Sekoittajien lajikkeet ja toimintaperiaatteet betonipumpulla

Sekoitin on yksi kysytyimmistä työkaluista rakennustyömaalla. Siinä on useita lajikkeita (työkalu / kone). Jokainen niistä käytetään tiettyihin töihin, joilla on sama tavoite - tuottaa / kuljettaa valmiiksi sekoitettua betonia.

On tunnettua, että betoni on suosituin rakennusmateriaali. Itse itsensä valmistusprosessi ei ole monimutkainen ja kallis. Se vaatii vapaa-aikaa, tarvittavia materiaaleja, tietämystä prosessin hienoista piirteistä. Seos voidaan valmistaa omalla kädelläsi tai laittaa tilaus valmistajaan. Joka tapauksessa sinun täytyy käyttää sekoittimen pumpun kanssa (säästää aikaa ja rahaa). Samojen koneiden tuottaman valmiin materiaalin toimittaminen.

kohtalo

Sekoitin betonipumpulla - auto tuoretta (vain valmistettua) betonimassan kuljetusta varten. Nestemäistä betoniliuosta ei ole mahdollista siirtää haluttuun paikkaan tarkkailematta joitain parametreja. Vain pumpun sekoittimilla on todella mahdollista kuljettaa tällaista seosta. Ilman tällaisia ​​laitteita on mahdotonta tehdä sekä suurilla rakennustyömailla että konkreettisen autotallin rakentamisen aikana. Betonipumput lisäävät betonituotannon nopeutta, rakentamisprosessia ja samalla yksinkertaistavat suuresti valmiin ratkaisun kaatamista.

laji

Pumput luokitellaan seuraavien ominaisuuksien mukaan:

 • moottorin tehoarvo;
 • nuolen koko, joka antaa betonista;
 • autonomian tyypin mukaan;
 • hakemuksen tyypin mukaan.

Tarkastele viimeistä luokitusta tarkemmin.

Autonomian tyypin mukaan

kiinteä

Tämän tyyppisellä tekniikalla on suuri teho, verrattuna analogeihin. Pysyvät autot ovat luotettavuuden ja toimintakyvyn korkeimpia vaikeissa olosuhteissa.

Tarkastele joitain koneen puutteita:

 • rajoitettu liikkuminen (on mahdotonta siirtyä itsenäisesti haluttuun paikkaan);
 • lisävarusteiden käyttö - perävaunu kuljetukseen; betoniseoksen puomi.
Takaisin sisällysluetteloon

mobile

Rakennustyömailla mieluummin mobiililaitteet. Niiden nimitystä käytetään lyhenne ABM (betonipumppu). Suunnittelu liikkuu itsenäisesti, on kompakti ja helppokäyttöinen. Erikoisajoneuvo voi pumpata konkreettista ratkaisua missä tahansa muodossa. Betonin kanssa työskentelevät asiantuntijat useimmiten käyttävät matkaviestintäpalvelujen palveluja.

Arkiston tyypin mukaan

mäntä

Asennuksen ominaisuus - männän työn tuottaman betonin syöttö. Mäntäpumput puolestaan ​​jakautuvat seuraavasti:

 • sokea (mekanismi koostuu erikoisverhouksista, jotka palvelevat betoniseosta);
 • porttiventtiilit (seosten jakautuminen säätää porttiventtiilin).
Takaisin sisällysluetteloon

tyhjiö

Näitä rakenteita erottaa se, että mekanismin sisällä syntyy tyhjiö, johon ratkaisu otetaan. Betoni massat siirretään tyhjiöllä.

Toiminnan periaate

Jos betonipumpun mikserin suunnittelua ei ole helppo ymmärtää, niin kaikki on paljon yksinkertaisempi toimintaperiaatteen kanssa. Toiminnassa venttiilit avaavat / sulkee venttiilit vuorotellen betonin massan läpi. Sekoittimen (säiliön sisällä) oleva liuos työnnetään ulos männän avulla. Kun mäntä liikkuu, sekoittimet työntyvät betoniin erityiseen reikään.

Massa liikkuu sekoittimen läpi, kunnes laite saapuu rakennustyömaalle eikä sitä käytetä aiottuun tarkoitukseen.

Ennen kuin käytät tällaisia ​​työkaluja, lue ohjeet (aina liitetty ostoon) tai ota yhteyttä ammattimaiseen rakentajaan.

valmistajat

Markkinat ovat täynnä eri merkkejä ympäri maailmaa:

 • Valkovenäjä: MAZ / BelAZ;
 • Saksa: MAN;
 • Alankomaat: DAF;
 • Ruotsi: Scania / Volvo;
 • USA: Ford / Kenworth;
 • Italia: Iveco;
 • Korea: Daewoo / Nissan;
 • Kiina: Howo / Dongfeng.

Myös kotimarkkinat ovat täynnä erilaisia ​​merkkejä. Tällaisten tuotteiden käyttäminen on paljon helpompaa ja kannattavampaa. Lisäksi, jos laite on hajonnut, laitteita voidaan alistaa suoraan valmistajalta tehtaalla.

 • 5/7 kuutiota (suosituin koko);
 • 4/6 kuutiota (keskimääräinen kannattavuus);
 • 2,5 / 3 kuutiota (toimitus on yhtä suuri kuin betonin hinta, se ei ole kannattavaa kuljettaa kuljetusta).

Betonisekoittimen mitat ovat lähes samat - 2 - 3 m. Laitteen leveys on 3 - 4 m. Pituus on 7 - 9 m.

Ei ole tarpeen ostaa laitteita, jos aiot tehdä kertaluontoista työtä. Voit vuokrata sekoittimia mistä tahansa valmistajasta. Hinta vaihtelee koosta, alkuperämaasta, tavoitteista ja ajasta riippuen. Jos aiot tehdä laajamittaista pysyvää työtä, johon tarvitaan konkreettista pumppua, kannattaa hankkia itse laitteisto (useat yksiköt ovat mahdollisia). Useimmiten tällaisten laitteiden toimittaminen on valmistajan kustannuksella (sitä on selvennettävä tietyn tuotteen osalta).

johtopäätös

Valmistaaksesi laadukkaan betoniseoksen, käytä erikoistekniikkaa - pumppu sekoittimella. Lopullisen seoksen toimitukset tehdään samoilla koneilla. Korjaustyön kestosta ja sen tarkoituksesta riippuen laitteita voi ostaa tai vuokrata. Jos sinulla ei ole aikaa ja halua harjoittaa materiaalin luomista, sen kuljetusta ja muita asioita, vuokraa rakennustyötä. Palkkiona (hinta ilmoitetaan verkkosivuilla) asiantuntijat suorittavat tarvittavan luettelon teoksista nopeasti ja tehokkaasti. Kaikki tarvittavat laitteet ovat jo käytössä.

Jos päätät käyttää tekniikkaa itse, sinun on ymmärrettävä runsaasti merkkejä ja sekoittimien tyyppejä. Suosittelemme kotitalouksien käyttöä. Käytännön mukaan tällainen ratkaisu on halvempi, luotettavampi ja kannattavampi, ensisijaisesti kuluttajille. Ennen kuin ostat, ota yhteyttä myyjään halutun koon määrittämiseksi, pumppuun otettavan seoksen ja tarvitsemiesi laitteiden parametreihin.

Betonisekoittimet betonipumpulla

Betonipumppu on konkreettinen sekoituskone, joka on ainutlaatuinen rakennuslaitteisto, joka yhdistää kaksi päätoimintoa - betonisekoituksen kuljettaminen ja siirtäminen betoni-monoliittisten töiden kohteeksi.

Betonimylly betonipumpulla

Vakiomallit betonisekoittimilla betonipumpulla ovat "tynnyrissä" 5-7 kuutiota. Lisäksi tehostetun kapasiteetin tekniikka on 8-10 m³, jossa sekoitusrummun halkaisija on 2300 mm. Tehtaan kapasiteetti samanaikaisesti saavuttaa jopa 120 m 3 / h. Tämä indikaattori riippuu betonin koostumuksesta, materiaalin laadusta, aggregaattien koosta ja betoniseoksen liikkumisesta. Esimerkiksi raunioiden tai sora-alueiden raekoko ei saisi olla enempää kuin 1/3 betoniputken sisäisestä halkaisijasta.

Auto betonisekoittimen käyttö betonipumpulla tarjoaa useita etuja:

 • tarpeetonta vuokrata erityyppisiä erikoislaitteita (sekoittimet, betonisekoittimet, betonipumppu, nostolaitteet);
 • nopeutettu betonityöaika vähintään kahdesti nopeammin kuin betonisekoittimen ja sekoittimen ollessa käytössä erikseen;
 • säästää materiaalikustannuksia, sillä useat tyyppiset laitteet korvaavat betonikoneen betonipumpulla;
 • tilaa säästää rakennustyömaalla (laitteiston keskikoko on 5x10 metriä);
 • organisatorisen työn liikkuvuus, helppous ohjata laitosta.

Betonipumppu betonisekoittimella

Betonipumppua betonisekoittimella moottoriajoneuvon perusteella käytetään laajalti rakennusten, tunnelien, keräilijöiden, siltojen rakentamisessa. Tällaisten merkittävien esineiden rakentamisessa syntyy vaikeuksia betoniseoksen syöttämisessä. Betonipumppu, jossa on laajennettu betonijohde, mahdollistaa tämän ongelman ratkaisemisen.

Sekoitinta betonipumpulla voidaan käyttää minkä tahansa tuotemerkin betonin siirtoon ja kuljetukseen. Materiaalin korkeus voi olla 25-30 metriä, pituus - 20-25 metriä. Betonimassan lisäksi betonipumppauskompleksia voidaan käyttää muuraus- ja kipsilevyjen pumppaamiseen.

Betonipumpun jakopuomi koostuu nivelöidyistä pyörivistä osista, jotka taittuvat vaakatasossa. Betoniputken tai sekoittimen sisäpintojen huuhtelemiseksi laitteeseen on asennettu vesisäiliö.

Tilaussekoitin betonipumpulla

ProBeton-yhtiön verkkosivustolla voit valita ja tilata sekoittimen, joka sopii monoliittisiin töihin betonipumpulla. Kaikissa luetteloomme varustetuissa laitteissa on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja suorituskyky. Betonipumpun puomiston toiminta-alueen kasvattamiseksi on mahdollista kasvattaa sitä joustavalla letkulla tai ns. "Trunkilla".

Nykyaikaiseen ajoneuvoon asennetut betonipumppujen tekniset laitteet. Koko asennusta hallitsee yksi operaattori, jolla on laaja kokemus tästä työstä.

M300-betonia on helppo ostaa toimittamalla ja tilata sekoittimella ProBetonin betonipumppu, joten sinun täytyy soittaa myyntiosaston johtajiin tai tulla toimistoomme ja jättää vastaava sovellus. Laskun maksamisen jälkeen erikoislaitteet saapuvat laitokseen asetettuna ajankohtana ja tarvittavan määrän tuotteita.

Sekoitin betonipumpulla: tällaisten rakennuslaitteiden tyypit ja parametrit

Sekoitin betonipumpulla on kone, jota käytetään kuljettamaan tuoretta, vain valmistettua betonirakennetta rakennustyömaalle. Tällaiset yksiköt ovat yksinkertaisesti välttämättömiä rakennusten, kuten asuin- ja teollisuusrakennusten, siltojen ja tunneleiden rakentamisessa.

Tämän tekniikan käyttö mahdollistaa työn nopeuden lisäämisen huomattavasti betonilla ja vähentää valuprosessin monimutkaisuutta.

Kirjallisuudessa tai muussa tietolähteessä voit tavata seuraavia termejä:

 • RLS;
 • ABN;
 • Sekoituskone;
 • Pneumosupercharger;
 • Betonisekoitin;
 • Betonipumppu;
 • Betoni pumpun kuorma-auto;
 • Sekoitusbetonipumppu jne.

Nykyaikaisten yksiköiden luokittelu

Nykyaikaiset betonipumput luokitellaan erilaisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien mukaan.

Esimerkiksi betonipumput voidaan luokitella moottorin tehon parametrien ja betoni-annostelupuomin kokonaismittojen mukaan. Tämän elementin enimmäispituus saa olla enintään 70 m.

Tämän laitteiston lisäksi voit ostaa seuraavien tyyppisten mini-pumppujen lisävarusteita:

 • diesel;
 • manuaalinen;
 • pyörivä;
 • kompakti;
 • ruuvi;
 • kannettava;
 • Gerotornye.

Autonomy luokittelu

Tämän ominaisuuden mukaan betonipumput on jaettu kahteen tyyppiin:

 1. Pysäköitynä. Tämäntyyppisten yksiköiden suurin etu on lisääntynyt tehotaso verrattuna toiseen ryhmään kuuluvista laitteista, korkein luotettavuus ja kyky toimia vaikeissa olosuhteissa. Mutta näiden etujen lisäksi on paikallaan pysyviä betonisekoittimia ja haittoja.
  On huomattava, että tällaiset yksiköt eivät pysty siirtymään itsenäisesti rakennustyömaalle. Tällaisen yksikön kuljettamiseen tarvitaan erikoistunut perävaunu. Betoniseos syötetään letkun kautta, koska rakenne ei sisällä nuolen käyttöä;
 1. Mobile. Tämäntyyppisten laitteiden vuokraus on suurta kysyntää kehittäjien keskuudessa. Niitä kutsutaan usein betonipumpuksi tai ABN: ksi. Liikkuva, riittävän kompakti laite on erikoistunut ajoneuvo, jota käytetään aktiivisesti nestemäisen betonin pumppaamiseen mihin tahansa muotoon. Useimmat tämäntyyppisen betonisekoittimen asiantuntijat pumput ovat ihanteellisia tekniikoita betoniteosten valmistukseen.

Valokuvassa - ABN: n järjestelmä

Luokittelu hakemuksen tyypin mukaan

Betoniliuoksen toimittamismenetelmän mukaan tämäntyyppiset yksiköt jaetaan seuraavasti:

 1. Mäntä. Ne tarjoavat betonin toimituksen männän työn vuoksi.
  Vastaavat laitokset on jaettu seuraavasti:

 1. Verho, jossa betonovod ja virtausmekanismi erotetaan verhojen avulla;
 2. Shibernye, jossa erotus johtuu porttiventtiilistä, joka on kirjaimien S ja C muodossa;
 1. Tyhjiö. Varmista tyhjiön muodostaminen lokeron vastaanottoratkaisuun. Sen avulla tapahtuu massasiirto.

Suorituskykyiset betonipumput

Tämän tyyppisen laitteen suorituskyky riippuu suoraan yksikön tehosta. Nykyaikaiset betonipumput kestävät jopa 150 kuutiometriä seosta, ja kyky liikkua jopa 40 metriä.

Kiinnitä huomiota!
Tällaiset parametrit riittävät toimittamaan ratkaisun 16-kerroksisen rakennuksen korkeimpaan kerrokseen tai täyttämään pohjat suurilla syvyydellä.

Näin ollen on mahdollista soveltaa konkreettisia mihin tahansa, jopa kaikkein vaikeinta rakennustyömaalle.

Miten betonipumppu toimii

Työyksikkö

Helpoin ymmärrettävä on mäntäbetonipumpun toimintaperiaate. Kun poistoventtiili on suljettu ja imuventtiili on auki, nestemassa imeytetään betonipumpun säiliöön, mistä mäntä on suunnitellulla tavalla. Tämän männän paluuvirta työntää betonia betoniriviin.

Laitteen perusperiaate on ratkaisun asteittainen syöttö puomilla asennetun betonilinjan läpi.

Kiinnitä huomiota!
Massa kuljetetaan sekoitusastiasta rakennustyömaalle.

Laitteen käyttöohje avautuu sinulle entistä hienovaraisempia ja tämän prosessin vivahteita.

Onko mahdollista itse rakentaa betonipumppua

Kaavi kotitekoinen laite

Valtava määrä ammattilaisia, jotka harjoittavat tämäntyyppisten laitteiden korjaamista ja myyntiä, väittävät, että voit helposti rakentaa betonipumpun rakennustyömaalla omiin käsiisi. (Katso myös artikkeli Betonin tiivistys: ominaisuudet.)

Tätä varten tarvitset:

 • Päättää rakentamisen tyypistä;
 • Valitse laitteen oikein piirustus tai kaavio;
 • Löydä ja osta parhaat laadukkaat osat.

Neuvoston. Pienen kotitekoisen laitteen hinta tässä tapauksessa on useita kertoja vähemmän kuin tallennusvaihtoehtojen hinta.

Mutta tällaisen tapauksen ratkaisemiseksi sinun on luotettava kykyihisi. Jos et ole varma omissa kyvyistänne, voit aina käyttää rakennusliikkeiden palveluita, joissa on helppo hankkia edullinen laite haluamallasi suoritustasolla toimituksen yhteydessä.

Lisäksi valmistaja voi tarjota sinulle tarvittaessa ennaltaehkäiseviä ja kiireellisiä korjaustoimenpiteitä, ja improvisoitu laite täytyy korjata myös omilla käsilläsi.

Lopuksi

ABN paikan päällä

Betonipumppu on vain rakennustyömaalla tarvittava laite, varsinkin suurien alueiden rakennusten rakentamisessa. Mutta vaikka olette ryhtyneet rakentamaan vaatimattoman esikaupunkitalon, jolla on vastaava yksikkö, ajoittain vähennät paitsi betonipohjan tai seinien rakentamisen aikaa, mutta myös vähentävät näiden töiden tuotannon työvoimakustannuksia.

Ja tässä artikkelissa oleva video paljastaa vielä enemmän salaisuuksia siitä, miten tällaiset laitteet toimivat ja missä on suositeltavaa käyttää niitä.

Betonisekoitin: Universal Soldier

Kyky yhdistää sekoittimen ja betonipumppu yhdeksi yksiköksi monien vuosien ajan jäi toteutumattomaksi unelmaksi konkreettisia työntekijöitä kotimaisille mestareille. Samanaikaisesti lännessä käytettiin betonipumpulla olevaa sekoitinta, joka oli täydessä vauhdissa lähes kaikilla merkittävimmillä rakennustyömailla. Ja ei vain sovellettu, mutta myös eteni harppauksin.

Kiitos kotimaisille harrastajille teknisten innovaatioiden käyttöönotosta rakennusteollisuudessa, yhä useammat näistä koneista näkyvät yrityksellämme. Voivatko tällaiset yleisvarusteet täysin syrjäyttää sekoittimen ja betonipumpun erillisinä teknisinä yksiköinä. Kuinka konkreettista on taloudellisten vaikutusten käyttö monikäyttölaitteiden rakentamisessa?

Voi olla syytä kannattaa edelleen erillisen toimituksen perinteistä tekniikkaa ja erillistä pumppaamista betonista asennuspaikkaan erillisten koneiden ja yksiköiden avulla. Kysymykset ovat monessa suhteessa retorisia ja monessa suhteessa kiistattomia, mutta on yritettävä ymmärtää vivahteita tällaisen rakentamisen "ihme aseella".

Syntynyt ryömii, ei voi lentää

Rakennuspaikka, jonka pinta on hyvin, muistuttaa usein, jos ei taistelukenttää, sitten kuunmaisemaa. Houkutteleva ajatus yhdistää yhteen tuotteeseen raskas, vaivalloinen betonisekoitin pyöriin ja mobiili konkreettinen pumppu, jonka vetokärki voi helposti nousta yli yhden metrin korkeuteen, on valloittanut progressiivisen ihmiskunnan parhaita muotoilumalleja vuosikymmenien ajan.

Ja este, kuten tavallista, tuli pelkän teknisen ongelman. Tuolloin oli objektiivisia syitä, jotka eivät salli sellaisten pienikokoisten, tuottavien ja luotettavien laitteiden luomista, jotka voitaisiin sijoittaa vakioautokoteloon ylittämättä massamittaisia ​​ominaisuuksia.

Hyvin usein se ei ylittänyt prototyyppien rajoja tai hyvin pieniä sarjoja. Jää alkoi viime vuosisadan 1970-80-luvuilla, jolloin länsimaisen teknisen teollisuuden apurahat alkoivat tuoda markkinoille tällaisten laitteiden varsin massiivista puusta. Suunnittelu nero voitti ja sekoittimen pumppu meni laajalle alueelle.

Tekninen aakkoset: pääkomponentit ja kokoonpanot

 • Pääsolmu, eräänlainen universaalisuunnittelun perusta on auton alusta. On monia monimutkaisia ​​mutta aivan laillisia ja kohtuullisia vaatimuksia sille. Alustan on oltava riittävän kuormitettava, ohjattava, sillä on oltava hyvä painojakauma akseleilla, sillä on oltava kohtuullinen turvallisuustaso ja ohjattavuus käytön aikana kaukana rakennustyön kasvihuoneilmiöistä.
 • Vahvaan harjanteeseen on asennettu betonisekoittorumpu, jossa on kaikki tarvittava tekninen sidonta vesisäiliön, käyttölaitteiden, ohjauslaitteiden ja muiden valmiiden teknologiaketjun osien muodossa.
 • Väliseinällä, jota sekoittimessa ei ole, betonipumppu asennetaan elementteihin, jotka mahdollistavat valmiin betonin kuljettamisen avaruudessa, varmistaen, että seos toimitetaan mahdollisimman laaja-alaisesti sekä vaaka- että pystysuunnassa.
 • Koska sekoitusrummun, betoniputkistojen ja muiden laitteiden koko hankala käyttöjärjestelmä on hydrauliikka, hydraulijärjestelmällä on joka syy erottua erikseen ja erittäin tärkeäksi kokonaisuudeksi, joka vuorostaan ​​koostuu monista erillisistä ja toisiinsa liittyvistä elementeistä. Tärkeimpiä ovat hydrauliset pumput, hydrauliset linjat, ohjausjärjestelmät ja hydraulivirtauksen jakautuminen, työkappaleet, jotka voivat olla hydraulimoottoreita, hydraulisylintereitä, hydraulisia pyöriväpäät ja muita.
 • Ja kuten kirsikka, koko objektiivisen valvonnan ja kirjanpidon järjestelmä sopii kaikkiin tähän korkean teknologian kerroksiseen kakuun. Vanhemmissa malleissa tällainen järjestelmä suoritettiin analogisen elementin alustalla, mikä merkitsee paljon vähemmän mahdollisuuksia kuin "digitaalinen".

Joten mitä se on, betonipumppu sekoittimella tai sekoittimella betonipumpulle?

Korkeampi, vahvempi

Vastaa yllä olevaan kysymykseen selvästi. Paljon riippuu tärkeimmistä tehtävistä, joita kone ratkaisee laitoksessa.

Jos asiakkaalle on annettu tehtäväksi massaa betonista yksinkertaisissa olosuhteissa ja minimipisteiden määrällä ja tarvetta käyttää konkreettista pumppuosastoa, ilmenee yksinomaan kyvyttömyydestä lähettää tavanomainen automixer suoraan asennuspaikkaan (syyt voivat olla hyvin monimuotoisia, heikko murtumaton maaperän ylitys pystysuorassa tai vaakasuorassa ulottuvuudessa, kiinteissä aitauksissa ja niin edelleen), voimme puhua sekoittimesta, jossa betoni suorittaa, vaikka tärkeitä, mutta silti toissijainen tehtävä.

Jos laitoksella on paljon asennuspisteitä, jotka edellyttävät pienen määrän betonia ja usein liikkuminen kehän ympäri, ja itse asennus vaatii tarkan ja mitatun massahuollon, se tarkoittaa sitä, että betonipumppu sekoittimella tekee työtä.

Sekoitin toimii myös valmiina betonina kannettavana ja pysyväksi valmisvalikoimalle. Tämä ominaisuus eliminoi melko vaikea tehtävä yhdistää jatkuvasti sekoitin ja betonipumppu yhteen työpisteeseen.

Mikä on hyvää ja mikä on huonoa

Tässä osiossa yritämme tarkastella tällaisten laitteiden vahvuuksia ja heikkouksia, ja he tietenkin ovat läsnä.

Ehdottomasti positiivisia ovat:

 • Mahdollisuus asentaa paikoissa, joissa on rajoitetut liikkumisominaisuudet. Aseissa ja aidassa, ylä- tai alapuolella olevan maanpäällisen viestinnän kautta kaivantoihin ja kaivoihin. Hyvin usein kapea tila ei salli kahden laitteen, sekoittimen ja betonipumpun toimimisen samanaikaisesti ja synkronisesti.
 • Sekoitin betonipumpulla sallii betonin asentamisen lattiatasolle, korkeuksissa, joita ei ole saatavissa sekoituslaitoksen altaan asennuksessa.
 • Kun säilytetään pieni määrä betonia, mutta joka on tehtävä betonipumpulla, tällaisten laitteiden vetäminen voi joskus vähentää työn kustannuksia kahdesti.
 • Tämäntyyppisten laitteiden käyttäminen betoniliitoksen kuljetuspuistossa mahdollistaa 170-220 prosentin lisäyksen laitteiden käytön tehostamiseen minimoimalla joutokäynnit ja syöttämällä potentiaalisen asiakkaan käyttöön. Tämä pätee erityisesti pieniin valmiisiin betoniin, 2-9 kuutiometriin.

Mitä kielteisistä näkökohdista, kun käytät tällaisia ​​erityislaitteita betonisekoittimella pumpulla:

 • Betonipumpulla varustetun sekoittimen kustannukset ovat paljon kalliimpia, samankokoisia kuin sekoittajalle ilman sitä.
 • Tällaisen auton käyttämättömyys joutokäyntimuodossa on paljon suurempaa suuremman massan takia.
 • Tällaisten laitteiden korjaaminen ja ylläpito on vaikeaa ja kallista. Suunnittelupäätökset tehdään usein teknisen kompromissin muodossa, jolla on melko vakavia seurauksia, jos palvelusääntöjä ei noudateta.
 • Kotimaisen käyttäjän suuri tekninen monimutkaisuus ja alhainen tuotantokulttuuri johtavat usein hätäongelmiin.
 • Varaosien korkea hinta, kotimaisten analogien puute ja laadukas ja asiantunteva huoltopalvelu korjautuvat erittäin vaikeaksi tehtäväksi.
 • Tämän luokan laitteet lisäävät automixerin kuljettajan vaatimuksia. Sen lisäksi, että hänellä on yksinkertaisia ​​valmiuksia betonimyllyjen avulla, hänellä on oltava vahva taito käsitellä monimutkaista ja oikukas betonipumppujärjestelmä. Joskus joissakin tapauksissa avustajan ylimääräinen yksikkö on syötettävä auton miehistöön.
 • Tällaisen hybridin mahdollisuudet ovat huonompia kuin "puhtaan" version mahdollisuudet ja tekniset ominaisuudet.

Betonimäärälaskuri

Magnificent Seven

Suosituimmat meistä ovat eurooppalaisia ​​yksiköitä. Niitä erottaa parhaan mahdollisen hinta-laatu -parametrin suhde.

Myös amerikkalaisten yritysten tuotteet ovat kunnioituksen arvoisia, mutta useat tekniset piirteet, erityisesti kierreyhteyksien tuuman järjestelmä ja varaosien ja kulutustarvikkeiden hankkiminen vaikeuttavat niitä, jotka haluavat tällaisen koneen katsoa kohti eurooppalaisia, jopa käyttäjiä. Eurooppalaisille markkinoille tarkoitettujen sekoittimien ja betonipumppujen alusta vastaa Euroopan autoteollisuuden ns. "G7", ja on syytä kiinnittää niihin hieman enemmän

Betonipumppujen ja sekoittimien suorat työstömekanismit tuottavat myös monia yrityksiä. Tunnetuimpia ja arvostettuja ovat LIEBHERR, Putzmeister, CIFA.

Ensimmäinen tunnetaan lisäksi pumppujen ja sen ainutlaatuisten nostureiden ja kaivoslaitteiden lisäksi. Ja jälkimmäinen saavutti suosion nimenomaan nippusarjan laitteiden valmistuksessa ja sekoituksessa betonista ja pumput pumpat.

Sekä pyörimis- että mäntäpumput ovat hyvin harkittuja ja perustuvat tarkistettuihin teknisiin ratkaisuihin. Mikä tahansa betonipumpun "sydän" on portti, se eroaa sen kestävyydestä, kulutuskestävyydestä ja melko yksinkertaisesta asennuksesta, joka takaa kulutushyödykkeiden vaihdon.

Tällä hetkellä johtavat valmistajat pyrkivät jatkuvasti parantamaan portin voimakkuutta sekä parantamaan sen suunnittelua että käyttämään uusia vallankumouksellisia materiaaleja sen valmistukseen.

Auton alusta, sen rakenne ja potentiaaliset ominaisuudet sen sijainnista erilaisiin hydraulisiin pneumaattisiin mekaanisiin järjestelmiin vaikuttavat suoraan koko järjestelmän suorituskykyyn tai pikemminkin koko järjestelmän tehokkuuteen.

Hollantilaisella valmistajalla on pitkät ja menestyksekkäästi toimitetut alustat erilaisten päällysrakenteiden asennukseen erilaisiin tarkoituksiin. Aiempien sukupolvien yksinkertaiset ja vaatimattomat autot ovat vapaaehtoisesti ostaneet yksityiset kauppiaat jälkimarkkinoilla. Alusta on huollettavissa, valmistaja on kehittänyt erinomaisen palvelujärjestelmän.

Meidän on mainittava myös pieni hollantilainen GINAF-alustan valmistaja. Näitä autoja pidetään Euroopan mantereelta kestävinä autoja. Monikerroksinen rakenne, suuri kuormituskapasiteetti ja hydraulisuspensio tekevät siitä erityisen vakavan toiminnan erikois- ja rakennuslaitteiden markkinoilla.

SCANIA

Tämän merkin ruotsalaiset autot ovat jo pitkään ansainneet rakastajien rakkauden monissa osissa maailmaa. Erityisen luotettavia ovat G-sarjan autot, jotka on erityisesti suunniteltu koville ympäristöille. On syytä huomata, että tämän brändin autot ovat taloudellisimmat luokkatoverit.

VOLVO

Toinen ruotsalainen brändi, jolla on erinomainen maine. On huomattava, että nämä autot ovat kalleimpia, mutta samalla he menettävät vähiten hinnan jälkimarkkinoilla. Sekä Skandinavian brändeillä on kehittynyt jälleenmyyjä ja palveluverkosto erityisesti maan pohjoisilla alueilla.

Mersedes

Daimlerin huolta aiheuttavat tuotteet tunnetaan meille Neuvostoliiton päivistä lähtien, kun sen traktorit olivat olennainen osa Sovtransavto-laivastoa. Mielenkiintoinen hankinta jälkimarkkinoilla. Omistaa vankka resurssi ja oikeudenmukainen turvallisuustaso.

Toinen saksalainen merkki. Se on vakiinnuttanut asemansa massatuotteena suurissa yrityksissä, jotka toimittavat valmisbetonia esineisiin. Se on luotettavalla neljänakselisella alustallaan, joka sopii suuren tilavuuden omaavien sekoittimien ja tehokkaiden betonipumppujen asentamiseen.

Renault

Ranskalaisia ​​alustoja vaaditaan vähäisemmässä määrin. Jotkut valppautta aiheuttavat kehysrakenteet, joilla on riittämättömät liiallinen kestävyys käytettäessä rakennustyömaiden monimutkaista maastoa.

Jyrkkä pudotus korkeuksissa, jotka aiheuttavat diagonaalisen lähettämisen, jota ei ole aina hoidettu oikein ripustuksella ja muodonmuutoskuormat, välitetään kehykseen.

IVECO

Betonipumpun sekoittimella "Iveko" valmistetaan useimmiten Italian CIFA -yhtiön lisäosan avulla. Tämä antaa erittäin hyvän ja pitkän aikavälin tuloksen. Lisäksi tällaiset laitokset ovat edullisimpia jälkimarkkinoilla. Ja useimmilla niistä on hyvä jäljellä oleva käyttöresurssi, ja kun otetaan huomioon se, tällaisen sarjan hinta näyttää erittäin houkuttelevalta.

Käyttöohje

Betonipumpun käyttämisen perusteet voidaan katsoa tämän artikkelin videossa.

Vihje! Älkää unohtako, että tällaisten monimutkaisten laitteiden kanssa ei ole absoluuttista reseptiä, ja paras ohje on laadittu käsin ja kerrottu henkilökohtaisella käytännön kokemuksella.


Laadukkaan purkamisen perusta on valittu oikein ja injektoitu betonipumpun vastaanottimen aloitusseokseen, se on sen laadusta ja inertistä peruskomponenttiin, että keskeytymätön ja ongelmaton pumppaus riippuu koko pituudesta ja korkeudesta.

Betonisekoittimet betonipumpulla

Betonipumppu on konkreettinen sekoituskone, joka on ainutlaatuinen rakennuslaitteisto, joka yhdistää kaksi päätoimintoa - betonisekoituksen kuljettaminen ja siirtäminen betoni-monoliittisten töiden kohteeksi.

Betonimylly betonipumpulla

Vakiomallit betonisekoittimilla betonipumpulla ovat "tynnyrissä" 5-7 kuutiota. Lisäksi tehostetun kapasiteetin tekniikka on 8-10 m³, jossa sekoitusrummun halkaisija on 2300 mm. Tehtaan kapasiteetti samanaikaisesti saavuttaa jopa 120 m 3 / h. Tämä indikaattori riippuu betonin koostumuksesta, materiaalin laadusta, aggregaattien koosta ja betoniseoksen liikkumisesta. Esimerkiksi raunioiden tai sora-alueiden raekoko ei saisi olla enempää kuin 1/3 betoniputken sisäisestä halkaisijasta.

Auto betonisekoittimen käyttö betonipumpulla tarjoaa useita etuja:

 • tarpeetonta vuokrata erityyppisiä erikoislaitteita (sekoittimet, betonisekoittimet, betonipumppu, nostolaitteet);
 • nopeutettu betonityöaika vähintään kahdesti nopeammin kuin betonisekoittimen ja sekoittimen ollessa käytössä erikseen;
 • säästää materiaalikustannuksia, sillä useat tyyppiset laitteet korvaavat betonikoneen betonipumpulla;
 • tilaa säästää rakennustyömaalla (laitteiston keskikoko on 5x10 metriä);
 • organisatorisen työn liikkuvuus, helppous ohjata laitosta.

Betonipumppu betonisekoittimella

Betonipumppua betonisekoittimella moottoriajoneuvon perusteella käytetään laajalti rakennusten, tunnelien, keräilijöiden, siltojen rakentamisessa. Tällaisten merkittävien esineiden rakentamisessa syntyy vaikeuksia betoniseoksen syöttämisessä. Betonipumppu, jossa on laajennettu betonijohde, mahdollistaa tämän ongelman ratkaisemisen.

Sekoitinta betonipumpulla voidaan käyttää minkä tahansa tuotemerkin betonin siirtoon ja kuljetukseen. Materiaalin korkeus voi olla 25-30 metriä, pituus - 20-25 metriä. Betonimassan lisäksi betonipumppauskompleksia voidaan käyttää muuraus- ja kipsilevyjen pumppaamiseen.

Betonipumpun jakopuomi koostuu nivelöidyistä pyörivistä osista, jotka taittuvat vaakatasossa. Betoniputken tai sekoittimen sisäpintojen huuhtelemiseksi laitteeseen on asennettu vesisäiliö.

Tilaussekoitin betonipumpulla

ProBeton-yhtiön verkkosivustolla voit valita ja tilata sekoittimen, joka sopii monoliittisiin töihin betonipumpulla. Kaikissa luetteloomme varustetuissa laitteissa on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja suorituskyky. Betonipumpun puomiston toiminta-alueen kasvattamiseksi on mahdollista kasvattaa sitä joustavalla letkulla tai ns. "Trunkilla".

Nykyaikaiseen ajoneuvoon asennetut betonipumppujen tekniset laitteet. Koko asennusta hallitsee yksi operaattori, jolla on laaja kokemus tästä työstä.

M300-betonia on helppo ostaa toimittamalla ja tilata sekoittimella ProBetonin betonipumppu, joten sinun täytyy soittaa myyntiosaston johtajiin tai tulla toimistoomme ja jättää vastaava sovellus. Laskun maksamisen jälkeen erikoislaitteet saapuvat laitokseen asetettuna ajankohtana ja tarvittavan määrän tuotteita.

Betonipumppujen tyypit

Rakentamisen mittakaava joka vuosi vauhdittaa teknologian kehitystä. Rakentamispaikoilla työn helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi ilmestyy erilaisia ​​laitteita.

Suurten rakennustyömailla betonipumpun käyttö on erityisen helppoa. Nykyaikaisen betoniliuoksen vastaanoton tekniikka lisää merkittävästi työn tuottavuutta ja laatua.

1 Betonipumppujen käyttöominaisuudet

Pumppu betoniin - vaikea käyttää tekniikkaa. Laitteen käyttö on seuraavia ominaisuuksia:

 • yksikön kanssa työskentely on sallittua ainoastaan ​​korkealuokkaisille asiantuntijoille;
 • on tarpeen noudattaa tekniikkaa ja toimintasääntöjä;
 • Vastuullinen asenne organisaatioon ja työn valmisteluun;
 • käytä erityistä betoniliuosta, jossa otetaan huomioon holkin halkaisija syöttöä varten, edellytykset seoksen toimittamiseksi tiettyyn paikkaan ja etäisyyteen.

Tällaisen tekniikan käytön ominaispiirteet huomioon ottaen voimme päätellä, että betonipumppua käytetään pääasiassa mahdottomissa tai vaikeissa olosuhteissa seoksen saamiseksi. Esimerkiksi tiheä rakennus, on vaikea ajaa rakennustyömaalle tai on välttämätöntä toimittaa ratkaisu suuremmalle korkeudelle - betonipumpulle on helppo selviytyä tällaisista vaikeuksista.
valikkoon ↑

1.1 Pumputyypit

Työskentely yksikössä, puristamisen periaate, järjestelmässä syntyy tilavuus, joka voi vaihdella. Tämä periaate jakaa pumppauslaitteen kahteen tyyppiin: mäntä ja gerotor.
valikkoon ↑

1.2 Betonipumppu työssä (video)

1.3 Mäntälaitteet

Mäntäkoneissa betonia syötetään jatkuvasti. Nykyään laitteisto voi toimittaa betoniseoksen 6-65 m korkeudelle, liuoksen määrä on 180 m³ / h. Männän pintojen välillä, jotka hankaavat, sementin pienet hiukkaset osuvat joskus päälle, joten mäntäyksikön lyhytikä.

Betoniliuos tulee jerkyksi. On laitteita, joissa on hydraulinen laite, joka on kestävä ja hyödyllinen ja pehmeämpi betonin syöttö. Samanaikaisesti syöttönopeus ei muutu, ja korkeapaine mahdollistaa pitkän matkan pääsyn. Kahden sylinterisen laitteen työ on niin pehmeää, että se on lähes huomaamaton.
valikkoon ↑

1.4 Gerotor-pumput

Nämä ovat ruuveja, joissa on jatkuva betoniliuos. Gerotor-tekniikan ominaisuudet antavat mahdollisuuden työskennellä äänettömästi minkä tahansa kovuuden koostumuksen kanssa. Kun letkussa on letku, se vedetään takaisin käyttämällä moottoria, joka pystyy vaihtamaan pyörimissuunnan. Geroottorisuunnittelun pääasiallinen haitta on seoksen syöttöletkun melko nopea kuluminen. Mutta etu on alhaiset korjauskustannukset, jotka voidaan tehdä ilman asiantuntijoiden apua.

Kiinteä betonipumppu Tonnikala 40

1,5 betonisekoittimella

Betoniseoksen toimittaminen rakennustyömaalle ei ole helppo tehtävä. Väärät toimenpiteet saattavat heikentää ratkaisun laatua. Automaattisen betonisekoittimen käyttö estää tällaisia ​​vivahteita. Trukin rungolle on kiinnitetty betonisekoittimella varustettu pumppu. Sisärenesäiliössä on terät. Putken myötäpäinen liike auttaa seosta siirtymään sisäänpäin ja käänteisen prosessin ollessa päällä työntää betoniseosta pitkin terää poistoaukkoon.

Sekoittajan käytön edut:

 • massa yhtenäisyys säilyy ja liuoksen erottaminen estetään;
 • ratkaisu on jatkuvasti liikkeessä, jopa viiveellä, mikä auttaa säilyttämään materiaalin tekniset ominaisuudet.

Tynnyriintikapasiteetin avulla voit siirtää tai valmistaa jopa 9 m³ betoniliuosta. Betonisekoittimessa on kuormituskouru valmiin seoksen siirtämiseksi rakennustyömaalle. Käytä tällaista kuljetusta, kun voit helposti ajaa rakennustyömaalle. Jos rakennustyömaalla ei ole pääsyä, käytetään putkistoa, joka on sisäinen rakennustekniikka. Tällaisen laitteen käytöllä on seuraavat tekniset edut:

 • vaaka- ja pystysuuntaiset liikkeet samalla laitteella;
 • helppo työskennellä vaikeasti tavoitettavissa paikoissa.

Auto betonimylly Baryval 8m3

Putkistolaitteet - laitteet betonimassan tai erillisen rakennuslaitteiston valmistamiseksi. Erillislaitteisiin kuuluu pumpun asentaminen autoon vaaka-akselin avulla. Tällaiset laitteet mahdollistavat liuoksen kuljettamisen pystysuorassa vaaka-asennossa apurakenteille.

Toimitettua seosta siirretään laatikoilla pumpun vastaanottimelle, ja putken kautta, joka koostuu kolmesta osasta, liuos syötetään korkeuteen ja vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin.
valikkoon ↑

1.6 kiinteä pumppu

Laitteen käyttöperiaatteet on jaettu vakiovarusteisiin, perävaunuihin, liikkuviin tai betonipumppuihin. Laitteet voidaan varustaa mekaanisella tai hydraulisella käyttölaitteella. Rakennusyksiköiden tärkeimmät parametrit: toimituksen korkeus, suorituskyky ja etäisyys.

Kiinteä betonipumppu voidaan tehdä useammassa versiossa ja asentaa ajoneuvoon tai erityiseen alustaan, joka on vastuussa liikkumisvapaudesta. On syytä huomata, että malli on valmistettu perävaunusta, jossa on runko, ja se tarjoaa jatkuvan toimituksen seokselle. Tällaisten laitteiden kuljettaminen on hyvin yksinkertaista, koukussa trukkiin.

Toimintaperiaate perustuu suuren määrän betonimassan jatkuvaan pumppaamiseen. Laitteen rakenteessa on kaksi tilaa: seoksen syöttö korkeassa paineessa (samanaikaisesti työn tuottavuus vähenee huomattavasti) ja alhaisen paineen tila (korkeammalla tuottavuudella).

1.7 Liuoksen pumppaus mäntypumpulla

Insinööritoimisto Stroymekhanika tarjoaa ostajalle gerotor (ruuvi) -yksikön 78,300 / 500/1000 mäntyä. Pumppu gerotor mänty pumppaa viskoosi ja hioma massat, materiaali on ominaista tiheys (vaahtobetoni, polystyreeni konkreettisia) solu betoniliuoksia. Laitetta käytetään painesyöttöön monikomponentteihin ja monimutkaisiin massoihin, jotka ovat herkkiä mekaaniselle rasitukselle. Laitteessa on myös tahnamaisia ​​ja nestemäisiä liuoksia, joissa on kiinteitä hiukkasia tai kuituja.
valikkoon ↑

2 Rakentaminen

Laasti on varustettu säiliöllä materiaalin vastaanottamiseksi sekoituslaitoksesta. Syöttösäiliön läsnäolo mahdollistaa materiaalin jatkuvan syöttämisen pyöräilysekoitusteknologian avulla. Tämä on tärkeä edellytys työlle, jossa taukoa ei voida hyväksyä (lomakkeiden täyttäminen, kipsa-aineen mekaaninen käyttö jne.). Pyörillä varustetun alustan kuljetinlaitteen helpottaminen.

Ruuvitekniikan syöttöosa koostuu pyörivästä höyrystä ja syöttöruuvista. Yhden ruuvin (liikkuvan osan pari) tekee planeettavaiheen liikkeen staattorissa, jolla on sisäinen kaksisuuntainen pinta portaalla, joka on kaksi kertaa suurempi kuin ruuvin nousu. Jatkuva kosketus, ruuvi ja pidike luovat useita suljettuja syvennyksiä.

Betoniasennuspiiri

Kun ruuvi liikkuu, ontelo kasvaa imupuolella, jolloin muodostuu tyhjiö. Tällaisen alipaineen vaikutuksesta ontelo täytetään pumpatulla materiaalilla. Tämä rakenne auttaa siirtämään vaahtobetoni-, kipsi- ja polystyreeni-betonimassoja mahdollisimman varovasti.

Gerotor-betonipumput, joilla on pienet mitat, ovat erittäin suorituskykyisiä ja mahdollistavat työstettävän materiaalin pistämisen aukkoihin, pumpun seoksiin itsetasoitaville lattioille, syöttää ja levitä kipsiratkaisuja.
valikkoon ↑

2.1 DIY-betonipumppu

Ennen laitteen pääkomponenttien kokoamista sinun on luotava suunnitelma tai tehtävä piirros. Tämä auttaa kokoamaan kaikki laitteet yhteen. Mekanismin pääelementit ovat mäntä ja sylinteri.

Kaikkien betonipumpun komponentit ja osat toteutetaan sorvin avulla. Osakokoonpanojen asennuksen yhteydessä virheen tarkkuuden on oltava vähintään ± 0,1 mm. Kehon perusta on valmistettu ruostumattomasta teräslevystä, joka auttaa välttämään korroosiota ja kemiallista hyökkäystä. Venttiili on räätälöity ruuvimeisselillä. Suunnittelu on koottu halutun halkaisijan avaimella. Laitteen käyttöosa suoritetaan hydraulisesti tai sähkömekaanisesti.

Menetelmän valinta riippuu ohjatun toiminnon taloudellisista ominaisuuksista. Loppujen lopuksi hydraulisella käyttölaitteella on monimutkaisempi rakenne ja korkea hintataso. Siksi kannattaa tehdä valinta sähköasennuksen asennuksen kannalta.

Hydraulisen betonipumpun rakenne

Pohjimmiltaan käytetään kolmivaiheista asynkronista sähkömoottoria, joka on liitetty männänvarteen. Kuorman vähentämiseksi käytetään mekaanista anturia ja pienennysvoimaa, jossa on vääntömomentti.
valikkoon ↑

2.2 Laitteen asennus

Sähkömoottori on asennettu perävaunun akselipohjalle. Vaihde on asennettu moottorin akseliin kytkimellä. Muuntaja on kytketty pumppumäntä ja alennusvaihteiston lähtöakseli. Kytke sitten moottori virtajohtoon.

Asennettaessa betonipumppua tarvitset seuraavat materiaalit:

 • piirustus tarvikkeet;
 • rautalevy enintään 6 mm;
 • männän ja venttiilien aihiot;
 • metalli putki, jonka halkaisija on 400 mm;
 • kolmivaiheinen sähkömoottori käynnistimen kanssa;
 • työkalusarja;
 • vaihdelaatikko, jossa on pienentävä momentti;
 • perävaunu tai hitsauspohja.

On syytä muistaa, että pätevän teknikon on tehtävä sähköä johtavia laitteita käsittelevä työ.

Ratkaisun toimittaminen Voronezh - Betoni Voronezh, sementtilaasti, osta ratkaisu Voronezh

Yritys "Avtobetonstroy 24" avustaa tavaran toimitusta. Valmisbetonin, sementtilaastin, hiekkabetonin ja kevytbetonisekoituksen paras vaihtoehto toimitetaan erikoislaitteissa - betonisekoittimella (betonisekoittimella, sekoittimella, "päärynä").

Tämä tekniikka on kätevä betonin kuljetukseen, koska tuotteiden jatkuva sekoittuminen lastauksen, kuljetuksen ja myöhemmän purkamisen aikana mahdollistaa massan yhdenmukaisuuden, mikä puolestaan ​​vaikuttaa tuotteen laadun säilymiseen suunnittelussa. On myös huomattava, että sekoittimen asentaminen lokeroihin helpottaa purkamista ja seoksen sijoittamista rakennukseen. Samalla tavalla voidaan kuljettaa sementtilaasti.
Avtobetonstroy 24 Oy: n käytössä on erikokoinen tekniikka, 5-12 kuutiometriä. Betonimyllyjen kokonaismäärä on yli 50 yksikköä. Huomautamme myös, että käytettävissänne laitteiden ohjattavuuden rajoitetuissa olosuhteissa (korkeus / leveys) olemme valmiit toimittamaan betonia pienillä sekoittimilla - 2-2,5 kuutiometriä. Sementtilaasti voi myös toimittaa 2-2,5 kuutiometriä. Purkaminen paikoissa, joissa on vaikea maastohiihto palvelusekoittajassasi - maastoauto. Alueet, joille voidaan toimittaa betoni- ja sementtilaasti - Voronezh ja Voronezhin alue. Jos tarvitset kauko-ohjattua betonia, voit käyttää uutta betonovodomia, joka on kiinteä jäykkä putki, jonka keskipituus on 3 metriä. Tällaisen putken läpi tapahtuva virtaus suoritetaan ilman paineita, samostok, kiinnittämällä se Voronezhmixerin lokeroihin. Betonimassan syöttämiseksi kauempaan tai yli 2 metrin korkeuteen voi olla tarpeen käyttää betonipumppua.

Jos haluat valita sopivan vaihtoehdon konkreettisesta toimituksesta ja toimituksesta, ota yhteyttä johtajaan ph. 8 (473) 2-617-220. Jos sinun on vaikea itse päättää mahdollisuudesta toimittaa laitteita, erikoislääkäri voi mennä vastuuvapauspaikkaan. Betonin tilattaessa on erittäin tärkeää ottaa huomioon kaikki betonisekoittimen syöttöpaikat tyhjennyspaikalle, ml. pääsyjärjestelmän saatavuus, tietty purkausajankohta jne.

AvtoBetonStroy 24 toimittaa Voronezhin ja Voronezhin alueella. Jos asut Keski-Chernozemin alueella, niin lähin kaupunki ostaa ratkaisun on Voronezh. Voit laskea arvioidut toimituskustannukset käyttämällä "Hinnasto" -osassa olevaa jakelulaskuria. Huomaa, että kun kyseessä on betonilaatta, joka on vähemmän kuin 5 kuutiometriä yhdelle lennolle, toimitusta pidetään sekoittimen täyteen kuormaan vähintään 5 kuutiometriä kohden.

Voit ostaa sementtiä toimittamalla Voronezhin puhelimitse numerosta 8-920-229-20-38

Betonirehu

Ilman konkreettisia rakennusmateriaaleja ei voida kuvitella. Tämä on kaikkein vaativin materiaali, jonka avulla voit luoda kestäviä, luotettavia ja kestäviä rakenteita, jotka kestävät ilmakehän ja mekaanisen rasituksen.

Jos konkreettisen sekoitteen valmistukseen tai hankintaan ei ole ongelmia, toimitusongelmat voidaan ratkaista, mutta betonin toimittaminen on kenties ketjun tärkein prosessi.

Syy on se, että betoni on melko erityinen materiaali, se kovenee nopeasti. Siksi se on suojattava auringonvalolta, sademäärästä, jäädytyksestä ja viipymättä toimitettava alueelle täydellisessä kunnossa ilman laadun ja parametrien menetystä. Palvelun tulos, käytetty aika ja kustannukset riippuvat suoraan nopeudesta, valitusta toimitustavasta ja seoksen laadusta. Betonin ja hylsyn ansiosta voit täyttää sen tietyssä paikassa helpottamaan työtä ja nopeuttamaan rakentamista. Riittää vain ohjata holkki syöttää betonia muottiin ja jakaa tasaisesti ratkaisu.

Betonilaitos "Beto +" valmistaa betonia ja tarjoaa täyden valikoiman palveluita: betonin valmistus, toimitukset ja toimitukset. Käytämme nykyaikaisia ​​erikoislaitteita ja tarjoamme useita ratkaisuja ongelmaan.

Betonin syöttö etäisyys

Lähetys ja toimitus liittyvät läheisesti toisiinsa. Jotta välitettäisiin tarvittavat kuljetukset välittömästi eikä ylimääräisiä varoja käytettäisi, sinun on toimitettava etukäteen menetelmä ratkaisujen toimittamiseen ja selvittämään, mikä konkreettinen syöttölaite on asian kannalta merkityksellisempi. Betonin tarjonta laitoksessa suoritetaan:

 • Pitkä ja vakio lokero
 • Kuljetinhihna
 • Autobenonpumput (ABN)
 • PUMIK, joka yhdistää betonipumpun ja sekoituskoneen samanaikaisesti.

Betonin syöttö paineistetaan käyttäen betonipumppua ja voit kuljettaa seoksen suoraan kaatopaikalle. Hän pystyy soveltamaan ratkaisua paitsi 100 metrin paineessa myös myös 0 - 42 metrin korkeuteen. Betonipumppaus betonipumpulla takaa hiljaisen toiminnan, tasaisen jatkuvan käytön ja korkean suorituskyvyn 90 - 163 m3 / h. Betonin toimittaminen betonipumpulla vaatii nostureita ja mahdollistaa seoksen toimittamisen mihin tahansa kohtaan.

Betonin syöttöasemat voivat olla paikallaan ja liikkuvia. Mobiili on kiinnitetty auton runkoon, käytä moottoritehoa ja varustettu jakopuomilla. Voit kiinnittää niihin metalliputket ja asentaa letkuja betonin syöttöön, mikä lisää laastin kulutusaluetta. Teknologian tärkeimmät edut ovat liikkuvuus, teho ja rakennusajan lyhentäminen. Ainoa haittapuoli on korkea hinta, joten jos tarvitset betoniasemaa, vuokrauslaitteisto on paras vaihtoehto.

Betonisekoittimen toimittaminen kuljetinhihnalla

Betonikuljettimen luovutuksella on sen edut. Kuljetushihna on erityinen kumitie, johon ratkaisu liikkuu. Betonin syöttönauhan raiteen leveys on 40 cm, pituus vähintään 10 metriä. Ne soveltuvat liuoksen purkamiseen enintään 4 metrin korkeudelle. Heidän työnsä on enemmän kuin kuljettimen tuotanto. Betonin syöttölaite asennetaan betonisekoittimeen ja sallii betonirakenteita, joiden pituus on suuri. Betonirunkohihnan tarjonta on välttämätöntä, jos

 • Sekoittimen sisäänkäynti lähelle
 • Laitos sijaitsee betonitehtaan lähellä.

Betoni nauhateollisuudella on hyvä suorituskyky, takaa laastarin jatkuvan tarjonnan ja on paljon halvempaa kuin muut vaihtoehdot. Jos tarvitset teippiä betonin toimittamiseen, älä kiirehdi ostamaan sitä. Tilausten toimittaminen ja toimittaminen meiltä, ​​vuokrausvälineet vaativat paljon vähemmän investointeja.

Säätöä asennettaessa voidaan myös vaatia betonireikää. Se sijaitsee kulmassa ja yhdistää säiliön betoniin ja tulevan pohjan muottialueelle. Käytön ansiosta valukappale on paljon parempi ja nopeampi, valmistettu seos virtaa muottiin oman painonsa vaikutuksesta "painovoimalla", joissakin tapauksissa on mahdollista työntää ratkaisun kulkua tavallisella lapalla.

Toimitus ja toimitus avaimet käteen -betonia!

Betonilaitos "Beto +" tarjoaa täyden valikoiman palveluita, jotka alkavat tuotannosta ja päättyy toimituksen toimitukseen ja toimitukseen suoraan kaatopaikalle. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivat laitteet ja järjestämään ratkaisun toimitukset vähäisin investoinnein. Olemme kattavasti lähestymässä tehtävää, ja katsomme:

 • Ratkaisun tilavuus
 • Merkki ja tiheys betonista
 • Ilmasto-olosuhteet
 • Etäisyys, jota sinun tarvitsee soveltaa ratkaisua
 • Tarve toimittaa korkeuksiin, jne.

Tästä riippuen on selvää, että on parempi valita konkreettisesta syöttöputkesta letkujen tai sekoittimen avulla konkreettinen syöttönauha, jotta työ saadaan nopeasti, huolellisesti ja sovitettuun budjettiin.

Voit tilata tilauksesi juuri nyt! Jätä hakemus verkkosivuilla tai ota yhteyttä laitoksen edustajaan puhelimitse, määritä tarvittava määrä seosta. Purkautumisolosuhteet ja kohta, johon ratkaisu on tarkoitus toimittaa. Koordinoimme kaikki vivahteet, laskemme palveluiden kustannukset, teemme nopeasti ja tehokkaasti. Ammattilaiset kuljettajat, joilla on vuosien kokemus taitavasti käsittelevät tekniikkaa, suorittavat työnsä tarkasti ja taatusti selviytyvät vaikeimmasta tehtävästä.

Palvelujen tarjonnan hinta

Kuinka paljon se maksaa ratkaisun toimittamisesta riippuu työn ja valittujen laitteiden monimutkaisuudesta. Tietenkin betonin tavanomainen syöttö sekoittimelta on paljon halvempaa kuin betonipumpun tai aseman käyttäminen. Palvelumaksujen lisääminen voi johtaa seuraaviin:

 • Työskentele ahtaissa olosuhteissa
 • Toimitusalue
 • Betonikorkeus
 • Arkiston kiireellisyys.

Betonin toimittaminen sekoittajalla kuljetinhihnalla lasketaan kullekin m3 liuokselle. Voit laskea arvioidut kustannukset itse käyttämällä sivuston online-laskuria.

Jos olet kiinnostunut betonista, toimituksesta tai toimituksesta, ota yhteyttä. Olemme Pietarissa, mutta täytämme tilaukset koko Leningradin alueella. "BETO +" palveluksessasi!

Osoitteemme: Pietari, pos. Beloostrov, st. Keski (Dunes), 1.