Betonivalmistusruuvit

On olemassa sellainen kuin ruuvi - metallipylväs, jossa on toisella puolella oleva ruuvilieri ja toisaalta tekninen reikä. Näitä tuotteita käytetään talon talon pohjan luotettavan vahvistamiseen. Ne takaavat rakenteen lujuuden ja kestävyyden. Mutta tätä varten heitä suositellaan konkreettisesti. Betoni lisää pilarien kestävyyttä suhteessa ulkoisiin kuormituksiin, varmistaa niiden pitkäaikaisen toimivuuden. Laadullisesti betonoitu kasa toimii useita kertoja pidempään kuin sinkkiä, ja lisäksi se maksaa paljon vähemmän.

Mikä on betonointi?

Konkreettiset ruuvipallot ovat välttämättömiä korroosion välttämiseksi tuotteen ytimen sisällä eli pakottamaan ilmaa putken sisäpuolelta. Lisäksi betoni lisää ruuvipuristimen voimaa ja säästää rahaa.

Tavaramerkit käytettiin betoneita

Ennen työn aloittamista on selvitettävä, mikä betoni soveltuu parhaiten ruuviasennuksen vahvistamiseen. Tavallisesti betonitointiin käytetään matalia konkreettisia betonia M200, M300.

Betonin M200 koostumus.

Mark M200 käytetään useimmiten yhden tarinan tai kaksikerroksisten talojen rakentamisprosessiin, joissa on vaalea katto. Tätä tuotemerkkiä käytetään betoniterästuotteiden työstämisessä sen lujuuden ominaispiirteiden mukaan, jotka se viittaa rakentamiseen.

Mark M300 sopii yksityisten talojen perustusten rakentamiseen jopa viiteen kerrokseen. Tällaista betonia suositellaan sovittamaan monoliittisiin lattiatyyppeihin.

tekniikka

Betonin tehokkaaseen kaatamiseen sinun on ensin valmisteltava kastelupullo vedellä. Ankkuri on välittömästi leikattava ja asetettava kooltaan. Jos ei ole liikaa paaluja, on suositeltavaa vaivaa betonia omilla kädillä, lapio muovisäiliöön. On tärkeää muistaa: luotettavan ja kestävän betonisoinnin kannalta kannattaa säätää tangot korkeiksi.

Rakennustöiden jälkeen betonissa voi olla kiinnitysreikiä, jotka on kiristettävä tavallisella paperiteipillä. Myöhemmin, kun betoni muuttuu kiinteäksi, nauha voidaan poistaa.

Materiaalien ja työkalujen valmistus

Pallosäätiön rakentamisen materiaalien valinnan tulisi olla vastuussa, joten myöhemmin ei ole tarvetta käsitellä epätoivottuja seurauksia. Useimmiten se riippuu tekijöistä, kuten pylväiden tyypistä, valmistusmenetelmistä, maahan upottamisesta ja sijainnista rakennuksen aikana.

Paalusäätiölle tarvitaan runsaasti rakennustarvikkeita, joten mökeissä ja asuntotaloissa on tarpeen ottaa huomioon ne rakennusmahdollisuudet, joita voit rakentaa omilla käsillänne.

Tuotteen tärkeä osa on grillata. Grilli on pohjan yläosa, jonka tehtävänä on kuorman jakautuminen sen pohjalle. Se on muotoa laattoja, jotka yhdistävät paalujen pohjat ja toimivat niiden tukirakenteena.

Leikkuupää

Pile-pohjan rakenne mahdollistaa täysin tasaisen pinnan valmistamisen paalujen tason mukaan. Ei ole helppoa tehdä ilman erikoislaitteita, koska paalujen päiden välinen etäisyys on melko suuri, ja on lähes mahdotonta määrittää, onko pinta täysin linjassa. Laitteisto auttaa määrittämään kaikki parametrit tarkkuudella. Se edustaa erikoistunutta suuttimen kaivukoneeseen, joka on asennettu puomin päälle. Sisällä on tehokas työkalu betonin, metallin ja muiden rakennusmateriaalien leikkaamiseen. Työskentely tällaisella suuttimella takaa tarkkuuden leikkaamista. Pinnan tasoitus suoritetaan ilman näkyviä puutteita.

Rebar insertti

Pölkkyissä on erilaisia ​​vahvikkeita - ei-stressoituja, esipainettuja. Ne auttavat kiinnittämään rakenteita. Pino on asennettava tarkasti keskikohtaan, jotta estetään vinoutuminen. Riippumatta siitä, onko se betonirakenne vai metalliruuvi, tekniikka on sama.

Suunnittelu vahvistuu kulmissa. Seuraavan paalin sijainti kulmasta voi olla korkeintaan kolme metriä ja poikkeaman aste ei voi olla korkeampi kuin kaksi - tässä tapauksessa taipumus kuormien pitämiseen vähenee merkittävästi. Rakentajat sanovat, että seuraavana päivänä asennuksen jälkeen on jo melko mahdollista aloittaa rakennuksen seinien rakentaminen.

betonointi

Ruuvien pylväiden betonisoitumisen aikana on erittäin tärkeää, että betonissa ei ole aukkoja paikassa, jossa kasa on betonin vieressä. Sisällä runkojohdinrunko rakenteen vahvistamiseksi. Betoni kaadetaan ruuvipatsaan tynnyriin. Sitten hän täyttää säätiön koko alueen ja saadaan yksi suuri betoniteräsrakenne.

Prosessin edut

Ruuvaa paaluja, jotta luodaan perusta - kestävä. Tällaisen rakenteen omaava talo pystyy seisomaan noin sata vuotta. Niitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisessä maaperässä. Maanrakennustyöt niiden asennuksen aikana eivät ole ollenkaan tarpeellisia, koska niiden alapuolella oleva maa ei käytännössä jääty ja ei turvota. Yksinkertaisten rakenteiden lisäksi on mahdollista rakentaa korkealaatuisia taloja tiilimateriaaleista tällaisilla pylväillä.

TERRAVINT

Hei, rakkaat ystävät! Kahden vuoden kehityksen ja kymmenien epäonnistuneiden kokeiden jälkeen ryhmäni ja minä pystyimme vielä luomaan vahvistetun betonipatan. Pinoamme voidaan kiertyä melkein mihin tahansa maaperään.

Kuten ymmärrätte, tämä keksintö tulee pian vallankumoukseen perustusten markkinoilla. Pino imeytti kaikki metalliruuvipätkän edut ja sopivuus. Samalla menetti kaikki puutteet. Tärkeimpinä etuna olisi oltava:

1. Helppo asennus (mahdollisuus manuaaliseen ja mekaaniseen käyttöön)

2. Korroosion täydellinen puuttuminen.

3. Suuri kantavuus.

4. Alhainen hinta (50% pienempi kuin metalliruuvi)

5. Valmistettavuus.

Kasa on ainutlaatuinen. Muilla teknisillä ratkaisuilla, kun kiertyy, sen tuhoutuminen tapahtuu.

Yritykseni on kehittänyt laitteita, jotka mahdollistavat betoniruuvi, jonka kapasiteetti on 1 kpl 2 minuutissa. Linjat ovat erilaisia ​​kokoonpanoissa ja vaihtelevat kustannuksin. Takaisinmaksuaika on kuukausi!

Lopuksi haluaisin varoittaa teitä siitä, että kun yrität aloittaa konkreettisen ruuvaavan tuotannon, ohittaa patentinhaltijan ja luopumatta lisenssisopimuksesta, rikkoo lakia. Jokainen tällainen tapaus tunnistetaan valvontaosastolla ja asianajajaryhmä avustaa tuomioistuimessa.

Pidän tärkeänä tehtävänäni olla laajalti levinnyt kaikkialle maailmaan tämäntyyppiseen paaluun, joten patentin käyttöoikeus ei ole merkittävä organisaatiosi budjetissa.

Betonipuristimet

Miten kaadetaan betonipalloja itse

Betonin ruuveja, samoin kuin täytettyjä tukia, ovat välttämättömiä niiden korkean kantavuuden saavuttamiseksi. Tämäntyyppisten tukien pylväspohjat perustuvat heikkoon maaperään. Hiekka-, savi-, turve- ja swampy maaperät ovat heikkoja perusteita. Pylvään suunnittelun kuormituksesta riippuen on tarpeen vahvistaa lisävahvistusta tuen sisemmän ontelon tilavuudelle. Tässä artikkelissa on tietoja betonipilateiden tukemisesta.

Yleisiä käsitteitä betonilla täytetyistä paaluista

Pinoja, jotka on täytetty laastilla, kutsutaan padding paaluiksi. Pehmopallojen rakenteelliset rakenteet ovat monenlaisia:

 • Betonituotteet;
 • Teräsbetonituotteet;
 • Metalliputket;
 • Asbestisementtiputket;
 • Synteettiset kuoret;
 • Kierrä paalut.

Rakennustyömaalla talon alla olevat kannattimet muodostavat paalikentän. Se voi muodostaa sekä yksittäisen tuen että nauhojen tai pensaiden. Palo perustuksen talon alla, yleensä suunnitella suorakulmainen muoto.

Painettujen paalujen asennus ja valuminen

Täytetyt tangot on valmistettu eri tavoin, kuten esimerkiksi poraus maaperään, poraus vibra-mekaanisten laitteiden avulla, poraus ruiskuttamalla mutaa ja räjähdyksen avulla.

Poraus tuella on tehty sekä manuaalisesti että teknologian avulla

Pehmopallojen laite koostuu useista vaiheista:

 • Koko sivusto, joka on omistettu talonrakennukseen, tekee kuopat augerista. Pohjan runkoon kaadettiin hiekkaa tai hiekkaa ja soraa tilavuudeltaan 1: 1. Päällystyskerros paksuus noin 150-200 mm. Vedenpitävä kerros asetetaan pohjakerrokseen (kattolevyn tai muun materiaalin arkki).
 • Tulvitetussa maaperässä erikoislaitteiden avulla kaivon sisäpinta on päällystetty kyllästetyllä savimaisella liuoksella. Tämä luo vedenpitävän "kuoren" kuopan pinnalle, mikä estää seinien romahduksen.
 • Lujitushäkki asennetaan valmiiseen onteloon. Kehyksen asentamisessa tarkasti valvoa sen pystysuuntaisuutta.

Betonikourujen kaataminen suorittaa kerroksia. Kunkin kerroksen tilavuus on tavallisesti noin 200-250 mm. Pienennä manuaalisella sähköisellä värähtelijällä täytetyn seoksen tilavuus.

Piling käyttäen koteloa

Pienissä kantavuudessa olevissa maissa talon täytetyt tuet on tehty kotelosta. Ensin porataan kaivo, jonka jälkeen kotelon segmentit lasketaan tuloksena olevaan tynnyriin. Erityisten hydraulilaitteiden (liittimet) tuottaman putken yksittäisten osien upottaminen.

Jos päätetään tehdä paalutuki laajemmalla pohjalla, se tehdään leikkaamalla maakerros erityisellä mekaanisella veitsellä tai laajentamalla reiän pohjaa räjähdyksellä. Pilarituen laajennettu pohja vaikuttaa merkittävästi tuen kantavuuden lisääntymiseen.

Peruskerroksen asentamisen ja vedenpitävän veden asentamisen jälkeen koottavan vahvistuksen häkki asennetaan. Liuoksen kaataminen tehdään kerroksittain kunkin kerroksen sinetillä sähköisellä värähtelijällä. Kun betoni kaadetaan ja kovettuu, kotelon osat puretaan.

Tuottaa tamping koko betoniliuoksen tilavuus kerrosten kaapeli täryttimet. Kompakti jokainen kaadettu kerros, jonka paksuus on 200 mm.

Paisuttamalla betonipilareita pneumaattisilla laitteilla

Vesi-kyllästetyillä mailla taloon perustuvat pylväspohjat valmistetaan täytettyjen tukien avulla betonin kaatamalla pneumaattisten laitteiden avulla. Putken pohjalle asetetulle betoniseokselle kompressori toimittaa paineilmaa. Täytä tynnyri betonilla kerroksittain koko tilavuuden ajan. Suorita tämä työ erityisellä pneumaattisella ruiskutuslaitteella.

Täytetään tylsät paalut laajennetulla kantapäällä

Laajennettu kuoppa on tehty kolmella tavalla:

 • Kaivon pohjaa kaadetaan kerroksilla betoniliuosta, jonka paksuus on 200-300 mm, ja paineen lisääntyessä liuos puristaa ympäröivän maaperän muodostaen laajan pohjan.
 • Muodosta kantapää erityisellä leikkauslaitteella. Porauskolonniin asennettu taitettava leikkauselementti paljastuu halutussa syvyydessä. Pyörivä, veitsi laajentaa pohjan koon kaivon halkaisijaan 2-3 metriä. Veitsi ohjaa hydraulimekanismia kaukosäätimellä.
 • Laajenna hyvin räjähtävä menetelmä pohjaan. Etäasennus aktivoi räjähdyksen ja muodostaa pallomaisen syvennyksen.

Tämän jälkeen ontelo vahvistetaan ja runko, johon on asennettu raudoitus, kaadetaan betonilla.

Täytetään kasa maaperän ja betonin seoksella

Maalata on muodostettu sekoittamalla maaperän erityinen porauslaitos nestemäiseen betoniin. Poranterät sekoittavat leikatun maaperän liuoksella. Betoniseoksen koko tilavuus syötetään kaivoon paineen alaisena.

Sekoitettu tuloksena oleva seos muodostaa runko, jolla on suuri kantavuus.

Maanpohjan rakentamista varten ei ole tarpeen ottaa maata pois porausrungon ontelosta. Tällaiset tuet on suunniteltu ensisijaisesti talon rakentamiseen hiekkaisella, heikolla maalla.

Betonin laastin ruuvipallot

Runkotukit, jotka täytetään 200 mm: n betonikerroksilla. Jokainen kerros on tiivistettävä värähtelijällä. Jos telineet on suunniteltu pienelle talolle, betoni on onnistuneesti tiivistetty sileällä vahvistuksella tai muulla improvisoidulla kiinnittimellä.

Valetun betonin ansiosta ruuvipuristin saa aikaan suuren kantavuuden. Näistä eduista huolimatta betoniruuveja ei käytetä raskasmateriaaleista valmistetuille taloille.

Betonivalmistusruuvit

On olemassa sellainen kuin ruuvi - metallipylväs, jossa on toisella puolella oleva ruuvilieri ja toisaalta tekninen reikä. Näitä tuotteita käytetään talon talon pohjan luotettavan vahvistamiseen. Ne takaavat rakenteen lujuuden ja kestävyyden. Mutta tätä varten heitä suositellaan konkreettisesti. Betoni lisää pilarien kestävyyttä suhteessa ulkoisiin kuormituksiin, varmistaa niiden pitkäaikaisen toimivuuden. Laadullisesti betonoitu kasa toimii useita kertoja pidempään kuin sinkkiä, ja lisäksi se maksaa paljon vähemmän.

Mikä on betonointi?

Konkreettiset ruuvipallot ovat välttämättömiä korroosion välttämiseksi tuotteen ytimen sisällä eli pakottamaan ilmaa putken sisäpuolelta. Lisäksi betoni lisää ruuvipuristimen voimaa ja säästää rahaa.

Tavaramerkit käytettiin betoneita

Ennen työn aloittamista on selvitettävä, mikä betoni soveltuu parhaiten ruuviasennuksen vahvistamiseen. Tavallisesti betonitointiin käytetään matalia konkreettisia betonia M200, M300.

Mark M200 käytetään useimmiten yhden tarinan tai kaksikerroksisten talojen rakentamisprosessiin, joissa on vaalea katto. Tätä tuotemerkkiä käytetään betoniterästuotteiden työstämisessä sen lujuuden ominaispiirteiden mukaan, jotka se viittaa rakentamiseen.

Mark M300 sopii yksityisten talojen perustusten rakentamiseen jopa viiteen kerrokseen. Tällaista betonia suositellaan sovittamaan monoliittisiin lattiatyyppeihin.

tekniikka

Betonin tehokkaaseen kaatamiseen sinun on ensin valmisteltava kastelupullo vedellä. Ankkuri on välittömästi leikattava ja asetettava kooltaan. Jos ei ole liikaa paaluja, on suositeltavaa vaivaa betonia omilla kädillä, lapio muovisäiliöön. On tärkeää muistaa: luotettavan ja kestävän betonisoinnin kannalta kannattaa säätää tangot korkeiksi.

Rakennustöiden jälkeen betonissa voi olla kiinnitysreikiä, jotka on kiristettävä tavallisella paperiteipillä. Myöhemmin, kun betoni muuttuu kiinteäksi, nauha voidaan poistaa.

Materiaalien ja työkalujen valmistus

Pallosäätiön rakentamisen materiaalien valinnan tulisi olla vastuussa, joten myöhemmin ei ole tarvetta käsitellä epätoivottuja seurauksia. Useimmiten se riippuu tekijöistä, kuten pylväiden tyypistä, valmistusmenetelmistä, maahan upottamisesta ja sijainnista rakennuksen aikana.

Paalusäätiölle tarvitaan runsaasti rakennustarvikkeita, joten mökeissä ja asuntotaloissa on tarpeen ottaa huomioon ne rakennusmahdollisuudet, joita voit rakentaa omilla käsillänne.

Tuotteen tärkeä osa on grillata. Grilli on pohjan yläosa, jonka tehtävänä on kuorman jakautuminen sen pohjalle. Se on muotoa laattoja, jotka yhdistävät paalujen pohjat ja toimivat niiden tukirakenteena.

Pile-pohjan rakenne mahdollistaa täysin tasaisen pinnan valmistamisen paalujen tason mukaan. Ei ole helppoa tehdä ilman erikoislaitteita, koska paalujen päiden välinen etäisyys on melko suuri, ja on lähes mahdotonta määrittää, onko pinta täysin linjassa. Laitteisto auttaa määrittämään kaikki parametrit tarkkuudella. Se edustaa erikoistunutta suuttimen kaivukoneeseen, joka on asennettu puomin päälle. Sisällä on tehokas työkalu betonin, metallin ja muiden rakennusmateriaalien leikkaamiseen. Työskentely tällaisella suuttimella takaa tarkkuuden leikkaamista. Pinnan tasoitus suoritetaan ilman näkyviä puutteita.

Pölkkyissä on erilaisia ​​vahvikkeita - ei-stressoituja, esipainettuja. Ne auttavat kiinnittämään rakenteita. Pino on asennettava tarkasti keskikohtaan, jotta estetään vinoutuminen. Riippumatta siitä, onko se betonirakenne vai metalliruuvi, tekniikka on sama.

Suunnittelu vahvistuu kulmissa. Seuraavan paalin sijainti kulmasta voi olla korkeintaan kolme metriä ja poikkeaman aste ei voi olla korkeampi kuin kaksi - tässä tapauksessa taipumus kuormien pitämiseen vähenee merkittävästi. Rakentajat sanovat, että seuraavana päivänä asennuksen jälkeen on jo melko mahdollista aloittaa rakennuksen seinien rakentaminen.

Ruuvien pylväiden betonisoitumisen aikana on erittäin tärkeää, että betonissa ei ole aukkoja paikassa, jossa kasa on betonin vieressä. Sisällä runkojohdinrunko rakenteen vahvistamiseksi. Betoni kaadetaan ruuvipatsaan tynnyriin. Sitten hän täyttää säätiön koko alueen ja saadaan yksi suuri betoniteräsrakenne.

Prosessin edut

Ruuvaa paaluja, jotta luodaan perusta - kestävä. Tällaisen rakenteen omaava talo pystyy seisomaan noin sata vuotta. Niitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisessä maaperässä. Maanrakennustyöt niiden asennuksen aikana eivät ole ollenkaan tarpeellisia, koska niiden alapuolella oleva maa ei käytännössä jääty ja ei turvota. Yksinkertaisten rakenteiden lisäksi on mahdollista rakentaa korkealaatuisia taloja tiilimateriaaleista tällaisilla pylväillä.

Rullakapin akselin betonisoitumisen tarve

Artikkelissa käsitellään ruuvipätkän tynnyrin betonoitumista, teräksen ja betonin yhteistoimintaa sekä vaihtoehtoisia tapoja täyttää putki.

Menetelmä tynnyriruuvin paalin ontelon täyttämiseksi

Usein asiakkaat epäilevät tarvetta täyttää ruuvipurkkiakselin. Syynä on se, että koska ei ole asiantuntija, on melko vaikea ymmärtää kaikkia menettelyn etuja. Teknologian mukaan liuoksen pistäminen paalun akselille on kuitenkin yksi tärkeistä prosesseista.

Se tehdään seuraavasti: betonielementti kaadetaan pääsääntöisesti ruuvattuun paaluun sen jälkeen, kun leikkaus on leikattu asennusreiällä. On suositeltavaa käyttää suppiloa (esimerkiksi tiekartio): ratkaisu ei kaadu, ja pystyt paremmin hallitsemaan materiaalin kulutusta.

Sen jälkeen, kun se on kaatunut ramdiin (se voi olla vahvistusosa), on suositeltavaa tiivistää liuos. Tietenkään on epätodennäköistä, että kaikki jäljellä olevat ilmatyynyt voidaan poistaa tällä tavalla, mutta menettely vähentää merkittävästi niiden lukumäärää. Sen jälkeen voit asentaa kärjen ja jatkaa työskentelyä.

Betonipallot ovat alttiimpia korroosiolle - myytille tai todellisuudelle?

Näyttäisi siltä, ​​että tekniikka on yksinkertainen ja tarpeellinen, mutta sen toteutettavuus kyseenalaistettiin. Jotkut yritykset eivät käytä betonipäällystystä, koska niiden näkökulmasta se vähentää säätiön elämää. Tätä näkemystä tukee se seikka, että metallilla ja betonilla on erilainen lämpölaajeneminen. Tämän epäjohdonmukaisuuden vuoksi väitetysti muodostuu mikro-aukkoja, joissa kosteus kertyy ja hapen pääsyn läsnäollessa korroosio etenee nopeutetulla nopeudella.

Näillä väitteillä ei ole todellista perustetta ja ne voidaan helposti kumota. Teräksen ja betonin lineaarisen lämpölaajenemisen kertoimet poikkeavat toisistaan ​​vähän, ja nykyinen merkityksetön ero ei voi aiheuttaa materiaalikokemusta. Rakenteet, jotka on valmistettu raudasta ja betonista sekä negatiivisissa lämpötiloissa että epäsäännöllisissä lämpöolosuhteissa, toimivat samalla tavalla homogeenisinä. Tämä mahdollistaa sellaisten materiaalien olemassaolon kuin raudoitettu betoni ja putkibetoni.

Vaikka ontelot pysyisivät betoniliuoksessa, hapenpysähdyksen puute minimoi niiden kondensaation todennäköisyyden ja siten korroosionkestävyys rungon sisäseinällä. Ruoste alkaa vain, jos paalulla on koko pituudeltaan jatkuva ontelo, mikä on epätodennäköistä.

Siten tämä tekniikka ei ainoastaan ​​aiheuta korroosioprosesseja, vaan päinvastoin haittaa niiden kehitystä. Betoni syrjäyttää happea runko-osasta ja lisäksi se itsessään on rautametallin kannalta edullinen emäksinen väliaine. Liuokseen jäänyt vesi saavuttaa pH-arvon, joka on yli 7 yksikköä (emäksinen väliaine). Eli betonilla ei ole fyysisiä tai kemiallisia haittavaikutuksia metalliin.

Lisäksi teräsputken täyttäminen betonilla vähentää elementtien joustavuutta, lisää seinien paikallista vakautta ja vaimentaa tärinää.

Vaihtoehtoisesti täyttöruuviakselin ontelo

On syytä muistaa, että betonin lisäksi hiekkasementtilaastia voidaan käyttää ruuvipurkin tynnyrin täyttämiseen. Toisaalta tosiasiassa tapahtunut toimenpidejärjestys ei tosiasiassa poikkea: kiihdyttääksesi asetusta (kovettumista), on suositeltavaa betonin tai hiekkasementtilaastin tiivistämisen jälkeen, kuivan PSD: n täyttävän tynnyrin viimeiset 20 senttimetriä.

PCB: n käyttö mahdollistaa talvirakentamisen. Betonin kanssa työskentelyssä edullisin lämpötila on välillä + 15 ° ja +25 ° C. Jos käytät pakkasnesteen lisäaineita, tämä alue laajenee +5 ° C: seen. Negatiivisessa ilman lämpötilassa betonia tai hiekosementtiseosta on jatkuvasti lämmitettävä, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.

Erinomainen vaihtoehto tässä tapauksessa on käyttää kuivaa hiekka-sementtiseosta. Kuten betoni- tai hiekkasementtilaastin tapauksessa, leikkaamalla leikkaukset teknisellä reiällä, se kaadetaan kasaa suppilon läpi ja tiivistetään sitten.

Hiekosementtisekoitus sekä betoniliuos "puristavat" ilmaa, mikä estää korroosioprosessien syntymisen putken sisäpinnalla. Lisäksi, vaikka kosteus joutuisi edelleen tynnyriin, DSP yksinkertaisesti imee sen ja saa voimaa.

On syytä muistaa, minkälainen täyttövaihtoehto päättää, miten kärki hitsataan.

Betonipuristimet

Oma tuotanto Khimki
Toimitus Venäjän federaation MO ja TSFO: lla

Soita minulle 15 minuutin kuluessa

Ruostumaton ruuvi-säätiö
helppo asennus

Ensimmäistä kertaa valmisbetonipallo
et voi pisteet ja kierrä

Säätiö tehdas
betonipalloja 1-3 päivässä.

Korroosion täydellinen puuttuminen
Käyttöikä 100 vuotta.

Nopeampi ja halvempi kuin nauha
vähintään 2 kertaa.

Varaa huhtikuussa alennuksia

Kaikki betonin ja metallin edut
ruuvipuristin yhdessä tuotteessa:

Paalun yläosa on yleinen

Voit käyttää metallikärkiä

Sopii myös hakkuun,
nukka ja neulominen vahvistus
pohja runko

Sisältää reiän
erityisellä avaimella
käsin ja mekaanisesti
twist

Paalun "runko" koostuu betonista
M500, vahvistettu
lasikuitu

Voit lisätä kärki -
U-muotoiset insertit
puupalkin kiinnikkeet
grillat, aidat
ja muut mallit

Armature frame -
peruspilareita

Betoniruuvit
antaa pitoa
alukkeella ja korkealla
paalujen kantavuus

Metal kärki
porauskäämin avulla

helppo syöttää
maa

Katso kuinka yksinkertainen
asenna paalut:

Missä käytetään konkreettista ruuveja:

 • Yksityinen maalaistalo (asuin-, vierashuone- ja maalaistalot, kylpyammeet, ansiorakennukset)

 • Teollisuuslaitokset (varastojen, hangarien, arktisten ja paviljonkien, teollisten kasvihuoneiden, sähkölinjojen, matkapuhelinten tornit)

 • Suojaverkot ja mainostekniset rakenteet (aidan, melun ja tuulen suojausten aidat ja suojat, mastot ja lipputangot, raskas mainonta ja koristeelliset rakenteet)

 • Maatalousyritykset, tilat

 • Pinta- ja maanpäällisten rakenteiden tuki: laitureita, venepaikkoja, pengerteitä

 • Nykyisten rakennusten ja säätiöiden kunnostaminen

  Jätä pyyntö ilmaiseksi
  neuvoja ja saada:

  • Yksityiskohtainen kuvaus
  • Hinnasto
  • Extra 5% ensimmäisestä tilauksesta

  Miten saamme paaluja
  perustaasi varten:

  Tämän takia voima saavutetaan,
  jotka on testattu eri maaperäkokeilla:

  • 8 000 kg
  • Hiekka 12 000 kg
  • Savi 6 000 kg

  Vertaa Pile Wintbetonia ja muita
  tyyppisiä pilareita yksityiseen rakentamiseen

  voida
  mekaanisesti
  ja manuaalisesti

  kaivata
  pora
  laitteet

  kaivata
  paalutus
  kone

  voida
  mekaanisesti
  ja manuaalisesti

  Ei enää
  30-40 vuotta vanha

  aika
  ei rajoitu

  aika
  ei rajoitu

  aika
  ei rajoitu

  Miksi betoni
  kierrä paalu paremmin

  Nämä ruosteiset teräspallot olivat
  maassa vain 4 kuukautta.

  Tämä konkreettinen kasa poistetaan maasta vuodessa
  kiertymisen jälkeen. Ei vaurioita ja korroosiota.

  Toiminnan aikana paalun sileä sivupinta on porausreikään irronnut maaperässä. Tällainen tyyppi on peruspino tai paalupesu. Jos ruuvauksen aikana ei pääse tiiviille "puristamattomille" maaperälle (jota ei voida määrittää ilman erikoistutkimuksia), tämä kasa perustuu vain ruuvin (ruuvin) teriin. Ruuvin "ruuvauksen" jälkeen korroosion seurauksena kasa pääsee helposti maahan ja häiritsee perustuksen ja koko rakenteen geometriaa.

  Haluatko varmasti, että näin ei tapahdu?
  Valitse ruuvi paaluilta todistetusta
  materiaali - vahvistettu betoni.

  Ruuvi betonipäässä viittaa toisen tyyppiseen kasa - ns. "Roikkuvat" paalut. Ripustustyyppinen tuki on myös kestävä johtuen maaperän kestävyydestä kärkeen ja johtuen maaperän kitkasta paalun sivuseinillä, jotka on varustettu erityisillä betoniterillä.

  Ilman tarpeetonta aikaa ja rahaa, joka on käytetty vesihuoltoon, ilman lisäsuojaa, säällä ja kaudella betoniporojen perusteet ovat äärimmäisen liioiteltuja.

  Porauslaitteen laite vaatii porauslaitteiden hankkimisen paalujen reikien kehittämiseksi sekä maadoitustyön maaperän hävittämiseksi. Rungon neulominen vahvistamisesta, betonin valmistamisesta ja kaatamisesta, ja mikä tärkeintä, ei ole takeita siitä, että tulos on vankka pohja ilman tyhjiötä ja betonin sekoittaminen veden ja maaperän kanssa. Betonin ruuveja Vintbeton valmistetaan tehtaalla tärytyspöydällä betonimerkki M500, joka takaa tuotteen lujuuden ja luotettavuuden.

  Säätiö perustuu ajettuihin betonipinoihin ja on kestävä. Ajoprosessi vaatii kuitenkin huomattavia kustannuksia ja erityisten raskaiden laitteiden käyttöä, mikä edellyttää asennuspaikan pääsyä. Asennetaan betoniporakeita Vinbeton voidaan valmistaa jopa manuaalisesti, lähimpään osaan ilman vaarantaa nurmikon ja istutuksen vaaraa.

  Uuden tehtaan käynnistämisen kunniaksi valitaan joukko paaluja
  kohteesi erikoishintaan

  Betonipilareiden säätiö

  Betonipilareiden säätiö

  Säätiön rakenteet muodostavat, kuten tiedetään, kolmanneksen koko rakentamisen kustannuksista. Mutta et voi säästää tätä. Koko rakennuksen voima riippuu säätiön laadusta.

  Mutta silti on tällaisia ​​perustuksia, jotka rakentamisensa pieninä kustannuksina ovat myös korkeuden laatu ja luotettavuus. Näitä ovat paalun perustukset.

  Tämä säätiö sisältää suuren määrän tukia, jotka on tehty materiaaleista, kuten metallista ja betonista. Piles yleensä upotetaan pystysuoraan maahan.

  Yksityisten talojen rakentamiseen tällaista säätiötä käytetään harvoin, mutta sitä käytetään edelleen.

  Mutta teollisuusrakennusten, pienten ostoskeskusten, kauppojen ja monikerroksisten rakennusten rakentamisessa tällaisia ​​perustuksia käytetään melko usein.

  Betonipääteoksella on useita etuja:

  • tällaisen säätiön rakentamiskustannukset ovat useita kertoja pienempiä, koska materiaalien kulutus on pienempi;
  • vähemmän vaadittu valmistelu, kaivaus;
  • voidaan rakentaa milloin tahansa vuoden aikana;
  • ei ole esteenä sellaiselle säätiölle ja korkealle pudotulle rakennustyömaalle;
  • kyky rakentaa rakennetta kestävämmäksi, koska painopiste on syvälle maaperälle;
  • mahdollisuus käyttää usein tulvia alueita.

  Betonipilareiden pohja voi myös ehdottaa seuraavan pääliuskapohjan asennusta.

  Valitettavasti paalusäätiöllä on haittoja. Esimerkiksi:

  • Talon alapuolella on mahdotonta rakentaa kellari tai pohjakerros.
  • Tällainen säätiö ei sovellu raskaiden rakennusten rakentamiseen.
  • Pile-tuki asetetaan eri tavoin. Mutta ei-teollisella tasolla, voit toteuttaa vain vaihtoehdon talon penkit.
  • Kaikki muut säätiöt vaativat raskasta, joskus suurta koneistoa.

  On syytä harkita täyttömenetelmää tarkemmin.

  Mitä materiaaleja tarvitaan?

  Jos haluat itsenäisesti suorittaa paalujen betonipehmustetun pohjan, tarvitset työkalun:

  • pora tai muu työkalu porojen reikien poraamiseksi maaperässä;
  • betoni- ja maalaustöihin;
  • linja, taso ja mittanauha, tapit;
  • työkalut leikkaamiseen, vanteisiin ja taivutusvahvistuksiin;
  • rakentamisen värähtelijä.

  Porausreiät

  Jatkuva augerporaus

  Dig kaivoa jollekulle kätevästi. Voit ostaa pienen porauksen. Erityisesti tällaisen laitteiston läsnäolo olisi hyödyllistä tukien syvän kutistumisen aikana, kun se on yksinkertaisesti mahdotonta suorittaa yksinään.

  Kun kaivo on kaivettu, muotti on laskenut siihen. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää asbestisementtiputkia, muovisia viemäriputkia ja kattohuopaa.

  Asenna sitten vahvistusverkko. Pystysuuntaiset sauvat on valmistettava rei'itetyistä raudoitustyypeistä. Ristitangot voivat olla sileitä. Tangojen alapäähän on taitettu, ja yläosat, kun kyseessä on grillata, nostetaan paalujen tason yläpuolelle. Tangojen lukumäärä ja halkaisija määräytyy odotetun kuorman mukaan.

  Betonin kaataminen

  Paalun muodostuskuvio

  Betoni voidaan valmistaa paalujen kaatamiseksi itse. Tämä vaihtoehto on myös kätevä, koska yksittäiset paalut voidaan kaataa eri päivinä, eikä kaikkia paaluja tarvitse tehdä yhdessä päivässä. Siksi manuaalinen työskentely tässä tilanteessa ei ole rasittavaa. Betoni voidaan tilata valmiina.

  Betonin kovettumisen jälkeen voit aloittaa grillata. Se tehdään yleensä monoliittiselta betonista. Rostverkin pitäisi olla kova ja luotettava.

  Jyrsijät ovat myös suojassa kosteudelta. Mutta jos paalut on tehty putkista tai kateaineen muottirakenteesta, ei ole mahdollista tehdä vedenpitävyyttä. Ainoastaan ​​on tarpeen käsitellä huiput.

  Betonin laitureiden rakenne voidaan pystyttää mobiileilla, märillä ja turpeellisilla mailla.

  Säätiön laadun kannalta on toivottavaa nostaa grillata maan yläpuolella niin, että etäisyys maasta on kauempaa suurempi kuin valjaiden ja maanpinnan alapuolella.

  Tärkeitä kohtia betonipoikien asettamiseen

  Väliaikainen vaihe perustaa säätiö

  Hapoilla on tuhoisat vaikutukset betoniin, joten kun rakennat säätiötä märillä ja turpeellisilla maaperillä, sinun on huolehdittava hapon suojauksesta tai valittava toisenlainen säätiö. Vahvistustilanteessa harva muistaa, että metalli on suojattava betonilla, jonka kerros on vähintään 5 cm.

  Muussa tapauksessa se altistuu korroosiolle, ja sen seurauksena säätiö voi tuhoutua. Rypyttämässä paalun risteyksessä on kuormitusta huomattavia kuormia, koska tämän paikan pitäisi olla erityisen vaikea sitoa raudoitusta. Maaperän ja grillataudin välillä on toivottavaa jättää tilaa. Valjaiden on oltava maanpinnan yläpuolella.

  Pallosäätiöiden tyypit

  Pallosäätiöiden tyypit

  Useita betonipatsaan perustuotteita käytetään. Ne eroavat itse paalujen tyypistä ja mahdollisuuksista upottaa maahan:

  • ajo (ajetaan maahan iskuilla, hammaspyörillä ja muilla menetelmillä);
  • käyttäen kiinteitä neliöpaaluja;
  • ontto sisäpuolelta, upotettu tärinänvaimentimien avulla ja täytetty sitten betonilla;
  • kaatumisen aikana, jonka rakentamisen aikana betoni kaadetaan maahan tehtyyn kaivoon;
  • paaluja ei saa vahvistaa, vahvistaa;
  • ruuvataan maahan.

  Paalujen sijainti myös rakenteen ympärillä voi olla erilainen, mutta betoni ja tylsät paalut sopivat paremmin yksityiseen rakenteeseen.

  Tyytymättömän säätölaite

  Pylvään asennuksen kaaviomainen esitys tällä tavoin.

  Porakruunujen rakentamiseen ei voi käyttää erikoislaitteita. Se riittää ostamaan puutarhatanpun. Sen avulla on tarpeen porata kuopat mittarin syvyydeltä ja halkaisijaltaan 20 cm paikoissa, jotka on aiemmin laskettu ja suunniteltu maahan.

  Jotta kummankin kuopan pohjassa oleva säätökannatin pinta-ala voidaan lisätä sorkkaraudalla ja purkukoneella, laajennukset voidaan tehdä poistamalla maata samasta ruskeasta reiästä. Näin voit kasvattaa kantojen laakerikapasiteettia joka viides.

  Jokaisen kuopan pohjassa he nukkuvat ja syövät soraa tai soraa.

  Sitten paalut joskus yksinkertaisesti kaadetaan betonilla, mutta voiman lisäämiseksi ne paremmin vahvistetaan teräsputkilla.

  Yhdelle paalille käytetään yleensä 3 sauvaa, joiden läpimitta on 1,2 cm. Näiden sauvojen tulee työntyä korkeudeksi korkeudeksi noin 1 dm. Päität sitten palkkiin, joka yhdistää paalut pohjaan.

  Pile-ruuvi-pohja

  Tämä säätiö tekee itsestäsi vielä enemmän tylsistynyttä. Tämän työn voi tehdä muutamia ihmisiä, jopa ilman erityisiä rakennusalan taitoja.

  Kierukkapää on ontto metalliputki, jossa on terät ja terävä kärki.

  Se ruuvataan alustaan ​​maahan ja leikataan haluttuun korkeuteen. Sisällä paalutilaa voidaan kaataa betonilla sen lujuuden lisäämiseksi. Tällaisilla pyllyillä talon seisoo pitkään myös epävakaan kentällä.

  Betonipuristimet

  Päätoimipaikka
  Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

  Viestintäpuhelimet:
  +7 (473) 232 - 29-73

  Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

  Toimisto Belgorodissa
  Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

  Viestintäpuhelimet:
  8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

  Lipetsk, st. Krylova d. 63A

  Lipetskin toimisto
  Lipetsk, st. Krylova d. 63A

  Viestintäpuhelimet:
  8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

  Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

  Toimisto Pietarissa
  Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
  Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

  Viestintäpuhelimet:
  +7 (812) 303-90-67
  +7 (921) 878-21-61
  8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

  Betonirakenteet tai ruuvipallot

  Talon perustan valinta on erittäin tärkeä kysymys. Oikeasta ja vakaasta perustuksesta riippuu talon rakentaminen. Siksi asiakkaat ovat yleensä halukkaita käyttämään paljon vaivaa, aikaa ja rahaa sopivan säätiön valintaan ja rakentamiseen. Muutama aika sitten rakennuksessa ei ollut niin laaja valikoima materiaaleja ja laitteita, mutta nykymaailmassa tekniikka ei pysy paikallaan, ja talo voidaan rakentaa vain kuukaudeksi, ja säätö voidaan rakentaa 2 päivään esimerkiksi ruuvipapeilla. Myös tuttu tapa rakentaa säätiö - teippi tai konkreettinen säätiö.

  Ruuvaa paalut tai "nauha"?

  Monet ihmiset tietävät sanaa "nauha" merkityksessä - konkreettinen perusta. Nauhatyöntekijä on jatkuva suljettu rakenne, joka on pystytetty koko talon tulevaisuuden talon parametriin, joka on tehty betonisekoituksesta sisäisen lujarakenteen kanssa.

  Kuulet usein, että tällainen säätiö on lämpimämpää, kiinteämpää ja halvempaa kuin monet. Mutta jos tarkastellaan tilannetta järkevältä ja ammatilliselta kannalta, betonin ja ruuvipillojen vertailussa voidaan todeta seuraavaa:

  • Betonilattia - lämmin, paalu - kylmä.

  Virheellinen lausunto, jota voidaan usein kuulla. Betoni rakennusmateriaalina on jo pitkään ollut tuttu ja tuttu kaikille. Mutta tämä ei tarkoita, että se on monipuolisempi ja luotettavampi kuin paaluilla.

  Betoni on erittäin lämmönjohtavuus - se lämmittää nopeasti, mutta myös jäähtyy nopeasti. Samoin betoni ja jäätyy paljon nopeammin, mikä merkitsee huomattavasti jäähdytystä lattiaan. Betonilattiat vaativat vedenpitävyyttä, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia rakentamisen aikana.

  Ruuvien paaluilla oleva lattia tarvitsee myös lämpenemistä, ja ruuvipinoja voidaan sulkea sulkemalla tai aaltopahvilla suojaamaan niitä voimakkailta tuulilta.
  On vaikea järjestää ilmanvaihtoa betonilattialle, joten se ei tarjoa jatkuvaa lämpöä. Ruuvaamot ovat käytännöllisempää tässä asiassa - maa kuivuu nopeasti alle niiden ilman mitään sivuvaikutuksia. Esimerkiksi puulattia kylpyammeessa betonin alapuolella menettää ulkonäköään nopeammin ja saattaa kaatua, mutta ruuvin pohjaiset puiset kylvyt palvelevat hyvin pitkään lomake.


  Johtopäätös: lattia ja betoni sekä pylväsruuvi voidaan lämmittää edelleen. Mutta ruuvipallot ovat paremmin tuuletettuja ja sopivat kaikentyyppisiin koteihin.

  • Betonilattia suojaa viestintää, ruuvi - ei suojaa.

  Kaikki on yksinkertaista - jäädyttämisen välttämiseksi sinun on huolehdittava siitä erikseen. Säätiön tyyppi ei vaikuta tähän näkökohtaan. On tarpeen paikallisesti suojata kaikki tarvittavat putket kylmästä säästä ja lämpötilavaihteluista, järjestää ne alun perin maaperän jäädytyksen alapuolelle, huolehtia ympärivuotisesta lämmityksestä ja kuumavesisäiliöstä sekä lukuisia viestinnän turvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.

  • Betonialustalla sinun ei tarvitse lämmittää kellarissa vaan ruuveilla, joita tarvitset.

  Toinen yleinen väärinkäsitys. Itse asiassa on välttämätöntä lämmittää lattiaa ja nauhan pohjaa ja paaliruuvi. Ja se ei ole paljon rahaa - banal eristysmateriaalit (vaahto, polyuretaanivaahto jne.) Ovat kohtuuhintaisia ​​ja helppokäyttöisiä.

  • Betonialusta on halvempi kuin paaliruuvi.

  Tässäkin on syytä väittää. Betoni kiinteän laadun säätiö ei koskaan ole halpa, varsinkin halvempi kuin paaliruuvi. Voit tarkistaa tämän määrittämällä kustannuslaskelman missä tahansa todistetusta erikoistuneesta yrityksestä. Kun tarkastellaan arviota, näet, että talon rakentaminen korkealaatuiselle nauhakannalle ei ole halpaa.

  Asiakas voi aina nähdä paalun merkin, mutta ei aina näe betonimerkkiä ja näin ollen hänellä ei ole minkäänlaisia ​​takuita. Asiakas ei pysty selvittämään, kuinka hyvin betoniväriselkä on tehty, onko laadukas vedeneristys tehty, kuinka monta venttiililaitetta käytetään ja muita piilotettuja hetkiä, kun paalujen asennus yleensä kestää 1-2 päivää ja asiakkaat voivat osallistua töiden aikana henkilökohtaisesti, mikä tarkoittaa hallita prosesseja ja ymmärtää, mitä he maksavat.

  • Ruuvipallot on asennettava syvälle, ja betonipohja ei vaadi paljon tunkeutumista.

  Se vaatii paljon pyrkimystä välittää asiakkaille totuus siitä, että kaikkia säätiöitä on syvennettävä kaikkien normien ja standardien mukaan riippumatta tulevan rakentamisen koosta ja painosta.
  On tärkeää ymmärtää, että esimerkiksi voimakkaiden pakkasten vaikutuksesta matala perustus voi siirtyä, muodostaa, murtaa. Ja jos tätä vaikutusta ei ole näkyvissä, niin ikkunoista ja ovista on heti selvää, kuinka säätiö on epämuodostunut. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää, että asennat maaperän jäädyttämisen perustan. Ja tässä säätiö on jo vähäpätöinen, on tärkeää noudattaa kaikkia sääntöjä ja korkealaatuista asennusta erikoisvarusteilla.

  • Paaliruuvi ei ole kestävä, toisin kuin nauha.

  On syytä aloittaa se, että käytännöllisesti katsoen kaikki laadullisesti, tunnollisesti, kaikkien tekniikoiden ja vivahteiden kunnioittaminen, ammattitaitoinen henkilökunta ja teknisesti sertifioidut laitteet ovat kestäviä ja luotettavia.

  Ei ole väliä, minkä tyyppinen paalusäätiö olet valinnut, se on paljon tärkeämpää - kuka rakentaa perustan, millä maaperällä, mitä tekniikkaa ja niin edelleen.
  Muista, että ruuvipallot BAU kestävät jopa 100 vuotta melkein millä tahansa maaperällä (märkä, vetinen, silty, savea, eikä vain). Baufundaments on peitetty sinkki korroosio koostumus, joka takaa ongelmattoman ja kestävän paalun perustuspalvelu.

  FM-sarjan ruuvipallot ovat monipuolisia ja käytännöllisiä. Soveltuu useimpien rakennusten rakentamiseen. Ne eroavat halkaisijaltaan (76/144 mm) ja pituudesta (1,4-3,5 m). Tämän mallin erottuva piirre on paalun laipan loppuunsaattaminen kuudella pulttiruuvilla ja yksi keskellä kierteitetty.
  BAU-sarjan T-ruuveja on erinomainen asennettavaksi pylväisiin, tienviittoihin, katuvaloihin ja muihin kevyisiin rakenteisiin.

  On tärkeää huomata, että on tarpeen selkeyttää etukäteen, millaista maata sivustossasi on, jotta voidaan optimaalisesti valita joko ruuvipuristetyyppi tai betonimerkki. Harkitse ilmasto-olosuhteet, sää, kuinka terävä lämpötila putoaa, ja sitten voit valita ihanteellisen perustan!

  • Paaliruuvi ei ole yhtä luotettava kuin hihnan pohja.

  Puhtaasti visuaalisesti voi tuntua, että betonipohja on luotettavampi kuin kasa, yksi asia on massiivinen betonirakenne ja aivan toinen - rautapallot, jotka ovat tulossa kokonaan maahan tai putoamaan maahan kokonaan.

  Voit koskettaa ruuvipinoa, katso sitä, katso brändi, numero, valmistaja. Ruuvien paalujen asentamisprosessi voidaan nähdä myös ensiksi.
  Sivustolla voit tutustua yrityksen sertifikaatteihin varmistaaksenne, että BAU-porausruuvi toimii pitkään ja luotettavasti!

  Toteutettavuus betonipuristusta varten

  Vankka pohjapohja talojen rakentamisessa takaa niiden vakauden, erityisesti ongelmatilanteissa. Rumpuporakojen järjestely on yksi kustannustehokkaimmista vaihtoehdoista, mutta tämä malli vaatii lisävahvistusta betonin avulla, mikä mahdollistaa sen kestävän jopa 3 tonnin kuormituksen.

  Tarve täyttää betoniporat on usein kyseenalaistettu ja silti tämä tekninen toiminta on paras tapa lisätä rakenteiden kantavuutta ja varmistaa niiden korroosionkestävyyden. Lisäksi tämä tekniikka estää paalujen tuhoutumisen talvikaudella, mikä on mahdollista, jos vesi pääsee putkeen ja jäätyy, sekä varmistaa myös naapurimaiden rakennusten perustan säilymisen, kun rakennustöitä tehdään tiheään rakennetuilla alueilla.

  Rullakapin akselin betonisoitumisen tarve

  Betonointiruuveilla on edullinen vaikutus rakenteen mekaanisiin ominaisuuksiin, mikä lisää jäykkyyttä, lujuutta ja joustavuutta. Kuitenkin tällaisen voiton vastustajat vastustavat metallin ja betonin lämpölaajenemiskertoimien eroon liittyvää vaaraa. Heidän mielestään tämä voi johtaa mikrokreän muodostumiseen, jossa kosteus kertyy, mikä johtaa korroosionprosessien aktivointiin.

  Mutta tällainen vastalause ei todennäköisesti löydä monia kannattajia, koska se kiistää käytäntö. Tällaisten rakennusmateriaalien, kuten betoni- tai putkibetonien, lujuusominaisuudet eivät todellakaan ole epäilyksiä, joten ei ole syytä uskoa, että ruuvipallojen täyttö betonilla voi vaikuttaa haitallisesti niiden korroosionkestävyyteen.

  Lisäksi korroosiota kehitettäessä kosteuden lisäksi tarvitaan jatkuvasti happea, ja betonitoimismenetelmä syrjäyttää ilman paalun akselilta. On myös huomattava, että betoni on alkalimetalli, joka on edullinen rautametalleille altistumiselle ja jolla ei näin ollen ole merkittäviä kemiallisia tai fysikaalisia vaikutuksia metallirakenteisiin.

  Menetelmä tynnyriruuvin paalin ontelon täyttämiseksi

  Joten olimme vakuuttuneita siitä, että kysymys siitä, pitäisikö ruuvaamalla paalujen ruuvaus olisi päätettävä positiivisesti. Miten tämä toiminto suoritetaan oikein parhaalla tuloksella? Itse asiassa tämä tekniikka ei edellytä erikoislaitteiden tai erikoistekniikoiden käyttöä. Se valmistetaan seuraavasti:

  • Rungon ruuvauksen jälkeen on tarpeen leikata osaa asennusreiällä.
  • Betoniliuos kaadetaan paalun akselin sisään, ja suppiloa suositellaan materiaalien säästämiseksi.
  • Kaatamisen jälkeen liuos tiivistetään, mikä voidaan tehdä käsin, mutta on parasta käyttää tätä tarkoitusta varten vahvistusta. Tämä yksinkertainen menettely vähentää sisäisten syvennysten määrää.
  • Kun betoniseos kovettuu, kärki asennetaan.

  Mikä on paras tapa täyttää ruuvipurkki ja miksi? Tähän käytetään yleensä hiekkabetonisekoitetta, jolla on taipumus kutistua, ja itse kaatoaminen suoritetaan hieman leikkaustason alapuolella. Kun betoni kovettuu, muodostuu pieni masennus, joten korkealaatuiseen valuun sementtiä tai jauhebetonia tulee kaataa paaluun.

  Betonilaatua valittaessa on otettava huomioon rakennettavan rakennuksen ominaisuudet. Niinpä betoni M-200 soveltuu paremmin 1-2-kerroksisiin taloihin, ja brändiä M-300 käytetään rakennusten rakentamiseen korkeintaan 5 kerrokseen.

  On syytä muistaa, että kylmäkauden ruuvipilareita kaadetaan tai täytetään lisäämällä jäätymistä estäviä lisäaineita, jotka estävät sen tuhoutumiselta, jos jäinen liuos laajenee. Jos ilmasto-olosuhteet sallivat, alempi osa voidaan täyttää ilman lisäaineiden käyttöä, mikä mahdollistaa näiden materiaalien säästöt.

  Rakenteen edelleen vahvistamiseksi voit käyttää raudoitusta leikkaamalla sitä pitkin pinoa pitkin ja asettamalla se putken onteloon ennen kaatamista.

  Muut paalujen täyttömenetelmät

  Onko aina tarpeen täyttää paalut betonilla? Useimmin käytettyjä ja muita samankaltaisia ​​aineita, esimerkiksi kuivia hiekkasaastiseoksia käytetään useimmiten negatiivisissa ilman lämpötiloissa. Tämä vaihtoehto on myös hyvä, koska jos kosteus joutuu tynnyriin, se imeyttää sen ja lisää siten omaa voimaa. Ruuvipallot voidaan myös täyttää hiekkakivellä, joka toimii samalla tavoin kuin PCB. Mikä on parempi - kaada tai täytä kasa säätöön? Jotkut asiantuntijat uskovat, että kuivien seosten käyttö olisi parempi betoniin, koska ne eivät muodosta sisäisiä onteloita.

  Muuten kysymys ruuvipillojen täyttämisestä voi olla merkityksetöntä, jos perinteisten kaasuputkien sijasta käytetään enintään 4 mm: n seinämän paksuisia paksuisia putkia. Esimerkiksi putki, jonka läpimitta on 108 mm ja seinämän paksuus 7 mm, voi kestää suurempia kuormituksia kuin betonirakenne, jossa on ohuemmat seinät. Todellakin, tällaisen putken kustannukset ovat verraten korkeammat, joten betoniprosessi on edelleen suosittu ja luotettava tapa lisätä paalujen vastustuskykyä mekaanisiin ja fysikaalis-kemiallisiin kuormituksiin, lisää säätiön kestävyyttä ja viime kädessä koko rakenteen luotettavuutta ja vakautta.

  Miten kaadetaan betonipalloja itse

  Betonin ruuveja, samoin kuin täytettyjä tukia, ovat välttämättömiä niiden korkean kantavuuden saavuttamiseksi. Tämäntyyppisten tukien pylväspohjat perustuvat heikkoon maaperään. Hiekka-, savi-, turve- ja swampy maaperät ovat heikkoja perusteita. Pylvään suunnittelun kuormituksesta riippuen on tarpeen vahvistaa lisävahvistusta tuen sisemmän ontelon tilavuudelle. Tässä artikkelissa on tietoja betonipilateiden tukemisesta.

  Yleisiä käsitteitä betonilla täytetyistä paaluista

  Pinoja, jotka on täytetty laastilla, kutsutaan padding paaluiksi. Pehmopallojen rakenteelliset rakenteet ovat monenlaisia:

  • Betonituotteet;
  • Teräsbetonituotteet;
  • Metalliputket;
  • Asbestisementtiputket;
  • Synteettiset kuoret;
  • Kierrä paalut.

  Rakennustyömaalla talon alla olevat kannattimet muodostavat paalikentän. Se voi muodostaa sekä yksittäisen tuen että nauhojen tai pensaiden. Palo perustuksen talon alla, yleensä suunnitella suorakulmainen muoto.

  Painettujen paalujen asennus ja valuminen

  Täytetyt tangot on valmistettu eri tavoin, kuten esimerkiksi poraus maaperään, poraus vibra-mekaanisten laitteiden avulla, poraus ruiskuttamalla mutaa ja räjähdyksen avulla.

  Poraus tuella on tehty sekä manuaalisesti että teknologian avulla

  Pehmopallojen laite koostuu useista vaiheista:

  • Koko sivusto, joka on omistettu talonrakennukseen, tekee kuopat augerista. Pohjan runkoon kaadettiin hiekkaa tai hiekkaa ja soraa tilavuudeltaan 1: 1. Päällystyskerros paksuus noin 150-200 mm. Vedenpitävä kerros asetetaan pohjakerrokseen (kattolevyn tai muun materiaalin arkki).
  • Tulvitetussa maaperässä erikoislaitteiden avulla kaivon sisäpinta on päällystetty kyllästetyllä savimaisella liuoksella. Tämä luo vedenpitävän "kuoren" kuopan pinnalle, mikä estää seinien romahduksen.
  • Lujitushäkki asennetaan valmiiseen onteloon. Kehyksen asentamisessa tarkasti valvoa sen pystysuuntaisuutta.

  Betonikourujen kaataminen suorittaa kerroksia. Kunkin kerroksen tilavuus on tavallisesti noin 200-250 mm. Pienennä manuaalisella sähköisellä värähtelijällä täytetyn seoksen tilavuus.

  Piling käyttäen koteloa

  Pienissä kantavuudessa olevissa maissa talon täytetyt tuet on tehty kotelosta. Ensin porataan kaivo, jonka jälkeen kotelon segmentit lasketaan tuloksena olevaan tynnyriin. Erityisten hydraulilaitteiden (liittimet) tuottaman putken yksittäisten osien upottaminen.

  Jos päätetään tehdä paalutuki laajemmalla pohjalla, se tehdään leikkaamalla maakerros erityisellä mekaanisella veitsellä tai laajentamalla reiän pohjaa räjähdyksellä. Pilarituen laajennettu pohja vaikuttaa merkittävästi tuen kantavuuden lisääntymiseen.

  Peruskerroksen asentamisen ja vedenpitävän veden asentamisen jälkeen koottavan vahvistuksen häkki asennetaan. Liuoksen kaataminen tehdään kerroksittain kunkin kerroksen sinetillä sähköisellä värähtelijällä. Kun betoni kaadetaan ja kovettuu, kotelon osat puretaan.

  Tuottaa tamping koko betoniliuoksen tilavuus kerrosten kaapeli täryttimet. Kompakti jokainen kaadettu kerros, jonka paksuus on 200 mm.

  Paisuttamalla betonipilareita pneumaattisilla laitteilla

  Vesi-kyllästetyillä mailla taloon perustuvat pylväspohjat valmistetaan täytettyjen tukien avulla betonin kaatamalla pneumaattisten laitteiden avulla. Putken pohjalle asetetulle betoniseokselle kompressori toimittaa paineilmaa. Täytä tynnyri betonilla kerroksittain koko tilavuuden ajan. Suorita tämä työ erityisellä pneumaattisella ruiskutuslaitteella.

  Täytetään tylsät paalut laajennetulla kantapäällä

  Laajennettu kuoppa on tehty kolmella tavalla:

  • Kaivon pohjaa kaadetaan kerroksilla betoniliuosta, jonka paksuus on 200-300 mm, ja paineen lisääntyessä liuos puristaa ympäröivän maaperän muodostaen laajan pohjan.
  • Muodosta kantapää erityisellä leikkauslaitteella. Porauskolonniin asennettu taitettava leikkauselementti paljastuu halutussa syvyydessä. Pyörivä, veitsi laajentaa pohjan koon kaivon halkaisijaan 2-3 metriä. Veitsi ohjaa hydraulimekanismia kaukosäätimellä.
  • Laajenna hyvin räjähtävä menetelmä pohjaan. Etäasennus aktivoi räjähdyksen ja muodostaa pallomaisen syvennyksen.

  Tämän jälkeen ontelo vahvistetaan ja runko, johon on asennettu raudoitus, kaadetaan betonilla.

  Suosittelemme katsomaan videota siitä, kuinka tukivarastoa jatketaan viidennen kerran.

  Täytetään kasa maaperän ja betonin seoksella

  Maalata on muodostettu sekoittamalla maaperän erityinen porauslaitos nestemäiseen betoniin. Poranterät sekoittavat leikatun maaperän liuoksella. Betoniseoksen koko tilavuus syötetään kaivoon paineen alaisena.

  Sekoitettu tuloksena oleva seos muodostaa runko, jolla on suuri kantavuus.

  Maanpohjan rakentamista varten ei ole tarpeen ottaa maata pois porausrungon ontelosta. Tällaiset tuet on suunniteltu ensisijaisesti talon rakentamiseen hiekkaisella, heikolla maalla.

  Betonin laastin ruuvipallot

  Runkotukit, jotka täytetään 200 mm: n betonikerroksilla. Jokainen kerros on tiivistettävä värähtelijällä. Jos telineet on suunniteltu pienelle talolle, betoni on onnistuneesti tiivistetty sileällä vahvistuksella tai muulla improvisoidulla kiinnittimellä.

  Katso videota ruuvitukien täyttämisestä.

  Valetun betonin ansiosta ruuvipuristin saa aikaan suuren kantavuuden. Näistä eduista huolimatta betoniruuveja ei käytetä raskasmateriaaleista valmistetuille taloille.