Julkisivun viimeistelyn ominaispiirteet betoniraudan käytön osalta

Julkisivun julkisivujen koristelu on erittäin tärkeä paitsi esteettiseltä myös käytännölliseltä näkökulmalta. Julkisivumateriaalin koristelu ei ole kovin suositeltava maassamme. Ulkopäällysteinen betonipäällyste ei ole kovin suosittu maassamme, mutta sillä on tärkeä etu, joka erottaa sen edullisesti muiden julkisivujen viimeistelyaineiden taustalla - erinomainen palonkestävyys.

Betonirenkaan ominaisuudet

Tällaisen siivouksen valmistuksessa käytetään hiekan, sementin ja selluloosakuitujen seosta. Usein valmistajat parantavat laatuominaisuuksia lisätään erilaisia ​​väriaineita. Betonimyllyllä on suuri vastustuskyky lämpötilan muutoksille, sään ja mekaanisten vaurioiden varalta. Tällaisella viimeistelymateriaalilla on alhainen lämmönjohtavuus ja se on melko helppo asentaa.

Betonin sivuraiteella on alhainen lämmönjohtavuus ja se on melko helppo asentaa.

Rakenteelliset ominaisuudet ja kiinnitystekniikka edistävät seinien tehokasta suojaamista eivätkä aiheuta homeen tai sienen muodostumista. Betonimyllyllä on erinomainen hengittävyys, jonka ansiosta se voidaan käyttää pohjaseinän vuorauksena. Haittojen lukumäärän voidaan katsoa johtuvan riittävän suuresta painosta, johon liittyy vahvoja perustuksia omaavia rakennuksia.

Tämän tyyppisen sivuraiteen tuotantotekniikan ominaisuus on mahdollisuus saada viimeistelyjä, jotka jäljittelevät täsmällisesti luonnollisia viimeistelyaineita. Pinta voi jäljitellä luonnonkiviä, korkealaatuista tiiliä tai luonnollista puuta.

Betoniset seinälevyt eivät taivu, eivät värjäytä ja kestävät yli 400 jäädytysjaksoa, ja sivuraide täydentää kestävyyttä visuaalisella houkuttelulla.

Betonisovitelan tuotantotekniikan ominaisuus on kyky saada viimeistelyjä, jotka jäljittelevät täsmällisesti luonnollisia viimeistelyaineita.

Materiaalinvalintasäännöt

Jotta pääset käsittelemään talon mahdollisimman vähän aikaa ja kustannuksia sekä saada luotettavin julkisivu, sinun on valittava viimeistelyaineisto. Ermak-yhtiö on mukana kaikessa tällaisessa työssä. Vain tietäen eron korkealaatuisen viimeistelymateriaalin välillä voit odottaa kestävän ja esteettisen viimeistelyn.

Valitsemalla viimeistelysauman, on kiinnitettävä erityistä huomiota tällaisiin ominaisuuksiin:

 • yhtenäisen värjäytymisen läsnäolo ulko- ja sisäpuolelta, mikä määräytyy silmämääräisesti betonipaneelin leikkauksen avulla;
 • yhtenäinen paneelin paksuus koko viipaleen pituudelta;
 • erityisten reikien läsnäolo ruuveille tai tukilukkoihin;
 • laatupaneeleilla ei ole kuplia sisä- eikä ulkopuolelta.

Rakenteelliset ominaisuudet ja tekniikka, jolla asennus seinät suojaavat tehokkaasti, eivät aiheuta muotin tai sienen muodostumista

On myös tärkeää arvioida betoniteräksen massa. Useimmin betoniset tummanväriset asteikot ovat kalliimpia kuin vaaleiden värejä ja sävyjä. Tällaiset viimeistelyaineet käyttävät kalliimpia haalistumista kestäviä stabilisaattoreita väriainepinnoille.

Höyrystysbetonilohkojen pinnoittaminen

Ilmastoidut betonilohkojen julkisivut, joissa on sivuraide, kuten betoni, yhdistävät kaikki tuuletetun julkisivun ja kustannustehokkuuden tärkeimmät fysikaaliset mekaaniset indikaattorit sekä koristeellinen ilme. Betonipaneelit asennetaan samaan teknologiaan kaikkiin seinälevyihin. On kuitenkin joitain vivahteita, jotka on huolehdittava ennen asennusta.

Betonipintojen valmistuksessa on hiekalle, sementille ja selluloosakuiduille perustuva seos.

Suurin ero julkisivujen ja betonirakenteisen kellarikerroksen välillä ovat seuraavat:

 • seinät on peitettävä korkealaatuisella höyryeristysmateriaalilla;
 • pohjapintaan on asennettava pystysuorat profiilit, jotka on valmistettu suspensioihin kiinnitetystä sinkistä tai alumiinista;
 • kuten lämmitin, on suositeltavaa käyttää synteettisiä, joilla on suuri kosteuden kestävyys, nykyaikaiset materiaalit;
 • Kiinnikkeinä voidaan käyttää vahvistettuja ruuveja, ankkuripultteja ja tapinnauloja;
 • viimeistelypaneelit olisi kiinnitettävä alhaalta ylös, mikä mahdollistaa kiinnityspisteiden lukituksen ja antaa viimeistelyn houkuttelevan ulkonäön;
 • Kun rakennuksen kulmassa on päin, voit käyttää lähes kaikkia kulmakoristeita.

Betonisivut julkisivuille (video)

Betonin sivuraide yhdistää lukuisia etuja, joiden ansiosta julkisivujen seinien päällystys on hengittävä ja erittäin kestävä. Kuitenkin jokaisessa yksittäisessä tapauksessa olisi määritettävä, että on parempi käyttää viimeistely- ja ostopinta-aineena, joka antaa rakennukselle ainutlaatuisen, houkuttelevan ulkonäön.

Betonipinta: luotettava suoja julkisivuosi

Talon, joka on kerätty betonivanteella, on uusi, mutta jo nyt suosittu päällystysrakenne. Se toimii täydellisesti kahdella päätoiminnalla: kauniin ulkonäön ja suojauksen ulkoisilta vaikutuksilta.

Talo kertyy betonista

Betoni sivuraide on uusi, mutta jo suosittu päällystysmateriaali verhousrakennuksille. Se toimii täydellisesti kahdella päätoiminnalla: kauniin ulkonäön ja suojauksen ulkoisilta vaikutuksilta.

mainos

Sides voidaan jakaa sen koostumus useisiin päätyyppeihin:

Tänään puhumme puutalolta päin, jossa on sivuraide. Se koostuu sementistä, hiekasta ja selluloosakuiduista.

Itse asiassa se on luonnonkivi - kaunis, ympäristöystävällinen ja kestävä materiaali, joka on erittäin suosittu kehittäjien keskuudessa.

Tärkeimmät edut

 • Kyky järjestää eristys rakennuksen ulkopuolelle, mikä lisää huomattavasti seinien ominaisuuksia lämmön säilyttämiseksi.
 • Nopea asennus. Solubetoniseinien päälle voit kiinnittää sivuraiteen suoraan ilman runkoa, joka säästää kiinnitysmateriaaleihin. "Dry" -tyyppisen asennuksen avulla voit tehdä sen milloin tahansa vuoden aikana. Joissakin malleissa on jo ruuvien aukot, joita myöhemmin kerrotaan.
 • Erinomainen lujuus, paloturvallisuus, pakkasenkestävyys ja ympäristöystävällisyys. Väri lisätään seoksen valmistuksen aikana, joten paneelit maalataan täydelliseen syvyyteen.
 • Helppo purkaminen. Tarvittaessa voit poistaa betonin reunus ilman laadun heikkenemistä ja käyttää sitä toisessa paikassa.
 • Säästää rakennusaineiden materiaaleja. Tuuletettu julkisivuteknologia voi merkittävästi pienentää talon kantavien seinien paksuutta.

puutteet

Korkea hinta - 700-900 ruplaa neliömetriä kohden. m.

Suuri paino materiaalista. Sen vuoksi on mahdotonta kiinnittää sitä heikkoihin julkisivuihin ja huonolaatuisiin rakennuksiin.

Vaikea käsittely, leikkaaminen.

Puulämmitteisten puiden reunustaminen

Nämä ominaisuudet mahdollistavat höyrysulun käytön melkein minkä tahansa tyyppisessä talossa: puuta, tiiliä, soluja, kiinteitä ja kehysrakennuksia.

asennus

Asennusohjeet betonirakenteelle ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin muidenkin verhousmateriaalien asentaminen tuuletettuun julkisivulle, mutta joitain tärkeitä ominaisuuksia, jotka sinun on tiedettävä ennen työn aloittamista, ovat tärkeitä.

 • Aluksi talon julkisivu peitetään höyrysulkukalvolla, joka sallii seinien kulkeutua kosteuteen vain yhdestä suunnasta - talosta.
 • Sitten seinälle on kiinnitetty sinkki- tai alumiiniset pystysuorat profiilit ripustimissa. Profiilien välinen etäisyys tulisi tehdä sivureunan koon mukaan siten, että sen kiinnitys pudotetaan profiilin keskelle.

Laske eriste eristeen ja vuorauksen välillä siten, että eristys on riittävä. Tämän vuoksi sinun on oltava vähintään 4 senttimetrin etäisyydellä, jotta voit säilyttää ilmavirtauksen sisällä ja välttää ylimääräisen kosteuden.

 • Kiinnitä myös vaakasuora ohjauspalkki ja kohdista se tarkalleen tasolle, se toimii ohjeena kaikille seuraaville kerroksille.

Vihje! Näitä töitä varten voit käyttää KNAUF: n vakioprofiileja kipsilevylle. Haluttaessa rakenteen lisäämiseksi jäykkyyttä voidaan vahvistaa myös puupalkkeja sisältä.

Betoni sivuraide kaasusilikaatti taloon

 • Seuraavassa vaiheessa profiilien välissä on lämmitin. Se on asennettu erityisiin muovisuojuksiin, joissa on suuret korkit - sienet. Rakennuksen kellarissa on käytettävä suulakepuristuseristystä, koska se ei absorboi eikä anna kosteuden läpäistä.
 • Eristys peitetty tuulenpitävällä kalvolla. Tämä suojaa eristyksen kerrosta lämmittämästä lämpimästä ilmasta ja mahdollistaa myös kasteen "pisteen" nostamisen rakennuksen tukiseinien ulkopuolella ja siirtää sen eristeen päälle.
 • Viimeinen vaihe on kellarin ja sivuraiteen asennus (ks. Artikkeli Miten asennetaan kellarikerroksen asennus ilman asiantuntijoiden apua). Asennus tapahtuu alhaalta ylöspäin. Levyn alkuun ja päähän tulee pudota profiilin keskelle. Kiinnitys tapahtuu 2 ruuvilla, kuten kuvassa näkyy.

Betonivasarat asennusjärjestelmään

Vihje! Tarvittaessa voit katkaista halutun osan osat pyöreällä tai pyöreällä sahalla timanttilevyllä. Kiinnitä kulmat leikkaamalla niiden päät 45 asteen kulmassa. Voit myös käyttää erityisiä kulmaprofiileja.

 • Toisen ja seuraavien rivien on sovitettava edellisiin piilottamaan liitoslinja.

Tuulettu kivi julkisivu

Joitakin yksityiskohtia voit selvittää katsomalla videota:

Kiinnitä huomiota! Kiinnitystyypistä riippuen betonivarastoa voidaan myydä yhdessä erityisen laastarin kanssa täyttääksesi reiät.

Yhteenvetona voimme turvallisesti sanoa, että näiden yksinkertaisten sääntöjen toteuttaminen korjaa julkisivun betonirakenteita ei ole huonompi kuin ammattilainen. Ja mikä tärkeintä, saat kokemuksia ja säästät rakennustöistä, jos teet kaiken omalla kädelläsi!

Betoni sivuraide - mikä on tärkeää tietää materiaalista?

Betonin sivuraide on paras vaihtoehto talon viimeistelyyn. Siinä on monia etuja käytännöllisyyden ja mukavuuden kannalta. Tämä materiaali helpottaa talon ulkoasun muuttamista ja antaa omistajalle mahdollisuuden toteuttaa suunnitteluaineensa.

Materiaalin ominaisuudet

Betonisivurakennuksen ominaisuudet samanaikaisesti ovat sen etuja verrattuna muihin viimeistelyaineistoihin.

betonipintojen julkisivulla on useita etuja

 1. Betoni sivuraide voidaan peittää tiili-, betoni-, puutaloilla.
 2. Betonin sivuraide on helppo asentaa rakennuksen sivupintoihin. Sen asennus ei edellytä liiman ja monimutkaisten työkalujen käyttöä. Seinälevyihin on välittömästi kiinnitetty ruuveilla varustetut kiinnitysvälineet.
 3. Koska ratkaisuja ja liimoja asennettaessa ei ole mahdollista, voit asentaa betoniraudan milloin tahansa vuoden aikana.
 4. Paneelin pintarakenne, joka on tehty "kiven alla" tai "tiilen alla", voit maistella tai uudistaa rakennuksen ulkoasua.
 5. Tämän viimeistelyaineen tuotantoteknologia sisältää väripigmentin lisäämisen osana koostumusta. Tämä tarkoittaa, että paneeli ei vaadi ylimääräistä maalausta. Rakennuksen värisuunnittelu, voit valita heti, kun ostajaa on. Väri kestää aurinkoa ja huurretta. Värispigmentit ovat ympäristöystävällisiä ja ne ovat laaja paletti.
 6. Kaikki elementit, jotka muodostavat betonipaneelin, täyttävät puhtauden ja turvallisuuden ympäristönormit. Se sisältää sementtiä, hiekkaa ja myrkytöntä väriainetta.
 7. Betoni sivuraide on materiaali, joka kestää erilaisia ​​ilmasto-olosuhteita ja säilyttää sen ulkonäön ja rakenteen. Halkeamat ja värimuutokset eivät uhkaa reunuslevyjä.
 8. Tarvittaessa seinät on koristeltu sivuraidalla, helppo puhdistaa. Ne voidaan puhdistaa puutarhaletkulla.
 9. Betonipaneeleille on tunnusomaista palonkestävyys, kosteus, auringonvalo, kuormitusmenetelmät, lämpötilan muutokset ja vaikeat pakkaset.
 10. Betonin sivuraideominaisuudet ovat verrattavissa erilaisiin verhousmateriaalien kestävyyteen ja hintaan.

Miten valita betonielementit

Julkisivukoristeen hankkiminen alkaa materiaalin valinnasta erikoisliikkeessä. On suositeltavaa tutustua paneeleiden laatuun henkilökohtaisesti ennen ostoa. Niillä on oltava hyvä ulkonäkö, yhtenäinen rakenne ja väri.

On tarpeen kiinnittää huomiota reunaan - epätarkkuudet halkeamien ja ontelojen muodossa eivät ole hyväksyttäviä. Välittömästi sinun on huolehdittava komponenttimateriaaleista, sillä ilman niitä et voi tehdä asennusta ja lopullista viimeistelyä. Apumateriaalin tulee olla asennusohje.

Betonointi julkisivuun

Talon julkisivuun tehdyt betonirakenteet toteutetaan verhoilun perussäännöissä, joissa on joitain ominaisuuksia.

 1. Höyryneristemateriaalit asennetaan talon seinän ja sivupaneelin väliin. Näin ylimääräisen kosteuden pääsy talon sisällä.
 2. Sitten asennetaan pystyprofiilit - alumiini tai sinkki.
 3. Betonipaneelin reuna ei saisi laskea kehyksen reunoja alas. Sen vuoksi se asennetaan vastaavasti. Tämän jälkeen ohjauspalkki kiinnitetään.
 4. Muovisten tappien profiilien välissä on suuret korkit kiinnitetty eriste (mieluiten synteettinen).
 5. Tuulenpitävä materiaali levitetään eristeen yli.
 6. Seuraavassa on levyjen asennus itse. Tämä tehdään kahden ruuvin avulla. Betonilaatan asennus - alhaalta ylös julkisivuista kellariin.
 7. Paikkoja, joissa kiinnikkeet ovat näkyvissä tai leikattuja osia paneeleista, piilotetaan lisää viimeistelyaineita. Yleensä talon kulmat, ovien alue, ikkunat ja katon alla muodostavat kontrastin yksityiskohdat.

Betonin asennusperiaate ei ole kovin erilainen kuin tavanomaisen sivuraiteen asennus

Betoni kellari sivuraide

Rakennuksen kellarin parannuksen, eristyksen ja jälleenrakentamisen myötä betonipaneelit säilyttävät kaikki ominaisuutensa käytännöllisyydessään ja esteettisesti. Julkisivun perusasennussäännöt soveltuvat myös kellariin. Vähemmän pieniä eroja on.

 1. Betonipaneelit ovat raskaita. Ennen niiden asentamista sinun on huolehdittava säätiön luotettavuudesta ja tarvittaessa vahvistamisesta.
 2. Maasulku on suunniteltu ulkonevaksi alueeksi suhteessa rakennukseen. Sen painon vuoksi on välttämätöntä noudattaa turvallista viimeistelykorkeutta - enintään kaksi metriä.
 3. Jos asennettaessa erillisiin pinta-aloihin, on tarpeen asentaa eri kokoisia paneeleita kuin tavallisilta, ne voidaan leikata timanttisylinterillä varustetulla hiomakoneella.

Betonipaneelien kattosivuketju pystyy olemaan luotettava suojelija säältä ja emäksiltä negatiivisilta vaikutuksilta.

Arvostelut - mitä kuluttajat sanovat?

Monet materiaalin ostajista ovat jo käyttäneet sitä viimeistelyynsä ja jakavat kokemuksensa asennuksesta, testauksesta ja paljon muusta. Käyttäjät huomaavat materiaalin houkuttelevan ulkoasun, koska se useimmiten jäljittelee luonnollisia materiaaleja.

Selkeä etu on myös kyky tehdä ilman lisäosia - maalit, lakat, kyllästys. Paneelin rakenne mahdollisimman lähelle luonnonkiveä menestyksekkäästi peittää pölyn ja hienon lian. Yksinkertainen asennus mahdollistaa työn viimeistelyn ilman rakentajien osallistumista.

Betoni sivuraide ei ole halpa tapa muuttaa rakennusta, mutta sen myönteiset ominaisuudet vastaavat täysin hintaa. Vahvan pohjan ja paneelien pätevän asennuksen ansiosta luodaan talon houkutteleva ulkoilu, parantaen sisäistä mukavuutta.

Kuinka asentaa tukiaseman asennus?

Pohjusivusta vinyyliä käytetään pohjan ja seinien käsittelyyn. Materiaali on helppo asentaa, ja kun se on asennettu oikein, se on kestävä (käyttöikä 50 vuotta). Säätiön sivuraide on tapa rakentaa kauniin julkisivun taloon ennätysajassa. Levytys suoritetaan ilman erityisten työkalujen käyttöä, vaikka aloitteleva selviytyisi tehtävästä.

Materiaalin kuvaus

Vinyyli sivuraide on valmistettu polyvinyylikloridista. Kellarin pinnoittaminen kellarikerroksella tehdään usein kiven (luonnollinen tai koristeellinen), tiilen (silikaatti tai punainen) ja erilaisten puun jäljittelemiseen. Valmistusprosessissa piirustus siirretään valmistetusta luonnollisesta vaikutelmasta, josta väri parhaiten vastaa materiaalien luonnollista koostumusta. Kellarisivun viimeistely voidaan tehdä yksiväristen paneelien avulla, ja ne on helppo maalata päälle miellyttävissä väreissä.

Paras koristeellinen ulkonäkö luodaan kattaen kellarin ja seinät. Saman väriset jalostuspaneelit eivät aina ole paras vaihtoehto, paneelit yhdistetään täydellisesti alhaalta tulevan tiilen tai kiven jälkikäsittelyyn ja puun seinämiin. Riippuen materiaalin tarkoituksesta, ne lähettävät päällysteen pinnoituksen ja seinätyypin. Perustaksi levyt erottuvat suuremmalla paksuudella - 2,5-3 mm ja seinillä on paneelit, joiden paksuus on 1,5 mm.

Sivuraide ei ole vain ympäristöystävällinen rakennuskoriste, vaan myös erittäin taloudellinen.

Plinth työskentelee korkealla materiaalin vaatimuksilla:

 • suuri vahvuus, sillä siihen vaikuttavat erilaiset kielteiset vaikutukset ja vaikutukset ovat vaarassa;
 • immuniteetti ultraviolettisäteilyyn. Sen estämiseksi, että kellarissa oleva pöytälevy ei peitä arkkia, erikoiskomponentit lisätään koostumukseen;
 • raaka-aineiden korkea laatu ja viimeistelty koostumus.

Kun luetellaan lueteltuja ominaisuuksia, materiaalin kestävyys ja erilaisten negatiivisten ilmiöiden kestävyys saavutetaan: lämpötilahäviöt, mekaaniset vauriot, UV-säteily jne. Korin koristelu sivuseinillä täyttää vaaditut vaatimukset.

Socle sivuraide on saatavana eri kokoisina. Yleiset mitat (pituuden ja paneelin leveyden suhde):

Erilaisten koon vuoksi on helppo valita paneeleiden sopivat mittasuhteet ja itse materiaali on melko halpaa. Valmistajat takaavat vuorauksen käyttöiän yli 50 vuotta. Jos se on asianmukaisesti asennettu ja liikutettu, se palvelee vielä 50 vuotta. Kellarikankaan asennus ja asennus tehdään henkilökohtaisesti, ja myöhempää huollosta vähennetään pölyn puhdistusta saippualiuoksesta.

Asennusmenetelmän mukaan maadoitustyypit voivat olla vaakasuorat ja pystysuorat.

Materiaalin keveyden takia se ei käytännössä tee rakennusta raskaampaa, joten peruskorjausta ei tarvita. Indikaattori on erityisen hyödyllinen talon kellarin käsittelyyn ruuveilla, joita käytetään vedessä tai löysällä maaperällä. Pallosäätiön viimeistely kellarikerroksella voidaan suorittaa lisälämmöneristyskalvolla. Valmiin vuorausmateriaalin paino 1 m2 on vain 3,5 kg. Vertailun vuoksi keinotekoinen kivi painaa 35 kg / m2 ja edessä tiili - 190 kg / m2.

Plinth seinän sivuraide - ja vastaan

Viimeistelytelineiden kiinnitys hankki aktiivisen jakelun materiaalin runsauden ansiosta. Se on ihanteellinen seinien ja perustusten peittämiseen.

etuja:

 • kestävyyttä. Koska sen vastustuskyky useimmille kielteisille vaikutuksille, materiaali säilyttää toiminnalliset ominaisuutensa pitkään - 50-100 vuotta;
 • sivuraide on suuri vandaliluku;
 • jotka eivät ole alttiita mikro-organismeille;
 • mekaaninen lujuus. Materiaali kestää erilaisia ​​vaikutuksia sisäänrakennetun metallipohjan ja tiheän päällysteen takia;
 • säänkestävyys. Lumiset, sateet ja sumut eivät vahingoita sivuraitaa. Käyttölämpötila-alue -50 ° C - 50 ° C;
Asuntorakentamisen asennus ei ole erityisen monimutkainen prosessi.
 • painottomuus. Materiaalin keveys eliminoi peruskiven vahvistamisen lisäkustannukset ja yksinkertaistaa asennusprosessia.
 • mahdollisuus julkisivun lisäeristeeseen. Alle pinnoitettu lämmöneristysmateriaali on helppo sijoittaa, mukaan lukien tilavuus mineraalivilla ja paksu polyfoam;
 • laaja valikoima. Erilaiset värit ja tekstuurit antavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen ilmeen. Yleisin vaihtoehto - kiveen alapuolinen kellari, mutta jäljitelmää on myös muitakin. Nykyaikaiset tuotantoteknologiat luovat realistisia kuvia, joita on vaikea erottaa luonnollisista;
 • nopea ja helppo korjaus. Kun verrataan kipsiin tarvittavaa aikaa, polttokivet, joissa on sivuraide, nopeuttavat työtä 2-3 kertaa. Korjaus tehdään yksinkertaisesti korvaamalla nauha;
 • helppoa työskentelyä myös seinien läsnä ollessa, joissa on monimutkainen geometria. Suorakulmaisten julkisivujen tekeminen on erittäin yksinkertaista, hieman vaikeampaa kuin pyöreät tai monipuoliset rakennukset.

Jos asennat kellarikerroksen omia käsiä, kannattaa harkita muutamia haittoja:

 • kun pinnoitus kasvaa rakennuksen mitat. Häviöt ovat 10-40 cm riippuen epäsäännöllisyydestä, eristystyypistä ja paneelien rakenteesta. Jos monimutkaisia ​​metalliosoitteita asennetaan, parametri ei ole tärkeä, mutta erillisen jalostuksen avulla on harkittava uutta tasoitusmenetelmää.
 • On tärkeää ostaa kaikki lisävarusteet, jotka ovat yksinomaan merkkituotteita: kiinnittimet, kulmat, lähtötasot. Varmista, että ostat materiaalin marginaalilla, jotta tarvitset jatkuvia matkoja liikkeeseen;
 • Leikkauspaneelit tulisi tehdä varmuudella, mutta huolellisesti. On suositeltavaa käyttää saksia, jossa on hydraulinen elementti, hiomakone tai metallivahvike. On parempi esitellä käytäntöjä, jotta suuria kappaleita ei vahingoitu.
Huomaa, että yksityinen talo, jossa on sivuraide, käyttää suurta määrää ruuveja tai kynsiä

Taitojen kouluttaminen tulee asennuksen aikana, joten voit aloittaa työskentelyn ilman ennakkovalmistelua. Pinnoitteen edut selvästi ylittävät suhteelliset haitat.

Materiaalin laskenta ja lisätietojen hankinta

Istuimen asentaminen omiin käsiisi on mahdollista vain oikein laskemalla ja valmistelemalla materiaaleja. Tarvittavan materiaalin määrän määrittämiseksi käsiteltävä pinta aluksi lasketaan kaavalla: korkeus * pituus.

Ennen kuin rakennat talon perustan ammattimaisella arkilla tai muulla materiaalilla, sinun on tiedettävä kaikkien neliöiden neliö ja koota ne yhteen. Lisäksi pakkauksessa oleva neliömäinen materiaali lasketaan. Tuloksena oleva numero ilmaisee tarvittavien pakkausten lukumäärän huomioimatta leikkausta. Osta sivuraiteen tulisi olla vähintään 10%.

Mitä muuta tarvitaan pinnoitukseen

Kiinnitystuotteita voidaan käyttää:

 • metalliprofiili pystysuorille ja vaakasuorille alustoille. Laske mittaamalla pinnan pituus ja määrittele määrä, ottaen huomioon profiilin mitat. Metalli on kiinnitetty päällekkäin 40-50 cm;
Levyn asentaminen aloittaa valitsemiesi säteiden asennuksen: puuta tai metallia
 • itsekierteittävät ruuvit. Kellarikerroksen on oltava asennettu itsekierteittäviin ruuveihin, niitä tarvitaan myös laturin asentamisen aikana.
 • lisäelementit: moduulit, pistorasiat, kulmat;
 • lämmöneristysmateriaali. Valinnainen, mutta hyödyllinen kerros, yleensä sivuraiteen määrä on verrattavissa eristämiseen;
 • työkalut: ruuvimeisseli, bulgarialainen, rakennusveitsi, metallisakset, vasara, taso, mittanauha ja hallitsija.

On parasta ostaa kaikki materiaalit kerralla, jotta et halua häiritä töitä ostaa pieniä esineitä. Eri tyyppisten sivureittien kustannukset vaihtelevat suuresti. Voit valita maadoitusta molemmille 400 ruple / m2 ja 1200 rupleille / m2.

Kuinka valmistautua talon asennukseen sivuraide

Askel askeleelta ohjeita kellarikerroksen omien käsien asentamiseen alkaa aina valmisteluvaiheessa. Rakennusmateriaalin käyttö ei edellytä perusteellista tai erityistä valmistelua. Hän jopa asettui panssarien vanhaan taloon. Tällaisia ​​seiniä ei voida altistaa kipsiin, niille ei saa asentaa mitään raskasta pinnoitetta, joten sivuraide on paras tapa.

Seinien peittämiseksi ei tarvita alustavaa kuorintaa, kipsiä tai pohjustusta, riittää tarkistaa seinämän litteys ja ulkonevien elementtien puuttuminen.

Ulkonemien tarkastuksen ja poiston jälkeen kehys tai vaippa. Yleisimmin asennettava laatikko, jossa on metalliprofiili tai puupalkki. Valmistaja sallii materiaalin asentamisen suoraan seinään, mutta sen on oltava ihanteellinen taso ja se koostuu materiaalista, johon kiinnikkeet on helppo kiinnittää.

Ulkopuolella profiililiuskat kiinnitetään pohjaan tikkailla ja itsepuristusruuveilla.

Jos osa talosta on käsitelty, on tehtävä metallikotelo, se kestää kauemmin, muuten on olemassa vaara tuhota puu ennen kuin sivuraide epäonnistuu. On mahdollista käyttää metalliprofiilia, mutta myös puuta, jossa kyllästys suojaa roiskeilta.

Miten laatikot ovat

Aloita asennustyöt kentällä. Ensimmäinen profiili on tärkein, se on kohdistettu tasolle ja seinään ruuvattu 5-10 cm etäisyydelle pinnasta. Jos betonirakenne asennetaan rakennuksen ulkoreunaan, asennus voi alkaa suoraan jalkakäytävän tasosta. Metallia kiinnitetään seinään ruuvattuihin ruuveihin, jos sen materiaali mahdollistaa liitoksen luotettavuuden.

Profiilien välinen etäisyys riippuu työn tarkoituksesta. Jos eristys on suunniteltu, etäisyys lasketaan eristyksen mukavaksi asettamiseksi. Helppo asennus on suositeltavaa asentaa profiili 50 cm: n välein tasaisille neliöille.

Suurin huomio kiinnitetään kulmiin. Toimenpide on mahdollista toteuttaa kuvioidut kulmat profiililta.

Asennusohjeet maadoitusta varten

Asennusohje:

 1. Ensimmäisen paneelin asettaminen. Se on tärkein vaihe, se kiinnittää eniten huomiota levyn paljastamiseen täysin tasaisesti.

Heti kun kaikki asennustyöt on suoritettu, jatkamme sivupaneelien asennusta.

 • Sivuraide. Kaikki seuraavat levyt on kirjoitettu ensimmäisen levyn reunaan. Asennuksen helpottamiseksi asennetaan aloituskiskojen asennus, joka on kiinnitetty profiiliin itsekierteittävin ruuvein.
 • Asenna paneelit. Todennäköisesti sivuilta, kulmista ja katosta tarvitaan leikkauselementtejä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi korkin reunojen ja kuvioiden täydellinen toisto.
 • Kaikki levyt on kiinnitetty ruuveilla, niitä ei saa ruuvaa liian tiukalle. On parempi jättää 1 mm levyn pinnalle epämuodostumien estämiseksi.

  Puhdistuslevyjen asennus

  Aloita asennustyöt aina vasemmalla, siirtymällä oikealle. Paneelit asetetaan edellisen elementin tasolle niin, että se taipuu uraa vasten. Kiinnitykseen käytetään vähintään 5 itsekierteittävää ruuveja: 4 kulmissa ja 1 keskellä. On tärkeää seurata pinnoitteen eheyttä, mahdolliset aukot johtavat eristyksen heikentymiseen ja nopeuttavat sivuraiteen tuhoutumista.

  Hakemusmenettely sisältää useita perussääntöjä:

  • viimeinen rivi asennetaan aina lopullisen palkin asentamisen jälkeen;
  • estämään kannan ja turvotuksen estää paneelien jännitystä;
  • on parempi aloittaa sovellus alhaalta;
  • paneelien asennuksen aikana ikkunahylsyjen alla, asenna viimeistelykiskot;
  • Jos kaasuputkeen tai lämmitykseen tarvitaan aukkoja, on suositeltavaa muodostaa 6 mm: n rako, joka on suurempi kuin putken halkaisija.

  Lopullinen viimeistely

  Viimeinen viimeistelyvaihe on viimeistelypäällyste, joka antaa valmiin ilmeen. Vaikutus saavutetaan kulmien, pienien moduulien ja osien asennuksen avulla. Yläpuolelta reuna suljetaan vuorovedellä - erityinen nauha veden tyhjentämiseksi, joka on asennettu tiivistysainetta varten, joka on samanvärinen kuin sivuraide.

  johtopäätös

  Kaikki edellä mainitut vaiheet vaativat vain tarkkuutta ja tarkkuutta, on parempi tarkistaa päällysteen tasaisuus ja eheys useita kertoja. Näiden suositusten avulla jopa aloittelijat voivat luoda sivurakennuksen kellariin.

  Julkisivun betoniraudoitus: valinnasta asennukseen

  Rakennuksen seinämien valinnassa on ensin kiinnitettävä huomiota kustannuksiin. Lisäksi sekä kehittäjät että valmistajat kiinnittävät huomiota materiaalin hintaan. Hinta ei kuitenkaan aina vastaa laatua. Tämä tarkoittaa, että valittaessa rakennuksen julkisivun verhousmateriaalia on tutkittava laatuominaisuuksia. Ihanteellinen materiaali julkisivuun päin on konkreettinen sivuraide. Tämä on edullisin ja edullisin viimeistelyaineisto.

  Asennuksen valmistelu

  Sivuraide voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin:

  Sopivin materiaali julkisivun ja kellarin pinnoittamiseen - betoniraudoitus.

  Betonisivutelineet

  Itse asiassa - kivi, jolla on kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Hän on uskomattoman suosittu rakentajien keskuudessa. Ulkonäköön näet kuvan.

  Tärkeimmät edut

  • Betonisovitus on ihanteellinen eristys seinille, mikä lisää lämpöä säästävän laitoksen hyödyllisiä ominaisuuksia.
  • DIY valmistetaan milloin tahansa vuoden aikana, kaikissa sääolosuhteissa.
  • Julkisivun pinnalle tarkoitetut sivuseinät on varustettu valmiiksi aukoilla, jotka on tarkoitettu itsekierteittäviin ruuveihin.
  • Materiaalilla on kestävyys, pakkasenkestävyys, paloturvallisuus ja ennen kaikkea ympäristöystävällisyys.
  • Tarvittaessa päällystysmateriaali puretaan ilman ulkonäköä ja laatua, ja sitä käytetään toisessa rakennustyömaalla.
  • Erityisen tekniikan ansiosta betonirauta mahdollistaa tukirakenteiden paksuuden pienentämisen. Esimerkki kellarista ja julkisivusta, näkyy kuvassa.

  Älä kuitenkaan usko, että materiaalilla ei ole puutteita. Ilmeisimmistä ovat seuraavat puutteet:

  Liian korkeat kustannukset. Rakentamisen hypermarketit tarjoavat betoniteräksen hintaan 800 ruplaa neliömetriä kohden.

  Materiaalilla on huomattava paino, joka ei salli kiinnittää sitä heikosti vahvistettuihin julkisivuihin. Siksi ennen asennusta kannattaa tarkistaa rakenteen perustuksen ja julkisivun voimakkuus.

  Materiaalia on vaikea käsitellä.

  Nämä puutteet eivät kuitenkaan häiritse betoniraudan käyttöä puun, tiilen, kiinteiden ja runkorakenteiden viimeistelyyn. Kuvassa näemme, miten tämä materiaali muuntaa vanhan puurakennuksen.

  Miten valita?

  On oikein sanoa, että minkä tahansa rakennusmateriaalin valinta on vastuullinen ja vaikea. Jotta liittäminen kestää pitkään, on tärkeää tutustua valinnan keskeisiin piirteisiin. Älä ole ujo. Ota paneeli kädessä, arvosta sen väriä, painoa ja suorituskykyä.

  • Korkea laatu on osoitettu tuotteen värillä. Tasapainoisemmin maalattu levy, sitä enemmän vastuussa tuotannosta reagoi yritykseen. Valmistaja, joka arvostaa asiakkaiden mielipiteitä, ei koskaan tarjoa heikkolaatuista tuotetta.
  • Paneelin reunat tulee tehdä huolellisesti, ilman onteloita ja halkeamia.
  • Materiaalin kiinnittämiseen tarvitaan lisää materiaaleja. Jos olet valinnut laadukkaan tuotteen luotettavalta valmistajalta, varmasti sinulle tarjotaan sekä merkkituotteita että muita komponentteja.
  • Kysy myyjältä saatavuudesta laatusertifikaatin avulla. Tämä asiakirja puhuu luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä. Ihannetapauksessa, jos sarja tarjoaa asennusohjeet omien käsien tekemiseen. Valokuvassa näkyy laatusertifikaatti ja yksityiskohtaiset ohjeet betonipintojen asennusta varten.

  asennus

  Päällystysmateriaalin asennus julkisivuun ja kellariin on hyvin samanlainen kuin minkä tahansa muun materiaalin edessä. Mutta on olemassa useita eroja, jotka on suositeltavaa tutustua ennen työn aloittamista.

  • Aluksi seinät on peitetty höyrysulkuaineella. Se ei pääse kosteutta huoneeseen.
  • Tämän jälkeen suspensioiden avulla pystytään pystysuorat profiilit, jotka on valmistettu alumiinista tai sinkistä. Kehyspohja on kiinnitettävä siten, että viimeistelylevyjen reunat sijaitsevat riveillä.
  • Sitten ohjainlevy kiinnitetään, joka toimii ohjeena seuraaville riveille. Yksityiskohtaisemmin rakennusten viimeistely omalla kädellä voi tutustua katsomalla videota.
  • Seuraava vaihe on eristysprofiilien eristäminen. Materiaali asennetaan muovisiin tappileihin, joissa on suuret tulpat.
  • Rakennuksen kellarikerrokseen on suositeltavaa käyttää synteettistä eristettä, joka ei absorboi kosteutta. Näin säästät rakennetta kosteuden vaikutuksesta.
  • Tuulenpitävä kerros levitetään eristykseen, joka suojaa puhallusta vastaan.
  • Seuraavaksi voit aloittaa omien käsien laittamisen. Prosessi alkaa levytilojen asennuksessa julkisivulle ja siirtyy asteittain rakennuksen kellariin. Kiinnityslevyt kuljetetaan kahdella ruuvilla.
  • Seuraavat rivi rivit asennetaan, piilottamalla rivit kiinnitys edellisen levyn.

  Lopuksi haluan todeta, että julkisivun loppuun saattaminen on melko yksinkertaista. Jotta selkeä ymmärrys vuorausprosessista, sinun tulee lukea ohjeet ja noudattaa ammattilaisten suosituksia vaiheittain.

  Julkisivun seinät tehdään itse

  Kuvassa talo, joka on täysin peitetty sementtipohjalla, eri väreillä ja kokoonpanoilla. Täydellinen jäljitelmä luonnonkiven, joka on hyvin vaikea erottaa alkuperäisestä

  Julkisten talojen julkisivujen koristeluun useimmiten käytetään erilaisia ​​sivuraideja. Sisältää sementin lujuuden ja kestävyyden ansiosta suosittu sivuraide. Siksi monet ihmiset ovat huolissaan siitä, miten päällystetään julkisivu julkisivulla omilla käsillään. Lisäksi se on helppo asentaa ja vaatii erityistä hoitoa käytön aikana.

  Sementtisidonta

  Useat erilaiset koristeellinen betoniasennukset, jotka jäljittelevät erilaisia ​​materiaaleja, joiden kustannukset ovat huomattavasti korkeammat kuin jäljitelmät

  Sementtikuidun siivitys koostuu sementistä ja selluloosakuiduista. Materiaalin lujuuteen lisätään kuituja, erityisesti taivutusosat.

  • Sementti 80%.
  • Hiekkaa.
  • Mineraalilisät.
  • Selluloosakuidut.

  Tuotannon aikana sementtipaneelit lämpökäsitellään.

  Teollisuus tuottaa eri tyyppisiä betonipintoja, joilla on erilainen pinta:

  • Sileä.
  • Polyuretaania.
  • Kiven, puun, tiilen jälkikäsittely (ks. Tiiliseinä on edullinen klassikko julkisivuosi).

  Useimmiten ne ovat harmaita ja pohjustettu pinta maalata. Asennuksen jälkeen kuluttaja valitsee maalien värin ja tyypin.

  maalaus

  Sementtipaneelit, jotka on suunniteltu itsemaalaukseen. Kätevä materiaali värien valinnasta johtuen

  Varmista, että se suojaa ilmakehää, maalattava betoniväylä (katso: Voidaanko sivuraide maalata ja miten se tehdään oikein), vaikka pidit alkuperäisestä harmaasta väristä. Tämä lisää käyttöikää.

  Maalit on valittava emäksisiksi. Niiden on annettava ilman ja vesihöyryn pääsy. On parasta käyttää lateksimaaleja tai akryyliliuottimia. Maalin käyttöä koskevat ohjeet kuvataan suoraan pakkauksessa.

  Asennusominaisuudet

  Betonimylly, jossa kiinnikkeet on jo kiinnitetty. Kätevä materiaali kokoonpanossa, asennettu lasten suunnittelijan periaatteelle ja koko prosessi ei vie paljon aikaa

  On mahdollista kiinnittää betoniraudoitus sekä tiilillä että puupinnalla. Jos asennus tehdään kiviseinään, tässä tapauksessa on tehtävä letku. Se voi olla sekä metallia että puuta (ks. Crate houses for siding: materiaalin valinta ja asennus). Tällaisen sivuraiteen asennus eroaa hieman muiden tyyppien asennuksesta.

  Ennen kuin olet viimeistellyt julkisivun, sinun täytyy päällystää talon pinta kalvolla ja vanerilla. Liitettävyys asennetaan alhaalta ylöspäin. Jokainen seuraava paneeli on liitetty päällekkäin edelliseen. Yhdenmukaisuuden varmistamiseksi käytä erityistä mallia.

  Ensimmäinen paneeli asetetaan vaakasuoraan tasolla. Aseta alussa oleva palkki, joka antaa haluamasi kallistuskulman. Kaikki paneelit kiinnitetään koteloon galvanoituneilla nauloilla tai korroosionestopinnoitteella. Se on tehty vetäytymisestä paneelin reunasta 1,5 cm. Käämien välttämiseksi reikiä tulisi porata kynsien alle.

  Ilmakehän ilmiöiden ja kausilämpötilojen vaikutuksesta paneelit kutistuvat ja laajenevat, joten sinun on jätettävä 0,4 cm: n rako. Täytä se tiivisteellä asennuksen jälkeen. Hän myös täytti kaikki aukot paneelien välillä. Kiekot ja mekaaniset vauriot kipsiin kipsiin.

  välineet

  Asennuspaikka betoniseinillä betonille ja eristyskerrokselle. Tässä tapauksessa voit merkittävästi säästää eristystä, koska liukukappale itse säilyy lämpimänä ja estää kylmäsiltojen muodostumisen

  Sementtiliitoksen asennukseen tarvitaan työkalua betonin kanssa.

  Siksi tarvitaan seuraavia työkaluja:

  • Sähköpora.
  • Karbideharjoitukset.
  • Saha samasta seoksesta.
  • Jigsaw carbide sahaus.
  • Sähköiset leikkurit.

  Sementin kanssa tulee noudattaa turvallisuutta. Pölymuotoja sahauksen aikana, joten suojaa silmiä ja hengitysteitä hengityssuojaimella ja erikoislasilla. Jos käytössä on erityinen saha, joka imee pölyn käytön aikana, käytä sitä.

  Hyödyt ja haitat sementin sivuraide

  Betoniosaamista voidaan käyttää turvallisesti jalustaan, koska se ei täysin vaikuta mätänemällä ja kestävään kosteuden jatkuvaan vaikutukseen.

  Betonimyllyllä on seuraavat edut:

  • Pitkä käyttöikä:
  1. se ei ole hometta;
  2. se ei ole murtumassa;
  3. hyönteiset eivät kasva;
  4. ei romahtaa saostumisen vaikutuksesta.
  • tulenkestävä:
  1. ei polta;
  2. ei sula.
  • UV-kestävä:
  1. ei haalistu auringossa.
  • Kun lämpötila hyppää, se antaa lievän laajenemisen.
  • Koriste.
  • moderni tyyli.
  • Hinta on korkeampi kuin muoviosa.
  • Raskas.
  • Tarvitaan massiivinen laatikko, joka tukee raskaan rungon painoa.
  • Hauras. Selluloosakuitujen lisäämisestä huolimatta materiaali on melko hauras.
  • Leikkaamalla paljon pölyä muodostuu.
  • Monimutkaisten työkalujen käyttö.

  Sementtivarastoinnin vaiheittainen kuvaus

  Valmis laatikko sidekappaleiden kiinnittämiseen. Ensinnäkin, kellarintilaa rekrytoidaan, ja vasta sen jälkeen seinät itse

  Pintaverhous julkisivussa ei ole laatikkoa. Se on puinen tai metallinen profiili.

  Materiaali kassilla

  Metalliprofiilissa oleva pohja on paljon vahvempi ja luotettavampi raskaaseen sementtiliitokseen. Se on helpompaa ja nopeampaa kiinnittää pintaan.

  Profiilikiskot on asennettu 50 cm: n etäisyydelle. Seinälle kiinnittämiseen on kiinnitettävä ripustimet. Näin ollen profiilit voidaan kiinnittää tasaisesti ottaen huomioon pinnan putoamiset.

  Puusta tehty arkki on halvempaa kuin metalliprofiilista. Tämän vaihtoehdon tapauksessa sinun on harkittava puun laatua.

  Puupalkit tulisi olla:

  • ei kerrostettu;
  • ei vääntynyt;
  • ei sojottuja pisteitä;
  • ilman jälkiä rot.

  Ennen kiinnittymistä tangot on käsiteltävä antiseptisellä aineella. Seinien puupinta on myös käsiteltävä valmisteilla, joissa on mätää ja hometta.

  Säätiön valmistelu

  Arvioitu asennuslevyn ja sivuseinän asennus. Jalustan valmistelu, vaihe ei ole yhtä tärkeä kuin paneelien asennus.

  Kiinnitä laatikko ensin laita pohja. Julkisivulta poistamme kaikki yksityiskohdat, jotka voivat häiritä työn prosessia (telineitä, laatat, palkit, kourut ja niin edelleen).

  Asennusohje

  Paneelit kiinnitetään pinnalle vaakasuoraan. Levyn profiili tai tankoja on kiinteästi pystysuorassa. Laatikko on kiinnitetty tiili- tai kiviseinien päälle tukilevyjen avulla aiemmin tehtyjen reikien avulla. Ruuveja tai kynsiä käytetään puupinnoilla.

  Vihje! Jos aiot asentaa eristyksen, tässä tapauksessa kaksi laatikkoa. Yksi eristyksistä, toinen erikseen.

  On epämiellyttävää antaa eristys sen jälkeen, kun kassi on asennettu.

  Ensimmäiset oppaat tulisi kiinnittää tasaisesti, koska koko ihon laatu riippuu siitä:

  • käyttämällä tasoa alimman pisteen löytämiseksi laatikossa. Vedä 5 cm ylös ja laita merkki. Kierrä ruuvi tähän paikkaan;
  • laita samat tarrat talon kehälle;
  • myös ruuvaa ruuvit rakennuksen kulmiin;
  • vedä lanka tunnisteisiin;
  • merkitse kulmikkaiden profiilien asennuksen rajat kiskoille. Ota profiili. Kiinnitä kehyksen kulmaan. Merkitse merkki merkin reunojen päälle. Aseta kiinnityslevyn reunat korille;
  • tee 0,6 cm: n rako kulmaprofiilin reunasta. Kiinnitä ohjain runkoihin.

  Vihje! Varmista, että säleiden väliin jää 1 cm: n rako. Säilytään lämpötilan vääristymissä.

  Seuraa suunnittelun tasaisuuden tasoa. Jos oppaat asetetaan käyrään, koko vuori on vinossa. Epätasapainon korjaaminen tulevaisuudessa on mahdotonta.

  Kulmaprofiilien asennus

  Sisustuselementit talon julkisivun eri osiin

  • merkitse kohdevalaisimet;
  • Kiinnitä ohjausprofiili rakenteen nurkkaan. Tee tämä 0,3 cm: n välein silmukalle. Kiinnitä ruuvi. Alarajan tulisi olla 0.6 cm profiilin alapuolella.
  • tarkista kehyksen taso. Jos kaikki on sileä, kiinnitä pohja ja kiinnitä loput.

  Ikkunoiden ja oviaukkojen asennus

  Ikkunoiden ja oviaukkojen asennus aiheuttaa vaikeuksia useimmille kokemattomille käsityöläisille. Prosessi eroaa aukkojen muodosta.

  1. Suorita vedeneristys.
  2. Kiinnitä trimmaus tai J-profiili. Koostuu kahdesta pystysuorasta ja 2 vaakasuorasta.
  3. Yhdistä.
  • luodaan sillat ylemmän profiilin kummallakin puolella;
  • taivuta ne alas;
  • poista materiaalien osat sivuosista profiilin liittämiseksi yläosaan;
  • kytke puoli ja yläosa. Sillat ovat profiilin sisällä.

  Alempi kotelo on kytketty samalla tavalla.

  Ensimmäisen paneelin asennus

  Leikkuujohdon tulisi alkaa julkisivujen vähemmän näkyvältä puolelta:

  • Aseta paneeli kulmaprofiiliin ja lukitse käynnistysliitäntä.
  • Kiinnitä paneeli palkkiin tai profiiliin. Muista jättää sormet:
  • lämmin sää - 0,6 cm;
  • kylmä - 0,9 cm.

  Kun paneelit kiinnitetään kynsien tai ruuvien päiden alle, on oltava 0,1 cm: n paikka. Jos ne kiinnitetään tiukasti, paneelit voivat mennä aalloihin kosteuden ja auringon alla.

  Paneelien kiinnitysprosessi on samanlainen kuin asennettaessa. Tarkista säännöllisesti vaakapaneelin taso. Lähellä ikkunoita ja oviaukkoja poista ei-toivotut segmentit, jotka putoavat aukkoihin.

  Viimeistele paneeli

  • Mittaa kahden viimeisen paneelin lukon välinen etäisyys.
  • Tästä etäisyydestä vähennetään 0,1 cm.
  • Merkitse paneeli ja katkaise lukitusosa.
  • Luo koukkuja. Voit tehdä tämän jokaisella 20 cm leikkauksilla ja taivuttamalla.
  • Aseta leikattu osa viimeisen paneelin vieressä. Kiinnitä päätyprofiililiitos.

  Kiinnitys

  Jalusta on koristeltu keraamisia laattoja jäljittelevällä sivuraidalla

  Pistä luukku kehällä. Kiinnikkeet asetetaan reikien keskelle. Asenna ylempi kiinnitin reiän yläosaan. Pinta voidaan tehdä profiilina sisäkulmille ja aloitusprofiilille.

  Asennus on sama kuin kiinnitysseinälevyt. Ompele osien reunat ja liitä ne vastaanottavien profiilien lukkoihin. Älä unohda aukkoja, jotta tulevaisuudessa ei tule vääristymiä.

  Kiinnitä viimeinen osa paneelin läpi, ei lukkoa. Mutta tämä voidaan tehdä vain täällä, muissa tapauksissa sitä ei voida tehdä. Sementtiosa on asennettu samaan teknologiaan kuin mikä tahansa muu sivuraide. Käytettyjen työkalujen ja materiaalien ero.

  Jotta sinulla olisi täydellinen käsitys siitä, miten asennat sementtiliittimet omilla käsilläsi, katsele videota tässä artikkelissa.

  Julkisivun sementtisovitus vaatii kykyä käyttää erikoistyökaluja. Jos et ole varma kyvyistänne, niin tämän työn vuoksi on parempi kutsua kokeneita asiantuntijoita tässä asiassa.

  Yksityisen talon rakentaminen ei merkitse pelkästään sen sisustusta vaan myös ulkoverhousta, eli julkisivua. Nykyään suosituin ratkaisu on sivuraide, eli erilaisten materiaalien paneelit, joissa on lukko ja helma. Siinä on useita arvokkaita etuja, erinomainen suorituskyky ja houkutteleva ulkonäkö. Sivuraide voi olla sileä ja kiiltävä, jäljitellä puun tai kiven rakennetta, joten se sopii täydellisesti mihin tahansa maisemaan. Tärkeintä on valita oikea materiaali ja laittaa se kaikkien sääntöjen mukaan.

  Facing julkisivuun sivuraiteella

  Liukuovien tyypit

  Sivuraide julkisivu

  Riippuen siitä materiaalista, josta sivuraide on tehty, se voi olla puinen, polyvinyylikloridi (vinyyli), akryyli, kuitusementti tai metalli (teräs, sinkki, alumiini). Kaikentyyppisiä viimeistelyjä erottaa kustannukset, kestävyys, vastustuskyky kaikenlaisille vaurioille ja muille ominaisuuksille.

  Jos puhumme väreistä, yleisimpiä ovat pastellimateriaalit - ne ovat paljon halvempaa kuin kirkas sivuraide (tämä johtuu kalliiden komponenttien lisäämisestä, jotka estävät maalata auringossa).

  Erilaisia ​​metalli sivuraide väri paletti

  Erilaisia ​​reunusvärejä

  Vinyylimateriaalista tulee sanoa erikseen, koska sitä pidetään käytännöllisin ja edullisin vaihtoehto rakennuksen julkisivujen viimeistelyyn. Se on valmistettu PVC-paneeleista ja laaja valikoima on esitelty missään erikoisliikkeessä tai rakennusmarkkinoilla. Lisäksi vinyyli paneelit ovat melko yksinkertaisia ​​asentaa, joten kaikki työ voidaan tehdä itsenäisesti.

  Lajikkeet ja elementit sivuraiteelle

  Jotta ei tehtäisi virheitä valittaessa ja asennettaessa sivuraitaa, sinun on ymmärrettävä materiaalien lajikkeet ja lisäelementit. Asennuksen suunnitteluominaisuuksista ja -ominaisuuksista riippuen sivuraide on jaettu useisiin eri tyyppeihin.

  Vaakasuora ja pystysuora reunus

  Vinyylipaneelit voivat olla vaakasuoria tai pystysuoria. Toinen tyyppi on vähemmän tuttu kotimaiselle kuluttajalle, koska Venäjällä horisontaalisia paneeleja käytetään useimmiten koristeiden rakentamiseen.

  Oikean materiaalin valitsemiseksi kannattaa harkita rakenteellisia eroja horisontaalisen ja pystysuoran reunuksen välillä.

  1. Eri geometria ja elementtien kokoonpano. Teoriassa pystysuora sivuraide voidaan asentaa vaakasuoraan, mutta ilman asianmukaista kokemusta ja tietämystä, on melko vaikeaa tehdä - asennus ei ehkä ole oikein lopussa, mikä johtaa veden vuotamiseen ja muihin ongelmiin.
  2. Ei uusia reikiä. Vaakapaneelien alaosassa on rei'itys, mutta pystysuorilla ei ole sitä.

  Muussa tapauksessa tällaiset sivuraiteet eivät käytännössä eroa toisistaan, koska ne on valmistettu samasta materiaalista ja edellyttävät myös tiettyjen sääntöjen noudattamista asennuksen aikana.

  Pystysuora tai vaakasuora sivuraide?

  Sijaintivaihtoehdot ja liittyminen sivuraiteeseen

  Seinäpaneelit

  Tämän tyyppinen materiaali on tarkoitettu pystysuorille pinnoille, ja se puolestaan ​​on jaettu useisiin eri tyyppeihin:

 • kaarna (yksi, kaksinkertainen, kolminkertainen);

  Kalalajin Docke D5C

  Aluksen hallituksen ja joulukuusi tärkein ero on paneelin keskustassa olevan tyypillisen tauon läsnäolo. Ensimmäinen tyyppi on yleisimpi Euroopassa ja Venäjällä ja toinen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Sides-tyyppejä on merkitty latinallisilla kirjaimilla T (kolminkertainen kavios), D (kaksinkertainen) ja S (yksittäinen). Kun kirjaimen nimi on numero, joka ilmaisee paneelin leveyden - esimerkiksi merkintä S 4,5 merkitsee yhtä kalanruotopaneelia, jonka taipuma on 4,5 tuumaa (noin 114 mm).

  Maanpuolustus

  Pohjamateriaali on materiaalia, jota käytetään rakennuksen pohjan peittämiseen. Ne ovat kaksi kertaa paksumpia kuin tavanomaiset verhouspaneelit, joiden vuoksi niille on ominaista lisääntynyt lujuus, eivät aiheuta muodonmuutoksia ja kaikenlaisia ​​vaurioita. Samalla paneelien massa on hyvin pieni, eli niiden asennusta varten ei ole tarpeen vahvistaa perustusta.

  Socle-paneelien koot

  Socle sivuraide "DOCKE"

  soffit

  Soffit on pohjimmiltaan katto, joka sulkee katon ulkonevan osan ja viimeistelee katon ullakolle ja ullakolle. Tällaiset paneelit eivät ainoastaan ​​anna rakennukselle täydellistä ja täydellistä ulkoasua, vaan myös suojata katon alla olevaa tilaa sademäärästä, hyönteisiltä jne. Rakenteellisesti ne on jaettu kahteen ja kolmiosaan, ja ne lisäksi on rei'itetty, sekoitettu ja ei rei'itetty.

  1. Rei'itetty katto kattaa kattorakenteet kaikissa rakennuksissa. Reiät aiheuttavat normaalin tuuletuksen ja ilmankierron, mikä on erityisen tärkeää silloin, kun katon asennukseen käytetään kiinteää materiaalia (esimerkiksi bitumia).

 • Sekoitetuilla levyillä ei ole jatkuvaa, mutta osittaista rei'itystä. Reiät ovat keskellä, ja molemmilla puolilla on kiinteät raidat. Samanlaisia ​​rakenteita voidaan pukea kaikkiin rakennuksiin.

  Särmäkää rei'itetty aallotettu

  Kattovalaisimen katto

 • Ei-rei'itettyjä materiaaleja käytetään leikkaamaan niiden rakennusten ristikkopalkkeja ja pylväitä, joita ei tarvitse tuulettaa, ts. Huvipuistoja, katuja jne.

  Katteet kattorakenteille

  Lisäelementit

  Jotta sivuraide näyttää houkuttelevalta, on käytettävä paitsi paneeleja myös profiileja ja lisävarusteita, jotka antavat sille täydellisen ilmeen.

  Muita sivuraideosia

  Nämä lisäelementit ovat:

  • aloitusprofiilia käytetään ensimmäisen paneelin riviin, josta asennus alkaa;
  • viimeistelyprofiili rivin kiinnittämiseksi katon alla;
  • ulompi nurkka ja sisäkulma peittävät rakennuksen ulkoseinille ja sisäkulmille kiinnitetyt verhouspaneelit;
  • J-viistää käytetään julkisivun päälliseen ja antaa sen valmiin ulkonäön;
  • J-profiili on lisävaruste, jota käytetään J-viisteen kanssa;
  • H-profiili yhdistää paneelit seinän keskelle, sulkee niiden reunat ja käyttää kaikenlaisia ​​suunnitteluratkaisuja;
  • muovaus on päällyksen ja J-profiilin välinen risti, ja se on välttämätön pystysuoran pinnoituksen kiinnittämiseksi kohoumien kohdalle;
  • ikkuna-ikkunaa käytetään ikkunoiden ja oviaukkojen pinnoittamiseen;
  • Ebb toimii kuivatusheijona;
  • levy on tarpeen oven ja ikkunan aukkojen viimeistelyyn;
  • kaltevuus on apuprofiili, jota käytetään yhdessä tukilaitteiden kanssa;
  • reunusprofiili tarjoaa paneelien välisten liitosten ja liitosten peitteen ja voi myös korvata käynnistysprofiilin tai pystysuorat paneelit.

  Metal Siding Lisävarusteet

  Lisäosat elementtien asennusta varten

  On huomattava, että kaikki edellä mainitut liitososien liitososat voivat vaihdella leveydeltään, pituudeltaan ja kokoonpanoltaan, ja nämä ominaisuudet ovat ainutlaatuisia paitsi erillisen valmistajan tuotteille myös jokaiselle materiaalille.

  Sivuraideasennus

  Liukupaneelien asennus on melko yksinkertainen, mutta tinkimätön ja aikaa vievä tehtävä, joka vaatii paitsi tarkkuutta ja tarkkuutta myös tiukasti noudatettavia asennusohjeita.

  Yleiset säännöt

  Tekniikka ja seinälevyjen asennusjärjestys riippuvat materiaalin ja pinnan ominaisuuksista, mutta on olemassa useita yleisiä kohtia, jotka tulisi muistaa työskentelyn aikana.

  1. Liitettävyys voidaan asentaa kolmella tavalla: alumiinipinnalle, suoraan julkisivuun ja laatikolle. Ensimmäisellä menetelmällä on yksi vakava haitta - korkea hinta, ja se on mahdollista kiinnittää suoraan rakennuksen seinämiin vain silloin, kun ne on valmistettu puusta ja niillä on melko sileä pinta. Helpoin tapa asentaa paneelit on leikata julkisivu julkisivulla, joka ei ainoastaan ​​teka vuorausta tasaista ja siististi vaan myös nopeuttaa työtä.

  Kiinnitä sivuraide kanteen

 • Hirsitalon rakennusten osalta kaikki verhoustyöt suoritetaan vain, kun rakennus kokaa kokonaan.
 • Vinyylilevyjä suositellaan kiinnittämään yksinomaan tehtaan reikiin - materiaalia ei saa lävistää, sillä se saattaa heikentää sen käyttöikää.

  Miten työskennellä sivuraiteella

 • Puiset elementit kiinnitetään galvanoituun laitteistoon, muuten puu alkaa nopeasti repeytyä.
 • Aloittelijoille on parempi aloittaa asennus julkisivun takaosasta niin, että henkilön etupuolelle siirtymisen aikana on kehitetty tietty kokemus ja taidot.
 • Seinälevyjen asennus tehdään takakulmasta, jossa päällekkäiset rivit ylhäältä alaspäin, jolloin voit tehdä liitosten välisen liitoksen vähemmän havaittavissa.
 • Tehtäessä työtä on tarpeen hallita jokaisen kolmannen rivin tasaisuus, muuten kaikki muut myös vinoutuvat.

  Älä unohda ohjata horisontaalisia paneeleja

 • Erittäin tärkeä asia on se, että lämpötilan vaikutuksesta paneelit voivat laajentua ja sopeutua - jos kiinnitin on virheellisesti laskettu, paneelit voivat myöhemmin muuttua epämuodostumiksi.
 • Kiinnittimet käytetään yksinomaan tehtaan reiän keskelle. Jos tämä ei ole mahdollista, sinun on huolellisesti laajennettava reikä rei'illä (et voi lyödä kynsiä reiän loppuun, muuten paneeli voi vaurioitua vakavasti).

  Virhe 1. Asentajien ruuvaus ei ole rei'ityksen keskellä

 • Kiinnityselementtejä ei tarvitse naulata tiukasti - ne täytyy liikkua hieman sivulta toiselle.

  Virhe 2. Asentimet ruuvattavat ruuvit kokonaan rei'itykseen, sitä ei voida tehdä

 • Kun paneeli kiinnitetään kehykseen, sitä ei tarvitse työntää ylös tai alas: voimakkuutta levitetään alhaalta ylös, kunnes ylemmän elementin liitos napsahtaa paikalleen alemman lukon päälle.
 • Edessä olevien paneelien liitoksissa on oltava 6-12 mm: n rako. Jos työ tehdään alhaisissa lämpötiloissa, raon leveyden on oltava vähintään 10-12 mm.

  Muista lämpötilan aukot

 • Kiinnittimien tulee olla mahdollisimman sileät ja suorat, jotta paneelit eivät taipuisi tai loimisi.
 • Jos levyssä esiintyy halkeamia, on parempi vaihtaa se toiseen, sillä halkeama laajenee ajan myötä.
 • Liukupaneelien asennusprosessi koostuu useista vaiheista, ja ne on suoritettava tietyssä järjestyksessä - vain tässä tapauksessa tulos vastaa täysin odotuksia.

  Askel askeleelta asennusohjeet sivuraiteelle

  Liitännän asennus alkaa tarvittavan materiaalin määrän laskemisesta. Voit tehdä tämän käyttämällä erityisiä laskimia rakennustyömailla tai yksinkertaisella kaavalla. Rakennus tulisi jakaa yksinkertaisiin geometrisiin muotoihin, mitata niiden pinta-ala ja tiivistää tuloksena olevat luvut. Lisäksi on tarpeen laatia yksityiskohtainen kaavio rakennuksen pinnoituksesta, jossa kaikki tarvittavat profiilit ja lisävarusteet ilmoitetaan, sekä niiden sijainti. On muistettava, että noin 10% materiaalin kokonaistilavuudesta menee sovitukseen ja viimeistelyyn, ja jos työ tehdään ensimmäisen kerran, jotkin elementit saattavat olla pilaantuneita.

  Julkisivualueen laskenta

  Tietokoneohjelma lasituksen laskemiseksi

  Tavallisten sivuraideiden laskeminen: a - seinillä; b - kolmiomerkit; sisäänrakennetut katkoviivoja; d - kupeessa ja ullakolla

  Soffit-alueen laskenta

  Kun olet ostanut sivuraide, voit siirtyä työn päävaiheisiin, ja ensimmäinen niistä on improvisoitujen työkalujen ja materiaalien valmistelu.

  Vaihe yksi. Työkalujen ja materiaalien valmistelu

  Asennuslevyjä ja materiaaleja, joita käytetään sorvauksen valmistukseen, on oltava täysin ehjät, ilman halkeamia, siruja ja puutteita. Jos aiot tehdä työtä talvella, sivuraide on annettava "makaamaan" kadulla lämpötilassa, joka ei ole alle 15 astetta.

  Sivuraide pakkauksessa

  Grand Line Siding

  Se näyttää sivuraidelta

  Lisäksi sinun on valmistettava kiinnittimet (ruuvit, kynnet, niitit), jotka sisällytetään materiaaliin vähintään 20 mm ja useita työkaluja, joita tarvitaan rakennuksen vuoraukseen.

  1. Sähkösaha Kiihtyvyyden parantamiseksi kannattaa käyttää sähkösahaa (käsikäyttöinen tai paikallaan) ja terä on asetettava taaksepäin (puuta käytettäessä työkalua käytetään tavalliseen tapaan). Jos asennus tapahtuu kylmässä ajassa, terä on siirrettävä mahdollisimman hitaasti.
  2. Sakset metallin leikkaamiseen. Polyvinyylikloridia ja muita materiaaleja, joista paneelit on valmistettu (erityisesti polyvinyylikloridi), ovat melko yksinkertaisia ​​käsitellä ja käyttämällä tällaista työkalua voit helposti antaa paneeleille haluamasi muodon.
  3. Iskijän. Tarvitaan porausreikiä varten.
  4. Punch. Sitä käytetään reikien (ns. Koukkujen) reikien tekemiseen paneelien sivuille asennettaessa sivuraitaa katon alle tai aukkojen alle.
  5. Työkalu puristusta varten. Silloin tapahtuu, että kun paneelit on tehty, on tarpeen purkaa yksi tai useampi niistä, joten on parempi saada tarvittava työkalu, kuten koukku etukäteen.

  Erikoistyökalut: a - olemassa olevien reikien laajentaminen perforatorilla; b - lävistyskoukut leikattuun sivuraijasta; c - haaroituksen purkaminen (kokoaminen) koukulla

  Kaikkien edellä mainittujen lisäksi työn suorittamiseksi tulee valmistaa vasara, palapeli, taso, mittanauha ja liitu, ja paremmin suojaamaan silmiä erikoislasilla.

  Vaihe kaksi. Pinnan esikäsittely

  Korkealaatuinen seinävalmistus takaa, että sivuraide näyttää siistiltä ja houkuttelevalta. On suositeltavaa kiinnittää paneelit vedenpitävän materiaalin päälle (vedenpitävyys on valinnainen, mutta asiantuntijat suosittelevat suojaamaan kaikkia paikkoja, joissa sivuraide koskettaa rakennuksen seinämiä ja reikiä). Ennen työn aloittamista pinnalta on tarpeen purkaa vanha pinta sekä kaikki elementit, jotka voivat häiritä asennusta: ikkunaluukut, kattoikkunat jne. Ja puhdista seinien pinnalle lika ja pöly.

  Kolmas vaihe. Laatikoiden valmistus

  Ennen lavan asentamista tarkista rakennuksen kaikkien osien luotettavuus: esimerkiksi korvaa kaikki rikkoutuneet ja rikkoutuneet levyt. Kehyksen rakentamiseksi kuivat ja suorat tankoiksi sopivat koot (tavallisesti 4 x 6 cm), joissa ei ole merkkejä rypistystä, kohdistetaan särmäyskohdat alle tai muotoutuvat, ja ne on esikäsiteltävä antiseptisilla aineilla ja tulenkestävillä aineilla (tulenkestävät aineet). Luotettava, mutta kalliimpi ratkaisu on galvanoitu profiili, joka asennetaan samalla tavalla kuin puukehys.

  Profiili 60x27 on vaakasuorassa 28x27

  Pystysuorien telineiden asennus vaakasuorassa profiilissa

  Telakoiden metallikotelot rakennuksen kulmassa

  Laita hyppääjä oven ja ikkunan toiseen kerrokseen

  Jos vaipan reunoja käytetään vaipan päälle, kehysohjaimet asennetaan pystysuoraan ja päinvastoin. Niiden välisen etäisyyden tulisi olla 30-40 cm (alueilla, joilla on vaikeat sääolosuhteet - n. 20 cm). Lisälevyt asennetaan oven ja ikkunan aukkojen ympärille julkisivun alapuolelle ja sen yläpuolelle sekä lisävarusteiden riippuessa (esimerkiksi lyhdyt).

  Kaikki osat on asennettava tasaisesti, joskus tarkistaa niiden taso. On mahdollista kiinnittää laatikoiden elementit millään tavalla, mutta paras vaihtoehto on tavalliset kynnet. Jos runko on asennettu betoniin tai tiiliin, seinissä on oltava reikiä etukäteen rei'ittimellä. Paikkoja, joissa sivuraide tulee kosketuksiin rakennusaineiden kanssa, tulee olla luotettavasti suljettu suojaamaan niitä kosteudelta ja pakkaselta.

  Vaihe neljä. Paneeliasennus

  Rakennuksen vuorauksen tärkein vaihe on paneelien asentaminen varikolle. Se on tehtävä mahdollisimman tarkasti ja tarkasti, edellä mainittujen sääntöjen mukaisesti. Todellinen asennusalgoritmi sivuraidepaneelit ovat seuraavat.

  Vaihe 1. Määritä kohta, josta asennus alkaa. Voit tehdä tämän etsimällä pisteen alemmassa kehysoppaassa, siirtämällä 50 mm: n etäisyydellä, asettamalla merkki ja ruuvi ruuveilla hieman. Asenna jatkuvasti rakennuksen ympärysmitta ja jatka ruuvien merkitsemistä ja ruuvaamista. Ne on myös ruuvattava rakennuksen kulmiin.

  Vaihe 2. Kiristä lanka kulmamerkkien väliin, leikkaa reunat, joissa kulmaprofiilit asennetaan (asennus alkaa niiden kanssa). Kiinnitä profiili kehyksen nurkkaan ja laita liitu tarran reunaan ja kiinnitä se laatikkoon. Samalla tavalla muut ulkoiset ja sisäiset kulmaprofiilit kiinnitetään, ja kiinnitys on aloitettava yläreiästä ylhäältä alas.

  Ulomman kulman asettaminen

  Kulmaprofiilien asennus

  3 vaihtoehtoa sivureunojen sisäpuolisten kulmien toteuttamiseksi

  H-profiilin asennus ja sijainti korissa

  Vaihe 3. Kun kulma-elementit on asennettu, voit jatkaa ikkunoiden ja oviaukkojen lisävarusteiden asentamista: ovipeitteet, kynnet ja viimeistelevyt.

  Ikkunan trimmi

  Vaihe 4. Siirrä köyden reunaa pitkin 6 mm: n sisennys kulmaprofiilin reunasta ja kiinnitä aloitusprofiili ja sitten ensimmäinen käynnistyspaneeli. Jos se on kiinnitetty oikein, myös sivuraide putoaa sen mukaan. Välillä on oltava senttimetrin välinen rako, joka kompensoi vinyylin mahdollisen lämpötilan vääristymisen. Älä kiinnitä paneelia liian tiukasti - kiinnityspään ja materiaalin pinnan välissä on oltava vähintään 1 mm: n rako. Paneelia ei myöskään tarvitse vetää ylöspäin, sillä muutoin se voi halkeilla tai muuttua.

  Aloitusprofiilin asennus

  Aloitusprofiilin kiinnittäminen alhaisen vuoroveden päälle

  Kiinnikkeen ensimmäisen paneelin asennus ja profiililukon oikea kytkentä

  Vaihe 5. Lisävarusteiden kiinnittämisen jälkeen suoritetaan paneelien asennus, joka suoritetaan ylhäältä alhaalta alkaen alkaen. Paneeli asetetaan ensimmäiseen riviin ja kiinnitetään runkoon laitteistolla, ja ne on ajettava keskiosasta lähtien ja kohti sivuja. Paneelin korkeus on asetettava toisiinsa: ylimmän elementin alempi lukko on alemman lukon liitännässä. Paneelit voidaan koota mielivaltaisen korkeuden ja leveyden osioihin suunnittelupäätöksen mukaan. Jos paneeli sulkee ikkunan tai oviaukon, on tarpeen katkaista ylimääräinen kappale niin, että se sopii leikkauksen tai muun lisävarusteen väliin.

  Rakennetaan liitoslevyjä pitkin

  Ensimmäisen paneelin kiinnittäminen

  Ruuvi asetetaan reiän keskelle.

  Seinälevyt ovat hyvin tiiviisti toisiinsa yhteydessä

  Vaihe 6. Viimeinen ylärivi asetetaan vasta maalilinjan jälkeen. J-profiilia on käärittävä lähellä kattoa, mittaa sen alapuolen ja viimeisen mutta yhden rivin paneelin lukon välinen etäisyys. Saaduista kuvista vähennä aukon väli 1-2 mm. Ota koko paneeli, merkitse se niin, että se tulee J-profiilin ja pohjalevyn väliin, katkaise yläosa lukolla.

  J-profiilin ja viimeisen paneelin asennus

  Linssin sivupalkin kiinnittäminen linnakkeeseen

  Vaihe 7. Valmistetun paneelin yläosassa voit luoda niin kutsuttuja koukkuja 20 cm: n välein - tehdä pieniä leikkauksia ja taivuttaa niitä etupuolelle. Aseta leikattu osa pohjalevyyn ja napsauta se lukituskytkimeen pienellä liikkeellä.

  Viimeistelysuojus

  Kun viimeistelypalkin valokuva asennetaan

  Vaihe 8. Viimeinen vaihe kohdistuu katon katteisiin. Työ suoritetaan seuraavasti: J-profiili kiinnitetään kannen kulman (jos tarvitaan enemmän kuin yksi elementti, toinen päällekkäisyys on kiinnitettävä 2 cm: n päällekkäin).

  Kiinnitä ulompi nurkka (ennen kuin meidän oli tehtävä profiilin kulmat sen kiinnittämistä varten), sitten J-profiili sivuraiteen yläreunan yli, vetämällä etäisyydestä katon alla oleva vuori

  J-profiilin risteys, melkein huomaamaton kaukaa

  Vaihe 9. Mittaa katon kulma ja katkaise liukukappale sen mukaisesti. Todennäköisesti viimeinen paneeli täytyy naulata kiinnittimellä. Tämä on ainoa tapaus, jossa se saa ajaa naulaa tai ruuvaa ruuvi suoraan paneelin läpi.

  Sulkemispaneeleiden reunojen leikkaaminen sisäisen kulman tai J-profiilin asettamiseksi profiiliin

  Asentamisen yhteydessä

  Ainoa kerta, kun liität paneelin suoraan vinyyliin, on viimeinen paneeli

  Tässä asennuksessa sivupaneelit voidaan katsoa täydellisiksi. Jos kaikki tehdään niin kuin pitäisi, työn tulos on esteettinen, luotettava ja kestävä vuori.

  On huomattava, että pystysuora sivuraide asennetaan samalla tavalla. Ainoa ero on, että sen asennuskotelo ei saa olla pystysuora, vaan vaakasuora.

  OSB: llä kehrätty runko-talo lämmitettiin, ulomman viimeistelyn avulla Grand Line -puhdistus

  Talon laajennettu savi estää ulkoa trim

  Irrota vaurioituneet levyt

  Jos paneeli on vaurioitunut ja on tarpeen laittaa uusi paikka paikalleen, työ suoritetaan seuraavasti.

  1. Saada koukku irrotettavaksi kahden paneelin väliin: vaurioitunut ja toinen edellä.
  2. Nosta lukko ja vedä työkalu alas pitkin reunaa irrottaaksesi vaurioituneen levyn.
  3. Vedä kiinnittimet kynsileikkaimella - jos ne istuvat liian tiukasti, voit vetää ne runkorakenteisiin.
  4. Poista paneeli, aseta se uusiin paikalleen ja kiinnitä se laitteistoon.
  5. Kun käytät samaa koukkua, aseta yläpaneeli lukituksen päälle ja napsauta se.

  Tavallisen reunapaneelin purkaminen

  Puhdistuslevyjen hoito

  Viilun reunuslevyjen hoito on paljon helpompaa kuin toisen viilun hoito. Sitä pitäisi huuhdella aika ajoin letkulla ja pehmeää harjaa tai kangasta tulee käyttää vanhojen tahrojen poistamiseen. Jotta materiaali ei vahingoitu, sinun ei pidä käyttää hankaavia taloustyökaluja ja kovaa improvisoitua keinoa. Lisäksi sivuraidetta ei saa puhdistaa kloorivalkaisulla, orgaanisilla liuottimilla, asetoneja sisältävillä aineilla tai huonekaluilla. Pintaan tulevat epäpuhtaudet poistetaan hyvin vesiliuoksella, jossa on pesuainetta sekä mikä tahansa vesipohjainen puhdistaja. Jos haluat poistaa purukumin paneelista, voit käyttää vettä ja etikkaa.

  Vinyl siding hoito

  Sides on yksi nykyaikaisimmista, käytännöllisistä ja edullisista materiaaleista rakennusten julkisivuille. Lisäksi, kuten voidaan arvioida tämän artikkelin, asennus sivuraide paneelit on tuskallinen, mutta toteutettavissa tehtävä, joten voidaan sanoa luottamus siitä, että löytää paras ratkaisu oman kodin on erittäin vaikeaa.

  Video - Asennusapuvälineet

  Betonimyllyä käytetään usein tiilen, puun ja jopa betoniperustusten verhousmateriaalina. Visuaalisesti tällaisella julkisivulla on suurin piirtein luonnonkivestä valmistettu julkisivu, mutta viimeistelyprosessi tässä tapauksessa on paljon yksinkertaisempaa ja halvempaa - se ei vaadi liimausratkaisujen käyttöä, vie vähemmän aikaa, ja se voidaan tehdä käsin ilman asiantuntijaryhmää.

  Julkisivun betoniraudoituksen avulla voit kokeilla materiaalin sävyjä ja luoda pintoja, jotka simuloivat tiilien tai luonnonkiven asettamista.

  Paneelien ominaisuudet: edut ja haitat

  Konseptoidun betonin siementen valmistukseen käytetään ihmisille turvallisia tuotteita - sementin ja hiekan seosta, johon on lisätty harmittomia väriaineita. Toisin kuin vinyyli- tai puutuotteet, betonipintojen pinta vastustaa alhaisia ​​lämpötiloja, UV-säteitä ja ylläpitää värikylläisyyttä jopa pitkien käyttöjaksojen aikana. Paneelien pinta on helppo puhdistaa yksinkertaisella puutarhaletkulla ja harjalla.

  Julkisivun betonituotteiden edut voivat sisältää myös paloturvallisuuden - materiaali ei polta itseään eikä salli huoneen sisällä syntyneen palon leviämistä. Hinnalla materiaali on paljon edullisempaa kuin luonnon alkuperätuotteet, erityisesti luonnonkivi, kestävä ja luotettava.

  Haittoihin kuuluu paino, mikä merkitsee ylimääräistä työtä säätiön vahvistamiseksi. Lisäksi betonielementtiä julkisivujen viimeistelyyn on vaikea käsitellä. On puutteita, mutta edut huomioon ottaen edes edellä mainitut haitat eivät näytä olevan niin merkittäviä. Materiaalia käytetään aktiivisesti puun, tiilen pinnoille, hyvin yhdistettyinä nykyaikaisiin lämmittimiin, pystyy muuttamaan minkä tahansa rakennuksen ulkonäön paremmin.

  Betonielementit - oikean valinnan tekeminen

  Jos haluat valita betonista julkisivuun, se on tarpeen taidokkaasti analysoimalla, vertailemalla ja summittaamalla. Jokaisella on tärkeä rooli, jopa pieni hetki ensi silmäyksellä. Esimerkiksi on tärkeää arvioida sivureunan paino ja paino.

  Paneelin tulee olla yhtenäinen väri ilman näkyviä ulkoisia vikoja halkeamien, sirujen, painumien muodossa. Laadukkaita tuotteita toimitetaan sarjassa kiinnittimien ja lisävarusteiden kanssa. Lisäksi tuotteilla on oltava laatusertifikaatit ja ohjeet itse kokoonpanolle.

  Betonipaneelien asennusominaisuudet

  Betonipaneelit on asennettu rakennuksen julkisivun seinille ja kellariin samalla tekniikalla kuin muilla liimapuilla. Prosessissa on kuitenkin joitain vivahteita, että se ei haittaa selvittää ennen asennuksen jatkamista.

  Yksi kohokohdista on säätiön valmistelu. Pölyn, lian ja ulkonevien elementtien poistamisen lisäksi on tarpeen peittää seinät höyryeristeellä, joka ei salli kosteuden tunkeutua rakennuksen sisään. Kun pohja on valmis, riippuilla käytetään sinkin tai alumiinin pystyprofiileja - tämä on kehysperusta. Seuraavassa vaiheessa ensimmäinen palkki kiinnitetään runkoon, joka on suunnattava seuraavaan vaiheeseen.

  Pakollinen hetki on lämmitysmateriaalien kiinnittäminen luistin ja paneelien väliin. Asennukseen tässä vaiheessa on tavallista käyttää muovisia tikkaita, joissa on suuret korkit.

  Eristyksen valintaan sopii hyvin synteettisiä, kosteutta kestäviä materiaaleja. Valmiiksi kiinnitettyä eristystä on käsiteltävä edelleen suojaavilla aineilla, jotka estävät puhalluksen.

  Betonin sijoittaminen sivulle tehdään eristetyllä ja valmistetulla pohjalla. Kiinnikkeinä käytetään ruuveja.

  Talon rakentaminen on vihdoinkin päättynyt, ja on aika ajatella julkisivun ja kellarin suojelua. Loppujen lopuksi heillä oli vaikein tehtävä - kestämään kaikki luonnon haaveet. Ja puutaloille tämä on kaksin verroin tärkeää.

  Onneksi materiaalien valinta talon ulko-osalle on valtava, mutta haluan puhua julkisivuista puusta.

  • Helppo asentaa
  • Kaunis ja kestävä
  • edullisesti

  Kolme argumenttia, jotka alkavat valita. Ja sivuraide vastaa niihin kaikki sata prosenttia.

  Seinien valmistelu

  Monet ihmiset alkavat asentaa sivuraidetta valmistelematta seiniä ja muutaman vuoden päästä he kertovat ystävilleen siitä, mikä huono materiaali se on, mutta usein tapahtuu, ei ole kyse materiaalista vaan siitä, missä aseesi kasvaa.

  Jotta kaikki epäilykset voitiin erottaa alusta lähtien, esitän tärkeimmät perusominaisuudet, joilla maaperän reunalla on selviä etuja kilpailijoihin nähden:

  1. Vinyylistä, josta sivuosa on tehty, on täysin vaaraton ihmiselle.
  2. Helppo asentaa, jopa betonipohjassa, eikä vaadi erityisiä taitoja ja työkaluja
  3. Suuri määrä vaihtoehtoja ulkonäköön
  4. Kevyt paino ei aiheuta lisäkuormaa
  5. Ei ollenkaan pelkää vettä ja aurinkoa

  Jos ei ole epäilystäkään, voit siirtyä suoraan töihin.

  Jalkakäytävä julkisivu julkisivu

  Usein kellariin asennetaan suoraan pohjaan, mutta tämä on tärkeää vain puutaloille, jos säätiö on konkreettinen, ne ovat harvoin täysin sileitä. Tämä tarkoittaa, että pinta on tasoitettava käyttäen kipsiä tai yksinkertaisesti sementtilaastia.

  Tärkeää: maasulku on erilainen kuin rakennuksen julkisivu. Viimeistelyllä säätö, se olisi tehtävä vain sivuraiteen kellariin.

  On mahdotonta jättää huomiotta tämä työvaihe, koska kellarikerros on erittäin joustava ja jopa pieni epätasaisuus konkreettisiin säätiöihin johtaa valtavaan pudotukseen.

  Kun pinta tasoitetaan ja kuivataan, se on pohjustettava. Sinun ei pitäisi säästää ja säästää kyllästystä, ulkopinta luonnollisesti suojaa säätä, mutta sen alle muodostuu muotia ja sientä.

  Puupohjien alapuolelle on maaperän lisäksi käytettävä impregnointeja, jotka suojaavat vikoilta ja tulelta.

  Tärkeää: talon pitäisi olla valmis vasta kun pinta on täysin kuiva.

  Valmistus on valmis, mutta on vielä aikaista jatkaa asennusta.

  Lämmöneristys

  Talon perustuksen lämmittäminen on tärkeä vaihe, riippuu siitä, kuinka hyvin talosi lämpenee kylmänä. Tässä on useita vaihtoehtoja:

  • Vaahtomuovi
  • Mineraalivilla
  • sahanpuru
  • Hieno murto slaydite

  Lämpökapasiteetin asteen mukaan ei ole paljon eroa, mutta minulle henkilökohtaisesti mineraalivilla on kätevin vaihtoehto. On helpompi laittaa ja hän ei pelkää tulta. Siksi pidämme tätä vaihtoehtoa, ja ensin meidän on kerättävä laatikko ja vedeneristys.

  Talon suojaamiseksi vedestä yksinkertainen polyeteenikalvo, joka soveltuu suoraan pohjaan, on täydellinen. Se voidaan naulata puuhun, jossa on nidonta, mutta jos se on konkreettinen, tämä vaihtoehto ei toimi, joten sinun on käytettävä liimaa tai nestemäisiä kynsiä. Vahvuus ei ole erityisen tärkeä, koska elokuva myöhemmin pitää laatikon.

  Suoraan talon kellariin, jossa on sivuraide, tee se itse

  Laatikko voidaan itse tehdä metalliprofiilista tai puupalkkeista. Ensimmäisenä vaihtoehtona pidetään luotettavampaa ja kestävämpää, mutta oikeastaan ​​jalostettu puu ei ole huonompi ja halvempi.

  Tärkeää: Kun työskentelet palkin kanssa, sitä on käsiteltävä kyllästyneillä sivuilla, ja vasta sen jälkeen asennuksen tekemiseksi.

  Kiinnitä sitten laatikko pohjaan. Jos se on puuta, tarvitset vain ruuveja ja poraa, mutta betonipohja vaatii laajemman työkalupaketin:

  • Perforator tai poraus "hit" -tilassa
  • Poraus betonilla, halkaisija on 6 mm, pituus vähintään 150 mm
  • Tyyny 6 mm ja pituus vähintään 80 mm
  • vasara

  Kiinnitä palkki vaakatasossa, yhteensä kolme nauhaa:

  1. Alin. Retrii maasta 2-3 cm
  2. Yläosa. Betonipohjan reunan yli
  3. Keskitaso, tarkasti keskellä ensimmäistä ja toista

  Alppihiihdon maaperän peitelevy

  Sekä puu- että metallivaippa kiinnitetään betonipohjalla samalla tavalla - käytämme yksinkertaisesti palkkia säätöön ja poraamme reiän sen läpi syvyyteen, joka riittää, että tappi lähtee kokonaan.

  Tärkeää: pohjalevy on asennettava tasolle ja loput ohjautuu siihen.

  Porausreikään rei'itetään vasara, kunnes sen korkki on yhtä suuri kuin palkin pinta. Kiinnittimet on tehtävä vähintään 50 cm etäisyydellä toisistaan.

  Kaikki kolme nauhaa on naulattu, ja voit mennä eristykseen. Säännöllisellä veitsellä leikkaamme villaa tasaisiin nauhoihin, niiden leveyden on oltava yhtä suuri kuin välikappaleiden välisen etäisyyden.

  Tärkeää: Jos vaipan paksuus on alle 50 mm, vaipan arkki on jaettava kahteen osaan siten, että se ei tartu tangon päälle.

  Nyt rakennamme eristämistä, sitä ei ole tarpeen korjata, tämä on tarpeetonta ja järjettömää työtä. Puuvillan päälle, jossa on nitoja tai pieniä kynsiä, kiinnitämme toisen kerroksen muovikalvoon.

  Eristyksen trimmaus on valmis, ja voit siirtyä suoraan viilunpuoleiseen reunaan.

  Sivuraideasennus

  Lähellä kellarirakennusta

  Sisustaminen talon kanssa sivuraide on mahdollista myös henkilö, joka ei ole suhteessa rakentamiseen.

  Kellarissa oleva sivuraide sekä julkisivun seinätelineet ovat aloitus- ja viimeistelypaneeleja. Ne eroavat kiinnitysmenetelmässä, ja trimmi alkaa aina alhaalta, eli käynnistyslevystä.

  Paneelin alaosa on kohdakkain vastatelan kanssa siten, että pinta kattaa kokonaan puuta. Ruuvien ja ruuvimeisselin avulla kiinnitä paneeli palkkeihin.

  Tärkeää: itsekierteittävät ruuvit kiinnitettäväksi verhoiluun, pitäisi olla tarkalleen puulle, niillä on harvinainen kierteen nousu.

  Socle-sivuseinän työmäärä on 1 m 50 cm, joten korkeus, kellarinsuojissa, yleensä kestää kaksi paneelia. Ja yläpaneelin on leikattava koko pituus. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisilla saksilla tai paperitavaran veitsellä. Se on myös kiinnitetty ruuveilla.

  Leikkaus on päättynyt, ja se on edelleen laittaa koristekulmat, jotka sekä kuori on kiinnitetty ruuveihin.

  johtopäätös

  Puhdistava sivuraiteinen sivuraide

  Kuten kaikki edellä todetaan, kellarikerros on erinomainen vaihtoehto talon viimeistelylle, vaikka sinulla on konkreettinen säätiö, joka usein tuntuu huomaamattomalta.