on mahdollista tilata tehtaalla "ZhBI-2", joka on suurin betoniteräsrakenteiden valmistaja Black Earth -alueella. Se tarjoaa asiakkaille Voronezhin tehtaalla betoniseinien parhaita hintoja, kaiken kokoisten tuotteiden merkintää ja jatkuvasti korkealaatuisia tuotteita.

Tarjoamme kiinnostavia ehtoja tukkuhankkijoille kannattavien yhteistyöohjelmien pohjalta sekä täydellistä teknistä ja informaatiotukea.

Tehtaalla "ZHBI-2" toimii paitsi suuret ja keskisuuret kehittäjät, myös yksityishenkilöt sekä myyntipisteet. Yksityiskohtaiset tiedot Voronezhin teiden teräsbetonilevyistä aiheutuvista kustannuksista, tuotannon ja toimituksen ehdot, joita voit oppia asiantuntijoistamme.

Tieastiat

Tieastiat (PD) - tämä on kestävin ja kestävä materiaali teiden rakentamiseen eri tarkoituksiin. Ne on valmistettu erittäin luja ja kylmää kestävästä betonista teräsvahvikkeella. Kestää erittäin suuria mekaanisia kuormituksia, myös raskasta maantiekuljetusta sekä ilma-aluksia. Tuotteiden tekniset ominaisuudet on vahvistettu GOST 21924.0-84. Voronezhissa voit ostaa erikokoisia ja merkittyjä tienlevyjä edulliseen hintaan Beton-S: ssä. Olemme myyneet konkreettisia tuotteita jo vuosia, meillä on suorat yhteistyösopimukset maan suurimpien betonilaitosten kanssa ja voimme taata kunkin laatikon toimitukset loppukuluttajille.

Tyyppien levyt ja levytyypit

Betonilaatta tienrakennukseen on valmistettu korkean lujuuden omaavasta betonista, jossa käytetään kireää ja ei-rasitettua raudoitusta. Tarkoituksen mukaan kaikki levyt on jaettu kahteen ryhmään:

 • 1P - levyt jatkuvan käytön järjestämiseksi. Nämä ovat vahvistettuja tuotteita, jotka on suunniteltu toimimaan suurilla kuormituksilla. Tällaisten teiden etuna on, että ne eivät käytännössä edellytä korjauksia käytön aikana. Lisäksi ne on valmistettu alustoilla, jotka liikuttavat raskasta sotilasta, rakentamista, ilmailua, rakettia ja muita vastaavia laitteita.
 • 2P - levyt tilapäisten ja kulkuteiden asettamiseksi. Niissä on erityiset kiinnityselementit, joiden avulla voit nopeasti kiinnittää ja purkaa tien. Tavallisten suorakaiteen muotoisten levyjen (esimerkiksi 6000x2000x140) lisäksi on puolisuunnikkaan ja kuusikulmion muotoisia tuotteita. Ne on merkitty kirjaimilla P, T tai W vastaavasti.

Lisäksi kyseiset tuotteet jaetaan useisiin ryhmiin käyttötarkoituksen mukaan:

 • PDP - vakiolevyt moottoriteille;
 • PDN - levyt, joissa on kireät vahvikkeet;
 • PAG - tuotteet lentokenttien rakentamiseen (sileä pinta).

Tutustu tuotetietoihin helposti merkitsemällä. Esimerkiksi levy 30-18-10 tarkoittaa, että tuote on 3 metriä pitkä, 1,8 metriä leveä ja 10 cm paksu. Tuote 1P-60-18, vastaavasti 6 metriä pitkä ja 1,8 leveä. Levyt jaetaan myös sarjoilla (PD 1, PD 2, PD 3). Voit selvittää tarvittavat parametrit konsulttien kanssa tilauksen yhteydessä.

Kuinka ostaa tienlevyt

Tarvitseeko ostaa lautaset tielle? Soita asiantuntijoihimme sivustolla luetelluilla numeroilla. He ilmoittavat tuotteista aiheutuvista kustannuksista ja lähettävät lähetyshakemuksen. Lisäksi voit ostaa tuotteita käyttämällä palautelomaketta verkkosivuilla.

CONCRETE-C 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietojenkäsittely

Talon rakentaminen

Riippumatta siitä, kuinka paljon esikaupunkien asukkaat asuvat lähemmäksi luontoa, ei voida hallita ilman joitain parantamisen elementtejä, kuten polkuja. Niiden pitäisi olla toimivat ja mukavat sekä nimetä koko kylä hyvin. Tonttiasi voi käyttää luonnonkiveä jalankulkuväylänä, mutta samanaikaisesti maalauslautat, joita kiinteistökehittäjät ja kansalaisosuuskunnat käyttävät aktiivisesti, sopivat paremmin yhteisiin katuihin.

sisältö:

Tieastiat

Teräsbetonilaatuja kutsutaan ainutlaatuiseksi materiaaliksi teiden valmistukseen, joka pystyy kestämään valtavia kuormia. Tällaisten tuotteiden käyttö on hyvin erilainen. Kyseessä on väliaikaisten teiden rakentaminen rakennushankkeisiin ja pysyvien tieyhteyksien luominen yrityksille, pääsy harvaan asutuille maaseutualueille, jotka ovat lyhyen matkan pääteiltä.

Lujitettujen betonilaattojen tekniikka mahdollistaa teiden rakentamisen ehdottomasti mihinkään maastoon ja käyttää niitä aktiivisesti. Lisäksi asfaltti asennetaan tiililevyjen pinnalle, joka suojaa laatat ja pidentää kankaan käyttöikää. Mielenkiintoinen ominaisuus näiden betonituotteiden käytölle on mahdollisuus käyttää uudelleen, jos levyt ovat säilyttäneet ominaisuutensa, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt. Käytetyistä laatoista on aivan mahdollista rakentaa tilapäinen jalkakäytävä.

Kun väliaikainen varastointialue tulee tarpeettomaksi, tällainen pinnoite voidaan yksinkertaisesti purkaa ja kuljettaa levyt toiseen paikkaan, jossa niitä voidaan käyttää ilman rajoituksia peruskäyttöön. Käytössä olevat työtasot, jotka ovat juuri tehtaalla tehdyistä tuotteista, eroavat toisistaan ​​vain ulkonäöltään. Sillä välin käytettyjen tienlevyjen lasku, vähemmän kuin uusien 40-50%: n asentaminen.

Tienlevyjä voidaan käyttää monissa lämpötiloissa, jotka ovat tärkeitä maassamme - miinus 40: stä plus 55 astetta. Korkeampaa lämpötilansuojaa voidaan saavuttaa erityisten epäpuhtauksien avulla, joiden ansiosta voimme tarjota korkealaatuisia tienpintoja myös maan syrjäisimmissä kulmissa.

Vahvistettu betonilaattojen pääasiallinen etu on mahdollisuus asentaa nopeasti ja asentaa helposti jalustaan ​​suhteellisen yksinkertaisesti. Toinen etu tien tiilien käytöstä tienrakentamisessa on laattojen leviämisen nopeus. Betonitie-tien tiet ovat esteettisesti kiinnostavia, mutta myös kuljettajille miellyttäviä.

Kuitenkin tienlevyt eivät kaikki ole yksinkertaisia. Teräsbetonilaattojen asentamiseen liittyy haittoja. Levyt valmistetaan maahan, jolloin saumat. Samankaltaisista laatoista valmistettu tie voi hajota maaliikenteen seurauksena, joten betonilaattojen käyttöpaikassa on tarpeen seurata jatkuvasti niiden ulkonäköä ja kunnossa. Tämä edistää erilaisten negatiivisten ilmiöiden ja tienpinnan pitkäaikaisen käytön oikea-aikaista poistamista.

Maanlaatan suunnittelu

Tie- levyt ovat litteitä suorakaiteen muotoisia teräsbetonilevyjä, joiden paksuus on noin 14-18 cm. Nämä tuotteet valmistetaan jännittyneiden tai jännittämättömien vahvikkeiden perusteella. Teräsbetonilaattojen työpinta on aallotettu. Päätypintojen tuotteissa on kiinnityskorvakkeet, mutta lautaset voidaan rakentaa silmukoitavien tarttuimien alle. Asennussilmukat sijaitsevat erityisesti muotoilluissa syvennyksissä, jotta ne eivät pääse putoamaan ulkopinnalle sen aikana.

Betoni toimii sidoksena niissä. Tierilevyn teräsbetonissa käytetty tuote antaa tuotteen vastustuskyvyn mihinkään ilmakehään ja mekaaniseen rasitukseen. Mitä korkeampi betonin laatu on, sitä enemmän painetta tällainen rakenne kestää. jos olet kiinnostunut siitä, kuinka paljon tienlevyä painaa, muista, että sen paino on yleensä vähintään 2 200 kiloa. Tie- levyt on valmistettu betonista, jonka tiheys on 2200 - 2500 kg / m. Usein tienlevyt on valmistettu betonista, jossa on W2: n ja F150: n pakkasenkestävyys.

Terässauvojen rakentamisen vuoksi se toimii monien vuosien ajan ja säilyttää tekniset ominaisuudet. Vahvistettujen levytuotteiden valmistuksessa käytettiin vahvistusluokkia At-5, At-4, A-5. Kuormittamattomissa levyissä käytetään luokan A-3C, A-3 ja A-1 ja langan BP-1 sauvanvahvistusta. Piilotetut liittimet on suojattu auringonvalolta, mekaanisista vaikutuksista ja sademäärästä. Kun asennat tienlevyt takaisin alkuperäiseen asentoonsa ja normaaliin tilaan muodostunut jännite on vähäinen.

Standardissa säädetään tällaisten tiililevyjen tyypillisiä mittoja:

 • pituus on 6 metriä, leveys 1,75, 3, 1,87, 3,5 ja 3,75 metriä;
 • 3,5 metriä pitkä ja 2,75 metriä leveä;
 • pituus 3 ja 1,75 metriä;
 • Pituus on 1,75 metriä ja leveys puolitoista metriä.

Tie- levyt varastoidaan yleensä paaluissa, joiden korkeus on korkeintaan 2 metriä, ja alaraja asetetaan tasaiselle ja tiheälle alustalle. Jokainen pinossa oleva levy asetetaan puupaneeliin.

Laatuluokitus

Kaikki tienlevyt on jaettu kahteen tyyppiin, ja tämä määrittää niiden tarkoituksen: levyt pysyvää työtä varten (tyypin 1P levyt) ja väliaikaiset tienpinnat (2P). Tie- levyt niiden muotoon ovat kolmesta tyypistä: trapetsoidina (levytyyppi PT), suorakaiteen ja kuusikulmion muodossa.

Suorakulmion muotoisia levyjä on saatavana 1 puoleisella sivulla (PB-levyillä) ja 2 sivua lyhyillä sivuilla (merkintä PBB). Kuusikulmion muotoiset levyt ovat diagonaalinen orientaatio (levy SLT), poikittaissuuntainen (tuotemerkki PShP), kuusikulmainen muoto jaettuna puoliksi diagonaalisesti (tuote DPSH) ja kuusikulmainen muoto jaettuna puoliksi (PCA-levy). Huolimatta siitä, että tavanomaisten betonielementtien tuottamat tie-aihioiden kokoonpanot vaihtelevat, tilat tuottavat pääasiassa vain suorakaiteen muotoisia tiililevyjä tilapäisille tai pysyville teille.

Vahvistettu betonilaatta pystyy kestämään kuormia, joiden määrä on 10 - 30 tonnia. Tuotetunniste ilmaisee sallitun kuormitustason. Yleisimpiä tienlevyjä ovat PDN-levyt (tielevyt, joissa on kireät vahvikkeet) 20-18-30. Valitettavasti niillä on joitain rajoituksia raskaille kuorma-autoille tavanomaisesti liikkuvilla kuormilla, mutta asumiseen kotona ei ole merkitystä.

Jos sinulla on varaa asettaa sileät lentokenttälevyt PAG, niin tämä on oikea päätös. Nimestä johtuen CNCP: tä alun perin käytettiin lentokenttien rakentamiseen, joten niiden luotettavuutta ei ole epäilystäkään. Valmistuksessa käytettiin korkealaatuista betonia ja vahvistettua raudoitusta. Toinen etu lentokenttien tienalustoista on aallotettu pinta, joka myös lisää suorituskykyä.

Tierilevytekniikka

Tie- levyjen asennuksen laaja suosio selittyy myös yksinkertaisella valmistusmenetelmällä, joka ei edellytä uusia laitteita. Niiden valmistusjärjestys on seuraava:

 1. Muodon valmistelu - säiliö tyhjennetään vanhan betonin läsnäolosta, pohjaan ja sivuihin kohdistuu erityinen voiteluaine, mikä vähentää betonin kiinnittymistä metalliin lomakkeella.
 2. Vahvistustekniikka - 2 vahvistavaa verkkoa sopii muotoon, aseta kiristimet, jotka takaavat verkkojen välisen etäisyyden ja suojakerroksen rajoittimet.
 3. Betoniseoksen asettaminen, joka on tiivistetty värähtelevillä pöydillä.
 4. Muottien lähettäminen betonoituun tienalaan lämmityskammioon, jossa se lämpökäsitellään.
 5. Tuote irrotetaan tuotannosta, tarkistaa betoniterästen laatu ja merkintä.
 6. Tierilevyjen lähettäminen lopputuotevarastoon, jossa ne on pinottu.

Raidan luominen sivustossa

Tienlevyjen toimivuus mahdollistaa niiden käytön paitsi alueilla, joilla raskaalle liikenteelle tarvitaan myös luotettavaa ja kestävää pinnoitusta, mutta myös kotona. Nämä tuotteet ovat täydellisiä näihin tarkoituksiin, koska ne ovat riittävän vahvoja, koska ne eivät pääse pakkaseksi, koska vesi nopeasti menee uurteisiin päällystetystä pinnasta. Ne on helppo korjata - korvaamalla yksi levy purkamatta koko raitaa, aja tällaista raitaa pitkin voi olla heti luomisen jälkeen.

Raiteiden laatikoiden valinta

Teräsbetonilaatat voivat helposti sijoittaa puutarhatiet, kävelytiet, avoimet alueet, pysäköintialueet ja kiinteän ajotieltä taloon. Tiekarttojen muotoilla on runsaasti omia monimuotoisuutta. Neliönmuotoiset, suorakulmaiset, kolmiomaiset, pyöreät, timanttimuotoiset laatat, epäsäännölliset muodot, eri värit ja koot ovat myynnissä.

Jos haluat luoda kävelytie taloon, voit käyttää yhdistelmää tienlevyjä, joissa on pieniä kiviä, meripuita, roskaa, sahatavaroita. Puutarhojen järjestelyissä on mahdollista käyttää pilkottuja tienlevyjä. Jos haluat jakaa tuotteita, käytä murskainta ja taltta. Varmista, että käytät silmälaseja silmien suojaamiseksi lentäviltä palasilta. Suosituimmat levyt rautateiden järjestämiseksi kotona ovat sileäpintaisia ​​tuotteita.

Voit noutaa ja leikata kuvio tai syvä kohokuvioitu, jotka jäljittelevät mosaiikki, tiili, laatta. Raiteen luonnollisimpia ilmiöitä voidaan saada käyttämällä levyjä, joissa on "kivitetty" pinta luonnonkiven alla. On kuitenkin parempi antaa etusijalle laattoja, joissa on aallotettu pinta, jotka takaavat turvallisuuden, kun matkustat pitkin polkua jäällä tai märällä säällä.

Levyjen pohjan sovittaminen

On mahdotonta asettaa tienlevyt suoraan maaperään. Ensin sinun on valmistettava "sänky" tulevaan kävelytie ja patio. Ensinnäkin leikkaa yläkerros maaperästä, tasoittaa pinta ja poistaa kaikki epäsäännöllisyydet. Digi kaivoa merkitsemällä syvyydet lähes 25-35 senttimetriä. Löytöjä ja savimaita alamäessä kaivannon syvyyden tulisi olla vähintään puolet metristä. Pohja on lähetettävä kuivatusta kuitukangasta - geotekstiiliä.

Geotekstiilit estävät rikkakasvien itävyyden ja tällaisen hiekkasaumapohjan huuhtoutumisen. Sitten täytä kaivanto kerroksittain (5 senttimetriä puutarhatietä ja 10 cm parkkipaikalle tai ajotielle) ja hiekkaa (10 senttimetriä). Aseta niin sanottu "hiekkapyyhe", joka on välttämätöntä tamping ja kastelu 5-7 senttimetriä. On parempi käyttää uran hiekkaa, koska se on vähemmän hiipiva ja pölyinen kuin jokien hiekka, se on helpompi tamp.

Tällöin hiekka on pakattava värähtelevällä levyllä. Voit käyttää myös vibro-levyä, mutta tämän tietotekniikan käytöstä laskemisen kustannukset ovat jonkin verran kalliimpia. Kaatopaikan ja täyttöä on hallittava yksinkertaisella köysipiirillä tai tasolla, joka venytetään tasolle. Tampingin lopussa pinnan on oltava ihanteellisesti tasainen, koska se vahvistetaan betonirakenteella.

Kun otetaan huomioon maavälineen topografia, varaa pieni kaltevuus niin, että sadeveden ja sulaveden virtaus virtaa ilman lätäköiden muodostumista. Lisäksi voit luoda pohjan asennuslaitteille myrskyviemäriin. Seuraava askel on sivukiven asentaminen tai rajan luominen uralla, jolla tavarat voidaan kytkeä telakointiin.

Taivutusalustat

Polut ovat paikan päällä liikennevälineitä, ja ne ovat myös maisemasuunnittelun tärkeitä elementtejä, jotka ovat vastuussa puutarhan koostumuksen eri kohteiden vuorovaikutuksesta ja yhteenliittämisestä. Siksi reittejä järjestäessä ei ole suositeltavaa osallistua lasimaalauksiin ja teräviin kierroksiin. Ehdottoman suorat polut eivät myöskään ole vaihtoehto, koska ne näyttävät luonnottomilta.

Rataosuuksien leveyden on oltava alueen liikkumisen logiikan mukainen ja sen on oltava sidoksissa sen sadonkorjuulaitteen kokonaismittoihin, jotka on tarkoitus käyttää kiinteistön kunnossapitoon. Kotilentokoneiden leveys on noin puolitoista metriä. Jos aiot suunnitella polkuja, on tarpeeksi leveitä 70-80 senttimetriä. Polun järjestelyllä - puoli metriä. Ajotieltä suositeltu leveys on 2,25-2,5 metriä.

Kovan päällysteen asettamiseen on kaksi tapaa - "kuiva" ja "märkä". Ensimmäisessä tapauksessa oikeat muodot varustetaan tiukasti toistensa väliin (levyt eivät ole yli 2-3 millimetriä), saumat on täynnä hiekkaa ja irrotettava vedellä.

"Märkä" -teknologia, jossa käytetään putkilevyjä, sisältää sementti-hiekkalaastin, jonka ansiosta päällyste tarttuu hyvin hiekka- ja soramateriaalille. Välivaihtoehtoa voidaan harjoitella kotona - materiaali asetetaan kuivaan sementti-hiekkaseokseen. Sen jälkeen, kun tienpinta on kaatunut vedellä, sitten kivet ja alapuolinen kerros on asetettu.

Menemme seuraavasti. Levyjä suositellaan sijoitettavaksi sarjaan. Vedä johto kulkureitin reunaa pitkin ja aseta ensimmäinen rivi levyjä pitkin sitä. Nosta ensimmäinen lautanen 5 pistettä hiekkaan ja aseta ratkaisu, johon palaat levyn. Sitten kuri sitä murskaamalla ja lautalla. Aseta loput levyt samalla periaatteella. Aseta niiden väliin noin 8 millimetrin paksuiset puulaatat. Hallitse vaakatasoista muurausta rakennustasolla.

Ne voidaan sijoittaa paitsi päästä päähän, mutta myös pieni aukko, joka on täynnä sementti laasti, kivi, hiekka. Levyjen naarmuttamisen välttämiseksi on parempi kiristää saumat märällä liuoksella, kun tiililevyt on suojattu erityisellä liimakalvolla. Levyt poistetaan työn lopussa, liuos jäätyy kahden päivän kuluessa. Grasssiemeniä voidaan istuttaa myös.

Olet jo ymmärtänyt, että missään tapauksessa on mahdotonta asettaa laattoja suoraan paljaalle alustalle. Muista vielä yksi asia. Jos varustat talon sisäänkäynnin tai autopaikan, kiinnittimien kiinnityslenkit luotettavuudelle liitetään toisiinsa hitsaamalla teräsputkilla ja tyhjiöt kaadetaan monoliittisella betonilla. Tämä mahdollistaa täysin tasaisen tien varustamisen, jotta vältytään entistä enemmän ajamisesta ja levyjen leviämisestä. On suositeltavaa asfaltti-betoniseoksen sijoittaminen tällaiselle tielle.