Sekoittajien lajikkeet ja toimintaperiaatteet betonipumpulla

Sekoitin on yksi kysytyimmistä työkaluista rakennustyömaalla. Siinä on useita lajikkeita (työkalu / kone). Jokainen niistä käytetään tiettyihin töihin, joilla on sama tavoite - tuottaa / kuljettaa valmiiksi sekoitettua betonia.

On tunnettua, että betoni on suosituin rakennusmateriaali. Itse itsensä valmistusprosessi ei ole monimutkainen ja kallis. Se vaatii vapaa-aikaa, tarvittavia materiaaleja, tietämystä prosessin hienoista piirteistä. Seos voidaan valmistaa omalla kädelläsi tai laittaa tilaus valmistajaan. Joka tapauksessa sinun täytyy käyttää sekoittimen pumpun kanssa (säästää aikaa ja rahaa). Samojen koneiden tuottaman valmiin materiaalin toimittaminen.

kohtalo

Sekoitin betonipumpulla - auto tuoretta (vain valmistettua) betonimassan kuljetusta varten. Nestemäistä betoniliuosta ei ole mahdollista siirtää haluttuun paikkaan tarkkailematta joitain parametreja. Vain pumpun sekoittimilla on todella mahdollista kuljettaa tällaista seosta. Ilman tällaisia ​​laitteita on mahdotonta tehdä sekä suurilla rakennustyömailla että konkreettisen autotallin rakentamisen aikana. Betonipumput lisäävät betonituotannon nopeutta, rakentamisprosessia ja samalla yksinkertaistavat suuresti valmiin ratkaisun kaatamista.

laji

Pumput luokitellaan seuraavien ominaisuuksien mukaan:

 • moottorin tehoarvo;
 • nuolen koko, joka antaa betonista;
 • autonomian tyypin mukaan;
 • hakemuksen tyypin mukaan.

Tarkastele viimeistä luokitusta tarkemmin.

Autonomian tyypin mukaan

kiinteä

Tämän tyyppisellä tekniikalla on suuri teho, verrattuna analogeihin. Pysyvät autot ovat luotettavuuden ja toimintakyvyn korkeimpia vaikeissa olosuhteissa.

Tarkastele joitain koneen puutteita:

 • rajoitettu liikkuminen (on mahdotonta siirtyä itsenäisesti haluttuun paikkaan);
 • lisävarusteiden käyttö - perävaunu kuljetukseen; betoniseoksen puomi.
Takaisin sisällysluetteloon

mobile

Rakennustyömailla mieluummin mobiililaitteet. Niiden nimitystä käytetään lyhenne ABM (betonipumppu). Suunnittelu liikkuu itsenäisesti, on kompakti ja helppokäyttöinen. Erikoisajoneuvo voi pumpata konkreettista ratkaisua missä tahansa muodossa. Betonin kanssa työskentelevät asiantuntijat useimmiten käyttävät matkaviestintäpalvelujen palveluja.

Arkiston tyypin mukaan

mäntä

Asennuksen ominaisuus - männän työn tuottaman betonin syöttö. Mäntäpumput puolestaan ​​jakautuvat seuraavasti:

 • sokea (mekanismi koostuu erikoisverhouksista, jotka palvelevat betoniseosta);
 • porttiventtiilit (seosten jakautuminen säätää porttiventtiilin).
Takaisin sisällysluetteloon

tyhjiö

Näitä rakenteita erottaa se, että mekanismin sisällä syntyy tyhjiö, johon ratkaisu otetaan. Betoni massat siirretään tyhjiöllä.

Toiminnan periaate

Jos betonipumpun mikserin suunnittelua ei ole helppo ymmärtää, niin kaikki on paljon yksinkertaisempi toimintaperiaatteen kanssa. Toiminnassa venttiilit avaavat / sulkee venttiilit vuorotellen betonin massan läpi. Sekoittimen (säiliön sisällä) oleva liuos työnnetään ulos männän avulla. Kun mäntä liikkuu, sekoittimet työntyvät betoniin erityiseen reikään.

Massa liikkuu sekoittimen läpi, kunnes laite saapuu rakennustyömaalle eikä sitä käytetä aiottuun tarkoitukseen.

Ennen kuin käytät tällaisia ​​työkaluja, lue ohjeet (aina liitetty ostoon) tai ota yhteyttä ammattimaiseen rakentajaan.

valmistajat

Markkinat ovat täynnä eri merkkejä ympäri maailmaa:

 • Valkovenäjä: MAZ / BelAZ;
 • Saksa: MAN;
 • Alankomaat: DAF;
 • Ruotsi: Scania / Volvo;
 • USA: Ford / Kenworth;
 • Italia: Iveco;
 • Korea: Daewoo / Nissan;
 • Kiina: Howo / Dongfeng.

Myös kotimarkkinat ovat täynnä erilaisia ​​merkkejä. Tällaisten tuotteiden käyttäminen on paljon helpompaa ja kannattavampaa. Lisäksi, jos laite on hajonnut, laitteita voidaan alistaa suoraan valmistajalta tehtaalla.

 • 5/7 kuutiota (suosituin koko);
 • 4/6 kuutiota (keskimääräinen kannattavuus);
 • 2,5 / 3 kuutiota (toimitus on yhtä suuri kuin betonin hinta, se ei ole kannattavaa kuljettaa kuljetusta).

Betonisekoittimen mitat ovat lähes samat - 2 - 3 m. Laitteen leveys on 3 - 4 m. Pituus on 7 - 9 m.

Ei ole tarpeen ostaa laitteita, jos aiot tehdä kertaluontoista työtä. Voit vuokrata sekoittimia mistä tahansa valmistajasta. Hinta vaihtelee koosta, alkuperämaasta, tavoitteista ja ajasta riippuen. Jos aiot tehdä laajamittaista pysyvää työtä, johon tarvitaan konkreettista pumppua, kannattaa hankkia itse laitteisto (useat yksiköt ovat mahdollisia). Useimmiten tällaisten laitteiden toimittaminen on valmistajan kustannuksella (sitä on selvennettävä tietyn tuotteen osalta).

johtopäätös

Valmistaaksesi laadukkaan betoniseoksen, käytä erikoistekniikkaa - pumppu sekoittimella. Lopullisen seoksen toimitukset tehdään samoilla koneilla. Korjaustyön kestosta ja sen tarkoituksesta riippuen laitteita voi ostaa tai vuokrata. Jos sinulla ei ole aikaa ja halua harjoittaa materiaalin luomista, sen kuljetusta ja muita asioita, vuokraa rakennustyötä. Palkkiona (hinta ilmoitetaan verkkosivuilla) asiantuntijat suorittavat tarvittavan luettelon teoksista nopeasti ja tehokkaasti. Kaikki tarvittavat laitteet ovat jo käytössä.

Jos päätät käyttää tekniikkaa itse, sinun on ymmärrettävä runsaasti merkkejä ja sekoittimien tyyppejä. Suosittelemme kotitalouksien käyttöä. Käytännön mukaan tällainen ratkaisu on halvempi, luotettavampi ja kannattavampi, ensisijaisesti kuluttajille. Ennen kuin ostat, ota yhteyttä myyjään halutun koon määrittämiseksi, pumppuun otettavan seoksen ja tarvitsemiesi laitteiden parametreihin.

Betonisekoitin betonipumpulla ja tilava sekoittimella

Betonipumppuun perustuva betonisekoittimissa käytetään painovoimaa ja käänteisvirtausta (taaksepäin) sen toiminnassa. Sementtilaitosten ympärillä, aamusta iltaan, on vilkas vilske koneet, joissa päärynän muotoiset sekoitusrummut on asennettu rungolle. Kun tällaiset moottorit liikkuvat tiellä pitkin, huomiota kiinnitetään tahattomasti sekoitusrummun kallistuskulmaan. Sen vakioarvo on 10º-15º horisontoriville.

Kuorma-autonkoneiden tärkein ominaispiirre on valmiin seoksen (m³) suuri kapasiteetti pyörivässä rummussa. 2 sanan "auto" ja "betonisekoittimen" yhdistäminen viittaa siihen, että tämä yhdistelmä yhdistää ainesosien kuljetuksen ja sekoittamisen edut matkan varrella.

Kiinteiden sekoittimien tärkeä tarve

Nykyään on vaikea kuvitella jopa pieniä toimia rakentamisessa ja ilman konkreettisia. Sekoittimet, joita kutsutaan eri tavalla (sekoittimella, sekoittimella tai lyhennetyllä ABS: llä), ovat tullut pakollisiksi rakentamiseen tarvikkeiksi. Niitä käytetään sementin, hiekan, kiinteiden lisäaineiden ja veden seoksena.

Tällaisten yhdistelmien tällaisen laajan jakautumisen perustana olevat myönteiset pisteet ovat:

 • Periaatteessa "kolme yhdessä" voit vähentää rakennustyömaiden organisaatiokustannuksia. Älä vuokrata betonisekoittimia, betonipumppuja, nostolaitteita;
 • Auton kuljettaja, hän on operaattori, joka hallitsee koko betonisekoittamisprosessin ja toimittaa sen esineeseen;
 • Yksi konkreettinen pumppu betonisekoittimella takaa kustannustehokkaan työn pienten esineiden vuoksi kiihtyneen betonityöajan. Harjoitus osoittaa, että betonityö päättyy vähintään 2 kertaa nopeammin betonimyllyjä käytettäessä;
 • Koneen avulla betonista saadaan esine 4-5 kertaa, jolloin voit työskennellä juuri valmistetun ratkaisun kanssa.
 • Sekoitustrukki vie pienen tilan rakennustyömaalla (keskimäärin sen mitat ovat 5 x 10 m);
 • Helppokäyttöisten koneiden kyky ja organisatorisen työn liikkuvuus;
 • Ilmastolliset olosuhteet eivät vaikuta valmiin ratkaisun laatuun kuljetuksen aikana määränpäähän.

Varoitus: Ihanteellisia koneita ei yksinkertaisesti ole olemassa. Rakenteen suurta haittapuolena voidaan pitää massan ristiriitaa rummun (säiliön) tilavuuteen.

Lisäksi betonipumpuilla betonisekoittimella on oltava suuritehoiset sähkökäyttöiset voimansiirrot, jotka koskevat myös näiden mekanismien puutteita.

Ajoneuvosekoittimien tarkoitus

Tämän tekniikan ihme, joka sisältää vastauksen tämän mallin tarkoituksesta. Ja silti et voi vain hylätä ja kulkea tämän nerokas yhdistelmä.

Vanhentuneet mallit, joiden kapasiteetti on jopa 5 m³, vähenevät vähitellen, koska nykyaikaisten mallien vaatimukset jatkuvasti kasvavat.

On perustellusti huomattu, että kotimaassamme ei ole mitään kestävämpiä kuin tilapäiset rakennukset, joten sekoittajat, joilla on pieni säiliö, kehittävät voimavarojaan pitkään. Lisäksi kodintekniikkatuotteiden komponenttien ja mekanismien turvallisuusmarginaalit ovat aina olleet riittäviä pitkiä töitä varten ilman korjauksia.

Automixerin päätehtävä on:

 • Kuivien komponenttien kuormaaminen säiliöön erityisellä laitoksella betoniseoksen valmistamiseksi matkan aikana saapumispaikalle;
 • Laastin sekoittaminen suoraan rakennustyömaalle;
 • Betonipumppu betonisekoittimella tuo suurinta hyötyä suurille kohteille ja rakennustyömaille, jotka sijaitsevat riittävän kauas etäisyydellä.
 • Sekoituskone on suunniteltu täyttämään GOSTin tiukat vaatimukset betonin kuljetukselle, nimittäin:
 1. Betonia kuljetettaessa sen ei pitäisi laskea sadetta eikä suoraa auringonvaloa;
 2. Ohjeessa määrätään myös estämään betoniseoksen menettäminen kuljetuksen ja purkamisen aikana.

Tämän artikkelin video osoittaa selvästi, kuinka valmiin betonin toimitus ja jakelu on varmistettu rakennustyömaalla.

Kuka ajoi autoa betonisekoittimen alle

30-luvun puolivälistä tuli Yhdysvalloissa standardoitujen autojen julkaisupäivä. Niitä kutsuttiin kuorma-autonkoneiksi, eikä niiden tarkoituksena ollut kuljettaa betoniliuosta laitoksesta vaan myös valmistella sitä tiellä.

Nykyaikaisissa kotimaisen tuotannon malleissa on ulkomaalainen aksentti, koska Neuvostoliiton suunnittelijat käyttivät ulkomaista kokemusta. Aivan samoin kuin ulkomaalaisissa autoissa on venäläisiä muistiinpanoja, koska asiantuntijat eivät myöskään ole "tyhmästi ommeltuja".

Sekoitin betonipumpulla: tällaisten rakennuslaitteiden tyypit ja parametrit

Sekoitin betonipumpulla on kone, jota käytetään kuljettamaan tuoretta, vain valmistettua betonirakennetta rakennustyömaalle. Tällaiset yksiköt ovat yksinkertaisesti välttämättömiä rakennusten, kuten asuin- ja teollisuusrakennusten, siltojen ja tunneleiden rakentamisessa.

Tämän tekniikan käyttö mahdollistaa työn nopeuden lisäämisen huomattavasti betonilla ja vähentää valuprosessin monimutkaisuutta.

Kirjallisuudessa tai muussa tietolähteessä voit tavata seuraavia termejä:

 • RLS;
 • ABN;
 • Sekoituskone;
 • Pneumosupercharger;
 • Betonisekoitin;
 • Betonipumppu;
 • Betoni pumpun kuorma-auto;
 • Sekoitusbetonipumppu jne.

Nykyaikaisten yksiköiden luokittelu

Nykyaikaiset betonipumput luokitellaan erilaisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien mukaan.

Esimerkiksi betonipumput voidaan luokitella moottorin tehon parametrien ja betoni-annostelupuomin kokonaismittojen mukaan. Tämän elementin enimmäispituus saa olla enintään 70 m.

Tämän laitteiston lisäksi voit ostaa seuraavien tyyppisten mini-pumppujen lisävarusteita:

 • diesel;
 • manuaalinen;
 • pyörivä;
 • kompakti;
 • ruuvi;
 • kannettava;
 • Gerotornye.

Autonomy luokittelu

Tämän ominaisuuden mukaan betonipumput on jaettu kahteen tyyppiin:

 1. Pysäköitynä. Tämäntyyppisten yksiköiden suurin etu on lisääntynyt tehotaso verrattuna toiseen ryhmään kuuluvista laitteista, korkein luotettavuus ja kyky toimia vaikeissa olosuhteissa. Mutta näiden etujen lisäksi on paikallaan pysyviä betonisekoittimia ja haittoja.
  On huomattava, että tällaiset yksiköt eivät pysty siirtymään itsenäisesti rakennustyömaalle. Tällaisen yksikön kuljettamiseen tarvitaan erikoistunut perävaunu. Betoniseos syötetään letkun kautta, koska rakenne ei sisällä nuolen käyttöä;
 1. Mobile. Tämäntyyppisten laitteiden vuokraus on suurta kysyntää kehittäjien keskuudessa. Niitä kutsutaan usein betonipumpuksi tai ABN: ksi. Liikkuva, riittävän kompakti laite on erikoistunut ajoneuvo, jota käytetään aktiivisesti nestemäisen betonin pumppaamiseen mihin tahansa muotoon. Useimmat tämäntyyppisen betonisekoittimen asiantuntijat pumput ovat ihanteellisia tekniikoita betoniteosten valmistukseen.

Valokuvassa - ABN: n järjestelmä

Luokittelu hakemuksen tyypin mukaan

Betoniliuoksen toimittamismenetelmän mukaan tämäntyyppiset yksiköt jaetaan seuraavasti:

 1. Mäntä. Ne tarjoavat betonin toimituksen männän työn vuoksi.
  Vastaavat laitokset on jaettu seuraavasti:

 1. Verho, jossa betonovod ja virtausmekanismi erotetaan verhojen avulla;
 2. Shibernye, jossa erotus johtuu porttiventtiilistä, joka on kirjaimien S ja C muodossa;
 1. Tyhjiö. Varmista tyhjiön muodostaminen lokeron vastaanottoratkaisuun. Sen avulla tapahtuu massasiirto.

Suorituskykyiset betonipumput

Tämän tyyppisen laitteen suorituskyky riippuu suoraan yksikön tehosta. Nykyaikaiset betonipumput kestävät jopa 150 kuutiometriä seosta, ja kyky liikkua jopa 40 metriä.

Kiinnitä huomiota!
Tällaiset parametrit riittävät toimittamaan ratkaisun 16-kerroksisen rakennuksen korkeimpaan kerrokseen tai täyttämään pohjat suurilla syvyydellä.

Näin ollen on mahdollista soveltaa konkreettisia mihin tahansa, jopa kaikkein vaikeinta rakennustyömaalle.

Miten betonipumppu toimii

Työyksikkö

Helpoin ymmärrettävä on mäntäbetonipumpun toimintaperiaate. Kun poistoventtiili on suljettu ja imuventtiili on auki, nestemassa imeytetään betonipumpun säiliöön, mistä mäntä on suunnitellulla tavalla. Tämän männän paluuvirta työntää betonia betoniriviin.

Laitteen perusperiaate on ratkaisun asteittainen syöttö puomilla asennetun betonilinjan läpi.

Kiinnitä huomiota!
Massa kuljetetaan sekoitusastiasta rakennustyömaalle.

Laitteen käyttöohje avautuu sinulle entistä hienovaraisempia ja tämän prosessin vivahteita.

Onko mahdollista itse rakentaa betonipumppua

Kaavi kotitekoinen laite

Valtava määrä ammattilaisia, jotka harjoittavat tämäntyyppisten laitteiden korjaamista ja myyntiä, väittävät, että voit helposti rakentaa betonipumpun rakennustyömaalla omiin käsiisi. (Katso myös artikkeli Betonin tiivistys: ominaisuudet.)

Tätä varten tarvitset:

 • Päättää rakentamisen tyypistä;
 • Valitse laitteen oikein piirustus tai kaavio;
 • Löydä ja osta parhaat laadukkaat osat.

Neuvoston. Pienen kotitekoisen laitteen hinta tässä tapauksessa on useita kertoja vähemmän kuin tallennusvaihtoehtojen hinta.

Mutta tällaisen tapauksen ratkaisemiseksi sinun on luotettava kykyihisi. Jos et ole varma omissa kyvyistänne, voit aina käyttää rakennusliikkeiden palveluita, joissa on helppo hankkia edullinen laite haluamallasi suoritustasolla toimituksen yhteydessä.

Lisäksi valmistaja voi tarjota sinulle tarvittaessa ennaltaehkäiseviä ja kiireellisiä korjaustoimenpiteitä, ja improvisoitu laite täytyy korjata myös omilla käsilläsi.

Lopuksi

ABN paikan päällä

Betonipumppu on vain rakennustyömaalla tarvittava laite, varsinkin suurien alueiden rakennusten rakentamisessa. Mutta vaikka olette ryhtyneet rakentamaan vaatimattoman esikaupunkitalon, jolla on vastaava yksikkö, ajoittain vähennät paitsi betonipohjan tai seinien rakentamisen aikaa, mutta myös vähentävät näiden töiden tuotannon työvoimakustannuksia.

Ja tässä artikkelissa oleva video paljastaa vielä enemmän salaisuuksia siitä, miten tällaiset laitteet toimivat ja missä on suositeltavaa käyttää niitä.

Betonisekoittimet betonipumpulla

Betonipumppu on konkreettinen sekoituskone, joka on ainutlaatuinen rakennuslaitteisto, joka yhdistää kaksi päätoimintoa - betonisekoituksen kuljettaminen ja siirtäminen betoni-monoliittisten töiden kohteeksi.

Betonimylly betonipumpulla

Vakiomallit betonisekoittimilla betonipumpulla ovat "tynnyrissä" 5-7 kuutiota. Lisäksi tehostetun kapasiteetin tekniikka on 8-10 m³, jossa sekoitusrummun halkaisija on 2300 mm. Tehtaan kapasiteetti samanaikaisesti saavuttaa jopa 120 m 3 / h. Tämä indikaattori riippuu betonin koostumuksesta, materiaalin laadusta, aggregaattien koosta ja betoniseoksen liikkumisesta. Esimerkiksi raunioiden tai sora-alueiden raekoko ei saisi olla enempää kuin 1/3 betoniputken sisäisestä halkaisijasta.

Auto betonisekoittimen käyttö betonipumpulla tarjoaa useita etuja:

 • tarpeetonta vuokrata erityyppisiä erikoislaitteita (sekoittimet, betonisekoittimet, betonipumppu, nostolaitteet);
 • nopeutettu betonityöaika vähintään kahdesti nopeammin kuin betonisekoittimen ja sekoittimen ollessa käytössä erikseen;
 • säästää materiaalikustannuksia, sillä useat tyyppiset laitteet korvaavat betonikoneen betonipumpulla;
 • tilaa säästää rakennustyömaalla (laitteiston keskikoko on 5x10 metriä);
 • organisatorisen työn liikkuvuus, helppous ohjata laitosta.

Betonipumppu betonisekoittimella

Betonipumppua betonisekoittimella moottoriajoneuvon perusteella käytetään laajalti rakennusten, tunnelien, keräilijöiden, siltojen rakentamisessa. Tällaisten merkittävien esineiden rakentamisessa syntyy vaikeuksia betoniseoksen syöttämisessä. Betonipumppu, jossa on laajennettu betonijohde, mahdollistaa tämän ongelman ratkaisemisen.

Sekoitinta betonipumpulla voidaan käyttää minkä tahansa tuotemerkin betonin siirtoon ja kuljetukseen. Materiaalin korkeus voi olla 25-30 metriä, pituus - 20-25 metriä. Betonimassan lisäksi betonipumppauskompleksia voidaan käyttää muuraus- ja kipsilevyjen pumppaamiseen.

Betonipumpun jakopuomi koostuu nivelöidyistä pyörivistä osista, jotka taittuvat vaakatasossa. Betoniputken tai sekoittimen sisäpintojen huuhtelemiseksi laitteeseen on asennettu vesisäiliö.

Tilaussekoitin betonipumpulla

ProBeton-yhtiön verkkosivustolla voit valita ja tilata sekoittimen, joka sopii monoliittisiin töihin betonipumpulla. Kaikissa luetteloomme varustetuissa laitteissa on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja suorituskyky. Betonipumpun puomiston toiminta-alueen kasvattamiseksi on mahdollista kasvattaa sitä joustavalla letkulla tai ns. "Trunkilla".

Nykyaikaiseen ajoneuvoon asennetut betonipumppujen tekniset laitteet. Koko asennusta hallitsee yksi operaattori, jolla on laaja kokemus tästä työstä.

M300-betonia on helppo ostaa toimittamalla ja tilata sekoittimella ProBetonin betonipumppu, joten sinun täytyy soittaa myyntiosaston johtajiin tai tulla toimistoomme ja jättää vastaava sovellus. Laskun maksamisen jälkeen erikoislaitteet saapuvat laitokseen asetettuna ajankohtana ja tarvittavan määrän tuotteita.

Käytä sekoitinta pumpun kanssa betonin sekoittamiseen

Betonin valmistamiseen käytettävää sekoittinta tarvitaan joskus lähes jokaisessa rakennuspaikassa, jossa valmistettua liuosta käytetään betoniseoksena. Tänään betoni kuuluu kämmenen muiden rakennusmateriaalien joukkoon. Rakennusteknologian edistyksestä huolimatta betoni on edelleen pohja uudelle rakennetulle rakenteelle.

Sekoitin on välttämätön betonin sekoittamiseksi seoksen valmistuksen aikana.

Vaikka betonin valmistusprosessi ei ole monimutkainen, se vaatii tietyn ajan, mikä heijastuu suuresti rakennusaikaan. Joku valmistaa seoksen itsenäisesti ja joku tekee tilauksen tehtaalla. Itse asiassa ja toisessa tapauksessa säästää aikaa käyttämällä autosekoittimia betonipumppujen avulla on erittäin hyödyllistä.

Ajan säästämisen lisäksi tällä autoteollisuudella on monia muita etuja.

Edut autosekoittimen käytöstä

Autosekoittimen ansiosta betoniseos on suojattu ulkoisista tekijöistä.

 1. Takuu siitä, että ratkaisun johdonmukaisuus säilyy tehtaalla ostamana laadultaan ilman rakennusominaisuuksien menetystä. Jatkuvasti pyörivä rumpu ei salli betonin tukkeutumista. Tämä mahdollistaa rakentamisen jopa huomattavan kauas etäisyydellä betonitehtaasta.
 2. Betoniseoksen muodostuminen suoralla kuljetuksella rakennustyömaalle. Tältä osin pyörillä varustettu mikseri lisää huomattavasti rakenteen tuotantokapasiteettia ja nopeuttaa sen nopeutta.
 3. Sekoittajan hermeettisen säiliön betoniseoksen turvallisuus epäedullisten ympäristötekijöiden (saostus, korkea lämpötila jne.) Vaikutuksesta.

Historiasta, että erityisillä sekoittimilla on pyörät pumpulla

1900-luvun alkupuoliskolla he huomasivat, että betoniseos tulisi toimittaa erikoisastiassa, joka samalla ratkaisi kaksi tärkeää tehtävää:

 • ei poista perusominaisuuksia;
 • säilyttää muovisen ja yhtenäisen rakenteensa.

Edistyminen johtui siitä, että tällaisten sekoittimien kehittäminen betoniin kuljettavalle ajoneuvolle ja sen toimittaminen rakennustyömaalle alkoi.

Pyörillä varustettu sekoittimen avulla voit valmistaa betoniseoksen, säilyttää sen rakenteen ja kuljettaa sen rakennustyömaalle.

Ensimmäisten autoteollisuuden sekoittimien historia syntyi Amerikassa XX-luvun alkupuoliskolla. Niiden tehtävänä oli valmistaa ja toimittaa betonia rakennustyömaalle. Tällaisten laitosten toiminnan periaate on, että vaakasuoraan käännetty ja tiiviisti suljettu rumpu asennettiin erityiseen auto-alustaan. Rumpu pyörii omalla akselillaan useiden siipien vaikutuksen ansiosta. Tällaisilla teriöillä betoniliuosta sekoittimessa sekoitettiin jatkuvasti.

20. vuosisadan puolivälissä on se aika, jolloin sekoittimet standardisoidaan betonilla ja kuljetuksella varustetulla autolla. Tämän yhdistyksen tulos oli ensimmäinen betonisekoitin, jonka avulla paitsi betonia vaivattiin myös myös rakennustyömaalle. Näitä koneita muun muassa tehtiin konkreettiseksi lukuisiin tutkimuksiin.

Neuvostoliitto alkoi kehittää tällaisia ​​koneita vasta vuoteen 1935 mennessä. Tuolloin luotiin 15 tuotetta. Näiden betonisekoittimien tuottaman liuoksen laatu jätti paljon toivomisen varaa. Sekoittajat joutuivat usein huonontumaan. Näistä syistä betonisekoittimien tuotanto keskeytettiin ja lopetettiin kokonaan.

Sekoitin sisälsi noin 1,5 m³ betoniliuosta, ja siinä oli kaksi vesisäiliötä, joiden kapasiteetti oli 300 litraa. Rummun käyttölaite on suunniteltu niin, että se toimi pääkoneen tehon kustannuksella. Tällaisen sekoittimen rakentaminen oli erittäin epäluotettavaa. Sen suorituskyky ja tehokkuus verrattuna amerikkalaisiin betonisekoittimiin oli hyvin alhaisella tasolla.

Nykyaikaiset autosekoittimet

Autosekoittimen malli.

Tällä hetkellä auto-betonisekoitin toimii gravitaatiokäsitettävän toiminnan periaatteella. Moderni betonisekoittimessa on erityinen rumpu. Jälkimmäinen on useimmiten kiinnitetty puoliperävaunuun. Joissakin tilanteissa se on asennettu erityiseen koriin kuorma-autosta.

Laite on modernin ajan sekoittaja. Rummun sisemmässä ontelossa on 2 siipiä, kuten spiraaleja. Yhteensuuntautuneiden pyörimistoimiensa takia betoniseos putoaa rummun pohjalle. Kun terät pyörivät eri suuntiin, betoni puretaan sekoituskoneelta. Itse rumpua ajaa erikoisen hydraulisen käyttölaitteen pyörimisliike. Kuljetettu mikseri toimii päämoottorimoottorista. Joskus betonisekoittimissa on pumppuja veden toimittamiseen ja vastaavasti säiliöihin sen täyttämiseksi. Lastaus- ja purkamekanismit muistuttavat suppiloita. Niille lisätään lokero, jossa on kääntölaite ja vipujärjestelmä. Tämän jälkimmäinen on betonimassan lastaamista ja purkamista.

Tietoja sekoittimen valitsemisesta

Koska ei ole universaaleja koneita, joilla on täysi valikoima toimintoja, ei ole kannattavaa, että yritys ostaa betonisekoittimen yhden kappaleen määrästä. Loppujen lopuksi miksaimilla on omat valmiutensa. Siksi kullekin erikseen käsitellylle tapaukselle tarvitaan kuljetusta, jolla on tietty toiminto. On syytä muistaa, millaisia ​​sekoittimia betonin kuljetukseen on.

Autojen sekoittimien parametrit betoniin.

 1. Perinteinen, jota edustaa erillinen säiliö betoniseokselle. Tarkoitus: liuoksen kuljettaminen yksinomaan. Betonin purkaminen tapahtuu erityisellä vastaanottoalustalla, josta seos lajittelee käsin työntekijät. Tällaiset asennukset ovat harvinaisia, koska vain yksi toiminto on olemassa.
 2. Varustettu tyypillisellä betonipumpulla. Tämä luokka sisältää koneita, jotka tuottavat ratkaisua suoraan tiellä.
 3. Varustettu pumppuun seoksen nostamiseksi huomattavaan korkeuteen. Nämä laitokset ovat samanlaisia ​​kuin edellinen ryhmä, mutta niiden yksikkö on tehokkaampi ja kykenee nostamaan betonia jopa 30 metrin korkeuteen. Yleensä tilata kiinteä pumppu samaan paikkaan, jossa se hankkii materiaalin. Jotta ratkaisu voitaisiin toimittaa huomattavan suurelle etäisyydelle, useat pumput asennetaan kaskadiin.
 4. Betonisekoittimia käytetään talvikaudella. Heidän tehtävänsä on estää konkreettinen ratkaisu jäätymiseltä. Seoksen lämmitystä ei sovelleta vain talvella, vaan myös kesäkaudella, jotta sen toimintaominaisuudet (asetusten kiihtyvyys ja voimakkuuden lisääntyminen) lisätään.

Tämän luokittelun lisäksi sekoittimen toimintoihin näillä laitteilla erotetaan myös seoksen purkamisprosessin suunta, jossa seos on purettu. Toinen luokitus on aseman tyypin mukaan. Jälkimmäinen voi olla joko mekaaninen tai hydraulinen. Ne myös erottavat betonisekoittimet toimimallaan moottorityypillä: omasta tai pääosasta.

Nyt rakennusmarkkinoilla on runsaasti sekoittimia betoniin, joiden käyttöikä on rajoitettu.

Toinen vaihtoehto on mahdollista: vuokrata se yrityksiltä.

Betonisekoittimet pumpulla

Kuinka sähköinen betonisekoittimen kanssa toimii pumppu? Monille ihmisille, jotka asuvat suurissa kaupungeissa.

Eräänä päivänä betonisekoittimen elämässä.

Varaosat kaikkiin ajoneuvoihin ja laitteisiin: http://partsbbt.ru Liite Liikennesääntöjen sakot, turvallinen ja taattu.

Betonisekoittimessa toimiva pumppu

Betonisekoittimen pumppu on rakennuskone, jossa yhdistyvät betonin toiminta.

Betonisekoitin betonipumpulla betonisekoittimella pumppukoneella

Yritys "Rakennuskoneet". Yhtiömme tarjoaa tehtaan hintoja ja toimitusehtoja.

Betonisekoitin (betonisekoittimella) pumpun videolla

Tämä video näyttää pienen betonisekoittimen, jossa on pumppu. Videon kautta näemme, kuinka konkreettinen mikseri toimii.

Betonin sekoituspumppu, Betonin sekoitin toimittaja Kiinassa

http://topallmachinery.ru/ Betonisekoittopumppu (myös betonipumppu ja pumppu betonin syöttämiseksi) koostuu pumppausasemasta.

Kiinalaisen betonisekoittimen pumppu ulkomailla

Kiinalaisen betonisekoittimen pumppu on tullut yhä suositummaksi ulkomailla. Ja tämä video näkyy.

Itseliikkuvat sähköbetonisekoittimet

Itseliikkuvat sähköbetonisekoittimet 600 wattia kulutus 100-300 wattia. kantavuus 1,2 tonnia.

Kiinnityspumpun betonipumppu SCHWING P-88 käytössä

Luotettava mäntäpumppu ja betonipumppu. Seos toimitetaan helposti täyteaineella, jonka hiukkaskoko on korkeintaan 12 mm.

Betoni betonipumpulla rakentamiseen

Betoni betonisekoittimesta, jossa on betonipumppu talon rakentamiseen. http://proekt-monolit.ru.

Betonosmesitel pneumaattisen BSSP-7-sekoitteen kanssa

ACAS-7 on ainutlaatuinen kehitys, jossa yhdistyvät betonisekoittimen, betonipumpun ja laastin edut.

Betonin syöttöverkkoyksikkö EUROMIX 300 TRAIL pneumosupercharger

Koneenrakennusyritys "Tula Rakennuslaitteisto" GK "Stroymechanika", jolla on valtava määrä.

Itsekulkeva itsepurkautuva betonimylly

Itsekulkevat betonilaitokset ovat liikkuvia ja täysin itsenäisiä tuotantolaitteita.

Betonipumppu sekoittimella, betonipumppu

Yritys "Rakennuskoneet". Yhtiömme tarjoaa tehtaan hintoja ja toimitusehtoja.

Työskentelet video dieselbetonin sekoituspumpusta

Tämä on diesel-betonisekoittopumpun video, joka käyttää dieselmoottoria. Varten.

Betonisekoittimet liitteinä

Pieni yleiskuva mahdollisuudesta asentaa betonisekoittimia erilaisiin laitteisiin. Betonomesha.

betonisekoittimella pumpulla - sekoitin betonipumpulla

betonisekoittimella, sementtisekoittimella betonille, betonisekoittimelle pumppuilla, myydän betonisekoittimen, betonisekoittimen.

Betonibetoniseos B15-1200

Lisätietoja sivustosta http://www.scand-uk-machines.com/ Mobiili betonitehdas B15-1200 tandem-perävaunuissa. Valmistaja.

Gravity betonisekoitin 12 kuutiometriä tunnissa

Zerma-Ukraine on ukrainalainen yritys, joka valmistaa epätavanomaisia ​​laitteita. Yrityksen verkkosivusto: http: // tmgr.

mobiili betonisekoittimella, jolla on oma kuormaus

Sekoitusbetonisekoittimet, lisälaitteet

On käynyt ilmi, että mikseriin voidaan asentaa laitteita, jotka laajentavat suuresti mahdollisuutta käyttää.

METEM GDS 300

Betonityyppinen betonisekoittimella varustettu gerotor-laastipumppu toimii betonin valmistuksessa ja toimituksessa.

Mini mikseri betonipumpulla, pieni dieselbetonisekoittopumppu

Yritys "Rakennuskoneet". Yhtiömme tarjoaa tehtaan hintoja ja toimitusehtoja.

Tee betonisekoittimen video AIMIX-pumpulla

AIMIX on kiinalainen rakennusalan yritys. Betonisekoittimen pumppu on yksi.

Betonin sekoitin (betonosmesitel) jzc 350 Kiinasta.

Kaikki tiedot hinnasta, ominaisuuksista ja toimituksesta osoitteessa http://totem28.ru. Kaikki erikoisvarusteet missä tahansa Venäjän alueella.

Betonipumppu, työskentele parin kanssa toimitussekoittajalla. Trailer Betonipumppu Changli Machinery

Yritys "Rakennuskoneet". Yhtiömme tarjoaa tehtaan hintoja ja toimitusehtoja.

Betonipumppu (pumppu) tee se itse!

Otan huomionne itse tehtyyn pumppuun konkreettisen ratkaisun toimittamiseksi lattiaan tai.

Sekoitin betonipumpulla yhdessä, mikseri ja nauha. Betoni valmistajalta.

http://ess.dp.ua/prajs-beton Betonin ja rakennuslaitteiden tilaus Dnepropetrovskissa puhelimitse: 093-10-10-100 Betoni Dnepropetrovsissa.

Kiinalainen sähköbetonipumppu Työntekijöiden koulutus

Voit ostaa betonipumpun osoitteessa https://totem28.ru/

JZCP500

Työskentele betonisekoittimella JZCP500.

Betonin sekoitin PREMIER A1

Sekoitin Betonimylly PREMIER A1.

KPM-300 betonimylly

http://kpm.com.ua/ KPM betonisekoittimella 300 litraa.

Rullan pienet betonipumput

Rullan pienet betonipumput.

Betonisekoittimet avautuvat1

Kuljettimen rehusekoitin

Auto betonisekoitin betonipumpulla.

Betonisekoittimet vaahtobetoniin

Betonisekoitin ja betonipumppu.

CONCRETE MIXER WITH SELF-LOADING DAVIN R40 (BETONIN TUOTANTOPROSESSI)

Video näyttää betonin valmistusprosessin uuden maatilan "MIRATORG" rakentamiseksi kasvattavien sonnien osalta.

Diesel-betonisekoittimen JZR350

Löydät hinnan ja osta sivuillamme: https://totem28.ru/ Edullinen ja laadukas laite Kiinasta!

Atlas Betonin sekoitin 441

Ravitsemus 380 automaattinen kierros päärynä

Kuinka teollisuusbetonimylly toimii?

Aimix-betonisekoittimessa on monia teollisia betonisekoittimia: dieselbetonisekoitin ja sähkö.

Onko kannattavaa vuokrata betonisekoittimen?

Suurilla rakennustyömailla on mahdotonta tehdä ilman erikoislaitteita. Päälaitteena käytetään betonisekoittimia. Se on tarkoitettu erilaisiin töihin käytettävän liuoksen, kuonan, veden ja sementin, valmistamiseen. Usein kehittäjät ovat turvautuneet palveluun - vuokraavat betonisekoittimet. Tämän ratkaisun ansiosta voit saada laadukkaita laitteita ja säästää rahaa.

Laitteet eroavat käyttötarkoituksensa ja toimintansa periaatteista. Riippuen suoritetuista tehtävistä eri tyyppejä voi olla tarpeen, joten betonisekoittimen vuokrauksen on alettava tutkimalla sen tyyppejä:

 1. Pakotettu - koostumus sekoitetaan laitteen pysyessä paikallaan. Liuoksen valmistus on samanlainen kuin tehokas sekoittimen toiminta. Se tapahtuu terien läpi, jotka ovat jatkuvassa liikkeessä. Tuloksena saatua seosta käytetään kipsiin tai tasoitukseen. Kun sitä käytetään täyteaineena murskattua kiveä varten, voit joutua teknologian avuttomuuteen. Tällöin konkreettinen mikseri, jossa pumppu vuokrata, olisi hyvä ratkaisu. Tämän mallin haittapuolena on sähkön liiallinen kulutus voimakkaan moottorinsa ansiosta.
 2. Painovoima - jota käytetään useimmiten yksityisessä rakentamisessa. Liuoksen valmistelu tapahtuu säiliön sisällä rummun avulla, kun taas terät pysyvät paikallaan. Varovaikutuksen omaavan sähköbetonisekoittimen vuokraus on välttämätöntä paikoissa, joissa eri fraktioiden materiaaleja on tarkoitus käyttää, koska laitteet kykenevät valmistamaan kevyitä ja raskaita seoksia.

Suurille alueille on suositeltavaa käyttää auto betonisekoitinta, joka on kuorma-auto, jossa on rumpu, joka suorittaa jatkuvia pyörimisliikkeitä, jolloin ei ole mahdollista tehdä ratkaisua vaan myös pitää se valmiina oikeaan sakeuteen. Auto betonisekoittimen vuokraaminen on perusteltua, kun junan on pysyvästi käytettävä tai kuljetettava sitä toiselle alueelle.

ominaisuudet

Laitteen toiminnallisuuteen vaikuttavat monet tärkeät parametrit:

 • Äänenvoimakkuus - vähimmäisluku on 50 litraa. Keskitason tehtävissä on 90-150 litran kapasiteetti.
 • Teho - Mitä korkeammat, sitä suuremmat jakeet ja raskaammat ratkaisut pystyvät valmistamaan betonisekoittimen. Yksityiseen rakentamiseen on riittävästi 700 W: n indikaattori, jonka säiliökapasiteetti on 120 litraa.

On hyödyllistä suojata moottori märältä ympäristöstä sekä pyöriä, jotka helpottavat liikkuvuutta paikan päällä.

Moskovassa voit vuokrata betonisekoittimen seuraavilla kustannuksilla:

Betonipumppujen tyypit

Rakentamisen mittakaava joka vuosi vauhdittaa teknologian kehitystä. Rakentamispaikoilla työn helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi ilmestyy erilaisia ​​laitteita.

Suurten rakennustyömailla betonipumpun käyttö on erityisen helppoa. Nykyaikaisen betoniliuoksen vastaanoton tekniikka lisää merkittävästi työn tuottavuutta ja laatua.

1 Betonipumppujen käyttöominaisuudet

Pumppu betoniin - vaikea käyttää tekniikkaa. Laitteen käyttö on seuraavia ominaisuuksia:

 • yksikön kanssa työskentely on sallittua ainoastaan ​​korkealuokkaisille asiantuntijoille;
 • on tarpeen noudattaa tekniikkaa ja toimintasääntöjä;
 • Vastuullinen asenne organisaatioon ja työn valmisteluun;
 • käytä erityistä betoniliuosta, jossa otetaan huomioon holkin halkaisija syöttöä varten, edellytykset seoksen toimittamiseksi tiettyyn paikkaan ja etäisyyteen.

Tällaisen tekniikan käytön ominaispiirteet huomioon ottaen voimme päätellä, että betonipumppua käytetään pääasiassa mahdottomissa tai vaikeissa olosuhteissa seoksen saamiseksi. Esimerkiksi tiheä rakennus, on vaikea ajaa rakennustyömaalle tai on välttämätöntä toimittaa ratkaisu suuremmalle korkeudelle - betonipumpulle on helppo selviytyä tällaisista vaikeuksista.
valikkoon ↑

1.1 Pumputyypit

Työskentely yksikössä, puristamisen periaate, järjestelmässä syntyy tilavuus, joka voi vaihdella. Tämä periaate jakaa pumppauslaitteen kahteen tyyppiin: mäntä ja gerotor.
valikkoon ↑

1.2 Betonipumppu työssä (video)

1.3 Mäntälaitteet

Mäntäkoneissa betonia syötetään jatkuvasti. Nykyään laitteisto voi toimittaa betoniseoksen 6-65 m korkeudelle, liuoksen määrä on 180 m³ / h. Männän pintojen välillä, jotka hankaavat, sementin pienet hiukkaset osuvat joskus päälle, joten mäntäyksikön lyhytikä.

Betoniliuos tulee jerkyksi. On laitteita, joissa on hydraulinen laite, joka on kestävä ja hyödyllinen ja pehmeämpi betonin syöttö. Samanaikaisesti syöttönopeus ei muutu, ja korkeapaine mahdollistaa pitkän matkan pääsyn. Kahden sylinterisen laitteen työ on niin pehmeää, että se on lähes huomaamaton.
valikkoon ↑

1.4 Gerotor-pumput

Nämä ovat ruuveja, joissa on jatkuva betoniliuos. Gerotor-tekniikan ominaisuudet antavat mahdollisuuden työskennellä äänettömästi minkä tahansa kovuuden koostumuksen kanssa. Kun letkussa on letku, se vedetään takaisin käyttämällä moottoria, joka pystyy vaihtamaan pyörimissuunnan. Geroottorisuunnittelun pääasiallinen haitta on seoksen syöttöletkun melko nopea kuluminen. Mutta etu on alhaiset korjauskustannukset, jotka voidaan tehdä ilman asiantuntijoiden apua.

Kiinteä betonipumppu Tonnikala 40

1,5 betonisekoittimella

Betoniseoksen toimittaminen rakennustyömaalle ei ole helppo tehtävä. Väärät toimenpiteet saattavat heikentää ratkaisun laatua. Automaattisen betonisekoittimen käyttö estää tällaisia ​​vivahteita. Trukin rungolle on kiinnitetty betonisekoittimella varustettu pumppu. Sisärenesäiliössä on terät. Putken myötäpäinen liike auttaa seosta siirtymään sisäänpäin ja käänteisen prosessin ollessa päällä työntää betoniseosta pitkin terää poistoaukkoon.

Sekoittajan käytön edut:

 • massa yhtenäisyys säilyy ja liuoksen erottaminen estetään;
 • ratkaisu on jatkuvasti liikkeessä, jopa viiveellä, mikä auttaa säilyttämään materiaalin tekniset ominaisuudet.

Tynnyriintikapasiteetin avulla voit siirtää tai valmistaa jopa 9 m³ betoniliuosta. Betonisekoittimessa on kuormituskouru valmiin seoksen siirtämiseksi rakennustyömaalle. Käytä tällaista kuljetusta, kun voit helposti ajaa rakennustyömaalle. Jos rakennustyömaalla ei ole pääsyä, käytetään putkistoa, joka on sisäinen rakennustekniikka. Tällaisen laitteen käytöllä on seuraavat tekniset edut:

 • vaaka- ja pystysuuntaiset liikkeet samalla laitteella;
 • helppo työskennellä vaikeasti tavoitettavissa paikoissa.

Auto betonimylly Baryval 8m3

Putkistolaitteet - laitteet betonimassan tai erillisen rakennuslaitteiston valmistamiseksi. Erillislaitteisiin kuuluu pumpun asentaminen autoon vaaka-akselin avulla. Tällaiset laitteet mahdollistavat liuoksen kuljettamisen pystysuorassa vaaka-asennossa apurakenteille.

Toimitettua seosta siirretään laatikoilla pumpun vastaanottimelle, ja putken kautta, joka koostuu kolmesta osasta, liuos syötetään korkeuteen ja vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin.
valikkoon ↑

1.6 kiinteä pumppu

Laitteen käyttöperiaatteet on jaettu vakiovarusteisiin, perävaunuihin, liikkuviin tai betonipumppuihin. Laitteet voidaan varustaa mekaanisella tai hydraulisella käyttölaitteella. Rakennusyksiköiden tärkeimmät parametrit: toimituksen korkeus, suorituskyky ja etäisyys.

Kiinteä betonipumppu voidaan tehdä useammassa versiossa ja asentaa ajoneuvoon tai erityiseen alustaan, joka on vastuussa liikkumisvapaudesta. On syytä huomata, että malli on valmistettu perävaunusta, jossa on runko, ja se tarjoaa jatkuvan toimituksen seokselle. Tällaisten laitteiden kuljettaminen on hyvin yksinkertaista, koukussa trukkiin.

Toimintaperiaate perustuu suuren määrän betonimassan jatkuvaan pumppaamiseen. Laitteen rakenteessa on kaksi tilaa: seoksen syöttö korkeassa paineessa (samanaikaisesti työn tuottavuus vähenee huomattavasti) ja alhaisen paineen tila (korkeammalla tuottavuudella).

1.7 Liuoksen pumppaus mäntypumpulla

Insinööritoimisto Stroymekhanika tarjoaa ostajalle gerotor (ruuvi) -yksikön 78,300 / 500/1000 mäntyä. Pumppu gerotor mänty pumppaa viskoosi ja hioma massat, materiaali on ominaista tiheys (vaahtobetoni, polystyreeni konkreettisia) solu betoniliuoksia. Laitetta käytetään painesyöttöön monikomponentteihin ja monimutkaisiin massoihin, jotka ovat herkkiä mekaaniselle rasitukselle. Laitteessa on myös tahnamaisia ​​ja nestemäisiä liuoksia, joissa on kiinteitä hiukkasia tai kuituja.
valikkoon ↑

2 Rakentaminen

Laasti on varustettu säiliöllä materiaalin vastaanottamiseksi sekoituslaitoksesta. Syöttösäiliön läsnäolo mahdollistaa materiaalin jatkuvan syöttämisen pyöräilysekoitusteknologian avulla. Tämä on tärkeä edellytys työlle, jossa taukoa ei voida hyväksyä (lomakkeiden täyttäminen, kipsa-aineen mekaaninen käyttö jne.). Pyörillä varustetun alustan kuljetinlaitteen helpottaminen.

Ruuvitekniikan syöttöosa koostuu pyörivästä höyrystä ja syöttöruuvista. Yhden ruuvin (liikkuvan osan pari) tekee planeettavaiheen liikkeen staattorissa, jolla on sisäinen kaksisuuntainen pinta portaalla, joka on kaksi kertaa suurempi kuin ruuvin nousu. Jatkuva kosketus, ruuvi ja pidike luovat useita suljettuja syvennyksiä.

Betoniasennuspiiri

Kun ruuvi liikkuu, ontelo kasvaa imupuolella, jolloin muodostuu tyhjiö. Tällaisen alipaineen vaikutuksesta ontelo täytetään pumpatulla materiaalilla. Tämä rakenne auttaa siirtämään vaahtobetoni-, kipsi- ja polystyreeni-betonimassoja mahdollisimman varovasti.

Gerotor-betonipumput, joilla on pienet mitat, ovat erittäin suorituskykyisiä ja mahdollistavat työstettävän materiaalin pistämisen aukkoihin, pumpun seoksiin itsetasoitaville lattioille, syöttää ja levitä kipsiratkaisuja.
valikkoon ↑

2.1 DIY-betonipumppu

Ennen laitteen pääkomponenttien kokoamista sinun on luotava suunnitelma tai tehtävä piirros. Tämä auttaa kokoamaan kaikki laitteet yhteen. Mekanismin pääelementit ovat mäntä ja sylinteri.

Kaikkien betonipumpun komponentit ja osat toteutetaan sorvin avulla. Osakokoonpanojen asennuksen yhteydessä virheen tarkkuuden on oltava vähintään ± 0,1 mm. Kehon perusta on valmistettu ruostumattomasta teräslevystä, joka auttaa välttämään korroosiota ja kemiallista hyökkäystä. Venttiili on räätälöity ruuvimeisselillä. Suunnittelu on koottu halutun halkaisijan avaimella. Laitteen käyttöosa suoritetaan hydraulisesti tai sähkömekaanisesti.

Menetelmän valinta riippuu ohjatun toiminnon taloudellisista ominaisuuksista. Loppujen lopuksi hydraulisella käyttölaitteella on monimutkaisempi rakenne ja korkea hintataso. Siksi kannattaa tehdä valinta sähköasennuksen asennuksen kannalta.

Hydraulisen betonipumpun rakenne

Pohjimmiltaan käytetään kolmivaiheista asynkronista sähkömoottoria, joka on liitetty männänvarteen. Kuorman vähentämiseksi käytetään mekaanista anturia ja pienennysvoimaa, jossa on vääntömomentti.
valikkoon ↑

2.2 Laitteen asennus

Sähkömoottori on asennettu perävaunun akselipohjalle. Vaihde on asennettu moottorin akseliin kytkimellä. Muuntaja on kytketty pumppumäntä ja alennusvaihteiston lähtöakseli. Kytke sitten moottori virtajohtoon.

Asennettaessa betonipumppua tarvitset seuraavat materiaalit:

 • piirustus tarvikkeet;
 • rautalevy enintään 6 mm;
 • männän ja venttiilien aihiot;
 • metalli putki, jonka halkaisija on 400 mm;
 • kolmivaiheinen sähkömoottori käynnistimen kanssa;
 • työkalusarja;
 • vaihdelaatikko, jossa on pienentävä momentti;
 • perävaunu tai hitsauspohja.

On syytä muistaa, että pätevän teknikon on tehtävä sähköä johtavia laitteita käsittelevä työ.

Betonisekoittimet pumpulla

Tuottavuus: 9,5, 7 m³
Kulutus: 61 m³ / h

Tuottavuus: 7 m³
Kulutus: 61 m³ / h

Tuottavuus: 7, 9,5 m³
Kulutus: 61 m³ / h

Tuottavuus: 9, 7 m³
Kulutus: 61, 81 m³ / h

Tuottavuus: 9,5 m³
Kulutus: 81, 60 m³ / h

Tuottavuus: 7 m³
Kulutus: 58 m³ / h

Tuottavuus: 7 m³
Kulutus: 56, 70 m³ / h

Tuottavuus: 7 m³
Kulutus: 70, 56, 58 m³ / h

Ruuvipumppu betoniin

Ohje betonipumpun valmistukseen

Yksityisen sektorin rakennustyöt tehdään jatkuvasti ja melko nopeasti. Tietenkin kiire ei ole vielä tuonut mukanaan mitään hyötyjä, mutta materiaalien ja työn kasvavat kustannukset huomioon ottaen haluan nopeuttaa prosessia, ja tätä helpotetaan vain apulaitteilla. Jos puhumme monoliittisten säätöjen, muottien tai lattioiden kaatamisesta, laitteiden käyttö valmiiden seosten toimittamiseen työalueelle on käytännössä ainoa vaihtoehto. Jotta säästät vieläkin enemmän, et voi turvautua vuokraukseen, mutta voit tehdä betonipumpun itse omalla kädellä luottamalla olemassa oleviin ohjeisiin. Mitä tämä tekniikka on, mikä se koostuu ja miten se toimii, yritämme selvittää entisestään.

Täyteaineiden tai lattioiden täyttäminen edellyttää homogeenisen massan luomista. Suuri tilavuus ja alueet käsin manuaalisesti ovat lähes epärealistisia. Tämä lähestymistapa johtaa polttorakenteiden muodostumiseen: jotkut ovat jo alkaneet kovettua, ja siihen lisätään vähitellen tuoretta betonia. Ilmeisesti tällä rakenteella ei ole yhtenäisiä ominaisuuksia, sen kutistuminen ja kutistuminen eri kohdissa seuraa omaa skenaariotaan.

Kaasuttamisen nopeuttamiseksi ja sen vuoksi rakenteen saattamiseksi mahdollisimman lähelle vaadittua on mahdollista käyttää betonipumppuja sisältävien sekoittimien avulla. Ensimmäinen on seoksen jatkuva valmistaminen ja toinen - sen virtaus työalueelle. Suurin ero näistä puhaltimista tavallisista vesipumppuista on liikuttavan aineen rakenne. Betoni on viskoosi, paksu (tahnamainen) materiaali, joka pakottaa meitä käyttämään hieman erilaisia ​​periaatteita ja teknologioita sen kuljetukseen. Markkinoilla olevat tuotteet on jaettu kahteen suureen ryhmään: roottori ja mäntä.

1. Pyörivät betonipumput.

Nämä ovat kuljetusmekanismeja, jotka käyttävät joustavia imu- ja paineletkuja letkut (kuvassa, kohdat 1, 5 ja 9).

Kuten minkä tahansa tällaisen koneen kanssa? tässä on pääkammio, jossa on holkit ja pyörivä epäkesko- roottori 4. Se sisältää kumipäällysteisiä rullia 3, jotka pyörimisvaiheessa puristavat imu- ja väliviivojen osia työntämällä seoksen syöttöjohtoon. Tällaisten koneiden tilavuus on 70 m3 / tunti ja vaaka- ja pystysuora pää 300 ja 70 m. Erilaisten komponenttien suunnittelun ja valmistustekniikan monimutkaisuuden vuoksi on epätodennäköistä, että voit koota tämän tyyppisen betonipumpun omalle ja keskittyä siihen ei ole järkevää.

2. Mäntäbetonipumput.

Nämä ovat tuottavampia (jopa 200 m3 / tunti) ja tavallisia koneita. Toisin kuin edellinen tyyppi, tässä vetovoima ei ole roottori, jossa on rullat, vaan mäntä, joka työntää tietyn betonin annoksen syöttölinjalle. Teollisissa malleissa käytetään piiriä, jossa on kaksi yhdensuuntaista männää, jotka on vuorotellen kytketty vesijohtoon C- tai S-muotoisella portilla.

Betonipumpun käytön aikana betonista syötetään bunkkeri kammioon portilla ja imeytetään yhteen sylinteristä, jotka ovat auki tällä hetkellä. Täytön jälkeen portti liitetään ja mäntä työntää betonin syöttöputkeen. Samanaikaisesti seuraavassa lohkossa työyksikkö käännetään ja materiaali rekrytoidaan.

Syöttösylinterien jaksoittainen vaihtaminen mahdollistaa niiden koon säästämisen (ensinnäkin - pituus), mikä antaa jatkuvan syötön ohjeen mukaisesti.

Tällaisen betonipumpun kokoaminen omilla kädillä ei ole niin monimutkainen kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Lisäksi, jos otetaan huomioon suhteellisen pienet työmäärät yksityisellä sektorilla, järjestelmää yksinkertaistetaan merkittävästi käyttäen vain yhtä painesylinteriä. Tämä vähentää tulevien toimien määrää ja niiden kokonaiskustannuksia.

Mistä aloittaa? Askel askeleelta

Jokainen teknisesti monimutkainen yritys voidaan toteuttaa käytännössä edellyttäen, että se arvioi tilannetta ja oikeita laskelmia. On tarpeen analysoida olemassa olevia tekniikoita, valita hyväksyttävä järjestelmä yksittäisten komponenttien ja kokoonpanojen valmistukseen ja kokoonpanoon betonin käsittelyyn, löytää sopivia materiaaleja ja valmiita osia. Sinun on myös kehitettävä piirustuksia, jotka luovat männän, sylinterin, asumisen. Ei ole tarpeetonta tehdä betonipumpun käyttöohjeita.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

Projektiasiakirjojen valmistelu toteutetaan myös itsenäisesti, erityisesti jos on olemassa erityisopetus ja ymmärrys kehityksen perusperiaatteista. Jos näin ei tapahdu, sinun tulee etsiä apua tai neuvoja ammattilaisilta tai etsiä tietoa Internetistä: erikoisfoorumeilla on aivan mahdollista löytää valmiita piirustuksia ja ohjeita betonityöstöyksiköiden asentamista ja käyttöä varten.

Kuinka tehdä tärkeimmät elementit?

Betonipumpun toiminnan tarkkuus riippuu siitä, kuinka optimaalisesti sen pääkomponenttien parametrit on valittu. Pääsyylän halkaisija valitaan, keskittyy alueeseen 42-400 mm. Männän iskun on suositeltavaa ottaa 500-900 mm: n etäisyydellä riittävän määrän betonipurkausta.

Rakennuksessa käytettävät sulkuventtiilit suositellaan valmistettavaksi seostetut, paremmin kuin ruostumattomat teräkset, jotka pidentävät huomattavasti niiden käyttöikää suorassa kosketuksessa betoniin. Akselin muotoiset osat käännetään työkalusta sorviin. Halutun tarkkuuden kokoa säädetään hiomalla. On huomattava, että telakoinnin aikana poikkeaman on oltava ± 0,1 mm.

Betonipumpun pääkomponenttien kokoaminen tapahtuu ruuvimeisselillä ja ruuvinvääntimillä. Valmis pumppu on kytketty käyttölaitteeseen (hydraulinen, mekaaninen). Ensimmäisessä tapauksessa käytetään hydraulijärjestelmää, joka takaa paremman kulun ja kestävyyden. Toisessa vaihtoehdossa on välivaihteisto sekä kampivarsi. Tällöin on mahdotonta varmistaa riittävän pitkä aivohalvaus ja näin ollen lisätä liikkeiden määrää, mikä väistämättä vaikuttaa palvelun kestoon.

Tällaisen betonipumpun keskimääräiset kustannukset ovat 50 000-60 000 ruplaa, mutta riippuen materiaaleista ja kokoonpanoista sekä hinnoittelua koskevasta taloudellisesta tilanteesta tämä indikaattori voi vaihdella (yleensä suuremmassa suunnassa).

Laitteiden asianmukainen toiminta

Ensimmäinen vaihe, joka on lähtökohtana betonipumpun käsittelyssä, on käynnistysvaihe ja käynnissä oleva kokeilu. On ehdottomasti kiellettyä suorittaa testin mukanaolo tyhjäkäynnillä, betonipumpulla, jota ei ole täytetty materiaalilla. Työseoksena käytetään koneöljyä, betonia, joka laimennetaan riittävällä määrällä vettä.

Jokaisen käyttöjakson on päättyttävä rutiininomaisesti purkamalla ja puhdistamalla ohjeiden mukaisesti. Tämä on tehtävä, koska karkaistua betonia on erittäin vaikea katkaista ja jopa jatkuva kosketus työpintoihin voi johtaa niiden ennenaikaiseen kulumiseen.

Itse valmistettu betonipumppu on hyödyllinen yksikkö monoliittirakenteisen betonin kanssa, mikä mahdollistaa seoksen kaatamisen nopeuttamisen ja säästää yksityisten yritysten palveluita. Mutta sen tuotantoa on harkittava, jotta kehitykseen ja kokoonpanoon käytetyt rahat ja aika voidaan taata maksettavaksi.

Betonipumppujen tyypit

Rakentamisen mittakaava joka vuosi vauhdittaa teknologian kehitystä. Rakentamispaikoilla työn helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi ilmestyy erilaisia ​​laitteita.

Suurten rakennustyömailla betonipumpun käyttö on erityisen helppoa. Nykyaikaisen betoniliuoksen vastaanoton tekniikka lisää merkittävästi työn tuottavuutta ja laatua.

1 Betonipumppujen käyttöominaisuudet

Pumppu betoniin - vaikea käyttää tekniikkaa. Laitteen käyttö on seuraavia ominaisuuksia:

 • yksikön kanssa työskentely on sallittua ainoastaan ​​korkealuokkaisille asiantuntijoille;
 • on tarpeen noudattaa tekniikkaa ja toimintasääntöjä;
 • Vastuullinen asenne organisaatioon ja työn valmisteluun;
 • käytä erityistä betoniliuosta, jossa otetaan huomioon holkin halkaisija syöttöä varten, edellytykset seoksen toimittamiseksi tiettyyn paikkaan ja etäisyyteen.

Tällaisen tekniikan käytön ominaispiirteet huomioon ottaen voimme päätellä, että betonipumppua käytetään pääasiassa mahdottomissa tai vaikeissa olosuhteissa seoksen saamiseksi. Esimerkiksi tiheä rakennus, on vaikea ajaa rakennustyömaalle tai on välttämätöntä toimittaa ratkaisu suuremmalle korkeudelle - betonipumpulle on helppo selviytyä tällaisista vaikeuksista.
valikkoon ↑

1.1 Pumputyypit

Työskentely yksikössä, puristamisen periaate, järjestelmässä syntyy tilavuus, joka voi vaihdella. Tämä periaate jakaa pumppauslaitteen kahteen tyyppiin: mäntä ja gerotor.
valikkoon ↑

1.2 Betonipumppu työssä (video)

1.3 Mäntälaitteet

Mäntäkoneissa betonia syötetään jatkuvasti. Nykyään laitteisto voi toimittaa betoniseoksen 6-65 m korkeudelle, liuoksen määrä on 180 m³ / h. Männän pintojen välillä, jotka hankaavat, sementin pienet hiukkaset osuvat joskus päälle, joten mäntäyksikön lyhytikä.

Betoniliuos tulee jerkyksi. On laitteita, joissa on hydraulinen laite, joka on kestävä ja hyödyllinen ja pehmeämpi betonin syöttö. Samanaikaisesti syöttönopeus ei muutu, ja korkeapaine mahdollistaa pitkän matkan pääsyn. Kahden sylinterisen laitteen työ on niin pehmeää, että se on lähes huomaamaton.
valikkoon ↑

1.4 Gerotor-pumput

Nämä ovat ruuveja, joissa on jatkuva betoniliuos. Gerotor-tekniikan ominaisuudet antavat mahdollisuuden työskennellä äänettömästi minkä tahansa kovuuden koostumuksen kanssa. Kun letkussa on letku, se vedetään takaisin käyttämällä moottoria, joka pystyy vaihtamaan pyörimissuunnan. Geroottorisuunnittelun pääasiallinen haitta on seoksen syöttöletkun melko nopea kuluminen. Mutta etu on alhaiset korjauskustannukset, jotka voidaan tehdä ilman asiantuntijoiden apua.

Kiinteä betonipumppu Tonnikala 40

1,5 betonisekoittimella

Betoniseoksen toimittaminen rakennustyömaalle ei ole helppo tehtävä. Väärät toimenpiteet saattavat heikentää ratkaisun laatua. Automaattisen betonisekoittimen käyttö estää tällaisia ​​vivahteita. Trukin rungolle on kiinnitetty betonisekoittimella varustettu pumppu. Sisärenesäiliössä on terät. Putken myötäpäinen liike auttaa seosta siirtymään sisäänpäin ja käänteisen prosessin ollessa päällä työntää betoniseosta pitkin terää poistoaukkoon.

Sekoittajan käytön edut:

 • massa yhtenäisyys säilyy ja liuoksen erottaminen estetään;
 • ratkaisu on jatkuvasti liikkeessä, jopa viiveellä, mikä auttaa säilyttämään materiaalin tekniset ominaisuudet.

Tynnyriintikapasiteetin avulla voit siirtää tai valmistaa jopa 9 m³ betoniliuosta. Betonisekoittimessa on kuormituskouru valmiin seoksen siirtämiseksi rakennustyömaalle. Käytä tällaista kuljetusta, kun voit helposti ajaa rakennustyömaalle. Jos rakennustyömaalla ei ole pääsyä, käytetään putkistoa, joka on sisäinen rakennustekniikka. Tällaisen laitteen käytöllä on seuraavat tekniset edut:

 • vaaka- ja pystysuuntaiset liikkeet samalla laitteella;
 • helppo työskennellä vaikeasti tavoitettavissa paikoissa.

Auto betonimylly Baryval 8m3

Putkistolaitteet - laitteet betonimassan tai erillisen rakennuslaitteiston valmistamiseksi. Erillislaitteisiin kuuluu pumpun asentaminen autoon vaaka-akselin avulla. Tällaiset laitteet mahdollistavat liuoksen kuljettamisen pystysuorassa vaaka-asennossa apurakenteille.

Toimitettua seosta siirretään laatikoilla pumpun vastaanottimelle, ja putken kautta, joka koostuu kolmesta osasta, liuos syötetään korkeuteen ja vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin.
valikkoon ↑

1.6 kiinteä pumppu

Laitteen käyttöperiaatteet on jaettu vakiovarusteisiin, perävaunuihin, liikkuviin tai betonipumppuihin. Laitteet voidaan varustaa mekaanisella tai hydraulisella käyttölaitteella. Rakennusyksiköiden tärkeimmät parametrit: toimituksen korkeus, suorituskyky ja etäisyys.

Kiinteä betonipumppu voidaan tehdä useammassa versiossa ja asentaa ajoneuvoon tai erityiseen alustaan, joka on vastuussa liikkumisvapaudesta. On syytä huomata, että malli on valmistettu perävaunusta, jossa on runko, ja se tarjoaa jatkuvan toimituksen seokselle. Tällaisten laitteiden kuljettaminen on hyvin yksinkertaista, koukussa trukkiin.

Toimintaperiaate perustuu suuren määrän betonimassan jatkuvaan pumppaamiseen. Laitteen rakenteessa on kaksi tilaa: seoksen syöttö korkeassa paineessa (samanaikaisesti työn tuottavuus vähenee huomattavasti) ja alhaisen paineen tila (korkeammalla tuottavuudella).

1.7 Liuoksen pumppaus mäntypumpulla

Insinööritoimisto Stroymekhanika tarjoaa ostajalle gerotor (ruuvi) -yksikön 78,300 / 500/1000 mäntyä. Pumppu gerotor mänty pumppaa viskoosi ja hioma massat, materiaali on ominaista tiheys (vaahtobetoni, polystyreeni konkreettisia) solu betoniliuoksia. Laitetta käytetään painesyöttöön monikomponentteihin ja monimutkaisiin massoihin, jotka ovat herkkiä mekaaniselle rasitukselle. Laitteessa on myös tahnamaisia ​​ja nestemäisiä liuoksia, joissa on kiinteitä hiukkasia tai kuituja.
valikkoon ↑

2 Rakentaminen

Laasti on varustettu säiliöllä materiaalin vastaanottamiseksi sekoituslaitoksesta. Syöttösäiliön läsnäolo mahdollistaa materiaalin jatkuvan syöttämisen pyöräilysekoitusteknologian avulla. Tämä on tärkeä edellytys työlle, jossa taukoa ei voida hyväksyä (lomakkeiden täyttäminen, kipsa-aineen mekaaninen käyttö jne.). Pyörillä varustetun alustan kuljetinlaitteen helpottaminen.

Ruuvitekniikan syöttöosa koostuu pyörivästä höyrystä ja syöttöruuvista. Yhden ruuvin (liikkuvan osan pari) tekee planeettavaiheen liikkeen staattorissa, jolla on sisäinen kaksisuuntainen pinta portaalla, joka on kaksi kertaa suurempi kuin ruuvin nousu. Jatkuva kosketus, ruuvi ja pidike luovat useita suljettuja syvennyksiä.

Betoniasennuspiiri

Kun ruuvi liikkuu, ontelo kasvaa imupuolella, jolloin muodostuu tyhjiö. Tällaisen alipaineen vaikutuksesta ontelo täytetään pumpatulla materiaalilla. Tämä rakenne auttaa siirtämään vaahtobetoni-, kipsi- ja polystyreeni-betonimassoja mahdollisimman varovasti.

Gerotor-betonipumput, joilla on pienet mitat, ovat erittäin suorituskykyisiä ja mahdollistavat työstettävän materiaalin pistämisen aukkoihin, pumpun seoksiin itsetasoitaville lattioille, syöttää ja levitä kipsiratkaisuja.
valikkoon ↑

2.1 DIY-betonipumppu

Ennen laitteen pääkomponenttien kokoamista sinun on luotava suunnitelma tai tehtävä piirros. Tämä auttaa kokoamaan kaikki laitteet yhteen. Mekanismin pääelementit ovat mäntä ja sylinteri.

Kaikkien betonipumpun komponentit ja osat toteutetaan sorvin avulla. Osakokoonpanojen asennuksen yhteydessä virheen tarkkuuden on oltava vähintään ± 0,1 mm. Kehon perusta on valmistettu ruostumattomasta teräslevystä, joka auttaa välttämään korroosiota ja kemiallista hyökkäystä. Venttiili on räätälöity ruuvimeisselillä. Suunnittelu on koottu halutun halkaisijan avaimella. Laitteen käyttöosa suoritetaan hydraulisesti tai sähkömekaanisesti.

Menetelmän valinta riippuu ohjatun toiminnon taloudellisista ominaisuuksista. Loppujen lopuksi hydraulisella käyttölaitteella on monimutkaisempi rakenne ja korkea hintataso. Siksi kannattaa tehdä valinta sähköasennuksen asennuksen kannalta.

Hydraulisen betonipumpun rakenne

Pohjimmiltaan käytetään kolmivaiheista asynkronista sähkömoottoria, joka on liitetty männänvarteen. Kuorman vähentämiseksi käytetään mekaanista anturia ja pienennysvoimaa, jossa on vääntömomentti.
valikkoon ↑

2.2 Laitteen asennus

Sähkömoottori on asennettu perävaunun akselipohjalle. Vaihde on asennettu moottorin akseliin kytkimellä. Muuntaja on kytketty pumppumäntä ja alennusvaihteiston lähtöakseli. Kytke sitten moottori virtajohtoon.

Asennettaessa betonipumppua tarvitset seuraavat materiaalit:

 • piirustus tarvikkeet;
 • rautalevy enintään 6 mm;
 • männän ja venttiilien aihiot;
 • metalli putki, jonka halkaisija on 400 mm;
 • kolmivaiheinen sähkömoottori käynnistimen kanssa;
 • työkalusarja;
 • vaihdelaatikko, jossa on pienentävä momentti;
 • perävaunu tai hitsauspohja.

On syytä muistaa, että pätevän teknikon on tehtävä sähköä johtavia laitteita käsittelevä työ.

Miksi tarvitset veden korkeapainepumpun?

Valmistetaan 12 V: n alipainepumppu, joka lisää vesipaineen painetta vesi- verkossa.

Miksi pumpun vedenpainekytkintä käytetään?

Yksityisen talon vesijärjestelmä on monimutkainen mekanismi, joka toimii pumppausaseman kustannuksella. Se tarjoaa veden toimittamisen kuopasta tai.

Kuinka yhdistää korkeapainemännän pumppu veteen?

Jotta voidaan suorittaa työtä niissä hydrauliikkajärjestelmissä, joissa paine on jatkuvasti paikallaan, on käytettävä tällaisia ​​pumppuja.

Mitkä ovat kiertovesipumpun ominaisuudet kuumalle vedelle?

Kiertopumppuja kuumalle vedelle ja lämmölle käytetään erittäin hyödyllisten tehtävien hoitamiseen. Ne tarjoavat kierrätysvirran.

Betonipumppu: ruuvien, männänmallien käyttöominaisuudet. Betonikuljetukset

Yksi progressiivisista menetelmistä betonin toimittamiseksi kaatopaikalle ja tasaiselle jakelulle on betonipumppujen käyttö. Tämä menetelmä parantaa huomattavasti betonityön suorituskykyä ja laatua, mutta koska betonipumppu on monimutkainen ja kallis laitteisto, sitä ei aina käytetä. Opit käyttämiseen ja laitteiden tyyppeihin artikkelissamme.

Kerro minulle, mistä täyttää ratkaisu, ja he tekevät sen.

Betonipumppujen käyttöominaisuudet

Tällaisten laitteiden osallistuminen rakentamiseen edellyttää:

 • Työntekijöiden erittäin ammattitaitoisten työntekijöiden ja mekaniikan käyttö.
 • Suuri tuotantotöiden organisointi.
 • Tiukasti noudatetaan kaikkia teknisiä vaatimuksia.
 • Erityisten betoniseosten koostumus:
  • Betoniputken halkaisija.
  • Seoksen olosuhteet ja laajuus suunnittelussa.

Edellä olevan perusteella on suositeltavaa käyttää pumppua betonin pumppaamiseen, kun seosta on vaikea toimittaa tai se ei ole mahdollista, kuten:

 • Betonirakenteet, jotka ovat ahtaissa olosuhteissa.
 • Sisäiset tai tiheästi vahvistetut rakenteet.

HUOM!
Tietenkään kenelläkään ei ole oikeutta kieltää ratkaisun tekemistä missä tahansa tilanteessa, kaikki riippuu budjetistasi.

Betonipumppujen tyypit

Betonirakenteisiin käytetään työolosuhteista ja käyttötarkoituksesta riippuen erilaisia ​​betonipumppuasennuksia:

 • Stationary on mäntäyksikkö, joka sijaitsee pyörillä varustetusta kehyksestä. Yleensä tällaisia ​​laitteita on asennettu pitkään, ja niitä käytetään korkeiden rakennusten rakentamiseen. Tarvittaessa se siirretään edelleen oikeaan kohtaan seoksen pumppaamiseksi. Asennus tehdään diesel- tai bensiinimoottorilla.
  Kiinteä pumppuyksikkö pystyy:

Kuten sanotaan, asennetaan ja unohdetaan, kunnes tarvitset kuljetusvälineitä

  • Tarjoile betonia yli neljän metrin korkeudelle.
  • Syöttötasot ovat jopa yhdeksänkymmentä kuutiometriä tunnissa (riippuen laitteen teknisistä ominaisuuksista).

Kiinteiden asennusten etuja ovat:

 • Pieni koko.
 • Ei ole suuria vaatimuksia asennuspaikalle.
 • Alhainen hinta (enintään 3000000 ruplaa). Tällaisen betonipumpun vuokraus maksaa 250 000 ruplaa kuukaudessa.
 • Hinattava - mobiiliasennus, ei varattu kapasiteetti, mutta sopii melkein mihin tahansa alueeseen ja on helppo kuljettaa.

Eräänlainen perävaunupumppu

 • Roll. Tällaiset asennukset on kiinnitetty trukin runkoon.
  Auto-betonipumppujen etuna on:
 • Suuri teho (jopa sata viisikymmentä kuutiometriä tunnissa).
 • Liikkuvuutta.
 • Suorituskyky, joka vähentää rakennusaikaa.

Tämäntyyppisten laitteiden ainoa haitta on sen hinta. Vain suurimpien rakennusyritysten on varaa ostaa tällainen kone. MAN: n perustuva betonipumputrukki maksaa yli 12 500 000 ruplaa.

DAEWOOn perustuva korealainen versio maksaa hieman vähemmän - jopa 10 000 000 ruplaa. Mutta niin ja niin, näet yksityisen kehittäjän, tällainen tekniikka ei ole käytettävissä.

Kuvassa - asennettu pumppu autoon SCANIA

Vihje!
Poistuminen organisaatioille, joilla ei ole varaa tällaisiin laitteisiin, ei välttämättä ole sen pitkäaikainen vuokrasopimus.
Vuokraa auton pumppu tehon ja vuokra-ajan tai betonin määrän mukaan, maksaa 2500 ruplaa tunnissa tai 200 ruplaa kuutiometriä kohden.

Suositukset ja vinkit

 • Yleisimpiä mobiiliasennuksia liikkeessä auto. Niissä on kolme tai neljä liikkuvaa nuolta, jotka taittuvat vaakatasossa tai pystytasossa.
 • Liukuvan muottirakenteen betonirakenteet tulee suorittaa kompensointilaitteella betoniputken pystysuorassa osassa. Joten on helpompaa säätää putkiston pituuden tasaisia ​​muutoksia, kun muotti nostetaan.

Tietosi!
Korjauslaite koostuu suorien lisäosien ja kyynärpäiden yhdistelmästä, jotka on yhdistetty lukitussaranoihin.

 • Hyvin matalissa lämpötiloissa, käytä vain lämmitettyä betoniseosta lämpötilaan, joka ei ole korkeampi kuin kaksikymmentäviisi astetta. Tämä toimenpide on välttämätön: ensinnäkin betonimassan ennenaikainen paksuuntuminen; toiseksi liikkuvuuden menetys ja kolmanneksi pumpun helpottaminen.

Se on tärkeää!
Betoniputkistot tällaisissa olosuhteissa on eristettävä ja esilämmitä höyryllä ennen töiden aloittamista ja ulkopuolisen muodostaman kondensaatin pakollinen poistaminen.

Kuten näette, laitteiden liikkuvuus on hyvä, joten sitä voidaan käyttää vaikeasti tavoitettavissa paikoissa

Betonipumppumallien tyypit

Betonipumppujen joukossa on kaksi päätyyppiä:

 • Gerotor-pumppu betoniin.
 • Mäntäpumppu.

Ruuvipumput

Gerotor (betoniporauspumput) pystyy tarjoamaan tasalaatuisen betonin minkä tahansa jäykkyyden. Niille on ominaista matala moottorimelu.

Mahdolliset konkreettiset liikenneruuhkat putkessa eliminoidaan taaksepäin suunnatulla moottorilla.

 • Tällaisten laitteiden tärkein haitta on vahvistetun letkun nopea kuluminen.
 • Etuna on suhteellisen edullinen korjauskustannus, koska varaosien vaihto ei tarvitse houkutella pätevää henkilökuntaa.

Yleensä on suositeltavaa käyttää gerotoripumppua polystyreeni-betonille (muut nestemäiset ja tahnamaiset liuokset) hydraulisella mäntäjärjestelmällä.

Tällaisilla laitteilla on:

 • Pitkä käyttöikä.
 • Korkea suorituskyky.

Huomaa, että tämä ei ole kolmas eikä edes viides kerros, mutta betonia toimitetaan myös erikoispumpun kautta.

Mäntäpumput

Nykyaikaisen mäntälaitteen ominaispiirre on:

 • Betoniseoksen tarjonta korkeuteen, joka on välillä viisi ja kuusikymmentäviisi metriä.
 • Suorituskyky normaaleissa olosuhteissa jopa sata kahdeksankymmentä kuutiota tunnissa.

Haitta on herkempi kulumiselle, mikä vaikuttaa talouteen tai rakennuttajan budjettiin.

On käsityöläisiä, joille ei ole ongelmia suunnitella ja koota konkreettinen pumppu omiin käsiisi. Mutta tämä ei ole viiden minuutin asia ja vaatii erityisiä taitoja. Vaikka jos on niin haluttu ja vahva sekä yksityiskohtaiset ohjeet, niin kaikki on mahdollista! Ideoiden ärsyke on itse valmistetun betonipumpun lopullinen hinta (60 000 ruplaa).

Tämä järjestelmä auttaa sinua käsittelemään laitteen mäntäjärjestelmän toimintaa.

Betonikuljetukset

Betoniseoksen valmistamiseen linjaa pitkin rakennustyömaalle betonisekoittimella, jossa on pumppu. Auton pohjassa on kiinnitetty betonisekoittimella varustettu pumppu, joka kuljetuksen aikana rakennuksen kohteeseen kiinnittää betonimassan ainesosat suoraan jatkuvasti pyörivään rumpuun.

Betonisekoituksen toimittaminen sekoittimesta rakenteiden betonisoitumispaikkaan betonisekoittimella pumpulla on varustettu lokeron lastaus- ja kuormituslaitteella.

Tätä tekniikkaa voidaan käyttää, kun liuos kaadetaan, on välttämätöntä niissä paikoissa, joissa auto kulkee.

Tällaiset sekoittimet tiellä voivat valmistaa ja toimittaa ratkaisun viidestä yhdeksään kuutiometriin. Pääsääntöisesti ne sijaitsevat ZIL-, Ural-, KamAZ-, MAZ-, KrAZ- ja MZKT-ajoneuvoissa, jotka on suunniteltu erilaisiin kuormituksiin ja jotka toimivat kaikissa tienolosuhteissa.

Betonisekoittimet pumpulla on suositeltavaa hankkia erikoistuneita yrityksiä:

 • Betonin myynnistä.
 • Palvelujen tarjoamisesta betonin toimittamiseksi.

Vain suuri rakennusyritys, joka harjoittaa laajamittaista rakentamista jatkuvasti, voi varautua betonisekoittimeen. Vain tässä tapauksessa teknologian takaisinmaksu on korkea.

Ottaessasi huomioon myös tällaisten laitteiden ylläpitokustannukset jatkuvalla sääntelykuormituksella, vuoden kuluttua saat takaisin ostoihin käytetyt varat.

Betonisekoittimien toiminta pumpun kanssa tienpintojen valmistamiseksi, maatalouskompleksien ja muiden konkreettisten toimittajien ulkopuolisten kehityskohteiden rakentaminen on erityisen kannattavaa.

Nyt tiedät pumpun hinnan, joka tulevaisuudessa täyttää teille konkreettisen perustan tai jonka saat laivastasi, mikä näette, on erittäin kustannustehokas olosuhteissa, joissa maaseudun rakentaminen vaatii suurta kysyntää. Tärkeintä - älä tee virheitä laitteiden valmistajan valinnan ja tekniikan tilan tarkkailemiseksi.

Tässä artikkelissa esitetyissä videoissa on lisätietoja tästä aiheesta.