Talon tai kylvyn perusta pudotuspakkauksissa

Me vasaroimme teräsbetonipilareita yhden päivän minipisteessä puun, kiven, kehyksen, teräsbetonisten talojen ja rakennusten perustuksiin.

Säätiö soveltuu yksityisten kaupunki- ja maalaistalojen rakentamiseen, vähäiset kerrostalot, vähäiset kaupalliset rakennukset ja paviljongit sekä mökit ja mökit, kylpylät, autotallit, huvimajat, ankkuripaikat, tukiseinät, kiinnitykset, pankkien suojelu ja laiturit.

Ainutlaatuinen perusrakenteiden rakentaminen

Drift-paalut ovat betonituotteita, jotka ovat tangot, joiden poikkileikkaus on neliö ja yksi terävä pää. Paalut upotetaan maaperään iskutekniikalla, tämäntyyppinen kasa on luotettava ja vakaa perusta korkealle kantavuudelle. Perustoissa käytämme teräsbetonipilareita, joiden mitat ovat 150x150x3000 mm tai 200x200x3000 mm. Pilejä valmistetaan GOSTin mukaisesti, tarjoamme pinoille vaatimustenmukaisuustodistuksen.

Peräpohjaiset paalut ovat vahvoja ja niillä on hyvät tekniset ominaisuudet. Ja hyvällä teräsbetonipohjalla varustettu talo ei ole vain paikka asumiselle ja virkistymiselle, vaan todellinen linnoitus, joka suojaa sitä ulkoiselta vaikutukselta ja huonolta säältä. Korkealaatuisia ja tunnollisia säätiöitä rakentaneet rakennukset on aina erottanut niiden kestävyyden ja kestävyyden ansiosta. Rakentamisen kehittymisen myötä perustettiin myös säätiötyyppejä. Mutta merkitys oli ja pysyy samana. Säätiö on jokaisen rakennuksen perusta. Ja mitä vahvempi se on, sitä kestävämpi rakennus. Säätiön päätehtävänä on ylläpitää koko rakennuksen painoa estäen sen seinien särkymisen ja tuhoutumisen.

Ymmärtääksemme tämän yhtiömme tarjoaa sinulle tilauksen ja ostamaan säätiöitä paikoillaan, varmistaen tulevan mukavan kodin tai muun rakenteen luotettavuuden ja kestävyyden.

Kodin perustusten käyttö ajoneuvoihin tarkoitettuihin betonipaloihin

Vahvistettu betonipilareita, jotka on upotettu liuskajohtojen myöhemmäksi rakentamiseksi. Käytettävissä olevilla teräsbetonipoikoilla on laaja soveltamisala:

 • Puiset ja kehysrakennukset, kylpyammeet, autotallit, varastot, varastotilat
 • Tiilitalot
 • Kontit ja hangarit
 • Talot tehty hiutaloitua betonia ja vaahto estää
 • mainostaulut
 • Vähäiset kaupalliset rakennukset ja paviljongit
 • Tukevat seinät, venepaikat
 • Pankkien suojelu ja laiturit
 • Vahvistaa olemassa olevaa säätiötä
 • Aseiden perustana
 • Teollisuusrakennukset
 • Putkistojen ja voimajohtojen tuki

Pallosäätiöiden suorituskyky on erinomainen, kestävyys ja erinomainen kantavuus. Joissakin tapauksissa pystysuoran rakennuksen pohjan yläosassa voi olla suhteellisen heikko kerros maaperä, ja siksi on tarpeen siirtää painetta rakenteesta tiheämpään maaperään, joka on tietyllä syvyydellä. Näissä tapauksissa on usein järjestetty paalujen perustekijöitä, jotka pystyvät imemään suuria kuormituksia matalaan perustukseen verrattuna ja lisäksi joskus edullisempia, koska niiden rakentamisen aikana työvoimavaltaisten maametallien määrä vähenee. Pylvään perustuvat säätiöt ovat laajalle levinneet, koska niiden teknisesti ja taloudellisesti merkittävät indikaattorit ovat huomattavasti korkeammat kuin säätiöt luonnollisesti. Pylväsrakenteet ovat asteittainen vaihtoehto perinteisille monoliittisille säätiöille ja avaavat uusia näkökulmia rakennusten ja rakenteiden luomiseen epävakaisiin, huonosti kytkettyihin ja kasteltuihin maaperään.

On suositeltavaa soveltaa ajotietä yksittäisissä rakenteissa paitsi heikkoon maaperään. Talon rakentamisen kustannukset paalusäätiöön ovat usein huomattavasti pienempiä kuin sen toisen tyyppinen. Rakennustalon geologisten tutkimusten tietojen asiantuntemus on kuitenkin suunnitella asuinrakennusten betonipilarien perustaksi. Kevytrakennukset on asennettava säätöön. Kevyiden rakennusten paalusäätiö sopii parhaiten, koska se tarjoaa riittävän luotettavuuden halvimmalla hinnalla. Paloperusta kevyille rakennuksille on myös hyvä, koska paaluilla voidaan käyttää uudelleen. Siksi, jos päätät siirtää rakennuksen tai liittää uuden rakenteen, paalain perustus on tervetullut.

Se on esivalmistettua betonipilareita, neliöosaa, joka on tarkoitettu säätiöiden asentamiseen kaikissa ilmastovyöhykkeissä. Kaikkien olemassa olevien paalujen rakenteiden joukossa käytetään laajimmin massan siviili- ja teollisuusrakennuksia juuri ajettuihin rautatiepinoihin. Niiden käyttö vähentää merkittävästi säätiöiden rakentamisen monimutkaisuutta ja vähentää rakennusprojektien kustannuksia. Tällöin yleisimmin käytetyt ovat kiinteät neliöpaalupallot. Muitakin pinoja käytetään vähän siksi, että ne ovat huonommassa sopeutuvuudessa ja tuotannon monimutkaisuudessa.

Jos päätät säästää betonipilareita, rakentamisen hinta on selvästi muita vaihtoehtoja pienempi. Heikkojen maaperän luotettavuuden lisäksi maanrakennustilojen määrä vähenee merkittävästi. Betonin kulutus paalujen kaatamiseksi ja tehosillan rakentamiseksi (grillage) on useita kertoja alhaisempi kuin toisen tyyppiselle perustukselle.

Vahvitetun betonipilarin tärkein etu: herkkyys mädäntymiselle ja tuhoutuminen puupölyillä. Niitä voidaan käyttää maassa sijaitsevissa sääolosuhteissa, joita tuodaan sekä tuoretta että suolaista merivettä. Siksi niillä ei ole muita rajoituksia: vedenpinnan yläpuolella tai alapuolella.

Drift paalut

Ajotapahtumien tyypit

Tyypilliset koot ja hinnat

* Pallojen lukumäärän laskemiseksi on tarpeen sijoittaa ne rakennuksen ympäryksen ympärille pilareiden välisellä etäisyydellä kaikilla tasoilla 1,5 - 2 m.

Säätiön hintalaskuri

Avaimen hinta: 49 500 ruplaa

Hinta sisältää: avaimet käteen -asennuksen

Työskentele ajopilareilla

Puutalo sb

Pohja, jossa on grillage on ajettu paaluilla

Kehysrakennus ajetuilla paaluilla ja vedeneristys

Puutarha zbivny zb stilts

Drift paalut ja grillage talon alla

Katsaus Sergei Ivanovichista

PORK LIFESTYLE FOUNDATION

Pehmustetyyppisten täyttymätyyppien perustus on suosittu monien etuoikeutettujen ominaisuuksien takia verrattuna muuntyyppisiin säätiöihin, esimerkiksi TISE: n, säätöruuvin vaihtelujen, tylsistyneiden ja niin edelleen. Driven pilates on tehty vahvistetusta betonista, jolla on tanko, jonka muoto on neliö toisella puolella ja toisella puolella terävä pää. Pallojen upottamista maahan käyttäen iskutehoa, joka suoritetaan käyttäen erikoistekniikkaa. Ajopilareilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet, erityisesti se auttaa varmistamaan rakenteen luotettavuuden ja sen vakauden pitkän ajan. Tällaisella pohjalla on suuri kantavuus, mikä takaa pystysuoran rakenteen kestävyyden.

Ajopilojen tekniset ominaisuudet

Valmistettujen paalujen tuotanto suoritetaan maassamme voimassa olevan standardin (GOST) mukaisesti, eli tuotantoprosessissa käytetään tietyn tuotemerkin betonia, jolla on ominaisuuksia, jotka mahdollistavat korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen. Betonin täytyy välttämättä olla vähintään 300 kgf / cm2, joka määräytyy pakkauksen mukaan, ja tämä betoni painaa paljon ja sitä voidaan käyttää kestävien rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen, kiitotien rakentamiseen ja niin edelleen. Muuntyyppisen käytetyn betonin, jolla on alhaisempi lujuus, perustan rakentaminen ja luotettavan ja kestävän paalin tuottaminen, voi olla vain erikoistuneessa tehtaassa, jossa se voi taata tuotteen olemassa olevien GOST-tuotteiden vaatimustenmukaisuuden.

Rakentaminen käytettyjen paalujen puinen ja kehys taloa

Ajosäätiön rakentamiseen tarkoitettu yritys "AKS" käyttää 3-4 metrin pituisia paaluja, joiden poikkileikkaus on 150-150 tai 200-200 mm. Jos puhumme huonokokoisen tiilitalon rakentamisesta, käyttäkää sitten pienempiä paaluita ja tällaiset paalut päätyvät ajettaessa maaperään, mikä tekee tarpeellisesta kantavuudesta. Vain tämä yritys käyttää tämän kokoisia paaluja ajoalueelle ja kasaaminen voidaan suorittaa myös ahtaissa olosuhteissa, ja yksi tämäntyyppisten säätiöiden rakentamisongelmista on erityisten pienikokoisten laitteiden puute.

Jos käytät suuria ja raskaita laitteita työhön, se rikkoo SNiP: ää ja teknisiä turvaohjeita. Työntekijän on oltava tiettyjä ulottuvuuksia, nimittäin ei saa ylittää standardien hyväksymiä parametreja, etenkin etäisyyden rakennettuun kohteeseen on oltava vähintään 25 metriä. Juuri tämä estää monia yrityksiä rakentamasta säätiötä yksityisten rakennusten kesken. Yritys "AKS" harjoittaa pinoa ajoa varten säätiöön pienikokoisten laitteiden ansiosta, joten voit tehdä pinoa rakennettaessa lähes missä tahansa paikassa ilman komplikaatioita ja ongelmia.

Mikä on pohjalla ajettu paaluilla? Luotettava tekniikka yksityiselle talolle


Viime vuosien rakentamispuomi, joka on sekä matalaa yksityistä että korkeaa, vaatii urakoitsijoilta erilaisia ​​rakennusmenetelmiä.

Menetelmän valinta riippuu ilmasto-olosuhteista, maastosta ja maatyypeistä.

Erityisen tärkeää tekniikan käytön rakentamisessa, jonka ansiosta rakenne pystyy toimimaan monien vuosien ajan. Ja tässä numerossa on valtava rooli hyvin perustetulle säätiölle. Nykyään on monenlaisia ​​säätiöitä, mikä johtuu monista maaperistä, joihin rakentaminen on tehtävä, ja viime kädessä rakenteen vahvuus ja vakaus riippuvat.

Yleistä tietoa


Yksi luotettavimmista on perusta paikoilla. Tämäntyyppistä säätiötä on käytetty vuosisatojen ajan rakentaa rakennuksia epävakaisiin maaperäihin.

Läpivienti on betoniterä, tavallisesti neliön muotoinen, koko 150 - 500 mm ja pituus 3 - 25 metriä.

Manuaalinen vasaraprosessi ei ole mahdollista, ja tähän tarkoitukseen käytetään erikoisvasarat, yleensä hydraulisia, asennettuna rakennuskoneisiin.

Tällaisen tuen toinen pää on terävä, jotta se tunkeutuu paremmin maahan. Pituus ja poikkileikkaus lasketaan erikseen ja riippuvat maaperätyypistä ja rakenteen massasta.

Tärkeää: Joka tapauksessa tukien alapää on pidettävä kiinni kiinteästä maasta. Vain tässä tapauksessa säätiö kestää talon paineita ja samalla maaperän kastelu pysyy liikkumattomana.

Esimerkiksi yhden tai kaksikerroksisen kehysrakennuksen rakentamisessa maamme maassa vallitsevien lianmuotoisten maalien osalta riittää, että halkaisijaltaan 3-4 metriä pitkät betonielementit ja halkaisijaltaan 150-200 mm voidaan käyttää.

Ajoneuvon B ja puujalat voivat olla levyt ja nauhatyypit. Ensimmäisessä tapauksessa tukialueen tuki kentällä on maksimi ja tämä tyyppi on luotettavin epävakailla maaperillä. Nauhatyypillä on pienempi jalka-alue, mutta silti riittää rakenteen vakaaseen asentoon.

Asennettujen paalujen perustuksen asentaminen edellyttää niiden asennusta:

 • pölkkikentän muodossa, kun käytetään pino-laattasäätiötä, pääasiassa monikerroksisten rakennusten rakentamiseksi;
 • rivissä. Tällöin tukit tukkeutuvat riveihin rakennuksen tulevien seinien alla, välttämättä seinien kulmissa ja risteyksissä tietyllä etäisyydellä toisistaan. Tätä menetelmää käytetään alhaisten rakennusten rakentamisessa ja kehysrakennusten rakentamisessa;
 • jotka muodostavat kaikkein ongelmallisimpia asennettavia pilareita maaperän, paikkojen talteenoton kannalta.

hakemus


On suositeltavaa rakentaa paalusäätiö, mikäli on välttämätöntä siirtää valmiin rakenteen kuorma epävakaalle maaperälle. On suositeltavaa käyttää sitä suolla ja turpeellisella maaperällä, kun tiivis tiheä kerros maaperä on riittävän syvälle.

Vaadittava määrä paaluja, jotka on ajettava vakaan maaperän syvyyteen yhdistettynä yhdeksi rakenteeksi grillauksen avulla, on luotettava tuki kaikentyyppiselle kehysrakennukselle.

Viite: On syytä huomata, että yli 60 prosenttia kaikista monikerroksisista rakennuksista on rakennettu perustuksiin, jotka käyttävät käytettyjä paaluja. Tämä vain vahvistaa tämän tyyppisen säätiön luotettavuuden.

Tyypilliset paalut


Matala- rakentamisessa, mukaan lukien kehysrakennusten rakentaminen, käytetään seuraavia tyyppisiä paaluja:

 1. Vahvistettu betoni. Yleisin tyyppi. Laajalti saatavilla kaikilla paikkakunnilla monet organisaatiot harjoittavat vahvojen betonipilojen tuotantoa ja asennusta. Käyttöikä 50-150 vuotta. Voi olla erilainen useissa parametreissä:
  • paalut, joissa on esijännitetty ja ei-rasitettu vahvistus;
  • pyöreä, neliömäinen, T-muotoinen ja ontto osa;
  • prismamaiset ja sylinterimäiset;
  • monoliittinen ja esivalmistettu (komposiitti);
  • paalut, joissa on laajennettu, taottu tai ontto kantapää.
 2. Puuta. Useimmin käytetään puisten tukkien ja runkorakenteiden rakentamista puupohjalla. Ne voidaan tehdä joissakin puulajeissa, ne ovat vähemmän luotettavia, mutta yksittäisissä rakennuksissa niitä käytetään usein kallistamalla maaperää. Tällaiset paalut ovat tavallisesti tammi, lehtikuusi, setri ja muu kovakalli. Levitä halkaisijaltaan 20-40 cm halkeilua, pituus 3-8 metriä. Käytettäessä kiinteään maaperään paalun alempi kärki on varustettu teräksisellä kärjellä, jossa on valjaat - kenkä. Puutupaikkojen käyttöikä riippuu ilmastosta ja maaperästä tietyllä alueella, mutta se on pääsääntöisesti vähintään 50 vuotta oikealla toiminnalla.
 3. Terästä. Voidaan tehdä useista vuokrista - kanavista, kiskoista, putkista jne. Niitä käytetään melko harvoin, pääasiassa tilapäisiksi rakenteiksi tai sivurakenteiksi. Arvioitu käyttöikä 40-60 vuotta.

laskelma


Jotta luotettaisiin rakenteen luotettavuuteen rakenteen rakentamisen aikana, on tarpeen laskea oikein paalut ja niiden syvyys.

Riippuen maatyypistä, runkorakenteen rakentamisen aikana pinoajon syvyys voi vaihdella kolmesta kymmeneen metriin ja leikkauksen koko 150 - 250 mm.

Tärkeää: on mahdollista selvittää tarkalleen tietyn alueen maaperän tyyppi käyttämällä erikoistuneita hakemistoja tai erityisorganisaatio voi tehdä sen.

Antakaamme esimerkkinä laskemalla paalusuunnitelma kaksikerroksisen kehysrakennuksen rakentamiseksi liejuisille maille, jotka ovat noin 80 prosenttia maamme alueesta.

Ensin sinun on laskettava koko paino kotona. Tämä on helppo tehdä, jos arvioit kuinka paljon materiaaleja käytetään rakentamiseen ja niiden paino kuutiometreinä. Kaikki materiaalien massaa koskevat tiedot ovat vapaasti käytettävissä.

Esimerkiksi talon rakentaminen otti 60 kuutiometriä puutavaraa lehtikuusta. Kuusikymmentä metriä kuivaa (nimittäin se soveltuu rakentamiseen) lehtikuusi on noin 800 kg. Yksinkertaisella kertoimella saadaan selville, että hirsitalon kokonaismassa on noin 50 tonnia.

Lisää tähän paljon kerroksia, kattoja, viimeistelyaineita ja älä unohda betonikiillotusta. Samassa tilavuusprosentissa todetaan, että tämä on noin 80 tonnia. Lopulta se on huonekalujen massa ja kaikki, jotka sijaitsevat talossa. Saamme noin 10 tonnia.

Tulosten yhteenveto saa valmiin rakenteen kokonaispainon alueella 140 tonnia. Lisää luotettavuutta 30 prosenttia varastosta ja saat 182 tonnia.

Paine, jolla on yksi 4 metrin pituinen teräsbetoni, on 10 - 40 tonnia maaperästä riippuen kaikkien teknisten ohjeiden mukaan. Kun keskimääräinen kuormitus on 20 tonnia kasaa kohden, on helppo laskea, että tässä tapauksessa tarvitset vain 9 paalua, jota käytetään kaikkien normien mukaisesti.

Käytännöllisesti kehysrakennuksen rakentamiseksi betonirakenteiset betonipallot lasketaan 2,5 metrin etäisyydellä grillatahon rakennetta tasaisemmasta kuormituksesta.

Tietojesi mukaan: samalla tavalla voidaan suorittaa laskelma mille tahansa maastosta ja kaikenlaisista paaluista.

Rakennusvaiheet


Joten kaikki materiaalit valitaan, tarvittavat laskelmat on tehty, voit jatkaa rakentamista:

1. Ensimmäinen vaihe tyhjentää materiaalien pinnoituksen ja toimituksen. On välttämätöntä poistaa maaperä ja maaperä.

2. Tulevan säätiön merkintä suoritetaan ja paalun sijainnit kuvataan.

3. Kun kaikki on merkitty, tulevan säätiön taso ja geometria tarkistetaan uudelleen.

4. Pylväsprosessi tapahtuu itsessään hydraulisella tai pneumaattisella vasaralla varustetulla koneella. Pinoamisprosessin aikana paalujen on seurattava pinoon tarkasti pystytasoa. Lisäksi kokeneet käsityöläiset huomaavat tuen epätavallisen käyttäytymisen, kun se upotetaan, jos se estää esteen tai päinvastoin "uppoaa" maanalaisissa onkaloissa. Tällöin tukia jatketaan tai kuljetetaan hieman sivulle.

5. Kun kaikki kannattimet upotetaan maahan, on tarpeen rikkoa tukijalka päästäkseen kiinnikkeeseen ja kohdistaa kaikki kannattimet samalle korkeudelle.

6. Lisäksi, riippuen pohjatyypistä, rakenteen muodostaminen on rakennettu tai lattiapinnoitteita asetetaan, jos pohja on pylväslevyä.

7. Jos kyseessä on paalusäätiö, muottirakenteessa valmistetaan vahvikeharja ja se täytetään laastilla. 28 päivän jälkeen säätiö on valmis rakenteen rakentamiseen.

Grillaus


Rostverk on osa perusrakennetta, joka sitoo tukia yhdeksi rakenteeksi ja on tuki rakennusten seinille. Ei vaadittua elementtiä. Mutta perustettu teräsbetonipilareita, joissa on grillata, on vakaampi ja voimakas kuin ilman sitä.

Ominaisuudet: Rakennetta ei saa rakentaa, jos rakenne on puuta. Tässä tapauksessa grillauksen roolia leikittävät itse rakennuksen alapuolet.

Se voidaan valmistaa metallista tai betonista.

Ensimmäisessä tapauksessa käytetään valmiita metallituotteita, tavallisesti se on kanava, I-palkki tai rautatie. Ne asetetaan tasoitetuille paaluille ja hitsataan vaipan tangoilla, jolloin ne tukevat. Elementtien välissä on hitsaus tai pultit. Tämäntyyppinen grilli soveltuu erinomaisesti tilapäisiin tai ei-asuinrakennuksiin, esimerkiksi ullakolle, kylpyyn, kesänvarjoon.

Vahvistettu betonikiillotus tehdään kaatamalla liuos valmiiseen muottiin, jossa on valmiiksi kiinnitetty ja kiinteä vahvistusverkko.

Rostverk on kolmesta tyypistä:

 • jousitus. Se sijaitsee kohtuullisella etäisyydellä maasta, eikä lattian alla olevaa tilaa ole eristetty. Sitä käytetään kylvyt, kattohuoneistot, kausiluonteiset maalaistalot;
 • matala syvyys Laskeutuu syvyyteen maahan. Tuki ei toimi, on tarkoitettu talon maanalaisen tilan suojelemiseen luonnoksilta ja huonolta säältä;
 • haudattu. Sen rakentamista varten kaivetaan kaivoa analogisesti nauhamaisen pohjan kanssa. Se on ylimääräinen tuki rakentamiselle, vahvistaa paalusäätiötä, se on erinomainen pääkaupunkiseudun kehysrakennuksen rakentamiseen.

Hyödyt ja haitat


Suosittelemme, että tutkimme, ennen kuin teet perustan ajettu paaluilla: hyvät ja huonot puolet tästä säätiöstä, joka perustuu monen vuoden käyttökokemukseen.

etuja:

 1. Pilarituet mahdollistavat minkä tahansa maaperän rakentamisen, paitsi kivetty. Uudelle 40 metrin pituudelta tuet siirtävät rakenteen kuorman tiiviille laakerikerroksille, mikä mahdollistaa epästabiilien maalien epämiellyttävyyden.
 2. Paalut ovat erittäin kestäviä epäsuotuisille ilmasto-olosuhteille, niiden käyttöikä on 150 vuotta.
 3. Vahvistuksen ansiosta paalutukit kestävät pystysuorat mutta myös horisontaaliset kuormat, mikä on erityisen tärkeää, kun niitä käytetään "kelluvilla" maaperillä.
 4. Pallosäätiön rakentaminen ei vie paljon aikaa. Yksi 4 metrin pituinen jalka haudataan muutaman minuutin ajan.
 5. Maanrakennuksen vähimmäismäärä ja rakennusmateriaalin käyttö.
 6. Pölkkyasennuksen asennustöitä voidaan tehdä ympäri vuoden ja kaikissa ilmasto-olosuhteissa.

Pile-ajo-pohjalla on joitain haittapuolia:

 1. Kaikista laskelmista huolimatta on aina todennäköistä, että maaperä arvioidaan virheellisesti, koska ei ole mahdollista nähdä sitä, mikä todella sijaitsee yleismittarin syvyydessä. Tämän seurauksena - sedimentti tai vinossa perustus.
 2. Ajopilareita varten on tarpeen käyttää erikoislaitteita.
 3. Vaikeudet peruskallion tai maanalaisen autotallin rakentamisessa.

Sivustomme (paalujen lajit) mukaan esitettävät muut paalusäätiöt: kaatuminen, poraus.

Hyödyllinen video

Tutustu visuaalisesti erilaisten koon pilkkoprosessiin ja vastaavasti erilaisiin tekniikoihin alla olevasta videosta:

tulokset

Kun otetaan huomioon kaikki edellä mainitut, voimme päätellä, että kasausperusta on luotettavin vaihtoehto yksityiselle talolle sekä kaikenlaisten rakennusten rakentamiseen lähes kaikilla aloilla. Hänen monivuotinen kokemus kaikentyyppisestä rakentamisesta tarjoaa hyviä todisteita.

Äskettäin monet organisaatiot harjoittavat paalujen tuotantoa ja asentamista vähimmäismäärille, jotka ovat verrattavissa muuntyyppisten säätiöiden rakentamiseen, mikä takaa esteettömyyden ja esiintyvyyden.

Ajo paalut: tyypit ja hienovaraiset asennus

Rakennuksen tärkein elementti on perusta. Teknologian valinta sen rakentamiseen riippuu ennen kaikkea maaperän ominaisuuksista sekä rakenteilla olevasta rakennuksesta. Nykyisin käytetyin rakennustekniikka on säätiön nauha- ja paaluvariantti.

Erityisominaisuudet

Epävakaiden maaperän rakentamisessa käytettävien paalujen pohja on laajalle levinnyt. Tällaiselle alustalle käytetään tukia - lujitetuista betonista, joiden poikkileikkaus (yleensä neliö) on 150-500 mm ja pituus 3-25 m.

Alareunassa ne voivat olla teräviä, jotta ne pääsevät paremmin maahan ja yläosaan ne on varustettu kärjellä. Jälkimmäinen auttaa suojaamaan tukia muodonmuutoksesta ajo-prosessissa, vasaraiskut putoavat kärkeen.

Paalutus maahan tapahtuu erikoislaitteiden avulla - hydraulinen vasara. Pallon pituus ja poikkileikkaus lasketaan maaperän ominaisuuksien ja rakenteilla olevan kohteen perusteella. Tärkeä asia on se, että pituuden pitäisi riittää tukeen, jotta se pysyy tukevasti tukevassa maastossa ja ohittaa pehmeät kerrokset. Ainoastaan ​​tässä tapauksessa voimme puhua kohteen vakaudesta ja luotettavuudesta, ei alttiudesta sen vaikutukselle maaperän talteenotosta.

Säätiön käyttömahdollisuudet käytetyillä paaluilla ovat "ongelmalliset" maaperät - ensinnäkin orgaaninen eli märkä, turveosa maaperä. Tämäntyyppinen pohja soveltuu savi- ja loamyyrityksiin, hienoihin hiekkapohjaisiin maaperäihin sekä veden kyllästettyihin maaperään. Pile-pohjaa voidaan käyttää epätasaisilla alueilla, joilla on korkeuseroja. Toisin sanoen tämän tekniikan käyttö mahdollistaa lähes minkä tahansa maaperän rakentamiseen sopivan maaperän.

On syytä huomata, että noin 60 prosenttia maamme esineistä on rakennettu tällä tavalla.

Pallojen säätiö voi olla kaakeloitu (grillage) tai nauhatyyppi. Ensimmäistä tyyppiä pidetään epävakaiden maalien paras vaihtoehto.

Pile-ajo voidaan suorittaa käyttämällä jotain seuraavista vaihtoehdoista:

 • Pile-kenttä, jota käytetään tavallisesti korkean nousun levytuotteiden rakentamiseen;
 • peräkkäin - paalut asennetaan riveihin matalan yksityisen rakentamisen osalta, kun taas tukit on asennettu välttämättä laakerin seinämien risteyksissä kulmissa;
 • yksittäiset tuet, jotka on asennettu paikkoihin, jotka ovat alttiimpia maaperän suurimmalle muodonmuutokselle.

makeiset

Pääpaino perustetuilla paaluilla on kyky toteuttaa rakentaminen lähes mihin tahansa, mukaan lukien erittäin epävakaat (turve) maaperät - joissa muita järjestelmiä ei voida soveltaa. Ainoa poikkeus ajopilareista on kallio- ja permafrost-maaperä, johon myös paaluperustukset suoritetaan, mutta käyttäen eri tekniikkaa (tylsää menetelmää).

Paalut voivat kestää paitsi pystysuoran myös vaakasuoraan suunnatun kuorman, joka sallii niiden käytön "kellumaan". Säätämällä paalujen korkeutta kohteen eri kohtia on mahdollista tehdä rakenteita kohopinnoilla, rinteillä, korkeuseroilla olevilla alueilla.

Pileillä on suuri kantavuus, joten ne sopivat sekä yksityisten asuntojen pienten rakennusten rakentamiseen että monikerroksisiin asuinrakennuksiin, siviili-, teollisuus- ja maatalouden rakenteisiin. Tässä tapauksessa kannattimilla on pitkä käyttöikä, joka on 50-150 vuotta.

Pinoamisprosessi voidaan suorittaa ympäri vuoden, mikä merkitsee vähäisintä louhintatyötä ja nopeaa ajoa - keskimäärin 4 m pitkä kasa kestää useita minuutteja.

haittoja

Kuten missä tahansa järjestelmässä, perustetuilla paaluilla on virheitä. Ensinnäkin on mahdotonta käyttää tällaista menetelmää tehdasrakennuksen olosuhteissa tai siinä tapauksessa, että rakennetaan taloja lähellä. Tämä johtuu siitä, että ajettaessa maaperän värähtelyjä esiintyy, jotka eivät ole toivottavia lähialueiden, sekä teiden ja pääputkistojen perustuksille. Lisäksi asennusprosessiin liittyy suuri melutaso, josta tulee naapurimaissa asuvien ihmisten epämukavuutta.

Huolimatta suoritetusta tutkimuksesta ja alustavien piirustusten rakentamisesta on äärimmäisen vaikeaa ennustaa, miten maaperä käyttäytyy suuressa syvyydessä, joten tämä tekniikka ei estä säätiön saostumisen riskiä ja geometrian rikkomista.

Paalusäätiö ei salli kattavaa kellari- tai kellarihuonetta, jota voidaan käyttää. Jos se on kuitenkin tarpeen, käytetään kaivovyöhykkeellä kaivettua kaivosta, mutta tämä on työläs ja ei aina mahdollinen vaihtoehto. Lopuksi huomion voidaan katsoa tarvetta houkutella erikoislaitteita, mikä myös aiheuttaa lisäkustannuksia.

Rakentamisprosessia ohjaava keskeinen sääntelyasiakirja on SNiP (Building Regulations and Rules). Pinoihin perustuvien rakenteiden ominaisuuksista on esitetty SNiP 2.02.03-85 ("Pile Foundations"). Tukien suoran asennuksen on oltava SNiP 3.02.01-87: n ("Maapalvelut, säätiöt ja säätiöt") vaatimusten mukaiset.

Rakennuksen aikana tulisi käyttää vahvistettuja paaluita, jotka vastaavat GOST 1984-2012. Geologiset tutkimukset (maaperän analyysi, testikuoppien poraus) olisi suoritettava GOST 19912: n mukaisesti.

Riippuen siitä materiaalista, josta ajetut paalut on tehty, on useita tyyppejä.

 • Puuta. Pölkkyillä on pienin turvallisuusmarginaali, jota käytetään yksityisissä asuntorakenteissa kevyiden hirsitalojen tai runkorakenteiden rakentamiseen. Käytetty raaka-aine on lehtikuusi, tammi, setri ja muut kovat kivet, joille on tunnusomaista kosteuden ja lämpötilan muutosten kestävyys. Rakenteellisesti ne ovat tukia, joiden läpimitta on 20-40 cm ja pituus 3-8 m, yleensä varustettu teräksisellä kärjellä, jossa on vanteita. Ilmasto- ja käyttöolosuhteista riippuen puupohjien käyttöikä on vähintään 50 vuotta.
 • Terästä. Niillä on hieman suurempi kantavuus, mutta niitä käytetään myös harvoin. Ne toimivat pääsääntöisesti väliaikaisten rakenteiden tukena. Ominainen piirre on kartiomainen kärki. Tällainen kartiomainen metallipuruu muistuttaa ruuvi-analogia, mutta siinä ei ole siipiä.
 • Vahvistettu betoni (ZHB). Saadut yleisimmät, riippuen koosta kestää paino 10-60 tonnia, käyttöikä saavuttaa 150 vuotta.

RC-paaluilla on puolestaan ​​eroja seuraavissa kriteereissä:

 • riippuen vahvistusmenetelmästä on esijännitetty pituussuuntainen lujitus (hiekka, virtaava hiekka- ja savimaat), esijännitetty poikittainen vahvike (puristettavaksi paitsi savea, maaperä), pituussuuntainen vahvistaminen ilman esijännitystä (saviä, hiekkaista maata) myös paalut, joilla on neliöosa ja pyöreä ontelo, jossa on esijännitetty tai painottumaton pituussuuntainen vahvistus;
 • muoto erottelevat paaluilla pyöreät, neliöt, tee- ja ontot, samoin kuin lieriömäiset ja prismat;
 • suunnittelun perusteella päästää monoliittiset ja valmiiksi valmistetut paalut (komposiitti);
 • riippuen kantapään ominaisuuksista, joilla on sidottu tai ontto kantapää, ja suhteellisen hiljattain halkeamat, joilla on laaja pohja.

Lisäksi on olemassa paaluja, sarakkeita, joiden antenniosa toimii rakennuksen sarakkeina esineissä yhdessä kerroksessa. Tällaisten rakenteiden rakentamista ei voida tehdä heikoilla (turpeen, silty) eikä suurilla sora-mailla.

Mitat ja laskenta

Säätiön luotettavuuden takaamiseksi voidaan tarkasti laskea paalujen lukumäärä, niiden läpimitta ja pituus. Rakennettaessa asuintaloa käytetään maaperätyypistä riippuen 150-250 mm: n pituisia poikkileikkausta, jossa on 3 - 10 metriä poikittaisia ​​betonipilareita. Kuten tiedätte, paaluille on tuettava kiinteitä kerroksia - niiden pituus riippuu siitä.

Poraamalla geologinen kaivo luodaan maaperän ominaisuudet ja määritetään kiinteiden kerrosten syvyys. Laskettaessa tukien määrää sinun täytyy tietää talon massa. Esimerkiksi kiinteiden kerrosten syvyys keskipitkällä 3,5 metrin syvyydellä, joten paalujen pituus on 4 metriä.

Painon laskemiseksi kotona sinun täytyy tietää, kuinka paljon 1 cu. m materiaalista, josta se on rakennettu. Meidän tapauksessamme on lehtikuusi, 1 kpl. m, joka painaa noin 800 kg (tämä parametri antaa mahdollisuuden löytää erityinen taulukko, joka on julkisesti saatavilla eri rakennusmateriaaleille). Talon kokonaispinta-ala on 60 neliömetriä. m. Esineen kokonaispaino lasketaan näiden indikaattoreiden avulla. Tuloksena on 50 tonnia.

Tähän painoon olisi lisättävä grillauksen, lattian, viimeistelyn ja muiden materiaalien paino. Tilavuusprosentti, saamme vielä 80 tonnia. Lisää 10 tonnia huonekaluja ja laitteita, joita talossa käytetään käytön aikana.

Lisää saadut luvut, 140 tonnia. Noin 30% painosta säädetään lisäksi kestävyydelle, joten talon kokonaispaino on 182 tonnia.

Kasa 4000 mm pitkä, riippuen maaperätyypistä, kestää 10-40 tonnin kuormituksen. Jos otamme keskimääräisen arvon 20 tonnia, sitten rakentaminen puutalo 60 neliömetriä. m tarvitsee 9 paalua.

Käytännössä niiden määrä voi vaihdella hieman, sillä puiden ja runkorakennusten grillausta varten pölkkyjen välinen etäisyys on 2-2,5 m.

Laskelmien jälkeen laaditaan paalunohjausjärjestelmä. Niiden on pudonnut rakennusten kulmiin, kantaelementtien risteyksissä.

Pino-osa määrittää myös sen lujuuden ja kantavuuden. Esimerkiksi kaivosrakennuksiin, kylvöihin suositellaan 150 x 150 mm: n osaa. Yksikerroksisten puu- tai kehysrakennusten rakentamiseen voidaan käyttää analogista 200 x 200 mm: n osaa. Vaativampia esineitä 2-3 kerroksessa, sekä rakennuspalikoista tai tiilistä, tarvitaan 300 x 300 mm: n osaa.

asennus

Perusrakenteen asentaminen käytetyille paaluille alkaa geologisten tutkimusten suorittamisesta, jonka aikana maaperä on muodostettu. Saatujen tietojen perusteella luodaan projektiasiakirjat, materiaalit ostetaan. Suoraan rakennustyömaalla, asennus aloitetaan puhdistamalla ja merkitsemällä, materiaalien luovutuksella. Paikalle merkittyjä paikkoja on myös merkitty, minkä jälkeen tulevan säätiön taso ja geometria tarkistetaan.

Ajon tekniikka edellyttää erikoislaitteiden käyttöä pneumaattisella tai hydraulisella vasaralla. Kasa on asennettu tarkasti pystysuoraan ja vasaralla maahan vasaralla, joka syöksyy syvemmälle ja syvemmälle jokaisen iskujen kanssa. On tärkeää seurata tuen käyttäytymistä - se voi törmätä kiviin tai johonkin muuhun kiinteään muodostumiseen tai kirjaimellisesti alkaa "uppoutua" maaperään (se putoaa maanalaisiin onteloihin).

Tällöin tukea jatketaan tai siirretään 0,5-1 m eteenpäin. Kun kaikki paalut tukkeutuvat, siirrä tukipinnan yläosat päästäksesi vahvikkeeseen. Jälkimmäiset ovat samassa korkeudessa. Sen jälkeen on muodostettu grillata tai valmistetaan nauhatalustan puutavaraa. Jälkimmäisessä tapauksessa muotti on vahvistettu vahvikekoora ja se on täytetty betoniliuoksella. Kun hän saa voimaa (noin 28 päivän kuluttua), voit jatkaa työskentelyäsi.

Rostverk, joka on monoliittinen levy, joka sitoo kaikki kannattimet yhteen, voi olla metallia tai raudoitettua betonia. Ensimmäisessä tapauksessa nämä ovat metallitelan valmiita tuotteita, jotka on asennettu tukien päälle ja jotka on hitsattu vahvikkeen tankoihin. Yleensä tätä grillityyppiä käytetään pieniin rakennuksiin (kuistit, kylpyammeet) ja väliaikaiset tilat.

Vahvistettu betonipilareiden perusta: hyvät ja huonot puolet

Vahvistetut betonipilvet vangitsevat matalan rakentamisen markkinoita. Yksi betoniterästen ulkonäkö herättää luottamusta. Merkittävää roolia ovat yhdistykset "suurien veljien" kanssa, jotka muodostavat korkeiden rakennusten perustan. Jotkut kuitenkin pitävät tällaista perustetta kuin luotettavin, toiset - epäuskoisina.

Emme löydä yksiselitteistä vastausta kysymykseen "kuka oikein on?" Totuus on, että vahvistetuilla betonipaloilla on etuja ja haittoja, kuten mikä tahansa muu tuote. Puhutaan tästä tarkemmin tässä artikkelissa.

Mitä etsiä

Lujitetun betonipilarin rakentamisen perusta on vahvistettu korkean lujuusbetoni. KKZM-tehdas perustaa M300-betonin betonipilareiden pohjat. Tuotteet ovat GOST 19804-2012 vaatimusten mukaisia.

Tukit siirtävät kuorman rakennuksesta maahan. Pääsääntöisesti ne on valmistettu betonista, jolla on korkea karkeusvastus, toisin sanoen tuote kestää vakavia lämpötilaeroja. Se on erittäin tärkeä asuinrakennuksen perustamiselle ilmastollamme. Kun valitset paaluja, kiinnitä huomiota pakkasvasteiluun, jonka on oltava vähintään f150 tai f200.

Vahvistettujen betonipallojen edut

On mahdollista vertailla vahvistettuja betonipaloja ehkä vain paaluilla. Ja ensimmäinen asia, jonka konkreettinen tuki, voittaa on kantokyky. Riippuen kappaleen koosta ja maaperätyypistä, yksi kappale voi kestää kuorman 9 - 60 tonnia. Esimerkiksi kolmikerroksinen tiilitalo voidaan rakentaa turvallisesti yhdessä 600x400 mm: n matalan grillauksen kanssa. Metallipallot eivät voi ylpeillä tällaisesta kantavuudesta.

Toinen etu on materiaali, josta ne on tuotettu. Betonia ei käytännössä tuhota maaperässä. Tästä johtuen käyttöikä on yli 100 vuotta. Lisäksi tällaisilla paaluilla on sellaisia ​​etuja kuin painehäviöiden, tulenkestävyyden ja kosteuden kestävyyden torjuminen sekä asennuksen aikana lähes mahdottomuus siirtyä suunnitteluakselilta.

Vahvistettu betonipilareita voidaan asentaa yhdeksi tai kahdeksi päivältä. Lisää tästä...

Kuinka asentaa?

Asennukseen käytettävien teräsbetonipilarien asennus. Ajoneuvo liikkuu itsenäisesti tiellä, muta ja lumi. Jalkojen säätämisen ansiosta asennus voi tukkia paaluja jopa pienillä rinteillä. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden lämpötiloissa -25... + 40 °.

Käyttämällä tällaista asennusta voit ajaa jopa 40 teräsbetonipilareita, joissa on 150 x 150 mm: n osa yhdellä siirrossa. Tämä on maan talon perusta, joka todella asetetaan yhteen päivään. Auton voi kuljettaa rakennustyömaalle hinausauton avulla.

Hieman haittoja

Lujitettujen betonipillojen haitat ovat taloudellisen toteutettavuuden puuttuminen. Esimerkiksi, jos verrataan vahvistettua betonia ja ruuvipinoja, ensimmäiset ovat kalliimpia, niillä on suurempi kantavuus, mutta ne sijaitsevat paalukentässä samalla tavalla kuin toiset. Asennuksen aikana on mahdotonta kasvattaa niitä, koska vakiopituus on 3 metriä. Jos sivustossa on suuria eroja, mini-paalutuskone ei ole mahdollinen, koska siinä ei ole mitään asennusta. Tässä suhteessa ruuvi kannattaa voittaa. Ja lopuksi, jos päätät käyttää pile-pohjaa, sinun on otettava huomioon, että riippumatta sen tyypistä, se on ongelmallinen ja joskus mahdotonta varustaa kellarissa.

Yhteenvetona

Mitä voidaan rakentaa ajettuihin paaluihin? Lähes sama kuin ruuveilla: aidat, autotallit, hangarit, puutalot, puutavarat, tiilet, hiilihapotettu betoni ja vaahtobetoni, kehyspaneelirakennukset, kylpyhuonekalusteet, huvipuistot ja teollisuusrakennukset. Asenna laituri tai laituri ei todennäköisesti onnistu. Asuin- ja vierashuoneiden matalarakentamisen osalta parhaiten sopivat raudoitetut betonipilvet, joiden leikkaus on 150 x 150 mm ja 200 x 200 mm ja pituus 3000 mm.

Vinkki: kun valitset, harkitse rakennustyyppiä ja maata. Jos päätät rakentaa kylpylä tai tontti tulva maaperä, niin ruuvit paalut ovat ihanteellisia. Jos projekti on tiilitalo, on parempi valita teräsbetonipilareita.

Laitetta pohjalla, joka on pystytetty ajetuilla paaluilla

Rakennuksen perustan esivalmistetut betonipilot korkean rakennuksen alta

Paalusäätiö on vankka rakenne, jonka avulla voit siirtää rakenteen kuormituksen paikoilla paikoillaan oleviin syväpintaisiin maaperään.

Tämä pätee erityisesti silloin, kun maaperä on heikko (turve tai suonensisäinen). Jotta perustus kestäisi rakennuksen painon, sen on pysyttävä lujasti vankalla pohjalla. Tällöin sääntöä sovelletaan: mitä suurempaa rakenteen perusalaa, sitä vähemmän maaperän paineita.

Kuhunkin kuormaan kohdistuvan kuormituksen laskemiseksi suunnittelun vaiheessa lasketaan koko rakenteen paino. Tuloksena oleva luku jaettuna asennettujen paalujen määrällä.

Räkit ovat upotettu sellaisella kuormituksella, että niiden on kestettävä. Merkki siitä, että tuki on saavuttanut kiinteän kerroksen ja joka on valmis kestämään määrätyn kuorman, pysäyttää maan sisäisen kehityksen.

Vahvistettu betoniporaus ei ole mahdollista käsin. Tämä edellyttää pneumaattista vasaraa. Tukien sijainnin määrä ja taajuus vaihtelee ja riippuu suoraan rakenteen kokonaispainosta. Ne on kuitenkin asennettava suunnitelluille seinille, seinien ja kulmien leikkauspisteeseen.

Tukoksen lopussa kärjet leikataan samalle korkeudelle. Sitten alkaa rakenteiden rakentaminen.

Mikä on zabivny paalut

Vahvistettu betonipilareita

Taivutetut paalut ovat tangot, joiden poikkileikkaus on neliö ja yksi terävä pää. Ne upotetaan maaperään iskutekniikalla. Peräpohjaiset paalut ovat vahvoja ja niillä on hyvät tekniset ominaisuudet.

Tällainen kasa on luotettava ja vakaa pohja, jonka kantavuus on suurin, ja se on TISE-säätöjen ja ruuvien asennukseen verrattuna vakaampi ja kestävä.

Tätä tyyppiä voidaan käyttää myös massiivipuiset puiset paalut. Ne ovat tammea, mäntyä, tuhkaa ja muita kiinteitä lajikkeita, joiden kovuus voidaan määrittää Brinellin menetelmällä.

Usein ruuvinterät korvattiin putkilla, joilla on kartiomainen kärki. Ajoputkilla on parempi kantavuus kuin upotusmenetelmällä asennetut paalut. Huolimatta siitä, että käytetään samankokoisia rakenteita, elementit, joita käytetään, osoittavat parhaat lujuusominaisuudet.

Valmistusvaatimukset

Tämäntyyppisten paalujen valmistukseen sovelletaan valtion standardin säännöksiä, joissa todetaan, että betonin laadun on oltava 300 kgf / m².

Tällaisia ​​indikaattoreita käyttävää betonia testattaessa voimakkuutta ja puristusta pidetään raskaana.

Niitä käytetään kestävien rakennusten, kiitotien ja tien ylitysten rakentamiseen.

Muissa tyyppisissä paaluilla varustetuissa laitteissa käytetään matalia teknisiä ominaisuuksia.

Tämä pätee myös rakennettujen porojen tai TISE-rakenteiden rakenteeseen.

Runko ja puutalot ajetuilla paaluilla

Talo "hakkuu" paalusäätiölle

Puu- tai runkorakennusten pylväspohjan rakentamiseen käytetään 3 tai 4 metriä pitkiä, halkaisijaltaan 150 tai 200 mm pinoita. Toisin sanoen pienempi halkaisija valitaan kuin usean kerroksen raskaille tiilarakenteille.

Tätä kokoa pidetään riittävänä sille, että kasa pääsee kiinteään kerrokseen maaperään ja pohjaan tarvittavan kantokyvyn hankkimiseksi.

Kuitenkin tämäntyyppisen paalun käyttö on ongelmallista, koska on tarpeen ostaa sopivia pienikokoisia laitteita niiden ajoon.

Raskaslaitteiden käyttö kielletään turvallisuusmääräysten ja rakennuskoodien avulla. Edellä mainittujen vaatimusten mukaiseen työhön vaaditaan tietty rakennustyömaa.

Tällöin lähimpään rakennukseen tulee olla vähintään 25 metriä.

Säätiö toimii

Pohjatuki on hyvä, koska sitä voidaan käyttää mihinkään maaperään, mukaan lukien heikot maaperät: mobiili, turve tai uimapuku.

 • rakennustyömaan puhdistaminen kasvillisuudesta;
 • osien asennusrakenteiden toimitukset;
 • vakiintuneen alustan merkitseminen.

Asennuspaalut

Ajoneuvon asennus

Ajoprosessi on seuraava. Elementti asennetaan pystysuoraan, kärki osoittaa ylöspäin. Tarkistettiin kärjen ja akselin yhteensopivuus. Sitten alkaa ajamisen prosessi.

Vasaran iskuosaa alennetaan ja kunkin pölkkyjen taajuus lasketaan ensin 1 metrillä, sitten 0,1 metrillä "epäonnistumiseen". Keskimääräinen "epäonnistuminen" lasketaan elementtien pohjan aivojen lukumäärän perusteella.

Vasaran iskun vaikutuksesta mitataan upotus ja määritetään rakenteen kantavuus. Tämä mahdollistaa puutteiden korjaamisen ja edelleen rakentamisen.

Tässä vaiheessa on mah- dollisesti mahdollista tehdä aukkoja, kiviä ja muita esteitä. Jos kasa kohtaa esteen sukellusprosessin aikana, väärä vika saattaa ilmetä. Tämäntyyppistä säätöä ei näin ollen voida soveltaa kallioperärakenteiden kasaamiseen.

Toinen mahdollinen tapahtumien kehittyminen on, kun maapohjien läsnä ollessa rakenne on voimakkaasti upotettu vaikutuksen jälkeen. Tällöin pohjan kantavuus pienenee merkittävästi.

Koko ajoprosessin aikana olisi tehtävä paalarakenteen tarkkuuden tarkistaminen.

johtopäätös

 • Kaikkien vaatimusten täyttämisen ansiosta paalujen avulla luodaan laadukas ja luotettava säätiö.
 • Laitemateriaalin kustannukset paaluilla vastaavat muiden alustyyppien kustannuksia.
 • Laitosten läsnä ollessa ajamista ja erittäin ohjattavaa tekniikkaa varten prosessi kestää lyhyen ajan.
 • Fyysisten kustannusten määrä on samanlainen kuin vastaava tekniikka.
 • Pallosäätiöiden suorituskyky on erinomainen, kestävyys ja erinomainen kantavuus.

Pile-pohjan haitat

 • Kun järjestät pohjan pihdit, on tarpeen pohtia, miten lämmittää ja viimeistely pohjakerroksessa.
 • Jos maaperä rakennustyömaalla on turvotusta tai seisovaa, säätiön vakausominaisuuksia voidaan merkittävästi pienentää.

Drift-paalut, jotka on sidottu lujitetulla betoniteräksellä

Tarvittaessa rakenteen lujuuden lisäämi- seksi kannattaa käyttää paalupohjan rakennetta grillata- malla. Tällaiset perusteet voidaan jakaa seuraavasti:

 • levy-kasa tyyppi;
 • paalutyyppinen nauha.

Kun näiden kahden tyyppinen laite jättää jonkin verran tilaa maan ja nauhan väliin. Hiekka, murskattu kivi tai sora nauhan alla täyttyy.

Se ei salli maan (kiihdytyksen tapauksessa) levätä grillatausta vasten. Lisäksi tämä aukko, grillage ei nosta perustaa ylöspäin.

Samaa menetelmää sovelletaan paalusäätiön laattaversioon.

Materiaalit paalun kannattimien valmistukseen

Timber-paalut

Puupäällysteiset paalut, joilla on alhainen kosteusvastus, ja metallituotteilla on alhaisempi kantavuus.

Tällaiset elementit ovat teräsputkia, kanavia jne.

Niiden tärkein etu on pieni paino verrattuna muihin.

Tällaisia ​​tukia voidaan käyttää riittävän syvälle, lisäämällä niiden pituus vaiheittain.

Vahvistettu betoni - neliömäisellä osuudella on terävä pää teräskenkällä.

Vähäisiä rakennuksia varten käytetään enintään kolme metriä pitkiä mikropoleja.

Vahvistettu betonipaalujen etuja

Kaappaa teräsbetonia

 • Hyvä kantavuus ja siirrettävyys osoittimella suorituskyvyn pienentämiseksi.
 • Pitkä käyttöikä - noin 100 vuotta.
 • Tiiviisti laskeudu maahan.
 • Lisääntynyt lujuus suunnittelun piirteistä johtuen - sisäinen vahvistaminen.
 • Korkea kosteudenkestävyys, palonkestävyys, vastustuskyky ilmakehän paineen muutoksille.
 • Valmisliike. Tuotteet varastoidaan paaluilla, eivät vaadi erityisiä ehtoja.
 • Nopeasti asennettu, vähentää edullisesti valmistelu- ja asennustöitä.

On muistettava, että ennen sukeltamista ja ajoa kaikki tukit on puhdistettava perusteellisesti lian takia.

Ostetuille tukeille on annettava todistusasiakirjat vakiintuneiden standardien noudattamisesta, valmistajan tiedot, betonin laatu, tietyn erän valmistuspäivä jne.

Hyviä tuotteita ovat ne, joilla on sileä pinta ilman halkeamia ja siruja.

Voronezhissa olevat betoniteräkset

Vuodesta 2014 lähtien yritys "ZhBI Partner" on tarjonnut markkinoille, tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Laaja valikoima materiaaleja, jotka ovat sopivia rakentamiseen, täyttävät myös valikoivimmat asiakkaat. Olemme valmiit tarjoamaan laajan valikoiman materiaaleja, ja yksi suosituimmista vaihtoehdoista on vahvistettu betonipilareita. Voronezhissa näiden tuotteiden koko ja hinta voivat vaihdella huomattavasti. Me kuitenkin tarjoamme parhaat mahdollisuudet rakentamiseen.

Mitkä ovat voronezhissa käytettävät vahvistetut betonipilot?

Ne ovat paras vaihtoehto rakentaa rakennuksia, rakennuksia ja laitteita varten tarvittava paalusäätiö. Itse asiassa tämä on tanko, joka lyö maahan, ennen kuin luodaan säätiö. Tämän vuoksi vaikutukset säätiöön ovat paljon pienemmät, jotta se olisi kestävämpää, luotettavaa, kestää kauemmin. Jos valitset vahvistetut teräsbetonipilot, niillä on lisää vahvuutta, mikä auttaa ilman ongelmia rakentamisen tekemisessä, mutta ei tarvitse huolehtia rakenteen käytön kestosta. Piles on jaettu tyyppeihin niiden materiaalien mukaan, joista ne on tehty ja niiden ulkoisten merkkien mukaan. Drift-paalut Voronezhissa, hinnasto, jonka näet juuri nyt, olemme valmiit tarjoamaan laajan valikoiman.

Vahvistettu betonipilareiden perusta: hyvät ja huonot puolet

Vahvistetut betonipilvet vangitsevat matalan rakentamisen markkinoita. Yksi betoniterästen ulkonäkö herättää luottamusta. Merkittävää roolia ovat yhdistykset "suurien veljien" kanssa, jotka muodostavat korkeiden rakennusten perustan. Jotkut kuitenkin pitävät tällaista perustetta kuin luotettavin, toiset - epäuskoisina.

Emme löydä yksiselitteistä vastausta kysymykseen "kuka oikein on?" Totuus on, että vahvistetuilla betonipaloilla on etuja ja haittoja, kuten mikä tahansa muu tuote. Puhutaan tästä tarkemmin tässä artikkelissa.

Mitä etsiä

Lujitetun betonipilarin rakentamisen perusta on vahvistettu korkean lujuusbetoni. KKZM-tehdas perustaa M300-betonin betonipilareiden pohjat. Tuotteet ovat GOST 19804-2012 vaatimusten mukaisia.

Tukit siirtävät kuorman rakennuksesta maahan. Pääsääntöisesti ne on valmistettu betonista, jolla on korkea karkeusvastus, toisin sanoen tuote kestää vakavia lämpötilaeroja. Se on erittäin tärkeä asuinrakennuksen perustamiselle ilmastollamme. Kun valitset paaluja, kiinnitä huomiota pakkasvasteiluun, jonka on oltava vähintään f150 tai f200.

Vahvistettujen betonipallojen edut

On mahdollista vertailla vahvistettuja betonipaloja ehkä vain paaluilla. Ja ensimmäinen asia, jonka konkreettinen tuki, voittaa on kantokyky. Riippuen kappaleen koosta ja maaperätyypistä, yksi kappale voi kestää kuorman 9 - 60 tonnia. Esimerkiksi kolmikerroksinen tiilitalo voidaan rakentaa turvallisesti yhdessä 600x400 mm: n matalan grillauksen kanssa. Metallipallot eivät voi ylpeillä tällaisesta kantavuudesta.

Toinen etu on materiaali, josta ne on tuotettu. Betonia ei käytännössä tuhota maaperässä. Tästä johtuen käyttöikä on yli 100 vuotta. Lisäksi tällaisilla paaluilla on sellaisia ​​etuja kuin painehäviöiden, tulenkestävyyden ja kosteuden kestävyyden torjuminen sekä asennuksen aikana lähes mahdottomuus siirtyä suunnitteluakselilta.

Vahvistettu betonipilareita voidaan asentaa yhdeksi tai kahdeksi päivältä. Lisää tästä...

Kuinka asentaa?

Asennukseen käytettävien teräsbetonipilarien asennus. Ajoneuvo liikkuu itsenäisesti tiellä, muta ja lumi. Jalkojen säätämisen ansiosta asennus voi tukkia paaluja jopa pienillä rinteillä. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden lämpötiloissa -25... + 40 °.

Käyttämällä tällaista asennusta voit ajaa jopa 40 teräsbetonipilareita, joissa on 150 x 150 mm: n osa yhdellä siirrossa. Tämä on maan talon perusta, joka todella asetetaan yhteen päivään. Auton voi kuljettaa rakennustyömaalle hinausauton avulla.

Hieman haittoja

Lujitettujen betonipillojen haitat ovat taloudellisen toteutettavuuden puuttuminen. Esimerkiksi, jos verrataan vahvistettua betonia ja ruuvipinoja, ensimmäiset ovat kalliimpia, niillä on suurempi kantavuus, mutta ne sijaitsevat paalukentässä samalla tavalla kuin toiset. Asennuksen aikana on mahdotonta kasvattaa niitä, koska vakiopituus on 3 metriä. Jos sivustossa on suuria eroja, mini-paalutuskone ei ole mahdollinen, koska siinä ei ole mitään asennusta. Tässä suhteessa ruuvi kannattaa voittaa. Ja lopuksi, jos päätät käyttää pile-pohjaa, sinun on otettava huomioon, että riippumatta sen tyypistä, se on ongelmallinen ja joskus mahdotonta varustaa kellarissa.

Yhteenvetona

Mitä voidaan rakentaa ajettuihin paaluihin? Lähes sama kuin ruuveilla: aidat, autotallit, hangarit, puutalot, puutavarat, tiilet, hiilihapotettu betoni ja vaahtobetoni, kehyspaneelirakennukset, kylpyhuonekalusteet, huvipuistot ja teollisuusrakennukset. Asenna laituri tai laituri ei todennäköisesti onnistu. Asuin- ja vierashuoneiden matalarakentamisen osalta parhaiten sopivat raudoitetut betonipilvet, joiden leikkaus on 150 x 150 mm ja 200 x 200 mm ja pituus 3000 mm.

Vinkki: kun valitset, harkitse rakennustyyppiä ja maata. Jos päätät rakentaa kylpylä tai tontti tulva maaperä, niin ruuvit paalut ovat ihanteellisia. Jos projekti on tiilitalo, on parempi valita teräsbetonipilareita.