Kannattaa vahvistamista - harkitse erilaisia ​​kiinnitysvaihtoehtoja

Kun metallivanteita on pudotettava, kun kaadetaan pohjaa tai kattoa, on erittäin tärkeää säilyttää yhtenäinen suojakerros kaikista puolista, joille tarvitaan vahvistamista.

1 Mitä voidaan käyttää vahvikkeina?

Perusperustusten valmisteluun erikoistuneet asiantuntijat suosittelevat erikoislaitteiden käyttöä, jotka varmistavat SNiP: n tarkan noudattamisen betonin kaatamisen aikana. Loppujen lopuksi perustuksen päätehtävä sekä päällekkäisyys on kestää suunnittelun kuormituksia, mikä on mahdollista vain, jos suojaava kerros on yhtenäinen vahvistuksen yli. Niillä alueilla, joilla betonipinta on liian ohut, jännitettä nousee. Tämä voi tapahtua erityisesti maanjäristysten aikana. Tasaisen korkeuden ja lujuuden ansiosta telineiden ristikko asetetaan vaaditulla tasolla koko alueelle. Jotkut käsityöläiset korvaavat ne viemäriputkilla, joissa on urat.

Yksinkertaisempi vaihtoehto on taivutettu metalliteline suluissa, joissa vanteet taivutetaan eri suuntiin 90 asteen kulmassa. Kopioinnissa ne kiinnitetään myös langalla ristikkoon, mikä takaa riittävän stabiilisuuden ainakin kahden tällaisen elementin läsnäollessa neliömetriä kohden. On kuitenkin huomattava, että tämä vaihtoehto ei tarjoa liikkumista lujittavan rakenteen suuntaan, koska melko ohut tangot taipuivat kestämään heitä seisovan henkilön massat. Kehyksissä, joissa on tarpeen käydä kaatamalla (esimerkiksi perustuksen monoliittisen levyn alla), on parempi hitsata erityistukia 3-4 pikkupoikien pinoutuneiden sivuseinien muodossa. Kulmassa 2 näistä elementeistä kestää kiinteän kuorman. Heidän haittansa - monimutkaisuus tehdä omia käsiään.

Toinen tukityyppi on betonibetonipalkkeja. Ne on asetettu riittävän hyvin liuokseen, joka kaadetaan muottiin samasta rakenteesta johtuen sementti-hiekkaseoksen rakentamisesta. Tällaiset kuoret ovat erittäin kestäviä ja kestävät rakenteiden painoa, jopa suurimman halkaisijan liitoksista. Koot vaihtelevat riippuen siitä, millä tavalla valu suoritettiin. Tällaisten rekikoirien ainoa haittapuoli on lujituksen luotettava kiinnitys. Toisin sanoen, voimakkailla värähtelyillä tai hyökkäyksillä, joita esiintyy, kun nestesuihku pumpataan holkista, kehys voi siirtyä sivulle ja menettää stabiiliutta.

Usein yksityisen rakentamisessa halu tallentaa vaatii käytettävissä olevien keinojen käyttöä. Yleisin vaihtoehto on tavallinen tiili, joka usein jakautuu puoliksi kulutuksen vähentämiseksi. Joku asettaa puupalkit lujitteen alle. Kuitenkin molemmat näistä keinoista altistaa kehys oikealle tasolle eivät ole hyväksyttäviä, koska sekä tiiliä että puuta erottuvat lisääntyneellä kosteuden imeytymisellä ja puu myöhemmin myös turpoaa. Näiden lasinalusien ympärillä betonista tulee äärimmäisen epäluotettavia.

Hyväksyttävät vaihtoehdot raudoituksen alle asettamiseksi ovat betonista tehtyjen päällystyslautojen ja päällystystilojen palaset, eikä ole ollenkaan tarpeen leikata niitä samanlaisiksi palasiksi.

2 tyypillisiä muovisäiliöitä.

Mukana on tyyppisiä tuittimia, kuten tuoleja, joulukuusia, telineitä, kuutiota, luita ja tähtiä. Ensimmäinen vaihtoehto on sylinterimäinen kappale, joka seisoo 5 jalkalla, joiden seinissä leikataan 4 pyöreää uria, joiden yläosassa on avoimet "antennit". Tämän pidikkeen pohja tehdään tavallisesti paksuiseksi, jotta tuote saa suuremman lujuuden pystysuoralla paineella. Fuusio on jakkikanan analogi, mutta pienellä erolla - ylemmän vaakasuoran sillan sijaan 2-3 urakatut parit tämän pidikkeen sisällä ura on järjestetty pareittain. Tämä ratkaisu takaa kiinnittimien luotettavuuden, mutta se ei ole aina kätevää käytettäessä suuria halkaisijoita.

Tyypilliset telineet ja kuutiot ovat itse asiassa samanlaisia ​​kuin toiset metallitangot kiinnitystyypissä ja eroavat vain muodoltaan. Joten telineet yleensä muistuttavat sylintereitä, joissa on matalat urat, jotka on leikattu päätyreunoihin, joihin kaapeli putoaa, vaikka on myös neliön poikkileikkaukseltaan muotoisia tekijöitä. Viimeksi mainitun sisällä on tavallisesti lujittavan lävistäjän ristipää. Kuutiot ovat samanlaisia, mutta niissä on voimakkaammat reunat ja pitkät jalat, joiden vuoksi niiden urat ovat jonkin verran syvemmät. Erittäin erilaiset ulkonäköiset telineet, jotka toteutetaan pihditekniikan periaatteella, "sienet", jotka ovat lukituslukko.

Luu itsessään oikeuttaa nimensä, koska se näyttää sopivalta. Pitkän pitkänomaisen jalustan yläpuolella ja alapuolella on matalia onttoja, joiden avulla voit asettaa sen haluamaasi asentoon. Kuitenkin tällaisen puristimen pohjassa on hyvin pieni aukko, koska suojakerros muuttuu liian ohueksi. On paljon helpompaa käyttää luuta tiivisteenä rakenteen kahden ristikon välillä, kun luodaan kolmiulotteinen runko. Asteriskeja käytetään suuremmassa määrin lujittavan rakenteen ja muurausseinien välisen raon luomiseen, mutta niitä käytetään harvoin alustassa, koska ne eivät kestä pystysuuntaisia ​​kuormituksia huonosti. Kyseessä on niiden muoto, jossa ura on keskellä tähtiä, joka on avoin toisella puolella ja eroaa, kun se asetetaan siihen.

3 Miten venttiileitä kiinnitetään omiin käsiisi?

Helpoin tapa käyttää käytettävissä olevia työkaluja. Etenkin, jos lähistöllä ei ole mitään erikoisosastoja, ja sinun on tilattava naapurikaupungista, joka on kallis, voit ostaa tavallisia muoviprotootteja. Sitten ne tekevät pieniä leikkauksia metallisella sahalla tarkalleen terän syvyydelle, jota sitten pitäisi laajentaa omiin käsiisi tiedoston avulla. Vaihtoehto on aikaa vievää, mutta antaa melko luotettavan kiinnityksen venttiilin asentoon. Voit käyttää podozetniki ja ilman leikkauksia, mutta silloin on suuri todennäköisyys ristikko siirtymistä kaatopaikan. Toinen tämän improvisoituneen välineen haittapuoli on varsin joustavat seinämät, joita alkaa hieroa raskaassa kuormituksessa, mikä vaatii noin 6-8 podozhetnikia neliömetriä kohden.

Toinen tapa valmistaa omia käsiä metalliliittimiin on leikata viemäriputki, jonka halkaisija on vähintään 50 millimetriä täysin identtisiksi osiksi. Toisesta päästä on parasta luoda pieniä uria, jolloin sahat tehdään hiomakoneella tai tavallisella metallinen sahan avulla. Voit käyttää tiedostoa, mutta se vaatii enemmän aikaa ja vaivaa. On erittäin tärkeää, että urissa on sama syvyys, muuten vahvistus asennetaan eri tasoille. Putken käyttämisen puutteena on se, että löysän pinnan alaraja helposti putoaa, mutta tulppaa voidaan käyttää alustana.

Jos sinulla ei ole väliä, onko muovisia leikkeitä tai muuta materiaalia, voit heittää ne konkreettisesti omilla käsillään. Voit tehdä tämän käyttämällä vähintään 2 menetelmää: muodostakaa kiskot, joiden neliösolut ovat 1 tai 2 riviä tai leikkaa muovipullojen pohjat. Ensimmäinen vaihtoehto on työlämpi, mutta sen avulla pystytään saamaan aivan samanlaiset palkit. Pullon leikkaaminen on helpompaa, mutta erillisten pohjien sivujen identiteetti on varsin vaikeaa. Tämän seurauksena, kun muovataan kakkuja tällaisia ​​muotteja käyttäen, voidaan saada tukea eri kokoisille liitososille. Ongelma voidaan ratkaista vaa'ojen avulla - riittää mittaamaan saman painon osuudet, jotta samalla lukkojen korkeus saavutettaisiin.

Liitännät - vakiotuotteet ja aiheen vaihtelut

Venttiilipuristimet ovat tyypillisiä tehdasvalmisteita ja kotitekoisia tuotteita portaalin osanottajilta.

Harvoin rakentamiskustannukset ilman raudoitetun betonin valmistusta, olivatpa kyseessä sitten perustusnauha, laatta, lattiat tai sulkevat rakenteet. Riippumatta sovelluksen laajuudesta, lujitushäkki on suojattava luotettavasti ulkoisesta ympäristöstä, jotta monoliitti pystyy palvelemaan aikansa ja ettei romahdusta etukäteen. Tämä suoja on varmistettu tasaisella betonikerroksella, jolla on tietty paksuus kaikilla sivuilla edellyttäen, että se on läsnä ja riittävä. Kehyksen tasaisen altistumisen, tason pitämiseksi ja betonin halutun paksuuden saavuttamiseksi erityiset muovipidikkeen kiinnikkeet näkyivät suhteellisen hiljattain. Meidän käsityöläisemme käyttävät sekä näitä työkaluja että improvisoituja menetelmiä, ja joissakin tapauksissa kotitekoiset tuotteet eivät ole tehtaiden prototyyppejä alhaisemmat.

Päätyypit puristimet ja laajuus

Venttiilipuristimet, joita kutsutaan myös ristikkotukiksi (ne ovat etäisyyksiä tai rajoittimia), on suunniteltu pitämään lujittavan häkki, sauvat tai verkko halutulla korkeudella ennalta määrätyssä asennossa ilman vääristymiä ja siirtymiä, jolloin muodostuu yhtenäinen suojakerros betonista (etäisyys raudoituspinnasta rakennuksen partaalle). Riittämätön kerros tai jopa kaljuinen laastari, jonka läpi rauta joutuu kosteaan ympäristöön, vähentää monoliitin käyttöikää, muodonmuutoksen vaaraa ja lujuusominaisuuksien heikentymistä. Liian paksu kerros - tämä on kohtuuton uudelleennakko, mikä lisää rakennuskustannusten nousua.

CS: n paksuus riippuu raudoitetun betonirakenteen tyypistä, lujittavien osien toiminnasta (työstä tai rakenteesta) sekä vahvistamisen tyypistä ja sen osasta. Normatiivinen minimi on kuitenkin vähintään 1 cm ja vähintään lujittavan palkin poikkileikkaus muista olosuhteista riippumatta. Yksityisessä rakentamisessa ES: n paksuus koskee seuraavia standardeja:

 • Sisäiset teräsbetoniset rakenteet ja lattioiden monoliittiosat - 20 mm (25 mm korkea kosteus).
 • Ulkopuolella ilman lisäsuojaa - 25 mm.
 • Maaperässä ilman ylimääräistä suojaa - 40 mm.
 • Pohjalla ilman ylimääräistä suojaa (jalka, hiekkakerros ja sora-sekoitus) - 70 mm.
 • Alapuissa, suojakerroksella - 35-40 mm.

Pihdit on valmistettu kestävästä muovista, joka on kestävä korroosiota vastaan, joka on kestävä lämpötilavaihteluille ja betonin kemialliselle ympäristölle. Kaikki puristimet on jaettu kolmeen ryhmään - vaakasuoraan asennukseen, pystysuoraan asennukseen ja universaaliin, ja muoto määrittelee sovelluksen erityispiirteet. On olemassa useita tärkeimpiä lajikkeita sekä eri lajien vaihteluita:

 • "Tuolit" ovat vaakasuuntaisia ​​tyyppisiä kiinnittimiä, joita käytetään perustuksissa, tasoituskerroksissa ja lattialevyissä, tavallinen syöttötuoli on tarkoitettu venttiileihin, joiden halkaisija on korkeintaan 16 mm. Vahvistettu tuoli soveltuu 25-30 mm: n raudoitukseen.
 • "Räkit" ovat vaakatasossa ja universaaleissa malleissa, joilla on laaja valikoima mittoja (kerroksen muodostaminen 15 - 40 mm), telineitä voidaan käyttää eri paikoissa, lisäksi ne tuottavat "monikerroksisia" telineitä, jotka on kiinnitetty toisiinsa kerroksen paksuuden lisäämiseksi.
 • "Ketjupyörät / pyörät" on kiristyslukon keskellä oleva rengas, jolla on eri halkaisijat, ja jonka avulla voit pysäyttää venttiilin sekä pystysuorassa että vaakasuunnassa. Sitä käytetään pääasiassa suljettavia rakenteita, pylväitä ja pylväitä kaadettaessa, vahvistusosilla 4 - 20 mm.
 • "Kuutiot" - vaakasuuntaiset salvat, kätevä monitoiminnallisuutensa vuoksi, yksi kuutio antaa neljä eri kerrosta (35-80 mm) riippuen käytetystä kehon puolelta. Vahvikkeen halkaisija on noin 4 - 32 mm, soveltamisala, kuten tuoleissa.
 • "Luut / perhoset" on myös vaakasuora jalusta, joka mahdollistaa kerroksen paksuuden muuttamisen asentamalla tietyn sivun, raudoituksen halkaisija on 25 - 40 mm.
 • "Tukit" - pyöreät, neliömäiset tai suorakulmaiset vaakasuuntaiset salvat, joiden avulla saadaan kerros 25-80 mm, lujitemuoto 4 - 32 mm. Löysät alustat - erityiset, vahvistetut kannattimet pyöreällä alustalla, jonka halkaisija on suurempi. Valmista myös yksittäinen jalusta (substraatti) kiinnittimien alle, asennettuina irtotavaroille.

Kiinnittimien keskimääräinen kulutus 1 m²: lle on 5-10 kappaletta, sitä raskaampi runko, sitä enemmän tukea tarvitaan. Jos täytön on tarkoitus olla eristyksen päällä, valitse kiristimet ilman teräviä jalkoja, jotta et pääse kulkemaan tai käytä löysää maaperää.

Oikein valitut ja asennetut salvat eivät liiku eikä rikkoudu edes liikkuessaan pitkin kehystä kaatamisen aikana.

Normaalit kiinnikkeet eivät murtu, kun ne on asennettu oikein. Niiden on pysyttävä pystyssä, koska ne on suunniteltu pitämään ponnistukset ylhäältä alas. Jos ponnistelut ovat sivussa, ne voivat leikata kiinnittimet tai "antennit". Minulle salvoihin asennettuihin varusteisiin viisi ihmistä juoksi kaadettaessa.

Kaikilla muovisten kulutustavaroiden eduilla tämä on lisäkustannuserä, ja monet itsenäiset kehittäjät, kuten käsityöläisemme, haluavat tehdä kotitekoisia. Jotkut niistä ovat varsin elinkelpoisia, ja jotkut monoliitista eivät ole ollenkaan paikka.

"Isoäidin" tapoja

Tiilet - keraamiset, silikaatit, rikkoutuneet palat, identtiset puolikkaat, kokonaiset tiilet - ei vaihtoehto kahdesta syystä:

 • Mitat - on vaikea katkaista tiili samanlaisiin, pieniin sirpaleihin, suuret palaset ovat liian suuria, mikä vaikuttaa kerrokseen.

Tuolit ovat hyvä asia, asetan itseni ja en kadu, voittaen vaativan betonin suojakerroksen noudattamisen - tiili "syödä" suuremman kerroksen konkreettista mitään.

 • Hygroskooppisuus - jopa keramiikka, puhumattakaan silikaatista, imee kosteutta ja siirtää sen laitteeseen.

Armature-nastat - monet käyttävät tangot, jotka on kiinnitetty pystysuoraan maahan ja kiinnittävät kehyksen niihin, tämä menetelmä johtaa korroosiota nopeampaan kuin tiili.

Vahvistuksen tulee olla ilmatiiviistä betonissa, jos se koskettaa vettä ainakin yhdellä reunalla, kosteus herää betoniin ja betoni putoaa.

Tilanteessa tappien kanssa suora kosteus imetään sisään ja siirretään vahvikekantaan koko tason ympäri.

Karkeasti kooltaan samanlaiset kivenapit - melko toimiva vaihtoehto tukena, mutta kehyksen heittämisessä voi liikkua ja kiertyä. Huomaa, että kerroksen paksuus on vaikeampi, mutta ainakin ei ole suurta kosteutta. Jos puhumme hiekkakivestä, lamellirakenne helpottaa luistamista ja säilyttää paremmin lujituksen, mutta se imee kosteutta jopa enemmän kuin tiilet, joten tarvitset kerrosta vedenpitävyyteen.

Pipe vaihtoehto

Muoviputket - voit valita minkä tahansa putken halkaisijan ja paksuuden riippuen alustan tyypistä, leikata haluamaasi pituutta ja jopa tehdä uria armo-osan alla luotettavan kiinnityksen varmistamiseksi. Tämä menetelmä on kysyntää käsityöläisten keskuudessa, koska kerrospaksuus säilyy ja monoliitin parametrit eivät heikkene.

Voit levittää 50 mm: n muoviputkia, jota voit leikata tarvittavaan korkeuteen. Minulla oli noin 4-6 kappaletta 40 metriä leveä nauhaa kohden, ja 12. vahvistus (8 lankaa ikeessä). Sukelluksesta hiekkaan suljin kaparoidit.

Putki voi olla enemmän.

Käytin leikkaamalla 100 mm: n jäteveden muoviputkia, noin 7-8 cm korkea sahaus ja setti.

Levitä 32 tai 40 mm: n renkaita haluttua korkeutta PND-putkesta ja aseta ne pystysuoraan säiliökansiin. Törmäyssuojia ei periaatteessa tarvita.

Betonipihdit

Muovin tapaan betonipidikkeet ovat teollisuustuotantoa, mutta niitä käytetään pääasiassa suuria esineitä varten, ja niitä on vaikea löytää myynnissä. Jokainen voi kuitenkin itsenäisesti valmistaa tällaisia ​​tukia, jos on aika muokata, kaataa ja kuivaa. Jotkut eivät vaivaudu muovaukseen ja tekevät "nalepki" liuoksesta tai asettavat kartion suoraan paikalleen, mutta on parempi viettää aikaa.

Betonialukset ovat useimmiten kahta tyyppiä:

 • Suorakulmat - kaataminen muotoon tai leikkaaminen kuutioiksi kovettumattomaan laastiin;
 • Kruglyashi - kaataminen muoviputkien leikkaamiseen, sileä helpotus tai kaataminen muovipullojen pohjaan, ja sauvoja varten on myös uria.

Jos asetat johto betoniin, et saa vain tukee, mutta todelliset vahvistusvälineet.

Katso video Anton Weberistä, on ES: n betonikalusteiden valmistusprosessi. Kerää muotti suorakulmiolla, täytä se kovalla betonilla tai hiekkakivellä, kunnes liuos on asetettu, lisää silmukat neuloverkosta ja leikkaa massa 5-7 cm: n neliöiksi. Kun betoni kovettuu, ravista sitä muotista ja katkaise se pitkin rakoja.

Menetelmän tehokkuus vahvistuu.

Eilen yritin tehdä pilottierän, tänään olin tyytyväinen tulokseen, vuodasin ensimmäiset kuutit päivään veteen ja laitoin seuraavan aihion.

Toinen hyvä tapa: leikkaa pohja yksinkertaisesta muovipullosta (mäkistä), täytä se kovalla liuoksella (vähän vettä) ja sijoittele lapsuudessakaan hiekkakivikikiin, muutaman päivän kuluttua jalustat ovat valmiina.

Laskeja ei myydä eikä myydä koskaan. Toin Pietarista 25-35 mm: n seisontatuen, ja kilpailun alla he eivät ole tarpeeksi, foorumi tuli esille, mitä voidaan tehdä ikään kuin lapsuudessa, muovaamaan. Olin sokea.

Ostetut puristimet tai itse tehty, muovi tai betoni, tärkein asia - kestää kerros ja suojata luotettavasti monoliitti tuhoutumisesta.

Kiinnittimet voivat myös olla hyödyllisiä, kun kaatavat taloja - esimerkiksi monoliittisesta vaahtobetonista, mutta jos puhumme kiinteästä muottitekniikasta, useimmiten käytetään muoviputkia, ne suojaavat sidoksia ja kerroksen apua kestämään. Videossa - vahvistusteosten vivahteista.

Betonikiinnikkeet

Tarjoamme Betonin pidätinpidikkeitä, jotka ovat kaiken kaikkiaan huomattavasti parempia kuin samanlaiset muovipidikkeet.

Betonirakenteiden vahvistamisen soveltamisala betonista

Siviili- ja teollisuusrakenteiden nykyiset normit edellyttävät suojaavan kerroksen täyttämistä, jonka paksuus on vähintään 20 mm. Betonipidikkeet on suunniteltu pitämään tangot vakaaseen asentoon, antamalla betonipinnan korkeus rakennussäännösten mukaan. Ne, toisin kuin muoviset puristimet, eivät repeyty lujitteen kuorman alla, vaan ne sopivat erittäin hyvin käytettäväksi raskaasti kuormitetuissa betonirakenteissa.

Sulautetut osat ovat yleismaailmallisia ja niitä voidaan käyttää sarjassa, jossa on sekä metalli- että lasikuituyhdistelmiä (komposiitti). Niiden kohtuuhintaiset kustannukset eivät käytännössä vaikuta koko rakennusbudjettiin, mutta se parantaa huomattavasti rakennettavien betonirakenteiden laatua.

Betonipäällysteiden valikoima

Saalis "johdolla" 30mm

Catch "Wire" 40mm

Catch "Wire" 50mm

Sauma "langalla" 60mm

Ei niin kauan sitten, perinteisesti rakennettuja roskia valmistettuja ruskeita, joita käytetään suojaavan kerroksen rakentamiseen uuden tekniikan avulla, ovat löytäneet toisen elämän. Betonipihdit takaavat täysin monoliittirakenteiden luotettavuuden ja kestävyyden.

Tyyppien betonikiinnittimet

Laaja valikoima sisältää kaikentyyppisiä konkreettisia upotettuja osia:

 • "Pyramidi" ("lattia") sopii suojakerroksen aikaansaamiseksi vaakatasossa. Sitä käytetään työn aikana irrallisilla pinnoilla (hiekka, murskattu kivi, laajennettu savi), pitää vedenpitävä kerros;
 • "Neliö", joka on varustettu lankasilmukoilla, kiinnitettäväksi kiinnittimeen, käytetään sekä pysty- että vaakasuoralle suojakerrokselle;
 • "Luu" on yleinen kiinnitin vaakasuorille ja pystysuorille betonilattialle ja lattialaatoille;
 • "Kone" on asennettu rajoitusputkien päihin, sitä voidaan käyttää useita kertoja;
 • "Trapezium" - ja "Zigzag" -muodot tarjoavat suojakerroksen asennettaessa erilaisia ​​ristikkoja vaakatasossa.

Seuraamme toimitettujen tuotteiden laatua ja tarjoamme vain sertifioituja materiaaleja, jotka noudattavat täysin kaikkia standardeja ja määräyksiä. Ostamasta meiltä kiinnittimiä betonista, voit olla varma siitä, että ne tarjoavat luotettavan perustan monoliittiselle rakentamiselle.

Liittimien kiinnikkeet: muovisten seisontatuotteiden tyypit, ominaisuudet ja laajuus

Raudoitetut betonirakenteet erottuvat erityisellä lujuudella ja kestävyydellä. Tämä saavutetaan luomalla korkealaatuista raudoitusta ja saamalla vaadittu paksuus taattu betonisuojakerros vahvistuspihdeillä, ilman että voit unohtaa luotettavan rakenteen saamisen.

Suojakerros betonista ja sen toiminnot

Vahvitetun betonin erottuvat ominaisuudet selittyvät sen komponenttien fysikaalisten ja kemiallisten ominaisuuksien ainutlaatuisella yhdistelmällä. Runko metalli toimii venyttely, massiivinen betoni on erittäin kestävä puristus. Niillä on sama lämpölaajenemiskerroin. Jäädytetty liuos muuttuu keinotekoisen kiven muodoksi, jossa on emäksinen väliaine, josta tulee erinomainen eristys teräsrakenteisille elementeille korroosiolta. Tämä eristys toimii, kun betonitysten jälkeen raudoituksen tangot ja lopputuotteen pinta ovat riittävät estämään veden, hapen ja muiden aggressiivisten aineiden tunkeutumisen betonin huokosten läpi metallituotteiden pintaan. Tämän etäisyyden (yleensä 10-40 mm) vähimmäisarvo, jota kutsutaan suojakerrokseksi, riippuu betonituotteen tai -rakenteen jatkokäytön olosuhteista ja eri tekijöiden vaikutuksesta.

Rakennuskoodit määrittelevät suojakerroksen paksuuden vaatimukset. Loppujen lopuksi paksu kerros lisää kehyksen kuormitusta, kasvattaa rakenteen painoa ja on kalliimpi, ja ohut osittain menettää toiminnalliset ominaisuudet. Tarvittavan betonipaksuuden määrittäminen vaikuttaa seuraaviin:

 • rakennettavaa rakennettavaa tyyppiä (seinä, pylväs, tikkaat, pohja, katto);
 • käytettävien liitososien halkaisija;
 • ympäristö- ja ilmastovyöhykkeelle (lämpötila-alue, maksimi- ja pudotusnopeus, kosteus, maaperän kosketus ja muut).

Tavallisimpien tapausten standardien mukaan seuraavat paksuuteen liittyvät suositukset ovat tärkeitä betonin suojakerroksen säätelemiseksi:

 • normaali tai matala kosteuspaikka - vähintään 20 mm;
 • märät huoneet, joissa ei ole suojaa vedestä - vähintään 25 mm;
 • rakennusten suojaamattomat ulkopinnat - vähintään 30-40 mm;
 • joka on haudattu rakenteen maan osaan, jolla ei ole ylimääräistä suojaa - 40-76 mm;
 • perusta - 40 mm;
 • päällekkäin 25 cm paksuiseen - 12 mm; enemmän sakeutettu - 17 mm.

Erityiset magneettiset säätöanturit auttavat selvittämään raudoituksen todellisen syvyyden valmiissa betoniteräsrakenteissa.

Mikä tarjoaa suojakerroksen?

Lujittavan korin elementtien järjestely ennen betonitointia voidaan tarkastaa samalla, kun tarkkaillaan tarvittavaa etäisyyttä muottien ja alustan seinämiin. Mutta yksittäisten elementtien siirtymistä tuoreen betonin virrasta tilavuuden täytön ja tiivistämisen aikana ei ole suljettu pois. Kaikissa raudoitetun betonirakenteen saavuttamisvaiheissa metallisten elementtien ja koko kehyksen asema pysyy vakaana, jos käytetään suojaavan kerroksen kiinnittimiä. Pienen, mutta ei halvemman, kelkan sanonta on erittäin tärkeä, kun sitä sovelletaan niihin.

Tuotteiden positiiviset ominaisuudet ja niiden käytön edut:

 • Pihdit on valmistettu kestävästä muovista - materiaalista, joka on korroosiota kestävä, lämpötilan muutokset, aggressiivisten aineiden vaikutukset.
 • Tuotteiden lujuus mahdollistaa geometrisen muodon ja koon pysyvyyden, lujittavan vahvikekehyksen luomiseksi kuormitetuille rakenteille.
 • Monipuolisuus - ne voidaan valita minkä tahansa raudan tyyppiä ja kokoa varten, erilainen kiinnitysmenetelmä, joka tarjoaa suojaavan betonikerroksen halutun paksuuden.
 • Lujitettavia muovisia tukia käytetään myös rakenteiden betonoitumisessa komposiittimateriaaleista valmistetulla puomilla.
 • Massatuotteet ovat vaihdettavissa.
 • Tulevan betoniteräsrakenteen metallikehikko kootaan helposti ja nopeasti ilman hitsausta tai lankaa, joka kiinnittää varret tiettyyn asentoon suhteessa toisiinsa ja muottiin.
 • Sulje runkorakenteen ulkonäkö betonipinnan yläpuolelle ja pidä se kiinteässä asennossa.
 • Metallivahvistustuki ei salli betonin halkeilua, koska se minimoi kaarevuudet ja muodonmuutokset rakenteiden huomattavan painon alla.
 • Ne auttavat säilyttämään vaaditun suojakerroksen paksuuden.

Muovista valmistetut kiinnikkeet ovat kulutustarvikkeet, jotka jäävät kaatuneeseen betoniin. Erittäin harvoin, kuten elementtimenetelmänä, lujitustyöt voivat olla uudelleenkäytettäviä. Tällaisen tuotteen (esimerkiksi kartiotyypin kiinnitys) avulla voidaan purkaa ja täyttää jäljelle jäävä ontelo liuoksella.

Lujitteen suuntaus vaikuttaa siihen käytettävien kiinnittimien luokitteluun, mikä voi olla:

 • tuki - kehyksen sijainnin kiinnittämiseksi vaakasuoraan tasoon;
 • seinä - pystysuuntaan suuntautuvalle vahvistukselle (useimmin käytetty kiinnike-tähti);
 • universaali - yhdistämällä ensimmäisen lajin voimavarat;
 • erityinen - käytettävä erityistapauksissa ja erityistilanteissa; Tällaisiin kiinnikkeisiin kuuluu tulpat ja putket, jotka luovat tarvittavan ontelon betonissa ja antavat tarvittavan etäisyyden raudoitukseen tulevan tuotteen pinnalta.

Optimaalinen periaate sijoittaa kalusteet tulevaan tuotteeseen on shakkilaajennus. Tämän järjestelyn välissä suositeltava välimatka on 50-90 cm. Erityinen arvo valitaan ottaen huomioon metallirungon mitat, sen sauvat poikkileikkaus ja itse puristimien rakenneominaisuudet. Rakennussääntöjen mukaan tavallinen kiinnityspidikkeiden kulutus on 4-10 kpl / m2.

Tyypit puristimia

Valmistajat edustavat vaikuttavaa valikoimaa erilaisia ​​tuotteita. Muovisäiliöiden tuotanto venttiileille tuo jatkuvasti uutta kehitystä. Jo tunnettuja rakenteita kehitetään ja parannetaan. Katsotaanpa lähemmin niistä suosituimmista.

"Cube"

Universal kiinnityselementti, joka kestää raskaita kuormituksia sakeutetun seinämän ansiosta. Vahvistettu kappaletavaranmuotoinen versio voi toimia tukena venttiileille, joiden läpimitta on enintään 40 mm, ja suojaava kerros 35-80 mm. Suositeltavin kuutinkappale, jonka seinämän paksuus on 2,1 mm, se muodostaa suojakerroksen, jonka koko on 35, 40, 45 ja 50 mm, ja sitä käytetään venttiileihin, joiden läpimitta on enintään 28 mm.

"Stool"

Yleisimmät tukipidikkeet metalliraudoitusta varten lattian, lattian ja muiden vaakasuorojen koneiden lujittamiseksi. Muoto on sylinterimäinen tynnyri, jossa on neljä uria ja avoimet hyppykytkimet yläosassa. Tavanomaisessa versiossa on neljä jalkaa, vahvistettu - 5. Vahvistimen pidike on "syöttötuoli", kiinteä koko ja voi muodostaa suojakerroksen, jonka koko on 15, 20, 25, 30, 35 ja 40 mm. Vaadittavan koon valinta suoritetaan piirustuksen vaatimusten mukaisesti rakenteellinen vahvistaminen. Tämän tyyppinen puristin soveltuu 4-14 mm: n halkaisijoille.

"Herringbone"

Tuolin muutettu versio, jonka yläosassa on 2 paria kaltevia hyppyjä. Tuotteet mahdollistavat 4 eri kerrosta tarvittavasta betonisuojasta - 20, 25, 30 ja 35 mm. Soveltuu metsätankoihin, joiden läpimitta on enintään 20 mm.

"Cone"

Pidike kiinnitetään putken päähän. Putken rooli on muodostaa läpimenevä reikä muotin kiinnityspulttiin kaadetun betonin massaan. Karan tehtävänä on estää betonin pääsy putkeen. Poistamisen jälkeen muottipesä voidaan käyttää uudelleen.

"Zvezdochka"

Yhteinen tuote monoliittisessa rakenteessa, joka sai tällaisen nimen tähden tähdensa tähden. Suunniteltu vahvistuskehyksen pystysuuntaan kiinnittämiseen ja sen välisen raon muodostamiseksi. Asteriskilla on mahdollisuus saada yksi vaihtoehto betonisuojan paksuudesta, koko 15 - 75 mm. Käytetään venttiileihin, joiden halkaisija on 4 - 22 mm.

"Seiso"

Sylinterimäinen kiinnitysteline on hyvin samanlainen kuin kuutio. Sijoittamalla se toisiinsa yhdellä pisteellä, mutta eri tasoilla, voit pitää useita rivejä vahvistavaa verkkoa.

Se on tärkeää! Jos betonipinta muodostuu vedeneristyskerrokseen tai löysästi, on suositeltavaa käyttää lisäkiinnittimen "pohjaa". Se ei salli tukijalat tai päätuotteen rungon tunkeutumisen vedenpitävään kerrokseen; estää pidättimen epätoivottavan upottamisen löysä hiekka tai sora, sillä välittömästi tämän suojakerroksen yhtenäisyyden rikkominen.

Itse valmistetut puristimet ja tuet venttiileille

Halu säästää, pieniä yksittäisiä rakennustöitä, hankkimisen mahdottomuutta tai työn kiireellisyyttä kannustetaan käyttämään improvisoituja keinoja (tiilet, päällystyslaatat, puiset kallistukset, mukulakivet) ja erilaiset laitteet, jotka on tehty itsenäisesti tukialustan tukemiseksi.

HUOM! Puu ja tiili ovat lisänneet veden imeytymistä. Puupalkit myös turvottavat jälkikäteen, ja tulevaisuudessa ne tuhoutuvat yleensä. Siksi tällaiset asennusvaihtoehdot eivät ole hyväksyttäviä, koska niiden asentamisen alalla lujitettu betonirakenne menettää luotettavuuden.

Usein betonielementit tai halutun muotoiset elementit valetaan betonista. Niiden edut ovat hyvät tarttuvuudet kaatuneesta betonista johtuen samasta rakenteesta, erittäin suurista lujuusindikaattoreista. Suurin haitta on, että tuki ei kiinnitä luotettavasti kehystä, joka voi liikkua, kun liuos syötetään työalueelle.

Käsityöläiset voivat käyttää myös seuraavia kiinnikkeitä venttiileihin käsin:

 • muovipidikkeestä viemäriputkesta, jossa tarvittavat urat tai reiät on tehty vahvikkeen asentamiseksi;
 • podrozetniki leikkauksilla venttiileille ja ilman niitä.

Muoviset upotetut kiinnittimet yksinkertaistavat metallin vahvistuskehyksen itsekokoonpanoa ja nopeuttavat sitä merkittävästi. Betonin kaatamisen jälkeen kehyksellä on taattu suojaava kerros kaikilla sivuilla. Tämä on avain pitkäaikaisen ja turvallisen toiminnan aikaansaamiseksi saadulle betoniteräkselle tai sen erilliselle elementille. Ja yksinkertaiset muovisuojukset kiinnikkeille auttavat saavuttamaan tämän tuloksen.

Suojakerroksen kiinnittimissä toisiinsa sopivat muoviset adapterit. Ne lisäävät kehyksen laakeri-aluetta irrallisilla pinnoilla, auttavat säätelemään betonisuojakerroksen mittoja ja laajentavat mahdollisuuksia optimaalisten standardikokoonpanojen käyttämiseen ilman ylimääräisten erikoistuneiden tuotteiden kustannuksia.

Kiinnostajien valinta - päällikön neuvot

Hänen kymmenen vuoden käytäntönsä monoliittisessa rakentamisessa hän usein joutui kohtaamaan puutteellisia kiinnittimiä. Sen jälkeen, kun ne on asennettu vahvistinverkon alapuolelle, seisot yksinkertaisesti repivät sen jälkeen, kun ne astuivat sisään. Ne hajoavat puolelta, ja verkko putosi muottiin. Näin oli myös tähtikiristimien ollessa asennettuina vahvistusverkolle, he vain lensi pois, pussin lattia vain ilmassa. Ongelma oli huonolaatuinen muovi, se oli haurasta.

Suosittelen sinua ostohetkellä, avaa laukku muovisilla lasinalusilla ja tarkista ne. Jos se on syöttötuoli, seisoo se, se ei saa murtautua, sitä voi vain taivuttaa. Kiinnitä tähti, yritä laittaa sopiva halkaisija, taivuta sitä, se ei saa rikkoa. Muovin on oltava muovia ja samalla vahva. Jos kaikki on ok, osta.

Tällä hetkellä venttiilien kalusteiden valikoima on valtava, ja joka vuosi se kasvaa koko ajan. Uusia yrityksiä, uusia muotoja esiintyy, mutta tavoite on edelleen sama, jotta lujitettaisiin tarvittava suojakerros, jotta rakentamasi rakenne osoittautuu kestäväksi ja luotettavaksi.

Liittimien kiinnikkeet. Asennusosat. Räkit liittimiin.

Rakennuksen lujuus, kestävyys ja turvallisuus riippuvat kaikkien betonirakenteen normien ja sääntöjen noudattamisesta. Siksi betonin vahvistaminen on yksi tärkeimmistä vaiheista betonirakenteiden valmistuksessa. Suuremman rakenteellisen lujuuden varmistamiseksi käytetään tangon kiinnittimiä, jotka asennetaan ennen betonien kaatamista rullalle. Kiinnittimet mahdollistavat vahvistuksen etäisyydelle alustasta ja muurausseinistä.

Liittimien kiinnikkeet. Mikä se on?

Venttiilien kiinnikkeet ovat upotettuja tuotteita, joita käytetään kiinnittämään teräsvahvistus betonirakenteeseen. Joskus niitä kutsutaan suojaavaksi kerrokseksi tai muoviksi.

Tarve käyttää suojakerroksen kiinnittimiä niiden ominaisuuksien vuoksi:

 • luo suojaava kerros. Vahvistettu betoni pitää kehykset ja lujittavan verkon oikea asento;
 • helpottaa betonointiprosessia;
 • varmistaa suojakerroksen halutun paksuuden ylläpitäminen;
 • estää betonin halkeilua johtuen raudoituksen kaarevuudesta rakenteiden suurien painojen vaikutuksesta;
 • lisäävät pystytettyjen rakenteiden lujuutta;
 • suorita korroosionesto-toiminto;
 • poistaa betoniteräsverkon muodon ulkonäköä betonipinnoilla sekä lujitustangon poisto pinnalle.
Vahvistimen kiinnikkeet ovat kulutushyödykkeitä betonin raudoituskotelon asennukseen.

Pohjapuristimet ovat olennaisesti jäätyneessä betonissa kulutettavia materiaaleja, joita ei voida käyttää uudelleen. Niissä on oltava ominaisuuksia, jotka tekevät niistä alttiita epämuodostumille aggressiivisissa ympäristöissä, eivätkä ne ole herkkiä äkillisille lämpötilan muutoksille. Jos nämä ehdot täyttyvät, puristimia voidaan käyttää kaikissa ilmasto-olosuhteissa.

Puristimien muoto ja tyyppi johtuen niiden tarkoituksesta ja lujuuden sijainnista monoliittirakenteessa. Kiillotusaineita on monenlaisia, mutta useita päätyyppejä voidaan erottaa rakenteesta riippuen:

 1. Pystysuuntaisten monoliittien rakentamiseen käytetään "tähtenä".
 2. Vahvistuksen vaakasuoraan järjestelyyn, jota esiintyy lattialevyt, lattiat ja pohjat kaatamisen yhteydessä, käytetään jakkara- ja kuutinkatkaisuja.
 3. "Kartiomainen" pidin on korkki, joka on suunniteltu kiinnittämään ruuveja.
 4. Suojakerroksen yleiset kiinnikkeet ovat monitoimisia.

Muovisia kiinnityksiä käytetään kiinnittämään eri vahvistusrakenteiden tilaan ennen betonin kaatamista ja suojaavan kerroksen aikaansaamisen kovettumisen jälkeen.

Venttiilien ja telineiden tukikannat toimivat samoilla toiminnoilla ja niitä kutsutaan myös puristimiksi.

Betonipeite

Betonin suojakerros on osa betonia, jolle syntyvän rakennuksen kestävyys riippuu. Itse asiassa tämä on etäisyys raudoitetun betonisen elementin ulkopinnasta lähimpään palkkiin. Betonin suojakerroksen paksuus olisi valittava perustuen raudoituksen rooliin rakenteissa. Piti työtä tai rakentavaa roolia; Rakennetyyppi, esimerkiksi sarake, laatta, palkki, peruselementti tai seinä; halkaisija ja lujuus. Tämä johtuu siitä, että liian ohut kerros ei täysin hoida toimintojaan ja liian paksu kerros vaikuttaa haitallisesti vahvistettuun kehykseen ja aiheuttaa kustannusten nousua.

Suojakerroksen parametreja säädetään. Sertifikaatin saamiseksi on pakollista noudattaa rakennusmääräysten (rakennusmääräykset ja määräykset) valtion vaatimuksia:

 • huoneen standardi tai matala kosteus, betonin suojakerroksen paksuus ei saa olla alle 20 mm;
 • korkean kosteuden sisärakenteissa betonin paksuuden on oltava vähintään 25 mm;
 • rakennusten rakentamisen aikana, joiden teräsbetoniset osat ulottuvat avoimeen ilmakehään, betonin suojakerroksen on oltava 30 - 40 mm;
 • Paksuus 250 mm paksuuteen saakka betonikerroksen on oltava vähintään 12 mm. Tämä arvo vaihtelee vahvikkeen halkaisijan mukaan. Paksummat lattiat kerroksen paksuus kasvaa 5 mm;
 • maaperään sijoitetun rakenteen osa ilman lisäsuojaa olisi peitettävä betonikerroksella 40 - 76 mm;
 • perustuksiin, joiden paksuus on vähintään 40 mm.

Koska vahvistetut betonirakenteet ovat monoliittisia, magneettisia antureita käytetään valvomaan SNiP: n sääntöjen noudattamista. Niiden avulla voit mitata metallirakenteen syvyyttä.

Materiaalit venttiilien kiinnittimien valmistamiseksi

Pinnoitteiden valmistuksessa käytetty materiaali on kestävä muovia, mikä johtuu pääasiassa siitä, että se ei ole altis korroosiolle ja helposti ottaa halutun muodon. On huomattava, että mikään muovi ei ole sopiva kiinnittimien valmistukseen. Materiaalissa on oltava kaikki seuraavat ominaisuudet:

- kestää korkeita ja matalia lämpötiloja sekä eroja niiden arvoissa;

- älä pelkää ulkoisten tekijöiden vaikutusta;

- Älä loikoja ajan kuluessa.

Venttiilien kiinnitysvälineiden käyttö

Betonipäällysteiden kiinnittimet sopivat parhaiten shakkilaudan periaatteeseen ja pitävät välin 0,5 - 0,9 m. Mitkä arvot riippuvat raudoitustangon poikkileikkauksesta ja teräsrungon mitoista.

Alaosassa, jossa ei ole "jalkoja", alaosan kielekkeen korkeuden on oltava 70 mm. Tällaisia ​​kiinnittimiä kutsutaan myös rakenteiksi tai tukirakenteiksi vahvistamiseksi.

Betonirakenteita, joissa on komposiittivahvike, käyttävät samoja kiinnityksiä kuin metallilla.

Asennusteline "tuoli"

Tyypistä ja koosta riippuen voit luoda suojaavan kerroksen 15 - 40 mm: n välein, jolloin leveyden muutos on 5 mm. Jokaisella puristimella on yksi suojakerros ja vahvikkeen halkaisija voi vaihdella 4 - 16 mm.

Liitinten kiinnitystarvikkeet "Jakkara" käytetään vaakaputkien tukena.

Liitinten "tuolin" kiinnittimen pääalue on vaakatasojen täyttö. Esimerkiksi rakennettavan esineen betonilattiat, lattialaatat, pohjat ja muut vaakasuorat osat. Niiden avulla voit helposti saada halutun kokoisen suojakerroksen.

Joskus on parempi valita tuote "tuoli", jossa on 5 jalkaa, koska viidennen jalan läsnäolo ei salli lukon jalkojen leviämistä sivuille, kun lujittavan häkki ja rakennuttajat painuvat pitkin sitä, samoin kuin 4-jalkainen tuoli. Rakennetta rakennettaessa irrallisilla pintoilla on välttämätöntä hankkia ylimääräinen "Base" -kiinnike, joka estää ulosteiden upottamisen. Se on myös välttämätöntä, jos jalkojen alla on tuotteita vedenpitäviksi, jotta tuote ei pääse törmäämään niiden läpi. Tällaisia ​​kiinnittimiä on monia lajikkeita, joiden valinta riippuu tietyn rakennuksen suorituksesta.

Asterisk-kiinnityspidike

Tämän tyyppinen kiinnityslaite on yleisimpiä. Useimmin sitä käytetään seinien rakentamisessa, mutta tällaisen kiinnittimen avulla voidaan rakentaa ja muita pystysuoria esineitä. Tällä elementillä on joustavat sienet, joiden vuoksi niitä voidaan käyttää eri halkaisijoille tarkoitettuihin venttiileihin, mutta ne on tarkoitettu vain yhden suojakerroksen paksuuteen.

Kiinnitys "kartio"

Ne estävät betonin pääsyn rajoitinputkeen, koska se takaa suojaputken tiiviin kosketuksen muottipinnan kanssa. Jos yrität säästää lukkoa, voit menettää kytkentäpultin purkamalla muottiin, jonka kustannukset ylittävät huomattavasti puristimen kustannukset. "Kone" käytetään PVC- ja HDPE-putkien kanssa ja se asennetaan lasin rajoitinputken päihin. On huomattava, että tarvitaan kaksi kartiota yhden kiinnitysruuvin asentamiseksi. "Kartio" -ominaisuuden erityispiirteet ovat se, että muottien poistamisen jälkeen sen uudelleenkäyttö on sallittua.

Sen sijaan, että kiinnityspultit kiinnitettäisiin muottiin, voit käyttää yksinkertaisia ​​vahvikkeita yhdessä erityisten kiinnittimien kanssa. Tämän ansiosta et voi tehdä putkea lasille eikä siksi tarvitse käyttää puristimia kartioiden muodossa. Voit lukea lisää tästä kiinnitysmenetelmästä erityisessä artikkelissa: kiinnittämällä muotti jousipidikkeillä.

Kiinnitysvahvistus "kuutio"

Kuutinkoteloa käytetään säätiöiden, lattialaattojen, teollisuuslaattojen, siltojen rakentamiseen. Lukitustaukon kääntämiseksi saadaan yksi tarpeellisista suojakerroksista. Tämä tuote on suunniteltu neljään eri paksuiseen suojakerrokseen, joiden suurin halkaisija on 40 mm.

SNiP: n mukainen kulutus on 6-10 kappaletta neliömetriä kohti riippuen käytettyjen varusteiden halkaisijasta.

Monitasoventtiilit venttiileille

Tämäntyyppisten leikkeiden ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa useiden leikkeiden liittämisen keskenään. Tämä mahdollistaa useiden lujitettujen rivien sijoittamisen eri korkeuksiin. Jokainen myöhempi salpa lisää suojakerroksen parametreja. Keskimääräinen kulutus on 4-6 kpl / m2.

"Stool" - ja "Cube" -tyyppisten vahvistuskorkkien muotoilu tarjoaa usein mahdollisuuden käyttää niitä monitasoisiin rakenteisiin. Tässä tapauksessa salvan yläosassa on urat seuraavan tason salpajalkaille.

DIY-kalusteet

Jos oikealla hetkellä sinulla ei ole kiinnittimiä, tai ne eivät riitä koko tilavuudelle, voit tehdä ne romu materiaaleista, jotka yleensä ovat saatavilla rakennustyömaalla.

Joten siitä, mitä voit tehdä fixers:

- putkien palasista. Tärkein edellytys on, että putki on valmistettava kestävästä muovista.

- sauvasta. Sopii suhteellisen pienelle kuormalle vahvistetulle rakenteelle. Tällainen laiterakentajat lempinimeltään "sammakko".

- palkista ja metallirenkaista. Liuos kaadetaan renkaisiin ja U-muotoinen osa koukataan ylös. Itse asiassa tämä on eräänlainen "sammakko".

Kiinnitin muoviputkien leikkaamisesta

Mitä ei saa tehdä puristimilla:

- puupohjaiset tuotteet. Tapit, vaneripala ja lastulevy, koska niillä on kyky imeä kosteutta ja niillä ei ole riittävää lujuutta;

- tiili- ja tiilitaistelu, koska se imee nestettä ja putoaa ajan myötä. Koko rakenteen lujuuden pienentäminen;

- muovipullot, kanisterit ja muut muovituotteet, joilla ei ole riittävää lujuutta.

Aikaisemmin betonirakenteita käytettiin alustana vahvistamiseen, mutta äskettäin tämä teknologia hylättiin.

Asennuksen kiinnittimiä käytetään usein betonirakenteiden rakentamisessa. Yksityiskohtaisemmin artikkelissa luetellut perusteet asennetaan: pohjan rakentamisen tekniikka, pohjan suunnittelu ja laskenta.

Horizontal - Stool, FS, riippuvuus, kuutio

Rebar clamps jakkara (kalanruoto), kuutio, seisomaan, seisoa jauhe pinta-tyyppi FS ja muut käytetään luomaan suojakerros betoni vaakasuorissa pinnalla.

Venttiilien kalusteet lattialle ja laatille on jaettu kahteen alaryhmään. Jotkut niistä voidaan asentaa millekään pinnalle, kun taas toiset voidaan asentaa vain kiinteälle alustalle (jalka, eristys).

Kiinnikkeet maaperän tyyppiä FS (irtopinta) tai pehmeä pohja.

Jos haluat luoda suojaavan kerroksen betonille, jonka halkaisija on enintään 20 mm, ja pohja on hiekkaa, murskattua kiveä tai pehmeää lämpöeristystä, tarvitset erikoisvahvistetut vahvikkeet, joissa on laaja pohja, jotka takaavat luotettavan asennuksen tähän pinnalle.

Kiinnikkeet toisen vahvistuskerroksen päälle.

Edellä esitettiin kaikki mahdolliset vaihtoehdot asennuksen kiinnittämiseksi löysälle ja pehmeälle pinnalle. Salpojen maksimikorkeus on rajoitettu 105 mm: iin, mikäli tämä ei riitä rakenteellesi, silloin rakennuksessa käytetään erityisiä lujitushihnoja, jotka ovat välikappaleita vahvistuskerrosten välissä.


Valmistamme samankokoisia salpoja eri muodoissa ja kooissa, alla on luettelo suosituimmista kannoista. Sammakotyyppisten kiinnittimien likimääräinen kulutus - 18 kpl / 10 neliömetriä.

Älä yritä käyttää muovisia välikappaleita vahvistuskerrosten väliin - ne eivät ole kiinnittyneet alempaan kerrokseen ja myös etsivät lujituksen korkeita muovisia kiinnityksiä, yli 105 mm - niitä ei ole olemassa. Yrität kerätä jotain ei anna kiinteää rakennetta, ja kun kaatat betonia, näet sen.

Verkkokaupan varusteet edulliseen hintaan

Muoviset vahvistuspihdit (suojakerroksen kiinnittimet)

Tuotteiden valmistuksessa tai raudoitettujen monoliittirakenteiden pystyttämisessä raudoituselementtien asianmukaiseen asentamiseen, nopeuden toteuttamiseen ja korkealaatuisen betonityön saavuttamiseen on mahdotonta tehdä sellaisia ​​yksityiskohtia kuin vahvistuspihdit tai suojakerroksen kiinnikkeet (käytetään vahvikkeena).

Tämä kestävästä muovista valmistettu tuote on käytetty vahvikkeena, sillä on pystysuora työ..

Asterisk-tyyppiset lukitustangot on suunniteltu asentamaan betonielementin vahvistavat elementit oikein

Metallirunko ei saa päästä levyn pintaan. Se voi aiheuttaa metallin korroosiota.

Tähtimerkki on välttämätön osa monoliittisen vedon rakentamisessa käytettävää raudoitusta varten.

Monoliittirakenteisten betonirakenteiden valmistuksessa on tarpeen järjestää vahvistus niin, että se..

Monoliittirakenteiden rakentamisen nopeuttaminen ja GOST-standardien noudattaminen rakentamisen kannalta.

Tämä kulutettava materiaali on tehty lämpötilasta ja mekaniikasta kestävästä polymeeristä.

Puristin ei altistu lämpötilavaihteluille, se ei ole vääristynyt, soveltuu kiinnittämiseen..

Monoliittisten rakenteiden rakentamisessa käytetään liitososia voimaa lisäämiseksi.

Vahvistettujen betonirakenteiden vahvistaminen edellyttää tiettyjen standardien noudattamista.

Tämä osa on tarkoitettu käytettäviksi teräsvahvikkeilla, joiden läpimitta on enintään 26 mm. Korjaa..

Tämä on erityinen kiinnityselementti, jota käytetään monoliittirakenteessa. Nämä upotetut os..

FU-30-sarjan kiinnityskorvakkeet edustavat vapaata materiaalia varten suunniteltua materiaalia.

Teräsbetonirakenteiden valmistuksessa on tärkeää tarkkailla betonin suojakerroksen paksuutta, joka kattaa..

Betonituotteiden valmistuksessa on erittäin tärkeää varmistaa lujittavan metallikehyksen oikea sijainti.

Vahvistettujen betonirakenteiden valmistuksessa on käytettävä erityisiä kiinnittimiä, p..

Betoniin asetettu asennus on kiinnitettävä tiukasti betonituotteiden runkoon tietyllä syvyydellä. D..

Vahvistettu betonirakenne oli vahva ja kestävä, sinun on asetettava vahvistusverkko s..

Tämän tyyppisiä kiinnittimiä käytetään, kun raudoitusta kaadetaan betoniliuoksella. Tuki on kuutio..

Universal Composite Lock Stand Tämä yleisnumerolukko on suunniteltu molemmille..

Latch FM Äskettäin, kun otetaan huomioon sen korkea taloudellinen tehokkuus nykyaikaisessa rakennuksessa..

Betonituotteen runko-osaan kiinnitetään erityisiä tukia. Tietojen korjaus..

Tämä polymeerituote on tarkoitettu raudoituksen oikeaan asentoon betonirakenteissa.

Jotta vahvistuspihdit ("kuutiot", "ulosteet") täyttävät tehtävänsä, ne vaaditaan.

Pohja on valmistettu tasaisen ympyrän muodossa, jossa on neljä reikää kiinnityslaitteen asennusta varten.

Joissakin tapauksissa sinun on asennettava pidätin "jakkara" irralliselle maaperälle. Puhua..

Korkkia käytetään luomaan suojaava kerros vahvistuselementtien ja muottiarkkien väliin. Huomaa..

Sulautettu osa asetetaan muoviputkien rajojen päihin ja suojaa kytkentäpulttia..

FS-tyyppiset kiinnityspidikkeet on suunniteltu vahvistuskammion asentamiseen hiekkavyöhykkeelle, sora, vaahtomuoville.

Joskus betonirakentamisen työtä on tehtävä epävakaalla, löysällä maalla. Voit..

Suojakerroksen kiinnikkeet - tarkoitus, lajike

Mikä on betonin suojaava kerros, mihin se on?

Vahvistettu betoni on ainutlaatuinen komposiittimateriaali, jossa sen kaksi komponenttia yhdistetään täydellisesti fysikaalisiin mekaanisiin ja kemiallisiin ominaisuuksiin. Metallirunko toimii jännitteenä, ja betonipäällysteellä on suuri puristuslujuus. Teräksellä ja betonilla on sama lämpölaajenemiskerroin. Keinotekoisen kiven alkalinen ympäristö suojaa terästä täydellisesti korroosiolta. Mutta tämä suojaus toimii vain yhdessä tapauksessa - jos etäisyys tuotteen pinnasta (rakenne) vahvistuselementtiin on riittävä, jotta betonin huokosten kautta ei pääse sisälle metalliseen kosteuteen, happeeseen ja muihin aggressiivisiin ympäristöön. Tätä etäisyyttä kutsutaan betonikerrokseksi eri tekijöistä riippuen, sen vähimmäispaksuus on 10-40 millimetriä tai enemmän.

Miten suojaava kerros saadaan betonista?

Jopa kun kaikki kehyselementit ovat oikeassa, huolellisesti tarkistetussa järjestelyssä, on aina mahdollista, että kun tilavuus on täytetty liuoksella ja tiivistetty, yksittäiset elementit muottiin siirtyvät virran ja massan tuoreen betonin alle.

Ainoa keino varmistaa taatun säilytystilan varmistaminen betoniterästyön kaikissa vaiheissa on käyttää sellaista yksityiskohtia kuin ankkurin kiinnitin, pieni muovituote, jolle on ominaista alhaiset kustannukset, joka on kiinnitetty ydinpalkkeihin ja joka on välikappale niiden välissä ja muurausseinissä. Se on yleensä asennettuna ruutupaketin kuvioon yhden metrin välein.

Rebar Clamp luokitus

Monenlaisia ​​kiinnittimiä valmistetaan, lisäksi uusia muotoja esiintyy jatkuvasti, joten pitkä ja tarpeeton tehtävä on tuottaa täydellinen luokittelu tarkoituksen mukaan. Oikea käyttö riittää jakamaan ne kahteen luokkaan:

 • Ovatko ne valmiissa tuotteessa (rakenne) vai eivät:
  • Puristustyön aikana betonista poistetut tangon kiinnikkeet edellyttävät lisätoimenpiteitä purkamaan ne ja täyttämään ontelot laastilla, joten niitä ei käytännössä tällä hetkellä käytetä (ehkä harvoin silloin, kun ne ovat elementtejä muotokappaleesta);
  • Ei palautettavissa - kaikkien teosten loppuun saattamisen jälkeen taulukko on käytännöllisesti katsoen kaikenlaista nykyään.
 • Vahvistuksen spatiaaliseen suuntaan, johon ne on tarkoitettu:
  • Pysty (seinä);
  • Vaaka (tuki);
  • Universal;
  • Special.

Lisäksi erityisten kiinnittimien nimikkeistöön kuuluu tällä hetkellä tuotteita, eivät itse asiassa ole liittimet, liittimet, putket. Ne toimivat muodostaen onteloita betonissa ja muissa tarkoituksissa, mutta jos ne on asennettu oikein, ne myös tarjoavat välttämätöntä etäisyyttä pinnasta vahvistuselementtiin.

Yleisimmät kiinnitystyypit ovat suojaava kerros

Harkitse laajimmin käytettyjä puristustyyppejä (lähes kaikki niistä valmistetaan polymeereistä, jotka eivät ime kosteutta ja joilla on korkea kestävyys):

 • Tähtimerkin tyyppi on universaali puristin (sekä tuki- että seinämä), on tähtimerkin muotoinen (pyörä), joustavien huulten ansiosta sitä voidaan käyttää useille halkaisijoille, mutta se on tarkoitettu vain yhteen kerrospaksuuteen;
 • Tyyppi kuutio - tukipihdit. Ne on valmistettu laatikkomainen elementti (suorakulmainen tai pyöreä, jossa on useita lovia eri syvyyksillä ja profiileilla päissä), sallia asennuksen suuntauksen mukaan eri halkaisijat yhteensopivasta vahvistus- ja suojakerroksesta (mutta vain muutamia suunniteltuja luokituksia);
 • Kirjoita jakkara - samanlainen kuin edellinen (samat ominaisuudet). Mutta etäisyydet ovat yleensä neljä telineestä, joiden väliin on sijoitettu hyppyjä, jotka kiinnittävät telineeseen. Leukojen ansiosta ne mahdollistavat useampia lähelle läpimittaa;
 • Vapaa maaperän tukilukot - käytetään yleensä betonien vahvistamiseen. Ne ovat samanlaisia ​​kuin syöttötuolin tai kuution tyyppi, mutta lopussa niillä on suuri pinta-ala, joka ei salli niiden pääsyn pieneen tukikohtaan;
 • Betonikuoret - tarvittava paksuus betonia sisältävä kuutio ja tarvittavat urat. Laajasti käytetty ennen, nyt lähes ei ole mitään käyttöä.

Huomion arvoisia ovat myös irtotavaran tai paksuuden säätöelementit - elementit, joiden avulla voit laajentaa salvan ominaisuuksia, lisätä tukialuetta tai suojakerrosten kokoa. Näin voit maksimoida massatyyppien kiinnittimien käyttämisen eikä aiheutua kustannuksia erikoisosien tilaamiseksi.