Ebb kellarin jalustaan: rakenteiden tyypit ja yksityiskohtaiset asennusohjeet

Lisääntyneen kuormituksen vuoksi kellari on enimmäkseen paksumpi kuin itse säätiö. Kellariportin, sadevesi- ja lumen säleikköön, jonka vaikutuksesta betoni menee kosteaksi, kaikki tärkeät komponentit pestään pois, mikä aiheuttaa lämpötilavaihteluiden aikana halkeamia ja paljon lyhyemmän käyttöiän. Siksi rakentamiseen käytetään aktiivisesti Ebb perustan kellarissa, joka voidaan tehdä eri materiaaleista.

Liuskat tarjoavat luotettavan vedeneristysrakenteen

Tarkoitus on, tarvetta asentaa

Vesi, joka putoaa kellarin pinnalle, vähitellen tuhoaa betonipinnan. Erityisesti nämä muodonmuutokset ovat havaittavissa, kun lämpötila vaihtelee: alhaisessa lämpötilassa betonille imeytynyt kosteus kovettuu ja kesällä tämä rakenne alkaa näkyä syvissä syvennyksissä, kipsi kuorelee ja putoaa kerroksittain ja joskus jopa kokonaiset tiilet putoavat. Suunnittelu romahtaa nopeasti ja tulee hätätilanteeseen. Rakennuksen hyödyttömyystilanteen estämiseksi esiteltiin pohjajalusta, joka on tällä hetkellä optimaalisin ratkaisu tähän ongelmaan.

Kosteuden kielteinen vaikutus ilmenee halkeamien ja sirujen muodossa.

Ebb kellarikerrokselle: erilaiset rakenteet, käyttö- ja käyttöominaisuudet

Ebbin ulkonäön ja rakenteen ominaisuudet

Tällaiset laitteet ovat levyn leveys 5-40 cm, jotka sijaitsevat asuinrakennuksen kellarikerroksen koko kehällä. Saostunut saostus ja kosteus eivät laskeudu pohjan pinnalle kaltevuuden vuoksi, mikä sallii nesteen vapaasti virrata korkista.

Erilaisista materiaaleista on paljon ulosvirtoja, joista jokainen eroaa muista kriteereistä, kuten kustannuksista, ulkonäöstä, suorituskyvystä ja asennusominaisuuksista. Ennen kuin olet ostamassa säätiön kellarissa, sinun on tutustuttava alla oleviin tietoihin ja valokuviin.

Vakiomallinen metallinauha klassinen värijärjestelmä

Polyvinyylikloridi materiaalina vedenpitävyyden rakentamiseen

PVC: llä on useita etuja, koska sen tuotteista on melko suuri kysyntä. Nämä ovat ennen kaikkea kestävyys ja kestävyys aggressiivisille ympäristövaikutuksille, laajan valikoiman muotoja ja laajaa värivalikoimaa, erinomaisia ​​vedeneristysominaisuuksia ja edullisia.

PVC on suosittu materiaali, joka on suosittu sen luotettavuuden kannalta.

Miinuksista voidaan sanoa haavoittuvuus, joka on ominaista erityisesti halpoille tuotteille, sekä korjauksen mahdottomuus laitteen vahingoittumisen tapahtuessa.

Hyvä neuvoja! Muovinen kynnys tukikohdalle, joka on täydellisesti yhdistetty vinyyli-seinään, muodostaen paitsi käytännöllisen myös miellyttävän ilmeen.

Sivuraide ja PVC täydentävät täydellisesti toisiaan

Betoni ebb - perinteinen ratkaisu

Betonirakenteet - paras aika testattu vaihtoehto, joka soveltuu parhaiten kivirakenteisiin rakennuksiin. Betoniluokka M450 on erittäin kestävä, erinomainen jäätymisvastus ja kestävyys. Se tehdään lisäämällä murskattua kiveä, hiekkaa ja erilaisia ​​pehmittimiä, jotka lisäävät materiaalin kestävyyttä halkeiluun ja muihin muodonmuutoksiin. Edellä mainittujen etujen lisäksi tällä betonilla on myös melko laaja valikoima värejä ja muotoja. Kellarikerroksen refluksoiden mitan suuruus voi vaihdella riippuen kellarin leveydestä.

Betoni ebb - klassinen monumentaalinen ratkaisu, jolla on vankka ulkonäkö

Tämän vaihtoehdon haittana voidaan katsoa tarve ennakoida hankettaan suuren bulkkisuuden vuoksi.

Klinkkerilevyjen vedeneristys

Tätä materiaalia käytetään yhä enemmän rakentamisessa. Tätä helpotetaan useilla tekijöillä, jotka sisältävät korkean estetiikan, lujuuden, kestävyyden ja korkealaatuisen perustan suojauksen kosteudelta. On kuitenkin syytä huomata, että klinkkerillä on korkeat kustannukset sekä monimutkainen asennus, joka vaatii koulutusta ja taitoja.

Klinkkerilevyllä on kaunis ulkonäkö, mutta myös korkeat kustannukset.

Metalliset materiaalit

Näillä tuotteilla on valtava valikoima erilaisia ​​vaihtoehtoja, vaikka ne ovat yleisesti samanlaisia ​​toisiinsa nähden - ne kaikki ovat hyllyn muotoisia, joissa on kaksi osaa seinään kiinnittämiseen ja nesteen poistamiseen. Mallit ovat väriltään erilaisia, mikä voi olla sekä neutraali, kirkas että epätavallinen - riippuu omistajan makuelämyksistä.

Epätavallisten värien metalliset nauhat

Lisäksi kustannuksista ja valmistajasta riippuen mallit eroavat käytettävän materiaalin laadusta ja tyypistä - näin halutaan sähkösinkittyä terästä, ja erikoispolymeeripinnoitetta käytetään kalliimmissa ja yksinoikeudellisissa versioissa.

Polymeeripinnoite antaa lisää kestävyyttä

Tämän ratkaisun tärkeimmät edut ovat sen kestävyys, joka saavutetaan galvanointimateriaalien, mekaanisten ja lämpötilojen vaikutusten, estetiikan ja ulkonäön tiivistymisen sekä kyvyn valita tuotteisiin niiden taloudellisten ominaisuuksien ja tarpeiden perusteella.

Metal on kaunis ja jalo materiaali.

Asennuksen säätäminen säätiön kellarilla omilla käsillä: yksityiskohtaiset ohjeet

Hyvä neuvoja! Aloita vesitiivistyksen asennustöiden tekeminen ennen viimeistelyn suorittamista, koska ebb-asennuksen jälkeen saattaa olla tarpeen tehdä pieniä kosmeettisia korjauksia, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.

 • Rakenteen kiinnitys on tehtävä ennen seinän päällysteen alkua, kun se on viimeistellyt kellarissa ennen. On huomattava, että ennen työskentelyn aloittamista on tarpeen tunnistaa sääntöjenvastaisuudet socle- ja säätölinjoissa, jotka on tasoitettava laastin avulla.

Aloita kiinnitysrakenteet

 • Asennukseen on kaksi vaihtoehtoa - suoraan seinään tai erityisiin oppaisiin. Jos haluat käyttää toista vaihtoehtoa, huolehdi etukäteen valmistelutöistä ja kiinnitysoppaista.

Telakointi kaksi tuotetta

Kiinnitä huomiota! Ensimmäinen ratkaisu liittyy tappikynsien, toisen itsekierteittävät ruuvit.

 • On syytä panna merkille sulkemisen merkitys. Näin ollen kaikkien lamellien ja seinien liitosten ja itse rakenteen päällekkäisyyksien pitäisi olla käsitelty tiivistysaineella, joka on vastustuskykyinen pakkasen negatiivisille vaikutuksille.
 • Toinen tärkeä näkökohta on leveiden säikeiden kiinnittäminen. Lisätarvetta varten ne on kiinnitettävä jalustaan ​​kannattimilla.

Kiinnitys tukikannattimiin

Ebb kellarikerrokselle: keskimääräiset hinnat

 • Metallikuoret ovat keskimäärin 60-362 r (tuotteen leveys 7 - 70 cm) metriä kohden riippuen tuotteen paksuudesta. Hinta voi myös vaihdella riippuen pinnoitteista, väreistä ja monimutkaisuudesta.
 • 48-394 p (tuotteen leveys 5-1000 cm) - muovituotteiden keskimääräiset kustannukset.

Kellarikerroksen kynnykset, niiden koot ja hinnat voivat poiketa monien tekijöiden perusteella, joten yksityiskohtaisempia tietoja löydät valmistajan verkkosivuilta.

Piirrä päätelmät

Vedenpitävät työt ovat tärkeä askel minkä tahansa asuinrakennuksen rakentamisessa, mikä takaa kestävyyden ja rakentamisen laadun. Tätä tehtävää auttavat perustamalla säätiö, jonka asentaminen on yksityiskohtaista neuvontaa, jonka asennuksessa löydät alla olevasta videosta.

Basement strips - yksinkertainen ja kätevä ratkaisu yksityisen talon vedenpitävyyteen

Ebb for the cap: valinnan ja asennuksen hienovaraisuudet

On olemassa monia tapoja ja malleja, jotka auttavat suojaamaan rakennetta ympäristöön kohdistuvilta haittavaikutuksilta, erityisesti kosteudelta. Kaikkien rakennusten kellarista voidaan puolustaa asentamalla ebb, joka esitetään markkinoilla suurella lajikkeella.

Erityisominaisuudet

Talon kellarikerroksen suunnittelu sen vuoksi, että sillä on huomattava kuorma, on paksumpi kuin rakenteen perustana. Tämän seurauksena saostumat, mukaan lukien vesi ja lumi, voivat kerääntyä sen päähän. Tällaiset kasvaimet vaikuttavat betonipinnan kostumiseen, minkä seurauksena jotkin ainesosat pestään materiaalista. Jonkin ajan kuluttua tällaisen kosketuksen tulos lämpötilahäviöiden aikana on alustan krakkaus.

Jotta voitaisiin vähentää tilanteita, joissa rakenteen käyttöikää vähennetään, asiantuntijat suosittelevat erityisominaisuuksia säätiön tukemiseksi.

Tuotteet on esitetty suurella valikoimalla, ja ne voidaan valmistaa erilaisista raaka-aineista.

Socle-vuorovesi on metalli- tai muovi-vinoviiva, jonka asennus auttaa suojaamaan pohjaa kosteudelta. Se on kiinnitetty alueelle, jossa rakennusseinä ja kellari ovat kytkettynä.

Ebbin päätehtävänä on suojata säätiö kattoilta, ikkunoilta ja yläkerroksilta alaspäin saostuksesta.

Riippumatta rakennustyön materiaalin tyypistä, se vaatii suojaa kosteudelta, joka kussakin yksittäisessä tapauksessa on tuhoisaa - johtaa murtumien muodostumiseen, sienen tai homeen kehittymiseen sekä materiaalin eristävien ominaisuuksien menetykseen. Nämä puutteet yhdessä tai erikseen johtavat koko rakennuksen ennenaikaiseen ikääntymiseen ja sen käyttöiän lyhentämiseen.

Lisäksi optimaalisen mikroilmaston suojaamisen ja luomisen lisäksi kellarikerroksessa on esteettinen houkutus rakennukseen, joka toimii elementtinä, jonka avulla voit luoda ulospäin täydellisen ja selkeän muotoilun.

Ennen tuotteen asentamista kannattaa tutustua kellariin, ymmärtää tuotteen esiteltyä tuotevalikoimaa sekä asennusominaisuuksia.

Toimiva ja perusteellinen lähestymistapa elementtien valintaan auttaa tulevaisuudessa välttämään lisäkustannuksia, jotka liittyvät ulosvirtauksen purkamiseen ja uuden suojatuotteen hankintaan.

Tämä tuote, riippumatta sen raaka-aineen koosta ja tyypistä, josta se on valmistettu, on lattian ulkonäkö, joka muistuttaa hyllyä. Yleensä ebb voi olla 50-400 mm leveä.

Kellarin ulostulon asennuksen tulisi olla pohjan ulkokehällä pinnan ulkonevalla osalla, koska sen sijainti on tehtävä hieman kaltevalla suunnalla, noin 5-10 astetta, suunnattu vastakkaiseen suuntaan rakennuksesta.

Tällainen sovitustekniikka varmistaa veden esteettömän vedenpoiston, mutta ei vain rakenteen pohjalle, mutta jossain määrin etäisyydellä siitä. Joissakin tapauksissa kodinomistajat tekevät itsenäisesti tällaiset tuotteet vettä hylkiviltä raaka-aineilta. Rakennusten hyllyillä on seuraavia materiaaleja:

 • muovituotteet;
 • sinkitty teräsvalut ja tällaisten tuotteiden alalajit, joiden pinta käsitellään polymeeripinnoitteella tai maalataan;
 • kupariset nauhat;
 • alumiinisillat;
 • klinkkerituotteita.

Ebb kellarikerrokseen

Ebb basementin jalustaan: valintaominaisuudet ja asennus

Säätiön kellarista on asennettu yläosaan, joka työntyy ulos seinätasosta, joka on osa talon pohjaa. Tämä ulkonema muodostuu siitä, että seinät ovat yleensä ohuempia kuin pohja, koska jälkimmäinen yhdessä pohjan kanssa kantaa pääkuormaa. Seinistä virtaava vesi putoaa tähän reunaan ja kasaantuu siellä. Betonipohjan huokoset tunkeutuvat, se jäätyy pakkasella ja vähitellen tuhoaa monoliitti. Jotta tämä ei tapahdu, säätö on suojattava kosteudelta. Tämä tehdään sulkemalla ulkonema vedenpitävällä kaltevalla nauhalla.

Alhainen vuorovesi suojaa talon kellarista ja pohjasta kosteudelta

Mitkä ovat säätiön kellarissa

Näissä laitteissa on aina nauhoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin hylly, jonka leveys vaihtelee 50: stä 400 mm: iin. Palkki asennetaan koko pohjan reunaan sen ulkonevaan osaan pienellä 5-10 asteen kulmalla seinään vastakkaiseen suuntaan. Tämä sallii veden virrata vapaasti pois kotoa, ilman että päästään perustaan. Ebbs kellarin pohjalle voidaan tehdä riippumatta vedenpitävistä materiaaleista, ja voit ostaa rautakaupasta. Teollisuus tuottaa useita erilaisia ​​tuotteita:

 • muoviset tippuvat;
 • sinkitty teräsnauhat, myös maalatut ja päällystetyt;
 • alumiini ja kupari;
 • betonituotteet;
 • klinkkerin pohja ebb.

Jotta voit valita oikean materiaalin, sinun kannattaa tutustua kunkin ominaisuuksiin tarkemmin.

Metallivalsojen eri värit

PVC putoaa

Rakentamalla tuuletetut julkisivut, joissa on vinyyli sivuraide. Voit kiinnittää silmäsi muoviin kipsiin. Ne ovat parasta käytettävän materiaalin tekstuurille. Jopa väri voidaan sovittaa täydellisesti yleisen taustan kanssa. PVC-sillat valmistetaan ja tilauksesta, joten saat haluamasi koon ja muodon.

Toiminnan pitkän aikavälin potentiaali sekä hyvä kestävyys ympäristövaikutuksineen, sekä ilmastolliset että mekaaniset, tekevät materiaalista kysynnän rakennusteollisuudessa. Muovilla on täysin vedenpitävä rakenne ja kohtalainen kustannus.

Hyvä neuvonta Kun hankit muovia, kannattaa pitää mielessä edullisten mallien herkkyys ja kyvyttömyys tehdä myöhemmät korjaukset. Vahinko on korvattava koko palkki. Siksi kannattaa valita paksummat ja kestävät tuotteet.

Valkoinen muovinen valu perustukseen

Metallipenkki

Tässä tuotesegmentissä on hyvin laaja valikoima erilaisia ​​lajeja. Kellaripöydän halvin halkaisija on galvanoitua terästä, ja kalleimmilla on polymeeripinnoite. Joissakin vaihtoehdoissa voi olla yksinoikeus. Samaan aikaan, vaikka yksinkertaisimman metallilevyn valmistuksessakin, esteettiselle puolelle on suuri merkitys. Loppujen lopuksi tämä hylly on asennettu rakennuksen julkisivulle, ja sen pitäisi korostaa linjaa, joka luo koko kuvan täydellisyyden vaikutuksen.

Tehokas eristys kellarissa penoplex. Rakennuksen perustan kattava eristys vaahtopaneelien avulla. Kolme tärkeintä menetelmää kellarin eristys.

Ulkopuolella kaikki metalliset kohot muodostavat hyllyn, jonka reunat ovat taivutetut. Yksi osa valmistetaan, jotta osa kiinnitetään rakennuksen seinään tai tuuletetun julkisivun runkoon. Toinen suuntautuu alaspäin ja kääntyy sisäänpäin. Tämä muotoilu ei salli kapillaarisuuden ilmiön tuloksena olevan veden paluuta säätiön pintaan. Pallon pituus on useimmiten 2 m, leveys on 5 - 30 cm ja teräslevyn paksuus 0,5 - 1 cm. Värit voivat olla kokonaan poissa tai olla ehdottomasti jonkin valmistajan tai toisen valmistajan tarjoamia. Tällaisten summien hinta litrassa alkaa 1.e. ja voi saavuttaa joidenkin mallien 10 ov

Pohja on vuorattu klinkkerin tiilillä ja täydennetty metallilla.

Metallien valssien valtaosien suurin etu on niiden esteettinen ulkonäkö, asennuksen helppous ja iskunkestävyys. Erityisesti arvostetaan alumiinisillat, jotka ovat paljon kevyempiä ja kestävämpiä kuin teräksiset. Galvanointi ei salli metallin sortumista vuosikymmenien ajan. Pohjan kellarikerroksessa oleva kupari otliva on hieman menettänyt entisen suosionsa melko kohtuullisen kustannusten ja jatkuvan huolellisen hoidon tarpeen takia.

Asuintalojen asentaminen kellariin tehdään asentamalla ne ruuveilla tai tukipuilla suoraan rakennuksen seinille yläraajan paikalle tai tuuletetun julkisivun ohjaimille. Tämä prosessi ei ole monimutkainen ja se suoritetaan tavanomaisilla käsityökaluilla.

Metallivalua puutalon kellarikerrokseen

Hyödyllisiä neuvoja Asennettaessa socle ebbs on tarpeen asettaa lamellit yksi toisensa takia päällekkäisyydellä vähintään 3 cm. Ei ole tarpeen leikata äärimmäistä lamellia. On parempi estää se edellisestä. Metallin leikkaaminen vahingoittaa suojakerrosta, joka ennemmin tai myöhemmin johtaa korroosiota ja osan tuhoutumista.

Betonisillat

Monimutkaisten rakennusten, jotka on tehty tiilen tai luonnonkiven kanssa, on suositeltavaa käyttää betonipäätä perustuspohjalle. Niillä on vankka ulkonäkö ja ne takaavat suojan talon perustan ulkopuolelta tulevilta kielteisiltä vaikutuksilta. Tällaisten valukappaleiden valmistukseen käytettiin sementtiä M450. Se on pakkasenkestävää ja erittäin korkealaatuista. Lisää joen hiekkaa ja graniittikiveä liuokseen. Pehmittimiä käytetään parantamaan sitkeyttä ja vesitiiviyttä. Liuos kaadetaan silikonimuotteihin, joilla voi olla erilaisia ​​geometrisia parametreja. Samanaikaisesti lopputuotteiden pinta on erittäin sileä ja tasainen.

Asennusohjeet palautusjäähdytys- ja käynnistysliuskeille ennen talon peittämistä vinyylipuolella: a - yleiskuva; b - ulkoinen kulma; в - sisäkulma; 1 - ulkoinen kulma, 2 - palautusjäähdytys; 3 - aloituspalkki

Vakiolomakkeiden pituus on 3,9 tai 6 m, ja leveys tehdään pohjan koon mukaan. Värimalli on melko laaja valmistajilta, mutta voit tilata yksittäisen sävyn. Betonilla on erinomaiset koristeelliset ominaisuudet, mutta hankkeen on oltava etukäteen hankittu, koska ne ovat erittäin massiivisia. Korjaa tällainen erityinen ratkaisu.

Hyvä neuvonta! Nykyinen kellaribetonin refluksi voidaan maalata millä tahansa julkisivulla. Tämän ansiosta voit luoda rakennuksen julkisivuun monipuolisen suunnittelun.

Clinker tippuu

Usein talot ovat valmiit kalliilla ja esteettisillä materiaaleilla - klinkkerilevyillä. Tämä materiaali suojaa rakennetta kaikilta vaikutuksilta ulkoisesta ympäristöstä. On loogista ehdottaa näiden rakennusten perustan suojelemiseksi saman materiaalin kanssa. Rakennustyöt tuottavat ne, ja ne voidaan ostaa samalta paikalta kuin klinkkerilevy. On tarpeen suunnitella säätiöjärjestely tällaisella otlivilla jopa suunnittelussa. Klinkkereiden asennus vaatii ammattitaitoa ja huomiota.

Ebb on asennettava ennen julkisivun sisustuksen alkamista.

Tästä huolimatta monet ihmiset valitsevat tämän tyyppisen rakennuksen julkisivujen suunnittelun. Loppujen lopuksi talolla, joka on peitetty tällaisella materiaalilla, on perustavanlaatuinen ja kiinteä ulkonäkö. Hän korostaa selvästi omistajansa sosiaalista asemaa.

Tärkeimmät vaiheet asennuksen kellarissa

Alhaisen veden asennus paikalleen tehdään ennen julkisivun päin. Materiaalivalinta valitaan siten, että se yhdistetään rakennuksen julkisivun viimeistelymateriaaliin. Jos sivuraide tekee muovista ulosvirtausta, tiilen ja kiven alla järjestää betoni- tai tiilivalut. Metallipinikot ovat yleismaailmallisia, ja ne soveltuvat kaikenlaiseen viimeistelyyn. Koska useimmiten massakohtaisessa rakentamisessa käytetään metallityyppisiä valukappaleita talon perustusten suojaamiseksi, tarkastelemme yksityiskohtaisemmin niiden asennuksen ominaisuuksia.

Kellarin vuorovesien asettaminen tee se itse

Ns. Grillage, kellarin vaakapinta on asetettu useita liuskoja pitkin koko seinää. Kohdistuksen jälkeen ne kiinnitetään pienimpien ruuvien kanssa. Jos talon seinät on vuorattu tiilillä tai valmistettu kevyistä betonilohkareista, tee sitten reikiä puun tai muovipistokkeiden kiinnittämiseksi. Ebb ruuveja kiinnitetty niihin. Jos puun tai puun seinät on kiinnitettävä julkisivun runkoon, sinun on kiinnitettävä välittömästi ruuviin. Liuskojen välisiä liitoksia voidaan käsitellä tiivisteellä estämään nesteen pääsyn niiden läpi.

Hyvä neuvoja! Käytä erikoiskulmia rakennuksen kulmissa koristeelliseen muotoiluun. Niillä on näkyvä ulkonäkö ja niitä myydään yhdessä samanväriset ja leveät säleet.

Kaavio vedenpoiston asentamisesta betonipohjalle

Valukappaleiden käyttö säätiön kellariin lisää merkittävästi käyttöikää. Lisäksi oikean valinnan valinta ja niiden korkealaatuinen asennus parantaa huomattavasti rakennuksen ulkonäköä, mikä antaa sille eheyden ja täydellisyyden.

Ebbin asentaminen säätiön kellarille

Pohjan suojelemiseksi kastumiselta ulkonevan pohjan päälle, asennetaan ebb-virrat. Toisin kuin kattokaivoissa, näillä elementeillä ei ole pystysuoraa putkistoa, vaan ne tyhjenevät suoraan sokea alueelle. Polymeeriä, komposiittimateriaaleja, terästä, on suojattu kuumalla sinkillä, polymeerillä, maalilla ja lakalla.

Pohjaveden luokittelu

Kellarista päin katsottuna tämä rakenneosa työntyy usein ulkoseinien tasoa pitemmälle. Säätiön maaperän suojelu. koristeellinen materiaali, eristys alla, kotelo pysyy avoimena sademäärään, joka virtaa veden seinää pitkin. Siksi tämän rakenneosan yläreuna on suojattava kostutukselta.

Ebbin muoto on nauha, jonka toinen reuna on taivutettu sisäänpäin seinään kiinnitettäessä, toinen ulospäin polkumyynnistä. Suurin vaikeus on kulmien kaverit:

 • materiaali on leikattava monimutkaisella kulmalla kahdessa tasossa
 • vältä halkeamia, joita ei voida sulkea

Julkisivun (tonttitalo, tiilien asettaminen) puuttuessa jalustan palautusjäähdytys kiinnitetään suoraan seinään mahdollisimman tiiviisti. Jos julkisivut on suunniteltu koristelemaan, lankku käynnistetään koriste-aineen alla, osittain piilossa. Alareuna voi roikkua pohjasta 2 - 3 cm, ei enempää.

Huomio: Jäykkään kiinnitykseen on kiinnitettävä hihna keskiosassa tai erikoiselementteinä. Muussa tapauksessa ilmassa väistämättä paisutetaan sen alla, baari aiheuttaa äänen, lopulta se katoaa.

Riippuen materiaalista ebb on:

 • Kupari - korkein hinta, ei sovellu kaikkiin julkisivuihin
 • Vinyyli - PVC on melko hauras kylmänä, tarvitset luotettavan kiinnityksen, tämä on budjettivaihtoehto, joka sopii erinomaisesti muoviin kellariin.
 • alumiini - korroosio, ilmakehänkestävyys, inertti aggressiivisille aineille, korkea hinta
 • teräs - galvanoitu on keskimääräinen resurssi, kohtuullinen hinta, peitetty polymeerikerroksella
 • betoni - käytetään pääasiassa hallinto-, toimisto-, julkisten rakennusten koristeluun

Elementtien pituutta kasvatetaan päällekkäisyydellä, jonka vähimmäiskoko on 10 cm. Muovisiin valukappaleisiin on lisäosia - ulkoisia / sisäisiä kulmia, mikä vähentää asennusaikaa ja lisää julkisivujen ulkotilojen taiteellista arvoa. Hyllyn vakioleveys on 5-20 cm, koska ikkunoiden rinteiden suunnittelussa käytetään samoja elementtejä. Tarvittaessa galvanoituja metallin polymeerimuutoksia voidaan tilata mistä tahansa koosta.

Huomio: Kalliiden materiaalien rajaus tehdään aina asiakkaan koon mukaan. Esimerkiksi vihreitä, mustia, patinoituja "havaialaisia" kuparia, joiden juoksumittari, leveys 30 cm, maksaa kehittäjille 2,5-6 tuhatta.

Alumiinimuutosten kulmissa olevat aukot suljetaan erityisillä elementeillä, jotka sopivat keskelle molempiin säleisiin. Tämä materiaali on helposti maalattavissa, laminoidut, hienostuneet muilla päällysteillä, joilla on korkea esteettinen käsitys.

Samankaltaisen kosteuden suojauksen perustusten lisäksi aita-socles edellyttävät, että pituus yleensä ylittää mökin ulkokehän monta kertaa. Kun peruskiven maalaus luonnonkivellä korjataan, betonivalut valitaan esteettisesti maadoitetuksi. Toisin kuin muiden materiaalien nauhat, ne ovat kolmion muotoisia, puolisuunnikkaan muotoisia, kiinnittyvät liuokseen, laattaliima.

Niiden mitat ovat huomattavasti pienemmät (pituus 39-60 cm), vastaavasti kalliorakenteella on pystysuoria saumoja, joita käsitellään vedenpitävällä lakalla ja kuorimisella. Hieman halvempi kupari maksaa klinkkerin valssiraidat, joilla on taattu korkea käyttöresurssi.

Tämä materiaali on hieman paksumpi kuin posliini, voi olla mitä tahansa muotoa, täysin inertti kemiallisille reagensseille, sademäärä, aurinko ultravioletti.

Asennus ebb

Kellarin pohjalevy valmistetaan teollisesti, mikä takaa jokaisen tuotteen samat mitat. Lisäksi pituuselementti oletusarvoisesti korvaa viivain. Tästä syystä lisäjohtimet asennuksen aikana eivät tavallisesti ulotu. Ensimmäinen lankku puristetaan tuuletetun julkisivun seinää tai kehystä vasten, johon paneelien asennus, sivuraide ei ole vielä alkanut. Seuraavassa on samassa linjassa sen kanssa päällekkäisyydet.

Huomio: Tekniikka mahdollistaa säätöjen pienempien virheiden korjaamisen: seinien litteyden puute, kellari, horisontaalinen 2-7 cm: n etäisyydellä. Ensimmäisessä tapauksessa tiivisteitä käytetään tukirakenteen / taivutetun osan välissä. Toisessa vaihtoehdossa ebb on yksinkertaisesti asetettu tasolle, niiden alapuolella oleva aukko on näkymätön

Valmistelutyöt

Ulkopuolisten seinien viimeistelyyn on useita vaihtoehtoja, joten kellarin asennuksen valmistelu on hieman erilainen:

 • märkä julkisivu - epäsäännöllisyyden poistaminen, vaakasuoran vaakasuoran jalkineen liottaminen liituun tai nokiin
 • seinää, jossa ei ole verhousta - tavallisesti lokit kalibroidusta lokista, piirrät vaakasuoran viivan samalla tavalla kuin edellinen versio
 • tuuletetut julkisivut - ruuvin telineet on asennettava, linja vedetään puuta tai sinkitystä profiilia vasten

Säätiön upotettu kellariosa ei tarvitse tällaista suojaa, koska ebb on rakenteellinen, viimeistelyaineisto, joka riippuu siitä oletusarvoisesti.

Huomio: Asennus tehdään kellariin päin ennen julkisivujen koristelua. Muussa tapauksessa on vaikea varmistaa ylemmän rajapinnan tiiviys, mutta lankku voi jo olla perusta.

Kulma-asennus

Nurkkaliitos tehdään lankun keskellä, se on rakennettu molemmille puolille sen jälkeen, kun se on kiinnitetty toimipaikkaan. Kahden kappaleen yhdistäminen nurkkaan on paljon vaikeampaa, se vaatii materiaalin tinantamista, juottamista. Ulomman kulman ulosvirtauskorkki leikataan seuraavasti:

 • merkintä oikean kulman hihnan sisällä
 • litteä leikkaus toisella puolella
 • toisaalta 1 - 2 cm
 • alempaa taivutettua osaa ei leikata
 • Ylimmän taivutetun hyllyn toiselle puolelle, joka on suunniteltu asennettavaksi seinään, sinun on jätettävä 3-4 cm

Jos jätät siirtymän leikkausviivasta molemmin puolin, voit tehdä taitetun yhteyden. Toinen ratkaisu perus refluksointikulman tiivistämiseksi on tekniikka:

 • 4-5 cm leveä kappale leikataan palkista
 • hieman taivutettu keskilinjan suuntaisesti
 • tämä elementti kattaa suoran leikkauksen jäljellä olevan rajan
 • toinen puoli on kiinnitetty niitteillä tai ruuvilla nurkkaan toisella puolella, toinen toisella puolella

Jotkut hirsimökit pyöristää kulmissa, sinun on lisäksi tehtävä puolipyöreitä leikkauksia yläosassa säleet. Muuten on mahdotonta liittää ne asennuspaikkaan - päällekkäisyydet häiritsevät.

Huomio: vinyylipäästöjä liitetään kulmiin samalla tavoin. Tarvittaessa tämän materiaalin aukko voidaan tiivistää silikonilla, tiivisteellä, akryylillä ja valita värin oikean värin.

Suorat osat

Kulmojen tekemisen jälkeen säleet asennetaan suorille osille, joiden päällekkäisyys on vähintään 10 cm. Tärkein vaikeus on useimmiten kaltevan pinnan puuttuminen, johon voit painaa kynän keskihyllyä. Tällä tavoin voidaan tehdä useita tapoja:

 • ratkaisu - sementti-hiekkalaastin resurssien lisäämiseksi lisätään nestemäistä lasia, joka antaa veden kestävyyden, rakenteellisen lujuuden
 • levy - leveyden tulisi vastata tai olla hieman pienempi kuin aallon vuorovesien hylly
 • polyuretaanivaahto - välittömästi ennen asennusta asennusreikien valmistuksen jälkeen ottaen huomioon vaahdon käyttöikä

Liuos levitetään pohjan yläpinnalle lohkolla, joka tasoitetaan haluttuun kulmaan. Lauta kiinnitetään tukipuihin tukijalosteilla (pohja tai seinä), kaltevuus kiinnitetään tiivisteiden asennukseen.

Pohjan sisäkammion täyttäminen vaahdolla on paras vaihtoehto kylmäsiltojen välttämiseksi. Liima-aine täyttää tilan kokonaan, paremman kiinnityksen ansiosta metallikulmat ja itsekierteittävät ruuvit liimataan pohjan alapinnalle, joka on tiukasti upotettu kuivattuun vaahtoon.

Huomio: Vaahdotettaessa on välttämätöntä jättää vapaata tilaa tangon alla ottaen huomioon aineen todellisen määrän lisääntyminen. Tämän jälkeen on tarpeen ladata koko pinta tasaisesti 3-4 kg: n kuormituksella, joka pystyy pysymään kaltevalla pinnalla. Suositeltava latausvaihe on 30 - 40 cm.

Talousarvion vaihtoehto on kiinnittää liuskat letkunkiristimillä pohjan kellariin. Tätä varten käytetään tavallisesti teräsnauhoja, joissa on taitettava, lukittava, jäykiste alareunassa. Yksi osa kannattimesta työnnetään siihen, toinen painetaan pohjaa vasten tukilevyillä, ankkurilla. Tämän jälkeen näiden suojaavien ja koristeellisten elementtien tuulikuormat eivät ole kauheita.

Kulmissa, rakennuksen tasoilla voi olla koristeellisia elementtejä, esimerkiksi neljänneksen edessä olevista tiilistä vapautuminen. Tällöin kulmaelementti on taivutettava muihin kokoluokkiin tai tilattava lisäksi. Suositeltava kiinnityspiste suorilla osuuksilla on 30 - 40 cm, kotitekoisen käsityöläisen harkinnan mukaan.

Saumojen tiivistys

Suhteiden enimmäismäärä on perinteisesti saavutettu julkisivuilla ilman koristeellisia koristeita. Tarvittaessa hirsihionta, kaivertaja, taltta voidaan tehdä pituussuuntainen ura hirsimökin kruunuissa hukuttamalla refluksoinnin asennushyllyä. Se on mahdotonta tehdä se tiiliseinillä - strobilla heikentää ulkoasun laatua. Siksi liitokset on tiivistetty silikonilla, akryylitiivisteaineilla, jotka ovat sekä väritön että sävytetty julkisivujen nauhan väriin.

Kiinteistöjen valintaan ja asentamiseen liittyvät suositukset auttavat säästämään rakennusbudjetin, jotta voidaan varmistaa julkisivujen tyyli ja muotoilu. Tarvittaessa voidaan tehdä jäljellä olevat metallilevyt, nauhat endova. On kuitenkin parempi käyttää teollisuustuotteita sopivasta materiaalista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Tallenna navigointi

Ebb kellarin jalustaan: rakenteiden tyypit ja yksityiskohtaiset asennusohjeet

Lisääntyneen kuormituksen vuoksi kellari on enimmäkseen paksumpi kuin itse säätiö. Kellariportin, sadevesi- ja lumen säleikköön, jonka vaikutuksesta betoni menee kosteaksi, kaikki tärkeät komponentit pestään pois, mikä aiheuttaa lämpötilavaihteluiden aikana halkeamia ja paljon lyhyemmän käyttöiän. Siksi rakentamiseen käytetään aktiivisesti Ebb perustan kellarissa, joka voidaan tehdä eri materiaaleista.

Liuskat tarjoavat luotettavan vedeneristysrakenteen

Tarkoitus on, tarvetta asentaa

Vesi, joka putoaa kellarin pinnalle, vähitellen tuhoaa betonipinnan. Erityisesti nämä muodonmuutokset ovat havaittavissa, kun lämpötila vaihtelee: alhaisessa lämpötilassa betonille imeytynyt kosteus kovettuu ja kesällä tämä rakenne alkaa näkyä syvissä syvennyksissä, kipsi kuorelee ja putoaa kerroksittain ja joskus jopa kokonaiset tiilet putoavat. Suunnittelu romahtaa nopeasti ja tulee hätätilanteeseen. Rakennuksen hyödyttömyystilanteen estämiseksi esiteltiin pohjajalusta, joka on tällä hetkellä optimaalisin ratkaisu tähän ongelmaan.

Kosteuden kielteinen vaikutus ilmenee halkeamien ja sirujen muodossa.

Ebb kellarikerrokselle: erilaiset rakenteet, käyttö- ja käyttöominaisuudet

Ebbin ulkonäön ja rakenteen ominaisuudet

Tällaiset laitteet ovat levyn leveys 5-40 cm, jotka sijaitsevat asuinrakennuksen kellarikerroksen koko kehällä. Saostunut saostus ja kosteus eivät laskeudu pohjan pinnalle kaltevuuden vuoksi, mikä sallii nesteen vapaasti virrata korkista.

Erilaisista materiaaleista on paljon ulosvirtoja, joista jokainen eroaa muista kriteereistä, kuten kustannuksista, ulkonäöstä, suorituskyvystä ja asennusominaisuuksista. Ennen kuin olet ostamassa säätiön kellarissa, sinun on tutustuttava alla oleviin tietoihin ja valokuviin.

Vakiomallinen metallinauha klassinen värijärjestelmä

Polyvinyylikloridi materiaalina vedenpitävyyden rakentamiseen

PVC: llä on useita etuja, koska sen tuotteista on melko suuri kysyntä. Nämä ovat ennen kaikkea kestävyys ja kestävyys aggressiivisille ympäristövaikutuksille, laajan valikoiman muotoja ja laajaa värivalikoimaa, erinomaisia ​​vedeneristysominaisuuksia ja edullisia.

PVC on suosittu materiaali, joka on suosittu sen luotettavuuden kannalta.

Miinuksista voidaan sanoa haavoittuvuus, joka on ominaista erityisesti halpoille tuotteille, sekä korjauksen mahdottomuus laitteen vahingoittumisen tapahtuessa.

Hyvä neuvoja! Muovinen kynnys tukikohdalle, joka on täydellisesti yhdistetty vinyyli-seinään, muodostaen paitsi käytännöllisen myös miellyttävän ilmeen.

Sivuraide ja PVC täydentävät täydellisesti toisiaan

Betoni ebb - perinteinen ratkaisu

Betonirakenteet - paras aika testattu vaihtoehto, joka soveltuu parhaiten kivirakenteisiin rakennuksiin. Betoniluokka M450 on erittäin kestävä, erinomainen jäätymisvastus ja kestävyys. Se tehdään lisäämällä murskattua kiveä, hiekkaa ja erilaisia ​​pehmittimiä, jotka lisäävät materiaalin kestävyyttä halkeiluun ja muihin muodonmuutoksiin. Edellä mainittujen etujen lisäksi tällä betonilla on myös melko laaja valikoima värejä ja muotoja. Kellarikerroksen refluksoiden mitan suuruus voi vaihdella riippuen kellarin leveydestä.

Betoni ebb - klassinen monumentaalinen ratkaisu, jolla on vankka ulkonäkö

Tämän vaihtoehdon haittana voidaan katsoa tarve ennakoida hankettaan suuren bulkkisuuden vuoksi.

Klinkkerilevyjen vedeneristys

Tätä materiaalia käytetään yhä enemmän rakentamisessa. Tätä helpotetaan useilla tekijöillä, jotka sisältävät korkean estetiikan, lujuuden, kestävyyden ja korkealaatuisen perustan suojauksen kosteudelta. On kuitenkin syytä huomata, että klinkkerillä on korkeat kustannukset sekä monimutkainen asennus, joka vaatii koulutusta ja taitoja.

Klinkkerilevyllä on kaunis ulkonäkö, mutta myös korkeat kustannukset.

Metalliset materiaalit

Näillä tuotteilla on valtava valikoima erilaisia ​​vaihtoehtoja, vaikka ne ovat yleisesti samanlaisia ​​toisiinsa nähden - ne kaikki ovat hyllyn muotoisia, joissa on kaksi osaa seinään kiinnittämiseen ja nesteen poistamiseen. Mallit ovat väriltään erilaisia, mikä voi olla sekä neutraali, kirkas että epätavallinen - riippuu omistajan makuelämyksistä.

Epätavallisten värien metalliset nauhat

Lisäksi kustannuksista ja valmistajasta riippuen mallit eroavat käytettävän materiaalin laadusta ja tyypistä - näin halutaan sähkösinkittyä terästä, ja erikoispolymeeripinnoitetta käytetään kalliimmissa ja yksinoikeudellisissa versioissa.

Polymeeripinnoite antaa lisää kestävyyttä

Tämän ratkaisun tärkeimmät edut ovat sen kestävyys, joka saavutetaan galvanointimateriaalien, mekaanisten ja lämpötilojen vaikutusten, estetiikan ja ulkonäön tiivistymisen sekä kyvyn valita tuotteisiin niiden taloudellisten ominaisuuksien ja tarpeiden perusteella.

Metal on kaunis ja jalo materiaali.

Asennuksen säätäminen säätiön kellarilla omilla käsillä: yksityiskohtaiset ohjeet

Hyvä neuvoja! Aloita vesitiivistyksen asennustöiden tekeminen ennen viimeistelyn suorittamista, koska ebb-asennuksen jälkeen saattaa olla tarpeen tehdä pieniä kosmeettisia korjauksia, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.

 • Rakenteen kiinnitys on tehtävä ennen seinän päällysteen alkua, kun se on viimeistellyt kellarissa ennen. On huomattava, että ennen työskentelyn aloittamista on tarpeen tunnistaa sääntöjenvastaisuudet socle- ja säätölinjoissa, jotka on tasoitettava laastin avulla.

Aloita kiinnitysrakenteet

 • Asennukseen on kaksi vaihtoehtoa - suoraan seinään tai erityisiin oppaisiin. Jos haluat käyttää toista vaihtoehtoa, huolehdi etukäteen valmistelutöistä ja kiinnitysoppaista.

Telakointi kaksi tuotetta

Kiinnitä huomiota! Ensimmäinen ratkaisu liittyy tappikynsien, toisen itsekierteittävät ruuvit.

 • On syytä panna merkille sulkemisen merkitys. Näin ollen kaikkien lamellien ja seinien liitosten ja itse rakenteen päällekkäisyyksien pitäisi olla käsitelty tiivistysaineella, joka on vastustuskykyinen pakkasen negatiivisille vaikutuksille.

Bitumiset mastit pohjaan vedenpitäviksi: hinta. Mastikatyypit, kustannukset, tuotemerkit, omien käsien tekeminen ja oikea soveltaminen erityisessä julkaisussa.

 • Toinen tärkeä näkökohta on leveiden säikeiden kiinnittäminen. Lisätarvetta varten ne on kiinnitettävä jalustaan ​​kannattimilla.

Kiinnitys tukikannattimiin

Ebb kellarikerrokselle: keskimääräiset hinnat

 • Metallikuoret ovat keskimäärin 60-362 r (tuotteen leveys 7 - 70 cm) metriä kohden riippuen tuotteen paksuudesta. Hinta voi myös vaihdella riippuen pinnoitteista, väreistä ja monimutkaisuudesta.
 • 48-394 p (tuotteen leveys 5-1000 cm) - muovituotteiden keskimääräiset kustannukset.

Kellarikerroksen kynnykset, niiden koot ja hinnat voivat poiketa monien tekijöiden perusteella, joten yksityiskohtaisempia tietoja löydät valmistajan verkkosivuilta.

Piirrä päätelmät

Vedenpitävät työt ovat tärkeä askel minkä tahansa asuinrakennuksen rakentamisessa, mikä takaa kestävyyden ja rakentamisen laadun. Tätä tehtävää auttavat perustamalla säätiö, jonka asentaminen on yksityiskohtaista neuvontaa, jonka asennuksessa löydät alla olevasta videosta.

Basement strips - yksinkertainen ja kätevä ratkaisu yksityisen talon vedenpitävyyteen

Video: asentaminen ebb on faltsevy tavalla

Ja sauna Säiliöt Garage vedeneristys Holiday wc sisustus Sisustussuunnittelu Tool viemäröinti Kattilat Katon Laminaatti Portaat Pumput Vetokatto Taustakuva aidat Valaistus Viimeistely uunien ja takkojen Vierekkäin laajennus talon suunnittelutyötä kipsilevy Patterit Puutarhanhoito LVI omissa käsissä Septinen kaivoista ja kaivot Lämmin lämmittimet lattia

Luokkien huonetta

Parveke ja loggia

Kylpyhuone ja wc

Olohuone ja makuuhuone

Halli ja käytävä

Suositut artikkelit

Maadoitus yksityisessä talossa omilla käsillä 220V ja 380V: laitteen vivahteet

Modulaariset kodit ympärivuotiseen elämään: ammattilaiset, kokoonpanon vivahteet, vinkit

Kukkapenkit ja kukkapuutarhat tekevät siitä itse romumateriaaleista: valokuvia ja askel askeleelta

OSB-levyt: paksuus ja mitat,
hinta

Vedenpainesäätö veden syöttöjärjestelmässä: asennustyypit ja -menetelmät

Katemateriaalit katolle: tyypit ja hinnat

Laatoituksen laatoille maan raiteille. Hinnat, suunnitteluvaihtoehdot ja oikea valinta.

Kuukauden kysely

Mikä materiaali on parempi viimeistellä talon julkisivu?

Kyselyvaihtoehdot ovat rajalliset, koska JavaScript ei ole käytössä selaimessasi.

Tiiviste perustusvalanteelle

Säätiön kellarista on asennettu yläosaan, joka työntyy ulos seinätasosta, joka on osa talon pohjaa. Tämä ulkonema muodostuu siitä, että seinät ovat yleensä ohuempia kuin pohja, koska jälkimmäinen yhdessä pohjan kanssa kantaa pääkuormaa. Seinistä virtaava vesi putoaa tähän reunaan ja kasaantuu siellä. Betonipohjan huokoset tunkeutuvat, se jäätyy pakkasella ja vähitellen tuhoaa monoliitti. Jotta tämä ei tapahdu, säätö on suojattava kosteudelta. Tämä tehdään sulkemalla ulkonema vedenpitävällä kaltevalla nauhalla.

Alhainen vuorovesi suojaa talon kellarista ja pohjasta kosteudelta

Mitkä ovat säätiön kellarissa

Näissä laitteissa on aina nauhoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin hylly, jonka leveys vaihtelee 50: stä 400 mm: iin. Palkki asennetaan koko pohjan reunaan sen ulkonevaan osaan pienellä 5-10 asteen kulmalla seinään vastakkaiseen suuntaan. Tämä sallii veden virrata vapaasti pois kotoa, ilman että päästään perustaan. Ebbs kellarin pohjalle voidaan tehdä riippumatta vedenpitävistä materiaaleista, ja voit ostaa rautakaupasta. Teollisuus tuottaa useita erilaisia ​​tuotteita:

 • muoviset tippuvat;
 • sinkitty teräsnauhat, myös maalatut ja päällystetyt;
 • alumiini ja kupari;
 • betonituotteet;
 • klinkkerin pohja ebb.

Jotta voit valita oikean materiaalin, sinun kannattaa tutustua kunkin ominaisuuksiin tarkemmin.

Metallivalsojen eri värit

PVC putoaa

Kun rakennat tuuletetut julkisivut, joissa on vinyyli sivuraide, voit pysäyttää katseesi muovisia pohja-vuorovesiä. Ne ovat parasta käytettävän materiaalin tekstuurille. Jopa väri voidaan sovittaa täydellisesti yleisen taustan kanssa. PVC-sillat valmistetaan ja tilauksesta, joten saat haluamasi koon ja muodon.

Toiminnan pitkän aikavälin potentiaali sekä hyvä kestävyys ympäristövaikutuksineen, sekä ilmastolliset että mekaaniset, tekevät materiaalista kysynnän rakennusteollisuudessa. Muovilla on täysin vedenpitävä rakenne ja kohtalainen kustannus.

Hyvä neuvoja! Kun ostat muoviosaa, kannattaa pitää mielessä, että edullisten mallien herkkyys ja kyvyttömyys tehdä myöhemmät korjaukset. Vahinko on korvattava koko palkki. Siksi kannattaa valita paksummat ja kestävät tuotteet.

Valkoinen muovinen valu perustukseen

Metallipenkki

Tässä tuotesegmentissä on hyvin laaja valikoima erilaisia ​​lajeja. Kellaripöydän halvin halkaisija on galvanoitua terästä, ja kalleimmilla on polymeeripinnoite. Joissakin vaihtoehdoissa voi olla yksinoikeus. Samaan aikaan, vaikka yksinkertaisimman metallilevyn valmistuksessakin, esteettiselle puolelle on suuri merkitys. Loppujen lopuksi tämä hylly on asennettu rakennuksen julkisivulle, ja sen pitäisi korostaa linjaa, joka luo koko kuvan täydellisyyden vaikutuksen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Tehokas eristys kellarissa penoplex. Rakennuksen perustan kattava eristys vaahtopaneelien avulla. Kolme tärkeintä menetelmää kellarin eristys.

Ulkopuolella kaikki metalliset kohot muodostavat hyllyn, jonka reunat ovat taivutetut. Yksi osa valmistetaan, jotta osa kiinnitetään rakennuksen seinään tai tuuletetun julkisivun runkoon. Toinen suuntautuu alaspäin ja kääntyy sisäänpäin. Tämä muotoilu ei salli kapillaarisuuden ilmiön tuloksena olevan veden paluuta säätiön pintaan. Pallon pituus on useimmiten 2 m, leveys on 5 - 30 cm ja teräslevyn paksuus 0,5 - 1 cm. Värit voivat olla kokonaan poissa tai olla ehdottomasti jonkin valmistajan tai toisen valmistajan tarjoamia. Tällaisten summien hinta litrassa alkaa 1.e. ja voi saavuttaa joidenkin mallien 10 ov

Metallien valssien valtaosien suurin etu on niiden esteettinen ulkonäkö, asennuksen helppous ja iskunkestävyys. Erityisesti arvostetaan alumiinisillat, jotka ovat paljon kevyempiä ja kestävämpiä kuin teräksiset. Galvanointi ei salli metallin sortumista vuosikymmenien ajan. Pohjan kellarikerroksessa oleva kupari otliva on hieman menettänyt entisen suosionsa melko kohtuullisen kustannusten ja jatkuvan huolellisen hoidon tarpeen takia.

Asuintalojen asentaminen kellariin tehdään asentamalla ne ruuveilla tai tukipuilla suoraan rakennuksen seinille yläraajan paikalle tai tuuletetun julkisivun ohjaimille. Tämä prosessi ei ole monimutkainen ja se suoritetaan tavanomaisilla käsityökaluilla.

Metallivalua puutalon kellarikerrokseen

Hyvä neuvoja! Kellaröntimiä asennettaessa kaistaleet on asetettava peräkkäin vähintään 3 cm: n päällekkäisyyksien kanssa, eikä äärimmäistä lankkua tarvitse leikata. On parempi estää se edellisestä. Metallin leikkaaminen vahingoittaa suojakerrosta, joka ennemmin tai myöhemmin johtaa korroosiota ja osan tuhoutumista.

Betonisillat

Monimutkaisten rakennusten, jotka on tehty tiilen tai luonnonkiven kanssa, on suositeltavaa käyttää betonipäätä perustuspohjalle. Niillä on vankka ulkonäkö ja ne takaavat suojan talon perustan ulkopuolelta tulevilta kielteisiltä vaikutuksilta. Tällaisten valukappaleiden valmistukseen käytettiin sementtiä M450. Se on pakkasenkestävää ja erittäin korkealaatuista. Lisää joen hiekkaa ja graniittikiveä liuokseen. Pehmittimiä käytetään parantamaan sitkeyttä ja vesitiiviyttä. Liuos kaadetaan silikonimuotteihin, joilla voi olla erilaisia ​​geometrisia parametreja. Samanaikaisesti lopputuotteiden pinta on erittäin sileä ja tasainen.

Asennusohjeet palautusjäähdytys- ja käynnistysliuskeille ennen talon peittämistä vinyylipuolella: a - yleiskuva; b - ulkoinen kulma; в - sisäkulma; 1 - ulkoinen kulma, 2 - palautusjäähdytys; 3 - aloituspalkki

Vakiolomakkeiden pituus on 3,9 tai 6 m, ja leveys tehdään pohjan koon mukaan. Värimalli on melko laaja valmistajilta, mutta voit tilata yksittäisen sävyn. Betonilla on erinomaiset koristeelliset ominaisuudet, mutta hankkeen on oltava etukäteen hankittu, koska ne ovat erittäin massiivisia. Korjaa tällainen erityinen ratkaisu.

Hyvä neuvoja! Voimassa oleva betonikerroksen ulosvirtaus voidaan maalata millä tahansa julkisivumaalilla. Tämän ansiosta voit luoda rakennuksen julkisivuun monipuolisen suunnittelun.

Clinker tippuu

Usein talot ovat valmiit kalliilla ja esteettisillä materiaaleilla - klinkkerilevyillä. Tämä materiaali suojaa rakennetta kaikilta vaikutuksilta ulkoisesta ympäristöstä. On loogista ehdottaa näiden rakennusten perustan suojelemiseksi saman materiaalin kanssa. Rakennustyöt tuottavat ne, ja ne voidaan ostaa samalta paikalta kuin klinkkerilevy. On tarpeen suunnitella säätiöjärjestely tällaisella otlivilla jopa suunnittelussa. Klinkkereiden asennus vaatii ammattitaitoa ja huomiota.

Tästä huolimatta monet ihmiset valitsevat tämän tyyppisen rakennuksen julkisivujen suunnittelun. Loppujen lopuksi talolla, joka on peitetty tällaisella materiaalilla, on perustavanlaatuinen ja kiinteä ulkonäkö. Hän korostaa selvästi omistajansa sosiaalista asemaa.

Tärkeimmät vaiheet asennuksen kellarissa

Alhaisen veden asennus paikalleen tehdään ennen julkisivun päin. Materiaalivalinta valitaan siten, että se yhdistetään rakennuksen julkisivun viimeistelymateriaaliin. Jos sivuraide tekee muovista ulosvirtausta, tiilen ja kiven alla järjestää betoni- tai tiilivalut. Metallipinikot ovat yleismaailmallisia, ja ne soveltuvat kaikenlaiseen viimeistelyyn. Koska useimmiten massakohtaisessa rakentamisessa käytetään metallityyppisiä valukappaleita talon perustusten suojaamiseksi, tarkastelemme yksityiskohtaisemmin niiden asennuksen ominaisuuksia.

Kellarin vuorovesien asettaminen tee se itse

Ns. Grillage, kellarin vaakapinta on asetettu useita liuskoja pitkin koko seinää. Kohdistuksen jälkeen ne kiinnitetään pienimpien ruuvien kanssa. Jos talon seinät on vuorattu tiilillä tai valmistettu kevyistä betonilohkareista, tee sitten reikiä puun tai muovipistokkeiden kiinnittämiseksi. Ebb ruuveja kiinnitetty niihin. Jos puun tai puun seinät on kiinnitettävä julkisivun runkoon, sinun on kiinnitettävä välittömästi ruuviin. Liuskojen välisiä liitoksia voidaan käsitellä tiivisteellä estämään nesteen pääsyn niiden läpi.

Hyvä neuvoja! Käytä erikoiskulmia rakennuksen kulmissa koristeelliseen muotoiluun. Niillä on näkyvä ulkonäkö ja niitä myydään yhdessä samanväriset ja leveät säleet.

Kaavio vedenpoiston asentamisesta betonipohjalle

Valukappaleiden käyttö säätiön kellariin lisää merkittävästi käyttöikää. Lisäksi oikean valinnan valinta ja niiden korkealaatuinen asennus parantaa huomattavasti rakennuksen ulkonäköä, mikä antaa sille eheyden ja täydellisyyden.

 1. Rekisteröinti: 09/02/08 Viestit: 33 Kiitos: 11.

Varmista, ettet pahoillasi. Erityisesti ikkunoissa

Säätiön kellarissa on tärkein kuorma rakenteen rakentamisessa ja käytössä. Tästä syystä talon kantavat seinät on pystytetty paksuus pienempi kuin pohjan pohja. Lumi tai sadevesi on kiinni korkin ulkonevasta osasta. Saostumisen vaikutuksesta kellarin betoni menee kosteaksi, kaikki tärkeät sitovat komponentit pestään pois. Veden, joka tunkeutuu pohjan huokosiin, jäätyy jähmettyessään ja vähitellen johtaa kellarin lujuuden loukkaamiseen.

Suojarakenteen rooli, joka palvelee ylimääräisen kosteuden, on perustapohjainen. Siksi kellarikerroksessa, yhdessä vedenpitävyyden, betonipäällyste- ja viemäröintijärjestelmän kanssa, on yksi tärkeimmistä elementeistä jokaisen talon kosteuden suojausjärjestelmästä.

Tyypit epätasaisille säätiölle

Ulkonäköön nähden on nauha, jossa on kaarevat reunat. Ebbin leveys voi olla 5 - 40 cm. Ne on asennettu talon ympärille kaikkiin ulkoneviin osiin. Tällainen rakennuksen suojaava rakenne voidaan tehdä käsin, ja voit myös ostaa valmiin tuotteen kaupoissa ja rakennusmateriaalien markkinoilla.

Nykyaikaisten rakennusalan tuotteiden valmistajat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​materiaaleja ja malleja. Kuivatuskaistaleiden valmistuksessa käytettävän materiaalin mukaan ebb on jaettu:

 • Metallin (kupari, teräs, alumiini) ebbs, kestävyyden ja lujuuden kannalta, ovat edullisimpia sovelluksessa. Kuitenkin niiden hinta ylittää monia malleja muista materiaaleista.
 • Jalustan pohja on valmistettu polyvinyylikloridista ja pidetään halvin. Tällaiset kynnet ovat hyvin herkkiä mekaaniselle rasitukselle, etenkin talvella, jolloin ne voivat murtaa tai halkeilla pienimmän vaikutuksen vaikutuksesta. Monien erilaisten värien ansiosta muovisia tippoja voidaan käyttää monien sisustusratkaisujen toteuttamiseen.
 • Betoni- ja keraamiset kynttilät yhdistetään täydellisesti koristeen koristeluun graniitilla, luonnonkivellä, klinkkerillä ja keraamisilla laatoilla. Tämä materiaali on melko kestävä ja kestävä. Tällaisten valukappaleiden hinta on kuitenkin huomattavasti suurempi kuin sekä metalli- että muovivalut. Mutta sen hankintakustannukset maksetaan enemmän kuin käytetyn materiaalin laadun ansiosta.

Laskuveden asennus pohjaan

Refluksin tuottaminen teollisilla keinoilla takaa jokaiselle tuotteelle saman laatumitat. Sen vuoksi lisäkaapeleiden ja lisävarusteiden käyttöä ei tarvita asennettaessa. Yleensä ensimmäinen lankku puristetaan tiukasti julkisivun muotoon, jonka päälle paneelit eivät ole vielä asennettuina tai talon seinälle. Jokainen myöhempi lankku kohdistetaan ensimmäiseen tasoon kiinnityksen koon mukaan.

Nykyaikaisen refluksointitekniikan avulla pystyt korjaamaan säätiön vähäiset puutteet. Voit esimerkiksi käyttää taivutetun osan ja tukirakenteen välisiä tiivisteitä korjaamaan rakennuksen seinämien tasomaisuuden puutetta. Ja myös jos asetat ebbin tiukasti tasolle, voit korjata vaakasuoran virheen (2-7 cm). Kuilu, joka näkyy ebbin alapuolella säätöprosessissa, täysin sivusuunnassa näkymättömänä.

Ennen asennuksen aloittamista alustaan ​​on tehtävä joitain valmistelutöitä. On olemassa useita erilaisia ​​vaihtoehtoja talon seinien viimeistelyyn, joiden yhteydessä valmistelutyöt eroavat toisistaan:

 • Märkä julkisivu - poista epäsäännöllisyydet, vedä vaakasuora viiva lonkalla, joka on kyllästetty nokea tai liidulla.
 • Seinämä, jossa ei ole verhousta - useammin se on kalibroitu loki, joka on valmistettu vaakasuorasta linjasta edellisen tapaan.
 • Julkisivut tuulettuina - tällaisella telineen etupuolella, vaipat on jo asennettu, joten vaakasuora viiva asetetaan galvanoituun profiiliin tai puupalkkiin.

Siinä tapauksessa, että rakennuksen kellariosat ovat syvennyttäviä, suojausta ei tarvita, vaan sen rooliin kuuluu viimeistely materiaali, joka riippuu perustuksesta. Refluksin asennus suoritetaan sen jälkeen, kun työt suoritetaan kellarista päin, välittömästi ennen rakennuksen julkisivujen koristelua. Jos työvaihetta muutetaan, voi olla vaikea varmistaa ylemmän risteyksen tiiviys eli säätö voi olla suurempi kuin itse nauha.

Kulma-asennus

Yleensä nurkkaliitos tehdään levyn keskellä, sen jälkeen, kun se on asennettu käyttöpaikalle, se on rakennettu molemmille puolille. Kahden kappaleen yhdistäminen nurkkaan on paljon monimutkaisempi, voi olla tarpeen juottaa materiaalia. Metallin ulomman kulmassa valetaan seuraavassa esitetyn kaavion mukaisesti:

 • Nauhojen sisällä on oikeansuuntainen merkintä.
 • Teemme toisaalta tasaisen leikkauksen.
 • Toisaalta annamme 1-2 cm: n annoksen.
 • Kaareva alareuna ei ole leikattu.
 • Jätä terälehti asennettavaksi (3-4 cm) yläosan hylsyn toiselle puolelle.

Toinen vaihtoehto kulman sulkemiseksi:

 • Levystä leikataan 4-5 cm leveä pala.
 • Taivutus akselin suuntaisesti.
 • Oikean kulman leikkauksen jälkeen jäänyt rako peitetään tämän aihion avulla.
 • Ruuvit tai niitit kiinnittävät tällaisen aihion kulman molemmille puolille.

Jos sinun on tehtävä kulma sylinterimäisen palkin puuportaaseen, sinun on tehtävä lovi puolikkaallisessa muodossa lankun yläosassa. Muutoin päällekkäisyydet vaikeuttavat palkin liukumista.

Muovisiin valukappaleisiin pohjan pohjalle ulkokulma tehdään samalla tavalla. Käytön aikana esiintyvät aukot on tiivistetty tiivistysaineella tai silikonilla, kun taas nurkkaan on helppo valita akryylimaali.

Kuinka palauttaa refluksointi tukeen

Metallinauhan asennus suoralle kellarialueelle on tehty koristetulta kulmalta, jonka kansi on vähintään 10 cm. Tällaisen asennuksen pääasiallinen ongelma on usein kaltevan pinnan puuttuminen hyllyn keskipisteen kiinnittämiseen. Siksi on välttämätöntä tehdä itsenäisesti tällainen pinta. Tuotannossa on useita perusmenetelmiä:

 • Liuoksen avulla nestemäistä lasia lisätään sen lujuuden lisäämiseksi, se tarjoaa myös hyvän koko kosteuden kestävyyden. Levitä liuos sorkkarakenteen yläreunalla ja kiinnitä se haluttuun kulmaan.
 • Levy, jonka leveyden tulisi olla sama hyllyllä tai hieman pienempi. Lauta kiinnitetään rakennuksen (seinän tai pohjan) laakerointielementteihin tukeilla. Pinnan kaltevuus saavutetaan asentamalla tiivisteet.
 • Vaahto on tehtävä pinnalle välittömästi ennen ulosvirtauksen asennusta ottaen huomioon vaahdon käyttöiän. Vaahdon käyttö on paras vaihtoehto luodakseen kaltevuuden ja erittäin tärkeä tehtävä kylmäsiltojen poistamiseksi. Sisällä, lankan pinnalla liimaa metalliset kulmat, jotka vaahdon kuivumisen jälkeen kiinnittävät tiukasti koko rakenteen. Kun tyhjää täytetään vaahdolla, on otettava huomioon aineen todellisen määrän lisääntyminen. Nauhan luotettavammin kiinnitettäessä, kun vaahto kuivuu, on tarpeen ladata pinnalle 3-4 kg paino 30-40 cm: n välein.

Käytetään usein kiinnittimien kiinnittämiseen. Tätä menetelmää varten käytetään teräsnauhoja, joissa on lukko ja jäykiste pohjan pohjalla. Kannattimen toinen puoli työnnetään lukkoon ja toinen painetaan korkin pinnalle tapin avulla.

Refluksin suositeltava taso suorassa osassa on 30-40 cm.

Saumojen tiivistäminen

Rakennuksen julkisivun päätymäärä on saatu ilman lisäkoristeita. Tarvittaessa puusta voidaan kuitenkin tehdä taltta puun runko-kruunuihin, joihin refluksoinnin kiinnitysreuna on tasainen. On vaikeaa eikä esteettistä tehdä tällaista uraa tiilestä tehdyistä seinistä, joten liitokset tässä tapauksessa on suljettu silikoni- ja akryylihermeettisillä materiaaleilla. Tällaista materiaalia voidaan käyttää sekä väritöntä että maalata julkisivulevyn väreihin.

Muista, että ennen pohjustuksen tekemistä on tarpeen määrittää materiaali, jota aiotaan käyttää tähän tarkoitukseen, sen mukaan, miten se kiinnittyy rakenteen pohjaan. Julkisivujen suunnittelun ja tyylien noudattamisen varmistamiseksi on parempi käyttää teollisuustuotteita sopivasta materiaalista.

Sillat korkkiin

Pohjan suojelemiseksi kastumiselta ulkonevan pohjan päälle, asennetaan ebb-virrat. Toisin kuin kattokaivoissa, näillä elementeillä ei ole pystysuoraa putkistoa, vaan ne tyhjenevät suoraan sokea alueelle. Polymeeriä, komposiittimateriaaleja, terästä, on suojattu kuumalla sinkillä, polymeerillä, maalilla ja lakalla.

Pohjaveden luokittelu

Kellarista päin katsottuna tämä rakenneosa työntyy usein ulkoseinien tasoa pitemmälle. Säätää pohjaosan, koriste-aineen, eristeen alapuolella olevan suojan, säiliö pysyy avoimena sademäärään, seinään virtaava vesi. Siksi tämän rakenneosan yläreuna on suojattava kostutukselta.

Ebbin muoto on nauha, jonka toinen reuna on taivutettu sisäänpäin seinään kiinnitettäessä, toinen ulospäin polkumyynnistä. Suurin vaikeus on kulmien kaverit:

 • materiaali on leikattava monimutkaisella kulmalla kahdessa tasossa
 • vältä halkeamia, joita ei voida sulkea

Julkisivun (tonttitalo, tiilien asettaminen) puuttuessa jalustan palautusjäähdytys kiinnitetään suoraan seinään mahdollisimman tiiviisti. Jos julkisivut on suunniteltu koristelemaan, lankku käynnistetään koriste-aineen alla, osittain piilossa. Alareuna voi roikkua pohjasta 2 - 3 cm, ei enempää.

Huomio: Jäykkään kiinnitykseen on kiinnitettävä hihna keskiosassa tai erikoiselementteinä. Muussa tapauksessa ilmassa väistämättä paisutetaan sen alla, baari aiheuttaa äänen, lopulta se katoaa.

Riippuen materiaalista ebb on:

 • Kupari - korkein hinta, ei sovellu kaikkiin julkisivuihin
 • Vinyyli - PVC on melko hauras kylmänä, tarvitset luotettavan kiinnityksen, tämä on budjettivaihtoehto, joka sopii erinomaisesti muoviin kellariin.
 • alumiini - korroosio, ilmakehänkestävyys, inertti aggressiivisille aineille, korkea hinta
 • teräs - galvanoitu on keskimääräinen resurssi, kohtuullinen hinta, peitetty polymeerikerroksella
 • betoni - käytetään pääasiassa hallinto-, toimisto-, julkisten rakennusten koristeluun

Elementtien pituutta kasvatetaan päällekkäisyydellä, jonka vähimmäiskoko on 10 cm. Muovisiin valukappaleisiin on lisäosia - ulkoisia / sisäisiä kulmia, mikä vähentää asennusaikaa ja lisää julkisivujen ulkotilojen taiteellista arvoa. Hyllyn vakioleveys on 5-20 cm, koska ikkunoiden rinteiden suunnittelussa käytetään samoja elementtejä. Tarvittaessa galvanoituja metallin polymeerimuutoksia voidaan tilata mistä tahansa koosta.

Huomio: Kalliiden materiaalien rajaus tehdään aina asiakkaan koon mukaan. Esimerkiksi vihreitä, mustia, patinoituja "havaialaisia" kuparia, joiden juoksumittari, leveys 30 cm, maksaa kehittäjille 2,5-6 tuhatta.

Alumiinimuutosten kulmissa olevat aukot suljetaan erityisillä elementeillä, jotka sopivat keskelle molempiin säleisiin. Tämä materiaali on helposti maalattavissa, laminoidut, hienostuneet muilla päällysteillä, joilla on korkea esteettinen käsitys.

Samankaltaisen kosteuden suojauksen perustusten lisäksi aita-socles edellyttävät, että pituus yleensä ylittää mökin ulkokehän monta kertaa. Kun peruskiven maalaus luonnonkivellä korjataan, betonivalut valitaan esteettisesti maadoitetuksi. Toisin kuin muiden materiaalien nauhat, ne ovat kolmion muotoisia, puolisuunnikkaan muotoisia, kiinnittyvät liuokseen, laattaliima.

Niiden mitat ovat huomattavasti pienemmät (pituus 39-60 cm), vastaavasti kalliorakenteella on pystysuoria saumoja, joita käsitellään vedenpitävällä lakalla ja kuorimisella. Hieman halvempi kupari maksaa klinkkerin valssiraidat, joilla on taattu korkea käyttöresurssi.

Tämä materiaali on hieman paksumpi kuin posliini, voi olla mitä tahansa muotoa, täysin inertti kemiallisille reagensseille, sademäärä, aurinko ultravioletti.

Asennus ebb

Kellarin pohjalevy valmistetaan teollisesti, mikä takaa jokaisen tuotteen samat mitat. Lisäksi pituuselementti oletusarvoisesti korvaa viivain. Tästä syystä lisäjohtimet asennuksen aikana eivät tavallisesti ulotu. Ensimmäinen lankku puristetaan tuuletetun julkisivun seinää tai kehystä vasten, johon paneelien asennus, sivuraide ei ole vielä alkanut. Seuraavassa on samassa linjassa sen kanssa päällekkäisyydet.

Huomio: Tekniikka mahdollistaa säätöjen pienempien virheiden korjaamisen: seinien litteyden puute, kellari, horisontaalinen 2-7 cm: n etäisyydellä. Ensimmäisessä tapauksessa tiivisteitä käytetään tukirakenteen / taivutetun osan välissä. Toisessa vaihtoehdossa ebb on yksinkertaisesti asetettu tasolle, niiden alapuolella oleva aukko on näkymätön

Valmistelutyöt

Ulkopuolisten seinien viimeistelyyn on useita vaihtoehtoja, joten kellarin asennuksen valmistelu on hieman erilainen:

 • märkä julkisivu - epäsäännöllisyyden poistaminen, vaakasuoran vaakasuoran jalkineen liottaminen liituun tai nokiin
 • seinää, jossa ei ole verhousta - tavallisesti lokit kalibroidusta lokista, piirrät vaakasuoran viivan samalla tavalla kuin edellinen versio
 • tuuletetut julkisivut - ruuvin telineet on asennettava, linja vedetään puuta tai sinkitystä profiilia vasten

Säätiön upotettu kellariosa ei tarvitse tällaista suojaa, koska ebb on rakenteellinen, viimeistelyaineisto, joka riippuu siitä oletusarvoisesti.

Huomio: Asennus tehdään kellariin päin ennen julkisivujen koristelua. Muussa tapauksessa on vaikea varmistaa ylemmän rajapinnan tiiviys, mutta lankku voi jo olla perusta.

Kulma-asennus

Nurkkaliitos tehdään lankun keskellä, se on rakennettu molemmille puolille sen jälkeen, kun se on kiinnitetty toimipaikkaan. Kahden kappaleen yhdistäminen nurkkaan on paljon vaikeampaa, se vaatii materiaalin tinantamista, juottamista. Ulomman kulman ulosvirtauskorkki leikataan seuraavasti:

 • merkintä oikean kulman hihnan sisällä
 • litteä leikkaus toisella puolella
 • toisaalta 1 - 2 cm
 • alempaa taivutettua osaa ei leikata
 • Ylimmän taivutetun hyllyn toiselle puolelle, joka on suunniteltu asennettavaksi seinään, sinun on jätettävä 3-4 cm

Jos jätät siirtymän leikkausviivasta molemmin puolin, voit tehdä taitetun yhteyden. Toinen ratkaisu perus refluksointikulman tiivistämiseksi on tekniikka:

 • 4-5 cm leveä kappale leikataan palkista
 • hieman taivutettu keskilinjan suuntaisesti
 • tämä elementti kattaa suoran leikkauksen jäljellä olevan rajan
 • toinen puoli on kiinnitetty niitteillä tai ruuvilla nurkkaan toisella puolella, toinen toisella puolella

Jotkut hirsimökit pyöristää kulmissa, sinun on lisäksi tehtävä puolipyöreitä leikkauksia yläosassa säleet. Muuten on mahdotonta liittää ne asennuspaikkaan - päällekkäisyydet häiritsevät.

Huomio: vinyylipäästöjä liitetään kulmiin samalla tavoin. Tarvittaessa tämän materiaalin aukko voidaan tiivistää silikonilla, tiivisteellä, akryylillä ja valita värin oikean värin.

Suorat osat

Kulmojen tekemisen jälkeen säleet asennetaan suorille osille, joiden päällekkäisyys on vähintään 10 cm. Tärkein vaikeus on useimmiten kaltevan pinnan puuttuminen, johon voit painaa kynän keskihyllyä. Tällä tavoin voidaan tehdä useita tapoja:

 • ratkaisu - sementti-hiekkalaastin resurssien lisäämiseksi lisätään nestemäistä lasia, joka antaa veden kestävyyden, rakenteellisen lujuuden
 • levy - leveyden tulisi vastata tai olla hieman pienempi kuin aallon vuorovesien hylly
 • polyuretaanivaahto - välittömästi ennen asennusta asennusreikien valmistuksen jälkeen ottaen huomioon vaahdon käyttöikä

Liuos levitetään pohjan yläpinnalle lohkolla, joka tasoitetaan haluttuun kulmaan. Lauta kiinnitetään tukipuihin tukijalosteilla (pohja tai seinä), kaltevuus kiinnitetään tiivisteiden asennukseen.

Pohjan sisäkammion täyttäminen vaahdolla on paras vaihtoehto kylmäsiltojen välttämiseksi. Liima-aine täyttää tilan kokonaan, paremman kiinnityksen ansiosta metallikulmat ja itsekierteittävät ruuvit liimataan pohjan alapinnalle, joka on tiukasti upotettu kuivattuun vaahtoon.

Huomio: Vaahdotettaessa on välttämätöntä jättää vapaata tilaa tangon alla ottaen huomioon aineen todellisen määrän lisääntyminen. Tämän jälkeen on tarpeen ladata koko pinta tasaisesti 3-4 kg: n kuormituksella, joka pystyy pysymään kaltevalla pinnalla. Suositeltava latausvaihe on 30 - 40 cm.

Talousarvion vaihtoehto on kiinnittää liuskat letkunkiristimillä pohjan kellariin. Tätä varten käytetään tavallisesti teräsnauhoja, joissa on taitettava, lukittava, jäykiste alareunassa. Yksi osa kannattimesta työnnetään siihen, toinen painetaan pohjaa vasten tukilevyillä, ankkurilla. Tämän jälkeen näiden suojaavien ja koristeellisten elementtien tuulikuormat eivät ole kauheita.

Kulmissa, rakennuksen tasoilla voi olla koristeellisia elementtejä, esimerkiksi neljänneksen edessä olevista tiilistä vapautuminen. Tällöin kulmaelementti on taivutettava muihin kokoluokkiin tai tilattava lisäksi. Suositeltava kiinnityspiste suorilla osuuksilla on 30 - 40 cm, kotitekoisen käsityöläisen harkinnan mukaan.

Saumojen tiivistys

Suhteiden enimmäismäärä on perinteisesti saavutettu julkisivuilla ilman koristeellisia koristeita. Tarvittaessa hirsihionta, kaivertaja, taltta voidaan tehdä pituussuuntainen ura hirsimökin kruunuissa hukuttamalla refluksoinnin asennushyllyä. Se on mahdotonta tehdä se tiiliseinillä - strobilla heikentää ulkoasun laatua. Siksi liitokset on tiivistetty silikonilla, akryylitiivisteaineilla, jotka ovat sekä väritön että sävytetty julkisivujen nauhan väriin.

Kiinteistöjen valintaan ja asentamiseen liittyvät suositukset auttavat säästämään rakennusbudjetin, jotta voidaan varmistaa julkisivujen tyyli ja muotoilu. Tarvittaessa voidaan tehdä jäljellä olevat metallilevyt, nauhat endova. On kuitenkin parempi käyttää teollisuustuotteita sopivasta materiaalista.