Lattialla kylvyssä paaluilla: laite ja asennus paaluilla, kaatamalla, betonilattia

Ihmiset usein pyrkivät järjestämään omat kylvensä säiliöiden alta. Ne, joilla ei ole pääsyä avoimeen veteen, mieluummin laittaa virkistysalueen rinteisiin. Tällaisissa tapauksissa hyvin usein perustukset sijaitsevat sedimentteihin, jotka koostuvat sedimenttisestä tai alluvijalosta tai jopa suoita. Tässä ainoa oikea päätös voidaan pitää lattian laitteena kylvyssä paaluilla. Tämä on yksinkertaisin ja edullisin ratkaisu.

 • Lattian ominaisuudet kylpyssä pihdeissä
 • Paalun pohjan asennus kylvyssä
  • Mikä vaikuttaa laskelmiin?
  • Vihjeitä ruuvipillojen oikeaan asennukseen
  • Paalun asennusjärjestys
  • Lattianeristys
  • Lähellä säätiötä
 • Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla
  • Raskaat lattiat
  • Betonilattiat
  • Lattiakeramiikan laatoittaminen

Lattian ominaisuudet kylpyssä pihdeissä

Jos kylpy on rakennettu kiinteistä tukkeista, joita ei ole yhdistetty tukkien pituuteen nähden, silloin tällöin alempi vanteiden kruunu voi toimia täysimittaisena grillata, eikä sitä tarvitse sitoa baarilla tai kanavasillalla.

Lattian edut paaluilla kylvyssä:

 • Mahdollisuus perustaa itsensä tekemä ja nopea tuotanto.
 • Tuloksena olevan rakenteen stabiilisuus johtuen maaperän tiivistämisestä ruuvattuihin paaluihin.
 • Mahdollisuus korjata säätiö.
 • Nykyaikaiset laitteet mahdollistavat paalujen sijoittamisen ehdottomasti pystysuoraan.
 • Voit tehdä säätiön milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä.
 • Automaattinen tuuletuksen automaattinen saatavuus alustalta, mikä on erityisen tärkeää kylvyssä.
 • Verrattuna nauhamaiseen pohjaan lattian laite lautalla ruuveilla on yksinkertaisempi.
 • Jos höyrystysputki on hyvin eristetty vaahtopaneelilla, se saa luotettavan vedenpitävyyden.
 • Pallon perustukset käyttöikä ja vahvuus eivät johda monoliittisiin perustuksiin.
 • Paalun pohjassa oleva kylpyamme kerros on luotettava suoja rakennuksen seinämille vasten tunkeutumista sulatettuun ja sadeveden maahan maahan.

Pallosäätiöiden käyttö on suositeltava myös maissa, jotka ovat kausiluonteisia tai huomattavia rakenteellisia muutoksia.

Paalun pohjan asennus kylvyssä

Moderniin rakentamiseen käytetään metallista saatuja putkia. Putken alemmassa osassa terät hitsataan, jotka, kuten ruuveja, syvenevät paalua maahan ja toimivat käytön aikana säätiön roolissa.

Ruuvipolleille asennettu säätö määrittää ennalta, millä lattialla on ruuvipilareissa oleva kylpyamme.

Mikä vaikuttaa laskelmiin?

Ennen perustuksen rakentamista on tarpeen tehdä kaikki laskelmat rakennusmateriaalien kustannusten optimoimiseksi. Paras kaikista laskutoimituksista ja mittauksista, millaisia ​​materiaaleja määritellään asiantuntijan antamiseksi. Seuraavia parametreja laskettaessa tulisi ottaa huomioon:

 • sula veden taso;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • maaperän muodostavat maaperän ominaisuudet;
 • tuulikuorma;
 • keskimääräinen lumen syvyys;
 • rakennuksen paino täydellä viimeistelyllä.

Vihjeitä ruuvipillojen oikeaan asennukseen

Jos kylvyn rakentamisessa valittiin säätiö ruuvipilareilla, sen rakentamisen aikana on tarpeen noudattaa tiettyjä tärkeitä olosuhteita:

 • On tarpeen tarkkailla paalujen välistä etäisyyttä, joka ei saa olla yli kolme metriä. Jos lisäämme tätä etäisyyttä enemmän, rakenteen liiallisen kuormituksen vuoksi kylpyammeen lattia alkaa laskeutua.
 • Jos lokit ovat pituudeltaan yli kolme metriä, niiden alle on asennettava välituki. Jos tällaista tukea ei ole, niin esimerkiksi dynaamisissa kuormissa, kun kävelet, lattian alla jalkasi juoksevat.
 • Koska ruuvien paalujen välinen nousu on suurempi kuin nauhalevyn viiveen sitomisen taajuus, on välttämätöntä sitoa keskimmäinen rivi kanavalla.
 • Jos kanavana käytetään tukipalkkia, keskukiekkojen korkeuden pitäisi olla pienempi kuin muut palkin kokoiset tuet.
 • Rakennuksen viidennen seinän risteyspisteissä on asennettava lisäparin ruuvipilareita.

Asennettaessa säätöruuveja puupylvään alle, on asennettava 6 metrin vakiotukit niin, että ne tuottavat mahdollisimman vähän jätettä. Jos ruuvipallot asennetaan kaikkien standardien mukaisesti, ne toimivat vähintään puolen vuosisadan ajan.

Paalun asennusjärjestys

 1. Pallojen asennuskohteet on rakennuksen kulmien ja seinien alapuolella, joten ne on merkittävä merkkijonoineen ja merkittävästi panoksilla.
 2. Pallot ruuvatetaan maahan ihmisen lihaksen voimakkuuden avulla ja kierretään maanpinnan suuntaisesti vipuputken reikään.
 1. Joka neljännen täydellisen kierroksen jälkeen on ehdottomasti tarkistettava paalin asema magneettisella tasolla, samalla kun samaa tasoa on käytettävä kaikkialla paalujen asennuksessa.

Jos havaitaan pinon kallistuksen mittaamisen jälkeen, sitä ei tarvitse irrottaa, vaan se on tasoitettava pyörivällä lasertasolla.

Kun irrotat ja kiinnität paalun uudelleen, maa irtoaa, mikä myöhemmin aiheuttaa väistämättömän vedon rakenteen.

 1. Ylhäältä, tuen täydellisen kiristämisen jälkeen tulee olla noin 20 cm ylimääräistä korkeutta, joka on sitten leikattava hiomalla.
 2. Rebar on laskettu kaikkien metalliputkien paikkoihin ja täytetty betoniliuoksella.
 1. Asennettaessa paaluja niiden ympärille on edelleen tyhjä, joka on myös kaadettava betonilla. Tästä johtuen paalarakenne saa ylimääräisen turvallisuustason, ja betonikuori suojaa metalliputkea korroosiolta, mikä parantaa huomattavasti sen käyttöikää.
 2. Sitten sinun on mitattava kaikkien paalujen asento, hitsaa ne vihjeet ja käsitellä hitsisaumat korroosiota aiheuttavilla aineilla.
 1. Rostverk voidaan valmistaa metallina hitsaamalla hitsaamalla ja puupalkilla.

Lattianeristys

Ennen kuin teet lattiaa kylvyssä pihdeissä ja laita tukipaneeleja kallo-palkkeihin, sinun on kohdeltava huolellisesti kaikkia puurakenneosia antiseptisilla aineilla, jotka suojaavat niitä mikro-organismeilta ja tuholaisilta. Tukirakenteisten elementtien välissä eristetty. Eristyskerroksen tulee olla minimaalivillaa alle 25 cm ja käytettäessä halvempaa vaahtoa riittää 15 cm. Tämä on erityisen välttämätöntä, jos kylvyssä ei ole soclea, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

Jos palkkien korkeus on riittämätön, palkit ovat kohtisuorassa niiden suhteen, jotta voit lisätä eristekerroksen paksuutta. Ensimmäinen eristyskerros tulee levittää vedeneristyskerrokseen, se on palkkien välissä. Toinen eristekerros sijoitetaan pakattujen tankojen väliin. Ylhäältä rakennus on peitetty toisella kerroksella vedenpitävyyttä ja viimeistely lattia kehys kylvyssä paaluilla on pakattu baareihin.

Lue lisää kylpyammeen lattiaeristyksen menetelmistä ja materiaaleista paaluilla artikkelissamme.

Lähellä säätiötä

Kun paalusäätiö on valmis, sen pitäisi olla hyväksyttävämpi ulkonäkö. Jos kylpy on puusta valmistettu, sen edessä olevien materiaalien on ilmoitettava hänelle sellaisista ominaisuuksista, jotka parantaisivat käyttöikää. Tätä varten sinun on ymmärrettävä, mitkä ympäristötekijät ovat kaikkein uhkaavimpia ulkoisen sisustuksen materiaaleja:

Puusäilytyspuulattiat on suojattava korkealta lumipeitteeltä, joka väistämättä kertyy sen seiniin ja lisää kosteutta. Sen vuoksi vedeneristysominaisuudet ovat erittäin tärkeät verhousmateriaalille.

Voit yhdistää lujuuden ja vedenpitävyyden viimeistelyyn, mutta on suositeltavaa käyttää sitä keinotekoista tai luonnonkiveä.

Kivi voidaan asentaa samalle laastille, jota käytetään laattapintojen asennuksessa. Se perustuu sementtiin, jota tukevat sidonta-aineet, jotka parantavat sen laatua. Pinnoitteen kiinnittäminen pintaan oli vahvempaa, seosta tulisi levittää viimeistelyaineeseen. On myös tarpeen sulkea saumojen muodostamat saumat, mutta tämä tulee tehdä päivän kuluttua kiven kiinnittymisen jälkeen.

Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

Raskaat lattiat

Koska kylvyn rakentaminen pölkkyjen päälle, sen lattia on etukäteen leikattu maanpinnasta, yksinkertaisin ja lupaavin ratkaisu olisi kaataa lattiat pyllykylpyyn kylvyssä. Tällainen rakenne on lämmitettävä, muuten pölkkyjen kylvö voi työskennellä vain lämpimässä jaksossa, kun taas lattia pysyy kylmässä.

Järjestelyyn vaaditaan, että alustan korkeus on vähintään 50 cm.

Myös kylvyn kaatamalla lattiapenkillä suositaan sitä, että kylvyn päällekkäisyys altistuu säännöllisesti veteen, koska menettelyjen aikana veden virtaus sisätiloissa ja lisäksi kondensaatti laskeutuu höyryhuoneen ja pesuosaston kaikkiin pintoihin. Kaikki tämä vesi on jotenkin poistettava, joten vaikka kylpy on tehty paaluilla, miten lattiaa kestävä kosteus on edelleen kiireellinen tehtävä. Paras ratkaisu on tikkaiden kehittäminen - tyhjennys, johon vesi kulkee tyhjennysaukkoon tai viemärijärjestelmään. On pidettävä mielessä, että tikkaat on annettava paitsi pesu- tai suihkuhuoneessa myös kaksoishuoneessa, koska ei ole pelkästään kondensaatiotoimintaa vaan myös vettä, joka lattiat ja penkit on pestävä jokaisen kylpy-menettelyn jälkeen.

Kaatopaikan rakenne on yksinkertainen:

 1. Viivästykset on pinottu grillattaessa ilman kaltevuutta.
 2. Niille on kääritty leikkuulaudat, joissa on melko suuret aukot (vähintään 7 mm). Näiden aukkojen leveydestä johtuen, jotka eivät sulkeudu, vaikka levyt turpoavat imeytyneestä kosteudesta, ylhäältä tuleva vesi ei kestä, mutta se poistuu välittömästi näiden aukkojen läpi.

Kaadetun lattian varustaminen, sinun on huolehdittava maanalaisesta suojasta, jotta jätevesi ei kerääntyisi siellä, joka uhkaisi tuulen, sienen ja epäherkkien olosuhteiden vuoksi. Tällöin alivaiheessa on tehtävä kartiomainen betonipinta, jossa kaltevuus viemäröintijärjestelmään. Käytön aikana järjestelmä on puhdistettava säännöllisesti, huuhdeltava juoksevalla vedellä ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

Betonilattiat

Myös betonilattiat paalusäätiön altaissa on oikeus olla olemassa. Ennen kuin sementti-hiekkaa tai betoniseosta kaadetaan lattiaan ruuvipohjissa olevissa kylvyssä, tarvitaan jonkinlainen valmistelu:

 1. Aseta tarvittavat vesi- ja viemäriputket.
 2. Asenna tikkaat, joiden hila on lopullisen viimeistelyn aikana lattian alimmassa osassa.
 3. Kylvyn alapuolella tehdään hiekkakivipehmuste, jonka paksuus tulisi yhdistää eristämiseen käytettyyn materiaaliin. Jos käytetään laajennettua savea, tyynyn paksuus ei saa olla yli 40 mm.
 4. Kaikissa säätöosastoissa voit asettaa vesitiivistykseen, jota voidaan käyttää kateaineella, mutta on parempi ottaa käyttöön erityinen höyryä läpäisevä kalvo.
 5. Laita eristys.

Jokainen, joka osaa tehdä lattiakakun kylpylässä, tulee varmasti ostaa eri slaydite-fraktioita ja varmista, että se on kuiva, koska tämä on erittäin hygroskooppinen materiaali, joka imee nopeasti vettä, mutta antaa sen vaikeuksitta.

Video lattiat kylvyssä pihdit:

Lattiakeramiikan laatoittaminen

Puulattia voidaan peittää keraamisilla lattialaatoilla.

Mutta tällaisissa tapauksissa levyjen sijasta käytetään kuitulevyä, vaneria tai kaksikerroksista DSP: tä, ja jokainen näistä kerroksista on kiinnitetty paikoilleen. Jo tämän päälle peittävän laatta perinteisen tekniikan mukaan. Täällä voit jopa käyttää lattialämmitysjärjestelmää, sekä hydrauliikkaa että infrapuna-sähköä. Tästä johtuen lattian kylvyssä pihdit ovat paljon mukavampaa jalat.

Rakentaisitko kylpyläsi ruuvipylväät? Tai sinulla on jo kokemus? Kerro meille kommentit.

Jaa tämä artikkeli ystävien kanssa:

"data-url =" http://krutopol.com/pol-v-bane-na-svayax.html "data-image =" http://krutopol.com/wp-content/uploads/2016/10/pol -v-bane-na-svajah-450x343.jpg "data-title =" Lattiat kylvyssä paaluilla: paalut ja kaataminen, betonilattia ja laitteiden asennus ">

Olet kiinnostunut:

Jos joku todella haluaa rakentaa kylpyamme, ja paikan päällä vain löysä maaperä, on parasta perustaa se ruuveilla. Mutta tässä tapauksessa rakennuksen alla...

Kommentit

Tervetuloa! Ilmoita yksityiskohtaisesti tyhjennyslaitteen malli, kuinka vesi joutuu saostussäiliöön, miten se kerääntyy lattian alle. Kuinka tehdä kaltevuus lattialle niin, että vesi sammuu yhdestä pisteestä. Kuinka tehdä tikkaat lattian alla, kirjoitat, että lattian alla on hyvin yksinkertainen, etkä selitä mitään. Kiitos jo etukäteen.

Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

Ruuvien paalujen kylvyssä olevan lattian tulee olla hyvä lämpösuojaus, koska rakennuksen alla on paljon vapaata tilaa. Jos kylvyä käytetään talvella kylmällä ilmastoalueella, on suositeltavaa lisäksi suojata maanalaista tilaa sulkemalla sen ympärillä kehä ja pohja. Tässä sulkevassa rakenteessa tehdään useita aukkoja, jotka mahdollistavat maanalaisen ilman tehokkaan tuuletuksen ja samalla lisäsuojan.

Lattiat kylpyssä pölkkyissä - Järjestelmät ja projektit

Suurin osa keskusteluista johtuu lattian muotoilusta tukin kylvyssä, koska on vaarana rakentaa rakenne, jossa alempi kruunu kostuu liian voimakkaasti. Tällaisen kosteuden jatkuvan altistumisen seurauksena puu saattaa alkaa hajota aikaisemmin ja koko rakenne palvelee huomattavasti vähemmän kuin määrätty aika. Siksi seuraavassa on hyvälaatuisten kerrosten tarvittavien elementtien optimaalinen sijainti.

Alemmassa kruunussa lattialokit on asennettu 100 x 150 mm: n osaan.

Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla - esimerkkejä

Kylpyammeen rakentamisen suunnittelussa jokainen haluaa varmistaa, että se kestää niin kauan kuin mahdollista, ja tämä voidaan saavuttaa vain rakentamalla vankka perustus. Yksi suosituimmista ja edullisimmista säätiöistä on ruuvi - me kuvaamme sitä myöhemmin artikkelissa. Valokuva ja video on kiinnitetty tähän materiaaliin, mikä havainnollistaa pino-ruuvin perustuksen organisaation päävaiheet.

Paalusäätiön keksintö kuuluu suunnittelija Alexander Mitchellille, joka ensin testasi tätä tekniikkaa Delaware Bayn majakan rakentamisessa jo 1850. Menetelmän ydin oli se, etteivät paalut ajautuneet maahan, vaan ruuvattiin alaspäin antamalla jonkin pylvään päistä terävä muoto. Tämä menetelmä ei ollut vain tehokas, vaan myös kului ajankokeen, sitä on käytetty tähän mennessä.

Erityisesti aktiivisesti kasattu säätiöt alkoivat käyttää sotilashenkilöitä liikuttamaan kalustoa. Tällainen tekniikka on erittäin tärkeä myös vaikeasti tavoitettaville alueille. Erityisesti pohjoisilla alueilla he luopuivat lähes pylväsperustaista ja tottelevauttamismenetelmistä, korvaamalla ne ruuvipapeilla.

Jos puhumme Venäjän federaatiosta, silloin tietyillä alueilla, joilla ilmasto on erityisen ankara, ruuveja käytetään sopivimpana asuntotuotannon ja teollisen rakentamisen perustaksi.

Jos haluat rakentaa kylpyamme laminoidusta puusta tai hirsimökistä sivustollesi, niin paaliruuvi on paras mahdollinen.

Rakennustiedot

Niillä alueilla, joilla maaperä on ei-kernomyria, perinteiset pylväs- ja nauhatalustot ovat haalistuneet taustalle (lue myös: "Kuinka luoda pylväskylmän perustilat - tyypilliset rakennusvaihtoehdot"). Sen sijaan ne käyttävät aktiivisesti ruuveja, koska ne ovat paitsi luotettavia myös paljon edullisempia taloudellisesti monille asiakkaille.

Yksi ruuvipilareiden ominaisuuksista on se, ettei ole tarvetta liittää lisäosa palkkiin tai kanavapalkkeihin. Koska grillage on alempi leikkauskruunu.

Monet mieluummin rakentavat kylpylän omille käsiinsä, jotka valitsevat tällä alueella vesistöjen lähellä tai kukkulan rinteillä. Koska tällaisissa paikoissa maaperä on yleensä kuivia tai sedimenttisiä ja joskus turveosia, paalujen käyttö tällaisissa tapauksissa on enemmän kuin perusteltua.

Paalun ja ruuvin perustuksen rakentaminen

Ruuvipolleille asennettu säätö vaikuttaa ensisijaisesti tulevien kylpyammeiden lattioihin. Jotta voidaan oikein laskea rakennusaineiden määrä, joka tarvitaan korkealaatuisen ja kestävän perustan rakentamiseen, on suositeltavaa luottaa asiantuntijoihin.

Laskennassa on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • maaperän koostumus ja sen laatu;
 • talven lumetason keskimääräinen taso;
 • maaperän jäädyttämisen syvyys;
 • tulvataso sulavedellä;
 • tuulen ruusu;
 • lopullisen rakenteen massa täydellä viimeistelyllä.

Rungon kylvyn rakentamisen alku ruuveilla tapahtuu vain sen jälkeen, kun alustavat merkinnät tukien sijoittamisesta paikalle. Haluttuihin pisteisiin ajetaan pieniä tappuja ja merkkijonoa kiristetään, jolloin kaikki muut mittaukset otetaan. Kasa voidaan ruuvaa joko erikoislaitteiden avulla tai useiden ihmisten yhteisillä ponnisteluilla. On syytä muistaa, että paalun sijainti on ehdottomasti kohtisuorassa horisontin linjaa kohden. Katso myös: "Kylpyammeen perustan valinta - mikä sopii paremmin."

Käämityksen tekeminen, paalun sijainti tarkistetaan magneettisella tasolla joka neljäs kierrosta kohti. Vastaavasti asenna kaikki telineet ja varmista, että niiden asema vastaa samaa suorituskykyä magneettisella tasolla.

Jos paalun kiristämisprosessissa muodostuu esijännitys, ne tasataan käyttämällä pyörintätasoa vetämättä. On mahdotonta ruuvaa kiina jo johti maahan, muuten ajan myötä kylpy alkaa kutistua johtuen maaperän löysyydestä. Ruuvatun tukipylvän korkeuden on oltava vähintään 20 cm, minkä jälkeen tämä kappale voidaan leikata jyrsimellä.

Kun niiden ja maaperän väliin asennetut paalut muodostuvat, muodostetaan rakoja, jotka kaadetaan betonin liuoksella ja täytetään vahvikkeilla. Tämä lähestymistapa tekee perustan kehyshauteelle ruuvipinoilla, joissa omat kädet kestävät ja kestävät, suojaavat metallisia elementtejä ruostumiselta.

Tukien asennuksen jälkeen suoritetaan mittaukset niiden sijainnista ja etenevät kärkien hitsaukseen. Saumoissa on korroosionestoainetta.

Jos et halua käyttää metallia, palkkia voidaan käyttää myös sillana, joka on pultattu. Totta, puuta on käsiteltävä erityisellä antiseptisellä aineella.

Lähellä säätiötä

Jotta tukipilareilla olisi näkyvämpi ulkonäkö ja suojata ne lian ja kosteuden aiheuttamilta lumen sulamiselta tai tulvien aiheuttamilta vesistöiltä lampusta, ne on syytä leikata edelleen. Erilaiset vuorausmateriaalit auttavat suojaamaan lattiaa kylvyssä ruuvipinoissa sekä keskittymään rakennuksen ulkonäköön.

Koska tärkeimmät vauriot voivat olla lumen ja likaisen veden virrat off-season -vaiheessa, erityistä huomiota on kiinnitettävä verhousmateriaalien vedeneristysominaisuuksiin.

Huomaa, että erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä on luonnollinen ja keinotekoinen kivi.

Lattian muotoilu kylvyssä

On järkevää analysoida kunkin lattiatyypin yksityiskohdat, kun kyseessä on asuin- tai julkiset rakennukset. Laitekerros kylvyssä ruuvipapeilla on kuitenkin mahdollista myös vähän tietoa ja taitoja.

Jos riittävän suuri grillaus on aikaansaatu, roikkuva, ei-vuotava lankkulevy kehyshauteessa paaluilla on optimaalinen tie ulos. Lisäeristyskerroksen avulla voit käyttää kylpyamme milloin tahansa vuoden, muuten talvella tämä lattia on hyvin kylmä.

Paalusäätiö suojaa lattiaosan alaosaa kaikilta ulkoisilta vaikutuksilta, erityisesti sademääriltä, ​​tulvilta tai vain kosteudelta. Mutta sisäpuolelta tällainen lattia joutuu jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden muutoksiin, koska höyrysaunassa muodostuu kondensoitumista ja myös pesuhuoneeseen syötetään vettä.

Siksi yksi erittäin tärkeistä asioista, kun kylvyn rakentaminen ruuveilla on, on tehdä tyhjennys. Näyttää siltä, ​​että pieni tikkaat, joiden kautta vesi virtaa suoraan septiseen säiliöön tai keskitettyyn viemäriverkkoon (lue myös: "Kuivausaltaan täyttö" tai "valmis").

Huomaa, että kylvyssä olevan tyhjennysruuvin paalut on varustettava paitsi suihkulla myös höyrysaunassa, jossa vesi näkyy hyllyjen ja lattiojen pesun jälkeen.

Vuotavat lattiat

Lattian kaataminen kylvyssä pölkkyissä on yksinkertaisin ja edullisin toteutus. Sen organisaatio vaatii pohjan, jonka korkeus on vähintään 50 cm.

Tällaisen lattian asennusmenetelmällä tarkoitetaan viivettä grillataessa ilman kaltevuutta. Lokilla on lattiat 7 mm: n sisennyslepäleistä, joten vesihauteella voidaan helposti kulkea aukkojen läpi, vaikka puu turpoaa.

Ennen kuin teet lattian kylpylässä pihdit, sinun on huolehdittava maanalaisista. Rakenteen tässä osassa kaadetaan betonirauta vinosti viemärijärjestelmää kohti siten, että ylhäältä virtaava vesi ei pysähdy ja muotti ei kasva eikä myöskään pysyvän hajun välttäminen. Puhdistusta ja desinfiointia varten lattia on ajoittain irrotettava juoksevan veden paineella ja käsiteltävä antiseptisilla aineilla.

Betonin betonipinnoitus

Lattiat kylvyssä paalun pohjalla voi olla betonipohja.

Betonin kaatamisen alustava vaihe sisältää seuraavat toimet:

 1. Viestinnän asennus - vesi- ja saniteettitilat.
 2. Aseta trapik vesivirtaan siten, että säleikön viimeistely on lattian alimmassa osassa.
 3. Hiekka-sora-alusta täyttö, jonka paksuus vaihtelee eristemateriaalin tyypistä riippuen. Yleensä soraa oleva kerros ei yleensä ylitä 4 cm, kun se eristetään laajennetulla savella.
 4. Asettaminen jokaisen vedenpitävän pohjakerroksen osiin. Vaihtoehtoisesti kateaine voidaan hyväksyä, mutta on parasta käyttää höyryä läpäisevää kalvoa.
 5. Lämmitysmateriaalin asennus.

Jos keramzit valittiin lattian lämmittämiseksi kylvyssä, on toivottavaa, että se sisältää erilaiset rakeiden jakeet. Lisäksi ennen levittämistä on varmistettava, että savipinta on täysin kuiva, koska se kykenee imemään nopeasti ja hiljaa vapauttamaan kosteuden.

Lattianeristys

Ennenkuin laid levyt kallon baarit, ne, samoin kuin kaikki puuosat tulisi käsitellä säilöntäaineita syntymisen estämiseksi bakteerien ja muiden tuholaisten. Seuraavaksi, kerrosten välissä levyt levyt eristävät.

Eristekerroksen paksuus on erilainen, esimerkiksi jos käytetään mineraali- tai basalttivillaa, kerros nousee 25 cm: iin. Vaahtomuovin tapauksessa 15 cm kerros riittää eristämiseen, varsinkin jos kylvyssä ei ole kellarissa, mutta sitä on tarkoitus käyttää talvella.

Jos säädetyn viiveen korkeus ei riitä asettamaan halutun korkeuden eristekerrosta, palkit ovat lisäksi täytettyjä palkkeja. Tällöin höyrysulkumateriaalin palkkien välissä on yksi eristekerros ja toinen kerros sijoitetaan palkkien väliin. Seuraavaksi lattian koko pinta peitetään toisella vedeneristyskerroksella, ja jo palkkien yläpuolella asentavat levyn lattia.

Keraamiset laatat

Hyvin päin oleva materiaali kylpyyn lattian sisustukseen on keraamisia tai laattoja sisältäviä lattialaatoja. Sen alapuolella, älä laita kiinteää alustaa ja mieluummin lastulevyä, vaneria ja muita materiaaleja, jotka kiinnittyvät lattian tankoihin.

Tämän kerroksen päälle voit turvallisesti asettaa keraamiset laatat vakiokuvioon. Lisäksi jopa "lämpimät lattiat" järjestäminen on sallittua - sähkö, infrapuna tai vesi.

Ruuvipallojen asennusohjeet

Asennettaessa ruuvipilareita säätöön on tehty oikein, sinun on noudatettava useita perussääntöjä.

On kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Erillisten paalujen välissä etäisyys ei saa olla yli 3 metriä, muuten kylvyssä oleva lattia alkaa kutistua liiallisen kuormituksen vuoksi.
 2. Jos vierekkäisten viiveiden välinen etäisyys on yli 3 metriä, kunkin palkin keskiosaan on asennettava lisätukit niin, etteivät lattiat kulje kevyesti.
 3. Koska paaliruuvi-pohja merkitsee tuentien harvoin sijoittamista kuin esimerkiksi kaistaleen, on suositeltavaa sitoa keskilinjojen kanava.
 4. Jos puupalkkia käytetään vanteisiin, keskilohkojen korkeus on alhaisempi 15 cm kuin muualla.
 5. Jos viides seinä liittyy rakennukseen, on asennettava kaksi lisäkonetta.

Kylvökylpyjen ruuvipilarien vakiokorkeus on 6 m. Tukien asennuksen yhteydessä on huolehdittava siitä, että jätteet pysyvät mahdollisimman pieninä.

Huomaa, että jos noudatat kaikkia rakennustekniikoita ja tukee asennustekniikkaa, patoalustalla oleva kylpy voi kestää vähintään puoli vuosisataa tai jopa kauemmin.

Säätiön edut ja haitat ruuveilla

Yksi pino-ruuvin perustaan ​​liittyvistä tärkeimmistä haitoista voidaan kutsua sillä, että huonolaatuisia materiaaleja käytetään usein paalujen valmistukseen. Jos kuitenkin komponenttien hankinta koskettaa todistettuja rakennusyrityksiä, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan tuotteen. Lue myös: "Kuinka luoda säätiö omalla kädelläsi kylvönauhan rakentamiseksi käytännössä."

Toinen tämän tyyppisiin säätiöihin liittyvä vaikeus voidaan pitää höyrysulun, eristyksen ja alustalevyjen asennuksena.

Mutta paaliruuvi-tyyppisen perustuksen epävarmat edut voidaan katsoa johtuvan:

 • kulutushyödykkeiden saatavuus vähäisen tulotason keskivertokuluttajalle;
 • työn suorituskyvyn riippumattomuus ilmastollisista tai sääolosuhteista;
 • mahdollisuus järjestää säätiö itse;
 • säätiön rakentamiseen tarvittava pieni aika;
 • saada vankka perustus tiivistämällä maakerroksen paalujen ympärille;
 • kyky korjata tukea;
 • perustuselementtien absoluuttinen pystysuora, joka saadaan aikaan teknisten välineiden avulla;
 • varmistaa maanalaisen ilmanvaihdon, suojaa sitä mätämästä.

Kuinka tehdä lattiaa kylvyssä ruuveilla omilla käsilläsi

Virkistysalueen järjestely säiliön rannalla tai rinteessä viittaa siihen, että ruostumattomien paalujen kylvyssä oleva lattia asennetaan ottaen huomioon maaperän tai maaperän ominaispiirteet. Nämä kivet ovat osa maata joen rannalla tai lampi, rinteitä, kukkuloita.

Ruuvipallojen kylvyn pohja sopii paikkaan rinteessä, joten pilarin korkeutta on mahdollista säätää

Edut pohjaan ruuveilla

Laitteen lattia kylvyssä ruuvaamalla paalut paljon helpommin kuin massiivisella pohjalla. Tämän mallin edut:

 • säätiö voidaan nopeasti koota omiin käsiisi;
 • ruuvipallot kompastensivat maata huomattavasti, mikä takaa koko rakenteen vakauden;
 • säätö on kätevä korjata tarvittaessa;
 • Ruuvien paalujen asennus on helppoa käyttämällä moderneja instrumentteja ja lisävarusteita;
 • Pohja voidaan asentaa mihin tahansa sääolosuhteisiin;
 • ruuvipallot tarjoavat tehokkaan automaattisen ilmanvaihdon kylpyammeen maanalaiseen tilaan;
 • kestävyys ja luotettavuus ovat riittävän suuria;
 • oikein asennettu lattia suojaa kylvyn seinämät ruuvaan paikoilta imemästä sedimenttistä ja sulavaa vettä maaperästä;
 • ruuvi-pohja voidaan järjestää epästabiiliin maahan, joka vauhdittaa ja turvota raskas sademäärä.
Pohjanpohjapohja voidaan asentaa myös talvella. Ruuviasennus asennetaan hyvin nopeasti.

Pilarijärjestelmän edut tekevät asennuksesta nopean, ja toiminta on luotettavaa, yksinkertaista ja kätevää. Tärkeintä on tutkia maaperän ominaisuuksia ensin kylvyssä valituilla paikoilla, suorittaa kaikki laskelmat oikein ja suorittaa tarvittava työ tiukasti ohjeiden mukaisesti.

Ruuvat on asetettava maaperän mukaan riippuen. Ruuvipilarin asennus maahan, ruuvipuristimet asennetaan kaikkiin kantaviin seiniin ja elementteihin.

Mikä tekee lattiasta kylvyssä?

Ruuvien paalujen kylvyssä oleva lattia voidaan tehdä eri materiaaleista. Käytetään pääasiassa betonielementtiä ja havupuuta. Betonilattian järjestäminen edellyttää merkittäviä materiaalikustannuksia. Tämä kerros kuitenkin kestää jatkuvasti altistumista kosteudelle. Siksi kylvyssä oleva betonikerros kestää yli kymmenkunta vuotta. Puu on halvempaa materiaalia. Kuitenkin kosteuden puulattian vaikutuksen alaisena romahtaa nopeasti. Hoito antiseptisellä aineella hidastaa merkittävästi tätä prosessia. Mutta 7-10 vuoden kuluttua puulattia on vaihdettava.

Järjestelmä kiinnittää erilaisia ​​materiaaleja lattiasta paaluun Betonikerroksen kylvyssä on kaikkein kestävin kosteus

Puulattian etuja ei ole vain materiaalin halvalla. Tarvittaessa voit korvata vaurioituneet elementit muuttamatta pinnoitetta kokonaan. Jos teet säännöllisesti puukomponenttien toistuvaa käsittelyä antiseptisellä aineella, on mahdollista pidentää tällaisen lattian käyttöikää lähes kaksi kertaa. Paras vaihtoehto otetaan huomioon, kun huoneissa on korkea kosteus - höyrysauna ja pesuhuone, betonipinnoitus tehdään. Pukuhuoneessa ja lepohuoneessa voi tehdä puulattia, koska kosteustaso on paljon pienempi.

Puuhuoneessa oleva lattiapäällyste on paremmin sijoitettu pukeutumisalueelle

Valmistelutyöt

Niinpä perustus asennettiin ja seinät pystytettiin. Nyt teemme lattian kylvyssä ruuvipilareissa. Sinun on valmistauduttava perusteellisesti tähän työhön, opiskele tekniikkaa, hankkia kaiken tarvitsemasi, kutsua avustajia.

Työ edellyttää seuraavia materiaaleja:

 • levy on uritettu;
 • puutavara;
 • kiinnitysmateriaalit - kynnet jne.;
 • sementti;
 • karkea hiekka;
 • hiutale ja / tai muut irtotavarat;
 • valssattu vedeneristys;
 • antiseptinen koostumus;
 • mineraalivillaa tai muuta eristystä.

Työvälineistä ja tarvikkeista tarvitaan:

 • rakentaminen mikseri;
 • sekoitussäiliö;
 • puutavaran hakaset;
 • Saw-Bulgaria;
 • rakentaminen veitsi;
 • vasara;
 • rukkaset, työvaatteet, rätit.

On mahdollista määrittää tarvittavien työkalujen ja materiaalien luettelo sen jälkeen, kun määritetään, mistä materiaalista ja millä tavalla kylvyssä oleva lattia on kiinnitetty ruuveilla.

Lattialämmitys: Yleiset säännöt

Ennen asennuksen aloittamista ja lattiaeristystä on suoritettava valmiiden rakenteiden puukomponenttien antiseptinen käsittely. Tämän erikoiskoostumus voidaan ostaa myymälän rakennusmateriaaleista. Antiseptinen suojaa puuta haitallisten mikro-organismien tunkeutumiselta, joka voi tuhota sen.

Jos talviaikaan käytetään ruuveilla varustettuja kylvöjä, lattianeristys alkaa rakennuksen tukirakenteiden eristämisen kautta. Useimmiten käytetään mineraalivillaa (kerrospaksuutta 25 cm) tai vaahtoa (kerrospaksuutta 15 cm).

Järjestelmä eristää betonilattia kylvyssä

Kun palkkien paksuus ei riitä palkkien asettamiseen, niihin on kiinnitetty kohtisuorasti lisäpalkit. Vedeneristys on esivalmistettu. Palkkien välissä on lämmittimen alempi kerros. Yläkerros sijoitetaan lisäpalkkien väliin. Sitten asetetaan toinen vesikerroksen kerros, jonka päälle viimeistely lattia asennetaan. Eristetty kerros kylvyssä ruuveilla kasvattaa rakenteen käyttöikää ja lisää huomattavasti kylpyammeen mukavuutta.

Järjestelmä eristys puulattian kylpyamme

Perusasennus

Tehokas eristys lattian kylvyssä ruuveilla on tehty pohjan avulla, joka on asennettu porausruuvin ympärille. Kellari peittää luotettavasti kylpytynnyrin alapuolella olevan vapaan tilan kylmän ilman läpivientiin ja parantaa merkittävästi valmiin rakennuksen ulkonäköä.

Korkin tyhjää tilaa suljetaan jonkinlaisilla paneeleilla.

Tärkeimmät materiaalit kellariin - lämmöneristyslevyt ja koristeelliset paneelit. Aseta niiden väliin lisälämpöeristyskerros. Yleensä käytetään tätä vaahtoa, vaahtoa ja vastaavia materiaaleja. Paneelien välisten liitosten tiivistys kellariasennuksen jälkeen tehdään vaahdolla.

Laite kaatamalla lattia

Optimaalisen ratkaisun katsotaan kaatavan lattiaa kylvyssä ruuvipinoihin. Kylmäkaudella on tarpeen suorittaa koko rakenteen pakollinen lämpeneminen.

Suuri määrä vettä pääsee lattialle kylvyssä, joten on tarpeen lisätä kosteuden kestävyyttä ja puhdistaa vettä. Tätä varten on tarpeen varustaa erityinen tyhjennys. Sen kautta vesi virtaa viemäriputkeen tai viemärijärjestelmään.

Kaavio laitteesta, jossa lattiaa kaadetaan kylpyyn

Asennus kaatopaikan alkavat suorittaa, makaaminen grillage lags. Ne asetetaan tarkasti vaakasuoraan ilman kallistamista. Lokilla kynnet on kiinnitetty havupuut. Niiden välissä on aukkoja 7 mm leveä ja enemmän. Vaikka puu turpoaa, yksittäisten elementtien väliset raot säilyvät edelleen. Käytetty vesi kulkee vapaasti niiden läpi.

Veden kerääntymistä varten maanalainen on asennettava kartiomaiseen betonikytkimeen, jossa on kaltevuus viemäriverkon tai viemärijärjestelmän suuntaan.

Vihje! Epämiellyttävän hajun ja / tai haitallisten mikro-organismien esiintymisen välttämiseksi betonirakenne tulisi pestä säännöllisesti, puhdistaa ja käsitellä erityisillä yhdisteillä.

Jotta mikään ei kaadu ja kertyisi kosteutta, on tarpeen asentaa betonikulho, jossa on pesuallas kylpyyn.

Kuiva puulattia kylpyammeeseen

Kuiva lattia on asetettu levyt 2 kerrosta. Ensimmäinen asennettu karkea lattia. Levyjen päälle asetetaan vesitiivis. Asenna sitten eriste. Sen päälle - toinen kerros vedeneristys. Loppujen lopussa laatoitetaan. Tätä tarkoitusta varten käytetään kiinteän havupuukan urituslevyä. Erilliset lattialaudat on asetettava lähelle toisiaan ilman aukkoja tai aukkoja. Asennettaessa valmiita kerroksia tarvitaan kaltevuus yhteen huoneen kulmaan. Tässä tehdään reikä, jonka alle siipi on kiinnitetty. Tämä auttaa poistamaan käytetyn veden helposti kylvyn aikana.

Betonikerros kylpyssä

Ennen betonilattian kaatamista on välttämätöntä suorittaa alustava työ kylvyssä ruuvin pohjassa:

 • veden ja viemäriputkien asentaminen;
 • tikkaiden asennus, joka sopii viimeistelylohkoon;
 • joka muodostaa massamateriaalin tyynyn altaan alta;
 • telaneristyksen sijoittaminen kellariosastoihin;
 • eristys.
Betonin sekoitusjärjestelmä

Nuance! On parempi kaataa tyyny, joka muodostaa lattiakakun eri fraktioista irtotavarasta, joka on kuivattava etukäteen.

Betonilattiaeriste

Betonilattia höyrysaunassa ruuvipisteissä alkaa lämmetä, kun levitin tarttuu ja kovettuu. Koska lämmitintä käytetään tavallisesti:

 • ekstrudoitu polystyreenivaahto;
 • laajennettu savi;
 • perliitti;
 • mineraalivillaa.
Kylpyammeen lattiaeriste: perliitti, laajennettu savi, polystyreeni vaahto, mineraalivilla

Ennen lämmityskerroksen levittämistä on tarpeen puhdistaa betonilattian pinta kokonaan vieraista esineistä, pölystä, roskista jne., Jonka jälkeen vedetään päällekkäin vedeneristyskerros. Murtolujuus eristetään osana erityistä seosta. Sen jälkeen, kun se kuivuu, sementtiastia kaadetaan ylhäältä.

Laatoitettu eristys edellyttää tiivistysliitoksia paneeleiden välillä asennuksen jälkeen. Tämä tehdään tavallisesti vaahdolla. Kun se kuivuu, käytä telan hydroisolaattorin toista kerrosta. Jotta pesu kuumennetaan tasaisesti lattialle pesukylpyyn ruuveilla, höyryhuoneessa tai toisessa huoneessa, raudoitusverkko asetetaan.

On mahdollista lämmittää kaato lattiaa kylvyssä laajennetun saven avulla, se on asetettava ennen betonipinnoitetta.

Lattialaatat

Keraamiset laatat voidaan sijoittaa kylpyammeen puulattian päälle. Samaan aikaan kartongin, puukuitulevyn, DSP: n tai vanerin sijasta käytetään karkeaa pinnoitusta.

Pesuhuoneessa voit laittaa laatat lattialle kylvyssä

Keraaminen laatta asetetaan asetetun levyn päällisen päälle. Tämä tehdään tavallisella tavalla. Laattojen alapuolella voit laittaa lämpimän lattian kylvyssä ruuvipilareihin. Voit käyttää hydraulista tai sähköistä infrapunavaihtoehtoa.

Pukuhuoneessa voit laittaa lämpimän kerroksen kylpyyn. Sähkölämmitteisen lattian laite. Lämmitetty lattia.

Ehkäisevät toimenpiteet

Korkean kosteuden taso erottaa kylmäkaapin ruuveilla, erityiset ennaltaehkäisevät toimenpiteet auttavat tekemään lattiaa mahdottomaksi sienelle ja muotille, jotka väistämättä näkyvät märässä ympäristössä. Rakentamisprosessissa kaikki käytetyt rakenteelliset elementit on päällystettävä erityisellä antiseptisellä koostumuksella useissa kerroksissa.

Jotta lattia ei enää mätä, on tarpeen peittää se sienestä antiseptisesti.

On erittäin tärkeää soveltaa myös korkealaatuisia vedenpitäjiä. Tämä voi olla kateaine tai muovikalvo. Nämä toimenpiteet auttavat lisäämään rakenteen elämää, suojelemaan sitä mätämästä ja ennenaikaisesta tuhoamisesta.

Järjestelmä lattian vedenpitävyydestä kylvyssä

Jos mädäntyneitä puumateriaaleja havaittiin, koko rakenne on purettava. Vaihda vaurioituneet osat.

Nuance! Kuivaa perusteellisesti kaikki komponentit antiseptisellä aineella ja kuivaa uudelleen. Ennen asennusta puulevy on päällystettävä vahalla tai vettähylkivällä lakalla.

Kuinka tehdä lattialämmitys kylvyssä? Se riippuu siitä, mitkä lattiat: ruuveilla tai tulvilla, eristyskerroksella, kuivalla tai kaatamalla

Kävely kylvyn kylmässä kerroksessa ei ole vain epämiellyttävä, vaan myös haitallinen kehon lämpenemisen jälkeen.

Tätä voidaan kuitenkin välttää eri tavoin: joku yrittää tehdä lämpimän kerroksen kylpyynsä, toiset yksinkertaisesti laittaa kumipohjaiset tossut ja jättää kylmän ilman suurta epämukavuutta.

Jos katon eristys esimerkiksi kylvyssä on pakollista, niin lattian aiheuttama ongelma ei ole niin selkeä.

Kun lukijamme saavat mahdollisuuden valita itselleen parhaiten, puhuvat vain siitä, millaiset kerrokset ovat kylvyssä ja kuinka eristää ne.

Lattian lämpöeristys kylvyssä riippuen sen tyypistä

Aluksi kylpylöissä ei ole lepohuonetta, mutta höyryhuone ja pesuhuone ovat aina siellä, aivan kuin odotushuone. Näissä kolmessa huoneessa on erilaisia ​​kosteus- ja lämpötilaolosuhteita. Tämä ei kuitenkaan estä tekemästä samaa sukupuolta kaikkialla. Ainetta voidaan käyttää ainoastaan ​​betonia tai puuta.

Kun kylpy on rakennettu, lattialämmitys riippuu lattiatyypistä, harkitsemme molempia tyyppejä: betonia ja puuta. Ne eroavat hinnasta ja kestävyydestä.

Betonia on vaikea tehdä, se vaatii paitsi kokemusta myös avustajia, mutta se on puolen vuosisadan korvaamaton. Puu on paljon helpompi valmistaa, mutta puu, joka on kosketuksissa kosteuden kanssa, tulee nopeasti käyttökelvottomaksi, mikä tarkoittaa, että koko pinnan on vaihdettava muutaman vuoden kuluttua.

Kaikkien edellä mainittujen tyyppien yleiset vaatimukset ovat seuraavat:

 • pinnan on oltava riittävän karkea, jotta se ei pääse liukumaan;
 • puhdas ja kuiva olisi helppo ja yksinkertainen;
 • veden nopean ulosvirtauksen läsnäolo, niin että vesi ei pysähdy ja mikro-organismeilla ei ole aikaa lisääntyä siinä.

Kuivausongelma ratkaistaan ​​aina ensin. Viemärin sijainti määrittää lattian kaltevuuden.

Kuiva puulattia

Ei-juoksevat lattiat ovat vaikeampia ja kalliimpia kuin raskaat lattiat. Ensin alusta ja pohja asetetaan kattopuhalluksella, jolloin saadaan vesivälys, jonka jälkeen käärmeelliset palkit ja lattiapalkit asetetaan, jolloin karkea lattia kiinnitetään 5-7 cm: n levyjen välissä. Seuraava kerros on lokerot, joiden kaltevuus on enintään 5 astetta viemäriin.

Seuraavaksi on yleensä eristyskerros, mutta puhumme siitä myöhemmin. Yläkerros on hyvälaatuista uroslevyä, joka on valmistettu lehtikuusta, männystä tai tammesta. Ilmanvaihdon on oltava vetäytymässä 2 cm: n päähän seinästä. Kaikki päätyy jalustan asennukseen.

Hyödyllinen video

Seuraavassa videon esimerkissä näkyy mahdollinen puutteellinen kuiva lattia, varsinkin jos rakennuksen aikana on tapahtunut virheitä:

Lattian lämpöeristys saunassa

Höyrysaunassa voi olla tyhjennys, mutta et voi tehdä sitä. Vesi on vähäisempi, joten joskus on tarpeeksi kaltevuuksia niin, että vesi kerääntyy keskelle - sitten on helpompi kerätä ja kuivaa lattia.

Märkä puulattia

Puulattian vuotaminen tai kaataminen on helpoin ja edullisin vaihtoehto. Yläkerros levyt asetetaan palkkeihin tai lokeihin, joiden välinen etäisyys on 3-7 mm. Heille asetetaan hiekkalaatan päällä oleva viemäröintikerros - molemmat käyttävät 40 cm: n etäisyydellä 50 cm: n etäisyydellä siitä, että kylpyammeen lattia nostetaan maasta. Kuten näette, tässä tapauksessa ei ole tarvetta myöskään jätevesiputkille.

Mutta tällainen yksinkertaisuus muuttuu kausittaiseksi rajoitukseksi kylvyssä. Kylmäkautena on melkein mahdotonta lämmittää sitä (tai kenties ehkä, mutta lattia on kylmä ja "puhaltaa"). Kyllä ja kuivatus toimii vain, jos maa on hiekkaista, savi ei toimi. (Vaihtoehtona hiekalla murskattu kivi on korvattu hitsattujen kateaineiden kuormalavalla, joka on asetettu viemärin alle).

Katso tällaisen järjestelmän haitat katso alla olevaa videota.

Märkä puu ja betoni / savi lattia

Siksi, kun omistajat ajattelevat mahdollisuutta höyryä milloin tahansa vuoden, he tekevät yhdistetyn rakentamisen: irrotettava vuotava lattia betonipinnoitteiden yläpuolella maanalaisella pesualtaalla. Maata leikataan tyhjennysaukon suuntaan, maapohjan päälle asetetaan kerros, jossa päälle asetetaan vahvistusverkko ja betonia kaadetaan säilyttävillä rinteillä. Kustannusten pienentämiseksi betonikytkin korvataan 8-10 cm: n paksuisella savi-lukolla. Lattiapalkkeihin asetetaan päällekkäiset palkit ja niihin asetetaan vuotava lattia.

video

Katso edellä olevan kuvan selitys:

Betonilattia, jossa on puulattiat

Olemme jo tarkastelleet yhtä konkreettista rakennetta, mutta teräslevy pysyi maan alla. Kaikki on täällä eri asia. Se alkaa kuopan asennuksella putkella, joka johtaa vettä esimerkiksi viemäriin. Ennen työn aloittamista maaperä tiivistetään ja kovetetaan 15 cm: n soralla soraa ja roskaa. Sen jälkeen kaadetaan ensimmäiset 5 cm betonia. Seuraava kerros on vedeneristys ja eristys, johon on asetettu uusi vahvistusverkko ja toinen betonikerros kaadetaan. Seuraava "piirakka" kerros on kohdistuskerros ja viimeinen pinnoite.

Hyödyllinen video

Seuraavassa kuvassa kuvataan yllä oleva kuva:

Katso hyödyllisiä perusteluja lattiasta tikkailla:

Monoliittisen lattian yläpuolella tai puiset puiset rakennustelineet, jotka aina käytön jälkeen tehdään perusteellisesti kuivattaviksi tai lattiat valmistetaan laatoista, mieluiten lautasella, jotta ne eivät pääse liukumaan. Telineitä voidaan käyttää telineiden päälle.

Kylpy: lattianeristys

Miksi lattiat on eristettävä? Kausiluonteiset kylvyt eivät todellakaan ole mitään syytä, mutta jos haluat liota kylmään, tarvitset lämminvesihaun. Olemme jo maininnut eristys kahdesti. Mutta harkitsemme sen vaihtoehdot järjestyksessä.

Lattian lämmittäminen kylvyssä ruuveilla

Pinoille asetetulla rakenteella ei ole konkreettista perustetta, sen sijaan se on tyhjä tila, jossa tuuli kulkee. Lattian lämmittäminen kylvyssä ruuvien paaluilla pitäisi alkaa kaksikerroksisen kerroksen muodostamisella: luonnos ja valkoinen eristyskerroksella. Tätä varten paalutuspuuta pannaan ensin paalunpäähän, ja antiseptiseen liimattu levyt kiinnitetään siihen. Pohjapinta-alaa kohdistetaan hydro-estekalvon päälle ja sitten levyn välissä olevaan eristykseen asetetaan - mineraalivilla, penoplex tai ekstrudoitu polystyreeni-vaahto. Sitten taas hydro-este ja puhdas lattia.

Jos betonilaatta on paaluilla, se on vedenkestävä kiinnittämällä kateaineita tai peittämällä se mastiksella. Lämmitin asetetaan päälle, esimerkiksi ekstrudoitu polystyreenivaahto. Seuraava kerros on betoniterä 5 cm vahvistusverkolla ja sitten - omistajan pyynnöstä: voit laittaa esim. Lämmitysjärjestelmän ja laattojen.

Lattiat on-aspic, jossa kerros eristys

Itse asiassa olemme jo puhuneet konkreettisesta kentästä, ja jelloitettu on sama. Kaksi kaatopaikkaa: maahan ja päällekkäisyyteen.

Kentällä

Eri resursseilla on monia vaihtoehtoja. Voit tehdä tämän:

 1. Jatkuvan liuskajohdon sisäpuolella kaivetaan oja syvyyteen 40-50 cm.
 2. Soraa kaadetaan ja tiivistetään siten, että sen kerros on 15 cm.
 3. Hiekkalaatikko kaadetaan ja tiivistetään - 30-50 cm.
 4. Sen yläpuolelle sijoitetaan ruberoidi kahdessa kerroksessa 10 cm: n levyjen päällekkäisyydellä ja tiivistämällä bitumimastilla. (2. kerros kohtisuorassa 1.)
 5. Eristyskerros - laajennettu savi tai mineraalivilla tai kuona kattilahuoneesta tai tunne, joka on kyllästetty tervalla. Kerroksen paksuus on 30-50 cm, ja se vaatii seiniä.
 6. Vain mineraalivillaa varten - toinen suojakerros. Tämä voi olla muovikalvo.
 7. Vahvistusverkko, jonka halkaisija on 5 mm.
 8. Majakat ja oppaat, joilla luodaan haluttu kaltevuus.
 9. Betonin betonipinnoitus. Paksuus vähintään 3 cm.

Vaihtoehtona on kaksi kerrosta betonin kaatamista: ensimmäinen kerros on suoraan hiekka-sora-sängylle ja betoni sekoitetaan karkeaseen soraan. Ensimmäiseen tasoitukseen asetetaan hydraulinen este, sitten eristys (esimerkiksi perliitti sementillä). Jäädytetyssä liuoksessa - metalliverkko ja uusi betonikerroksen kerros.

katkaista

Tätä menetelmää on kuvattu edellä, jossa on kyse betonin lattian eristämisestä kylvyssä betonilevyssä paaluilla.

Lattian lämpeneminen kylvyssä laajentunut savi

Laajennettu savi - erinomainen eristys, jos sen kerros on 15 cm ja enemmän. Se voidaan kaataa viivojen väliin vesilevyllä. Tämä koskee kuivaa puulattiaa.

Lämmitä niitä ja betonilattiat. Se sijoitetaan ruberoidiin tai toiseen vedenpitävään aineeseen, joka asetetaan hiekka-sora-alustan päälle. Lasertaso auttaa tasoittamaan tasoa. Luodaan kaltevuus savi kuorittu sementti laasti.

TÄRKEÄÄ! Kokeneet rakennuttajat neuvovat, kun teet lattiaeristystä kylvyssä, jossa on laajennettu savi, ottaa se eri fraktioista suuremmaksi lämpimämmäksi ja pienet täyttävät suurien hiukkasten välisen tilan. Lisäksi sinun on valvottava laajennetun saven kosteutta - se on hygroskooppinen, ja tämä on huono eristysominaisuuksille.

Vaahdolla

Huolimatta siitä, että vaahto ei ole kovin sopiva lattiaeristyksen materiaali, sitä käytetään usein. Vaikka sen läheinen suhteellinen suulakepuristettu polystyreenivaahto sopii tähän tarkoitukseen paljon enemmän. Vaahtojen etuna on niiden kostutettavuus veden kanssa. Tämä eliminoi tarpeen eristää kerroksen hydrobarrierilla. Muutkin - samoja käyttötapoja lattianeristyksessä, kuten yllä on kuvattu.

Perliitin kanssa

Perliitti on toinen erinomainen eristys, mutta yksi suuri haitta: se on liian kevyt ulkona työskentelyä varten. Tuulen on puhjeta, osa perliitti lentää pois sen kanssa. Siksi työskennellä hänen kanssaan sisätiloissa. Eristysaineena käytetään usein perliittiyhdistettä betonin kanssa, mikä lisää jälkimmäisen huokoisuutta ja lisää sen eristysominaisuuksia. Seoksen mittasuhteet ovat seuraavat:

 • 2 osaa perliittiä otetaan 1 osa vettä.
 • Sekoitetun perliitin annetaan laskeutua ja lisätään 1/2 osaa M300-sementistä ja edellä.
 • Sekoitusprosessissa täytetään puolet vettä ja toinen 0,5 litraa ylhäältä.

Tuloksena on kuiva kuoriva puuro, joka asetetaan ensimmäiselle betonipinnoille ja 6 päivän kuluttua kaadetaan toinen kerros.

Lattian lämmitys pukuhuoneessa, puukylpyhuoneessa

Pukuhuoneen pitää pitää höyryhuone lämmin ja pestävä, joten se on myös eristettävä. Menetelmät ja materiaalit ovat samat kuin muissa huoneissa, rinteitä ja valumista ei tarvita. Eristys sijoitetaan joko aluslattian viivojen tai hiekka- ja soraeristystyynyn tai ensimmäisen betonivaihtelun väliin.

Mikä ei ole hyväksyttävää

Ei ole hyväksyttävää, kun lattiaa kuumennetaan kylvyssä, käyttää materiaaleja, jotka kuumentuessaan vapauttavat haitallisia aineita. Tämä on usein unohdettu ja laitettu esim. Linoleumiin lattialle.

Venäjällä on harvoja vyöhykkeitä, joissa kannattaa rakentaa kylpyamme ilman lattiaa eristämättä. Itse prosessi ei ole niin kallista ja monimutkaista laiminlyöntiä, mutta loppujen lopuksi ilmestyy kaikki sääolosuhteet ympärivuotiseen kylpyammeeseen - erinomainen tilaisuus rentoutua ja parantaa terveyttäsi.