Oikea kaataminen ja betonointi do-it-yourself aita viestit

Aseiden tukien asentamiseen on useita tapoja. Aitauksen betonirakenteiden tekniikka mahdollistaa luotettavan pohjan käyttämisen käytännöllisesti katsoen millä tahansa maaperällä.

Tyyppien betonointi

Arkkitehtuurisuunnittelusta ja tulevan aidan edellyttämästä "pääomasta" riippuen betonista voidaan betonoitua erilaisilla muunnelmilla:

 • osittainen täyttö;
 • täydellinen betonointi;
 • kaatamalla betoni nauha (grillage).

Mitä teknologiaa sovelletaan, on joka tapauksessa päätettävä. Jokaisella näistä lajeista on sen edut ja edut. Niinpä osittaisen valun teknologiaan liittyy vaaleiden aidojen asentaminen, joilla ei ole merkittävää tuulikuormaa hiekka- tai hiekkapohjaisille maille. Kaivo, jossa on seinään asennettu pylväs, on puoli täynnä kyllästettyä hiekkaa ja soraa. Jäljelle jäävä tilavuus täytetään valmiiksi valmistetulla betoniliuoksella.

Grillausnauha liittää betoniputket pylväiden alle yhdeksi monoliitiksi. Tämän mallin asentamisen ansiosta voit rakentaa massiiviset tiiliseinät kaikkein ongelmallisimmille maaperäalueille.
Välivaihtoehto on tekniikka, joka tarjoaa täydellisen betonisoitumisen sarakkeiden aitaukseen. Tällöin valmistettuun kuoppaan asennetaan tuki, minkä jälkeen betoni kaadetaan koko syvyydelle.

Valmistelutyöt

Useimmiten käytännössä käytetään betonipäällysteiden täydellistä valua. Tällainen järjestelmä tarjoaa optimaalisen yhdistelmän työlästä, taloudellisista kustannuksista ja luotettavuudesta. Kuvitella, kuinka konkreettisia aita-asemia, sinun on tarkasteltava lähemmin prosessin jokaista vaihetta.

Sivuston merkintä

Ensimmäinen valmisteluvaihe on alueen puhdistaminen ja merkitseminen tulevaa rakentamista varten. Poistetaan kaikki istutukset ja rakenteet, jotka häiritsevät aidan rakentamista.

Jos mahdollista, ja tarvittaessa tasoitetaan maapinta. Seuraava on tukien tuleva sijainti.

Helpoin tapa tehdä tämä on puiset tapit ja pitkä lanka.

Sledge hammer tai raskas vasaran tapit lyö maahan. Useimmiten asennus suoritetaan 2-3 m: n välein. Pitempi aikaväli lisää tuulikuormaa, pienempi johtaa liialliseen materiaalin hukkaan. Lanka auttaa sijoittamaan sijainnin suoralla linjalla.

Porausreiät

Yksi työlästä voi olla kaivosten toteutus. Helpoin tapa on käyttää moottoriporaa. Erikoistyökalun avulla on helppo käsitellä jopa saviä.

Vaihtoehtona moottoripyörälle omia käsiään varten voi olla käsin pidettävä puutarhakiristys, jonka halkaisija on sopiva. Tässä tapauksessa on kuitenkin ymmärrettävä, että monimutkaisuus kasvaa useita kertoja (varsinkin kun kyseessä on savimaita).

Erittäin tärkeitä parametreja ovat reiän syvyys ja muoto. Syvyyden on ylitettävä huurteen tunkeutumisen syvyys. Keskivyöhykkeen olosuhteissa tämä on yleensä 1,2-1,3 metriä. Kevyempi reikä voidaan tehdä kevyellä hiekalla, hiekka-hiekkaisella pohjalla ja alhaisella pohjaveden pinnalla.

Useimmissa tapauksissa tukien luotettava asennus on mahdollista tavanomaisessa sylinterimäisessä porauksessa. Joissakin tapauksissa, kun maa on märkä, voidaan tehdä sylinterimäinen kuoppa, jonka alaosassa on jatke. Tätä varten sinun on käytettävä erikoistunutta suutinta tai suorita suuremman halkaisijan alustava poraus ja tukemalla tukipohja lisäämällä ylimääräistä tilaa uudelleen.

Liuoksen valmistus

Tukien täyttämiseksi tarvitaan konkreettista ratkaisua. Se koostuu yksinkertaisista ja helppokäyttöisistä osista:

 • Portlandsementti ei ole alle 400;
 • hiekka;
 • sora;
 • vettä.

Kaikki nämä aineosat voidaan sekoittaa eri mittasuhteissa. Paras koostumus osoittautui seuraavaksi:

 • sementti - 1 osa;
 • hiekka - 2-3 osaa;
 • sora - 3-4 osaa;
 • vesi - 0,5-1 osaa.

Aluksi irtotavarakomponentit sekoitetaan tasaisesti käsin tai betonisekoittimella, minkä jälkeen vettä lisätään pieninä annoksina jatkuvasti sekoittaen.

Jotta valmistettaisiin asianmukaisesti ratkaisu, joka mahdollistaa korkealaatuisen aitauspylvään betonoinnin, kaikkien ainesosien on täytettävä tietyt vaatimukset:

 • sementin viimeinen voimassaolopäivä ei saa päättyä;
 • sementin on oltava kuiva, tiheiden pakattujen kappaleiden läsnäolo on erittäin epätoivottavaa;
 • hiekka on puhdas ja siivilöity, ei saviä, hedelmällistä maata, kasvien jäännöksiä, roskia ei sallita;
 • sora tulee olla homogeeninen jaosta koostuva koostumus;
 • On erittäin toivottavaa, että sora pestään vedellä pienien hiukkasten ja roskien poistamiseksi.

Pylväiden tyypit

Tuen tukena voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja:

 • metalliputket;
 • puiset sauvat (sauvat, tangot);
 • paikan päällä valetut betonipilarit upotetuilla elementeillä.

Erilliset näkymät voidaan erottaa betoniputkien ympärillä pystytetyistä tiilipylväistä.

Oikein valitut maalimateriaalit voivat lisätä metallin ja puun käyttöikää. Metalliputkille tulee olla suojaava pohjamaali ja säänkestävä emali, jota käytetään 2-3 kerroksessa. Puuta kyllästetään tuskin pestyllä antiseptisellä aineella. Kun se kuivuu, käytetään läpinäkyvää tai sävytettyä, säänkestävää lakkaa tai emalia suojaava koriste-pinnoite.

Tärkeä kohta metalliputkien käyttämisessä, jota usein unohdetaan, on estää ilmakehän saostumista. Sisätilaan kertynyt vesi aiheuttaa seiniin korroosiota. Lisäksi matalissa lämpötiloissa on mahdollista katkaista putki, kun vesi jäätyy. Näiden epämiellyttävien ilmiöiden välttämiseksi on tarpeellista sulkea tynkäosan yläpää.

Betonipilarien tekeminen omiin käsiinsä on melko työläs tapahtuma, ja se on suhteellisen harvinaista. Tämä johtuu tarvesta asentaa muottiin ja sisäiseen vahvistukseen. On myös tarpeellista kestää riittävän pitkä tekninen tauko liuoksen kovettamiseksi, mikä ei aina ole hyväksyttävää.

Tukien asennus

Korkealla pohjaveden pinnalla tehdään pieni tyhjennystyyny. Hiekkaa kaadetaan kuopan pohjalle. Sitten pieni (jopa 10 cm) kerros pientä soraa. Kaikki kerrokset varovasti tamped.

Kevyissä maissa tai matalassa vedessä tätä ei vaadita. Pylväs on yksinkertaisesti asennettu kaivoon.
Ennen betonien betonisoitumista tukeen on tarpeen kohdistaa tuet. Ja jopa useimmissa tapauksissa sillä ei ole käytännössä mitään vaikutusta rakenteen vahvuuteen, mutta sattumanvaraiset nojatuolit pilaavat kuvan ja kumoavat kaikki ponnistelut.

Paisto- ja kypsytysratkaisu

Kun pylväiden asennus ja kohdistaminen on mahdollista, voit aloittaa ratkaisun.

vahvistaminen

Voit lisätä koko rakenteen käyttöikää ja lujuutta ennen aitauspylvään betonoitumista kahdella melko yksinkertaisella toiminnolla:

 • asenna teräsvaijerin raudoitus kuopan sisään;
 • rullaa pieni ruploidi rulla ja aseta se kuoppaan.

Ensimmäisessä tapauksessa vahvike antaa mekaanista lisävoimaa. Toisessa, katemateriaali tekee rajan betonin ja maaperän välillä. Toistuvien sulatusjäämien ja jäädyttämisjaksojen aikana kannen heikentämisen voimat vähenevät merkittävästi. Maaperä todellisuudessa liukuu ruberoidin pinnalle eikä pysty työntämään sitä ulos.

Betoni kaadetaan valmistettuun kuoppaan suoraan säiliöstä, jossa se on valmistettu. On toivottavaa, että koko määrä kerrallaan betonisoituu.

Ilman poisto

Jotta saadaan kestävä yhtenäinen monoliitti, on välttämätöntä poistaa ilmasta, joka väistämättä muodostuu liuoksen valmistuksen aikana. Yksinkertaisimmassa tapauksessa tämä toimenpide voidaan suorittaa käsin vahvistusosan avulla. Ns. Bajonetti. Terävä pystysuora koko syvyyteen ja lievästi kallistetut liikkeet vähäisellä wigglingilla siirtävät koko täyttötilan.

Tämä prosessi on aika vievä ja pitkä. Helpottamiseksi sen toteuttaminen voi olla, jos käytät poraa tai punssi erityisten vibro-suuttimien kanssa.

Rakennushoito

Kun kaikki tilavuudesta tuleva ilma on poistettu, on välttämätöntä ylläpitää tietyn ajan, jotta liuos kypsyy ja kiinteytyy. Tämä on yleensä 3 - 4 viikkoa riippuen tilavuudesta.

Tämän ajanjakson aikana on suositeltavaa kostuttaa ajoittain betonipinta. Tämä estää kuivatuksen ja halkeilun. Jos sää on kuuma ja kuiva, kosteus ei välttämättä riitä. Tällöin pinnan on peitettävä märkälaippa ja muovikelmu.

Kiinteät tuet

Kiinteät suojatukit ovat teknisten ja lämpöverkkojen rakenteellisia elementtejä, joita käytetään lisäämään putkistojen ja lämmitysverkkojen käyttövarmuutta. Kiinteän kilven tukien päätoiminnot estävät mekaanisten vaurioiden, putkistojen lineaarisen ja kulmaisen liikkeen, koska putket erotetaan toisistaan ​​riippumattomista alueista erilaisten ponnistelujen ymmärtämisen sekä näiden ponnistelujen vastaanottoon ja myöhempiin siirtämiseen maahan ja tukirakenteisiin. Tukia käytetään verkkoihin, joissa tarvitaan maanalaisia ​​ja maanpäällisiä asennuksia. Ne ovat myös olennainen osa asennettaessa putkia ei-kulkukanavissa, kun tuet asetetaan kammioiden ulkopuolelle.

MUTTA 1-1
MUTTA 1-2
MUTTA 2-1
MAALA 2-2
MUTTA 3-1
MAALA 3-2

Kiinteät kilven tuet tuntevat paitsi pystysuorat kuormitukset, jotka muodostuvat putkilinjan painosta, sen kautta kuljetettujen massojen painosta ja eristämisestä, lumi- tai jääkuormista ulkoisista putkistoista, mutta myös suurista horisontaalisista kuormituksista, joita esiintyy maaperän lämpöparametreissä ja siirroissa. Kiinteillä tukimuodoilla havaitut lateraaliset ja aksiaaliset voimat riippuvat putkistojen syvyydestä ja projektin määrittämistä suojuksen mitoista. Vaarallisten virtausten mahdollisen vaikutuksen alueella, joka suojaa korroosiolta ja estää sähkövirran virtauksen sulautettujen osien ja hitsattujen suojien välillä tukee asennettuja eristelevyjä. PU-vaahtoeristeessä (PU-vaahtomuovi - polyuretaanivaahto) kiinteät suojatukit valmistetaan eri versiot: putkistojärjestelmien yläpuolella olevan tiivisteen avulla galvanoidusta vaipasta käytetään vedenpitävänä, ja putkenpätissä, joissa on putkenpuoleinen tiivistematon tiiviste - polyeteeni.

Rakenteellisesti kiinteä tuki on erittäin lujan teräsputken laite, joka kantaa pääkuormaa estääkseen teräslaipan putken pituuden ja poikittaisen liikkeen (teräslevy, jonka paksuus on 25-80 mm). Polyuretaanivaahtomuovin ja kuoren mekaanisesta vaurioitumisesta asennettaessa kiinteää tukea lämmityspäähän on suojattu teräksestä valmistettujen lasien avulla. Kutistinnauhaa käytetään varmistamaan rakenteen tiiviys kosteuden suojaamiseksi lämpöeristykseen.

Asennusvaiheessa kiinteä tuki kiinnitetään teräsbetonipaneelikehykseen, jonka ansiosta lämmönjohdin on kiinnitetty tietyissä lämmityspään kohdissa. Samanaikaisesti suojatukien välissä oleva putki ei liikuta eikä vaipua, mikä takaa pitkän aikavälin toiminnan, kun lämpötila laskee tai laskee ja jokaisen luodun osan ansiosta riippumatta muista alueista kestää massoihin kohdistuvat ympäristövaikutukset ja kuormat verkon kautta.

ZHBI-kilpi koostuu kaksikerroksisesta teräsverkosta, joka on kaareva M200-betonilla. Suojassa on pyöreitä reikiä, joiden läpi putkistot kulkevat. Putkilinjan asennon vahvistamiseen ei-pass-kanavissa käytetään vahvistet- tuja betonilaudan kiinteitä tukia, jotka koostuvat vahvistetusta betonista, joka on kiinnitetty kanavaan, kun taas tukit on asennettu betonilaatoihin. Kanavamallin tapauksessa suojustorni asennetaan betoniin. Kiinteän kilven tuen molemmilla puolilla teräsvahvikkeilla vahvistetut laipat on hitsattu putkiin, joiden kautta siirrytään putkesta kiinteään tukeen.

Betonin käyttö kiinteiden tukien rakentamiseen johtuu ilmeisistä eduista: korkea rakenteellinen lujuus, helppokäyttöisyys, luotettava korroosionkestävyys materiaalin veden kestävyyden, elementtien korkean lämmöneristyksen, suoran liitännän puutteen ja galvaanisen eristyksen suojarakenteen metalliseinien ja teräsputken välillä. Putkien kiinteä kiinnitys teräsbetonisuojatuen avulla tarjoaa eri tavoin:


 • Tehdasvalmisteiset betoniteräksiset pylväät. Tällä menetelmällä on se etu, että lopullisena tuotteena tuki ei vaadi betonin rakenteen valmistusta ja kaatamista reittiolosuhteissa. Tätä menetelmää käytettäessä on tärkeää laskea etukäteen sisäinen käyttöpaine, putken halkaisija, putken syvyys ja monet muut kuormat. Näiden indikaattoreiden oikea laskeminen edellyttää betonituen varmistamista putkien täydellisestä liikkumattomuudesta kappaleissa;
 • Tukirakenteen täyttäminen teräsbetonilla suoraan rakennustyömaalla. Ilmeinen etu on se, että tämä menetelmä mahdollistaa mittasuhteiden suojaamisen.

Kiinteän tukisuojuksen koko tulee kuormituksesta, joka putoaa tukeen, suojuksen läpi kulkevien putkien lukumäärän ja maaperän ominaisuuksista, joihin suojus asennetaan. Lohkojen pituus määräytyy kompensoijien kompensointiominaisuuksista, jotka asennetaan kahden lähimmän kiinteän tuen väliin, jotta putkilinjan muodonmuutos voidaan ottaa lämpötilan muutoksista. Tukitilojen betonituotteet ovat yksiosainen monoliittirakenne ja 700 mm: n tai sitä suuremmalle teräksiselle putkelle ulottuvan ulkohalkaisijan arvot. Suojatuet on tehty kaksinkertaisella symmetrisellä vahvikkeella, koska putkien tehokkaat voimat voidaan ohjata vastakkaisiin suuntiin. Yli 400 mm: n halkaisijaltaan lämpöputkistoissa on kehitetty T-muotoisia modulaarisia kiinteitä tukia.

Teräsbetoniset kiinteät kilpitelineet valmistetaan sarjan 3.903 CL-14 mukaan "Kanavat eivät ole läpäisseet. Numero 1-1. Kiinteät paneelilevyt ", SNiP 41-02-2003" Lämpöverkot "ja albumi NTS-62-91" Normaalit lämpöverkoissa ". Hankkeissa suunnitellaan pohjavesivyöhykkeen ulkopuolisen maaperän rakentamista putkistoon. Pohjaveden läsnä ollessa olisi säädettävä asiaan liittyvästä vedenpoistosta. Betonimerkki hyväksytään: vahvuus M200, pakkasenkestävyys F100. Vahvistus tuotetaan silmukoilla, jotka ovat luokkaan A-I, A-III lujitettua terästä.

Kiinteät suojatukit on merkitty aakkosnumeerisella arvolla, jossa:


 • MAALA - merkitsee tuotteen lyhennettä - kiinteä tuki;
 • numeroita kirjaimien jälkeen - tuen sarjanumero laskettujen voimien ja geometristen mittojen mukaan.

Tämän tuoteryhmän vähimmäishinta on 32 000 ruplaa. RUB

Miten konkreettisia navoja aitaa omilla käsillä

Pilarien betonoitumista on lähestyttävä vastuullisesti, koska koko aidan palvelun luotettavuus ja kesto riippuvat siitä.

Kuinka asentaa tuet, mistä materiaaleista on parempi valita? Harkitse aidan rakentamisen pääkohdat.

Miksi betonoitu aita tuki?

 • Pylväät eivät löysty maahan. Jos pilarit eivät ole betoni, pohjaveden nostamisen yhteydessä ne eivät yksinkertaisesti kestä kuormaa ja putoamista.
 • Korroosiosuojaus suoritetaan.
 • Voit pidentää käyttöaikaa.

Miinus - jos pilarit betonoidaan, ne alkavat lopulta paisua pois maaperästä sademäärän vuoksi. Tällainen tilanne syntyy, kun pohjavesi on lähellä maata, joka työntää tukia betonialustalla maanpinnasta. Betonissa on myös mahdollisia halkeamia.

Nauhapohja - yksi luotettavimmista

Miten valmistella rakennustyömaata?

Ota seuraavat materiaalit:

 • lapio, romu, betoni sekoittimet;
 • varusteet;
 • pora;
 • sementti, murskattu kivi, hiekka;
 • kattotiiliä;
 • taso, lyö, mittanauha;
 • teodoliittijohto;
 • rakennustyöt;
 • kottikärryt;
 • muovipusseja.

Ensin sinun on valmisteltava pinta ja sen jälkeen, kun tuki on asennettu aidalle. Lapio leikkaa juuret, turpeen, niin että porauksen aikana ei ole esteitä. Kuopan koko voi vaihdella poran halkaisijan mukaan. Aseta se niin syvälle kuin mahdollista. Maaperä kaivoista vie välittömästi, jotta se ei häiritse rakennustöitä.

Poraa maaperä syvyyteen (noin 1,5 m), aseta sitten laajennus auraan ja aseta ankkurin laajennus reiän pohjalle. Tästä johtuen talven pakkaset eivät vaikuta pylväiden asentoon, ne pysyvät paikallaan.

Mitkä ovat tukikohdat, joihin aidan valita?

Valinnan tärkeimmät perusteet eivät ole pelkästään ulkoiset ominaisuudet, vaan myös tekniset sekä asennusmenetelmät, joihin sisältyy muita elementtejä.

 • Puusta - lyhytikäinen. Palvella on keskimäärin 10 vuotta. Jos pysyt tämän vaihtoehdon kohdalla, käytä tukia antiseptisten valmisteiden tai kuparisulfaattiliuoksen kanssa. Tämä pidentää käyttöikää.
 • Asbotsementnyen sarakkeille on ominaista käytännöllisyys, helppokäyttöisyys, kohtuullinen hinta. Sopii maakohtaisiin alueisiin tai talousalueeseen. Haitta on putken tyhjyys. Sateen sattuessa vettä kerääntyy sisälle ja pakkan aikana putki saattaa puhjeta. Jäljelle jäänyt pohja on kiinnitetty kovaa.
 • Metallipylväät ovat käytännöllisimpiä ja suosittuja. Hyödyt: helppo asennus, luotettavuus, voidaan käyttää kaikentyyppisiin aitoihin, on pitkä käyttöikä.
 • Betonista. Valmiit tuotteet ovat kalliita, usein itsenäisesti, koska tämä ei vaadi suuria investointeja. Niitä käytetään usein, mutta ne edellyttävät taitoja, jotta kaadetaan rakennetta laadullisesti ensimmäisen kerran.
 • Tiilipylväät ovat paras koristeellinen materiaali. He ovat kalliita työskennellä heidän kanssaan kovaa. Säätiön asettaminen on välttämätöntä, keskinäistä ligaatiota, koristeellista käsittelyä ja profylaktisia menetelmiä tarvitaan, mutta ulkonäkö on houkutteleva.

Mitkä ovat ja miten asentaa ruuvipillit aidolle - lue tämä artikkeli.

Tästä huolimatta, onko tarpeen betonipylväitä aitaa ammatillisen lattian, on yksityiskohtaisesti tässä.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten puiset sauvat saavat aidan omilla kädillä, lue tämä artikkeli.

Oikean postityypin valitseminen

Seuraa näitä vinkkejä valitessasi tukee:

 • Aallotettujen aitojen osalta ne tuet, jotka pystyvät kestävästi vastustamaan maata ja joilla ei ole mitään ongelmia säilyttää rakenne. Tällaisen aidan paino on pieni, joten voit jopa käyttää puupylväitä. Vaikka paras vaihtoehto - betonityyppejä, sekä metallia ja tiiliä. Jotta rakenne olisi kestävämpi - käytä rautakaarteita rungossa pitkin aitaa.
 • Suunnitella asentaa verkkoverkko? Osta halkaisijaltaan pienet rautaspylväät. Tämä vaihtoehto ei ole kallis. Kaivaa syvästi, ettei verkko jännitetyssä tilassa taivu tukea. Nurkassa, aseta teräsbetonipylväs.
 • Jos kyseessä on tiiliseinä, ota tiilien pylväät, oikea pukeutuminen ja korkealaatuinen perusta. Jäljellä olevat vaihtoehdot eivät kestä suurta kuormitusta ja heikentävät yleistä ulkoasua.
 • Betonirakenteet - betonipylväät, metalli (läpimitaltaan leveä).

Metallituet - käytännöllisin vaihtoehto

Minkä tyyppinen betonitointi valita

Puupylvää ei tarvitse kaataa betonilla, sillä puu on vahingoittunut, on yksinkertaisesti mahdotonta korvata napaa. Meidän on katkaistava betoni ja aloitettava prosessi uudelleen. On parempi asentaa teräs- tai asbestilasi, mikä mahdollistaa tulevaisuudessa puun korvaamisen. Mutta metallituelle, käytä sementtikoostumuksia.

Tukien täyttö tapahtuu tällaisissa tapauksissa:

 • Edullinen on pistemäisen betonityypin tyyppi.
 • Osittaisen betonimuunnoksen avulla maapallon yläkerros täytetään. Haittana on tukimuodonmuutos, joka johtuu alhaisten lämpötilojen vaikutuksesta maaperään. Suunnittelu heikkenee.
 • Nauhapohjan kiinnittäminen on kallista, mutta luotettavaa.
 • Kuivalla tyypillä on todennäköisyys pilvien heiluttamisesta tuulen aikana, mikä heikentää niitä.

Aaltopahvipinnoitus aallotusten aitaukseen

Betonipilarien valmisteluvaihe

Mittaa tulevaisuuden aidat. Lasketaan tukien määrä sen pituuden perusteella. Kun käytetään aita pöydältä (litteä, aalto) välillä pilarin tarpeen noudattaa etäisyys on pienempi kuin 2 m Jos tämä profiloitu -. 2 m, kun riittävästi valoa rakenteita (grid-verkko) väli on 3 m tai enemmän..

Seuraava vaihe on merkintä. Mittaa alue, johon aita asennetaan. Sen pituus jaetaan aitaosuuksien pituudella ja lisätään 1 - tämä on sarakkeiden määrä. Saitko kokonaisen numeron? Vähennä span. Esimerkiksi leveys on 10 m, materiaali on profiiloitu, välissä on 2,5 m. Laskenta on seuraava: 10 / 2.5 + 1 = 5 pylvästä.

Niiden pituus ei tavallisesti vastaa osien merkitsemistä, joten tukien määrä vaihtelee. Tavallinen sisäänkäyntiportti on noin 3 m ja portti 1 m.

Siirry nyt pylvään asentamisen syvennysten poraukseen tai kaivaukseen. Jos sivusto on sijoitettu kosteaan alueeseen, jolle on ominaista vaikeat pakkaset, hävitä osittaisen betonisoitumisen muoto. Vaihda nauha-asennus.

Osittainen täyttöprosessi

Voit porata siistit reiät liikkuvalla moottorikelalla tai käyttää jalkaväen lapiota (kuokkia). Reiän tulee olla 2 kertaa tukin halkaisija ja olla syvyys yli 1/3 koko päärakenteen korkeudesta. Joten, jos korkeus on 2 m, syvennys on 1,2 m.

Aseta pylväs suoraan kaivettuun reikään, käytä tasoa tai lankaverkkoa säätöön, täytä se puolikkaalla maalla ja paina sitä alaspäin. Sitten kaada betonikoostumus. Yläosassa asenna korkki niin, että sateen aikana vesi ei pääse sisään eikä tuhoa rakennetta.

Asennustapa

Kaivo kaivaa samalla tavalla kuin edellinen. Peitä pohja kerroksella. Hitsauta kantapää puolan yhdelle puolelle sen vakauden lisäämiseksi. Tukina voi olla levytyyppinen levy, jonka läpimitta on pilarin leveämpi tai ristikkorakenne.

Paikan korkeassa kosteudessa pylvään pohja olisi suljettava (esimerkiksi kattopyyhkeitä). Käännä ruberoidi renkaaseen, jonka koko on suurempi kuin kuopan syvyys 18-20 cm, jolloin vesi ei putoa betoniin kaatamisen aikana. Sulje "lasi" toinen reunus muovipussiin, eristäytä naulanauha. Aseta rakenne kaivoon ja jatka normaalin pilarin asennusjärjestelmän mukaisesti.

Video näyttää tämäntyyppisen betonoinnin tarkemmin:

Kuinka kiinnittää napa nauhan tapa?

Käytä seuraavia ohjeita:

 1. On tarpeen kaivaa reikiä pylväät ja kaivanto (40 cm syvä, 15-40 cm leveä) pitkin koko kehä, jossa aita suunnittelu asennetaan. Asenna aita tai aallotettu aita? Järven leveys on pieni ja tiilikuvio on paljon laajempi. Se ei ole tarpeen upottaa päätuen syvälle, koska nauhalevyn ansiosta tuuli ja paino eivät vahingoita eivätkä ravista rakennetta.
 2. Ompelun pohjalla ja pylväiden alapuolella olevia reikiä on täytettävä tyynyllä (käytä murskattua kiveä, hiekkaa jne.) 10 cm: n välein. Joka 50 cm: n kuluttua ajetaan teräsputkilla (saksajärjestyksessä). Valitse pituus siten, että ne ovat vakaita upottamisen jälkeen ojaan, ja niiden yläpäät eivät näy betonin valamisen jälkeen. Aseta täsmälleen pylväät.
 3. Aseta metallirunko tyynyn päälle rinnakkain sijoitetuilla 2 tankoilla, joissa on siltoja (20 cm). Pääpistokkeiden liittäminen päätaulaan on hitsattava tai haavoitettava langalla. Aseta toinen kehys kohtisuoraan tankoihin 20 cm korkeammalle.
 4. Kaada betonia. Se osoittautuu monikerroksiseksi pohjaksi pylvääseen, joka on suunniteltu myös suurta aitausta painoa varten.

Videossa - miten betoniraudan säätiö aidalle:

Mikä on kuivan betonoinnin ydin?

Poraa reikä, tee ruberoid "lasi" ilman eristettyä pohjaa. Aseta tällainen sylinteri kuoppaan, sitten vedä napa, kantapää osoittaa ylös. Tasaa taso, kaada hiekkaa, murskattua kiveä tai muuta materiaalia tukirakenteen ja "lasin" väliin ja kaada vettä säännöllisesti niin, että kerros tiivistyisi.

Pilarin asennuksen perusteet

Aseiden asennuspilarien käyttöön on parempi käyttää tyy- pillisiä roskaa kestäviä graniittikivejä ja sekä nukahtamista porareikään että betonipohjan lisäämiseen. Sitten sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 1. Kaada pohjaan pohja, tamp. Seuraavaksi laita reikä veteen ja asenna pylväs reikään. On toivottavaa saada avustaja, jotta yksi olisi tukemassa ja valvottava vertikaalisuutta, ja toinen voisi tulvista ratkaisun. Vesi, joka kaatuu kaivojen päälle, on välttämätöntä, jotta betonin kosteus ei jäisi maahan, muutoin ohut ja hauras säätö kääntyy pois.
 2. Se on hyvä, jos sinulla on betoni sekoittimella. Tämä helpottaa työtä huomattavasti. Voit välittömästi lisätä murskattua kiveä siihen. Tällaisten laitteiden puuttuessa kaada betonilaastia ja murskattua kiveä pienissä kerroksissa.
 3. Seuraavana vaiheena on se, että pylväs kiinnitetään tasalaatuisesti kaikilla puolilla koristeet hetken aikaa, kunnes materiaali "tarttuu". Voit jatkaa imulangan suoraa asennusta 4 päivän kuluttua. Odotetaanko lopettaa asennus nopeasti? Osta lisäaine, ns. Nopeasti kovettuva betoni. Tukien yläosassa laita tulpat - hitsauta tai käytä muovikorkkeja.
 4. Käytä ruberoidia. Kun laasti kaadetaan, ruberoidiputki työntää keräilykosteutta pinnalle. Tämä suojaa betonia kaikilta osin muodonmuutoksilta. Suppilon pohja voi olla pohjaton ämpäri, ja betoni ajoittain piiskaa tikkuja.
 5. Liuoksen ei pitäisi päästä kuopan yläreunaan. Tuoressa, ei jäädytettynä betonia, lisää useita vahvikekaareja, joiden pituus on pääpilarien alapuolella. Jos haluat rajoittaa tuen korkeutta, venytä köysi pitkin aitaa. Mittaa, kuinka paljon tilaa on johtoista puulaatikkoon, joka sijaitsee kuopan keskellä. Merkitse leveys asbestisementtiputkessa. Laske ylhäältä.
 6. Poraa läpivientireikä, niin sinun on asennettava terästangot. Liu'uta putki vahvistuskotelon päälle, lävistäen ulos reiästä. Kuninkaan tapin avulla, putki pysyy ripustetussa tilassa ja seisoo muottipakettiin.
 7. Kohdista kaikki pylväät. Tämä voidaan tehdä kuplatasolla. Kiinnitä niiden asento tukien avulla, betonista kuopan yläosaa. Valun lopullisessa vaiheessa poista kuningasnuppi.

Betonisointivaihtoehdot

 1. Betoni on ensinnäkin kulmapylväs tai tukia portin lähelle. Aseta se valmiiksi kaivoon pystysuoraan asentoon, täytä ontelo betoniliuoksella. Kun olet painanut materiaalia, kaada hieman ylhäältä asentamalla lisäpihdit, jotka auttavat pitämään pylväät täsmälleen kunnes konkreettinen massa kovettuu.
 2. Aseta tuki reikään kivien kanssa pystyasennossa. Kaada betonikoostumus, joka valvoo jatkuvasti pystysuuntaisuutta. Lisäkiinnikkeitä ei tarvita, ja sinun täytyy tampata huolellisesti. Jos työskentelet ilman avustajaa, käytä muutama taso ja kiinnitä ne ylös ja alas pylvääseen. Täytä ensimmäinen ja viimeinen sarake. Sitten solmun avulla venyttää maamerkki niiden väliin, jota pidät koko työprosessin ajan.

Kuten näette, omalla kädelläsi voit myös rakentaa suuren aidan. Teknologiat eivät ole monimutkaisia, mutta ne edellyttävät huolta ja tarkkuutta. Noudata kaikkia vinkkejä ja aita palvelee sinua monta vuotta, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että sateen sattuessa rakenne yksinkertaisesti hajoaa.

Betonipotituki

Asennetaan betonikannattimet aidalle ja valitsimille: ohjeet, videoopastus ja valokuva

Betonipoikkeja käytetään erilaisten aidojen järjestelemiseen: puiset, ammattikäyttöön tarkoitetut levyt ja ketjunivelet. Erityisiä betonipylväitä, joissa on uria, käytetään koristeellisen betoniteiden laitteeseen. Betonipylväällä on monia etuja verrattuna perinteisiin puu- ja metallituotteisiin:

 • se ei syövytä,
 • huolehtiminen hänelle on helppoa
 • se on kestävä
 • kulutusta kestävä
 • iskunkestävä
 • hydrofobisten pehmentimien valmistuksessa ei ole vettä vahingoittavia vaikutuksia,
 • erittäin kestävä.

Valmisbetonipilarit.

Betonipilarin laatu riippuu suoraan materiaalin laadusta. Paras vaihtoehto on luonnollisesti betonipylväs, joka on valmistettu korkealaatuisesta sementistä M400 tai M500. Betonipylvään ulkopuolella voidaan viimeistellä kaikki viimeistelyaineet:

 • kipsi,
 • koristekivi
 • puupaneelit
 • maalata missä tahansa värissä.

Betonipylväät on maalattu aidan värillä.

Ainoa betonipilarien haitta on niiden paino, mutta se kompensoi viimeistellyn aidan kauneus, joka kestää yli kymmenen vuotta.

Kaunis aita betonipilareilla kestää vuosikymmeniä.

Betonipilarien kaatamisen ja asennuksen ominaisuudet

Betonipoikkeja voidaan ostaa asentamaan aita. Ne ovat halpoja, mutta niiden kuljettaminen yksin on vaikeaa. Siksi monet harjoittavat betonipylväiden valmistusta omilla käsillään juuri tulevan aidan asennuspaikalla.

Betoniteiden muodot.

Ostettujen ja itse tehtyjen betonipilarien säätölaite ei ole kovin erilainen. Ainoa asia, joka koskee suuria raskas aitauksia tai aidat, joissa on jalusta, on täytettävä matala syvyys kasetti.

Ribbon pohja portin kohdalle.

 • Pylväsperusta betonipylväälle sinun täytyy kaivaa reikä noin puolitoista metriä syvyyteen. Mitä korkeampi ja suurempi pilari halkaisija, sitä syvempi on kuilu. Pitin täytyy kaivata halkaisija, joka vastaa pylvään halkaisijaa puutarhavasaralla.

Reiän on vastattava pilarin halkaisijaa.

 • Pilarien täyttäminen on välttämätöntä lämmittää ja kuivaa. Lämpö ja aurinko tuhoavat myös tulevaa aitaa, kuten sateet. Liiallisella kosteudella betoni muuttuu löysäksi ja haurastuneeksi, kuumien säteiden alla rakenteesta kuivuu liian nopeasti.

Täytä betonipilarin maanalainen osa.

 • Betonipilarien välisen etäisyyden tulisi olla yhtä suuri kuin aitaosien pituus tai enintään 3 metriä. Väliaattiset pylväät voidaan valaa enintään 10 cm: n paksuudella, koska niiden kuormitus on suhteellisen pieni. Nurkkapylväiden ja pylväiden ja porttien tulee olla paksumpia, koska niiden kuormitus on paljon suurempi. Kuitenkin on mahdollista vahvistaa pohjaa portin ja portin alle liuskan alapuolella.
 • Asennetut betonipilarit aidalle.

  • Lisäksi, kun itse-kaadetaan postti on tehty muottiin laudoista. Muotti on pitkä laatikko, jonka mitat ovat vastaavan postin sisällä. Sisäpuolen muottien on oltava verhoillaan polyetyleeniä tai kiinnitettävä nitoja käyttäen kattopaperia siten, että betonin asettamisen jälkeen se voidaan helposti irrottaa.

  Tämä on muotti.

  • Kaivoihin on asennettu muotti, johon on asennettava vahvistustangot. Ankkurin tulee seistä pystysuoraan eikä koskettaa muottien seiniä. Sitten betoni kaadetaan kerroksiin. Ensin reiän maanalainen tila täyttyy betonilla päivässä - yläosassa. Betonin kaatamisen yhteydessä varmista, että se ruiskuta se vahvistimella, joka tislaa ilmakuplia.

  Rakenteiden runkorakenne.

  • Välittömästi kaatumisvaiheen aikana on tarpeen säätää kiinnitysten asettamisesta, joille viivästykset, ristikappaleet tai aitaosien osat asennetaan. Kiinnitykset voivat olla metallia tai puuta. Jos aita on ketjuliitosta, sinun on asennettava koukut betoniin. Sulautettu niin asennettuna muottiin, niin että osa upotettiin betoniin ja osa meni ulos.
  • Tämä täyttää suorakaiteen tai neliön putken. Jos on esteettistä tarvetta kaataa pyöreitä putkia, leveitä muovisia viemäriputkia voidaan käyttää muottiin. Betoni voidaan kaataa kerroksittain tai kerran. Muotti kaatamisen jälkeen voidaan poistaa, voit lähteä. Vasen muovi suojaa betonia jäätymiseltä.

  Scheme-betonitoimipaikka.

  Jos aiot poistaa muoviputken, voit leikata sen pituussuunnassa 2 yhtä suureen osaan, voitele sisäpuolella moottoriöljyllä ja koota kiristimet. Kun betoni on kovettunut, putki voidaan helposti irrottaa puristamalla puristimet.

  Helppo käyttää ja liukuva muotti. Tämä on matala muotti, joka on täytetty betonilla 70-80% korkeudella. Kun osa on asetettu, muotti siirtyy ylös ja seuraava betonijäännös kaadetaan siihen. Tällaisten muottien edut sen kompaktina ja liikkuvuutena, vaikka pilarien täyttäminen kestää kauemmin.

  Asennuksen tyypillisten betonilohkojen asennus

  Koristeellisten aidojen asentamiseen voit käyttää päällekkäisiä lohkoja. Kolmiulotteisille leikkauslohkoille on ominaista lisääntynyt kestävyys ja estetiikka. Kun ostat, voit poimia lohkareita erilaisilla kuvioilla ja koristeilla. Samanaikaisesti lohkojen asennuksen kanssa voit asentaa korkit tukeille, jotka suojaavat betonipilarin rakennetta saostumisen vaikutuksilta.

  Korkit parantavat aidan ulkonäköä.

  Asennustyyppien asennuksessa oja kaivataan halkaisijaltaan 20 cm ja syvyys 1,2-1,5 metriä. Murskattu kivi kaadetaan tyhjennystyynylaitteeseen, johon pilarin sydän on asennettu - metalliputkeen tai 4 kiinnikkeeseen, jotka on liitetty tai hitsattu toisiinsa. Reikä on betonoitu. Työtä voidaan jatkaa päivällä.

  Asennustyökalujen asennus.

  Sarakkeen alaosa asennetaan ytimen päälle. Se täytetään liuoksella. Toinen osa on päällä. Tällä tavoin sarake on kokonaan koottu ja välissä olevat osat lisätään lisäksi sementtilaastilla tai laattaliimalla. Jos lamppuun on asennettu lamppu tai sisäpuhelin, tarvittavat kaapelit on ensin siirrettävä kannattimen kotelon läpi. Kun tuki kuivuu, saumat on käsiteltävä hydrofobisella kyllästyksellä ja korkki on vahvistettava sementtilaastin päälle.

  Kierretut tuet aita-asemille

  Ajotuki aidalle - tämä on halvin ja helpoin tapa luoda tukeva pohja aidalle. Laakerirata on tärkeä osa aitaa. Aidan kestävyys ja sen kestävyys riippuvat tämän yksityiskohdan laadusta. Asennuksen tukipylväiden asentamiseen voi olla kolme tapaa: vasara, betoni ja ruuvaus. Tietenkin estäminen näyttää olevan helpoin vaihtoehto, mutta sillä on omat vivahteensa.

  Valikoima erilaisia ​​ajopiirtureita vanteille

  Eikä kukaan ihminen tiedä, miten lyönti napoja sauvat.

  Takaisin sisällysluetteloon

  Miten saada tukea?

  Laakerituki postitse - melko yksinkertainen muotoilu. Mutta se olisi upotettava maaperään oikein. Muussa tapauksessa suunnittelu ei kestä, ja sen täytyy palauttaa se. Seuraavia sääntöjä on noudatettava:

  1. Pilarien ajojohtojen ehdot. Ajopisteet eivät ole yhtä luotettavia kuin ne, jotka on betonoitu tai ruuvattu maahan. Mutta toisaalta tämä pylväiden järjestely ei vie paljon aikaa, ja kulutustarvikkeet pelastuvat. Aidatukea käytetään riippuen rakenteen painosta, joten sinun on tarkistettava aidan paino. Jos se on raskasta, ei ole suositeltavaa ajaa tukia. Mutta jos aita suunnitellaan kevyistä materiaaleista, tämä asennusvaihtoehto on hyväksyttävä. Toinen ehto on se, mikä on aidan tarkoitus. Jos tämä rakenne on tilapäinen tai yksinkertaisesti koristeltu koristeluun, ajettaessa pylväitä aidalle on paras vaihtoehto. Jos aidan pitäisi kestää pitkään ja sitä käytetään suojeluun, on ehdottomasti parempi betonipylväitä eikä ajaa niitä sisään. Kolmas ehto koskee maaperätyyppiä. Jos se on hiekkainen, turpeellinen tai savipohjainen, tukien tukkeutuminen ei aina toimi. Parasta kaikesta tästä vaihtoehdosta sopii tiheä ja vakaa maaperä, jossa pohjaveden alhainen taso.
  2. Prosessi ajon pilarien pienten läpimitalta. Jos tällainen asennuspylväiden asennusmenetelmä on valittu, on otettava huomioon, että erikokoiset sarakkeet tulevat maahan eri tavalla. Jos niiden halkaisija on korkeintaan 6 cm, riittää yksi nuotti. Ensin sinun täytyy tehdä merkintä ja sitten oikeaan paikkaan pilarin asettamiseksi. Se olisi pidettävä pystyssä. Tämän jälkeen sinun täytyy lyödä kärkipääkäri, kunnes se menee riittävän syvälle. Yleensä tällaisten tukien koko on enintään 1,5 m.
  3. Suureen halkaisijan ajopylvään prosessi. Jos tuki on yli 6 cm ja halkaisija jopa 10 cm ja sen korkeus on noin pari metriä, asennustekniikka on erilainen ja vaikeampi. Tarvitset hitsauskoneen. Tarvitaan myös lohkoja ja koukkuja, jalustaa, ankkuri, kaapeli. Lisäksi on tarpeen valmistaa palapeli, mittanauha ja metallilevyt. Kaikki tämä tarvitaan erityiseen muotoiluun, joka auttaa tukkeutumaan maaperään.

  Jos tukeen on suu- rempi halkaisija, sinun on tehtävä kovaa työtä, jotta se ajaisi maahan. Lisäksi, jos pelaat sen yläosaa, se alkaa muuttua. Jotta työ olisi helppoa ja suojattavien osien yläreunat on kehitetty, on kehitetty hyvä menetelmä, joka on testattu vuosien varrella.

  Ajaminen suuri läpimittainen virka

  Käytti tällaista hyödyllistä laitetta isoäidinä, kuten ihmiset ovat kutsuneet. Tällaisen rakenteen rakentaminen voi olla seuraavanlainen: putkisegmentti on tarpeen, sen pituuden on oltava noin 1 m ja halkaisija on suurempi kuin tuen halkaisija. Putki on laitettava päälle. Seuraavaksi, sinun täytyy kiinnittää osa hitsaamalla se laitteella.

  On tarpeen leikata ympyrä, jonka halkaisija on sama kuin teräslevy ja hitsata se putkeen. Jotta rakennetta raskaampi, sinun täytyy hitsata muutaman metallikappaleen.

  Asiantuntijat suosittelevat, että koko rakenteen paino oli 10-30 kg, ja raskaampi pääntuki, sitä parempi pistotulppa. Jos paino ei ole vielä tarpeeksi raskas, on suositeltavaa käyttää jotain muuta menetelmää. Levystä on tarpeen leikata ympyrä ja sen jälkeen hitsata se putken sisällä.

  Erikoisyksikkö ajopisteille

  Tämän jälkeen sinun on vedettävä pari senttimetriä reunalta (enintään 5 cm). Tällöin saadaan lisää tilaa. Siellä täytyy kaataa lyijyä, joka aiemmin suli. Voit ottaa lyijyä akussa, joka ei enää ole enää käyttövalmis. Sitten vahvistus vaaditaan rakentaa kahvat. Ne on vain hitsattava laitteeseen. On suositeltavaa kiinnittää kahvat teipillä - se on helpompi työskennellä.

  Takaisin sisällysluetteloon

  Pilarien syventäminen

  Prosessi itse on seuraava: suunnitelmaan merkityssä paikassa maahan tehdään pieni reikä. Sen halkaisijan tulee olla sama kuin pilarin. Sitten sinun täytyy työntää napa siellä ja kohdistaa se niin, että se sijaitsee pystysuorassa asennossa.

  Phased post blocking instruction

  Sen jälkeen jää vain valmiin kiinnittimen putkiin. Nosta se kahvoilla ja laske sitten voimakkaasti. Ei ole tarpeen nostaa korkealle korkeudelle - 1,5 m riittää. Tärkein asia tässä prosessissa on pienentää mahdollisimman paljon ja ponnistella mahdollisimman paljon. Sitten painetta tukeen on vain sen keskeinen osa, niin että se imeytyy ilman poikkeamia.

  Jos rakenne on liian raskas, voit käyttää kaapelia, lohkoa ja jalustaa. Muuten, jälkimmäisen pitäisi olla pylvästä korkeampi kuin 200 mm. Särmäyskoukut on kiinnitetty päälle, jonka jälkeen sinun on siirrettävä kaapeli ja kiinnitettävä se. Tällaisen valmistelutyön jälkeen voit päästä alas liiketoimintaan.

  Takaisin sisällysluetteloon

  Asennustukien edut ja haitat

  Asiantuntijat suosittelevat tämän tekniikan käyttämistä kohtuullisen tiheän maaperän kanssa pieniä kiviä. Ajotuki on tärkein etu - yksinkertaisuus. Pistä ne kahdella tavalla. Ensinnäkin voit käyttää tavallista koukkua, jos pylväiden korkeus on korkeintaan 2 m. Toiseksi voit käyttää pääntukea - tämä on erityinen muotoilu, joka auttaa lyöntiä paaluja tai metalliputkia maahan. Tavallisesti käytetään toista menetelmää, jos niiden korkeus on noin 2,5-3 m.

  Monet rakennustyöntekijät yrittävät vakuuttaa asiakkaitaan, jotka tilaavat heidän työnsä ja palvelut, että ajotukit ovat paras vaihtoehto: kaikki tehdään nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti. Työntekijöiden ei tarvitse työskennellä pitkään paikan päällä, kuljettaa murskattua hiekkaa ja valmistaa seoksia sementin kanssa.

  Se näyttää pyöreältä asemalta aidalle.

  Mutta ennen kuin hyväksyt tämän vaihtoehdon, on tutkittava kaikki hyvät ja huonot puolet.

  Esimerkiksi etuja ovat seuraavat kohdat:

  1. Tekniikan yksinkertaisuus. Lähes jokainen henkilö pystyy selviytymään tällaisesta tehtävästä.
  2. Tehokkuutta. Tukien ei tarvitse kaivaa reikiä ja korjata ne sitten rauniolla ja sementillä. Heitä yksinkertaisesti ajetaan maahan, joten säästyy aikaa.
  3. Alueilla, joissa ilmasto on kohtalaisen kostea, maaperän turvotus voi ilmetä, mutta aidan tuki on suojattu hyvin.
  4. Edullinen. Tämä johtuu siitä, että ei ole välttämätöntä käyttää apumateriaaleja, kuten hiekkaa, kiviä, sementtiä ja muita aineita.

  Tavallisesti käytetään aitaostoa aita-postille, jos aita itsessään on tehty ketjunlistaverkosta tai vaaleasta puusta.

  Esimerkki käyttötiloista hitsattua verkkoa varten

  Tällöin osa, joka sijaitsee maassa, asiantuntijat suosittelevat lisää pinnoitusta yhdisteillä, joilla on korroosionkestävyysominaisuudet. Esimerkiksi käytetään maalia, pohjamaalia ja bitumia. Valmiiden pylväiden tukkeutumisella on kuitenkin haittapuolet.

  Ensinnäkin tällainen rakenne ei sovellu alueille, joilla maaperä on suoita, turve tai hiekka. Aita on erittäin epävakaa tällaisissa olosuhteissa.

  Toiseksi ajotyyppisiä tukia ei voida käyttää, jos aita itsessään on liian massiivinen. Esimerkiksi puulevyistä tai ammatillisista levyistä valmistettu aita. Tällaisen kuormituksen takia tukia alkaa hiljentyä tai nopeasti romahtaa.

  Kolmanneksi, jos maa on liian tiheä, tämä mahdollisuus järjestää aita ei ole myöskään sopiva, koska pilari ei toimi pisteet maahan. Lisäksi pilari voi olla epämuodostunut ajoprosessin aikana. Sama pätee kivisen tyyppiseen maaperään, joten pilareiden tukkeutuminen ei toimi tässä tapauksessa. Varovaisuutta on noudatettava, kun käytät telineitä. Tietenkin tällaisten osien ostaminen ei ole ongelma, ja asennuksen helppous houkuttelee monia. Mutta sinun täytyy ottaa huomioon kaikki vivahteet. Muussa tapauksessa sinun on tehtävä koko aita uudelleen. Ajoneuvotyypeillä on monia etuja, mutta haittoja on otettava huomioon.

  Konkreettiset pylväät voimajohtojen osalta: tyyppiset pylväät, ominaisuudet, tukien tuotanto

  Valaistustukia, jotka on valmistettu raudoitetusta betonista, käytetään kaupungin ja kaupungin ulkopuolella, myös moottoriteillä, kaduilla ja jalkakäytävällä, varastotiloilla ja teollisuusyrityksillä. Betoni valaistuspylväitä käytetään myös ilmajohtojen asentamiseen, joiden jänniteindikaattorit ovat 10 kV. Kun niiden parametrit ovat vähintään 35 kV, käytetään sentrifugoitua betonia.

  Valaistuspylväät suorakulmaisesta teräsbetonista

  Pylväiden tyypit

  Tämäntyyppiset valotustarvikkeet ovat monenlaisia ​​muotoja ja kokoja, ja ne valmistetaan sentrifugoimalla tai vibropressoinnilla käyttäen hyvälaatuista betonia, joka on vahvistettu metallilangalla.

  Vastaavat betonipilarit ovat seuraavia tuotemerkkejä:

  • EHV sekä C (oktaedrinen muoto) - painaa 800 - 1700 kg, saavuttaa korkeuden 10,5 m;
  • STSS ja SNTS (rengasmainen poikkileikkaus) - painavat 700 - 1050 kg ja saavuttavat korkeuden 11 m;

  SCC: n kannattimien valokuvissa

  • SCC (voi olla pyöreä tai kartiomainen) - painaa 700-1050 kg ja saavuttaa 11 metrin korkeuden;
  • START, ja myös SV (on puolisuunnikkaan muotoinen osa) - painaa 800-3 500 kg ja saavuttaa korkeuden 16,5 m.

  ominaisuudet

  Tarkastellaan raudoitettujen betonipilarien käytön etuja:

  • ne ovat resistenttejä syövyttäville vaikutuksille, kemiallisten yhdisteiden vaikutuksille, eivät sijoittuvat rouhumaan;
  • materiaali ei pelkää tulta ja seismisiä vaikutuksia;
  • Pitkäaikainen toiminta on mahdollista. Tällöin on noudatettava oikeaa tuotantotekniikkaa, ja sen jälkeen suoritetaan oikea asennus, mikä mahdollistaa tukien kestävän yli viidenkymmenen vuoden ajan.
  • alhaiset käyttökustannukset;
  • rakentamisen kohtuullinen hinta (tältä osin vain puutuotteet ovat edullisempia).

  Betonituet yläpuolisten sähkölinjojen pylväät

  Nyt käsitellään tuotteen puutteita.

  • materiaali on painava, sen paino on vähintään 700 kg. Näin ollen sen lastaus, kuljetus ja asennus voivat aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia;
  • purkamisen vaikeudet. Tietenkin tukia voidaan sammuttaa käyttämällä samaa traktoria, mutta se on vaikea vapauttaa teräsrunkoa ja muokata betoniosia uudelleen;

  Vihje: se auttaa tässä tapauksessa leikkaamalla vahvistettua betonia, jolla on erityistä lujuutta omaavia timanttipiirejä.

  • heikosti kestää mekaanisia kuormituksia, ei kestä kovaääniskuja ja vastaavia vaikutuksia, kuten jolts;

  On huomattava, että niiden ominaisuuksissa tällaiset kannat ovat huomattavasti parempia kuin puiset, mutta ne ovat huonompia kuin metallit.

  Esivalmistetut teräsbetonipilarit

  Tukien valmistus

  Valaistusta ulkona olevat betonipylväät valmistetaan vaiheittain:

  1. Ensimmäisessä vaiheessa valmistetaan raudoitus leikkaamalla tai leikkaamalla se runkokoon mukaan. Tätä varten on parasta käyttää erikoiskoneita. Sijoita sitten ankkuripäät ja laita kierrepiirteet. Sitten taivuta mutteritangot ja saranat.
  2. Sitten poltetaan sementin, kemiallisten lisäaineiden ja inerttien komponenttien betoniseos. Kaada kaikki betoniseokkiin, peitä se vedellä ja sekoita perusteellisesti. Tämän jälkeen odota muutama minuutti, jolloin laasti saa halutun sakeuden, ja kaada se levytyynyyn.

  Kaavamainen muoto omien pylväiden tekemiseksi betoniteräksestä

  1. Valmistele erikoismuotoja betonipylväille sauvoilla. Ne on ensin puhdistettava ja voiteltava ja sijoitettava niihin valmiit spiraalit. Vedä sitten lämmitettävät sauvat kierteiden kautta, aseta ne pysäkkiin ja kiinnitä ne. Spiraalit venytetään ja kiinnitetään sauvoihin 3 pisteen kohdalla. Kumpaankin päähän asenna vuoraus, tee tekniset putket silmukoilla kiinnitettäessä muottiin.
  2. Kaada laasti muottiin, samalla kompakti betonin sisäisellä värähtelijällä ja tasoittaa sitten pinta.
  3. Kuivaa valmistetut tuotteet. Ohje vaatii laittamaan valmiit tuotteet levyihin ja peittämään ne muovikelmulla. Kytke aihion lämmitys, odota hetki ja poista kalvo.
  4. Siirrä valmiit kannattimet nostolaitteiden avulla valmiiseen paikkaan, jossa ne on säilytettävä ja tarkistettava laatumerkit. Sitten heille hitsataan maadoituspiirien tangot, maalataan, määritetään betonin voimakkuuden indikaattorit. Viimeisessä vaiheessa ne on yleensä merkitty ja leimattu. Sen jälkeen tuotteita voidaan käyttää ja / tai myydä.

  Kehittyneiden teknologioiden käytön ansiosta tuotantoprosessien aikana varmistetaan keitetyt tuotteiden erinomaiset laatuominaisuudet. Kaikki tämä on vahvistettava asianmukaisilla varmenteilla ja muilla todistuksilla.

  Kuten edellä mainittiin, teräsbetonista valmistettujen valaistustukien valikoima voi olla melko monipuolinen, eri kokoja, muotoja ja niin edelleen. Näin ollen kuluttaja voi valita mitä hän tarvitsee nimenomaan.

  Timanttiporaussovellus

  Vinkki: jos sinun täytyy käydä betonipohjan tai seinän läpi syöttämään sähkölinjoja pylvästä taloon, betonin reikien timanttiporaus auttaa sinua erikoistuneiden kruunujen avulla.

  johtopäätös

  Tänään pystytään kohtaamaan betonipilarit, joita käytetään voimapylväinä eri paikoissa. Edullisen tuotantoteknologian ja pitkäaikaisen toiminnan vuoksi tuotteet ovat oikeutetusti kuluttajien vaatimuksia. Ylivoimainen määrä niitä valmistetaan tehtaalla, koska siellä on mahdollista tuottaa täysin koko prosessiketju.

  On kuitenkin olemassa sellaisia ​​kodin käsityöläisiä, jotka tekevät tällaisen rakenteen omiin tarpeisiinsa. Tämän artikkelin video auttaa sinua löytämään lisätietoja aiheesta.

  Miten kaadetaan betonipylväitä aidalle

  Betonipoikkeja käytetään erilaisten aidojen järjestelemiseen: puiset, ammattikäyttöön tarkoitetut levyt ja ketjunivelet. Erityisiä betonipylväitä, joissa on uria, käytetään koristeellisen betoniteiden laitteeseen. Betonipylväällä on monia etuja verrattuna perinteisiin puu- ja metallituotteisiin:

  • se ei syövytä,
  • huolehtiminen hänelle on helppoa
  • se on kestävä
  • kulutusta kestävä
  • iskunkestävä
  • hydrofobisten pehmentimien valmistuksessa ei ole vettä vahingoittavia vaikutuksia,
  • erittäin kestävä. Valmisbetonipilarit.

  Betonipilarin laatu riippuu suoraan materiaalin laadusta. Paras vaihtoehto on luonnollisesti betonipylväs, joka on valmistettu korkealaatuisesta sementistä M400 tai M500. Betonipylvään ulkopuolella voidaan viimeistellä kaikki viimeistelyaineet:

  • kipsi,
  • koristekivi
  • puupaneelit
  • maali maaliin missä tahansa väreissä. Betonipylväät maalataan aidan värillä.

  Ainoa betonipilarien haitta on niiden paino, mutta se kompensoi viimeistellyn aidan kauneus, joka kestää yli kymmenen vuotta.

  Kaunis aita betonipilareilla kestää vuosikymmeniä.

  Betonipilarien kaatamisen ja asennuksen ominaisuudet

  Betonipoikkeja voidaan ostaa asentamaan aita. Ne ovat halpoja, mutta niiden kuljettaminen yksin on vaikeaa. Siksi monet harjoittavat betonipylväiden valmistusta omilla käsillään juuri tulevan aidan asennuspaikalla.

  Betoniteiden muodot.

  Ostettujen ja itse tehtyjen betonipilarien säätölaite ei ole kovin erilainen. Ainoa asia, joka koskee suuria raskas aitauksia tai aidat, joissa on jalusta, on täytettävä matala syvyys kasetti.

  Ribbon pohja portin kohdalle.

  • Pylväsperusta betonipylväälle sinun täytyy kaivaa reikä noin puolitoista metriä syvyyteen. Mitä korkeampi ja suurempi pilari halkaisija, sitä syvempi on kuilu. Pitin täytyy kaivata halkaisija, joka vastaa pylvään halkaisijaa puutarhavasaralla.
  Reiän on vastattava pilarin halkaisijaa.
  • Pilarien täyttäminen on välttämätöntä lämmittää ja kuivaa. Lämpö ja aurinko tuhoavat myös tulevaa aitaa, kuten sateet. Liiallisella kosteudella betoni muuttuu löysäksi ja haurastuneeksi, kuumien säteiden alla rakenteesta kuivuu liian nopeasti. Täytä betonipilarin maanalainen osa.
  • Betonipilarien välisen etäisyyden tulisi olla yhtä suuri kuin aitaosien pituus tai enintään 3 metriä. Väliaattiset pylväät voidaan valaa enintään 10 cm: n paksuudella, koska niiden kuormitus on suhteellisen pieni. Nurkkapylväiden ja pylväiden ja porttien tulee olla paksumpia, koska niiden kuormitus on paljon suurempi. Kuitenkin on mahdollista vahvistaa pohjaa portin ja portin alle liuskan alapuolella.
  Asennetut betonipilarit aidalle.
  • Lisäksi, kun itse-kaadetaan postti on tehty muottiin laudoista. Muotti on pitkä laatikko, jonka mitat ovat vastaavan postin sisällä. Sisäpuolen muottien on oltava verhoillaan polyetyleeniä tai kiinnitettävä nitoja käyttäen kattopaperia siten, että betonin asettamisen jälkeen se voidaan helposti irrottaa.
  Tämä on muotti.
  • Kaivoihin on asennettu muotti, johon on asennettava vahvistustangot. Ankkurin tulee seistä pystysuoraan eikä koskettaa muottien seiniä. Sitten betoni kaadetaan kerroksiin. Ensin reiän maanalainen tila täyttyy betonilla päivässä - yläosassa. Betonin kaatamisen yhteydessä varmista, että se ruiskuta se vahvistimella, joka tislaa ilmakuplia.
  Rakenteiden runkorakenne.
  • Välittömästi kaatumisvaiheen aikana on tarpeen säätää kiinnitysten asettamisesta, joille viivästykset, ristikappaleet tai aitaosien osat asennetaan. Kiinnitykset voivat olla metallia tai puuta. Jos aita on ketjuliitosta, sinun on asennettava koukut betoniin. Sulautettu niin asennettuna muottiin, niin että osa upotettiin betoniin ja osa meni ulos.
  • Tämä täyttää suorakaiteen tai neliön putken. Jos on esteettistä tarvetta kaataa pyöreitä putkia, leveitä muovisia viemäriputkia voidaan käyttää muottiin. Betoni voidaan kaataa kerroksittain tai kerran. Muotti kaatamisen jälkeen voidaan poistaa, voit lähteä. Vasen muovi suojaa betonia jäätymiseltä.
  Scheme-betonitoimipaikka.

  Jos aiot poistaa muoviputken, voit leikata sen pituussuunnassa 2 yhtä suureen osaan, voitele sisäpuolella moottoriöljyllä ja koota kiristimet. Kun betoni on kovettunut, putki voidaan helposti irrottaa puristamalla puristimet.

  Helppo käyttää ja liukuva muotti. Tämä on matala muotti, joka on täytetty betonilla 70-80% korkeudella. Kun osa on asetettu, muotti siirtyy ylös ja seuraava betonijäännös kaadetaan siihen. Tällaisten muottien edut sen kompaktina ja liikkuvuutena, vaikka pilarien täyttäminen kestää kauemmin.

  Asennuksen tyypillisten betonilohkojen asennus

  Koristeellisten aidojen asentamiseen voit käyttää päällekkäisiä lohkoja. Kolmiulotteisille leikkauslohkoille on ominaista lisääntynyt kestävyys ja estetiikka. Kun ostat, voit poimia lohkareita erilaisilla kuvioilla ja koristeilla. Samanaikaisesti lohkojen asennuksen kanssa voit asentaa korkit tukeille, jotka suojaavat betonipilarin rakennetta saostumisen vaikutuksilta.

  Korkit parantavat aidan ulkonäköä.

  Asennustyyppien asennuksessa oja kaivataan halkaisijaltaan 20 cm ja syvyys 1,2-1,5 metriä. Murskattu kivi kaadetaan tyhjennystyynylaitteeseen, johon pilarin sydän on asennettu - metalliputkeen tai 4 kiinnikkeeseen, jotka on liitetty tai hitsattu toisiinsa. Reikä on betonoitu. Työtä voidaan jatkaa päivällä.

  Asennustyökalujen asennus.

  Sarakkeen alaosa asennetaan ytimen päälle. Se täytetään liuoksella. Toinen osa on päällä. Tällä tavoin sarake on kokonaan koottu ja välissä olevat osat lisätään lisäksi sementtilaastilla tai laattaliimalla. Jos lamppuun on asennettu lamppu tai sisäpuhelin, tarvittavat kaapelit on ensin siirrettävä kannattimen kotelon läpi. Kun tuki kuivuu, saumat on käsiteltävä hydrofobisella kyllästyksellä ja korkki on vahvistettava sementtilaastin päälle.